Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Εμπρησμός σε σπίτι γνωστού ηθοποιού στην Ξάνθη – Μια σύλληψη και τρεις ύποπτοι

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7) σε μονοκατοικία στην περιοχή των Πετρελαιοαποθηκών στην Ξάνθη ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

 

Συνολικά 13 πυροσβέστες επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πρόκειται για το σπίτι του ηθοποιού Γιώργου Σταυρόπουλου ο οποίος κατήγγειλε ένα άτομο ως ηθικό αυτουργό του εμπρησμού με αποτέλεσμα να συλληφθεί αλλά και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων που φέρονται ως οι φυσικοί αυτουργοί.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη την 3-7-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για εμπρησμό και έκρηξη, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και τρεις άγνωστους δράστες που αναζητούνται, κατηγορούμενοι για τα ίδια αδικήματα.

 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη έπειτα από έγκληση ημεδαπού παθόντα, σύμφωνα με την οποία πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας οι τρείς άγνωστοι δράστες προέβησαν κατ΄ εντολή του συλληφθέντα σε εμπρησμό της οικίας του στην Ξάνθη, εκσφενδονίζοντας στο εσωτερικό αυτής εκρηκτικούς- εμπρηστικούς μηχανισμούς.

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρία υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, ενώ σε βάρος του ημεδαπού παθόντα υπεβλήθη έγκληση από τον συλληφθέντα για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.”

 

πηγή: xanthi2.gr

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 9:01 pm


Τέσσερα νέα εναέρια μέσα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών σε όλη την ΑΜΘ - Φωτογραφίες

Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης βρίσκονται πλέον τέσσερα εναέρια πυροσβεστικά μέσα (3 Air Tractors και 1 ελικόπτερο μεταφοράς προσωπικού), και θα παραμείνουν εκεί έως και τον Οκτώβρη για την καταπολέμηση των πυρκαγιών σε όλη την περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΠΑΜΘ αναφέρει τα εξής:

“Το αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 04/07 ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Βενετίδης. 

 

Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης βρίσκονται πλέον τέσσερα εναέρια πυροσβεστικά μέσα (3 Air Tractors και 1 ελικόπτερο μεταφοράς προσωπικού), και θα παραμείνουν εκεί έως και τον Οκτώβρη. 

 

Τα εναέρια μέσα θα επιτηρούν και θα επιχειρούνν (εάν χρειαστεί) σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. 

 

Τόσο ο κ. Περιφερειάρχης, όσο και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό, αλλά και για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των εναέριων μέσων από τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου "Δημόκριτος", τον Διοικητή της ΠΥ και τους πιλότους των αεροσκαφών.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 8:32 pm


Δήμος Παγγαίου: H καταιγίδα έφερε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές

Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου, μετά την καταιγίδα που “χτύπησε” τον Νομό Καβάλας, δημιουργήθηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου.

 

Διακοπή ρεύματος υπήρξε σε χωριά του Δήμου όπως το Ακροβούνι και τα Δωμάτια, αλλά και σε άλλες περιοχές. Σε κάποιες περιοχές η ηλεκτροδότηση επανήλθε μετά από λίγες ώρες, με τη βλάβη όμως να αφήνει κάποια σημεία χωρίς ρεύμα για περισσότερη ώρα.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 8:00 pm


Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ανανέωση συνεργασίας με 6 ποδοσφαιριστές

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ανανέωσε 6 ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν του, στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

 

Αρχικά το πρωί της Πέμπτης (04/07) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους Τάσο Δημητριάδη, Μίλτο Μπατάκογλου, Γιώργο Ματσάγκο, Λάζαρος Νικολαΐδη και Σταύρο Ηλιάδη (φωτογραφία), ενώ λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε και την ανανέωση του Δημήτρη Γιαλαμή.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 7:22 pm


Πολιτικολογίες: Τσαμπουκαλέματα…

γράφει ο

Γιώργος Καρανίκας

 

Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο Λευτέρη Αυγενάκη δίνουν οι αποκαλύψεις του Dnews, καθώς το Μαξίμου φέρεται να είχε ενημερωθεί για την υπόθεση μια περίπου ώρα μετά το συμβάν το πρωί της περασμένης Παρασκευής!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η καταγραφή της επίθεσης στον υπάλληλο του αεροδρομίου από την ΕΛΑΣ έγινε στις 10.15 το πρωί της Παρασκευής.

 

Στις 10.30 ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημέρωσε για το συμβάν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε από την οδό Κατεχάκη το μέγαρο Μαξίμου- οι πηγές της στήλης αναφέρουν πως η ενημέρωση έγινε στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο ο οποίος κατά το απώτερο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Εφόσον οι πληροφορίες της στήλης είναι αληθείς το μέγαρο Μαξίμου γνώριζε από το πρωί της Παρασκευής για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου πλην όμως ασχολήθηκε με την υπόθεση αυτή ούτε καν όταν είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της επόμενης Τρίτης, με συγκεκριμένο δημοσίευμα.

 

Ασχολήθηκε το πρωί της Τετάρτης, αφού από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είδε το φως της δημοσιότητας το επίμαχο βίντεο και ξεκίνησε η κατακραυγή στο διαδίκτυο.

 

Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν διεγράφη από μέλος του κόμματος της ΝΔ, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι στον πρωινό καφέ κάποια στελέχη προσπάθησαν να αποτρέψουν τη διαγραφή του πρώην υπουργού αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν τον πρωθυπουργό!

 

Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες «φωτιές» αναμένεται να ανάψουν εντός της ημέρας νέα βίντεο, κυρίως με όσα ακολούθησαν μετά την επίθεση του πρώην υπουργού στον υπάλληλο του αεροδρομίου!

 

Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις ορισμένων μελών του Κοινοβουλίου ξεπερνούν κάθε όριο.

 

Καθημερινά διαβάζει κανείς ακραίες ή ανόητες δηλώσεις βουλευτών διαφόρων κομμάτων που έχουν ως μοναδικό στόχο να προσελκύσουν δημοσιότητα για λίγα λεπτά.

 

Το φαινόμενο έχει την εξήγησή του, καθώς η Βουλή έχει πολλά μέλη που συχνάζουν στα «τηλεκαφενεία», όπου πριμοδοτείται η παράδοξη και γραφική τοποθέτηση προς όφελος της τηλεθέασης.

 

Κάνουν, όμως, μεγάλη ζημιά όλα αυτά στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, μιας και τα κρούσματα δεν περιορίζονται σε ένα ή δύο κόμματα.

 

 Θα έπρεπε, πάντως, αντί να ρωτάμε «μα καλά, αυτοί μας κυβερνούν;», να αναρωτιόμαστε «μα καλά, εμείς τους ψηφίσαμε αυτούς;»…

 

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, αρχή άνδρα δείκνυσι…

 

Το γνωμικό αυτό που αποδίδεται στον Βίαντα τον Πριηνέα, έναν εκ των επτά σοφών, ενώ χρησιμοποιείται από τον Σοφοκλή στην Αντιγόνη, με τον Κρέοντα να υποστηρίζει ότι η εξουσία αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα του άνδρα.

 

Ποικιλόμορφη η εξουσία και δεν περιορίζεται μόνο στην πολιτική.

 

Εκφάνσεις της συναντούμε στην οικονομική –κυρίως– δραστηριότητα, αλληλοσυμπλεκόμενη και αλληλοεξαρτώμενη στην Ελλάδα, αλλά και την κοινωνική, με την ευρύτατη αυτής έννοια.

 

Κάθε σχέση επαγγελματική αυτομάτως θέτει πρόσωπα σε κρείσσονα και ήσσονα μοίρα. Γενεσιουργός αιτία, η εξουσιομανία στις διάφορες πτυχές της ζωής. Εντός και κυρίως εκτός οικογένειας οποιαδήποτε μορφής.

 

Ο καθένας σέρνει βιώματα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πολλές φορές καταχωνιασμένα μέσα του, θεωρεί εαυτόν αδικημένο από τη φύση, το περιβάλλον, την Πολιτεία και απαιτεί, μόνο που δεν μπορεί να το εκφράσει εύκολα.

 

Αναμένει να του δοθεί η ευκαιρία.

 

Κι’ αυτή συνήθως δίνεται μέσα από το πολιτικό σύστημα, το οποίο καλλιεργεί ελπίδες στους ψηφοφόρους του, για ανέλιξη και εξέλιξη μέσω της κομματικής ιεραρχίας.

 

Στην εποχή του τέλους των ιδεολογιών, πολύ πιο εύκολα παρασύρεις.

 

Δεν υπάρχουν ιδεολογικοί φραγμοί και η ύλη, το κέρδος φαντάζει ως ο απώτερος στόχος για την καταξίωση.

 

Διογκώθηκε το ’81 και γιγάντωσε στις μέρες μας. Το πρόπλασμα βεβαίως πάντα υπάρχει και αναλόγως συνθηκών, της θέσης εξουσίας, εκτινάσσεται, με αχαλίνωτο πάθος, πολλές φορές.

 

Επιτέλους δικαίωση.

 

Αποκατάσταση της αδικίας, καιρός να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο καταφρονημένοι υπήρξαμε.

 

Η αρχή, η εξουσία, αναδύει τα καλύτερα, αλλά μπορεί και τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου.

 

Αν συμβεί το δεύτερο, τότε έχουμε κάτι ανάλογο με τον αντίπαλο του Περικλή, Κλέονα τον Βυρσοδέψη, που υποστήριζε ότι «οι τε φαυλότεροι των ανθρώπων προς τους ξυνετώτερους ως επί το πλείστον άμεινον οικούσι τας πόλεις».

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 6:54 pm


Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος: Νέος προπονητής ο Κώστας Νικηφορίδης

Ο Κώστας Νικηφορίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδος.

 

Η ομάδα του Παλαιοχωρίου αναφέρει στην ανακοίνωση της τα εξής:

“Η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κώστα Νικηφορίδη ως νέου προπονητή της ομάδας μας. 

 

Ο κ. Νικηφορίδης φέρνει μαζί του πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, με σημαντικές επιτυχίες σε προηγούμενες θέσεις του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καθοδήγηση και η τεχνογνωσία του θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας μας. 

 

Καλωσορίζουμε τον κ. Νικηφορίδη στην οικογένεια της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 6:17 pm


Ξάνθη: Οι καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στις Γιορτές της παλιάς πόλης

Από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν στην Ξάνθη οι Γιορτές της παλιάς πόλης.

 

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν για το ποιοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις και για τις δραστηριότητες που θα υπάρξουν.

 

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμος Ξάνθης σας προσκαλεί στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης, από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, για να ζήσουμε μαζί υπέροχες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες, καθώς η ιστορική Παλιά Πόλη μεταμορφώνεται σε μία ζωντανή γιορτή πολιτισμού, μουσικής και τέχνης.

 

Η κεντρική μουσική σκηνή, φέτος θα φιλοξενήσει ιδιαίτερα αγαπητούς καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων των Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Ματούλας Ζαμάνη, Γιαγκίνηδων, Μπάντας Τέτοια, Χαΐνηδων, Χειμερινών Κολυμβητών και Beetroots.

 

Παράλληλα, η νεανική σκηνή θα δώσει το βήμα σε ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες από ωδεία και μουσικές σχολές της περιοχής, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

 

Η Δημοτική Πινακοθήκη και το Παλαιό Δημαρχείο θα αποτελέσουν πυρήνες καλλιτεχνικής δημιουργίας, φιλοξενώντας εκθέσεις ζωγραφικής, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, κεντήματος, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, χαρακτικής, χειροποίητων κεριών και κοσμημάτων, ενώ η αυλή του Παλαιού Δημαρχείου θα είναι ανοιχτή στο κοινό, προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο για εκδηλώσεις και ομιλίες.

 

Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες ξεναγήσεις που θα αναδείξουν τα κρυμμένα μυστικά και την πλούσια ιστορία της Παλιάς Πόλης, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν ποικίλες και πρωτότυπες εκδηλώσεις στο “Θεματικό Πάρκο” Λιμνίο, σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και εκπλήξεις από κάθε άλλη χρονιά.

 

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την αυθεντική γιορτή της Ξάνθης, και να ανακαλύψετε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης σας περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί!”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 5:40 pm


Μπάσκετ: Διακρίσεις για πρώην και νυν αθλητές του Αστέρα Καβάλας

Ο Αστέρας Καβάλας πέρα από την επιστροφή του σε ανδρικό επίπεδο στις εθνικές κατηγορίες, και την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων, έχει να υπερηφανεύεται και σημαντικές ατομικές διακρίσεις πρώην και νυν αθλητών και αθλητριών του.

 

Οι Γιώργος Μακαρατζής, Φαίδρα Μιχαηλίδου και Αποστολία Ζορμπαλά, είναι μερικά δείγματα ταλαντούχων αθλητών, που πέρασαν από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα (ή είναι ακόμα εκεί).

 

Σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει τα εξής:

“Μετά τις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας μας σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΑΝΤΡΩΝ και την άνοδο στη NATIONAL LEAGUE 2, καθώς και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και την συμμετοχή στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ αναδεικνυόμενη στην ΕΒΔΟΜΗ θέση σε όλη την Ελλάδα, <<βροχή>> έρχονται και οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ διακρίσεις πρώην και νυν αθλητών και αθλητριών μας!!!

 

Οι πιο πρόσφατες είναι η μεγάλη επιτυχία του πρώην αθλητή της Ακαδημίας μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΑΡΑΤΖΗ με την κατάκτηση του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος με το Ελληνικό Κολλέγιο αλλά και η μεγάλη επιτυχία της κλήσης της αθλήτριάς μας ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΑΙΔΡΑΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!!

 

Εκεί θα συναντήσει μια πρώην αθλήτρια της Ακαδημίας μας, που τώρα αγωνίζεται στο ΠΑΟΚ, την ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ!!!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά μας και ιδιαίτερα στη ΦΑΙΔΡΑ μας για την μεγάλη της επιτυχία αλλά και σε όλους τους συντελεστές(γονείς, προπονητές, συναθλήτριες, σύλλογος) που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη αυτή!!!

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 

Καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες να βρίσκονται στις 10.07 : Οι αθλήτριες από το Νότο να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 09.30 για να αναχωρήσουν για την ΑΡΝΑΙΑ που είναι το κέντρο προετοιμασίας της ομάδας. Οι αθλήτριες από το Βορρά να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΚ στο Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο στις 15.30 για να αναχωρήσουν για την ΑΡΝΑΙΑ που είναι το κέντρο προετοιμασίας της ομάδας.

 

ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑ (ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ)

ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)

ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΣΩΤΗΡΙΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ)

ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ(Π.Α.Ο.Κ))

ΒΙΓΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΜΑΡΙΑ (ΓΣΓ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

ΦΩΝΙΑΔΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΣ)

ΜΗΤΡΑΛΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ)

ΚΑΜΠΑΚΑ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΑΙΔΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ)

ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ ΑΝΝΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

ΓΕΡΑΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ)

ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ(Π.Α.Ο.Κ))

ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 5:08 pm


ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Ενημέρωση για τον τρόπο μετακίνησης με λεωφορείο στο αρχαίο θέατρο για το 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημέρωσε για το πως μπορεί κάποιος να μετακινηθεί με λεωφορείο προς το αρχαίο θέατρο Φιλίππων, έτσι ώστε να παρακολουθήσει τις συναυλίες και τις παραστάσεις του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

 

Σύμφωνα με το ΔΗΠΕΘΕ η μεταφορά των θεατών θα γίνεται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας, με την επίδειξη εισιτηρίου της εκάστοτε θεατρικής παράστασης, και ειδικό εισιτήριο αντιτίμου 4.00€.

 

Η αναχώρηση θα γίνεται από το ΚΤΕΛ Καβάλας στις 19.15, ενώ η επιστροφή θα γίνεται μετά το πέρας της παράστασης και μετά την ολοκλήρωση του έργου των εθελοντών.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 4:34 pm


ΕΠΣ Καβάλας: Ο Άρης Πρίνου στην Α’ ΕΠΣΚ στη θέση της Δόξας Αμυγδαλεώνα

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας τη σεζόν 2024-2025, οπότε υπήρξε ένα κενό στην πρώτη κατηγορία.

 

Ο Άρης Πρίνου ως δευτεραθλητής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ, ήταν η ομάδα που δικαιούνταν το εισιτήριο της ανόδου, για να καλύψει τη θέση. Ο σύλλογος αποφάσισε να δεχτεί αυτό το εισιτήριο και πλέον επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει τα εξής:

Τελικά η άνοδος ήρθε!!!! Μετά από απόφαση της διοίκησης και σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Άρη Μαγκαφίνη πάρθηκε η απόφαση της συμμετοχής της ομάδας μας στα σαλόνια της Α κατηγορίας!! 

 

Ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την καινούργια χρονιά και της επόμενης ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το ρόστερ της ομάδας μας!!!!”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 4:04 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας