Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδoς: Αποχωρεί από την προεδρία του συλλόγου η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

H Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση της προέδρου της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδος.

 

Η κ. Μπεκιάρη ανέλαβε το καλοκαίρι του 2023 τη θέση αυτή, και στήριξε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο.

 

 

Η ανακοίνωση της κ. Μπεκιάρη αναφέρει τα εξής:

“Ήταν μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για μένα σαν πρόεδρος και μόνο καλά έχω να θυμάμαι.

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια παίκτες προπονητές, φίλους, οικογένεια, χορηγούς.

 

Για προσωπικούς και μόνο λόγους θα πρέπει να αποχωρήσω από αυτό το όμορφο ταξίδι με την Ένωση Παγγαιϊκού-Δρυάδος.

 

Ήταν δύσκολο γιατί αν κ πίστευα οτι θα υπήρχε η στήριξη απο το χωριό κ όχι μόνο τελικά έμεινα μόνη να παλεύω με όλους και με όλα.

 

Παρόλα αυτά το πάλεψα χωρίς να αδικήσω κανέναν και με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μου τακτοποιημένες.

 

Θα είμαι δίπλα σε ότι και αν χρειαστεί γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο, αγαπώ την Ένωση κ ελπίζω και εύχομαι να έρθει νέο συμβούλιο και να συνεχίσει τον αγώνα να μείνει όρθια η ομάδα κ η Ακαδημία μας.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 8:47 pm


Καβάλα: Μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος σε ποδηλατοβόλτα - Φωτογραφίες

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έγινε μία μεγάλη εκδήλωση ποδηλατοβόλτας στην Καβάλα, έτσι ώστε να δοθεί ένα μήνυμα για τα οφέλη από τη χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη.

 

Τη δράση διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ποδηλασίας του ΑΟΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. 

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

“Το δικό τους μήνυμα για τα οφέλη από τη χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη είχαν την ευκαιρία να στείλουν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2024 οι Καβαλιώτες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ποδηλασίας του ΑΟΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. 

 

Οι ποδηλάτες, αφού διέσχισαν το κέντρο της πόλης, βρέθηκαν στη δυτική της πλευρά, έξω από το κλειστό γυμναστήριο "Αλέξανδρα Δήμογλου", και επέστρεψαν, μέσω της Ερυθρού Σταυρού, στον Δημοτικό Κήπο. 

 

Στον επίλογο της χθεσινής εκδήλωσης, ο Σύλλογος Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας Art Attack, μετά την προσφορά ενός αναμνηστικού δώρου στον εκπρόσωπο του Τμήματος Ποδηλασίας του ΑΟΚ για τη διαχρονική στήριξη του συγκεκριμένου θεσμού, παρουσίασε στα μικρά παιδιά διάφορες εικόνες, που είχαν ως βασικό θέμα την ασφαλή μετακίνηση των ποδηλατών, με την προμήθεια των απαραίτητων αξεσουάρ. 

 

Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας και τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας, διότι, όπως κάθε χρόνο, φρόντισαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας στους πολυσύχναστους δρόμους της Καβάλας.”

 

Πηγή: Δήμος Καβάλας

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 8:09 pm


Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην οδό Τενέδου - Φωτογραφίες

Ένας οδηγός τη Δευτέρα (03/06), μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην οδό Τενέδου, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους οδηγούς.

 

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που ο οδηγός έκανε την κίνηση αυτή. Πάντως μετά από λίγο έστριψε και επέστρεψε πίσω, χωρίς να συνεχίσει την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα.

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες που κοινοποίησε ο Φίλιππος Καλαϊτζής.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 7:33 pm


Με μετάλλια και διακρίσεις ολοκληρώθηκε η σεζόν για τις παγκορασίδες της Γυμναστικής ακαδημίας Παγγαίου - Φωτογραφίες

Οι παγκορασίδες της Γυμναστικής αθλητικής ακαδημίας Παγγαίου, ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους με την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Β Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα της Α φάσης, και έχοντας σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της ακαδημίας αναφέρει τα εξής:

“Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο των ομάδων των Παγκορασίδων Α και Β της Ενόργανης Γυμναστικής.

 

Το Σάββατο οι μεγάλες μας αθλήτριες αγωνίστηκαν στην Τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Β Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα της Α φάσης. 

 

Οι αθλήτριες μας Κωνσταντινίδη Αναστασία, Φωτη Αριάδνη, Κουρουξου Ευαγγελία και Χωλιδου Γεωργία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν τον αγώνα.

 

Η Κουρουξου Ευαγγελία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν στο βάθρο των νικητών. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο Σύνθετο ατομικό ενώ στις ασκήσεις εδάφους κατέλαβε την δεύτερη θέση!!!

 

Οι εμφανίσεις των κοριτσιών μας δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι παρά τις άνισες συνθήκες προπόνησης σε σχέση με συναθλητριες τους από άλλες περιοχές, η αγάπη για το άθλημα και το πείσμα για διάκριση τις κρατάει ψηλά στην κατάταξη των κατηγοριών που αγωνίζονται.

 

Την Κυριακή οι μικρές μας αθλήτριες έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση παρουσιάζοντας όμορφα προγράμματα σε όλα τα όργανα και αυτό αποτυπώθηκε και στην ομαδική βαθμολογία που ήταν ανώτερη σε σχέση με τον αγώνα της Α φάσης. 

 

Η ομάδα μας αποτελούμενη από την Αναχωρλη Κατερίνα, την Νικολαϊδου Ιωάννα Μαρκελα, την Τσακίρη Γεσθημανή, την Κεχαγιά Φωτεινή, την Μπαρμπαλοβα Μιχαέλα και την Παπαγεωργίου Λύδια απόλαυσε για άλλη μια φορά την εμπειρία του αγώνα και αισθανόμαστε περήφανοι για ότι έχουν καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που συστάθηκε αυτή η ομάδα. 

 

Η Αναχωρλή Κατερίνα κατέλαβε την 4η θέση στο Άλμα χάνοντας μόλις για 0,10 εκατοστά την θέση στο βάθρο.

 

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με άλλες 2 υποχρεώσεις για τα αγωνιστικά μας τμήματα και στις 19 Ιουνίου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο της σεζόν στην ετήσια γιορτή της γυμναστικής που θα γίνει και φέτος στο κλειστό της Γεωργιανής.

 

Ευχαριστούμε τους γονείς για τον αγώνα που κάνουν κι αυτοί καθημερινά!!!

 

Ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους χορηγούς των αγωνιστικών τμημάτων μας Akrolithos S.A. και το κατάστημα Nova Ελευθερούπολης του κ. Δραγανιδη Δημήτρη.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 6:54 pm


Ο Αντώνης Φραντζής νέος σύμβουλος αλιείας στην περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Αντώνης Φραντζής είναι ο νέος σύμβουλος σε θέματα αλιείας, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

 

Ο κ. Φραντζής γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1969 στην Κομοτηνή, και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Φραντζή αναφέρει τα εξής:

“Ο Φραντζής Αντώνιος, ένας άνθρωπος με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της αλιείας, αναλαμβάνει τη θέση του νέου συμβούλου αλιείας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκη.

 

Γεννημένος το 1969 στην Κομοτηνή, ο Αντώνης Φραντζής έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο. 

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (SBALA) και το American University of Rome, ο Φραντζής Αντώνιος ξεκίνησε να εργάζεται στην εμπορική επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική του ηλικία. 

 

Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσει

μαζί με τον αδερφό του μια επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. 

 

Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους.

 

Ο Φραντζής Αντώνιος δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι τη μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων. 

 

Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων.

 

Η συμμετοχή του σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή του στην ενημέρωση και την καινοτομία στον τομέα της αλιείας. 

 

Επιπλέον, η εμπειρία του στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα είναι εκτεταμένη. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης από το 1996, όπου έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, φτάνοντας μέχρι τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου. 

 

Η δραστηριότητά του στα κοινά του κλάδου είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα. 

 

Επιπλέον, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την προώθηση του εμπορίου στην περιοχή.

 

Ο Φραντζής Αντώνιος, με την πολυετή του εμπειρία, την εκτενή γνώση και τη δέσμευσή του στη βιώσιμη αλιεία και το εμπόριο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη ως νέος σύμβουλος αλιείας. 

 

Η πορεία του μέχρι τώρα υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει να προωθεί την αειφορία και την ανάπτυξη στον τομέα της αλιείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των θαλάσσιων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 6:25 pm


Νέες πινακίδες σήμανσης οδών στους δρόμους του Αμυγδαλεώνα - Φωτογραφίες

Την Τρίτη (04/06), άρχισε η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης οδών στους δρόμους του Αμυγδαλεώνα από τον Δήμο Καβάλας.

 

Την είδηση έκανε γνωστή, παρουσιάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες, ο πρόεδρος της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 5:50 pm


Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο σεφ Γιάννης Γιάχος

Ο Executive Pastry Chef Γιάννης Γιάχος έπαθε, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοπή την επομένη του τελικού του Conference League.

 

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτηση ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γράφοντας «Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε Γιάννης Γιάχος».

 

Και σε σημερινή του ανάρτηση, έγραψε: 

«Δυο λόγια για τον ξάδερφο και εξαιρετικό άνθρωπο Γιάννης Γιάχος. Πέρα από την ατέλειωτη αγάπη και το ατέλειωτο ταλέντο στην ζαχαροπλαστική, πέρα από την μεγάλη του αγάπη για το χωριό στην Άρτα και στον σύλλογο του χωριού είχε και μια τεράστια αγάπη και καψούρα. Τον Ολυμπιακό. 

 

Πιέστηκε τη νύχτα του τελικού και χάρηκε σαν μικρό παιδί. Το πρωί έκανε πλάκα σε φίλους του με κασκόλ της ομάδας στην δουλειά. 

 

Η καρδιά του όμως δεν άντεξε. Καλό ταξίδι ρε χορευταρά που σε άλλους μάθαινες για γλυκά, σε μένα να χτυπάω το πόδι στον τσάμικο 3 φορές στον αέρα».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Γιάχος

 

Ο Γιάννης Γιάχος είχε γεννηθεί στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από το χωριό Μεγαλόχαρη, της Άρτας. Εμπνευστής και μέντρορας του, ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι Αττικής (Άλσος).

 

Η πρώτη του επαφή με την «λευκή στολή» μόλις στα 14, φτιάχνοντας κουλουράκια της Λαμπρής και τσουρέκι, με πλήρη ακρίβεια, μεθοδικότητα και άρωμα Πολίτικων μπαχαρικών. 

 

Γνωρίζοντας την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική, τις τεχνικές, τους συνδυασμούς και το άριστο γευστικό αποτέλεσμα αυτών, οδηγήθηκε σε σπουδές τμήματος Τεχνικού Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και μετέπειτα, σε σεμινάρια με θέμα την σοκολάτα και την διακόσμηση, στην Ελβετία, δίπλα στον Rolf Murner, pastry chef.

 

Επικεντρωμένος στον στόχο του και με σύμμαχο το πείσμα και την δίψα του για γνώσεις και διδαχές, ξεκίνησε να συνεργάζεται με επιχειρήσεις υψηλού βελινεκούς. 

 

Το 1986, αποτελεί πια μέλος του δυναμικού του ζαχαροπλαστείου Όσκαρ στα Νέα Λιόσια και ακολούθησε το ζαχαροπλαστείο Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, εως το 1989. Το 1992, ασκήθηκε πρακτικά στο Norida Hotel, στην Κω.

 

Μπαίνοντας πια, ως πτυχιούχος, στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής τέχνης, εργάστηκε ως βοηθός, στο ζαχαροπλαστείο Μέλισσα, στο Περιστέρι εως το 1996. 

 

Συνέχισε στη θέση και τα καθήκοντα του ζαχαροπλάστη, στο Σούνιο, στο Grand Resort Cape Sounio Hotel. Από το 1999 εως και το 2004, εργάζονταν πλέον ως Pastry Sous Chef, στο Intercontinental Hotel και για τα επόμενα 9 χρόνια (εως 2013) ανελίχθηκε δυναμικά στη θέση του Pastry Chef Executive στο ξενοδοχείο Pentelikon, στην Κηφισιά.

 

Θέλοντας να ξεφύγει από τα αστικά δεδομένα, ανέλαβε να γλυκάνει τον Πόρο, νησί του Σαρωνικού κόλπου, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort. 

 

Ωστόσο, συμβουλευτικές υπηρεσίες παρείχε και παρέχει, στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα έως και σήμερα. Παράλληλα, από το 2014 και πλέον, ο Γιάννης Γιάχος έχει αναλάβει ως Pastry Chef τις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Βeach Ηotel.

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 5:12 pm


Μακεδονικός Αγιάσματος: Λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σιώπη

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Δημήτρη Σιώπη.

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Μακεδονικός Αγιάσματος και Δημήτρης Σιώπης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πολύ δύσκολη στιγμή για όλους η στιγμή του αποχωρισμού. 

 

Ο coach έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του από κάθε πόστο, τιμώντας όσο ελάχιστοι το έμβλημα του Μακεδονικού. 

 

Δίπλα του ονειρευτήκαμε, όταν με αυτόν στο τιμόνι τέτοιες ημέρες πέρυσι νεοφώτιστοι στην ανώτερη κατηγορία έδωσε όραμα στους ποδοσφαιριστες της ομάδας και μαζί τους διεκδίκησαν τον τίτλο μέχρι το τέλος, παρουσιαζόντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η πόρτα του Μακεδονικού θα είναι πάντα ανοιχτή. 

 

Ήταν είναι και θα είναι. Το κέρδισε με το σπαθί του αυτό. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε. Καλή συνέχεια coach. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την Διοίκηση για τις όμορφες στιγμές. Ο ΠΟΛΩΝΟΣ της καρδιάς μας! 

 

Μακεδονικός στα εύκολα, Μακεδονικάρα στα δύσκολα.”

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 4:44 pm


H Θασιακή Ένωση Καβάλας θα παρουσιάσει τον 23ο τόμο των «Θασιακών»

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα παρουσιάσει τον 23ο τόμο των «Θασιακών». 

 

Ο 23ος τόμος των «Θασιακών», έχει πλούσια θεματολογία, και ασχολείται με άγνωστες πτυχές της ιστορίας της Θάσου.

 

Όσοι παραστούν θα λάβουν δωρεάν τον τόμο.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της ΘΕΚ αναφέρει τα εξής:

“Η Θασιακή Ένωση Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του 23ου τόμου των «Θασιακών» την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός». 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

 

Τον τόμο, που περιέχει τα πρακτικά του Θ΄ Συμποσίου Θασιακών Μελετών, θα παρουσιάσει ο Κων/νος Χιόνης, Πρόεδρος Εταιρείας Θασιακών Μελετών, Επιμελητής των «Θασιακών».

 

Προλογίζει ο Νικόλαος Τσιλογεώργης, Πρόεδρος Θασιακής Ένωσης Καβάλας. Ο τόμος είναι αφιερωμένος στον Αναστάσιο Δ. Καπόλλα, επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 

Ο 23ος τόμος των «Θασιακών», με την πλούσια θεματολογία των 37 εργασιών που περιέχει, διαφωτίζει άγνωστες πτυχές της ιστορίας της Θάσου, συμπληρώνει την τοπική βιβλιογραφία και πλουτίζει, ακόμη περισσότερο, την εκδοτική δράση του Συλλόγου μας.

 

Η επιμελημένη έκδοση πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Ξυράφι του Ιωάννη Γανίτη. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους της Θασιακής Ένωσης Καβάλας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Όσοι παραστούν θα λάβουν δωρεάν τον τόμο.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 4:14 pm


Δημήτρης Πιπεργιάς: «Είμαι αισιόδοξος ακόμα και για 4 ευρωβουλευτές της Ελληνικής Λύσης στο Ευρωκοινοβούλιο»

Για την υποψηφιότητα του με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησε στο KavalaNews.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Πιπεργιάς.

 

Από τους μοναδικούς υποψήφιους από την Καβάλα ο κ. Πιπεργιάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός όπως είπε ότι η Ελληνική Λύση είναι αποκλεισμένη από τα Μέσα Ενημέρωσης.

 

«Είμαστε σχεδόν αποκλεισμένοι από όλα τα μέσα. Κάποιοι φαίνεται έχουν πάρει εντολές να μας κρύβουν κάτω από το χαλί για να μην χαλάσει το κυβερνητικό αφήγημα.

 

Θέλουν το Έλληνα να μην μιλάει.

 

Μάλιστα τον έφτασαν μέχρι στο σημείο να μην θέλει να πάει να ψηφίσει γι’ αυτό βλέπουμε τόσο μεγάλη απαξίωση στις εκλογές και τέτοια ποσοστά αποχής»

 

είπε.

 

Για την επιστολική ψήφο είπε ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά στην πατρίδα μας δεν λειτουργούν όλα όπως πρέπει.

 

«Δεν ψηφίσαμε την τροπολογία για την επιστολική ψήφο και δεν διαψευστήκαμε μετά τη διαρροή στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Παρά το γεγονός ότι όλα ήρθαν στο φως η υπουργός είναι στη θέση της χωρίς να κουνιέται φύλλο».

 

Είπε ότι το κόμμα του δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα τηρήσει τις διαδικασίες στην καταμέτρηση των ψήφων από την επιστολή ψήφο.

 

Τόνισε ότι τα κόμματα στη χώρα μας δεν μιλάνε για την Ευρώπη σε αυτές τις εκλογές αλλά τις έχουν αναγάγει σε εσωτερικό θέμα.

 

Βλέπει άνοδο της Ελληνικής Λύσης λέγοντας ότι πανελλαδικά θα είναι τρίτο κόμμα και στη Βόρεια Ελλάδα δεύτερο κόμμα.

 

Εξέφρασε την άποψη ότι θα αυτή τη φορά η Ελληνική Λύση θα βγάλει 3 βουλευτές φάνηκε αισιόδοξος ακόμα και για 4 ευρωβουλευτές.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2024 | 3:20 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας