Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Συνέντευξη τύπου για την νέα συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης και των Προσκόπων Τρίπολης

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε αύριο, 27 Ιουνίου 2024, και ώρα 14:30, στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης και των Προσκόπων Τρίπολης.

Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση του 8ου Φεστιβάλ Προσκόπων, το οποίο θα διεξαχθεί με φιλανθρωπικό σκοπό για την υποστήριξη των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Τρίπολης.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και θα συμβάλει στην προβολή αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας που ενώνει την κοινότητα με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην εκδήλωση.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 3:50 pm


Εικόνα ντροπής σε πλοίο της γραμμής: Τι απαντά το Λιμενικό για το παιδί ΑμεΑ που ταξίδεψε σε γκαράζ

Εικόνες ντροπής που υπερτονίζουν τις τραγικές ελλείψεις υποδομών για άτομα ΑμεΑ καταγράφηκαν σε δρομολόγιο φεριμπότ, καθώς μία μητέρα αναγκάστηκε να ταξιδέψει, μαζί με το παιδί της που κινείται με αμαξίδιο, στο γκαράζ του πλοίου.

Το απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Κεραμωτή Καβάλας – Θάσος, με το παιδί να μένει στο γκαράζ, μέσα στη ζέστη, για 45 λεπτά επειδή δεν υπήρχε ράμπα για ΑμεΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα για συμβάν σε πλοίο της γραμμής με παιδί ΑμεΑ που ταξίδεψε σε γκαράζ και την απάντηση του Λιμενικού για το συμβάν

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 3:40 pm


Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ως καθιερώθηκε η 26η Ιουνίου από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε., αποτελεί ημέρα σοβαρού προβληματισμού και κοινωνικού διαλόγου, διότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών αποτελεί διαχρονικά μάστιγα για την κοινωνία μας και την παγκόσμια κοινότητα.
Το μείζον αυτό πρόβλημα, είναι συνυφασμένο με τα συνολικότερα ζητήματα που ταλανίζουν το κοινωνικό σύνολο, όπως η χαλάρωση των συνεκτικών δεσμών στα μέλη του, η αύξηση των ακραίων μορφών βίας, η ανεργία, οι ανισότητες, ιδιαίτερη ανησυχία δε, προκαλεί η παρατηρούμενη αύξηση τα τελευταία χρόνια, των υποθέσεων όπου καταγράφεται η χρήση ναρκωτικών και νέων ψυχοδραστικών ουσιών από ανήλικους.

Ταυτόχρονα, τα εγχώρια και διεθνή εγκληματικά δίκτυα καλλιέργειας, παρασκευής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, προσαρμόζουν τη μεθοδολογία δράσης τους στις γεωπολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις και τείνουν να αποτελέσουν μία σημαντική απειλή για τη
διασυνοριακή ασφάλεια.
Υπ' αυτές τις συνθήκες, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, η συντονισμένη δράση των Αρχών επιβολής του νόμου, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του προβλήματος και συναισθανόμενη το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί έναντι της ελληνικής
κοινωνίας, έχει εκπονήσει και υλοποιεί μεθοδικά, Επιχειρησιακό Σχέδιο, στα πλαίσια εφαρμογής του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγράμματος για τα έτη 2021-2025, του Προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής (2020-2024), σε πλήρη εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα Ναρκωτικά (2021-2025).

Η στόχευση της ενιαίας στρατηγικής μας είναι η συμβολή στη μείωση της διάθεσης ναρκωτικών στην παράνομη αγορά, καθώς και η παροχή συνδρομής στους συναρμόδιους Φορείς της Πολιτείας, στην κοινή προσπάθεια για μείωση της ζήτησης και τον περιορισμό των κινδύνων και των βλαβών που προκαλούν τα ναρκωτικά, στο πλαίσιο μιας ολιστικής πολιτικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ήδη το έτος 2024, η Ελληνική Αστυνομία με επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στην αποστολή της, καταγράφει εξαιρετικά αποτελέσματα στον αγώνα της για την καταπολέμηση του φαινομένου, αποτελεί δε, ισχυρή μας βούληση τα επόμενα έτη, να επιτύχουμε περισσότερα καίρια πλήγματα στα
παράνομα κυκλώματα, που οδηγούν τους νέους κυρίως ανθρώπους στη χρήση ναρκωτικών, στην κοινωνική περιθωριοποίηση, στη σωματική και ψυχική φθορά ή και στο θάνατο.

Συναισθανόμενος, ότι το βασικό όπλο για την αντιμετώπιση του φαινομένου των ναρκωτικών ουσιών και την αποτροπή χρήσης από ευάλωτες στις ουσίες αυτές πληθυσμιακές ομάδες, είναι η ευαισθητοποίηση των αρμόδιων Αρχών του Κράτους και της κοινωνίας των πολιτών, σας προτρέπω όλους μέσω αυτού του μηνύματος, να γίνει η αντιμετώπιση του φαινομένου των ναρκωτικών, καθημερινή μας υπόθεση επιστρατεύοντας οποιοδήποτε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, με ειδική στόχευση τη νεολαία μας, στην οποία ουσιαστικά στηρίζεται το μέλλον της χώρας μας.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 3:15 pm


Τράπεζα αίματος δημιουργεί ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, ανοίγει "Τράπεζα"!

Ο Σύλλογός μας, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του, αναγνωρίζοντας ότι τα αποθέματα αίματος μειώνονται αισθητά στη χώρα μας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πράξη αλληλεγγύης και να δημιουργήσει μια παρακαταθήκη αίματος, για την ώρα ανάγκης που μπορεί να βρεθούμε, των συμπατριωτών μας, του καθ' ενός από εμάς, των ανθρώπων που είναι οικείοι μας.

Η "Τράπεζα αίματος" γίνεται πράξη στις 14 Αυγούστου, με την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Κ.Υ., τις ώρες 09:30 - 13:00, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και σας προσκαλούμε να "ανοίξετε λογαριασμό", "καταθέτοντας" λίγο από το αίμα σας, όπου θα το διαχειρίζεστε εσείς, όταν χρειαστεί, για τον εαυτό σας, είτε για τους οικείους σας, είτε θα το χαρίσετε σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Κρατήστε την μέρα: 14 Αυγούστου

Ώρα: 09:30 - 13:00

Τοποθεσία: Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 3:00 pm


Συνελήφθη 39χρονου για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (25.6.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 2:40 pm


Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Ανατροπές για χιλιάδες φορολογούμενους - Γιατί στέλνει μηνύματα η εφορία

Σε επαγρύπνηση πρέπει να βρίσκονται οι φορολογούμενοι με «προκάτ» δηλώσεις και να ελέγχουν τα e-mail τους καθώς για πολλούς τα δεδομένα αλλάζουν και μπορεί είτε να βρεθούν εκτός του μέτρου της προσυμπλήρωσης και να χρειασθεί να υποβάλουν οι ίδιοι τη δήλωση, είτε να προχωρήσουν σε τροποποίηση των στοιχείων είτε να έχουν μεταβολές στον αρχικό λογαριασμό της εφορίας.

Ήδη η ΑΑΔΕ με «βροχή» από μηνύματα ενημερώνει φορολογούμενους ότι:

1. με βάση νεότερα στοιχεία που έχουν σταλεί από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς μεταβάλλεται η φορολογική τους υποχρέωση και θα πρέπει να επισκεφθούν ξανά την εφαρμογή και να δουν το νέο φορολογικό αποτέλεσμα,
 

Διαβάστε περισσότερα για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις και τα μηνύματα που στέλνει η εφορία σε χιλιάδες φορολογούμενους

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 2:21 pm


Η 24η Έκθεση Βιβλίου στην Τρίπολη

Η 24η Έκθεση Βιβλίου θα λειτουργήσει στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά 19:00 – 24:00 από τις 28 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουλίου 2024.

Υπό την αιγίδα του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης "ο Ερμής" και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 2:19 pm


Καμπισιούλης: Η εμμονή στο λάθος είναι λάθος, και το λάθος πολλές φορές είναι χειρότερο από το έγκλημα

Η Xώρα μας, όπως και το σύνολο των Xωρών της Eυρωπαϊκής Ένωσης ζουν σε ένα ασταθές ενεργειακό περιβάλλον με πολλές παραμέτρους.

Η ενεργειακή κρίση που άρχισε πριν μερικά χρόνια και επιδεινώθηκε με τον πόλεμο στην Ουκρανία, είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και τη διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας.
Μέσα σε αυτό το διαμορφωμένο και ευμετάβλητο ενεργειακό στάτους στη χώρα μας αναγγέλθηκε άρον, άρον η Απολιγνιτοποίηση και μάλιστα βίαιη, παραβλέποντας τα νέα δεδομένα και τους κινδύνους που απορρέουν από τέτοιου είδους αποφάσεις.

Στην αρχή με το πρώτο ΕΣΣΕΚ αναγγέλθηκε η πλήρης απανθρακοποίηση της χώρας μας ως το 2026. Πριν λίγες μέρες αυτό άλλαξε και αποφασίστηκε από τη διοίκηση της ΔΕΗ το άμεσο κλείσιμο της λιγνιτικής μονάδας 4 του ΑΗΣ Μεγαλόπολης και του ΑΗΣ Μελίτης ως το τέλος του χρόνου.
Αναρωτιόμαστε όλοι μας, τι είναι αυτό που επείγει τόσο πολύ για το κλείσιμο των εν λόγω μονάδων;
Έχουν αναλογισθεί το ρίσκο που παίρνουν και τα αποτελέσματα που θα έχει αυτή η πολιτική στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και στη Χώρα γενικά; Και συγκεκριμένα :

Τι θα γίνει με την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας, όταν θα εξαρτάται μόνο από εισαγόμενα καύσιμα; Τις τελευταίες μέρες ζούμε μια ενεργειακή κρίση στη γειτονιά μας, με αποτέλεσμα να ξαναμπούνε στο σύστημα οι λιγνιτικές μονάδες για να περισώσουν αυτό που δεν μπορούν τα άλλα
καύσιμα να κάνουν, να κρατήσουν «όρθιο» το σύστημα και την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Αποδεικνύεται έμπρακτα πόσο απαραίτητος είναι ο λιγνίτης για τις δύσκολες στιγμές.
 Χωρίς τον λιγνίτη μειώνεται η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από εγχώριες πηγές μόνο στο 6% των υδροηλεκτρικών μονάδων και σε μονάδες ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών, που εξαρτώνται από την ένταση των ανέμων και την ηλιοφάνεια.
Μέχρι να ευρεθεί τεχνικώς εύλογη και οικονομικά ανεκτή μέθοδος αποθήκευσης ενέργειας από ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, η συνδυασμένη άπνοια και συννεφιά θα οδηγεί το ηλεκτρικό σύστημα σε κατάρρευση (black out), με τεράστιες επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία.

Έχουν αναλογισθεί αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στα μεγάλα «σαλόνια» τι ακριβώς θα συμβεί στην πολύπαθη περιοχή της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά την απασχόληση, τις θέσεις εργασίας που χάνονται και γενικά τον οικονομικό μαρασμό που θα προέρθει από το κλείσιμο της λιγνιτικής μονάδας; Ουσιαστικά οδηγούν την περιοχή σε φτωχοποίηση και ερημοποίηση.
Γιατί αγνοούν τον ΑΔΜΗΕ τη στιγμή που δεν έχει πάρει κάποια απόφαση που να θέτει εκτός συστήματος τη λιγνιτική μονάδα;
Και μια απλή ερώτηση:
Γιατί εμείς να κλείσουμε τις λιγνιτικές μας μονάδες το 2024 - 2025 και η
Γερμανία το 2038 και η Πολωνία το 2050;
Είναι αυτές σοβαρές αποφάσεις που έχουν στόχο το κοινό συμφέρον ή είναι ασκήσεις επί χάρτου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς;.
Για να αποτραπεί αυτή πολιτική πρέπει να κινητοποιηθούν και να αντιδράσουν όλοι όσοι έχουν ευθύνη και συμφέρον για τον τόπο τους.
Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και όλοι κρινόμαστε.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ είναι ΛΑΘΟΣ, και το ΛΑΘΟΣ πολλές φορές είναι χειρότερο από το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ Κ.Η.Ε
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΜΕΓ/ΛΗΣ

 

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο                                                               Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗΣ                       ΠΑΝ/ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 2:09 pm


Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού στον δήμο Τρίπολης (vid)

photo arcadiaportal

Ένα πλούσιο και ποικιλόμορφο πρόγραμμα γεμάτο καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα προετοίμασε ο δήμος Τρίπολης για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου σε συνέντευξή της την Τετάρτη 26 Ιουνίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού για τον δήμο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις τέχνης και κινηματογραφικές προβολές στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου με την χοροθεατρική παράσταση «Ο Γαργαληστής» στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου και συνεχίζονται για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Η κυρία Καρούντζου ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλενα Παπαρίζου θα συμμετέχει με μία μεγάλη συναυλία στην Τρίπολη, την «Λευκή Νύχτα», στις 29 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα κλείνει με το 3ο Tripolis Street Food με την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας το τριήμερο 30 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το δελτίο Τύπου και το αναλυτικό πρόγραμμα

Σε ανακοινώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης προχώρησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.

«Το πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου μας θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και θα συμβάλει στην διατήρηση του πολιτισμού και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» είπε η Αντιδήμαρχος.

Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Κινηματογραφικές προβολές θα γίνουν από τις 2 ως τις 28 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο και στο χώρο του ΟΣΕ.

Θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Αρχαίας Μαντινείας και του Αρχαίου Ορχομενού, στο θέατρο άλσους του Αγίου Γεωργίου και στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Μουσική παράσταση θα γίνει στα σπήλαια Κάψια, ενώ ο δήμος Τρίπολης θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Ασέας, στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση, αλλά και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παναρκάδων.

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική συναυλία του Κώστα Χατζή με την Ελπίδα και θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και σε κοινότητες του δήμου Τρίπολης.

Στις 28 και 29 Αυγούστου θα είναι οι Λευκές Νύχτες που συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Η Αντιδήμαρχος ανάφερε ότι υπάρχει συζήτηση με την Έλενα Παπαρίζου για μία μουσική συναυλία στην πόλη. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Στις 30- 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει το 3ο Tripolis Street Food Festival.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 27/6/2024 θα γίνει συναυλία με την Άννα – Μαρία Μπιλίδα στα Κλωνατζίδικα.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΧΩΡΟΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

3 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Ο Γαργαληστής» Χοροθεατρική παράστασης

Dance Point

4 Ιουλίου 2024

21:00

Κλωνατζίδικα

«Η θυμωμένη μπετονιέρα» Αφήγηση από τον Δημ. Μπασλάμ

 

4 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Παράσταση Θεάτρου Σκιών

 

8 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«ΘέΡΩΣ» Χορευτική παράσταση

Λαογραφική Εστία Τρίπολης

10 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Πίτερ Παν» Παιδική Θεατρική παράσταση

 

15 & 16 Ιουλίου 2024

 

Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας

«ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ Μαρτυρίες και ποιήματα φυλακισμένων γυναικών»

Υπ. Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2024»

17 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Αμέτι Μουχαμέτι» Θεατρική Παράσταση

 

18 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Παράσταση Θεάτρου Σκιών

 

19 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Κ. Χατζής - Ελπίδα

Συναυλία

 

20 Ιουλίου 2024

21:00

Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

«ΟΘΕΛΛΟΣ»

 

22 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια» Παιδική θεατρική παράσταση

 

24 Ιουλίου2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Η σπασμένη στάμνα» με τον Γιώργο Κιμούλη

 

25 Ιουλίου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Μάγος Σανκάρα - magic show

 

29 Ιουλίου 2024

21:00

Πλατεία Πετρινού

Καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής

 

31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2024

19:00

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού

«Et in Arcadia Ego»

Θεατρική παράσταση

Υπ. Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2024»

3 Αυγούστου 2024

19:30

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού

«Πλούτος» του Αριστοφάνη
 

Εθνικό Θέατρο

7 Αυγούστου 2024

21:00

Σπηλαιο Κάψια

Συναυλία των «Passepartout»

 

8 Αυγούστου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Παράσταση Θεάτρου Σκιών

 

10 Αυγούστου 2024

21:00

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού

«Η Ελλάδα στα Βαλκάνια και στην Ανατολή» Μουσική παράσταση

 

11 Αυγούστου 2024

21:00

Ασέα

Συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη

 

19 Αυγούστου 2024

21:30

Παμπελοποννησιακή Έκθεση

Κυρατζήδες

 

23 Αυγούστου 2024

21:00

Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

«Ο θάνατος του Ιβαν Ίλιτς» Θεατρική παράσταση

 

28 - 29 Αυγούστου 2024

   

Λευκή Νύχτα

Λευκή Νύχτα – Συνδιοργάνωση με Εμπορικό Σύλλογο και Επιμελητήριο Αρκαδίας

29 Αυγούστου 2024

 

Πλατεία Πετρινού

Έλενα Παπαρίζου

 

30 /31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου 2024

 

Πλατεία Άρεως

3ο Tripolis Street Food

Συνδιοργάνωση Επιμελητήριο Αρκαδίας με Δήμο Τρίπολης

 

Video: 

To πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης

Video of To πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 1:48 pm


«Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 διοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές αξιοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων πόρων, όπως αυτές διαμορφώνονται στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου με ώρα έναρξης 09:30 π.μ. στο  Ξενοδοχείο Elite City Resort, Ναυαρίνου 237, στην Καλαμάτα.

Μπορείτε να δείτε live την εκδήλωση στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Εκεί θα υπάρχει και όλο το υλικό από τα θεματικά τραπέζια και τις ομιλίες.

Δείτε Εδώ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 1:30 pm


Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στην Τρίπολη (pics,vid)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αρκαδίας «Ανέλιξη» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης και όλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Η «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη» ξεκίνησε την Τρίτη 25 Ιουνίου από το Άστρος και συνεχίστηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στην Τρίπολη με το ενημερωτικό περίπτερο που είχε στηθεί με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού με σύνθημα «Προχωράμε μαζί. Για την ουσία της ζωής»

Η κυρία Αντωνοπούλου Χαρά, Ψυχολόγος στην Κινητή Μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην περιφέρεια Πελοποννήσου, μίλησε για την δράση, για τις υπηρεσίες που παρέχονται για όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ωφελούμενοι .

Ο ΟΚΑΝΑ είναι ο μεγαλύτερος φορέας αντιμετώπισης των εν γένει εξαρτήσεων, των εξαρτητικών συμπεριφορών και του εθισμού. Το πεδίο του αφορά την πρόληψη, την θεραπεία, την μείωση της βλάβης και την επανένταξη των ατόμων, άνω των 18 ετών.

Παρέχεται ιατρική περίθαλψη, παραπομπές των ατόμων σε δομές, γίνεται ψυχοκινητική υποστήριξη καθώς και γίνεται δωρεάν διάθεση υλικού ασφαλούς χρήσης.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Άμεση ιατρική βοήθεια, παρέμβαση σε περιστατικά υπερδοσολογίας.

Πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και παραπομπή των εκτάκτων περιστατικών υγείας, σε υγειονομικές δομές.

Δωρεάν διάθεση υλικών ασφαλέστερης χρήσης (σύριγγες, προφυλακτικά, υγειονομικό υλικό)

Διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για μεταδοτικά νοσήματα.

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τους κινδύνους που απορρέουν από τη χρήση ουσιών.

Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Διασύνδεση και παραπομπή σε θεραπευτικά προγράμματα και σε κοινωνικές δομές.

Στην Κινητή Μονάδα μπορούν να απευθυνθούν άτομα εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τον τζόγο και τον διαδίκτυο.

H κυρία Δουρίδα Ελένη Ψυχολόγος στο πολυδύναμο κέντρο του ΟΚΑΝΑ στην Τρίπολη μίλησε για την συμμετοχή τους και για τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται.

Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ στην Τρίπολη, μία από τις καινοτόμες δομές του Οργανισμού, συμπληρώνει ήδη 3 χρόνια σταθερής παρουσίας στην πόλη. Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε όλες τις επιμέρους ομάδες εξαρτημένων ατόμων (π.χ άτομα με διπλή διάγνωση, άτομα εξαρτημένα σε παράνομες ή/και νόμιμες ουσίες, άτομα με εξαρτήσεις στο τζόγο/διαδίκτυο). Βασικός σκοπός της λειτουργίας του είναι η κάλυψη αναγκών, οι οποίες δεν δύναται να καλυφθούν από άλλες δομές που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, όπως θεραπευτικές κοινότητες, μονάδες υποκατάστασης, κέντρα πρόληψης.

Η δομή στελεχώνεται από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, αποτελούμενη από ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, ειδικούς θεραπευτές, οι οποίοι παρέχουν ψυχοκοινωνική υποστήριξη, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Από το Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων μίλησε η κυρία Μαρία Βουδούρη. Το Κέντρο Πρόληψης παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, με στόχο να ενισχυθεί η δυνατότητα του κάθε ατόμου να επιλέγει έναν τρόπο ζωής μακριά από εξαρτήσεις και προβληματικές συμπεριφορές.

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν συμβουλευτική σε γονείς, εφήβους και νέους που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, ομάδες γονέων για την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου και την έγκαιρη αναγνώριση προβλημάτων στην οικογένεια, εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε προγράμματα πρόληψης που εφαρμόζονται στο σχολείο, βραχείες παρεμβάσεις πρόληψης σε μαθητές, εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην ευρύτερη κοινότητα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα το απόγευμα θα γίνει το «κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης στις 7.30-8.30μμ στην Πλατεία Πετρινού και λίγο αργότερα θα δοθεί συναυλία με το μουσικό σχήμα «Λαϊκός Παράδεισος» του Μουσικού Σχολείου.

Να αναφέρουμε ότι ανάλογες δράσεις θα γίνουν αύριο στην Βυτίνα, την Παρασκευή στην Μεγαλόπολη και το Λεωνίδιο τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

AracdiaPortal.gr «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη»

Video of AracdiaPortal.gr «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη»

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 1:16 pm


Επίσημο: Στον Αστέρα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ανακοίνωση συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ μετά από πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διεθνή καριέρα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας. Στην πρώτη του θητεία στον ΑΣΤΕΡΑ, από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019, είχε συνολικά 75 επίσημες συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και ένα γκολ.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Πολωνίας, MKS Pogoń. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 το 2012. 

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παναθηναϊκός 104-2

ΑΣΤΕΡΑΣ 75-1

MKS Pogoń 111-6

Górnik Zabrze 12

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ. Νιώθω ότι μετά από την 5ετή μου θητεία στο εξωτερικό ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα και την πόλη που αγάπησα, δέθηκα και αγαπήθηκα. Έρχομαι με πολλές παραστάσεις και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι για τον ΑΣΤΕΡΑ αξίζει να είναι πάντα υψηλοί. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, να είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Είμαι και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ".

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 1:05 pm


Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, εορτή των Αγίων Κόσμα και Δαμιανού των Αναργύρων πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Την παραμονή της εορτής Κυριακή 30 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ θα τελεσθούν οι ακολουθίες του αγιασμού και του εσπερινού.

Την κυρίως ημέρα εορτής από τις 07:00 π.μ ως 10:00 π.μ θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και στην συνέχεια θα επακολουθήσει λιτάνευση της εικόνος των Αγίων στο χώρο του Νοσοκομείου.

Παρακαλούνται όσοι ευσεβείς και φιλέορτοι χριστιανοί καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και οι συνοδοί των ασθενών που επιθυμούν να λάβουν την χάρη των Αγίων.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 1:00 pm


Το ευχαριστώ στον Γιάννη Τρουπή και στο Επιμελητήριο από τον Σύλλογο Φροντιστών Αρκαδίας - Λακωνίας

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συμπλήρωσης μηχανογραφικού που διοργάνωσε ο σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και με την υποστήριξη και χορηγία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κύριος Ιωάννης Σαμπράκος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Γιάννη Τρουπή και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την ευγενική τους χορηγία και τον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Σαμπράκο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Για το τοπικό παράρτημα Τρίπολης

Ο Αντιπρόεδρος               Η Γραμματέας
Δημήτρης Βόσνος           Αναστασία Λιακοπούλου

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 12:53 pm


Κοντά σε προπονητή «winner» ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής Βερβένων με σύνεση και πλάνο περνάει στην επόμενη μέρα του στην μετά Τάσου Ρεντούλη εποχή έχοντας απόλυτα έτοιμο το πρότζεκτ σε όλους τους τομείς του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι πληροφορίες μας από την Βόρεια Κυνουρία αναφέρουν πως οι «γαλάζιοι» είναι πολύ κοντά στην οριστικής τους συμφωνία με έναν εκ των κορυφαίων προπονητών του νομού μας και πολύ σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Μιλάμε για προπονητή που στο παλμαρέ του έχει τίτλους και σημαντικές διακρίσεις και ένα ξεκάθαρα αποδεδειγμένο έργο στην πορεία του στους πάγκους.

Η ομάδα των Βερβένων βάζει ορίζοντα το μέλλον με σχέδιο την δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 12:41 pm


Λευκή Νύχτα με την Έλενα Παπαρίζου στην Τρίπολη

Στο τέλος Αυγούστου θα γίνει η δημοφιλής «Λευκή Νύχτα» της Τρίπολης.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου σε δηλώσεις της, την Τετάρτη 26 Ιουνίου ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλενα Παπαρίζου θα συμμετέχει με μία μεγάλη συναυλία στην Τρίπολη

Να αναφέρουμε ότι η «Λευκή Νύχτα» θα είναι διήμερη και θα γίνει στις 28 και 29 Αυγούστου.

Ο δήμος Τρίπολης , ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τους συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου και σύντομα θα υπογραφεί και το σχετικό συμβόλαιο.

Η μεγάλη συναυλία αναμένεται να γίνει την Πέμπτη 29 Αυγούστου!

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 12:29 pm


Ποιες ομάδες προκρίθηκαν, ποιες αποκλείστηκαν και ποιες είναι ακόμα στο «κόλπο» στο Euro 2024

Ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στη φάση των «16» του Euro 2024 με την αγωνία όπως είναι απόλυτα λογικό να κορυφώνεται και ενώ βαδίζουμε στα παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «16»

Αγγλία
Αυστρία
Γαλλία
Γερμανία
Δανία
Ελβετία
Ισπανία
Ιταλία
Ολλανδία
Σλοβενία
Πορτογαλία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ

Αλβανία
Κροατία
Πολωνία
Σερβία
Σκωτία

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Ολλανδία 4 βαθμοί (0)
Σλοβακία 3 βαθμοί (0, 2-2)
Σλοβενία 3 βαθμοί (0, 2-2)
Ουγγαρία 3 βαθμοί (-3)
Κροατία 2 βαθμοί (-3)
Τσεχία 1 βαθμός (-1)

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ»

Βέλγιο
Ουκρανία
Ουγγαρία
Ρουμανία
Σλοβακία
Τουρκία
Τσεχία
Γεωργία

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 12:27 pm


Φωτιά πίσω από το αεροδρόμιο της Τρίπολης (pics,vid)

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην Τρίπολη, στην περιοχή πίσω από το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου και επιχείρησαν με την φωτιά πολύ γρήγορα να τίθεται σε πλήρη έλεγχο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωτιά πίσω από το αεροδρόμιο στην Τρίπολη

Video of ArcadiaPortal.gr Φωτιά πίσω από το αεροδρόμιο στην Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 11:43 am


Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στον Άγιο Ανδρέα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ο Μίλτος μαζεύει τους στίχους, τις μουσικές, τους δίσκους του και ξεκινάει την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία με έναν απ τους σταθμούς του τον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας!

Γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων του και τη σύνδεσή με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης, πιστός στο ραντεβού του, θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά και αυτό το καλοκαίρι το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Ανδρέα στην όμορφη Αρκαδία!!
 

Μια βραδιά που θα τα έχει όλα: συναίσθημα, δυναμισμό, αναδρομές στο παρελθόν και φυσικά τα τραγούδια «σταθμούς» αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.
 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου ο Μίλτος θα μας «τα πει όλα» κι εμείς όλοι μαζί από κάτω θα γίνουμε ένα και θα τραγουδάμε ως τα «Ξημερώματα».

Παίζουν οι μουσικοί:
Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά
Πάρις Περυσινάκης - Λύρα, Μαντολίνο
Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Ηλίας Δουμάνης - Τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο

Μαζί του θα εμφανιστεί το Φυστικί Σαλόνι.. Μουσική της θάλασσας της στεριάς του αέρα και της φωτιάς..
Βιολί: Γιώργος ΧατζηγεωργίουΚόντρα μπάσο: Αλέξανδρος ΚαρλήςΛαούτο: Άγγελος Πίσχινας

Διοργάνωση:
ΚαπΕλλας Μεζεδοπωλείον
Τηλ. επικοινωνίας : 6944809502

INFO:
Σάββατο 29 Ιουνίου
Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας
Ώρα έναρξης : 22.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις : 20.00

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 17€
(παιδιά έως 12 ετών δωρεάν)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/agios-andreas-2024-miltos-pasxalidis/

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 11:29 am


Γιώργος Καπλάνης: Λίμνη Λάδωνα ο «κοιμώμενος γίγαντας»

Πλήθος υποσχέσεων για ανάπτυξη, οδική πρόσβαση,αξιοποίηση, ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής, τουριστικές υποδομές,  έργα που θα απογείωναν την Γορτυνία.

Μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις είναι αμέτρητες και οι προσδοκίες αναρίθμητες.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2024 | 11:22 am


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας