Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τσιαμούλος: Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα (pics,vid)

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Μαΐου το βράδυ ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο κ. Τσιαμούλος, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στις αδυναμίες της τωρινής δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας,αλλά και στην κακοδιαχείριση, και τόνισε: «Είναι πρωτοφανής η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση, παρά τις εισηγήσεις και τις προτάσεις μας για πέντε χρόνια, δεν εφαρμόστηκε ούτε ένα μέτρο διαφάνειας και λογοδοσίας. Η  δημοτική αρχή το μόνο που κατάφερε, ήταν να γίνει καθεστώς. Μετέτρεψε την εμπιστοσύνη που της έδωσαν οι δημότες σε καθεστωτική συμπεριφορά. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τις καταστροφικές πολιτικές. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συναυλία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προεκλογική ομιλία Νίκου Τσιαμούλου 23/5

Video of ArcadiaPortal.gr Προεκλογική ομιλία Νίκου Τσιαμούλου 23/5

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:57 pm


Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη (pics,vid)

«Ως εδώ με την κακοδιαχείριση και τα ρουσφέτια»

Την Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, μπροστά στο εκλογικό του κέντρο στην οδό  Δημητρακοπούλου και Τάσου Σεχιώτη.

Ο κ. Τζιούμης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην νυν δημοτική αρχή και αναφέρθηκε αναλυτικά στο διακύβευμα των εκλογών στον Δήμο Τρίπολης και υπογράμμισε ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, καλώντας τους συμπολίτες του να τον στηρίξουν.
 

«Ως εδώ, κύριοι, και μη παρέκει. Φίλες και φίλοι, εμείς πιστεύουμε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει ανάγκη από ηθική. Ο Δήμος κατηγορείται για ρουσφέτια, για κακοδιαχείριση, για απευθείας αναθέσεις έργων σε συγγενείς και παιδιά δημοτικών συμβούλων. Γενικά για άνιση αντιμετώπιση καταστάσεων. καθένας από εσάς μπορεί να κρίνει εάν και ποιοι έρχονται στον Δήμο για να ξελασπώσουν προσωπικά.  Έχουμε έναν σκοπό ευγενή. Έναν στόχο που μας κινεί, μας συγκινεί και μας επιτρέπει να σας κοιτάξουμε στα μάτια».

Η παράταξή μας δεν έχει καμία προσωπική βλέψη.

 
Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης έκανε παρουσίαση των υποψήφιων του.
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook
 
 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Video of ArcadiaPortal.gr Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:23 pm


Κατσαφάνας: Μια διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση από την «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» (pics,vid)

"Φέρνουμε νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με τον συνδυασμό «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» Κώστας Κατσαφάνας πραγματοποίησε όχι προεκλογική ομιλία, ως είθισται, αλλά μια παρουσίαση του προγράμματός του, το οποίο θα εφαρμόσει η παράταξή του αν οι πολίτες τού εμπιστευθούν τον Δήμο Τρίπολης την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Κατσαφάνας καλωσόρισε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και ευθύς αμέσως αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να φτιάξει έναν Δήμο καθαρό. «Οι περισσότεροι θεωρούν ότι με τα παλαμάκια και τις επευφημίες πρέπει να πάμε στις εκλογές. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να πάμε στις εκλογές με μια εκδήλωση, καθώς από τη δημιουργία της η παράταξή μας έχει ξεκινήσει η δουλειά σε ομάδες, ήδη από το 2011».
 
Ο κ. Κατσαφάνας αναφέρθηκε εκτενώς στο κομμάτι της διοίκησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την Τρίπολη, αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία.
 
Η ενέργεια είναι ένα δώρο που μας παρέχει η φύση.
 
Στη συνέχεια, παρουσίασε τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον κ. Δημήτρη Ραχιώτη, τον κ. Στάθη Χρόνη, την κυρία Χριστίνα Φορτούνη, την κυρία Ξένια Αργειτάκη. Πρόκειται για ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στη συνέχεια τις προτάσεις τους, πιο ειδικευμένες από εκείνες που έχει ανακοινώσει η παράταξη, για το περιβάλλον και την ενέργεια, για την αρχαιολογία και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας.
 
Η εκτέλεση προτάσεων χολαίνει. Πρέπει να δούμε πώς μπορεί να βγει από το τέλμα η περιοχή μας.
 
Ο κ. Κατσαφάνας υπογράμμισε ότι η παράταξή του έχει όραμα την ανάπτυξη, ένα όραμα που πρέπει να το έχουμε πάντα μπροστά μας, όπως είπε.
 
«Έχουμε ένα πρόγραμμα που προτέινει κάτι διαφορετικό στη διοίκηση. Εμείς οι αιρετοί πρέπει να σχεδιάζουμε, και ο σχεδιασμός αυτός να υλοποιείται από τις τεχνικές υπηρεσίες», είπε.
 

Δεν θα παίζουμε με το ρουσφέτι της τελευταίας στιγμής.

Αναπτύχθηκαν τα αναπτυξιακά θέματα ( Ενέργεια, Αγροτική - Κτηνοτροφική Παραγωγή, Πολιτισμός, Αθλητισμός) του προγράμματος του Κώστα Κατσαφάνα, από ειδικούς επιστήμονες.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι εξής:

·         Δημήτρης Ραχιώτης, Γεωφυσικός - Περιβαλλοντολόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τις ΑΠΕ. Θα μιλήσει για ενεργειακά πάρκα και ενεργειακές κοινότητες.

·         Χρόνης Στάθης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μικροβιολόγος/Κτηνίατρος. Θα μιλήσει για τον φορέα υποστήριξης αγροτών/κτηνοτρόφων.

·         Ξένια Αργειτάκη, Επ. Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Θα μιλήσει για επιστημονικές και κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικό τουρισμό.

·         Χριστίνα Φουρτούνη, Αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και για τον τουρισμό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κατσαφάνας: Φέρνουμε νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο

Video of ArcadiaPortal.gr Κατσαφάνας: Φέρνουμε νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:44 pm


Σαμαράς προς Τσίπρα από Τρίπολη: Η πατρίδα δεν είναι κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη (pics,vid)

Ομιλία εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη την Πέμπτη 23 Μαΐου, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Στόχος της ανοικτής εκδήλωσης, το κάλεσμα για συστράτευση ενώπιον των εκλογών της Κυριακής, αφού χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε στην ομιλία του ότι συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές αναμετρήσεις θα φέρει πιο κοντά τις βουλευτικές εκλογές, αλλά και η στήριξη στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη με τη Νέα Δημοκρατία δημάρχου Καλαμάτας και επίσης Μεσσήνιου, Παναγιώτη Νίκα.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός, πάντως, πως τα καθίσματα μπροστά στην εξέδρα ως επί το πλείστον ήταν κατειλημμένα από Μεσσήνιους, αφού πέντε με επτά λεωφορεία μισθώθηκαν για να φέρουν κόσμο στην Τρίπολη για την ομιλία του κ. Σαμαρά από τη Μεσσηνία.

Με καθυστέρηση περίπου σαράντα λεπτών, ο πρώην πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση καταχειροκροτούμενος.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος ευχαρίστησε τον Αντώνη Σαμαρά επειδή, όπως είπε, παρέλαβε μια διαλυμένη χώρα και την παρέδωσε χώρα, ενώ ευχήθηκε και χρόνια πολλά, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είχε γενέθλια.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Βλάσης, εξέφρασε τη συγκίνησή του και ανέφερε για πρώτη φορά στην εκδήλωση το όνομα του κ. Νίκα: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για έναν νέο πολιτικό σαν κι εμένα να προλογίζω δυο μεγάλους και σημαντικούς άνδρες. Πρώτον, τον Παναγιώτη Νίκα, που θα είναι ο αυριανός περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Και τον πρώην πρωθυπουργό, που δεν είναι ένας πρώην πρωθυπουργός που απλώς πέρασε από τη χώρα μας, αλλά εκείνος που θυσιάζοντας τα πάντα κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Σήμερα, ύστερα από πέντε χρόνια Αριστεράς, ο κόσμος μπορεί να συγκρίνει πώς ήταν η χώρα μας τότε και τώρα».

«Η ρίζα του Αντώνη του Σαμαρά είναι στην Αρκαδία, είναι στη Στεμνίτσα, είναι Αρκάς», τόνισε, θυμίζοντας την αρκαδική καταγωγή του πολιτικού.

Ακολούθως, ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός, και κάλεσε τον Παναγιώτη Νίκα στο βήμα.

Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για την υποστήριξή του στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για να αλλάξουν τα πράγματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και υπογράμμισε: «Τιμάμε την Αρκαδία, και η Τρίπολη θα είναι το κέντρο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών της Επανάστασης».

Στη συνέχεια ο κ. Νίκας επανέλαβε αυτό που λέει συχνά στις προεκλογικές του ομιλίες ότι η Αρκαδία είναι ουραγός στην ανάπτυξη, ενώ αναφέρθηκε ξανά στη χαμηλή απορρόφηση του ΕΣΠΑ, στην έλλειψη διαφάνειας και στην οικογενειοκρατία που «δεν έχει προηγούμενο», όπως είπε, επιτιθέμενος στην περιφερειακή αρχή.

Χαρακτήρισε ως «το καλύτερο ψηφοδέλτιο σε κάθε Νομό» τον συνδυασμό του.  Μετά τη σύντομη ομιλία του, ο κ. Νίκας προσκάλεσε στο βήμα τον κ. Σαμαρά, ο οποίος προκάλεσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που ανέμιζαν τις σημαίες τους. «Πλησιάζει η Κυριακή της νίκης. Είναι τιμή μου να κάνω τα γενέθλιά μου στη γενέθλια γη των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης».

Αμέσως, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ανοίγει τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες και κλείνει τα μάτια στους Ρουβίκωνες, που ξεπούλησε τη Μακεδονία, που ξεδιάντροπα μοιράζει τη σύνταξη του Ιουνίου για να πάρει την ψήφο του Μαΐου.

Η κυβέρνηση μοιράζει στον λαό λιγότερα από ό,τι πήρε, αλλά οι Έλληνες έχουμε αξιοπρέπεια και σε τρεις ημέρες θα το καταλάβεις στην κάλπη, ανέφερε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Τσίπρας, μας λέει ότι είναι εκείνος με τους πολλούς, αλλά τελικά αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος Μαυρογυαλούρος».

«Η πατρίδα είναι χώρα και όχι χώρος, οι Έλληνες είναι λαός με συνείδηση, και όχι πληθυσμός. Πατρίδα δεν είναι να ανοίγεις τα σύνορά σου σε όλους. Δεν είναι να είσαι πότε με τους Ποδέμος και πότε με τους Καμμένους. Η πατρίδα δεν είναι κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.»

«Εσύ που ξεπούλησες τη Μακεδονία δεν την αγαπάς την πατρίδα σου», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και υπογράμμισε: «Εμείς παλεύουμε για όλους τους Έλληνες. Η χώρα μας ούτε το 2060 δεν θα βγει από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι οι ευρωβουλευτές πρέπει να αγαπούν την Ευρώπη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα. Ήταν εχθρός της Ευρώπης και τώρα έχει γίνει το πιστό σκυλάκι των δανειστών».

«Την Κυριακή ψηφίζουμε για τους Δήμους και για την Περιφέρεια. Το 2014 η παράταξή μας είχε πράγματι στηρίξει τον Τατούλη και μετά αυτός της γύρισε την πλάτη», είπε, και τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα, τονίζοντας: «Από την πολλή παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ, κόλλησε κι αυτός».

Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε όλους τους Έλληνες να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, στο βήμα κλήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη Νίκα.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πάντως, ότι ο κ. Σαμαράς αποκάλεσε τη συγκέντρωση περίπου 500 ατόμων «λαοθάλασσα».

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ομιλία Σαμαρά στην Τρίπολη

Video of ArcadiaPortal.gr Ομιλία Σαμαρά στην Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:21 pm


ΑΔΜΗΕ: Υπογραφή σύμβασης για τη γραμμή Μεγαλόπολη - Κόρινθος

Στις «ράγες» μπαίνει  ο Ανατολικός Διάδρομος της Επέκτασης του Συστήματος 400 kVστην Πελοπόννησο, με την υπογραφή της σύμβασης με την κοινοπραξία ΑΤΕΡΜΩΝ- ΙΝΤΡΑΚΑΤ που ανακηρύχθηκε ανάδοχος (προσφέροντας τίμημα 26,07 εκατ. ευρώ)  του έργου κατασκευής της νέας Γραμμής Μεταφοράς 400 kVπου θα συνδέει το ΚΥΤ Μεγαλόπολης με το νέο  ΚΥΤ Κορίνθου (το οποίo ανέλαβε η ένωση εταιρειών MYTILINEOSS.A.- SIEYUANκαι συμβασιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα).  Και τα δυο έργα έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2021.

Το σχήμα ΑΤΕΡΜΩΝ-ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατασκευάζει ήδη τα εναέρια τμήματα της Γραμμής Μεταφοράς 400 KVΜεγαλόπολη-Πάτρα-Αχελώος που μαζί με το υποβρύχιο τμήμα Ρίο-Αντίρριοαπαρτίζουν τον Δυτικό Διάδρομο της Επέκτασης του Συστήματος 400 kVπρος την Πελοπόννησο, ο οποίος αναμένεται να περατωθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης,  υπογράμμισε ότι τα έργα των δυο Διαδρόμων σηματοδοτούν την πραγματική εισαγωγή της Πελοποννήσου στο Σύστημα των 400 kV, επιτρέποντας όχι μόνο την ανάπτυξη περισσότερων ΑΠΕ, αλλά και τη λειτουργία της μονάδας Μεγαλόπολης Vστη μέγιστη παραγωγική δυναμικότητα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕΡΜΩΝ, Κωνσταντίνος Παπασαββίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεύρυνση της συνεργασίας με τον ΑΔΜΗΕ και δεσμεύθηκε ότι η κοινοπραξία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε  τα έργα να ολοκληρωθούν εγκαίρως, ακόμα και πριν από τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα όπου είναι δυνατό,  ώστε να αναπτυχθούν τα μεγάλα οφέλη που προκύπτουν.

Αθήνα, 23 Μαϊου 2019                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:00 pm


Κυρωμένοι δασικοί χάρτες για το 44,3% της έκτασης της χώρας

Ένα επιπλέον ποσοστό κυρωμένων δασικών χαρτών προστίθεται σήμερα στον ελληνικό χάρτη, στο πλαίσιο της ταχείας εξέλιξης του έργου από τον Ιανουάριο 2017. Πρόκειται για 2,82% της έκτασης της χώρας, το οποίο προστίθεται στο 41,5% που είχε κυρωθεί μέχρι σήμερα.

Από το υπουργείο Περιβάλλοντος, υπενθυμίζεται ότι «από το 1975 (συνταγματική επιταγή) έως το τέλος του 2016 στη χώρα είχαν κυρωθεί δασικοί χάρτες μόλις στο 1% της έκτασής της. Σήμερα, και σε διάστημα μόλις 2,5 χρόνων, η Ελλάδα έχει κυρωμένους δασικούς χάρτες στο 44,3% της έκτασής της».

Τις αποφάσεις μερικής κύρωσης υπογράφουν σήμερα οι Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Αττικής, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Μακεδονίας Θράκης και αφορούν στις περιοχές:

• Ανατολικής Αττικής: περιοχές δήµων Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου Αττικής και των δηµοτικών ενοτήτων: α) Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης δήµου Παλλήνης, β) Ν. Ψυχικού δήµου Φιλοθέης – Ψυχικού Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής

• Δυτικής Αττικής: προκαποδιστριακών ΟΤΑ: Ελευσίνας, Μαγούλας, Νέας Περάμου, Οινόης, Ερυθρών, Βιλίων Π.Ε. Δυτ. Αττικής και Κορυδαλλού Π.Ε. Πειραιώς

• Τρικάλων: ολόκληρη περιοχή αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δασών

• Καβάλας: 1) Τ.Κ. Αγίου Κοσµά, 2) Τ.Κ. Γέροντα, 3) Τ.Κ.Γραβούνης, 4) Τ.Κ. ∆ιποτάµου, 5) Τ.Κ. ∆υσβάτου, 6) Τ.Κ. Ελαφοχωρίου, 7) Τ.Κ. Ερατεινού, 8) Τ.Κ. Ζαρκαδιάς, 9) Τ.Κ. Κεχροκάµπου, 10) Τ.Κ. Λεκάνης, 11) Τ.Κ. Μακρυχωρίου, 12) Τ.Κ. Πέρνης, 13) Τ.Κ. Πετροπηγής, 14) Τ.Κ. Πλαταµώνος, 15) Τ.Κ. Ποντολίβαδου, 16) ∆.Κ. Χρυσουπόλεως και 17) Τ.Κ. Χρυσοχωρίου, του ∆ήµου Νέστου, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Από το ΥΠΕΝ διευκρινίζεται ότι στις περιοχές αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται οι εκτάσεις για τις οποίες έχουν υποβληθεί αντιρρήσεις, αιτήσεις διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων και αιτήσεις εξαγοράς/χρήσης εκχερσωμένων εκτάσεων για γεωργική εκμετάλλευση και ότι οι εκτάσεις αυτές θα κυρωθούν σε επόμενο στάδιο μετά την εξέτασή τους από τις Επιτροπές Αντιρρήσεων ή την ένταξή τους σε νόμιμη αλλαγή χρήσης από τις Δασικές Υπηρεσίες.

Σύμφωνα με υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία για τη σημερινή κύρωση:

• Η σχετική έκταση αντιστοιχεί σε 3.725.146 στρέμματα.

• Τα 2.762.598 στρέμματα (74,16%) είναι εκτάσεις που προστατεύονται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.

• Τα υπόλοιπα 962.548 στρέμματα (25,84%) είναι εκτάσεις άλλης μορφής.

• Οι συνολικές αντιρρήσεις είναι 6.690 που αντιστοιχούν σε 212.604 στρέμματα.

• Τα πρόδηλα σφάλματα αντιστοιχούν σε 33.781 στρέμματα.

• Οι αιτήσεις εξαγοράς/χρήσης αντιστοιχούν σε 1.199 στρέμματα.

• Για τη συνολική κύρωση στο 44,3% της επικράτειας έως σήμερα οι εκτάσεις που προστατεύονται από τη δασική νομοθεσία είναι περίπου στο 62% της παραπάνω έκτασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:45 pm


Με την Εθνική στην Ολλανδία Κουρμπέλης και Κώτσιρας (vid)

Η Εθνική Ομάδα άρχισε την προετοιμασία της στο φιλόξενο Άπελντοορν της Ολλανδίας ενόψει του φιλικού παιχνιδιού στην Τουρκία (30/5, Αττάλεια) και ιδίως των αγώνων της με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Στην αποστολή συμμετέχουν δεκαπέντε διεθνείς (Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας) και τμηματικά σε αυτήν θα ενταχθούν άλλοι έξι (24/5 Μαυρίας, Κολοβός, 25/5 Σταφυλίδης, 27/5 Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας) μέχρι το ματς στην Αττάλεια. Στις 3 Ιουνίου θα ενσωματωθούν και οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης, καθώς και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δεν θα μεταβεί στην Ολλανδία.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Στον δρόμο του EURO 2020

Video of Στον δρόμο του EURO 2020

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:15 pm


Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, για την άμεση κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάργηση του ασύλου θα είναι μέσα στα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνησή του.

«Εχουμε έτοιμα τουλάχιστον δέκα νομοσχέδια. Είμαι έτοιμος για την επόμενη μέρα και γι’ αυτό ζητώ εκλογές (…) Δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν ο Τσίπρας, λευκή πετσέτα θα πετάξει», εκτίμησε για την επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου. Κληθείς να σχολιάσει τη δράση του Ρουβίκωνα, με τελευταίο χτύπημα αυτό στη Βουλή των Ελλήνων, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για τεράστια ευθύνη -και ανοχή- της κυβέρνησης, έναντι των ενεργειών της αναρχικής συλλογικότητας που πλέον έχουν «ξεκάθαρο πολιτικό πρόσημο».

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:47 pm


120 δόσεις: Πάνω από 10.000 αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών το πρώτο 24ωρο

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 24ώρου της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, για τη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις, έχουν υποβληθεί 10.000 αιτήσεις μη μισθωτών για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση και έγιναν 1.500 ρυθμίσεις εργοδοτών. Επίσης, έχουν γίνει 60.000 επισκέψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τη θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων και τον ιδιαίτερα ευνοϊκό χαρακτήρα της ρύθμισης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:23 pm


Επισκέψεις Κώστα Τζιούμη (pics)

Συνέχεια σήμερα των επισκέψεων σε δημόσιες υπηρεσίες, Γεωργική υπηρεσία, Αγροτικός συνεταιρισμός, Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας, Βοσυνιώτειο.

Επισκέψεις σε καταστήματα της πόλης μας.

Επίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με το ΔΣ της ΒΙΠΕ καθώς και επίσκεψη σε επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ.

Κώστας Τζιούμης

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:17 pm


Μήνυση Λαφαζάνη κατά Τσίπρα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας

Ο Παν. Λαφαζάνης κατέθεσε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου μήνυση κατά των Αλ. Τσίπρα, Ξ. Δημητρίου, Ο. Γεροβασίλη και Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος σχετικά με τις πολιτικές δικαστικές διώξεις σε βάρος του για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε:

«Οι πολιτικές διώξεις σε βάρος μου γιατί ειρηνικά προάσπιζα τις πρώτες κατοικίες από τους πλειστηριασμούς, συνιστούν πρώτου μεγέθους πολιτική ανωμαλία ενόψει εκλογών. Ο Αλ. Τσίπρας και η αδίστακτη κυβερνητική και ηγετική ομάδα του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να θάψουν την ΛΑ.Ε, στο πρόσωπο της οποίας βλέπουν τον κατ’ εξοχή αντίπαλο τους και αντίπαλο του σημερινού φαύλου, διεφθαρμένου και παρακμιακού συστήματος.

Με τη μήνυση μου προσάπτω στους μηνυόμενους τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας με στόχο να πλήξουν εμένα ως Γραμματέα της ΛΑ.Ε και την ίδια την ΛΑ.Ε ενόψει των επερχόμενων εκλογικών μαχών.

Μηνύω και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη  Δημητρίου γιατί την συνάντησα προσωπικά και της ζήτησα να ξεκαθαριστούν οι δικαστικές υποθέσεις που με αφορούν και είτε πριν τις εκλογές να πάνε στο ακροατήριο ή να μπουν στο αρχείο, τονίζοντας ότι αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να παραμένει η εκκρεμότητα ενόψει των εκλογών.

Μόνο στην Τουρκία πάντως γίνονται εκλογές με υπόδικους ή έγκλειστους στις φυλακές για πολιτικούς λόγους ηγέτες της αντιπολίτευσης και αντίπαλους τους καθεστώτος».

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:02 pm


Σημαντική ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών προς τους ψηφοφόρους

Για την καλύτερη διευκόλυνση των εκλογέων, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων, καθόσον για πρώτη φορά διεξάγονται τετραπλές εκλογές στη χώρα μας (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές), ενδέχεται οι ψηφοφόροι να ψηφίζουν αυτή τη φορά σε διαφορετικό σχολικό συγκρότημα από αυτό που ψήφιζαν συνήθως.
 
Σε αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα (π.χ. 123Α, 123Β). Στο Α ψηφίζουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Περιφέρεια και στο Β για τον Δήμο και την Κοινότητα.
           
Μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr, οι εκλογείς μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν σε όλες τις εκλογές, καθώς και το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν. Αντίστοιχη ενημέρωση μπορούν οι ψηφοφόροι να λάβουν από τις σχετικές υπηρεσίες του οικείου Δήμου. 
 
Υπενθυμίζεται επίσης ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με σταυρό προτίμησης.
 
Για τις Ευρωεκλογές, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούν και θα εκφράσουν την προτίμησή τους υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του συνδυασμού που θα επιλέξουν.
 
Για τις Περιφερειακές Εκλογές, με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του:
-          Προς έναν (1) υποψήφιο σύμβουλο στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται έως και 3 περιφερειακοί σύμβουλοι.
-          Προς έναν (1) ή δύο (2) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από 4 έως και 7 περιφερειακοί σύμβουλοι.
-          Προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από 8 έως και 12 περιφερειακοί σύμβουλοι.
-     Προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) ή τέσσερις (4) υποψηφίους συμβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται περισσότεροι από 12 περιφερειακοί σύμβουλοι.
 
Για τις Δημοτικές Εκλογές, με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του:
 
-          σε δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια: έως τρεις (3) σταυρούς προτίμησης
-          σε δήμους που αποτελούνται από περισσότερες εκλογικές περιφέρειες:
o   όταν η εκλογική περιφέρεια έχει έως τρεις (3) έδρες: έναν (1) σταυρό προτίμησης
o   όταν η εκλογική περιφέρεια έχει περισσότερες από τρεις (3) έδρες: έως τρεις (3) σταυρούς προτίμησης
 
και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τις λοιπές εκλογικές περιφέρειες του δήμου
 
-          Σε κοινότητες άνω των 300 κατοίκων: έως δύο (2) σταυρούς προτίμησης
-          Σε κοινότητες κάτω των 300 κατοίκων: έναν (1) σταυρό προτίμησης
 
Οι ψηφοφόροι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για τη σταυροδοσία στην Περιφέρεια-Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο-Δημοτική Ενότητα, καθώς και των Κοινοτήτων στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών https://ekloges-info.ypes.gr/. Επιλέγουν μια περιοχή πάνω στο χάρτη για να δουν τις σχετικές εκλογικές πληροφορίες.

Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από τον οικείο Δήμο, καθώς και από τις εφορευτικές επιτροπές κατά την ημέρα ψηφοφορίας.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:43 pm


Βέλτιστη πρακτική για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μεγάλη πολιτική επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την επιλογή της να παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ολοκληρωμένες χωρικές της επενδύσεις ως βέλτιστες πρακτικές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων τον Οκτώβριο του 2019, να παρουσιάσει τις στρατηγικές της των Βιώσιμων Αστικών Αναπτύξεων Καλαμάτας και Άργους – Ναυπλίου, των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων Κορίνθου και Μάνης (Ανατολικής και Δυτικής) και της Τοπικής Ανάπτυξης Πρωτοβουλίας Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) ως βέλτιστες πρακτικές.

«Τολμούμε, καινοτομούμε, δουλεύουμε σκληρά και καταφέρνουμε να καταξιώσουμε την Πελοπόννησο σε μια από τις δυναμικότερες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «δημιουργήσαμε αυτά τα χρηματοδοτικά εργαλεία από το μηδέν, όταν κανείς δεν το πίστευε ότι μπορούμε να τα πετύχουμε. Προετοιμάσαμε την προοπτική και το μέλλον των πόλεων και των περιοχών όπου απευθύνονται αυτές οι επενδύσεις και εξασφαλίσαμε τη δυνατότητά τους να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται και στις επόμενες προγραμματικές περιόδους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα σπουδαία αυτά αποτελέσματα που προορίζονται για τους πολίτες, χωρίς την εμπιστοσύνη των οποίων δεν θα τα είχαμε επιτύχει. Είμαστε επίσης υπερήφανοι γιατί έχουμε δημιουργήσει ένα κρίσιμο λόμπι για την Πελοπόννησο στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, το οποίο λειτουργεί υπέρ της».

Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:22 pm


Στην Εθνική Ελπίδων ο Δουβίκας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, απηύθυνε πρόσκληση σε 23 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κ21, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Γεωργία και του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21 με το Σαν Μαρίνο, στις 06/06 και 10/06 αντίστοιχα. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Γ. Καμάρας".

ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T Σιαμπάνης Μάριος 28/09/99 ΠΑΕ ΠΑΟΚ
T Στεργιάκης Αντώνιος 16/03/99 Slavia Sofia
T Αγγελόπουλος Ιωάννης 30/04/98 Πάφος FC
Α Ουές  Αμπντουλ Ραχμάν 14/06/98 ΠΑΕ Πλατανιάς
A Λύρατζης Ελευθέριος 22/02/00 ΠΑΕ ΠΑΟΚ
A Κατράνης Αλέξανδρος 04/05/98 ΠΑΕ Ατρόμητος
A Γιαννούτσος Γεώργιος 16/07/98 ΠΑΕ ΑΕΚ
A Νικολάου Δημήτριος 13/08/98 Empoli FC spa
A Δημητρίου  Κωνσταντίνος 30/06/99 FC Basel 1893 AG
A Λιάγκας Παναγιώτης 05/11/99 ΠΑΕ Λεβαδειακός
A Μελιόπουλος Δημήτριος 22/03/00 ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ
Μ Λιάβας Γεώργιος 12/02/01 ΠΑΕ Παναιτωλικός
M Μιλόγεβιτσ Νεμάνια 23/02/98 FK Vojvodina
M Οικονομίδης Ιωάννης 03/01/98 ΠΑΕ Πανιώνιος
M Τσιγγάρας Άγγελος 24/07/99 ΠΑΕ Παναιτωλικός
Ε Παυλίδης Ευάγγελος 21/11/98 WILLEM II
Ε Βρουσάι Μάριους 02/07/98 WILLEM II
Ε Δουβίκας Αναστάσιος 02/08/99 Αστέρας Τρίπολης
Ε Καμπετσής Ανάργυρος 06/05/99 ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ε Λημνιός Δημήτριος 27/05/98 ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ε Εμμανουηλίδης Δημήτριος 24/01/00 ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ε Βαρκάς Ιωάννης 27/03/98 ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης
Ε Ζωγραφάκης Νικόλαος 07/07/99 Hertha BSC II
Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:08 pm


«Η Περιφέρεια υπέκυψε και πλήρωσε τις αισχρές διεκδικήσεις των κατασκευαστικών ομίλων»

Σύρθηκε η Περιφερειακή Αρχή και στο πρόγραμμά της αναφέρεται στις αισχρές διεκδικήσεις, κατασκευαστικών ομίλων και μεγάλων μελετητικών γραφείων, που διεκδικούν από το κράτος αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ, για έργο που δεν εκτέλεσαν ποτέ, γι’ αποζημιώσεις έργων που παρέμειναν στα χαρτιά.

Μάλιστα στη σελίδα 18 του προγράμματός τους ανεβάζει αυτές τις διεκδικήσεις στα 200 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ν’ αναφέρεται σε έργα κι ονόματα, προφανώς για να μη θίξει τα ιερά και τα όσια της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας.

Εμείς έχουμε δώσει στη δημοσιότητα 22 περιπτώσεις που διεκδικούνται 85 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις.

Λένε ψέματα στη Περιφερειακή Αρχή ότι δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για τέτοιες διεκδικήσεις. Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τον κατάλογο των 9 περιπτώσεων με ποσά 8.382.062 ευρώ που έχουν καταλογιστεί τον τελευταίο μόνο χρόνο σε βάρος της Περιφέρειας και δεσμευόμαστε ότι, θα

παρακολουθούμε στενά κάθε υπόθεση και θ’ αποκαλύπτουμε τις άθλιες μεθοδεύσεις τους για διευκόλυνση των αισχρών διεκδικήσεων των καπιταλιστών.

ΕΡΓΟ ΠΟΣΟ
Φωκιανός-Κυπαρίσσι 412.492€
Καζάρμα-Τουλούπα Χάνι
Τόκοι Καζάρμα-Τουλούπα Χάνι 305.493€
224.000€
Ραυτόπουλο-Κεφαλόβρυσο
Τόκοι Ραυτόπουλο-Κεφαλόβρυσο 295.489€
220.000€
Σκούρα-Πυρί 449.428€
Διασταύρωση Κουβελα 322.277€
Λύκειο Γυθείου
Τράπεζα για το Λύκειο Γυθείου
Τόκους για Λύκειο Γυθείου από το 2011 1.358.399€
445.985€
384.698
Αλιευτικό Βραχατίου 1.247.000€
Παράκαμψη Βουτιάνων 2.500.000€
Αποχετευτικό Γυθείου μια από τις 8 αγωγές 216.801€

Για 9 περιπτώσεις μέχρι τώρα για αποζημιώσεις και τόκους 8.382.062 €

Με άθλιες μεθοδεύσεις όπως απόκρυψη από την  Οικονομική Επιτροπή και το Περιφερειακό Συμβούλιο δεδομένων για τέτοιες υποθέσεις, «σιωπηρές απορρίψεις»  αυτών των διεκδικήσεων, συχνές αλλαγές των δικηγόρων για να χάνεται η ευθύνη, ανάθεση των υποθέσεων σε δικηγόρους εκτός Πελοποννήσου για να μην εκτίθονται, ακόμα και μη παράσταση της Περιφέρειας σε δικαστήρια που εκδικαζόταν τέτοιες υποθέσεις με καθυστέρηση χρόνων για να κλείσουν εργολαβίες και ν’ αυξάνονται οι διεκδικήσεις και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό, η Περιφερειακή Αρχή διευκολύνει αυτές τις διεκδικήσεις.

Καλούμε τα πλατιά λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα. Όχι μόνο για την Περιφερειακή Αρχή και τον κ. Τατούλη αλλά και για τους εκλεκτούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, που άλλοι με την ψήφο τους και άλλοι με την ένοχη σιωπή τους διευκολύνουν αυτές τις διεκδικήσεις.

Είμαστε πιο έμπειροι, θα είμαστε και πιο πολλοί στο Περιφερειακό Συμβούλιο γι’ αυτό θα είμαστε και πιο αποτελεσματικοί στην αντιπαράθεση για να μην ευοδωθούν αυτές οι αισχρές διεκδικήσεις.

Σε κάθε περίπτωση τα πλατιά λαϊκά στρώματα θα έχουν πλήρη ενημέρωση από εμάς κι όχι συσκότιση που τη βαφτίζει διαφάνεια η Περιφερειακή Αρχή.

Πιο ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στους Δήμους και στη Περιφέρεια σημαίνει μπλοκάρισμα αυτών των διεκδικήσεων, αποκάλυψη των μεθοδεύσεων.

Για να αποδείξουμε τα ψέματα που λέει η Περιφερειακή Αρχή δίνουμε στη δημοσιότητα εισήγηση για πληρωμή τόκων 300.000 ευρώ που έφεραν στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στης 20-5-2019 και ήθελαν να το περάσουν κι εκτός Ημερήσιας Διάταξης.

Δελτίο Τύπου

Συνημμένα αρχεία: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:01 pm


Τροπολογία του ΥπΑΑΤ βάζει τέλος στην ταλαιπωρία νόμιμων ιδιοκτητών οικοπέδων

Σε νομοθετική ρύθμιση προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να διευκολύνει την επίλυση ιδιοκτησιακών διαφορών επί εδαφών εντός σχεδίου, που διαχειρίζεται το Υπουργείο, οι οποίες διαφορές έχουν προκύψει με την εφαρμογή του Κτηματολογίου.
Στόχος της ρύθμισης είναι να απαλλαγούν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες από την ταλαιπωρία απόδειξης της ιδιοκτησίας τους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:40 pm


Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές

Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από σήμερα, 23 Μαΐου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες εκλογές.

Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Τρίτη 21 Μάιου 2019, αποκλειστικά για τις παραβάσεις:

• του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. (στάση και στάθμευση) και
• της παραγράφου 3 του άρθρου 4 του Κ.Ο.Κ (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με την παράγραφο 3 του άρθρου 31 του Ν.4530/2018.

Εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (άρθρο 29 παρ. 1 εδ. β΄ του Ν. 4530/2018).

Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Σημειώνεται ότι η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές εφαρμόζεται κανονικά, καθώς δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω διαδικασία επιστροφής των στοιχείων.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:17 pm


Αύριο η καταβολή των συντάξεων Ιουνίου

Σύμφωνα με την απόφαση 81641/2019 του Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών, οι συντάξεις του Δημοσίου μηνός Ιουνίου 2019 θα καταβληθούν, αντί της 30ης Μαΐου 2019, την 24η του ίδιου μηνός.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.

Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη.

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:01 pm


Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία, σε συνεργασία με την IBF. Στις 28 και 29 Ιουνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σημαντικοί άνθρωποι του αθλήματος θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, σε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό διήμερο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την IBF (Intelligent Business Forces) στις 28 και 29 Ιουνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", με είσοδο ελεύθερη για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. 

 

Με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο άθλημα και με σκοπό την ποικιλοεπίπεδη ενημέρωση και βελτίωσή του, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αναδεικνύει το ρόλο του ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο γήπεδό της σπουδαίες προσωπικότητες. 

 

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία θα διεξαχθεί παρουσία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ, Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, Α' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, Β' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου. Επίσης του Ιδρυτή και Διευθύντος Συμβούλου της IBF, κ. Αγησίλαου Τουμαζάτου, του συνεργάτη της IBF στις ΗΠΑ και Επικεφαλής Επικοινωνίας της Valencia CF Academy New York, κ. Μάριου Χρήστου Σφαντού, καθώς και πολλών ακόμη συνεργατών της εταιρείας. 

 

Στη διάρκειά του θα μιλήσουν σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας και αναλύοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα από τη σύγχρονη εποχή του αθλήματος. Με ξεχωριστά παραδείγματα για στρατηγικές κινήσεις από τεράστια ποδοσφαιρικά clubs και projects, όπως της Barcelona και της Juventus. 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

  • Οι Παγκόσμιες Τάσεις και οι Βέλτιστες πρακτικές στο ποδόσφαιρο
  • Ο ρόλος των Ακαδημιών
  • Το Γυναικείο ποδόσφαιρο που ανοίγει μια νέα εποχή στην ποδοσφαιρική βιομηχανία
  • Οι Αθλητικές και Επιχειρηματικές Δραστηριότητες
  • e-Sports, ένας νέος γίγαντας στον αθλητισμό και στη νέα γενιά
  • Η οικονομική Διαχείριση
  • Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ψηφιακή τεχνολογία στο χώρο του ποδοσφαίρου

θα αναπτυχθούν και θα αναλυθούν στη διάρκεια του Συνεδρίου στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Το πρόγραμμα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για τη σπουδαία ποδοσφαιρική διημερίδα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και η λίστα με τους ομιλητές του πρώτου Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αρκαδία. 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:01 pm


Ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μεγάλη πολιτική επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την επιλογή της να παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ολοκληρωμένες χωρικές της επενδύσεις ως βέλτιστες πρακτικές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων τον Οκτώβριο του 2019, να παρουσιάσει τις στρατηγικές της των Βιώσιμων Αστικών Αναπτύξεων Καλαμάτας και Άργους – Ναυπλίου, των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων Κορίνθου και Μάνης (Ανατολικής και Δυτικής) και της Τοπικής Ανάπτυξης Πρωτοβουλίας Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) ως βέλτιστες πρακτικές.
«Τολμούμε, καινοτομούμε, δουλεύουμε σκληρά και καταφέρνουμε να καταξιώσουμε την Πελοπόννησο σε μια από τις δυναμικότερες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «δημιουργήσαμε αυτά τα χρηματοδοτικά εργαλεία από το μηδέν, όταν κανείς δεν το πίστευε ότι μπορούμε να τα πετύχουμε. Προετοιμάσαμε την προοπτική και το μέλλον των πόλεων και των περιοχών όπου απευθύνονται αυτές οι επενδύσεις και εξασφαλίσαμε τη δυνατότητά τους να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται και στις επόμενες προγραμματικές περιόδους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα σπουδαία αυτά αποτελέσματα που προορίζονται για τους πολίτες, χωρίς την εμπιστοσύνη των οποίων δεν θα τα είχαμε επιτύχει. Είμαστε επίσης υπερήφανοι γιατί έχουμε δημιουργήσει ένα κρίσιμο λόμπι για την Πελοπόννησο στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, το οποίο λειτουργεί υπέρ της».

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 4:32 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Σαμαράς προς Τσίπρα από Τρίπολη: Η πατρίδα δεν είναι κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη (pics,vid) - Arcadia Portal

Σαμαράς προς Τσίπρα από Τρίπολη: Η πατρίδα δεν είναι κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη (pics,vid)  Arcadia Portal

Ομιλία εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:21 pm


Αρχαιρεσίες για το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων - Arcadia Portal

Αρχαιρεσίες για το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων  Arcadia Portal

Ενημερώνουμε τα μέλη του σωματείου μας ότι οι αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και εκλογή ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:06 pm


Λειτουργία αρχαιολογικών χώρων Αρκαδίας με φυλακτικό προσωπικό - flynews.gr

Λειτουργία αρχαιολογικών χώρων Αρκαδίας με φυλακτικό προσωπικό  flynews.gr

Σας ενημερώνουμε ότι οι ακόλουθοι αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία είναι ανοικτοί με φύλακα στο κοινό από Τετάρτη έως Δευτέρα, με ωράριο 08.30 – 16.00: 1.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:02 pm


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Εκπτώσεις λόγω εκλογών - ΕΡΤ

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Εκπτώσεις λόγω εκλογών  ΕΡΤ

Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό, ότι, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ και συμμετέχοντας ενεργά στην διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:19 pm


Επισκέψεις του ΦΔΠΜΜΜ σε Νηπιαγωγεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χελώνα - Arcadia Portal

Επισκέψεις του ΦΔΠΜΜΜ σε Νηπιαγωγεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Χελώνα  Arcadia Portal

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας (ΦΔΠΜΜΜ) τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Χελώνας (23/5) πραγματοποιώντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:01 pm


Εξιχνιάστηκε ληστεία σε οικία στην Αρκαδία-Συνελήφθησαν οι δύο απο τους τρείς δράστες - Argonafplia.gr

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε οικία στην Αρκαδία-Συνελήφθησαν οι δύο απο τους τρείς δράστες  Argonafplia.gr

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένης, που είχε γίνει το βράδυ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:49 pm


Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα τρέχοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ - Arcadia Portal

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα τρέχοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ  Arcadia Portal

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών του διοργανώνει, σε συνεργασία με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:31 pm


Διευκρινίσεις Ψυχογυιού για το δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας - Arcadia Portal

Διευκρινίσεις Ψυχογυιού για το δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας  Arcadia Portal

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο κ. Βασίλης Ψυχογυιός σχετικά με το δελτίο Τύπου που αφορούσε στην επίσκεψη του υπουργού Υγείας κ. Ξανθού στην Τρίπολη ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:00 pm


Περιοδεία σε χωριά της Βόρειας Κυνουρίας για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα (pics) - Arcadia Portal

Περιοδεία σε χωριά της Βόρειας Κυνουρίας για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα (pics)  Arcadia Portal

Περιοδεία σε χωριά της Βόρειας Κυνουρίας με τον συνάδελφο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπακούρη. Επισκεφτήκαμε τα Κ.Δολιανά, το Ξηροπήγαδο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:23 am


Ο Γ. Παπαηλιού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο - ΕΡΤ

Ο Γ. Παπαηλιού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο  ΕΡΤ

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Η. Παπαηλιού, μιλώντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:23 pm


Πως διαμορφώνονται οι κατηγορίες στην Ε.Π.Σ.Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πως διαμορφώνονται οι κατηγορίες στην Ε.Π.Σ.Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Με δώδεκα ομάδες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε. Π . Σ. Αρκαδίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020. Η ΑΕΚ Τρίπολης θα αγωνιστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 6:50 pm


Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π. βρέθηκε στην επέτειο εορτασμού της μάχης στο Βαλτέτσι Αρκαδίας (φωτο) - Patras Events

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π. βρέθηκε στην επέτειο εορτασμού της μάχης στο Βαλτέτσι Αρκαδίας (φωτο)  Patras Events

Επίσης έδωσε το "παρών" στον Ιερό Ναό του στρατοπέδου "ΑΝΤΓΟΥ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ" στο Λουτράκι. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:18 am


Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς για άλλη μία φορά στο μεγαλείο του - Arcadia Portal

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς για άλλη μία φορά στο μεγαλείο του  Arcadia Portal

Για 3η φορά ο Υπουργός Υγείας μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί την πόλη μας (είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις 4/2016 & 1/2017). Κατανοητό βέβαια ειδικά σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:10 pm


Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε χωριό της Αρκαδίας - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε χωριό της Αρκαδίας  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε χωριό της Αρκαδίας. Σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:03 pm


Ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσε ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσε ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας παρέδωσε ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια κυρία η οποία το είχε ανάγκη. Λόγω των ειδικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:29 pm


Συνάντηση Δημήτρη Παυλή με το Δ.Σ του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Συνάντηση Δημήτρη Παυλή με το Δ.Σ του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Πρόεδρος του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ Γιώργος Δημητρόπουλος μαζί με Μέλη του Δ.Σ υποδέχθηκαν στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ τον Δήμαρχο Τρίπολης και Επικεφαλής του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:29 pm


ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για τους ασφαλισμένους του πρώην τομέα Υγειονομικών στον Ν. Αρκαδίας - Taxheaven.gr

ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για τους ασφαλισμένους του πρώην τομέα Υγειονομικών στον Ν. Αρκαδίας  Taxheaven.gr

Αθήνα, 21 Μαΐου 2019. Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι λόγω παύσης λειτουργίας του Περιφερειακού Γραφείου Υγειονομικών Αρκαδίας από 22/4/2019, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:05 am


Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθη, χθες (20.5.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:33 am


Στηρίζει ανοιχτά τον Νίκα και απαντά σε... κατηγορίες ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... - Εφημερίδα Ελευθερία

Στηρίζει ανοιχτά τον Νίκα και απαντά σε... κατηγορίες ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...  Εφημερίδα Ελευθερία

Κατηγορήθηκα από τον αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη για «προδοσία» του τόπου μου διότι δεν στηρίζω τον Τατούλη και στηρίζω την επιλογή του κόμματος...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:05 am


Η Ιωάννα Ηλιάδη συναντήθηκε με την Ένωση Στρατιωτικών Αρκαδίας - armyvoice.gr

Η Ιωάννα Ηλιάδη συναντήθηκε με την Ένωση Στρατιωτικών Αρκαδίας  armyvoice.gr

Η Ιωάννα Ηλιάδη συναντήθηκε με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών με φορείς. Συνάντηση με ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:07 pm


Συνδικαιούχος το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα Open Mall σε Τρίπολη και Λεωνίδιο - Arcadia Portal

Συνδικαιούχος το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα Open Mall σε Τρίπολη και Λεωνίδιο  Arcadia Portal

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την έγκριση χρηματοδότησης σε ποσοστό 100%, των 59 προτάσεων δημιουργίας Ανοικτών ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:00 pm


Λαμπρόπουλος : Στο κέντρο της τουριστικής ανάπτυξης - In.gr

Λαμπρόπουλος : Στο κέντρο της τουριστικής ανάπτυξης  In.gr

Με τη νέα περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα στην Πελοπόννησο στοχεύουμε να εντάξουμε την Αρκαδία στον χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 8:25 pm


Βαγγέλης Γιαννακούρας: Ψηφίστε «Νέα Πελοπόννησο» για να μην ανακοπεί η ανοδική πορεία της Αρκαδίας (pics,vid) - Arcadia Portal

Βαγγέλης Γιαννακούρας: Ψηφίστε «Νέα Πελοπόννησο» για να μην ανακοπεί η ανοδική πορεία της Αρκαδίας (pics,vid)  Arcadia Portal

Στο χωριό Αθήναιο, λίγα χιλιόμετρα από την Τρίπολη, στον δρόμο προς Μεγαλόπολη, συναντήσαμε τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδία και υποψήφιο περιφερειακό ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 8:15 pm


ΠΕ Αρκαδίας: Αποτελέσματα ιστού Εξετάσεις για απόκτηση άδειας Αρχιτεχνίτη Υδραυλικού - Arcadia Portal

ΠΕ Αρκαδίας: Αποτελέσματα ιστού Εξετάσεις για απόκτηση άδειας Αρχιτεχνίτη Υδραυλικού  Arcadia Portal

Από τη Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 23-5-2019 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 4:09 pm


Επανεκλογή Βόσνου ως Πρόεδρος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας - Arcadia Portal

Επανεκλογή Βόσνου ως Πρόεδρος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας  Arcadia Portal

Μετά τις εκλογές στις 20 και 21 Απριλίου, αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών φροντιστηρίων Αρκαδίας - Λακωνίας, το οποίο κατά την πρώτη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:53 pm


Νίκας: Για τα προβλήματα της Αρκαδίας φταίνε οι Υπουργοί,οι Βουλευτές και ο Τατούλης (vid) - Arcadia Portal

Νίκας: Για τα προβλήματα της Αρκαδίας φταίνε οι Υπουργοί,οι Βουλευτές και ο Τατούλης (vid)  Arcadia Portal

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά την επίσκεψή του στην Μεγαλόπολη μίλησε στο Καφενείο Μεγαλόπολης και έκανε αναφορά για τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:49 am


Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας - Arcadia Portal

Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συναντήθηκε με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας μετά ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 10:17 am


Αρκαδία: Τροπολογία-ανακούφιση για ασφαλιστικές εισφορές πυρόπληκτων - ΕΡΤ

Αρκαδία: Τροπολογία-ανακούφιση για ασφαλιστικές εισφορές πυρόπληκτων  ΕΡΤ

Η τροπολογία που προτάθηκε από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Αρκαδίας, Γιώργο Παπαηλιού και άλλους τρεις συναδέλφους του, του Νομού Ηλείας και που ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:16 am


Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη - Arcadia Portal

Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη  Arcadia Portal

Η υλοποίηση σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας δρομολογήθηκε μετά την υπογραφή τους από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 5:50 pm


Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Arcadia Portal

Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (FAM TRIP) ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ BRAND NAME ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ “Στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας επανέρχεται δυναμικά η ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 5:17 pm


Στη Μεγαλόπολη ο Π. Νίκας με όλους τους υποψηφίους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (pics) - Arcadia Portal

Στη Μεγαλόπολη ο Π. Νίκας με όλους τους υποψηφίους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (pics)  Arcadia Portal

Συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Αρκαδίας κκ. Τσατσαράγκου, Σκαντζού, Καμπισιούλη, Κατσίρη και Λαμπρόπουλου ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:33 pm


Σχολικό έτος 2019 - 2020: Οι ειδικότητες στα ΕΠΑΛ της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Σχολικό έτος 2019 - 2020: Οι ειδικότητες στα ΕΠΑΛ της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Σχεδιασμός Δ φάσης Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας Ειδικότητες που δυνητικά θα λειτουργήσουν στα ΕΠΑΛ της περιφέρειας Πελοποννήσου το σχολικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:48 am


Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΠΕ Αρκαδίας - aftodioikisi.gr

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΠΕ Αρκαδίας  aftodioikisi.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:29 am


Αποτελέσματα Εκλογών για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στην ΕΛΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αποτελέσματα Εκλογών για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στην ΕΛΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας. elmeekloges. Πάνος Ζαφειρόπουλος Ιωάννης Κρατημένος ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


Εξιχνιάστηκαν απάτες στην Αρκαδία - Arcadia Portal

Εξιχνιάστηκαν απάτες στην Αρκαδία  Arcadia Portal

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Αποτελέσματα εκλογών για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ - Arcadia Portal

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Αποτελέσματα εκλογών για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ  Arcadia Portal

Αποτελέσματα Εκλογών για το 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΟΛΜΕ Ψήφισαν: 330 Έγκυρα: 324 Άκυρα: 1 Λευκά: 5 Έλαβαν ΔΑΚΕ: 127 ψήφους - 1 αντιπρόσωπος: ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 7:35 pm


Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Αρκαδίας - AlfaVita

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Αρκαδίας  AlfaVita

Ψήφισαν: 330. Έγκυρα: 324. Άκυρα: 1. Λευκά: 5. Έλαβαν. ΔΑΚΕ: 127 ψήφους - 1 αντιπρόσωπος: Μαρκόπουλος Γεώργιος. ΕΑΚΚ: 55 ψήφους - 1 αντιπρόσωπος: ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 7:06 pm


Τυρός Αρκαδίας: Μια άγνωστη όαση δίπλα στο Μυρτώο Πέλαγος - Athens Voice Online

Τυρός Αρκαδίας: Μια άγνωστη όαση δίπλα στο Μυρτώο Πέλαγος  Athens Voice Online

Το 3ο TyrosRun ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μαζί του αναδείχθηκε και ο όμορφος Τυρός Αρκαδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 2:37 pm


Χρ. Λαμπρόπουλος: Είμαι διατεθειμένος να συγκρουστώ για το συμφέρον της Αρκαδίας (pics,vid) - Arcadia Portal

Χρ. Λαμπρόπουλος: Είμαι διατεθειμένος να συγκρουστώ για το συμφέρον της Αρκαδίας (pics,vid)  Arcadia Portal

«Θα έχω έναν φίλο πρωθυπουργό για το καλό της Αρκαδίας και όχι για τον εαυτό μου». Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο Arcadia Portal ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 1:01 pm


Βελτίωση της κίνησης στην τοπική αγορά ζητούν οι εστιάτορες της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Βελτίωση της κίνησης στην τοπική αγορά ζητούν οι εστιάτορες της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14.05.2019 το απόγευμα στο κτίριο της Ο.Ε.Β.Α. προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ του ΔΣ και αρκετών μελλών του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:34 pm


Σε συστράτευση καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους Τρίπολης το Επιμελητήριο Αρκαδίας - Arcadia Portal

Σε συστράτευση καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους Τρίπολης το Επιμελητήριο Αρκαδίας  Arcadia Portal

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας απέστειλε ανοικτή επιστολή σε όλους τους υποψηφίους των Δήμων Αρκαδίας με κύριο αίτημα την «συστράτευση» δυνάμεων την ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:10 pm


Κώτσιρας: Το… ταξίδι από τα τοπικά της Αρκαδίας, στην Εθνική Ελλάδος - SDNA

Κώτσιρας: Το… ταξίδι από τα τοπικά της Αρκαδίας, στην Εθνική Ελλάδος  SDNA

Ο Γιάννης Κώτσιρας κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας και μίλησε στην ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Π. για την ποδοσφαιρική του διαδρομή που ξεκίνησε ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 5:51 pm


Οι παραλίες της Αρκαδίας που πήραν την Γαλάζια Σημαία για το 2019 - Arcadia Portal

Οι παραλίες της Αρκαδίας που πήραν την Γαλάζια Σημαία για το 2019  Arcadia Portal

Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα έχεις στους ιστούς του τις Γαλάζιες Σημαίες,μάλιστα στο Νομό Αρκαδίας τέσσερις παραλίες πήραν το ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Σιμιάδες: Μαντρί «έκρυβε» δενδρύλλια κάνναβης - Δύο συλλήψεις (pics) - Arcadia Portal

Σιμιάδες: Μαντρί «έκρυβε» δενδρύλλια κάνναβης - Δύο συλλήψεις (pics)  Arcadia Portal

Δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός και εγκατάσταση καλλιέργειας εντοπίστηκαν στο χωριό Σιμιάδες του Δήμου Τρίπολης από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


MTB Αρκαδίας: 5o τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης - Arcadia Portal

MTB Αρκαδίας: 5o τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης  Arcadia Portal

Ο 1ος αγώνας, του 5ου τοπικού πρωταθλήματος κατάβασης Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο μονοπάτι των Αγ.Θεοδώρων. Το μονοπάτι ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 8:30 pm


Πρώτος σκόρερ της Α' Αρκαδίας ο Κώστας Κολιόπουλος - Arcadia Portal

Πρώτος σκόρερ της Α' Αρκαδίας ο Κώστας Κολιόπουλος  Arcadia Portal

Ο Κώστας Κολιόπουλος εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί με την ΑΕΚ Τρίπολης κατακτά και τον προσωπικό τίτλο του πρώτου σκόρερ του εφετινού ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής από την ομάδα ΔΙΑΣ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής από την ομάδα ΔΙΑΣ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθησαν, χθες (13.5.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 9:56 am


ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Εκ... παραδρομής στήριξη σε Κούλη και Μαντά από τον ΣΥΡΙΖΑ - Arcadia Portal

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Εκ... παραδρομής στήριξη σε Κούλη και Μαντά από τον ΣΥΡΙΖΑ  Arcadia Portal

Εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν στο δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδυασμούς που στηρίζει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές τα ονόματα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


To 3ο Tyros Run, η ξεχωριστή διοργάνωση πολιτισμού και αθλητισμού της Αρκαδίας (pics) - Arcadia Portal

To 3ο Tyros Run, η ξεχωριστή διοργάνωση πολιτισμού και αθλητισμού της Αρκαδίας (pics)  Arcadia Portal

Ο μαγευτικός Τυρός Αρκαδίας υποδέχτηκε στις 11-12 Μαΐου τη διοργάνωση Tyros Run 2019 – George Marneris, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Εορτασμός της 198ης επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας (video - pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Εορτασμός της 198ης επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας (video - pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Την Κυριακή (12/5) ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας - Κυνουρίας και τον Σύλλογο Χρυσοβιτσιωτών πραγματοποίησαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Live A' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Live A' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την μάχη της παραμονής για την 26η και τελευταία ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Αύριο φιλικός Κορασίδων κλιμακίου Αρκαδίας –Λακωνίας και «Α.Ο. Καλαμάτα 1980» - Εφημερίδα Φωνή

Αύριο φιλικός Κορασίδων κλιμακίου Αρκαδίας –Λακωνίας και «Α.Ο. Καλαμάτα 1980»  Εφημερίδα Φωνή

Φιλικός αγώνα μπάσκετ με την ομάδα Κορασίδων του «Α.Ο. Καλαμάτα 1980» θα δώσουν αύριο στην Τρίπολη οι αθλήτριες που πλαισιώνουν το κλιμάκιο Ν.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 3:34 pm


MVP του Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Βερβεσός - Arcadia Portal

MVP του Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Βερβεσός  Arcadia Portal

Μπορεί το Λεωνίδιο να μην κατέκτησε τον τίτλο γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας στα πέναλτι από τον Αστέρα έχει όμως ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Τα highlights από τον τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας - Arcadia Portal

Τα highlights από τον τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας  Arcadia Portal

Σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Αυλαία στην ΕΠΣ Αρκαδίας με το ενδιαφέρον στην "ουρά" - ΕΡΤ

Αυλαία στην ΕΠΣ Αρκαδίας με το ενδιαφέρον στην "ουρά"  ΕΡΤ

Πέφτει το Σαββατοκύριακο η αυλαία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας με την 26η αγωνιστική.

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 11:06 am


Τελευταία αγωνιστική με αγωνία στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τελευταία αγωνιστική με αγωνία στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγοράς της Ε. Π. Σ. Αρκαδίας, με παιχνίδια που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Βρασιές θα υποδεχθούν ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:27 am


Εκδηλώσεις στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας - ΕΡΤ

Εκδηλώσεις στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας  ΕΡΤ

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν στο ιστορικό Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, οι τιμητικές εκδηλώσεις για δύο γεγονότα που αφορούν την επανάσταση του 1821 ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Ο Γιώργος Δαλιάνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» του Γιώργου Δέδε - Arcadia Portal

Ο Γιώργος Δαλιάνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» του Γιώργου Δέδε  Arcadia Portal

Ο Γιώργος Δαλιάνης εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο της Αρκαδίας στις εθνικές εκλογές το Μάιο του 2012, ως υποψήφιος βουλευτής, με το νεοσύστατο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Επίσκεψη Κώστα Τζιούμη στο Λουκά Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Επίσκεψη Κώστα Τζιούμη στο Λουκά Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Το χωριό Λουκά Αρκαδίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. Ακούσαμε και στο Λουκά, όπως και στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Εκπτώσεις καταστημάτων στα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Εκπτώσεις καταστημάτων στα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ιδρύθηκε το 1992 και απαριθμεί πάνω από 500 μέλη στην Αρκαδία. Τα μέλη του αποτελούνται από διάφορες κατηγορίες αναπηριών.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 6:19 pm


Η ΕΑΚ καθηγητών Αρκαδίας για τις εκλογές αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ - AlfaVita

Η ΕΑΚ καθηγητών Αρκαδίας για τις εκλογές αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ  AlfaVita

Η ΕΑΚ καθηγητών Αρκαδίας για τις εκλογές αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής στην Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής στην Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ορίσθηκαν οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας που θα πραγματοποιηθεί το ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Αρκαδίας: Βράβευση μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων - Arcadia Portal

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Αρκαδίας: Βράβευση μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων  Arcadia Portal

Το Παράρτημα Αρκαδίας, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Σημαντικό αρδευτικό έργο στο Δάρα και στο Πράσινο Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σημαντικό αρδευτικό έργο στο Δάρα και στο Πράσινο Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή αρδευτικών τσιμενταυλάκων στις Τ.Κ. Δάρα Δήμου Τρίπολης και Πράσινου Δήμου Γορτυνίας» στην Περιφερειακή ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Με πολύ ενδιαφέρον αναφορικά με την μάχη της παραμονής αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος της Α' ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 12:18 pm


Αυτοδιοικητικές - Ευρωεκλογές: Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Αυτοδιοικητικές - Ευρωεκλογές: Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Tα Εκλογικά Τμήματα και τα Καταστήματα Ψηφοφορίας της ΠΕ Αρκαδίας ανά Δήμο και Δημοτική Ενότητα, για τις Δημοτικές, Κοινοτικές και Περιφερειακές ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Τα «κανόνια» της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Τα «κανόνια» της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και πολύ κοντά στον εφετινό τίτλο του πρώτου "κανονιού" βρίσκεται ο Κώστας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Η διοικούσα επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αρκαδίας - Arcadia Portal

Η διοικούσα επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ταυτότητα Παραρτήματος Αρκαδίας Διεύθυνση : ΠΛ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4, 3ος ΟΡΟΦΟΣ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Αρκαδίας - Έτος ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Ενεργών Πολιτών Αρκαδίας για τις εκλογές - Arcadia Portal

Ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Ενεργών Πολιτών Αρκαδίας για τις εκλογές  Arcadia Portal

Ανοιχτή επιστολή προς Τους Υποψήφιους , Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Περιφερειακούς και Δημαρχιακούς συμβούλους . Οι Περιφερειακές και Δημοτικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα 3ήμερο στον παραδοσιακό ξενώνα Μπελλαίικο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας - Monopoli.gr

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα 3ήμερο στον παραδοσιακό ξενώνα Μπελλαίικο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας  Monopoli.gr

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα χαλαρωτικό τριήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Μπελλαίικο ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 6:37 pm


Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Τοπικού χρηματοδοτούμενου Προγράμματος CLLD/LEADER στο Επιμελητήριο Αρκαδίας - Arcadia Portal

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Τοπικού χρηματοδοτούμενου Προγράμματος CLLD/LEADER στο Επιμελητήριο Αρκαδίας  Arcadia Portal

Για το πρόγραμμα «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και για την στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών Ρομά στο χωριό Τζίβα Αρκαδιας (pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών Ρομά στο χωριό Τζίβα Αρκαδιας (pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2019 στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Τζίβα του Δήμου Τρίπολης, διεξήχθη με επιτυχία παιδιατρική κλινική εξέταση και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Ασέα Αρκαδίας: Η γενέτειρα κόσμημα του Νίκου Γκάτσου [ΒΙΝΤΕΟ] - TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Ασέα Αρκαδίας: Η γενέτειρα κόσμημα του Νίκου Γκάτσου [ΒΙΝΤΕΟ]  TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Ασέα Αρκαδίας, ένα χωριό άγνωστο σε πολλούς που όμως θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα για ολόκληρη την χώρα. Ασέα από ψηλά. Ένα χωριό κόσμημα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Όλα τα σενάρια για την παραμονή στην Α' Αρκαδίας την τελευταία αγωνιστική - Arcadia Portal

Όλα τα σενάρια για την παραμονή στην Α' Αρκαδίας την τελευταία αγωνιστική  Arcadia Portal

Η συναρπαστική μάχη για την παραμονή στην Α' Αρκαδίας κορυφώνεται την 26η και τελευταία αγωνιστική που ακολουθεί με τρεις ομάδες να παλεύουν για να ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίας'' που είναι και πάλι κοντά σας για να σας μεταφέρει σε εικόνα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Νέα προϊόντα τονώνουν τον τουρισμό της Αρκαδίας | ενότητες, οικονομία - Real.gr

Νέα προϊόντα τονώνουν τον τουρισμό της Αρκαδίας | ενότητες, οικονομία  Real.gr

Νέα προϊόντα τονώνουν τον τουρισμό της Αρκαδίας - Στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας επανέρχεται δυναμικά η Αρκαδία, φιλοδοξώντας να αποσπάσει ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρκαδίας για την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» - Arcadia Portal

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρκαδίας για την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»  Arcadia Portal

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο Δημήτριος Τζεμπετζής παρουσιάζει του υποψήφιους ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Γορτυνία: Ενα παραμύθι στο κέντρο της Ορεινής Αρκαδίας - Eθνικός Κήρυξ

Γορτυνία: Ενα παραμύθι στο κέντρο της Ορεινής Αρκαδίας  Eθνικός Κήρυξ

Η Γορτυνία καταλαμβάνει το δυτικό τμήμα της Αρκαδίας. Η περιοχή δεν είναι απλά ορεινή, αλλά χαρακτηρίζεται από ένα ταραγμένο ανάγλυφο που περιλαμβάνει ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Live: Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Live: Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων που ρίχνουν την αυλαία ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Ασέα Αρκαδίας: Η γενέτειρα του Γκάτσου με το μικρότερο ίσως αστεροσκοπείο στον κόσμο - Ταξίδι | News 24/7 - NEWS 24/7

Ασέα Αρκαδίας: Η γενέτειρα του Γκάτσου με το μικρότερο ίσως αστεροσκοπείο στον κόσμο - Ταξίδι | News 24/7  NEWS 24/7

Το άγνωστο σε πολλούς χωριό της Αρκαδίας, το οποίο χάρη στην εθελοντική προσφορά και δωρεά από τους κατοίκους του, έχει μετατραπεί σε κόσμημα.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» - Arcadia Portal

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»  Arcadia Portal

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Εξιχνίαση κλοπών στην Αρκαδία - ΕΡΤ

Εξιχνίαση κλοπών στην Αρκαδία  ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σε κατάστημα, στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη - Arcadia Portal

Πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη  Arcadia Portal

Την Κυριακή 5 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αρκαδίας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας με θέμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας - Arcadia Portal

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας  Arcadia Portal

Στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα πραγματοποιηθεί το εφετινό Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας με τους ημιτελικούς να έχουν ορισθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Ψήφισμα για την Πρωτομαγιά από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας - Arcadia Portal

Ψήφισμα για την Πρωτομαγιά από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας  Arcadia Portal

Εμείς οι εργαζόμενοι του Ν. Αρκαδίας που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 1 Μάη 2019 σε απεργιακή συγκέντρωση στην μαρτυρική πλατεία Αγ. Βασιλείου να τιμήσουμε ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Οι διαιτητές των αγώνων στην Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Οι διαιτητές των αγώνων στην Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ορίσθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στα παιχνίδια που θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα CLLD/LEADER - Arcadia Portal

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα CLLD/LEADER  Arcadia Portal

Η ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας* ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Κάτοικοι της Αρκαδίας, διαμαρτύρονται για την δυσφήμιση της Τρίπολης μέσα από την εκπομπή (πόλεμος των πόλεων) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κάτοικοι της Αρκαδίας, διαμαρτύρονται για την δυσφήμιση της Τρίπολης μέσα από την εκπομπή (πόλεμος των πόλεων) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Οικογένεια Καλόγρη - Καψια Μαντινειας: Δυσφήμιση της Τρίπολης και Αρκαδίας. Σαν κάτοικοι της Αρκαδίας, διαμαρτυρόμαστε για την δυσφήμιση της Τρίπολης κ ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Εκδηλώσεις Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία - Arcadia Portal

Εκδηλώσεις Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία  Arcadia Portal

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία αρμοδιότητάς της το μήνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Με το ενδιαφέρον πια να στρέφεται στην μάχη της παραονής ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας το προσεχές Σάββατο 4 ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Στη Νεστάνη Αρκαδίας τίμησαν τον Αϊ Γιώργη πάνω στο βράχο του Γουλά (video - pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Στη Νεστάνη Αρκαδίας τίμησαν τον Αϊ Γιώργη πάνω στο βράχο του Γουλά (video - pics) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Το έθιμο του Αϊ Γιώργη παρουσιάστηκε και φέτος με την τελετουργία που του αρμόζει στη Νεστάνη Αρκαδίας. Πρόκειται για ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2019 | 10:00 am


ΕΡΤ3 - «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΚΑΨΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (trailer) - ΕΡΤ

ΕΡΤ3 - «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΚΑΨΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (trailer)  ΕΡΤ

Έτος παραγωγής: (2019). vlc-01421. αξιδιωτική εκπομπή. Η αγαπημένη κι επιτυχημένη εκπομπή της περιφέρειας «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει στις οθόνες ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2019 | 10:00 am


Πάσχα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας για τον Κώστα Καραμανλή - Δείτε φωτογραφίες - Πρώτο ΘΕΜΑ

Πάσχα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας για τον Κώστα Καραμανλή - Δείτε φωτογραφίες  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός απόλαυσε τον καφέ του σε κεντρικό παραδοσιακό καφενείο της αρκαδικής κωμόπολης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2019 | 10:00 am


Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας στην απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη την Πρωτομαγιά - Arcadia Portal

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας στην απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη την Πρωτομαγιά  Arcadia Portal

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ του Νομού Αρκαδίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση Πρωτομαγιάς που ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Σεισμός 4,1βαθμών στη Μεγαλόπολη, Αρκαδίας - https://www.parapolitika.gr

Σεισμός 4,1βαθμών στη Μεγαλόπολη, Αρκαδίας  https://www.parapolitika.gr

Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε την Μεγαλόπολη και πολλές άλλες περιοχές της Αρκαδίας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Πορεία για την Πρωτομαγιά στην Τρίπολη - Arcadia Portal

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Πορεία για την Πρωτομαγιά στην Τρίπολη  Arcadia Portal

Συγκέντρωση στην Τρίπολη (Πλατεία Αγ. Βασιλείου) Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 στις 10 το πρωί. Εργαζόμενες /οι, άνεργοι /ες, συνταξιούχοι, νέες και νέοι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Αρκαδία: Νέα παράταση για το Κτηματολόγιο - Arcadia Portal

Αρκαδία: Νέα παράταση για το Κτηματολόγιο  Arcadia Portal

Παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε οκτώ περιφερειακές ενότητες σε όλη τη χώρα: Ηλεία, Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Κορινθία, Αργολίδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας

Φιλικοί ιστότοποι: