Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η πρώτη Νίκη για την Περιφερειακή Σύνθεση είναι Χρυσή!

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε Έβρου, Δημήτρης Καρυπίδης κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στα ατομικά του αγωνίσματα (50μ & 100μ ύπτιο).
 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χρυσό Πρωταθλητή και τον συνεχάρη για τη σπουδαία νίκη.
 

Η λαμπρή πορεία του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αγωνιστικότητας για όλους μας. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε  τις απαραίτητες δομές, ώστε, οι συμπολίτες μας με αναπηρία να μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της άθλησης.
 

Η Περιφερειακή Σύνθεση έχει δεσμευθεί προς τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αναπηρία ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση των αποκλεισμών και την ισότιμη μεταχείριση τους.

 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:55 pm


Εκλογική άδεια εργαζομένων

Η ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και κατά τις τυχόν επαναληπτικές Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, χορηγείται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ως εξής:

 

1) Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:

α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, σε απόσταση από 200 έως 400 χιλιόμετρα, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.

β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 400 χιλιομέτρων και άνω, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον μετακινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.

γ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

2) Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:

α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση από 100 έως 200 χιλιόμετρα, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.

β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση από 200 έως 400 χιλιόμετρα, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών.

γ) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 400 χιλιομέτρων και άνω χορηγείται άδεια τριών (3) εργασίμων ημερών, εφόσον μετακινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.

δ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

3) Για όσους εκ των μισθωτών, που μετακινούνται κατά τα ανωτέρω, οι ημέρες διεξαγωγής των ψηφοφοριών είναι εργάσιμες ημέρες, αυτές θεωρούνται ως ημέρες ειδικής αδείας απουσίας με αποδοχές.

4) Η κατά τα ανωτέρω χορηγούμενη άδεια δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ’ αποδοχών.

 

 

Μέλη εφορευτικής επιτροπής

Εάν έχουν λάβει την παραπάνω άδεια που δικαιούνται οι εκλογείς, δεν δικαιούνται περαιτέρω άδεια.

Εάν δεν την έχουν λάβει:

Με δεδομένο ότι η συμμετοχή εργαζόμενου ως μέλους σε εφορευτική επιτροπή, κατόπιν  κλήσης από δημόσια αρχή, αποτελεί εκτέλεση υποχρεωτικού εκ του νόμου καθήκοντος, συνιστά σπουδαίο λόγο αποχής από την εργασία κατά την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας και ο εργαζόμενος διατηρεί την αξίωσή του για τον μισθό.

Περαιτέρω και λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων μέλους εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς εκ των προτέρων, η απουσία του εργαζόμενου από την εργασία του και κατά την επομένη ημέρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας, εφόσον συνδέεται με την εκτέλεση των ανωτέρω καθηκόντων, συνιστά σπουδαίο λόγο αποχής από την εργασία και ο εργαζόμενος διατηρεί την αξίωσή του για τον μισθό. 

Γραμματείς

Δεν προβλέπεται χορήγηση ειδικής εκλογικής άδειας για τον γραμματέα. Εάν παρόλα αυτά είναι μισθωτός εκλογέας ή μέλος εφορευτικής επιτροπής ισχύουν τα ανωτέρω οριζόμενα.

 
 
(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:51 pm


Αιτήσεις για απόκτηση τίτλου σπουδών δημοτικού

    Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Καβάλας ανακοινώνεται ότι όσοι έχουν απολέσει τίτλο σπουδών ή έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης και επιθυμούν να αποκτήσουν Τίτλο Σπουδών  Δημοτικού Σχολείου, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109 τ.Α), μπορούν να πάρουν μέρος, ύστερα από αίτησή τους, στις εξετάσεις που θα γίνουν για το σκοπό αυτό, στις 10 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στα παρακάτω Δημοτικά Σχολεία:

  1. 10ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Κων/νου Παλαιολόγου 1) για τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας.

  2. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης για τους κατοίκους του Δήμου Παγγαίου.

  3. 4ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης για τους κατοίκους του Δήμου Νέστου.

  4. 1ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου για τους κατοίκους του Δήμου Θάσου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/-νες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την υποβολή των αιτήσεών τους, στο γραφείο 521 του 5ου ορόφου της Νομαρχίας Καβάλας και στο τηλέφωνο 2510-291520 (υπόψη κ. Συλαίου Στέργιου), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από την Δευτέρα 27 Μαϊου 2019 μέχρι και τη Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019.

 

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

1. Υποβολή σχετικής αίτησης στη Δ/νση Π.Ε. Καβάλας

2. Αποδεικτικό ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί μόνιμης κατοικίας

3. Επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

                                         

                                                      

Από τη Δ/νση ΠΕ Καβάλας

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:45 pm


Αίτημα αλλαγής δρομολογίων αστικού ΚΤΕΛ για την εύκολη μετακίνηση των ψηφοφόρων στο 3ο ΓΕΛ

Για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στα εκλογικά τμήματα του 3ου ΓΕΛ (Περιμετρική), που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης, καλούμε τις Διοικήσεις Αντιπεριφέρειας και Δήμου, σε συνεννόηση με το αστικό ΚΤΕΛ, να μεριμνήσουν για τη μεταφορά των ψηφοφόρων με τη δρομολόγηση λεωφορείων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και με τακτικά δρομολόγια.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:38 pm


Μάιος Μήνας Μέτρησης της Πίεσης (Μ.Μ.Μ.) 2019

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Προγράμματος Μ.Μ.Μ. (Μάιος Μήνας Μέτρησης της Πίεσης) 2019, της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης,  κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις αρτηριακής πίεσης:

 

1.Πέμπτη 23/5/2019 στη ΝΕΑ ΚΑΡΥΑ (Περιφερειακό Ιατρείο)

 

2.Παρασκευή 24/5/2019 στο ΚΑΠΗ του ΒΥΡΩΝΑ

 

3.Δευτέρα 27/5/2019 στο ΚΑΠΗ των ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ

 

4.Τρίτη 28/5/2019 στο ΚΑΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

5.Τετάρτη 29/5/2019 στο ΚΑΠΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

 

6.Πέμπτη 30/5/2019 στο ΚΑΠΗ του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ

 

7.Παρασκευή 31/5/2019 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Καβάλας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν.Καβάλας.

 

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης

 

Ξενοφών Κροκίδης

Παθολόγος

Διευθυντής ΕΣΥ Γ.Ν.Καβάλας

 
 
(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:32 pm


Υποβολή αιτήσεων στη ρύθμιση οφειλών

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 24ώρου της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, για τη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις, έχουν υποβληθεί 10.000 αιτήσεις μη μισθωτών για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση και έγιναν 1.500 ρυθμίσεις εργοδοτών. Επίσης, έχουν γίνει 60.000 επισκέψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

 

Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τη θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων και τον ιδιαίτερα ευνοϊκό χαρακτήρα της ρύθμισης.  

 
(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:22 pm


Ενημέρωση προς τους ψηφοφόρους

Για την καλύτερη διευκόλυνση των εκλογέων, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων, καθόσον για πρώτη φορά διεξάγονται τετραπλές εκλογές στη χώρα μας (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές), ενδέχεται οι ψηφοφόροι να ψηφίζουν αυτή τη φορά σε διαφορετικό σχολικό συγκρότημα από αυτό που ψήφιζαν συνήθως.

 

Σε αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα (π.χ. 123Α, 123Β). Στο Α ψηφίζουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Περιφέρεια και στο Β για τον Δήμο και την Κοινότητα.

           

Μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr, οι εκλογείς μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν σε όλες τις εκλογές, καθώς και το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν. Αντίστοιχη ενημέρωση μπορούν οι ψηφοφόροι να λάβουν από τις σχετικές υπηρεσίες του οικείου Δήμου. 

 

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με σταυρό προτίμησης.

 

Για τις Ευρωεκλογές, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούν και θα εκφράσουν την προτίμησή τους υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του συνδυασμού που θα επιλέξουν.

 

Για τις Περιφερειακές Εκλογές, με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του:

-          Προς έναν (1) υποψήφιο σύμβουλο στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται έως και 3 περιφερειακοί σύμβουλοι.

-          Προς έναν (1) ή δύο (2) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από 4 έως και 7 περιφερειακοί σύμβουλοι.

-          Προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από 8 έως και 12 περιφερειακοί σύμβουλοι.

-     Προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) ή τέσσερις (4) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται περισσότεροι από 12 περιφερειακοί σύμβουλοι.

 

Για τις Δημοτικές Εκλογές, με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του:

 

-          σε δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια: έως τρεις (3) σταυρούς προτίμησης

-          σε δήμους που αποτελούνται από περισσότερες εκλογικές περιφέρειες:

o   όταν η εκλογική περιφέρεια έχει έως τρεις (3) έδρες: έναν (1) σταυρό προτίμησης

o   όταν η εκλογική περιφέρεια έχει περισσότερες από τρεις (3) έδρες: έως τρεις (3) σταυρούς προτίμησης

 

και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες του δήμου

 

-          Σε κοινότητες άνω των 300 κατοίκων: έως δύο (2) σταυρούς προτίμησης

-          Σε κοινότητες κάτω των 300 κατοίκων: έναν (1) σταυρό προτίμησης

 

Οι ψηφοφόροι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για τη σταυροδοσία στην Περιφέρεια-Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο-Δημοτική Ενότητα, καθώς και των Κοινοτήτων στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών https://ekloges-info.ypes.gr/. Επιλέγουν μια περιοχή πάνω στο χάρτη για να δουν τις σχετικές εκλογικές πληροφορίες.

 

Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από τον οικείο Δήμο, καθώς και από τις εφορευτικές επιτροπές κατά την ημέρα ψηφοφορίας.

 
(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:14 pm


Κείμενο στήριξης του ΚΚΕ από εργαζόμενους στο χώρο της υγείας στο νομό Καβάλας

Εμείς οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας, που ζούμε από κοντά την υποβάθμιση της υγείας  και με την ευθύνη που μας επιβάλλει ο κοινωνικός μας ρόλος υπογράφουμε και στηρίζουμε το παρακάτω κείμενο.

 

Οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, οι ασθενείς, αλλά και κάθε λαϊκή οικογένεια βιώνουμε καθημερινά την ολοένα και πιο άθλια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο μας.  Ερχόμαστε σε καθημερινή βάση αντιμέτωποι με τις συνέπειες από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

 

Η υποβάθμιση του νοσοκομείου, (κλείσιμο ρευματολογικής κλινικής Καβάλας), της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όσο και του ΕΚΑΒ έχει φέρει τα πράγματα σε οριακή κατάσταση. Οι γιατροί, που εξαντλούμαστε σε ατελείωτες κι απανωτές εφημερίες, καθώς και όλο το υπόλοιπο προσωπικό έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας έχοντας καθημερινά στην ευθύνη μας  την υγεία εκατοντάδων ασθενών. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να εκτίθενται σε κίνδυνο εργαζόμενοι και ασθενείς. Έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει στην Υγεία την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

 

Με την πολυδιαφημιζόμενη "τομή" στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει μαγική εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και ιδιαίτερα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Δεν μπορούν να κρύψουν ότι οι Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), που διαφημίζονται από την κυβέρνηση σαν "Πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας", είναι ένα από "τα διαρθρωτικά μέτρα με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως μέσου συγκράτησης των δαπανών", όπως προβλέπεται από τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους "θεσμούς". Δηλαδή οι ελάχιστοι γιατροί των Τοπικών Μονάδων Υγείας προβλέπεται να λειτουργήσουν ως "κόφτες" των ασθενών και των αναγκών τους, με υποτυπώδεις παροχές στο όριο των πετσοκομμένων προϋπολογισμών του κράτους και του ΕΟΠΥΥ, χωρίς εργαστήρια και ειδικούς γιατρούς και με τους εργαζόμενους να δουλεύουν με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με "πετσοκομμένα" δικαιώματα και μισθούς πείνας.

 

  • Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ΚΑΛΟΥΜΕ σε αγωνιστική συστράτευση, σε αντίσταση συνείδησης, σε ανάταση της ελπιδοφόρας προοπτικής, ενισχύοντας  το ΚΚΕ σε Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Τοπικές εκλογές στις 26 Μαΐου.

Το κόμμα που μέσα από την  100χρονη ιστορία του, εγγυάται ότι δε θα παραιτηθεί από την προσπάθεια για μια άλλη Ελλάδα, στην υπηρεσία των εργαζομένων και του λαού.

'Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο στηρίζουμε και ψηφίζουμε το ΚΚΕ με όλες μας τις δυνάμεις για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού, που θα οδηγήσει στη λαϊκή ευημερία με την εργατική τάξη και το λαό στο τιμόνι της εξουσίας.  

 

Για μια Υγεία ως κοινωνικό αγαθό δημόσιο και δωρεάν για όλους και όχι σαν εμπόρευμα και πελατεία. Για τη διεκδίκηση ενός αποκλειστικά δημόσιου συστήματος Υγείας, πλήρως χρηματοδοτούμενο από το κράτος, στελεχωμένο με μόνιμους υγειονομικούς όλων των ειδικοτήτων, με απολύτως δωρεάν εξετάσεις, νοσηλεία και φάρμακα, χωρίς πλαφόν και περικοπές, με κατάργηση των εισφορών στον κλάδο Υγείας και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

 

Θέλουμε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) με Κέντρα Υγείας που θα λειτουργούν πλήρως στελεχωμένα, εξοπλισμένα και θα καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες όλου του κόσμου. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο βλέπουμε τον Οικογενειακό γιατρό και όχι όπως τον επιβάλει η Κυβέρνηση.

 

  • Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί αποτελεί τη δύναμη που χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, πρωτοστατεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την ανάκτηση των απωλειών. Αγωνίζεται με συνέπεια και ανιδιοτέλεια για το δίκιο των εργαζομένων, τα δικαιώματα των νέων, των γυναικών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών για να οργανωθεί η λαϊκή αλληλεγγύη. Για να αναγεννηθεί το λαϊκό εργατικό κίνημα, να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ και τον καπιταλισμό. Για να εμπιστευτεί ο λαός τη δύναμή του, να γίνει πρωταγωνιστής και να ανοίξει το δρόμο στην ευημερία με τη δική του εξουσία. Με την ψήφο μας να κάνουμε το ΚΚΕ πιο δυνατό για το λαό».

 

 

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΤΕΣΤΕΜΠΑΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

Νευρολόγος, Γ.Ν.Καβάλας

 

ΠΟΤΟΛΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ειδ.Νεφρολογιας Γ.Ν.Καβάλας

 

ΤΟΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γυναικολόγος

 

ΜΑΔΥΤΙΝΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Ειδ.Παθολογίας Γ.Ν.Καβάλας

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ

Ειδ.Παθολογίας Γ.Ν.Καβάλας

 

ΛΙΟΛΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ

Νοσηλευτρια Γ.Ν.Καβάλας

 

ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ειδ.Χειρουργικής Γ.Ν.Καβάλας

 

ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ειδ.Παθολογίας Γ.Ν.Καβάλας

 

ΠΙΡΝΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ψυχίατρος Γ.Ν.Καβάλας

 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΕΒΡΩΝΙΑ

Ψυχίατρος

 

ΔΗΜΑΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

Νοσηλεύτρια

 

ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

Διασώστης ΕΚΑΒ Καβάλας

 

ΚΑΠΕΤΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

Νοσηλεύτρια Γ.Ν.Καβάλας

 

ΕΛΑΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

Νοσηλευτής

 

ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ψυχίατρος

 

 

 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:09 pm


Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύστημα Beacons

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης της  τοποθέτησης 60 ηλεκτρονικών συσκευών Beacons, μέσω των οποίων εισάγει τον δήμο μας στην ψηφιακή τουριστική εποχή.  Οι συσκευές αυτές, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ισάριθμα σημεία της πόλης και θα δίνουν αυτόματα πληροφορία μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας στους επισκέπτες μας, σχετικά με αξιοθέατα που βρίσκονται πλησίον τους,  καθώς και για επιχειρήσεις, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στα τέλη Ιουνίου.

 

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να δημιουργηθεί το απαραίτητο λογισμικό, η διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής  τους. Καθώς η συγκεκριμένη παροχή είναι δωρεάν, ενώ σε πρώτη φάση θα φιλοξενηθούν 110 επιχειρήσεις, θα δοθεί προτεραιότητα αρχικά σε αυτές που ανήκουν στον ευρύτερο τουριστικό τομέα  και αμέσως μετά στις αμιγώς εμπορικές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στην γραμματεία της επιχείρησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση http://[email protected], από την Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου. Για την συμμετοχή μιας επιχείρησης εκτός από την παραπάνω αξιολόγηση,  θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας δήλωσης ενδιαφέροντος.

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:49 pm


«Και οι επτά ήταν υπέροχοι»

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος και όσο ήταν αναμμένοι οι προβολείς στη πασαρέλα που λικνίζονταν οι «άξιοι» και «ικανοί» δήμαρχοι, που με πληρωμένες διαφημίσεις διαλαλούσαν τη πραμάτεια τους σαν να επρόκειτο για απορρυπαντικά, ζήσαμε τη «πόλη των θαυμάτων» όπου όλα γίνονταν. Ικανοποιούνταν όλες οι επιθυμίες, από δουλειά σε όποιον τη ζήταγε, μέχρι έργα κάθε τύπου, από υπερυψωμένες πλατείες -λεωφόρους και 5αστερα ξενοδοχεία. Όλα αυτά γιατί είχαν «όραμα» είχαν «ιδέες» είχαν «ικανούς συνεργάτες».

 

Η Δευτέρα των εκλογών όμως έφτασε και θα δούμε τη πόλη του «ποτέ-ποτέ» όπου όλα θα είναι εδώ.  

 

Θα είναι όλα εδώ για τους πολλούς, για τους οποίους βέβαια φροντίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Θα είναι εδώ, οι δημοτικοί φόροι και τα τέλη, τα χαράτσια της ελεγχόμενης στάθμευσης και τα πρόστιμα, τα ανταποδοτικά τέλη σε νερό, σκουπίδια και φωτισμό, το διπλό χαράτσωμα των μικροεμπόρων και καταστηματαρχών,  τα τροφεία στους παιδικούς, τα δίδακτρα στο ωδείο, η πληρωμή για τη χρήση από ομάδες και δημότες του κολυμβητήριου, η επιβάρυνση ομάδων και συλλόγων για τη χρήση γηπέδων και αιθουσών για άθληση και ψυχαγωγία. 

 

Τίποτε από όλα αυτά δεν «άγγιξαν» όλη αυτή τη περίοδο οι «οραματιστές» του Δήμου επιχειρηματία.

 

Πώς άλλωστε αφού και οι «επτά είναι υπέροχοι» στο να προωθήσουν τη πολιτική που ξεκινάει από την Ε.Ε., περνάει από τη κυβέρνηση, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο όποια άλλη και καταλήγει, με τη συνδρομή και του Δήμου, στη τσέπη των Καβαλιωτών για να τη λεηλατήσει από ότι απέμεινε από την άγρια φορολογία του καπιταλιστικού κράτους.

 

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, από όποια θέση βρεθούμε τη Δευτέρα των εκλογών, θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δραστική μείωση (-30%) δημοτικών τελών και φόρων, για τη κατάργηση των ανταποδοτικών υπηρεσιών. Παράλληλα θα αυξήσουμε τη φορολογία στα μεγάλα εργοστάσια, στα μεγάλα πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ, στα μεγάλα ξενοδοχεία, στις τράπεζες, μαρμαράδες κτλ.    

 

Η απάντηση για να αντιμετωπιστεί η συνέχιση της δημοτικής φορομπηχτικής πολιτικής, που είναι δεδομένη, ανεξάρτητα από ποιόν «άξιο» και «ικανό» κόψει το νήμα της πρωτιάς τη δεύτερη Κυριακή και για να είναι αποτελεσματική, χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση. Χρειάζεται σύγκρουση που μόνο μια ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση που το ΚΚΕ στηρίζει, μπορεί να εξασφαλίσει.

 

Η απάντηση πρέπει να είναι ενιαία και με διασταυρωμένα πυρά να αντιμετωπιστεί η ενιαία επίθεση.

 

Με Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στη Περιφέρεια. ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:37 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Ο Αβραάμ Ασσυριάν μίλησε για την πατρίδα του, την Αρμενία, στους Καβαλιώτες - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Αβραάμ Ασσυριάν μίλησε για την πατρίδα του, την Αρμενία, στους Καβαλιώτες  Κ-ΤΥΠΟΣ

«Εναλλασσόμενα συναισθήματα βίωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας στην εκδήλωση της 22ας Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:17 pm


Ο "σκιώδης" υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, "χτύπησε" την παραμονή των εκλογών! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο "σκιώδης" υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, "χτύπησε" την παραμονή των εκλογών!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η ανακοίνωση της προέδρου της «Δημωφέλεια», Αναστασίας Ιωσηφίδου, ότι δύο δημοτικές εκτάσεις στην περιοχή Εσκί Καπού, ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:45 pm


Δωρεάν μετρήσεις πίεσης στην Καβάλα, την Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη και τη Νέα Καρυά - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δωρεάν μετρήσεις πίεσης στην Καβάλα, την Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη και τη Νέα Καρυά  Κ-ΤΥΠΟΣ

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «Μάιος μήνας μέτρησης της πίεσης 2019», της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης, κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:35 pm


Παράσταση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Καβάλα - Pontos News

Παράσταση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Καβάλα  Pontos News

Ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας διοργανώνει θεατρική παράσταση την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 20:30, στο αμφιθέατρο «Γ. Παυλίδης» της Περιφερειακής ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:50 pm


Η «Δημωφέλεια» εισάγει τον Δήμο Καβάλας στη ψηφιακή τουριστική εποχή! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η «Δημωφέλεια» εισάγει τον Δήμο Καβάλας στη ψηφιακή τουριστική εποχή!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει την τοποθέτηση εξήντα (60) ηλεκτρονικών συσκευών Beacons, μέσω των οποίων εισάγει τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 4:32 pm


Καβάλα: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αλωνιστική περίοδο - evros24.gr

Καβάλα: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αλωνιστική περίοδο  evros24.gr

Ορίστηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. η αλωνιστική περίοδος του 2019 για τα Σιτηρά τον Αραβόσιτο, Ηλίανθο και τα προϊόντα που συλλέγονται με Θεριζοαλωνιστικές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 4:31 pm


Οι τρεις βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας, σε ρόλο υπερασπιστών των συμφερόντων της ΕΤ.Α.Δ. και του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (για την ακτή Καλαμίτσας)! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι τρεις βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας, σε ρόλο υπερασπιστών των συμφερόντων της ΕΤ.Α.Δ. και του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (για την ακτή Καλαμίτσας)!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Μετά τη λήξη της τριακονταετούς περιόδου παραχώρησης της ακτής «Καλαμίτσα» στον Δήμο Καβάλας, το μόνο ενδιαφέρον που έδειξε η Εταιρεία Ακινήτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 4:22 pm


"Τυχερή" νοιώθει η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα για τον χαυγίτη υποψήφιο (Video) - Η Αυγή

"Τυχερή" νοιώθει η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα για τον χαυγίτη υποψήφιο (Video)  Η Αυγή

"Η δήμαρχος Καβάλας διολισθένει για ακόμα μία φορά προς την ακροδεξιά. Σήμερα το πρωί, στο ρ/σ στο Κόκκινο Καβάλας δήλωσε ότι νιώθει τυχερή (!

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 4:01 pm


Απολύονται συνοριοφύλακες στο Νομό Καβάλας λόγω πλαστών πτυχίων Lower - Reader.gr

Απολύονται συνοριοφύλακες στο Νομό Καβάλας λόγω πλαστών πτυχίων Lower  Reader.gr

Δύο συνοριοφύλακες που εργάζονταν επί σειρά ετών στο Νομό Καβάλας απολύθηκαν καθώς στα δικαιολογητικά πρόσληψής τους είχαν καταθέσει πλαστά πτυχία ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:58 pm


Η Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας ενημερώνει τα μέλη της, για την υπαγωγή στις ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας ενημερώνει τα μέλη της, για την υπαγωγή στις ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα στα γραφεία ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:27 pm


Απέλυσαν συνοριοφύλακες με πλαστά Lower - Athens Voice Online

Απέλυσαν συνοριοφύλακες με πλαστά Lower  Athens Voice Online

Απολύθηκαν λόγω πλαστών Lower, δύο συνοριοφύλακες που επί σειρά ετών εργάζονται στο Νομό Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:23 pm


Κάλεσμα υποψήφιων εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην Υγεία σε συμπόρευση με το ΚΚΕ - 902.gr

Κάλεσμα υποψήφιων εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην Υγεία σε συμπόρευση με το ΚΚΕ  902.gr

Τη συμπόρευσή τους με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκφράζουν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι από το χώρο της Υγείας, στην Καβάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:13 pm


Καβάλα: Στην τελική ευθεία για τον Ετήσιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας - ΕΡΤ

Καβάλα: Στην τελική ευθεία για τον Ετήσιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας  ΕΡΤ

Τον Ετήσιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας μεταξύ των μαθητών των τάξεων Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού συνδιοργανώνουν για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:52 pm


Καβάλα: Χωρίς αποζημίωση ΝΟΚ και ΟΘΑΚ - ΕΡΤ

Καβάλα: Χωρίς αποζημίωση ΝΟΚ και ΟΘΑΚ  ΕΡΤ

Καμία αποζημίωση δεν έλαβαν ΝΟΚ και ΟΘΑΚ για τα κτίρια που εκμεταλλευόταν στο Κεντρικό Λιμάνι Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΟΚ Κώστα ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:33 pm


Καβάλα: Δικογραφίες για «ρευματοκλοπή - ΕΡΤ

Καβάλα: Δικογραφίες για «ρευματοκλοπή  ΕΡΤ

Δύο ξεχωριστές δικογραφίες σχηματίσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, για κλοπή, σε βάρος 2 ημεδαπών, ηλικίας 75 και 34 ετών, γιατί ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:22 pm


Καβάλα: Η ώρα της επιβράβευσης για το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα - ΕΡΤ

Καβάλα: Η ώρα της επιβράβευσης για το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα  ΕΡΤ

Έπαιξαν παιχνίδια γνωριμίας με τον αρχαιολογικό χώρο της Βασιλικής Εκτός των Τειχών στις Κρηνίδες Καβάλας, όπως «ταμπού» με σημεία αναφοράς στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:26 pm


Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νταντί Γιουνάιτεντ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νταντί Γιουνάιτεντ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Το κουπόνι πάμε στοίχημα σήμερα (23/05) είναι μικρό, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κάποιες δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Στη Σκωτία, έχουμε τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:47 am


Επένδυση 33 εκατ. ευρώ στον τουρισμό ευεξίας στην Καβάλα - Reporter.gr

Επένδυση 33 εκατ. ευρώ στον τουρισμό ευεξίας στην Καβάλα  Reporter.gr

Μια μεγάλη επένδυση ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να βάλει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη και ειδικά στον κλάδο του τουρισμού ευεξίας την Ανατ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:16 am


Το «ευχαριστώ» της Καβάλας στον κόσμο της (pic) - Superbasket

Το «ευχαριστώ» της Καβάλας στον κόσμο της (pic)  Superbasket

Η νέα σεζόν θα βρει την Καβάλα στην Β' Εθνική, μετά την ήττα της Πάτρας από τον Απόλλωνα, με τους διοικούντες της ομάδας, παρά την πίκρα του υποβιβασμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:44 am


«Ποντικοί» 12 και 13 ετών διέρρηξαν τέσσερα σπίτια στην Καβάλα! - Πρώτο ΘΕΜΑ

«Ποντικοί» 12 και 13 ετών διέρρηξαν τέσσερα σπίτια στην Καβάλα!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Από τις 23 Μαρτίου ως τις 8 Μαΐου τρύπωσαν σε τέσσερα σπίτια και άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:41 am


Καβάλα: Κατέστρεψαν με καταδρομική επίθεση εκλογικά περίπτερα κομμάτων - Real.gr

Καβάλα: Κατέστρεψαν με καταδρομική επίθεση εκλογικά περίπτερα κομμάτων  Real.gr

Καβάλα: Κατέστρεψαν με καταδρομική επίθεση εκλογικά περίπτερα κομμάτων - Ομάδα ή ομάδες νεαρών προξένησαν φθορές σε προεκλογικά κέντρα στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:12 am


μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν χθες νωρίς το απόγευμα οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην Υπουργό κ. Μουζάλα. Μαζί με τον Άρη Βέρρο και άλλα στελέχη ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:30 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Απολύονται από την Αστυνομία δύο συνοριοφύλακες οι οποίοι από το 2001 εργάζονταν στο Ν. Καβάλας. Σύμφωνα με αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:30 am


Η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα, θα βγάλει τον επόμενο δήμαρχο Καβάλας! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα, θα βγάλει τον επόμενο δήμαρχο Καβάλας!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ορισμένοι υποψήφιοι δηλώνουν πως δεν δίνουν σημασία στις δημοσκοπήσεις. Και ότι, η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η διαπροσωπική επαφή με τον πολίτη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:40 am


Παρέμειναν στην Α2 οι Απόλλων Πατρών και Κόροιβος, υποβιβάστηκαν Καβάλα και Μαρούσι - Zougla

Παρέμειναν στην Α2 οι Απόλλων Πατρών και Κόροιβος, υποβιβάστηκαν Καβάλα και Μαρούσι  Zougla

Ο Απόλλων Πάτρας και ο Κόροιβος Αμαλιάδας θα αγωνίζονται και τη νέα σεζον στην Α2 μπάσκετ των ανδρών, μετά τις πολύτιμες...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:51 pm


Παραμονή με νίκη για τον ΟΦΗ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Παραμονή με νίκη για τον ΟΦΗ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Μπορεί οι ρυθμοί να έχουν μειωθεί στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο το στοίχημα παραμένει στη ζωή μας. Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή των δύο ευρωπαϊκών ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:58 pm


Καβάλα: Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών - ΕΡΤ

Καβάλα: Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια (19 Μαΐου 1919 – 2019)από την έναρξη της τελευταίας και πιο επώδυνης για τον Ελληνισμό, χρονικής περιόδου ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:26 am


Καβάλα: Βράβευση μαθητών για διάκρισή τους σε Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist - ΕΡΤ

Καβάλα: Βράβευση μαθητών για διάκρισή τους σε Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist  ΕΡΤ

Τους πέντε μαθητές της Καβάλας που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist βραβεύει σήμερα (Τετάρτη) ο δήμος Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:56 am


Έχουν εσφαλμένη εντύπωση, μερικοί, ότι ο Δήμος Καβάλας λειτουργεί "στον αυτόματο πιλότο" - Κ-ΤΥΠΟΣ

Έχουν εσφαλμένη εντύπωση, μερικοί, ότι ο Δήμος Καβάλας λειτουργεί "στον αυτόματο πιλότο"  Κ-ΤΥΠΟΣ

Δεν περιμένουμε από τους υποψηφίους δημάρχους, να παραδεχτούνε ότι στην Καβάλα τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Αν το έκαναν, θα ρωτούσαν οι πολίτες γιατί ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:47 pm


Στον παγκόσμιο χάρτη ιαματικού τουρισμού τα Λουτρά Ελευθερών στην Καβάλα - Ύπαιθρος Χώρα

Στον παγκόσμιο χάρτη ιαματικού τουρισμού τα Λουτρά Ελευθερών στην Καβάλα  Ύπαιθρος Χώρα

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει από το 2019 η μεγάλη επένδυση για την αξιοποίηση των Λουτρών των Ελευθερών με ορίζοντα ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:15 pm


Νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Παληό Καβάλας - Thestival

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Παληό Καβάλας  Thestival

Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα ξέβρασε η θάλασσα τη Δευτέρα, στην ακτή γλάστρες στο Παληό Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:10 pm


Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καβάλα (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καβάλα (ΦΩΤΟ)  902.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Καβάλας. Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:19 am


Καβάλα: Εργασίες του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι - ΕΡΤ

Καβάλα: Εργασίες του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι  ΕΡΤ

Ξεκίνησε η παρέμβαση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας για τον καθαρισμό του χώρου όπου βρίσκονταν οι παλιές αποθήκες στο Κεντρικό Λιμάνι Καβάλας για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:49 am


Το 2021 το all inclusive spa resort στα Λουτρά Ελευθερών της Καβάλας - Voria

Το 2021 το all inclusive spa resort στα Λουτρά Ελευθερών της Καβάλας  Voria

Επένδυση 33 εκατ. ευρώ από την KNC στα Λουτρά Ελευθερών - Προχωρημένες συζητήσεις με Ινδούς επιχειρηματίες, συμφωνία με την Inova Hospitality.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 3:11 pm


Καβάλα: Συναυλία του Χορωδιακού Συνόλου - ΕΡΤ

Καβάλα: Συναυλία του Χορωδιακού Συνόλου  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…», την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:46 am


Καβάλα: Παρουσίαση του «Μαμά Καρδιά - ΕΡΤ

Καβάλα: Παρουσίαση του «Μαμά Καρδιά  ΕΡΤ

Το νέο βιβλίο της Αθηνάς Παναγιωτίδου «Μαμά Καρδιά» παρουσιάζουν, απόψε, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι εκδόσεις Οσελότος και ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:42 am


Εκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι [αναλυτικά] - KAVALAPOST

Εκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι [αναλυτικά]  KAVALAPOST

4κάλπες θα «ανοίξουν» ταυτόχρονα την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα [που, βάσει Νόμου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Ένταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020 - ΕΡΤ

Καβάλα: Ένταξη του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020  ΕΡΤ

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου η απόφαση του Περιφερειάρχη, για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:51 am


Καβάλα: Επίσκεψη ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων - ΕΡΤ

Καβάλα: Επίσκεψη ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε συνεργασία με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:46 am


Λαοθάλασσα στη λαμπαδηφορία για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Καβάλα - Pontos News

Λαοθάλασσα στη λαμπαδηφορία για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Καβάλα  Pontos News

Με την καθιερωμένη πλέον λαμπαδηφορία, η Καβάλα τίμησε την 100ή επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων. Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει, όπως κάθε χρόνο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:35 am


Σύλληψη διακινητή στην Καβάλα - Έκρυβε μετανάστες σε κρύπτη καρότσας (φωτό) - seleo.gr

Σύλληψη διακινητή στην Καβάλα - Έκρυβε μετανάστες σε κρύπτη καρότσας (φωτό)  seleo.gr

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στον νομό Καβάλας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας 46χρονος ημεδαπός ο οποίος προωθούσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 5:15 pm


«Die Tomorrow»: Από την Ινδία στις Κάννες, μέσω Καβάλας | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

«Die Tomorrow»: Από την Ινδία στις Κάννες, μέσω Καβάλας | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Στον ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στην Αθήνα και σε μία λαμπρή εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:10 am


Προτιμάμε την Τσανταλίνα από το FB και το instagram ... - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Προτιμάμε την Τσανταλίνα από το FB και το instagram ... - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Εμείς πάντως , οι ελαφρώς μεγαλύτεροι προτιμάμε την “Τσανταλίνα μανταλίνα,πόσα είναι αυτά” τα τζιτζιλιά με το θρυλικό μπαζ και παρά μπαζ, από τα FB και το ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:33 am


Δήμος Καβάλας: Για πρώτη φορά οι οικισμοί της Δ.Ε. Φιλίππων θα αποκτήσουν Τοπικό Χωροταξικό Σχέδιο - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Για πρώτη φορά οι οικισμοί της Δ.Ε. Φιλίππων θα αποκτήσουν Τοπικό Χωροταξικό Σχέδιο  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, η απόφαση του περιφερειάρχη, για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:45 pm


Βαγγέλης Παππάς: Ούτε ένα καλοκαίρι χαμένο για την Καλαμίτσα - KAVALAPOST

Βαγγέλης Παππάς: Ούτε ένα καλοκαίρι χαμένο για την Καλαμίτσα  KAVALAPOST

«Δεν θα αφήσουμε ούτε ένα καλοκαίρι να πάει χαμένο στην υπόθεση της Καλαμίτσας» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:37 pm


Τηλεφώνημα -φάρσα για βόμβα στο διοικητήριο Καβάλας - Εφημερίδα Μακεδονία

Τηλεφώνημα -φάρσα για βόμβα στο διοικητήριο Καβάλας  Εφημερίδα Μακεδονία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των υπαλλήλων και των πολιτών στο κτιριακό συγκρότημα του διοικητηρίου Καβάλας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:25 pm


Μουριάδης για απώλεια Μιχαλοπούλου: Φτωχότεροι νιώθουμε όλοι οι Καβαλιώτες - KAVALAPOST

Μουριάδης για απώλεια Μιχαλοπούλου: Φτωχότεροι νιώθουμε όλοι οι Καβαλιώτες  KAVALAPOST

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου Θόδωρος Μουριάδης, με αφορμή τον θάνατο σε ηλικία 77 ετών της φιλολόγου και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:46 am


Καβάλα: Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - ΕΡΤ

Καβάλα: Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου  ΕΡΤ

Με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων η Αντιπεριφέρεια Καβάλας τιμά την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα, σχεδόν όλοι οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 9:15 am


Χρυσούπολη Καβάλας: Αίτημα για μετονομασία οδού σε «19ης Μαΐου», για τη Γενοκτονία των Ποντίων - Pontos News

Χρυσούπολη Καβάλας: Αίτημα για μετονομασία οδού σε «19ης Μαΐου», για τη Γενοκτονία των Ποντίων  Pontos News

Τη μετονομασία κεντρικής οδού της Χρυσούπολης Καβάλας σε οδό «19ης Μαΐου» αιτήθηκε με επιστολή του στο Δήμο Νέστου ο Σύλλογος Ποντίων Νέστου την ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 5:13 pm


Ένας 14χρονος από την Καβάλα στον διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στη Νέα Υόρκη - Εφημερίδα Μακεδονία

Ένας 14χρονος από την Καβάλα στον διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στη Νέα Υόρκη  Εφημερίδα Μακεδονία

Είναι μόλις 14 χρόνων, η ωριμότητα όμως που τον διακρίνει, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί, είναι σχεδόν αφοπλιστική. Δείχνει ένα παιδί ιδιαίτερα χαλαρό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 2:34 pm


«Φιλική» νίκη της Δόξα Δράμας επί της Καβάλας - Sportime

«Φιλική» νίκη της Δόξα Δράμας επί της Καβάλας  Sportime

Κεφάτη σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ήταν η Δόξα Δράμας, παίρνοντας την Τετάρτη (15/5) τη νίκη με 3-0 επί της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 4:45 am


Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στο φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Καβάλας 2019 - MAXITIS ARTAS

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στο φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Καβάλας 2019  MAXITIS ARTAS

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στο φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων με τίτλο: «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία - 2019», που πραγματοποιήθηκε στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 12:59 pm


Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης στο αεροδρόμιο Καβάλας - evros24.gr

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης στο αεροδρόμιο Καβάλας  evros24.gr

Συνελήφθη χθες (14-5-2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 44χρονος ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 12:33 pm


Με 14 Γαλάζιες Σημαίες διακρίθηκε ο νομός Καβάλας - ΕΡΤ

Με 14 Γαλάζιες Σημαίες διακρίθηκε ο νομός Καβάλας  ΕΡΤ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:34 am


32 προσλήψεις για την δακοκτονίας στην ΠΕ Καβάλας - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News - Dikaiologitika News

32 προσλήψεις για την δακοκτονίας στην ΠΕ Καβάλας - Ειδήσεις Τώρα | Dikaiologitika News  Dikaiologitika News

Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικού αριθµού τριάντα δύο (32) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (έως 60 ηµεροµίσθια ανά ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Βύρων Καβάλας: Ο Χρήστος Σιαματάς κλήθηκε στην ομάδα επιλέκτων Κ16 της ΕΠΟ - KAVALAPOST

Βύρων Καβάλας: Ο Χρήστος Σιαματάς κλήθηκε στην ομάδα επιλέκτων Κ16 της ΕΠΟ  KAVALAPOST

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Βύρωνα Καβάλας, Χρήστος Σιαματάς, έλαβε πρόσκληση μέσω της ΕΠΣ Καβάλας, για να λάβει μέρος στην προπόνηση των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου «Στα βήματα του Απόστολου Παύλου» - ert.gr - ΕΡΤ

Καβάλα: Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου «Στα βήματα του Απόστολου Παύλου» - ert.gr  ΕΡΤ

Με στόχο να τιμηθεί ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και το γεγονός της άφιξης του στην Καβάλα ως πρώτο σταθμό της Αποστολικής του διαδρομής επί ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας ζητάει προπονητές - KAVALAPOST

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας ζητάει προπονητές  KAVALAPOST

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας ζητάει προπονητές για μόνιμη απασχόληση στα τμήματα Υδατοσφαίρισης, Κολύμβησης και Ιστιοπλοΐας Τριγώνου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 9:14 am


Ρεκόρ συμμέτοχων από μαθητές της Καβάλας στο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist - Eθνικός Κήρυξ

Ρεκόρ συμμέτοχων από μαθητές της Καβάλας στο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist  Eθνικός Κήρυξ

Με την προσδοκία της πρόκρισης στους τρεις καλύτερους μαθητές από όλη την Ελλάδα, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 1:30 pm


Ξάνθη: Όλοι στην αποστολή ενόψει Καβάλας - gazzetta.gr

Ξάνθη: Όλοι στην αποστολή ενόψει Καβάλας  gazzetta.gr

Φιλικό με την Καβάλα θα δώσει η Ξάνθη, με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην αποστολή. Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε το πρωινό ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Airbnb: Η Νέα Πέραμος Καβάλας στους πιο ανερχόμενους προορισμούς οικογενειών παγκοσμίως! - SKAI

Airbnb: Η Νέα Πέραμος Καβάλας στους πιο ανερχόμενους προορισμούς οικογενειών παγκοσμίως!  SKAI

To SKAI.gr είναι ένα web site με ειδήσεις, άρθρα, σχόλια, streaming, live τηλεόραση, live ραδιόφωνο, πρόγραμμα τηλεόρασης με τους Γιώργο Αυτιά, Σία Κοσιώνη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Το ελληνικό δράμα ανάμεσα σε ένα μπαρ της Καβάλας και στη Βουλή - Voria

Το ελληνικό δράμα ανάμεσα σε ένα μπαρ της Καβάλας και στη Βουλή  Voria

Υπάρχουν δύο Ελλάδες που βαδίζουν παράλληλα: η μία είναι θορυβώδης και αντιπαραγωγική, η άλλη πιο χαλαρή και χαμογελαστή.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας: Κλειστή η κεντρική πισίνα λόγω Βαλκανικών αγώνων - KAVALAPOST

Κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας: Κλειστή η κεντρική πισίνα λόγω Βαλκανικών αγώνων  KAVALAPOST

Η διεξαγωγή ακόμα μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας, είναι η αιτία να αλλάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


ΑΟ Καβάλα: Την Κυριακή η στέψη του πρωταθλητή - KAVALAPOST

ΑΟ Καβάλα: Την Κυριακή η στέψη του πρωταθλητή  KAVALAPOST

Η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα γίνει επίσημα το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου στο «Ανθή Καραγιάννη».

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση: Ο Χρήστος Μέτιος παρουσιάζει την «ομάδα» της Καβάλας - KAVALAPOST

Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση: Ο Χρήστος Μέτιος παρουσιάζει την «ομάδα» της Καβάλας  KAVALAPOST

ΟΧρήστος Μέτιος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Καβάλα για να παρουσιάσει όλους τους υποψήφιους συμβούλους με το ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Οι παραγωγοί της Καβάλας που «έφεραν» τον... άοσμο παστουρμά - Ελεύθερος Τύπος

Οι παραγωγοί της Καβάλας που «έφεραν» τον... άοσμο παστουρμά  Ελεύθερος Τύπος

Τα τρία ξαδέλφια προχωράνε την οικογενειακή παράδοση… παραπέρα: παστουρμάς που δεν μυρίζει μετά την κατανάλωσή του.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Ο Σύγχρονος Δήμος καλωσορίζει 22 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον Δήμο Καβάλας [ονόματα] - KAVALAPOST

Ο Σύγχρονος Δήμος καλωσορίζει 22 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον Δήμο Καβάλας [ονόματα]  KAVALAPOST

Ο συνδυασμός «Σύγχρονος Δήμος» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, καλωσορίζει στην οικογένειά του 22 νέους υποψήφιους ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Απ' την Αθήνα στην Καβάλα λόγω ευρωεκλογών - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Απ' την Αθήνα στην Καβάλα λόγω ευρωεκλογών - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η προεκλογική δραστηριότητα για τις επικείμενες ευρωεκλογές φαίνεται προσωρινά να ξεπερνά τη δράση των υποψηφίων στις τοπικές εκλογές. Χθες επισκέφθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Επιχείρησε να πετάξει από το αεροδρόμιο Καβάλας με πλαστές ταυτότητες - Voria

Επιχείρησε να πετάξει από το αεροδρόμιο Καβάλας με πλαστές ταυτότητες  Voria

Συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή η οποία επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με παραποιημένα έγγραφα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Η πρόεδρος της «Δημωφέλειας» Καβάλας στον ΘΕΜΑ 104,6: Αγγίζει το 100% η τουριστική κίνηση το Πάσχα, γιατί διαφέρουμε - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η πρόεδρος της «Δημωφέλειας» Καβάλας στον ΘΕΜΑ 104,6: Αγγίζει το 100% η τουριστική κίνηση το Πάσχα, γιατί διαφέρουμε  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τουριστική κίνηση από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία αλλά και από Ρωσία, Ουκρανία και τις Βαλτικές χώρες στην πόλη της Μακεδονίας - Τι αναφέρει η Αναστασία ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 06.05.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 06.05.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Διαβάστε την ημερήσια διάταξη της 9ης Συνεδρίασης για το 2019. 26|04|2019 | 13:13. Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στις 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Καβάλα: «Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ… - ΕΡΤ

Καβάλα: «Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ…  ΕΡΤ

Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου με τίτλο: «Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ…». θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Καβάλας από τις 10 ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: