Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δήμος Καβάλας: Απολογισμός διαχείρισης αδέσποτων ζώων το τελευταίο τρίμηνο - Έγιναν 47 υιοθεσίες

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων στην Καβάλα από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2024, αναφέροντας πως έγιναν 47 υιοθεσίες ζώων.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

“Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους της περιοχής μας, συνεχίζει την προσπάθεια προστασίας των αδέσποτων ζώων της πόλης και της δημοτικής ενότητας Φιλίππων. Συγκεκριμένα, το τελευταίο τρίμηνο (Μάρτιος - Μάιος 2024), προέβη στις εξής οργανωμένες ενέργειες: 

 

  • Στειρώσεις - 151 (Θωμάς Μιχονίδης - Δημήτρης Μαντούδης) 
  • Περίθαλψη - 53
  • Υιοθεσίες (εξωτερικό) - 39
  • Εμβολιασμοί - 31 
  • Περισυλλογή και Επανένταξη - 11
  • Υιοθεσίες (Ελλάδα) - 8

 

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι υπόθεση όλων μας!”

 

Πηγή: Δήμος Καβάλας

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 11:00 pm


Έρευνα: η Καβάλα μέσα στους top 5 προορισμούς με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Το Pricefox (σύμβουλός στην εξοικονόμηση), έκανε μία έρευνα και παρουσιάζει πόσο θα κοστίσει η εξόρμηση με το αυτοκίνητο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε στεργιανούς καλοκαιρινούς προορισμούς μπροστά στη θάλασσα.

 

Η έρευνα έδειξε πως η Καβάλα είναι μέσα στους πέντε καλύτερους προορισμούς με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα ανέδειξε και τους πέντε καλύτερους προορισμούς με αφετηρία την Αθήνα.

 

Κόστος εξόρμησης με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη

Χαλκιδική - Άφυτος (1ο πόδι)

Η Άφυτος στη Χαλκιδική είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο!. Τα έξοδα μετακίνησης ανέρχονται στα 12€/ διαδρομή, ενώ η διαμονή κοστίζει 260€. Συνολικά, το κόστος για το τριήμερο είναι 284€, ή 142€ ανά άτομο.

 

Χαλκιδική - Νέος Μαρμαράς (2ο πόδι)

Ο Νέος Μαρμαράς συγκαταλέγεται στους οικονομικούς προορισμούς με κόστος μετακίνησης 17€/ διαδρομή και διαμονή 155€. Η συνολική τιμή ανέρχεται στα 189€, ή 94,5€ ανά άτομο.

 

Καβάλα

Η Καβάλα αποτελεί ιδανική επιλογή για μια απόδραση που συνδυάζει καλοκαιρινές βουτιές με πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Το κόστος μετακίνησης είναι 28€/ διαδρομή και η διαμονή 137€, με συνολικό κόστος 193€, ή 96,5€ ανά άτομο.

 

Πλαταμώνας

Ο Πλαταμώνας, με το διάσημο κάστρο του, είναι εύκολα προσβάσιμος από τη Θεσσαλονίκη. Τα έξοδα μετακίνησης ανέρχονται στα 22€/ διαδρομή, ενώ η διαμονή 149€. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 193€, ή 96,5€ ανά άτομο.

 

Σύβοτα

Τα Σύβοτα με τα καταπράσινα νερά του Ιονίου συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς. Με κόστος μετακίνησης 60€/ διαδρομή και διαμονή 173€, το συνολικό κόστος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Σύβοτα ανέρχεται στα 293€, ή 146,5€ ανά άτομο.

 

Ο Νέο Μαρμαράς η πιο οικονομική πρόταση από Θεσσαλονίκη

 

Η πιο συμφέρουσα επιλογή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τη Θεσσαλονίκη είναι ο Νέος Μαρμαράς στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Προσφέρει το χαμηλότερο συνολικό κόστος και την πιο προσιτή τιμή ανά άτομο (94,5€), καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια οικονομική και κοντινή απόδραση.

 

Η Καβάλα και ο Πλαταμώνας προσφέρουν, επίσης, χαμηλά κόστη, με συνολικές τιμές ανά άτομο στα 96,5€.

 

Η Άφυτος και τα Σύβοτα είναι οι πιο ακριβές επιλογές, με συνολικό κόστος ανά άτομο για το τριήμερο στα 142€ και 146,5€, αντίστοιχα.

 

Ανάλογα με το διαθέσιμο budget και τις προτιμήσεις σου, μπορείς να επιλέξεις έναν προορισμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Εκτός από συγκριτικές έρευνες και tips εξοικονόμησης, στο Pricefox.gr μπορείς να αγοράσεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, να ασφαλίσεις το σπίτι σου (κερδίζοντας και την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ), αλλά και να αλλάξεις πάροχο ενέργειας για να πας στο πιο συμφέρον πρόγραμμα της αγοράς.

 

 

Κόστος εξόρμησης με αφετηρία την Αθήνα

Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι είναι ένας αγαπημένος προορισμός, ιδανικός για μια χαλαρωτική απόδραση κοντά στη θάλασσα. Το κόστος για τη βενζίνη και τα διόδια ανέρχεται στα 29€/ διαδρομή, ενώ η διαμονή για το διάστημα 21-24 Ιουνίου κοστίζει 320€. Η συνολική τιμή για το τριήμερο είναι 378€, που αντιστοιχεί σε 189€ ανά άτομο.

 

Ερέτρια

Η Ερέτρια προσφέρει μια οικονομική λύση για εσένα που έχεις ανάγκη μια κοντινή από την Αττική απόδραση. Με κόστος μετακίνησης στα 17€/ διαδρομή και διαμονή στα 230€, η συνολική τιμή ανέρχεται στα 264€, ή 132€ ανά άτομο.

 

Πάργα

Για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις τα πανέμορφα τοπία της Ηπείρου, η Πάργα αποτελεί ιδανική επιλογή. Τα έξοδα μετακίνησης ανέρχονται στα 95€/ διαδρομή, με διαμονή στα 221€, καθιστώντας το συνολικό κόστος για το τριήμερο στα 411€, ή 205,5€ ανά άτομο.

 

Άφησσος

Η Άφησσος στον Παγασητικό Κόλπο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ήρεμες διακοπές που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Η μετακίνηση κοστίζει 70€/ διαδρομή, ενώ η διαμονή 163€. Συνολικά, το κόστος για το τριήμερο είναι 303€, ή 151,5€ ανά άτομο.

 

Γύθειο

Το Γύθειο στη Λακωνία αποτελεί μια, επίσης, αξιόλογη επιλογή. Με κόστος μετακίνησης στα 55€/ διαδρομή και διαμονή στα 260€, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 370€, ή 185€ ανά άτομο.

 

Ζαχάρω

Η Ζαχάρω, γνωστή για την υπέροχη παραλία της, αποτελεί μια σχετικά προσιτή επιλογή για το τριήμερο. Τα έξοδα μετακίνησης είναι 50€/ διαδρομή και η διαμονή 217€, με συνολικό κόστος 317€, ή 158,5€ ανά άτομο.

 

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του Ιονίου. Με κόστος μετακίνησης 85€/ διαδρομή και διαμονή 230€, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 400€, ή 200€ ανά άτομο.

 

Η Ερέτρια η πιο συμφέρουσα επιλογή από την Αθήνα

 

Η πιο συμφέρουσα επιλογή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από την Αθήνα είναι η Ερέτρια. 

 

Προσφέρει το χαμηλότερο συνολικό κόστος και την πιο προσιτή τιμή ανά άτομο (132€), καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια οικονομική και κοντινή απόδραση.

 

Η Άφησσος και η Ζαχάρω προσφέρουν, επίσης, σχετικά χαμηλά κόστη με συνολικό κόστος ανά άτομο 151,5€ και 158,5€.

 

Η Πάργα και η Λευκάδα είναι οι πιο ακριβές επιλογές, με συνολικό κόστος ανά άτομο 205,5€ και 200€, αντίστοιχα.

 

*Οι τιμές για τη βενζίνη και τα διόδια έχουν υπολογιστεί με τη βοήθεια του vriskoapostasi.gr και οι τιμές για τα ξενοδοχεία μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κρατήσεων καταλυμάτων.

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 10:40 pm


Για την ενίσχυση των υποδομών σε όλη την ΑΜΘ συζήτησαν οι Παύλος Μαρινάκης, Παναγιωτόπουλος και Τοψίδης

Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, που συνοδευόταν από τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης. 

 

Στη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του περιφερειάρχη συζητήθηκε η προοπτική της περιφέρειας ΑΜΘ, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών σε όλη την επικράτεια της αλλά και η σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην χάραξη πολιτικής αναπτυξιακού χαρακτήρα από τη Διοίκηση.

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της περιφέρειας ΑΜΘ, αναφέρει τα εξής:

“Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Παύλο Μαρινάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. 

 

Ο Παύλος Μαρινάκης περιοδεύει στην ΠΕ Ροδόπης στο πλαίσιο της καμπάνιας για τις Ευρωεκλογές, που θα γίνουν την Κυριακή 09 Ιουλίου. 

 

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευσαν στην περιοδεία του ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης.

 

Στη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη συζητήθηκε η προοπτική της Περιφέρειας ΑΜΘ, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών σε όλη την επικράτεια της αλλά και η σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην χάραξη πολιτικής αναπτυξιακού χαρακτήρα από τη Διοίκηση.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 10:08 pm


Θεατρική σκηνή Λιμεναρίων: «σκοπός μας το θέατρο στη Θάσο να ανθίσει»

Την Τρίτη (04/06), δόθηκε η τελευταία παράσταση της Θεατρικής σκηνής Λιμεναρίων, και έτσι “έκλεισε” ο εαρινός κύκλος των παραστάσεων.

 

Τα μέλη της θεατρικής σκηνής με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όσους στήριξαν την προσπάθεια τους, και τονίζουν πως σκοπός τους είναι το θέατρο να ανθίσει στη Θάσο.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Με την τελευταία υπόκλιση της Τρίτης που μας πέρασε, έκλεισε ο εαρινός κύκλος των παραστάσεων μας. Η αγάπη σας γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και στις 8 παραστάσεις! Είναι υπέροχο να δίνεις και να παίρνεις χαρά μέσα από το παραμύθι της σκηνής! 

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους εσάς που ως ερασιτεχνική θέατρική ομάδα μας τιμάτε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας για πολιτιστική δράση. Μας δίνετε κουράγιο και ενέργεια να συνεχίζουμε παρά τις πολλές αντίξοοτητες που συναντάμε σε αυτή την πορεία μας, ειδικά τη φετινή χρονιά. 

 

800 άνθρωποι από όλη την Θάσο μας τίμησαν και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. 

 

Είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και να δημιουργηθούν στέγες πολιτισμού στη Νότια Θάσο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν.... 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα! Συγκεκριμένα: 

  • 1. Την Ελένη Λιβανού, την Ελένη Κατσώνη και την Ευθυμία Χατζηαβραμίδου που είναι οι άγρυπνοι φρουροί στην τακτοποίηση των θεατών. 
  • 2. Τον Μαγδαληνό Μάριο για την πρωτότυπη μουσική της παράστασης 
  • 3. Το τυπογραφείο Δαίμων για τις κατασκευές και την τεχνογνωσία 
  • 4. Τον Νίκο Καΐδη για τις επαγγελματικές φωτογραφίες μας 
  • 5. Τον Οικονομίδη Νίκο (Λαγός) για το βίντεο της παράστασης
  • 6. Το κομμωτήριο "Rudina" για τα χτενίσματα των ηθοποιών 
  • 7. Και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που βοήθησαν 

 

Και τέλος τον Δήμο Θάσου για την υποστήριξη καθ' όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 9:37 pm


Καβάλα: Άρχισε η τοποθέτηση κερκίδων στο θέατρο του Κάστρου - Φωτογραφίες

Οι εργασίες τοποθέτησης κερκίδων στο ύπαιθρο θέατρο του Κάστρου της Καβάλας άρχισαν. 

 

Θα υπάρξουν και έργα για την κατασκευή διαδρομών για ΆμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα και εργασίες συντήρησης και ανάδειξης του κτιρίου της Φρουράς, της Φυλακής και του παλιού Τζαμιού.

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επιθεώρησε την Πέμπτη 6 Ιουνίου τις εργασίες τοποθέτησης κερκίδων στο ύπαιθρο θέατρο του Κάστρου της Καβάλας από τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας.

 

Η εν λόγω παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης του εμβληματικού τοπόσημου της πόλης μας, η οποία, όπως προβλέπεται στην Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης μεταξύ του ΥΠΠΟΑ, του Δήμου Καβάλας και Περιφέρειας ΑΜΘ, περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή διαδρομών για ΆμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα και εργασίες συντήρησης και ανάδειξης του κτιρίου της Φρουράς, της Φυλακής και του παλιού Τζαμιού.

 

Το κάστρο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα υποδέχεται με πολύ καλύτερες συνθήκες τους επισκέπτες του, ενώ θα φιλοξενεί καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις!”

Πηγή: Δήμος Καβάλας

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 9:03 pm


Καλαμίτσα: Μια παραλία γεμάτη παιδιά αλλά χωρίς ναυαγοσώστη

Τους προβληματισμούς τους εκφράζουν πολίτες της Καβάλας, για την απουσία ναυαγοσώστη από την παραλία της Καλαμίτσας.

 

Μάλιστα με την έντονη ζέστη των τελευταίων ημερών, βλέπουμε πολλούς ανθρώπους και μικρά παιδιά να πηγαίνουν στην παραλία για να δροσιστούν, με την παρουσία ναυαγοσώστη να είναι απαραίτητη. Πολλοί σχολιάζουν πως θα έπρεπε να υπάρχουν και περισσότερες ομπρέλες.

 

Η κ. Αναστασία Γεννάδη με φωτογραφίες που κοινοποίησε στα social media, παρουσιάζει τον αρκετό κόσμο στην Καλαμίτσα, και εκφράζει τις σκέψεις της για το θέμα, αναφέροντας τα εξής:

“Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην γνωστή μας Καλαμίτσα μαζεύονται όλα τα παιδιά μας από τα Γυμνάσια περισσότερο για μπάνιο.

 

Παρατηρήστε προσεκτικά πόσο κόσμο έχει και τις ηλικίες και θα διαπιστώσετε αυτό που λέω!!!

 

Και αναρωτιέμαι...Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ναυαγοσώστης σε αυτή τη παραλία;

 

Δεν ξέρω αν έρχεται αργότερα ή τι παίζει ακριβώς με την Καλαμίτσα και την ιδιοκτησία της …

 

Και δεν με αφορά.... Αλλά η ασφάλεια των παιδιών με αφορά. ...Εσάς......;”

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 8:21 pm


Αναγέννηση Λιμεναρίων: Ανανέωση συνεργασίας με 4 ποδοσφαιριστές

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων ανανέωσε τη συνεργασία της με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

 

Πρόκειται για τους Νίκο Τουνγκελίδη, Στέλιο Βογιατζή, Μίνο Χριστινίδη και Θανάση Μαλίκι.

 

Ο Γιάννης Αγγελίδης θα εκτελεί και χρέη γυμναστή στην ομάδα των Λιμεναρίων, και θα είναι με αυτόν τον ρόλο στο τεχνικό τιμ του προπονητή Πέτρου Κεκεντζή, που επίσης συνεχίζει στον σύλλογο.

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 7:50 pm


Αρχές καλοκαιριού στην Καβάλα του 1970…

γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

 

Αρχές καλοκαιριού, αρχές νέας δεκαετίας είναι αυτή του 1970, εκεί μας ταξιδεύει η φωτογραφία.

 

Στον δημοτικό κήπο βρίσκεται το Ηρώο της πόλης και με μια προσεκτική παρατήρηση βλέπουμε ότι είχαν ξεκινήσει εργασίες για την ανάπλαση του. 

 

Ευδιάκριτα τα μικρά σπίτια στις συνοικίες της πόλης Χωράφας και Προφήτη Ηλία ενώ τα κτίρια του Δημαρχείου της Μεγάλης Λέσχης του Παρθεναγωγείου και του Μεγάρου Βήξ δεσπόζουν στην οδό Κύπρου. 

 

Ήδη ο δρόμος με τα ελάχιστα αυτοκίνητα και τα δυο ποδήλατα ονομάζεται Λεωφόρος Μητροπολίτου Χρυσοστόμου και το παρκάκι στη μέση έχει πλούσια βλάστηση. Ένα όπελ ένα πεζό και μια BMW διακρίνονται.

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 7:21 pm


Τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων συζητήθηκαν σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Την Τετάρτη (05/06), το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε εκδήλωση στη Χρυσούπολη. Συζητήθηκαν τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προβλήματα που υπάρχουν, με φορείς και πολίτες.

 

Σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Χρυσούπολη εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας για τα αγροτικά ζητήματα και τη νέα Κ.Α.Π. και ομιλητές τους Μιχάλη Τζελέπη, Γρηγόρη Τιμοσίδη, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη και Αικατερίνη Πλέσια-Ευσταθοπούλου. 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας αλλά και τους πολίτες που συμμετείχαν τόσο στην εκδήλωση όσο και στον διάλογο που ακολούθησε.

 

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει όσο κανένας άλλος πολιτικός φορέας δίπλα στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και προτείνει ένα εθνικό ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα. 

 

Οι προκλήσεις της νέας εποχής και οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια και υποσχέσεις. 

 

Οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν όμηροι της ανικανότητας της ΝΔ να διαχειριστεί τα νέα κλιματικά και οικονομικά δεδομένα αλλά και της απουσίας της από την διαπραγμάτευση για τη νέα ΚΑΠ. 

 

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει τεθεί σε οικονομική επιτήρηση και οι νέοι αγρότες ολοένα και αποχωρούν από το επάγγελμα. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του πρωτογενούς τομέα στην πατρίδα μας και για να αναστραφεί θα χρειαστεί προσπάθεια και σχεδιασμός.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 6:52 pm


Καβάλα: Δύο νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Ιχθυόσκαλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Καβάλα, το απόγευμα της Πέμπτης (06/06).

 

Στην Ιχθυόσκαλα, στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη, μία μηχανή εξετράπη της πορείας της, για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα των τραυματισμό των δύο αναβατών.

 

Ο ένας αναβάτης είναι 18 ετών και ο δεύτερος 17 ετών. Μεταφέρθηκαν και οι δύο με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας.

 

φωτογραφία αρχείου

 

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2024 | 6:19 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας