Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ημαθίας   >   Βέροια    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με συναυλία της Άντζελας Δημητρίου ολοκληρώθηκαν οι θερινές εκδηλώσεις στην Πατρίδα

Οι θερινές εκδηλώσεις της Πατρίδας ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα ξημερώματα του Σαββάτου, με μια συναυλία της δημοφιλούς λαϊκής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου. Το τοπικό κοινό της συγκεντρώθηκε για να απολαύσει ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας και διασκέδασε ακούγοντας το πρόγραμμά της.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 2:42 am


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας

Με χορούς του Πόντου, της Μακεδονίας, των Πιερίων και της Ιωνίας έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας.

Την δεύτερη μέρα του  Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα» για 45η χρονιά στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, συμμετείχαν πέντε χορευτικά συγκροτήματα. Οι χορευτές των συλλόγων παρουσίασαν άρτια το πρόγραμμα, με ζωντάνια και κέφι, τους κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 2:33 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Βέροιας το Σάββατο

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοίνωσε την εφαρμογή ειδικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Βέροια με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:10 pm


Μαθήματα προετοιμασίας για Αρχιτεκτονικές Σχολές και Σχολές Καλών Τεχνών - Τμήματα για φοιτητές πολυτεχνείων

Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς να πλησιάζει, οι μαθητές που θα εισαχθούν σε αρχιτεκτονικές σχολές και σχολές καλών τεχνών έχουν μια νέα ευκαιρία να προετοιμαστούν αποτελεσματικά. Από τις 14 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα μαθήματα προετοιμασίας στο εργαστήρι του Κωνσταντίνου Αρώνη, προσφέροντας εναλλακτικά και τμήματα εξ αποστάσεως που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 6:42 pm


Η Κατερίνα Λιόλιου την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Βέροια

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο ενέργεια και επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται να προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία στην Βέροια. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Άλσους την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ., υπό την διοργάνωση της Box Productions.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:41 pm


Ζητείται άτομο για αποθήκη - διανομή στην Coffeetales

Η εταιρεία Coffeetales αναζητά προσωπικό πλήρους απασχόλησης για αποθήκη-διανομή.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:35 pm


1ο Λογγά Party at River

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών, σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, που θα φιλοξενηθεί στο Λιμανάκι της περιοχής Λογγά, κοντά στα Δασκιο και Σφηκιά. 

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 11:38 am


Με πολύ κόσμο το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας

Με ενθουσιασμό και μεγάλη προσέλευση κόσμου άνοιξε η αυλαία του 45ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας, τιμώντας την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα», πιστή στην παράδοση, διοργανώνει το διήμερο φεστιβάλ με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα ο σύλλογος φέτος έχει επέτειο των 45 χρόνων από την ίδρυσή του.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:13 am


Μεγάλο Ποντιακό γλέντι στην Πατρίδα: Θερινές εκδηλώσεις με πολλή διασκέδαση

Με κέφι, μουσική και χορό συνεχίστηκαν οι θερινές εκδηλώσεις στην Πατρίδα, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι. Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες από την πρώτη, δημιουργώντας μια ζωντανή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:03 am


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:21 pm


Smart Cities: Ο δήμος Νάουσας στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ»

Την ένταξη 52 Δήμων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν σήμερα, 25 Ιουλίου, οι Υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρουσία των Δημάρχων των Δήμων, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μανόλης Γιαμπουράς.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 5:48 pm


Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για τον αγροτικό εξοπλισμό

Στον επίσημο συνεργάτη της Kärcher στην Βέροια, στο κατάστημα  Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74], θα βρείτε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού.

Η Kärcher έχει τη λύση, μηχάνημα, εξάρτημα, απορρυπαντικό, για κάθε αποστολή καθαρισμού. 

Τα πλυστικά μηχανήματα Kärcher προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στον τομέα του αγροτικού εξοπλισμού, συνεισφέροντας σημαντικά στην αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων και εργαλείων.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:27 pm


Βέροια: Εργασίες εκσκαφής φυσικού αερίου στις οδούς Ανδρούτσου και Μαυρογένους

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ανακοίνωσε ότι, συνεχίζονται εργασίες εκσκαφής φυσικού αερίου στην πόλη της Βέροιας, στις οδούς ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ & ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ από 24/7/2024 έως 5/8/2024.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:53 am


Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στον δημοτικό φωτισμό της Βέροιας

Στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης απάντησε σε ερωτήσεις της μειοψηφίας σχετικά με την κατάσταση του δημοτικού φωτισμού στην πόλη. Το θέμα του κακού φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία της Βέροιας είχε προκαλέσει ανησυχία και κριτική από την αντιπολίτευση, αναγκάζοντας τη διοίκηση να δώσει απαντήσεις και λύσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:05 pm


Διαμάντης: Ενημέρωση για την πορεία κατασκευής αποχετευτικών δικτύων στον Δήμο Βέροιας

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, παρείχε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των έργων αποχετευτικών δικτύων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:48 pm


Μια θέση εργασίας για οδηγό σε μεταφορική εταιρεία

Από μεταφορική εταιρεία με έδρα τη Βέροια ζητείται οδηγός με Γ' & Ε' επαγγελματικό δίπλωμα για διανομή δεμάτων στο Ν. Ημαθίας - Ν. Πέλλας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:11 pm


Λαζαρίδης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την ανάπλαση στην Βεργίνα και το αρδευτικό στην Χαράδρα

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις για δύο σημαντικά έργα του δήμου, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων Γιώργου Μαλούτα και Ευθύμη Τρίγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:08 pm


Voucher 400€ για ανέργους από το ΚΔΒΜ Smarteching Education

Αν είστε κάτοχος ΚΑΥΑΣ για το VOUCHER Ανέργων εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα από τα τμήματα μας με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες στο ΚΔΒΜ Smarteching Education.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:26 pm


Θέσεις εργασίας σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Βέροια

Από φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Βέροια ζητούνται εκπαιδευτικοί για φυσική, χημεία, μαθηματικά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 11:47 am


Ζητούνται Γυμναστής, Εργοθεραπευτής, Ειδικός Παιδαγωγός & Κοινωνικός Λειτουργός στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ‘Αγκαλιάζουμε’ στη Βέροια

Από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ στη Βέροια ζητούνται άτομα για πλήρη ή μερική απασχόληση:

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 10:57 am


Μεγάλο Κρητικο-Ποντιακό γλέντι στην Πατρίδα: Έναρξη θερινών εκδηλώσεων με ζωντάνια και παράδοση

Η έναρξη των θερινών εκδηλώσεων στην Πατρίδα σημειώθηκε με ένα μεγάλο Κρητικο-Ποντιακό γλέντι, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να διασκεδάσει και να χορέψει με τις παραδοσιακές μουσικές της Κρήτης και του Πόντου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:11 am


Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ MARKET – Όσο και να ψάχνεις πουθενά φθηνότερα!

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, που ισχύει από την Πέμπτη 25 Ιουλίου έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου

Ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, τυροκομικά, αλλαντικά, κρεατικά, ψωμιά τοστ - σάντουιτς, κατεψυγμένες πίτες, σαλάτες, μπισκότα, φρούτα, αναψυκτικά, χυμούς, κρασιά, μαρμελάδες, πραλίνες, απορρυπαντικά, καθαριστικά χώρου - ρούχων, χαρτικά, προϊόντα καθημερινής φροντίδας κ.α.... σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:47 pm


Το λαμπρό πανηγυρικό τριήμερο του Προφήτη Ηλία στο Ξηρολίβαδο

Γράφει ο Τάσος Βασιάδης

Με λαμπρότητα, και ενθουσιώδη συμμετοχή των κατοίκων και των επισκεπτών του Ξηρολιβάδου, ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις στο ορεινό χωριό του Βερμίου, που πραγματοποιήθηκαν για να τιμηθεί η Ιερά Μνήμη του Προστάτη του, Αγίου Προφήτη Ηλία.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 3:24 pm


Θέσεις εργασίας για καθηγήτριες/ καθηγητές βιολογίας και πληροφορικής

Εδώ μπορείς να διαπρέψεις στον χώρο της εκπαίδευσης! Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα, αναζητά Καθηγήτριες/ Καθηγητές Βιολογίας και Πληροφορικής για τη μονάδα του στη Βέροια Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:24 pm


Γιορτή Πίτας στο Σέλι

Την Κυριακή, 28 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, η κεντρική πλατεία στο Σέλι θα γεμίσει με αρώματα και γεύσεις παραδοσιακής πίτας. Η εκδήλωση θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές βλάχικες πίτες, φτιαγμένες με παραδοσιακές συνταγές και υλικά. Οι βλάχικες πίτες, γνωστές για την πλούσια γεύση και την ιστορική τους παράδοση, θα είναι το κύριο πιάτο της ημέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:11 pm


Δήμος Βέροιας: Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 15 νέα σημεία μέσω του WiFi4GR

Δωρεάν και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε υπαίθριους και κλειστούς δημόσιους χώρους αποκτά τους επόμενους μήνες ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο του έργου «WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 9:45 am


Με Κρητικο-ποντιακή βραδιά ξεκινούν απόψε οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Πατρίδα υποδέχεται σήμερα την έναρξη των τετραήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της περιοχής, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες τέσσερις ημέρες γεμάτες πολιτισμό, μουσική και παράδοση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:15 am


Πρόσληψη 10 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων*, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου «Έργο αποχέτευσης οικισμών Γιαννακοχωρίου – Μαρίνας Δήμου Νάουσας», στο Υποέργο «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ)» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις», ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:38 pm


Πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων στο Δήμο Νάουσας

Την πρόσληψη τριάντα εννέα (39) ατόμων [ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ/ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων, το διδακτικό έτος 2023-2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 6:02 pm


Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα και στην γραμματειακή υποστήριξη στο Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Ασκληπιός

Το Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Ασκληπιός Βέροιας ζητάει:

  1. Υπηρεσία καθαριότητας για το Πολυϊατρείο

Πλήρες ωράριο (σπαστό)

Ηλικία 19-40 ετών

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 5:53 pm


Meta-morphosis Academy & AXON Βέροιας μαζί για τη νέα σχολική χρονιά!

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και το ζήτημα της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών, θα τεθεί στο τραπέζι. Σε μία εποχή που η ενισχυτική διδασκαλία αποτελεί προνόμιο, που με αγάπη προσφέρουν οι γονείς στα παιδιά τους, η Meta-morphosisAcademy, μαζί με το φροντιστήριο ξένων γλωσσών AXONVeria έρχονται να προσφέρουν προνομιακά πακέτα στους μαθητές και των δύο φροντιστηρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 5:32 pm


Βέροια: Αναβάλλεται η σημερινή παράσταση, «Άθρωπος ´ς σο σπέλ», με τον Τάκη Βαμβακίδη

Ανακοινώθηκε πό την παραγωγή, ότι λόγω εκτάκτου κωλύματος, αναβάλλεται η παράσταση - ποντιακή κωμωδία «Άθρωπος ´ς σο σπέλ» με τον Τάκη Βαμβακίδη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου, στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Για οτιδήποτε νεότερο, σε σχέση με άλλη ημερομηνία θα αποσταλεί ενημερωτικό δελτίο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:03 pm


Όπου φύγει – φύγει οι Βεροιώτες το Σαββατοκύριακο

Ο παρατεταμένος καύσωνας που πλήττει την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την πόλη της Βέροιας. Με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι Βεροιώτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δυσφορίας, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους για να δροσιστούν.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 9:34 am


Γιορτή παράδοσης και πολιτισμού στη Νέα Λυκογιάννη

Το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της γιορτής της Αγίας Μαρκέλλας, η Νέα Λυκογιάννη έζησε μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη με παραδοσιακό χρώμα και πολιτιστική κληρονομιά, στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρκέλλα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου της περιοχής, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τη βραδιά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 12:47 am


Τραυματισμός γυναίκας στην Βέροια: Έσπασε υαλότουβλο πεζοδρομίου και τραυματίστηκε

Τον περασμένο μήνα, απογευματινές ώρες σημειώθηκε ατύχημα στην οδό Μαλακούση 10 στη Βέροια, μπροστά από το ΑΤΜ της ALPHA BANK.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 11:21 am


Νέα φωτιά στο Άλσος Παπάγου στην Βέροια

Μια νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα ξημερώματα (μετά τις 2πμ) στο Άλσος Παπάγου στη Βέροια, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαφορετικό σημείο από την προηγούμενη, αυτή τη φορά χαμηλότερα, από την πλευρά του Νοσοκομείου της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:57 am


e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 26 Ιουλίου

Συνολικά 1.193.315.285 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.450.865 δικαιούχους, από τις 22 έως τις 26 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:17 pm


Ημαθία: Η εξαφάνιση δύο δυναμικών καλλιεργειών

Η Ημαθία, γνωστή για την πλούσια γεωργική της παράδοση, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σημαντικές αλλαγές στον τομέα των καλλιεργειών. Δύο καλλιέργειες που ήταν ιδιαίτερα δυναμικές και απέφεραν σημαντικό εισόδημα στους αγρότες και σε μια σειρά επαγγελματιών έχουν πλέον εξαφανιστεί από την περιοχή: η βιομηχανική τομάτα και το ζαχαρότευτλο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:13 pm


Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα μέχρι την Δευτέρα

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία επικαιροποίηση του Α.Α.12/12-07-2024 έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνας), την έκδοση του χάρτη κινδύνου πυρκαγιάς όπου προβλέπεται για σήμερα Σάββατο 20-07-2024 ότι η κατηγορία κινδύνου θα είναι 3 (υψηλή) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας και κατόπιν α) της εισηγητικής αναφοράς της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ημαθίας β) τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Βέροιας και γ) των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στις 18-07-2024 στο Λουτροχώρι και στο Πάϊκο της Π.Ε. Πέλλας δ) της χθεσινής πυρκαγιάς στο ‘Αλσος Παπάγου, ενεργοποιείται η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας του Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε. Ημαθίας (ΑΔΑ: ΨΔ0Υ7ΛΛ-Χ01), και αφορά:

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 12:47 pm


Σίμος Τάμογλου: Ο Συμπαραστάτης του Δημότη στον δήμο Αλεξάνδρειας αποφασισμένος να δώσει λύσεις σε προβλήματα δημοτών

Στον δήμο Αλεξάνδρειας, η λειτουργία του θεσμού «Συμπαραστάτης του Δημότη» ξεκίνησε με την εκλογή του Σίμου Τάμογλου από το Δημοτικό Συμβούλιο στο τέλος Μαΐου. Ο κ. Τάμογλου είναι ο μοναδικός που κατέθεσε υποψηφιότητα (μάλιστα δήλωσε ότι αν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα θα παραιτούνταν) και ανέλαβε αυτόν τον ρόλο στον συγκεκριμένο δήμο, προσπαθώντας να αναδείξει τη σημασία του θεσμού και να αποδείξει την ωφέλεια του στους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 10:40 am


Φωτιά στο Άλσος Παπάγου στην Βέροια - Σβήστηκε γρήγορα πριν επεκταθεί

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 3 π.μ. στο Άλσος Παπάγου στη Βέροια, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή κοντά στο Νοσοκομείο. Χάρη στην άμεση και συντονισμένη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, αποτρέποντας μεγαλύτερη καταστροφή.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:39 am


Μεσιτικό - Ασφαλιστικό γραφείο "Home time": Τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου

Μεσιτικό - Ασφαλιστικό γραφείο "Home time"

Σαββαντίδου Ολυμπία - Ευαγγελόπουλος Δημήτριος

Ακροπόλεως & Αργυρουπόλεως, Προμηθέας, Βέροια

2331770770, 6972321861, 6972397282

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:07 pm


Πως να βγάζεις έως και 100.000 € τον χρόνο;

Ξεκλειδώστε το μέλλον σας με το θερινό μας σχολείο στο Coding & AI

Τελευταίες εγγραφές για την πρώτη εβδομάδα στο παρακάτω link:

https://forms.gle/LUQUCSHtDNZxZ7WF9

Το νούμερο φαντάζει μεγάλο. Για τους περισσότερους από εμάς τέτοιοι μισθοί, θα λέγαμε ότι ανήκουν σε μεγαλο-επιχειρηματίες ή το κλασικό για την Ελλάδα, γιατρούς ή δικηγόρους…

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:46 pm


Εξαφανίστηκαν οι «επίσημοι» από τα πανηγύρια

Τα πανηγύρια του καλοκαιριού αποτελούν παραδοσιακά γεγονότα που συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου σε πόλεις και χωριά ανά την Ελλάδα. Ωστόσο, φέτος παρατηρείται ένα φαινόμενο που ξαφνιάζει πολλούς: η απουσία των «επισήμων» από τα τραπέζια που κρατούν οι σύλλογοι.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 12:59 pm


Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και την Δευτέρα

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες με μέγιστες τιμές τοπικά πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου θα διατηρηθούν στη χώρα μας μέχρι τη Δευτέρα (22-7-2024). Από την Τρίτη θα υπάρξει βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας, τόσο ως προς τις μέγιστες όσο και ως προς τις ελάχιστες τιμές, που θα γίνει αισθητή στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος στις περισσότερες περιοχές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 12:49 pm


Άμεση σύλληψη άνδρα για κακοποίηση ζώου σε χωριό του δήμου Βέροιας

Χθες το μεσημέρι, σε χωριό του δήμου Βέροιας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας προχώρησαν σε άμεση σύλληψη ενός 84χρονου άνδρα, μετά από την ανακάλυψη βιντεοληπτικού υλικού που έδειχνε την κακοποίηση ενός σκύλου (Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 12:30 pm


Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας για προστασία από ακραίες καιρικές συνθήκες

Πολλοί, επειδή έχουν ήδη ζεστό σπίτι τον χειμώνα, πιστεύουν ότι η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας δεν τους αφορά.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 11:07 am


Εορτασμός για τα 40 + 2 χρόνια λειτουργίας των Οπτικών Ανδρεάδη στη Βέροια

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, τα Οπτικά Ανδρεάδη γιόρτασαν με λαμπρότητα και ενθουσιασμό τα 40+2 χρόνια λειτουργίας τους σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2024 | 6:47 pm


Διάθεση δελτίων ελεύθερης εισόδου για την παράσταση "Πλούτος" στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ανακοινώνει ότι διατίθενται δελτία ελεύθερης εισόδου για την  παράσταση "Πλούτος" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2024 | 2:05 pm


Πρόωρη φυλλόπτωση στα πλατάνια του Αγίου Νικολάου

Το Άλσος του Αγίου Νικολάου αποτελεί ένα σημαντικό οικοσύστημα για την περιοχή, φιλοξενώντας διάφορα είδη χλωρίδας και πανίδας, με τα πλατάνια να ξεχωρίζουν ως χαρακτηριστικά δέντρα. Πρόσφατα, παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο πρόωρης φυλλόπτωσης στα πλατάνια, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και τους ειδικούς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2024 | 1:35 pm


Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Ημαθία

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ημαθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας προχώρησαν σε σύλληψη αλλοδαπού άνδρα. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2024 | 11:34 am


Μεγάλος βραχίονας δένδρου έσπασε και έπεσε σε πάρκο του Προμηθέα στην Βέροια

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα σε πάρκο του Προμηθέα στην Βέροια, όταν ένας μεγάλος βραχίονας από δένδρο έσπασε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 7:43 pm


Επιδότηση στα οικιακά τιμολόγια Αυγούστου

Τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για το ενεργειακό κόστος εξειδίκευσε, σήμερα, Τετάρτη (17/7) η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 6:10 pm


Το Σάββατο 20 Ιουλίου η Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Ανάδειξη του Γυμνασίου της Μίεζας

Με την αρμόζουσα επισημότητα, για ένα έργο που θα αλλάξει την πορεία του τόπου μας, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την εκτέλεση του έργου «Έρευνα και ανάδειξη του Αρχαίου Γυμνασίου της Μίεζας», το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου στις 18.30 , στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 5:30 pm


Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Ανάκληση της ΚΥΑ που προβλέπει επιστροφή επιδοτήσεων στο ρεύμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, συντάσσεται απόλυτα με την θέση της ΕΣΕΕ για την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις, να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της περιόδου 2022 -2023.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 2:43 pm


Παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε συλλόγους για το 2024-2025

Προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να προχωρήσει στον ετήσιο προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.), καθώς και των αθλητικών χώρων: ΕΑΚ, Φιλίππειο Γυμναστήριο και ΔΑΚ «Άρης Γεωργιάδης» (Μπάσκετ Εληάς) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη, για το σχολικό έτος 2024 – 2025, καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 τα σχετικά αιτήματά τους στις κατά τόπους διευθύνσεις των σχολείων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 12:11 pm


Δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό μπλόκο και πέταξαν στον δρόμο συσκευασίες ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (16 Ιουλίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν και απέρριψαν από το όχημα 2 τσαντάκια, που περιείχαν 10 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,21 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 3,18 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 10:33 am


Ξεκαρδίστηκε το κοινό της Βέροιας με τους "Μπαμπάδες με ρούμι"

Το Άλσος ζωντάνεψε την Τρίτη το βράδυ, καθώς πλήθος κόσμου ανηφόρισε στο θερινό θέατρο της Βέροιας για να παρακολουθήσει την απολαυστική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Μπαμπάδες με ρούμι». Η δίωρη παράσταση κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις πετυχημένες ατάκες και τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη μαγεία του θεάτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 12:17 am


Σε εξειδικευμένο σεμινάριο για το fundraising στη Νέα Υόρκη, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Ένα ακόμη θετικό πρόσημο, διεθνώς, για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, αποτέλεσε η συμμετοχή της στο εξειδικευμένο σεμινάριο με τίτλο «The Art and Science of Fundraising», που διοργανώθηκε από την Myriad USA στη Νέα Υόρκη. Η Ασπασία Τασιοπούλου, Βιβλιοθηκονόμος και υπεύθυνη επικοινωνίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, ήταν μεταξύ των 50 ατόμων από 26 χώρες που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο αυτό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2024 | 6:22 pm


Πυρκαγιά σε αποθήκη στον Προμηθέα

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή Προμηθέα στη Βέροια, όταν πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό στο τέρμα της οδού Φωκίωνος το μεσημέρι της Τρίτης. Η αιτία των καπνών ήταν μια φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη με ξύλα και οικοδομικά υλικά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2024 | 2:22 pm


Με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, συνεχίζεται το «Naoussa Summer Festival 2024»

Συνεχίζονται με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του “Naoussa Summer Festival 2024”. Η είσοδος σε όλες τις επόμενες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Το αναλυτικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούλιο έχει ως εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2024 | 10:52 am


Μια θέση εργασίας για εργάτη παραγωγής σε εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών

Από εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών ζητείται εργάτης παραγωγής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2333064240

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2024 | 9:16 am


Νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης για Ανέργους και Εργαζομένους στον Τομέα του Τουρισμού

Νέο Πρόγραμμα επιδοτούμενης συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού αναμένεται να ανακοινωθεί από το Υπουργείο Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της Δράσης 16921 προβλέπεται να καταρτιστούν τουλάχιστον 18.000 ωφελούμενοι μέσω Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ των Α.Ε.Ι. και μέσω αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ..

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 8:10 pm


Δύο νέες θέσεις εργασίας το τεχνικό της τμήμα της Easy Education

Η εταιρία Easy Education ΕΕ με 16 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας πλήρως μετασχηματιστεί ψηφιακά σε όλους τους τομείς λειτουργίας της, ενισχύει με δύο νέες θέσεις εργασίας το τεχνικό της τμήμα (τμήμα IT).

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 6:59 pm


Εγγραφές & δώρα στη Meta-morphosis Academy !

Εγγραφές με μεγάλα ΔΩΡΑ! Με την εγγραφή τους οι μαθητές, στα μαθήματα του Αυγούστου και όλης της χρονιάς, μπαίνουν σε κλήρωση για α) 1 laptop β) όλα τα σχολικά βοηθήματα της χρονιάς

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και δωρεάν εγγραφή μπείτε στο link: https://forms.gle/EA76bvVdM2DS8rMZ7

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 3:02 pm


Εξαντλήθηκαν οι κάρτες ελευθέρας για την εβδομάδα προβολών: «Κ.Ε.Π.Α, σαν Σταρ του θερινού σινεμά»

Από την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας γνωστοποιείται ότι εξαντλήθηκαν από την δεύτερη κιόλας ημέρα διάθεσής τους, οι κάρτες ελευθέρας, για τις προβολές 7 βραβευμένων ταινιών στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Κ.Ε.Π.Α: σαν Σταρ του θερινού σινεμά»,  στην ταράτσα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 2:47 pm


Τα 2 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το Wonders στη Βέροια

Τα 2 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής, 12 Ιουλίου, το Wonders στη Βέροια.

Το αγαπημένο στέκι για καφέ, ποτό ή φαγητό, στο κέντρο της αγοράς της πόλης,  επί της Αντωνίου Τσούπελη 8, διοργάνωσε μια μοναδική εορταστική βραδιά με ζωντανή μουσική, ποτά κι εκλεκτά πιάτα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 1:40 pm


Ανοίγει για το κοινό το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Από Τρίτη 16/7/2024 το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας θα διατίθεται προς χρήση για το κοινό. 

ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ώρες κοινού: 07:00-9:30 και 19:00-21:30

"Ο Δήμος Βέροιας και το τμήμα Αθλητισμού, με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση συνθηκών των αθλητικών δημοτικών εγκαταστατών, έπειτα από προσπάθεια χρόνων διατίθεται το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας για χρήση προς το κοινό.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 10:48 am


8η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιο: Ένα Μεγάλο Λαϊκό Γλέντι

Η 8η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και παραδοσιακή μουσική. Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και προώθηση των κηπευτικών προϊόντων της περιοχής, και αυτό επιτεύχθηκε μέσα από μια ζωντανή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2024 | 11:59 pm


Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Σφηκιά: Μια βραδιά γεμάτη παράδοση και χορό

Το Σάββατο το βράδυ, το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Σφηκιά μετατράπηκε σε έναν ζωντανό χώρο γιορτής και πολιτισμού, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει το ετήσιο πολιτιστικό αντάμωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2024 | 8:31 pm


ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Τι θα πληρωθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου

Κατά την περίοδο 15 έως 19 Ιουλίου, θα καταβληθούν 81.963.651 ευρώ σε 72.986 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2024 | 9:19 am


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 2:28 am


1ο Λογγά Party at River (27/7/24) - Verianet

1ο Λογγά Party at River (27/7/24)  Verianet

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:45 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια