Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η Κατερίνα Ρίζου στην πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρτας για την Αγροτική Πολιτική

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Ρίζου στην ομιλία της στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ με θέμα την "Αγροτική Πολιτική", με συντονιστή τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Λίγκα και ομιλητές την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, τον Γραμματέα του τομέα αγροτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Θανάση Πετρόπουλο και τον συνυποψήφιό μου ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές που σηματοδοτεί την συμμετοχή της Άρτας και της Ηπείρου στον αγώνα που κανει το ΠΑΣΟΚ, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2024 | 12:03 am


Στην Άρτα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη

Την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλειο Γιόγιακα, τον τοπικό Βουλευτή Άρτας, Γιώργο Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:58 pm


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: Στην επιτήρηση μας οδηγεί ο κ. Παπασιώζιος

Συνεχίζει δυστυχώς ο κύριος ΠΑΠΑΣΙΩΖΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ την αδιάλλακτη καταστροφική πολιτική τους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:51 pm


Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας

Συνάντηση με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, κ. Θεοδώρα Κοντογιάννη, είχε ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, προκειμένου να συζητήσουν την προώθηση και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:46 pm


Ισορροπίες και Ευρωπαϊκή Προοπτική

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Με το βηματισμό μας να επιταχύνεται όλο και περισσότερο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τις επισκέψεις υποψηφίων να αυξάνονται, οι πολίτες αναζητούν τις ισορροπίες τους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:37 pm


Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ηπείρου - ΕΜΠ για την ανάδειξη, προστασία, ανάπτυξη του «συμπλέγματος» Κορωνησίας

Από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπρύτανη Έρευνας, Καινοτομίας και Εξωστρέφειας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Εμμανουήλ Βαρβαρίγο υπογράφηκε Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση του Ερευνητικού Έργου με αναφορά στην περιοχή Κορωνησίας της Π.Ε. Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:34 pm


ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: Κατασκευή νέας μονότοξης πεζογέφυρας στη θέση του παλιού γεφυριού του Κοράκου

Στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής συζητήθηκε  η έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού για την υλοποίηση του έργου που αφορά την κατασκευή νέας μονότοξης πεζογέφυρας στη θέση του παλιού γεφυριού του Κοράκου,ενός από τα σπουδαιότερα μνημεία της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:28 pm


ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της δημοτικής παράταξης δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

«Τέσσερις (4) συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων του δήμου σε μια μέρα - 74 τα θέματα συζήτησης»

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:25 pm


Δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 η Ήπειρος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 11:56 pm


51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Final 8: Τελετή λήξης – Απονομές

Επόμενη διοργάνωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – 2ος Όμιλος – Β’ Φάση, το ΑRTας COLORFUN Festival και το 5 th Scale Model Show

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 11:53 pm


«Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια στην Άρτα, 15-16 Μαΐου 2024»

Στο πλαίσιο δράσεων για την ενημέρωση των πολιτών, και κυρίως των  μαθητών γυμνασίου & λυκείου, γύρω από σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, υλοποιείται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, διήμερη ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 11:39 pm


Λύση δόθηκε από τη Δημοτική Αρχή και τη ΔΕΥΑ Άρτας στο χρόνιο πρόβλημα λειψυδρίας στο Κορφοβούνι!

Της Ειρήνης Κατσούλα

Για περισσότερο από μια δεκαετία, οι κάτοικοι του Κορφοβουνίου έμεναν τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς την επαρκή ποσότητα νερού που θα κάλυπτε έστω και τις βασικές τους ανάγκες! Κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι στο Κορφοβούνι “ζούσαν μια κόλαση”, καθώς μέσα στον καύσωνα της πιο ζεστής εποχής του χρόνου, το νερό “κοβόταν” για μέρες ή ακόμη κι αν υπήρχε ροή στις βρύσες, η πίεση ήταν τόσο μικρή που με το ζόρι επαρκούσε για τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 8:35 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας