1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

«Στις στιγμές που ζήσαμε Γιάννη Καστρίτη» (pics)

Η ανακοίνωση της είδησης από τα Τρίκαλα για την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη μου δημιούργησε αρχικά δύο πολύ έντονα συναισθήματα και στην συνέχεια  μου έδωσε το ερέθισμα να γράψω ετούτες εδώ τις γραμμές.

Τα συναισθήματα είναι και χαράς γιατί επιστρέφει και πάλι σε ομάδα που θα αγωνίζεται σίγουρα την επόμενη χρονιά στην Basket League αλλά και πίκρας γιατί δυστυχώς δεν θα βρίσκεται από την νέα χρονιά στην άκρη του κυανόλευκου πάγκου του Αρκαδικού εκεί που τον συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Το περίεργο είναι πως μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο το ένα συναίσθημα  δεν μπορεί να αναιρέσει το άλλο και νομίζω πως αυτό θα συμβεί και για αρκετό καιρό ακόμα.

Για το λίγο που μπόρεσα να γνωρίσω τον Γιάννη Καστρίτη νομίζω πως κατάλαβα πολλά και σίγουρα μου λύθηκαν αρκετές απορίες που υπήρχαν όπως και σε πολλούς που δεν είχαν την τύχη η την δυνατότητα να τον γνωρίσουν με σημαντικότερη όλων το πώς μπορεί ένας τόσο νέος προπονητής να διαχειριστεί πράγματα και καταστάσεις και να κερδίσει τον σεβασμό των παιχτών του μερικών εκ των οποίων σπουδαίων ονομάτων με πολλές παραστάσεις στο βιογραφικό τους.

Και όμως… Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ένα τρομερό χάρισμα που είναι η μεταδοτικότητα του, ο τρόπος που σε προσεγγίζει και στην πορεία σε κερδίζει, η ευγένεια του, το ήθος του, η ακαιρεότητα και η ειλικρίνεια του, η εργατικότητα του, αλλά και η αντίληψη και το πώς σκέφτεται γύρο από αυτό το άθλημα που λέγεται μπάσκετ, για το πάθος του που μπορούσε να μεταφέρει στους παίχτες του και για τον τρόπο με τον οποίο ρουφούσε σαν σφουγγάρι συνεχώς πράγματα και επιχειρούσε συνεχώς να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα ως προπονητής.

Κάθε φορά που συναντιόμασταν πάντα ένιωθα μέσα μου πως ο Γιάννης Καστρίτης είναι γεννημένος προπονητής, πως είναι γεννημένος να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα με όρεξη, πάθος, δίψα, μεράκι και ασφαλώς πολύ αγάπη.

Πλέον ο Αρκάς coach ανοίγει το φτερά του και πάλι για την Basket League για εκεί που πραγματικά ονειρεύονταν  και κατά την ταπεινή μου άποψη του αξίζει, παίρνοντας παράλληλα ένα μεγάλο ρίσκο με μια ομάδα που θα παλέψει την παραμονή της, με μια ομάδα που χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή και πολύ δουλειά.

Θεωρώ πως ο Γιάννης Καστρίτης έχει μπροστά του μια ακόμα μεγάλη πρόκληση -γιατί κάτι τέτοιο είναι και η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Τρικάλων-  ωστόσο είναι μετρ στις ειδικές αποστολές, τις γνωρίζει άλλωστε καλά κυρίως από την τελευταία διετία του στον πάγκο του Αρκαδικού όταν και κλήθηκε να διαχειριστή special καταστάσεις και το "πρέπει" μιας ομάδας με στόχους και φιλοδοξίες και  πως μόνο έτσι μπορεί να βρει επιπλέον κίνητρα και πάνω σε αυτά να δημιουργήσει τα δικά του δεδομένα στην νέα του ομάδα.

Είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Καστρίτης πρόσφερε πολλά στον Αρκαδικό αλλά και ο Αρκαδικός του έδωσε ακόμα περισσότερα. Τον εμπιστεύθηκε έμπρακτα, του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας, τον πίστεψε, πάνω του έχτισε το όνειρο και τελικά ο νεαρός coach τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι όμως γίνεται πάντα στις οικογένειες γιατί και ο ΣΕΦΑ αυτό ήταν και θα είναι πάντα μία μεγάλη οικογένεια με σχέσεις εμπιστοσύνης που μπορούν να συμβαδίσουν με τις προσωπικές φιλοδοξίες αυτού που πιστεύει πραγματικά στην αξία της προσπάθειας.

Η επόμενη μέρα για τον Αρκαδικό θα είναι χωρίς τον Γιάννη Καστρίτη αλλά και πάλι γεμάτη ελπίδα και με την ευχή να είναι εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι αυτή η ομάδα δηλαδή στην Basket League και γιατί όχι να μην τον υποδεχθούμε ως αντίπαλο με τα Τρίκαλα στην Τρίπολη.

Η ιστορία λέει πως ο Γιάννης Καστρίτης αποτελεί ψυχή και σώμα του Αρκαδικού και μέρος των μεγάλων επιτυχιών του. Ο στρατηγός της ανόδου, ο πρώτος προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Τρίπολης στα παρκέ της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ.

Είναι πολλά που θα μπορούσα να γράψω και ακόμα πιο πολλές οι εικόνες που έχω στο μυαλό μου έστω και από τον σύντομο αλλά ουσιαστικό πιστεύω χρόνο που μπόρεσα να τον γνωρίσω. Οι προβληματισμοί και η αγωνία για έρθει η άνοδος, η απόλυτη ευτυχία στο ιστορικό παιχνίδι με το Ψυχικό και ασφαλώς το ονειρικό ταξίδι του Αρκαδικού στην Basket league υπό τις οδηγίες του είναι μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές που θυμάμαι.

Προσωπικά είχα γράψει και στο παρελθόν πως ο Γιάννης Καστρίτης είναι μέλος της next big thing Ελλήνων προπονητών και είμαι σίγουρος πως το μέλλον του στο Ελληνικό μπάσκετ θα είναι μακρύ και η τελική καθιέρωση δεν θα αργήσει να έρθει απλά γιατί πιστεύω στις δυνατότητες και τον τρόπο που προσεγγίζει ο ίδιος την δουλειά του.

Λίγο πιο πάνω είπα πως ο Γιάννης Καστρίτης στα δικά μου μάτια είναι γεννημένος προπονητής και για τον λόγω αυτό λοιπόν του αφιερώνω κλείνοντας αυτό το ρεφρέν από ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι της Κατερίνας Κούκα που μου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό:

"Αν δε γεννηθείς αστέρι
η ζωή πώς περιμένεις να σε ξέρει, 
αν δε γεννηθείς βοριάς
πώς θα διώξεις τα σκοτάδια
της καρδιάς".

Στις στιγμές που ζήσαμε. Καλή επιτυχία Γιάννη Καστρίτη !

Α. Χ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 9:14 pm


Τα Εννιάημερα της Παναγίας στην Κοκκινοράχη Γορτυνίας (pics)

Στην Κοκκινοράχη Γορτυνίας γιορτάσαμε σήμερα τα "Εννιάημερα της Παναγίας", όπως αποκαλείται λαϊκά η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μετά την Θεία Λειτουργία, στον περίβολο του ναού ακολούθησε πανηγύρι που οργάνωσε ο Σύλλογος Κοκκινοραχιτών και η εκκλησιαστική επιτροπή, με πολύ μεγάλη επιτυχία! Μικροί-μεγάλοι στο χορό, κέφι, ζωντάνια και .......διασκέδαση μέχρι αργά το μεσημέρι.

Επιβεβαιώθηκε η λαϊκή έκφραση της περιοχής: "Της Παναγιάς τα εννιάημερα στου Μπούζα πανηγύρι"(Μπούζα παλαιότερη ονομασία της Κοκκινοράχης).

Έπαιξε το συγκρότημα του Δημήτρη Ρέππα.

Κείμενο-φωτογραφίες Μαρίνα Διαμαντοπούλου

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 9:05 pm


Αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το Κάστρο του Παραλίου Άστρους

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο όμιλος ΠΥΡΑΜΙΑ ανέλαβε και έφερε σε πέρας την ιστορική ξενάγηση των επισκεπτών στον χώρο του Κάστρου του Παραλίου Άστρους και την διοργάνωση μικρής έκθεσης αρχειακού υλικού στον αρχαιολογικό χώρο, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στις εκδηλώσεις του ESTELLAFESTIVAL 2016, που διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και έλαβαν χώρα στο διάστημα 18-20 Αυγούστου 2016.

Η επισκεψιμότητα του Κάστρου υπήρξε μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά,  και το ενδιαφέρον των επισκεπτών αμείωτο για την ιστορία του τόπου. Οι επισκέπτες εξέφρασαν ωστόσο ανοικτά την αγωνία τους αναφορικά με την μέχρι στιγμής έλλειψη συντήρησης/αναστήλωσης του εμβληματικού για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας μνημείου του Κάστρου.

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «ΠΥΡΑΜΙΑ», ευελπιστεί ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίσπευση των διαδικασιών της αναστήλωσης του μνημείου από την φθοροποιό δύναμη του χρόνου.

Αρχειακό υλικό, δηλαδή παλαιές φωτογραφίες και σχεδιαγράμματααναρτημένα από καιρό στην ιστοσελίδα «Άστρος της θαλάσσης» (astrosparalio.gr)μερικά από τα οποία ήδη εκτέθηκαν στο χώρο του Κάστρου, αποτελούν σημαντικά στοιχεία  για τους ειδικούς της αποκατάστασης του μνημείου. Η ήδη εκπονηθείσα προμελέτη αναστήλωσης είναι ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Πρέπει σίγουρα να γίνουν περισσότερα. Ο τόπος το έχει ανάγκη και ο όμιλος ΠΥΡΑΜΙΑ-στα πλαίσια των δυνατοτήτων του- θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια διάσωσης του μνημείου.

 

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Σταύρος Καχριμάνης                                               Στυλιανός Κοντογιαννόπουλος

 

«ΠΥΡΑΜΙΑ» ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 8:33 pm


Τα «Λαογραφικά Πελοποννήσου» παρουσιάζονται στο Ίσιωμα Καρυών

Η παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος βιβλίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 19:00 στην πλατεία του χωριού Ίσιωμα Καρυών. 

Πρόκειται για τα «Λαογραφικά Πελοποννήσου» του συγγραφέα Ιωάννη Ασημακόπουλου, από τις αρκαδικές εκδόσεις Επιλογή.

Ομιλητής θα είναι ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσιος Παπαδόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 8:00 pm


Αύριο οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αύριο το πρωί στις 10 η ώρα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φϊλης σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στην αίθουσα "Έλλη Παπά" του υπουργείου (αίθουσα 101, ισόγειο).

Από τις 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης, 11 η ώρα αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 7:35 pm


Εύη Τατούλη: Να αναθεωρηθεί το κλείσιμο των τριών Αστυνομικών Τμημάτων στην Αρκαδία

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται στο προεδρικό διάταγμα το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο έκδοσης του και με το οποίο επέρχονται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταβολές στην οργανωτική δομή των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χώρας, και στα οποία δημοσιεύματα αναφέρεται ότι καταργούνται τα αστυνομικά τμήματα Σταδίου, Λεβιδίου και Λαγκαδίων στην Αρκαδία, η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη προέβη στη παρακάτω δήλωση:

«Θεωρώ αδιανόητο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών που προωθεί να προβαίνει στο κλείσιμο των τριών αστυνομικών τμημάτων Σταδίου, Λεβιδίου και Λαγκαδίων αφήνοντας την Γορτυνία χωρίς ουσιαστική αστυνόμευση.

Σε μια περιοχή με δυσχερή γεωγραφικά χαρακτηριστικά που μαστίζεται από ερήμωση και ερημοποίηση η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας με την λειτουργία των τμημάτων αυτών έχει σημειώσει ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα χαμηλής παραβατικότητας.

Καλώ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναθεωρήσει το σχεδιασμό για κλείσιμο των τριών αστυνομικών τμημάτων, γεγονός που θα οδηγήσει σε ελλιπή και απομακρυσμένη αστυνόμευση για μια πολύ μεγάλη περιοχή της Αρκαδία.»

Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 7:30 pm


«Κανένα κρούσμα ελονοσίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με το πρόγραμμα κωνωποκτονίας και αντιμετώπισης της ελονοσίας που υλοποιεί η  Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε:

«Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  από το 2009 και μετά, καταγράφονταν κρούσματα ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης  σχεδόν κάθε έτος, κυρίως ως σποραδικά κρούσματα, αλλά και σε συρροές (τα έτη  2011- 2012).

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πήρε τη πρωτοβουλία,  συνεργαζόμενη με εξειδικευμένους φορείς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το ECDC,το  ΚΕΕΛΠΝΟ και Πανεπιστημιακά  Ιδρύματα, προκειμένου να εκπονήσει και να υλοποιήσει εξειδικευμένα προγράμματα κωνωποκτονίας. 

Την τελευταία πενταετία σε όλες τις Περιφερειακές μας Ενότητες εφαρμόζονται ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι  είμαστε η πρώτη  Περιφέρεια στη χώρα που χρηματοδότησε και συνεχίζει να χρηματοδοτεί προγράμματα για την  αντιμετώπιση της ελονοσίας στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα σε στενή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Εφαρμόστηκαν πρωτοποριακές τεχνικές καταπολέμησης όπως η   διενέργεια υπολειμματικών ψεκασμών εσωτερικών Χώρων (IRS)  σε καταλύματα μεταναστών, ο εντοπισμός και θεραπεία των ασθενών µε ελονοσία, η ανάπτυξη  και  εφαρμογή  συστημάτων επαγρύπνησης  για  τη  διατήρηση  μιας  περιοχής  ή  χώρας σε κατάσταση «απαλλαγμένη από ελονοσία».

Όπως καταδεικνύουν  τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, από το 2012 έως σήμερα, δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα της νόσου με ένδειξη εγχώριας μετάδοσης στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας,  διασφαλίζοντας έτσι  την Δημόσια Υγεία,  την  Οικονομία, και το Τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στην οποία θα λειτουργήσει «κέντρο παρακολούθησης- οργάνωσης μηχανισμού επαγρύπνησης και ταχείας αντίδρασης  για την διαχείριση επιδημιολογικών κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές», προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν νέες προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.

Νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που εφαρμόσαμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους φορείς της χώρας , ιδιαίτερα δε στις Περιφέρειες, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και να προστατευθεί η Δημόσια υγεία σε εθνικό επίπεδο.

Είμαστε κάθετα απέναντι , επεσήμανε ο κ. Τατούλης, σε οποιαδήποτε μικροπολιτική σκοπιμότητα που βάζει σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας μας και τα συμφέροντα των πολιτών της.

Οι μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις για τόσο σοβαρά θέματα και μάλιστα Δημόσιας υγείας, αποτελούν παλαιοκομματικές πολιτικές πρακτικές που είναι βασικά υπεύθυνες για την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Οι Αιρετές Περιφέρειες απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας.»

Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 7:22 pm


Γιορτή Κρασιού 2016 στο Ζευγολατιό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και με την ευγενική χορηγία της περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση '' Γιορτή Κρασιού 2016''.

Η γιορτή κρασιού που αποτελεί πλέον θεσμό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού Μοσχοφίλερο, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.Επίσης η ποικιλία Μοσχοφίλερο αποτελεί μία απο τις 4 ποικιλίες-πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό.

Ο «πατριάρχης» Πετρο-Λούκας Χαλκιάς και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Κωτσίνης συμπράττουν επί σκηνής.Μαζί τους η μοναδική Αρετή Κετιμέ που με το σαντούρι και τη φωνή της θα μας συντροφεύσει με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς.Στα μονοπάτια της δημοτικής μουσικής μας παράδοσης θα μας οδηγήσουν οι εξαίρετες φωνές της Σταυρούλας Δαλιάνη και του Γιάννη Παυλόπουλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Θωμάς Κωνσταντίνου : Λαούτο
Μανώλης Κόττορος : Βιολί
Κώστας Μερετάκης : Κρουστά
Δημήτρης Παπαγεωργίου : Κλαρίνο

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 7:16 pm


«Λουκέτο» σε αστυνομικά τμήματα της Αρκαδίας

Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επέρχονται μεταβολές στην οργανωτική δομή των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας, αποτυπώνει τις αλλαγές σε αστυνομικές υπηρεσίες και διευθύνσεις.

Με το σχέδιο συμπτύσσεται περίπου το 40% των αστυνομικών τμημάτων, τμημάτων ασφαλείας και τμημάτων τροχαίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ πολλές παραμεθόριες περιοχές μένουν χωρίς ουσιαστική ή με ελλιπή και απομακρυσμένη αστυνόμευση.

Για την Αρκαδία το Προεδρικό Διάταγμα δεν αναφέρει πουθενά τα Αστυνομικά Τμήματα Σταδίου, Λεβιδίου και Λαγκαδίων, τα οποία φαίνεται ότι καταργούνται παρά τις αντιδράσεις.

Αναλυτικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας λειτουργούν το Επιτελείο και  οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης,

β. Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης,

γ. Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας,

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας,

η. Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων,

θ. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου και

ι. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Έδρα των Υπηρεσιών της προηγούμενης παραγράφου ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων η΄ έως και ι΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Τροπαίων του δήμου Γορτυνίας, η τοπική κοινότητα Νεστάνης της δημοτικής ενότητας Μαντινείας του δήμου Τρίπολης και ο Σταθμός Διοδίων Λεύκτρου - Παραδεισίων, αντίστοιχα. 

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 7:05 pm


Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στο Άργος (pics,vid)

Από το Αrgolidaportal.gr

Πυρκαγιά σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα μετά από πτώση κεραυνού πάνω από το γήπεδο του Άργους.Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να πάρει διαστάσεις.

(φωτογραφίες Δήμητρα Μιχαλοπούλου)

Video: 
Video of DI8dB2sf-8Q

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 6:53 pm


Καταγωγή από το Παρθένι είχε ο Ανδρέας Μπάρκουλης (vid)

Ο μεγάλος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Ανδρέας Μπάρκουλης πέρασε στην αιωνιότητα την Τρίτη 23 Αυγούστου σε ηλικία 80 ετών.

Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά ο πατέρας του Βασίλειος, δάσκαλος το επάγγελμα, ήταν από το Παρθένι. Σε συνέντευξή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, αναφερόμενος στους γονείς του και στη δυσκολία που αντιμετώπιζε να τους πει ότι θα γινόταν ηθοποιός, αναφέρει ότι ο πατέρας του ήταν «Τριπολιτσιώτης από το Παρθένι».

Δείτε στο βίντεο της εκπομπής, στο 10:40, τα όσα αναφέρει ο Ανδρέας Μπάρκουλης για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου ήταν Τριπολιτσιώτης. Από το Παρθένι», λέει.

Video: 
Video of U90LCRqW_Gs

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 6:41 pm


Super League: Την ερχόμενη Τετάρτη η εκλογή νέου προέδρου

Η εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου δεν ήταν στα θέματα του Δ.Σ της Τρίτης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί. Όμως, ο Παναθηναϊκός, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ήθελαν να περάσει η συνεδρίαση και ο Χρήστος Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου, προτείνοντας έτσι την ανάδειξη νέου προέδρου.

Υπέρ των τριών ομάδων τέθηκαν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Παναιτωλικός, όμως δεν υπήρξε πλειοψηφία και έτσι η πρόταση δεν πέρασε, καθώς απαιτούνταν 9 ψήφοι. Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό και οι  Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν κατά.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πλευρά των «πρασίνων», oι οποίοι αποχώρησαν, θεωρώντας πως το Δ.Σ δεν έχει νόημα χωρίς εκλεγμένο πρόεδρο.

«Έσπασε» η κίνηση των 12, διοικούσα μέχρι την Τετάρτη
Με το... ντέρμπι στην ψηφοφορία και το 8-8 φάνηκε πως η κίνηση των 12 που είχε γίνει κατόπιν έμπνευσης του Πανόπουλου δεν συνεχίζει να υφίσταται. Ο Ατρόμητος που ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές ψήφισε αντίθετα με την Ξάνθη, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι ισορροπίες στη Λίγκα αλλάζουν.

Το Δ.Σ για την εκλογή προέδρου θα πάει για την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα για την Τετάρτη. Μέχρι τότε οι Δάρας, Σπανός, Κωστούλας θα αποτελέσουν τη διοικούσα επιτροπή που θα «τρέξει» τον συνεταιρισμό.

(ΠΗΓΗ: gazzetta.gr)

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 6:28 pm


Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Την τελευταία του πνοή στα 80 του χρόνια, άφησε σήμερα, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο μεγάλος ηθοποιός νοσηλευόταν με  σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια. Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη, αλλά και ο γιος του Νίκος δεν είχαν φύγει λεπτό από το πλευρό του. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο protothema.gr η στενή του φίλη, Άννα Φόνσου. 

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης  υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς αλλά και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το σλόγκαν «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» που αποτύπωνε τον πανικό που προκαλούσε σε κάθε του εμφάνιση μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου του 1936. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε επαγγελματικά στο θέατρο ήταν το 1956. Ενα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του και στον κινηματογράφο αρχικά στη ταινία «τρία παιδιά Βολιώτικα» και μετά στο φιλμ «Μαρία Πενταγιώτισσα». Ένα μικρό διάστημα της ζωής του το πέρασε στις ΗΠΑ, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι. 

Εμφανίστηκε σε περισσότερες από εκατό ταινίες, παίζοντας κυρίως δεύτερους ρόλους σε δραματικές ταινίες, όπως «Κοινωνία ώρα Μηδέν» (1966) , «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967), «Όλγα Αγάπη μου» (1968), αλλά και κωμωδίες, όπως «Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα» (1958), «Διακοπές στην Αίγινα» (1958), «Η Μουσίτσα»(1959), «Μην είδατε τον Παναή» (1962), «Το Δόλωμα» (1964), «Τζένη Τζένη» (1965), «Ησαΐα μη Χορεύεις» (1969), «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» (1970) και η «Θεία μου η χίπισσα» (1970). Ο Ανδρέας Μπάρκουλης παντρεύτηκε τρεις φορές κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 6:14 pm


Σμυρνιώτης: «Γαργάρα» έκανε ο δήμαρχος τις υποσχέσεις για νομιμότητα

Με ένα καυστικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σχολιάζει την ακύρωση εκ μέρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου της απόφασης έγκρισης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης αλλά και του σχεδίου δράσης της Επιχείρησης για το 2016.

Ο κ. Σμυρνιώτης επεσήμανε το γεγονός ότι οι προσφυγές δεν είναι πλέον απαραίτητες για να ακυρωθούν οι «οφθαλμοφανώς παράνομες αποφάσεις» του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και χαρακτηρίζει ως «μεγαλοστομίες» τις δηλώσεις του κ. Παυλή ότι θα διασφαλιζόταν η νομιμότητα.

Ο κ. Σμυρνιώτης έγραψε:

«Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης πλέον ακυρώνονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς καν να υπάρχει σχετική προσφυγή. Τόσο οφθαλμοφανώς παράνομες είναι. Αλλά και τις προ διετίας μεγαλοστομίες του κ. Παυλή για νομιμότητα που θα διασφάλιζαν τόσο ο νέος Γενικός του Γραμματέας όσο και ο σύντομα εξαφανισθείς Νομικός (;) του Σύμβουλος είναι ηλίου φαεινότερο ότι τις έκανε ...γαργάρα».

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 5:53 pm


Στα Τρίκαλα ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Τρικάλων όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Θεσσαλική ομάδα και έτσι επιστρέφει σε πάγκο της Basket League.

Ο Αρκάς coach γίνεται ο αντικαταστάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων και ξεκινά άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας με στόχο την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη.

Ο 34χρονος προπονητής από το 2012 ήταν πρώτος προπονητής στον Αρκαδικό και το 2015 τον οδήγησε στην Α1. Την περσινή σεζόν ήταν ο νεότερος προπονητής στην Basket League στο τιμόνι της ομάδας της Τρίπολης στην παρθενική της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Καστρίτης εργάστηκε ως βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Α1 στην Ολυμπιάδα Πατρών αλλά και ως πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα (2008-2009) για να ενταχτεί στην συνέχεια στην ομάδα του Αρκαδικού αρχικά ως μέλος του προπονητικού τιμ και μετά ως πρώτος προπονητής.

Ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΓΣ Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή».

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 5:37 pm


Καταιγίδα στα Άνω Δολιανά (pics,vid)

Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στα Άνω Δολιανά το μεσημέρι της Τρίτης 23 Αυγούστου.

Αναγνώστης του Arcadiaportal.gr έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα της καταιγίδας.

Δείτε τι έστειλε ο Γιώργος Βύρωνας Βελισσαρης

Video: 
Video of MEKAGBct1sU

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 5:23 pm


Στον «αέρα» η χρηματοδότηση της ΚΕΔΗΤ

Η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την έγκριση του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης

Όπως φαίνεται, τα χρόνια προβλήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης κοστίζουν στην Επιχείρηση αλλά και στους πολίτες, καθώς στην αρμοδιότητά της υπάγονται σημαντικές υπηρεσίες για τον δημότη. Ούτε για έναν ούτε για δύο αλλά για πέντε λόγους, ανάμεσα στους οποίους και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που δεν εκδόθηκε ποτέ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου δεν ενέκρινε την απόφαση του ΔΣ Τρίπολης να εγκρίνει τον προϋπολογισμό της Επιχείρησης, με αποτέλεσμα η χρηματοδότησή της από τον Δήμο να βρίσκεται στον αέρα.

Με απόφασή της με ημερομηνία 20 Ιουλίου 2016, που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου ακυρώνει την έγκριση του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης η οποία είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, όπως και την έγκριση και πάλι από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης του σχεδίου μονοετούς δράσης της Επιχείρησης.

Οι λόγοι, όπως περιγράφονται στην απόφαση της Αποκεντρωμένης, είναι οι παρακάτω:

Α) Δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών και δεν έχει αποσταλεί στην Αποκεντρωμένη το πόρισμά τους.

Β) Εκκρεμεί σύνταξη πορίσματος δημοσιονομικού ελέγχου από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.

Γ) Η απόφαση έγκρισης του προϋπολογισμού από τον Δήμο Τρίπολης δεν συνοδεύεται από έκθεση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Δ) Δεν έχει αποσταλεί από την ΚΕΔΗΤ στην Αποκεντρωμένη απόφαση της ΚΕΔΗΤ και αντίστοιχη έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την έγκριση του απολογισμού του περασμένου έτους.

Ε) Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, ο απολογισμός της Επιχείρησης έπρεπε να είχε αποσταλεί έως τις 31/12/15 και πάντως όχι τον Ιούλιο του 2016.

Ως αποτέλεσμα, ακυρώνεται η έγκριση του προϋπολογισμού της Επιχείρησης και, συνεπώς, η έγκριση της χρηματοδότησής της από τον Δήμο Τρίπολης.

Διαβάστε το έγγραφο ΕΔΩ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 5:09 pm


Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (pics, vid)

Το πρωί της Δευτέρας 22/8 ξεκίνησε την προετοιμασία της στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η προετοιμασία αυτή, θα έχει διάρκεια 15 ημερών και θα γίνεται υπό την επίβλεψη της προπονητικής ομάδας του ομίλου (Παπαδόπουλος – Χατζηγιάννη – Μήτσιος).  Στόχος  της προπονητικής ομάδος   είναι οι αθλητές να είναι έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς που απομένει, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρόν έδωσαν, τόσο ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όσο και ο έφορος του ομίλου κ. Σωκράτης Κοσμίδης.

Στην αρχή το λόγο πήρε ο Διευθυντής του ομίλου κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους αθλητές  και τους ευχήθηκε καλή σεζόν, παρουσίασε τα δυο μέλη της νέας διοίκησης.

Οι δύο άντρες μέλη του νέου ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους αθλητές με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος μίλησε στους αθλητές, για το τένις, ένα αγώνισμα που και για τον ίδιο είναι οικείο από τη στιγμή που έχει ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν και για τους στόχους που έχει θέσει η καινούρια διοίκηση, προς όφελος των μικρών, αλλά και μεγάλων αθλητών του ομίλου.

Από την πλευρά του ο νέος έφορος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Κοσμίδης με τη σειρά του, ευχήθηκε επίσης καλή αγωνιστική χρονιά, δίνοντας έμφαση, τόσο στην συμπεριφορά των αθλητών του συλλόγου, όσο και στα πολύ σημαντικά στοιχεία που κερδίζει ένα παιδί μέσα από την ενασχόλησή του με το άθλημα. Τέλος αναφέρθηκε στο κομμάτι του αθλητικού εθελοντισμού και της προσφοράς στον όμιλο και στο σύλλογο γενικότερα.

Στη συνέχεια η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους αθλητές να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμη χρονιά με πολλές διακρίσεις. 

Video: 
Video of GULOnvrix6k

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 4:38 pm


Τραγούδια υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού στην Τρίπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 η εκδήλωση «Πανσελήνου Προεόρτια» του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης και του Συλλόγου Εκδρομέων Τρίπολης, σε συνεργασία με την χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και τοjazz συγκρότημα Glitter Grotesque. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο μουσικό κάλεσμα υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, στο μαγευτικό άλσος του Αη-Λια, με τραγούδια και κείμενα που εξυμνούσαν τον έρωτα και το φεγγάρι.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το χορωδιακό τραγούδι, τον θεατρικό λόγο και τις jazz/ κινηματογραφικές μελωδίες, αγκαλιάζοντας με ενθουσιασμό την ιδιαίτερη αυτή καλλιτεχνική σύμπραξη.

Οι συμμετέχοντες

Glitter  Grotesque   (live jazz band)

Τραγούδι :  Ιωάννα Noir Ζαχαροπούλου

Πλήκτρα /φωνητικά :  Γιώργος Λαγογιάννης

Κοντραμπάσο :  Θανάσης  Γκιουλέας

Τύμπανα : Τόλης Γούλας φωνητικό σύνολο της Χορωδίας "ΟΡΦΕΑΣ" Τρίπολης υπό  τη διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Αθανασοπούλου.

Συνόδευσε ο πιανίστας  Γιώργος Μιχαλόπουλος .

Διάβασαν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης,

Αντωνία  Μπαντούνα  και  Θοδωρής  Αρτόπουλος .

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Γιάννη Μπουζέτο, Galerie de Beauté , Τάσου Σεχιώτη 7

Ράνια Δεληγιάννη - Παπαζαχαρία, Neoset,EλευθερίουΒενιζέλου  6

Αθανασία Κωνσταντίνου, Φωτοτυπίες -  Μηχανές Γραφείου, Ουάσιγκτον 4.

Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 3:31 pm


Στον ΑΠΟΕΛ ο Μπερτόλιο (pic)

Η Λευκωσία και το ΑΠΟΕΛ είναι ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός της καριέρα του ο πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης Φακούντο Μπερτόλιο όπως έκανε γνωστό η Κυπριακή ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου στον Αστέρα Τρίπολης με το ΑΠΟΕΛ να αγοράζει τα δικαιώματα του από τους Ουκρανούς και να τον κάνει δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα την περσινή σεζόν Αστέρας Τρίπολης και ΑΠΟΕΛ είχαν βρεθεί αντίπαλοι στους ομίλους του Europa League  με τον Αργεντινό να χρίζεται σκόρερ στην νίκη της αρκαδικής ομάδας επί των Κυπρίων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 2-0 στις 5 Νοεμβρίου 2015 όντας αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για τον Αστέρα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφή του Φακούντο Μπερτόλιο

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο βάσει συμμετοχών.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει επίσης καταλήξει σε συμφωνία με την FC Dynamo Kyiv, για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μετεγγραφή.

Ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό 10.

Ο Facundo Daniel Bertoglio θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας."

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2016 | 3:01 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: