Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Παρθένι

Το καθιερωμένο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας που γίνεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουλίου στο Παρθένι αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:25 pm


Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πλημμύρας στον Δήμο Τρίπολης

Οι πλημμύρεςως φαινόμενα, εντάσσονται στην κατηγορία των φυσικών καταστροφών, γιατί μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο, τη ζωή και την περιουσία των ανθρώπων και να προκαλέσουν καταστροφές στην οικονομία και τις υποδομές.

Οι πλημμύρες προκαλούνται λόγω ραγδαίων βροχοπτώσεων-ισχυρών καταιγίδων ή από το ξαφνικό λιώσιμο χιονιού, ή ακόμα και από συνδυασμό των παραπάνω με συνέπεια την μεγάλη αύξηση της απορροής των ποταμών. Συμβαίνουν επίσης από υποχώρηση φραγμάτων και στην περίπτωση αυτή οι συνέπειες συνήθως είναι πολύ μεγάλες.Η πλημμύρα μπορεί να παρουσιάζει βραδεία εξέλιξη(πλημμύρες πεδίου) είτε ταχεία εξέλιξη(ξαφνικές ή αιφνίδιες πλημμύρες), γεγονός που είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα λόγω της ιδιόμορφης γεωμορφολογίας της χώρας μας η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη μεγάλου αριθμού ρεμάτων με μικρές σχετικά λεκάνες απορροής, στις οποίες κυριαρχούν οι έντονες κλίσεις που συντελούν στη γρήγορη αποστράγγισή τους.Η ξαφνική πλημμύραείναι το αποτέλεσμα ατμοσφαιρικών διαταραχών, που συνοδεύονται από ραγδαίες βροχοπτώσεις, με μεγάλα ποσά βροχής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κυριότεροι παράγοντες που συνηγορούν στην εκδήλωση μιας ξαφνικής πλημμύρας, είναι: η ένταση και η διάρκεια της βροχόπτωσης, το ανάγλυφο του εδάφους, η βλάστηση, η καταστροφή της φυσικής βλάστησης λόγω πυρκαγιών κ.α.

Οι ξαφνικές πλημμύρες εμφανίζονται σε μικρό χρονικό διάστημα (λίγων ωρών ή λιγότερο) από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και έχουν προκαλέσει κατά το παρελθόν μεγάλες καταστροφές σε κατασκευές, όπως κτίρια, γέφυρες κλπ, να παρασύρει αυτοκίνητα, να ξεριζώσει δέντρα κ.α. Τα φαινόμενα αυτά έχουν κατά το παρελθόν προκαλέσει αρκετές καταστροφές σε κατοικημένες περιοχές, σε τεχνικά έργα και αγροτικές εκμεταλλεύσεις και έχουν θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.Η πρόκληση αυτών των καταστροφών οφείλεται εκτός των άλλων και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην κοίτη και τα πρανή των φυσικών ρεμάτων ή ακόμα και στην πλημμελή συντήρηση των τεχνικών έργων που κατασκευάσθηκαν για να διευκολύνουν την απορροή των όμβριων υδάτων, ή πολλές φορές και στην ανυπαρξία τέτοιων έργων.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

 • Αν κατοικείτε σε περιοχή που κατά το παρελθόν είχε προβλήματα με πλημμύρεςΣε περίπτωση που ενημερωθείτε για την εκδήλωση έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή σας:
 • Βεβαιωθείτε ότι τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας δεν είναι φραγμένα και οι υδρορροές λειτουργούν κανονικά.
 • Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε την εργασία και την παραμονή σε υπόγειους χώρους.

 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ

 • Αν είστεμέσα σε κτίριο
 • Εγκαταλείψτε υπόγειους χώρους και μετακινηθείτε σε ασφαλές υψηλό σημείο.
 • Αν βρίσκεστε σε ανοικτό χώρο
 • Μην διασχίσετε χείμαρρο πεζή ή με αυτοκίνητο.
 • Μείνετε μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια.
 • Εγκαταλείψτε το αυτοκίνητό σας αν έχει ακινητοποιηθεί καθώς ενδέχεται να παρασυρθεί ή να πλημμυρίσει.
 • Μην πλησιάζετε σε περιοχές όπου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

 • Αν βρίσκεστε σε ανοικτό χώρο
 • Μείνετε μακριά από περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή είναι επικίνδυνες να ξαναπλημμυρίσουν τις επόμενες ώρες:-η πλημμύρα ενδέχεται να έχει μεταβάλει τα χαρακτηριστικά γνώριμων περιοχών και τα νερά να έχουν παρασύρει μέρη του δρόμου, των πεζοδρομίων κλπ.-εγκυμονούν κίνδυνοι από σπασμένα οδοστρώματα, περιοχές με επικίνδυνη κλίση, λασποροές κλπ.-τα νερά ενδέχεται να είναι μολυσμένα αν έχουν παρασύρει μαζί τους απορρίμματα, αντικείμενα και νεκρά ζώα.
 • Προσέξτε να μην εμποδίζετε τα συνεργεία διάσωσης
 • Μην πλησιάζετε σε περιοχές που έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων.
 • Ελέγξτε αν το σπίτι ή ο χώρος εργασίας σας κινδυνεύει από πτώση βράχων.
 • Αν πρέπει οπωσδήποτε να βαδίσετε ή να οδηγήσετε σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει
 • Προσπαθήστε να βρείτε σταθερό έδαφος.
 • Αποφύγετε νερά που ρέουν.
 • Αν βρεθείτε μπροστά σε δρόμο που έχει πλημμυρίσει σταματήστε και αλλάξτε κατεύθυνση.
 • Αποφύγετε τα λιμνάζοντα νερά. Ενδέχεται να αποτελέσουν καλούς αγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος καθώς κρύβουν υπόγεια καλώδια ή διαρροές από εγκαταστάσεις.
 • Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

199

ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

112

ΕΛ. ΑΣ.

100

ΑΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2710230540

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2713602510 - 2713602550

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

2103359002-3

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

213 1510932

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

2713601180

Ε.Κ.Α.Β.

166

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2710 371700

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:10 pm


Βαλκάρθε ή κάποιος άλλος για τα άκρα της επίθεσης του Αστέρα;

Μετά την απόκτηση του Ενέκο Καπίγια ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει την μεταγραφική του προσοχή στα φτερά της επίθεσης για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις των κιτρινομπλέ στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν την διάθεση για κάτι διαφορετικό αναφορικά με το αγωνιστικό μοντέλο που θα προσπαθήσει να παρουσιάσει η ομάδα διεγείροντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων δημιουργώντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για κάτι καλό.

Όπως όλα δείχνουν επόμενο μεταγραφικό κομμάτι στο παζλ του νέου ρόστερ θα είναι ένας ακραίος επιθετικός, ένα κλασσικό εξτρέμ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά όπως είναι η ταχύτητα, η καλή τεχνική και το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί κατά το πρόσφατο παρελθόν είναι αυτό του Πάμπλο Βαλκάρθε με τον Ισπανό πρώην άσο της Μαγιόρκα να συγκεντρώνει αυτές τις προδιαγραφές και να αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ ποδοσφαιριστή για την θέση αυτή.

Ωστόσο η περίπτωση του Βαλκάρθε δεν είναι εύκολη μιας και μιλάμε για παίχτη με καλό όνομα και πλούσιο βιογραφικό στην χώρα του προερχόμενος από ομάδα που πήρε την άνοδο για την La Liga και σε μια άκρως παραγωγική ηλικία (26 ετών).

Ο Πάμπλο Βαλκάρθε προφανώς και είναι στην λίστα του Αστέρα Τρίπολης και προφανώς είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές όμως δεν είναι και η μοναδική δεδομένων όπως αναφέραμε και πιο πάνω των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Η αρκαδική ομάδα έχει κυκλώσει και έχει τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ πλην του Πάμπλο Βαλκάρθε εξίσου καλές και με προοπτικές εξέλιξης και άμεσης βοήθειας στο κομμάτι της επιπλέον ενίσχυσης για την θέση του ακραίου και την αναβάθμιση του ποιοτικού επιπέδου των επιλογών για την νέα χρονιά.

Το θέμα "εξτρέμ" τρέχει και πιθανόν να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε με στόχο να κλείσει η υπόθεση σύντομα και ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας χρονικά το συντομότερο δυνατό χωρίς πάντως να συντρέχει λόγος βιασύνης η επίσπευσης.

Είναι δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης κινείται με ακρίβεια και με μεθοδικό τρόπο στον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Το απέδειξε και αυτό θα κάνει και τώρα. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την θέση άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:31 pm


Με 73 συμμετοχές η 18η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου

Με λίγες μέρες να μας χωρίζουν από την 18η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου, όλα είναι έτοιμα για την Ανάβαση - Γιορτή που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Ο αριθμός των 73 συμμετοχών, αποτελεί εχέγγυο για το πλούσιο θέαμα που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην ευρύτερη περιοχή στις 20 - 21 Ιουλίου.

 

Σε συνδυασμό με τις ομορφιές της περιοχής όλα δείχνουν πως η 18η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου θα είναι η μεγαλύτερη Μηχανοκίνητη Γιορτή του καλοκαιριού.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:30 pm


Νέα περιφερειακή σύμβουλος η Τίνα Γεωργάκη

Η κυρια Τίνα Γεωργάκη παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου αντικαθιστώντας την μέχρι πρότινος περιφερειακή σύμβουλο  κυρία Σούκουλη, η οποία εξελέγη βουλευτής Κορινθίας και παραιτήθηκε λίγες μόλις εβδομάδες πριν αλλάξει η σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου.

Χαιρετίζοντας το σώμα η νέα περιφερειακή Σύμβουλος είπε ότι  θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον και θα βοηθήσει όπου μπορεί.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:00 pm


Εορτή Αγίας Μαρίνας στις Ρίζες

Την Τετάρτη 17/7 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ριζών.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/7

8:00μ.μ.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ

 

ΤΡΙΤΗ 16/7

8:00μ.μ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7

7:00π.μ.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:30 pm


ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Η διαπραγμάτευση έφερε αποτέλεσμα

Όπως είναι γνωστό, το σύστημα αξιολόγησης στη ΔΕΗ ΑΕ αποτέλεσε ζήτημα προτεραιότητας για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ακριβώς λόγω της σημασίας του και των επιπτώσεων που θα έχει η εφαρμογή του στην εξέλιξη και γενικότερα στον εργασιακό βίο χιλιάδων εργαζομένων.

Μετά από αρκετές συναντήσεις και εξαντλητική διαπραγμάτευση με την Ομοσπονδία, προσφυγές αλλά και τη συμφιλιωτική διαδικασία του υπουργείου Εργασίας,  η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. αναγνώρισε τις επισημάνσεις μας  και βρέθηκε σε πορεία σύγκλισης με τις προτάσεις που είχαμε υποβάλλει, υποχωρώντας από ένα μάλλον δύσκαμπτο σύστημα που δημιουργούσε προβλήματα αντικειμενικότητας και κριτηρίων.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η συμφωνία με τη Διοίκηση σ΄ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει και «ανοίγει το δρόμο» για την απρόσκοπτη χορήγηση των κλιμακίων και βελτιώνει την ένταξη των νεοπροσλαμβανόμενων.

Για άλλη μια  φορά αποδείχθηκε ότι η διαδικασία της διαπραγμάτευσης μπορεί να φέρει αποτελέσματα και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , έχοντας την ευθύνη των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπεί,  θα εργαστεί το επόμενο διάστημα  στην κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης του συστήματος αξιολόγησης σε  άμεση συνεργασία με τη Διοίκηση και ασφαλώς επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:16 pm


Στον Αστέρα και επίσημα ο Ενέκο Καπίγια

Ο Ενέκο Καπίγια είναι πλέον με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με την αρκαδική ΠΑΕ να παρουσιάζει και να ανακοινώνει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουλίου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla με μεταγραφή από την Real Sociedad. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 και επέλεξε τον αριθμό 5 για τη φανέλα του. 

Ο Eneko Capilla γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1995 στην ισπανική πόλη, San Sebastian και αγωνίζεται ως μέσος. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012–2018 Real Sociedad B 94 (15)

2015 Real Sociedad 3 (0)

2016–2017 Numancia 33 (0)

2018–2019 Cultural Leonesa 26 (6)

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:03 pm


Ψηφίστηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αρκαδία στο περιφερειακό συμβούλιο

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αρκαδία ύστερα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα.

Ο αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε να ενταχθούν στο ΠΔΕ έργα καθαρισμού ποταμών και χειμάρρων προϋπολογισμού 45.000 ευρω σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης.

Υπάρχει πρόβλημα σε πολλά ρέματα

Επίσης να υλοποιηθούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας προϋπολογισμού 43.000 ευρω όπως καθαρισμοί ποταμών και υδατορεματων στην Αρκαδία.

Τέλος, ο κ. Γιαννακούρας εισηγήθηκε να δοθούν 24.400 ευρώ για την αποκατάσταση ενός γεφυριού που κόπηκε στο χωριό Στόλος μετά τις πρόσφατες πλημμύρες. Το τελευταίο όμως έργο αποσύρθηκε για το επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο ύστερα από παρέμβαση της αντιπολίτευσης.

Μέτα τις παραπάνω παρεμβάσεις, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου θέλησε να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα.

Αντιλαμβανόμαστε τον πολιτικό χρόνο και την ευθύνη, πρόθεση όλων μας είναι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να υλοποιηθούν τα έργα που η περιφερειακή αρχή έχει δεσμευτεί

Κλείνοντας, ο κ. Τατούλης κάλεσε τα μέλη του σώματος να στηρίξουν την αξιοπρέπεια του θεσμού και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να άρει την νομιμότητα του ΠεΣυ, τονίζοντας ότι τα παραπάνω θα συζητηθούν εκτενώς στο επόμενο συμβούλιο προκειμένου να τοποθετηθούν τα μέλη του συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:50 pm


Ο Νίκας στη συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους νέους περιφερειάρχες

Θεοδωρικάκος: Η εφαρμογή της απλής αναλογικής, δημιουργεί τεράστια προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη στοιχειώδη λειτουργία της Περιφέρειας

Συναντίληψη για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να εξασφαλισθεί στις Περιφέρειες η κυβερνησιμότητα, υπήρξε στην τρίωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες, υπό τον υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τη συμμετοχή του υφυπουργού κ. Θεόδωρου Λιβάνιου.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η εφαρμογή της απλής αναλογικής δημιουργεί χάος στους Δήμους και στις Περιφέρειες και διατυπώθηκε μια σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι οποίες συγκλίνουν στην ενίσχυση οργάνων διοίκησης στα οποία θα έχουν πλειοψηφία οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες.

Ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε τους Περιφερειάρχες ότι το υπουργείο θα επεξεργαστεί το σύνολο των ιδεών που διατυπώθηκαν και θα υποβάλλει την τελική του πρόταση εντός της εβδομάδος.

Κατά την έναρξη της συσκέψεως ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε τα εξής:

«Σας καλωσορίζω στο ΥΠ.ΕΣ. Θέλω να νιώθετε ότι αυτό το Υπουργείο στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Για την κυβέρνησή μας η Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Περιφέρειες είναι ο βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη, την ενίσχυση των επενδύσεων και της απασχόλησης, την κοινωνική συνοχή και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Γι’ αυτό θα κινηθούμε μαζί, θα αναπτύξουμε στο έπακρο τη συνεργασία μας. Ώστε αυτή η αντίληψη να γίνει κτήμα των πολιτών. Η κοινωνία πρέπει να δει χειροπιαστά αποτελέσματα, να ξανανιώσει ελπίδα και προοπτική, ύστερα από 10 χρόνια κρίσης.

Γι’ αυτό έχει αξία να παρουσιάσουμε και να υλοποιήσουμε σε κάθε περιφέρεια ένα ολοκληρωμένο, χειροπιαστό σχέδιο με έργα, δράσεις, παρεμβάσεις που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και της περιοχής. Με διαφανή διαχείριση και σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων.

Ένα πρόγραμμα που να αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις αδυναμίες. Αυτά πρέπει να παρουσιαστούν στους πολίτες και το ΥΠ.ΕΣ. θα συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια τις Περιφέρειες.

Είναι πολύ θετικό ότι ο εκλογικός και ο πολιτικός κύκλος της κυβέρνησης των Περιφερειών, αυτή την στιγμή ταυτίζονται. Άρα και από αυτήν την άποψη μας περιμένει ένας κοινός δρόμος, μια κοινή προσπάθεια προόδου και ευημερίας για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Θα επισκεφτώ το επόμενο διάστημα όλες τις Περιφέρειες και ει δυνατόν κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Για να τα προχωρήσουμε όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημα της κυβερνησιμότητας των Περιφερειών και των Δήμων.

Η εφαρμογή της απλής αναλογικής, δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη στοιχειώδη λειτουργία της Περιφέρειας, πολύ περισσότερο δε, το έργο και την δράση της.

Μπορεί βέβαια εδώ να υπάρχουν περιφερειάρχες που έχουν εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και διαθέτουν πλειοψηφία και στα Περιφερειακά Συμβούλια και στα αντίστοιχα όργανα διοίκησης, αλλά το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο για τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας και πολύ- πολύ μεγάλο για εκατοντάδες- κατά κυριολεξία- δήμους.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό σε νομοθετική παρέμβαση για να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα και να δώσει τη δυνατότητα στους περιφερειάρχες να έχουν σε κάθε περίπτωση πλειοψηφία στα όργανα διοίκησης των Περιφερειών.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πραγματοποιούμε τη σημερινή σύσκεψη.

Θα ήθελα να έχω τις απόψεις κάθε ενός από εσάς γύρω από το ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Και καθώς θέλουμε να έχουμε μια συνολική θεώρηση των πραγμάτων, καλέσαμε το σύνολο των εκλεγμένων Περιφερειαρχών της χώρας και όχι μόνο όσους αντιμετωπίζουν άμεσα αυτό το πρόβλημα στα όργανα διοίκησης της Περιφέρειας.  Θα ήθελα, επίσης, να έχω μια συνοπτική ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσίες σας που έχουν σχέση με την πολιτική προστασία, καθώς έχουμε ενημερωθεί ότι επίκειται σε μια σειρά  περιοχές της χώρας, νέο κύμα κακοκαιρίας.

Αρχίσαμε από τις πρώτες μέρες με αρκετή δυσκολία. Είχαμε το τεράστιο πρόβλημα στη Χαλκιδική, όπου θέλω να σημειώσω ότι οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Μακεδονίας δούλεψαν πολύ σκληρά για να τα βγάλουν πέρα, μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα του κρατικού μηχανισμού.

Μας ενδιαφέρει να είμαστε απολύτως έτοιμοι ώστε από τη σκοπιά της Αυτοδιοίκησης, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα».

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:33 pm


Τα αποτελέσματα του 4ου Ποδηλατικού Γύρου Τρίπολης

Με  πάνω 200 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης την Κυριακή 14 Ιουλίου στην Πλατεία Άρεως.

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ο Π.Ο.Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, διοργάνωσαν τον «4ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης – 2019», στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης στις κατηγορίες Μάστερ/Π.Ε.Π.Α: Α’, Β1’, Β2’, Γ1’, Γ2’, Δ', Θ΄ και κατηγορία ΟΠΕΝ.

Τα αποτελέσματα

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:26 pm


Το ψάχνει για Κυριακόπουλο το ΑΠΟΕΛ

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωστών αθλητικών εφημερίδων της χώρας μας βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ με τους Κύπριους να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Αχαιού άσου του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι γεγονός πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που έχει στα χέρια της η αρκαδική ομάδα αξιώνοντας ένα ιδιαίτερα ακριβό πόσο για τον 23χρονό αριστερό μπακ - χαφ.

Όπως λοιπόν προκύπτει το ΑΠΟΕΛ που είναι στα προκριματικά του Champions League και θα παλέψει για την είσοδο του στους ομίλους βλέπει ζεστά την περίπτωση του Γιώργου Κυριακόπουλου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος προέρχεται από μια εξαιρετική και γεμάτη σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μέτρησε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με 1 γκολ, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος με 1 ασίστ και 2 στα προκριματικά του Europa League με 2 τέρματα.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος πλην του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο μικροσκόπιο και των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας καθώς κατά το παρελθόν έχουν γραφτεί φήμες για ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:04 pm


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Προσφορά στα δρομολόγια από Ανδρίτσαινα για Αθήνα

Τα δρομολόγια από Ανδρίτσαινα για Αθήνα και αντιστρόφως (μετ’ επιστροφής) στην τιμή προσφοράς ΣΟΚ των 45 Ευρώ από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται στο επιβατικό κοινό των περιοχών γύρω από την Ανδρίτσαινα - Κάτω Αμυγδαλιές (Κορμπά Χάνι) – Καλλιθέα (Ζάχα) – Σέκουλα – Δαφνούλα κ.α ότι τα δρομολόγια από ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ και ΑΘΗΝΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ με επιστροφή είναι σε τιμή προσφοράς των 45 Ευρώ.
Η διάρκεια του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής είναι ενός (1) μηνός.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ. Τρίπολη: 2710-222 560 (εσωτ.1) / Αθήνα: 210-515 3510 & Πρακτορείο Ανδρίτσαινας: 2626-022 239.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:00 pm


Εορτή του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών ότι το Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019, εορτάζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός του Προφήτου Ηλιού Τριπόλεως κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.
Ώρα 8:00 μ.μ Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.
Ώρα 7:00 π.μ Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ώρα 7:00 μ.μ Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Προφήτου Ηλιού.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 5:34 pm


Οδηγίες προς τους πολίτες για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους 
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δείτε ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:20 pm


Ρυθμίσεις για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διανομή και μεταφορά προϊόντων και αντικειμένων

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων

Νέο κείμενο πληροφόρησης με θέμα "Ρυθμίσεις για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διανομή και μεταφορά προϊόντων και αντικειμένων (Ν. 4611/2019)"

Υπενθυμίζουμε ότι για τυχόν ερωτήματά σας προς το Δίκτυο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr/

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:15 pm


Θεία Λειτουργία στην κορυφή του Προφήτη Ηλία στο χωριό Λουκά

Τὴν Δευτέρα 22 Ἰουλίου 2019, θὰ τελεσθῆ ἀπὸ τὸν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομο, Θεία Λειτουργία στὸ Ἐξωκκλήσι τοῦ Προφήτη Ἠλία, στήν βουνοκορφή "Καπνίστρα", στοῦ Λουκᾶ.

Ἡ ἀνάβαση θὰ ξεκινήσῃ ἀπό τίς 6:00 τὸ πρωὶ καί μετά ἀπὸ τό σημείο ὃπου βρίσκονται οἱ ἀποθήκες τοῦ Συλλόγου.
Ὑπάρχει μικρή πινακίδα πού γράφει: "Προφήτης Ἠλίας"

Ὅσοι ἔχουν δυνατότητα καὶ δυνάμεις ἂς ἀνέβουν στὸν Προφήτη Ἠλία γιὰ τὴν Θεία Λειτουργία.

Θά σᾶς περιμένουμε μέ χαρά καί ἀγάπη.

Καλή ἀντάμωση!

Απανταχού Λουκαΐτες

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:56 pm


Εθελοντική αιμοδοσία στο Βαλτεσινίκο

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ σε  συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών  «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διοργανώνει  εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 16/8 09.00 – 13.00 & 17.00 – 20.00 και το Σάββατο 17/8 από 09.00 –13.00.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού 
Σχολείου Βαλτεσινίκου. Η εθελοντική αιμοδοσία γίνεται σε συντονισμό με το Μουσείο  Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας όπου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας θα βρίσκεται  εκεί τις 14/ & 15/8.
Και να μην ξεχνάμε ότι ΜΟΝΟ ο αρμόδιος γιατρός μπορεί να κρίνει ποιος είναι 
σε θέση να προσφέρει αίμα και κανείς άλλος, αρκεί να είμαστε από 18 έως 65 ετών!
Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά αίματος, που αποτελεί ένα ανέξοδο ‘δώρο ζωής’ 
σε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη, θα αγκαλιαστεί από όλους μας με την θέρμη 
που της αρμόζει.
Για το ΔΣ
Η Γενική Γραμματέας Η Πρόεδρος
Παπαπέτρου Γεωργία Παπαγεωργίου Αφροδίτη

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:42 pm


Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνική μας ομάδας αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης με την ομοσπονδία να του ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας και να βρίσκεται πια και επίσημα στην αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου με τον Άγγελο Αναστασιάδη, και η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθος του στον πάγκο της Εθνικής Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:28 pm


Πανσέληνος στο Λιμποβίσι

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο Παραδοσιακό καφενείο “Το Λιμποβίσι” από τον Σύλλογο Πιανιωτών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Τετάρτη 17 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:27 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Ψηφίστηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αρκαδία στο περιφερειακό συμβούλιο - Arcadia Portal

Ψηφίστηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αρκαδία στο περιφερειακό συμβούλιο  Arcadia Portal

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αρκαδία ύστερα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα. Ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:50 pm


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Προσφορά στα δρομολόγια από Ανδρίτσαινα για Αθήνα - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Προσφορά στα δρομολόγια από Ανδρίτσαινα για Αθήνα  Arcadia Portal

Τα δρομολόγια από Ανδρίτσαινα για Αθήνα και αντιστρόφως (μετ' επιστροφής) στην τιμή προσφοράς ΣΟΚ των 45 Ευρώ από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:00 pm


Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Λεβίδι - Arcadia Portal

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Λεβίδι  Arcadia Portal

Το φετινό μας συναυλιακό καλοκαίρι είναι γυναικεία υπόθεση. Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έρχεται στο Λεβίδι ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 2:53 pm


Θρήνος στην Αρκαδία για το νεαρό που έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το αμάξι του σε δέντρο - Anagnostis

Θρήνος στην Αρκαδία για το νεαρό που έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το αμάξι του σε δέντρο  Anagnostis

Ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του όταν την Κυριακή το πρωί το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έχασε τον έλεγχό με αποτέλεσμα να προσκρούσει με ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:45 pm


Eπείγουσες σωστικές εργασίες στο Ιερό-Ηρώο του Αντίνοου της Ρωμαϊκής Έπαυλης στη Λουκού - Arcadia Portal

Eπείγουσες σωστικές εργασίες στο Ιερό-Ηρώο του Αντίνοου της Ρωμαϊκής Έπαυλης στη Λουκού  Arcadia Portal

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για τις υπηρεσίες «Eπείγουσες σωστικές εργασίες συντήρησης επιχρισμάτων στο «Ιερό-Ηρώο του Αντίνοου της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:40 am


Αρκαδία: Στολίδια από πέτρα | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αρκαδία: Στολίδια από πέτρα | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Η ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με την πλούσια φύση της, την έχουν καθιερώσει ως προορισμό όλο τον χρόνο. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 1:25 am


Οι «παλιοσειρές» της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Οι «παλιοσειρές» της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Λένε πως το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να σταματήσεις και να τα βάλεις μαζί του είναι χρόνος. Σωστα... Τι γίνεται όμως όταν η αγάπη για το ποδόσφαιρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 6:32 pm


Μίσθωση ακινήτου για στέγαση της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας - Arcadia Portal

Μίσθωση ακινήτου για στέγαση της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας διακηρύσσει ότι: στις 22-08-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί, στην Τρίπολη και στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 3:33 pm


Βόρεια Κυνουρία: Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Βόρεια Κυνουρία: Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από αστυνομικούς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 12:46 pm


Το μεταγραφικό «πάρε - δώσε» της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Το μεταγραφικό «πάρε - δώσε» της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Σε φουλ ρυθμούς προγραμματισμού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 είναι πλέον οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α' ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 8:17 pm


Έξι συλλήψεις στην Αρκαδία - Arcadia Portal

Έξι συλλήψεις στην Αρκαδία  Arcadia Portal

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (12.7.2019), ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 11:57 am


Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Πελάγους Αρκαδίας ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, για τη δωρεά του στο Σύλλογο ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 12:01 pm


Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας - Arcadia Portal

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  Arcadia Portal

ΣΠΙΤΙΑ 30ΕΤΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Διαμερίσματα κατασκευής 1961-1980 βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των αγοραστών ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 11:41 am


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης στη Μηλιά Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης στη Μηλιά Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σε σύλληψη προχώρησε η αστυνομία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Συνελήφθη, χθες (11.7.2019) το μεσημέρι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:04 am


Πνιγμός 66χρονου στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πνιγμός 66χρονου στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ένας 66χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας. Τις φωνές του άκουσε λουόμενος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει με ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 8:50 am


Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για 62 θέσεις εργασίας στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης - Arcadia Portal

Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για 62 θέσεις εργασίας στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης  Arcadia Portal

Η Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα δύο (62) ατόμων για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 8:39 am


Πνιγμός 71χρονου σε παραλία της Αρκαδίας - Newsbomb

Πνιγμός 71χρονου σε παραλία της Αρκαδίας  Newsbomb

Ειδήσεις - Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (11/7), από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Ξηροπήγαδου του Δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 3:15 am


Συνελήφθη εμπρηστής για σωρεία περιπτώσεων σε Μεσσηνία και Αρκαδία - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Συνελήφθη εμπρηστής για σωρεία περιπτώσεων σε Μεσσηνία και Αρκαδία - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Πρόκειται για έναν 41χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες στην Καλαμάτα για τουλάχιστον 5 εμπρησμούς στην ευρύτερη περιοχή από το 2015 έως σήμερα-Τρεις τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 5:01 pm


Σύλληψη 41χρονου για 5 πυρκαγιές σε Μεσσηνία και Αρκαδία - SKAI

Σύλληψη 41χρονου για 5 πυρκαγιές σε Μεσσηνία και Αρκαδία  SKAI

Για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας συνελήφθη ένας 41χρονος από ανακριτικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 4:15 pm


Συνελήφθη 41χρονος για τις πυρκαγιές σε Αρκαδία και Μεσσηνία - Κατηγορείται για εμπρησμό κατ'εξακολούθηση - iefimerida

Συνελήφθη 41χρονος για τις πυρκαγιές σε Αρκαδία και Μεσσηνία - Κατηγορείται για εμπρησμό κατ'εξακολούθηση  iefimerida

Στη σύλληψη ενός 41χρονου, προχώρησαν χθες ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, με την κατηγορία του εμπρησμού από ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 2:39 pm


Συλλήψεις για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Συλλήψεις για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθησαν, χθες (10.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 2:28 pm


Ειδήσεις: 41χρονος Συνελήφθη Για Φωτιές Σε Αρκαδία Και Μεσσηνία - www.star.gr

Ειδήσεις: 41χρονος Συνελήφθη Για Φωτιές Σε Αρκαδία Και Μεσσηνία  www.star.gr

Κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ' εξακολούθηση, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 2:17 pm


Συνελήφθη 41χρονος για πέντε εμπρησμούς από πρόθεση σε Αρκαδία και Μεσσηνία - Sputnik Ελλάδα

Συνελήφθη 41χρονος για πέντε εμπρησμούς από πρόθεση σε Αρκαδία και Μεσσηνία  Sputnik Ελλάδα

Ο 41χρονος κατηγορείται για πέντε εμπρησμούς από πρόθεση – οι τρεις την Τετάρτη – σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συνελήφθη ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 2:14 pm


Συνελήφθη 41χρονος για εμπρησμό στις φωτιές που ξέσπασαν σε Αρκαδία και Μεσσηνία - Η Καθημερινή

Συνελήφθη 41χρονος για εμπρησμό στις φωτιές που ξέσπασαν σε Αρκαδία και Μεσσηνία  Η Καθημερινή

Ένας 41χρονος συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ως υπαίτιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:57 pm


ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Παρέμβαση Γιαννόπουλου στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ - Arcadia Portal

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Παρέμβαση Γιαννόπουλου στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ  Arcadia Portal

Παρέμβαση του Γιαννόπουλου Ανδρέα αντιπροσώπου από ΕΛΜΕ Αρκαδία και μέλους της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στο θέμα: «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:54 pm


Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ - Arcadia Portal

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ  Arcadia Portal

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:03 pm


Η σταυροδοσία των υποψήφιων βουλευτών της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Η σταυροδοσία των υποψήφιων βουλευτών της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε υποψήφιος βουλευτής από όλες τις παρατάξεις στην Αρκαδία σύμφωνα με τα επισήματα στοιχεία του Πρωτοδικείου Τρίπολης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 12:25 pm


Ανάχωμα στις εισαγωγές σπόρων από τον ΑΚΣ Αρκαδίας - Ύπαιθρος Χώρα

Ανάχωμα στις εισαγωγές σπόρων από τον ΑΚΣ Αρκαδίας  Ύπαιθρος Χώρα

Σε ανοδική τάση βρίσκεται η σποροπαραγωγή στην Αρκαδία, όπου εκτός από την πιστοποίηση σπόρου πατάτας γίνεται και πιστοποίηση σπόρου σιτηρών.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:19 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Στόχος η Τρίπολη να γίνει πάλι το κέντρο επίσκεψης - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Στόχος η Τρίπολη να γίνει πάλι το κέντρο επίσκεψης  Arcadia Portal

Συνέντευξη του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Συνέντευξη τύπου προς τα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αρκαδίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:00 am


Παπαηλιού: Θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις για την Αρκαδία - Arcadia Portal

Παπαηλιού: Θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις για την Αρκαδία  Arcadia Portal

Μήνυμα Γιώργου Η. Παπαηλιού-Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. Στις 7 Ιουλίου 2019, ο λαός ανέθεσε στη ΝΔ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 1:04 pm


Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid) - Arcadia Portal

Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid)  Arcadia Portal

Η Επιτελική/Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης (Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 7:44 pm


Συλλήψεις για ναρκωτικά και πλαστογραφία από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Συλλήψεις για ναρκωτικά και πλαστογραφία από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθη, σήμερα (9.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 2:30 pm


Τρίπολη: Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Τρίπολη: Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η Επιτελική/Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης (Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 8:00 pm


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Αρκαδίας από την Ιωάννα Λυτρίβη - Arcadia Portal

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Αρκαδίας από την Ιωάννα Λυτρίβη  Arcadia Portal

"Οι πολίτες με την ψήφο τους ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία σε αδιαμφισβήτητο νικητή της εκλογικής διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την εμπιστοσύνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 1:44 pm


Γιώργος Πραχαλιάς: Η πορεία μου προς το λαό της Αρκαδίας μόλις άρχισε - Arcadia Portal

Γιώργος Πραχαλιάς: Η πορεία μου προς το λαό της Αρκαδίας μόλις άρχισε  Arcadia Portal

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανάρτησή του, μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές της Κυριακής ο κ. Γιώργος Πραχαλιάς. Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:56 am


Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Οι τρεις βουλευτές της Αρκαδίας - Newsbeast.gr

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Οι τρεις βουλευτές της Αρκαδίας  Newsbeast.gr

Με τρεις βουλευτές θα εκπροσωπείται στη νέα Βουλή η Αρκαδία. Μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει έναν, έναν ο ΣΥΡΙΖΑ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:30 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Αρκαδίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές (ΤΕΛΙΚΟ) - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Αρκαδίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές (ΤΕΛΙΚΟ)  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE Νομού Αρκαδίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές: Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες έκλεισαν και η διαδικασία των Εθνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 6:24 am


Βλάσης, Παπαηλιού και Κωνσταντινόπουλος επανεκλέγονται βουλευτές Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Βλάσης, Παπαηλιού και Κωνσταντινόπουλος επανεκλέγονται βουλευτές Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, στην Αρκαδία εκλέγονται βουλευτές τα ίδια πρόσωπα. Όπως το 2015, έτσι και σήμερα, βουλευτές εκλέγονται ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 2:19 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με τη Νέα Δημοκρατία -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με τη Νέα Δημοκρατία -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 1:10 am


Εκλογές 2019: Βουλευτές Αρκαδίας και αποτελέσματα εκλογών - Newsit

Εκλογές 2019: Βουλευτές Αρκαδίας και αποτελέσματα εκλογών  Newsit

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές Αρκαδίας και τα αποτελέσματα εκλογών. Όλοι οι υποψήφιοι όλων των ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 4:21 pm


Εορτασμός της Αγίας Κυριακής στο Καψια Αρκαδίας (video) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Εορτασμός της Αγίας Κυριακής στο Καψια Αρκαδίας (video) - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Την Κυριακή 7 Ιουλίου γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα το ιερό εξωκκλήσι της Αγίας Κυριακής στο Κάψια που βρίσκεται στο 13ο χιλιόμετρο Τρίπολης - Πύργου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 11:15 am


Βουλευτικές Εκλογές: Τα αποτελέσματα στους Δήμους της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Βουλευτικές Εκλογές: Τα αποτελέσματα στους Δήμους της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου στους Δήμους της Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Αρκαδία: Η ενσωμάτωση των ψήφων - Ethnos

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Αρκαδία: Η ενσωμάτωση των ψήφων  Ethnos

Δείτε τα αποτελέσματα που καταγράφονται στην Εκλογική Περιφέρεια Αρκαδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια περιοδείας υπ. Βουλευτή της Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια περιοδείας υπ. Βουλευτή της Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Το Σάββατο 6, Ιουλίου κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκου Γιανακόπουλου υπήρξε ένα τροχαίο ατύχημα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 9:23 pm


Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Τριακόσια σαράντα οκτώ (348) εκλογικά τμήματα ορίστηκαν από το αρμόδιο τμήμα εκλογών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για τις εκλογές της 7ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 10:00 am


Λεωνίδιο Αρκαδίας: Γιορτή τζαζ κάτω από τον Κοκκινόβραχο - Ethnos

Λεωνίδιο Αρκαδίας: Γιορτή τζαζ κάτω από τον Κοκκινόβραχο  Ethnos

Μουσικές και γαστρονομικές απολαύσεις στις πλατείες και τα σοκάκια στο Λεωνίδιο, όπου ακούγονται ακόμη τα τσακώνικα. Προτάσεις για αποδράσεις προς τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 10:00 am


Η Ιωάννα Λυτρίβη, η ευχάριστη έκπληξη της Αρκαδίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Ιωάννα Λυτρίβη, η ευχάριστη έκπληξη της Αρκαδίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένα ακόμη άφθαρτο πρόσωπο κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με τον... - Newsit

Εκλογές 2019: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με τον...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Τα δρομολόγια για μπάνια σε Παράλιο Άστρος και Πλάκα Λεωνιδίου - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Τα δρομολόγια για μπάνια σε Παράλιο Άστρος και Πλάκα Λεωνιδίου  Arcadia Portal

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ: 08:00π.μ. Από Λέσχη Αξιωματικών – Μαινάλου – Πλ. Ανεξαρτησίας – Πλ. Αγίου Βασιλείου – Πλ. Κολοκοτρώνη 08:30π.μ.

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας στον Γιάννη Τρουπή - Arcadia Portal

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας στον Γιάννη Τρουπή  Arcadia Portal

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΟΥΠΗ, για την άμεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 3:52 am


Εκλογές 2019: ΠΟΛΙΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με την... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΟΛΙΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με την...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΟΛΙΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 3:52 am


Εκλογές 2019: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Υπ. βουλευτής... - Newsit

Εκλογές 2019: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Υπ. βουλευτής...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Αποτελέσματα βουλευτικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 3:25 am


Εκλογές 2019: ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με το... - Newsit

Εκλογές 2019: ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Υπ. βουλευτής Αρκαδίας με το...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 1:29 am


Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΥ) Υπ. βουλευτής... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΥ) Υπ. βουλευτής...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΥ) ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 1:00 am


Ποια είναι η Ιωάννα Λυτρίβη, η ευχάριστη έκπληξη της Αρκαδίας - Επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (pics,vid) - Arcadia Portal

Ποια είναι η Ιωάννα Λυτρίβη, η ευχάριστη έκπληξη της Αρκαδίας - Επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (pics,vid)  Arcadia Portal

Ιδιαίτερη ευχάριστη έκπληξη αλλά και αίσθηση προκαλεί μια νέα υποψήφια της ΝΔ που διεκδικεί την εκλογή της στα βουλευτικά έδρανα στον νομό Αρκαδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Συνεχίζονται να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για Άστρος - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Συνεχίζονται να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για Άστρος  Arcadia Portal

Η ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο επιβατικό της κοινό ότι σε γενόμενη σημερινή κοινή σύσκεψη με την τοπική ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Σύλληψη για ναρκωτικά από την Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Συνελήφθη, σήμερα (4.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 9:31 am


Εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας -... - Newsit

Εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας -...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στην εκλογική ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


«Μελιτζάzz 2019» στο Λεωνίδιο Αρκαδίας - Το Κουτί της Πανδώρας

«Μελιτζάzz 2019» στο Λεωνίδιο Αρκαδίας  Το Κουτί της Πανδώρας

Βαλίτσες γεμάτες πίκρα και όνειρα, φευγιό κι επιστροφή, αποχωρισμό κι αντάμωση. Μπαούλα γεμάτα μνήμες και συναισθήματα, ψυχές γεμάτα. Πυργόσπιτα και ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο έξω από τη Νεστάνη Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο έξω από τη Νεστάνη Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αυτοκίνητο ιχ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο κοντά στην Νεστάνη Αρκαδίας λίγο πριν το κόμβο Σκληφα από το ρεύμα της Αθήνας. - Αγριογουρουνο στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Eκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Αρκαδίας | Τρίπολη, 6 Ιουλίου 2019 - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Eκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Αρκαδίας | Τρίπολη, 6 Ιουλίου 2019 - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Eκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 11 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με θέμα " Η νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές: Έκπτωση 25% στα εισιτήρια από τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Εκλογές: Έκπτωση 25% στα εισιτήρια από τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι ύστερα από απόφαση του Δ.Σ και συμμετέχοντας ενεργά στην διευκόλυνση του επιβατικού κοινού ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Τίμησαν τον Επίσκοπο Αρκαδίας και Μητροπολίτη Κρήτης Βασίλειο Μαρκάκη - Cretalive.gr

Τίμησαν τον Επίσκοπο Αρκαδίας και Μητροπολίτη Κρήτης Βασίλειο Μαρκάκη  Cretalive.gr

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αναφέρει: "Τήν Κυριακή, 30 Ἰουνίου 2019, στόν Ἱερό Ναό τῶν Ἁγίων Δέκα τῆς Ἐνορίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Mέτρα πρόληψης για τον καύσωνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας - Arcadia Portal

Mέτρα πρόληψης για τον καύσωνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ενόψει του καύσωνα, ο Ιατρικός Σύλλογος υπενθυμίζει στους συμπολίτες μας τα βασικά προληπτικά εκείνα μέτρα για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης σας προσκαλεί στην προεκλογική ομιλία του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 3:56 pm


Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σεμινάριο «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα» - Arcadia Portal

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σεμινάριο «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα»  Arcadia Portal

Το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας με τίτλο FOCUS, στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στοχεύει ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 10:00 am


Τιμούν τον Επίσκοπο Αρκαδίας, μετέπειτα Μητροπολίτη Κρήτης Βασίλειο Μαρκάκη - Cretalive.gr

Τιμούν τον Επίσκοπο Αρκαδίας, μετέπειτα Μητροπολίτη Κρήτης Βασίλειο Μαρκάκη  Cretalive.gr

Τριήμερο εκδηλώσεων μνήμης για τον αοίδιμο Επίσκοπο Αρκαδίας, μετέπειτα Μητροπολίτη Κρήτης Βασίλειο Μαρκάκη διοργανώνει από σήμερα ως τις 30 Ιουνίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Συμμετοχή στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ - Arcadia Portal

Συμμετοχή στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ  Arcadia Portal

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Παρουσία Κεφαλογιάννη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας - Arcadia Portal

Παρουσία Κεφαλογιάννη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας  Arcadia Portal

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, και ώρα 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Μπάνια ημέρας από Τρίπολη και Μεγαλόπολη στην Καλαμάτα - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Μπάνια ημέρας από Τρίπολη και Μεγαλόπολη στην Καλαμάτα  Arcadia Portal

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε ανακοινώνεται ότι από το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 και κάθε Σάββατο & Κυριακή θα εκτελούνται τα δρομολόγια από Τρίπολη για ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας... «ξέχασε» τον Γιώργο Παπαηλιού - Arcadia Portal

Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας... «ξέχασε» τον Γιώργο Παπαηλιού  Arcadia Portal

«Ξεχασιάρης» ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ή μάλλον απρόσεχτος σε μια ανάρτησή του. Πάνω στη λαχτάρα του να υπογραμμίσει την ανανέωση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Τρίπολη - Arcadia Portal

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Τρίπολη  Arcadia Portal

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο εκλογικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Προς εξέταση από την ΕΠΣ Αρκαδίας η πρόταση για πρωτάθλημα Κ14 - Arcadia Portal

Προς εξέταση από την ΕΠΣ Αρκαδίας η πρόταση για πρωτάθλημα Κ14  Arcadia Portal

Τα πρωταθλήματα υποδομών είχαν την τιμητική τους στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας με ενδιαφέροντες προτάσεις και με συζήτηση ανάμεσα στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


«Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας - Λακωνίας - Arcadia Portal

«Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας - Λακωνίας  Arcadia Portal

Είσαι απόφοιτος, της Γ΄ Λυκείου ή μαθητής της Α ή της Β Λυκείου… Αυτή η δ ρ ά σ η σε ενδιαφέρει, μην την χάσεις.... Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας της 24ης Ιουνίου ήταν και το γηπεδικό και δη σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Η ΝΕ Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ περί ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον χώρο της Υγείας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Η ΝΕ Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ περί ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον χώρο της Υγείας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Με έκπληξη, ενημερωθήκαμε για τα γραφόμενα σε δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας με το οποίο απαντά στο από 22/6/2019 δελτίο τύπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Επιμορφωτική ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες σε νηπιαγωγούς της Αρκαδίας (pics) - Arcadia Portal

Επιμορφωτική ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες σε νηπιαγωγούς της Αρκαδίας (pics)  Arcadia Portal

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: ''Βασικές Αρχές Πρώτων βοηθειών - Παιδικά Ατυχήματα στο χώρο του σχολείου - Καρδιοπνευμoνική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας - Arcadia Portal

Αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας  Arcadia Portal

Την διεξαγωγή του Super Cup Αρκαδίας για τις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στο περιθώριο της Γενικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Γηπεδικές υποδομές και οικονομικό στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics) - Arcadia Portal

Γηπεδικές υποδομές και οικονομικό στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)  Arcadia Portal

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας και των σωματείων στην αίθουσα συνεδριάσεων ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Αλλαγές σε δρομολόγια - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Αλλαγές σε δρομολόγια  Arcadia Portal

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», σας ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού προχωρά στις εξής αλλαγές των δρομολογίων ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 10:00 am


Τα «τιμημένα» γάντια της Α' Αρκαδίας - Arcadia Portal

Τα «τιμημένα» γάντια της Α' Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κομβική αλλά έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και αποτελεί το κλειδί των ομάδων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 10:00 am


Βουλευτικές εκλογές: Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας - Arcadia Portal

Βουλευτικές εκλογές: Τα εκλογικά τμήματα της Αρκαδίας  Arcadia Portal

Tα εκλογικά Τμήματα και τα Καταστήματα Ψηφοφορίας της ΠΕ Αρκαδίας ανά Δήμο και Δημοτική Ενότητα, για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 7ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


20 προσλήψεις για την δακοκτονία στην ΠΕ Αρκαδίας - Dikaiologitika News

20 προσλήψεις για την δακοκτονία στην ΠΕ Αρκαδίας  Dikaiologitika News

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού ΕΙΚΟΣΙ (20) ατόμων στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Με πρόεδρο τον Γιώργο Μπαρμπέρη στην Α' Αρκαδίας ο ΠΑΟΚ Τρίπολης - Arcadia Portal

Με πρόεδρο τον Γιώργο Μπαρμπέρη στην Α' Αρκαδίας ο ΠΑΟΚ Τρίπολης  Arcadia Portal

Τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης με την Τακτική Γενική Συνέλευση να βγάζει νέες ειδήσεις με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Ανακοινώθηκε το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ανακοινώθηκε το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Όλες οι εξελίξεις για την πολιτική στην Πελοπόννησο, Περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, βουλευτικές εκλογές, δηλώσεις, συνεντεύξεις, αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ανοιχτός διάλογος για το διακύβευμα των εκλογών, μηνύματα ενότητας και αισιοδοξία (pics) - Arcadia Portal

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ανοιχτός διάλογος για το διακύβευμα των εκλογών, μηνύματα ενότητας και αισιοδοξία (pics)  Arcadia Portal

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη. Στην πολιτική εκδήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής ο Γεώργιος Αθανασόπουλος - Arcadia Portal

Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής ο Γεώργιος Αθανασόπουλος  Arcadia Portal

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος από τον Βουτσαρά είναι ένας από τους 5 υποψήφιους Βουλευτές στην Αρκαδία με το Κίνημα Αλλαγής, και σχολίασε σχετικά: ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Ο Γιώργος Σαμπάνης στο #SkiritidaR4n | Κολλίνες Αρκαδίας, Κυρ 23 Ιουνίου 2019 - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο #SkiritidaR4n | Κολλίνες Αρκαδίας, Κυρ 23 Ιουνίου 2019 - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μία ξεχωριστή συναυλία του αγαπημένου και γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους της Αρκαδίας στο ΠεΣυ για τις καταστροφές από την κακοκαιρία - Arcadia Portal

Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους της Αρκαδίας στο ΠεΣυ για τις καταστροφές από την κακοκαιρία  Arcadia Portal

Οι τρομερές καταστροφές από τις συνεχείς χαλαζοπτώσεις ετέθησαν από εκπροσώπους των χωριών της Κώμης, του Αθήναιου αλλά και της Δημοτικής ΕΝότητας ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Με Διευθυντές και Τμηματάρχες υπηρεσιών της ΠΕ Αρκαδίας συναντήθηκε ο Νίκας - Arcadia Portal

Με Διευθυντές και Τμηματάρχες υπηρεσιών της ΠΕ Αρκαδίας συναντήθηκε ο Νίκας  Arcadia Portal

Σήμερα, μετά τις 15.00, συναντήθηκα, για μια ώρα περίπου, με Διευθυντές και Τμηματάρχες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, όπου με ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Επιπλέον δρομολόγια στη Γορτυνία - Arcadia Portal

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Επιπλέον δρομολόγια στη Γορτυνία  Arcadia Portal

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», σας ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 εκτός Σαββάτου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Η γενιά των σαραντάρηδων «επελαύνει» στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Η γενιά των σαραντάρηδων «επελαύνει» στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα ρίχνεται στη μάχη των εκλογών, με όλες τις πιθανότητες εναντίον του, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά με αισιοδοξία για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Παρουσίαση ψηφοδελτίου από το ΚΚΕ Αρκαδίας - Arcadia Portal

Παρουσίαση ψηφοδελτίου από το ΚΚΕ Αρκαδίας  Arcadia Portal

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους βουλευτές της Αρκαδίας για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η παρουσίαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Tο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Tο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής του Νομού Κώστας Βλάσης και η λίστα συμπληρώνεται ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία - Arcadia Portal

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία  Arcadia Portal

Λίγο πριν από τις 14:00 την τρίτη 18 Ιουνίου, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής του Νομού ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


«Το νάμα της μάνας Αρκαδίας» - Arcadia Portal

«Το νάμα της μάνας Αρκαδίας»  Arcadia Portal

Το Νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Α.Β.Α.Κ. στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την στήριξη των στόχων του οργανώνει για τα μέλη του και τους φίλους του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας

Φιλικοί ιστότοποι: