Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Το μουσικό σχήμα «Μπάντα Τέτοια» στο λαϊκό γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σας προσκαλεί  στο παραδοσιακό, λαϊκό γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή  19 Ιουλίου 2019, ώρα 9 μ.μ., πίσω από το παλιό Σχολείο Φιλίππων στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων για το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από το μουσικό σχήμα «Μπάντα Τέτοια». 

 

Στην εκδήλωση  θα βραβευτούν οι άριστοι αθλητές και αθλήτριες από το χωριό των Φιλίππων ή  με καταγωγή απο αυτό.

 

Την Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, ώρα 9μ.μ.  στον ίδιο χώρο,  θα πραγματοποιηθεί συνάντηση χορευτικών  συγκροτημάτων της ευρύτερης περιοχής. 

 

Θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Δράμας « Η Βοϊράνη», ο Μουσικοχορευτικός σύλλογος  Ελευθερούπολης «Το Πράβι», η Ομάδα Έκφρασης Ελληνικού Πολιτισμού «Ιχνηλάτες» Καβάλας και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων. 

 

Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με την συμμετοχή του  Ανέστη Ραμπίδη στο τραγούδι.

 

To πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στους Φιλίππους ξεκίνησε το 1925. Οι πρώτοι πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στο χωριό ξεκίνησαν ένα  παραδοσιακό γλέντι με σκοπό να ξεχνούν τις έγνοιες και τις δυσκολίες τους. Έχτισαν το γραφικό εξωκλήσι του άνω Προφήτη Ηλία και  την δεκαετία του 1950 το γλέντι είχε καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της περιοχής. Το πανηγύρι όμως με την μετανάστευση ατόνησε και  από το 1983 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σχεδιάζει με πολύ μεγάλη επιτυχία διήμερες εκδηλώσεις δίνοντας έμφαση στο ρόλο της παράδοσης και του πολιτισμού.

 

 

Είσοδος Ελεύθερη.

Συνδιοργάνωση:  Δήμος Καβάλας

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 5:48 pm


Περάμεια 2019: Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2019

 

Παρασκευή 19/7/2019

«Της θάλασσας τα κύματα και του χορού πατήματα»

Μουσικοχορευτική παράσταση από τα Τμήματα Παραδοσιακού Χορού του Συλλόγου

Χοροί, σκοποί και τραγούδια του Αιγαίου. 

Τα καράβια είναι γεμάτα περιέργεια, σαλπάρουν για θάλασσες άγνωστες, ανεξερεύνητες και γυρίζουν πάντα φορτωμένα ιστορίες, έτοιμα να τις αφηγηθούν σ΄ όποιον θέλει ν΄ ακούσει, να μάθει, να ταξιδέψει μαζί τους...

Συνοδεύει το μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες».

Χοροδιδάσκαλος: Τσαγκαρίδου Μαργαρίτα

 

Σάββατο 20/7/2019

«Συναισθήματα»

Ετήσια παράσταση του Τμήματος Ρυθμικής του Συλλόγου.

Χοροδιδάσκαλος: Σοΐδου Μάχη

 

Κυριακή 21/7/2019

19η Χορωδιακή Συνάντηση

Συμμετέχουν:

Χορωδία Χρυσούπολης Καβάλας

Χορωδία Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης

Μικτή Χορωδία Αγίου Αθανασίου «Η Βοϊράνη» Δήμου Δοξάτου

Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου Καβάλας

 

Δευτέρα 22/7/2019

Gala Χορού

Με ρωτάς γιατί χορεύω... Σου απαντάω «επειδή έτσι μόνο ζω». Χορεύω για να μη φοβάμαι... Χορεύω για να ξεχνάω... Χορεύω για να ταξιδεύω... Χορεύω για να αγαπώ... Χορεύω για να ζω.

Ετήσια παράσταση του Τμήματος Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού του Συλλόγου.

Χοροδιδάσκαλος: Καλαϊτζόγλου Μαριάνθη

 

Τρίτη 23/7/2019

Μουσική βραδιά στη θάλασσα

Να τη χορεύεις τη ζωή γιατί δύσκολα περπατιέται.

Παραδοσιακή μουσική βραδιά με τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ελλάδα.

Παργεντάκης Μανώλης: σάζι, λαούτο και ούτι

Κυριτσάκης Κώστας: κρητική λύρα, βιολόλυρα και μαντολίνο

Σαρηγιαννίδης Κοσμάς: Κρητικό και στεργιανό λαούτο

Κουφού Γιάννης: Κλαρίνο

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - 19-20 Ιουλίου στο Παλιό Τελωνείο: Έκθεση Χειροτεχνίας και Εικαστικών του Τμήματος του Συλλόγου. Δασκάλα: Τσικρικώνη Ελένη

 

 • ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, από τη Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου
  • Τετάρτη 31 Ιουλίου & Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 στο Δασάκι της Παναγιάς, Νέα Πέραμος

  • Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 στο Θεατράκι στις Ελευθερές

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Α.Μ-Θ, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 5:41 pm


Το Φεστιβάλ Φιλίππων πάει σινεμά από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου

Το Φεστιβάλ Φιλίππων πάει σινεμά και παρακολουθεί το αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας στις βραβευμένες ταινίες από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, «10  χρόνια, 10+1 πόλεις»: Xenia του Πάνου Κούτρα, Τετάρτη 04.45 του Αλέξη Αλεξίου, Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη, Μαχαιροβγάλτης του Γιάννη Οικονομίδη, Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού του Έκτορα Λυγίζου, Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά της Ελίνας Ψύκου.

Ακολουθούν η βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Η ευνοούμενη και το αφιέρωμα 100 χρόνια Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.

 

- 21 Ιουλίου   «Xenia», 2014, Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας

- 22 Ιουλίου   «Μικρά Αγγλία», 2013, Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

- 23 Ιουλίου   «Τετάρτη 4:45», 2015, Σκηνοθεσία: Αλέξης Αλεξίου

- 24 Ιουλίου   «Μαχαιροβγάλτης», 2010, Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

- 25 Ιουλίου   «Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού», 2012, Σκηνοθεσία: Έκτορας Λυγίζος

- 26 Ιουλίου   «Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», 2013, Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου

- 28 Ιουλίου – 2 Αυγούστου    «Η Ευνοούμενη», 2018, Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

- 4 – 9 Αυγούστου    «Μπέργκμαν: Ένας αιώνας», 2018, Σκηνοθεσία: Margarethe Von Trotta

 

Το Φεστιβάλ πάει σινεμά 

Θερινός Κινηματογράφος «Ζέφυρος»

28 Ιουλίου – 9 Αυγούστου

Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη των παραστάσεων.

 

 

Τιμές εισιτηρίων έως 26/7: Γενική Είσοδος 5 €

28/7 – 9/8: Κανονικό 6 €, Μειωμένο 5€ (φοιτητικό, ανέργων)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 5:09 pm


9ο Θερινό Σχολείο Τέχνης: γνώση, χαρά και δημιουργία

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δράσεις του  «9ου Θερινού Σχολείου Τέχνης»  του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμεναρίων «Το Κάστρο», που υλοποιήθηκαν στα Λιμενάρια Θάσου από τις 9 ως τις 13 Ιουλίου 2019.  

 

Η χαρά της δημιουργίας, της γνώσης και της συμμετοχής  και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα των δραστηριοτήτων. Τα Εργαστήρια πρόσφεραν τη δυνατότητα βιωματικής προσέγγισης των θεματικών - αντικειμένων και της γνώσης.  Στο πλαίσιό του λειτούργησαν και εξελίχθηκαν τα παρακάτω Εργαστήρια ως εξής:

 

 1. Γλυπτική: με  την καθοδήγηση του Γλύπτη Λόβουλου Κώστα, τα παιδιά  σμίλεψαν τα δικά τους έργα γλυπτικής στο μοναδικό λευκό μάρμαρο Θάσου.​
 2. Μουσική: ο Μουσικός, Ζαγοριανός Άγγελος, δημιούργησε μια  ορχήστρα παιδιών που είχε ως θέμα την παραδοσιακή μουσική και τα τραγούδια της Θάσου. 
 3. Θέατρο:   ο Εκπ/κός, Ζαχόπουλος Πανάγιωτης, μέλος Θεατρικής Ομάδας με τη βοήθεια της Εκπ/κού, Καψογιώργη Μαρίας, εργάστηκαν με μια ταλαντούχα ομάδα παιδιών με θεματική  δύο έργα του Δ. Ψαθά, «Η Θέμις έχει κέφια» και η «Η Τσάντα και το τσαντάκι», από τα οποία παρουσίασαν αποσπάματα.
 4. Κουκλοθέατρο: ο  Καλαϊτζίδης Ιορδάνης, εμψυχωτής και ερασιτέχνης ηθοποιός,    με μια πολυπληθή και ομολογουμένως πολύ ζωντανή και χαριτωμένη ομάδα παιδιών. προετοίμασαν και έπαιξαν την παράσταση «Οι εκλογές των φρούτων».
 5. Σκάκι: ο Μπότσαρης Γιάννης, Προπονητής Σκάκι  του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, δίδαξε την τέχνη του σκακιού κι έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν συναρπαστικές παρτίδες.
 6. Φωτογραφία: η Μαρία Καροφυλλίδου, μέλος  του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, δίδαξε στους συμμετέχοντες τα  μυστικά της τέχνης της Φωτογραφίας με τελικό αποτέλεσμα μια όμορφη έκθεση φωτογραφίας.
 7. «Λογοτεχνικό εργαστήρι»: η Βιολιτζή Γεωργία, Φιλόλογος, δίδαξε στα παιδιά την τέχνη της γραφής  συντονίζοντας ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής που είχε ως αποτέλεσμα τη συγγραφή των δικών τους κειμένων.
 8. Εργαστήρι για τα προϊστορικά ορυχεία ώχρας  και «Body painting» με κόκκινη ώχρα Θάσου: η Κυριώτη Ελένη, Αρχαιολόγος, ενημέρωσε τους  συμμετέχοντες για τα πρώτα υπόγεια ορυχεία, οριζόντιας εξόρυξης της Ευρώπης (Τζίνες Θάσου 20.000 π.Χ.) και ακολούθησε Εργαστήριο, όπου τα παιδιά έσπασαν πετρώματα κόκκινης ώχρας με «κρουστήρες» (βότσαλα σαν σφυριά) και στην συνέχεια βάφτηκαν και έπαιξαν θεατροπαιχνίδια, αναπαριστώντας σκηνές της προϊστορικής ζωής.  
 9. «Η τέχνη της θάλασσας»: ο υπεύθυνος Σταύρος Δρακοσταμάτης και οι  βοηθοί του, Παπαβασιλείου Γιώργος (Καθ. (μέΦ.Α.) και Καΐδης Νίκος (μέλος της Περιβαλλοντικής Κίνησης Θάσου) πρόσφεραν ένα απόγευμα βιωματικής  εκμάθησης κανό – καγιάκ στην παραλία των «Μεταλλείων». 

 

 

Επίσης, στο πλαίσιο των  παράλληλων δράσεων, υλοποιήθηκε μια διαδραστική και θεατρική  παρουσίαση του βιβλίου παιδικής λογοτεχνίας «Μαμά καρδιά» της Παναγιωτίδου Αθηνάς και  το «Εργαστήρι Αστροφυσικής» με υπεύθυνο τον Καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας στη Γερμανία, Θωμά Μπίσμπα που περιλάμβανε ενημέρωση, παιχνίδια ρόλων και μοναδικές στιγμές αστροπαρατήρησης με το τηλεσκόπιο του  Γιάννη Σφαλύρα. 

 

Οι συμμετοχές στο σύνολό τους  ξεπέρασαν τα εκατό (100) παιδιά ενώ το «Εργαστήρι Αστροφυσικής», ως ανοιχτή εκδήλωση, πλησίασε τις διακόσιες (200) συμμετοχές.

 

Η γιορτή λήξης συγκέντρωσε πλήθος παιδιών και ενηλίκων ενώ παραβρέθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θάσου κ. Κυριακίδης Ελευθέριος και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου.

 

 Το «Θερινό Σχολείο Τέχνης»  είναι πλέον ένας θεσμός που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των επιμορφωτών και όλων όσων συνδράμουν για την υλοποίηση του.  Οι δράσεις συντονίστηκαν από το δάσκαλο Βλαστάρη Κων/νο  σε συνεργασία με τους εθελοντές εκπ/κούς: Ατζέμη Γιώργο, Χαμοξάρα Γεωργία, Μαδεμλή Φωτεινή, Παπαβασιλείου Γεώργιο, Καζάρα Ελένη Kαψογιώργη Μαρία, Κοσμίδου Ανθή, Ποιμενίδη Βασίλειο, Χαλκιά Γιώργο και τη βοήθεια πολλών γονέων.  Τώρα, ήδη άρχισε να κυλά ο χρόνος αντίστροφα για την επόμενη συνάντηση… στο «10ο Θερινό Σχολείο Τέχνης»!

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:26 pm


ΚΚΕ Θάσου: για τις εξελίξεις σε σχέση με τη μονάδα τεχνητού νεφρού

Από την πρώτη ημέρα της εκλογής της, η ΝΔ ως κυβέρνηση, δείχνει τις αντιλαϊκές της προθέσεις. Άλλωστε η επιλογή υπουργών και υφυπουργών έγινε από την δεξαμενή ανθρώπων που από όλα τα πόστα πάλεψαν με λύσσα για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής. Όμως η αστική πολιτική και πολιτικοί, δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν και το άλλο τους πρόσωπο, αυτό που αν δεν είχε τραγικές συνέπειες για τη ζωή μας και το μέλλον μας, θα μπορούσε να προκαλέσει γέλια.

 

Αφορμή αυτήν την φορά αποτελεί η τελευταία ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδη, για την πραγματοποίηση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Κ.Υ. Πρίνου, το οποίο αν δεν ήταν υποτίμηση της νοημοσύνης των κατοίκων της Θάσου, θα ήταν φαιδρό. Ο κύριος Λαζαρίδης αφού μας ενημέρωσε ότι μέσα σε 2 ημέρες από την εκλογή του, πριν ακόμα ορκιστεί ως βουλευτής (!!!), εκπλήρωσε την υπόσχεσή του, διαφήμισε την σχέση του με τοπικό επιχειρηματία και κατέληξε ότι στην επικείμενη συνάντηση για το θέμα, ως ρωμαϊκός τοπάρχης, θα στείλει τον αντιπρόσωπό του δηλαδή τον νέο δήμαρχο Θάσου, που στις πρόσφατες εκλογές, έσκιζε τα ρούχα του για την ανεξαρτησία του από κομματικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικούς κύκλους. Ξεκάθαρα, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο κύριος Λαζαρίδης νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ιθαγενείς. Όσο και αν ματαιοπονούν δεν θα βαφτίσουν το κρέας ψάρι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι το κόμμα του μαζί με το ΠΑΣΟΚ, υπουργοί και βουλευτές του οποίου κατέληξαν στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτοί που πέταξαν τον φτωχό λαό έξω από τα νοσοκομεία. 

 

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να καρπωθεί το γεγονός ότι η υπογραφή του ΦΕΚ έγινε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές από την κυβέρνησή του, εμφανίζεται ως υλοποιητής των αναγκών των κατοίκων της Θάσου. Ξεχνάνε βέβαια να πουν ότι ο υπουργός τους, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ. Αυτό όμως που προσπαθούν να αποκρύψουν και οι δύο είναι ότι ως πλασιέ των πολιτικών της ΕΕ, έχουν ως στόχο είτε την ιδιωτικοποίηση είτε την λειτουργία με ιδιωτικά κριτήρια, των νοσοκομείων και του συνόλου της δημόσιας υγείας. Έτσι κι αλλιώς μαζί υπέγραψαν και αν χρειαστεί θα ξαναϋπογράψουν τα μνημόνια αναγκών των καπιταλιστών.

 

Η δημιουργία της μονάδας ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Θάσου, καθώς θα κάλυπτε τις ανάγκες περίπου 25 ατόμων τα οποία αναγκάζονται είτε να πηγαινοέρχονται 3 φορές την εβδομάδα είτε να εγκαταλείπουν το νησί. Οι 2 ερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στις 25/10/2018 και 22/4/2019 ήταν συνέπεια των αναγκών του λαού της Θάσου για την ίδρυση της μονάδας, με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και του κράτους, με όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και στελέχωσή του με το αναγκαίο μόνιμο ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Για εμάς η δημιουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού αποτελεί δικαίωση του αγώνα των νεφροπαθών και των οικογενειών τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο αγώνας δεν πρέπει να σταματήσει. Η ζωή ξανά και ξανά επιβεβαιώνει ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε σωτήρες πολιτικούς και επιχειρηματίες. Και οι δύο αυτές κατηγορίες απλά προωθούν τα πολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, τα οποία είναι ενάντια σε αυτά της πλειοψηφίας του λαού μας. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι μπροστάρης στον αγώνα ώστε η μονάδα να ανοίξει και να λειτουργήσει κανονικά, δωρεάν για τους ασθενείς και με το απαραίτητο και κατάλληλο μόνιμο προσωπικό. 

 

 

ΥΓ1. Αλήθεια πόσα χρήματα πληρώνουν σε φόρους όλοι αυτοί που εμφανίζονται ως δωρητές; 

 

ΥΓ2. Το γεγονός ότι το 2019 γίνεται ολόκληρη συζήτηση και μάλιστα με προκλητικό τρόπο, για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και πολλά χρόνια επιβεβαιώνει ότι αυτό το σύστημα φρενάρει την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών για χάρη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Ο σοσιαλισμός- κομμουνισμός είναι επίκαιρος και αναγκαίος όσο ποτέ.

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:29 pm


23χρονος συνελήφθη για ληστεία σε κατάστημα της Ξάνθης

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της 13-7-2019, σε κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης.  

 

Συνελήφθη χθες (14-7-2019) το βράδυ, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

 

Ειδικότερα, ο 23χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν η 33χρονη υπάλληλος και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

 

Μετά από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν και ακολούθως να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, είδη ένδυσης, ένα ζευγάρι γάντια και ένα περιλαίμιο, που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ληστείας. 

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:13 pm


COSMOPOLIS Κavala International Festival 18-21 Ιουλίου 2019

Μια γιορτή της πολυπολιτισμικότητας, της γνωριμίας και του αλληλοσεβασμού! Πρόκειται να γίνει στα τέλη Ιουλίου στην Καβάλα για 12η χρονιά. Ένα πολυδιάστατο φεστιβάλ που συγκεντρώνει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες, όλων των ηλικιών, μέσα σε 4 ημέρες και αποτελεί πολιτιστικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή, αλλά για όλη τη χώρα.

 

Το φεστιβάλ Cosmopolis - Kavala Ethnic Festival θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στην παλιά πόλη της Καβάλας (χερσόνησος της Παναγίας) όπου για τέσσερις ημέρες, τα μέλη των συγκροτημάτων από τις 9 χώρες που φιλοξενούνται θα παρουσιάσουν σημαντικά κομμάτια του πολιτισμού τους μέσω των χορών, της μαγειρικής, της μουσικής και του κινηματογράφου τους, ενώ παράλληλα μεγάλες συναυλίες στο επιβλητικό Φρούριο της Καβάλας και πολλές παράλληλες δράσεις συνθέτουν το πολύχρωμο και πολυδιάστατο μωσαϊκό του Cosmopolis. 

 

Η πολυμορφία αυτή βοηθάει στη βαθειά κατανόηση των πολιτισμών των φιλοξενούμενων χωρών και προάγει τη διεύρυνση του πνεύματος των πολιτών, καθιστώντας την Καβάλα σημαντική κοιτίδα πολιτισμού.

 

Αυτή τη χρονιά στο Cosmopolis festival θα φιλοξενηθούν χορευτικά συγκροτήματα από εννιά χώρες: Κίνα, Βραζιλία, Παναμάς, Ουκρανία, Κολομβία, Ουγγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, ΗΠΑ (Βόρεια Καρολίνα), και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Σύρος. 

 

Περισσότεροι από 250 χορευτές θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια τους. Παράλληλα με τους χορούς οι φιλοξενούμενες χώρες παρουσιάζουν κάθε μέρα παραδοσιακά πιάτα τα οποία μπορούν να γευτούν οι επισκέπτες του φεστιβάλ στο υπαίθριο εστιατόριο που στήνεται στην παλιά πόλη.

 

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και θα συμμετέχουν: 

Alpha Blondy & The Solar System    

Dub Fx feat. Mr Woodnote

The Skatalites  

Mad Professor    

The Rumjacks

Villagers of Ioannina City

47SOUL  

Thrax Punks

 

Από το σύνολο των εκδηλώσεων ξεχωρίζει και το Παιδοcosmopolis, μια σειρά από εκδηλώσεις με δραστηριότητες για παιδιά όπως θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, ομαδικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα Cosmoδρώμενα. Πολλές παράλληλες δράσεις πλαισιώνουν τις κεντρικές εκδηλώσεις δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στο φεστιβάλ, όπως: περίπτερα street bazaar για πώληση τοπικών προϊόντων των φιλοξενούμενων χωρών, εκθέσεις εικαστικών, φιλοξενία ΜΚΟ για την προώθηση του έργου τους, δημιουργικά εργαστήρια, κινηματογράφος, μαγειρική, street shows, ποίηση, παραδοσιακό καφενείο κ.α.

 

Το Cosmopolis θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστοχώρο του φεστιβάλ https://www.cosmopolisfestival.gr/

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 2:58 pm


Ελευθεριάδου: «η αιμοκάθαρση για έναν Θάσιο νεφροπαθή πρέπει να σταματήσει να αποτελεί επείγον περιστατικό»

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019 στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσου Καρασαββόγλου με την παρουσία του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης Στρατή Πλωμαρίτη, συμμετείχε η βουλευτής Καβάλας τού ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. 

 

Μετά το τέλος της σύσκεψης, η κ. Ελευθεριάδου δήλωσε τα εξής:

 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 5/7/2019 και την απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού που ελήφθη στις 11/6/2019, έθεσε το νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στις νησιωτικές περιοχές. 

 

Το ΦΕΚ αυτό είναι το κυριότερο και το πιο χρονοβόρο βήμα που ήταν αναγκαίο να γίνει για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση και λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. 

 

Η πολιτική βούληση της κυβέρνησής μας ήταν ξεκάθαρη έστω και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές με την έκδοση του ΦΕΚ. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, πλέον, θα παρακολουθώ από αύριο κιόλας το συγκεκριμένο θέμα. Στόχος μου είναι να πιέσω προς κάθε κατεύθυνση για να επισπευστεί ένα έργο που όλοι μας συμφωνούμε ότι είναι ζωτικής σημασίας αλλά και επείγον για τη Θάσο. 

 

Σημαντικό είναι επίσης να θέσουμε τις σωστές βάσεις από τώρα ώστε να αιτηθούμε τον ακριβή αριθμό ατόμων σε νοσηλευτές και γιατρούς που χρειαζόμαστε για τη σωστή λειτουργία της Μονάδας. 

 

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης Στρατής Πλωμαρίτης, ο οποίος είναι γιατρός και γνωρίζει το θέμα σε όλη του διάσταση, μάς ενημέρωσε ότι εκτός από τα πέντε μηχανήματα είναι απαραίτητη η διαρκής παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Άρα χρειαζόμαστε τώρα περαιτέρω ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Πρίνου, από αυτή που έχει ήδη συντελεστεί τα 4 χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Σήμερα που έχει εξασφαλιστεί το θεσμικό πλαίσιο, απαιτείται η συνεργασία όλων μας ώστε εκτός από εξοπλισμό και προσωπικό, να δοθεί λύση και στο θέμα της κτιριακής υποδομής που απαιτείται να κατασκευαστεί μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας Πρίνου. 

 

Απαιτούμε από τη νέα κυβέρνηση ταχύτητα ώστε να ανακουφιστούν οι 28 συμπολίτες μας από το νησί της Θάσου οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Καβάλας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί ο Γολγοθάς αυτών των ανθρώπων που μετά την αιμοκάθαρση πρέπει να υποστούν μια απίστευτη ταλαιπωρία, μετακίνησης με πλοίο, με κάθε πιθανή καιρική συνθήκη. 

 

Δεν είναι απλώς καθήκον όλων μας. Είναι επείγουσα ανάγκη, να εξασφαλίσουμε καλύτερη ζωή σε αυτούς τους ανθρώπους που ξεκινούν από όλα τα μέρη του νησιού για να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση, βάζοντας ακόμα και τον εαυτό τους σε κίνδυνο μιας και στη διάρκεια της μετακίνησης μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές ακόμα και μοιραίες για την ίδια τους τη ζωή. 

 

Η αιμοκάθαρση για έναν Θάσιο νεφροπαθή πρέπει να σταματήσει να αποτελεί επείγον περιστατικό. 

 

Και μέχρι να λειτουργήσει η μονάδα για την οποία υπήρξε πολιτική δέσμευση από όλες τις πλευρές, πιέζουμε ώστε να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας στη Θάσο με όλες τις άλλες απαραίτητες ειδικότητες γιατρών αλλά και πληρωμάτων για τα ασθενοφόρα, τα οποία σήμερα επιβαρύνονται και με τις διακομιδές νεφροπαθών και άλλων ασθενών. 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 2:42 pm


Καβαλιώτες βρήκαν τον τρόπο να γεμίσει η αγορά κόσμο ώστε να τζιράρουν τα καταστήματα, αλλά...

 

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η Όλγα Αρόγλου

 

 

γράφει ο 

Τάσος Αποστολίδης 

 

Ανακαλύφθηκε στην Καβάλα ο τρόπος για να γεμίσει η αγορά με καταναλωτές, ντόπιους και επισκέπτες, και να δουν τα μαγαζιά κίνηση και τζίρο! 

 

Είναι το Park Food Festival

 

Το είχα γράψει και πέρυσι, στην πρώτη απόπειρα, το επαναλαμβάνω και φέτος, έχοντας τσεκάρει ξανά το ίδιο φαινόμενο. Το Kavala Park Food Festival που τόσο πολεμήθηκε από μερίδα επαγγελματιών της εστίασης, είχε τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην αγορά, κυρίως στις επιχειρήσεις εστίασης. 

 

Και δεν αναφέρομαι στις επιχειρήσεις εκείνες που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ αλλά σε εκείνες που επωφελήθηκαν από τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας χιλιάδες «πεινασμένους» επισκέπτες που μετά τη βόλτα τους, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να περιμένουν στην ουρά για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. 

 

Ήταν πολλοί αυτοί που ενώ απόλαυσαν την βόλτα τους και συνάντησαν πολλούς φίλους και γνωστούς που είχαν να δουν καιρό, δεν κατάφεραν όμως να φάνε στο φεστιβάλ. Κι όση ώρα διήρκεσε το «σουλάτσο» τους πάνω-κάτω στο Φάληρο, τους πήραν οι μυρωδιές και άνοιξε η όρεξη

 

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλο σχεδόν το κέντρο, από το Φάληρο έως το Τελωνείο, δηλαδή έως την άλλη άκρη του κέντρου της πόλης, γέμισαν από κόσμο. Όπως θα γεμίσουν και τις μέρες του Cosmopolis γιατί τότε, κόσμος που υπό άλλες συνθήκες θα έμενε στο σπίτι ή θα πήγαινε κάπου αλλού (Κεραμωτή, Ν.Πέραμο, Ν.Ηρακλείτσα κλπ) αποφασίζει να κατέβει στο κέντρο της Καβάλας. 

 

Το ότι ένα φεστιβάλ διαθέτει (πουλάει) φαγητό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν εκείνη την ημέρα να πουλάνε φαγητό όλοι οι υπόλοιποι. Τα φεστιβάλ (ιδιαίτερα αυτά που διαθέτουν και φαγητό) είναι η αφορμή για να υπάρξει κίνηση στην αγορά. Κι αν τα φεστιβάλ είναι τόσο επιτυχημένα, τότε η αγορά γεμίζει.  

 

Η κίνηση αυτή είναι που φέρνει τζίρους στα καταστήματα. Πολλοί επαγγελματίες όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουν αυτό, αλλά με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι… πυροβολούν τα πόδια τους

 

Αν δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι αυξάνεται η δουλειά, ότι έτσι απευθύνονται και σε κόσμο που ποτέ πριν δεν τους είχε επισκεφθεί, μάλλον δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να δουλέψουν περισσότερο. 

 

Δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν και οι υγιώς σκεπτόμενοι. Αυτοί που καταλαβαίνουν ότι τις ημέρες των φεστιβάλ αυτών, η πόλη και οι επιχειρήσεις της ζουν! Ακόμη κι αν εδρεύουν ένα ή με ενάμιση χιλιόμετρο μακριά. 

 

Στη διοργάνωση του 2019, το Park Food Festival απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Αυτή τη χρονιά που η επιτυχία του φάνηκε πολύ πριν τη διεξαγωγή του, συνέβη και κάτι πρωτοφανές: την στρεβλή αντίληψη μιας μικρής μερίδας επαγγελματιών, ήρθε να σιγοντάρει και η διοίκηση του Δήμου. Όχι ανοιχτά, όχι φανερά, αλλά κρυπτόμενη και κυρίως με κινήσεις πίσω-μπρος, που έδειχναν ότι δεν ήταν και πολύ σίγουρη για τη στάση της. 

 

Η Δημοτική Αστυνομία που κατά τα άλλα δεν εργάζεται το βράδυ, τέθηκε σε επιφυλακή για να επιβάλλει το Νόμο και την Τάξη. Σε ορισμένες περιπτώσεις το δικό της «νόμο» και τη δική της «τάξη», μην κάνοντας δεκτά τα νόμιμα δικαιολογητικά που είχαν στην κατοχή τους ορισμένοι συμμετέχοντες του φεστιβάλ. 

 

Κινητοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και όλες οι ελεγκτικές αρχές για φορολογικές, ασφαλιστικές και υγειονομικές παραβάσεις.

 

Όποιος το άρχισε όλο αυτό, ας μην εκπλαγεί αν το ίδιο πράγμα συνεχιστεί στα καταστήματα της πόλης από εδώ και πέρα. Και οι επαγγελματίες ξέρουν καλά πως ακόμη κι όταν όλα τα κάνουν σωστά, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάτι θα βρουν για να "γράψουν". Μετά όμως θα πρέπει να βρουν αυτόν ή αυτούς που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.   

 

Σε μια άλλη πόλη, πιο εξωστρεφή, με επαγγελματίες που στο σύνολό τους έχουν κοινή συνείδηση και επιχειρηματικό δαιμόνιο, θα παρακαλούσαμε να έχουμε φεστιβάλ κάθε εβδομάδα. Γιατί αυτά κατεβάζουν τον «παρά» στην αγορά. Γιατί αυτά φέρνουν κι επισκέπτες. 

 

Αναρωτιέμαι αν ένας από αυτούς που υποστήριζε όλη αυτή τη ντροπιαστική «καταστολή», με ένστολους και μη να κυκλοφορούν δίπλα σε μικρά παιδιά και οικογένειες στο Φάληρο, έχει επισκεφθεί τις Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη κι έχει αγοράσει σουβλάκια από τους συλλόγους που γεμίζουν τους κουμπαράδες τους για το ξακουστό Καρναβάλι. 

 

Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο νέος δήμαρχος της Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, έχει πολύ δύσκολο ρόλο να επιτελέσει. Δεν είναι ότι πρέπει μόνο να κάνει έργα, να κρατά την πόλη καθαρή και να διαχειρίζεται τη δύσκολη καθημερινότητα του Δήμου. Είναι ότι πρέπει να αλλάξει και νοοτροπίες. Ορισμένες φορές επιβάλλοντας την κοινή λογική. 

 

Μια υποσημείωση: 

Το Park Food Festival διοργανώνεται από την Action Team, μια ομάδα εθελοντών νεαρής ηλικίας που κάνουν τακτικά διάφορες δράσεις. Το γεγονός ότι, από ένα σημείο και μετά, έπρεπε να κοπούν τιμολόγια και να γίνονται συμβάσεις, δεν προκαλεί αναγκαστικά και πέπλο αδιαφάνειας ή άλλων κινήτρων στις δράσεις της. Το ίδιο θα συνέβαινε σε κάθε άλλη περίπτωση. Ο Δήμος που έχει, λόγω cosmopolis και άλλων διοργανώσεων, την τεχνογνωσία για τη νομότυπη διοργάνωση εκδηλώσεων, θα έπρεπε να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει σε κάθε λεπτομέρεια, όποια εθελοντική ομάδα ή και όποιον συλλογική φορέα ή ακόμη και ιδιώτη, θα ήθελε να πραγματοποιήσει ένα φεστιβάλ. Όχι να κυνηγήσει

 

Αντί να σπαταλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για υπερκοστολογημένες φιέστες που δεν φέρνουν κίνηση στην αγορά, ας καθοδηγήσει όσους έχουν όρεξη. Μακάρι η πόλη να είχε άλλες τόσες εθελοντικές ομάδες, άλλους τόσους δραστήριους συλλόγους ή και ιδιώτες με διάθεση να κάνουν άλλα τόσα φεστιβάλ. Στο τέλος θα πειστεί και ο τελευταίος δύσπιστος επαγγελματίας ότι αυτά φέρνουν ζωή, επισκέπτες, κίνηση, τζίρο, κέρδη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 11:41 am


Στις 5:00 το απόγευμα θα κλείνει για το κοινό το Φρούριο για λίγες ημέρες

Από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, λόγω των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Cosmopolisθα μεταβληθεί το πρόγραμμα λειτουργίας του φρουρίου της Καβάλας. 

Τις ημέρες αυτές το φρούριο θα κλείνει για το κοινό στις 17.00 το απόγευμα αντί τις 21.00 που κλείνει κανονικά. 

Από την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 η λειτουργία του κάστρου θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα (08.00-21.00).

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:56 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Καβάλα: Πλήρωσε και κατάφερε να κάνει την ταβέρνα του... - Newsit

Καβάλα: Πλήρωσε και κατάφερε να κάνει την ταβέρνα του...  Newsit

Ο Γιάννης Σαρρής επένδυσε και δικαιώθηκε. Αποφάσισε να καινοτομήσει στην Καβάλα...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:47 pm


Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καβάλας 16.07.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καβάλας 16.07.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, στις 09:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Οικονομικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 1:31 pm


Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδική χαρά - Νεκρός ο 30χρονος οδηγός - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδική χαρά - Νεκρός ο 30χρονος οδηγός - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός - και στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο νέοι, ηλικίας 29 και 20 ετών - εξετράπη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:07 pm


Πρωταθλητής στην Α' Εθνική ο Φυσιολάτρης! - Η Αυγή

Πρωταθλητής στην Α' Εθνική ο Φυσιολάτρης!  Η Αυγή

Η ομάδα της Νίκαιας κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της παρά την ήττα στον τελευταίο γύρο από την ΕΣΘ. Ο Φυσιολάτρης Νίκαιας αναδείχθηκε για τρίτη φορά νικητής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:01 pm


Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε παιδική χαρά, νεκρός ο οδηγός - Newsbeast.gr

Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε παιδική χαρά, νεκρός ο οδηγός  Newsbeast.gr

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο χωριό Χαϊδε.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 11:49 am


μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Σε όλη την Ελλάδα λειτούργησαν χθες Κυριακή τα καταστήματα. Εφαρμογή του μνημονιακού νόμου των υποχρεωτικών Κυριακών, η συγκεκριμένη έχει σχέση με ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:38 am


Εργασίες συντήρησης σήμερα σε τμήμα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας - Voria

Εργασίες συντήρησης σήμερα σε τμήμα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας  Voria

Εργασίες κοπής βλάστησης θα πραγματοποιηθούν μεταξύ του οικισμού Λαγυνών έως και τον οικισμό Νικομηδινό, με κατεύθυνση προς Ασπροβάλτα και ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:02 am


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Εφημερίδα Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Εφημερίδα Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:45 am


Τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής - Χρυσούπολης Καβάλας - Zougla

Τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής - Χρυσούπολης Καβάλας  Zougla

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:36 am


Καβάλα: Στο νοσοκομείο αλιεργάτης έπειτα από ατύχημα - Zougla

Καβάλα: Στο νοσοκομείο αλιεργάτης έπειτα από ατύχημα  Zougla

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kavalapost.gr, το βράδυ του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Κεραμωτής ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη του Ε/Π-Α/Κ »ΘΑΣΟΣ» Ν.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:29 am


«Πατρίδα είναι το μέρος που εργαζόμαστε…» | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

«Πατρίδα είναι το μέρος που εργαζόμαστε…» | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Σκηνοθέτης, στιχουργός, συγγραφέας και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων. Ο Θοδωρής Γκόνης είναι όλα αυτά, αλλά ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 9:28 pm


6ο Γυμνάσιο Καβάλας: Σημαντική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό κινηματογράφου - KAVALAPOST

6ο Γυμνάσιο Καβάλας: Σημαντική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό κινηματογράφου  KAVALAPOST

«Η ιστορία σου είναι η ιστορία της πόλης σου» ήταν το θέμα του διαγωνισμού, ο οποίος διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος με πιλοτική εφαρμογή στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 4:35 pm


Είδα στην κολώνα το χαρτί - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Είδα στην κολώνα το χαρτί - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Γράφει ο Άγγελος Τσανάκας. Κυριακή των εκλογών, έξι και σαρανταπέντε το πρωί. Μία ώρα και ένα τέταρτο πριν ανοίξουν οι κάλπες – όπως συνηθίζουμε να λέμε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 10:40 am


Δικογραφία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Καβάλα - evros24.gr

Δικογραφία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Καβάλα  evros24.gr

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 68χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε, προέβη σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 7:11 am


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της ΕΜΥ προβλέπονται για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 7:48 pm


Καληνύχτα food park festival, καληνύχτα Καβάλα - Κ-ΤΥΠΟΣ

Καληνύχτα food park festival, καληνύχτα Καβάλα  Κ-ΤΥΠΟΣ

Πριν καλά καλά στηθούν τα περίπτερα των συμμετεχόντων το απόγευμα της Παρασκευής στο πάρκο του Φαλήρου για το 2ο Food Park Festival, πολυάριθμες ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 4:03 pm


ΚΤΕΛ Κομοτηνής: Τροποποιήσεις δρομολογίων Θεσ/νίκης, Αλεξ/πολης, Καβάλας, Μαρώνειας, Φαναρίου - IN Komotini News

ΚΤΕΛ Κομοτηνής: Τροποποιήσεις δρομολογίων Θεσ/νίκης, Αλεξ/πολης, Καβάλας, Μαρώνειας, Φαναρίου  IN Komotini News

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικοί κοινού, το ΚΤΕΛ Ροδόπης έχει προχωρήσει σε τροποποιήσεις των δρομολογίων του, ως εξής: ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 3:02 pm


Μάρτυρας υπεράσπισης της ΧΑ παραιτείται από την ΚΕ: «Συμμορία που σπάει κεφάλια» - gazzetta.gr

Μάρτυρας υπεράσπισης της ΧΑ παραιτείται από την ΚΕ: «Συμμορία που σπάει κεφάλια»  gazzetta.gr

Plus: Κοινωνία - Για «συμμορία που σπάει κεφάλια» κάνει λόγο στην επιστολή της παραίτησής του από την Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής αλλά και από ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 11:50 pm


Άλλαξε η είσοδος του πάρκινγκ στο Ναυτικό Όμιλο Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Άλλαξε η είσοδος του πάρκινγκ στο Ναυτικό Όμιλο Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Άλλαξε όψη η είσοδος στο χώρο στάθμευσης του υπήνεμου μόλου του λιμανιού Καβάλας, «Απόστολος Παύλος», μετά την παρέμβαση που έγινε από τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 7:18 pm


Κεραμίδα... Κεραμέως για τα τμήματα ΑΕΙ Καβάλας - Η Αυγή

Κεραμίδα... Κεραμέως για τα τμήματα ΑΕΙ Καβάλας  Η Αυγή

Στο σκοτάδι παραμένουν οι υποψήφιοι για τα τμήματα του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου καθώς, αν και συμπεριλήφθηκαν στα μηχανογραφικά του 2019, δεν είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 3:19 pm


Ένα δέντρο μέσα στο μπαλκόνι του «Σουηδικού Σπιτιού» Καβάλας! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ένα δέντρο μέσα στο μπαλκόνι του «Σουηδικού Σπιτιού» Καβάλας!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Στην τηλεόραση προβάλλεται συνεχώς διαφημιστικό σποτ, με μερικές βασικές οδηγίες πρόληψης και προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές. Μία από αυτές ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:25 pm


Η Καβάλα δεν είναι προορισμός, για ψώνια στα εμπορικά καταστήματα - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Καβάλα δεν είναι προορισμός, για ψώνια στα εμπορικά καταστήματα  Κ-ΤΥΠΟΣ

Είναι ανεδαφικό, καρντάσι πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, να πιστεύετε, εσύ και οι συνάδελφοι σου έμποροι, ότι τα εμπορικά καταστήματα θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:01 pm


ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας οι δηλώσεις Λαζαρίδη - Η Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας οι δηλώσεις Λαζαρίδη  Η Αυγή

"Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ, Μ. Λαζαρίδης, δήλωσε προσφάτως με έπαρση ότι «κατόπιν ενεργειών του» και με τη χορηγία επιχειρηματία φίλου του ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 9:02 pm


Θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια νερού υψηλής ζώνης της Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια νερού υψηλής ζώνης της Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) ανακοινώνεται ότι, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., θα διακοπεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 5:42 pm


Δήμος Καβάλας: Θα γίνει αναδιανομή προϊόντων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Θα γίνει αναδιανομή προϊόντων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 2:00 pm


Δωρεάν μετακίνηση των ατόμων με αναπηρίες με τα ΚΤΕΛ Αστικών και Υπεραστικών Γραμμών Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δωρεάν μετακίνηση των ατόμων με αναπηρίες με τα ΚΤΕΛ Αστικών και Υπεραστικών Γραμμών Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ανακοινώνεται ότι: από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:56 pm


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εύχεται καλή επιτυχία στο Νίκο Παναγιωτόπουλο - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εύχεται καλή επιτυχία στο Νίκο Παναγιωτόπουλο  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας συγχαίρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:12 am


Καβάλα: Υλικές ζημιές προκάλεσε το έντονο κύμα κακοκαιρίας - Sofokleousin.gr

Καβάλα: Υλικές ζημιές προκάλεσε το έντονο κύμα κακοκαιρίας  Sofokleousin.gr

Υλικές ζημιές άφησε πίσω της η έντονη κακοκαιρία που έπληξε την Ανατολική Μακεδονία και τη Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:21 am


Αυθαίρετη εμπλοκή του Δήμου Καβάλας στην προβολή διοργάνωσης - Κ-ΤΥΠΟΣ

Αυθαίρετη εμπλοκή του Δήμου Καβάλας στην προβολή διοργάνωσης  Κ-ΤΥΠΟΣ

Έκπληξη προκάλεσε στη δημοτική αρχή, η αναφορά των διοργανωτών του Park Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Φαλήρου, στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 11:25 pm


Aνεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου Καβάλας (εικόνες) - Το Κουτί της Πανδώρας

Aνεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου Καβάλας (εικόνες)  Το Κουτί της Πανδώρας

Εκτεταμένες ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την περιοχή, σημειώθηκαν στις παιδικές κατασκηνώσεις του ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 7:30 pm


Γυναίκα καταγγέλλει πως κοιμήθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας και την ξέχασαν μέσα - LiFO

Γυναίκα καταγγέλλει πως κοιμήθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας και την ξέχασαν μέσα  LiFO

Την δυσάρεστη εμπειρία της με το ΚΤΕΛ Καβάλας αφηγήθηκε μια γυναίκα, που κοιμήθηκε στη διαδρομή ενός λεωφορείου αλλά όπως καταγγέλλει, όταν έφτασαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 2:39 pm


Επάγγελμα έκπληξη σε παραλία στους Αμμόλοφους Καβάλας – Δείτε το βίντεο με το ψεκαστήρι λαδιού - kozanilife.gr

Επάγγελμα έκπληξη σε παραλία στους Αμμόλοφους Καβάλας – Δείτε το βίντεο με το ψεκαστήρι λαδιού  kozanilife.gr

Ένα επάγγελμα έκπληξη σε παραλία στους Αμμόλοφους Καβάλας Από μακριά είδαμε έναν άνθρωπο να περπατάει με έναν περίεργο όγκο στην πλάτη του.

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 2:13 pm


Ζημιές από το χαλάζι στην περιοχή της Καβάλας - Life events

Ζημιές από το χαλάζι στην περιοχή της Καβάλας  Life events

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα ο Δήμος Νέστου πλήττεται από έντονα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα από χαλαζόπτωση η οποία ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 11:02 am


Στους ρυθμούς της 17ης Γιορτής Καλαμποκιού οι Αντιφίλιπποι Καβάλας - KAVALAPOST

Στους ρυθμούς της 17ης Γιορτής Καλαμποκιού οι Αντιφίλιπποι Καβάλας  KAVALAPOST

Αντίστροφη μέτρηση για μια εκδήλωση που έγινε αγαπημένος θεσμός-Τα... υλικά της συνταγής: όλα τα παράγωγα του καλαμποκιού, μουσική, τραγούδι, χορός και ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 10:39 am


Συνελήφθη 49χρονος με 41 κιλά κάνναβης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Voria

Συνελήφθη 49χρονος με 41 κιλά κάνναβης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Voria

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, κινούμενος από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα και να μεταφέρει 19 συσκευασίες κάνναβης.

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 10:30 am


Εορτασμοί για τα 20 χρόνια αδελφοποίησης της Καβάλας με τη Νυρεμβέργη | TornosNews.gr - Tornos News

Εορτασμοί για τα 20 χρόνια αδελφοποίησης της Καβάλας με τη Νυρεμβέργη | TornosNews.gr  Tornos News

Από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την αδελφοποίηση της πόλης με τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 7:15 am


Καβάλα: Σύλληψη για μεταφορά ενός τόνου παράνομων οστράκων - SKAI

Καβάλα: Σύλληψη για μεταφορά ενός τόνου παράνομων οστράκων  SKAI

Πάνω από έναν τόνο οστράκων υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, που συνέλαβαν 37χρονο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 12:20 am


Καβάλα: Συνελήφθη 37χρονος που μετέφερε παράνομα πάνω από 1.000 κιλά όστρακα - Thestival

Καβάλα: Συνελήφθη 37χρονος που μετέφερε παράνομα πάνω από 1.000 κιλά όστρακα  Thestival

Συνολικά 1.168 κιλά όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 11:05 pm


Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας συνέχισε τη σταθερή παρουσία του στην «ελίτ» των σωματείων της Ελλάδας, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 3:36 pm


H Kαβάλα γοητεύει Τούρκους φοιτητές και επενδυτές - iefimerida

H Kαβάλα γοητεύει Τούρκους φοιτητές και επενδυτές  iefimerida

Ο ελληνικός πολιτισμός και η Καβάλα γοητεύουν τους Τούρκους φοιτητές. | TRAVEL | iefimerida.gr | Καβάλα, Τούρκοι, Τούρκοι τουρίστες, φοιτητές, επενδυτές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 1:54 pm


Οι βουλευτές στους νομούς Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας - Ο Χρόνος

Οι βουλευτές στους νομούς Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας  Ο Χρόνος

Αντίθετα με την πανελλαδική εικόνα ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές στο Νομό Ξάνθης με ποσοστό 39,6% Τις τρεις από τις τέσσερις έδρες κέρδισε η Νέα Δημοκρατία ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 10:00 am


Σταθερή η σχέση του Δήμου Καβάλας με το ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ. - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Σταθερή η σχέση του Δήμου Καβάλας με το ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ. - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Το μεσημέρι της Δευτέρας δόθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου για να παρουσιαστεί η προβολή ντοκιμαντέρ από χθες 8 μέχρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 7:20 am


Απίθανη πατέντα σε παραλία της Καβάλας (ΒΙΝΤΕΟ) - Life events

Απίθανη πατέντα σε παραλία της Καβάλας (ΒΙΝΤΕΟ)  Life events

Αυτό το επάγγελμα δεν το έχετε ξαναδεί. Ενας νεαρός περπατά στην παραλία των Αμμόλοφων στην Καβάλα και κάνει ένα απιθανό επάγγελμα χρησιμοποιώντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:46 pm


Οριστικό: Ο βουλευτής Καβάλας Ν.Παναγιωτόπουλος νέος ΥΕΘΑ μετά το «μπλοκάρισμα» Β.Κικίλια - Pronews

Οριστικό: Ο βουλευτής Καβάλας Ν.Παναγιωτόπουλος νέος ΥΕΘΑ μετά το «μπλοκάρισμα» Β.Κικίλια  Pronews

Ο βουλευτής Καβάλας Ν.Παναγιωτόπουλος θα είναι οριστικά ο νέος ΥΠΕΘΑ μετά το «μπλοκάρισμα» του Β.Κικίλια Ο Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είναι Έλληνας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 4:41 pm


ΔΙΠΑΕ: 5+1 λόγοι να σπουδάσεις Χημεία στο νέο τμήμα της Καβάλας - Φοιτητικά Νέα

ΔΙΠΑΕ: 5+1 λόγοι να σπουδάσεις Χημεία στο νέο τμήμα της Καβάλας  Φοιτητικά Νέα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΔΙΠΑΕ: 5+1 λόγοι να σπουδάσεις Χημεία στο νέο τμήμα της Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 4:11 pm


Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας στην Καβάλα - evros24.gr

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας στην Καβάλα  evros24.gr

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 3:00 pm


Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Ποιοι βγαίνουν βουλευτές στην Καβάλα - Newsbeast.gr

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Ποιοι βγαίνουν βουλευτές στην Καβάλα  Newsbeast.gr

Τρεις βουλευτές εκλέγει στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας η Νέα Δημοκρατία, η οποία.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 12:58 pm


Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη - Εφημερίδα Μακεδονία

Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη  Εφημερίδα Μακεδονία

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας η Νέα Δημοκρατία επικράτησε με ποσοστό 42,55%, καταλαμβάνοντας τρεις έδρες, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε ποσοστό 26 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:25 am


Καβάλα: Δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να φύγουν παράνομα για Γερμανία - Voria

Καβάλα: Δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να φύγουν παράνομα για Γερμανία  Voria

Οι δράστες, ένας 20χρονος και μία 29χρονη, μετέβησαν στο αερολιμένα της Καβάλας προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:01 am


Τραγικό! Έβαλαν κομμάτια φαγητού με πινέζες σε περιοχή της Καβάλας - seleo.gr

Τραγικό! Έβαλαν κομμάτια φαγητού με πινέζες σε περιοχή της Καβάλας  seleo.gr

Στόχος εγκληματιών γίνονται για άλλη μια φορά τα αδέσποτα σκυλάκια και οι γάτες στην περιοχή της Καλαμίτσας στην Καβάλα , αλλά και τα δεσποζόμενα, καθ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 9:00 am


Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Thestival

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Thestival

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου έως την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, από ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 5:52 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Καβάλας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Καβάλας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομού Καβάλας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές: Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες έκλεισαν και η διαδικασία των Εθνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 11:28 pm


Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Καβάλα: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές - Ethnos

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Καβάλα: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές  Ethnos

Δείτε ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:06 pm


Εκλογές 2019: Βουλευτές Καβάλας και αποτελέσματα εκλογών - Newsit

Εκλογές 2019: Βουλευτές Καβάλας και αποτελέσματα εκλογών  Newsit

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας και τα αποτελέσματα εκλογών. Όλοι οι υποψήφιοι όλων των ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 4:18 pm


ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: 3-1 οι έδρες για την Π.Ε. Καβάλας. Ποιοι εκλέγονται βουλευτές (live αποτελέσματα) - Κ-ΤΥΠΟΣ

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: 3-1 οι έδρες για την Π.Ε. Καβάλας. Ποιοι εκλέγονται βουλευτές (live αποτελέσματα)  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Μακάριος Λαζαρίδης είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα πάρουν τις τρεις βουλευτικές έδρες της Νέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Πάνω από ένας τόνος επικίνδυνα όστρακα κατασχέθηκαν στην Καβάλα - Patras Events

Πάνω από ένας τόνος επικίνδυνα όστρακα κατασχέθηκαν στην Καβάλα  Patras Events

Χίλια τριακόσια ενενήντα δύο κιλά (1.392 kg) όστρακα, υπολειπομένων διαστάσεων και ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 6:57 pm


Καυγάς συγχωριανών στις Ελευθερές Καβάλας κατέληξε σε δολοφονία - Sputnik Ελλάδα

Καυγάς συγχωριανών στις Ελευθερές Καβάλας κατέληξε σε δολοφονία  Sputnik Ελλάδα

Καυγάς που κατέληξε σε δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, μεταξύ δύο συγχωριανών.

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας - Αποτελέσματα... - Newsit

Εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας - Αποτελέσματα...  Newsit

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υπ. βουλευτής... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υπ. βουλευτής...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ Υπ. βουλευτής Καβάλας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ25. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Οι κάτοικοι των Φιλίππων θα αποκλείσουν την ε.ο. Καβάλας-Δράμας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι κάτοικοι των Φιλίππων θα αποκλείσουν την ε.ο. Καβάλας-Δράμας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Φιλίππων πραγματοποίησαν λαϊκή συνέλευση τη Δευτέρα 1Ιουλίου 2019 και εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα: «Οι κάτοικοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Υπ. βουλευτής Καβάλας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Υπ. βουλευτής Καβάλας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στα «Πετρέλαια Καβάλας» - 902.gr

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στα «Πετρέλαια Καβάλας»  902.gr

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στα πετρέλαια Καβάλας και τις πληροφορίες για επικείμενες απολύσεις, «εθελούσιες» παραιτήσεις, μεταβολές σε 7μηνες ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Χειροπέδες σε 32χρονο για ναρκωτικά - Thestival

Καβάλα: Χειροπέδες σε 32χρονο για ναρκωτικά  Thestival

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη βοήθεια ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Συνελήφθη στην Καβάλα 24χρονος για τη δολοφονία 18χρονου στο Βοτανικό - Η Καθημερινή

Συνελήφθη στην Καβάλα 24χρονος για τη δολοφονία 18χρονου στο Βοτανικό  Η Καθημερινή

Ένας 24χρονος Αφγανός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 18χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Εκπαιδευτικοί 2ου ΓΕΛ Καβάλας: Διαπαιδαγωγήσαμε παιδιά με ευαισθησίες και πλήρες αξιακό οπλοστάσιο - KAVALAPOST

Εκπαιδευτικοί 2ου ΓΕΛ Καβάλας: Διαπαιδαγωγήσαμε παιδιά με ευαισθησίες και πλήρες αξιακό οπλοστάσιο  KAVALAPOST

«Δύσκολη μέρα η σημερινή! Βαθμολογία, Πανελλήνιες, Πανεπιστήμια, Μέλλον! Με εκπλήξεις; Με ανατροπές; Ας το πάρουμε όμως αλλιώς. Τον Σεπτέμβρη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 9:56 pm


Νέα "γκάφα" του Κυριάκου στην Καβάλα - Ανοιχτή επιστολή της Τάνια Ελευθεριάδου στον ανιστόρητο Κ. Μητσοτάκη (Video) - Η Αυγή

Νέα "γκάφα" του Κυριάκου στην Καβάλα - Ανοιχτή επιστολή της Τάνια Ελευθεριάδου στον ανιστόρητο Κ. Μητσοτάκη (Video)  Η Αυγή

"H Καβάλα (στις 26 Ιουνίου) γιορτάζει και μια σημαντική στιγμή που έλαβε χώρα πριν από 106 χρόνια, όταν η Καβάλα και η Ανατολική Μακεδονία ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


Η κατά Κυριάκο αντίληψη των Παραλλήλων Συμπάντων και η απελευθέρωση της Καβάλας - Zougla

Η κατά Κυριάκο αντίληψη των Παραλλήλων Συμπάντων και η απελευθέρωση της Καβάλας  Zougla

Κατά την θεωρία των παραλλήλων Συμπάντων τα πάντα είναι πιθανά. Το έργο της πειραματικής απόδειξης του θεωρήματος, προφανώς ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


Η παραδεισένια παραλία της Καβάλας που θυμίζει Καραϊβική (vid) - Reader.gr

Η παραδεισένια παραλία της Καβάλας που θυμίζει Καραϊβική (vid)  Reader.gr

Οι Αμμόλοφοι είναι ο καλοκαιρινός παράδεισος του Δήμου Παγγαίου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε κι ήρθε στην κομματική εκδήλωση της Καβάλας ο Τσίπρας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε κι ήρθε στην κομματική εκδήλωση της Καβάλας ο Τσίπρας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Παρά την πρόσφατη διαβεβαίωσή του πως δεν το χρησιμοποιεί για εσωτερικές πτήσεις, καθώς «δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι»

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στο κέντρο της Καβάλας - Voria

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στο κέντρο της Καβάλας  Voria

Στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης, θα μιλήσει απόψε στις 20:30 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


26 Ιουνίου 1913: Οταν ο πλωτάρχης Κριεζής ύψωσε την ελληνική σημαία στην ελεύθερη Καβάλα - iefimerida

26 Ιουνίου 1913: Οταν ο πλωτάρχης Κριεζής ύψωσε την ελληνική σημαία στην ελεύθερη Καβάλα  iefimerida

Με μια σεμνή και λιτή τελετή, ο Δήμος Καβάλας τίμησε σήμερα το πρωί την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 3:32 pm


Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Καβάλας 27.06.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Καβάλας 27.06.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Επιτροπής ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 11:50 am


Η διασύνδεση Τουρισμού-Πολιτισμού θα «εκτοξεύσει» το τουριστικό brand του Νομού Καβάλας - Χρήμα και Τουρισμός

Η διασύνδεση Τουρισμού-Πολιτισμού θα «εκτοξεύσει» το τουριστικό brand του Νομού Καβάλας  Χρήμα και Τουρισμός

του Μακάριου Β. Λαζαρίδη*. H Ελλάδα αποτελεί έναν από τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η ελληνική φιλοξενία, οι πανέμορφες ακτές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:08 am


Πανελλήνιο Παίδων: Πέμπτος ο Αστέρας Καβάλας - AllStar Basket

Πανελλήνιο Παίδων: Πέμπτος ο Αστέρας Καβάλας  AllStar Basket

Έχοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων από την αρχή του αγώνα ο Αστέρας Καβάλας επικράτησε με 80-44 της Καλύμνου και κατέλαβε την πέμπτη θέση ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


LIVE Streaming: Κάλυμνος - Αστέρας Καβάλας - Μπάσκετ - SPORT24

LIVE Streaming: Κάλυμνος - Αστέρας Καβάλας - Μπάσκετ  SPORT24

Παρακολουθήστε μέσω LIVE Streaming την αναμέτρηση Κάλυμνος - Αστέρας Καβάλας (12:15) για την 5η αγωνιστική της τελικής φάσης Πανελληνίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Live Streaming: Παναθηναϊκός - ΕΚ Καβάλας - Ελλάδα - SPORT24

Live Streaming: Παναθηναϊκός - ΕΚ Καβάλας - Ελλάδα  SPORT24

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΕΚ Καβάλας στο πλαίσιο της 5ης ημέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming την ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Η καλύτερη "μετεγγραφή" της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η καλύτερη "μετεγγραφή" της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Πριν ανακοινώσει τον προπονητή και τους παίκτες, που θα παραμείνουν, ή θα αποκτηθούν με μετεγγραφή από άλλα σωματεία, το διοικητικό συμβούλιο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


LIVE Streaming: ΕΚ Καβάλας - Σύλλας Αιδηψού - Ελλάδα - SPORT24

LIVE Streaming: ΕΚ Καβάλας - Σύλλας Αιδηψού - Ελλάδα  SPORT24

Η ΕΚ Καβάλας αντιμετωπίζει τον Σύλλα Αιδηψού για την 3η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων. Παρακολουθήστε τον αγώνα σε LIVE ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


LIVE Streaming: ΔΕΚΑ - Αστέρας Καβάλας - Ελλάδα - SPORT24

LIVE Streaming: ΔΕΚΑ - Αστέρας Καβάλας - Ελλάδα  SPORT24

Παρακολουθήστε μέσω LIVE Streaming τον δεύτερο αγώνα της 3ης ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων μεταξύ της ΔΕΚΑ και του Αστέρα Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Live Streaming: ΠΑΟΚ - Ε.Κ Καβάλας - Superbasket

Live Streaming: ΠΑΟΚ - Ε.Κ Καβάλας  Superbasket

Παρακολουθήστε σε live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ, την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ε.Κ Καβάλας, για την 2η ημέρα του 30ου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 3:30 pm


Πολλά τα λάθη (26) που έκαναν οι κορασίδες της Ε.Κ. Καβάλας στην “πρεμιέρα” της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος - Κ-ΤΥΠΟΣ

Πολλά τα λάθη (26) που έκαναν οι κορασίδες της Ε.Κ. Καβάλας στην “πρεμιέρα” της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ήταν η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ταξίδι μέχρι την Αιδηψό; Ήταν το “τρακ της πρεμιέρας”; Ήταν ο δύσκολος αντίπαλος; Ήταν όλα αυτά μαζί; ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 10:00 am


Στην Αιδηψό τα κορίτσια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο Μέτσοβο τα αγόρια του «Αστέρα - Κ-ΤΥΠΟΣ

Στην Αιδηψό τα κορίτσια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο Μέτσοβο τα αγόρια του «Αστέρα  Κ-ΤΥΠΟΣ

Σε δύο όμορφα θέρετρα της Ελλάδας, την λουτρόπολη της Αιδηψού της βόρειας Εύβοιας και το Μέτσοβο, θα διεξαχθούν οι τελικές φάσεις των πανελληνίων ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι βουλευτές Π.Ε. Καβάλας του Κ.Κ.Ε. - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Π.Ε. Καβάλας του Κ.Κ.Ε.  Κ-ΤΥΠΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Oceanis, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με το ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Ο Δήμος Καβάλας τίμησε τον Αρχιμ. Απόστολο Καβαλιώτη (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Ο Δήμος Καβάλας τίμησε τον Αρχιμ. Απόστολο Καβαλιώτη (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιωτης, Δρ του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ, της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως βραβεύτηκε σήμερα από το Δήμο Καβάλας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Στην Καβάλα η μικτή χορωδία της «Ξηροκρανιάς - Larissanet.gr

Στην Καβάλα η μικτή χορωδία της «Ξηροκρανιάς  Larissanet.gr

Με μία εξαιρετική εμφάνιση στην γραφική Καβάλα ολοκλήρωσε την φετινή καλλιτεχνική χρονιά η νεοσύστατη Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Κυρίαρχη η Περιφέρεια, η Φιλία Ορεστιάδας στους παμπαίδες και η Καβάλα στις παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας - novasports.gr

Κυρίαρχη η Περιφέρεια, η Φιλία Ορεστιάδας στους παμπαίδες και η Καβάλα στις παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας  novasports.gr

Ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας στα αγόρια και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στα κορίτσια αναδείχτηκαν το μεσημέρι νικητές στο ομαδικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: