Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με συμπτίξεις κλινικών κινδυνεύει το Νοσοκομείο Καβάλας λόγω προσφυγής γιατρού στην επιθεώρηση δημόσιας διοίκησης

Στο ζήτημα της εφαρμογής του μνημονιακού νόμου του 2012  στο νοσοκομείο της Καβάλας που περιλαμβάνει περιορισμούς και συμπτύξεις κλινικών αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου. 

 

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη. Απατώντας ο κ. Καρασαββόγλου δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να εφαρμοστεί ο συγκεκριμένος νόμος στο νοσοκομείο της Καβάλας ο οποίος δεν εφαρμοζόταν όλο αυτό το διάστημα καθώς πρόκειται για όπως είπε για έναν κακό και αντιαναπτυξιακό νόμο. Αν ωστόσο είπε εφαρμοστεί αυτό θα οφείλεται σε πρωτοβουλία νοσοκομειακού γιατρού, ο οποίος προσέφυγε σχετικά με τη μη εφαρμογή του οργανισμού στο γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και κατά συνέπεια η υπόθεση πήρε το δρόμο της φτάνοντας μέχρι και τον εισαγγελέα. 

 

Όπως τόνισε ο κ. Καρασαββόγλου, εάν εφαρμοστεί ο οργανισμός λειτουργίας του 2012 αυτό θα γίνει ώστε να αποφευχθεί η φυλάκιση.  Χαρακτήρισε τον οργανισμό του 2012 ως μνημονιακό, αντι-αναπτυξιακό, που δεν εφαρμόζεται σε πολλά νοσοκομεία της χώρας. «Υπάρχει το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί αλλά αυτό οφείλεται στο ότι μέλος της ιατρικής κοινότητας, δηλαδή νοσοκομειακός γιατρός, μέσω αναφοράς προκάλεσε έρευνα καθώς ισχυρίστηκε στο γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης ότι ο οργανισμός αν και θα έπρεπε, δεν εφαρμόζεται», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Καρασαββόγλου, το θέμα απασχολεί το ελεγκτικό συνέδριο και τον εισαγγελέα. Δεν είναι επομένως απίθανο να επιβληθεί τελικά η εφαρμογή του οργανισμού καθώς θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί στο Νοσοκομείο Καβάλας από το 2013. Ερωτηθείς πάντως εάν ελπίζει σε μια αλλαγή του μνημονιακού αυτού νόμου απάντησε πως «εδώ και τρία χρόνια το ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας και ακόμα δεν έχουμε δει κάτι. Περιμένουμε…»

 

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 8:02 am


Τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής κατέλαβαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ελευθερούπολης

Τη 2η θέση κατέλαβαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Λιμένα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής που διοργάνωσε η COSMOTE ο WRO Hellas, στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα. Οι μαθητές του Λυκείου Ελευθερούπολης κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 2.000 συμμετοχές. 

 

Πρόκειται για ρεκόρ συμμετοχών με μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με τη συμμετοχή των παιδιών να αυξάνεται πάνω από 60% μέσα σε έναν χρόνο.   

 

.   

Το παρών στον διαγωνισμό έδωσαν ο κ. Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και ο κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Γαλατσίου ενώ την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 

 

 

Οι νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, συναγωνίστηκαν 1.976 μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε 431 ομάδες από όλη την Ελλάδα.   

Από τις ομάδες Δημοτικού οι ομάδες που νίκησαν: 

 • Στην κατηγορία με θέμα «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά στην ανάπτυξη των νησιών», οι: «4 στοιχεία», «EnergyKids», «MindersMini3».
 • Στο «Ποδόσφαιρο 2x2», οι: «SakkasAcademy1» & «RobotakiaΠρωταθλητές», «SakkasRobotBoys& «Robospecialists1», «Robotakia-Barcelona» & «RobotFC».
 • Στην παράλληλη κατηγορία  «Εποικισμός του Άρη», οι: «Robo8o», «ΒoomKaboomJunior», «Εξωγήινο Έπος».
 • Καιστηνπαράλληληκατηγορία“STORIES OF TOMORROW” οι: «MarsAgrotica», «Vytina Robotics», «Robotakia Martians».

 

Στη βαθμίδα του Γυμνασίουνικήτριες ομάδες ήταν:

·      Στην κατηγορία «Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα», οι: «Robomasters», «Αλγόριθμος», «TeamworkDream».

 • Στην παράλληλη κατηγορία «Πρωτέας» οι:«ROBOT3», «Εv3 Builders», «RoboEagles».

Στην κατηγορία του Λυκείου με θέμα “SmartCities”, πρώτες ομάδες αναδείχθηκαν οι «EuropeanCitizens», «ΙΟΤΟCITY», «CreativeDestruction», ενώ στην πιλοτική κατηγορία «Δίαθλο+1», για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείουνικητές αναδείχτηκαν οι: «SalaminaRacers», «PMGLP2», «SmartRobotsΠεύκης».

 

Μάλιστα ο φετινός διαγωνισμός φιλοξένησε και παιδιά Νηπιαγωγείου, που μέσα από τη μη διαγωνιστική κατηγορία με θέμα «Μια βόλτα στην πόλη μου» δημιούργησαν τον πρώτο τους αλγόριθμο, παρουσιάζοντας παράλληλα τα αξιοθέατα του τόπου τους.

Με την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, ο WROHellasμε την υποστήριξη της COSMOTE,  αναλαμβάνει επίσης την ψηφιοποίηση των έργων των παιδιών, τα οποία μετατρέπονται από την επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά σενάρια, για την εκπαίδευση των επόμενων ομάδων.

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:40 pm


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Σύναξη της Τεσσαρακοστής στην Καθολική εκκλησία Καβάλας

H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Σύναξη της Τεσσαρακοστής τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16/03/2019 στον Καθολικό Ναό Αγίου Παύλου της Καβάλας, προεξάρχοντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, Σεβ. Ιωάννη Σπιτέρη. 

 

Κατά το τέλος της Θεία Λειτουργίας την εκκλησία επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ Στέφανος έπειτα από πρόσκληση της Καθολικής Εκκλησίας.

Ανταλλάχθηκαν χαιρετισμοί και ευχές μεταξύ των δυο θρησκευτικών ηγετών και μεταξύ των παρευρισκόμενων. Τέλος, αμφότεροι ο Μητροπολίτης και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξαν δώρα και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

Κατά την διάρκεια της Θ. Λειτουργία το παρών έδωσαν η δήμαρχος Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα η οποία προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο ένα αναμνηστικό δώρο, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:21 pm


Νέα γεώτρηση στον κάμπο Ζυγού για την επίλυση των προβλημάτων στην άρδευση της περιοχής

Άρχισε την περασμένη Παρασκευή 15 Μαρτίου η ανόρυξη γεώτρησης στην περιοχή αγροκτημάτων του Ζυγού Καβάλας με στόχο την επίλυση του προβλήματος της μείωσης παροχής νερού άρδευσης που έχει διαπιστωθεί εδώ κι έναν χρόνο. 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας το νερό που θα παραχθεί από την γεώτρηση θα διοχετευθεί στο υφιστάμενο δίκτυο, με τη σύνδεση της γεώτρησης στο αντλιοστάσιο της τοποθεσίας Πλαγιαστή Πέτρα ενώ το έργο φέρει την ονομασία «Ζυγός 3 - Γιατίκτας». 

 

Η γεώτρηση αυτή τροφοδοτεί δίκτυο άρδευσης τριών χιλιομέτρων περίπου και είναι εγκατεστημένο στον κάμπο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζυγού, καλύπτοντας την άρδευση 540 στρεμμάτων περίπου. 

 

Η αρχική διάνοιξη της γεώτρησης πραγματοποιήθηκε το 1961 και από τότε λειτουργούσε κανονικά. Τον τελευταίο καιρό όμως, παρουσιάστηκε μείωση της ποσότητας του νερού, που θα μπορούσε να αντληθεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στο αντλητικό  συγκρότημα της γεώτρησης. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να ενισχυθεί η ποσότητα νερού με τη νέα αυτή γεώτρηση, εξωτερικής διαμέτρου της διάτρησης 12,5’’ και σωλήνωσης 8’’, με βάθος σωλήνωσης 140 περίπου μέτρων, για την ασφαλή κάλυψη των αναγκών της άρδευσης της περιοχής. 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:04 pm


Έρχονται τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Νοσοκομείο Καβάλας - Δείτε τις νέες on line υπηρεσίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θέτει στην διάθεση των πολιτών η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας με τη βοήθεια του τμήματος πληροφορικής με στόχο την άμεση, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι νέες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και από σταθερό υπολογιστή αλλά και από κινητό τηλέφωνο παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου από τον διοικητή Τάσο Καρασαββόβλου και τον προϊστάμενο του τμήματος πληροφορικής του ΓΝΚ Βασίλη Αγγελίδη. 

 

 

Οι νέες υπηρεσίες 

 

Ηλεκτρονικά ραντεβού 

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού χωρίς να παίρνουν τηλέφωνο. Ειδικότερα, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν θα μπορούν να εισέρχονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας (http://kavalahospital.gr/. Η νέα υπηρεσία προγραμματισμού ηλεκτρονικού ραντεβού αποτελεί μία ολοκληρωμένη και απλοποιημένη διαδικασία, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα της επικοινωνίας του πολίτη με την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου. Μέσω της εφαρμογής των ηλεκτρονικών ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν εφόσον πιστοποιηθούν ως χρήστες της υπηρεσίας, να έχουν πλήρη εικόνα των διαθέσιμων ημερών και ωρών όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και να προγραμματίζουν μόνοι τα ραντεβού τους, τόσο στα πρωινά όσο και στα απογευματινά, Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, θα ειδοποιείται αμέσως σχετικά με δωρεάν μήνυμα που θα λαμβάνει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει δηλώσει. Επιπλέον, 3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, θα λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης του ραντεβού του. «Ολοκληρώνοντας η υπηρεσία θα προσφέρει και την δυνατότητα ακύρωσης του ραντεβού δίνοντας την δυνατότητα χρησιμοποίησης του ραντεβού από άλλο πολίτη, γεγονός που ευελπιστούμε να μειώσει τις λίστες αναμονής»,  τόνισε ο κ. Αγγελίδης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους πολίτες και θα ενημερώνεται συνεχώς. «Ό,τι βλέπει μέσα εκεί ο πολίτης όσον αφορά στα ραντεβού, τα ίδια θα βλέπουμε κι εμείς ή οι γιατροί. Δεν πρόκειται να υπάρξουν κρυφά ραντεβού εκτός της συγκεκριμένης υπηρεσίας ή της τηλεφωνικής γραμμής. Στόχος της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι οι διαφάνεια και όλοι οι πολίτες να έχουν την ίδια εξυπηρέτηση», είπε επίσης. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία για τα ηλεκτρονικά ραντεβού θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη Παρασκευή καθώς μέχρι τότε θα βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμαστικής λειτουργίας 

 

 

Αιτήσεις πιστοποιητικών και βεβαιώσεων 

Επίσης μέσω της ίδιας υπηρεσίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αιτούνταιτην έκδοση πιστοποιητικών, τα οποία στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν από το Νοσοκομείο ή θα τους αποστέλλονται με courier.

Τα πιστοποιητικά που δύνανται να αιτηθούν είναι: α) Πιστοποιητικό Νοσηλείας, β) Βεβαίωση/ Πιστοποιητικό Επίσκεψης, γ)Βεβαίωση κόστους νοσηλείας και δ)Αντίγραφο Φακέλου νοσηλείας

 

 

Πληροφορίες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου 

Στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου δημιουργήθηκε μία βάση πληροφόρησης όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται:

 • για τη λειτουργία και τη διαδικασία εξέτασης  των πρωινών και απογευματινών ιατρείων, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας των Επειγόντων Περιστατικών προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε πάσχοντα ασθενή ή τραυματία 
 • για τη διαδικασία εισιτηρίου/εξιτηρίου, αλλά και για τους κανόνες που διέπουν την παραμονή των ασθενών στο Νοσοκομείο ή το επισκεπτήριο των συγγενικών τους προσώπων
 • για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Νοσοκομείο και το προσωπικό του
 • για τους κανονισμούς που διέπουν την πρόσβασή των ανασφαλίστων  στο δημόσιο σύστημα υγείας
 • για το νέο κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [GDPR], την Πολιτική Απορρήτου, καθώς και για τους Κώδικες Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Πληροφορικής Δεοντολογίας. Από το περιεχόμενο αυτής της ενότητας, ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να επιλύσει τυχόν προβληματισμούς του μέσω των συχνών ερωτήσεων/απαντήσεων και να ενημερωθεί για τα δικαιώματά του
 • για την αναμονή της λίστας χειρουργείων 
 • για τα ραντεβού που έχει προγραμματίσει 
 • για τα τηλέφωνα και τα e-mailsεπικοινωνίας με τα διάφορα Ιατρεία και Κλινικές του Νοσοκομείου, καθώς και όλων των Τμημάτων που πιθανόν χρειαστεί να επικοινωνήσει. 
 • για τις περισσότερο συχνές ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την προστασία των Προσωπικών του Δεδομένων.
 • για τον τρόπο πρόσβασής του στο Νοσοκομείο 

 

 

Ηλεκτρονικός φάκελος ασθενούς 

Στο διάστημα των τελευταίων ετών το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας κατάφερε με τις τεχνολογίες που χρησιμοποίησε να εφαρμόσει σημαντικές καινοτομίες έχοντας ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση ενός εύχρηστου, λειτουργικού και παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας. Μία από αυτές, είναι η λειτουργία Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου Ασθενή. Με τη χρήση της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών αυτή τη στιγμή ο Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενή προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Ασθενοκεντρικό σύστημα
 • Δημιουργία εισιτηρίων, μεταθέσεων και εξιτηρίων
 • Πρόσβαση σε Ιστορικό ασθενή
  • Περιστατικά
  • Μητρώο Ασθενή- Δημογραφικά στοιχεία
  • Ιατρική Καρτέλα – Διαγνώσεις
  • Ιστορικό εξετάσεων
  • Ιστορικό Φαρμακευτικών αγωγών
  • Ατομικό Αναμνηστικό
 • Διαλειτουργικότητα Ιατρικού Φακέλου με τα Υποσυστήματα 
  • Εργαστηριακού Πληροφοριακού Συστήματος (LIS)
  • Ακτινοδιαγνωστικό Πληροφοριακό Σύστημα (RIS)
  • Πληροφοριακό Σύστημα Αποθήκευσης Ιατρικών Εικόνων (PACS)
  • Πληροφοριακό Σύστημα Αιμοδοσίας (BBIS)
  • Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Ασθενών (MIS– ERP)
 • Εφαρμογή κανόνων Επαναληψιμότητας στην παραγγελία εξετάσεων 
 • Διασύνδεση του Πληροφοριακού Συστήματος με την ΗΔΙΚΑ και αυτόματη δημιουργία ηλεκτρονικών παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ από τα Τ.Ε.Π.
 • Διασύνδεση του Πληροφοριακού Συστήματος με το Πληροφοριακό Σύστημα ΑΤΛΑΣ (αναζήτηση Δημογραφικών μέσω ΑΜΚΑ)
 • Λειτουργία Ηλεκτρονικού βιβλίου περιστατικών. Κατάργηση του χειρόγραφου βιβλίου περιστατικών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (ΤΕΙ) και σταδιακή κατάργησή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). 
 • Εφαρμογή κανόνων σε δικαιώματα προβολής ιδιωτικών πληροφοριών του Ιατρικού Φακέλου –Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα Ψυχιατρικής Κλινικής
 • Ανταλλαγή Διαγνωστικών αιτημάτων μεταξύ Κλινικών/Ιατρείων
 • Ενσωμάτωση των Ψυχολόγων, Διατροφολόγων, Λογοθεραπευτών και Κοινωνικής Εργασίας στον Ιατρικό Φάκελο Ασθενή (Λειτουργία Ηλεκτρονικού Βιβλίου και Διαγνωστικών αιτημάτων)

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:38 pm


Βαγγέλης Παππάς: Με τους νέους στο προσκήνιο η Καβάλα μπορεί να ελπίζει

Με την παρουσία διακοσίων πενήντα και πλέον νέων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράταξής μας γύρω από τις ανησυχίες και τις προτάσεις των νέων για το μέλλον της Καβάλας.

 

 

Κάθε εισηγητής παρουσίασε τις θέσεις του με αναλυτικό τρόπο και το νεανικό κοινό υποδέχτηκε με έντονο ενδιαφέρον τις προτάσεις τόσο για το Διεθνές Πανεπιστήμιο, όσο και για την προσομοίωση των νέων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν προτάσεις μας για τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Καβάλα για την επόμενη εποχή με την παρουσίαση βίντεο με τρισδιάστατη αποτύπωση της ιδέας για δημιουργία στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, Μητροπολιτικής πλατείας 22 στρεμμάτων όπου από κάτω θα αναπτυχθούν, χώρος στάθμευσης 1000 αυτοκινήτων, συνεδριακό κέντρο 1000 θέσεων και μικρό σύγχρονο εμπορικό κέντρο. 

 

 

Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το νεανικό ακροατήριο παρακολούθησε την ψηφιακή πολιτική της παράταξής μας όπου οι ψηφιακές εφαρμογές και οι πλατφόρμες που παρουσιάστηκαν χωρίς σημαντικό κόστος μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν και να δώσουν πληροφορίες και διευκολύνσεις που θα προσφέρουν και θα διαμορφώσουν τη ζωή των πολιτών περισσότερο άνετη.

 

 

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης τονίστηκε η τεράστια σημασία και συμβολή των νέων ανθρώπων με τη συμμετοχή τους και τη κατάθεση των ιδεών τους πάνω στη διαμόρφωση του αύριο της Καβάλας το οποίο ολοκληρωτικά τους ανήκει. 

 

 

ΚΑΠ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:05 pm


Αντιδρά ο υπ. Περιφερειάρχης Ανδρέας Καραγιώργης για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη Θράκη

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου, σε συνέντευξη τύπου που ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε σε (κάποια) ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ανέφερε επί λέξη «…η δική μου πρόθεση, η δική μου βούληση, είναι να δημιουργήσω ένα Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ. Ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο…»

 

 

Δηλώνουμε αντίθετοι σε αυτό το προεκλογικού τύπου (το λιγότερο) «πυροτέχνημα», το οποίο χωρίς σχεδιασμό, χωρίς καμία περαιτέρω διευκρίνηση, εξαγγέλθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

 

Κατά τη γνώμη μας, τέτοιου τύπου εξαγγελίες, και με τον τρόπο οι οποίες γίνονται, έρχονται σε αντίθεση με αυτό που ο ίδιος, στην ίδια συνέντευξή του επεσήμανε, πως δηλαδή «…η Θράκη είναι ένα υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων…», θέτοντας ζητήματα εκ των ουκ άνευ.

 

Καλούμε το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειαρχών για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, να λάβουν θέση για το ζήτημα.

 

 

Για την «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»

Ο επικεφαλής

Καραγιώργης Ανδρέας

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 2:46 pm


Επιστολή της δημάρχου Καβάλας προς τον διοικητή του Νοσοκομείου

Επιστολή προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας απέστειλε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με την οποία θέτει το ζήτημα της έλλειψης παιδοψυχίατρου και επισημαίνει πως τα πάσχοντα παιδιά με αυτισμό αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Κομοτηνή

 

 

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

 

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να θέσω υπόψιν Σας ένα ζήτημα το οποίο είμαι βεβαία πως γνωρίζετε, πλην όμως ως Δήμαρχος Καβάλας γίνομαι αποδέκτης των παραπόνων των συνδημοτών μας.

 

 

Ως γνωστόν σε εσάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας δεν υπάρχει ιατρός με ειδικότητα Παιδοψυχιάτρου. Η έλλειψη αυτή έχει ως αποτέλεσμα παιδιά πάσχοντα με αυτισμό να αναγκάζονται να απευθύνονται στην Κομοτηνή, η οποία σημειωτέον καλύπτει ολόκληρη την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ., με όλες τις δυσχέρειες και την ταλαιπωρία των παιδιών αυτών και των γονέων και κηδεμόνων τους που αυτό συνεπάγεται.

 

 

Η μετάβαση αυτή στην Κομοτηνή καθίσταται αναγκαία και για τον επιπλέον λόγο ότι, όπως γνωρίζετε, και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι εργοθεραπεύτριες και λογοθεραπεύτριες που στελεχώνουν το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καβάλας δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να χορηγούν γνωματεύσεις που θα επιτρέψουν στους δικαιούχους – ασφαλισμένους να προβούν στην αντίστοιχες ενέργειες κάλυψης των δαπανών από τον ασφαλιστικό τους φορέα. Επομένως, η μοναδική επιλογή των δικαιούχων αυτών είναι η μετάβαση στην Κομοτηνή για επίσκεψη στον Παιδοψυχίατρο, με όλες τις επιβαρυντικές, σωματικά-ψυχικά-χρονικά, συνέπειες που μπορεί αυτό να επιφέρει.

 

 

Για τους λόγους αυτούς, και έχοντας σε πλείστες όσες περιπτώσεις εισπράξει την αγωνία των συνδημοτών μας που εξαρτώνται από τις υπηρεσίες αυτές, θα ήθελα να σας μεταφέρω τόσο προσωπικά όσο και εκφράζοντας την επιθυμία των ανθρώπων αυτών, όπως προχωρήσετε άμεσα κατά το δυνατόν σε διαδικασίες πρόσληψης ιατρού με ειδικότητα Παιδοψυχιάτρου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

 

 

Αυτού του είδους η στελέχωση του ΓΝΚ θα έχει πολλαπλά οφέλη. Κατά πρώτον θα εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Καβάλας, έτι δε περαιτέρω σε περίπτωση ύπαρξης Παιδοψυχιάτρου στο ΓΝΚ θα εξυπηρετούνται συνάμα και οι όμοροι Νομοί Δράμας και Ξάνθης με ευρύτερο αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση της αντίστοιχης Υπηρεσίας στην Κομοτηνή. Έτσι, οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα είναι ταχύτερες, αποτελεσματικότερες και με ευνοϊκότερους για τους πολίτες όρους, το συμφέρον των οποίων θα πρέπει να αποτελεί πάντοτε για εμάς, ως δημόσιοι λειτουργοί ο καθείς εκ της θέσεως που κατέχει, μοναδική έννοια και στόχο.

 

 

Με την πεποίθηση ότι θα ενσκύψετε με την δέουσα προσοχή επί του ανωτέρω τιθέμενου ζητήματος, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 2:29 pm


Δήμος Παγγαίου: Παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση πρόσβασης των ΑμεΑ σε τουριστικές περιοχές στον Δήμο Παγγαίου

Παρεμβάσεις που ξεπερνούν τις 230.000 ευρώ, και αφορούν τη «Δημιουργία προσβάσιμων, ολοκληρωμένων, θαλάσσιων, τουριστικών προορισμών Δήμου Παγγαίου», εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», μετά από συντονισμένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

 

Τα σημεία παρέμβασης είναι: α) η παραλία Οφρυνίου, εντός οικισμού, β) η παραλία Αμμολόφων, περιοχή κατασκηνώσεων, γ) η παραλία Νέας Ηρακλείτσας, περιοχή πάρκινγκ, και δ) η παραλία Νέας Περάμου, στο ύψος της οδού Αγ. Κωνσταντίνου. Οι παρεμβάσεις αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού, ώστε να παρέχεται στα άτομα με κινητικές αναπηρίες ή περιορισμένης κινητικότητας, ολοκληρωμένη η αλυσίδα προσβασιμότητας.

 

 

Προβλέπεται η κατασκευή εγκαταστάσεων και υποδομών που θα αφορούν στην ψυχαγωγία και στην άθληση ατόμων με κινητικές αναπηρίες ή περιορισμένης κινητικότητας, συνεισφέροντας στην εξυπηρέτηση αλλά και την άρση της περιθωριοποίησής τους από το κοινωνικό σύνολο.

 

 

Για κάθε σημείο παρέμβασης προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση: α) διάταξης για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα, η οποία συμπεριλαμβάνει φωτοσυναγερμό, ντουζιέρα και πακέτο τηλεμετρίας, β) χημικής τουαλέτας για ΑμεΑ, γ) μη μόνιμου συναρμολογούμενου αποδυτηρίου, δ) ξύλινου διαδρόμου για ΑμεΑ, ε) χώρου σκίασης και στ) σήμανσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:55 pm


Τη βοήθεια του στρατού ζητά ο Δήμος Καβάλας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην πεσμένη γέφυρα

Με αφορμή την καθυστέρηση των διαδικασιών για την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας στην περιοχή του πρώην νοσοκομείου ο Δήμος Καβάλας ζητά τη βοήθεια του στρατού για την τοποθέτηση μιας γέφυρας τύπου Bailey 15 μέτρων. 

 

Αυτό ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. 

 

Όπως τόνισε η κ. Τσανάκα, έχει ήδη αποσταλεί το σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον αρμόδιο υπουργό Ευάγγελο Αποστολάκη. 

 

Ειδικότερα, στην επιστολή της εξηγεί τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην κυκλοφορία των οχημάτων μετά την πτώση της γέφυρας. Επιπλέον αναφέρει ότι ενόψει της θερινής περιόδου τα προβλήματα της κυκλοφορίας στην πόλη της Καβάλας θα ενταθεί δημιουργώντας συνθήκες μεγαλύτερης ασφυξίας με ανυπολόγιστες συνέπειες. Καθώς καμία λύση δεν είναι ορατή στο προσεχές μέλλον η δήμαρχος ζητά τη συνδρομή του στρατού και να εξεταστεί η δυνατότητα της τοποθέτησης αντίστοιχης υποδομής όπως αυτής στα Χανιά της Κρήτης. 

 

 

«Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και τους ενημερώνω για την επιστολή που έχουμε στείλει στον υπουργό γιατί όλοι πρέπει να ξέρουν τις κινήσεις που κάνουμε. Η βοήθεια ζητείται σύμφωνα με το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Κράτη μετά την πτώση γεφυρών από την πρόσφατη κακοκαιρία», είπε η κ. Τσανάκα. 

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:12 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο - Πρωϊνή

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο  Πρωϊνή

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θράκη και τα όσα είπε στην ομιλία του προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο την αντίδραση της Κυβερνητικής πλευράς. Π.χ. ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:33 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  Πρωϊνή

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου όπου παρουσιάστηκαν σημαντικές υπηρεσίες προς τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου, ο διοικητής Τάσος ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:24 am


Γέφυρα από το στρατό ζητά η δήμαρχος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Γέφυρα από το στρατό ζητά η δήμαρχος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το πρωί στο γραφείο της η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους τις πρόσφατες αλλά και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:21 am


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Kavala Report

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ  Kavala Report

Σε επιστολή της προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα αναφέρεται στο ζήτημα έλλειψης Παιδοψυχιάτρου, σχολιάζοντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:14 am


Ο Καβάλας Στέφανος στον Καθολικό Ναό του Αγίου Παύλου - romfea.gr

Ο Καβάλας Στέφανος στον Καθολικό Ναό του Αγίου Παύλου  romfea.gr

Κάτι πολύ ευχάριστο συνέβη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στον Καθολικό Ναό Αγίου Παύλου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:29 am


Ο πολιτικός πολιτισμός του Θ. Μουριάδη και η αχαριστία των "ανταρτών" της πλειοψηφίας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο πολιτικός πολιτισμός του Θ. Μουριάδη και η αχαριστία των "ανταρτών" της πλειοψηφίας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Είναι προς τιμήν του Θόδωρου Μουριάδη, επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», προσωρινού επικεφαλής του συνδυασμού «Καβάλα-Φίλιπποι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:53 am


Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ξάνθη: Η σιδηροδρομική γραμμή που θα αλλάξει την εικόνα της Βόρειας Ελλάδας - Το Κουτί της Πανδώρας

Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ξάνθη: Η σιδηροδρομική γραμμή που θα αλλάξει την εικόνα της Βόρειας Ελλάδας  Το Κουτί της Πανδώρας

Ένα από τα σημαντικά μελλοντικά έργα υποδομής της χώρας, θα είναι η νέα μονή σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Ξάνθη. Η γραμμή αυτή θα είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:52 pm


Νικητής ο Λευθέρης Ανδρονικίδης στο «7ο Kavala Trail Run» - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Νικητής ο Λευθέρης Ανδρονικίδης στο «7ο Kavala Trail Run»  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στα μονοπάτια του περιαστικού δάσους της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:11 pm


ΚΑΒΑΛΑ '86: Πάλεψε, αλλά έχασε από τον Μέντεκα Καλαμαριάς - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΚΑΒΑΛΑ '86: Πάλεψε, αλλά έχασε από τον Μέντεκα Καλαμαριάς  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Η Καβάλα '86 πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωταγωνιστή Μέντεκα Καλαμαριάς για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής όμως…

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:06 pm


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Νέα ονόματα υποψηφίων του Χριστόδουλου Τοψίδη - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Νέα ονόματα υποψηφίων του Χριστόδουλου Τοψίδη  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Z PALACE στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:10 pm


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διαδικτυακές υπηρεσίες προς του πολίτες - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διαδικτυακές υπηρεσίες προς του πολίτες  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στα πλαίσια της διαρκούς ηλεκτρονικής αναβάθμισης και βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενημερώνει ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:55 pm


Καβάλα: Ο δήμος ζητά στρατιωτική γέφυρα στη θέση αυτής που κατέρρευσε - Thestival

Καβάλα: Ο δήμος ζητά στρατιωτική γέφυρα στη θέση αυτής που κατέρρευσε  Thestival

Tην παρέμβαση του Στρατού με την διάθεση στρατιωτικής γέφυρας τύπου Bailey προκειμένου να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα που προκλήθηκε στο παλαιό ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 5:50 pm


Στο νοσοκομείο Καβάλας θα εφαρμόσουν τον Οργανισμό λειτουργίας, για να μην πάνε φυλακή! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Στο νοσοκομείο Καβάλας θα εφαρμόσουν τον Οργανισμό λειτουργίας, για να μην πάνε φυλακή!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η αναφορά μέλους του ιατρικού προσωπικού, ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας δεν εφαρμόστηκε ο Οργανισμός λειτουργίας του έτους 2012, προκάλεσε την ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 5:26 pm


Καβάλα: 15χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο με παράνομους μετανάστες! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: 15χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο με παράνομους μετανάστες!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Χρειάστηκε η καταδίωξή του από την Κομοτηνή ως την Καβάλα για να συλληφθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:44 pm


Πατρός εκτελεσθέντος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Πατρός εκτελεσθέντος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Γράφει ο Χρήστος Τσελεπής. Από τη βενετσιάνικη λέξη «scarlato» σχηματίστηκε και η νεοελληνική «σκαρλάτος», που σημαίνει πορφυρός, κατακόκκινος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 12:29 pm


Μνήμης χάριν - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Μνήμης χάριν - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Τον γνώρισα από κοντά στη Σαντορίνη στο Διεθνές συνέδριο «L' architecture vernaculaire aux iles de la mer egee», το μακρινό 1981. Είχε συγκεντρώσει τότε στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 12:22 pm


Καβάλα: Η γαλάζια πολιτεία της Μακεδονίας από ψηλά (vid) - Pagenews.gr

Καβάλα: Η γαλάζια πολιτεία της Μακεδονίας από ψηλά (vid)  Pagenews.gr

Η Καβάλα έχει αποτελέσει σταυροδρόμι των μεγάλων θαλασσών και χερσαίων οδών μέσω των οποίων εδώ και χιλιάδες χρόνια άνθρωποι, ιδέες και πολιτισμοί ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:48 am


Καβάλα: Εκδήλωση αφιερωμένη στον Θοδωρή Γκόνη - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκδήλωση αφιερωμένη στον Θοδωρή Γκόνη  ΕΡΤ

Εκδήλωση αφιερωμένη στον θεατράνθρωπο, ποιητή, στιχουργό και συγγραφέα Θοδωρή Γκόνη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και του Φεστιβάλ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:04 am


Επίσκεψη του Άρη Βέρρου στο Δασαρχείο Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Επίσκεψη του Άρη Βέρρου στο Δασαρχείο Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Την ευκαιρία να συζητήσει και να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δασαρχείου Καβάλας και του Δήμου Καβάλας είχε ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 6:06 pm


Βίντεο drone: Καβάλα, η γαλάζια πολιτεία της Μακεδονίας από ψηλά - Viral | News 24/7 - NEWS 24/7

Βίντεο drone: Καβάλα, η γαλάζια πολιτεία της Μακεδονίας από ψηλά - Viral | News 24/7  NEWS 24/7

Η Καβάλα έχει αποτελέσει σταυροδρόμι των μεγάλων θαλασσών και χερσαίων οδών μέσω των οποίων εδώ και χιλιάδες χρόνια άνθρωποι, ιδέες και πολιτισμοί ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 1:46 pm


Χωρίς Ζιβάνοβιτς στην Καβάλα - Larissanet.gr

Χωρίς Ζιβάνοβιτς στην Καβάλα  Larissanet.gr

Στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δημόγλου» Καλαμίτσας Καβάλας δοκιμάζεται το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, αντιμετωπίζοντας την ομάδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 4:30 pm


Συλλήψεις σε Χρυσούπολη και Θάσο για κλοπές - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Συλλήψεις σε Χρυσούπολη και Θάσο για κλοπές - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Συνελήφθη την 14-3-2019 το απόγευμα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, 31χρονος ημεδαπός, διότι πρωινές ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 12:57 pm


Καβάλα: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Κώστα Κατσιμίγα - ΕΡΤ

Καβάλα: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Κώστα Κατσιμίγα  ΕΡΤ

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Καβάλας και Θάσου παρουσίασε χθες το βράδυ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 12:42 pm


Καβάλα: Αγώνες δρόμου σε Καβάλα και Παγγαίο - ΕΡΤ

Καβάλα: Αγώνες δρόμου σε Καβάλα και Παγγαίο  ΕΡΤ

Η Λέσχη Ορειβασίας Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή αγώνα δρόμου στο Περιαστικό Δάσος της πόλης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης Φιλάθλων ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:50 am


Καβάλα: Δέσμευση για Συμφωνία Χορηγίας - ΕΡΤ

Καβάλα: Δέσμευση για Συμφωνία Χορηγίας  ΕΡΤ

Σε επιστολή που έστειλε στην Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Διευθύνων Σύμβουλος και η Διευθύντρια για την Ελλάδα της εταιρείας ΤΑΡ, διατυπώνουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:25 am


Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας τιμά τον Θοδωρή Γκόνη - KAVALAPOST

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας τιμά τον Θοδωρή Γκόνη  KAVALAPOST

ΟΣύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:16 am


Καβάλα: Μέσα σε λίγες ώρες... δύο διαρρήξεις στο Παληό και μία στη Νέα Πέραμο! - KAVALAPOST

Καβάλα: Μέσα σε λίγες ώρες... δύο διαρρήξεις στο Παληό και μία στη Νέα Πέραμο!  KAVALAPOST

2διαρρήξεις έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019 στο Παληό Καβάλας. Άγνωστοι «άνοιξαν» δύο οικίες στην περιοχή κοντά στις οδούς Καζαντζάκη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 11:21 pm


Καβάλα: Αποκατάσταση προβλήματος στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου - ΕΡΤ

Καβάλα: Αποκατάσταση προβλήματος στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου  ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε η προμήθεια μπόιλερ και κυκλοφορητών, από τον Δήμο Καβάλας και αντικαταστάθηκαν ήδη τα εξαρτήματα που είχαν πρόβλημα, στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:37 am


μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών έπαιξε τον ρόλο της ώστε να ξαναρχίσει το έργο στο Βερούλειο. Συνεχίζεται και μάλιστα εντατικά. Στόχος όλων των ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 7:15 am


«Οργώνει» τα χωριά της Καβάλας - Espresso

«Οργώνει» τα χωριά της Καβάλας  Espresso

Οι περιοδείες του υποψηφίου με τη Ν.Δ. Μακάριου Λαζαρίδη και ο φανατικός της «Espresso»

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 4:12 pm


Η Καβάλα θέλει να μπει στο «χάρτη» του αλιευτικού τουρισμού της Ελλάδας - KAVALAPOST

Η Καβάλα θέλει να μπει στο «χάρτη» του αλιευτικού τουρισμού της Ελλάδας  KAVALAPOST

Ημερίδα της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Καβάλας στη δημοτική Καπναποθήκη για την ανάπτυξη συνεργιών και στόχο την καθιέρωση της περιοχής ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 4:03 pm


ΕΟΣ Καβάλας: Οι ορειβάτες πάτησαν στο «Αυγό», στο λούκι της Σάρας και του Παπατρέχα και στην κόψη του Άρη… [Φωτογραφίες] - KAVALAPOST

ΕΟΣ Καβάλας: Οι ορειβάτες πάτησαν στο «Αυγό», στο λούκι της Σάρας και του Παπατρέχα και στην κόψη του Άρη… [Φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Tο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 9-11/3 , στις κορυφές του Παγγαίου πραγματοποιήθηκε Χειμερινή Ορειβατική Συνάντηση με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 12:06 pm


Καβάλα: Βιβλιοπαρουσίαση του λευκώματος «Πανάγια προσκυνήματα Ιεράς Μητρόπολης Χαλκηδόνος Κωνσταντινούπολης - ΕΡΤ

Καβάλα: Βιβλιοπαρουσίαση του λευκώματος «Πανάγια προσκυνήματα Ιεράς Μητρόπολης Χαλκηδόνος Κωνσταντινούπολης  ΕΡΤ

Την παρουσίαση του βιβλίου «Πανάγια προσκυνήματα Ιεράς Μητρόπολης Χαλκηδόνος Κωνσταντινούπολης», που επιμελήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:49 am


μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενκόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενκόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Το σύνθημα είναι γνωστό κι αναφέρει: «Πετρέλαια – Λιπάσματα είμαστε μαζί». Έτσι έγινε στον χορό των συνταξιούχων της ΒΦΛ πριν λίγες μέρες. Βογιατζίδης ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 7:24 am


Χρωματιστές σκάλες στις γειτονιές της Καβάλας - Ύπαιθρος Χώρα

Χρωματιστές σκάλες στις γειτονιές της Καβάλας  Ύπαιθρος Χώρα

Η πόλη, λόγω της μορφολογίας της και της αμφιθεατρικότητας που τη διακρίνει, έχει πάρα πολλές σκάλες και η Action Team αποφάσισε να βάλει τη δική της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 1:58 pm


Καβάλα: Αναδιανομή προϊόντων από τον δήμο - ΕΡΤ

Καβάλα: Αναδιανομή προϊόντων από τον δήμο  ΕΡΤ

Αναδιανομή προϊόντων και συγκεκριμένα είδη βασικής υλικής συνδρομής, παντοπωλείου και ελαιόλαδο, θα πραγματοποιήσει ο δήμος Καβάλας από Δευτέρα 18 ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 10:47 am


Καβάλα: Σύλληψη για αλίευση αχινών - ΕΡΤ

Καβάλα: Σύλληψη για αλίευση αχινών  ΕΡΤ

Για αλίευση μη επιτρεπόμενης ποσότητας αχινών συνελήφθη, τις πρωινές ώρες σήμερα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός. Στελέχη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 10:42 am


Καβάλα: Εκδήλωση Λαϊκής Συσπείρωσης για κυκλοφοριακό - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκδήλωση Λαϊκής Συσπείρωσης για κυκλοφοριακό  ΕΡΤ

Εκδήλωση για «το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα και τις θέσεις της, διοργανώνει στην πόλη η Λαϊκή Συσπείρωση. Θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 10:24 am


Ι.Σ. Καβάλας: "Ριψοκίνδυνη η τροπολογία για τους εμβολιασμούς" - ΕΡΤ

Ι.Σ. Καβάλας: "Ριψοκίνδυνη η τροπολογία για τους εμβολιασμούς"  ΕΡΤ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του δηλώνει ότι θεωρεί ριψοκίνδυνη την τροπολογία σχετικά με παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 10:04 am


Εκδήλωση: «Καβάλα, πόλη φτιαγμένη από πέτρα και θάλασσα - ΕΡΤ

Εκδήλωση: «Καβάλα, πόλη φτιαγμένη από πέτρα και θάλασσα  ΕΡΤ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας, διοργανώνουν αύριο (Τετάρτη), στις 7.30 το απόγευμα, στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 10:01 am


Καβάλα: Αγωνία για τις καπναποθήκες - ΕΡΤ

Καβάλα: Αγωνία για τις καπναποθήκες  ΕΡΤ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Καβάλας με επιστολή του προς τους φορείς της Καβάλας θέλει να επαναφέρει στη συζήτηση ένα από τα πάγια αιτήματά του που ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:47 am


Καβάλα: Ικανοποίηση για την κίνηση του τριημέρου - ΕΡΤ

Καβάλα: Ικανοποίηση για την κίνηση του τριημέρου  ΕΡΤ

Αυξημένη ήταν η κίνηση στα ξενοδοχεία της Καβάλας το εορταστικό τριήμερο καθώς σημειώθηκε πληρότητα σε ποσοστό 95% λόγω και του Καρναβαλιού της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:38 am


Κατάσχεση οστράκων στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Κατάσχεση οστράκων στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Διακόσια επτά κιλά όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 10:55 am


Κέρδισε με 5-0 ο ΑΟΚ σε φιλικό την ΑΕΚ Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Κέρδισε με 5-0 ο ΑΟΚ σε φιλικό την ΑΕΚ Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στο γήπεδο των Αμισιανών ο ΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με 5-0 επί της ΑΕΚ Καβάλας σε φιλικό ματς προπόνησης. Στο Α` ημίχρονο η ομάδα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 9:46 am


Με καθυστέρηση λόγω μηχανικής βλάβης καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ - KAVALAPOST

Με καθυστέρηση λόγω μηχανικής βλάβης καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ  KAVALAPOST

Mε 2,5 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο της Hellenic Seaways ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 8:44 pm


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι φιλόλογοι της Καβάλας μας συστήνουν τον Διαμαντή Αξιώτη - KAVALAPOST

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι φιλόλογοι της Καβάλας μας συστήνουν τον Διαμαντή Αξιώτη  KAVALAPOST

Στο πλαίσιο της προσπάθειας γνωριμίας των λογοτεχνών της Καβάλας με τον κόσμο διοργανώνεται εκδήλωση κατά την οποία θα αναδειχθεί η σχέση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 11:01 am


Καβάλα: «Πιάνουμε το φίδι» σε Καλαμίτσα και Φιλίππους - ΕΡΤ

Καβάλα: «Πιάνουμε το φίδι» σε Καλαμίτσα και Φιλίππους  ΕΡΤ

Σε Καλαμίτσα και Κρηνίδες χτυπά η καρδιά των εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας για την Καθαρά Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 9:26 am


Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Καβάλας 07.03.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Καβάλας 07.03.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Επιτροπής ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Καβουρμάς, κουραμπιέδες Καβάλας και καριόκες Ξάνθης στο.. Ευρωκοινοβούλιο - Εφημερίδα Μακεδονία

Καβουρμάς, κουραμπιέδες Καβάλας και καριόκες Ξάνθης στο.. Ευρωκοινοβούλιο  Εφημερίδα Μακεδονία

«Πρωταγωνίστρια» της φετινής βραδιάς ελληνικής γαστρονομίας που διοργανώθηκε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο, ήταν η κουζίνα της περιφέρειας Ανατολικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Η τρίτη ηλικία εκπαιδεύεται στην τεχνολογία - ΕΡΤ

Καβάλα: Η τρίτη ηλικία εκπαιδεύεται στην τεχνολογία  ΕΡΤ

Στην τεχνολογία και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντάσσει 120 μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας, η κοινή δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε» της ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Η Τέχνη Συμβαίνει - ΕΡΤ

Καβάλα: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Η Τέχνη Συμβαίνει  ΕΡΤ

Συνεχίζονται την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην Παλιά Μουσική οι εκδηλώσεις με το γενικό τίτλο «Η Τέχνη Συμβαίνει». Δύο πολίτες της Καβάλας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Και ο... λόγος στους λογοτέχνες της Καβάλας: «Πρεμιέρα» για το 2019 με Διαμαντή Αξιώτη - KAVALAPOST

Και ο... λόγος στους λογοτέχνες της Καβάλας: «Πρεμιέρα» για το 2019 με Διαμαντή Αξιώτη  KAVALAPOST

Hσειρά εκδηλώσεων με «πρωταγωνιστές» τους λογοτέχνες της Καβάλας ξεκινά και πάλι, για το 2019, με το ξεκίνημα της Άνοιξης. Όπως και στο πρόσφατο ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Αρης Βέρρος, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας: Θα αναδείξουμε την ιστορικότητα της πόλης μας - Η Αυγή

Αρης Βέρρος, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας: Θα αναδείξουμε την ιστορικότητα της πόλης μας  Η Αυγή

Θα προτείνουμε τη συγκρότηση φορέα διαχείρισης ο οποίος θα ασχοληθεί με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου αστικού σχεδιασμού παρέμβασης.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Η συγγνώμη της Καβάλας προς Χ. Τρικούπη και διαιτητές - Αιχμή News - Αιχμή

Η συγγνώμη της Καβάλας προς Χ. Τρικούπη και διαιτητές - Αιχμή News  Αιχμή

Η Διοίκηση της ENERGEAN KAVALA BC αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 2:05 pm


Γ Εθνική: «Αφιλόξενος» ο… Νομός Καβάλας στους Σερραίους - ΕΡΤ

Γ Εθνική: «Αφιλόξενος» ο… Νομός Καβάλας στους Σερραίους  ΕΡΤ

Με νίκες συνέχισαν οι δύο πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Γ εθνικής. Οι δύο Καβαλιώτικες ομάδες που μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Η Καβάλα απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Η Καβάλα απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του «Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής Ελευθερίας» στον Δημοτικό Κήπο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


Ξεφυλλίζοντας με τη Σαπφώ Αγγελούδη την πιο πολυτάραχη ιστορική περίοδο της Καβάλας [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Ξεφυλλίζοντας με τη Σαπφώ Αγγελούδη την πιο πολυτάραχη ιστορική περίοδο της Καβάλας [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

«Βιογραφίες των δημάρχων» και «Ιστορία, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό της Καβάλας» παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό της Καβάλας και μαζί τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Η ιστορία ενός σπιτιού της Καβάλας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - ΕΡΤ

Η ιστορία ενός σπιτιού της Καβάλας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  ΕΡΤ

Συζήτηση με αφορμή την παρουσίαση του έργου «Η βιογραφία του πατρογονικού» της Μάγκυς Κριθαρέλλη διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Τμήμα Βαλκανικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Κουβέλης για υποπαραχώρηση λιμένα Καβάλας: Εξασφαλισμένες οι θέσεις εργασίας και ο δημόσιος χαρακτήρας - KAVALAPOST

Κουβέλης για υποπαραχώρηση λιμένα Καβάλας: Εξασφαλισμένες οι θέσεις εργασίας και ο δημόσιος χαρακτήρας  KAVALAPOST

ΟΥπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, σε δήλωσή του αναφορικά με την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Fraport: Ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Fraport: Ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

H Fraport Greece πραγματοποιεί αυτήν την ώρα προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (emergency exercise) στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Μαρτυρίες ψυχής τεσσάρων δυνατών γυναικών - ΕΡΤ

Καβάλα: Μαρτυρίες ψυχής τεσσάρων δυνατών γυναικών  ΕΡΤ

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Τέσσερις συγκλονιστικές μαρτυρίες ψυχής με κοινή συνισταμένη τη δύναμη του ανθρώπου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Οι 6 + 1 στόχοι του Μάκη Παπαδόπουλου για τον αθλητισμό της Καβάλας - KAVALAPOST

Οι 6 + 1 στόχοι του Μάκη Παπαδόπουλου για τον αθλητισμό της Καβάλας  KAVALAPOST

Tους 6 +1 στόχους του συνδυασμού του σε ότι αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών της Καβάλας παρουσίασε στην ειδική ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Αναβάλλεται για τις 11 Μαρτίου η σύνδεση Καβάλας-Θάσου με υδροπτέρυγο - Voria

Αναβάλλεται για τις 11 Μαρτίου η σύνδεση Καβάλας-Θάσου με υδροπτέρυγο  Voria

Το F/D KONSTANTINOS I θα πρέπει να δεξαμενιστεί εκ νέου, καθώς το σκάφος παρέμεινε αρκετό καιρό ανενεργό στο λιμάνι της Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Βιβλιοπαρουσίαση της ιστορίας της Καβάλας 1912-2015 - ΕΡΤ

Βιβλιοπαρουσίαση της ιστορίας της Καβάλας 1912-2015  ΕΡΤ

Το δίτομο έργο της Θάσιας αρχιτεκτόνισσας Σαπφούς Αγελούδη – Ζαρκάδα θα παρουσιαστεί στις επτά το απόγευμα στη Δημοτική Καπναποθήκη. Το έργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Ενημερωτική ημερίδα για την καθαριότητα - ΕΡΤ

Καβάλα: Ενημερωτική ημερίδα για την καθαριότητα  ΕΡΤ

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Οι υπηρεσίες καθαριότητας των δημόσιων χώρων ως παράγοντας βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών: παρεμβάσεις στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Ο Νικόλαος Δημόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας - Ύπαιθρος Χώρα

Ο Νικόλαος Δημόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας  Ύπαιθρος Χώρα

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του o Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Ν.Καβάλας , μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 29-1-2019 στον Αμυγδαλεώνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Καβάλας: Η τελευταία εκδήλωση της ήταν και η καλύτερη… - KAVALAPOST

ΕΠΣ Καβάλας: Η τελευταία εκδήλωση της ήταν και η καλύτερη…  KAVALAPOST

Η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας, σ' αυτό τον κύκλο των επαφών που είχε με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους (όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Δήμος Καβάλας : Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Δήμος Καβάλας : Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών τροφίμων στουςδικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: «Στίχοι και Νότες» από τον Αστέρη Γκέκα - ΕΡΤ

Καβάλα: «Στίχοι και Νότες» από τον Αστέρη Γκέκα  ΕΡΤ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας αποχαιρετά την έκθεση «Παλίμψηστα Λάβαρα» την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 9.00 το βράδυ στο φουαγιέ του θεάτρου Αντιγόνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Φωτιά σε μονοκατοικία στη Νέα Καρβάλη - ΕΡΤ

Καβάλα: Φωτιά σε μονοκατοικία στη Νέα Καρβάλη  ΕΡΤ

Ολοσχερώς καταστράφηκε μονοκατοικία στη Νέα Καρβάλη Καβάλας από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας. Έγκαιρα απομακρύνθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Μενού σε γραφή Μπράιγ προσφέρει εστιατόριο στην Καβάλα - Sofokleousin.gr

Μενού σε γραφή Μπράιγ προσφέρει εστιατόριο στην Καβάλα  Sofokleousin.gr

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ένας νέος επιχειρηματίας της Καβάλας, ο Γιάννης Σαρρής, προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, προσφέ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Σύσκεψη Τσακαλώτου με φορείς της Καβάλας (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Σύσκεψη Τσακαλώτου με φορείς της Καβάλας (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Συναντήσεις στο Επιμελητήριο είχε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Είναι η πρώτη φορά που υπουργός επισκέπετεται το επιμελητήριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Επίσκεψη Τσακαλώτου στους νομούς Καβάλας και Δράμας - aftodioikisi.gr

Επίσκεψη Τσακαλώτου στους νομούς Καβάλας και Δράμας  aftodioikisi.gr

O υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επισκέπτεται τους νομούς Καβάλας και Δράμας, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλίες: -Σήμερα Πέμπτη στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο - Η Αυγή

Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο  Η Αυγή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 21/2/2019, στις 8. 00 μ.μ., στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Airotel ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Αποχή γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Καβάλας (video) - ΕΡΤ

Αποχή γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Καβάλας (video)  ΕΡΤ

Απέχουν από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τα τακτικά χειρουργεία και τα απογευματινά ιατρεία γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Ο Γιάννης Καραμανλής νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας - KAVALAPOST

Ο Γιάννης Καραμανλής νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας  KAVALAPOST

Ο Σερραίος αξιωματικός που υπηρετεί από το Νοέμβριο στην Καβάλα, ήταν απ' τις αρχές του 2017 Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης – Παραμένουν στις θέσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - ΕΡΤ

Καβάλα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ΕΡΤ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημαρχείο, για την ενημέρωση του Σώματος από τον Πρύτανη του ΤΕΙ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Ξυλοκοπήθηκε γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας από συγγενή ασθενούς που απεβίωσε - Pontos News

Ξυλοκοπήθηκε γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας από συγγενή ασθενούς που απεβίωσε  Pontos News

Απέχουν από τα καθήκοντά τους γιατροί και νοσηλευτές διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό βίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας - 902.gr

Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας  902.gr

Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας απαιτεί η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «η ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Γιατρός ξυλοκοπήθηκε στο νοσοκομείο από συγγενή ασθενούς που κατέληξε - Zougla

Καβάλα: Γιατρός ξυλοκοπήθηκε στο νοσοκομείο από συγγενή ασθενούς που κατέληξε  Zougla

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, μετά τον θάνατο ενός 75χρονου άντρα, ο οποίος νοσηλευόταν στην Ουρολογική κλινική...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Christopher Baka: Ο άνθρωπος ο οποίος δίνει... ρυθμό στην Καβάλα από το 1988 - KAVALAPOST

Christopher Baka: Ο άνθρωπος ο οποίος δίνει... ρυθμό στην Καβάλα από το 1988  KAVALAPOST

Ο καθηγητής της τάξης κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας διηγείται ένα μοναδικό μουσικό παραμύθι, το οποίο ξεκίνησε από μια μισοσπασμένη ντραμς και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


ΑΕΚ Καβάλας: Με Στάικο Βεργέτη η ημερίδα «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα - KAVALAPOST

ΑΕΚ Καβάλας: Με Στάικο Βεργέτη η ημερίδα «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα  KAVALAPOST

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας συνδιοργανώνει μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο Υποδομών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στην πισίνα της Καβάλας - ΕΡΤ

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στην πισίνα της Καβάλας  ΕΡΤ

Στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίθηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. Η Σερραϊκή ομάδα συμμετείχε ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Ανάκληση αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας - ΕΡΤ

Ανάκληση αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας  ΕΡΤ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου, ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: