Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η 199η Επέτειος της Μάχης των Τρικόρφων

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Σιλίμνας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Μνήμη των Πεσόντων στη Μάχη των Τρικόρφων, κατά τον εορτασμό που θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.30 π.μ. στη θέση Τρίκορφα, του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος
Κων/νος Τζιούμης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Θέση Τρίκορφα της Κοινότητας Σιλίμνας
10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων της Μάχης των Τρικόρφων
10:45 Εκφώνηση πανηγυρικού από τον κ. Παναγιώτη Βέμμο
11:00 - Κατάθεση στεφάνων Τήρηση σιγής 

Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου 

Πέρας εκδήλωσης

Δήλωση κατάθεση στεφάνων έως 28/6/2024 ώρα 13:00 - τηλ. 2713600402.

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 12:05 pm


Επίσημα στην Ράκοφ ο Σουρλής

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή στην πολωνική Raków Częstochowa.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Σουρλή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 11:47 am


Μποροβήλος: Είναι ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Παρουσία του Δημήτρη Μποροβήλου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης με τον αντιπρόεδρο της κιτρινομπλέ να μιλά στην ομάδα τονίζοντας την στήριξη της διοίκησης στους παίχτες και στους προπονητές.

Αναλυτικά

"Ο στόχος του Αστέρα είναι κάθε χρονιά να πηγαίνουμε ψηλότερα. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Την περσινή χρονιά λίγο έλειψε να μπούμε στα Play Off και βγήκε πρώτοι στα Play Out σε ισοβαθμία με τον Πανσερραϊκό.

Στόχος μας είναι να πάμε ψηλότερα. Είναι και μια ευκαιρία η φετινή χρονιά, τόσο για τον Αστέρα, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες να διεκδικήσουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, λόγω της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Έτσι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα για να διεκδικήσουμε αυτή τη θέση".

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 11:20 am


Δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου στέγασης Αποθήκης από το Δήμο Τρίπολης

Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση χώρου στέγασης Αποθήκης από το Δήμο Τρίπολης, στην Κοινότητα Σταδίου, της Δ.Ε. Τεγέας, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων ορίζεται από 26-06-2024 και λήγει στις 08-07-2024. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας, οποιαδήποτε υποβολή έγγραφης προσφοράς κρίνεται εκπρόθεσμη.

Οι όροι της διακήρυξης, σύμφωνα με τους οποίους η επιτροπή θα ενεργήσει τη δημοπρασία, είναι οι εξής:

ΑΡΘΡΟ 1

Περιγραφή, χαρακτηριστικά και θέση ακινήτων

Ο Δήμος Τρίπολης ενδιαφέρεται να μισθώσει χώρο στέγασης Αποθήκης στην Κοινότητα Σταδίου της Δ.Ε. Τεγέας, για τη φύλαξη υλικών, αντικειμένων και λοιπού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για την Εμποροπανήγυρη της Τεγέας και οι περιοδικές διακοσμήσεις (Πάσχα, Χριστούγεννα κ.α.) εντός των ορίων της Κοινότητας Σταδίου, ωφέλιμης επιφάνειας από 150 τμ ως 250 τμ, κτίριο περίκλειστο με πόρτα να κλειδώνει, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Κτιριοδομικού Κανονισμού.

ΑΡΘΡΟ 2

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία

Στη διαδικασία της δημοπρασίας μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε εταιρικής μορφής καθώς και κοινοπραξίες, που είναι κύριοι ή/και επικαρπωτές ακινήτων, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας διακήρυξης.

Αν κάποιος μειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να το δηλώσει προς την Επιτροπή, πριν την έναρξη της δημοπρασίας, παρουσιάζοντας νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.

Οι διαγωνιζόμενοι, επί ποινή αποκλεισμού, παρίστανται αν είναι φυσικά πρόσωπα αυτοπροσώπως ή με τον νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, για δε τα Νομικά Πρόσωπα όπως ορίζεται κατωτέρω:

Για τις Ομόρρυθμες και Ετερόρρυθμες Εταιρείες, από το νόμιμο εκπρόσωπο της Εταιρείας όπως ορίζεται στο καταστατικό της και στις τυχόν τροποποιήσεις του.

Για τις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, από το διαχειριστή της Εταιρείας όπως ορίζεται στο καταστατικό της και στις τυχόν τροποποιήσεις του.

Για τις Ανώνυμες Εταιρείες, από τον νόμιμο εκπρόσωπο σύμφωνα με το πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης του ΓΕΜΗ το οποίο πρέπει να έχει εκδοθεί έως τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες πριν από την υποβολή του, εκτός αν αυτό φέρει συγκεκριμένο χρόνο ισχύος.

Οι προσφορές των Κοινοπραξιών κατατίθενται από όλα τα κοινοπρακτούντα μέλη αυτοπροσώπως ή από κοινό εκπρόσωπο διορισμένο με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Εφόσον τα φυσικά πρόσωπα ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Νομικών Προσώπων συμμετέχουν στη δημοπρασία με αντιπροσώπους απαιτείται η προσκόμιση παραστατικού νόμιμης εκπροσώπησης ήτοι συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο εκτός από την περίπτωση των Α.Ε. που οι εκπρόσωποι ορίζονται από το Διοικητικό τους Συμβούλιο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 11:00 am


Διακήρυξη του έργου «Ανάπλαση παραλιακής οδού Καλλίτση στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» προϋπολογισμού 1.500.000,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.),

Αναθέτουσα Αρχή / Αρμόδια Υπηρεσία Διεξαγωγής διαγωνισμού: ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Σημείο επαφής - Διάθεση εγγράφων διαγωνισμού: Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται στη διαδικτυακή πύλη: www.promitheus.gov.gr (ΕΣΗΔΗΣ και ΚΗΔΜΗΣ)

Α/Α συστήματος στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 208227

Τόπος υποβολής προσφορών: Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Γλώσσα προσφορών: Ελληνική

Τρόπος σύναψης σύμβασης: Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός κάτω των ορίων. Η υποβολή προσφορών θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.                                                                         

Δικαιούμενοι συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης: Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στις κατηγορίες έργων ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ και ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 , 5, 6 και 7  και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Στον βαθμό που καλύπτονται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ΣΔΣ, καθώς και τις λοιπές διεθνείς συμφωνίες από τις οποίες δεσμεύεται η Ένωση, οι αναθέτουσες αρχές επιφυλάσσουν για τα έργα, τα αγαθά, τις υπηρεσίες και τους οικονομικούς φορείς των χωρών που έχουν υπογράψει τις εν λόγω συμφωνίες μεταχείριση εξίσου ευνοϊκή με αυτήν που επιφυλάσσουν για τα έργα, τα αγαθά, τις υπηρεσίες και τους οικονομικούς φορείς της Ένωσης

Προθεσμία εκτέλεσης έργου: 240 ημερολογιακές ημέρες.

Κριτήριο ανάθεσης: η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή)

Παραλαβή προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.grτου συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται 09/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης  των προσφορών ορίζεται η 11/07/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

Χρόνος ισχύος προσφορών: Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό για διάστημα δεκατριών (13) μηνών.

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές

Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

Χρηματοδότηση: Φορέας Χρηματοδότησης είναι το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών». Η σύμβαση αφορά το έργο με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» με βάση την Απόφαση Ένταξης με αρ. πρωτ. 86795/16-12-2022.

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει την με ΚΑΕ : 30-7326.070 σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024 του Φορέα.

Κωδικός CPV: 45211360-0 Κατασκευαστικές εργασίες για ανάπτυξη αστικής περιοχής και κωδικό NUTS: EL651.

Εγγυητική συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής 2% επί των δημοπρατούμενων εργασιών της μελέτης, δηλαδή το ποσό των 24.194,00€ ευρώ (είκοσι τεσσάρων χιλιάδων εκατό ενενήντα τεσσάρων ευρώ)

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Πληροφορίες: Αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr) και φέρουν ψηφιακή υπογραφή στις προθεσμίες που αναφέρονται στη Διακήρυξη. Τα εν λόγω αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών/διευκρινήσεων υποβάλλονται από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς Φορείς, δηλαδή αυτούς που διαθέτουν σχετικά διαπιστευτήρια που του έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ακόμα ένα έργο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και επισκεπτών. Αφού ξεπεράσαμε όλα τα γραφειοκρατικά – διοικητικά ζητήματα λόγω της ιδιαιτερότητας του έργου προχωράμε στην υλοποίησή του, η οποία θα αναβαθμίσει αισθητικά της εικόνα της παραλιακής ζώνης. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες του Παραλίου Άστρους είναι αυξημένες λόγω της επισκεψιμότητας του, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, γι΄ αυτό συνεχίζουμε βήμα βήμα με κύριο στόχο να δώσουμε στο Παράλιο την εικόνα που του αξίζει».

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:56 am


Εγγραφές στο 3ο ΕΠΑΛ Τρίπολης (Εσπερινό)

Το 3ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης ( Εσπερινό ) παρέχει τη δυνατότητα σε αποφοίτους Γυμνασίου και αποφοίτους Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (εργαζόμενους και ανέργους) να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για να αποκτήσουν:

α) απολυτήριο (ισότιμο του Γενικού Λυκείου)

β) πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (επιπέδου 4) , το οποίο παρέχει αυξημένες δυνατότητες

επαγγελματικής αποκατάστασης και μοριοδότησης.

Επισημαίνεται ότι στο 3ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης (Εσπερινό) μπορούν επίσης να εγγραφούν στη Β΄ Τάξη οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου ή του Τ.Ε.Λ. ή του ΕΠΑ.Λ. ή του ΤΕΕ προκειμένου να αποκτήσουν μόνο πτυχίο τεχνικής ειδικότητας, το οποίο παρέχει επιπλέον δυνατότητες για την επαγγελματική τους αποκατάσταση (χωρίς να παρακολουθήσουν τα μαθήματα γενικής παιδείας, διότι απαλλάσσονται από αυτά). Επίσης, μπορεί, όποιος επιθυμεί, να κάνει επανεγγραφή στη Γ΄ τάξη για την απόκτηση και 2ης ειδικότητας του Τομέα από τον οποίο έχει αποφοιτήσει.

Όσοι μαθητές έχουν τελειώσει την Α΄ Τάξη του Γενικού Λυκείου ή την Α΄ Τάξη του ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. μπορούν να εγγραφούν στη Β΄ Τάξη του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ..

Οι απόφοιτοι των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. έχουν πρόσβαση σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Πανεπιστήμιων., ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Β΄ ΤΑΞΗ (ΤΟΜΕΙΣ)

1) ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

2) ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

3) ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Γ΄ΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

1) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

2) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

3) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

4) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

5) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται κατά τις βραδινές ώρες από 18:00 έως 22:30. Η διάρκεια σπουδών για αποφοίτους Γυμνασίου και Σ.Δ.Ε. είναι τρία (3) έτη και για απόφοιτους Γενικού Λυκείου, Τ.Ε.Λ.,Τ.Ε.Ε. και ΕΠΑ.Λ. είναι δυο (2) έτη και παρακολουθούν μόνο μαθήματα ειδικότητας (20 ώρες την εβδομάδα μάθημα).

Πληροφορίες – Εγγραφές στη Γραμματεία του σχολείου: Τρίπολη, Τέρμα Τεγέας,

από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 18:00 έως 21:00.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2710-221928 και 6945-064014. Τρίπολη 26/06/2024

Ο Διευθυντής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης

Κοσκινάς Π. Δημήτριος

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:39 am


Διακοπή ρεύματος στην Ασέα

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 28/06/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Από ημ/νία και ώρα

Έως ημ/νία και ώρα

Δήμος/κοινότητα

Περιγραφή περιοχής

28/06/2024

08:30 π.μ.

28/06/2024

14:30 μ.μ.

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ.Δ. ΑΣΕΑΣ – ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΣΕΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

 

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ    

                                                                               ΔΕΔΔΗΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:36 am


Συναυλία με τον «Λαϊκό Παράδεισο» του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης στην Πλατεία Πετρινού (pics,vid)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αρκαδίας «Ανέλιξη» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης και όλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην πλατεία Πετρινού δόθηκε συναυλία με το μουσικό σχήμα «Λαϊκός Παράδεισος» του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης με τα παιδιά να τραγουδούν ταξιδεύοντας σε υπέροχα λαϊκά μονοπάτια τον κόσμο.

Τα παιδιά έδωσαν μια πολύ όμορφη μουσική παράσταση, με το πρόγραμμα και τα τραγούδια τους χάρισαν μια μοναδική νότα στον κόσμο και ταυτόχρονα κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα για το ταλέντο τους.

Η Τρίπολη μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις τίμησε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία με το σχήμα "Λαϊκός Παράδεισος" από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Video of ArcadiaPortal.gr Συναυλία με το σχήμα "Λαϊκός Παράδεισος" από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:15 am


Δήμος Γορτυνίας: Εκπνέει η προθεσμία για τον καθαρισμό των οικοπέδων στις 30 Ιουνίου

Εκπνέει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία που έχουν οι πολίτες προκειμένου να δηλώσουν τον καθαρισμό των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας τους, στην πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση akatharista.apps.gov.gr, καθώς και στον ιστότοπο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gov.gr.

Οι δηλώσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών που έχει συσταθεί από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την καταγραφή των υποχρεώσεων των πολιτών κατά την αντιπυρική περίοδο και την τήρηση των μέτρων προληπτικής πυροπροστασίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, μετά την ημερομηνία αυτή θα αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα.

Ο Δήμος Γορτυνίας παρακαλεί τους ιδιοκτήτες, που καθαρίζουν να μην αφήνουν υπολείμματα έξω από τα οικόπεδα τους και να μην τα πετούν σε ρέματα διότι εξακολουθούν να αποτελούν αιτία πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Διάταξη η διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει:

-Υλοτομία και απομάκρυνση των ξερών και σπασμένων δέντρων και κλαδιών, καθώς και των κλαδιών που βρίσκονται σε άμεση επαφή με κτίσμα.

-Απομάκρυνση της καύσιμης φυτικής ύλης που βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους όπως ενδεικτικά το φυλλόστρωμα, τα ξερά χόρτα και τα κατακείμενα ξερά κλαδιά.

-Αποκλάδωση της βάσης της κόμης των δέντρων και αύξηση του ύψους έναρξής της από την επιφάνεια του εδάφους, ανάλογα με την ηλικία και το είδος του δέντρου.

-Αραίωση της θαμνώδους βλάστησης ως προς την κάλυψη του εδάφους.

-Απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών, αναφλέξιμων, εκρήξιμων ή εύφλεκτων υλικών, αντικειμένων και απορριμμάτων.

-Ασφαλή συλλογή και μεταφορά όλων των υπολειμμάτων καθαρισμού.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:12 am


Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Τρίπολης

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 10:00 am


Στην Τρίπολη η παρουσίαση του δίσκου «Χάρτινες Γροθιές» της Κατερίνας Χαρμπή από την Μανθυρέα

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 20.00, στο κατάστημα του Music Center, θα γίνει παρουσίαση του δίσκου "Χάρτινες Γροθιές" της Κατερίνας Χαρμπή. Η Κατερίνα Χαρμπή, με καταγωγή από Μανθυρέα Αρκαδίας, έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο, με τραγούδια σε δικούς της στίχους και μουσική και την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Music Center για να παρουσιάσει ζωντανά την μουσική της.Μαζι της θα ειναι και ο μουσικός Γιάννης Γεωργέλος.

Ακολουθήστε την Κατερίνα Χαρμπή:
Video: 

Κατερίνα Χαρμπή - Χάρτινες Γροθιές | Official Audio Release

Video of Κατερίνα Χαρμπή - Χάρτινες Γροθιές | Official Audio Release

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:48 am


Πρωταθλήτρια η Καλαμάτα 1980 μέσα στην Μεγαλόπολη επί του Πολύβιου

Η Καλαμάτα 1980 έκανε την ολική ανατροπή στους τελικούς της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και από 0-2 (από την κανονική περίοδο) πήγε στο 3-2 και πανηγύρισε τον τίτλο κόντρα στον Πολύβιο μέσα στην Μεγαλόπολη.

Οι Μεσσήνιοι στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς που θα έκρινε τον πρωταθλητή ήταν ανώτεροι και από την αρχή του αγώνα πήραν τα ηνία χτίζοντας διαφορές φτάνοντας τελικά στην νίκη με 51-75 και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΣΚΕΝΟΠ.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης ο Πολύβιος που για μια ακόμα φορά έφτασε στους τελικούς δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση ωστόσο πήρε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του για όλη του την πορεία μέσα στην χρονιά.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 23-44, 34-58, 51-75

Πολύβιος: Μακρής Α Μακρής Ν. Τζιούβελης 13, Τρυφωνόπουλος 3, Καλταμπάνης 7, Κωτσόπουλος 1, Σιαμπής Σιαμπάνης 4, Νικολόπουλος 3, Σταματόπουλος 6(2), Κουτίβας 7(1), Γεωργανάς 7

Καλαμάτα 1980: Νικολόπουλος Γεωργακόπουλος 12(2), Πανταζής Αλεξανδρόπουλος 15(3), Κωνσταντίνου 20(3), Καραγιάννης Μήλας 8, Τσιλίκας Κομπότης 4, Σκοπέτος 14(4), Σιδερης Αλοίμονος 2

Η σειρά των τελικών της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΑΕΜ Πολύβιος – Καλαμάτα 80 53-67

Καλαμάτα 80 – ΑΕΜ Πολύβιος 64-58

ΑΕΜ Πολύβιος – Καλαμάτα 80 51-75

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:27 am


Υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής στο πάρκο Φιλοδένδρων στην Τρίπολη

Ύστερα από την επιτυχημένη έκθεση ζωγραφικής στο πάρκο των Φιλοδένδρων (παραπλεύρως πλατείας Άρεως) το περσινό καλοκαίρι, η ομάδα «επιβάτες στο Τρένο του Πολιτισμού» κάνει θεσμό το ίδιο εγχείρημα. 

Το πάρκο θα γεμίσει καμβάδες και καβαλέτα και θα στηθεί μια ακόμα ομαδική υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής ανάμεσα στα δέντρα γύρω από το συντριβάνι,δίνοντας έτσι μια μικρή πολύχρωμη δροσερή αναπνοή  στους φιλότεχνους δημότες της Τρίπολης.

Διάρκεια έκθεσης 4,5 & 6 Ιουλίου 2024 (επισκέψιμες ώρες: 19:00 – 23:30).

 

Εγκαίνια έκθεσης Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 20:00, παρουσία των καλλιτεχνών/επιβατών της Ομάδας σε αυτή την στάση στο τρένο του πολιτισμού.

 

Την ίδια βραδιά έναρξης της έκθεσης φίλοι της ομάδας, μουσικοί θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με κιθάρα και φωνή και θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα με  μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών

 

Καλεσμένοι όλοι όσοι αγαπούν την Τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της


 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:23 am


Ανακοίνωση Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γορτυνίας

Παρακαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Γορτυνίας για την τήρηση του επισυναπτόμενου Οδηγού Προστασίας από δασικές πυρκαγιές.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
Αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο
 Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες.
 Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά
χόρτα το καλοκαίρι.
 Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ.
ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).
 Μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα.
 Μην αφήνετε τα σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.
 Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιόδους υψηλού κίνδυνου.
Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος
 Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα
τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.
 Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την
κατάστασή τους.
 Απομακρύνετε τα ξερά κλαδιά από τα δένδρα και τους θάμνους.
 Μην αφήνετε τα κλαδιά των δένδρων να ακουμπούν στους τοίχους, τη στέγη και
τα μπαλκόνια του σπιτιού. Κλαδέψτε τα αφήνοντας απόσταση τουλάχιστον 5
μέτρων από το σπίτι.
 Αραιώστε τη δενδρώδη βλάστηση έτσι ώστε τα κλαδιά του ενός δένδρου να
απέχουν τουλάχιστον 3 μέτρα από τα κλαδιά του άλλου. Για ακόμη μεγαλύτερη
προστασία απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το
κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της
φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν
προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.
 Μην τοποθετείτε πλαστικές υδρορροές ή σωλήνες στους τοίχους του σπιτιού.
 Μην τοποθετείτε παραθυρόφυλλα από εύφλεκτα υλικά στα παράθυρα και τις
μπαλκονόπορτες.
 Φροντίστε ώστε τα καλύμματα στις καμινάδες και τους αεραγωγούς του σπιτιού
να είναι από άφλεκτο υλικό ώστε να μην διεισδύσουν σπίθες.
 Μην αποθηκεύετε εύφλεκτα αντικείμενα κοντά στο σπίτι.
 Τοποθετείτε τα καυσόξυλα σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.
 Μην κατασκευάζετε ακάλυπτες δεξαμενές καυσίμου κοντά στο σπίτι.
 Προμηθευτείτε τους κατάλληλους πυροσβεστήρες και φροντίζετε για τη
συντήρησή τους.
 Εξοπλιστείτε με σωλήνα ποτίσματος με μήκος ανάλογο της περιοχής που θέλετε
να προστατεύσετε.
 Εξοπλιστείτε με μια δεξαμενή νερού, μια απλή αντλία που λειτουργεί χωρίς
ηλεκτρικό ρεύμα και ένα σωλήνα νερού.

1

Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά
 Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία(τηλ.199) και δώστε
σαφείς πληροφορίες για:
- την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε,
- την τοποθεσία ,το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς.
- το είδος της βλάστησης που καίγεται.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
Αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας
 Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.
 Μεταφέρετε όλα τα εύφλεκτα υλικά από τον περίγυρο του κτιρίου σε κλειστούς και
προφυλαγμένους χώρους.
 Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες, κλπ.) έτσι ώστε να
μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.
 Κλείστε τις παροχές φυσικού αερίου και υγρών καυσίμων μέσα και έξω από το
σπίτι.
 Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα.
 Διευκολύνετε την πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων ανοίγοντας την πόρτα
του κήπου.
 Τοποθετείστε σκάλα στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού, αντίθετα από την
κατεύθυνση της πυρκαγιάς ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης
στη στέγη.
 Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η
περίμετρος του σπιτιού.
 Αν η ορατότητα είναι μειωμένη, ανάψτε τα εσωτερικά και τα εξωτερικά φώτα του
για να γίνεται ορατό μέσα από τους καπνούς.
Μόλις περάσει η πυρκαγιά
 Βγείτε από το σπίτι και σβήστε αμέσως τις μικροεστίες που απομένουν.
 Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο
και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.
Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας
 Μην εγκαταλείπετε το κτίριο εκτός αν η διαφυγή σας είναι πλήρως
εξασφαλισμένη.

1
 Μην μπαίνετε μέσα σε αυτοκίνητο. Η πιθανότητα επιβίωσης σε ένα σπίτι
κατασκευασμένο από άφλεκτα υλικά είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη σε
ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε καπνούς και φλόγες.
- Αν παραμείνετε στο σπίτι:
- Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.
- Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός.
- Απομακρύνετε τις κουρτίνες από τα παράθυρα.
- Μεταφέρετε στο εσωτερικό των δωματίων τα έπιπλα που βρίσκονται κοντά στα
παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες.
- Κλείστε τις ενδιάμεσες πόρτες για να επιβραδύνετε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.
- Γεμίστε την μπανιέρα, τους νιπτήρες και τους κουβάδες με εφεδρικό νερό.
- Συγκεντρωθείτε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.
- Φροντίστε να υπάρχει φακός και εφεδρικές μπαταρίες μαζί σας σε περίπτωση
διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

 Αν το σπίτι σας είναι ξύλινο αναζητείστε καταφύγιο σε κτιστό σπίτι.
 Αν διαταχθεί οργανωμένη απομάκρυνση από την περιοχή ακολουθείστε πιστά τις
οδηγίες των Αρχών και τις διαδρομές που θα σας δοθούν.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:13 am


Αυτές είναι οι ομάδες που πήραν την πρόκριση στους «16» του Euro 2024

Έγιναν γνωστές οι «16» ομάδες που θα μπουν στην φάση των άουκ αγώνων του Euro 2024 όπως προέκυψε μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων.

Τετάρτη 26 Ιουνίου

19:00 Ουκρανία – Βέλγιο 0-0

19:00 Σλοβακία – Ρουμανία 1-1

22:00 Γεωργία – Πορτογαλία 2-0

22:00 Τσεχία – Τουρκία 1-2

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους Ομίλους του EURO 2024:

Γερμανία

Ισπανία

Αγγλία

Αυστρία

Ρουμανία

Πορτογαλία

Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους Ομίλους του EURO 2024:

Ελβετία

Ιταλία

Δανία

Γαλλία

Βέλγιο

Τουρκία

Οι καλύτερες τρίτες στους Ομίλους του EURO 2024:

Ολλανδία

Γεωργία

Σλοβακία

Σλοβενία

Tα «νοκ άουτ» του EURO 2024

Φάση των «16»

29 Ιουνίου

(37) Γερμανία - Δανία 22:00
(38) Ελβετία - Ιταλία 19:00

30 Ιουνίου

(39)Ισπανία - Γεωργία 22:00
(40) Αγγλία - Σλοβακία 19:00

1 Ιουλίου

(41) Πορτογαλία - Σλοβενία 22:00
(42) Γαλλία - Bέλγιο 19:00

2 Ιουλίου

(43) Ρουμανία - Ολλανδία 19:00
(44) Αυστρία - Τουρκία 22:00

Προημιτελικά

5 Ιουλίου

(45) Νικητής αγώνα 39 - Νικητής αγώνα 37
(46) Νικητής αγώνα 41 - Νικητής αγώνα 42

6 Ιουλίου

(47) Νικητής αγώνα 43 - Νικητής αγώνα 44
(48) Νικητής αγώνα 40 - Νικητής αγώνα 38

Ημιτελικά

9 Ιουλίου

(49) Νικητής αγώνα 45 - Νικητής αγώνα 46

10 Ιουλίου

(50) Νικητής αγώνα 47 - Νικητής αγώνα 48

Τελικός

14 Ιουλίου

Νικητής αγώνα 49 - Νικητής αγώνα 50

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 9:02 am


Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σας γνωστοποιούμε ότι η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα συνέλθει σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 09.30 π.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθεί απόφαση στο κατωτέρω θέμα:

Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας πρόσληψης υδρονομέων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για το έτος 2024.
(Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει έναρξης της αρδευτικής περιόδου στη 01.07.2024.)

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Καμπύλης Γεώργιος

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2024 | 8:40 am


Βράδυ καλοκαιριού στο Παράλιο Άστρος

Βράδυ καλοκαιριού στο Παράλιο Άστρος με θέα το φωτισμένο λιμάνι

Η φωτογραφία ανήκει στον Κ.Κ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: [email protected], την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδία

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:40 pm


Τριανταφυλλόπουλος: Είμαι και πάλι στον Αστέρα

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψε και πάλι στον Αστέρα Τρίπολης και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που θα φορά και πάλι την κιτρινομπλέ φανέλα.

Αναλυτικά

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ. Νιώθω ότι μετά από την 5ετή μου θητεία στο εξωτερικό ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα και την πόλη που αγάπησα, δέθηκα και αγαπήθηκα.

Έρχομαι με πολλές παραστάσεις και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι για τον ΑΣΤΕΡΑ αξίζει να είναι πάντα υψηλοί. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου.

Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, να είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη.

Είμαι και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ".

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:30 pm


Έρχεται η 27η γιορτή σκορδού στα Λιθοβούνια

Την Κυριακή 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια.

Τη γιορτή διοργανώνει ο Αγροτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβουνίων.

Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερου σκόρδου, και στην ορχήστρα θα είναι ο Γιάννης Σιέττος, η Χαρά Βέρρα και ο Γιάννης Κατσίγιαννης. Στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Άλλη μια χρονιά σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, μουσική και πολύ χορό.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:15 pm


Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αστέρας (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στο γήπεδο πραγματοποιώντας την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο βοηθητικό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την πρώτη του προπόνηση ενόψει της 18ης συνεχόμενης συμμετοχής του στην Super League.

Η αρκαδική ομάδα υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε την προετοιμασία της και την περιμένει σκληρή δουλειά με στόχο να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική με την έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων.

Δείτε στο βίντεο στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Season '24 - '25: ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Video of Season '24 - '25: ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:05 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας