Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ημαθίας   >   Βέροια    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με τους πολίτες της αρχαίας πόλης 'συνομίλησαν' οι Βεροιώτες στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων

Στον πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρα Μουσείων, που έχει οριστεί από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) να τιμάται στις 18 Μαΐου κάθε έτους, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις το διήμερο 17 – 18 Μαΐου. Φετινό θέμα  της δράσης είναι «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα».

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 12:17 am


Ομιλία για τις συνέπειες της μη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων μνήμης, για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διοργάνωσε ομιλία με ομιλητή το Νίκο Μιχαηλίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:46 pm


Στην Βέροια την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης

Το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά, τη Θεσσαλονίκη, την Περαία και τη Βέροια θα επισκεφτεί τα προσεχή 24ωρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 2:31 pm


Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ημαθία

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, για εξαπάτηση ηλικιωμένης γυναίκας στην Ημαθία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:16 am


Μητσοτάκης και Πιερακάκης παρουσίασαν στα Ριζώματα το νέο ψηφιακό σχολείο

Το νέο ψηφιακό Σχολείο παρουσιάζει αυτή την ώρα στα Ριζώματα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη και την υφυπουργό Ζέττα Μακρή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:11 am


Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βέροια: "Η ΝΔ είναι η μόνη πατριωτική δύναμη"

Προεκλογική ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των Ευρωεκλογών. Τον κ. Μητσοτάκη προλόγισαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 9:38 am


Πυρκαγιά σε κτηνοτροφική εγκατάσταση στην Μελίκη

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κτηνοτροφική εγκατάσταση (στάβλο) στην Δ.Ε. Μελίκης, του δήμου Αλεξάνδρειας. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 16 Μαΐου 2024. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα (10) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα, συνδρομή παρείχαν μηχανήματα έργου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 11:06 pm


Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Στην Βέροια θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδουλάκης. Το πρωί θα περιοδεύσει στην Πέλλα και μετά το μεσημέρι θα έρθει στην Ημαθία. Αναλυτικά το πρόγραμμά του:

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 9:46 pm


Στα Ριζώματα η πρώτη παρουσίαση του Ψηφιακού Φροντιστηρίου από τον Πρωθυπουργό

Την Παρασκευή το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Ψηφιακό Φροντιστήριο, στο Γυμνάσιο των Ριζωμάτων. Στην ομιλία του στην Κατερίνη σήμερα είπε:

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 9:41 pm


Εκδήλωση με ποντιακή μουσική και φαγητό από τον Σύλλογο Φίλων Μονής Καλλίπετρας

Ο Σύλλογος Φίλων Μονής Καλλίπετρας, διοργανώνει εκδήλωση με ποντιακό μουσικό συγκρότημα, στο χώρο της Ανάληψης στην περιοχή Κώτσκα. έξω από τη Ραχιά, την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι. Θα διατίθενται ψητά της ώρας, σαλατικά, ποτά και αναψυκτικά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 7:41 pm


Μια θέση εργασίας για οδηγό σε μεταφορική εταιρεία

Από μεταφορική εταιρεία με έδρα την Βέροια ζητείται οδηγός με Β & Γ επαγγελματικό δίπλωμα για διανομή δεμάτων στο Ν. Ημαθίας - Ν. Πέλλας . Πλήρης απασχόληση. Τηλ.2331022240

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 5:43 pm


Συνελήφθη για κατοχή κάνναβης και βεγγαλικών - ρουκέτες

Συνελήφθη σήμερα (16 Μαΐου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, 50 ρουκέτες - βεγγαλικά, 4 καπνογόνα και άλλα είδη πυροτεχνίας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 5:29 pm


Έκθεση ζωγραφικής από τα τμήματα Εικαστικών της ΚΕΠΑ, στο φουαγιέ της Στέγης

Έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών των τμημάτων Εικαστικών της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό-εικαστικό Κατερίνα Αναστασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 3:01 pm


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Σχολείου Βέροιας θα γίνει στις 20-5-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 2:24 pm


Μουσικό αφιέρωμα στην Χαρούλα Αλεξίου για τη στήριξη του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας

Την έμπρακτη αγάπη και στήριξή του στην τρίτη ηλικία έδειξε το Ημαθιώτικο, κι όχι μόνο, κοινό στην εκδήλωση του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 11:30 pm


Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Ημερίδα Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Σπουδών διοργάνωσε στην Βέροια το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Φροντιστήρια Πουκαμισάς». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 9:12 pm


Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές: Από τα ξωκλήσια του Τριποτάμου στις πηγές του Ασπρονερίου

Οι Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές οργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, ήδη από το 2012, σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα προστασίας και ανάδειξης του πολιτιστικού πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας διοργανώνει μία σειρά από εκδηλώσεις, ξεκινώντας την Κυριακή 19 Μαΐου με μία διαθεματική περιήγηση στην περιοχή του Τριπόταμου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 7:58 pm


Ξεκινά η μεταρρύθμιση του κανονισμού ΕΛΓΑ- Οι στόχοι του Υπουργείου

Το σχέδιο για το νέο θεσμικό πλαίσιο ασφαλίσεων του ΕΛΓΑ έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Το σχέδιο τίθεται σε διαβούλευση έως το τέλος Μαΐου και στη συνέχεια, αφού ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις των παραγωγών, θα τεθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ακολούθως, με τη μορφή που θα έχει λάβει θα τεθεί και πάλι σε διαβούλευση και κατόπιν θα ανέβει στο gov.gr για να κατατεθεί στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 5:33 pm


Ομιλία στην Βέροια θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το Σάββατο 18 Μαΐου, θα βρεθεί στην Βέροια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην Ελιά. Στο κάλεσμά της η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 3:51 pm


Στον πεζόδρομο της Βέροιας την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από την ΔΕΕΠ Ημαθίας έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός και πΠρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολίτες στη Βέροια, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στις 11:00 π.μ. στο καφέ "Poetry" (Ιπποκράτους, Προφήτη Ηλία γωνία). Εκεί θα πραγματοποιήσει και μια σύντομη ομιλία - παρέμβαση.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 12:18 pm


Μητσοτάκης και Πιερακάκης θα παρουσιάσουν την Παρασκευή στην Ημαθία το νέο ψηφιακό σχολείο

Το νέο ψηφιακό Σχολείο θα παρουσιάσουν την Παρασκευή, από την Ημαθία ,ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 8:25 am


Θέσεις εργασίας στο καφέ - μπαρ - restaurant Camares στην Βέροια

Από το καφέ - μπαρ - restaurant Camares στην Βέροια ζητούνται για εργασία εργαζόμενοι για τις παρακάτω ειδικότητες:

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 7:41 pm


Θέση εργασίας για υπάλληλο γραφείου σε εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών

Η εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών CITRUSBILL MON.IKE με έδρα την Ημαθία (7,5 χλμ. Βέροιας- Νάουσας)  σας ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη :

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 7:31 pm


Θέσεις εργασίας εργάτες - εργάτριες, χειριστή κλαρκ, μηχανοτεχνίτη σε εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών

Η εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών CITRUSBILL MON.IKE με έδρα την Ημαθία (7,5 χλμ. Βέροιας- Νάουσας)  σας ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη :

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 7:30 pm


Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: Αγιασμός στη νέα μονάδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς

Χθες το απόγευμα τελέστηκε Αγιασμός στη νέα μονάδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς, του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου στην Ελλάδα, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας της και την έναρξη των ενημερώσεων και των εγγραφών για τα θερινά τμήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 3:58 pm


Πρόσληψη πέντε ατόμων στην ΕΦΑ Ημαθίας

Την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογική Έρευνα» του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτήριων αγωγών Ν. Νικομήδειας και Π. Λυκογιάννης και σύνδεσής τους με τον ΕΕΛ Βέροιας» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις», ανακοίινωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 2:09 pm


Smart Gas: Νέος εκθεσιακός χώρος με πάνω από 30 BBQ ετοιμοπαράδοτα - Με ένα τηλεφώνημα παράδοση στον χώρο σας

Στο νέο κατάστημα της Smart Gas στο 5ο χλμ Περιφερειακής Οδού Βέροιας - Κάτω Βερμίου, μόλις πέντε λεπτά από την Βέροια, θα βρείτε φιάλες υγραερίου της εταιρείας Coral Gas, κορυφαίες ψησταριές των πιο γνωστών εταιρειών, αξεσουάρ ψησίματος, κουζίνες και εστίες μαγειρέματος, θερμαντικά σώματα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου κ.α.

Όλα τα προϊόντα της Smart Gas είναι ποιοτικής κατασκευής, με αντοχή στον χρόνο.

Στον νέο εκθεσιακό χώρο θα βρείτε πάνω από 30 μοντέλα barbeque ετοιμοπαράδοτα... από 160 ευρώ!  

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 10:40 am


Το βιβλίο για την κατάθεσή της στην δίκη του Μιλόσεβιτς παρουσίασε στην Βέροια η Λιάνα Κανέλλη

Το βιβλίο της Σύγχρονης Εποχής «Αντιγόνη στη Χάγη - Η κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς" παρουσίασε στην Βέροια η βουλευτή Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η κ. Κανέλλη, εν όψει των ευρωεκλογών και στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και μίλησε για μια μακρινή αλλά επίκαιρη ιστορία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 9:08 pm


Επαγγελματικός & Οικιακός εξοπλισμός καθαριότητας σε μοναδικές τιμές στο Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ (φωτογραφίες)

Στον επίσημο συνεργάτη της Kärcher στην Βέροια, στο κατάστημα  Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74], θα βρείτε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις σε κάθε πρόβλημα καθαρισμού για το σπίτι και τον εργασιακό χώρο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 1:41 pm


Θέσεις εργασίας σε εξαγωγική εταιρεία φρούτων

Η εταιρεία Medifresh A.E. με έδρα την Πετριά Σκύδρας,  αναζητά προσωπικό για την παραγωγή, άντρες και γυναίκες. Δικαιολογητικά πρόσληψης:

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 12:44 pm


Θέση εργασίας για χειριστή περονοφόρων (κλαρκ)

Η εταιρεία Medifresh A.E. με έδρα την Πετριά Σκύδρας, επιθυμεί να προσλάβει χειριστή περονοφόρων (κλαρκ). Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με την προοπτική μόνιμης συνεργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 12:42 pm


Μεγάλο ξεπούλημα στο Fancy Jewelry Store - Ρολόγια σε τιμή κόστους - Κοσμήματα έως -70%

Το κοσμηματοπωλείο Fancy Jewelry Store στην Βέροια κλείνει και ξεπουλάει!

Όλη η νέα συλλογή κοσμημάτων, σε ασήμι και χρυσό, έως -70% και όλα τα ρολόγια σε τιμή κόστους!

Κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 12:33 pm


Πιάστηκαν να κλέβουν σε παλαιό κατάστημα

Συνελήφθησαν χθες (11 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί άνδρες, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 12:28 pm


Αναβίωσε το Ταφικό Έθιμο στην Πατρίδα

Το ταφικό έθιμο αναβίωσε την Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου, ο Πολιτιστικός Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας.

Φέτος, το ταφικό έθιμο ήταν αφιερωμένο  στη μνήμη των πεσόντων από τους Τούρκους πριν 50 χρόνια στην Μαρτυρική Κύπρο. Ο σύλλογος θα παραβρεθεί την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου στην Κύπρο, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου συλλόγου. Επίσης το ταφικό έθιμο συμπίπτει με την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 12:17 pm


Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας

Με την λιτανεία, την πομπή μνήμης και το κήρυγμα για τους Ναουσαίους Νεομάρτυρες καθώς και την  ιστορική αναβίωση του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, συνεχίστηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου, οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2024 | 8:44 am


Μουσικοθεατρικό υπερθέαμα του «Έρασμου» για τη Γιορτή της Μητέρας

Την μουσικοθεατρική παράσταση «Η Ζωή …τρία γράμματα» παρουσίασε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, με αφορμή την αυριανή ημέρα, την Γιορτή της Μητέρας, την πηγή της ίδιας της ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 10:52 pm


Εκδήλωση - ύμνο στην Μητέρα διοργάνωσε η Καλλιθέα

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στην Βέροια ο Σύλλογος της Καλλιθέας. Κορμός της εκδήλωσης ήταν η ομιλία της φιλολόγου - ιστορικού Ελισάβετ Σαρηγιαννίδου, η οποία με όχημα την τέχνη ύμνησε την αφοσίωση, την προσφορά και την άδολη αγάπη της Μητέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 10:20 pm


e- ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν έως τις 17 Μαΐου

Συνολικά 75.486.131,77 ευρώ θα καταβληθούν σε 57.348 δικαιούχους από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 3:28 pm


Μιχαηλίδου: Έρχονται οι πρώτοι εργάτες γης από την Αίγυπτο

Στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιάννη Ντσούνο η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου ερωτηθείσα για τους εργαζόμενους από την Αίγυπτο, απάντησε:

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 3:27 pm


Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας – Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Μαΐου οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 11:27 am


Πρόσληψη ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και περιφερειακά ιατρεία

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία», ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 7:55 pm


Νέο σύστημα ελέγχων και κυρώσεων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Νέο σύστημα ελέγχων με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα, για όσα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και για εκείνα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας τους, αλλά και ένα νέο πλαίσιο κυρώσεων για όλα τα παραπάνω, προβλέπει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το νομοσχέδιο που αφορά την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/2118 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου καθώς και την εφαρμογή του Κανονισμού 2022/858 αναρτάται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 6:42 pm


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εν θέματι εορταστικών εκδηλώσεων στην Η.Π. της Νάουσας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 3:13 pm


Πρωτότυπα δωράκια και λουλούδια για τη γιορτή της Μητέρας από την EUROAGORA Παπαδόπουλος

Στο κατάστημα EUROAGORA ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα βρείτε όμορφα λουλούδια και πρωτότυπα δωράκια για την γιορτή της Μητέρας, που τιμάται την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.

Ο δικός μας τρόπος να σας πουμε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ".

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 2:02 pm


Στις 16 Ιουνίου το 1o Festival Έντεχνου Χορού στη Βέροια

Η αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου, μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος (ΣΙΣΧΕ), διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Έντεχνου Χορού, την Κυριακή 16  Ιουνίου 2024 και ώρα 8μμ, στον Χώρο Τεχνών στη Βέροια.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές και χορεύτριες ανωτέρων επαγγελματικών σχολών χορού από την Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα, που θα χορέψουν κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο, κάρακτερ και μιούζικαλ.

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 1:13 pm


Ποιοι μαθητές διακρίθηκαν στον μαθηματικό διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» 2024

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του περιοδικού της «Μικρός Ευκλείδης» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, διοργάνωσε την Παρασκευή 4 Απριλίου 2024 τον 18ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού..

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 8:27 am


Αυγενάκης από την Βέροια: Με την ψήφο τους οι αγρότες να στείλουν ισχυρό μήνυμα για μια Ευρώπη πιο αποτελεσματική και ευέλικτη

Να στείλουν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι η Ευρώπη του αύριο, ζήτησε από τους αγρότες της Ημαθίας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σε εκδήλωση για την Κοινή Αγροτική Πολιτική που διοργάνωσε η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ στην Ημαθία. Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας και ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ Γιώργος Στρατάκος.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 7:06 pm


Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις μηνός Ιουνίου 2024

Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 5:41 pm


Σε μουσική εκδήλωση στην Ελβετία συμμετείχαν οι χορωδίες Συλλόγου Βεργίνας και Σχολική Βέροιας

Σε χορωδιακή εκδήλωση στην Ελβετία συμμετείχε η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας ΑΙΓΕΣ και η Σχολική Χορωδία Βέροιας.

Η μουσική εκδήλωση με τίτλο “Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στη Λωζάνη, ένωσε ανθρώπους, ψυχές και έθνη.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 12:43 pm


Δήμος Βέροιας: Ο βαθμός επικινδυνότητας των οικισμών που περιβάλλονται από δασική έκταση

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, για την κατάταξη επικινδυνότητας των οικισμών που περιβάλλονται από δασική έκταση του Δήμου Βέροιας των οποίων η αξιολόγηση έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, σε εφαρμογή του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων»:

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 12:31 pm


9η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων: Μια εβδομάδα γεμάτη θεατρικές δημιουργίες από μαθητές

Η 9η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων συνεχίζει με δύο νέες δράσεις! Επιστρέφει για να χαρίσει μια εβδομάδα γεμάτη θεατρικές δημιουργίες από μαθητές και καθηγητές γυμνασίων και λυκείων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 8:23 am


Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Εκδήλωση για τη Μητέρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Βέροια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας που εορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου (12 Μαΐου 2024).

Η σπουδαία εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα, την Μάνα, το θείο δώρο στον άνθρωπο, ήταν μια σύμπραξη του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ημαθίας, της Ιερά Μητρόπολεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 10:50 pm


Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας - Νέα πρόεδρος η Βέτα Γεωργάκαρου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Βέροιας, που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 28 ης Απριλίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 1 η Μαΐου 2024, είναι το εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 10:13 pm


Ζητείται λογοθεραπεύτρια/της για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Νάουσα

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/της για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, στη Νάουσα Ημαθίας. Το καθεστώς συνεργασίας και οι χρόνοι εργασίας θα διαμορφωθούν κατόπιν συζητήσεως.

Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 6:23 pm


Πρόσληψη 252 ατόμων σε ΟΤΑ - ΝΠΔΔ – 9 θέσεις στην Αλεξάνδρεια

Εγκρίθηκε η πρόσληψη διακοσίων πενήντα δύο (252) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8), εννέα (9) ή έντεκα (11) μήνες, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:13 pm


Θέση εργασίας σε cafe καταστήματος ΟΠΑΠ Play

Ζητείται προσωπικό σε ΟΠΑΠ Play Cafe, στην περιοχή του Προμηθέα, με ή χωρίς προϋπηρεσία, για υπηρεσίες σε cafe -bar. 

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 3:45 pm


Ξεκίνησαν την κινητοποίηση οι εργαστηριακοί γιατροί - Μεγάλη η συμμετοχή στην Ημαθία

Ξεκίνησαν σήμερα την κινητοποίηση τους οι εργαστηριακοί γιατροί στην χώρα. Στην Ημαθία, η συμμετοχή είναι μεγάλη αφού μόλις ένα μικροβιολογικό ιατρείο δεν συμμετέχει στην απόχη του κλάδου (στην παραπάνω εικόνα η συμμετοχή σε επίπεδο χώρας).

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 3:18 pm


Θέση εργασίας στο κατάστημα Nova στην Βέροια

Το κατάστημα Nova Βέροιας (Μητροπόλεως 54) προσφέρει θέση εργασίας - ημιαπασχόλησης - για τη στελέχωση και ανάπτυξη της ομάδας του.

Απαραίτητα προσόντα:

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 1:28 pm


Εκδήλωση αναπαράστασης του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 202ης Επετείου Ολοκαυτώματος, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει τοΣάββατο11Μαΐου 2024 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Πάρκο την εκδήλωση αναπαράστασης του Ολοκαυτώματος της πόλης τον Απρίλη του 1822 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 1:05 pm


Γραμματείς Δικαστηρίων: Ανοίγουν οι πόρτες για 311 θέσεις εργασίας!

Αξιοποιήστε την ευκαιρία για μια μόνιμη καριέρα στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Ο 3ος Γραπτός Διαγωνισμός για την πλήρωση 311 θέσεων Γραμματέων στα Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια, τις Εισαγγελίες και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια είναι γεγονός!

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 12:43 pm


Ο Τάσος Ανθυμιάδης νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας

Την 22 Απριλίου 2024 διενεργήθηκαν εκλογές στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΣΠΠΝΗ) για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 4:04 pm


Διέρρηξαν αυτοκίνητο στην Βεργίνα και αφαίρεσαν ρούχα, λαπτοπ και σκληρό δίσκο

Σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας (παράδρομος πάρκινγκ βασιλικών τάφων) άγνωστοι παραβίασαν αυτοκίνητο και αφαίρεσαν μια βαλίτσα κόκκινη με ρούχα, ένα σάκο με λαπτοπ, μια κασετίνα με σκληρό δίσκο και usb .

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 12:19 am


Βέροια: Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου η Εύηχη Πόλη με έντεκα συναυλίες

Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου θα διοργανωθεί στην Βέροια το μουσικό φεστιβάλ "Εύηχη Πόλη με έντεκα συναυλίες στο πρόγραμμά της.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2024 | 4:20 pm


Συνελήφθη ανήλικος με δεκάδες κροτίδες

Συνελήφθη χθες (4 Μαΐου 2024) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 96 κροτίδες και 4 είδη πυροτεχνίας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 1:09 pm


Με λαμπρότητα και πολύ κόσμο η Ανάσταση στην Βέροια (βίντεο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και με πολύ κόσμο, τελέστηκε η Ανάσταση στην Βέροια, στο πάρκο Ελιάς. Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 1:29 am


26-28 Ιουνίου το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βέροιας

Η επιτροπή του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  Δήμου Βέροιας ανακοίνωσε την διοργάνωση του 7ου Φεστιβάλ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 26-28 Ιουνίου 2024.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 1:18 pm


Βεροιώτισσα παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

O Γιάννης Παπαμιχαήλ πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 1:14 pm


Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ναό της Βεροίας

Τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:25 am


Πέθανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας

Νεκρός βρέθηκε από μέλη της οικογένειάς του ο Βεροιώτης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος αστυνομικός ήταν μόνος στο σπίτι και υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα παιδιά του και μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 10:52 pm


Πρωτιά του Φιλίππου στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, ο Φίλιππος Βέροιας κατέκτησε 1 χρυσό , 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο , καθώς και την 1η θέση στο σύνθετο ομάδων και τα προνόμια για την είσοδο της κατηγορίας Νεανίδων (κατηγορία 14-16 χρονών ) στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:31 pm


Πρόσληψη 60 εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ – 1 θέση στη Βέροια

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και όχι πέραν της λήξης του προγράμματος, ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.).

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:11 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ… - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ…  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 2:30 pm


«Πίστευε και μη ερεύνα;» - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

«Πίστευε και μη ερεύνα;»  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 12:54 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια