1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Διασφάλιση των ανασκαφών στην Αρχαία Θουρία εγγυήθηκε ο Π. Τατούλης -

Τα λαμπρά αποτελέσματα των αρχαιολογικών ερευνών που διενεργούνται στην περιοχή της Αρχαίας Θουρίας και η διαφαινόμενη μοναδικότητα της αρχαίας πόλης που σώζεται στο σύνολό της, επιβάλλουν το καθήκον για την ανάδειξη του μείζονος αρχαιολογικού χώρου της περιοχής, γεγονός που θα συμβάλλει στην αρχαιολογική και ιστορική έρευνα, καθώς και στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε συνεννόηση και συνεργασία με τη Διεύθυνση των ανασκαφών και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Αυτό υπήρξε το συμπέρασμα από την επίσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, χθες το μεσημέρι, στους χώρους των ανασκαφών. Στην ξενάγηση την οποία επιμελήθηκε η "ψυχή" της αρχαιολογικής σκαπάνης Ξένη Αραπογιάννη παραβρέθηκαν, επίσης, η νέα αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, περιφερειακοί σύμβουλοι και αρχαιολόγοι που παίρνουν μέρος στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην περιοχή. Εκτός από την αρχαιολογική σημαντικότητα του έργου, το οποίο ο κ. Τατούλης, χαρακτήρισε ως παλιότερο από την Αρχαία Μεσσήνη, εγγυήθηκε τη συνέχιση και διασφάλιση της συνέχειας των έργων, ενώ, υποστήριξε ότι πρώτιστο έργο της Περιφέρειας θα είναι η ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων της Πελοποννήσου. Πάντως, ο κ. Περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να εκφράσει και κάποια παράπονα για τον τρόπο που χρηματοδοτεί το υπουργείο Πολιτισμού, τα διάφορα έργα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρησιμοποιούνται "δύο μέτρα και δύο σταθμά".
 Α.Π
 

Πηγή: tharrosnews.gr

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 11:52 pm


40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Τρίπολη στις 4 Σεπτέμβρη

Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη, πλ. Πετρινού, 20:00

"Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη)

Συνεχίζουμε! Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη, πλ. Πετρινού, 20:00

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: "Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε!

Στην Τρίπολη, υπήρξε προφεστιβαλική δραστηριότητα όλο το προηγούμενο διάστημα με εκδηλώσεις στο Άστρος και στη Γορτυνία καθώς και με τη διενέργεια θερινού σινεμά από την ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο νομό μας θα κορυφωθούν με το κεντρικό Φεστιβάλ που θα γίνει στην Τρίπολη, στην Πλ. Πετρινού στις 4 Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

Μουσικό Αφιέρωμα στο πολιτικό-επαναστατικό τραγούδι
Αντιφασιστικό θεατρικό σκετς
Πολιτική ομιλία από την Ζωή Χαχάμη μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου-Ζακύνθου-Κεφαλλονιάς της ΚΝΕ
Συναυλία με τους Black Peaks & KAZOOR!

Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν παράλληλα βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, Μαθητικό Στέκι, αφιέρωμα στην Ε.Ε. και χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Graffiti.

Να συναντηθούμε στις χαρές και στους αγώνες, στο δρόμο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 10:54 pm


Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ

Στο ιστότοπο: iek.sch.gr

Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ στο ιστότοπο: iek.sch.gr

Οι λειτουργίες υποβολής ή τροποποίησης της αίτησης θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Κυριακή 7/9 στις 24:00.

Μετά από την προθεσμία αυτή οι αιτήσεις οριστικοποιούνται και όλοι οι υποψήφιοι που έχουν καταχωρήσει την αίτηση μπορούν ΜΟΝΟ να εκτυπώνουν τελικό αντίγραφό της σε μορφή αρχείου pdf.

Το παρόν σύστημα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους που  να εγγραφούν στο Α’ εξάμηνο κάποιας από τις ειδικότητες που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ  (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2014Β.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι υποψήφιοι είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισοδύναμου τίτλου ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης (πχ. πτυχίο ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ).

Η διαδικασία ξεκινά με την είσοδο των υποψηφίων σπουδαστών στο σύστημα από την επιλογή Εισαγωγή/Τροποποίηση Αίτησης, με χρήση του ΑΜΚΑ  και ενός ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ δικής τους επιλογής, τον οποίο και πρέπει να αποθηκεύσουν ασφαλώς!

Συνιστάται ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ να περιέχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες (κεφαλαία/ μικρά) καθώς και αριθμητικούς χαρακτήρες από 0 έως 9 και να έχει μήκος έως 8 χαρακτήρες.

Πριν αρχίσουν τη συμπλήρωση της αίτησης:

(1) Πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά το σύνολο των οδηγιών που δίνονται καθώς και να συμβουλευτούν τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

(2) Να αποφασίσουν ποιες ειδικότητες ΙΕΚ τους ενδιαφέρουν συμβουλευόμενοι τη σχετική προκήρυξη.

(3) Να έχουν διαθέσιμα την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο, αν είναι υπήκοοι άλλης χώρας) καθώς και τη βαθμολογία του Απολυτηρίου  Λυκείου ( ή του αντίστοιχου ισοδύναμου τίτλου).

Αν αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία της καταχώρησης, μπορούν να στείλουν σχετικό email στη διεύθυνση [email protected] αφού συμβουλευτούν τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ή καλέσουν στα τηλέφωνα 2710.242.812 – 2710.242.813 – 2710.224.036 για αιτήσεις που αφορούν τα ΙΕΚ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

 

 

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης

           

                                                     Ιωάννης Δημ. Κατσίρης 

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 10:03 pm


Μαντάς: Η κοινωνία θα έχει λόγο (video)

Η πρώτη επίσημη συνέντευξη του νέου δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας-Οι στόχοι, τα έργα και οι δράσεις της νέας δημοτικής αρχής

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στο ArcadiaPortal.gr ο νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς μετά την τυπική όπως χαρακτήρισε τελετή παράδοσης – παραλαβής του δήμου. Ο κ. Μαντάς μίλησε για τις δράσεις  τα έργα και τους στόχους τους οποίους έχει θέσει η δημοτική αρχή για την επόμενη πενταετή θητεία του.  Πρώτο μέλημα είναι η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων τα οποία ξεκίνησαν από τον κ. Σκαντζό, αλλά λόγv της μικρής θητείας των 3,5 χρόνων δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν.

Μία σημαντική πολιτική κατάκτηση σε επίπεδο προγραμματισμού και δράσεων πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Βόρεια Κυνουρία από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τώρα σαν συνέχεια θα ολοκληρωθούν. Πρώτος στόχος είναι η ολοκλήρωση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου και η εξέλιξη των χωροταξικών και πολεοδομικών δεδομένων. Η ολοκλήρωση βιολογικού καθαρισμού για τους οικισμούw του Άστρους της Μελιγούς και του Παραλίου Άστρους είναι έργα τα οποία θα απασχολήσουν έντονα την δημοτική αρχή.

Συνεχίζοντας ο κ . Μαντάς τόνισε ότι στα άμεσα σχέδι;a τους είναι η επίλυση περιβαλλοντικών ζητημάτων στους ορεινούς οικισμούς  με την επεξεργασία και διάθεση αποβλήτων. Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος από τη ρύπανση δεν θα μπορούσε να λείπει από τα έργα ενός δήμου σαν αυτόν της Βόρειας Κυνουρίας.

Ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο θα βρει λύση στα επόμενα 5 χρόνια είναι η μεταφορά νερού άρδευσης από της πηγές του Aνάβαλου.

Σε επίπεδο προγραμματισμού δεν μπορεί να μην είναι προσωπικός στόχος του κ. Μαντά η ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος τους δήμου. Είναι υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τους ανθρώπους της Βόρειας Κυνουρίας η ανάδειξη του πολιτισμού πλούτου της περιοχής και η λειτουργία του αρχαιολογικού μουσείου.

Πρέπει να απεγκλωβίσουμε το στάδιο το οποίο βρίσκονται οι  αρχαιολογικοί χώροι

Κλείνοντας ο δήμαρχος δε θέλησε να εξαγγείλει άλλα έργα  καθώς οι στόχοι πρέπει  να είναι προϊόντα επιστημονικής διαδικασίας αλλά και να προκύπτουν μέσα από ευρείες διαβουλεύσεις και μέσα από την κοινωνία.

Video: 
Video of s4v6gxZqudE

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 9:15 pm


Εξετάζεται η πιθανότητα να ήταν εμπρησμός η φωτιά στο Λούσιο

Την πιθανότητα να ήταν εμπρησμός  εξετάζουν οι αρχές για την φωτιά που είχαμε το Σάββατο 30 Αυγούστου  στην περιοχή του Λούσιου ποταμού , στο γεφύρι του δρόμου από Καρύταινα για Ατσίχολο.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης , υπάρχουν στοιχεία ότι στο σημείο αυτό υπήρχαν κάποια άτομα συγκεντρωμένα και οι αρχές μετά την εκδήλωση της φωτιάς βρήκαν σε πολύ κοντινή απόσταση κάποιες φωτοβολίδες.

Έτσι λοιπόν γίνονται έρευνες για να βρεθούν ποια ήταν αυτά τα άτομα και πως ενδεχομένως να έχουν συμμετοχή στην εκδήλωση της φωτιάς.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 9:03 pm


Ο Ρόλε προτεινόμενος για MVP αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Ρόλε του Αστέρα έχει προταθεί από την αρμόδια επιτροπή για πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής, μαζί με τους Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ και τον Μλάντεν Πέτριτς του Παναθηναϊκού.

Ο Ρόλε σημείωσε δύο γκολ εναντίον του Λεβαδειακού και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα στην ανατροπή του σκορ. Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, ο Μάρτιν Ρόλε είχε συγκεντρώσει 16,11% των συνολικών ψήφων και βρισκόταν στην 3η θέση.

Η ψηφοφορία θα λήξει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 8:54 pm


Επανεξέταση της υποχρεωτικότητας εγγραφής στα Επιμελητήρια

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι στο πλαίσιο συνάντησης συνεργασίας μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης κου Δένδια, του Υφυπουργού κου Κωνσταντινόπουλου και αντιπροσωπείας  βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα άρσης της υποχρεωτικότητας εγγραφής στα επιμελητήρια.

- Μετά και τη δημόσια παρέμβαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Ε.Ε.Α. μέσω της επιτυχημένης ημερίδας που συν-διοργανώθηκε για το μέλλον και τη βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων και τις καταστροφικές συνέπειες της άρσης της υποχρεωτικότητας, ο υπουργός Ανάπτυξης κος Δένδιας αποφάσισε να συσταθεί μικτή επιτροπή μεταξύ παραγόντων του Υπουργείου και εκπροσώπων των επιμελητηρίων, ώστε μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα να εξετασθούν όλες οι πιθανές λύσεις για τη βιωσιμότητα τους.

- Οι δύο προτάσεις που πρόκειται να εξεταστούν είναι: Η πρώτη πρόταση (Επιμελητήριο Αρκαδίας) για παράταση εφαρμογής της μη υποχρεωτικής εγγραφής με ταυτόχρονη έναρξη άμεσων μεταρρυθμίσεων για την αναμόρφωση των Επιμελητηρίων και την δημιουργία ενός αξιόπιστου φορέα ανάπτυξης και στήριξης των επιχειρήσεων και η δεύτερη πρόταση για παράταση εφαρμογής της μη υποχρεωτικής εγγραφής με ταυτόχρονη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που θα προβλέπει την ανταποδοτικότητα του ΓΕΜΗ.

- Η εξέλιξη αυτή δείχνει τις θετικές συνέπειες της ενότητας των Επιμελητηρίων που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Η λειτουργία τους μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την υγιή επιχειρηματικότητα και την αναπτυξιακή πολιτική της οικονομίας.

- Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η συνέχιση των εργασιών και της προσφοράς των υπηρεσιών και των 59 επιμελητηρίων της χώρας για μια «επόμενη μέρα»  που θα διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες επιχειρηματικότητας σε όλους τους ανθρώπους της αγοράς.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την συμβολή του  στην εξέλιξη αυτή και για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στον Επιμελητηριακό θεσμό και στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Δελτίο Τύπου

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 8:30 pm


Συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αρκαδία

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (2.9.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα δύο (162) άτομα εκ των οποίων εκατόν τριάντα οκτώ (138) ήταν ημεδαποί και είκοσι τέσσερα (24) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα έξι (96) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και επτά (7) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα επτά (57) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και τέσσερις (4) παραβάσεις περί κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 8:22 pm


Πότε θα καταταχθούν οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ και ΣΜΥ

Σχολή Ευελπίδων και στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων () και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (, καλούνται να παρουσιαστούν, όπως παρακάτω:

Στη ΣΣΕ στη Βάρη Αττικής, την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, και ώρα 07:30.
Στη ΣΜΥ στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 07:30.
Οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν κατά την κατάταξή τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζονται από την εγκύκλιο.

Πληροφορίες και δικαιολογητικά που αφορούν στους επιτυχόντες στη ΣΣΕ και στη ΣΜΥ, υπάρχουν διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των Στρατιωτικών Σχολών http://www.sse.gr και http://www.smy.gr.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 7:51 pm


Ανακοίνωση της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα για την αποπομπή του Ν. Γιαννακόπουλου

Πρώτο πλήγμα στο Σύστημα Τατούλη: έκπτωτος περιφερειακός του σύμβουλος

Με απόφασή του που δημοσιεύθηκε σήμερα, το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης έκανε δεκτή την ένσταση των περιφερειακών συμβούλων του Συνδυασμού μας και κήρυξε έκπτωτο τον κ. Ν. Γιαννακόπουλο, εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο Τατούλη

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει, πανηγυρικά, αλλά και δραματικά ταυτόχρονα, όσα κατήγγειλε η «Πελοπόννησος Πρώτα» πριν από τις εκλογές.  Δηλαδή ό,τι στην Πελοπόννησο έδρασε και δρα ένα καλά οργανωμένο «Σύστημα», που με εμμονή υποστηρίζει ιδιοτελή συμφέροντα. Επίσης, επιβεβαιώνει ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε ουσιαστικό κώλυμα εκλογιμότητας, εφόσον ακόμα και μόλις 20 μέρες πριν τις εκλογές, ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης του ανέθεσε  δημόσιο έργο, ύψους 166.787 ευρώ. Ενώ ο Περιφερειάρχης έχει αναθέσει στον έκπτωτο πλέον περιφερειακό σύμβουλο το τελευταίο 15μηνο έργα ύψους 492.637 ευρώ!

Η «Πελοπόννησος Πρώτα», ως αξιωματική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα συνεχίσει να ασκεί έλεγχο για πράξεις αδιαφανείς, παράτυπες και αντιδεοντολογικές του κ. Τατούλη, υλοποιώντας τις προγραμματικές της δεσμεύσεις προς το λαό της Πελοποννήσου.   

Τρίπολη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 7:02 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: