Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε για 5η φορά η δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, με επισκέψεις του κοινού στα ζυθοποιεία – μέλη της Ένωσης σε όλη τη χώρα. Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και επισκέφθηκαν τα ζυθοποιεία της επιλογής τους κατά τη διάρκεια της δράσης «Ανοιχτά [...]

The post Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024» appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 11:02 am


Συνάντηση του Θανάση Ζεμπίλη με την Υφυπουργό Παιδείας Ζ.Μακρή

Μετά τις συναντήσεις του με τους διευθυντές Α’/βαθμιας και Β’/βαθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Εύβοιας κκ Κων/νο Ζημιανίτη και Κων/νο Φράγγο ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης μετέβη σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να συναντηθεί με την υφυπουργό Παιδείας κ.Ζέττα Μακρή, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Κατά τη συνάντηση ο κ.Ζεμπίλης [...]

The post Συνάντηση του Θανάση Ζεμπίλη με την Υφυπουργό Παιδείας Ζ.Μακρή appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 10:37 am


Ανάβαση του μονοπατιού Μακρυκάπα – Βάβουλα

Ο πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Μακρυκάπας "ΤΑ ΒΑΒΟΥΛΑ " στα πλαίσια του φισιολατρικού προγράμματός του διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ανάβαση του μονοπατιού Μακρυκάπα - Βάβουλα και επιστροφή με σημείο τερματισμού στη τοποθεσία Ανάληψη μέσω της νύφης το βράχο, εναλλακτικά θα υπάρχει και η διαδρομή Βάβουλα Μακρυκάπα. Ώρα συνάντησης 8:30πμ στο γήπεδο Μακρυκάπας.

The post Ανάβαση του μονοπατιού Μακρυκάπα – Βάβουλα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 10:31 am


To 2o PactWorkshop είναι εδώ. Βοηθοί Σκηνοθέτες, δηλώστε συμμετοχή

Η Ένωση Παραγωγών Οπτικοακουστικών Eργων (PACT), σε συνεργασία με το Global Greek Film Initiative (GGFI) of LA Greek Film Festival, το The Hellenic Initiative, το New York College (NYC) και το Athens Film Office, συνεχίζουν τις δράσεις για την επιμόρφωση νεοεισερχομένων συνεργατών στον οπτικοακουστικό τομέα. Μετά το πολύ επιτυχημένο 1ο workshop | grips που κατάφερε [...]

The post To 2o PactWorkshop είναι εδώ. Βοηθοί Σκηνοθέτες, δηλώστε συμμετοχή appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 10:16 am


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου θα πραγματοποιήσει τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίουστην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών στις 07 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω μοναδικό θέμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Λήψη απόφασης περί έγκρισης Ισολογισμού και Οικονομικών Καταστάσεων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου χρήσης 2022.

The post Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 10:13 am


Kατασκευή λιμενικού έργου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, δημοπράτησε και υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου: «ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ (ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ)». Επισημαίνεται ότι το έργο εντάχθηκε το 2023, από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών [...]

The post Kατασκευή λιμενικού έργου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2024 | 10:07 am


Στο εδώλιο ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι Χαλκίδας και Διρφύων – Μεσσαπίων για τις πλημμύρες του 2020

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες του 2020 που έπληξαν τη Χαλκίδα και την περιοχή των Διρφύων - Μεσσαπίων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τους Δημάρχους Χαλκίδας και Διρφύων - Μεσσαπίων, κλήθηκαν να λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα Εφετών την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024. Η κίνηση αυτή προήλθε από την αγανάκτηση των πολιτών και την έντονη κριτική [...]

The post Στο εδώλιο ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι Χαλκίδας και Διρφύων – Μεσσαπίων για τις πλημμύρες του 2020 appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2024 | 3:11 pm


Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων

Σε πλήρη λειτουργία, μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, θα είναι και τα 13 Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που απέκτησε ο Δήμος Χαλκιδέων, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Με τα Πολυκέντρα ανακύκλωσης, οι συσκευασίες σου έχουν αξία και κερδίζεις! Τα βήματα είναι απλά: Μαζεύεις τα ανακυκλώσιμα υλικά, τα ρίχνεις στα Πολυκέντρα και κερδίζεις χρήματα, με [...]

The post Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2024 | 11:52 am


Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Η Εύβοια δεν είναι ακριτικό νησί

Η βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την υποεξυπηρέτηση που αντιμετωπίζει η Εύβοια από τις υπηρεσίες του Κτηματολογίου. Τόνισε ότι η καθυστέρηση στις διαδικασίες, η ελλιπής εξυπηρέτηση των πολιτών και τα προβλήματα στην καταχώριση των ιδιοκτησιών έχουν προκαλέσει σοβαρά ζητήματα για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις. Η βουλευτής ζήτησε άμεσα την [...]

The post Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Η Εύβοια δεν είναι ακριτικό νησί appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2024 | 11:22 am


Κεντρικός δρόμος της Χαλκίδας έγινε… ποτάμι, «πλημμύρα» μετά από βλάβη σε αγωγό

Σε ποτάμι μετατράπηκε κεντρικός δρόμος στην Χαλκίδα μετά από βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό ομβρίων υδάτων. Συγκεκριμένα ο δρόμος μπροστά στο Κέντρο Υγείας της Χαλκίδας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας γέμισε νερό. Σε έναν δρόμο με πυκνή ροή οχημάτων, όπως είναι η οδός Φαβιέρου τα νερά είχαν πλημμυρίσει το οδόστρωμα και έκαναν δύσκολη τη ζωή [...]

The post Κεντρικός δρόμος της Χαλκίδας έγινε… ποτάμι, «πλημμύρα» μετά από βλάβη σε αγωγό appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2024 | 10:57 am


Νομός Ευβοίας - Ειδήσεις και Νέα

11η Οικογιορτή Εύβοιας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

11η Οικογιορτή Εύβοιας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2024 | 11:17 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ευβοίας





Φιλικοί ιστότοποι: