Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Βράδυ καλοκαιριού στο Παράλιο Άστρος

Βράδυ καλοκαιριού στο Παράλιο Άστρος με θέα το φωτισμένο λιμάνι

Η φωτογραφία ανήκει στον Κ.Κ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: [email protected], την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδία

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:40 pm


Τριανταφυλλόπουλος: Είμαι και πάλι στον Αστέρα

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψε και πάλι στον Αστέρα Τρίπολης και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που θα φορά και πάλι την κιτρινομπλέ φανέλα.

Αναλυτικά

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ. Νιώθω ότι μετά από την 5ετή μου θητεία στο εξωτερικό ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα και την πόλη που αγάπησα, δέθηκα και αγαπήθηκα.

Έρχομαι με πολλές παραστάσεις και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι για τον ΑΣΤΕΡΑ αξίζει να είναι πάντα υψηλοί. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου.

Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, να είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη.

Είμαι και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ".

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:30 pm


Έρχεται η 27η γιορτή σκορδού στα Λιθοβούνια

Την Κυριακή 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια.

Τη γιορτή διοργανώνει ο Αγροτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβουνίων.

Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερου σκόρδου, και στην ορχήστρα θα είναι ο Γιάννης Σιέττος, η Χαρά Βέρρα και ο Γιάννης Κατσίγιαννης. Στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Άλλη μια χρονιά σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, μουσική και πολύ χορό.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:15 pm


Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αστέρας (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στο γήπεδο πραγματοποιώντας την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο βοηθητικό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την πρώτη του προπόνηση ενόψει της 18ης συνεχόμενης συμμετοχής του στην Super League.

Η αρκαδική ομάδα υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε την προετοιμασία της και την περιμένει σκληρή δουλειά με στόχο να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική με την έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων.

Δείτε στο βίντεο στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Season '24 - '25: ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Video of Season '24 - '25: ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 10:05 pm


Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου: «Αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης»

Στην Καλαμάτα συνεδρίασε -την Τρίτη 25/6/2024- η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027, με τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως παρουσιάστηκε -μεταξύ άλλων- από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου, ένα έργο ιδιαίτερης αναπτυξιακής σημασίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2021-2027.

Ο λόγος για τη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας στον Δήμο Τρίπολης, με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας / Δήμος Τρίπολης.

Η Αντιδήμαρχος μίλησε για τη σημασία του έργου του Κέντρου Κοινότητας, σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι όλο και περισσότερες. «Είναι αναγκαίο για εμάς να συνεχίσει αυτό το έργο» είπε.

Για το έργο μίλησε και η Μαρία Καραλέκα, Προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης. 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 9:21 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν όλα στο φως, ιδού η Ρόδος

«Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν ”όλα στο φως” ιδού η Ρόδος. Αλλιώς ομολογούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη για τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η απάντηση του Π. Μαρινάκη στις ερωτήσεις για τις καταγγελίες του Στ. Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στα κόμματα, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει», ότι «η ΝΔ των ”αδιευκρίνιστων” έκανε μια πανάκριβη προεκλογική καμπάνια» και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένη τροπολογία για τη διαφάνεια στα κόμματα, όπου ζητά την ανάρτηση των ισολογισμών και κάθε δαπάνης των κομμάτων στη ”Διαύγεια”».

«Η ΝΔ δεν την έχει αποδεχτεί», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε σήμερα έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Θα το αποδεχτούν; Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν ”όλα στο φως” ιδού η Ρόδος. Αλλιώς ομολογούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν», τονίζει.

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 9:00 pm


Στις Βρυξέλλες αύριο ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

Η πρώτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο 27 Ιουνίου και την Πέμπτη, όπου το παρών θα δώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την συμφωνία του ΕΛΚ, των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων για τα τρία πρόσωπα που θα αναλάβουν τα κεντρικά αξιώματα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οι ηγέτες των 27 κρατών θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά τις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με την ΕΕ, αντικείμενα συζήτησης θα είναι η στρατηγική ατζέντα για την 5ετια 2024-29, η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή, η ασφάλεια και Άμυνα της Ευρώπης, η ανταγωνιστικότητα κ.α.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:45 pm


Δημήτρης Πτωχός: «Στοχευμένα προγράμματα με αρχές ώστε να γίνουν μέρος της λύσης και του Δημογραφικού ζητήματος»

«Η επιχειρηματικότητα είναι κουλτούρα, είναι τρόπος ζωής. Ξεφεύγει από τα όρια ενός προγράμματος και πάει στην ατομική ευθύνη. Για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας καλούμαστε να προχωρήσουμε σε τρία πράγματα. Κατάλληλο υπόβαθρο, οδηγό επιχειρήσεων και κατάρτιση με τρόπο ώστε να μπορέσει να ενισχύσει τα πλεονεκτήματα μας και να οδηγηθούμε σε συνέργειες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου.

Η εκδήλωση ανέδειξε τη σημαντική πρόοδο και τα αποτελέσματα που επετεύχθησαν μέσω των διάφορων αξόνων προτεραιότητας του προγράμματος, με τον Περιφερειάρχη να μιλά για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας, με αιχμή την καινοτομία και την αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας. «Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Υπάρχουν πυλώνες σε άλλες Περιφέρειες που λειτούργησαν καταλυτικά, όπως είναι τα Πανεπιστήμια. Το κλειδί είναι να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε και να κάνουμε ελκυστικά τα επαγγέλματα γύρω από αυτούς τους τομείς. Καλούμαστε να φωτίσουμε όλα τα επαγγέλματα. Για παράδειγμα ένας παραγωγός σήμερα είναι ένας επιστήμονας που καλείται να καινοτομήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πρωτογενής τομέας, τουρισμός, πολιτιστικό απόθεμα και θα προσθέσω την μεταποίηση και τις βιομηχανίες που αναπτύσσονται στην Αρκαδία και στην Κορινθία», είναι οι τομείς, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, που η Πελοπόννησος μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ενώ για το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τα προγράμματα πρέπει να είναι στοχευμένα και με Αρχές. Έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί και το Δημογραφικό. Όχι μόνο με κοινωνικά προγράμματα αλλά με ανάπτυξη και επενδύσεις. Και όπως συχνά σημειώνω, η ανάπτυξη πρέπει να χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη και κοινωνική συνοχή».

Η συγκεκριμένη συζήτηση έγινε ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό,  τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ευάγγελου Ξυγκώρου, του Εκπροσώπου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Γιώργου Σκούρα και του Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αθανάσιου Σοφού.

Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ανάπτυξη και αξιοποίηση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και την κοινωνική ενσωμάτωση, σε πάνελ που μοιράστηκε με την Προϊσταμένη ΕΥΣΕΚΤ, Ράνια Οικονόμου, τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Patrick Paquet και εκπρόσωπο της ΕΣΑμεΑ.

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, σχολίασε τις υποδομές υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού, σε τραπέζι διαλόγου με τον Προϊστάμενο της ΕΥΔ του Προγράμματος Πελοπόννησος, Φίλιππος Τσιάντη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Δημήτριο Οικονομόπουλο και τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση.

Αμέσως μετά, η προστασία του περιβάλλοντος και η μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον, απασχόλησε τη συζήτηση στην οποία συμμετείχε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, ο Εκπρόσωπος ΕΥΣΠεΠ, Παναγιώτης Μπαρλαμπάς και ο Προϊστάμενος της ΕΥΔ Αντώνης Ψαράκης.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μίλησε, επίσης, για την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και τη συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, σε πάνελ διαλόγου με τον Προϊστάμενο της ΕΥΔ Προγράμματος Πελοπόννησος Κωνσταντίνος Βήχα και τον Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γεώργιο Σπίνο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 με στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές αξιοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων πόρων, όπως αυτές διαμορφώνονται στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027.

Στον συντονισμό της εκδήλωσης ήταν οι δημοσιογράφοι, Θέμης Κανελλόπουλος και Αγγελική Σπυροπούλου.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:36 pm


Δημοτικό συμβούλιο των 60 δευτερολέπτων στην Τρίπολη (pics)

Συνεδρίασε για μόλις ένα λεπτό το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου  στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 στην Τρίπολη.

Το Σώμα κλήθηκε σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής η οποία πραγματοποιείται υποχρεωτικά τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με αντικείμενο τις τρέχουσες υποθέσεις του Δήμου.  Το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται υποχρεωτικά κάθε δύο (2) μήνες σε ειδική συνεδρίαση κατά την οποία η δημοτική Αρχή λογοδοτεί για το έργο και τη δράση της.

Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, και στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής Αρχής.

Να αναφέρουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τα θέματα που επιθυμούσαν να συζητηθούν έως τις 21 Ιουνίου 2024.

Η γραμματέας πήρε παρουσίες και ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι κανένα θέμα δεν έχει τεθεί από τους δημοτικούς συμβούλους προς συζήτηση, λήγοντας την συνεδρίαση, πριν καν αυτή ξεκινήσει. 

Σε ερώτησή μας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη, Ενωμένοι, Μπροστά" κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε ότι η συνεδρίαση λογοδοσίας, έτσι όπως γίνεται στο δήμο Τρίπολης, είναι άνευ ουσίας αφού η δημοτική αρχή δεν δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις στους συμβούλους. Έτσι και δεν εστάλησαν ερωτήσεις προς απάντηση στην δημοτική αρχή. Κλείνοντας ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι η παράταξή του έχει ζητήσει έκτακτο συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα αδέσποτα, το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας κάνοντας ένα σχόλιο σε ερώτησή μας ανέφερε "Πιθανόν να τα κάνουμε όλα σωστά και έτσι δεν υπάρχουν ερωτήματα προς την δημοτική αρχή.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:33 pm


Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: «Αντιμετώπιση της εξάρτησης χωρίς διακρίσεις»

Η 26η Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, σηματοδοτεί την συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της εξάρτησης, στη βάση μίας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας αποτελεί η ενίσχυση των υποδομών και υπηρεσιών απεξάρτησης όλων των θεραπευτικών επιλογών σε κάθε περιοχή της χώρας και η διασφάλιση του δικαιώματος στην πρόσβαση και στο θεραπευτικό συνεχές. Το στόχο αυτό αναμένεται να εξυπηρετήσει η δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων.

Το υπουργείο Υγείας έχει προβεί στην έγκριση σκοπιμότητας έργων ύψους 80.675.000 ευρώ από επιχειρησιακά προγράμματα και το Ταμείο Ανάκαμψης για την ενίσχυση των δομών αντιμετώπισης της εξάρτησης για την περίοδο 2021-2027. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύονται σημαντικά όλοι οι τομείς, της Πρόληψης, της Μείωσης της Βλάβης, της Θεραπείας και της Κοινωνικής Επανένταξης, που πλέον θα υπάρχουν σε κάθε περιοχή της χώρας. Μέσω αυτής της χρηματοδότησης, προστίθενται νέες καινοτόμες δομές όπως το Κέντρο Αναφοράς Τοξικώσεων και οι Μονάδες Σωματικής Αποτοξίνωσης (Detox).

Ακόμα, δημιουργείται για πρώτη φορά Κινητή Μονάδα Μεθαδόνης και Κινητός Χώρος Εποπτευόμενης Χρήσης για την παροχή υπηρεσιών σε δύσκολα προσβάσιμους πληθυσμούς. Ήδη δρομολογούνται διαδικασίες για περαιτέρω εγκρίσεις έργων το επόμενο διάστημα, στα οποία θα περιλαμβάνονται νέες δομές και δράσεις με στόχο τη βελτίωση της γεωγραφικής κάλυψης και του πλουραλισμού των υπηρεσιών.

Ο αρμόδιος για θέματα ψυχικής υγείας Υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα επισημαίνει: «Έχουμε πάντα ανοιχτή την πόρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε το πρόβλημα της εξάρτησης, σε κάθε στάδιο αυτής, χωρίς διακρίσεις. Είμαστε εδώ για κάθε εξαρτημένο συνάνθρωπό μας, να του παρέχουμε φροντίδα και να τον οδηγήσουμε στο μονοπάτι της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης».

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:15 pm


Κάλεσμα σωματείου Κουρέων - Κομμωτών στην εορτή των Αγίων Αποστόλων στην Τρίπολη

Στις 29 και 30 εορτάζει το εξωκλήσι των Δώδεκα Αποστόλων!   Το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 7:30 θα τελεστεί Μέγας αρχιερατικός εσπερινός!

Το πρωί της Εορτής 30 Ιουνίου θα τελεστεί θεία λειτουργία μετ' αρτοκλασίας !  Το σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Τρίπολης προσκαλεί τους ευσεβείς χριστιανούς όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη των Δώδεκα Αποστόλων!

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:14 pm


Οδηγίες για την προσέλευση και την αναχώρηση στο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης

Για τη διευκόλυνσή σας καλό θα είναι η προσέλευση στο χώρο του φεστιβάλ να γίνεται από την όδο Σπάρτης, μετά τις γραμμές του τρένου στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά στην οδό Παμπούκη και ακολουθείτε τις πινακίδες.

Για την αναχώρηση, τα οχήματα φεύγουν αριστερά από την έξοδο του εξωκλησιού και ακολουθώντας τις πινακίδες οδηγούνται στην οδό Καλαμών, στη Μάκρη, απέναντι από το παλιό Ψυχιατρείο και ακολουθώντας την παλαιά εθνική οδό καταλήγουν στο 1ο Γυμνάσιο.

Παρακαλούμε όλες και όλους για την τήρηση των οδηγιών!
Θα διευκολυνθούν όλοι και κατά την προσέλευση και κατά την αναχώρηση από το φεστιβάλ!

Με εκτίμηση,
3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 8:06 pm


Έρχονται σημαντικές αλλαγές για τις διατραπεζικές συναλλαγές τους επόμενους μήνες

Μέσα στους επόμενους μήνες έρχονται σημαντικές αλλαγές για τις διατραπεζικές συναλλαγές, όπως προβλέπει ο Κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Ειδικότερα, οι Ευρωπαίοι πολίτες από το καλοκαίρι του 2025 θα πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων σε 10 δευτερόλεπτα, με τη χρέωση ενός απλού εμβάσματος. Το παραπάνω δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 και αφορά στην τροποποίηση του πλαισίου λειτουργίας των άμεσων μεταφορών πίστωσης σε ευρώ.

Οι νέες διατάξεις, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ από τις 5 Μαρτίου 2024, υποχρεώνουν σε συμμόρφωση τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμής της Ευρωζώνης, ώστε, εντός εννέα μηνών (από 5 Δεκεμβρίου 2024), να αποδέχονται άμεσες πληρωμές και, εντός 18 μηνών (από 5 Σεπτεμβρίου 2025), να αποστέλλουν άμεσες πληρωμές.

Τι θα ισχύει για τις μεταφορές χρημάτων

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οι άμεσες μεταφορές πίστωσης χρημάτων (εμβάσματα) γίνονται:

Υποχρεωτικές για όλους τους παρόχους πληρωμών στην ΕΕ έως το φθινόπωρο του 2025, τόσο για τις εμπορικές όσο και για τις κεντρικές τράπεζες

Με χαμηλή χρέωση, καθώς εξισώνεται με τη χρέωση του φθηνότερου εμβάσματος που προσφέρουν οι τράπεζες στους πελάτες τους. Στην Ελλάδα, αυτό σημαίνει άμεσα εμβάσματα με χρέωση μικρότερη του 1 ευρώ, από 4 ή 5 ευρώ που κοστίζουν σήμερα. Περαιτέρω το κόστος διασυνοριακών εμβασμάτων εξισώνεται με το κόστος των εγχώριων εμβασμάτων.

Ασφαλείς, καθώς οι τράπεζες υποχρεούνται να εισάγουν πρόσθετη επαλήθευση μέσω αντιστοίχισης ΙΒΑΝ και ονόματος δικαιούχου ώστε ο εντολέας να μπορεί να προλάβει έγκαιρα τυχόν λάθος στον αποδέκτη της πληρωμής.

Απρόσκοπτες, καθώς επιβάλλεται ρύθμιση των ελέγχων που επιβάλλουν οι τράπεζες προς αποφυγή απάτης ή προς επιβολή κυρώσεων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την άσκοπη απόρριψη σημαντικού ποσοστού εμβασμάτων. Ο χρόνος απόρριψης μειώνεται από τα 20 στα 10 δευτερόλεπτα ώστε οι μεταφορές πίστωσης να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 7:55 pm


Ρεντούλης: Ευχαριστώ το Λεωνίδιο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου

Την δική του τοποθέτηση για την έναρξη της προπονητικής του θητείας στον πάγκο του Λεωνιδίου έκανε ο Τάσος Ρεντούλης δηλώνοντας απόλυτα έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

Αναλυτικά

Μια καινούργια προπονητική διαδρομή ξεκάνει την φετινή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αθλητικό σύλλογο Λεωνιδίου και την διοίκηση του για την τιμή που μου κάνει , και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου να είμαι αυτός που θα είναι στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας.

Στόχος μας να φτιάξουμε μια ομάδα ,με κυρίαρχο στοιχειό το ντόπιο έμψυχο δυναμικό που ο σύλλογος έχει, να προωθήσουμε και να αξιολογήσουμε παιδία από τις ακαδημίες μας που μπορούν και είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στην πρώτη μας ομάδα.

Εύχομαι και ελπίζω σε αυτή μας την προσπάθεια να έχουμε την υπομονή και τη συμπαράσταση των αθλητών, φιλάθλων ,χορηγών, γονιών, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά αθλητές του συλλόγου μας, σε κάθε τμήμα...που αγωνίζονται.

Καλή μας χρονιά.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 7:15 pm


Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διαπράττει κλοπές

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στο κέντρο της Αθήνας, 51χρονος διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διαπράττει κλοπές.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων, η περαιτέρω διερεύνηση των οποίων οδήγησε στον εντοπισμό του σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με ακόμη -14- άτομα, τα οποία και προσήχθησαν στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Όπως προέκυψε σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, ενώ για την ταυτοποίησή του συνέδραμε το Τμήμα INTERPOL της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς κατά τον έλεγχο επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη ένα από τα ανωτέρω καθώς κατείχε παράνομα πιστόλι με δύο γεμιστήρες με -15- φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα καθώς και απείθεια, διότι αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί.

Περαιτέρω, για έτερο προσαχθέντα, διαπιστώθηκε ότι στερείται έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Κατά την εν λόγω διαδικασία, αρνήθηκε να προβεί σε δακτυλοσκόπηση και για το λόγο αυτό συνελήφθη για απείθεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 7:08 pm


Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών: Η πρόληψη και η απεξάρτηση είναι δικαίωμα και όχι εμπόρευμα

Η χρήση ναρκωτικών ουσιών τόσο στη χώρα μας όσο και πανευρωπαϊκά λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις χρόνο με το χρόνο, όσο εντείνονται τα αδιέξοδα κι η ανασφάλεια, όσο η κάλυψη ακόμα και στοιχειωδών κοινωνικών αναγκών αντιμετωπίζεται εχθρικά, όσο οι εστίες του πολέμου- και μαζί οι οδυνηρές συνέπειές του- καίνε παντού στη γειτονιά μας. Σε αυτές τις συνθήκες, το μόνο «δικαίωμα», η μόνη «ελευθερία» που αναγνωρίζεται και προσφέρεται απλόχερα είναι να «το σκάει» η νέα γενιά από μια ζωή κενή και αβίωτη.

Οι “λύσεις” που προωθούν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις στη χώρα μας διαχρονικά ρίχνουν λάδι στη φωτιά, στην προσπάθεια να συντηρήσουν την κοινωνική καταστολή που απορρέει από τη χρήση και την εξάρτηση, αλλά και ένα εμπόριο με αμύθητα κέρδη. Γι’ αυτό ιατρικοποιούν ένα πολυπαραγοντικό κοινωνικό φαινόμενο χωρίς να αγγίζουν τις κοινωνικές αιτίες που οδηγούν στην εμπλοκή με τις ουσίες, προβάλλοντας ως κυρίαρχη πολιτική τη μείωση της βλάβης που προκαλούν τα ναρκωτικά αντί της μείωσης της χρήσης τους με στόχο τη διατήρηση των χρηστών σε ένα επίπεδο στοιχειώδους «λειτουργικότητας».

Έτσι, ενισχύουν κι άλλο τα προγράμματα που χορηγούν υποκατάστατα και συντηρούν την εξάρτηση, επεκτείνουν τη δημιουργία Χώρων Ελεχγόμενης Χρήσης με κινητές μονάδες σε Αθήνα και Θεσ/κη, ενώ την ίδια στιγμή τα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα σταθερά απαξιώνονται και στενάζουν από την υποστελέχωση, τις συνεχείς μετακινήσεις προσωπικού και την ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία τους. Παράλληλα, προωθείται ακραία το εμπόριο κάνναβης μέσα από είδη πλατιάς κατανάλωσης στο όνομα των «θεραπευτικών» της ιδιοτήτων, σκευάσματα για τα οποία ο UNODC, το EMCDDA, ο DEA και άλλοι οργανισμοί που μελετούν το πεδίο των ναρκωτικών αναφέρουν συνεχώς ότι έχουν υψηλή επικινδυνότητα λόγω του διάτρητου ελεγκτικού πλαισίου παραγωγής και κυκλοφορίας τους.

Νέο επεισόδιο του ίδιου έργου είναι και η εμφάνιση ψυχοτρόπων – ψυχεδελικών ουσιών ως η νέα τάση για τη θεραπεία ψυχιατρικών διαταραχών, με την αποτελεσματικότητά τους ήδη να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Σε αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση επιλέγει να δώσει τη χαριστική βολή στην Πρόληψη και την Απεξάρτηση μέσα από ένα νομοσχέδιο – οδοστρωτήρα που καταργεί όλους τους εγκεκριμένους φορείς πρόληψης και θεραπείας που λειτουργούν στη χώρα μας, πολλοί εκ των οποίων εντάσσονται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και έχουν δώσει εδώ και δεκαετίες δείγματα γραφής πχ. ΚΕΘΕΑ, 18 Άνω, Ιανός, Διάπλους κλπ. και τους συνενώνει σε έναν υδροκέφαλο Οργανισμό, τον «ΕΟΠΑΕ», ο οποίος θα είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και θα λειτουργεί με όρους οικονομικής αυτοτέλειας.

Στην «ομπρέλα» του ΕΟΠΑΕ τα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα θα λειτουργούν πλάι στα προγράμματα χορήγησης υποκαταστάτων και τις δομές μείωσης βλάβης, κάτι το οποίο θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε περαιτέρω αποδυνάμωση της φιλοσοφίας τους. Θα λειτουργούν όμως και πλάι σε κάθε λογής ιδιώτη και ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο χώρο, για τους οποίους προβλέπεται παχυλή χρηματοδότηση απ’ ευθείας από το Ταμείο Ανάκαμψης, δηλαδή τη φορολογία των λαών της Ευρώπης. Με δυο λόγια : ενίσχυση της εμπορευματοποίησης και περεταίρω υποβάθμιση των δημόσιων και δωρεάν παρεχόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, αφήνεται εντελώς μετέωρο το μέλλον των Κέντρων Πρόληψης, ενώ εδραιώνονται απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις για τους εργαζόμενους, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το παρεχόμενο θεραπευτικό έργο.

Το νομοσχέδιο έχει ήδη απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στην πρόληψη και την απεξάρτηση, τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων και τις οικογένειές τους, από εκατοντάδες ενώσεις και φορείς της κοινωνίας που με μία φωνή απαιτούν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.

Το πολυπαραγοντικό φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης είναι βαθιά κοινωνικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τους κοινωνικοοικονομικούς όρους διαβίωσης του ανθρώπου, τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους, τη θέση του μέσα στην κοινωνία και το πώς εκείνος επιδρά στην εξέλιξή της και ως τέτοιο χρειάζεται να αντιμετωπίζεται, με έμφαση στην Πρόληψη -τη Θεραπεία – την Επανένταξη και όχι την καταστολή.

Για το λόγο αυτό, η πάλη ενάντια στις εξαρτήσεις αλλά και ενάντια στις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν το φαινόμενο όπως η λογική κόστους – οφέλους που διέπει κάθε πλευρά της ζωής μας είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων, της νεολαίας, της κοινωνίας συνολικά και σε άμεση σχέση με τον αγώνα για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Καλούμε τον λαό, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να μαζικοποιήσουν το ΕΣΥΝ για να δυναμώσει ο αγώνας για ουσιαστική θεραπεία και κοινωνική επανένταξη των εξαρτημένων και πάνω από όλα για μέτρα πρόληψης ώστε να σπάσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος της αναπαραγωγής του φαινομένου.

Στο πλευρό του ευρύτερου λαϊκού κινήματος, διεκδικούμε:

Καμία κατάργηση – συγχώνευση προγραμμάτων, φορέων, υπηρεσιών στο χώρο της απεξάρτησης και της πρόληψης. Να αποσυρθούν τα σχέδια για δημιουργία του ΕΟΠΑΕ.

Ολόπλευρη ενίσχυση και στελέχωση των υπαρχουσών δομών θεραπείας με πόρους και προσωπικό, δημιουργία νέων προγραμμάτων θεραπείας των εξαρτήσεων με βάση τις τοπικές, πληθυσμιακές και επιστημονικές ανάγκες και με αποκλειστική ευθύνη του κράτους για τη χρηματοδότησή τους.

Υιοθέτηση των «στεγνών» προγραμμάτων ως κύρια μορφή θεραπείας της εξάρτησης.

Ενίσχυση των προγραμμάτων σωματικής αποτοξίνωσης, σε διασύνδεση με τα δημόσια νοσοκομεία και τα “στεγνά” θεραπευτικά προγράμματα.

Αποφασιστική ενίσχυση των Κέντρων Πρόληψης, δημιουργία νέων όπου δεν υπάρχουν, με Ενιαίο Θεσμικό Πλαίσιο λειτουργίας.

Κατάργηση της ΠΝΠ για το ΚΕΘΕΑ και επαναφορά του αυτοδιοίκητου.

Καμία εμπλοκή ΜΚΟ και ιδιωτών στην πρόληψη-θεραπεία-κοινωνική επανένταξη.

Εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης κατά των εξαρτήσεων σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στα στρατόπεδα.

Μέτρα για την αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής, την προστασία των ανέργων και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Ενίσχυση της δωρεάν αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας των νέων ανθρώπων.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η «ΦΥΓΗ» // ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 6:43 pm


Νέος πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόεδρος της Super League εξελέγη και πάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έξι μήνες μετά την αποπομπή του με πρόταση μομφής από τη διοργανώτρια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επικράτησε 7-6 του Γιάννη Αλαφούζου.

Καθοριστική για το αποτέλεσμα ήταν η λευκή ψήφος του Παναιτωλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ομάδες που στήριξαν τον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ήταν και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην αποχώρησή του προ καιρού.

Απούσα ήταν (ως είθισται) η ΕΠΟ, ενώ οι ομάδες ψήφισαν αναλυτικά ως εξής:

Athens Καλλιθέα: Αλαφούζος

ΑΕΚ: Αλαφούζος

Άρης: Αλαφούζος

Αστέρας Τρίπολης: Μαρινάκης

Ατρόμητος: Μαρινάκης

Βόλος ΝΠΣ: Μαρινάκης

Λεβαδειακός: Αλαφούζος

Ολυμπιακός: Μαρινάκης

ΟΦΗ: Μαρινάκης

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος

Παναιτωλικός: Λευκό

Πανσερραϊκός: Μαρινάκης

ΠΑΟΚ: Μαρινάκης

Λαμία: Αλαφούζος

ΕΠΟ: Απούσα

Φωτογραφία άρθρου: Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 6:05 pm


Ναύπλιο: Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για κλοπή τσάντας

Συνελήφθησαν, χθες (25.6.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και κινητό τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια το παρέδωσαν στις μητέρες τους, ηλικίας 30 και 35 ετών, αντίστοιχα, οι οποίες και συνελήφθησαν. Ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 6:01 pm


Ενημέρωση της ΔΕΥΑΒΚ για την ποιότητα ύδατος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σχετικά με αναφορές περί ακαταλληλότητας του νερού ύδρευσης των δικτύων του Δήμου μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ότι η ποιότητα του ύδατος που παρέχεται στα δίκτυα ύδρευσης ελέγχεται περιοδικά και είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Δ1(δ)/ΓΠ οικ.27829/ ΦΕΚ 3525 Β/ 25-05-2023.

Επίσης, το υδροφόρο όχημα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διαθέτει σχετική Άδεια Μεταφοράς ύδατος, καθαρίζεται τακτικά, ελέγχεται (με Μικροβιολογικές και Χημικές αναλύσεις του περιεχομένου του) και ως αποτέλεσμα, δεν επηρεάζει την ποιότητα του περιεχόμενου ύδατος.

Για τα ως άνω, υπάρχουν διαθέσιμα πιστοποιητικά καταλληλόλητας του ύδατος, για κάθε ενδιαφερόμενο.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ

ημ/νία: 26-06-2024

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 5:49 pm


Δωρεά φωτοαντιγραφικού μηχανήματος στο 1ο ΓΕΛ Τρίπολης από την Genenis Pharma

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη δωρεά στο σχολείο μας, ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος TASKalfa 4000i REF του οίκου KYOCERA MITA, συνολικής αξίας 1.488 ευρώ.
Η ευγενική σας αυτή δωρεά, αναβαθμίζει την υλικοτεχνολογική υποδομή του σχολείου μας, καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες προς όφελος μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του, ιδιαίτερα δε την περίοδο των ενδοσχολικών και Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Η ανιδιοτελής σας αυτή χειρονομία, αποδεικνύει εμπράκτως, όχι μόνο τις αξίες και αρχές που διέπουν την εταιρεία σας, ως προς την κοινωνική της προσφορά, αλλά και την αγάπη και την ευαισθησία σας προς τη μαθητιώσα νεολαία και ιδιαίτερα των δημοσίων σχολείων, σε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας για τη δημόσια εκπαίδευση, που λόγω της ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης αδυνατεί να ικανοποιήσει ακόμη και βασικές της ανάγκες.

Για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, η εκπαιδευτική κοινότητα του 1 ου ΓΕΛ Τρίπολης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εγώ προσωπικά, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή και αξιέπαινη πράξη σας, σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες μας.

Επειδή τέτοιου είδους πράξεις χρειάζεται να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για τον λόγο αυτό θα δημοσιεύσουμε την παρούσα επιστολή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση
Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 5:30 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας