Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αυτή είναι η μελέτη για την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στη Νέα Ηρακλείτσα

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κατατεθεί στα αρμόδια Υπουργεία η πρόταση για τη χρηματοδότηση των έργων για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Ανατολική είσοδο της Νέας Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου.

 

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των Δημοτών της τοπικής κοινότητας Ελεύθερων και σύμφωνα με τον Δήμο Παγγαίου η πρόταση είναι ύψους 6εκ. €.

 

Βασίζεται σε μελέτη του Δήμου Παγγαίου του 2022 και περιλαμβάνει την κατασκευή δυο ισόπεδων κυκλικών κόμβων εκ των οποίων:

 

ο ένας θα κατασκευαστεί στην διασταύρωση  του επαρχιακού δικτύου Καβάλας - Ν. Ηρακλείτσας με το επαρχιακό δίκτυο Ν. Ηρακλείτσας -Αγ. Ανδρέα

 

και ο άλλος επί της επαρχιακής οδού στο ύψος του super market Lidl.

 

Επίσης θα κατασκευαστούν και τέσσερις συμβολές "τύπου Τ" σε αντίστοιχες διασταυρώσεις.

 

Θα γίνουν εργασίες οδοποιίας που θα αφορούν την αναμόρφωση και τον ανασχεδιασμό της επαρχιακής οδού με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κλάδο.

 

Οι κλάδοι θα χωρίζονται από κρασπεδονησίδα και στις οριογραμμές και των 2 κλάδων θα κατασκευαστεί πεζοδρόμιο μεταβλητού πλάτους ως το όριο της ρυμοτομικής γραμμής.

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 4:57 pm


Super League 2: “Πικρή” ήττα στο 89’ για τον ΑΟ Καβάλα στη Λάρισα

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Το πρωτάθλημα της Super League 2 άρχισε για τον ΑΟ Καβάλα το Σάββατο (21/09).

 

Οι “Αργοναύτες” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκαν από την ΑΕ Λάρισα με 2-1.

 

Ο Νίκος Καραμπετάκης παρέταξε τον ΑΟΚ με τριάδα στην άμυνα, για να μην αφήσει χώρους στους γηπεδούχους. Οι Πάσαγκιτς, Τσαμούρης και Ίτσιος τα πήγαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν άφησαν την ΑΕΛ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Μία κεφαλιά του Μωραΐτη που πέρασε λίγο άουτ και ένα ψαλιδάκι που απέκρουσε ο Αστράς ήταν οι καλύτερες στιγμές για τη Λάρισα.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι γενικά, όμως ο ΑΟΚ πήγε το παιχνίδι σε αργό τέμπο, όπως ήθελε, και έψαχνε τη μία καλή στιγμή στην αντεπίθεση. Μία καλή κόντρα στο 15’ δεν είχε μία καλή τελική προσπάθεια για τους “Αργοναύτες”, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η δεύτερη καλή επίθεση του ΑΟΚ έφερε και το γκολ, με τον Δημητριάδη να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια από τα αριστερά, να σουτάρει με το δεξί, και να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ για το 0-1 του ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα μπήκε δυναμικά. Πίεσε και βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, καθώς μετά από προσπάθεια του Μούργου ο Ακόστα σούταρε, ο Αστράς απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Ακόστα πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 στο 53’. H ΑΕΛ προσπάθησε άμεσα να πετύχει κι άλλο τέρμα, όμως ο ΑΟΚ σιγά σιγά “πάγωσε” ξανά τον ρυθμό, κρατώντας τις γραμμές του κοντά, χωρίς να αφήνει πολλά κενά. Ο Αστράς ήταν καλός και έκανε επεμβάσεις όπως στο 75’ σε κεφαλιά του Ακόστα.

 

Ο ΑΟΚ έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, όμως στο 89’ μετά από κόρνερ του Μπαριέντος και κεφαλιά του Βαφέα, ο Κρητικός έμεινε μόνος και σούταρε δυνατά από καλή θέση και έκανε το 2-1. Όπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη, το κόρνερ που δόθηκε στη Λάρισα και από όπου προέκυψε το γκολ για το 2-1, δεν υπήρχε, καθώς η μπάλα φαίνεται να βγαίνει από ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, άρα ήταν άουτ.

 

 

Ο ΑΟ Καβάλα έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην άμυνα και στο πως έκλειναν οι γραμμές, όμως δεν μπόρεσε να είναι όσο δημιουργικός θα ήθελε να είναι και απείλησε ελάχιστα την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά το τέμπο του αγώνα ήταν αργό όπως θα ήθελε η Καβάλα, και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο φινάλε της αναμέτρησης.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λάρισα είναι μία από τις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, και σίγουρα αυτή ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα για τον ΑΟ Καβάλα, που πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να πάρει έναν βαθμό. Παιχνίδι με το παιχνίδι ο ΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί και να κατακτήσει τους στόχους του για φέτος.

 

 

Ενδεκάδες

 

ΑΕ Λάρισα: Περντρέου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Γιόχανσον, Παπαγεωργίου, Μπαριέντος, Μούργος, Ακόστα, Μωραΐτης, Πασάς

 

ΑΟ Καβάλα: Αστράς, Πάσαγκιτς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης, Κατσούρι, Παπαδόπουλος, Κασεμί, Εμπούκα

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 4:56 pm


Καβάλα: Κυκλοφοριακό χάος σε Γαλλικής Δημοκρατίας και Τίμιο Σταυρό (φωτογραφίες & βίντεο)

Κυκλοφοριακό χάος σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού και στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας λόγω των έργων για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου.

 

Οι οδηγοί που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει κορνάρουν ασταμάτητα δημιουργώντας κομφούζιο στους δρόμους.

 

Τα έργα εκτελούνται στο ύψος της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού σε σημείο όπου ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης με αποτέλεσμα η εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο να δυσχεραίνει και την κυκλοφορία στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας η οποία είναι άνοδος και εισέρχεται στην οδό Σαππαίων.

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 2:36 pm


Καβάλα: εξαπατούσαν ηλικιωμένους και τους αποσπούσαν χρήματα – δυο συλλήψεις, αναζητούνται οι συνεργοί

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε υποθέσεις απατών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 19-9-2024 και την 1-7-2024 σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Ροδόπης.

 

Συνελήφθησαν την 19 και 20-9-2024 από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται.

 

Αναλυτικότερα, ύστερα από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον ιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με πέντε ηλικιωμένους ημεδαπούς σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Ροδόπης και με πρόσχημα ότι συγγενικό τους πρόσωπο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαιτούσε χρηματικά ποσά για την παροχή των υπηρεσιών του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας άγνωστη δράστιδα προσποιούνταν το συγγενικό πρόσωπο των ηλικιωμένων, προκειμένου να τους πείσει να παραδώσουν τα χρήματα. 

 

Με την παραπάνω μεθοδολογία οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 19-9-2024 κατάφεραν να αποσπάσουν από τέσσερις ηλικιωμένους χρήματα, τιμαλφή και κοσμήματα τα οποία παραλάμβανε ο ημεδαπός δράστης, ο οποίος στη συνέχεια τα παρέδιδε στον αλλοδαπό συνεργό του.

 

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο αλλοδαπός δράστης εμπλέκεται και σε μία υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης που διαπράχθηκε την 1-7-2024 σε περιοχή της Ροδόπης.

 

Από τη δράση τους, οι εμπλεκόμενοι αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 40.300 ευρώ, δεκαπέντε (15) χρυσές λίρες και χρυσαφικά.

 

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί εντόπισαν την 19-9-2024 και συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, ενώ από τις συνεχιζόμενες έρευνες και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης εντοπίσθηκε χθες (20-9-2024) και συνελήφθη ο αλλοδαπός δράστης.

 

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκε μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των 8.100 ευρώ καθώς επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 12:40 pm


Ειρήνη Βρανά: αναλαμβάνει συντονίστρια της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων & Επιχειρηματικότητας ΠΕ Καβάλας

Καθήκοντα Συντονίστριας της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων & Επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αναλαμβάνει η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Ειρήνη Βρανά. 

 

Όπως επισημαίνει η ίδια στην ανακοίνωσή της:

 

Το 2025 σηματοδοτεί τη δρομολόγηση νέων σημαντικών κινήσεων για να ενδυναμωθεί η οικονομική παραγωγικότητα της χώρας μας .

 

Με την εδραία πεποίθηση ότι στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας δύναμαι να συνδράμω στην υλοποίηση των στόχων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων και  Επιχειρηματικότητας  συζητώντας, αξιολογώντας, επεξεργάζοντας προτάσεις και θέσεις της Γραμματείας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό την επίλυση προβλημάτων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

 

Ευελπιστώ σε μία άριστη συνεργασία και αμφίδρομη επικοινωνία  με τις παραγωγικές τάξεις, με τους εκλεγμένους εκπροσώπους αυτών καθώς και με όλους τους τοπικούς εμπλεκόμενους φορείς .

 

Η εμπειρία μου στην επιχειρηματική δραστηριότητα και η εξειδίκευση μου στο εμπορικό δίκαιο ως νομικός συναντώνται εύλογα με το έργο της Γραμματείας που στοχεύει τόσο στην εξασφάλιση της δίκαιης μεταχείρισης,  όσο και στην στήριξη που δικαιούται ο μικρομεσαίος, ιδίως  επιχειρηματίας, τη συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, και τη συμμετοχή προτάσεων στη διαμόρφωση ενός νέου κυβερνητικού προγράμματος που θα θωρακίζει την επιχειρηματικότητα,  γιατί η Γραμματεία θεωρεί τους επαγγελματίες ως κρίσιμους παράγοντες στήριξης και αύξησης του εθνικού εισοδήματος .

 

Η θέση της Ελλάδας διεθνώς έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια αλλά λόγω των πολλαπλών  παγκόσμιων προκλήσεων καλούμαστε να καταβάλουμε  κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουμε και να θωρακίσουμε την επιχειρηματικότητα και να συνδράμουμε στην προώθηση των στόχων της Κυβέρνησης  για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας δίνοντας σημασία στη στενή συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας, των Παραγωγικών Φορέων, και των θεσμικών φορέων που εκπροσωπούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Αναγνωρίζοντας τη τιμή και την ευθύνη που εκφράζεται με την ανάληψη των προαναφερόμενων καθηκόντων θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων & Επιχειρηματικότητας Άκη Μπάφα και την Τομεάρχη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας & Ηγεσίας Εριφύλη Γαλλή

 

Σήμερα έχω τη χαρά και τιμή να παρακολουθώ το πρώτο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Αν. Μακεδονίας & Θράκης στην Κομοτηνή.

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 12:32 pm


Πέθανε ο Λευτέρης Μερέσης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο πρώην δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Μερέσης.

 

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Λιμένα.

 

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία είχε καταφέρει να ξεπεράσει αρκετές φορές. 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 11:29 am


Ενέργειες Γ. Πασχαλίδη για τις καταστροφές των σταφυλιών

Ο Βουλευτής Καβαλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου τους αμπελώνες στις Ελευθερές, στη Ν. Πέραμο, στο Ελαιοχώρι, στο Μυρτόφυτο, στη Φωληά και στον Ακροπόταμο, προκειμένου να μιλήσει με τους σταφυλοπαραγωγούς σχετικά με τις καταστροφές που έχουν υποστεί λόγω της κλιματικής αλλαγής.

 

Συγκεκριμένα, οι καρποί των ποικιλιών σουλτανίνας, Ιtalia, red globe, ara και μοσχάτο έχουν σχεδόν καταστραφεί διότι δεν άντεξαν στις απότομες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών. Τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες ακολούθησαν σφοδρές βροχοπτώσεις, γεγονός που προκάλεσε στους καρπούς σχισμές, σκουριές και στεφανάκια με αποτέλεσμα εν τέλει να σαπίσουν.

 

Ο Βουλευτής συνέλεξε οπτικοακουστικό υλικό και θα απευθυνθεί άμεσα στα Κεντρικά του ΕΛΓΑ στην Αθήνα για να κινηθούν οι κατάλληλες διαδικασίες.

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 10:26 am


Επισκέψεις σε ορεινά χωριά από αντιδημάρχους της Καβάλας - Φωτογραφίες

Σε ορεινά χωριά του Δήμου Καβάλας, για να δουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες, βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Αλέξης Γούλας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Αδέσποτων, Χρήστος Τσιτσιλικάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων, Σωτήρης Τσεκμέζογλου, την Παρασκευή (20/09).

 

 

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Γούλας αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα, το πρόγραμμα είχε μία ακόμα επίσκεψη σε ορεινά χωριά του Δήμου μας.

 

Συνοδοιπόροι ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής αστυνομίας και αδέσποτων Χρήστος Τσιτσιλικάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων Σωτήρης Τσεκμέζογλου.

 

Τα ορεινά χωριά έχουν ιδιαιτερότητες και προβλήματα, που οι πρόεδροι προσπαθούν να επιλύουν μόνοι τους. Πολλά από αυτά, θέλουν τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου κι αυτό είναι που κάνουμε.

 

Η συνεργασία μας με τους προέδρους του Βουνοχωρίου - Λημνιάς - Λυκόστομου, Βασίλη Ελευθεριάδη, της Παλαιάς Καβάλας, Θωμά Μπατζάκου και των Φιλίππων, Γιώργου Ζωναρά, ήταν ειλικρινής με γνώμονα την επίλυση προβλημάτων.

 

Στη συνέχεια, υπήρχε επίσκεψη στους χώρους συγκέντρωσης των αδέσποτων ζώων, όπου γίνεται μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, ώστε η διαβίωση τους εκεί να είναι ευχάριστη και ασφαλής.

 

Κι εκεί, η Τεχνική Υπηρεσία με παρεμβάσεις της, θα προσπαθήσει να βελτιώσει προβλήματα, έως ότου λειτουργήσει το νέο κυνοκομείο όπου όλα είναι σύγχρονα, με προδιαγραφές που πολλοί δήμοι θα ζήλευαν. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν.”

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2024 | 10:32 pm


ΑΟ Καβάλα: Η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισα και οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών

Ο ΑΟ Καβάλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Λάρισα, για την 1η αγωνιστική της Super League 2, το Σάββατο (21/09) στις 15:00 το μεσημέρι (το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ).

 

Οι “Αργοναύτες” ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν για τους αριθμούς που θα έχουν όλοι οι παίκτες φέτος.

 

 

Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

 

 

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών

 

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2024 | 10:09 pm


Διακοπή ρεύματος για όλο το πρωί της Κυριακής σε πολλές περιοχές του Δήμου Παγγαίου

Λόγω εργασιών ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε πως θα γίνει διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Παγγαίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, την Κυριακή (22/09).

 

Διακοπή θα έχουν οι οικισμοί των περιοχών Οφρύνιο, Γαληψός, Κοκκινοχώρι, Ποδοχώρι, Πλατανότοπος, Μεσορόπη, Μουσθένη, Δωμάτια, Μεσότοπος, Δημαράς, Σιδηροχώρι, Καραβαγγέλης, Πυργοχώρι, Μελισσοκομείο, Παλαιά Αυλή καθώς και τμήμα περιοχής στα όρια του Οφρυνίου με την Αμφίπολη.

 

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2024 | 9:36 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

ΑΕΛ-Καβάλα - bwinΣΠΟΡ FM 94.6

ΑΕΛ-Καβάλα  bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 3:57 pm


LIVE ΑΕΛ-Καβάλα 2-1 - aelole.gr

LIVE ΑΕΛ-Καβάλα 2-1  aelole.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 2:51 pm


ΑΕΛ-Καβάλα PRE GAME - Πρωϊνή

ΑΕΛ-Καβάλα PRE GAME  Πρωϊνή

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 2:17 pm


ΑΕΛ-Καβάλα PRE GAME - aelole.gr

ΑΕΛ-Καβάλα PRE GAME  aelole.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 12:41 pm


Το ρόστερ της Καβάλας - aelole.gr

Το ρόστερ της Καβάλας  aelole.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 12:08 pm


Ο Ακροπόταμος απο ψηλά (video) - Πρωϊνή

Ο Ακροπόταμος απο ψηλά (video)  Πρωϊνή

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 10:17 am


Retro Game από ΑΕΛ-Καβάλα (Video) - aelole.gr

Retro Game από ΑΕΛ-Καβάλα (Video)  aelole.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 9:57 am


ΑΕΛ - Καβάλα Live - 21-09-2024 - SPORT24

ΑΕΛ - Καβάλα Live - 21-09-2024  SPORT24

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2024 | 8:33 am


Προϊστορία ΑΕΛ-Καβάλα - aelole.gr

Προϊστορία ΑΕΛ-Καβάλα  aelole.gr

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2024 | 6:09 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας