Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

National League 2: Μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την Αγία Βαρβάρα

Με 96-58 ηττήθηκε η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας από τον Ιωνικό Ιωνίας, την Τετάρτη (08/05).

 

Ο Ιωνικός έκανε το 2-1 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών της National League 2, και προκρίθηκε στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟ Χαλκιδικής.

 

Η Αγία Βαρβάρα είχε μία ονειρική σεζόν, καθώς ως νεοφώτιστη είχε στόχο την παραμονή, αλλά δεν έσωσε απλά την κατηγορία, αλλά έφτασε ως τα ημιτελικά των πλέι οφ, και ουσιαστικά ανήκει στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της κατηγορίας για φέτος.

 

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 52-27, 79-45, 96-58

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 10:39 pm


Καλύβια Λιμεναρίων: Αναβίωσε το έθιμο «Για βρεξ Απρίλη μ’» - Βίντεο & Φωτογραφίες

Το έθιμο «Για βρεξ Απρίλη μ’» αναβίωσε στα Καλύβια των Λιμεναρίων Θάσου.

 

Το « Για βρέξ' Απρίλη μ'», είναι ένας τελετουργικός χορός με συνοδεία τραγουδιού, κατά τον οποίο γίνεται επίκληση στον Απρίλη και στη Φύση, για την ανοιξιάτικη βροχή.

 

Πρόκειται για ένα έθιμο που οι ρίζες του χάνονται στην αρχαιότητα, στην Διονυσιακή λατρεία και στον Ορφισμό. 

 

Πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Τρίτη μέρα του Πάσχα.

 

Βίντεο από την εκδήλωση.

 

Σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμεναρίων “Το Κάστρο”, αναφέρει τα εξής:

“«Για βρεξ Απρίλη μ’»!!! Η Αναβίωση εθίμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιμεναρίων "Το Κάστρο" όπως τα τελευταία 47 έτη.

 

Συγχαίρουμε τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων και την δασκάλα τους Μελίνα Μαστοράκη -Στάμου , για την άψογη παρουσία τους.

 

Συγχαίρουμε τους Φίλους Παραδοσιακών Χορών Καβάλας και τους χορευτές του Συλλόγου Νέας Ηρακλείτσας "Άγιος Γεώργιος" και τους ευχαριστούμε που δέχτηκαν την προσκλησή μας και πλαισίωσαν την εκδήλωση.

 

Ευχαριστούμε την επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καλυβίων που όπως όλα αυτά τα χρόνια , έτσι και φέτος, στάθηκε δίπλα μας στην διοργάνωση της αναβίωσης του εθίμου.

 

Ευχαριστούμε την πρωτοχορεύτρια Κορδέλη Λασκαρίνα που έσυρε και φέτος τον χορό της "δέησης" με το "για βρέξ Απρίλη 'μ".

 

Ευχαριστούμε πολύ την Γρεβελή Θωμαή για το ράψιμο των παιδικών φορεσιών (φουστάνια)

 

Ευχαριστούμε τους: Μακέδο Στ. Σάκη, Λόβουλο Κώστα, Κυριώτη Στεφανία, Πασσά Ρούλα, Βέργο Βασίλη για την προσφορά τους.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.”

 

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 9:57 pm


Στην Καβάλα την Πέμπτη η υποψήφια ευρωβουλευτής Ανδρούλα Παράσχου

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρούλα Παράσχου, θα επισκεφθεί την Καβάλα την Πέμπτη (09/05). Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΔΕΕΠ Καβάλας.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ αναφέρει τα εξής:

“Η Υπ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρούλα [ Αντρη ] Παράσχου, θα επισκεφθεί την Καβάλα αύριο Πέμπτη 9-5-2024. Στα πλαίσια της επίσκεψής της θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 18.30.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας σας προσκαλούν στην συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη 9-5-2024 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 9:10 pm


Καβάλα: Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Γεωργαντζή Δρακονάκη

Την Τετάρτη (08/05), έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Γεωργαντζή Δρακονάκη, σε ηλικία 76 ετών.

 

Η Μαίρη Γεωργαντζή Δρακονάκη είναι η μητέρα της πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικής συμβούλου Ευαγγελίας Δρακονάκη. 

 

Ήταν για πολλά χρόνια διευθύντρια σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τους σταθμούς και συμμετείχε στα κοινά της πόλης.

 

Την Παρασκευή (10/05) στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία της, στους Αγίους Θεοδώρους στα Δημοτικά κοιμητήρια της Καβάλας.

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 8:29 pm


Πλατανότοπος: Τιμήθηκε η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου - Βίντεο & φωτογραφίες

Η μνήμη της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, τιμήθηκε την Τρίτη (07/05) στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Πλατανότοπο του Δήμου Παγγαίου.

 

Ο μητροπολίτης Ελευθερούπολης, Χρυσόστομος, τέλεσε την θεία λειτουργία πλαισιούμενος από ιερείς της Μητρόπολης. Ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο κήρυγμα του, στους αγώνες του Αγίου Αθανασίου υπέρ της πίστεως. Μετά το τέλος της λειτουργίας δόθηκε δεξίωση προς όλους στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας.

 

Βίντεο από το κήρυγμα.

 

Φωτογραφίες από τη λειτουργία.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 7:53 pm


ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Έως τις 12 Μαΐου οι αιτήσεις για τα voucher

Έως τις 12 Μαΐου και ώρα 23:59, θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2024» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ.

 

Το πρόγραμμα αφορά σε 70.000 επιταγές για παιδιά, ηλικίας 6-16 ετών και θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2024 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2024 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024 για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

 

Όπως αναφέρει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιούμε, ώστε παράλληλα με την προώθηση της απασχόλησης να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους, υπηρετώντας τον κοινωνικό ρόλο μας».

 

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, εφέτος, η ΔΥΠΑ προχώρησε στην περαιτέρω βελτίωση του κατασκηνωτικού προγράμματος, με στόχο να ενισχυθούν οι ευάλωτες ομάδες, εισάγοντας πρόβλεψη για μοριοδότηση των ατόμων με αναπηρία και των μονογονέων. 

 

Επίσης, για πρώτη φορά, μοριοδοτούνται όσοι δεν έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα στο παρελθόν και όσοι έκαναν αίτηση τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν έλαβαν επιταγή.

 

«Παράλληλα, με τη στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αναδεικνύει την αξία που έχει για εμάς στη ΔΥΠΑ να παρέχουμε τη δυνατότητα στα παιδιά των ωφελουμένων να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές, να κοινωνικοποιηθούν και να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και στους γονείς να αποσυμπιεστούν από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 

 

Συνεχίζουμε μεθοδικά την αναβάθμιση των προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής, ώστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους ανέργους, στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους» υπογραμμίζει ο κ. Πρωτοψάλτης.

 

 

Οι δικαιούχοι

 

Δικαιούχοι είναι οι γονείς ή οι ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ.) ωφελούμενων παιδιών, οι οποίοι:

 

είναι εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή

είναι ασφαλισμένοι στον e-EΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01/01/2023 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή

είναι άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών, κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

 

Το εισόδημα των δικαιούχων όλων των κατηγοριών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι, αν είναι διαζευγμένοι ή έγγαμοι, πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ ή 24.000 ευρώ αντίστοιχα, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ ανά τέκνο, ενώ, αν είναι μονογονείς, πρέπει να έχουν εισόδημα έως 29.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ ανά τέκνο, μετά το πρώτο.

 

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης, ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, αλλά και σε κατασκηνώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

 

 

Η υποβολή αιτήσεων

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed.

 

 

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική-Εργασία και ασφάλιση-Κατασκηνώσεις-Προγράμματα κατασκηνώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ.

 

Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εργαζόμενοι και άνεργοι που επιδοτούνται για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2024.

 

Επίσης, από εφέτος, στο μητρώο παρόχων θα εντάσσονται αυτόματα οι πάροχοι του προηγούμενου έτους, αρκεί να επικαιροποιήσουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής και επικαιροποίησης δικαιολογητικών υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/parokho....

 

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική-Εργασία και ασφάλιση-Κατασκηνώσεις-Πάροχοι κατασκήνωσης Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 7:18 pm


ΟΕΝΓΕ: Καταγγελία για τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας που κάλεσε σε απολογία γιατρό επειδή μίλησε για ελλείψεις

Τρεις καταγγελίες για τη στάση διοικήσεων νοσοκομείων κατά γιατρών και εργαζομένων, έκανε την Τετάρτη (08/05) το προεδρείο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

 

Η πρώτη καταγγελία αφορά τη στάση του διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας, ενάντια σε γιατρό επιμελητή αγγειοχειρουργό του νοσοκομείου. 

 

Ο διοικητής κάλεσε τον γιατρό σε απολογία, επειδή φέρεται να είχε απαντήσει σε ερωτήματα από τοπικά ΜΜΕ και είχε επισημάνει συγκεκριμένες σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών στο νοσοκομείο Καβάλας που παρεμποδίζουν την επαρκή αντιμετώπιση των αγγειοχειρουργικών ασθενών.

 

Δείτε τι συνέβη στο νοσοκομείο της Καβάλας ΕΔΩ.

 

 

Για τις άλλες καταγγελίες το iatronet.gr αναφέρει πως η δεύτερη καταγγελία αφορά τη συμπεριφορά του υπουργού Υγείας και της αστυνομίας κατά την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Λέσβο στις 30 Απριλίου. 

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οι υγειονομικοί υποδέχτηκαν αγωνιστικά τον Άδωνι Γεωργιάδη και πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού στο ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με το προεδρείο της ΟΕΝΓΕ, επιστρατεύτηκαν αστυνομικές δυνάμεις (μεταξύ των οποίων και…ΕΚΑΜ), για να εγκλωβίσουν τους υγειονομικούς στην είσοδο του νοσοκομείου Μυτιλήνης και να τους εμποδίσουν να προσεγγίσουν το σημείο όπου ο υπουργός έβγαζε λόγο "εγκαινιάζοντας" ένα… υπό ενοικίαση κτήριο ως νέα έδρα του ΕΚΑΒ.

 

Οι γιατροί καταγγέλουν, επίσης, πως ο υπουργός έχασε την ψυχραιμία του, στρεφόμενος κατά των συγκεντρωμένων.

 

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει, επίσης, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τις ενέργειές του ενάντια στην επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γυθείου. 

 

Οι γιατροί τονίζουν πως η γιατρός υπέβαλλε υπηρεσιακό έγγραφο προς την προϊσταμένη της αρχή, επισημαίνοντας πως ήδη 4 γιατροί έχουν μετακινηθεί στο νοσοκομείο Σπάρτης και πως αντικειμενικά η μετακίνηση και άλλων γιατρών θέτει σε άμεσο κίνδυνο την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

 

Όπως αναφέρουν, η απάντηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ ήταν αρχικά να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της για να την επιπλήξει, ενώ στη συνέχεια την καθαίρεσε από επιστημονική διευθύντρια.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 6:36 pm


Νέο “κύμα” αφρικανικής σκόνης - Οδηγίες προφύλαξης από το Υπουργείο Υγείας

Συστάσεις και οδηγίες προφύλαξης της υγείας του πληθυσμού εξαιτίας της επιβάρυνσης της ποιότητας της ατμόσφαιρας περιλαμβάνει εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, σε συνέχεια των μετεωρολογικών προγνώσεων για την εκδήλωση φαινομένων μεταφοράς αφρικανικής σκόνης από αύριο 9/5/2024.

 

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η μεταφορά σκόνης από την έρημο Σαχάρα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα. 

 

Ανάλογα με την εκτίμηση των μέσων ημερήσιων (24ωρων) επιπέδων συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων, όπως ανακοινώνεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Υπουργείο Περιβάλλοντος, Υπηρεσίες Περιβάλλοντος των Π.Ε. ) και για συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από 50μg/m3 οι συστάσεις και τα μέτρα προστασίας του πληθυσμού έχουν ως εξής:

 

 

Μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού

 

Συστήνεται η λήψη των ακόλουθων μέτρων προφύλαξης του πληθυσμού:

 

  • Παραμονή σε κλειστούς χώρους. Σε περίπτωση όπου κατοικημένες περιοχές βρίσκονται εντός της ζώνης εκδήλωσης του επεισοδίου κι επηρεάζονται από την μεταφορά της σκόνης προτείνεται η ελάττωση των άσκοπων μετακινήσεων και η παραμονή σε κλειστούς χώρους χωρίς απευθείας επικοινωνία με τον εξωτερικό αέρα (κλείσιμο παραθύρων, πορτών και λοιπών διόδων αέρα προς το εσωτερικό).

 

  • Εφόσον οι κατοικίες διαθέτουν σύστημα κλιματισμού, προτείνεται η χρήση του στη λειτουργία ανακύκλωσης του εσωτερικού αέρα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Η επιλογή εισαγωγής «φρέσκου αέρα» που παρέχεται από ορισμένα συστήματα κλιματισμού πρέπει να απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του επεισοδίου για να αποφευχθεί η εισροή καπνού από το εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, είναι απαραίτητη η σωστή συντήρηση των φίλτρων των συστημάτων κλιματισμού.

 

  • Μείωση των πηγών ρύπανσης του εσωτερικού αέρα εντός του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου πρέπει να αποφεύγεται το κάπνισμα στο εσωτερικό των κατοικιών, το μαγείρεμα με τη χρήση ψησταριάς, η χρήση τζακιού για ψήσιμο/μαγείρεμα/θέρμανση, η χρήση αεροζόλ και οποιασδήποτε άλλης πηγής που ενδέχεται να επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

 

Πληροφορίες σχετικά με την πρόγνωση της εξέλιξης των φαινομένων μεταφοράς σκόνης μπορούν να αναζητηθούν στη σελίδα του προγράμματος «Κοπέρνικος» της Ε.Ε. στον παρακάτω σύνδεσμο: https://atmosphere.copernicus.eu/charts/packages/cams_air_quality/

 

Το υπουργείο Υγείας επισημαίνει πως παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και ανάλογα με την εκτίμηση των μέσων ημερήσιων επιπέδων συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων, όπως αυτή αποσταλεί από το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα εκδώσει άμεσα συστάσεις για την προστασία του πληθυσμού , οι οποίες θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 5:57 pm


O Γ. Πασχαλίδης στο Ορφάνι για τις καταστροφές από το χαλάζι και στη συνέχεια στον ΕΛΓΑ

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, επισκέφθηκε την Τρίτη (07/05) το Ορφάνι του Δήμου Παγγαίου προκειμένου να δει τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από το χαλάζι και για να συναντηθεί με παραγωγούς της περιοχής.

 

Την Τετάρτη (08/05) ο βουλευτής επισκέφθηκε και τον ΕΛΓΑ Αθήνας για να ενημερώσει τους αρμόδιους, για τις καταστροφές.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

“Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφτηκε χθες το Ορφάνι του Δήμου Παγγαίου προκειμένου να δει τις ζημίες που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από το χαλάζι και για να συναντηθεί με παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το μέγεθος της ζημίας που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους.

 

Ο Βουλευτής προχώρησε τάχιστα στις κατάλληλες ενέργειες και επισκέφθηκε σήμερα τον ΕΛΓΑ Αθήνας για να ενημερώσει τους αρμοδίους, προσκομίζοντας αντίστοιχο οπτικοαστικό υλικό.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης, βρισκόμενος σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους της γης συμμερίζεται την αγωνία τους, γνωρίζει καλά τα ζητήματα που προκύπτουν και ενημερώνει καθημερινά τους αρμόδιους, ώστε να επιλύονται όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 5:18 pm


Τι ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές;

γράφει ο

Βασίλης Βελιάνος (Vas-Vel)

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:49 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας