Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Σύλληψη για κλοπή από όχημα στα Τρόπαια

Συνελήφθη, χθες (12.11.2019) το απόγευμα, στα Τρόπαια Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, 35χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (11.11.2019) αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού -3- πακέτα τσιγάρων και χρήματα, τα οποία χρήματα βρέθηκαν και του αποδόθηκαν. 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 9:40 am


Αφιέρωμα στους Αρκάδες αγωνιστές για την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τον «Τεγεατικό Σύνδεσμο», την «Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και την «Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Πελοποννήσου»,συνδιοργανώνουν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, διήμερο ιστορικό αφιέρωμα στους Αρκάδες Αγωνιστές που έλαβαν μέρος στους απελευθερωτικούς αγώνες της Μακεδονίας, κατά την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα (1904-1908) και τους Βαλκανικούς Πολέμους(1912-1913).

Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον Τεγεάτη Ταγματάρχη Νικόλαο Γεωργούλη, που έπεσε ηρωικά στη Μάχη των Γιαννιτσών στις 19 Οκτωβρίου 1912.

Συμμετέχει ο Βυζαντινός Χορός της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης», υπό τη διεύθυνση του κ Βασίλη Γεωργαρά

 

Το πρόγραμμα τωνεκδηλώσεων περιλαμβάνει:

 

Σαββάτο 16 Νοεμβρίου Ώρα 17:00

Στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, Παλαιά Επισκοπή Τεγέας:

 

1) Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτου.

2) Ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο του Τεγεατικού Συνδέσμου.

3) Ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης.

 

Κυριακή 17 Νοεμβρίου Ώρα 10:45

Στο Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης

 

1) Έκθεση κειμηλίων και φωτογραφικό πανόραμα Αρκάδων αγωνιστών, που πολέμησαν στους απελευθερωτικούς αγώνες της Μακεδονίας

 

2) Ομιλίες:

«Αρκάδες Αγωνιστές στους Απελευθερωτικούς Αγώνες της Μακεδονίας» από τον Εκπαιδευτικό-Συγγραφέα Παπαλαζάρου Ιωάννη.

«Ένας Τεγεάτης Ήρωας στην Μάχη των Γιαννιτσών» από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Πολεμικού Μουσείου, Ταξίαρχο Πολεμικής Αεροπορίας Γεωργόπουλο Παναγιώτη.

«Πως γνώρισα τον τρις προπάππου μου, μέσα από τις μνήμες της οικογένειας», από την μαθήτρια Ειρήνη Παπαναστασίου.

 

3) Βυζαντινοί Ύμνοι

Από τον Βυζαντινό Χορό της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας
«Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης»

 

 

Είσοδος Ελεύθερη

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 9:12 am


Save a Greek Stray: 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της Τρίπολης

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι 23-24 Νοεμβρίου οι εθελοντές και κτηνίατροι της Save a Greek Stray , σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τριπόλεως, θα πραγματοποιήσουν αφιλοκερδώς 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της πόλης μας.

Όσοι έχετε κάποιο αδέσποτο που θέλει στείρωση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να πραγματοποιηθεί η στείρωση . Επιπλέον όσοι έχετε να μας υποδείξετε περιοχές που υπάρχουν σκυλάκια αστείρωτα επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Η στειρώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων σταθείτε στο πλάι μας και βοηθήστε μας σε αυτή την προσπάθεια .

Τηλ. Επικοινωνίας 6906734299 6932839363

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 8:59 am


Εργαστήριο για παιδιά και εφήβους Α.με.Α. στην Τρίπολη (pics)

Ευχαριστούμε θερμά το «Στριγκλοεργαστήρι» και τις Στρίγκλες εν Δράσει στην Τρίπολη που μας υποδέχτηκαν στον υπέροχο ζεστό & φιλόξενο χώρο τους καθώς και την κα. Δημοπούλου Αφροδίτη- Ειδ. Παιδαγωγό και ιδρυτικό μέλος των «Α.με.Α. εν δράσει...» που συντόνισε την ομάδα των παιδιών. 

Από κοινού υλοποιήσαμε το 1ο δωρεάν εργαστήρι κατασκευής παιδιών & εφήβων με δυσκολίες κοινωνικής συνδιαλλαγής, ελαφρά νοητική υστέρηση, ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας, ΔΕΠ-Υ, Σύνδρομο Down & Μαθησιακές Δυσκολίες. 

Μια ομάδα ισότιμη αν και ανομοιογενής και φυσικά πλήρως λειτουργική σε λεπτή & αδρή κινητικότητα.
 
Ευχαριστούμε τους γονείς, την γιαγιά Στρίγκλα, την κα. Δημοπούλου Μαίρη - Νηπιαγωγό με Εξειδίκευση στην Σκηνογραφία/Ενδυματολογία για την άψογη συνεργασία μας.
 

[email protected]

12:23 π.μ. (πριν από 8 ώρες)

 

προς Arcadiaportal, Arcadia, Αρκαδία, Kalimera, Kalimera, Amea, Astros, [email protected], Valia, Drt915

Ευχαριστούμε θερμά το «Στριγκλοεργαστήρι» και τις Στρίγκλες εν Δράσει στην Τρίπολη που μας υποδέχτηκαν στον υπέροχο ζεστό & φιλόξενο χώρο τους καθώς και την κα. Δημοπούλου Αφροδίτη- Ειδ. Παιδαγωγό και ιδρυτικό μέλος των «Α.με.Α. εν δράσει...» που συντόνισε την ομάδα των παιδιών. 
Από κοινού υλοποιήσαμε το 1ο δωρεάν εργαστήρι κατασκευής παιδιών & εφήβων με δυσκολίες κοινωνικής συνδιαλλαγής, ελαφρά νοητική υστέρηση, ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας, ΔΕΠ-Υ, Σύνδρομο Down & Μαθησιακές Δυσκολίες. 
Μια ομάδα ισότιμη αν και ανομοιογενής και φυσικά πλήρως λειτουργική σε λεπτή & αδρή κινητικότητα.
 
Ευχαριστούμε τους γονείς, την γιαγιά Στρίγκλα, την κα. Δημοπούλου Μαίρη - Νηπιαγωγό με Εξειδίκευση στην Σκηνογραφία/Ενδυματολογία για την άψογη συνεργασία μας. 

Εις το επανιδείν! 
Με εκτίμηση, 
Καρνέζης Αριστείδης - Παρασκευόπουλος Τάκης
«Α.με.Α. εν δράσει...»

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 8:35 am


Κικίλιας: Καμία αύξηση στην τιμή των φαρμάκων

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει προεκλογικά “το καλύτερο φάρμακο στην καλύτερη τιμή”.

Ερχόμαστε ως Υπουργείο Υγείας να υλοποιήσουμε αυτή την προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, νομοθετώντας ότι δεν επιτρέπουμε καμία αύξηση στις τιμές των φαρμάκων και θα φτάσουμε έως 7% μειώσεις. Έχουμε ήδη καταθέσει την κείμενη διάταξη, στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια.

Αυτό σημαίνει πρώτον, εξοικονόμηση πόρων για το κράτος. Κυρίως, όμως, μειώνεται σημαντικά η συμμετοχή των ασφαλισμένων, στα φάρμακα τα οποία έχουν ανάγκη.

Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Επαναλαμβάνω ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε νομοθετήσει για αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων μέχρι 10% και εμείς νομοθετούμε 0% αυξήσεις και μέχρι 7% μειώσεις».

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 8:06 am


Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στο χωριό Λουκά Αρκαδίας (pics)

Μέ λαμπρότητα ἑορτάζει τή μνήμη τοῦ ἐν Ἁγίοις πατρός ἡμῶν Ἰωάννου Ἀρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τοῦ Χρυσοστόμου ὁ Ἱερός Ἐνοριακός Ναός πρός τιμήν τοῦ Ἁγίου, στό χωριό Λουκᾶ Μαντινείας.

Τήν Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, παραμονή τῆς πανηγύρεως τοῦ Ἁγίου, τό ἑσπέρας τελέστηκε πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Ἑσπερινός, προεξάρχοντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ὁ ὁποῖος γεννήθηκε σ’αὐτό τό ὄμορφο χωριό, συμμετεχόντων τοῦ οἰκείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ καί τοῦ Θεοφιλεστάτου Ἐπισκόπου Κερνίτσης κ.κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, Κληρικῶν ἀπό τήν Πάτρα καί τήν Ἀρκαδία, πλήθους λαοῦ, καθώς καί ἀρχόντων τοῦ τόπου, οἱ ὁποῖοι προσῆλθαν νά τιμήσουν τή μνήμη τοῦ Ἁγίου .

Τήν Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, κυριώνυμο ἡμέρα τῆς πανηγύρεως, θά τελεσθεῖ στόν ὡς ἄνω Ἱερό Ναό Ἀρχιερατικό Συλλείτουργο.

ΧΑΜπίτας

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 10:53 pm


Καμβάς χρωμάτων στο Λαγκαδινό δάσος

Χρώματα μοναδικά μας χαρίζει το Λαγκαδινό δάσος. Μοναδικός καμβάς χρωμάτων όσων απολαμβάνουν τον καφέ τους στα καφέ του χωριού μας.

Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα Λαγκαδινά Νέα.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: [email protected], την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 10:29 pm


Περιφέρεια Πελοποννήσου: Φιλοξενία 780 Γερμανών tour operators

Την προοπτική να φιλοξενηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 780 Γερμανοί τουρ οπερέιτορς συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με εκπροσώπους του συνδέσμου τους, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, από την πλευρά του περιφερειάρχη επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει κατ’ αρχάς καμία αντίρρηση σε τέτοιου είδους συνεργασίες που προωθούν την προβολή της περιοχής, αρκεί ωστόσο η όποια δαπάνη μιας τέτοιας συνεργασίας να είναι εύλογη και να καταμεριστεί, εξ ίσου, μεταξύ της Περιφέρειας, του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 9:24 pm


ΔΣ Μεγαλόπολης: Ενότητα και αγώνας για να μην κλείσουν οι μονάδες της ΔΕΗ (pics,vid)

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης έγινε χθες Δευτέρα με μοναδικό θέμα το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ. Στην αρχή της συνεδρίασης διαβάστηκε ψήφισμα από τους εργαζόμενους ΟΤΑ Αρκαδίας και ο πρόεδρος κ. Σακελλαριάδης ενημέρωσε ότι είχαν καλεστεί ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας και οι τρεις Βουλευτές του νομού αλλά δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος , ο οποίος ενημέρωσε ότι ο υφυπουργός κ. Θωμάς του είπε ότι δεν θα έρθει στην Μεγαλόπολη γιατί κάποιοι από την πόλη του έχουν πει ότι υπάρχει κλίμα εναντίον του και φοβάται επεισόδια. Ο υφυπουργός έχει προτείνει να πάνε στην Αθήνα εκπρόσωποι των παρατάξεων του δήμου, ένας εκπ΄ροσωπος των εργαζομένων και ένας των συλλόγων.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος είπε ότι αν αποφασιστεί κάτι θα είναι κοινή απόφαση, ότι με τις αποφάσεις η Μεγαλόπολη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο που γίνεται ανατροπή του τρόπου ζωής. Ξαφνικά έρχεται ο Υπουργός και λέει κλείνει η μονάδα το 2020. Εμείς σαν παράταξη δεν δεχόμαστε να κλείσει η μονάδα το 2020. Δεν δέχομαι να σκάσει αυτή η βόμβα στα χέρια μου , εγώ είμαι ενάμισι μήνα Δήμαρχος!

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο εκπρόσωποι από την ΓΕΝΟΠ και άλλα σωματεία της ΔΕΗ.

Μετά μίλησε ο Θανάσης Πετράκος ο οποίος τόνισε ότι τώρα είναι η ώρα της δράσης και όχι για λόγια. ότι πρέπει να μπουν συγκεκριμένα επιχειρήματα στην διεκδίκηση. Μαζί του συμφώνησε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος ο οποίος στάθηκε στην απουσία των Βουλευτών και την στάση του Περιφερειάρχη κ. Νίκα. Μάλιστα τόνισε ότι δεν περίμενε κάτι διαφορετικό αφού πέρυσι σαν Δήμαρχος Καλαμάτας ο κ. Νίκας του είχε πει: Πως κάνετε έτσι δεν θα φύγουν οι μονάδες δεν θα βγάλουν ρόδες , θα πουληθούν αλλά θα μείνουν στην περιοχή. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε μια σειρά από επιχειρήματα που πρέπει να προστεθούν στα υπόλοιπα που υπάρχουν.

Ο Κώστας Μιχόπουλος μίλησε για τις προτάσεις που έχει κάνει και την αρχική του κίνηση να γίνει συμβούλιο για το θέμα πριν ένα μήνα. Το κάναμε για να στείλουμε μήνυμα αγώνα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι είμαστε πολύ χαλαροί τόνισε. Ο Σπύρος Τσιριγώτης μίλησε για την ανάγκη ενότητας και ότι πρέπει να γίνουν δράσεις. Εμείς σαν παράταξη θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε κοινή απόφαση και δράση τόνισε.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος έδωσε το στίγμα της παράταξης του, πρέπει να πολεμήσουμε να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ οι μονάδες αλλά ταυτόχρονα να ετοιμαζόμαστε και να κάνουμε κινήσεις για την μεταλιγνιτική περίοδο.

Κοινό σημείο όλων των ομιλητών ήταν η ανάγκη να υπάρχει ενότητα και αγώνας. Και να βρεθούν επιχειρήματα και σύμμαχοι για να γίνει αγώνας να μην κλείσουν οι μονάδες.

Στην αίθουσα βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι και πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν το συμβούλιο μέχρι το τέλος. Θα περιμέναμε όμως να είναι πολλοί περισσότεροι.

δείτε στην συνέχεια στα βίντεο που ακολουθούν όλα όσα ειπώθηκαν και την τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κατσιρούμπα:

 
 
 

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Video: 

Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτηση Δημάρχου Αθ.Χριστογιαννόπουλου

Video of Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτηση Δημάρχου Αθ.Χριστογιαννόπουλου

Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτησεις εκπροσώπων εργαζομένων

Video of Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτησεις εκπροσώπων εργαζομένων

Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτησεις δημοτ.συμβούλων

Video of Δ.Σ.Μεγαλόπολης - συνεδρίαση για ΔΕΗ - Τοποθέτησεις δημοτ.συμβούλων

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 9:02 pm


Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 11η Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 394/7-11-2019 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 14η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Rangelova Rositsa του Iban» που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 72 στην Τρίπολη.

2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος & Σια ΕΕ» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.

3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια - Ζαχαρο¬πλαστείο με παροχή σερβιρί¬σματος - Καφέ Μπαρ - Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο αυτού, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

4. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων για τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης σε τμήμα της οδού Οικονομίδου, εντός σχεδίου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:41 pm


Οι 7 άξονες της κυβέρνησης για την ανακύκλωση

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Τους 7 άξονες της κυβέρνησης για την ανακύκλωση παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.
 
Ο κ. Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του, σημείωσε πως «στα απορρίμματα ο στόχος μας ως Υπουργείο και ως κυβέρνηση, είναι να περάσουμε σε ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων. Και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που λιμνάζουν, δυστυχώς, εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας».
 
«Σ’ αυτή την κατεύθυνση», συνέχισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «η πολιτική της κυβέρνησης για την ανακύκλωση υλοποιείται σε συγκεκριμένους άξονες:
 
1.   Επικαιροποιούμε το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και τα αντίστοιχα Περιφερειακά Σχέδια (ΠΕΣΔΑ), με σκοπό να μπορεί η χώρα να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της διαχείρισης των αποβλήτων στην Ελλάδα. Το υφιστάμενο Σχέδιο προέβλεπε 26% ταφή το 2020, ενώ σήμερα το ποσοστό βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο του 80%. Γεγονός που –προφανώς- το καθιστά μη ρεαλιστικό. Τα νέα Σχέδια θα έχουν στόχους εφικτούς, μετρήσιμους με προοπτική τετραετίας.
 
2.   Ενισχύουμε τις προσπάθειες ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή. Και δημιουργούμε το πέμπτο ρεύμα των βιοαποβλήτων με τους καφέ κάδους. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της 4ετίας να έχουμε καφέ κάδους σε όλη την Ελλάδα.
 
3.   Επεκτείνουμε τις Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα ΣΔΙΤ. Τα Γιάννενα, οι Σέρρες και η Δυτική Μακεδονία είναι πετυχημένα παραδείγματα καλών πρακτικών που μας δείχνουν τον δρόμο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε άλλο τις ιδεοληψίες να μας καταδικάζουν στη στασιμότητα!
 
4.   Επίσης, εστιάζουμε στην προστασία του τουριστικού μας προϊόντος. Φτάνει με τις εικόνες τις ντροπής που διασύρουν τη χώρα μας διεθνώς! Στοχεύουμε το καλοκαίρι του 2020 να μην υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους των τουριστικών περιοχών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κέρκυρα. Προχωρήσαμε σε συμφωνία με τους 3 Δήμους της Κέρκυρας, καθώς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για μεταφορά των απορριμμάτων του νησιού στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη. Έτσι δίνουμε στην Κέρκυρα μια μεγάλη ανάσα, μέχρι να λειτουργήσει η μονάδα στο Τεμπλόνι το 2023.
 
5.   Φυσικά, η επίτευξη των όσων αναφέρω χρειάζονται -εκτός από τον σωστό σχεδιασμό- και τους απαραίτητους πόρους. Προτεραιότητά μας, λοιπόν, είναι να αντιμετωπίσουμε τα πολύ χαμηλά επίπεδα απορροφητικότητας ευρωπαϊκών πόρων στην κατηγορία έργων για τη διαχείριση απορριμμάτων και να πετύχουμε τη συμβασιοποίηση νέων έργων αξίας 700 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2021.
 
6.   Στον τομέα της ανακύκλωσης προχωράμε σε αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου. Προς την κατεύθυνση αυτή, συμφωνήσαμε τον διπλασιασμό των κονδυλίων για την απόκτηση μπλε κάδων και απορριμματοφόρων για όλη την επικράτεια, στοχεύοντας σε 100% κάλυψη στην 4ετία.
 
Ταυτόχρονα, ενισχύουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με εξοπλισμό για αποκομιδή από μπλε κάδους, την εφαρμογή άλλων ρευμάτων συλλογής όπου είναι εφικτό, και τη δρομολόγηση πιλοτικών προγραμμάτων επιβράβευσης των πολιτών (π.χ. έκδοση «πράσινης» κάρτας). Οι δράσεις αυτές συνδέονται, φυσικά, άμεσα με την παροχή κινήτρων για ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, με έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση υλικών.
 
7.   Ιδιαίτερη προτεραιότητα δική μας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί το ζήτημα της πλαστικής ρύπανσης. Προχωράμε στην ενσωμάτωση της Οδηγίας 2019/904 για την απαγόρευση πλαστικών μιας χρήσης μέχρι 2021. Όμως δεν μένουμε εκεί. Σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε μια ευρεία καμπάνια ευαισθητοποίησης για περιορισμό της χρήσης πλαστικού και την προώθηση επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο, προωθούμε συνεργασίες με τον δημόσιο τομέα, με σχολεία, με πολιτιστικούς φορείς κλπ, ώστε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη συμμαχία με την κοινωνία».
 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:29 pm


Υπογεγραμμένη φανέλα του Σλούκα δημοπρατείται για τον 17χρονο Πέτρο από τη Μεγαλόπολη

Ο αθλητισμός ενώνει και στέλνει το «μήνυμα» της αλληλεγγύης.

Ο 17χρονος Πέτρος από τη Μεγαλόπολη πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια και χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα στη Βοστώνη της Αμερικής, για να διορθώσει εν μέρει το πρόβλημα και να σώσει το συκώτι του.

Ο Π.Σ.Α.Κ. προσέφερε μέσω του Π.Σ.Α.Π. για δημοπρασία μία φανέλα του Κώστα Σλούκα της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης από το Μουντομπάσκετ της Κίνας, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα και τον MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του μικρού μας φίλου, που ευχόμαστε σύντομα να γίνει καλά.

ΠΣΑΚ

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:24 pm


ΚΚΕ, Γιάννα και επανάσταση

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ω, άνδρες Τριπολίτες, βουνό με βουνό δε σμίγει, που έλεγαν οι παλαιοί. Κομμουνιστές και μη. Έσμιξε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ με τη Γιάννα των Ολυμπιακών, ελέω επετείου 1821.

Ους η ιδεολογία εχώρισεν, η επανάστασις συνέζευξεν.

Ουχί η επανάστασις η Οκτωβριανή, μα εκείνη του Μαρτίου.

Υπό το βλέμμα του Λένιν, που πάντως στο πορτρέτο δείχνει να κοιτάζει... αλλού, οι δυο τους συζήτησαν για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για την επέτειο από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι χειραψίες ήταν θερμές, και η Γιάννα έφυγε με το κατιτίς της από το «σπίτι του λαού».

Της χάρισε ο Κουτσούμπας τον πρώτο τόμο από το «Δοκίμιο Ιστορίας» του ΚΚΕ, που περιέχει χρήσιμα στοιχεία και εκτιμήσεις του ΚΚΕ για την Επανάσταση του 1821, αλλά και μια χαλκογραφία του ήρωα του 1821 Γιάννη Μακρυγιάννη, έργο του χαράκτη – ζωγράφου Γιώργου Βαρλάμου.

Γιάννα μου, αχρείαστα να είναι. Αλλά ενθυμούμαι καλώς ότι όταν ο Αλέξης έγινε πρωθυπουργός, πρόφτασες να δηλώσεις επαναστάτρια.

Έχε χάρη που το ΚΚΕ δεν έχει σκοπό να γίνει κόμμα εξουσίας. Αλλιώς... θα πέταγες τα Λουί Βιτόν για το σωστό κλασικό αμπέχονο;

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:15 pm


Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ομιλία για το Πολυτεχνείο από τη Ραλλία Χρηστίδου

Με αφορμή την Επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών, η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, πραγματοποιεί εκδήλωση – ομιλία – συζήτηση με θέμα:.

<<Η σημασία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και η συμβολή της στις μετέπειτα πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις της χώρας μας>>.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/11/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μμ – 14:00μμ, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αίθουσα 14 (Τμήμα Πληροφορικής) με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ραλλία Χρηστίδου

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:01 pm


«Ζωντανά και ανεκπλήρωτα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου»

Συνεχίζεται μετά από σαρανταέξι (46)  χρόνια να αποδεικνύεται, ότι τα κεντρικά συνθήματα του "Πολυτεχνείου" παραμένουν ζωντανά και ανεκπλήρωτα.

Το "Πολυτεχνείο" δε στρεφόταν μόνον κατά της στρατιωτικο-φασιστικής δικτατορίας. Στρεφόταν και κατά των υποστηρικτών της, ΗΠΑ και  ΝΑΤΟ, διεκδικούσε ψωμί για το λαό, συγκρουόταν με τον κρατικό – αυταρχισμό, με την ηττοπάθεια και τη λογική "τίποτα δε γίνεται".

Σηματοδοτούσε την ανάγκη να αναγορευτούν οι λαϊκές μάζες σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. Το "Πολυτεχνείο" ήταν το αποτέλεσμα 6 χρόνων σκληρών αγώνων, στους οποίους ο σημαντικός αναμφισβήτητος ηρωικός ρόλος των φοιτητών και σπουδαστών συνενώθηκε με τα πρωτοπόρα τμήματα  των λαϊκών στρωμάτων.

Τα συνθήματα του πολυτεχνείου « Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία » μετά από 46 χρόνια, παραμένουν επίκαιρα για τον λόγο ότι:

• Ο λαός μας έχει γονατίσει από την μεταπολίτευση και μετά, από τα διαρκή προγράμματα λιτότητας, την φερόμενη ως εποχή των « παχιών αγελάδων »  και τους 700 εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Όλα αυτά τα χρόνια με κρίση και χωρίς κρίση, αλλά και στην διάρκεια της δικτατορίας  παντεσπάνι και όχι απλώς ψωμί, μόνο η οικονομική ολιγαρχία του τόπου απολαμβάνει και αποθηκεύει στα σεντούκια της. 
• Οι  δαπάνες για  την  ΠΑΙΔΕΙΑ  μειώθηκαν  στο  3,9% του ΑΕΠ  ( τελευταίοι στην   ΕΕ ) ενώ αντιθέτως οι δαπάνες για  την  συμμετοχή  μας  στην  ΝΑΤΟϊκή  συμμαχία  παρά  την  οικονομική  κρίση  αυξάνουν  αγγίζοντας  περίπου  το 2.5%  του  ΑΕΠ. Από την άλλη η χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων για την προστασία του ελληνικού λαού κρίνεται οικονομικά ασύμφορη.
• Ο περιορισμός των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, η προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και η ένταση του αυταρχισμού απέναντι σε όποιον παλεύει και διεκδικεί καλύτερες συνθήκες, είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη των προτεραιοτήτων καθ όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Οι εναγκαλισμοί όμως και οι « αμοιβαίες αμυντικές συνεργασίες » με όλους αυτούς που υπονομεύουν με πολεμικές επεμβάσεις την κυριαρχία ανεξαρτήτων χωρών για να βάλουν στο χέρι τον ενεργειακό τους πλούτο, σπρώχνοντας τους λαούς τους στην προσφυγιά και την μετανάστευση, στην διάρκεια της δικτατορίας οδήγησαν στην προδοσία της Κύπρου με αποτέλεσμα την διχοτόμηση της και στις μέρες μας είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να οδηγηθεί η χώρα και ο λαός μας σε νέες απρόβλεπτες περιπέτειες.  

Το "Πολυτεχνείο" ζει! Ο πραγματικός εορτασμός του, καλεί σε δυναμική αντεπίθεση, για να έχουν οι εργαζόμενοι κανονική και με αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις εργασία, για να έχουν αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, για να μη συμμετέχει η Ελλάδα σε πολεμικούς μηχανισμούς και σχεδιασμούς  ενάντια σε άλλους λαούς και κυρίαρχα κράτη.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καλεί κάθε εργαζόμενο στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και τους συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαζί με το λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, να συμμετέχουν μαζικά στο τριήμερο εορτασμό της Εξέγερσης και στις μεγάλες αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις. Να σπάσουν το κλίμα της τρομοϋστερίας που έχει ξαναστηθεί με επίκεντρο την λεγόμενη              « ανομία », που στοχεύει στην περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και την ένταση του αυταρχισμού, με τελικό αποδέκτη τα  λαϊκά στρώματα και τις κατακτήσεις τους μέσα από τους διαχρονικούς αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:45 pm


Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας: Να σώσουμε την καρδιά του δικού μας Πέτρου!

Ο Πέτρος ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης!
Όλοι μία γροθιά να σώσουμε μία καρδιά !
Την καρδιά του δικού μας Πέτρου!

Ψάξε τον κουμπαρά του!
Βοήθησε και εσύ να τοποθετήσουμε κουμπαράδες παντού! Να τους γεμίσουμε και να περιμένουμε πίσω τον Πέτρο να μας σκάσει το πιο πλατύ χαμόγελο του !

«Ο 17χρονος Πέτρος Αθανασιάδης είναι ένας νέος μαχητικός, που σηκώνει τον δικό του σταυρό, με αστείρευτη δύναμη ψυχής. Μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις σοβαρές εγχειρήσεις στο Λονδίνο και σε λίγες ημέρες θα κάνει την επόμενη στη Βοστόνη.

Η εφημερίδα "Εκκλησιαστική Αλήθεια" κυκλοφορεί με το εξής ρεπορτάζ ...

Αυτή η καρδιά δεν είναι μια συνηθισμένη καρδιά!
Ο Πέτρος είναι ένα παιδί που το χαρακτηρίζουν το χαμόγελο και η καλοσύνη, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει.
Ενα παιδί που σε κάνει να χαίρεσαι, ακόμα και όταν ο ίδιος δυσκολεύεται. Αναφερόμαστε στον 17χρονο Πέτρο Αθανασιάδη, αυτό τον μαχητικό έφηβο, που με τη στάση του δίνει το παράδειγμα σε όλους τους Ελληνες. Τον δικό του σταυρό του μαρτυρίου, με αστείρευτη όμως δύναμη, πίστη στον Θεό και μεγάλα ψυχικά αποθέματα, σηκώνει εδώ και 17 χρόνια ο Πέτρος, με καταγωγή από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας δίπλα του τόσο τους γονείς του όσο και την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, που από την πρώτη στιγμή έσπευσε να του συμπαρασταθεί -ηθικά και υλικά-, ώστε να
ξεπεράσει με επιτυχία το πρόβλημά του.

Ωστόσο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος κάθε άλλο παρά τον εμποδίζει να φανερώσει τα χαρίσματά του. Ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να συμμετέχει στις κατασκηνώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος, ενώ του αρέσει να παίρνει μέρος και στις υπόλοιπες δράσεις που οργανώνει η οικεία Μητρόπολη, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η διανομή τροφίμων και ρούχων στους αστέγους.
Ο Πέτρος είναι ένας έφηβος με χαμόγελο, ζωντάνια και με πολλά ενδιαφέροντα στη ζωή του. Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα και είναι πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου στο σχολείο, ενώ του αρέσει να τραγουδά και να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις.
Γεννήθηκε με σοβαρή μορφή καρδιοπάθειας και έως σήμερα έχει κάνει τρεις σοβαρές εγχειρήσεις στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει καρδιακή ανεπάρκεια.
Η αριστερή πλευρά του έχει 35%-40% συσταλτικότητα και επίσης έχει σοβαρή ανεπάρκεια, ενώ προβλήματα εμφανίζει και στη μιτροειδή βαλβίδα.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ
«Οταν απευθυνθήκαμε στο Ωνάσειο σχετικά με τις προοπτικές μεταμόσχευσης καρδιάς, μας συμβούλεψαν ότι, επειδή ο Πέτρος έχει καλό αναπνευστικό, δεν υπάρχει λόγος να μπει στη λίστα για μεταμόσχευση. Και αυτό επειδή, εάν ακολουθούνταν αυτή η διαδικασία, δεν θα ερχόταν ποτέ η σειρά του για να κάνει μεταμόσχευση» τονίζει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» η Ηλιάνα Αθανασιάδη, μητέρα του Πέτρου. Η ίδια εξηγεί: «Λόγω της καρδιοπάθειας, έχουν πάθει βλάβες και άλλα όργανα του σώματός του. Γι' αυτό τον λόγο είναι επιτακτική ανάγκη να διορθώσουμε την καρδιά όσο γίνεται, να δώσουμε χρόνο στο συκώτι να αναγεννηθεί, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα αργότερα να δεχθεί ο οργανισμός του Πέτρου το μόσχευμα. Η επόμενη κίνηση είναι η χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να γίνει διόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Θα προηγηθεί, βέβαια, ο προεγχειρητικός και λεπτομερής έλεγχος, από τις 21 έως τις 26 Νοεμβρίου. Στις 27 Νοεμβρίου, εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά -και δεν βρουν κάτι που θα ανατρέπει τα πάντα-, θα γίνει και η εγχείρηση. Με βάση όμως τις εξετάσεις που έχουν γίνει εδώ, στην Ελλάδα, θεωρούν ότι μπορεί να γίνει διόρθωση της βαλβίδας».

Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν ώστε να ξεπεράσει ο Πέτρος και αυτό το δύσκολο στάδιο της υγείας του μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον εξής τραπεζικό λογαριασμό: IBAN GR 7701713120006312146111614 (Τράπεζα Πειραιώς, δικαιούχος: Πέτρος Αθανασιάδης.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:30 pm


Παρουσία Βορίδη τα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος Expo»

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρούδη Βορίδη θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ θα παραστεί πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου.

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου και παρουσία ιερέων της Αρκαδίας.

Στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση στη Φαρμακοβιομηχανία «DEMO ΑΒΕΕ» για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό της έργο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19.00

 

18.45-19.00                                       ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

 

19.00 - 19.05                                     ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

 

19.05 - 19:20                                     ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

19.20 - 19.30                                     ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

κ. ΤΡΟΥΠΗ ΓΙΑΝΝΗ

 

19.30 -19.50                                      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟIΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

19.50 -20.00                                      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΕΕΕ

 

 

20.00 -20.10                                      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

κ. ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

20.10 – 20.20                                    ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ “DEMO ΑΒΕΕ”

 

20.20 -20.30                                      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Και εκπροσώπου Κυβέρνησης)

κ. ΒΟΡΙΔΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

 

20.30 - 20.45                                     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

 

20.45–21.00                                      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

κ. ΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

21.00 -21.05                                      ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΡΔΕΛΑΣ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

21. 10                                                 ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

 

Παρουσιαστής – Συντονιστής: Χάρης Ντιχριντάκης

Οικονομικός Συντάκτης: Alpha 98,9, Ελεύθερο Τύπο.

Ιδιοκτήτης:  ΤourismMedia & Events

 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:

Καθημερινές: 16.00 –21.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη

ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:Realfm 97.8, Realnews, Αθηναϊκό Πρακτορείο, epixeiro.gr, Η Ναυτεμπορική, Naftemporiki.gr,  GreekTravelPages, Agrenda, Agronews

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

PORTALS:alphapatras.gr, arcadia 938.gr, arcadianews.gr, arcadiaportal.gr, arcadiapress.gr, arcadiasport.gr, argolidalife.gr, argolikianaptiksi.gr, argonafplia.gr, astroskynourianews.gr, drt915.gr, eforigi.com.grekorinthos.gr, eleftheriaonline.gr, entermessinia.gr, epixeiro.gr, filodimos.gr, flynews.gr, gaia355.gr, ilia24.gr, Ilialive.gr, iliavoice.gr, kalamatain.gr, kalamatajournal.gr, kalamatajournal.gr, kalamatatimes.gr, kalavrytapress.gr, korinthiaki.gr, korinthosnews.gr, lakonikos.gr, leonidion.gr, messinialive.gr, messinianews.gr, moriasnews.gr, myilianews.gr, notospress.gr, parapolitikaargolida.gr, patranews.gr, patrasevents.gr, patravoice.gr, peloponneseholidays.com, pna.gr, protinews.gr, tharrosonline.gr, travelpeloponnisos.gr, voltastintripoli.gr, φιγαλειαnews24

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Αργολική Ανάπτυξη, Αρκαδικοί Ορίζοντες, Ελευθερία, Έπαθλο, Εύφορη Γη, Θάρρος, Κορινθιακή, Λακωνικός Τύπος, Νέα της Μεγαλοπόλεως, Πρωινή της Ηλείας, Πρώτη Πύργου

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: AlphaPatra 94,4, BRAKEFM 100,8, DIVAFM 106,1, ecoradio87.9, EMFASIS 91,8, FLYFM 89,7, LIFEFM 88,0, NOTOS 94,9, O Ρυθμός 9,49, Radio 91,5, SKAI 102, 8 Αρκαδίας, Top fm 93, Αρκαδία 9,38, Αστέρας 100,1, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, Παλμός 90,5, Πολιτεία 90,7, Ράδιο Αίγιο 99,2, Ράδιο Γάμμα 94,0

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV, Achaia TV, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣTV, Axion TV, Best TV, Ionian TV,, Super TV,

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:28 pm


Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (pics)

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συμμετείχε στη διοργάνωση του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που διοργανώθηκε το Σάββατο και τη Κυριακή 9 και 10 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του πανεπιστημίου στο Facebook, φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού συμμετείχαν εθελοντικά στη διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος.

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:23 pm


Η Best Cybernetics στην έκθεση Πελοπόννησος Expo

Η Best Cybernetics έχει την τιμή και την χαρά να βρίσκεται φέτος στην Πελοπόννησος Expo με στόχο την παρουσίαση της εταιρίας και ειδικότερα του έργου της E-Sisifos (www.e-sisifos.gr), που υλοποιεί σε συνεργασία με την Rap Media και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στο περιπτέρο 183-185, η ομάδα της θα σε περιμένει να έρθεις να μας γνωρίσεις και να συζητήσουμε για τεχνολογία και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για την Best Cybernetics μέσω ερωτήσεων από το ArcadiaPortal.gr.

Για δεύτερη χρονιά η εταιρία σας θα συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO που θα λάβει χώρα στην Τρίπολη. Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία BEST CYBERNETICS.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το arcadia portal που μας δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να μας γνωρίσει το κοινό της Αρκαδίας.
Η εταιρία Best Cybernetics, από το 2009, αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom applications) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile applications).

Η συνεισφορά της εταιρείας καλύπτει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών: ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό, υλοποίηση, έλεγχο & δοκιμές, εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη.
 

Η εταιρεία συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει σε εξειδικευμένα έργα σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η καινοτομία, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, η προώθηση της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών, η διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
 

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ η Best Cybernetics συμμετέχει ως εταίρος και τεχνολογικός συντονιστής σε αρκετά Ευρωπαϊκά έργα.

Ποιες οι υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας και ποια τα οφέλη για τους πελάτες σας;

Η Best Cybernetics προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

  • Δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop:

Στην Best Cybernetics θέλουμε να παρέχουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες και e-shop στους πελάτες μας. Δίνουμε σημασία στο design και στην λειτουργικότητα, ώστε μαζί με το εξειδικευμένο μας promotion να γίνεται η σελίδα ολοένα και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα όλα τα site και e-shop είναι σχεδιασμένα να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνονται σε όλων των ειδών τις συσκευές (pc, tablet, smartphone κλπ), καθώς και να είναι φιλικά ως προς τον χρήστη.

  • Δημιουργία Custom και Mobile εφαρμογών:

Η εμπειρία της Best Cybernetics έχει προκύψει από τη συνεργασία της με πελάτες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και με ιδιαίτερες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να την έχει φέρει στη θέση να μπορεί να παράσχει αφενός εξαιρετικά ισχυρές λύσεις, αφετέρου ιδιαίτερα πλήρεις ώστε να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε πελάτη, με ένα συνολικά χαμηλό κόστος κτήσης (TCO – Total Cost of Ownership). Κατανοούμε απολύτως τις προοπτικές ανάπτυξης κάθε επιχείρησης, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός των λύσεων να πραγματοποιείται έχοντας λάβει υπόψη και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον.

  • Δημιουργία E-Learning πλατφορμών:

H νέα εποχή στην εκπαίδευση έφτασε και η Best Cybernetics σας βάζει για τα καλά μέσα σε αυτή. Με την δημιουργία e-learning πλατφόρμων, την ψηφιοποίηση εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και την δημιουργία εφαρμογών, η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη και φιλική.

  • Graphic Design:

To brand σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης. Στην Best Cybernetics δημιουργούμε ολοκληρωμένα brands και εταιρικές ταυτότητες που κάνουν αίσθηση, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα), είτε για καταστήματα (κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, μενού εστιατορίων), είτε για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί.

  • Web Hosting:

 Oι ιστοσελίδες που δημιουργούμε φιλοξενούνται σε ταχύτατους dedicated servers της Βest Cybernetics, απαλλάσσοντας σας από κολλήματα και δυσλειτουργίες που κάνουν κακό στην ψηφιακή σας εικόνα.

  • Consulting:

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό σας προβληματισμό.

  • Digital Marketing:

Διαφημιστείτε μέσω της Best Cybernetics για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Google Adwords και e-mail Marketing είναι κάποια από τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την επιχείρηση σας. Η εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing της Best Cybernetics είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το ψηφιακό Marketing και σας εγγυάται απόλυτη επιτυχία.
 

Γιατί μια επιχείρηση να εμπιστευτεί εσάς για την προβολή της;

Γιατί κάθε μέρα στη Best Cybernetics είναι μια καινούρια ημέρα δημιουργίας. Γιατί έχουμε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και πάθος για αυτό που κάνουν. Γιατί προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί τα έργα που έχουμε αναλάβει σε ελληνικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εγγυώνται ότι είμαστε ο σύμμαχος που ψάχνετε για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Γιατί τα έργα μας έχουν «ψυχή», αγάπη και μεράκι και η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία!
 

Το όραμα της Best Cybernetics είναι η δημιουργία έργων που το καθένα ξεχωριστά χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική, πάθος, τεχνογνωσία και άρτια λειτουργικότητα. Τα project που έχουμε αναλάβει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, μπορούν να σας δώσουν την εγγύηση, ότι επιλέγοντας την ομάδα της Best Cybernetics, θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι!

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και πώς αυτές μπορούν να ωφελήσουν τους συνεργάτες σας;

Οι υπολογιστές και το διαδίκτυο αποτελούν ήδη μέρος σχεδόν όλων των πτυχών μιας επιχείρησης. Η τεχνολογία της πληροφορίας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας αλλαγής στη γεωργία, τη μεταλλεία, τη βιομηχανία και τις βιομηχανίες υπηρεσιών. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και θα επηρεαστεί ένας μεγαλύτερος αριθμός δραστηριοτήτων από την πληροφορική, καθώς η τεχνολογία βρίσκει ταχύτερους και απλούστερους τρόπους για να γίνει η δουλειά.

Μερικοί από τους σημαντικούς νέους τομείς στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών είναι:

Cloud Computing - Αυτό συνεπάγεται τη χρήση υπολογιστικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να επενδύουν σε υλικό ή λογισμικό για τις απαιτήσεις τους. Αντ 'αυτού, μπορούν να επιλέξουν το IaaS (υποδομή ως υπηρεσία), το PaaS (πλατφόρμα ως υπηρεσία) και το SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία). Ένα άλλο πλεονέκτημα που κερδίζουν οι επιχειρήσεις με το cloud computing είναι ότι ολόκληρος ο οργανισμός, ανεξάρτητα από τη θέση των εργαζομένων, χρησιμοποιεί ακριβώς τους ίδιους διακομιστές και συσκευές αποθήκευσης. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη τυποποίηση και άμεση πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες σε όλη την εταιρεία.

Analytics - Πρακτικά όλες οι εταιρείες καταγράφουν μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τους πελάτες τους μέσω των ιδιοτήτων ιστού και των εφαρμογών για κινητά. Ωστόσο, η χρήση αυτών των δεδομένων και η παροχή πληροφοριών που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ή τη λήψη νέων, είναι μια πολύπλοκη διεργασία. Η ψηφιακή ανάλυση είναι η χρήση αυτών των πληροφοριών για την επίτευξη μεγαλύτερης ικανοποίησης των πελατών, αύξηση των ποσοστών απόκτησης πελατών και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας. Η εξειδικευμένη ομάδα της Best Cybernetics μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

 

of Things - Αυτό αναφέρεται σε μια κατάσταση, όπου τα καθημερινά αντικείμενα έχουν συνδεσιμότητα δικτύου, που τους επιτρέπει να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα. Τα βασικά συστατικά που απαιτούνται για να συμβεί αυτό έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, καθώς το ευρυζωνικό διαδίκτυο γίνεται φθηνότερο και ευρύτερα διαθέσιμο. Επιπλέον, δημιουργούνται περισσότερες συσκευές με δυνατότητες Wi-Fi σύνδεσης και η διείσδυση των smartphone αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Καθώς οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να "μιλάνε" με κεντρικό εξυπηρετητή και μεταξύ τους, οι δυνατότητες των επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες ανοίγουν νέους δρόμους.

 

Εφαρμογές για κινητά - Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδες εταιριών μέσω smartphone και tablet, αντί για επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Αυτή η τάση αναμένεται να επιταχυνθεί και οι επιχειρήσεις πρέπει να αναπτύξουν responsive ιστοσελίδες, που να ανταποκρίνονται σε όλες τις συσκευές, και εφαρμογές για κινητά, εάν επιθυμούν να διατηρήσουν τους υπάρχοντες πελάτες ή και να προσελκύσουν νέους. Η έμπειρη ομάδα της Best Cybernetics είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας σε αυτό το εγχείρημα και μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή online παρουσία.

 

Το ερώτημα για τις επιχειρήσεις δεν είναι πια το αν θα επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία της πληροφορίας ή όχι. Δεν είναι καν το κατά πόσον οι υπάλληλοι σε ολόκληρο τον οργανισμό πρέπει να κατανοούν την τεχνολογία και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές που διαθέτουν. Η σημερινή πρόκληση για τους ηγέτες των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό τους πλεονέκτημα για να διατηρήσουν τον ανταγωνισμό.

 

Μία από τις φιλοδοξίες σας είναι να στεγάσετε με στο  e-Sisifos την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της Κορινθίας. Μιλήστε μας για και για την προσφορά αυτού του έργου στην Κορινθία γενικότερα.

Η Best Cybernetics θα βρίσκεται για 2η χρονιά στην Peloponnisos Expo και φέτος έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάζει το έργο e-sisifos, που υλοποιεί σε συνεργασία με την RapMedia και το Πανεπιστήμιο Πατρών.
 

Το e-sisifos είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αποτελεί το Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας μέσω της δημιουργίας μιας νέας διαδραστικής διαδικτυακής πύλης (portal) στην οποία χρήστες (πολιτιστικοί φορείς, ειδικοί του χώρου, λάτρεις-ερασιτέχνες της Λαογραφίας κλπ) αναρτούν αρχειακό υλικό σε ψηφιακή μορφή, μέσω τεχνικών πληθοπορισμού (crowdsourcing) που φέρει λαογραφικό πρόσημο.
Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα (e-learning), που απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τροφοδοτείται από αυτήν, παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα αξιοποίησης θεμάτων της πύλης, με ελκυστικά εργαλεία πρόσληψης, γνώσης και αξιολόγησης.
Τέλος, έχει δημιουργηθεί και μια εφαρμογή για smartphones με τεχνικές προσωποποιημένης πληροφόρησης σχετικά με σημαντικά και ενδιαφέροντα πολιτιστικά σημεία της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

 

Βασικός στόχος είναι η ενδελεχής και συγκεντρωτική καταγραφή και η μετέπειτα ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού, που θα διευκολύνει την αναζήτηση, τη διαθεσιμότητα και τη διάδραση των ενδιαφερομένων με αυτό. Επίσης, μέσω του e-sisifos καθίσταται εφικτή η παραγωγή νέας γνώσης και η δημιουργία μιας έγκυρης και ανεξάντλητης πηγής πληροφόρησης.
Τέλος, ενθαρρύνεται η συμμετοχή συλλόγων, τοπικών φορέων, οργανισμών και προσωπικοτήτων της Κορινθιακής κοινότητας, ώστε να καλλιεργηθεί η αξία της ενασχόλησης με τον πολιτισμό και να ενισχυθεί η σημασία της διατήρησης της ιστορικής και συλλογικής μνήμης για τον σύγχρονο άνθρωπο.
 

Που και πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος ενδιαφερόμενος;

Η εταιρία Best Cybernetics έχει έδρα στην Πάτρα (Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6). Την περίοδο 13 με 17 Νοεμβρίου θα βρισκόμαστε στην Peloponnisos Expo, που λαμβάνει χώρα στην Τρίπολη και θα μπορέσει όποιος επιθυμεί να έρθει στο περίπτερο 183-185 για να μας γνωρίσει καλύτερα και να συζητήσουμε για τεχνολογία, καινοτομία και όχι μόνο.
 

Διαφορετικά οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας προσεγγίσει με τους εξής τρόπους:

1. Στον χώρο μας - Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6, ισόγειο

2. Τηλεφωνικώς - 2610 270 093, 6972297108

3. Με e-mail – [email protected]

Μέσω της ιστοσελίδας μας – https://bestcybernetics.com/el/

5. Μέσω του Facebook – Best Cybernetics
 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:11 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Live: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Live: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 2:28 pm


Live: Α' και Β' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Live: Α' και Β' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Δημοσιεύθηκε στις 2 November 2019 | 9:00 am


Φωτιά στην Αρκαδία - CNN Greece

Φωτιά στην Αρκαδία  CNN Greece

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2019 | 9:00 am


Live: Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Live: Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας

Φιλικοί ιστότοποι: