Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Το έθιμο του Ποντιακού Γάμου στον Ζυγό (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Ποντιακού Συλλόγου Ζυγού Καβάλας "ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ" και τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων των Δήμων Καβάλας, Κεφαλαρίου και Νέστου, το έθιμο της Αναπαράστασης Ποντιακού Γάμου.

 

Κατά της εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού, μοιράστηκε δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους το παραδοσιακό κεσκέκ.

 

Το εν λόγω δρώμενο, που αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζυγού, Κώστας Χανδρουλίδης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Αγροτικών Θεμάτων και Παιδικών Σταθμών, Ντέμη Κοτσακίδη και Ανέστη Δημητριάδη αντίστοιχα, ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής, Γιώργος Δαλακούρας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

- Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων

- Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυστύλου

- Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεφαλαρίου

- Πολιτιστικός Σύλλογος Κεχροκάμπου

 

Χορωδία: Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων

 

*Φωτογραφίες: Κώστας Σαραϊδάρης

(δελτίο Τύπου Δήμου Καβάλας)

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 8:53 pm


Α2 Γυναικών: Ιστορική νίκη για τους Πάνθηρες στα πλέι οφ - Σε 3ο παιχνίδι θα κριθεί η σειρά με τον Πανσερραϊκό (φωτογραφίες)

γράφει ο 

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Τα πλέι οφ της Α2 μπάσκετ γυναικών συνεχίστηκαν την Κυριακή (12/05).

 

Οι Πάνθηρες Καβάλας έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των πλέι οφ στις Σέρρες, υποδέχθηκαν τον Πανσερραϊκό στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, θέλοντας να κάνουν το 1-1 στις νίκες, και να στείλουν σε ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι τη σειρά και πάλι στις Σέρρες.

 

Η ομάδα της Καβάλας νίκησε με 57-54 και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

 

Στην 1η περίοδο οι Πάνθηρες μπήκαν δυνατά με τη βοήθεια και των φιλάθλων τους, και πήραν κάποιες διαφορές με 6 και 7 πόντους. Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και μείωσε. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πάνθηρες ήταν συνεχώς μπροστά αλλά με μικρές διαφορές.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός κατάφερε να προηγηθεί, παίζοντας καλύτερα στα μέσα της 3ης περιόδου, όμως στο τέλος της περιόδου οι Πάνθηρες έσφιξαν την άμυνα τους, βρήκαν κάποια σουτ, και με ένα εντυπωσιακό τρίποντο της Μαμαλίγκατζη έκλεισαν το 3ο δεκάλεπτο μπροστά με 40-37.

 

Στην 4η περίοδο ο Πανσερραϊκός βρήκε στα πρώτα λεπτά κάποια τρίποντα, πέρασε μπροστά, με το σκορ να φτάνει έως και το 42-48. Οι Πάνθηρες αντέδρασαν, έπαιξαν εκπληκτική άμυνα στο επόμενα λεπτά, έβαλαν μεγάλα σουτ, κάνοντας ένα σερί 12-0. Το σκορ πήγε στο 54-48 περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος. Στη συνέχεια οι Καβαλιώτισσες παρά την αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, πήραν τη νίκη με 57-54.

 

 

Συνθέσεις

Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης): Λυκάκη, Μαραβέγια, Πιστιόλα, Τσάντα, Τριανταφύλλου, Παναγιωτίδου, Γαϊτάνη, Πετρουσέφσκα, Μαμαλίγκατζη, Τουρετζόγλου, Παπαδόπούλου, Απούλτση

 

Πανσερραϊκός (Πεχλιβάνος): Μαριάνοβιτς, Μαραγκού, Τζημορώτα, Χωλοπούλου, Καλαμπάκου, Μιχαηλίδου, Νάστου, Δαμιανάκου, Γκομπετζισβίλι

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 8:52 pm


Ζωγράφισαν για τη γιορτή της Μητέρας στην κεντρική πλατεία της Καβάλας

Με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας, τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου 2024 η γιορτή της Μητέρας στην πλατεία Ελευθερίας, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων ΑΜΘ και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Καβάλας.

 

Οι δημιουργίες των παιδιών και τα γλαστράκια από το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο του ΚΔΑΠ, προσφέρθηκαν στις μητέρες τους.

 

Στην εν λόγω εκδήλωση, με σύνθημα «Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το θαύμα της μητρότητας, εκεί που αρχίζει και τελειώνει η Αγάπη», παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Έμφυλης Βίας, Στέλλα Αργυρίου.

 

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε άλλες πέντε πόλεις της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 7:43 pm


Περιφερειακά μπαράζ: Ήττα για τον Άρη Πηγών - Αποτελέσματα & Βαθμολογία

Η 3η αγωνιστική των περιφερειακών μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, διεξήχθη την Κυριακή (12/05).

 

Ο Άρης Πηγών αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, και ηττήθηκε με 2-1. Για την Αλεξανδρούπολης σκόραραν οι Πατσιώρας στο 7’ με πέναλτι και ο Καρακασίδης στο 68’. Οι Πηγές μείωσαν με τον Δουμάνη στο 84’.

 

 

3η αγωνιστική - Αποτελέσματα

Αλεξανδρούπολη - Άρης Πηγών  2-1

Ηρακλής Αμμουδιάς - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου  1-0

ΑΕ Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισού  2-1

Ρεπό: Παύλος Μελάς Κουτσού

 

 

Βαθμολογία

Ηρακλής Αμμουδιάς 7 (9-2)

ΑΕ Ευόσμου 6* (4-1)

Π.Ο. Αλεξανδρούπολης 6* (5-3)

Άρης Πηγών 3 (3-4)

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 2 (4-5)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (3-5)

Παύλος Μελάς Κουτσού 0* (0-8)

*έχουν κάνει ρεπό

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 7:17 pm


Στην Κωνσταντινούπολη η χορωδία της Σοφίας Νεοχωρίτου «Ρωμανός ο Μελωδός»

Στις 7 Μαΐου 2024 η χορωδία "Ρωμανός ο Μελωδός" υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Νεοχωρίτου επισκέφθηκε την κρατική τηλεόραση TRT της Κωνσταντινούπολης.

 

Η επίσκεψη προέκυψε μετά από αίτημα της κ. Νεοχωρίτου το οποίο αποδέχτηκε ο διευθυντής Ali Fuat Gilmez της Κρατικής τηλεόρασης.

 

Η χορωδία παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση το μουσικό πρόγραμμα της γνωστής τραγουδίστριας Tugce Pala την οποία πλαισίωναν εξαιρετικοί μουσικοί.

 

Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε προσκύνημα στον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά στην Πρίγκηπο

 

Στις 9 Μαΐου η χορωδία εμφανίστηκε τραγουδώντας ελληνικά τραγούδια και όχι μόνο ξεσηκώνοντας το κοινό συνοδεία ορχήστρας καταξιωμένων Τούρκων μουσικών.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε η τουρκική χορωδία και ακολούθησε η ελληνική, τα μέλη της οποίας απαρτίζονται από τον "Ρωμανό τον Μελωδό", της χορωδίας της Νέας Καρβάλης, του συλλόγου Εβριτών, της Μεσορόπης και του ωδείου "Νεάπολις".

 

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το μουσικό τους ραντεβού επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι η μουσική ενώνει τους πολιτισμούς.

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 6:14 pm


Καβάλα: Πήγε να αποφύγει τους αστυνομικούς και τελικά έπεσε πάνω τους

Συνελήφθη το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Μαΐου 2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

 

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος όπως προέκυψε παρέμενε παράνομα στη Χώρα, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προσέκρουσε με το ανωτέρω αυτοκίνητο σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας φθορές, ενώ ακολούθως ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί σε αγροτική έκταση.

 

Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

 

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

(δελτίο Τύπου Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας)

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 5:42 pm


Στην Καβάλα ο Δημήτρης Παπαδημούλης μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου της Νέας Αριστερας θα επισκεφτούν την Καβάλα την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ο ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παπαδημούλης Δημήτρης και οι εξής υποψήφιοι ευρωβουλευτές της:

 

- Γιάννης Καλομενίδης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα και είναι Καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός”.

 

- Αννέτα Τσελέπη, που κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ξάνθη και είναι Πολιτικός Μηχανικός Ελεύθερη Επαγγελματίας.

 

- Αλή Αλή, που κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κομοτηνή και είναι Πληροφορικός Ελεύθερος Επαγγελματίας.

 

Οι προαναφερόμενοι θα είναι ομιλητές στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που οργανώνει η Νέα Αριστερά Καβάλας την Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο GALAXY, ενώ νωρίτερα στο ίδιο ξενοδοχείο και ώρα 1 μμ θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Καβάλα, μαζί με τοπικά στελέχη του κόμματος θα περιοδεύσουν στην Αγορά της πόλης και θα συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της Π.Ε Καβάλας (Διοίκηση Γ.Νοσοκομείου Καβάλας, Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν.Καβάλας, Σωματείο Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Καβάλας, Αγροτικοί Σύλλογοι των Δήμων Π.Ε.Καβάλας, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Καβάλας, Αγροτικοί Συν/σμοί και Ομάδες Παραγωγών Π.Ε Καβάλας κ.ά)

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 4:29 pm


Χρήστος Ποτόλιας: «Χαριστική βολή στη “ΣΤΕΓΗ” επιχειρεί ο δήμος»

Για την απόφαση του Δήμου Καβάλας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τη ΣΤΕΓΗ μιλάει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Τη “χαριστική βολή” ετοιμάζεται να δώσει η δημοτική αρχή στο ιστορικό Πολιτιστικό Σωματείο της πόλης, τη γνωστή μας “ΣΤΕΓΗ”, υπακούοντας τα “κηρύγματα” της Μητρόπολης.

 

Δεν έφτασε η θέση που πήρε η διοίκηση μαζί με την αντιπολίτευση, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, με το να συναινέσουν στην έξωση της “ΣΤΕΓΗΣ” από τον ιστορικό της χώρο, που ζητάει μετά επιτάσεως η διοίκηση της Μητρόπολης.

 

Στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να εξασφαλίσει το σίγουρο θάνατο της “ΣΤΕΓΗΣ”. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., δε θα ορίζεται πλέον από τη “ΣΤΕΓΗ”, αλλά από άλλο Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου.

 

Να γνωρίζουν στη διοίκηση του δήμου καθώς και στη Μητρόπολη ότι η “ΣΤΕΓΗ” είναι και θα παραμείνει ζωντανή για να ρίχνει φως πολιτισμού στα σκοτάδια της υποκουλτούρας, της τυφλής πίστης και υποταγής που πουλάνε σύγχρονοι έμποροι…

 

Θεωρούμε ότι η δημοτική αρχή δεν πρέπει να προχωρήσει στο νέο χτύπημά της στη “ΣΤΕΓΗ”.

 

Να μην τολμήσει να εφαρμόσει την απειλή. Θα βρει ακόμη περισσότερο αποφασιστικά απέναντι της τα μέλη και τους φίλους του σημαντικότερου Πολιτιστικού Σωματείου της πόλης μας!

 

Επιβάλλεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασης του σημερινού εκπροσώπου της “ΣΤΕΓΗΣ” στο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.. Το νέο Δ.Σ. της “ΣΤΕΓΗΣ” να γνωστοποιήσει με έγγραφό του στη διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. το νέο εκπρόσωπό του.

 

Σε διαφορετική περίπτωση όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα είναι παράνομες, καθότι η συγκρότηση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συγκροτείται μεταξύ άλλων και με εκπρόσωπο πολιτιστικού σωματείου του δήμου αναγνωρισμένου κύρους, προϋπόθεση που στη σημερινή σύνθεση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δεν ικανοποιείται.

 

Επί πλέον σημειώνουμε ότι στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθ. 3/2024 (22/01/2024 Α.Π.:990) με θέμα «Ορισμός Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων…….», στην παράγραφο 3 της απόφασης ορίζεται:

 

“Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι δυνατόν να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με αιτιολογημένη απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου που τα όρισε, η οποία λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του. Για την αντικατάσταση του εκπροσώπου των εργαζομένων και του κοινωνικού φορέα της περιοχής απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του οργάνου που τους πρότεινε”.

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 4:10 pm


Καβάλα: Άλλη μια υπόθεση απάτης - τηλεφώνησε προσποιούμενος τον γιατρό και απέσπασε χρήματα & κοσμήματα

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε την 9 Μαΐου 2024 σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σε οικισμό της Καβάλας.

 

Άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στη γυναίκα προσποιούμενος τον γιατρό λέγοντάς της ότι συγγενικό της πρόσωπο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

 

Αναλυτικά, σχετικό δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού για το αδίκημα της απάτης, η οποία περιλαμβάνει και δύο άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται.

 

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα, προσποιούμενος τον ιατρό και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να την πείσει να παραδώσει στον ανωτέρω αλλοδαπό χρηματικό ποσό και κοσμήματα. 

 

Έπειτα από την καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τα στοιχεία του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του αλλοδαπού δράστη.

 

Κατόπιν σχετικών αναζητήσεων που εκδόθηκαν από τους ανωτέρω αστυνομικούς, την 11-5-2024 το μεσημέρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων ο δράστης, ο οποίος  οδηγώντας το παραπάνω όχημα μετέβαινε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα.

 

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους. Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 2:43 pm


Τα φανάρια της Καβάλας έγιναν… 52 ετών

γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

 

Έγιναν σήμερα... 52 χρόνων και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κίνησης μας σχεδόν σε όλη την πόλη για οδηγούς και πεζούς.

 

Ο λόγος για τα.. φανάρια, τους φωτεινούς σηματοδότες.

 

Ο κυρ Γρηγόρης και ο κυρ Σταμάτης... έχουν πάνω από μισό αιώνα ζωής.. Μια τέτοια μέρα τον Μάιο του 1972... άναψαν οι πρώτοι σηματοδότες της πόλης.

 

Είχαν τοποθετηθεί πέριξ της  Στρατιωτικής Λέσχης στο κάτω μέρος της πλατείας και στις Καμάρες.

 

Οι ... " γκρίνιες" της πρώτης μέρας... λογικές.. αναμονή, καθυστέρηση, συντονισμός.. οι οδηγοί έπρεπε να είναι προσεκτικοί και με... υπομονή.

 

Οι δε πεζοί έπρεπε να... σταματούν στον κόκκινο Σταμάτη και να... περνούν με τον πράσινο Γρήγορη. Σήμερα σιγά – σιγά στις μεγάλες πόλεις τα φανάρια αποσύρονται και στην θέση τους.. δημιουργούνται οι κυκλικοί κόμβοι όπως αυτός που θα γίνει στις Καμάρες.

 

Ο Γιώργος Τζινόπουλος μου είπε ότι φανάρια υπήρχαν και στο επάνω μέρος της Πλατείας στην διάβαση μπροστά από τον “Ανανιάδη” προς την Πλατεία, στη διάβαση μπροστά στην πόρτα του Επιμελητηρίου προς την Πλατεία, στην διασταύρωση Δοϊράνης - Ομονοίας (διάβαση από του “Νότη” προς τον φούρνο “Καράογλου” και από την γωνία προς την Πλατεία).

 

Όταν τοποθετήθηκαν είχε προηγηθεί το κλείσιμο της Πλατείας με άσπρες αλυσίδες που επέτρεπε την διέλευση πεζών μόνο από τις διαβάσεις προς τους γύρω δρόμους... Χρόνια Πολλά… φανάρια μας...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 1:51 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας