Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Απέχουν από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και οι ιδιώτες γιατροί της Καβάλας μέχρι τη Δευτέρα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας σε έκτακτη κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από τη Σύνοδο Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στις 24/7/2024, συντάσσεται με τις προτάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

 

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ σε περιοχές που οι Μονάδες Υγείας είναι υποστελεχωμένες. Δηλαδή προβλέπεται διακοπή σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ και αποβολή από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

 

Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας η κινητοποίηση των Ιατρών είναι αναγκαία συνθήκη για αλλαγή «ρότας» του Υπουργείου Υγείας με προορισμό την ενίσχυση των Νοσοκομείων της χώρας με μόνιμο Ιατρικό προσωπικό.

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:13 pm


Καστανιές: Μεγάλες ουρές και αναμονή στο τελωνείο

Συνεχίζονται οι μεγάλες καθυστερήσεις στα τελωνεία του Έβρου, ιδίως στις Καστανιές, όπου καθημερινά διασχίζουν τα σύνορα εκατοντάδες οχήματα.

 

Η αναμονή μπορεί να ξεπεράσει τη μισή ώρα, παρά τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών να ανοίγουν δεύτερη γραμμή ελέγχου σε περιόδους μεγάλης κίνησης.

 

Σε αντίθεση, το τουρκικό τελωνείο διαθέτει τρεις γραμμές ελέγχου, μειώνοντας σημαντικά την αναμονή.

 

Η Ελλάδα χρειάζεται να βελτιώσει τις υποδομές και τις διαδικασίες της για να γίνει πιο ελκυστικός προορισμός για τους Τούρκους τουρίστες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:14 pm


Καβάλα: Έδειξαν πως λειτουργούν τα απορριμματοφόρα περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του πλυσίματος των καφέ κάδων από τα ειδικά απορριμματοφόρα που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Καβάλας, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024 η Υπηρεσία Καθαριότητας, με τη συνδρομή του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας "HELESI ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ", Σταύρου Τσαλίδη.

 

Με την ανάπτυξη του δικτύου συγκέντρωσης οργανικών αποβλήτων, επιτυγχάνεται τόσο η μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ, όσο και η αύξηση των ποσοστών παραγωγής κομπόστ, το οποίο θα αξιοποιείται από τον Δήμο Καβάλας.

 

Όπως επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Κυριάκος Σταυρίδης, ο οποίος παρέστη στην εν λόγω επίδειξη,

 

"μετά την πιλοτική εφαρμογή της περισυλλογής οργανικών αποβλήτων στη συνοικία της Νεάπολης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, θα τοποθετηθεί το επόμενο διάστημα μία μεγάλη ποσότητα καφέ κάδων στο κέντρο της πόλης, κυρίως στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και μέχρι το τέλος του έτους σε όλες τις γειτονιές της Καβάλας".

Πηγή: Δήμος Καβάλας

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:23 pm


Το ΔΠΘ στην πανευρωπαϊκή έρευνα για την μελέτη της ανθρώπινης επίδρασης στις θάλασσες

Η περιοχή της Θράκης αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της πρώτης μεγάλης πανευρωπαϊκής έρευνας για την μελέτη της ανθρώπινης επίδρασης στις θάλασσες και τις παράκτιες περιοχές. Δεκαοκτώ μήνες μετά την έναρξη της δειγματοληψίας κατά μήκος των ακτών του Ατλαντικού, της Βαλτικής, της Βόρειας Θάλασσας και της Μεσογείου, η ερευνητική αποστολή TREC - Traversing European Coastlines (Διασχίζοντας τις Ευρωπαϊκές ακτές) φτάνει στον τελευταίο σταθμό της, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ οι δράσεις της αποστολής TREC υποστηρίζονται από το εργαστήριο Οικολογικής Μηχανικής και Τεχνολογίας του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Ο υπεύθυνος καθηγητής Δρ. Γιώργος Συλαίος μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ υπογραμμίζει πως το TREC αποτελεί την πρώτη πανευρωπαϊκής κλίμακας έρευνα που μελετά τα παράκτια οικοσυστήματα και την απόκρισή τους στις ανθρώπινες πιέσεις.

 

«Οι θάλασσες και οι ακτές μας»

 

τονίζει ο κ. Συλαίος

 

«φιλοξενούν μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία ζωής και διαδραματίζουν κρίσιμους ρόλους στη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα των ευρύτερων οικοσυστημάτων.

 

Ωστόσο, οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες οδηγούν στην επιταχυνόμενη απώλεια της γενετικής ποικιλότητας των ειδών και στην καταστροφή των οικοσυστημάτων. Με τη συστηματική δειγματοληψία κατά μήκος των ακτών όλης της Ευρωπαϊκής ηπείρου, η αποστολή TREC θα προσφέρει στη βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα οικοσυστήματα ανταποκρίνονται στις φυσικές και ανθρωπογενείς προκλήσεις».

 

Ταυτόχρονες μετρήσεις σε στεριά, θάλασσα και αέρα

 

Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής τρεις εξειδικευμένες ομάδες εργασίας με τη συνδρομή τοπικών υποβοηθούμενων ομάδων που συμμετέχουν στην αποστολή, εργάζονται ταυτόχρονα στο χερσαίο, θαλάσσιο και βενθικό τμήμα του παράκτιου οικοσυστήματος.

 

Εφαρμόζοντας ένα αυστηρό πλαίσιο μεθοδολογίας λαμβάνουν συγκεκριμένα δείγματα νερού, εδάφους, ιζήματος, αέρα καθώς και είδη μικροοργανισμών.

 

Σε αυτά τα δείγματα θα γίνει μια πρώτη επεξεργασία και στη συνέχεια θα σταλούν σε πιστοποιημένα εργαστήρια αναφοράς στην Ευρώπη όπου θα γίνουν απόλυτα ακριβείς αναλύσεις ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

 

«Στόχος αυτής της μεγάλης αποστολής και συλλογικής προσπάθειας»

 

υπογραμμίζει ο κ. Συλαίος

 

«είναι να εξακριβώσουμε πόσο επηρεάζει - επιβαρύνει η ανθρώπινη επίδραση το περιβάλλον.

 

Με τον τρόπο αυτό εκτιμούμε πώς θα μπορέσουν να βρεθούν λύσεις στις πιεστικές παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις. Και αυτό θα το επιτύχουμε μόνο αν καταλάβουμε τις επιβαρύνσεις που δέχονται όλα τα οικοσυστήματα στην Ευρώπη, αφού όμως πρώτα τα γνωρίσουμε και τα μελετήσουμε».

 

Ουσιαστικά, η ερευνητική αυτή αποστολή, συνδυάζει την τεχνογνωσία και τις υποδομές που διαθέτουν οι συμμετέχοντες από ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα εποχή εξερεύνησης των παράκτιων οικοσυστημάτων. Απώτερος σκοπός είναι η παρατήρηση, η μοντελοποίηση και η κατανόηση των επιπτώσεων που έχει κάθε μικρή ή μεγάλη ανθρωπογενής παρέμβαση - δραστηριότητα στο περιβάλλον και τους οργανισμούς του.

 

Η αποστολή TREC συντονίζεται από το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας (EMBL), σε συνεργασία με το Tara Ocean Foundation, την ομάδα Tara OceanS και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Θαλάσσιας Βιολογίας (EMBRC). Στο έργο συμμετέχουν και συμβάλλουν περισσότερες από 150 ερευνητικές ομάδες από 70 ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια προερχόμενα από 21 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η αποστολή του TREC θα χρησιμοποιήσει κινητά εργαστήρια προκειμένου να συλλέξει δείγματα από τις παράκτιες περιοχές του Ιμέρου, της Βιστωνίδας, του Μοναστηρακίου και της Νέας Καρβάλης. Η ερευνητική ομάδα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ, στην πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων Ξάνθης και το έργο της στην περιοχή αναμένεται να ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2024.

 

*Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

 

Πηγή: ΑΠΕ – Βασίλης Λωλίδης

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 5:28 pm


Yψηλός o κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θάσο για αύριο Σάββατο 27/7

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την Π.Ε Θάσου.

 

Η Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

 

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr.

 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 5:17 pm


Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει κατά τοπικών μέσων ο Γιάννης Πασχαλίδης

Στόχος από συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αν συνεχιστούν τα κακόβουλα σχόλια που πλήττουν τον ίδιο και την οικογένεια του θα αναγκαστεί να προσφύγει στη δίκαιοσύνη

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

«Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μια επίθεση άνευ προηγουμένου από συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να θιγώ ως άνθρωπος, ως οικογενειάρχης, ως εκπαιδευτικός και ως πολιτικός.

 

Διακινούνται εν γνώσει των διακινητών ψεύδη και συκοφαντίες, στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά μέσα.

 

Μάλιστα, το μένος τους εναντίον μου δεν εξαντλείται στη δημοσίευση αυτών μία φορά αλλά είναι επαναλαμβανόμενα σε καθημερινή βάση και κοινοποιούνται περισσότερο από εκατό (100) φορές προκειμένου να λάβουν γνώση όσο το δυνατόν περισσότεροι.

 

Ενημερώνω λοιπόν όλους αυτούς που διακινούν αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες ότι εάν δεν σταματήσουν και δεν ανακαλέσουν θα προσφύγω στην δικαιοσύνη.

 

Τους διακινητές δεν χρειάζεται να κατονομάσω εφόσον τους γνωρίζετε όλοι.

 

Ήδη έχουν σταλεί για τον λόγο αυτό τα απαραίτητα εξώδικα.

 

Τα όσα πρεσβεύω, τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν, τις αποδεικνύω καθημερινά και έμπρακτα.»

 

Μετά τιμής,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλαςσ

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:39 pm


ΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γρηγόρη Κομλιά

Την απόκτηση του Γρηγόρη Κομλιά ανακοίνωσε ο ΑΟΚ:

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού Γρηγόρη Κομλιά από την Αναγέννηση Λιμεναρίων, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του και σίγουρα αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:57 pm


Τον 20χρονο επιθετικό Παναγιώτη Παπαδόπουλο καλωσορίζει ο ΑΟΚ

Στον ΑΟΚ θα παίζει ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως νέος ποδοσφαιριστής της ομάδος μας είναι ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Παπαδόπουλος που αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στον Ποσειδώνα Ν.Μηχανιώνας.

 

Καλωσήρθες Παναγιώτη κάθε επιτυχία!

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:52 pm


Καύσωνας: Ν. Πέραμος & Θάσος ανάμεσα στις 15 περιοχές με τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τον μήνα Ιούλιο από το 2010

Η χώρα μας τον Ιούλιο του 2023 αλλά και του 2024 επηρεάστηκε από δύο μεγάλους σε διάρκεια καύσωνες.

 

Ο καύσωνας του Ιουλίου του 2023 είχε διάρκεια 15 ημερών και ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια καύσωνας που είχε επηρεάσει ποτέ τη χώρα μας έως τότε.

 

Ο καύσωνας του 2024 ξεπέρασε αυτόν του 2023, με συνολική διάρκεια 16 ημερών (παρατίθεται επίσης πίνακας με του μεγαλύτερους σε διάρκεια καύσωνες από το 1980 και μετά). Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τα κοινά σημεία και τις διαφορές των δύο καυσώνων μέσω των διαγραμμάτων που ακολουθούν.

 

Και οι δύο καύσωνες χαρακτηρίστηκαν από μεγάλο αριθμό σταθμών του δικτύου meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στους οποίους καθημερινά η θερμοκρασία ξεπέρασε τα όρια των 37 °C και 40 °C.

 

Αυτό υποδηλώνει την μεγάλη γεωγραφική έκταση των περιοχών που επηρεάστηκαν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Στον καύσωνα του 2024 ο αριθμός σταθμών με μέγιστη θερμοκρασία από 37 °C και πάνω δεν έπεσε ποτέ κάτω των 100 για 16 συνεχόμενες ημέρες.

 

Σε αντίθεση με τον καύσωνα του 2023 όπου ο αριθμός των σταθμών με μέγιστη θερμοκρασία από 37 °C και πάνω, έπεσε κάτω από τους 100 για 3 φορές μέσα στο διάστημα των 15 ημερών.

 

Στον καύσωνα του 2023 ήταν διακριτές τρεις φάσεις, με αρκετές διαφορές ως προς την ένταση και την έκταση των υψηλών θερμοκρασιών. Στον καύσωνα του 2024 η κατανομή ήταν πιο ομοιόμορφη μέσα στο διάστημα 16 ημερών που διήρκησε ο καύσωνας.

 

 

Ο καύσωνας του 2024 δεν παρουσίασε τις ακραίες τιμές όπως κατά τη διάρκεια του καύσωνα το 2023. Υπενθυμίζουμε ότι το 2023 η θερμοκρασία έφτασε και ξεπέρασε τους 45 °C σε αρκετές περιοχές  (π.χ. Γύθειο, Κρανίδι, Άμφισσα, Αυλίδα, Παλαιόχωρα Χανίων) ενώ τον Ιούλιο του 2024 η υψηλότερη θερμοκρασία ήταν οι 43.1 °C στη Σκάλα Μεσσηνίας.

 

 

Παρόλο που τον φετινό Ιούλιο δεν παρουσιάστηκαν πάρα πολύ υψηλές τιμές θερμοκρασίας όπως το 2023, σε πολλές περιοχές της χώρας μας όπως στη Μακεδονία, στη Θράκη καθώς και σε κάποιες περιοχές της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας οι θερμοκρασίες που σημειώθηκαν μέσα στον καύσωνα του 2024 ήταν οι υψηλότερες που έχουν σημειωθεί για το μήνα Ιούλιο τουλάχιστον από το 2010 και μετά, οπότε και λειτουργεί μεγάλος αριθμός μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

 

Μερικοί σταθμοί του δικτύου meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που σημείωσαν ρεκόρ θερμοκρασίας για το μήνα Ιούλιο είναι οι παρακάτω:

 

Αλεξανδρούπολη

Διδυμότειχο

Θάσος

Δράμα

Νέα Πέραμος - Καβάλα

Σέρρες

Ξάνθη

Θεσσαλονίκη

Νάουσα

Δίον Πιερίας

Κέρκυρα

Αμφιλοχία

Πειραιάς

Πάτρα

Ζαχάρω Ηλείας

 

 

Σημειώνεται επίσης ότι σε περιοχές όπως η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και η Σκάλα Μεσσηνίας, η μέγιστη θερμοκρασία στον καύσωνα του 2024 ήταν υψηλότερη από τους 40 °C για 14 και 13 συνεχόμενες ημέρες αντίστοιχα.

Εν κατακλείδι, είναι όντως εντυπωσιακό ότι οι μεγαλύτεροι σε διάρκεια καύσωνες της σύγχρονης μετεωρολογικής ιστορίας στη χώρα μας, σημειώθηκαν σε δύο διαδοχικές χρονιές πέρυσι και φέτος.

 

Σύνταξη άρθρου: Κ. Λαγουβάρδος, Σ. Ντάφης, Γ. Κύρος

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:11 pm


Καβάλα: η ιστορία της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής

γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

 

Σήμερα τιμούμε την Αγία Παρασκευή, στην Καβάλα υπάρχει το γραφικό εκκλησάκι που δεσπόζει στην ομώνυμη συνοικία της πόλης.

 

Περιβολάρηδες της περιοχής του Κιουτσούκ Ορμάν (σήμερα οι συνοικίες των “Χιλίων” και του “Γκιρτζή” ήταν αυτοί που δημιούργησαν, το μικρό αρχικά προσκύνημα, στο σημείο όπου ανάβλυζε αγίασμα.

 

Με πίστη ονόμασαν το σημείο Αγία Παρασκευή και σιγά – σιγά ξεκίνησαν να φτιάχνουν το μικρό ναό.

 

Είχαμε φτάσει ήδη στην δεύτερη δεκαετία του περασμένου αιώνα και οι πρόσφυγες από την Ανατολή δημιουργούσαν τις δικές τους κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η παρουσία του Μακαριστού Χρυσοστόμου στην Μητρόπολη Καβάλας – Νέστου, αρχικά και στην συνέχεια Φιλίππων είναι ένα γεγονός που ενθαρρύνει τους κατοίκους της περιοχής να οικοδομήσουν το Ναό που εξυπηρετεί πλέον και τις ανάγκες των προσφυγικών συνοικισμών. Σμιλεύονται οι βράχοι και το αγίασμα είναι το χαρακτηριστικό του Ναού, που από το 1967 λειτουργεί πια ως ενοριακός Ναός.

 

Τα αγιογραφικά στοιχεία για την Αγία Παρασκευή αναφέρουν, ότι για να την θανατώσουν την οδήγησαν μέσα σε ένα μεγάλο καζάνι με καυτό λάδι αλλά εκείνη παρέμεινε ζωντανή. Ο Αντωνίνος, αδυνατώντας να το πιστέψει, θέλησε να προσεγγίσει το καζάνι ο ίδιος με σκοπό να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Πλησιάζοντας όμως, από τον ατμό ή από κάποια άλλη αιτία, τραυματίστηκαν τα μάτια του με αποτέλεσμα να τυφλωθεί.

 

Σύμφωνα με την παράδοση, η Αγία Παρασκευή, τον θεράπευσε με θαυματουργικό τρόπο (γι' αυτό θεωρείται προστάτιδα των ματιών από τους Χριστιανούς) και έτσι ο Αντωνίνος την άφησε ελεύθερη να επιστρέψει στο έργο της.

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 11:44 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Στην Καβάλα ο Στοΐνοβιτς - Sportsup.gr

Στην Καβάλα ο Στοΐνοβιτς  Sportsup.gr

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:55 am


ΠΑΕ AO Καβάλα: Τάσο welcome back! - Πρωϊνή

ΠΑΕ AO Καβάλα: Τάσο welcome back!  Πρωϊνή

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:02 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας