Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Κυκλάδων   »   Τηνος    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Προσοχή για τους επαγγελματίες της ΤήνουΌπως μας ενημέρωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις κατά τις οποίες, υποτιθέμενοι πελάτες ζητούν να ενοικιάσουν δωμάτιο ή όχημα. 

Εάν το κόστος είναι για παράδειγμα 300 ευρώ, στέλνουν στην επιχείρηση αποδεικτικό κατάθεσης 3.000 ευρώ. Στη συνέχεια επικοινωνούν με την επιχείρηση, λέγοντας ότι από λάθος κατέθεσαν 3.000 αντί 300 ευρώ και ζητούν ευγενικά την επιστροφή του επιπλέον ποσού. Φυσικά η μεταφορά δεν έχει γίνει στην πραγματικότητα, αλλά τα τραπεζικά παραστατικά που στέλνουν στις επιχειρήσεις, είναι πολύ αληθοφανή.

Μην προβαίνετε σε καμία επιστροφή ποσού, εάν τα χρήματα που αναγράφονται στα παραστατικά, δεν έχουν εμφανισθεί στο λογαριασμό σας.  

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 1:44 pm


Κοινό Τηνίων - Τελετή ορκωμοσίας - Φιέστα 2980€Κατά την 11η και τελευταία συνεδρίαση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, στις 12 Αυγούστου, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ανάληψη πίστωσης 2980€ για την κάλυψη δεξίωσης στην τελετή ορκωμοσίας.

Φυσικά, ο δημοτικός μας σύμβουλος κ. Γιάννης Βιδάλης δεν θα μπορούσε να ψηφίσει μια τέτοια πίστωση για φιέστες του δημάρχου και της πλειοψηφίας, όταν οι ανάγκες του δήμου και των δημοτών μας είναι τεράστιες και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Πρότεινε δε, τα χρήματα της φιέστας να δοθούν για τις ανάγκες της κοινωνικής κουζίνας, που για την ενίσχυσή της γίνεται την ίδια μέρα και ώρα ανοικτή συναυλία στο Γυμνάσιο Τήνου.

Η πρόταση μας έγινε αποδεκτή και από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αλλά όχι και από την πλειοψηφία που ψήφισε την πίστωση των 2980€ για την φιέστα.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” δεν θα παραβρεθεί στην “τελετή ορκωμοσίας”.

Ο απερχόμενος και ο νέος δημοτικός σύμβουλος αλλά και τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης θα παραβρεθούν και θα βοηθήσουν για την επιτυχία της συναυλίας για την ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας.

Ακόμα, ζητάμε από όλους τους νεοεκλεγείς δημοτικούς συμβούλους, και τους συμβούλους και προέδρους κοινοτήτων όλων των παρατάξεων, να μην παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας και στην φιέστα που θα ακολουθήσει. Αντί αυτού, τους καλούμε να συμμετάσχουν στην ανοικτή συναυλία και να ενισχύσουν έτσι την κοινωνική κουζίνα.

Ιδιαίτερα αναμένουμε από τους συμβούλους της παράταξης “Ενωμένοι για το νησί μας” του κυρίου Κροντηρά, η οποία εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 1:35 pm


Ξέρετε πόσους περιστεριώνες έχει η Τήνος;Ήταν περίπου πριν 3 χρόνια όταν ξεκίνησε ένα εγχείρημα το οποίο στην αρχή αν και φαινόταν αν όχι ακατόρθωτο, τουλάχιστον πολύ δύσκολο, επιτέλους φέτος έφτασε στο τέλος του. Αναφέρομαι στην καταμέτρηση όλων των περιστεριώνων της Τήνου.

Ο αριθμός τους φτάνει στο εκπληκτικό νούμερο των 880 περιστεριώνων. Και όσο και αν το φανταζόμασταν περίπου εδώ στην Τήνο, αφού οι περισσότεροι ξέραμε ότι είναι περίπου χίλιοι, δεν παραμένει να ξαφνιάζει ότι σε ένα νησί σαν την Τήνο υπάρχουν αυτή την στιγμή… 880 περιστεριώνες!

Νούμερο πραγματικά ασύλληπτο όταν το συνειδητοποιεί κανείς και μια κληρονομιά πραγματικά ανυπολόγιστη για την γενιά μας. Οι περιστεριώνες αποτελούν μνημεία θα έλεγα της λαϊκής μας τέχνης και φυσικά απόδοσης της καλαισθησίας μιας ιδιαίτερης κουλτούρας των Τηνιακών των προηγούμενων γενεών οι οποίοι μοχθούσαν για τον τόπο τους με τον οποίο ήταν τόσο δεμένοι.

Περιστεριώνες υπάρχουν βέβαια και σε άλλα μέρη και σε άλλες χώρες αλλά τόσο περίτεχνοι και τόσοι πολλοί ανά έκτασης γης πρέπει να κάνουν την Τήνο μοναδική σε όλο τον κόσμο, κατέχοντας την πρωτιά.

Σκοπός λοιπόν της δημιουργίας αυτής της σελίδας στο facebook (δείτε εδώ)είναι να ανεβάζει όποιος έχει υλικό σχετικά με τους περιστεριώνες της Τήνου, το οποίο πιθανόν δεν έχει αναφερθεί σε κανένα βιβλίο από όσα έχουν εκδοθεί, όπως π.χ φωτογραφίες παλιές και νέες, ανέκδοτες ιστορίες παλιές, τραγούδια με αναφορά σε περιστεριώνες και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαμε να μοιραστούμε, έτσι ώστε όλες αυτές οι πληροφορίες να περάσουν και στις επόμενες γενιές ώστε να μην χαθούν μια για πάντα στη λήθη του παρελθόντος. Διότι κάθε πληροφορία ή περιστεριώνας που χάνεται δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδημιουργηθεί στο μέλλον, οπότε ας αφήσουμε ότι μπορούμε περισσότερα στα παιδιά μας.

Πρελορέντζος Μάνθος

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 11:20 am


Η Τήνος μια «γροθιά» για τον ΑναστάσηΕίμαστε μια γροθιά εμείς οι Τηνιακοί, έχουμε καρδιά και ακόμα μια φορά θα το αποδείξουμε. Σε λίγες ώρες οι μουσικοί της Τήνου ενώνουν τις φωνές τους για έναν ιερό σκοπό.

Στόχος η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των εξόδων των συνεχών μετακινήσεων του Αναστάση στην Ιταλία για τη θεραπεία του.

Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια αυτή όλοι μικροί και μεγάλοι και ας γίνουμε το ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Σήμερα στις 21.00 απέναντι απο το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο η Τήνος θα τραγουδήσει για τον Αναστάση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 10:17 am


Βραδιά τζαζ στο Ξωτικό wine&deli στον Τριαντάρο ΤήνουΔυο κορυφαίοι μουσικοί της τζαζ, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με την υπέροχη τρομπέτα του και ο Βασίλης Ρακόπουλος με την λαμπερή του κιθάρα, θα στείλουν νότες και έμπνευση στον αιγαιοπελαγίτικο άνεμο και σ' εμάς από την βεράντα του Ξωτικού wine&deli στον Τριαντάρο, κλείνοντας μαγικά το φετινό ημερολογιακό θέρος.

Δευτέρα 26 Αυγούστου, από τις 9.30μμ μέχρι να γεμίσουμε καλοκαίρι!Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 9:52 am


Νέα μεγάλη προσφορά από την ελιν Τήνου


Καλοκαιρινές ιστορίες ελιν ... για μικρούς και μεγάλους

Με 30€ καύσιμα αποκτήστε ένα t-shirt μόνο με 3€

* η προωθητική ενέργεια ισχύει για καύμα uleaded Crystal, diesel Crystal και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων
Αλβέρτης Π. Ευάγγελος 
Βαγιά • Τήνος 
Τηλ. 22830 22175
Κιν. 697.479.1223

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 9:31 am


Κοινωνώ 4: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην ΤήνοΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 19 και στις 21 Ιουλίου 2019 οι εναρκτήριες δράσεις του Κοινωνώ 4 στη Βιοτεχνική Σχολή, ένα από τα ιστορικότερα κτήρια του νησιού αλλά και στον Κήπο της Συκιάς, το ζωντανό χώρο του Κοινωνώ στην Τήνο.

Ήταν ο καλύτερος πρόλογος για τον επόμενο ετήσιο θεματικό κύκλο Τέσσερα (συν ένα) στοιχεία, που εισάγει φέτος το Κοινωνώ. Για την υλοποίησή του το Κοινωνώ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες (όλων των τεχνών και των μέσων έκφρασης), αρχιτέκτονες, θεωρητικούς, ερευνητές, ανθρωπολόγους, εκπαιδευτικούς, περιβαλλοντολόγους, συλλόγους, ομάδες κλπ να διαμορφώσουν τη δική τους πρόταση / έργο επιλέγοντας μία από τις τέσσερις θεματικές Φωτιά (χειμώνας), Νερό (άνοιξη), Αέρας (καλοκαίρι), Γη (φθινόπωρο).Στείλτε τις προτάσεις σας έως 31 Οκτωβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ. https://kinono.gr/opencall.php
Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα υλοποιηθούν μέσω φιλοξενίας (residency) και θα παρουσιαστούν στην Τήνο κατά τους μήνες: Ιανουάριο, Μάϊο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2020. Το Κοινωνώ καλεί τους συμμετέχοντες να μείνουν για ένα χρονικό διάστημα στο νησί, να δουλέψουν με την φυσική ύλη σε τέσσερις εποχές του χρόνου, να εμπλακούν με τον τόπο και με τους άλλους συμμετέχοντες, να προβληματισθούν πάνω σε νέες πρακτικές της σύγχρονης τέχνης, επίκαιρα οικολογικά, κοινωνικά θέματα, ζητήματα πολιτισμού και τοπικότητας, και να δημιουργήσουν-συνδιαμορφώσουν έργο σε ένα μη αστικό περιβάλλον.

Όσοι παραβρέθηκαν – και ήταν πολλοί – στις εναρκτήριες δράσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τήνο και παρακολούθησαν δράσεις, performances και happenings που έμοιαζαν σαν μια μακροσκελή αυτοσχεδιαστική παράσταση, πήραν μια καλή «γεύση» της διαδραστικής φιλοσοφίας του Κοινωνώ και συμμετείχαν αυθόρμητα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.Η όμορφη αυλή της Βιοτεχνικής Σχολής γέμισε από κόσμο για τη μικρή, συγκινητική γιορτή του Συλλόγου Κυριών «Ο Ευαγγελισμός», που διαχειρίζεται τη Σχολή ήδη από το 1898. Πολλές ήταν και οι πρώην μαθήτριες της Σχολής που βρέθηκαν στο γνώριμό τους χώρο και είδαν μια διαφορετική χρήση του ιστορικού κτηρίου: την παραχώρησή του για την έκθεση «Φόρεμα απάνεμα, κήπος ανοιχτός» με έργα των εικαστικών Χρήστου Αρτέμη και Βιβής Κασαρά.  Με μια μεγάλη τοιχογραφία που καλύπτει περιμετρικά τη μεγάλη αίθουσα των αργαλειών, μια σειρά έργων με μολύβι καθώς και μια κινητική κατασκευή στο μουσειακό χώρο οι δύο καλλιτέχνες παρεμβαίνουν στον ιδιαίτερο χώρο της Σχολής, προτείνοντας μια ετερόχρονη ανάγνωση και μια διαφορετική περιήγηση σε αυτόν.

Τη βραδιά των εγκαινίων οκτώ μεταπτυχιακοί σπουδαστές του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ηχητική εγκατάσταση που δημιούργησαν εμπνεόμενοι από τον ήχο των αργαλειών. Είχε προηγηθεί η θεατρική performance φοιτητών από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών, εμπνευσμένη από την ιστορία του νησιού.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Είσοδος ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας 10.30 -14.30 και 19.00 -21.30
Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 το βράδυ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα εναλλασσόμενα δρώμενα στο Κήπο της Συκιάς, την «έδρα» του Κοινωνώ στην Τήνο (Καρόλου Βιτάλη, Χώρα Τήνου) αλλά και σε παρακείμενα κτήρια και απρόβλεπτους χώρους.

Το Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου των Βαγγέλη Κώτσου, Αλέξανδρου Τσιμέκα και Ρούλας Ρίφουνα, καλωσόρισε το κοινό ερμηνεύοντας στην εξώπορτα ενός σπιτιού. H λυρική ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Κότσαλη εντυπωσίασε τραγουδώντας στην εσωτερική σκάλα ενός κτηρίου, η Μαρία Λύμπουρα παρέσυρε με τη φωνή της τους θεατές σε ένα επιβλητικό υπόγειο, στο οποίο υποδέχονταν τον κοινό η ηχητική εγκατάσταση των Ντάνα Παπαχρήστου και Γιώργου Σαμαντά. Η βραδια συνεχίστηκε με τους Παναγιώτης Βασιλείου και την Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου σε μουσικές απαγγελίες ποίησης ενώ μεταξύ άλλων συμμετείχαν με δράσεις μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών και του τμήματος μουσικής τεχνολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κήπος της Συκιάς αποτελεί έργο εν εξελίξει του Κοινωνώ (το εισήγαγε το καλοκαίρι του 2018 ο εικαστικός και δημιουργός του Κοινωνώ Χρήστος Αρτέμης) προσφέροντας στους επισκέπτες, πέρα από ένα χώρο κοινωνικοποίησης, ενημέρωσης και συμμετοχικής ενεργοποίησης στις δράσεις του Κοινωνώ, ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που μπορεί να μεταμορφώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς, ακριβώς όπως και το Κοινωνώ.

Ο Κήπος της Συκιάς θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου (από τις 11 πμ έως τις 11μμ).

Είσοδος ελεύθερη. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για τις δράσεις του Κοινωνώ αλλά και να προμηθεύεται υλικό για το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στον επόμενο ετήσιο θεματικό κύκλο.

Σύλληψη / Καλλιτεχνική Διεύθυνση 
Χρήστος Αρτέμης, εικαστικός

Το Κοινωνώ 4 | Τέσσερα (συν ένα) στοιχεία υποστηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Οι δράσεις του Ιουλίου πραγματοποιούνται με την συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου, της Αστικής Μη-Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτισμού Αιγέας και την ευγενική χορηγία της ακτοπλοϊκής εταιρείας Fast Ferries.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 10:59 pm


Η Γιορτή της Τράτας στα Κιόνια ΤήνουΠραγματοποιήθηκε η γιορτή της τράτας σήμερα, Τετάρτη, 21 Αυγούστου στα Κιόνια Τήνου. Μια διοργάνωση του Δήμου Τήνου, της τοπικής κοινότητας Κτικάδου και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης.

Για ακόμα μια χρονιά καλάραμε την τράτα με γεύσεις & μουσικές Αιγαίου. Συμμετείχε η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Χρήστος Φιοράντης με την Τηνιακή Κομπανία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 9:43 pm


Το πέδικλο στο νησί της ΤήνουΛάβαμε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Αναδασώσεως νήσου Τήνου κ. Ιωάννη Ψάλτη την ακόλουθη επιστολή όπου αναφέρει πως τo πέδικλο στο χειροποίητο νησί της Τήνου, δεν πρέπει να θεωρείτε μέσο κακοποίησης των ζώων αλλά μέσο προστασίας των ζώων αλλά και του μοναδικού οικοσυστήματος του νησιού.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 7:21 pm


Σεμινάριο ΕΦΕΤ στην ΤήνοΤο Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 5 και 6 Οκτωβρίου στο Γραφείο Τήνου, ως εξής:

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 09.00-14.00 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 09.00-14.00 
Εισηγητής: Νίκος Γκιώνης
Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Ποιους αφορά: η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ | άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του ΕΦΕΤ)

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος γίνεται παρακάτω. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Τήνου κ. Βασίλη Σιώτο στο τηλέφωνο 22830 22404.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ. ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ προβλέπεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 6:32 pm


Επιχορήγηση για το δήμο ΤήνουΜε απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί απόδοση εσόδων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους.

Ο δήμος Τήνου θα καρπωθεί το ποσό των 108.081,58€. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως πρόκειται για την όγδοη κατανομή επιχορήγησης προς του Δήμους. Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από τις Κυκλάδες θα λάβει ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης με 269.024,05€. Το μικρό ποσό λαμβάνει ο δήμος Ανάφης με μόλις 19.723,77€Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 5:43 pm


Ευχαριστήριο Συλλόγου Σμαρδακίτου ΤήνουΘα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Για τρίτη συνεχή χρονιά, μας εμπιστευτήκατε για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε παρέα μέχρι το πρωί!

Ευχαριστούμε, επίσης, όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το γλέντι καθώς και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη συνδρομή τους!

Αναζητούνται ακόμη κάποιοι τυχεροί λαχνοί: 1208, 1050, 1283, 909, 1399, 617, 569. 
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να παραλάβετε το δώρο σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948550986

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στις 16 Αυγούστου στο Σμαρδάκιτο!

Καλό χειμώνα, με υγεία και χαμόγελα!

ΔΣ Εξωραϊστικού Συλλόγου Σμαρδακίτου Τήνου

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 2:43 pm


Νέα ανακοίνωση για την Κοινότητα Πανόρμου ΤήνουΛόγω βλάβης σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή “Δυο στόματα” του οικισμού Πανόρμου σήμερα Τετάρτη 21/8/2019 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης (από το εστιατόριο “Μάρκος” έως και τον μεγάλο μόλο), για περίπου δύο ώρες (από τις 11.00 έως τις 13.00 ).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 11:24 am


Τριπόταμος Τήνου: Δραστηριότητες για παιδιά στην Γιορτή Κρασιού6η Γιορτή Κρασιού στον Τριπόταμο
Σύλλογος Τριποτάμου

"είμαστε όλοι φίλοι γλυκό τσαμπί σταφύλι ..." 

Παρασκευή, 23 Αυγούστου
 • παιδικό πατητήρι
 • κατασκευές
 • παιχνίδια
 • ζωγραφική
 • face painting
Δραστηριότητες για παιδιά
Ώρα: 18.00 - 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη
Δηλ. Συμμετοχής έως Τετάρτη, 21 Αυγούστου στο τηλ. 697.2941.797


Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 11:22 am


Πωλείται επιχείρηση στην Τήνο


Τιμή: 60.000€

Πωλείται επιχείρηση καφέ, παγωτού, βάφλας, κρέπας κλπ, κεντρικότατη, επί της παραλιακής οδού, μπροστά στα κότερα.

Πώληση άμεση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :2283025610, 6944717353.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 11:14 am


Διακονική Χειροτονία στην ΤήνοΚαθολική Αρχιεπισκοπή 
Νάξου - Πάρου - Τήνου - Ανδρου - Μυκόνου

Διακονική Χειροτονία
Υποδιακόνου Αλέξανδρυ Περρου

Καθεδρικός Ναός Παναγίας Ροδαρίου Ξινάρας Τήνου
Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2019 | Ώρα 11.30 π.μ.


Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 10:46 am


Ρεσιτάλ βιολιού στο Ξώμπουργο ΤήνουΤετάρτη 21/8 Έναρξη 20.30
Ρεσιτάλ βιολιού με τον Πέτρο Χρηστίδη

Ο σπουδαίος σολίστας αποδίδει τα έργα: H.F.Biber. Pasacaglia, J.S.Bach. Partita no.2, N.Paganini caprices 9,11,14,15, Petros Christidis «wicked blues», Petros Christidis. «improvisation» Ξώμπουργο, Μονή Ιεράς Καρδίας - Είσοδος ελεύθερηΔημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 10:27 am


Παράσταση από τον Θίασο Γυμνασίου Τήνου


Κυρίες, Κυριοι και αγαπημένα μας παιδιά ... ο Θίασος Γυμνασίου Τήνου παρουσιάζει το πρωτότυπο έργο Θεάτρου Σκιών «Ζητείται ψεύτης - Ο Καραγκιόζης». Στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Τήνου.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:30

ΘΑ ΦΑΑΑΑΜΕ, ΘΑ ΠΙΟΥΥΜΕΕΕ
ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ....

Είσοδος Ελεύθερη
Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 9:50 am


Ενισχύθηκε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ελίν!Εξελίσεται το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την ελίν!

Επιπλέον, σήμερα το Πρόγραμμα Πιστότητας ενισχύεται και με την Κάρτα Loyalty & Συλλογής πόντων ελίν up επιβράβευση.  Μια κάρτα – σε απτή μορφή αλλά και σε ψηφιακή – που ευχαριστεί και ανταμείβει τους πιστούς πελάτες ελίν, που προτιμούν πιο εδραιωμένες μορφές επιβράβευσης.


 • Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή RoadCube
 • Αγοράστε προϊόντα ελίν από το κινητό σας
 • Κερδίστε upίθανα δώρα
Τι είναι το up rewards;

Το ελίν up rewards είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που εκμεταλλεύεται τις τελευταίες εξελίξεις στη mobile τεχνολογία και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε, εύκολα, απλά και με ασφάλεια, ποιοτικά δώρα και υπηρεσίες.

Με κάθε συναλλαγή που θα κάνετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου ελίν, θα συλλέγετε πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώνετε με όποιο δώρο ή υπηρεσία επιθυμείτε.

Επιπλέον, το ελίν up rewards σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέξετε πολλαπλάσιους πόντους μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος, κάθε φορά που επιλέγετε ένα από τα προϊόντα τους.

Με τον τρόπο αυτό η ελίν και το up rewards σας δίνουν τη δυνατότητα να συλλέγετε πολύ γρήγορα και να κερδίζετε άμεσα. Αν, παράλληλα, είσαστε κάτοχος καρτών Eurobank €πιστροφή ή Εθνικής go4more κερδίζετε διπλά!

Γιατί συνεχίζετε να επωφελείστε από τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών, ενώ ταυτόχρονα συλλέγετε και πόντους ελίν up rewards!

Είναι απλό, πρωτοποριακό, μοναδικό και ασφαλές

Είναι μοναδικό γιατίΚατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή RoadCube στο smartphone κινητό σας. Επιλέγετε πρατήριο ελίν. Αγοράζετε το καύσιμο ή τις υπηρεσίες ελίν που επιθυμείτε, από το κινητό σας. Επισκέπτεστε το πρατήριο ελίν που έχετε επιλέξει. Εφοδιάζεστε με το καύσιμο ή απολαμβάνετε τις υπηρεσίες ελίν που έχετε αγοράσει. Συλλέγετε πόντους up rewards.

Επωφελείστε από τα προγράμματα επιβράβευσης Eurobank €πιστροφή ή Εθνικής go4more

στα συμβεβλημένα με τις τράπεζες πρατήρια.

Εξαργυρώνετε όσους πόντους απαιτούνται για να αποκτήσετε το δώρο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

Είναι απλό, πρωτοποριακό, μοναδικό και ασφαλές!

Είναι αποδοτικό καθώς κερδίζετε τριπλάσιους πόντους, όταν επιλέγετε τα πρωτοποριακά καύσιμα Crystal της ελίν, πολλαπλάσιους πόντους, όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν επιλεγμένα πρατήρια ελίν, επιπλέον πόντους από τους συνεργάτες της ελίν, xρήσιμα δώρα.ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ up rewards
ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ up rewards
To up rewards προσφέρει ποιοτικά δώρα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες σας!
 • Εξαργύρωση πόντων από τους χρήστες του προγράμματος μέσω της εφαρμογής RoadCube
  Επιλέγετε το δώρο που επιθυμείτε από την εφαρμογή.
  Δηλώνετε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής.
  Η αποστολή του δώρου γίνεται δωρεάν με courier. Εξαιρούνται οι Δωροεπιταγές από τα καταστήματα
  Public, τις οποίες παραλαμβάνετε από το κατάστημα που θα επιλέξετε μέσω της εφαρμογής RoadCube.
 • Εξαργύρωση πόντων από τους χρήστες του προγράμματος χωρίς κινητό
  Επιλέγετε το δώρο από τον κατάλογο που κρατάτε στα χέρια σας.
  Καλείτε στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης ελίν up rewards 210 300 66 33 και επιλέγετε το δώρο που επιθυμείτε.
  Δηλώνετε τα στοιχεία σας για την αποστολή του δώρου το οποίο θα παραλάβετε
  δωρεάν με courier. 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Δείτε τον κατάλογο με τα δώρα της ελίν εδώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 9:43 am


Ο Γιώργος Περού στην πλατεία της Μέσης ΤήνουΟ Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια".

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν. Τόσο η φυσική ομορφιά όσο και η ανθρώπινη διάσταση που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του νησιού αποτελεί έμπνευση και οδηγό αλλά και τον ιδανικό χώρο για μια τέτοια «συνάντηση».

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 21.00 στην όμορφη πλατεία της Μέσης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέση «Το Ξυνάρι» με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και
σύγχρονες δημιουργίες.Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές τωνανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Η εκδήλώση πραγματοποιείται για την στήριξη και την ενίσχυση των παιδικών τμημάτων του Π.Α.Σ. Τήνου.

'Ωρα έναρξης: 21.00, Πλατεία Μέσης, Τήνος


Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 10:07 pm


Τα αστέρια του χθες ... στον Πύργο της ΤήνουΤα αστέρια του χθες
Μιμήσεις - Γέλιο - Τραγούδι

Γιάννης Τσιτουρίδης - Τίσσα Βασιλάκη

Τρίτη, 27 Αυγούστου
Σχολή Καλών Τεχνών, Πύργος | 21.00

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου - Πανόρμου Τήνου

Είσοδος 5€ (παιδιά έως 12 ετών, είσοδος ελεύθερη)


Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 8:48 pm


Καλάρουμε την Τράτα στα Κιόνια ΤήνουΟ Δήμος Τήνου και η Τοπική Κοινότητα Κτικάδου σας προσκαλούν στην 12η Αναβίωση της Τράτας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Αυγούστου και ώρα 19.30 στην παραλία των Κιονίων.

Καλάρουμε την Τράτα με γεύσεις & μουσικές του Αιγαίου!

Με τον Χρήστο Φιοράντη και την Τηνιακή Κομπανία.

Συμμετέχει η Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών Τήνου (Ενηλίκων και Παίδων)


Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 7:09 pm


Γραφείο του ΟΑΕΔ στο Δήμο ΤήνουΣτην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Τήνου και ΟΑΕΔ για την λειτουργία γραφείου ανταποκριτή στην Τήνο. 

Με δεδομένο ότι οι εγγεγραμμένοι στις λίστες του ΟΑΕΔ είναι πάνω από 1000 άτομα αποφασίσαμε τη δημιουργία του γραφείου εξυπηρέτησης του ΟΑΕΔ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε προηγούμενες τοποθετήσεις του ο Δήμαρχος Τήνου

Να τονίσουμε πως μετά και την θετική αυτή έγκριση του θέματος, καθίσταται άμεση η συγκέντρωση επίσημων στοιχείων για την ανεργία στο νησί, τα οποία θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε ως Δήμος για την ένταξή του σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Πρακτικά, ο Δήμος θα πρέπει να διαθέσει ένα γραφείο με τον σωστό εξοπλισμό και έναν υπάλληλο για την εξυπηρέτηση των δημοτών της Τήνου, ο οποίος θα εκπαιδευτεί, στο ειδικό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Ο.Α.Ε.Δ. από εκπαιδευτές του οργανισμού και θα έχει την υποχρέωση να ενεργεί:

(1) Εγγραφές ανέργων
(2) Απόδοση κλειδαρίθμου (κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες) σε εγγεγραμμένους ανέργους στο ΟΠΣ, σε φυσικά πρόσωπα και εργοδότες
(3) Έκδοση Βεβαιώσεων Ανεργίας
(4) Αιτήσεις Επιδότησης Τακτικής Ανεργίας
(5) Καταγραφή παρουσίας για πληρωμή Επιδόματος Τακτικής Ανεργίας – Επιδόματος Μακροχρονίως Ανέργων – Βοηθήματος Ανεργίας Αυτοτελώς & Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων
(6) Αιτήσεις για Λοιπά Βοηθήματα και Παροχές Ασφάλισης (Επίδομα Αφερεγγυότητας και επίδομα διαθεσιμότητας)
(7) Παραλαβή ενστάσεων-Αιτήσεων θεραπείας
(8) Υποδοχή της υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την υπαγωγή σε Προγράμματα απασχόλησης
(9) Υποδοχή της υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την καταβολή της επιχορήγησης σε Προγράμματα απασχόλησης
(10) Συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία – ΚΠΑ2 για την υπόδειξη ανέργων σε προγράμματα απασχόλησης και κοινωφελούς χαρακτήρα
(11) Παραλαβή δικαιολογητικων

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε το Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και του ΟΑΕΔ για την ταχεία, άνετη και λειτουργική εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων κατοίκων του Δήμου με τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσας απόφασης. Την αποδοχή των όρων της προγραμματικής σύμβασης

Τέλος, παρέχει εξουσιοδότηση στον κ. Δήμαρχο για την υπογραφή της σύμβασης και για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση .... 

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 6:15 pm


Μετά την Τράτα ... στο Γη Ουρανός ΘάλασσαΗ Γιορτή της Τράτας αύριο στα Κιόνια, και εμείς στο Γη, Ουρανός, Θάλασσα σας περιμένουμε να γευτείτε μοναδικές θαλασσινές γεύσεις στα τραπεζάκια μας πάνω στο κύμα.

Μην χάνετε χρόνο, κάνετε την κράτηση σας στο τηλέφωνο: 698 063 5740 & 

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 6:04 pm


Εκλογές στον Σύλλογο Τριανταριτών ΤήνουΟ Σύλλογος Απανταχού Τριανταριτών Τήνου ενημερώνουν τα παλαιά μέλη και φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές δηλώνοντας την υποψηφιότητα του το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 29 Αυγούστου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 5:54 pm


Τηνος - Ειδήσεις και Νέα

18.000 έλεγχοι για αδήλωτη εργασία – Που θα γίνουν - Cyclades24

18.000 έλεγχοι για αδήλωτη εργασία – Που θα γίνουν  Cyclades24

Καθολικοί, στοχευμένοι και επιτόπιοι έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα για την αποτελεσματική καταπολέμηση φαινομένων αδήλωτης, υποδηλωμένης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 4:44 pm


Ποιοι celebrities επισκέφθηκαν την Τήνο αυτό το καλοκαίρι; - Newsbomb

Ποιοι celebrities επισκέφθηκαν την Τήνο αυτό το καλοκαίρι;  Newsbomb

Είναι μια πραγματικότητα πως τα τελευταία χρόνια η Τήνος έχει γίνει ένας από τους πιο must προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει τα πάντα, και ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 4:00 pm


Τήνος: Νεαροί ξυλοκόπησαν οδηγό αγροτικού - Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο - Dikaiologitika News

Τήνος: Νεαροί ξυλοκόπησαν οδηγό αγροτικού - Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο  Dikaiologitika News

Τήνος: Νεαροί ξελοκόπησαν οδηγό αγροτικού - Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 10:27 am


Προβλήματα σε 92 λιμάνια της χώρας - Τα 10 SOS που απαιτούν άμεσα λύση και το πιο επικίνδυνο λιμάνι - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Προβλήματα σε 92 λιμάνια της χώρας - Τα 10 SOS που απαιτούν άμεσα λύση και το πιο επικίνδυνο λιμάνι  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Μετά το χάος που προκλήθηκε με τα δρομολόγια στη Σαμοθράκη, στο φως έρχονται τώρα κι άλλα μεγάλα προβλήματα από λιμάνια της χώρας. Έκθεση «φωτιά» ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 12:58 pm


Τήνος: Οι Κυκλάδες στην Μυκηναϊκή Εποχή - Ethnos

Τήνος: Οι Κυκλάδες στην Μυκηναϊκή Εποχή  Ethnos

Σπουδαίες, αλλά άγνωστες στο ευρύ κοινό αρχαιότητες, βγαίνουν στο φως για να ανασυνθέσουν τον χώρο των Κυκλάδων κατά την Μυκηναϊκή Εποχή. Η έκθεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 10:31 am


Βυθιζόμενο σύστημα για τα απορρίμματα στην Τήνο - Koini Gnomi

Βυθιζόμενο σύστημα για τα απορρίμματα στην Τήνο  Koini Gnomi

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, για την τοποθέτηση βυθιζόμενου συστήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 6:18 am


Ακυβερνησία σκάφους στην Τήνο - Cyclades24

Ακυβερνησία σκάφους στην Τήνο  Cyclades24

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Π-Τ/Ρ »ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Ν. Ύδρας 177, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2019 | 2:37 pm


Όταν η Παναγιά δεν σώζει το νησί της - TheCaller

Όταν η Παναγιά δεν σώζει το νησί της  TheCaller

Η απερισκεψία επισκέπτριας στην Τήνο γίνεται αφορμή για να τεθούν ερωτηματικά: πόσους τουρίστες αντέχει ο τόπος και πόσο κερδίζουν μακροπρόθεσμα οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2019 | 2:10 pm


Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στα Σοκάκια Της Τήνου Με Μαύρο Ολόσωμο Μαγιό - www.star.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στα Σοκάκια Της Τήνου Με Μαύρο Ολόσωμο Μαγιό  www.star.gr

Μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της για τα γυρίσματα του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήγε με την οικογένειά της στην Τήνο. Μάλιστα, το ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2019 | 10:05 am


Η τρυφερή αγκαλιά Μητσοτάκη στην Τήνο - Το Βήμα Online

Η τρυφερή αγκαλιά Μητσοτάκη στην Τήνο  Το Βήμα Online

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε αντιληπτός από όσους έκαναν μπάνιο κοντά στο ελικοδρόμιο και πολλοί έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:34 pm


Τήνος: Ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τήνος: Ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Παρέστησαν στη θεία λειτουργία και στην επιμνημόσυνο δέηση που έγινε πάνω στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού, στο σημείο που ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 9:56 pm


Όλη η Ελλάδα έκλεινε ευλαβικά το γόνυ στη χάρη της Παναγίας: Τήνος-Πάρος-Βέρμιο στο επίκεντρο των εορτασμών..ΕΙΚΟΝΕΣ - briefingnews.gr

Όλη η Ελλάδα έκλεινε ευλαβικά το γόνυ στη χάρη της Παναγίας: Τήνος-Πάρος-Βέρμιο στο επίκεντρο των εορτασμών..ΕΙΚΟΝΕΣ  briefingnews.gr

Ανήμερα της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προσκυνητές από όλον τον κόσμο ανάβουν ένα κερί για την Υπεραγία Θεοτόκο και ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 8:33 pm


Τήνος: Κατάνυξη και προσκύνημα στα γόνατα για τη Μεγαλόχαρη (φωτο) - Voria

Τήνος: Κατάνυξη και προσκύνημα στα γόνατα για τη Μεγαλόχαρη (φωτο)  Voria

Το νησί της Μεγαλόχαρης, αποτέλεσε και φέτος το επίκεντρο των εορτασμών, με χιλιάδες πιστών να συρρέουν στο ιερό νησί των Κυκλάδων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 8:33 pm


Εορτασμοί για την Κοίμηση της Θεοτόκου - Εκατοντάδες πιστοί στην Παναγία της Τήνου - Alpha tv News

Εορτασμοί για την Κοίμηση της Θεοτόκου - Εκατοντάδες πιστοί στην Παναγία της Τήνου  Alpha tv News

Η Κοίμηση της Θεοτόκου τιμάται σε κάθε γωνιά της χώρας. Όπως κάθε χρόνο, επίκεντρο των εκδηλώσεων, η Τήνος. ΣΧΕΤΙΚΑ. Θεσσαλονίκη: Συνεχείς αστυνομικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 7:25 pm


Παναγία Τήνου: Χιλιάδες πιστοί στους λαμπρούς εορτασμούς (ΦΩΤΟ) - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Παναγία Τήνου: Χιλιάδες πιστοί στους λαμπρούς εορτασμούς (ΦΩΤΟ)  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Παναγία Τήνου: Η ημέρα της Παναγίας γιορτάσθηκε και φέτος στην Τήνο με την παρουσία πλήθους πιστών. Προσκυνητές όλων των ηλικιών βρέθηκαν από νωρίς ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 2:02 pm


Τήνος: Live η Θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης - politisonline

Τήνος: Live η Θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης  politisonline

Παρακολουθείστε live από την Τήνο τη θεία λειτουργία από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Κοίμηση Θεοτόκουλειτουργίατηνος. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 1:01 pm


Παναγία Τήνου: Στη Μεγαλόχαρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Παναγία Τήνου: Στη Μεγαλόχαρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Παναγία Τήνου: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Τήνο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τον εορτασμό του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 12:11 pm


Πώς είναι η Παναγία της Τήνου πίσω από τα τάματα - News.gr

Πώς είναι η Παναγία της Τήνου πίσω από τα τάματα  News.gr

Είναι ένα από τα ιερότερα σύμβολα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 11:59 am


Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, στην Παναγία Σουμελά ο Παυλόπουλος - CNN Greece

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, στην Παναγία Σουμελά ο Παυλόπουλος  CNN Greece

Ειδήσεις - Στην Τήνο και στην Παναγία Σουμελά βρίσκονται σήμερα για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 11:10 am


Live: Η αρχιερατική θεία λειτουργία στην Τήνο - Newsbomb

Live: Η αρχιερατική θεία λειτουργία στην Τήνο  Newsbomb

Στην Τήνο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο προσκύνημα, ο εορτασμός της Παναγίας καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα του 1836 να είναι οκταήμερος και να διαρκεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 9:57 am


Live η Θεία Λειτουργία από την Παναγία της Τήνου - Ethnos

Live η Θεία Λειτουργία από την Παναγία της Τήνου  Ethnos

Παρακολουθείστε live από την Τήνο τη θεία λειτουργία από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Χιλιάδες πιστών, όπως κάθε χρόνο έχουν συγκεντρωθεί στο νησί την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 9:53 am


Ολοκληρώθηκε η Θεία Λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγιά της Τήνου - iefimerida

Ολοκληρώθηκε η Θεία Λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγιά της Τήνου  iefimerida

Ολοκληρώθηκε στην Τήνο η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr | Τήνος, λειτουργία, Θεία Λειτουργία, Παναγία, Παναγία ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 9:23 am


Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Athens Voice Online

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Athens Voice Online

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 8:42 am


Ετσι γιορτάζουμε τον Δεκαπενταύγουστο: H διάσημη Παναγιά της Τήνου, τα φιδάκια της Κεφαλονιάς και ο επιτάφιος της Σκιάθου - iefimerida

Ετσι γιορτάζουμε τον Δεκαπενταύγουστο: H διάσημη Παναγιά της Τήνου, τα φιδάκια της Κεφαλονιάς και ο επιτάφιος της Σκιάθου  iefimerida

Δεκαπενταύγουστος και οι απανταχού χριστιανοί γιορτάζουν σήμερα απ' άκρη σε άκρη της Γης την αγία Μετάσταση της Θεοτόκου. | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 8:34 am


Τήνος 15 Αυγούστου 1940: Ο Τορπιλισμός της Έλλης - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Τήνος 15 Αυγούστου 1940: Ο Τορπιλισμός της Έλλης  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Η βύθιση του καταδρομικού ΕΛΛΗ στο λιμάνι της Τήνου τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 από το ιταλικό υποβρύχιο ΝΤΕΛΦΙΝΟ, στοίχισε ανθρώπινες ζωές, αλλά ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 6:40 am


ΤΗΝΟΣ-ΤΩΡΑ: Πιστοί από όλον τον κόσμο προσκυνούν την Μεγαλόχαρη- Συγκλονιστικές στιγμές - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ-ΤΩΡΑ: Πιστοί από όλον τον κόσμο προσκυνούν την Μεγαλόχαρη- Συγκλονιστικές στιγμές  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Αποστολή στην Τήνο: Μαρεβίνα Κουτσοβασίλη. Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης. Στιγμές συγκίνησης στην Τήνο, όπου χιλιάδες πιστοί προσκυνούν την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 5:00 am


Τήνος: Σπάνιος συνδυασμός ομορφιάς και κουλτούρας - Traction

Τήνος: Σπάνιος συνδυασμός ομορφιάς και κουλτούρας  Traction

Μπορεί να έχει σαν πυλώνα της το φημισμένο Προσκύνημα της Μεγαλόχαρης, όμως η Τήνος είναι ένα όμορφο νησί με πολλά μικρά χωριουδάκια και έντονη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 4:00 am


Τήνος: 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες - Alpha tv News

Τήνος: 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες  Alpha tv News

Στην Τήνο 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες. ΣΧΕΤΙΚΑ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή η ακρόαση για τις θέσεις του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 8:37 pm


ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας. ΤΗΝΟΣ – Βαγγέλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 5:32 pm


Τήνος: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων στην παραλία Κολυμπήθρα (pics) - Ethnos

Τήνος: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων στην παραλία Κολυμπήθρα (pics)  Ethnos

Στο κενό από ύψος πέντε μέτρων έπεσε μία 28χρονη δασκάλα, την ώρα που καθόταν στη χιλιοφωτογραφημένη βελούδινη πολυθρόνα που βρίσκεται στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 5:26 pm


Στην Τήνο μεταβαίνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πρώτο ΘΕΜΑ

Στην Τήνο μεταβαίνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Πρώτο ΘΕΜΑ

Για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 5:15 pm


ΤΗΝΟΣ live : Πιστοί από κάθε γωνιά της γης στην Μεγαλόχαρη - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΤΗΝΟΣ live : Πιστοί από κάθε γωνιά της γης στην Μεγαλόχαρη  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Του Νίκου Πλιάτσικα - Ανταπόκριση ΤΗΝΟΣ - Για το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Πλοία με χιλιάδες λαού καταφθάνουν κάθε μία ώρα στην Ευαγγελίστρια της Τήνου ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 1:31 pm


Απίστευτο περιστατικό στις Κολυμπήθρες της Τήνου. Ο αέρας σήκωσε κυριολεκτικά δασκάλα και την έριξε απο ύψος 5 μέτρων - NEWSBLOG.GR

Απίστευτο περιστατικό στις Κολυμπήθρες της Τήνου. Ο αέρας σήκωσε κυριολεκτικά δασκάλα και την έριξε απο ύψος 5 μέτρων  NEWSBLOG.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Τήνο και συγκεκριμένα στην περιοχή μικρή Κολυμπήθρα η οποία είναι μια απο τις πιο δημοφιλές παραλίες του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:50 am


Τήνος: Τα δύο πρόσωπα, η μία παράνοια - HuffPost Greece

Τήνος: Τα δύο πρόσωπα, η μία παράνοια  HuffPost Greece

Το άλλο, ελληνικό καλοκαίρι. Μακριά από τα μπιτσόμπαρα, τη δηθενιά και την ”ανάπτυξη” δηλαδή το ξεπούλημα κάθε παραλίας, κάθε γραφικότητας...Την χυδαία ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 9:45 am


Απίστευτο ατύχημα στην Τήνο: Την πήρε και την σήκωσε (κυριολεκτικά) ο αέρας… - newsbreak.gr

Απίστευτο ατύχημα στην Τήνο: Την πήρε και την σήκωσε (κυριολεκτικά) ο αέρας…  newsbreak.gr

Σοβαρά τραυματίστηκε μια νεαρή δασκάλα, που έκανε τις διακοπές της στην Τήνο, όταν την παρέσυρε ο δυνατός άνεμος, στην προσπάθειά της να φωτογραφηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 8:47 am


ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019 - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2019 | 10:00 am


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ | Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου - in2life

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ | Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου  in2life

Φημισμένη για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους (την Παναγία, τα πανέμορφα χωριά της, τη συγκλονιστική κουζίνα της) η Τήνος έχει και μερικές από τις ωραιότερες ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο ταξιδεύουν τα «Φωτεινά μονοπάτια» της ΕΡΤ2 - ΕΡΤ

Στην Τήνο ταξιδεύουν τα «Φωτεινά μονοπάτια» της ΕΡΤ2  ΕΡΤ

Την Kυριακή 11 Αυγούστου 2019, στις 10:30 το πρωί, η σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2 «Φωτεινά μονοπάτια», ταξιδεύει στην Τήνο, στο νησί της Κυρίας των ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2019 | 10:00 am


Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Συγκλονιστικές στιγμές και κοσμοσυρροή στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ) - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Συγκλονιστικές στιγμές και κοσμοσυρροή στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ: Πλήθη λαού συρρέουν σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στην Παναγία της Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2019 | 10:00 am


Μητσοτάκης: Από σήμερα διακοπές στην Κρήτη -Ακολουθεί η Τήνος - aftodioikisi.gr

Μητσοτάκης: Από σήμερα διακοπές στην Κρήτη -Ακολουθεί η Τήνος  aftodioikisi.gr

Στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές θα βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διακοπές του πρόκειται να.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2019 | 10:00 am


Περί… «Τήνος - Parallaxi Mag

Περί… «Τήνος  Parallaxi Mag

Λέξεις- Εικόνες: Κατερίνα Χατζηδάκη. Η σχέση μου με το νησί της Τήνου μετρά χρόνια πολλά. Για την ακρίβεια ξεκινά από τα γεννοφάσκια μου, όταν 42 ημερών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Σύλληψη 19χρονου από το Λιμεναρχείο - Cyclades24

Τήνος: Σύλληψη 19χρονου από το Λιμεναρχείο  Cyclades24

Στην σύλληψη ενός 19χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν την 09-08-2019 βραδινές ώρες Στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου. Μετά από ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2019 | 10:00 am


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-ΤΩΡΑ: Άνθρωποι κάθε ηλικίας γονατιστοί στην Παναγία της Τήνου (ΦΩΤΟ) - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-ΤΩΡΑ: Άνθρωποι κάθε ηλικίας γονατιστοί στην Παναγία της Τήνου (ΦΩΤΟ)  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Λαοθάλασσα πιστών σήμερα 8 Αυγούστου 2019 στην Παναγία της Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Σημαντική ανακάλυψη μεγάλου αριθμού επιτύμβιων στηλών - SKAI

Τήνος: Σημαντική ανακάλυψη μεγάλου αριθμού επιτύμβιων στηλών  SKAI

Σημαντικός αριθμός επιτύμβιων στηλών, πρωτότυπων έργων των Κλασικών χρόνων, με ανάγλυφη διακόσμηση εξαιρετικής τέχνης σε ορισμένες από αυτές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2019 | 10:00 am


«Από το τοπίο στο περιβάλλον: η Τήνος στη ζωγραφική του Νίκου Λύτρα» - Koini Gnomi

«Από το τοπίο στο περιβάλλον: η Τήνος στη ζωγραφική του Νίκου Λύτρα»  Koini Gnomi

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, οργανώνει διάλεξη της Γλαύκης Γκότση, Δρ Ιστορίας της ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2019 | 10:00 am


Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Συγκίνηση και πλήθη λαού στη Μεγαλόχαρη-Στείλτε ονόματα υπέρ υγείας - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Συγκίνηση και πλήθη λαού στη Μεγαλόχαρη-Στείλτε ονόματα υπέρ υγείας  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Λαοθάλασσα πιστών προσέρχεται καθημερινά στον Πανίερο Ναό της Ευαγγλιστρίας στην Τήνο.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2019 | 10:00 am


Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Χιλιάδες προσκυνητές στη Μεγαλόχαρη-Δεκαπενταύγουστος 2019 - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Παναγία Τήνου ΤΩΡΑ: Χιλιάδες προσκυνητές στη Μεγαλόχαρη-Δεκαπενταύγουστος 2019  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ: Πλήθη λαού προστρέχουν στη Μητέρα Παναγία της Τήνου για πάρουν την ευλογία Της και να βοηθηθούν.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2019 | 10:00 am


Ο Μάνης Χρυσόστομος στην Ευαγγελίστρια της Τήνου - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ο Μάνης Χρυσόστομος στην Ευαγγελίστρια της Τήνου  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Μάνης Χρυσόστομος: Προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου και παρουσία πλήθος λαού τελέστηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία στον περίλαμπρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2019 | 10:00 am


Παναγία Τήνου: Η Θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Παναγία Τήνου: Η Θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ: Η εικόνα της Παναγίας, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1823 στο κτήμα Δοξαρά στην Τήνο. Στη θέση ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2019 | 10:00 am


Σύρος-Τήνος-Μύκονος Το κρασί της γραμμής - ΕΡΤ

Σύρος-Τήνος-Μύκονος Το κρασί της γραμμής  ΕΡΤ

Ένα από τα πιο γνωστά δρομολόγια από Πειραιά για Κυκλάδες τη δεκαετία του '90 ήταν η γραμμή Σύρος – Τήνος – Μύκονος. Οι τουρίστες ταξίδευαν ώρες για τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2019 | 10:00 am


To Aqua Blue από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο - Ικαρία - Σάμο - Koini Gnomi

To Aqua Blue από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο - Ικαρία - Σάμο  Koini Gnomi

Πειραιάς, 1 Αυγούστου 2019. Η Seajets ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue από σήμερα, Πέμπτη 1 ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό! - irafina

Τήνος: Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό!  irafina

Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της, το οποίο έπεσε σε γκρεμό στην Τήνο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Γιώργος Λιάγκας: Θα πάθετε πλάκα με το παλάτι του παρουσιαστή στην Τήνο! (Φωτο) - Ροή Ειδήσεων

Γιώργος Λιάγκας: Θα πάθετε πλάκα με το παλάτι του παρουσιαστή στην Τήνο! (Φωτο)  Ροή Ειδήσεων

Έχετε δει το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο; Θα πάθετε πλάκα! Βόμβα μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα! Ακύρωσε το ΣΚΑΙ για να μην… Ως γνωστόν, ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Βλάβη στο «Super Express» με 391 επιβάτες | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Τήνος: Βλάβη στο «Super Express» με 391 επιβάτες | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Βλάβη στο υδραυλικό σύστημα του πρυμναίου αριστερού καταπέλτη αποεπιβίβασης επιβατών και οχημάτων παρουσίασε κατά τη διαδικασία απόπλου το ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Τήνος είσαι εσύ; - Ethnos

Τήνος είσαι εσύ;  Ethnos

Είναι τα προσκυνήματα και τα μύρια τάματα στη Μεγαλόχαρη· τα αστραφτερά μάρμαρα στον Πύργο, οι τεράστιοι, στρογγυλεμένοι, γρανιτένιοι βράχοι στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Αυτοκίνητο ανετράπη και έπεσε σε γκρεμό - Cyclades24

Τήνος: Αυτοκίνητο ανετράπη και έπεσε σε γκρεμό  Cyclades24

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος σήμερα, στην περιοχή Βουρνή Τήνου, ανετράπη αυτοκίνητο σε γκρεμό με αποτέλεσμα τα τραυματιστεί η ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 July 2019 | 10:00 am


Τήνος-Νάξος-Σύρος με το πλοίο της γραμμής - LiFO

Τήνος-Νάξος-Σύρος με το πλοίο της γραμμής  LiFO

Φωτογραφικό "ημερολόγιο καταστρώματος", μέρος των δράσεων της Ελληνικής Συμμετοχής στην 10η Διεθνή 'Εκθεση Αρχιτεκτονικής της Μπιενάλε Βενετίας με ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 July 2019 | 10:00 am


Παναγία Τήνου: Τα θαύματα στους πονεμένους προσκυνητές - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Παναγία Τήνου: Τα θαύματα στους πονεμένους προσκυνητές  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ: Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της Εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 July 2019 | 10:00 am


Ο μακαριστός Νικόλαος 40 χρόνια πριν στην Τήνο - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ο μακαριστός Νικόλαος 40 χρόνια πριν στην Τήνο  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία που συγκινεί, ενώ είναι μία μοναδική απεικόνιση του Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου πριν από ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Kαρίκι, βολάκι, ρακιζιά, κατώγια: Τρώγοντας και πίνοντας στην Τήνο, το νησί που όλοι λένε πως «έχει το καλύτερο φαΐ» - LiFO

Kαρίκι, βολάκι, ρακιζιά, κατώγια: Τρώγοντας και πίνοντας στην Τήνο, το νησί που όλοι λένε πως «έχει το καλύτερο φαΐ»  LiFO

Η Τήνος είναι από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Ένας τόπος με φυσικό κάλλος και κρυφές ομορφιές, ο οποίος φημίζεται για την τέχνη, τον πολιτισμό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Μικρή Μασσαλία: Η νέα γαστρονομική έκπληξη της Τήνου - LiFO

Μικρή Μασσαλία: Η νέα γαστρονομική έκπληξη της Τήνου  LiFO

Το μενού επιμελήθηκαν ο executive chef Μιχάλης Τζόβας σε συνεργασία με τον chef Χάρη Μπονάνο και το γευστικό αποτέλεσμα ικανοποιεί και την πιο απαιτητική ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών από το Κοινωνώ στην Τήνο - CultureNow

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών από το Κοινωνώ στην Τήνο  CultureNow

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς δράσης στο νησί της Τήνου το Κοινωνώ εισάγει φέτος το θεματικό κύκλο Τέσσερα (συν ένα) Στοιχεία, ο οποίος θα διαρκέσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Βόλτα στα πιο όμορφα χωριά της - Reader.gr

Τήνος: Βόλτα στα πιο όμορφα χωριά της  Reader.gr

Εκεί όπου ανακαλύπτεις την αυθεντική γοητεία του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 28 July 2019 | 10:00 am


Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι- αστραπή και πάλι στην Τήνο - TheCaller

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι- αστραπή και πάλι στην Τήνο  TheCaller

Για την Τήνο αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2019 | 10:00 am


Το σπίτι της Τήνου που εντυπωσιάζει τον πλανήτη (pics+video) - E-Radio.gr

Το σπίτι της Τήνου που εντυπωσιάζει τον πλανήτη (pics+video)  E-Radio.gr

Ένα αριστούργημα στο Αιγαίο που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Εγκαίνια της έκθεσης «Δημήτριος Φιλιππότης Τήνιος εποίει» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στην Τήνο - Protagon

Εγκαίνια της έκθεσης «Δημήτριος Φιλιππότης Τήνιος εποίει» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στην Τήνο  Protagon

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου (ΕΠΜΑΣ), εγκαινιάζει την Τετάρτη 31 ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Ημέρες και νύχτες ραδιοφώνου στην Τήνο | Εικαστικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Ημέρες και νύχτες ραδιοφώνου στην Τήνο | Εικαστικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Πριν από ένα χρόνο στην Τήνο, η Μάγια Τσόκλη έλαβε ένα τηλεφώνημα από μία κάτοικο του χωριού Κουμάρος, που της μετέφερε την επιθυμία ενός Γάλλου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Τήνος. Θα σέβεστε… - Protagon

Τήνος. Θα σέβεστε…  Protagon

Με το που τον άκουσα να (θεωρεί ότι) δίνει γραμμή «Φέτος δεν έχει Μύκονο. Πάμε Τήνο!» με τον χαζοχαρούμενο πληθυντικό μιας ντεμοντέ κοσμικο-αγέλης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Η Τήνος «υποκλίθηκε» στην Αγία Πελαγία- βίντεο - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Η Τήνος «υποκλίθηκε» στην Αγία Πελαγία- βίντεο  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν οι πιστοί στην Τήνο κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Ιεράς εικόνας της Μεγαλόχαρης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η λιτανεία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


ΤΗΝΟΣ : Πάνω από 10.000 λαού στη λιτανεία για τον εορτασμό της Αγίας Πελαγίας - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΤΗΝΟΣ : Πάνω από 10.000 λαού στη λιτανεία για τον εορτασμό της Αγίας Πελαγίας  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Του Πάνου Φωτίου - Πάνω από 10.000 λαού στον εορτασμό για την Αγία Πελαγία , σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τοπικών αρχών που μίλησαν στο ΒΗΜΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Κατάνυξη στην λιτάνευση της εικόνας της Οσίας Πελαγίας - newsbreak.gr

Τήνος: Κατάνυξη στην λιτάνευση της εικόνας της Οσίας Πελαγίας  newsbreak.gr

Τελέστηκε χθες, στο πλαίσιο του εορτασμού της 197ης επετείου από το όραμα της Οσίας Πελαγίας, λιτανευτική πομπή της Αγίας Εικόνας από το Πανελλήνιο Ιερό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2019 | 10:00 am


ΤΩΡΑ: Η Τήνος υποκλίθηκε στην Αγία Πελαγία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΤΩΡΑ: Η Τήνος υποκλίθηκε στην Αγία Πελαγία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Φωτογραφικό υλικό από την μεταφορά της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης Τήνου από την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, στην πόλη της Τήνου και έπειτα στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 10:00 am


Μια ιδιωτική κατοικία στην Τήνο που επιμένει στην τέχνη, Του Νίκου Βατόπουλου - Η Καθημερινή

Μια ιδιωτική κατοικία στην Τήνο που επιμένει στην τέχνη, Του Νίκου Βατόπουλου  Η Καθημερινή

Για δεύτερη χρονιά, φέτος το καλοκαίρι, μια ιδιωτική οικία στην Τήνο ανοίγει για να φιλοξενήσει έκθεση με έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. Οι φιλότεχνοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 10:00 am


Η Τήνος όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Athens Voice Online

Η Τήνος όπως δεν την έχουμε ξαναδεί  Athens Voice Online

Προβολή της ταινίας IOM SE UT που γυρίστηκε στο επιβλητικό σκηνικό της Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 10:00 am


Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά - LiFO

Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά  LiFO

Υπάρχει μια ομορφιά κρυμμένη στην άγρια αγκινάρα που αποκαλύπτεται στο Cardoon Tinos, έναν χώρο που πήρε το όνομά του από το άγριο φυτό και έδωσε μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:00 am


Στον Εσπερινό στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τα Νέα Οnline

Στον Εσπερινό στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Τα Νέα Οnline

Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 10:00 am


Η Τήνος του Ευριπίδη Αποστολίδη - Athens Voice Online

Η Τήνος του Ευριπίδη Αποστολίδη  Athens Voice Online

Ο διευθυντής του εστιατορίου Μαραθιά, Ευριπίδης Αποστολίδης, γράφει για τη δική του Τήνο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Οδηγός για αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διασκέδαση - Athens Voice Online

Τήνος: Οδηγός για αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διασκέδαση  Athens Voice Online

Τα καλύτερα σημεία της Τήνου για τις φετινές διακοπές.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


«Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή»: Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας - Elculture.gr

«Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή»: Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας  Elculture.gr

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την περιοδική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 12:10 pm


Ενας πρώην στάβλος στην Τήνο μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο σπίτι [εικόνες] - iefimerida

Ενας πρώην στάβλος στην Τήνο μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο σπίτι [εικόνες]  iefimerida

Η Τήνος, εκτός από ένα νησί με απαράμιλλη ομορφιά, φιλόξενους κατοίκους και γαστρονομικές απολαύσεις, είναι γεμάτη με ιδέες design και αρχιτεκτονικής.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 11:53 am


ΟΜΜΑ: Φαγητό και cocktails στο σημείο με την ωραιότερη θέα της Τήνου - LiFO

ΟΜΜΑ: Φαγητό και cocktails στο σημείο με την ωραιότερη θέα της Τήνου  LiFO

Η αρχιτεκτονική του ΟΜΜΑ, επιμέλεια της 9-Design, είναι εμπνευσμένη από τους περίφημους περιστεριώνες του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


«Bianco»: H γεύση του λευκού... στην Τήνο - Πρώτο ΘΕΜΑ

«Bianco»: H γεύση του λευκού... στην Τήνο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο διάλογος ανθρώπου και τόπου δεν είναι πουθενά τόσο αποκαλυπτικός όσο στην Τήνο, ένα νησί που συνεχώς ανακαλύπτεται για τις κρυφές και φανερές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Στο «νησί του Αιόλου και της Παναγίας» που συνδυάζει τέχνη και «άγρια» ομορφιά - HuffPost Greece

Τήνος: Στο «νησί του Αιόλου και της Παναγίας» που συνδυάζει τέχνη και «άγρια» ομορφιά  HuffPost Greece

Η Τήνος, έκτασης 195 τ. χλμ., αποτελεί το Κυκλαδίτικό νησί που συνδυάζει τη θρησκεία και την αρχιτεκτονική με την τέχνη και τα εκπληκτικής ομορφιάς μονοπάτια ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


«Bianco»: Ένα κομψό beach house restaurant άνοιξε πανιά στην Τήνο - αθηνόραμα travel - Αθηνόραμα

«Bianco»: Ένα κομψό beach house restaurant άνοιξε πανιά στην Τήνο - αθηνόραμα travel  Αθηνόραμα

Σ' αυτό το κυκλαδίτικης ομορφιάς φυσικό τοπίο της παραλίας του Μπάλλου, εδώ και λίγες εβδομάδες φυσάει ένας νέος άνεμος, που ενώνει την άγρια φυσική ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 10:00 am


Τήνος: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τη σωτηρία βρέφους - CNN Greece

Τήνος: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τη σωτηρία βρέφους  CNN Greece

Ειδήσεις - Ένα θρίλερ, για τη μεταφορά ενός βρέφους 8 μηνών που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σύρου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


Tο εναλλακτικό «τάμα» στην Τήνο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Tο εναλλακτικό «τάμα» στην Τήνο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ταξίδι στα μονοπάτια, τις τέχνες και τις γεύσεις της ανεξερεύνητης νήσου των Κυκλάδων, ανακαλύπτοντας αξίες που συνθέτουν το σημερινό πρόσωπο της και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas - CNN Greece

Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas  CNN Greece

Τα τελευταία χρόνια η τουριστική κίνηση στην Τήνο σημειώνει κατακόρυφη άνοδο με πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες να την επιλέγουν όχι μόνο ως έναν...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Γνωρίζοντας την Τήνο αλλιώς | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Γνωρίζοντας την Τήνο αλλιώς | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις έναν τόπο από το να τον περπατήσεις. Στην περίπτωση της Τήνου, το νέο δίκτυο μονοπατιών της, μήκους 152 ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Πεζοπορία στα μονοπάτια της Τήνου: κάτι σαν μαγεία - LiFO

Πεζοπορία στα μονοπάτια της Τήνου: κάτι σαν μαγεία  LiFO

Τinos Trails: Τα μονοπάτια της Τήνου αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Ο Δημήτρης Χατζής είναι ο τελευταίος σιδεράς της Τήνου - LiFO

Ο Δημήτρης Χατζής είναι ο τελευταίος σιδεράς της Τήνου  LiFO

Τον συναντήσαμε στον Πύργο, την κοιτίδα της μαρμαροτεχνίας, και μας μιλά για την τέχνη του σιδηρουργού που χάνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:00 am


Τήνος – το μονοπάτι σαν θα πάρεις - Protagon

Τήνος – το μονοπάτι σαν θα πάρεις  Protagon

Γεννήθηκα να λατρεύω και να θαυμάζω. Ολα στο πολύ! Και τα αντίστροφά τους, στο πολύ επίσης! Σε τέτοιους χαρακτήρες, η μόνη αγωνία είναι, μην και πέσει κάτι ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019» - LiFO

Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019»  LiFO

Μια εβδομάδα εκδηλώσεων αφιερωμένη στα μοναδικά υλικά και πιάτα του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Τήνος - Συγκλονιστικό βίντεο: Το «Θεολόγος» παλεύει με τα κύματα εν μέσω θυελλωδών ανέμων - Newsbomb

Τήνος - Συγκλονιστικό βίντεο: Το «Θεολόγος» παλεύει με τα κύματα εν μέσω θυελλωδών ανέμων  Newsbomb

Οι θυελλώδεις άνεμοι που «σάρωναν» χθες Κυριακή (05/05) το Αιγαίο προκάλεσαν προβλήματα σε ταξιδιώτες και... καπετάνιους. Μια χαρακτηριστική περίπτωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Στον Επιτάφιο της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Στον Επιτάφιο της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο επιτάφιος του Αγίου Ελευθερίου - Αγίου Νικολάου να μπαίνει μαζί με τον ιερέα και τα εξαπτέρυγα, στην παραλία «Καλάμια», ενώ ταυτόχρονα, στη βραχονησίδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Σπείρα «ποντικών» κάνει πλιάτσικο σε ναούς της Τήνου - Αρπάζουν εικόνες, τιμαλφή και το σκάνε με σκάφη! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σπείρα «ποντικών» κάνει πλιάτσικο σε ναούς της Τήνου - Αρπάζουν εικόνες, τιμαλφή και το σκάνε με σκάφη!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι «χρυσοδάκτυλοι» στήνουν τα χτυπήματά τους με αριστοτεχνικό τρόπο - Σε εξέλιξη από το πρωί μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού που αναζητά ύποπτα σκάφη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:00 am


Τήνος: Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη στοίχισε τη ζωή σε... - Newsit

Τήνος: Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη στοίχισε τη ζωή σε...  Newsit

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν τα κατάφερε. Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σύρου δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


Τήνος: Γενική κωδωνοκρουσία στο ολόλευκο κυκλαδονήσι - Έθνος

Τήνος: Γενική κωδωνοκρουσία στο ολόλευκο κυκλαδονήσι  Έθνος

Ενα από τα τέσσερα μεγάλα πανηγύρια που εορτάζονται στο κυκλαδίτικο νησί είναι και αυτό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με σημαιοστολισμούς, εορταστικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 9:00 am


Ταξίδι πολυτελείας στην Τήνο: Πώς το νησί των Κυκλάδων έγινε κορυφαίος luxury travel προορισμός - CNN Greece

Ταξίδι πολυτελείας στην Τήνο: Πώς το νησί των Κυκλάδων έγινε κορυφαίος luxury travel προορισμός  CNN Greece

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που απολαμβάνουμε και οργανώνουμε τις διακοπές μας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τηνος

Φιλικοί ιστότοποι: