Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και με συνδιοργανωτή το Δήμο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01-06-2024 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ».

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 2:14 pm


ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: «Στις «καλένδες» η νέα Γεφύρωση, πίσω από την φοιτητική εστία - Η Δημοτική Αρχή Σιαφάκα, χάνει 8 εκ € για την Άρτα»


Είναι γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι η αναγκαιότητα της ενίσχυσης και διαπλάτυνσης της υφιστάμενης (παλιάς) Γεφύρωσης είναι προτεραιότητα! Ωστόσο τις τελευταίες μέρες με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή λειτουργεί αποσπασματικά, χωρίς πλάνο και στρατηγικό σχεδιασμό, «ξεπουλώντας» τις εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις της Δημοτικής Αρχής Τσιρογιάννη και κινδυνεύοντας να «φορτώσει» με δάνειο τις πλάτες όλων των Αρτινών πολιτών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 2:06 pm


ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΑΚΗΣ: «Γι' αυτό ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές»

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9 του Ιούνη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 1:51 pm


Η αποχή δεν αποτελεί επιλογή…

Γράφει ο Βασίλης Ψαθάς*

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την διεξαγωγή των ευρωεκλογών κι όλες οι δημοσκοπήσεις συμφωνούν ότι το ποσοστό της αποχής που καταγράφεται, αγγίζει ή και ξεπερνά το φάσμα του 50%.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 1:45 pm


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή 31 Ιουνίου ο πολυπόθητος Προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Νικολάου Σκουφά ο οποίος ανέρχεται στα 20.687.000€, σε μία μαραθώνια και έντονη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ξεκίνησε από της 8 το βράδυ για να ολοκληρωθεί λίγο πριν της 12 τα μεσάνυκτα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 1:41 pm


Travel Arta - Ο πρώτος έντυπος ταξιδιωτικός οδηγός της Άρτας κυκλοφορεί πανελλαδικά τον Ιούνιο!

Η έντυπη έκδοση Travel Arta θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024 ως ένθετο σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 11:56 pm


Σε πρώτη προτεραιότητα τα βιβλία αρτινών συγγραφέων και ποιητών!

Κατά τύχη διαπιστώσαμε και για να κυριολεκτούμε, «ανακαλύψαμε» πως λειτουργούν οι δήμοι της περιοχής μας στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεών τους και πως αντιμετωπίζουν την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία των συμπατριωτών μας αρτινών.

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 11:45 pm


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ


Ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Άρτας, την Τρίτη 04.06 εν όψει των ευρωβουλευτικών εκλογών .

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 7:40 pm


Σύσκεψη Σχεδιασμού ΟΧΕ των Δήμων πέριξ του Αμβρακικού Κόλπου στο Δημαρχείο του Δήμου Αρταίων

Σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό των δράσεων και των έργων της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης  (ΟΧΕ) Αμβρακικού,  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων.

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 7:36 pm


Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.443.000 € στην ΠΕ Άρτας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.443.000 € που αφορούν την ΠΕ Άρτας αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 7:19 pm


Ευχαριστήριο μήνυμα στους εθελοντές από το Δήμο Αρταίων - Η συμβολή τους στο κοινωνικό έργο και την ευζωία των αδέσποτων

Η συμβολή των εθελοντών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων και τον υπεύθυνο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Πάνου, μετέτρεψε τη δράση καθαρισμού του Δημοτικού Κυνοκομείου σε ημέρες ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα!

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2024 | 7:15 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Κάλπες… – ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Κάλπες… – ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ  ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2024 | 5:17 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας