Όπως αναφέρει το BBC, o Τζέιμς Κέιν και η Μπάρμπι Αγκοστίνι, όπως συνήθιζαν να κάνουν από την πανδημία και έπειτα πέταξαν ένα σχοινί με ένα μαγνήτη στη λίμνη του πάρκου Φλάσινγκ Μέντοους στο Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, «ψαρεύοντας» ένα χρηματοκιβώτιο.

Ανοίγοντάς το βρήκαν γεμάτο με δεσμίδες αρκετά φθαρμένων, οριακά κατεστραμμένων -από το νερό- χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων, συνολικής αξίας περίπου 78.000 δολαρίων.

Όπως ανέφεραν, η αστυνομία τούς ενημέρωσε πως το εύρημά τους δεν συνδεόταν με κάποιο έγκλημα και έτσι μπορούσαν να κρατήσουν τα χρήματα. Ο Κέιν σε δηλώσεις του στο NY1 ανέφερε: «Έχουμε βρει πολλά χρηματοκιβώτια στο παρελθόν αλλά πρώτη φορά βρίσκουμε τέτοιο ποσό. Όταν τα είδα, σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν. Ήταν χοντρές στοίβες με εκατοδόλαρα και ήταν μούσκεμα, σχεδόν κατεστραμμένα».

Το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το ψάρεμα με μαγνήτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 και έκτοτε έχουν «ψαρέψει» από λίμνες και ποτάμια από χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και όπλα του 19ου αιώνα, έως ολόκληρες, σχεδόν άθικτες μοτοσικλέτες.