Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Σοβαρή καταγγελία για την πρόσφατη εξαφάνιση παιδιού στην Καβάλα από βουλευτή του Έβρου

Ο Πάρης Παπαδάκης βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στον Έβρο, αναφέρει σε ανάρτηση του, πως ο 12χρονος που είχε χαθεί πριν λίγες μέρες στην Καβάλα, διέφυγε μέσα από τα δικαστήρια της Καβάλας, παρουσία αστυνομικών μαρτύρων, οι οποίοι κατέθεσαν ενόρκως. Το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει την μητέρα του, διότι όπως έχει καταθέσει τον χτυπάει και γι αυτό έχουν σχηματιστεί τουλάχιστον 3 δικογραφίες για σωματική βλάβη κατά αδυνάμου, με κατηγορούμενη την μητέρα.

 

Ο βουλευτής τονίζει πως η πρόεδρος πρωτοδικών Καβάλας, μίλησε με το παιδί, το οποίο για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του, αλλά η δικαστής εξέδωσε απορριπτική απόφαση κόντρα στην επιθυμία του παιδιού, δίνοντας το παιδί στην μητέρα η οποία κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά.

 

 

Αναλυτικά ο κ. Παπαδάκης αναφέρει τα εξής:

“Η Δικαιοσύνη νοσεί, το χω καταγγείλει πολλές φορές τόσο σε επιτροπές όσο και από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής. 

 

Υπηρετώντας την Δικαιοσύνη εδώ και 15 συναπτά έτη έχω δει πολλά στραβά, τα οποία πολεμώ και θα πολεμώ μέχρι τέλους. 

 

Το συγκεκριμένο παιδί διέφυγε μέσα από τα δικαστήρια της Καβάλας παρουσία αστυνομικών μαρτύρων οι οποίοι κατέθεσαν ενόρκως. 

 

Το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει την μητέρα του, διότι όπως έχει καταθέσει τον χτυπάει και γι'αυτό έχουν σχηματιστεί τουλάχιστον 3 δικογραφίες για σωματική βλάβη κατά αδυνάμου, με κατηγορούμενη την μητέρα. 

 

Μάλιστα και ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Καβάλας, το παιδί  εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να διαμένει με τον πατέρα του, όπως και συμβαίνει με συναίνεση της μητέρας από αρχές του έτους. 

 

Το παιδί στις 19/6/2024 βρέθηκε να κρύβεται σε μια βάρκα στο λιμάνι της Καβάλας, και την επομένη που διέφυγε πάλι από τα δικαστήρια, περιφερόταν στο βουνό. 

 

Λόγω του άμεσου κινδύνου του παιδιού ο πατέρας όπως ήταν λογικό, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα με προσωρινή διαταγή έτσι ώστε το παιδί να συνεχίσει να παραμένει στον πατέρα, δίνοντας τέλος στον κίνδυνο που διέτρεχε. 

 

Η πρόεδρος πρωτοδικών Καβάλας, μίλησε με το παιδί, το οποίο για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του. Και ενώ ο πατέρας ανέμενε την απόφαση να πάρει προσωρινά την επιμέλεια και το παιδί να ηρεμήσει,  η δικαστής εξέδωσε μια πρωτοφανή απορριπτική απόφαση κόντρα στην επιθυμία του παιδιού, κόντρα στην λογική, κόντρα στον νόμο, δίνοντας το παιδί στην μητέρα η οποία κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του παιδιού. 

 

Τόσο ως Βουλευτής όσο και ως πληρεξούσιος δικηγόρος του πατέρα, καταγγέλω την παράξενη και πρωτοφανή απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Καβάλας, η οποία θέτει σε άμεσο κίνδυνο το ανήλικο παιδί. 

 

Τα υπόλοιπα θα αναφερθούν στα πειθαρχικά όργανα του ΑΠ( και περιμένω άμεσα αντανακλαστικά όπως έγινε και στον γνωστό δικηγόρο Λύτρα ), στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στην Βουλή. Γιατί όπως είπε η πρόεδρος και η εισαγγελέας του ΑΠ, άλλο το ανεξάρτητο και άλλο το ανεξέλεγκτο.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 11:16 pm


Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή στην Καβάλα

Το meteokav.gr σε πρόβλεψη του αναφέρει πως θα έρθουν βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην Καβάλα, την Παρασκευή (28/06). Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ από την Κυριακή θα γίνει νέα άνοδος της θερμοκρασίας.

 

Το meteokav αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές-μπόρες, την στροφή των ανέμων σε βόρειες-ανατολικές διευθύνσεις και την πρόσκαιρη μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις ελάχιστες τιμές. Για ζωντανή ενημέρωση www.meteokav.gr

 

Αναλυτικότερα, αύριο αναμένονται τοπικές νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. 

 

To ξημέρωμα-πρωινές ώρες πιθανότητα για τοπικές βροχές-μπόρες. 

 

Έπειτα τις μεταμεσημβρινες ώρες πιθανότητα για τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η πιθανότητα διακρίνεται ως εξής:

 

  • 1) Αξιόλογη πιθανότητα στα ορεινά (και γύρω από αυτά) και σε πεδινές περιοχές στο δυτικό και βόρειο κομμάτι του νομού.
  • 2) Μικρή πιθανότητα στα υπόλοιπα τμήματα, εξαίρεση το νοτιανατολικό κομμάτι του νομού και η Θάσος (πολύ μικρή πιθανότητα εκεί).

 

Η θερμοκρασία αύριο θα παρουσιάσει αρχικά μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες ιδίως στα παράκτια (λόγω των βοριάδων) από το απόγευμα πτώση. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες εώς 4-5 μποφόρ στα παράκτια. 

 

Από το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός για ένα διάστημα τουλάχιστον 4 ημερών. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες (όχι μέσα στη μέρα λόγω των ανατολικών  ανέμων=> χαμηλότερη υγρασία από ότι συνήθως), οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις εώς 5-6 μποφόρ στο ανατολικό κομμάτι του νομού και στην Θάσο, έως 3-4 στα υπόλοιπα τμήματα.

 

Από την Κυριακή αναμένεται σταδιακή άνοδος που μέχρι την Τρίτη θα φέρει την θερμοκρασία ξανά σε ελαφρώς υψηλά για την εποχή επίπεδα. Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr.” 

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:46 pm


Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Μετά από 10 χρόνια ξανά προπονητής της ομάδας ο Στέλιος Κατρακυλάκης

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης θα κάθεται από τη νέα σεζόν στον πάγκο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

 

Ο κ. Κατρακυλάκης επιστρέφει στο Βυζάντιο μετά τη σεζόν 2014-2015.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Στέλιος Κατρακυλάκης 10 χρόνια μετά!!! Επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2014-15. Ο Στέλιος έχει πλούσια εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες κυρίως με τον ΑΟΚ και την Skoda Ξάνθη και πρόσφατα ήταν προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης κατακτώντας τον τίτλου τού πρωταθλητή Α' κατηγορίας τη σεζόν 2022-23. 

 

Τώρα έρχεται να συμβάλει στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους! Καλή επιτυχία στον Στέλιο και την ομάδα μας! Εμπρός Αετέ…”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:33 pm


ΠΑΣΟΚ Καβάλας: “Μικρή η αστυνομική δύναμη στον Νομό, οι βουλευτές και ο υπουργός της ΝΔ αισθάνονται περήφανοι;"

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του τονίζει πως με την παράταση της απόσπασης δεκάδων αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ο Νομός Καβάλας, μένει με πολύ μικρή αστυνομική δύναμη στη διάρκεια μάλιστα του καλοκαιριού, όπου παρατηρούνται αυξημένες ανάγκες και μεγάλη τουριστική κίνηση.

 

Η παράταξη ρωτά αν οι βουλευτές και ο υπουργός της ΝΔ στην Καβάλα αισθάνονται περήφανοι και ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη.

 

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής:

“Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η παράταση της απόσπασης δεκάδων αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. 

 

Αποτέλεσμα της απόφαση αυτής είναι να μείνει ο Νομός Καβάλας με πολύ μικρή αστυνομική δύναμη στη διάρκεια μάλιστα του καλοκαιριού, όπου παρατηρούνται αυξημένες ανάγκες και μεγάλη τουριστική κίνηση. 

 

Άραγε οι βουλευτές και ο υπουργός της ΝΔ στην Καβάλα αισθάνονται περήφανοι και ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη; 

 

Αυτό εννοούν όταν κάνουν λόγο για αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες; Υπάρχει περίπτωση να ασκήσουν πιέσεις και να πάρουν κάποια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του προβλήματος ή αισθάνονται ότι δεν τους αφορά;”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:03 pm


Καβάλα: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 47χρονου στο Celebrity Infinity

Το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου βρέθηκε στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity. Νεκρός εντοπίστηκε στην καμπίνα του ένας άνδρας 47 ετών μέλος του πληρώματος από την Ινδονησία. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη ΕΔΩ.

 

 

Σε ανακοίνωση του το Λιμεναρχείο αναφέρει τα εξής:

“Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καβάλας από τον ναυτικό πράκτορα ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μάλτας, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας, ότι ένας 47χρονος αλλοδαπός ναυτικός είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του στην καμπίνα του. 

 

Ο θάνατος του 47χρονου διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.”

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:21 pm


Γ. Εριφυλλίδης: “Τα ψέματα του Μουριάδη από το 2022 έως το 2024 για τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη” - Βίντεο

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, κοινοποίησε ένα βίντεο στα social media, αναφέροντας

“Πλατεία Καπνεργάτη: τα ψέματα του κυρίου Μουριάδη 2022-2024 ΚΑΙ ΒΑΛΕ!”.

 

Ο κ. Εριφυλλίδης θέλησε να τονίσει μέσω του βίντεο, τα προβλήματα που υπάρχουν με τις εργασίες τα τελευταία χρόνια στην πλατεία, και το πως έχουν αλλάξει τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργου.

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 8:41 pm


Καβάλα: Το πρόγραμμα εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Αποστόλου Παύλου από τη Μητρόπολη Φιλίππων

Η Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορτασμών για τη γιορτή του πολιούχου και ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας, Αποστόλου Παύλου. Οι εορτασμοί θα αρχίσουν στις 28 Ιουνίου.

 

 

Η Μητρόπολη ΦΝΘ αναφέρει στην ανακοίνωση της τα εξής:

“Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται το Πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού της επετείου μνήμης του πολιούχου και ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας Αγίου Αποστόλου Παύλου κατά το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, το οποίο εφέτος είναι ενταγμένο στον επετειακό εορτασμό της εκατονταετηρίδος (1924-2024) της τοπικής μας Εκκλησίας.

 

 

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

 

Παρασκευή 28.06.2024, απόγευμα

  • ώρα 7 μ.μ. : ο Πανηγυρικός Εσπερινός.
  • ώρα 8.30 μ.μ. η Λιτανεία «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», με την λιτάνευση της ιεράς Εικόνος από ένστολα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, δια των οδών Ομονοίας και Κουντουριώτου, με την συνοδεία του ιερού Κλήρου και των Αρχών της Πόλης, της φιλαρμονικής μουσικής του Δ΄ Σώματος Στρατού και του Δήμου Καβάλας, τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων, και με κατάληξη το Μνημείο της αφίξεως του Αποστόλου Παύλου στην Νεάπολη παραπλεύρως του ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

 

 

Σάββατο 29.06.2024, πρωΐ

  • ώρα 7 π.μ. : ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την απονομή της τιμητικής διακρίσεως του οφφικίου του Μεγ. Πρωτοπρεσβυτέρου τοῦ Οἰκουμενικού Θρόνου-Πατριαρχείου στον παλαιότερο Κληρικό της Ι.Μητροπόλεως από τους χρόνους της αρχιερατείας του μακαριστού καὶ πρώτου Μητροπολίτου ΦΝΘ Χρυσοστόμου (του Χατζησταύρου).
  • ώρα 10.30 π.μ. : η Δοξολογία για τα « ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Καβάλας. Κυριακή 30.06.2024, βράδυ
  • ώρα 9 μ.μ. : η υπαίθρια Αγρυπνία προς τιμήν των αγίων Αποστόλων επί των ερειπίων της Παλαιοχριστιανικής Α΄ στους αρχαίους Φιλίππους (είσοδος από αρχαίο θέατρο).

 

Στις ιερές Ακολουθίες, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Φ.Ν.Θ. κ. Στεφάνου και ειδικής αδείας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, και Λαγκαδά κ. Πλάτων, ενώ για την διασφάλιση των όρων και των προϋποθέσεων των εορταστικών εκδηλώσεων έχει υπάρξει ήδη ο απαραίτητος συντονισμός των εμπλεκομένων Υπηρεσιών της Αντιπεριφερείας, του Δήμου, της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και της Αστυνομικής Διευθύνσεως Καβάλας.

 

Οι ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube μέσω της ιστοσελίδος της Ιεράς Μητροπόλεως www.im-phlippon.gr

 

Ολόκληρη η Χριστιανική Ελλάδα τιμά τον Απόστολό της. Η Ελληνική Μακεδονία τον φυτουργό της πίστεώς της. Και η Εκκλησία των Φιλίππων και της Νεαπόλεως ευλαβικά και αξιοχρέως επιτελεί τις εόρτιες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του φωτιστή της Αποστόλου Παύλου, ανταποδίδοντας οφειλετικώς προς τον Θεό και προς Εκείνον την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 8:02 pm


Μάκης Παπαδόπουλος: «Συγχαίρουμε τον Σωτήρη Λαζαρίδη για την επανεκλογή του στο ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας»

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, με ανακοίνωση του συγχαίρει τον Σωτήρη Λαζαρίδη, που παραμένει πρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ανατολικής Μακεδονίας.

 

 

Η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου αναφέρει τα εξής:

“Θέλουμε να συγχαρούμε τον Σωτήρη Λαζαρίδη, πρώην δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας, για την επανεκλογή του ως Προέδρου στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας.

 

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλους όσους εκλέχτηκαν στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας, και ευχόμαστε να έχουν όλοι μία καλή και παραγωγική θητεία.

 

Η παράταξή μας και ο Δήμος Καβάλας θα συνεχίσουν τη διαχρονική θεσμική συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια με το ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 7:27 pm


Αναγέννηση Λιμεναρίων: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κυφωνίδη

Τον έμπειρο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κυφωνίδη, απέκτησε η ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

 

Ο Κυφωνίδης τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη Πηγών, και πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ, με τις Πηγές.

 

 

Η ανακοίνωση των Λιμεναρίων αναφέρει τα εξής:

“Ακόμη ένα μπαμ για την ομάδα μας ενισχύοντας το τέρμα με έναν πολύ έμπειρο και γνώριμο τερματοφύλακα. Ο Παναγιώτης Κυφωνίδης μετά από δύο χρονιά γυρνάει στην ομάδα που αγάπησε!! Καλώς ήρθες Παναγιώτη.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 6:58 pm


Καβάλα: Αναβάθμιση των γηπέδων στην Καλαμίτσα - Φωτογραφίες από τις εργασίες

Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας στην Καλαμίτσα και στο κλειστό γήπεδο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

 

Το τελευταίο στάδιο των εργασιών περιλαμβάνει την κατασκευή συνθετικού ταρτάν στο στίβο του γηπέδου και την τοποθέτηση καρεκλών στις παρακείμενες κερκίδες.

 

Θα γίνουν κι άλλες επεμβάσεις όπως γενική εκσκαφή σε βάθος 20εκ. του γηπέδου ποδοσφαίρου με απομάκρυνση της υφιστάμενης υπόβασης, κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα, νέα επίστρωση των γηπέδων του Μπάσκετ, εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου και τοποθέτηση νέων καθισμάτων στις υπάρχουσες κερκίδες.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα, ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των γηπέδων στο Δ.Α.Κ. "Αλεξάνδρα Δήμογλου" που εκτελούνται από τα συνεργεία της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας "Α. Φραγγίδης - Δ. Κουτσός Ο.Ε.". 

 

Το τελευταίο στάδιο των εν λόγω εργασιών περιλάμβανει την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο του γηπέδου και την τοποθέτηση καρεκλών στις παρακείμενες κερκίδες.

 

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ

 

Οι επεμβάσεις που περιλαμβάνει το έργο είναι συνολικά οι εξής: 

  • Γενική εκσκαφή σε βάθος 20εκ. του γηπέδου ποδοσφαίρου με απομάκρυνση της υφιστάμενης υπόβασης 
  • Κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο στίβο του γηπέδου. 
  • Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα 
  • Κατασκευή περιμετρικού καναλιού για την απορροή των επιφανειακών όμβριων τόσο από το γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και από τον στίβο του γηπέδου. 
  • Νέα επίστρωση των γηπέδων του Μπάσκετ 
  • Κατασκευή περίφραξης στα γήπεδα του Μπάσκετ 
  • Εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου 
  • Τοποθέτηση νέων καθισμάτων στις υπάρχουσες κερκίδες τόσο στο χώρο παρέμβασης του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου  όσο και των γηπέδων Μπάσκετ 
  • Τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου καθώς και 4 ζεύγη ταμπλό μπασκετών

 

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε το έργο της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων που βρίσκονται στον χώρο των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ.Α.Κ. Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και ο συνολικός φωτισμός του περιβάλλοντος χώρου. Οι εργασίες του έργου περιελάμβαναν: 

  • την αντικατάσταση των αγωγών στο υφιστάμενο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού 
  • την τοποθέτηση νέων πινάκων διανομής 
  • την βαφή των υφιστάμενων ιστών 
  • την αντικατάσταση προβολέων  ️️την τοποθέτηση νέων ιστών 
  • την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων 
  • την τοποθέτηση νέων προβολέων, καθώς και 
  • την τοποθέτηση νέου δικτύου άρδευσης”

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 6:24 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας