Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ημαθίας   >   Βέροια    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Περιοδεία Κώστα Βοργιαζίδη και υποψήφιων συμβούλων σε Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι και Πατρίδα

Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι συναντήσεις του νυν και εκ νέου υποψ. Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη με κατοίκους της υπαίθρου. Η ολοκληρωμένη πρότασή της παράταξης «Δράση με Γνώση» για όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά του δήμου παρουσιάστηκε στους δημότες του Λαζοχωρίου, του Ταγαροχωρίου και της Πατρίδας το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου. Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» περιλαμβάνουν τη δρομολόγηση σειράς σημαντικών έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα χωριά, με κύρια πηγή εισοδήματος την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:47 pm


Βασίλης Δημητριάδης: "Οραματίζομαι μια κοινωνία προσανατολισμένη στην αμοιβαία προσπάθεια να αλλάξει ο τόπος μας"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Κορωνά, είναι ο Βασίλης Δημητριάδης. Μιλώντας στον "Πληροφοριοδότη", εξηγεί τους λόγους εμπλοκής στα κοινά του δήμου Βέροια, μιλά γι αυτά που θέλει να αλλάξουν στην πόλη και συστήνεται στο εκλογικό κοινό. Διαβάστε τι είπε:

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:23 pm


Σε Πυροσβεστική, Δασαρχείο και Συσσίτιο Νάουσας ο Νίκος Κουτσογιάννης

Με στόχο την συνεχή του ενημέρωση από φορείς της Νάουσας και την επικοινωνία του με δημότες, ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και επικεφαλής του «Κοινού Τόπου για τον Δήμο Νάουσας» Νίκος Κουτσογιάννης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, την Πυροσβεστική, το Δασαρχείο και το Συσσίτιο Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 7:58 pm


Νέα ήττα για την Βέροια (φωτογραφίες και βίντεο)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στους Νέους Επιβάτες η Βέροια από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η Βέροια δέχθηκε νωρίς δύο γκολ και παρότι μείωσε πριν το ημίχρονο, δεν και κατόρθωσε να φτάσει έως την ισοφάριση. Η Βέροια ήταν και πάλι φλύαρη και της έλλειψε η ουσία στο παιχνίδια της. 

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 5:03 pm


Δίπλα σε παραγωγούς, εμπόρους και μικροπωλητές της Λαϊκής Αγοράς Βέροιας ο Κώστας Βοργιαζίδης

Συνεχίζει τις επιτυχημένες περιοδείες και επαφές του με τους δημότες ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης. Κλιμάκιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» με επικεφαλής τον ίδιο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου στη Λαϊκή αγορά Βέροιας. 

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 3:56 pm


Μια θέση εργασίας για πωλήτρια σε κατάστημα ενδυμάτων στην Βέροια

Ζητείται πωλήτρια άνω τον 23 ετών από κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της Βέροιας για εξάωρη απασχόληση απογευματινή βάρδια.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 2:37 pm


Δώδεκα θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ - Συγκρότημα Αλιάκμονα - Περίληψη ανακοίνωσης ΥΠ.ΑΡΙΘ. ΣΟΧ ΔΕΗ 3/2023

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ που εδρεύει στη Βέροια του Νομού Ημαθίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες. Ο αριθμός, οι ειδικότητες και η Μονάδα απασχόλησης του ως άνω προσωπικού εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 12:13 pm


Μια θέση εργασίας για το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων

Η εταιρεία «Από τα Περιβόλια του Βεζύρογλου», που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής τροφίμων ζητά εργαζόμενο/η για το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 11:10 am


Συρμούλα Τζήμα Τόπη: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Ημαθία, δίπλα σε έναν άξιο Περιφερειάρχη"

Η Συρμούλα Τζήμα Τόπη μετά από τέσσερα χρόνια στην διοίκηση του δήμου Βέροιας αποφάσισε να αλλάξει βαθμό αυτοδιοίκησης και να θέσει υποψηφιότητα στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Απόστολο Τζιτζικώστα. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, μίλησε στον "Πληροφοριοδότη" για την απόφασή της.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:19 am


Το αποτύπωμα του Κώστα Καλαϊτζίδη στην Ημαθία των έργων και της ανάπτυξης

Γράφει ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Όταν λέμε ότι δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της Ημαθίας εννοούμε λύσεις στην πράξη, όχι θεωρητικές και στα λόγια, αλλά λύσεις ουσιαστικές και χειροπιαστές. Αυτό αποδεικνύεται από το έργο μας παντού.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 6:58 pm


Ν. Κουτσογιάννης: “Η θεωρία κούρασε! Καιρός να δούμε την πράξη!»

«Σήμερα η απουσία οράματος για τη Νάουσα είναι πλήρης. Ο κόσμος κουράστηκε από τη θεωρία και θέλει έργο. Μόνο εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο σε ασφαλή αναπτυξιακή πορεία!», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας» Νίκος Κουτσογιάννης κατά τη διάρκεια συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Νάουσας, που διοργάνωσε η TV 100.  Ο κ. Κουτσογιάννης παρουσίασε την κακή εικόνα της Νάουσας και απέδωσε την αποκλειστική ευθύνη για αυτή την εικόνα στον κ. Καρανικόλα. «Οι κάτοικοι και οι λιγοστοί επισκέπτες βλέπουν έναν τόπο βρώμικο, χωρίς φωτισμό, έναν τόπο καταθλιπτικό, που είναι έτσι με αποκλειστική ευθύνη του κ. Καρανικόλα», είπε.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 6:49 pm


Βοργιαζίδης: "Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη"

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 7ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα δημοτική περίοδο που αφορά την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 6:25 pm


Με μικρές παρεμβάσεις αλλάζουμε και ομορφαίνουμε την πόλη μας

Γράφει ο Γιάννης Καμπούρης

Μιλώντας για βελτίωση της καθημερινότητάς μας, ανάμεσα στις άλλες ανάγκες μας, αναφερόμαστε και στην αισθητική που αποπνέει η πόλη και όχι άδικα. Ποιος δεν θέλει να ζει σε ένα όμορφο περιβάλλον που θα τον ικανοποιεί αισθητικά. Ικανοποίηση που με τη σειρά της θα προδιαθέτει θετικά, θα ελευθερώνει τη φαντασία και τελικά θα επηρεάζει θετικά και την όλη συμπεριφορά μας. Και αυτό δεν πλέον είναι μια πολυτέλεια, είναι μια αδήριτη ανάγκη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 4:01 pm


Αθηνά Τζιούρτζια: "Είμαστε σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό με καλοδομημένο πρόγραμμα"

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας, με τον συνδυασμό ΣΥΝ-εργασία του Βασίλη Ρόκου είναι η Αθηνά Τζιούρτζια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πληροφοριοδότη", μιλά για τον συνδυασμό αλλά και τις δυνατότητες παρέμβασεις που έχει η Περιφέρεια για να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 2:52 pm


Αποχαιρετισμός παλαιών - υποδοχή νέων δικηγόρων στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας (φωτογραφίες)

Τον προστάτη του Δικαστικού Σώματος τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας.

Κατά την ημέρα της εορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης που τιμάται στις 3 Οκτωβρίου κάθε έτους και με αφορμή την έναρξη έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Δικηγορικός Σύλλογος διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 12:33 pm


Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία του Θεόφιλου Κορωνά

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία, στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού επί της οδού Μητροπόλεως 31.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 11:33 am


Επίσκεψη Νικόλα Καρανικόλα και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στη λαϊκή αγορά, σε εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης στην Ειρηνούπολη

Τη λαϊκή αγορά, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης- υγιειονομικού ενδιαφέροντος και συνεταιριστικές μονάδες  επισκέφθηκε πρόσφατα ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος  στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 9:28 am


Για τον Παύλο Γεωργιάδη

Γράφει ο Μιχάλης Κουρόγλου

Μας άφησε πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γεωργιάδης. Κάπως απρόσμενα, δεδομένου ότι μιλήσαμε πρόσφατα αλλά ο θάνατος δεν κάνει συμφωνίες.  Ο Παύλος άφησε την ηθοποιία για τη δημοσιογραφία. Και την άσκησε για 23 χρόνια από τη θέση του διευθυντή της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ,με τη γενική εκτίμηση ότι ήταν ένας έντιμος δημοσιογράφος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 9:21 am


Ν. Κουτσογιάννης: “Με την ψήφο σας ο Δήμος Νάουσας αφήνει τα μεγάλα λόγια και περνάει στις πράξεις»

«Τελειώνει το διάλειμμα και ξαναπιάνουμε το έργο! Βαρεθήκαμε να ακούμε ότι όλα μελετώνται και όλα ωριμάζουν! Ήρθε η ώρα να δούμε πράξεις! Από την επόμενη Δευτέρα θα δούμε πράξεις!», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος για Τον Δήμο Νάουσας», Νίκος Κουτσογιάννης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πλατεία Ειρήνης, στο Αγγελοχώρι, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε κάθε γωνία της Πλατείας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 7:09 am


Ζητείται υπάλληλος για μόνιμη εργασία στο κατάστημα παιχνιδιών Τραμπολίνο στην Βέροια

Το κατάστημα παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ στην Βέροια ζητεί να προσλάβει υπάλληλο με μόνιμη απασχόληση.

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 9:18 pm


Μιχάλης Χασιώτης: "Θέλω τον τόπο μου πόλο έλξης τουριστών"

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, συμμετέχει ο Μιχάλης Χασιώτης. Για το πως αποφάσισε να εμπλακεί με τα κοινά του δήμου Βέροιας και για το τι θέλει να αλλάξει στην πόλη, μίλησε στον "Πληροφοριοδότη". Δείτε τι είπε:

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 7:09 pm


Βροντερό μήνυμα νίκης στον Κώστα Καλαϊτζίδη

Από την Αγία Τριάδα στον Παλαιό Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη, απλοί πολίτες, φίλοι και οπαδοί του Κώστα Καλαϊτζίδη, συγκεντρώθηκαν για να υποδεχτούν στον τόπο τους, τον σημερινό και αυριανό Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 6:17 pm


Βοργιαζίδης: "Η αναβάθμιση και η επέκταση των υποδομών του Δήμου Βέροιας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στο σχέδιο μας"

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 6ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα δημοτική περίοδο και αφορά «Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 2:12 pm


Τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμα, ολιγομελή στην Ιταλική γλώσσα στο “MY CHOICE”

Τα Ιταλικά είναι γλώσσα εργασίας. Επιχειρηματίες, επενδυτές, τεχνικοί, εργάτες, εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με τον ιταλικό βιομηχανικό και βιοτεχνικό κόσμο και τις υπηρεσίες στην Ιταλία που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 1:33 pm


Απολογισμός έργου στις αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Οικονομικών από την Δώρα Μπαλτατζίδου

Έναν απολογισμό έργου και παρεμβάσεων πραγματοποίησε η αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Την περίοδο 2019 - 2021 ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Στον απολογισμό της αναφέρει ότι έγιναν:

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 12:53 pm


Γιώργος Συμεωνίδης: "Ο ρόλος των νέων είναι κρίσιμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης"

Την είσοδό του στην τοπική πολιτική σκηνή και στα δρώμενα του δήμου Βέροιας αποφάσισε ο Γιώργος Συμεωνίδης. Ως νέος άνθρωπος, με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές και διάλεξε τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη. Για την απόφασή του, τα όνειρά του και την επιλογή συνδυασμού, μίλησε στον "Πληροφοριοδότη". Δείτε τι μας είπε:

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 12:04 pm


Πρεμιέρα στην Β' κατηγορία ΕΠΣ - Τα αποτελέσματα

Ξεκίνησε την Κυριακή το πρωτάθλημα στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2023 | 6:54 pm


Τα δύο χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το 𝕁𝕂 𝕃𝕌𝕏𝕌ℝ𝕐 𝔹𝔼𝔸𝕌𝕋𝕐 της Ιωάννας Καγκελίδου (φωτογραφίες)

Ένα μοναδικό event διοργάνωσε το ινστιτούτο αισθητικής  𝕁𝕂 𝕃𝕌𝕏𝕌ℝ𝕐 𝔹𝔼𝔸𝕌𝕋𝕐 το βράδυ της Παρασκευής.

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2023 | 6:31 pm


Νέα ήττα για την Βέροια - Έχασε εντός έδρας από τον Άρη Πετεινού

Εντός έδρας ήττα γνώρισε την Κυριακή η Βέροια. Αν και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο μέρος δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με 1-3 από τον Άρη Πετεινού.

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2023 | 5:49 pm


Μιχάλης Τζαφερόπουλος: "Θέλω να μεταφέρω στην πόλη μου καλές πρακτικές του εξωτερικού"

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" είναι και σε αυτές τις εκλογές ο διεθνής διαιτητής χάντμπολ Μιχάλης Τζαφερόπουλος. Την περασμένη αυτοδιοικητική περίοδο, είχε την ευκαιρία να εισέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως επιλαχών και πήρε μια γεύση από το πως λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο. Τώρα, σε αυτές τις εκλογές διεκδικεί την απευθείας εκλογή του με στόχο να προσφέρει στα κοινά του δήμου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πληροφοριοδότη" αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2023 | 10:25 am


Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα η Εύα Λιλιοπούλου - Το βιογραφικό της

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα « Αλληλεγγύη», είναι η Εύα (Ευδοξία) Λιλιοπούλου. Σε δήλωση της αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2023 | 10:02 am


Βέροια, η πόλη για να ζεις…αν δεν είσαι ΑμεΑ

Γράφει ο Θωμάς Παπαδόπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω,
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό
«Ισχυρός Δήμος» του υπ. Δημάρχου Βέροιας Κώστα Παλουκίδη

ΑμεΑ: το ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται για τα άτομα αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, άτομα που σε ένα ευνομούμενο κράτος, ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας, έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες. Δικαιώματα στην πρόσβαση, την εκπαίδευση, την άθληση, την ψυχαγωγία. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν. Στην πόλη μας, την υπέροχη Βέροια, τα δικαιώματα αυτά δεν είναι αυτονόητα. Γιατί δυστυχώς η Βέροια είναι μια πόλη αφιλόξενη για να ζεις αν είσαι ΑμεΑ, ίσως και για κάποιους εχθρική.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 11:59 pm


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Βεροιώτης γιατρός Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 8:08 pm


«Πορεία νίκης» για τον Κώστα Βοργιαζίδη – Κλιμάκιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» στην αγορά της Βέροιας

Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα και καφέ στον πεζόδρομο της Βέροιας έκανε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης συναντήθηκε με επαγγελματίες και άκουσε τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων του εμπορίου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 7:52 pm


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη κλοπών και απατών με το πρόσχημα υπαλλήλου της ΔΕΗ ή του Δήμου, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 6:03 pm


Παπαδόπουλος: "Θα κάνω, όπως πάντα, ότι είναι δυνατό για τον τόπο μου"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι και σ' αυτές τις εκλογές ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος. Σε δήλωση του αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 1:16 pm


Νικόλας Καρανικόλας: Από την Ειρηνούπολη στέλνουμε μήνυμα νίκης από την 1η Κυριακή των εκλογών!

Μια δυναμική συγκέντρωση με παλμό και ενθουσιασμό  από τους δημότες, με την συμμετοχή έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης από τις Κοινότητες και τη Νάουσα και με δυναμική παρουσία υποστηρικτών κάθε ηλικίας και της νεολαίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29.09.2023) η κεντρική ομιλία του Νικόλα Καρανικόλα στην Ειρηνούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2023 | 9:46 am


Ν. Κουτσογιάννης: «Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινά η μεγάλη αναγέννηση του τόπου μας!»

«Εμείς είμαστε η δύναμη του Κοινού Τόπου, η δύναμη του Κοινού Καλού. Να κάνουμε αυτά τα χαμόγελα, αυτή τη χαρά μόνιμη εικόνα του τόπου μας», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο επικεφαλής του "Κοινού Τόπου Για Τον Δήμο Νάουσας", Νίκος Κουτσογιάννης, το βράδυ της Παρασκευής στον Κοπανό, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, που κατέκλυσε από νωρίς το σημείο στην κεντρική οδό της κοινότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 11:39 pm


Τα Wet n Wild καλλυντικά έφτασαν στο Star Beauty στην Βέροια

Έσκασε σαν βόμβα !!!💣

Η εταιρεία Wet n wild με τους 3,5 εκ. followers που αγαπάνε όλοι οι διάσημοι έφτασε στη Βέροια αποκλειστικά στο κατάστημα STAR BEAUTY!

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 1:23 pm


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Στέλιος Ασλάνογλου - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση", του Κώστα Βοργιαζίδη, στην ενότητα Βέροιας, είναι ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου. Ας τον δούμε από μια άλλη σκοπιά, διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 1:21 pm


Η ανταπόκριση στην πρόκληση της εποχής

Η πρόσφατη επιδημική κρίση, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη πολεμική σύγκρουση στην γειτονική περιοχή, καθώς και τα τελευταία καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, συνοδεύονται από αναπόφευκτες κοινωνικές και θεσμικές επιπτώσεις, που πλήττουν δραματικά τη ποιότητα ζωής των πολιτών και υπονομεύουν το μέλλον των νέων μας.  

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 1:00 pm


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία προβολή της Ημαθίας στην Κυπριακή τουριστική αγορά

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή τουριστική αγορά, το «πακέτο» της ταξιδιωτικής εμπειρίας με προορισμό την Ημαθία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia της Λευκωσίας. Η εκδήλωση είχε τον γενικό τίτλο Connect in Cyprus και στο πλαίσιό της παρουσιάστηκε το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της Ημαθίας, η τοπική γαστρονομία, οι φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι της περιοχής μας και ο πλούτος των ελκυστικών και συναρπαστικών προσφερόμενων ταξιδιωτικών εμπειριών της Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 12:48 pm


Κοντά στους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος δήμου Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης

Η ακρίβεια και το αυξημένο κόστος παραγωγής ήταν το σημαντικότερο θέμα που ανέδειξαν οι παραγωγοί στον Νίκο Κουτσογιάννη, στην διάρκεια της επίσκεψης του στη λαϊκή αγορά του Αγγελοχωρίου , το πρωί της Παρασκευής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 12:43 pm


ΕΝΑ Μαζί: Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του συνδυασμού

Ο συνδυασμός του «ΕΝΑ Μαζί» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Νάουσας και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο, Νικόλα Καρανικόλα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμά του σε όλους τους τομείς, ενόψει της νέας δημοτικής θητείας 2024 – 2028.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 11:39 am


Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη ««Πράξεις για τη Μακεδονία» η Άννα Κούτρα

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη ««Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου είναι η Νηπιαγωγός Άννα Κούτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2023 | 11:14 am


Θερµοσιφωνικό ηλιακό σύστηµα KYRIAZIS SOLAR για ζεστό νερό όλες τις εποχές

Ηλιακά Συστήματα KYRIAZIS: Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Αισθητική

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ έχει σχεδιάσει και δηµιουργήσει το νέο Θερµοσιφωνικό Ηλιακό Σύστηµα KYRIAZIS SOLAR εξασφαλίζοντας µεγάλη απόδοση και µεγάλη διάρκεια ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 8:27 pm


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Θανάσης Αποστολόπουλος - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Θανάσης Αποστολόπουλος. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 6:04 pm


Μια θέση εργασίας για Customer Service Agent στην εταιρεία Super Course

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας Super Course, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα:

Customer Service Agent

Ο Customer Service Agent θα στελεχώσει το τηλεφωνικό μας κέντρο και θα είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των πελατών, την ενημέρωσή τους για νέους τίτλους βιβλίων και τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.  

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 5:41 pm


Ανοιχτός διάλογος και θετικές εξαγγελίες στις περιοδείες Βοργιαζίδη

Από τον Διαβατό, τον τόπο καταγωγής του πατέρα του, του αείμνηστου χειρουργού Χαράλαμπου Βοργιαζίδη, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, τον κύκλο περιοδειών του στα χωριά του Δήμου Βέροιας ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 5:28 pm


Ζητείται εργαζόμενος με δίπλωμα τρακτέρ - αυτοκινήτου σε επιχείρηση στα Λευκάδια

Με έδρα τα Λευκάδια Ναούσης ζητείται εργαζόμενος με δίπλωμα για γεωργικό ελκυστήρα και αυτοκίνητο ΙΧ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 12:55 pm


ACCESS to language learning: Για ξένες γλώσσες εμπιστευθείτε έμπειρους καθηγητές

Για περισσότερα από 30 χρόνια είναι στον τομέα της εκπαίδευσης οι ιδιοκτήτριες του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ACCESS to language learning, Αναστασίου Άντζελα και Σισμανίδου Γίτσα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 12:23 pm


Γυναίκες σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα στο πλευρό της Συρμούλας

Μια σειρά συναντήσεων με πολλές γυναίκες σε όλη την Ημαθία για την Συρμούλα. Μεγάλη και θερμή συνάντηση γυναικών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Χαγιάτι στην Νάουσα για την Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ημαθίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα .

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 11:49 am


Και όμως, με απλούς τρόπους και χωρίς μεγάλες δαπάνες αλλάζουμε την πόλη και το δήμο μας … ζούμε σε ποιο φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον !

Γράφει ο Γιάννης Καμπούρης

Και όμως η πόλη μας μπορεί να γίνει πιο φιλική, πιο ανθρώπινη με απλό τρόπο και χωρίς μεγάλες δαπάνες. Η μαγική λέξη ακούει στο όνομα δενδροφύτευση. Αναλογικά βέβαια να μην εξαιρέσουμε και τα δημοτικά διαμερίσματα και να ομολογήσουμε ότι στο θέμα αυτό ότι δεν τα πάμε και πολύ καλά. Δεν είναι μόνο οι λάθος επιλογές στα δένδρα που φυτεύτηκαν σε κάποια σημεία, είναι και η δική μας προσωπική και ακατανόητη εχθρική συμπεριφορά απέναντι στα δένδρα. Ένας καθημερινός περίπατος θα επιβεβαιώσει όλα αυτά. Για παράδειγμα και σε ότι αφορά την επιλογή των δένδρων, αν και η δενδροφύτευση της οδούς ελιάς έγινε την ίδια εποχή με τη δενδροφύτευση της οδού Βενιζέλου, η διαφορά είναι εξόφθαλμη !

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 11:17 am


Νίκος Κουτσογιάννης: «Όχι άλλος χαμένος χρόνος για τη Νάουσα!»

Ο Νίκος Κουτσογιάννης διεκδικεί εκ νέου το δήμο της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος για τη Νάουσα». Θήτευσε ως δήμαρχος την περίοδο 2014-1019 σε ηλικία 33 ετών, ως ένας εκ των νεότερων δημάρχων της Ελλάδας, και μιλά σήμερα για το έργο που άφησε, ασκεί κριτική στην σημερινή δημοτική Αρχή του κ. Καρανικόλα, και παρουσιάσει στο tribune.gr το σχέδιό του για την πόλη του.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 11:06 am


Δυναμική τουριστική προβολή της Ημαθίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης

«Πρωτοπορούμε, κερδίζουμε και βάζουμε την Ημαθία μπροστά και στον τουρισμό επειδή εμείς μπορούμε» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για να εξετάσει από κοντά τη δράση που χρηματοδότησε η Αντιπεριφέρεια για την τουριστική προβολή της Ημαθίας μέσω προβολής video spot σε οθόνες του αεροδρομίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τους υπευθύνους του αεροδρομίου για τη συνεργασία και συζήτησε μαζί τους τρόπους συνέχισης παρόμοιων δράσεων για την τουριστική προβολή της Ημαθίας καθώς αυτό θεωρείται ιδιαίτερα αποδοτικό εάν υπολογιστεί ότι κατά μέσο όρο, μετακινούνται μέσω του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης 800.000 με 1.000.000 επιβάτες κάθε μήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2023 | 10:54 am


3.000 ευρώ και ο μεγάλος νικητής του Modole Shopping Center - Δες αν είσαι ένας από τους 75 τυχερούς!

75 τυχερούς που θα λάβουν τις δωροεπιταγές τους από το πολυκατάστημα Modele Shoping Center που βρίσκεται στο 3ο χιλ. Βέροιας-Πατρίδας, ανέδειξε η κλήρωση (έγινε διαδικτυακά) που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2023 | 7:47 pm


Δράση με Γνώση: Παρεμβάσεις σε ζητήματα κοινωνικής ενσωμάτωσης - καταπολέμησης φτώχιας

Από το γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε αναλυτικά ο 4ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα δημοτική περίοδο. Πρόκειται για τον:

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2023 | 5:50 pm


"ENA μαζί": Οι 10 μεγάλες δεσμεύσεις για την επόμενη θητεία 2024-2028

Η παράταξη του "ΕΝΑ Μαζί" με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και εκ νέου υποψήφιο για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές,  παρουσιάζει τις 10 μεγάλες δεσμεύσεις για την επόμενη θητεία 2024-2028. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2023 | 5:41 pm


Αλχημείες του δήμου στα τέλη άρδευσης κατήγγειλε ο Θεόφιλος Κορωνάς (βίντεο)

Για...αλχημείες στην διαχείριση των τελών άρδευσης κατήγγειλε την διοίκηση Βοργιαζίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς. Ο κ. Κορωνάς παραχώρησε συνέντευξη τύπου και έδωσε διευκρινήσεις για την πρόσφατη προσφυγή του στο Ελεγκτικό Συνέδριο σχετικά με την πραγματική δαπάνη του ενεργειακού κόστους του Δήμου Βέροιας σε σχέση με αυτήν που αποτυπώνεται στον πρόσφατο απολογισμό του Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2023 | 2:22 pm


Νέα περίοδος εγγραφών Α' και Β' Λυκείου στο Φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ

Νέα περίοδος εγγραφών Α' και Β' Λυκείου στο Φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ στην Βέροια. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2023 | 1:32 pm


Ημαθία: Σε αυτά τα σχολεία θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»

Έγιναν γνωστά τα δημοτικό σχολεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» για το σχολικό έτος 2023-2024. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κατά την
τρέχουσα σχολική χρονιά στις παρακάτω σχολικές μονάδες της Ημαθίας:

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 6:44 pm


Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"

Επίσκεψη στο Δασαρχείο Νάουσας πραγματοποίησε ο Νικόλας Καρανικόλας νυν Δήμαρχος Νάουσας, εκ νέου υποψήφιος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 3:20 pm


Η ομάδα "Σανίδι" του ΔΗΠΕΘΕ θα παρουσιάσει την παράσταση "Γκιακ"

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας συνεχίζει τις παρουσιάσεις των τμημάτων θεατρικής υποδομής για το 2023, με την θεατρική ομάδα Σανίδι να ανεβαίνει στη σκηνή και να

Διασκευή / Σκηνοθεσία: Πέτρος Μαλιάρας

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 1:22 pm


Συνέντευξη στην Hellenic News of America έδωσε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος: «Μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Βέροιας να συμμετάσχει στην Hermes Expo»

Συνέντευξη σε μια από τις κορυφαίες εφημερίδες της Ελληνικής Ομογένειας έδωσε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Δράσης με Γνώση» μίλησε στην Hellenic News of America και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Φιλίππα Βλαστού.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 10:55 am


Καταγγελία Κορωνά στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το πραγματικό ενεργειακό κόστος του δήμου Βέροιας

Την Παρασκευή 22.9.2023, κατατέθηκε από τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ » του Θεόφιλου Κορωνά, ενώπιον της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Βέροιας, καταγγελία – αναφορά, σχετικά με την πραγματική δαπάνη του ενεργειακού κόστους του Δήμου Βέροιας σε σχέση με αυτήν που αποτυπώνεται στον πρόσφατο απολογισμό του Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 10:33 am


Πυροβολισμοί μεταξύ οικογενιών στην Αλεξάνδρεια – Πέντε τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) καθώς σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Αλεξάνδρεια. To επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 20:30 στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2023 | 7:16 am


Με ενθουσιασμό και κλίμα αισιοδοξίας η επίσκεψη του Νίκου Κουτσογιάννη στη Στενήμαχο

Με ενθουσιασμό και σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Η.Π. Νάουσας - επικεφαλής του Κοινού Τόπου Νίκου Κουτσογιάννη καθώς και πολλών υποψηφίων του συνδυασμού, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στενημάχου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2023 | 10:39 pm


Συρμούλα Τζήμα: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών της Ημαθίας μέσα από υποδομές»

Γράφει η Συρμούλα Τζήμα Τόπη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τόσο ως τοπική αρχή αλλά και ως χρηματοδότης άλλων υπηρεσιακών και αυτοδιοικητικών δομών έχει συνεισφέρει ώστε η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής στις πόλεις και τα χωριά της Ημαθίας να βελτιωθεί σημαντικά.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2023 | 8:51 pm


Σχεδιάζοντας την πόλη του αύριο … περιοχή πλατείας Ωρολογίου, δημιουργώντας ένα νέο χώρο

Γράφει ο Γιάννης Καμπούρης

Οι δημοτικές εκλογές ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία να ακουστούν με την ελπίδα και να εισακουστούν, ορισμένες ιδέες και προτάσεις, που ενδεχόμενα σε άλλο χρόνο να περνούσαν απαρατήρητες. Και βέβαια όταν μιλάμε για ιδέες και προτάσεις δεν αναφερόμαστε σε «εκθέσεις ιδεών» χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο, χωρίς συγκεκριμένη στόχευση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2023 | 8:49 pm


Επιδοτούμενο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για άμεση απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού πληροφορικής

Το ΚΔΒΜ Smarteching Education πρόκειται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο ΔΩΡΕΑΝ επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με σκοπό την άμεση απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού πληροφορικής με δια βίου ισχύ. Η εκπαίδευση επιδοτείται και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι Εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο κέντρο μας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2023 | 7:23 pm


Ξεκινάνε καινούργια τμήματα Σχολικής Δημιουργικής Μελέτης στη ΛΟΓΟLand

Τι είναι η Σχολική Δημιουργική Μελέτη;

Είναι η δημιουργική μελέτη των σχολικών μαθημάτων - και όχι μόνο! - σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο! Τα παιδιά διαβάζουν σε ασφαλές κλίμα και πάνω απ’ όλα δημιουργικά.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2023 | 6:59 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

Εξιχνιάσεις απάτης - Λόγος της Πέλλας

Εξιχνιάσεις απάτης  Λόγος της Πέλλας

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 3:06 pm


Απώλεια και τιμή - Kerkidasport.gr

Απώλεια και τιμή  Kerkidasport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 10:38 am


SEX ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

SEX ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2023 | 10:17 am


Καλό ταξίδι Ιωάννα... - Βεροιώτης

Καλό ταξίδι Ιωάννα...  Βεροιώτης

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2023 | 6:24 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια