Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αυγά: Το «μαγικό» κόλπο για να δούμε εάν είναι χαλασμένα ή όχιΤι χειρότερο από το να πάμε να μαγειρέψουμε αυγό και αυτό να είναι κλούβιο ή έτοιμο χαλάσει… Με αυτό το κόλπο μπορείτε να διαπιστώσετε εάν τα αυγά που δεν έχετε καταναλώσει είναι μπαγιάτικα, ή έτοιμα να χαλάσουν.

Επειδή... 

 
 
 
συνήθως τ’αυγά τα αγοράζουμε σε ποσότητα, είναι πιθανό να έχουμε ξεχάσει πόσο καιρό τα έχουμε στο ψυγείο!

Ένας απλός τρόπος για να διαπιστώσουμε αν ένα αυγό είναι κατάλληλο για φαγητό ή όχι.

Γεμίζουμε ένα μικρό κατσαρολάκι με κρύο νερό και ρίχνουμε μέσα το αυγό.

Αν αυτό βυθιστεί και ακουμπήσει τον πάτο της μικρής κατσαρόλας, τότε είναι φρέσκο και κατάλληλο για να φαγωθεί.

Αν πάλι βυθιστεί και δεν φτάσει μέχρι τον πάτο της κατσαρόλας, σημαίνει ότι πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αν επιπλεύσει στο νερό, τότε είναι μπαγιάτικο.

Μάλιστα, ο λόγος που επιπλέει είναι αέρια που έχουν μαζευτεί μέσα από το κέλυφος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:30 am


Ενοικιαζεται κατάστημα 250 τετραγωνικά στο κέντρο της Βέροιας

Ενοικιαζεται κατάστημα 250 τετραγωνικά μέτρα Εδέσσης 8 στο κέντρο της Βέροιας με δύο κλειστά parking..

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936727003

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:43 pm


«Κάθε τίτλος κι ένα ψέμα»...
...λέει ο Τόλκας, απαντώντας σε δημοσιεύματα που «επιλέγουν τη λάσπη και τον κιτρινισμό»...

Απάντηση σε «αντιδραστικά μιντιακά συστήματα» και στις «ελίτ που εξυπηρετούν», δίνει ο...
Άγγελος Τόλκας, δια μέσου ανακοίνωσης.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνει ότι «πολιτικά συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι στις προοδευτικές επιλογές, εκπροσωπώντας τα θέλω των αφεντικών τους να παλινορθώσουν τις πιο σκοτεινές ημέρες υπόγειων συναλλαγών, επιλέγουν τη λάσπη και τον κιτρινισμό».

Η ανακοίνωσή του:

Για μια ακόμη εβδομάδα τα ίδια αντιδραστικά μιντιακά συστήματα και οι ελίτ που εξυπηρετούν επιτίθενται λυσσαλέα στο πρόσωπό μου. Πολιτικά συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι στις προοδευτικές επιλογές, εκπροσωπώντας τα θέλω των αφεντικών τους να παλινορθώσουν τις πιο σκοτεινές ημέρες υπόγειων συναλλαγών, επιλέγουν τη λάσπη και τον κιτρινισμό.

Σχετικά με χθεσινό άρθρο της γνωστής, πλέον, για τη μανία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων και που αποτελεί αισχρή εργολαβία ηθικής και πολιτικής απαξίωσής μου ξεκαθαρίζω τα εξής :

Κάθε τίτλος του κι ένα ψέμα.

Πρώτον, στις φθηνές κουτσομπολίστικες υπόνοιες, οι οποίες δεν τιμούν τη συντάκτρια του άρθρου ούτε και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, απαντώ πως μοναδικό διαβατήριο στην πολιτική μου σταδιοδρομία αποτελούν οι ιδεολογικές πεποιθήσεις μου, ο αγώνας μέσα στην κοινωνία και η εμπιστοσύνη της κοινωνίας της Ημαθίας την οποία τιμώ. Μπήκα στην πολιτική όντας ενεργός στο φοιτητικό κίνημα και στη νεολαία και κατόπιν με προσωπικό αγώνα και μέσα από συνεχείς εκλογικές διαδικασίες στην Ημαθία το 2006, το 2007, το 2009, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, το 2015 και όχι μέσω δήθεν προνομιακών προσωπικών σχέσεων που συκοφαντικά υπονοεί το άρθρο, θίγοντας μάλιστα και πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική ζωή του τόπου μου. Αποτελεί θλιβερό φαινόμενο, δυστυχώς σύνηθες στην εποχή μας, δημοσιογράφοι να αναλαμβάνουν το ρόλο διακινητή χυδαίων κουτσομπολιών ελλείψει ικανότητας να παράξουν πολιτικό ρεπορτάζ.

Οι εμπνευστές του άρθρου θεωρούν προφανώς πως οι πολιτικοί ή γενικά όσοι δραστηριοποιούνται σε κάποιον δημόσιο χώρο πορεύονται μέσω χορηγών, μέσω της οικογενειοκρατίας, ως πορφυρογέννητοι και δίχως να έχουν επαγγελματική δραστηριότητα. Ίσως να έχουν μπερδευτεί κοιτώντας τον καθρέπτη τους. Θέλω να ενημερώσω τους «εργολάβους» του κιτρινισμού ότι βιοπορίζομαι από νωρίς μέσω του επαγγέλματος μου ως δικηγόρος.

Δεύτερον, είναι ψέμα και κακοπαιγμένη συκοφαντία, η δήθεν δαπάνη 2500 ευρώ για μία μετακίνηση. Οι απόλυτα νόμιμες αποφάσεις για την μετακίνηση του Υφυπουργού σε δομές αρμοδιότητάς του φυσικά δεν θα χρειάζονταν αν υπήρχαν χορηγοί να τις καλύψουν. Δεν αποτελούν κάποιο «εξτραδάκι» όπως με ευτελή τρόπο χαρακτηρίζει το άρθρο. Ίσως στο σημείο αυτό μπερδεύτηκαν και χρησιμοποίησαν ορολογία την οποία έχουν συνηθίσει να ακούν ή να υιοθετούν τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Τρίτον, επειδή κάποιοι φαντασιώνονται ακόμη «σκάνδαλα» και αδιαφανείς διαδικασίες, εμπλέκοντας και πρόσωπα της οικογένειάς μου με φαιδρό και ανυπόστατο τρόπο, διευκρινίζω πως η σύζυγός μου προσελήφθη στο Επιμελητήριο Ημαθίας με διαγωνισμό του Μαΐου 2018 -ένα περίπου έτος πριν- για την πρόσληψη 6 ατόμων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, με τον βασικό μισθό, έπειτα από διαφανή και αξιοκρατική διαδικασία, διαθέτοντας όλα τα προαπαιτούμενα προσόντα πτυχίων και προϋπηρεσίας. Όσα άλλα γράφονται είναι ελεεινά ψεύδη για να δημιουργούν εντυπώσεις.

Τέταρτον, έχουν εξηγηθεί εδώ και καιρό τα περί εξοπλισμού του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και όχι απλά του γραφείου Υφυπουργού αλλά η εύπεπτη σκανδαλολογία επιλέγεται έναντι της παραδοχής της αλήθειας.

Τέλος, όπου κλήθηκα να διαχειριστώ δημόσια εξουσία το έκανα με διαφάνεια και ελπίζω με αποτελεσματικότητα. Αλλά μάλλον αυτό πείραξε. Όταν ως Υφυπουργός -αρμόδιος για θέματα Τύπου- αποφασίζαμε το 2011 να κοπούν τα μυστικά κονδύλια ή να κοπούν οι παχυλές επιχορηγήσεις των εφημερίδων. Όταν δηλαδή περιορίζαμε κερδοφόρα φαινόμενα στα οποία είχαν καλομάθει κάποια μόνιμα συστήματα για να στηρίξουμε κοινωνικές πολιτικές.

Στη συντήρηση και τις ελίτ που βρίσκονται πίσω από τον κιτρινισμό απαντούμε ένα πράγμα. Ενοχλεί όποιος είναι ένας κανονικός άνθρωπος, όποιος δε τους έχει ανάγκη, όποιος δεν είναι σαν αυτούς και δεν κάνει όσα γνωρίζουν καλά να κάνουν οι ίδιοι.

Όταν η αντιπαράθεση ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εστιάζει στην σκανδαλοθηρία, τον κιτρινισμό, το φθηνό κουτσομπολιό, τις ανήθικες επιθέσεις σε οικογένειες, τότε θρέφεται το τέρας του μίσους και του φασισμού και σε αυτό, στο δικό τους αγαπημένο παιχνίδι, δεν πρόκειται να συμμετέχω.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:44 pm


Πότε καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα - Οι δικαιούχοι


Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου θα καταβάλει ο Οργανισμός Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα αναπηρικά, διατροφικά και λοιπά προνοιακά επιδόματα, σε όλους τους δικαιούχους που πληρώνονταν, μέχρι το 2018, από τους δήμους και τις Περιφέρειες. Τα ποσά των επιδομάτων πιστώνονται αύριο Τρίτη 19 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμα σταδιακά από αύριο το απόγευμα με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των πιστωτικών ιδρυμάτων. Στην πληρωμή θα συμπεριλαμβάνονται οι δικαιούχοι που είχαν πληρωθεί για πρώτη φορά από τον ΟΠΕΚΑ στις 18 Ιανουαρίου 2019, καθώς και οι δικαιούχοι, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν από τους δήμους από την 1η Ιανουαρίου 2019 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, θα καταβληθούν 172.493 επιδόματα, εκ των οποίων τα 144.644 είναι προνοιακά αναπηρικά και τα υπόλοιπα είναι διατροφικά, στεγαστικής συνδρομής και ομογενών-προσφύγων. Συνολικά, καταβάλλονται 117 εκατ. ευρώ. Με αυτήν την πληρωμή εξοφλούνται τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019, καθώς και τα διατροφικά επιδόματα για τον Φεβρουάριο του 2019. Η πληρωμή των δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας του ΟΠΕΚΑ και αυτή έχει εγκριθεί (είτε για νέα παροχή είτε για παράταση παλαιότερης), θα γίνει κανονικά μεταξύ 1ης και 3 Απριλίου. Η επόμενη πληρωμή -η τρίτη κατά σειρά για τα αναπηρικά επιδόματα εντός του 2019- θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, πριν από το Πάσχα και θα αφορά τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. «Εκπληρώνεται, έτσι, ο στόχος για ομαλοποίηση των πληρωμών, καθώς, από την καταβολή του Απριλίου και μετά, τα προνοιακά αναπηρικά-διατροφικά επιδόματα και λοιπά προνοιακά θα καταβάλλονται κάθε μήνα σε κοινή για όλους ημερομηνία» επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ, σημειώνοντας ότι από τις 12 Μαρτίου, οι αιτήσεις για προνοιακά αναπηρικά επιδόματα δικαιούχων από την Αττική υποβάλλονται αποκλειστικά στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 4:58 pm


ΒΙΝΤΕΟ-Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Π.Παυλίδης τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική έδωσε στο laikoyra.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Π.Παυλίδης...
Μίλησε για όλους και για όλα...
Κατέκρινε την νυν δημοτική αρχή και σχολίασε τα πάντα..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:18 pm


Νέες εφαρμογές στον αγροτικό χώρο.

Την Παρασκευή που μας πέρασε παρακολούθησα τις εργασίες του 2ου συνεδρίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας, με θέμα την κλιματική αλλαγή και την αγροτική ανάπτυξη.

Ομάδα επιστημόνων, που κάλυπταν όλο το φάσμα του αγροτικού τομέα, ανέπτυξαν τις νέες απόψεις αντιμετώπισης των αναγκών αυτού,  κάνοντας χρήση των νέων ανακαλύψεων στον τομέα της τεχνολογίας . Απόψεις που αν αφομοιωθούν από την πλειονότητα των αγροτών, ακόμη και των μικρών αγροτικών εκμεταλλεύσεων, θα βοηθήσουν στο να μπει ο αγροτικός χώρος σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης. Αυτό διότι με τις νέες εφαρμογές υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του κόστους παραγωγής και παράλληλα της αύξησης της ποσότητας και της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος.

Ενδεικτικά αναφέρω, εντυπωσιακή η εφαρμογή της χρήσης των υπηρεσιών gaiasense, που δίνει τη δυνατότητα στον αγρότη να έχει εικόνα των αναγκών των καλλιεργειών του ανά πάσα στιγμή, να γνωρίζει την πιθανή προσβολή από συγκεκριμένη ασθένεια με βάση την μελέτη του συνόλου των δεδομένων, να κάνει περιορισμένη χρήση φυτοφαρμάκων, κάνοντας οικονομία πόρων  και προφυλάσσοντας το περιβάλλον από άσκοπη επιβάρυνση. Ήταν μια από τις εφαρμογές που παρουσίασαν ενδιαφέρον και που σε χώρες προηγμένες θεωρούνται πλέον έως και παρωχημένες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει το παρόν με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη τετραετία θα καταβάλλει ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες να "σπρώξει" τους αγρότες στο νέο επιστημονικό περιβάλλον.Άλλωστε η οικονομία θα μπορέσει να αναταχθεί, μόνο εάν ο κάθε τομέας κάνει χρήση όλων των σύγχρονων εργαλείων που διατίθενται.

Η επιστήμη προχωρά με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και οι χώρες που εντάσσουν τις νέες αυτές "ανακαλύψεις" έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα. Δυστυχώς δεν έχουμε περιθώρια πολλά... Μάλλον μείναμε πίσω...

Ολυμπία Σουγιουλτζή 
λογίστρια- φοροτεχνικός (επιχειρηματίας)

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:57 am


Στις 7:30 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ η πρώτη προεκλογική ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη

Σήμερα η «μεγάλη μέρα» για τον Κώστα Ναλμπάντη –
Στις 7:30 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ η πρώτη προεκλογική ομιλία. Συγκεκριμένα από το συνδυασμό “Αξίζουμε Καλύτερα” και τον επικεφαλής του Κ. Ναλμπάντη εκδόθηκε η ακόλουθη πρόσκληση: “Σας προσκαλώ να παρευρεθείτε στην προεκλογική ομιλία μου την Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 7:30 το απόγευμα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ. Θα μιλήσουμε για τον τόπο μας και το μέλλον μας. Με τιμή Κώστας Ναλμπάντης”

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:13 am


Σήμερα ζωντανά στο στούντιο του laikoyra.gr o Παύλος Παυλίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης την σήμερα Δευτέρα και ώρα 2:30 θα βρίσκεται στα studio του laikoyra.gr...

Σε μία συνέντευξη Εφ όλης της ύλης που θα μιλήσει για όλους και για όλα..

Και θα απαντήσει στα ερωτήματα των αναγνωστών.

Συντονιστείτε Την Δευτέρα στο laikoyra.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:26 am


Εξωδικαστικός: Λίγες οι ρυθμίσεις οφειλών σε τράπεζες


Σε "κρατική "υπόθεση εξελίσσεται η ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, που σε αντίθεση με τις αρχικές προσδοκίες αποτελεί κυρίως εργαλείο για ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο.

Αυτό αποκαλύπτουν τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα " Kαθημερινή, με βάση τα οποία το ύψος των χρεών που έχουν επιχειρήσεις προς τις τράπεζες και για τα οποία έχουν αιτηθεί τη ρύθμισή τους μόλις και μετά βίας φθάνουν το 1 δισ. ευρώ και μάλιστα αυτά που έχουν επιτυχώς ρυθμιστεί μόλις που ξεπερνούν τα 46 εκατ. ευρώ. Αντίθετα πολλαπλάσιες είναι οι αιτήσεις που έχουν απορριφθεί, με βασικότερη αιτία μεταξύ αυτών να είναι η έλλειψη επαρκούς ικανότητας αποπληρωμής από την πλευρά του οφειλέτη.

Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 2.920 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις έως τις αρχές Μαρτίου, μόλις οι 736 αφορούν χρέη προς τι τράπεζες. Το ύψος των χρεών για τα οποία έχει γίνει αίτηση ρύθμισης ανέρχεται στα 927 εκατ. ευρώ και αυτά που έχουν ρυθμιστεί περιορίζονται σε μόλις 44, 1εκατ. ευρώ και αφορούν 97 αιτήσεις. Αντίθετα, 163 αιτήσεις που αφορούν χρέη 252 εκατ. ευρώ έχουν απορριφθεί , ενώ σε διαδικασία διαπραγμάτευσης βρίσκονται ακόμη 467 αιτήσεις για οφειλές 629, 1 εκατ. ευρώ.

Η αποτελεσματικότητα που έχει το εργαλείο του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη επίλυση του προβλήματος των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων αποδεικνύεται εξαιρετικά περιορισμένη, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που διερευνούν την πιθανότητα ένταξης, όπως δείχνουν τα στοιχεία , προσεγγίζει 40.000.

Πηγές με γνώση του θέματος υποστηρίζουν ότι ακόμη και από τις επιχειρήσεις που καταφέρνουν τελικώς να έρθουν σε συμφωνία με τη τράπεζα και να ρυθμίσουν την οφειλή τους, αρκετές είναι αυτές που δεν καταφέρνουν να τηρήσουν τη συμφωνία, είτε γιατί αυτή αποδεικνύεται αισιόδοξη σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες της επιχείρησης είτε γιατί παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν θα καταφέρουν , συναινούν στη ρύθμιση, σε μια προσπάθεια να πετύχουν την προστασία και να κερδίσουν χρόνο, αποφεύγοντας τα αναγκαστικά μέτρα .

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός εξαντλεί έτσι την αποτελεσματικότητα του στις επιχειρήσεις και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν χρέη προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία κάνοντας χρήση της δυνατότητας να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε 120 δόσεις

Πηγή: "Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:19 am


Ελέγχονται για φοροδιαφυγή 336.000 ΑΦΜ όσων έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό


Του Δημήτρη Χριστούλια

Πρόκειται για φορολογούμενους που πραγματοποίησαν 1,2 εκατ. συναλλαγές στο εξωτερικό, οι οποίες αφορούν καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Στο μικροσκόπιο της εφορίας βρίσκονται 336.000 Ελληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν 1,2 εκατ. συναλλαγές στο εξωτερικό, που αφορούν καταθέσεις, αγορά και πώληση μετοχών, ομολόγων, αμοιβαίων κεφαλαίων και ασφαλιστικών συμβολαίων. Οι έλεγχοι εστιάζονται στην περίοδο που έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες περισσότερα από 60 δισ. ευρώ, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν αδήλωτες καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:18 am


Στοιχεία -σοκ: 3 στους 4 οφειλέτες του Δημοσίου εκτός ρύθμισης


Αδυνατούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους στην εφορία τρεις στους τέσσερις οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στη μοναδική ρύθμιση που βρίσκεται σε ισχύ αυτή των 12 δόσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 1 εκατ. οφειλέτες της εφορίας αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους, είτε πρόκειται για φόρο εισοδήματος είτε για ΕΝΦΙΑ είτε ακόμη και για τις ασφαλιστικές εισφορές. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς απέναντι στην εφορία, με αποτέλεσμα περίπου 300.000 φορολογούμενοι να έχουν χάσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων που θεσπίστηκε από την παρούσα της κυβέρνηση το 2015 εξαιτίας της αδυναμίας να αντεπεξέλθουν ταυτόχρονα στις τρέχουσες υποχρεώσεις καταβολής των δόσεων.

Η αδυναμία αυτή των φορολογουμένων αναγκάζει την κυβέρνηση να ζητήσει από τους πιστωτές της χώρας μια νέα ρύθμιση, στην οποία θα μπορέσουν να ενταχθούν όσοι πραγματικά μπορούν α αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:19 pm


Εξωδικαστικός: Λίγες οι ρυθμίσεις οφειλών σε τράπεζες


Σε "κρατική "υπόθεση εξελίσσεται η ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, που σε αντίθεση με τις αρχικές προσδοκίες αποτελεί κυρίως εργαλείο για ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο.

Αυτό αποκαλύπτουν τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα " Kαθημερινή, με βάση τα οποία το ύψος των χρεών που έχουν επιχειρήσεις προς τις τράπεζες και για τα οποία έχουν αιτηθεί τη ρύθμισή τους μόλις και μετά βίας φθάνουν το 1 δισ. ευρώ και μάλιστα αυτά που έχουν επιτυχώς ρυθμιστεί μόλις που ξεπερνούν τα 46 εκατ. ευρώ. Αντίθετα πολλαπλάσιες είναι οι αιτήσεις που έχουν απορριφθεί, με βασικότερη αιτία μεταξύ αυτών να είναι η έλλειψη επαρκούς ικανότητας αποπληρωμής από την πλευρά του οφειλέτη.

Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 2.920 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις έως τις αρχές Μαρτίου, μόλις οι 736 αφορούν χρέη προς τι τράπεζες. Το ύψος των χρεών για τα οποία έχει γίνει αίτηση ρύθμισης ανέρχεται στα 927 εκατ. ευρώ και αυτά που έχουν ρυθμιστεί περιορίζονται σε μόλις 44, 1εκατ. ευρώ και αφορούν 97 αιτήσεις. Αντίθετα, 163 αιτήσεις που αφορούν χρέη 252 εκατ. ευρώ έχουν απορριφθεί , ενώ σε διαδικασία διαπραγμάτευσης βρίσκονται ακόμη 467 αιτήσεις για οφειλές 629, 1 εκατ. ευρώ.

Η αποτελεσματικότητα που έχει το εργαλείο του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη επίλυση του προβλήματος των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων αποδεικνύεται εξαιρετικά περιορισμένη, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που διερευνούν την πιθανότητα ένταξης, όπως δείχνουν τα στοιχεία , προσεγγίζει 40.000.

Πηγές με γνώση του θέματος υποστηρίζουν ότι ακόμη και από τις επιχειρήσεις που καταφέρνουν τελικώς να έρθουν σε συμφωνία με τη τράπεζα και να ρυθμίσουν την οφειλή τους, αρκετές είναι αυτές που δεν καταφέρνουν να τηρήσουν τη συμφωνία, είτε γιατί αυτή αποδεικνύεται αισιόδοξη σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες της επιχείρησης είτε γιατί παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν θα καταφέρουν , συναινούν στη ρύθμιση, σε μια προσπάθεια να πετύχουν την προστασία και να κερδίσουν χρόνο, αποφεύγοντας τα αναγκαστικά μέτρα .

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός εξαντλεί έτσι την αποτελεσματικότητα του στις επιχειρήσεις και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν χρέη προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία κάνοντας χρήση της δυνατότητας να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε 120 δόσεις

Πηγή: "Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:19 pm


Η Εύη Ρούση μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό του Παπαγιάννη για τον Δήμο Βέροιας

Γεννήθηκα στην Βέροια το 1978 από όπου και κατάγομαι. Οι γονείς μου είναι ο Ρουσης Δημήτριος συνταξιούχος του ΟΤΕ και η Ρουση Χρυσούλα.Ειμαι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον  Δημήτρη Καζαντζίδη γνωστό επιχειρηματία στην Βέροια.Αποφοιτησα το 1996 με άριστα από το 4ο Λύκειο Βέροιας.Σπουδασα για 4 έτη στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Νοτινχαμ "Ευρωπαϊκό δίκαιο και ξένες γλωσσες".Μου δόθηκε υποτροφία και σπούδασα Στην Γαλλία Στο Μονπελιέ "Ευρωπαϊκό κοινοτικό δικαιο".Τελος το 2003 αποφοίτησα  από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης "Νομική Σχολη".Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.Επι Χρόνια έχω εργασθεί ως διευθύντρια, καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσων στην Βέροια και όχι μόνο.Επι 6 Χρόνια διατηρούσα στην Αγία Βαρβάρα το δικό μου Κεντρο Ξενων Γλωσσων.Στην Αγγλία ήμουν Πρόεδρος στην φοιτητική σχολή Ευρωπαικου Δίκαιου.."Ο οικονομικός μαρασμός της πόλης μου ήταν το κίνητρο που με οδήγησε να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Δικαίωμα για Νεα Βέροια ".Προσδοκουμαι την άμεση ανάπτυξη της πόλης μας και των χωριών μας τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος τους Και είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλεια και επιμονή θα μπορέσουμε να φερουμε ευρωπαϊκά κονδύλια και πρόγραμμα για να βοηθήσουν τον τοπο μας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 3:48 pm


O Μιχάλης Χαλκίδης παρουσίασε άλλους έξι υποψήφιος για το δήμο Αλεξάνδρειας


Φίλοι συνδημότες 


 Θεώρησα  πως αντί της συνήθους "στημένης χειραψίας", θα ήταν πιο ανθρώπινο και ζεστό το  να παρουσιάζω τους σημερινούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και αυριανούς συνεργάτες μου στη διοίκηση του Δήμου, στα γραφεία του συνδυασμού μας, χωρίς μελετημένες θέσεις και ντεκόρ.


Έτσι για σήμερα σας παρουσιάζω τους έξι πρώτους και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν και οι υπόλοιποι.


Μαρία Τριανταφυλλίδου, οικονομολόγος ΑΕΙ-Ασφαλιστική Σύμβουλος.

Κούνδουρος Κώστας, Εργολάβος.

Παντόπουλος Μάκης (Λοχίας), Ελεύθερος επαγγελματίας.

Μεταξά Παρθένα (Νώπη), Λογίστρια.

Γιαννόπουλος Γιώργος, Ελεύθερος επαγγελματίας.

Μπίκος Στέργιος, Ιδιωτικός υπάλληλος.


Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την συμμετοχή στον όμορφο αυτόν αγώνα και θα τους "χρωστώ"στο διηνεκές.


Μιχάλης Χαλκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Αλεξάνδρειας

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 1:20 pm


Δυναμικά μπαίνουν οι υποψήφιοι Θεοπίστη Σκουμποπούλου, Διονύση Καρολίδη, Πάρη Παπακανάκη για τον Δήμο Βέροιας

Κραυγές και σπαραγμοί

ακούγονται στη διπλανή γωνιά.

Βλέμματα θολά, την πίκρα να θυμίζουν

η λάμψη της χαράς έχει πάψει πλέον να χτυπά.

Αντίκρυ μας μπροστά ψυχές απεγνωσμένες

κι εμείς αδιαφορία..

…Την Άνοιξη προσμένουν τις πληγές να τους γιατρέψει.

Ποιά ανθρωπιά οδηγεί σε πόνο;

Ποιά Άνοιξη να συναντήσουν;

kefalosperiodiko.blogspot.com

Τρεις Άνθρωποι Καλλιτέχνες:  ο Γιώργος Πολίτης, η Aimme Birbaum και η Rosa Semple,  στον χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας (διοργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας) μας ανοίγουν  την πόρτα σε έναν κόσμο που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να μπούμε. Στην έκθεσή τους με τίτλο «Σε άλλη Γη» αναδεικνύουν  τον πόνο, την αγωνία για ζωή, το δίκιο…  αλλά και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Η μετανάστευση αν και είναι ένα φαινόμενο με ρίζες στο παρελθόν, σήμερα εμφανίζει  νέα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.  Αποτελεί φαινόμενο εγγενές της ανθρώπινης εξέλιξης, της κοινωνίας, της οικονομίας, της πολιτικής και του πολιτισμού. 

«Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για ένα υπαρκτό-ζωτικό θέμα. Πρέπει να πάρουμε θέση και να το αντιμετωπίσουμε κατάματα με ευαισθησία και μεθοδικότητα». Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε ο εκλογικός συνδυασμός «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» με την παρουσία του στα εγκαίνια της  έκθεσης, εκπροσωπούμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους: Θεοπίστη Σκουμποπούλου, Διονύση Καρολίδη, Πάρη Παπακανάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 11:50 am


Μπήκε στη Βουλή ως επισκέπτης και κατέληξε στον εισαγγελέα


 
Πέρασε τη βαριά πύλη της βουλής για να επισκεφθεί τα γραφεία κοινοβουλευτικής ομάδας κόμματος και κατέληξε με χειροπέδες στο Α.Τ Συντάγματος γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απάτες.

Πρόκειται... 

 
 
 
για έναν 60χρονο ο οποίος, πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου, επί της Βασιλίσσης Σοφίας καθώς είπε είχε ραντεβού. Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος αφού κατά τον έλεγχο από τα μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτες. Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο καταζητούμενος επισκέπτης κατέληξε στο τμήμα και από εκεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια από τις πολλές συλλήψεις ατόμων που επιχειρούν να μπουν στη βουλή φορτωμένοι με εντάλματα σύλληψης κυρίως για απάτες και άλλα αδικήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συλληφθέντες αγνοούν τα εντάλματα, περνούν ανυποψίαστοι στο φυλάκιο και όταν κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα όπου σκανάρονται τις ταυτότητες και διαβατήρια διαπιστώνεται ότι απασχολούν τις αρχές, συλλαμβάνονται.

Τα συγκεκριμένα, είναι τελευταίας τεχνολογίας συστήματα συνδεδεμένα με τα τερματικά της Αστυνομίας (το σύστημα Police On Line) αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους “καταζητούμενους” στη δικαιοσύνη.

anatakti

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:30 am


Στους 118 οι νεκροί από τη γρίπη με εφτά θύματα την τελευταία εβδομάδαΣυνολικά, έχουν χάσει τη ζωή τους από τη γρίπη 118 άτομα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα απεβίωσαν επτά άνθρωποι από επιπλοκές του ιού.

Ο...  

 
 
 
 
αριθμός αυτός, όμως, είναι μικρότερος από αυτόν που καταγράφονταν ανά εβδομάδα το μήνα Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της έκθεσης επιδημιολογικής παρατήρησης του ΚΕΕΛΠΝΟ, το γεγονός αυτό δείχνει ότι το φαινόμενο της εποχικής γρίπης άρχισε να βρίσκεται σε αποδρομή, χωρίς να έχει εκλείψει.

Κατά την εβδομάδα από 4 έως 10 Μαρτίου 2019, οι επισκέψεις σε γιατρό με γριπώδη συνδρομή παρουσιάζουν μείωση σε σύγκριση με την προηγούμενη πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, αναφέρουν τα νεότερα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία «η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα παρουσιάζει μείωση».

Συνολικά, από την αρχή εμφάνισης της γρίπης στη χώρα μας έχουν καταγραφεί 353 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης, από τα οποία τα 340 με νοσηλεία σε ΜΕΘ. Από αυτούς τους ασθενείς εμβολιασμένοι ήταν οι 53 (16%). Το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί συνολικά 118 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Οι 105 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς με νοσηλεία σε ΜΕΘ και 13 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στα Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης ελέγχθηκαν για ιούς γρίπης συνολικά 203 κλινικά δείγματα, όλα από νοσοκομεία. Τα 52 (25,6%) εξ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης τύπου Α. Τα 45 στελέχη τύπου Α υποτυποποιήθηκαν και εξ αυτών τα 17 (37,8%) ανήκαν στον υπότυπο Α(Η3Ν2) και τα 28 (62,2%) στον υπότυπο Α(Η1Ν1)pdm09.

Πηγή: cnn.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:00 am


Έτσι θα προστατευθείτε από την "ύπουλη" αλλεργία στην μούχλαΑν είστε αλλεργικοί στην μούχλα, μπορεί να νιώθετε σαν να είστε χαμένοι από χέρι. Η μούχλα ευδοκιμεί σε πολλά μέρη, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η... 

 

μούχλα ευδοκιμεί σε πολλά μέρη, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Αλλά μπορείτε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να περιορίσετε την έκθεσή σας σε αυτή:

Σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε από το σπίτι

Η μούχλα είναι πιο πιθανό να βρίσκεται είναι σε ορισμένους τύπους καταστημάτων και επιχειρήσεων. Τέτοια παραδείγματα περιλαμβάνουν θερμοκήπια, φάρμες, ανθοπωλεία, εργοτάξια και καταστήματα με αντίκες. Πριν ξεκινήσετε για τέτοια μέρη, πάρτε τα φάρμακα για την αλλεργία σας ή φορέστε μια μάσκα.

Γνωρίστε τι πρέπει να αποφεύγετε

Το άκοπο γρασίδι και οι σωροί από φύλλα είναι βασικές περιοχές που αναπτύσσεται μούχλα. Μείνετε μακριά εάν μπορείτε. Αν πρέπει να βγείτε σε τέτοια σημεία, φορέστε μάσκα. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, κάντε άμεσα ένα ντους για να ξεπλύνετε οποιαδήποτε σπόρια μούχλας που κόλλησαν στο δέρμα και στα μαλλιά σας.

Απομακρύνετε την υγρασία

Κάντε το σπίτι σας λιγότερο “επιρρεπές” στην μούχλα. Το μυστικό είναι να ελέγχετε την ποσότητα της υγρασίας στον αέρα. Οι αφυγραντήρες και τα κλιματιστικά θα σας βοηθήσουν. Η υγρασία στον χώρο θα πρέπει να είναι κάτω από 60%. Κάπου μεταξύ 35% και 50% είναι το ιδανικό.

Αφαιρέστε την μούχλα που δημιουργείται εκ νέου

Εάν εντοπίσετε μούχλα σε μια σκληρή επιφάνεια στο σπίτι σας, όπως σε γυαλί, πλαστικό, ή στα πλακάκια, καθαρίστε τη χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα χλωρίνης, σαπούνι και νερό, ή ένα άλλο εμπορικό προϊόν. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να βρείτε την πηγή της μούχλας και να την απομακρύνετε πλήρως.

Πηγή: iatropedia.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 8:30 am


Αυτοκτόνησε με καραμπίνα


 
Μια ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει την... 

 
 
 
Κέρκυρα. Ένας 74χρονος άνδρας από την περιοχή της Δάφνης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημείωμα.

Πηγή: corfutvnews

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 7:30 am


Φωτογραφίες-Με Μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας με καλεσμένη την τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους άσκησε σκληρή κριτική προς το ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τις εκλογές στις 29 Μαΐου ένα μήνυμα στη σημερινή κυβέρνηση..

Δείτε τις φωτογραφίες

Για την επίσκεψή της στην Ημαθία έμεινε εντυπωσιασμένη από την βιβλιοθήκη της Βέροιας από την Βεργίνα και είπε αν εκλεγώ Ευρωβουλευτής έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για το νομό Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 7:57 pm


Κλείδωσαν" οι εκλογές για τον Οκτώβριο...
Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τις πληροφορίες του News 24/7 έχει ενημερώσει τους πλέον στενούς του συνεργάτες. Γιατί το Μαξίμου εκτιμά ότι...

χρειάζεται χρόνο και γιατί πιστεύει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου θα είναι διαχειρίσιμο.

Ο κύβος ερρίφθη. Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι οριστική και οι εκλογές θα διεξαχθούν εκτός μεγάλου – μεγάλου απροόπτου τον προσεχή Οκτώβρη, με την εξάντληση όλου του χρόνου που προβλέπει το Σύνταγμα για την κυβερνητική θητεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, ενημέρωσε τους πλέον στενούς του συνεργάτες για την απόφαση του αυτή, γεγονός που φέρεται να οδήγησε και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να ταχθεί δημοσίως υπέρ της εξάντλησης της 4ετίας ενώ προηγουμένως είχε λάβει θέση υπέρ της διεξαγωγής τριπλών εκλογών των Μάιο.

Το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να θεωρεί ότι η κυβέρνηση χρειάζεται χρόνο προκειμένου να απορροφηθεί η δυσαρέσκεια από τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και να φανούν τα αποτελέσματα από τα κοινωνικά μέτρα που έχει λάβει, όπως πχ η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά κυρίως οι 120 δόσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια, που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τον Απρίλιο και μετά. Ταυτόχρονα εκτιμάται ότι υπάρχει νομοθετικό έργο, κυρίως από το οικονομικό επιτελείο (πχ Αναπτυξιακή Τράπεζα από τον Γιάννη Δραγασάκη), ενώ παρά την ελαφρά κάμψη που θα σημειώσει θα πάει καλά για μία ακόμη χρονιά και ο τουρισμός. Αίσθηση βεβαίως προκάλεσε η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στη σύσκεψη για τη συνδιάσκεψη του προοδευτικού πόλου την περασμένη Τρίτη, με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης διεξαγωγής των εθνικών εκλογών με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, ενώ και άλλα στελέχη επισημαίνουν τον κίνδυνο πυρκαγιών το καλοκαίρι, προειδοποιώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την κυβέρνηση.

Η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος πιστεύει επίσης ότι η διαφορά στις ευρωεκλογές θα είναι διαχειρίσιμη, με τον Αλέξη Τσίπρα να ετοιμάζει την ενίσχυση του ευρωψηφοδελτίου με κορυφαίους υπουργούς, αλλά και πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής, που προσεγγίζει ο ίδιος αλλά και κορυφαία στελέχη, όπως ο πρόεδρος της Βουλής.

Δεν είναι βεβαίως λίγα τα στελέχη εκείνα που σημειώνουν πως σε περίπτωση που η διαφορά στις ευρωεκλογές είναι πολύ μικρή υπέρ της ΝΔ- ή, πολύ περισσότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα- πολύ δύσκολα ο πρωθυπουργός θα αντέξει στον πειρασμό να μην προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο. Το ίδιο δύσκολα, σύμφωνα με τα ίδια πρόσωπα, θα αποφύγει τις πρόωρες κάλπες τον Ιούνιο, αν το Μέγαρο Μαξίμου πέσει έξω στις εκτιμήσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα και η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ της ΝΔ.

Όσον αφορά στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση αρχικός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι η είσοδος την Κυριακή στον δεύτερο γύρο των υποψηφίων του στους τρεις μεγάλους δήμους και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Βασίλης Σκουρής

news247.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 3:56 pm


Γιατί δηλώνω παρών στο προσκλητήριο του Αντώνη Μαρκούλη


Έχοντας μακρά ιστορία στην ενασχόληση με τα κοινά, ζώντας δεκαετίες στη Γερμανία, παράλληλα με την εργασία μου, ασχολήθηκα έντονα με τα τοπικά πράγματα και με την βελτίωση των όρων ζωής των συμπατριωτών μου. Στη δράση μου συγκαταλέγεται η εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου στα εκεί δημοτικά πράγματα και η προώθηση αθλητικών, πολιτικών και κοινωνικών στόχων.
Την εμπειρία μου, μαζί με την παθιασμένη διάθεσή μου, θέλω να μεταφέρω και να αναπτύξω  στις δομές του Δήμου και ιδιαίτερα στην Κοινότητα της Ραχιάς. Ειδικότερα, ο κύριος στόχος μου είναι η ανάπτυξη και προώθηση του τοπικού ορεινού τουρισμού, με την αξιοποίηση εγκαταλειμμένων εγκαταστάσεων, που θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τουρίστες, οι οποίοι αγαπούν τη φύση, το βουνό, την πεζοπορία. Πράγματα που μπορεί να προσφέρει πλουσιοπάροχα ο μικρός μας τόπος.
Το ενδιαφέρον μου απλώνεται και σε ζητήματα της καθημερινότητας. Επισημαίνεται η απουσία σωστής οδικής σηματοδότησης στην Κοινότητα, η έλλειψη ουσιαστικής αξιοποίησης των γηπέδων της Ραχιάς, ένα σημαντικό «όπλο» για την τοπική ανάπτυξη και την αποκόμιση εσόδων, ενώ στοχεύω στην ίδρυση γραφείου για την πρόσβαση όλων των δημοτών, μέσω του οποίου θα εξετάζονται και θα επιλύονται τοπικά προβλήματα.
Αυτό είναι, με λίγα λόγια, το όραμα μου  για τον τόπο μου και θα παλέψω με πάθος για την υλοποίησή του, μέσα από τις τάξεις του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Μαρκούλη. 
Πιστεύω ότι με τη συμμετοχή μου  στο ψηφοδέλτιο της νίκης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη του Αντώνη Μαρκούλη, «Προτεραιότητα στον Πολίτη» θα διεκδικήσω την εκλογή μου στην Κοινότητα της Ραχιάς για να δώσουμε μαζί καλύτερες προοπτικές για τον τόπο όπου ζω, δρω και αγαπώ.
Στέλιος Μωυσίδης
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Ραχιάς

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 2:28 pm


Συνελήφθη 58χρονος από την ασφάλεια Βεροιας

Εκτέλεση εντάλματος προσωρινής κράτησης Συνελήφθη χθες (15 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα προσωρινής κράτησης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και παράνομη κατακράτηση. 

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 1:40 pm


Aγόρασε ένα στολίδι από παλιατζίδικο, χωρίς να ξέρει τι έκρυβε μέσα τουΤο να αγοράζεις παλιά αντικείμενα είναι σχεδόν εθιστικό όταν το ξεκινήσεις. Κουβαλούν ιστορίες και παλιά αισθητική, ενώ... 

 
 
 
το να ψάχνεις ανάμεσα σε παλιά πράγματα είναι σχεδόν σαν παιχνίδι θησαυρού!

Κάποια μπορεί να έχουν αχρηστευτεί, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ορισμένα χρησιμοποιημένα αντικείμενα εξακολουθούν να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής!

Η ιστορία τους είναι μοναδική, αλλά μερικές φορές παραμένει ανέγγιχτη. Όταν η Priscilla Bailey ξόδεψε 2,99 δολάρια για ένα στολίδι σε ένα παλιατζίδικο, δεν είχε ιδέα ότι υπήρξε μια έκπληξη που την περιμένει.

Το στολίδι κρέμεται στην κουζίνα της και λαμπυρίζει κάθε φορά που το χτυπάει ο ήλιος! Είναι ένα όμορφο έργο τέχνης, εξήγησε. Όμως, μια μέρα, κάτι της τράβηξε την προσοχή..

Η Priscilla ανακάλυψε ότι το στολίδι δεν είναι κομμάτι απλής διακόσμησης. Όταν το κοίταξε πιο προσεκτικά, υποψιάστηκε ότι υπάρχει κάτι μέσα του! Οταν έφερε τον φακό και τον πλησίασε στο στολίδι, είδε δύο μικρές κηλίδες. Ανοίγοντάς το διαπίστωσε πως είχε μέσα στάχτη και γυρνώντας το στο μαγαζί διαπίστωσε πως το στολίδι είχε μέσα του τη στάχτη κάποιου ατόμου που αποτεφρώθηκε! Έκτοτε ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει!

e-daily

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 10:00 am


Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφο της και μετά τον παρακαλούσε να μην πεθάνει! ΒίντεοΤον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video το οποίο είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μία γυναίκα αφού μαχαίρωσε τον σύντροφο της στο στομάχι προκαλώντας του αιμορραγία, μετά τον ικέτευε να μην πεθάνει. Το απίστευτο αυτό σκηνικό έγινε έξω από ένα ξενοδοχείο... 

 
 
 
 
 
στο Μεξικό όπου το ζευγάρι λογομαχούσε για αρκετή ώρα.

Ένας περαστικός πέρναγε εκείνη την ώρα από το σημείο όπου έγινε το περιστατικό και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Ο νεαρός τραυματίας ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο και κρατούσε το στομάχι του, ενώ η σύντροφος του ήταν πεσμένη από πάνω του και τον κρατούσε αγκαλιά και τον φίλαγε.

Η 22χρονη φαίνεται να φωνάζει στο video «Με χτύπησε και προσπάθησε να με σκοτώσει. Συγχώρεσε με αγάπη μου, σε παρακαλώ μην πεθάνεις» ενώ εκείνος ακούγεται να λέει: «Θέλει να με σκοτώσει». Ενώ ο 29χρονος προσπαθεί να μην χάσει τις αισθήσεις του η 22χρονη του φωνάζει»Δεν πρόκειται να σε σκοτώσω γιατί σε αγαπώ. Δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες, εντάξει;»

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, αλλά οι αξιωματικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν το θύμα στο νοσοκομείο επειδή δεν είχαν αρκετή βενζίνη. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε έφτασε μετά από μία ώρα και τελικά μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο Erick είναι εκτός κινδύνου μετά από χειρουργική επέμβαση. Η φίλη του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 
 

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 9:30 am


Νομός Ημαθίας - Ειδήσεις και Νέα

Ημαθία: IX έπεσε σε αρδευτικό κανάλι - Δύο τραυματίες - Thestival

Ημαθία: IX έπεσε σε αρδευτικό κανάλι - Δύο τραυματίες  Thestival

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις 05:30 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:12 am


Πτώση ΙΧ σε αρδευτικό κανάλι στην Ημαθία - Δύο τραυματίες - Voria

Πτώση ΙΧ σε αρδευτικό κανάλι στην Ημαθία - Δύο τραυματίες  Voria

Από την πτώση του οχήματος στο αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, τραυματίστηκαν και τα δύο άτομα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:11 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Βενιζέλου της Αλεξάνδρειας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Βενιζέλου της Αλεξάνδρειας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας έλαβε η Τροχαία για τη ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας,..

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 5:52 am


ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Της Αναστασίας Πάπαρη*Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων πριν από λίγες ημέρες και πλήρης ημερών, ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής στο...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:31 am


ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ένα αξέχαστο αποκριάτικο οδοιπορικό - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ένα αξέχαστο αποκριάτικο οδοιπορικό  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣΞεχωριστές ονειρεμένες περιοχές της πατρίδας μας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν οι...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:09 am


Ο Άγγελος Τόλκας απαντά για τα ταξίδια, την προσωπική του ανέλιξη, την γυναίκα του και το γραφείο του! - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Ο Άγγελος Τόλκας απαντά για τα ταξίδια, την προσωπική του ανέλιξη, την γυναίκα του και το γραφείο του!  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Απάντηση στα απανωτά δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του δίνει ο Ημαθιώτης υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:04 am


Τουρνουά Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας (4-5/5 Μαίου 2019) - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τουρνουά Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας (4-5/5 Μαίου 2019)  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακοίνωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Βέροιας Στις 4 και 5 Μαΐου διοργανώνεται φέτος το καθιερωμένο τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:52 pm


Ξεκινούν τακτικά μαθήματα Σωματικής Επίγνωσης Feldenkrais στα ΚΑΠΗ Νάουσας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ξεκινούν τακτικά μαθήματα Σωματικής Επίγνωσης Feldenkrais στα ΚΑΠΗ Νάουσας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου ξεκινούν τακτικά μαθήματα Σωματικής Επίγνωσης Feldenkrais στα ΚΑΠΗ Νάουσας.Μπορείτε να φανταστείτε μια ζωή χωρίς...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:10 pm


Έφυγε από την ζωή ένθερμος φίλαθλος της «Βασίλισσας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Έφυγε από την ζωή ένθερμος φίλαθλος της «Βασίλισσας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 46 ετών ο Βεροιώτης, Μανώλης Μόσχος.Ο Μάνος, όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, ήταν πιστός φίλος της...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:09 pm


Ανακοίνωση του Γ.Ν. Ημαθίας σχετικά με το έργο επέκτασής του - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακοίνωση του Γ.Ν. Ημαθίας σχετικά με το έργο επέκτασής του  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Αναφορικά με το έργο της επέκτασης του Γ.Ν. Ημαθίας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η υποκατάσταση της εργολαβίας του Αναδόχου «ΤΟΞΟΤΗΣ», με άλλη εταιρία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:25 pm


Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου καθαριστριών σχολικών μονάδων Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ενημερωτική συνάντηση του συλλόγου καθαριστριών σχολικών μονάδων Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησαν το Σάββατο το απόγευμα, στο café GARDEN στην Αλεξάνδρεια, τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου καθαριστριών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:50 pm


«Κλικ… στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας» - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

«Κλικ… στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας»  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Φωτογραφική εξόρμηση εκπαιδευτικών που ασχολούνταιμε την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και τη Φωτογραφία Φωτογραφίες της Λίνας...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:14 pm


Εκδρομή στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας και παρακολούθηση χαιρετισμών με το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Εκδρομή στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας και παρακολούθηση χαιρετισμών με το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας ανακοινώνει στα μέλη του, ότι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιήσει ημιημερήσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:08 pm


Τι ισχύει με τα μισθωτήρια για το επίδομα ενοικίου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τι ισχύει με τα μισθωτήρια για το επίδομα ενοικίου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σε αναμονή βρίσκονται σχεδόν οι μισές αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για το επίδομα ενοικίου με το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:52 pm


Νέες εφαρμογές στον αγροτικό χώρο - Της Ολυμπίας Σουγιουλτζή - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Νέες εφαρμογές στον αγροτικό χώρο - Της Ολυμπίας Σουγιουλτζή  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Την Παρασκευή που μας πέρασε παρακολούθησα τις εργασίες του 2ου συνεδρίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:20 pm


Αρχαιρεσίες στην Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Αρχαιρεσίες στην Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας, μετά τις αρχαιρεσίες της, συγκροτήθηκε σώμα με την εξής σύνθεση:Πρόεδρος:...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:05 pm


Στο όρος Πάϊκο με τους Ορειβάτες Βέροιας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στο όρος Πάϊκο με τους Ορειβάτες Βέροιας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στην καρδιά της Μακεδονίας ανάμεσα στην πεδιάδα της Αριδαίας και της Άξιούπολης, εκεί όπου συναντιούνται οι νομοί Πέλλας και...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:10 pm


Ομιλία του ψυχοθεραπευτή Πέτρου Θεοδώρου στην gallery PAPATZIKOU - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ομιλία του ψυχοθεραπευτή Πέτρου Θεοδώρου στην gallery PAPATZIKOU  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ φιλοξενεί έναν κύκλο ανοιχτών ομιλιών του ψυχοθεραπευτή Πέτρου Θεοδώρου για τον έρωτα, τον σεξουαλικό πόθο και την αγάπη, με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:05 pm


Την Πέμπτη η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας - Πληροφοριοδότης

Την Πέμπτη η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  Πληροφοριοδότης

Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , ζογκλέρ, μάγους, πλούσιες γλυκειές.... εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της Βέροιας τη Λευκή Νύχτα που θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:52 pm


ΕΠΣ Ημαθίας Οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης 20/3 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΠΣ Ημαθίας Οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης 20/3  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Αγωνιστική δράση για την Τετάρτη 20/3 στην Α' κατηγορία αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 20.03.2019Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:17 pm


Επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη, Χρήστου Παπαστεργίου στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη, Χρήστου Παπαστεργίου στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις #Για τη Μακεδονία» μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κ. Φώτη Φωτιάδη, κ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 12:53 pm


Σας αρέσουν τα αυγά; Άσχημα νέα! - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σας αρέσουν τα αυγά; Άσχημα νέα!  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Οι πολλές ομελέτες μάλλον δεν είναι καλή ιδέα, καθώς μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα κατέληξε στη διαπίστωση ότι η τακτική...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:50 am


Παράξενες ειδήσεις... - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Παράξενες ειδήσεις... - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Εργαζόμενη βρήκε…31,3 τρισεκατομμύρια ψηφία του αριθμού «π»! Μια εργαζόμενη της Google στην Ιαπωνία, η Έμα Χαρούκα Ιβάο, βρήκε 31,4 τρισεκατομμύρια ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:04 am


Το ΤΕΕ/ΤΚΜ αποχαιρετά το Νικόλαο Μουτσόπουλο - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ αποχαιρετά το Νικόλαο Μουτσόπουλο - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΚΜ, εκφράζει τη θλίψη της για τη απώλεια του ομότιμου καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Νικολάου Μουτσόπουλου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:36 am


Πότε καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πότε καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα αναπηρικά, διατροφικά..

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:10 am


Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες - Πόσο θα μας κοστίσουν - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες - Πόσο θα μας κοστίσουν  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός ανάθεσης του έργου, με την απόρρητη διαδικασία, προκηρύσσεται τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:30 am


Διέσωσαν παγιδευμένο λύκο στο Πλατύ Ημαθίας [φωτό & βίντεο] - The TOC

Διέσωσαν παγιδευμένο λύκο στο Πλατύ Ημαθίας [φωτό & βίντεο]  The TOC

Αίσιο τέλος είχε επιχείρηση διάσωσης παγιδευμένου λύκου σε διώρυγα στο Πλατύ Ημαθίας από άνδρες της Πυροσβεστικης. Ο λύκος εντοπίστηκε από ερασιτέχνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:47 am


Γ' Εθνική "Ξέφυγε" η Βέροια 3-0 το Αμύνταιο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Γ' Εθνική "Ξέφυγε" η Βέροια 3-0 το Αμύνταιο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Όλοι "δούλεψαν" για την Βέροια την σημερινή αγωνιστική αφού η βασίλισσα του βορρά κέρδισε εύκολα τον Ερμή Αμυνταίου με 3-0 , ενώ ο Άρης...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:09 pm


Διέρρηξαν πέντε σπίτια σε περιοχές της Ημαθίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Διέρρηξαν πέντε σπίτια σε περιοχές της Ημαθίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Eίχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 200 ευρώ, κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 11:53 pm


Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Εάν εκλεγώ, η Βέροια θα έχει έναν δικό της άνθρωπο στις Βρυξέλλες - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Εάν εκλεγώ, η Βέροια θα έχει έναν δικό της άνθρωπο στις Βρυξέλλες  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στη Βέροια βρισκόταν από το πρωί η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια ευρωβουλευτής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 11:17 pm


Διάσωση λύκου από πνιγμό στο Πλατύ Ημαθίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) - Life events

Διάσωση λύκου από πνιγμό στο Πλατύ Ημαθίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)  Life events

Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη σήμερα το απόγευμα έξω από την είσοδο της ΕΒΖ στο Πλατύ. Ερασιτέχνης ψαράς που βρισκόταν στο σημείο, εντόπισε το άγριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 10:45 pm


Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τη Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνικής Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 2019...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 5:10 pm


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας, συγκαλεί τα μέλη σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.00 ΄π.μ. στα γραφεία ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 12:40 pm


Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Ημαθίας για τον Νίκο Μουτσόπουλο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Ημαθίας για τον Νίκο Μουτσόπουλο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πλήρης ημερών στην ηλικία των 92 ετών , έφυγε στις 14 Μαρτίου 2019 ο καθηγητής της Αρχιτεκτονικής σχολής του Α.Π.Θ. Νίκος Μουτσόπουλος .Καθηγητής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 11:20 am


ΚΟΑ-Καβάκος: Μια συναυλία-καλλιτεχνικό γεγονός με καλό σκοπό! - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΚΟΑ-Καβάκος: Μια συναυλία-καλλιτεχνικό γεγονός με καλό σκοπό!  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Μια εξαιρετική συναυλία κλασσικής μουσικής απόλαυσε το κοινό, το βράδυ της Πέμπτης, στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών, με την Κρατική Ορχήστρα..

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 9:30 am


Πλήρης ημερών και έργου «έφυγε» ο καθηγητής Νικόλαος Μουτσόπουλος - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πλήρης ημερών και έργου «έφυγε» ο καθηγητής Νικόλαος Μουτσόπουλος  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πλήρης ημερών και πνευματικού έργου έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών, ο ομότιμος καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:30 am


Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας για την Επέτειο της μάχης των Οχυρών - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας για την Επέτειο της μάχης των Οχυρών  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας ανακοίνωσε τα εξής:Πληροφορούμε πρωτίστως τα Μέλη αλλά και τους Φίλους της Ενώσεως...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 8:40 pm


ΕΠΣ Ημαθίας Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 16 και 17/3 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΠΣ Ημαθίας Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 16 και 17/3  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Κανονικά συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας .Στην Α1 κατηγορία ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 12:20 pm


ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Την προσεχή Τετάρτη η 20η αγωνιστική - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Την προσεχή Τετάρτη η 20η αγωνιστική  Ημερήσια - Βέροια

Από την αρμόδια επιτροπη πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας αποφασίσθηκε η 20η αγωνιστική που βρίσκεται σε εκκρεμότητα να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 11:16 am


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την απώλεια του Νικόλαου Μουτσόπουλου - Verianet

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την απώλεια του Νικόλαου Μουτσόπουλου  Verianet

Θλίψη για την απώλεια του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, Νικόλαου ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:46 am


ΕΠΣ Ημαθίας Προγραμματισμός πρωταθλημάτων υποδομών Κ14 και Κ16 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΠΣ Ημαθίας Προγραμματισμός πρωταθλημάτων υποδομών Κ14 και Κ16  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από την επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων για τα πρωταθλήματα ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-14 και Κ-16.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:38 am


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης της Π.Ε. Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης της Π.Ε. Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω εκτέλεσης εργασιών που αφορούν εργασίες αντικατάστασης των υφιστάμενων στηθαίων ασφαλείας, στην Ε.Ο.4 Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, αποφασίζεται ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 12:58 pm


Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ημαθίας ευχαριστεί - Verianet

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ημαθίας ευχαριστεί  Verianet

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο κο Κουτσογιάννη και το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας για την παραχώρηση της αίθουσας ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 12:56 pm


Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Ημαθίας απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες - Ημερήσια - Βέροια

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Ημαθίας απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω χιονόπτωσης – παγετού, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία της Ημαθίας : από το 85ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 10:42 am


Τα «Χρονικά» του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ημαθία - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τα «Χρονικά» του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ημαθία  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Έτοιμο και το 36ο τεύχος των «Χρονικών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας» για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ημαθία. Πρόκειται για μία ακόμη έκδοση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 7:05 am


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - Αιτήσεις παραθερισμού ΚΑΑΥΛ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - Αιτήσεις παραθερισμού ΚΑΑΥΛ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακοινώνεται στα Μέλη ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων παραθερισμού στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, στα Γραφεία του Παραρτήματος, στην Επιτροπή.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 5:10 pm


Νίκη της ΕΠΣ Πρέβεζας κόντρα στην ΕΠΣ Ημαθίας με 1-0 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Νίκη της ΕΠΣ Πρέβεζας κόντρα στην ΕΠΣ Ημαθίας με 1-0  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» ο νοκ-άουτ αγώνας ανάμεσα στην ΕΠΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 5:03 pm


Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Ημαθίας και της Πέλλας - Voria

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Ημαθίας και της Πέλλας  Voria

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε συγκεκριμένα σημεία σε Ημαθία και Πέλλα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Τροχαίας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 1:22 pm


Φορολογικό σεμινάριο διοργανώνει η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Φορολογικό σεμινάριο διοργανώνει η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε. Νομού Ημαθίας, διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 10:00 π.μ., στο Εμπορικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 12:45 pm


Νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας | TornosNews.gr - Tornos News

Νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας | TornosNews.gr  Tornos News

Μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2019, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 12:18 pm


Παλουκοκαύτης! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Παλουκοκαύτης! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο Μάρτης αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά...παλουκοκαύτης, αφού μετά τα 25άρια που χτύπησε ο υδράργυρος το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, χθες, Τρίτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 10:07 am


Πρώτη επίσκεψη Τόλκα στα Κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και σε σχολεία της Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πρώτη επίσκεψη Τόλκα στα Κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και σε σχολεία της Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Για το πρόγραμμα και τον αριθμό των προσφύγων μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε χθες ο...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 10:00 am


Π.Ε. Ημαθίας: Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τις εκθέσεις Freskon 2019 και summer fancy food 2019 - Verianet

Π.Ε. Ημαθίας: Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τις εκθέσεις Freskon 2019 και summer fancy food 2019  Verianet

Ανακοίνωση Π.Ε. Ημαθίας προς ενημέρωση ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση FRESKON ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:01 am


Το τουριστικό προϊόν της Ημαθίας η βαριά βιομηχανία του αύριο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το τουριστικό προϊόν της Ημαθίας η βαριά βιομηχανία του αύριο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τα στοιχεία που ανέφερε στη συνέντευξή του στον ΑΚΟΥ 99.6 ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης για την επισκεψιμότητα και τον τζίρο της...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 8:00 am


Άξιοι εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Ελβετία για τον Μαραθώνιο του σκι αντοχής - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Άξιοι εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Ελβετία για τον Μαραθώνιο του σκι αντοχής  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Για άλλη μία χρονιά σκιέρ αντοχής από Βέροια και Νάουσα συμμετείχαν σε έναν από τους πιο γνωστούς μαραθώνιους με σκι αντοχής που γίνεται...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:47 pm


Φυλλάδια μοίρασε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Φυλλάδια μοίρασε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στην λαϊκή της Βέροιας για την διάδοση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 4:05 pm


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον» - Ημερήσια - Βέροια

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»  Ημερήσια - Βέροια

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου το απόγευμα, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Μ. Βεροίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Βόρειος Ήπειρος: ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 12:55 pm


Η προίκα της Μικρασιάτισσας, 4ήμερη έκθεση από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Η προίκα της Μικρασιάτισσας, 4ήμερη έκθεση από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων επ' ευκαιρία των 40 χρόνων από την ίδρυσή του 1979--2019 , ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας πραγματοποιεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 12:14 pm


Η Επέτειος του Ολοκαυτώματος του Νησίου Ημαθίας (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Η Επέτειος του Ολοκαυτώματος του Νησίου Ημαθίας (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε και το θείο λόγο στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 11:42 pm


ΕΠΣ Ημαθίας. Μεγάλη νίκη της Νάουσας 0-2 στο Ροδοχώρι. Νίκησαν ΠΑΟΚ και Τρίκαλα - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΠΣ Ημαθίας. Μεγάλη νίκη της Νάουσας 0-2 στο Ροδοχώρι. Νίκησαν ΠΑΟΚ και Τρίκαλα  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α' ερασιτεχνική. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε στη Νάουσα τον Αχιλλέα..

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 9:25 am


Ενημέρωση της Π.Ε. Ημαθίας για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ενημέρωση της Π.Ε. Ημαθίας για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από την Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ημαθίας ανακοινώνεται ότι: σύμφωνα με την ΥΑ 609/16822/14-02-2017(ΦΕΚ 600/24-02-2017) του ΥΠΑΑΤ ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 4:25 pm


Ο Φώτης Φωτιάδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη Πράξεις # Για Τη Μακεδονία - Verianet

Ο Φώτης Φωτιάδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη Πράξεις # Για Τη Μακεδονία  Verianet

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα είναι ο κ. Φώτης Φωτιάδης, αρχιτέκτων μηχανικός, με την παράταξη του κ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 9:24 pm


Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την Ημέρα της Γυναίκας - Verianet

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την Ημέρα της Γυναίκας  Verianet

Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλώς η αφορμή για άλλη μία ευχή και άλλη μια εκδήλωση. Είναι μία επέτειος που εξακολουθεί να υπενθυμίζει πως ο δρόμος ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο αθλητικό σωματείο ΑμΕΑ ν. Ημαθίας «Αιγές» - Ημερήσια - Βέροια

Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο αθλητικό σωματείο ΑμΕΑ ν. Ημαθίας «Αιγές»  Ημερήσια - Βέροια

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019 ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου μας. Οι βασικές επιδιώξεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 9:52 am


Γνωστοποίηση σύνθεσης νέου Δ.Σ. της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Γνωστοποίηση σύνθεσης νέου Δ.Σ. της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Σας γνωστοποιούμε ότι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων Ν. Ημαθίας, της 16ης Φεβρουαρίου 2019, εξελέγησαν τα νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:51 am


Γενέθλια της ομάδας Εθελοντών-δοτών μυελού Ν. Ημαθίας - Βίντεο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Γενέθλια της ομάδας Εθελοντών-δοτών μυελού Ν. Ημαθίας - Βίντεο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στην ανάρτηση που έκανε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, Αντώνης Ιατρόπουλος, η «ψυχή» της ομάδας Εθελοντών-δοτών μυελού των οστών Ν. Ημαθίας,

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σήμερα η κλήρωση του κυπέλλου - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σήμερα η κλήρωση του κυπέλλου - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 6.30μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Ημαθίας : Κανονικά η Α' κατηγορία - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ Ημαθίας : Κανονικά η Α' κατηγορία - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Κανονικά θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 9 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας όπως και το αντίστοιχο των Κ16. Αντίθετα λόγω των ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασαν τα Παλατίτσια. Στην κορυφή η Κουλούρα. - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασαν τα Παλατίτσια. Στην κορυφή η Κουλούρα.  Ημερήσια - Βέροια

Ο ΠΑΟ Κουλούρας εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του ΠΑΟ Παλατιτσίων στην έδρα του και με την εκτός έδρας νίκη του στο Καμποχώρι με 1-2 έμεινε μόνος ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Αύξηση συνδεδεμένης στα ροδάκινα προτείνουν οι αγρότες της Ημαθίας - AgroNews

Αύξηση συνδεδεμένης στα ροδάκινα προτείνουν οι αγρότες της Ημαθίας  AgroNews

Την αύξηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο συμπύρηνο ροδάκινο που οδηγείται στη χυμοποίηση ζητά με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας - Verianet

Το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας  Verianet

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων Ν. Ημαθίας, της 16ης Φεβρουαρίου 2019, εξελέγησαν τα νέα συμπληρωματικά μέλη του Διοικητικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Περιοδεία ΛΑΕ με Στρατούλη – Κανταρά στην Ημαθία - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Περιοδεία ΛΑΕ με Στρατούλη – Κανταρά στην Ημαθία  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΔΤ: Την Ημαθία επισκέφθηκαν την Παρασκευή 1 Μαρτίου τα μέλη της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρης Στρατούλης και Τάσος Κανταράς. Τα δύο μέλη της ΠΓ ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος με 2-0 και συνεχίζει να μοιράζεται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Φορολογικό σεμινάριο της ΕΦΕΕ Ημαθίας στη Βέροια (08/03) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Φορολογικό σεμινάριο της ΕΦΕΕ Ημαθίας στη Βέροια (08/03)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε. Νομού Ημαθίας, διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 στις 04:30 μ.μ. στο Πολυχώρο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


ΚΙΝΑΛ: Ποιοί αντιπρόσωποι της Ημαθίας εκλέχθηκαν για το 2ο Συνέδριο - Verianet

ΚΙΝΑΛ: Ποιοί αντιπρόσωποι της Ημαθίας εκλέχθηκαν για το 2ο Συνέδριο  Verianet

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων του νομού Ημαθίας για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Εκδηλώσεις του συλλόγου νεφροπαθών ν. Ημαθίας για την παγκόσμια ημέρα νεφρού - Ημερήσια - Βέροια

Εκδηλώσεις του συλλόγου νεφροπαθών ν. Ημαθίας για την παγκόσμια ημέρα νεφρού  Ημερήσια - Βέροια

Ο σύλλογος νεφροπαθών ν. Ημαθίας για την παγκόσμια ημέρα νεφρού (14/3/2019) θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις : α) Το Σάββατο 9/3/2019 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Συνάντηση κορυφής Trump με Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Συνάντηση κορυφής Trump με Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο Δημήτρης Ψαθάς, γιος του αλησμόνητου αυλητή Βαγγέλη, συνοδεύοντας πολιτιστικά συγκροτήματα της Ημαθίας, σε εκδηλώσεις της ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παπάς στη Βέροια Την Τετάρτη 20/3/2019 θα επισκεφτεί τη Βέροια ο Υπουργός ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


ΕΦΑ Ημαθίας: Ημερολόγιο εκδηλώσεων Μαρτίου 2019 - Verianet

ΕΦΑ Ημαθίας: Ημερολόγιο εκδηλώσεων Μαρτίου 2019  Verianet

Πρώτος μήνας της Άνοιξης, ανθισμένος και ανθεστήριος! Αναμένοντας από ώρα σε ώρα να ανθίσουν οι πρώτες αμυγδαλιές και οι ροδακινιές παντού στην Ημαθία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

To Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.00΄, στα Γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας (Κονίτσης 4-Βέροια) θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Ανακοίνωση της Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σε σχέση με τις φήμες οι οποίες εντέχνως διαδίδονται, για το ποιο ψηφοδέλτιο στηρίζει το ΚΚΕ, η Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ, δηλώνει για άλλη μια φορά, ότι δεν έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Σύλληψη 47χρονου σε περιοχή της Ημαθίας για το αδίκημα της ληστείας - Ημερήσια - Βέροια

Σύλληψη 47χρονου σε περιοχή της Ημαθίας για το αδίκημα της ληστείας  Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθη την Τρίτη το πρωί, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Το ΚΚΕ Ημαθίας για τη συνέντευξη Τζιτζικώστα στην Ημαθία - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Το ΚΚΕ Ημαθίας για τη συνέντευξη Τζιτζικώστα στην Ημαθία  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΔΤ από ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ: «Να προσέχετε: στη θέση του παλατιού ας υποθέσουμε ένα κοτέτσι και πως βρέχει ,είναι πολύ πιθανόν να μπω μέσα στο κοτέτσι για ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Δυο συλλήψεις στην Ημαθία για κλοπές - Πληροφοριοδότης

Δυο συλλήψεις στην Ημαθία για κλοπές  Πληροφοριοδότης

Συνελήφθη χθες (26 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 47χρονος ημεδαπός, διότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Α. Τζιτζικώστας: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 8.500 πολίτες της Ημαθίας που χτυπήθηκαν από την κρίση - Thestival

Α. Τζιτζικώστας: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 8.500 πολίτες της Ημαθίας που χτυπήθηκαν από την κρίση  Thestival

Συνολικά 8.500 άποροι πολίτες της Ημαθίας έλαβαν βοήθεια και ωφελήθηκαν από τις δράσεις του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Αύριο Τσικνοπέμπτη ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Αύριο Τσικνοπέμπτη ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, όπως κάθε χρόνο, πιστός στην τήρηση του εθίμου της Τσικνοπέμπτης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κοσμικό κέντρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και ο Δήμος Αιγιαλείας - 902.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και ο Δήμος Αιγιαλείας  902.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


7 χρυσά μετάλλια σε 7 αγωνίσματα ο Πασίδης Χαράλαμπος του Πήγασου Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

7 χρυσά μετάλλια σε 7 αγωνίσματα ο Πασίδης Χαράλαμπος του Πήγασου Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Στις 15 - 17 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθησαν οι Χειμερινοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών στα κολυμβητήρια Ο.Α.Κ.Α, Πειραιά και Νίκαιας. Στους παραπάνω ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:21 am


ex-Αιρετικά: Από "τυχοδιώκτης" μέχρι "βαρίδιο" ο Τόλκας για το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας - Έσπασε η σιωπή - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ex-Αιρετικά: Από "τυχοδιώκτης" μέχρι "βαρίδιο" ο Τόλκας για το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας - Έσπασε η σιωπή  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Ένα καζάνι που έβραζε τόσες μέρες ήταν η νομορχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, μετά την υπουργοποίηση Τόλκα και "έσκασε" το μεσημέρι της Κυριακής ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Η Ημαθία σε διεθνή έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Η Ημαθία σε διεθνή έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” συμμετέχει και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης της περιοχής ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Δελτίο τύπου της Π.Ε. Ημαθίας για τη συνάντηση στο υπουργείο εσωτερικών με θέμα τη μεταφορά μαθητών - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δελτίο τύπου της Π.Ε. Ημαθίας για τη συνάντηση στο υπουργείο εσωτερικών με θέμα τη μεταφορά μαθητών  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σε συνέχεια των επανειλημμένων συναντήσεων στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαιτζίδη, των πιέσεων που ασκήθηκαν από την...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Συνεχίζει στο «τιμόνι» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, για τρίτη χρονιά, ο Χρήστος Σιμούλης - Ημερήσια - Βέροια

Συνεχίζει στο «τιμόνι» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, για τρίτη χρονιά, ο Χρήστος Σιμούλης  Ημερήσια - Βέροια

Θετικά τα νέα για την Ημαθία, αφού κατά τη διάρκεια των ετήσιων κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, ο Χρήστος Σιμούλης συνεχίζει στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Ετήσιος χορός συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας - Πληροφοριοδότης

Ετήσιος χορός συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας  Πληροφοριοδότης

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30μμ, στο κέντρο Σείριος στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Ημαθίας . Οι διαιτητές των επαναληπτικών του Κυπέλλου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΕΠΣ Ημαθίας . Οι διαιτητές των επαναληπτικών του Κυπέλλου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Κυπέλλου Ημαθίας που θα διεξαχθούν την...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Στις φλόγες τυλίχθηκε αγροτική αποθήκη στη Νάουσα Ημαθίας - Voria

Στις φλόγες τυλίχθηκε αγροτική αποθήκη στη Νάουσα Ημαθίας  Voria

Στο σημείο επιχείρησαν 9 άτομα με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Κώστας Καλαϊτζίδης : «Και στους δρόμους της Π.Ε. Ημαθίας οι πινακίδες θα γράφουν μόνο Σκόπια». - Ημερήσια - Βέροια

Κώστας Καλαϊτζίδης : «Και στους δρόμους της Π.Ε. Ημαθίας οι πινακίδες θα γράφουν μόνο Σκόπια».  Ημερήσια - Βέροια

Θέλω να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά την ταύτισή μου, με τις απόψεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Τελωνείο Ημαθίας: Βρίσκει στέγη στην «Αμάλθεια» που παραχωρείται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων - Εφημερίδα Μακεδονία

Τελωνείο Ημαθίας: Βρίσκει στέγη στην «Αμάλθεια» που παραχωρείται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων  Εφημερίδα Μακεδονία

Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), παραχωρείται τμήμα του ακινήτου της εταιρίας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.» προκειμένου να λειτουργήσει το τελωνείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Ημαθία: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο - CNN Greece

Ημαθία: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο  CNN Greece

Ειδήσεις - Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας, Χρήστου Πετρίδη .

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΔΤ: Ο νεοσύστατος Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ημαθίας

Φιλικοί ιστότοποι: