Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας   >   Χαλκίδα    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αγίου πνεύματος 2021: Πότε έρχεται τριήμερο;

Πότε είναι του αγίου πνεύματος 2021; Πότε θα έρθει ένα τριήμερο; Μάλιστα αυτό το τριήμερο που θα έρθει να είναι μετά της καραντίνας. Θα μπορούν να αφήσουν την πόλη και να κάνουν μετακινήσεις εκτός νομού. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Φέτος γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα πάντα με τη χριστιανική διδασκαλία, το Άγιο Πνεύμα είναι μία από τις […]

The post Αγίου πνεύματος 2021: Πότε έρχεται τριήμερο; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 6:05 pm


Πότε ανοίγουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών το 2021;

Πότε ξεκινούν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών το 2021; Τι λένε οι πληροφορίες και πως θα λειτουργήσουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης; Δεν ανοίγουν όλα μαζί αλλά κάποια συγκεκριμένα. Ανοίγουν από τις 10 Μαΐου μαζί με τα σχολεία και τα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές όμως δίνουν εξετάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν τα φροντιστήρια για όσους μαθητές είναι […]

The post Πότε ανοίγουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών το 2021; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 6:02 pm


Ποια έρχεται η ημερομηνία του Αγίου πνεύματος 2021;

Είναι μια γιορτή που οι περισσότεροι γιορτάζουμε. Είναι ένα τριήμερο που μας κάνει να περάσουμε καλά. Θα γιορταστεί φέτος 21 Ιουνίου. Του χρόνου θα γιορταστεί νωρίτερα στις 13 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι το Πάσχα του 2022 θα είναι νωρίτερα σε σύγκριση με φέτος. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου.

The post Ποια έρχεται η ημερομηνία του Αγίου πνεύματος 2021; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 6:02 pm


Πότε είναι το τριήμερο του αγίου πνεύματος το 2021;

Πότε είναι το τριήμερο του αγίου πνεύματος 2021; Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Φέτος γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου 2021. Ο ιερός υμνογράφος αποκαλεί την Πεντηκοστή τελευταία εορτή από πλευράς αναπλάσεως και ανακαινίσεως του ανθρώπου: “Την μεθέορτον πιστοί και τελευταίαν εορτήν εορτάσωμεν φαιδρώς, αύτη εστί Πεντηκοστή, επαγγελίας συμπλήρωσις και προθεσμία”.

The post Πότε είναι το τριήμερο του αγίου πνεύματος το 2021; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 6:00 pm


Φροντιστήρια άνοιγμα: Πότε ανοίγουν και ποια είναι η απόφαση;

Ανοίγουν κάποια φροντιστήρια στις 10 Μάη 2021. Δεν ανοίγουν όλα μαζί αλλά κάποια συγκεκριμένα. Ανοίγουν από τις 10 Μαΐου μαζί με τα σχολεία και τα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές όμως δίνουν εξετάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν τα φροντιστήρια για όσους μαθητές είναι σε μεγαλύτερη ηλικία. Για το πότε θα ανοίξουν όλα τα φροντιστήρια των βαθμίδων, παραμένει άγνωστο.

The post Φροντιστήρια άνοιγμα: Πότε ανοίγουν και ποια είναι η απόφαση; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:54 pm


Αγίου πνεύματος 2021: Είναι αργία;

Του αγίου πνεύματος 2021 είναι ημέρα αργίας. Την ημέρα αυτή είναι αργία για πολλούς κλάδους και πολλοί ετοιμάζονται για ένα τριήμερο μακρι’α από την πόλη. Τη Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα, το οποίο είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα πάντα με τη χριστιανική διδασκαλία, το Άγιο Πνεύμα είναι μία από τις τρεις υποστάσεις ή πρόσωπα της Αγίας Τριάδας, δηλαδή του ενός και μοναδικού Θεού, ομοούσιο (δηλαδή μοιράζεται την ίδια ουσία-ύπαρξη) με τον […]

The post Αγίου πνεύματος 2021: Είναι αργία; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:44 pm


Πότε είναι του Αγίου πνεύματος 2021

Φέτος είναι του Αγίου πνεύματος στα μέσα του Ιουνίου. Θα γιορταστεί φέτος 21 Ιουνίου. Του χρόνου θα γιορταστεί νωρίτερα στις 13 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι το Πάσχα του 2022 θα είναι νωρίτερα σε σύγκριση με φέτος. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου.

The post Πότε είναι του Αγίου πνεύματος 2021 appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:38 pm


Επιλέγοντας σταυρό βάπτισης για κορίτσι

Το δώρο ζωής για την μικρή σας πριγκίπισσα Σταυροί βάπτισης: Κοσμήματα μοναδικά, γεμάτα αναμνήσεις με συμβολικό χαρακτήρα που μένουν ανεξίτηλα στον χρόνο. Η περίοδος μετά το Πάσχα είναι μια εποχή, όπου πολλοί γονείς επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση του παιδιού τους. Η αναζήτηση για βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδες και κυρίως για βαπτιστικό σταυρό γίνεται πιο εντατική, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την ομορφότερη και σημαντικότερη στιγμή του μικρού παιδιού. Σίγουρα η επιλογή του ιδανικού σταυρού δεν είναι εύκολη υπόθεση για […]

The post Επιλέγοντας σταυρό βάπτισης για κορίτσι appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:31 pm


Αγίου πνεύματος 2021: Τι θα γίνει με τα μαγαζιά;

Αγίου πνεύματος 2021: Τι θα γίνει με τα μαγαζιά; Η αργία του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και για τους εργαζομένους, αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στο πρώτο τριήμερο απόδρασης για το καλοκαίρι. Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος πέφτει πάντα μια μέρα μετά την Κυριακή της Πεντηκοστής, δηλαδή πάντοτε ημέρα Δευτέρα, ακριβώς 50 μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα.

The post Αγίου πνεύματος 2021: Τι θα γίνει με τα μαγαζιά; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:30 pm


Αγίου πνεύματος 2021: Πότε έρχεται η ημερομηνία;

Ποια η μερομηνία του αγίου πνεύματος 2021; Πότε θα έρθει ένα τριήμερο; Μάλιστα αυτό το τριήμερο που θα έρθει να είναι μετά της καραντίνας. Θα μπορούν να αφήσουν την πόλη και να κάνουν μετακινήσεις εκτός νομού. Η εορτή του Αγίου Πνεύματος, είναι πάντοτε Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ημέρα αυτή είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Φέτος γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα πάντα με τη χριστιανική διδασκαλία, το Άγιο Πνεύμα είναι μία από […]

The post Αγίου πνεύματος 2021: Πότε έρχεται η ημερομηνία; appeared first on Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Εύβοια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 5:29 pm


Χαλκίδα - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Χαλκίδα

Φιλικοί ιστότοποι: