Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Ναυτεμπορική

Ως τις 27 Αυγούστου οι δηλώσεις Covid απο εκμισθωτές ακινήτων για τον Μάιο

Παρατείνεται έως τις 27 Αυγούστου 2021 η προθεσμία, εντός της οποίας οι εκμισθωτές/υπεκμισθωτές ακινήτων μπορούν να υποβάλουν αρχικές ή τροποποιητικές «Δηλώσεις Covid» ή/και «Δηλώσεις Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας», για τον μήνα Μάιο 2021. Αυτό ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των φορολογουμένων. 

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2021 | 8:11 pm


Λουτσέσκου: Δεν έχουμε διαφορετική προσέγγιση για την Ευρώπη

Στη συγκέντρωση και την προσήλωση που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στην Μποέμιαν αύριο εστίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 11:02 pm


Ιταλία: «Πράσινο πάσο» στους συγγενείς των ηλικιωμένων που βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας

Σύμφωνα με απόφαση του ιταλικού υπουργείου υγείας, το «πράσινο πάσο εμβολιασμένων» θα επιτρέπει στους συγγενείς των ηλικιωμένων που βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας να τους επισκέπτονται κάθε ημέρα, για τρία τέταρτα της ώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 11:00 pm


ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη για πολλές περιοχές της χώρας

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο για αρκετές περιοχές της χώρα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr).

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:52 pm


Ντούσκος: Στα τελευταία μέτρα έδωσα ψυχή

«Στα τελευταία μέτρα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, έδωσα ψυχή» υπογράμμισε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων (ΝΟΙ).

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:51 pm


ΗΠΑ: Ζήτησαν από 24 Ρώσους διπλωμάτες να φύγουν, αφού έληξαν οι βίζες τους

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ γνωστοποίησε  ότι η Ουάσινγκτον ζήτησε από 24 Ρώσους διπλωμάτες να φύγουν από τη χώρα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, αφού έληξαν οι βίζες τους.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:44 pm


Επιτυχές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross στη Μεγαλόπολη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο (31 Ιουλίου - 1η Αυγούστου) στην πίστα της Μεγαλόπολης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior MotoCross (ΜΧ) 2021, με συμμετοχή 129 αθλητών και αθλητριών από 23 χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:43 pm


Γερμανία: «Ναι» σε εμβολιασμό παιδιών 12-17 ετών και σε αναμνηστική δόση για ηλικιωμένους και ευπαθείς

Την προσφορά της δυνατότητας εμβολιασμού κατά της Covid-19 σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών αποφάσισαν πριν από λίγο ομόφωνα τα ομόσπονδα κρατίδια. Επιπλέον, ηλικιωμένοι και ιδιαίτερα ευάλωτες ομάδες μπορούν να προχωρήσουν στην λήψη αναμνηστικής δόσης εμβολίου τον Σεπτέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:36 pm


Highest temperature ever recorded in Greece on Mon., at 46.3C

The highest temperature recorded in Greece on Monday, in what meteorologists say was the climax of a severe heat wave sweeping through the country, reached 46.3C at the Makrakomi site in the south-central prefecture of Fthiotida, on the eastern side of Greece's mainland.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:33 pm


ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests την Τρίτη

Δωρεάν rapid tests θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αύριο 3 Αυγούστου σε 143 σημεία της Επικράτειας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2021 | 10:30 pmΦιλικοί ιστότοποι: