Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Στο κινηματογράφο ΣΤΑΡ θα μιλήσει την Παρασκευή ο Παύλος Παυλίδης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Βέροιας 
κ. Παύλος Παυλίδης
και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι
της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Βέροιας
"ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"
σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019
στις 8.30 το βράδυ, 
την κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας,
στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ


Οι "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" ενώνουμε πολιτικές, ανθρώπους, 

νέες ιδέες, συμμετοχικές διαδικασίες και δίνουμε 

τέλος σε ότι δεν ωφελεί τον τόπο. 

Σε αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Ελάτε να αλλάξουμε τον δήμο μας!!

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:51 pm


Δεν τον πτόησε η βροχή τον Αντώνη Μαρκούλη ο κύβος ερρίφθη η Βέροια αλλάζει στη σελίδα τόνισε στην ομιλία του

Πολίτες της Βέροιας,


ο κύβος ερρίφθη! Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα! Η Βέροια την Κυριακή δείχνει τον δρόμο της Δημοκρατίας, δείχνει τον δρόμο της Ελπίδας, δείχνει τον δρόμο της Προοπτικής! Η σημερινή σας παρουσία δίνει μήνυμα ανανέωσης, δίνει μήνυμα αλλαγής, δίνει μήνυμα δύναμης. Η μεγάλη αυτή συγκέντρωση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και νίκης. Την Κυριακή πηγαίνουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω αυτούς που αποφάσιζαν χωρίς εμάς.

 Πολίτες της Βέροιας,


Αυτήν την Κυριακή, αλλάζουμε σελίδα. Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα αλλάξουμε βιβλίο! Κάνουμε παρελθόν τη στασιμότητα, την αδράνεια και την ανικανότητα. Φέρνουμε την ελπίδα, το όραμα και την αξιοπρέπεια μπροστά. 


Δεν θα τους αφήσουμε να μας κρατήσουν άλλο πίσω.


Τώρα, με τους Πολίτες και για τους Πολίτες, πηγαίνουμε μόνο μπροστά!


Από τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητάς μας, και μέχρι σήμερα, δείξαμε ότι είμαστε μία παράταξη με σχέδιο, με σοβαρότητα, με προοπτική να διοικήσει τον Δήμο της Βέροιας. Σε αντίθεση με άλλες υποψηφιότητες, που όλο αυτό το διάστημα αναλώθηκαν σε μεγαλοστομίες, σε γενικολογίες και σε συνθηματολογία, εμείς είμαστε η μοναδική παράταξη που με καθαρό και στοχευμένο προγραμματικό λόγο σταθήκαμε σοβαροί στην προεκλογική περίοδο. 


Η σημερινή σας παρουσία είναι η ψήφος εμπιστοσύνης για τη μέχρι τώρα πορεία μας.


Φίλες και φίλοι, 


ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε οριστικά με το καθεστώς που επί πενταετία «κρατούσε» την πόλη πίσω, στερώντας της κάθε προοπτική ανάπτυξης.

ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε στον τόπο ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.


ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν αυτές οι δυνάμεις που θα πάνε την πόλη μπροστά.


Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η οργή μας για την ανικανότητά τους ξεχειλίζει και φωνάζουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. Τέρμα με το κατεστημένο της αβελτηρίας και της ανικανότητας.


Ένα κατεστημένο που νιώθει πλέον το τέλος του να είναι κοντά και αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις.

Ποια είναι, λοιπόν, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή;


Προσπαθεί να εκπέμψει την εικόνα του «καλού παιδιού», το οποίο δήθεν είναι μακριά από τη διαπλοκή και την τακτοποίηση ημετέρων. Μα ακόμη και η σύνθεση του ψηφοδελτίου καταδεικνύει το αντίθετο. Με έμμεση παραβίαση της νομοθεσίας περί των κωλυμάτων εκλογής, συμμετέχουν ως υποψήφιοι, παιδιά και σύζυγοι υπαλλήλων νομικών προσώπων, που ταυτόχρονα τα παιδιά τους αναλαμβάνουν την εκτέλεση έργων δια της μεθόδου της απευθείας ανάθεσης αλλά και  συνεργάτες εργολάβων που εκκρεμεί η αποπληρωμή του εργολαβικού ανταλλάγματος από εκτελεσθέντα έργα.

Τακτοποιούν, με νομιμοφανή τρόπο, τα δικά τους παιδιά και, όταν τίθεται θέμα, κλαψουρίζουν περί του δικαιώματος και των δικών τους παιδιών στην εργασία, λησμονώντας ότι μία χρηστή Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να βλέπει ισότιμα όλους τους πολίτες και κυρίως όλους τους νέους.

Όμως, τα «κατορθώματα» τους δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ξανά τη γέφυρα Κούσιου, ένα έργο πλήρως χρηματοδοτημένο από ιδιώτες, το οποίο εδώ και δέκα χρόνια παραμένει ανολοκλήρωτο. Είναι περιττό να αναφέρω ξανά το ζήτημα του κολυμβητηρίου, ενός έργου που δεν έγινε ποτέ όμως παρόλα αυτά κόστισε ακριβά στους πολίτες του Δήμου. Και βέβαια, δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τον επίσης ανολοκλήρωτο δρόμο που θα συνέδεε τον οικισμό του Σελίου με το Άνω Σέλι.

Οι κάτοικοι της πόλης μας έρχονται αντιμέτωποι με μία κατάσταση που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους: αδέσποτα, απορρίμματα, βρώμικοι κάδοι, λακκούβες, έλλειψη χώρων στάθμευσης, κυκλοφοριακό, απουσία βασικών υποδομών. Όλα αυτά συνθέτουν την προβληματική εικόνα που δυστυχώς επικρατεί σήμερα στον αστικό ιστό.  

Αλλά και η περιφέρεια του Δήμου, οι Κοινότητές μας, αφέθηκαν στην τύχη τους. Στις επισκέψεις μας στα χωριά διαπιστώσαμε την εικόνα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι καθημερινά: την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης. Είναι αδιανόητο, εν έτει 2019, να υπάρχουν Κοινότητες χωρίς αποχετευτικό δίκτυο, όπως ο Άγιος Γεώργιος και η Βεργίνα. Είναι ανεπίτρεπτο, η Βεργίνα, η οποία θα έπρεπε να αποτελεί την ατμομηχανή της τουριστικής δραστηριότητας του Δήμου, να μη διαθέτει αποχετευτικό δίκτυο. Είναι ντροπιαστικό, οι τουρίστες στη Βεργίνα να γίνονται θεατές της εκροής των βόθρων σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης. 

Ενόψει, λοιπόν, των εκλογών της Κυριακής καλείται ο δημότης να επιλέξει με ποιους θα συνεχίσει από δω και πέρα την πορεία του:


-Θα συνεχίσει  με τους ίδιους που τα μέγιστα ευθύνονται για την πανθομολογούμενη οπισθοδρόμηση;

-Θα συνεχίσει με εκείνους που σήμερα υπόσχονται να κάνουν όσα δεν έκαναν επί πολλές θητείες;

-Θα συνεχίσει με εκείνους που δοκιμάσθηκαν και ξαναδοκιμάσθηκαν, μετρήθηκαν και ξαναμετρήθηκαν και τελικά βρέθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων;


Όχι, κύριοι! Έφτασε η ώρα της ανατροπής. Έφτασε η ώρα της ελπίδας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αναγέννησης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ανασυγκρότησης.


Αυτοί, φίλες και φίλοι, είναι που εδώ και χρόνια υπόσχονται πολλά και τελικά πράττουν ελάχιστα. Εμείς, από την άλλη, είμαστε αυτοί που θα πράξουμε περισσότερα από αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε.


Τον Μάρτιο, στη μεγάλη συγκέντρωση στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ εκθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για τον Δήμο μας. Τον Απρίλιο δόθηκε τμηματικά στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Συνοπτικά, τα κυριότερα σημεία του προγράμματός μας είναι: 

-η ολοκλήρωση επιτέλους των τριών μεγάλων έργων που θα δώσουν ώθηση ανάπτυξης στον Δήμο μας: της γέφυρας Κούσιου, του δρόμου Σέλι-Άνω Σέλι και του κολυμβητηρίου,

-η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, η προώθηση της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων και η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης της πληρότητάς τους 

-η προμήθεια του Δήμου με ειδικό μηχάνημα επούλωσης λακκούβων και ασφαλτόστρωσης

-η κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης, η σύνδεση των κοντινών Κοινοτήτων με τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας και η δημιουργία νέων μικρών βιολογικών στις απομακρυσμένες Κοινότητες του Δήμου

-η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών και σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο μίας γενικής πολιτικής φιλικής προς το περιβάλλον

-η απαρέγκλιτη και σταθερή εφαρμογή του Νόμου για τα αδέσποτα ζώα με αναβάθμιση του ρόλου του καταφυγίου-κυνοκομείου, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο τούτο πρόβλημα, που βασανίζει τον Δήμο μας

-η εισαγωγή του συστήματος της έξυπνης στάθμευσης έναντι συμβολικού αντιτίμου των 60 λεπτών του Ευρώ ανά ώρα στις κεντρικές αρτηρίες και λήψη ειδικής μέριμνας για δωρεάν στάθμευση των οχημάτων από τους κατοίκους των λοιπών περιοχών, η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης και περιφερειακών χώρων στάθμευσης στις εισόδους της πόλης, η λειτουργία του χώρου στάθμευσης κάτω από την Ελιά και η μεταφορά των σταθμαρχείων των Υπεραστικών, Αστικών Λεωφορείων εκτός κέντρου της πόλης

 -ο ανασχεδιασμός της Πλατείας Ωρολογίου, για να ξαναγίνει ένας πνεύμονας στο κέντρο της πόλης

-η διεκδίκηση και αξιοποίηση για τουριστικούς σκοπούς του κτιρίου των Παλαιών Δικαστηρίων

-η δημιουργία αθλητικού πάρκου και πάρκου αναψυχής στο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου με έμφαση στον μαζικό αθλητισμό

-η ανάδειξη του φράγματος της Αγίας Βαρβάρας σε έναν χώρο αναφοράς για τους πολίτες με την κατασκευή ενός εκτενούς ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου, εκτεινόμενου από τους Λαδόμυλους μέχρι τη λίμνη

-η βελτίωση επί το ασφαλέστερο του δρόμου Βέροιας-Βεργίνας

-η ανάδειξη της Βεργίνας σε παγκόσμια πολιτιστική πρωτεύουσα με τη διοργάνωση διεθνούς φεστιβάλ απονομής βραβείων σε διάφορους τομείς (βραβεία ALEXANDER)

-η δημιουργία πολιτιστικής διαδρομής με άξονα τον Τριπόταμο, η οποία θα «παντρεύει» αρμονικά τη σύγχρονη πόλη (αγορά, καφέ, εστιατόρια) με τις παλιές συνοικίες (Κυριώτισσα, Μπαρμπούτα)

-η καθιέρωση πεζής διαδρομής που θα συνδέει τα θρησκευτικά μνημεία της πόλης

-ο συντονισμός δράσεων, πρωτοβουλιών ή ακόμη και δυναμικών κινητοποιήσεων για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα καθώς και η δημιουργία Ειδικού Γραφείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής

-το βάθεμα της Δημοκρατίας, μέσα από τη διοργάνωση ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων, την εφαρμογή του θεσμού των Τοπικών Συνελεύσεων, την προώθηση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

-η ανάπτυξη εφαρμογής αναφοράς προβλημάτων σε ζωντανό χρόνο και η λειτουργία Τηλεφωνικής Γραμμής Δημότη

-η ενίσχυση των κοινωνικών δομών (Δημοτικό Ιατρείο και Φαρμακείο, Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Παντοπωλείο, Λεωφορείο)

-η εύρεση, σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία του καταλληλότερου χώρου για τη μετεγκατάσταση των Ρομά, με γνώμονα τη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης

-η βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη και τις δημοτικές υπηρεσίες για τα Άτομα με Αναπηρία.


Όλα τα παραπάνω, φίλες και φίλοι, θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου ο νέος αυτοδιοικητικός μας χάρτης, το νέο συμβόλαιο τιμής με τους δημότες  για ένα καταρχήν νοικοκύρεμα του Δήμου μας.


Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στο οποίο κυριαρχούν οι αρχές της αυτοδιοικητικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. 


Επιδιώκουμε την απελευθέρωση και την ανάδειξη νέων κοινωνικών δυνάμεων. Έχουμε επιλέξει, αντί να συμπεριλάβουμε στο ψηφοδέλτιό μας παράγοντες ή παραγοντίσκους, να εκφράσουμε το μαζικό κίνημα, τους λαϊκούς αγώνες και τους λαϊκούς αγωνιστές. Να βγάλουμε στο προσκήνιο τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.


Ήθελα επιπλέον να επισημάνω τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων στη σημερινή συγκέντρωση. Τούτο έχει να κάνει και με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας που απαρτίζεται από πολλούς νέους ανθρώπους. Δώσαμε τόπο στα περήφανα νιάτα που εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών εγκαταλείπουν την χώρα και  δεσμευόμαστε να είμαστε συνοδοιπόροι τους.


Ο Δήμος Βέροιας τώρα χρειάζεται Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους αποφασισμένους να αγωνισθούν, να διεκδικήσουν και να συγκρουσθούν αν χρειασθεί, για την προκοπή του τόπου.


Και εμείς έχουμε τη βούληση για μία τέτοια πολιτική.


Έχουμε τη βούληση να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας εκείνους που έθεσαν στο περιθώριο τον Δήμο της Βέροιας.

Αισθανόμαστε βαριά την ευθύνη για την προκοπή μιας περιοχής όπως η δική μας, με μακρόχρονη Ιστορία και θα αγωνισθούμε για μια προοπτική ανάπτυξης αντάξια της, έτσι ώστε η Βέροια εκτός από γεωγραφικό σταυροδρόμι να αποτελέσει και παγκόσμιο σταυροδρόμι γεωπολιτικών εξελίξεων.


Σας κοιτάζουμε ίσια στα μάτια, γιατί δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες και σας ζητάμε να μας στηρίξετε.

Να στηρίξετε τον συνδυασμό μας με όλες σας τις δυνάμεις.


Φίλες και φίλοι,

Τα προσωπεία έπεσαν. Οι πολίτες γνωρίζουν πια το ποιόν της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Οι πολίτες γνωρίζουν τώρα ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν την πορεία το Δήμου στο σκοτάδι. Όμως, πλέον, ξέρουν και αυτούς που μπορούν να οδηγήσουν τον Δήμο στο ξέφωτο.

Γι’ αυτό, την Κυριακή, δώστε μας τη δύναμη για να σηκώσουμε τον ήλιο της Ελπίδας πάνω από τη Βέροια. Για να δώσουμε Προτεραιότητα στις ανάγκες των Πολιτών. Την Κυριακή γράφουμε Ιστορία. Την Κυριακή θα νικήσουμε!


Γεια σας!

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:51 pm


Με υπομονή άκουγε ο κόσμος τη Γεωργία Μπατσαρά μέσα στη βροχή-μήνυμα Νίκης έστειλε η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας

Φίλοι και φίλες, 

θα μου επιτρέψετε έτσι να σας προσφωνήσω σήμερα, χωρίς διακρίσεις, γιατί σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί δεμένοι, με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, αγάπης και αγωνιστικότητας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας απόψε εδώ.

 Σας ευχαριστώ θερμά που για μια ακόμα φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.  

Και είμαστε κάθε φορά και περισσότεροι. Η αποψινή συγκέντρωση ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Πολίτες από κάθε γωνιά του δήμου, φίλοι μας, υποστηρικτές μας, ψηφοφόροι μας είναι όλοι εδώ μαζί μας και όλοι μαζί στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου, την Κυριακή. 

 Μας στέλνετε την αγάπη, την αισιοδοξία και τη συμπαράσταση σας στον αγώνα μας. Μας δίνετε δύναμη να ξεπεράσουμε το άγχος και την κόπωση  των τελευταίων ημερών. 

Σας ανταποδίδουμε την προσωπική μου αγάπη και ευγνωμοσύνη, των υποψήφιων συμβούλων και όλων των συνεργατών μας και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. 

Φίλοι και φίλες, 

Βρισκόμαστε δύο μόλις μέρες  πριν από τις εκλογές.

Δύο και σήμερα όπως θα λέγαμε στις ιδιωτικές μας συζητήσεις, θέλοντας να δώσουμε κουράγιο και δύναμη ο ένας τον άλλο, αλλά και να αφήσουμε να διαφανεί αυτή η κρυφή ελπίδα της νίκης, που μας κρατάει όρθιους, μας παθιάζει και μας πεισμώνει κάθε μέρα και πιο πολύ. 

Την Κυριακή οι κάτοικοι, οι ψηφοφόροι του δήμου μας θα δώσουν την μεγάλη απάντηση.

Φτάνει πια η μιζέρια, η αδιαφορία, η εγκατάλειψη. 

Φτάνει πια η παρακμή. 

Ο δήμος μας πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Πρέπει να βρει καινούργια περπατησιά. 

Να βαδίσει στο δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης, της προκοπής, της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της προοπτικής. 

Πρέπει να βαδίσει στο δρόμο που εμείς ανοίγουμε μπροστά του.

Στο δρόμο που οδηγεί με πίστη και αισιοδοξία στο αύριο και όχι στην υπανάπτυξη του χθες. 

Η Βέροια, η πόλη των βυζαντινών μνημείων και εκκλησιών,  του βήματος του Αποστόλου Παύλου, της Κυριώτισσας, του Μεντρεσσέ Τζαμί και της εβραϊκής συναγωγής, η Βέροια των τριών πολιτισμών που διαθέτει μια μακραίωνη ιστορία, δε  μπορεί να μείνει καθηλωμένη στο χθες.

Έχει ανάγκη να βγει μπροστά.

 Να τραβήξει μπροστά.

 Να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη.

Και αυτό θα το πέτυχουμε μαζί.

Γιατί εμείς δε φιλοδοξούμε να αναλάβουμε απλά τις τύχες του δήμου μας από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Δε φιλοδοξούμε να γίνουμε η νέα δημοτική αρχή που θα είναι κλεισμένη στο γραφείο της και θα διαδραματίζει ένα διαχειριστικό ρόλο.

Φιλοδοξούμε να είμαστε η δημοτική αρχή που θα απογειώσει το δήμο, θα του δώσει νέα σύγχρονη, Ευρωπαϊκή προοπτική, θα τον κάνει το δήμο πρότυπο της επομένης 4-ετίας και όχι δήμο στασιμότητας όπως ήταν την προηγουμένη 5-ετία. 

Φίλοι και φίλες, 

Δε μας γοητεύει η ιδέα της κατάκτησης του δημαρχιακού θώκου. Περάσαμε από θέσεις διοίκησης και εξουσίας, ανώτερης αυτής του δημάρχου. 

Μας γοητεύει η ιδέα της εργασίας, της προσφοράς, της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας του δήμου μας, της πόλης μας, των χωριών μας.

Οραματιζόμαστε το αύριο, το μέλλον και θέλουμε να δώσουμε μια άλλη ώθηση, να χαράξουμε μια άλλη πορεία. 

Να απελευθερώσουμε και να αξιοποιήσουμε όλες τις υγιείς, τις τεράστιες δυνάμεις της πόλης μας που δεν είναι άλλες από το ανθρώπινο δυναμικό της. 

Φίλοι και φίλες,

 ένας μακρύς και με πολλές ιδιαιτερότητες, πλην όμως γοητευτικός προεκλογικός αγώνας φτάνει στο τέλος του. 

Καθ’ όλη τη διάρκειά του, ο πολιτικός, αυτοδιοικητικός λόγος δοκιμάστηκε. Δοκιμάστηκαν οι ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και αντοχές μας. 

Απέναντι στη λασπολογία, τη μικρότητα, στις φτηνές προκλήσεις και στην έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων, επιλέξαμε τον πολιτικό πολιτισμό, την επαφή με τους πολίτες, την καταγραφή των προβλημάτων και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης. 

Από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μας, αρχίσαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα με πρώτο στόχο να συγκροτήσουμε την αυτοδιοικητική μας ομάδα επιλέγοντας τους καλύτερους. 

Συνδυάζουμε την γνώση και την εμπειρία με την ακμάδα και την ορμή της νιότης. Κοινό μας στοιχείο η αγάπη μας για τον τόπο και τους πολίτες του, το μεράκι και η διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Παράλληλα επισκεφτήκαμε όλα τα χωριά του δήμου και τις γειτονιές της πόλης, καταγράψαμε  τα προβλήματα και με βάση αυτά αλλά και τις γνώσεις, τις εμπειρίες μας, τις αρχές, τις αξίες μας και τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα μας.

Απέναντι στις εκθέσεις ιδεών οι οποίες στοχεύουν μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, εμείς αντιπαραθέτουμε τις δικές μας προτάσεις και λύσεις μέσα από ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παρόντος και στις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα του πολίτη και της οικογένειάς του. 

Όλα αυτά που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής του, που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του και λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία. 

Στόχος μας είναι να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί και στο τέλος της τετραετίας να παραδώσουμε στο λαό του δήμου μας ολοκληρωμένα έργα. 

Δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να απολογούμαστε για την αδράνεια, την απραξία και για ημιτελή έργα. Να σπεύδουμε προεκλογικά να αποκαταστήσουμε την αισθητική της πόλης, να εγκαινιάσουμε μικροέργα, να επιδεικνύουμε δραστηριότητα.

 Παλαιοκομματικές πρακτικές, προσφιλείς όμως στην παρούσα δημοτική αρχή, η οποία ας σημειωθεί ότι είναι η μακροβιότερη βάσει νόμου δημοτική αρχή πενταετίας.

Πέντε χρόνια δεν ήταν αρκετά ούτε για να αποπερατώσουν ένα έργο, ούτε για να κλείσουν τις λακκούβες ή να εγκαινιάσουν μικροέργα. Σπεύδουν τώρα προεκλογικά να καλύψουν τα κενά μιας πενταετίας. Βέβαια ξέχασαν να βάψουν τις διαβάσεις όπως μας καταγγέλλουν οι πολίτες, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι. Πιθανόν αυτό να το αφήνουν για αύριο ή μεθαύριο ή ακόμα και για την ημέρα των εκλογών, ώστε να δείξουν στους ψηφοφόρους την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Φίλοι και φίλες, 

είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός μπορεί και ξέρει να κρίνει, να συγκρίνει και να εμπιστεύεται. 

Και εμπιστεύεται εμάς. 

Γιατί πατάμε γερά στα πόδια μας.

Γιατί του λέμε και θα συνεχίσουμε να του λέμε την αλήθεια.

Γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα κρατήσαμε μια αξιοπρεπή στάση και έτσι θα πορευτούμε.

Γιατί δεν είμαστε ούτε λαϊκιστές ούτε εθνικιστές. 

Ούτε προσπαθούμε να χτίσουμε το πολιτικό μας μέλλον στη συμφωνία των Πρεσπών ως σύγχρονοι Μακεδονομάχοι. Με τη συμφωνία αυτή σαφώς διαφωνούμε.

Είμαστε πατριώτες με τη γνήσια σημασία του όρου.

 Αγαπάμε την πατρίδα μας, αγαπάμε τη Μακεδονία μας και δεν απεμπολούμε τις αρχές και τις αξίες που διδαχτήκαμε από τους γονείς μας και είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας. 

Άλλωστε είμαι η μοναδική από τους υποψηφίους δημάρχους, όσο και αν ακούγεται εγωιστικό, που με τις πενιχρές μου δυνάμεις πρόσφερα στην αποπεράτωση των στεγάστρων της Βεργίνας, το 1993 και στην οργάνωση των τεράστιων συλλαλητηρίων που γίνονταν στη Θεσσαλονίκη το 1991.

Φίλοι και φίλες, 

στις 26 Μαΐου πρέπει να επιλέξετε τους καλύτερους. 

Πρέπει να βάλουμε επιτέλους τέλος στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση. 

Πρέπει να αλλάξουμε την πορεία του δήμου μας γιατί 

Ο δήμος μας αξίζει καλύτερα. 

Πρέπει να κάνουμε τη Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ. 

Για να γίνει όμως αυτό φίλοι και φίλες 

Χρειάζεται πολλή δουλειά και έχουμε την ανάγκη όλων σας.

Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να υπερβούμε τα εμπόδια, να ξεπεράσουμε τις παλαιοκομματικές τακτικές αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν και κρατώντας αυτά που μας ενώνουν.

Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας και τις προτάσεις μας. 

Για την καθημερινότητα, για την ποιότητα ζωής, για το περιβάλλον, για την κοινωνική αλληλεγγύη, για τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα,για τις εξαγωγές, για τον τουρισμό, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Δεσμευτήκαμε 

Για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της αγροτικής οικονομίας, της τοπικής επιχειρηματικότητας και των εξαγωγών.

Για μια πόλη φιλική στους δημότες της και στους επισκέπτες της.

Για μια πόλη ανθρώπινη, καθαρή με ποιότητα ζωής.

Για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Για την ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Για ένα δήμο που θα είναι δίπλα στον πολίτη.

Για ένα δήμο που θα διαχειρίζεται το σύνολο της καθημερινότητας του πολίτη με σεβασμό και ευαισθησία. 

Πιστεύουμε σε ένα δήμο που θα διοικεί δημοκρατικά και θα απευθύνεται με πνεύμα δικαίου απέναντι σε όλους του πολίτες.

Στόχος μας είναι ένας νοικοκυρεμένος δήμος που θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, που θα αντιμετωπίζει τον εργαζόμενο  και το πολίτη σα συνεργάτη και φίλο.

Οραματιζόμαστε ένα δήμο που θα προσφέρει στους δημότες του όσο γίνεται περισσότερα, με λιγότερο κόστος γι’ αυτούς.

Ένα Δήμο που θα νοιάζεται από το μικρό παιδί μέχρι τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αναπηρία.

Θέλουμε ένα δήμο που θα ενισχύει την ιδιωτική πρωτοβουλία και θα εξαντλήσει και την παραμικρή δυνατότητα  αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, με τη σύμπραξη του Δημόσιου και  Ιδιωτικού τομέα όπου είναι δυνατόν και την ανάπτυξη συνεργασιών με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες.

Αυτά που προτείνουμε δεν είναι απλά υποσχέσεις. Μπορούν να υλοποιηθούν.

Ο σεβασμός του πολίτη προς το δήμο ξεκινά από το σεβασμό του δήμου προς τον πολίτη!!!

Φίλοι και φίλες,

Ο δήμος Βέροιας πρέπει να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός διεκδικητικού, μαχητικού δήμου με έτοιμες προτάσεις τόσο στους κύριους τομείς ανάπτυξης όσο και στα επιμέρους ζητήματα.

Αξιοποιούμε άμεσα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή μας, όπως είναι ο αναξιοποίητος νεολιθικός οικισμός της Νικομήδειας, η Βεργίνα, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, η Παλαιά Μητρόπολη, οι βυζαντινές μας εκκλησίες, η Παναγία Σουμελά, τα μοναστήρια του Τιμίου Προδρόμου και της Καλλίπετρας, οι παραδοσιακές συνοικίες της Μπαρμπούτας και της Κυριώτισσας, το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, ο χρυσοφόρος κάμπος, τα πανέμορφα βουνά μας, το Βέρμιο και τα Πιέρια, τα ποτάμια μας ο Αλιάκμονας και ο Τριπόταμος.

Μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο και δύσκολο έργο.

Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας και ολόκληρου του δήμου.

Πρέπει να κάνουμε τη Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ.

Να φροντίσουμε για την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τα αδέσποτα ζώα. Να μεταφέρουμε τους σταθμούς υπεραστικών και αστικών λεωφορείων εκτός πόλης.

Να κάνουμε παρεμβάσεις και να διορθώσουμε τις κακοτεχνίες της αστικής ανάπλασης.

Να ζωντανέψουμε τις πλατείες μας, την πλατεία Ωρολογίου, την πλατεία Ελιάς, που την καταστρέψανε με την ανάπλαση, την πλατεία Αγίου Αντωνίου.

Να βγάλουμε την πόλη από το γκρίζο, να της δώσουμε ζωντάνια και χρώμα.

Να φέρουμε επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου που θα φιλοξενούνται στην πόλη σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους. 

Να δημιουργήσουμε πολιτιστικές δράσεις, εμπορικές εκθέσεις με τα τοπικά μας προϊόντα, συνέδρια και εκδηλώσεις που θα κρατούν την πόλη και τους κατοίκους της σε εγρήγορση. 

Να αναδείξουμε και να προβάλουμε τη Βέροια ως πόλη του νερού με την κατασκευή μουσείου νερού.

Πως να πάει μπροστά ένας τόπος όταν όχι μόνο δεν αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες, αλλά καταστρέφονται και απαξιώνονται και αυτές που υπήρχαν?

Πως να φέρεις το πλήθος εκείνο των επισκεπτών σε μια πόλη όπου συμβαίνει μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Στενεύουνε οι δρόμοι και ταυτόχρονα στενεύουν τα πεζοδρόμια.

Φίλοι και φίλες,

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, διαθέτουμε επιστημονική κατάρτιση και μακρά εργασιακή εμπειρία. Ασκήσαμε διοίκηση. Ασχοληθήκαμε με το συνδικαλισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική. Άρα γνωρίζουμε τι σημαίνει εργασία, διοίκηση, διεκδίκηση, τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτική. 

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δε διεκδικούμε αξιώματα και τίτλους, αλλά το δικαίωμα να παίξουμε ουσιαστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών μας, στη ζωή των συνδημοτών μας. 

Δε διεκδικούμε αξιώματα…

Αναλαμβάνουμε ευθύνες…

Μας ενώνει

-η αγωνία για το σήμερα

-η ελπίδα για το αύριο

-η αγάπη για τον τόπο μας.

Φίλοι και φίλες,

Οι προτάσεις μας και το όραμα μας για ένα καλύτερο δήμο είναι πάνω και πέρα από κόμματα, συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Είναι οι αξίες μας και τα πιστεύω μας, είναι η αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Στη δύσκολη αλλά και δημιουργική αυτή πορεία για την ανάπτυξη του δήμου μας, σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί με ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση.

Σπίτι -σπίτι, πόρτα -πόρτα, γειτονιά –γειτονιά διαδώστε το μήνυμα ελπίδας της Βέροιας Πρωτεύουσας ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. Κινητοποιήστε τους συγγενείς σας, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας, τους γείτονες σας για την τελική μας  νίκη.

Όπλα μας είναι το ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα μας και το μεράκι μας για δουλειά.

Καμία ψήφος χαμένη.

Η ψήφος στη Βέροια ΠΡΩΤευσα ΠΟΛΗ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας. 

Είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε υπεύθυνη διοίκηση.

Στην πορεία αυτήν προς τη νίκη και την πρόοδο του δήμου μας, κανένας δεν περισσεύει.

Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.

Τους χρειαζόμαστε όλους για να πάμε τη Βέροια μπροστά.

Φίλες και φίλοι

Πάμε όλοι μαζί για να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ. 

Προχωρούμε μπροστά όλοι μαζί ενωμένοι με δυναμισμό και όραμα. 

Η νίκη μας θα είναι νίκη των πολιτών, θα είναι νίκη της Βέροιας, του δήμου μας. 

Σε αυτή την πορεία νίκης η οποία συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή είμαστε όλοι μαζί. 

Εσείς, η ομιλούσα, οι συνεργάτες μας και η υπέροχη μοναδική ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών και κοινοτικών μας συμβούλων, που θα μου επιτρέψετε να τους καλέσωδίπλα μου, ονομαστικά και ανά εκλογική περιφέρεια.


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ


1 Γεωργιάδης Κωνσταντίνος τουΧρήστου

2 Κελεσίδης Ευστάθιος του Αναστάσιου

3 Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης (Γιώτης) του Κωνσταντίνου

4 Σαρηγιαννίδης Σάββας τουΓεωργίου

5 Τσιβαρτζή Ροδιά (Ροδούλα) του Αρσενίου
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΕΡΓΙΝΑΣ


1 Λαζόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου

2 Τσιρογιάννης Δημήτριος του ΣωτηρίουΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


1 Αλεξίου Αικατερίνη του Χρήστου 

2 Βασιλειάδης Κωνσταντίνος του Αναστασίου 

3 Βύζα Καλλιόπη (Πόπη) του Αντωνίου 

4 Γεροντίδης Αθανάσιος του Δημητρίου 

5 Δαγαλέας Αθανάσιος του Σωτηρίου 

6 Δασκαλοπούλου Ελένη του Χριστοφόρου 

7 Ευαγγελόπουλος Χρήστος του Μιχαήλ 

8 Ζιώγας Δημήτριος του Στεφάνου 

9 Ζουλούμη Δήμητρα (Μιμίκα) του Χαραλάμπους 

10 Καρατζιούλα Αικατερίνη του Παύλου 

11 ΚασιάραΙουλιάνα-Ισαμπέλα του Ζολτάν

12 Κατσικάρη Ιουλία τουΓεωργίου


13 Κατσιούλη Αρχοντία του Κυριάκου 

14 Κύρτσιος Στέργιος του Διονυσίου 

15 Λιλιόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου 

16 Λιόλιου  Αντιγόνη του Στεφάνου 

17 Μιχαηλίδου Σταυρούλα του Γεωργίου 

18 Μοτσιόπουλος Χρήστος του Βασιλείου 

19 Μουρτζίλα Βασιλική του Αντωνίου

20 Μπαλή Αναστασία του Μιχαήλ 

21 Μπουρδούβαλη Χριστίνα του Αναστασίου 

22 Παζάρας Αντώνιος του Ιωάννη 

23 Παλουκίδης Κωνσταντίνος του Ανέστη 

24 Παναγιωτίδης Κυριάκος του Ευσταθίου 

25 Παπαδόπουλος Αργύριος του Κωνσταντίνου 

26 Παπαδόπουλος Κλήμαντος του Ιωάννη 

27 Παπαδοπούλου Αικατερίνη του Γεωργίου 

28 Παρασκευάς Κωνσταντίνος του Αναστασίου 

29 Πετρίδου-Τουτουντζίδου Ανθούλα του Κωνσταντίνου 

30 Πυρινός Δημήτριος του Παύλου 

31 Σαββίδης Γεώργιος του Παναγιώτη 

32 Σασσάλου Άννα του Παναγιώτη 

33 Σοφιανίδης Εμμανουήλ του Αθανασίου 

34 ΣυρόπουλοςΔημήτριος του Κωνσταντίνου 

35 Τζήμα-ΤόπηΣυρμούλα του Αστερίου 

36 Τριανταφυλλίδης Νικόλαος του Ευαγγέλου 

37 Τσιούντας Χρήστος του Νικολάου 

38 Τσίρης Γεώργιος του Αθανασίου 

39 Χατζηπαναγιωτίδης Αλέξανδρος του Δημητρίου 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΟΒΡΑΣ


1 Γαλιτσιάδου Μαρία του Δημητρίου 

2 ΜπραϊνατλήςΑργύριος του Αθανασίου 

3 Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Αχιλλέα Γεωργίου
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ


1 Μελιόπουλος Θωμάς του Νικολάου

2 Μπάτσιου Αναστασία του Θωμά ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Θεοδωρίδης Εμμανουήλ του Χαραλάμπους 

Κακαγιάννης Θεόδωρος του Στεφάνου 

Μπάκου Αμαλία του Γεωργίου 

Ορταντζόγλου Μαρία (Μιρέλα) του Αθανασίου 

Παζάρας Ιωάννης του Βασιλείου 

Πατσιαβούρας Νικόλαος του Μιχαήλ 

Σαρηγιαννίδης Σωτήριος του Βασιλείου 

Σισμανίδου Ειρήνη του Δημητρίου 

Στάμος Σωτήριος του Ελευθερίου 

Τζιούρτζια Αθηνά του Ευθυμίου

Τζιώνα-Σούμπουρου Δήμητρα του Αστερίου

Τσαουσίδης Παντελής του Παναγίωτη


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Αραμπατζή Αικατερίνη του Μιχαήλ

Καραβασίλη Κυριακή του Γεωργίου

Κοτζαπαρασίδου Ανατολή του Δημητρίου

Κούφα Μαρία του Αθανασίου

Μαυρόπουλος Θωμάς του Φιλίππου 

Παπαδόπουλος Αναστάσιος (Τσολιάς) του Γεωργίου


Υποψήφιος Τοπικός Πρόεδρος Πολυδένδρου

Μπατσαράς Ηλίας του Νικολάου

Υποψήφιος Τοπικός Πρόεδρος Δασκίου

Μπαμπέτσας Κωνσταντίνος 


Πάμε όλοι μαζί να νικήσουμε.!!!

Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ!!!

 Γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα. 

Σας ευχαριστώ θερμά.

Την Κυριακή ραντεβού στις κάλπες και το βράδυ της Κυριακής εδώ να γιορτάσουμε τη νίκη όλοι μαζί!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:47 pm


Βίντεο-Την στήριξή τους στον Κώστα Καλαϊτζίδη δηλώνουν ανοιχτά Στέφανος Αποστολίδης και Βασίλης Νικολόπουλος


Τους δύο γνωστούς επιχειρηματίες ιδιοκτήτες της tasty fruit Στέφανο Αποστολίδη και Βασίλη Νικολόπουλο της Ημαθίας βρήκαμε σήμερα και τους κάναμε ερώτηση πώς βλέπουν τις περιφερειακές εκλογές...
Και οι δυο μας είπαν ότι στηρίζουμε τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη διότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας πρόσφερε έργο...όπως και τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη..
Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:19 pm


«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες

Με απόλυτη επιτυχία και ευρύτατη αποδοχή από τους Συνδημότες μας σε ολόκληρο τον δήμο Βέροιας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας κ. Παύλου Παυλίδη. Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους συνέχισε τις επισκέψεις του σε φορείς, δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις του Δήμου για ενημέρωση της υπάρχουσας κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς και για κατάθεση των προτάσεων του συνδυασμού του. 

Περιόδευσαν σε όλη την αγορά της Βέροιας σε κάθε σημείο και δρόμο της και μίλησαν με εμπόρους και εργαζομένους, επισκέφθηκαν την Εφορία, το Δασαρχείο, τον σύλλογο εργαζομένων του δήμου Βέροιας και τις μεγάλες μονάδες επεξεργασίας φρούτων ΑΛΜΕ, VENUS, ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στο Μακροχώρι, την Πατρίδα, τα Ριζώματα, την Βεργίνα, το Εργοχώρι, τον Προμηθέα, την Καλλιθέα, την Πιερίων και την Κυψέλη άκουσαν τους συνδημότες μας και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν σ΄ένα δήμο που όπως τους είπαν «δεν ξέρει που είναι οι συνοικίες του».. 


Πήγαν παντού με όπλα το χαμόγελο τους και το πρόγραμμα του συνδυασμού που θα αλλάξει όλες αυτές τις περιοχές και τις εγκαταλελειμμένες συνοικίες και θα τις δώσει πραγματική ζωντάνια με στοχευμένες δράσεις.


Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παύλος Παυλίδης στις σύντομες αλλά ουσιαστικές σε λόγο ομιλίες του στους δημότες αυτού του τόπου, τόνισε πως ένας μοντέρνος και βιώσιμος δήμος πρέπει να δίνει έμφαση στην καθημερινότητα και την οικονομική δραστηριότητα και να βελτιώνει τις συνθήκες για την απόδοση της εργασίας όλων των πολιτών.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων του σε υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες ο κ. Παυλίδης συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζόμενους σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν στην λειτουργία των υπηρεσιών, στην στελέχωσή τους και τις ανάγκες που υπάρχουν για να καλυφθούν τα αιτήματα των πολιτών.

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Οι φωτογραφίες από την εξόρμηση των «ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ» το αποδεικνύει. Ο επικεφαλής της παράταξης που θα φέρει νέα πνοή στον δήμο μας το είπε πολλές φορές άλλωστε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου: «Ενώνουμε τον δήμο μας, αλλάζουμε την πόλη μας, τον τόπο μας!!»

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:23 pm


Γεωργία Μπατσαρά: Θέλουμε έναν Δήμο με υποδομές, καινοτομίες και σχέδιο τουριστικής αναβάθμισης

Από τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»-Γεωργία Μπατσαρά έγιναν γνωστές οι προτεραιότητες για έναν Δήμο με υποδομές, καινοτομία και σχέδιο για την τουριστική αναβάθμιση.

Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές και καινοτομίες με

• Την αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων με την εγκατάσταση αυτοματισμών για πάρκινγκ σε συνδυασμό με έξυπνες εφαρμογές μέσω κινητού τηλεφώνου για ενημέρωση για τα σημεία όπου υπάρχουν ελεύθερες Θέσεις στάθμευσης. 

• Τη λειτουργία ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του δήμου στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να αναφέρουν απευθείας προβλήματα όπως αστοχίες του οδοστρώματος, παράνομη απόρριψη σκουπιδιών, σημεία που χρήζουν επισκευής. 

• Τη λειτουργία συστημάτων «έξυπνου» φωτισμού, αποσκοπώντας στη μέγιστη δυνατή ενεργειακή εξοικονόμηση, εφαρμογές έξυπνης διαχείρισης απορριμμάτων και έξυπνης διαχείριση υδάτων 

• Τη λειτουργία ηλεκτρονικών εφαρμογών για τουριστικές διαδρομές στη πόλη μας, τη δημιουργία Θεματικών ομάδων ενδιαφέροντος και ξενάγησης στο δήμο μας με δυνατότητα ψηφιακής επιλογής από τους ενδιαφερόμενους. 

• Την ενθάρρυνση χρήσης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης με διατιθέμενο μέσο (ποδήλατο), όπως συμβαίνει και σε άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις. 


Στοχεύουμε στην: 

• Εξοικονόμηση και αύξηση πόρων πέρα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τον τακτικό προϋπολογισμό και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης με αξιοποίηση: 

• Της ακίνητης περιουσίας του δήμου και 

• Όλων των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων, με μια νέα λογική, στηρίζοντας ενεργά και αποφασιστικά, τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και αξιοποιώντας διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης όπως ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοπιστωτικούς διεθνείς οργανισμούς.


Προωθούμε άμεσα σχέδιο για την τουριστική αναβάθμιση και προβολή του δήμου μας 

• Με τη συμμετοχή του δήμου στο σχεδιασμό και υλοποίηση του σημαντικού και μεγαλόπνοου έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και της Περιφέρειας «στα βήματα του Παύλου» με στόχο την ανάδειξη του ιερού βήματος του Αποστόλου Παύλου και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και των πολυάριθμων βυζαντινών εκκλησιών. 

• Με την αξιοποίηση της ένταξης της πόλης στα δίκτυα «πόλεις με ποτάμια», «πόλεις με λίμνες». 

• Με τη διεκδίκηση και απόκτηση του παλαιού δικαστικού Μεγάρου. 

• Με τη δημιουργία ενός ιστορικού περιπάτου στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την ανάδειξη των διατηρητέων γειτονιών της Μπαρμπούτας και της Κυριώτισσας. 

• Με την κατασκευή τουαλετών σε κεντρικά σημεία, ακόμα και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης. 

• Με την ανάδειξη της Βεργίνας σε παγκόσμιο κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς. 

• Με την ανάδειξη του προϊστορικού οικισμού της Νικομήδειας. 

• Με την ενίσχυση και στήριξη όλων των μορφών τον τουρισμού (αναψυχής-συνεδριακό, θρησκευτικό) ως δυναμικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας. 

• Με την προώθηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, της σχεδίασης και κατασκευής σύγχρονου οδικού δικτύου που θα συνδέει τη Βέροια με τη Βεργίνα. 

• Με τη συμμετοχή του Δήμου σε πανελλαδικές και διεθνείς εκθέσεις για την προβολή των τοπικών χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων, του φυσικού πλούτου, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των αγροτικών μας προϊόντων. 

• Με την ανάπτυξη και προβολή του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου. 

• Με τη ουσιαστική στήριξη θεσμών όπως τα Παύλεια και τη δημιουργία νέων. 


Προβάλλουμε τον πολιτισμό μας που αποτελεί τη βασική συνιστώσα προσέλκυσης τουρισμού

• Με τη συνεργασία του δήμου μας με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας για την r καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων κάθε συλλόγου και το σχεδιασμό ενός ετήσιου προγράμματος για την υλοποίηση εκδηλώσεων. 

• Με το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων μέσα στην πόλη καθ'όλη τη διάρκεια του έτους (αποκριάτικες εκδηλώσεις, κύκλος Χριστουγέννων κλπ).

 


• Με τη δημιουργία κέντρου Πολιτισμού προβολής της πόλος και της περιοχής στο Παλαιό Δικαστικό μέγαρο. 

• Με τη λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου. 

• Με την παραχώρηση για χρήση δημοτικών κτιρίων και γενικά δημοτικής περιουσίας, όπου υπάρχει δυνατότατα, σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς ώστε αυτά να αξιοποιούνται δημιουργικά και αποτελεσματικά.


Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:17 pm


Ο Αστέρας Τριποτάμου ευχαριστεί όλο τον κόσμο και σας καλεί στο τελευταίο ματς των play off

Σας ευχαριστούμε που δώσατε το δικό σας στίγμα στην κερκίδα. Είστε ο 12ος μας παίκτης. Πλέον έμεινε μια τελευταία στροφή για την άνοδο μας στην μεγάλη κατηγορία. Σας θέλουμε και πάλι κοντά μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί αυτη την ΟΜΑΔΑ και αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ που έχουν δώσει τα πάντα για τον ΑΣΤΕΡΑ. Η στήριξη σας θα μας δώσει μεγάλη δύναμη για να πετύχουμε τον στόχο μας !!!

⚽️ Vamoooos F.C Asteras Tripotamou 🏆

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:31 pm


Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση για δωρεάν διακοπές και πότε αρχίζουν οι αιτήσεις


Αίτηση πρέπει να καταθέσουν όσοι δικαιούνται επιδότηση για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019 του ΟΑΕΔκαθώς θα πρέπει να έχουν voucher.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες:

 • Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή
 • Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή
 • Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
 • Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος:

 • Δεν πρέπει να έχει λάβει Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα. Μόνο οι δικαιούχοι ΑμεΑ μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα
 • Δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:

 • τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας 5 – 18 ετών,
 • τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας 18-24 ετών, όταν ασφαλίζονται από τον δικαιούχο ή τον άλλο γονέα τους, οι σύζυγοι των δικαιούχων, όταν ασφαλίζονται από αυτούς,

  οι συνοδοί ΑμεΑ.

 • Τα ωφελούμενα μέλη δηλώνονται από τους δικαιούχους στην αίτησή τους.

Επιπλέον, για να είναι κάποιος ωφελούμενος:

 • Δεν πρέπει να έχει λάβει Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα.
 • Μόνο οι ωφελούμενοι δικαιούχων ΑμεΑ μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα,
 • Δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος.

Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής τους ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Οι δικαιούχοι στις αιτήσεις τους δηλώνουν και τα ωφελούμενα μέλη τους

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:54 pm


Τι είπε σήμερα ο Μ.Χαλκίδης στην συνέντευξη τύπου στους τοπικούς δημοσιογράφους

Αγαπητοί εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη για λογαριασμό των πολιτικών στελεχών του τόπου μας, που επιχείρησαν να απαξιώσουν τις δυνατότητες και την προσφορά των ανθρώπων που ασχολούνται με την ενημέρωση. Ήταν λάθος, εκθέτει κύρια εμάς τα πολιτικά στελέχη, δευτερευόντως τον τόπο μας και τριτευόντως τους ανθρώπους των μέσων.

Σας κάλεσα σήμερα, μόλις δύο μέρες πριν τις κρίσιμες για την πορεία του τόπου μας εκλογές, για να σας παρουσιάσω και να εκθέσω μέσω υμών στους πολίτες, τις συγκεκριμένες τελικές προτάσεις για το τι δεσμευόμαστε να κάνουμε από την επομένη των εκλογών.

1.Ύδρευση.
 Το Νεοχωρόπουλο θα συνδεθεί άμεσα με δίκτυο ύδρευσης. Οι κάτοικοι έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτούν και εμείς έχουμε την ανελαστική υποχρέωση να υλοποιήσουμε. Αδιανόητο σήμερα να υπάρχουν πολίτες του Δήμου μας που πίνουν νερό από τουλούμπες.
Συναφές προς αυτό και το θέμα της ποιότητας του νερού στα χωριά Άραχος, Παλαιοχώρι,Λιανοβέργι αλλά συνολικά και σε όλο τον Δήμο Πλατέως. Θα επιλυθεί κατά προτεραιότητα.

2. Αποχέτευση.
Υπάρχει ώριμη μελέτη για υλοποίηση σε Νησέλι, Καψοχώρι, Νεοχώρι, Σχοινάς. Ταυτόχρονα θα τεθεί προς υλοποίηση η εξίσου ώριμη μελέτη του πρώην Δήμου Αντιγονιδών, η οποία περιλαμβάνει και τα χωριά Καμποχώρι, Λουτρό, Νησί.Είναι έργο μεγάλο, αλλά και απαραίτητο.

3. Άρδευση.
Είναι απολύτως αναγκαίο για λόγους ίσης μεταχείρισης των αγροτών, αλλά και για λόγους οικονομίας κλίμακας. Αναφέρομαι πρωτίστως στα χωριά Νησέλι, Κυψέλη, Λουτρό,Κεφαλοχώρι, Πλάτανος, Πρασινάδα, για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα άμεσα να προχωρήσουμε στην κατασκευή και ολοκλήρωση αρδευτικού δικτύου.

4. Συνοικισμός Αγίου Γεωργίου.
Ιδιαίτερη φροντίδα στον συνοικισμό Αγίου Γεωργίου, με παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια, δημιουργία παιδικής χαράς, κατασκευή γηπέδου και μέριμνα για τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου. Ένας λόγος παραπάνω για τα παιδιά του συνοικισμού, τα οποία υπενθυμίζω ότι είναι παιδιά του ίδιου Θεού και όχι κατώτερου...

5. Δημοτική Περιουσία.
Θα ζητήσουμε, ήδη έγιναν οι πρώτες απαραίτητες συζητήσεις με θετική ανταπόκριση, να μεταφερθούν στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου μας, τα 3,5 στρέμματα του Κτηνιατρείου, το οικόπεδο της ΥΕΒ και ο χώρος του Διοικητηρίου ( πρώην Εφορία ). Μπορούμε και θα το κάνουμε.Ήδη η προεργασία έγινε.

6. Παρεμβάσεις στην πόλη.
Άμεσος σχεδιασμός αναμόρφωσης της εικόνας των εισόδων της πόλης μας. Είναι θέμα πολιτισμού η πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο επισκέπτης για την πόλη και τους κατοίκους. Απαιτείται φωτισμός, καθαριότητα και παρεμβάσεις αισθητικής. Παράλληλα θα προχωρήσουμε σε ασφαλτόστρωση του τμήματος από "Γραμμές" μέχρι του "Μπαλτζή" για να λάβει τέλος το μαρτύριο της ηχορύπανσης για τους κατοίκους ένθεν και ένθεν της οδού.
Ξεχωριστή μέριμνα για πάρκα, πλατείες, πράσινο.

7. Ποδηλατοδρόμια.
Στα τμήματα, από Αλεξάνδρεια μέχρι Νησέλι, από Αλεξάνδρεια μέχρι Καψόχωρα  και από Μελίκη μέχρι Νεόκαστρο,θα γίνουν οι πρώτοι ποδηλατόδρομοι και έπεται συνέχεια.

8. Κολυμβητήριο.
Μετατροπή σε κλειστό θερμαινόμενο για χρήση όλο το χρόνο - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

9. Κυκλοφοριακή Μελέτη.
Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συγκοινωνιακής-κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη μας, επ ωφελεία των μέσων μεταφοράς, των καταστηματαρχών, του εμπορικού κόσμου και των πολιτών στο τέλος.

10. Κοινωνικά Μέτρα.
α. Απαλλαγή από δημοτικά τέλη των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών.
β. Μείωση δημοτικών τελών για χαμηλοσυνταξιούχους - ανέργους - άτομα με ειδικές ανάγκες.
γ. Μείωση τελών ύδρευσης - αποχέτευσης για επαγγελματίες - ιδιώτες, που σήμερα είναι δυσβάσταχτα.

11. Απορρίμματα.
Στο θέμα των απορριμμάτων θα παρέμβουμε με τρεις στοχεύσεις. Να ενημερωθούν συστηματικά και μέσα από προγράμματα οι μαθητές των σχολείων με την βοήθεια των εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα να γίνει καμπάνια ενημέρωσης και υπενθύμισης στους ενήλικες από τα μέσα ενημέρωσης. Να ελαχιστοποιηθούν τα υπολείμματα των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή.  Να εφαρμόσουμε όλες εκείνες τις μεθόδους που ήδη χρησιμοποιούνται σε χώρες του Βορρά και που εισάγουν απορρίμματα για να  τα μετατρέψουν σε θερμική ενέργεια. Φυσικά εντατικοποίηση της ανακύκλωσης, η οποία δεν υφίσταται σήμερα στον Δήμο μας. Ο Δήμος θα λάμπει.


12. Ίδρυση Εκπαιδευτικού Πάρκου με επισκεψιμότητα 70.000 - 80.000 μαθητών τον χρόνο, σε συνδυασμό με την επίσκεψη των μαθητών στον Αρχαιολογικό χώρο Βεργίνας.
Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


13. Πολιτιστικοί και Αθλητικοί σύλλογοι.
Παροχή στέγης σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.  Για μεν τους αθλητικούς συλλόγους είναι ανάγκη παρέμβασης για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών, για δε τους πολιτιστικούς, έχουμε χρέος και είναι πολιτική μας επιλογή, να ενθαρρύνουμε την συγκρότηση ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων.
Ίδρυση Λαογραφικού μουσείου.

14. Ενέργεια-Οικονομία.
Ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοτικών κτηρίων και των σχολείων, ώστε να κάνουμε οικονομία έχοντας τις ίδιες αποδόσεις. Μιλάμε για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

15. Ασφάλεια.
Ενίσχυση της πολιτείας με την αγορά εξοπλισμού για την αστυνομία μας. Θα διαθέσουμε στην αστυνομία περιπολικά και μηχανές, ώστε με χρήση αυτών να  πετύχουμε  να ξανανιώσουν ασφαλείς οι πολίτες στον τόπο τους.

16. Υγεία.
Αγορά ασθενοφόρων τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στους τέσσερις πρώην Δήμους για άμεση μεταφορά αν και όποτε απαιτηθεί. Και μια ζωή να σωθεί, η απόσβεση θα έχει γίνει.

17. Ειδική μέριμνα για τα αδέσποτα με ίδρυση σύγχρονου κυνοκομείου και πρόσληψη προσωπικού.

18. Ένα όμως χρέος μας αφορά και αυτούς που πλέον έφυγαν για τον τόπο των αγγέλων. Είναι η κατάσταση στα νεκροταφεία.Θα είναι και από πλευράς λειτουργικής και από πλευράς αισθητικής και καθαριότητας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάποια πράγματα δεν μετρώνται με χρήμα και είναι εκτός ιεράρχησης.Είναι θέμα σεβασμού και ήσυχης συνείδησης.

Αυτά είναι τα δεκαοχτώ μέτρα που θα υλοποιηθούν, δεσμεύομαι προσωπικά και το εγγυώμαι

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:38 pm


Μπαράζ πληρωμών την Παρασκευή - Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους


Μπαράζ πληρωμών την Παρασκευή 24 Μαΐου. Συγκεκριμένα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου από τα Ταμεία του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, από τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Επίσης, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αλλά και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ καθώς η 25η του μήνα που είναι η σταθερή ημερομηνία καταβολής τους είναι Σάββατο. Την ίδια μέρα θα γίνει και η πληρωμή της β' δόσης για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται αυτόματα με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτηση Α21. Επειδή το επίδομα του 2019 θα υπολογιστεί με βάση το εισόδημα του φορολογικού έτους 2018 και προκειμένου οι δικαιούχοι να γνωρίζουν το σωστό ποσό του επιδόματός τους αλλά και προς αποφυγή σώρευσης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, ο Οργανισμός καλεί όλους να σπεύσουν να υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση για το τρέχον έτος, ώστε αυτή να εκκαθαριστεί εγκαίρως και να λάβουν το ακριβές ποσό του επιδόματος που δικαιούνται. Την Παρασκευή έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη πληρωμή του επιδόματος ενοικίου σε εκείνους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019. Το ποσό των 49.574.247,39 ευρώ θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 609.000 άτομα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:10 pm


Κάτοικος από την Ημαθία έκλεψε πορτοφόλι και έκανε αναλήψεις

Συνελήφθη χθες (22 Μαΐου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 30χρονη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από την κατοχή 76χρονου ημεδαπού ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων. Στη συνέχεια διέφυγε με 35χρονο συνεργό της και χρησιμοποιώντας την κλεμμένη τραπεζική κάρτα, πραγματοποίησαν από ΑΤΜ στην Πιερία αναλήψεις χρηματικών ποσών συνολικού ύψους 790 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους σε περιοχή της Ημαθίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:56 am


Σήμερα η κεντρική ομιλία του Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια

Σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία μου, που θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις 9:30 μ.μ., στην οδό Ελιάς, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».


Με εκτίμηση,


Αντώνης Μαρκούλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Επικεφαλής συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη»


Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:52 am


Ένατη θεματική του προγράμματος του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑΣ και ΝΙΚΗΣ του Γιάννη Παπαγιάννη «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ»

Κοινωνική πολιτική - βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθηµερινότητας


·        Μείωση των δηµοτικών τελών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλον το δήµο Βέροιας

·        Αναβάθµιση του επιπέδου των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει ο δήµος µας

·        Συγκρότηση Ταµείου Αλληλεγγύης για τους απόρους

·        Επέκταση της λειτουργίας του δηµοτικού ιατρείου

·        Θωράκιση και επέκταση του προγράµµατος Βοήθεια στο Σπίτι

·        Υλοποίηση προγράµµατος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του δήµου, όπου θα ενθαρρύνονται επιχειρήσεις να διαθέτουν προϊόντα τους σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες

·        Ανάπλαση και αποκατάσταση όλων των παιδικών χαρών του δήµου Βέροιας

·        Αποτελεσµατική φύλαξη τους ώστε να αποφευχθούν φαινόµενα βανδαλισµού αλλά και κρουσµάτων εγκληµατικότητας

·        Κατασκευή παιδικών χαρών για ΑΜΕΑ

·        Σεβασµός στις θέσεις στάθµευσης για ΑΜΕΑ. Ανάπτυξη ηλεκτρονικής υπηρεσίας διαχείρισης, εγκατάσταση αισθητήρων στις οριοθετηµένες θέσεις στάθµευσης, ώστε να αποτρέπεται αποτελεσµατικά η κατάληψη τους από ασυνείδητους οδηγούς

·        Ανάδειξη και επίλυση των προβληµάτων µετακίνησης των ΑΜΕΑ στο κέντρο της πόλης. Αξιοποίηση τον κτιρίου για ΑΜΕΑ στο Μακροχώρι

·        Αναβάθµιση των παρεχόµενων στα ΚΑΠΗ υπηρεσιών

·        Εξασφαλίζουµε την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δηµοτών µας µέσα από την είσοδο του δήµου µας στην ηλεκτρονική εποχή

·        ∆ηµιουργία των κατάλληλων υποδοµών για τις ηλεκτρονικές πληρωµές των οφειλών προς το δήµο

·        ∆ηµιουργία νέας ιστοσελίδας του δήµου Βέροιας, φιλικής προς τους χρήστες, ανανεωµένης, µε σύγχρονη αισθητική, µιας σελίδας που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για εύκολη πρόσβαση από άτοµα µε ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)

·        Αναπτύσσουµε νέες ενότητες στις ψηφιακές υπηρεσίες του δήµου όπως για παράδειγµα τη λειτουργία «Ο δήµος µου είµαι εγώ», όπου ο ενδιαφερόµενος θα µπορεί να υποβάλει κάποιο αίτηµα µέσω της ηλεκτρονικής φόρµας και θα δροµολογείται αυτόµατα στο τµήµα που είναι αρµόδιο να την διεκπεραιώσει, στο χρονικό διάστηµα που προβλέπεται από το Νόµο

·        Προωθούµε µέσω της ιστοσελίδας του ∆ήµου τη λειτουργία τουΠαρατηρητήριου, µιας εφαρµογής που θα παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν on line την εξέλιξη ενός τεχνικού έργου αρµοδιότητας του δήµου αλλά και το χρονοδιάγραµµα υλοποίησης όσων προγραµµατίζονται για το µέλλον

·         ΈκδοσηΗλεκτρονικού Αριθµού Προτεραιότηταςγια εξυπηρέτηση στα ΚΕΠ του δήµου µας, µέσω της ιστοσελίδας

·        Το δηµοτικό πάρκινγκ να προσφέρεται δωρεάν για τουλάχιστον µία ώρα, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες που έρχονται στο κέντρο µε Ι.Χ.

·        Γραφείο παραπόνων του ∆ηµότη, µε στόχο την καταγραφή των προβληµάτων

·        Στήριξη πολύτεκνων οικογενειών, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρίτεκνοι, με μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών

·        Οργάνωση συσσιτίων, σε συνεργασία µε την Εκκλησία και φιλανθρωπικούς συλλόγους, για τη βοήθεια οικογενειών που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας

·        Ενηµερωτικές συναντήσεις µε συλλόγους γονέων και κηδεµόνων για συζήτηση των προβληµάτων που αντιµετωπίζουν

·        Συγκρότηση Γραφείου Εθελοντισµού στο δήµο

·        Ορθολογική διαχείριση των απορριµµάτων. Κίνητρα για ανακύκλωση, κοµποστοποίηση των απορριµµάτων για τη δηµιουργία λιπάσµατος. ∆ενδροφυτεύσεις, εθελοντικοί καθαρισµοί περιοχών, δασών, λιµνών ή ποταµών

·        Προώθηση της υπογειοποίησης των κάδων απορριµµάτων για την προστασία της δηµόσιας υγείας, την εξαφάνιση των δυσοσµιών, την καλύτερη διαχείριση των ανακυκλώσιµων υλικών

·        Στόχος µας, να γίνει και πάλι η Βέροια µια από τις καθαρότερες πόλεις της Μακεδονίας

·        Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και εντός των ορίων του δήµου Βέροιας

·        Εκπαίδευση παιδιών µε σεµινάρια και αφύπνιση ενηλίκων για σεβασµό και προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων

·        Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήµου

·        Σύσταση συµβουλευτικού σταθµού για την άνοια

·        Κινητή µονάδα ιατρικής φροντίδας, εξέτασης-πρόληψης για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις τοπικές κοινότητες

·        Καθιέρωση, υπό την αιγίδα του δήµου, δωρεάν εξετάσεων για τον καρκίνο του µαστού σε ευπαθείς οµάδες συµπολιτών µας και ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιµοδοσίας

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:42 am


Σήμερα Πέμπτη η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα, τις υποψήφιες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου, να παρευρεθείτε στην κεντρική ομιλία μου

Σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 20.30

στο Εκλογικό μας Κέντρο,

Οδός Μητροπόλεως 10, Βέροια

Σας περιμένουμε


Γεωργία Μπατσαρά

Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας

«Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»


Ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα


Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:39 am


Εκλογές 2019: Ελεύθερα όλα τα διόδια σε Εθνικές Οδούς και Αττική Οδό


 
Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00.

Χωρίς να καταβάλουν διόδια θα διέρχονται την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη... 

 
 
 
γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00.

Ειδικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευσή τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00, με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του δικαστικού αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Αναλυτικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών ΙΧ και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα- Κόρινθος- Πάτρα- Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός) Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Λεύκτρο- Σπάρτη (Μορέας) Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση- Σκάρφεια Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια- Ράχες Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)Εγνατία ΟδόςΑττική Οδός

Η ίδια απόφαση του υπουργείου Μεταφορών αφορά και την Κυριακή 2 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:30 am


ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αυξάνεται η διαθεσιμότητα των θέσεων λόγω εκλογών 2019Τα δρομολόγια που αφορά η απόφαση

Αυξάνεται η διαθεσιμότητα των θέσεων στα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων.

Συγκεκριμένα, η... 
 ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από σήμερα έως και την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαΐου, αυξάνει τη διαθεσιμότητα στα εν λόγω δρομολόγια συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Εxpress για τη διευκόλυνση των πολιτών στις επερχόμενες ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:00 am


Ακόμη ένας ΓολγοθάςΆγγελος Αγγελίδης 
ποιητική συλλογή ¨αξίες¨ 
Κατερίνη 29-05-2018 

δε μέτρησα τις ώρες, τα ξενύχτια 
σκυμμένος σε βιβλία και χαρτιά. 
πάλεψα με προβλήματα κι ασκήσεις 
και τις σελίδες άλλαζα μπροστά μου με σειρά. 
άντεξα τόσες νύχτες του χειμώνα 
αν κι ο Μορφέας έμπαινε στο σπίτι απ΄ τις εννιά. 
πλάι στο τζάκι έγειρε κατάκοπη η γραία, 
κοιμήθηκε κι η γάτα στη γωνιά. 

οι σπίθες νευρικά με συντροφεύουν 
χορεύουν, τραγουδούν μέχρι αργά. 
τώρα στο σπίτι βασιλεύει ηρεμία, 
η κάθε ανάσα μου ακούγεται βαριά. 

έπεσε βάρος στων ματιών μου την αυλαία, 
όλα τα γράμματα μου φαίνονται μικρά. 
ψάχνω να βρω τα κεφαλαία, 
ψυχή και σώμα παραδίδουν τα κλειδιά. 

ελπίδα κάθε νέου που κοπιάζει 
η αίσθηση του τέλους σα φανεί. 
γλυκός καρπός και λύτρωση φαντάζει 
κι ο τελειωμός χαρά που έσπειρε η αρχή. 

όμως δε φάνηκε ακόμη το λιμάνι. 
οι άγκυρες δεμένες στα ψηλά. 
έρχεται θύελλα φωνάζει ο καπετάνιος,
οι ναύτες ξαναπιάνουν τα κουπιά. 

αυτή η μάχη είναι ασύγκριτα μεγάλη. 
στο στίβο αυτό θα μπουν για μια φορά. 
δεν θα υπάρξουν περιθώρια για λάθη. 
όσοι θα χάσουν θα μετρήσουν συμφορά. 

οι δήθεν σύμμαχοι, κοιτάζουν στην αρένα. 
αποκοιμήθηκαν αδιάφορα, οικτρά. 
δε νοιάζονται που χύνεται το αίμα 
και θύμα είναι πάλι τα παιδιά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:30 am


Στα «πράσα» 42χρονος που εξαπατούσε πολίτες – Υποδύθηκε τον αστυνομικό αλλά την… πάτησε


 
Πλούσια δράση στις… απάτες είχε αναπτύξει στην ευρύτερη περιοχή του ηλειακού κάμπου και της... 
 
Δυτικής Αχαΐας ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές το απόγευμα στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, λίγο πριν παραλάβει χρήματα από «υποψήφιο» θύμα.

Συνεργός του 42χρονου τηλεφώνησε προχθές το μεσημέρι σε μια γυναίκα που διαμένει στη Δυτική Αχαΐα και προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός, της είπε ότι η κόρη της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν ανήλικο και της ζήτησε 12.000 ευρώ για να αποτρέψει τη φυλάκισή της. 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:30 am


Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια εισφορών Απριλίου μη μισθωτών


Αναρτήθηκαν οι εισφορές Απριλίου 2019 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Οι εισφορές πρέπει να πληρωθούν έως την Παρασκευή 31/5.

Η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ

"Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, οι εισφορές Απριλίου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Παρασκευή 31.5.2019.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:19 am


120 δόσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα για χρέη στα Ταμεία


Άρχισε η λειτουργία της πλατφόρμας στον ΕΦΚΑ για τη ρύθμιση των οφειλών σε έως 120 δόσεις. Ο οφειλέτης μπαίνει στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και πηγαίνει στην επιλογή "Ρύθμιση οφειλών προς ΕΦΚΑ ν. 4611/2019" η οποία έχει προστεθεί και στις τρεις υπάρχουσες κατηγορίες "Ασφαλισμένοι- Εργοδότες- Συνταξιούχοι". Πατώντας πάνω στην επιλογή της ρύθμισης ανοίγει μια ενημερωτική σελίδα με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία.

Για να μπείτε στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ πατήστε εδώ

Όπως δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου, "Με τον νόμο αυτόν δίνουμε μία πολύ μεγάλη ανάσα σε εκατομμύρια οφειλέτες να απαλλαγούν οριστικά από τα βάρη του παρελθόντος» και πρόσθεσε:

«Είναι μία ευχέρεια που μας διαμορφώνει το ασφαλιστικό, όπως έχει πια σταθεί στα πόδια του και έχει καταστεί πλεονασματικό, είναι μία ευχέρεια όμως που μας δίνει και ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς πλέον το σύνολο των χρεών των ασφαλισμένων είναι συγκεντροποιημένα και μπορούν να αντιμετωπιστούν με έναν ενιαίο τρόπο. Πρόκειται για μία ρύθμιση εξαιρετικά ευνοϊκή. Θα έλεγα η πιο ευνοϊκή ρύθμιση που έχει ποτέ υπάρξει στα ζητήματα των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων διότι περιλαμβάνει, πέρα από το κούρεμα των προσαυξήσεων και της δόσης, το κούρεμα της βασικής οφειλής».

Καταλήγοντας η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε: «Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να τελειώσουμε οριστικά με παθογένειες του παρελθόντος και να έχουμε μία εντελώς υγιή σχέση με το ασφαλιστικό μας σύστημα προς όφελος και των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, για μία διαγενεακή ισορροπία

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:24 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη: ο Αντώνης Μαρκούλης στο Μακροχώρι

Δυναμική συγκέντρωση και θερμή υποδοχή στον Αντώνη Μαρκούλη επεφύλαξε το Μακροχώρι το βράδυ της Τρίτης (21/5). Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτοί που επί χρόνια εμπαίζουν τους πολίτες, επιδεικνύοντας ανικανότητα, αδιαφορία και αβελτηρία απέναντι στα προβλήματα που επίμονα ζητούν λύση, δίχως ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Χαρακτήρισε σκανδαλώδη τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, σε ζητήματα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, τα λύματα του οποίου καταλήγουν στην Τάφρο 66 λόγω επιδεικτικής αδιαφορίας, η αγροτική οδοποιία, ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός της Ν. Νικομήδειας, η καθαριότητα, τα αδέσποτα κ.α. Ο συνδυασμός «Προτεραιότητα στον Πολίτη» θα βάλει μπροστά τα έργα που θα ανακουφίσουν τον δημότη και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή, δεσμεύθηκε ο Αντώνης Μαρκούλης. Αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που ήδη η παράταξη έχει επεξεργαστεί και ζήτησε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών ώστε, αφ’ ενός να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στη σημερινή Δημοτική Αρχή , αφ’ ετέρου να τους δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι σύντομα μία διαφορετική ημέρα θα ξημερώσει για το την περιοχή του Μακροχωρίου και τον Δήμο Βέροιας συνολικά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:41 pm


Γεωργία Μπατσαρά: Χαιρετίζουμε την αθώωση των τριών συνδικαλιστών των αγροτών μας

Με αφορμή την αθωωτική απόφαση του Εφετείου των τριών συνδικαλιστών του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την αθωωτική απόφαση των τριών συνδικαλιστών Αναστάσιου Χαλκίδη, Ιωάννη Βράνα και Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου, μελών της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση καθώς η δίωξή τους ήταν αποτέλεσμα πολιτικής μεθόδευσης με στόχο την τρομοκράτηση των συνδικαλιστών στους αγώνες που κάνουν για την διεκδίκηση επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών μας. 

Και εγώ προσωπικά και το σύνολο του συνδυασμού μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ», από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε κοντά στους αγώνες των αγροτών μας, τόσο κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων, όσο και μετέπειτα σε συναντήσεις που κάναμε με τα μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Πιστεύουμε πως η Δημοτική Αρχή, την οποία εκτιμούμε ότι θα αναλάβουμε από την 1η Σεπτεμβρίου, πρέπει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις των αγροτών και να προσφέρει κάθε ισχυρό εργαλείο για την δικαίωση των αγώνων τους. Πρέπει να νοιώθουν πως δεν είναι μόνοι τους. Γιατί οι αγρότες μας αξίζουν καλύτερα». 


Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:39 pm


Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χαιρετίζει την αθώωση των αγροτών

Η χθεσινή ομόφωνα αθωωτική δικαστική απόφαση για τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας που αντιμετώπιζαν κατηγορίες επειδή συμμετείχαν σε αγροτικές κινητοποιήσεις για διεκδίκηση σοβαρών και δίκαιων αιτημάτων του κλάδου τους, είναι μια απόφαση που τους δικαιώνει απόλυτα και παράλληλα είναι μια απόφαση που αντανακλά στο σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας.


Οι αγρότες της Ημαθίας και οι εκπρόσωποί τους, ουδέποτε λειτούργησαν αδιάλλακτα, ποτέ δεν αρνήθηκαν τον διάλογο και πάντα αγωνίζονται με αρχές για την αξιοπρέπειά τους και για τη δικαίωση του μόχθου τους, λειτουργώντας ως μέλη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, δημοκρατικά και με σεβασμό στη νομιμότητα, στους συμπολίτες τους και στις άλλες κοινωνικές ομάδες που συχνά συμπαραστέκονται στο πλευρό τους.


Με τις ίδιες αρχές στέκομαι κι εγώ απέναντί τους, ως αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κι αυτός είναι ο λόγος που συνεχώς βρίσκομαι στο πλευρό τους, συμπαραστέκομαι στον αγώνα τους, συζητώ και αναζητώ λύσεις μαζί τους και πάντα ανταποκρίνομαι στις προσκλήσεις για να συμπορευόμαστε μαζί στους δρόμους του αγώνα τους, συμβολικά αλλά και για έμπρακτη αναγνώριση των δίκαιων αιτημάτων τους.


Αυτός είναι ο λόγος που και χθες Δευτέρα βρέθηκα μαζί τους στο δικαστήριο, στάθηκα και πάλι στο πλευρό τους, όπως θα κάνω ξανά για όλους όσους βρεθούν στην ίδια θέση με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. Κι αυτός είναι ο λόγος που χαιρετίζω και δημόσια, την αθώωσή τους. 


Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:37 pm


Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη στην Αλεξάνδρεια

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας, Μιχάλη Χαλκίδη, την Πέμπτη 23 Μαΐου ώρα 21:00 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, Βετσοπούλου 35 στην Αλεξάνδρεια. Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
«Δύναμη Ανατροπής - Νέα Σελίδα» 
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας
Μιχάλης Χαλκίδης

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:36 pm


Κωτσιδου Έφη: Να διοικηθει ο Δημος με διαφανεια εντιμοτητα κ να χτυπηθει η διαπλοκη

Ως ενεργή πολίτης συμμετεχω στην Δημοτικη κινηση Πολιτες σε Δραση της οποιας ειμαι ιδρυτικο μελος κ μελος της γραματειας.

Η ανωτερω κινηση μαζι με αλλους συνδυμοτες αποφασισαν την συνεργασια με τον εκλογικο συνδυασμο Προτεραιότητα στον Πολιτη για την διεκδικηση της Δημαρχιας Βεροιας με υποψηφιο Δημαρχο τον Αντωνη Μαρκουλη.

Ειμαι υποψηφια δημοτικη συμβουλος στην ΔΕ Απ.Παυλου.

Ζητω την ψηφο σας υποσχομενη οτι θα αγωνισθω για την εφαρμογη του προγραμματος του συνδυασμου κ ειδικοτερα αν με την ψηφο σας κληθουμε να διοικησουμε τον Δημο θα επιδιωξω τα παρακατω : 

  Να διοικηθει ο Δημος με διαφανεια εντιμοτητα κ να χτυπηθει η διαπλοκη.

Καμμια απευθειας αναθεση σε προμηθειες εργα κ μελετες του Δημου. Ολα με διαγωνισμους.

Για την αναπτυξη του Δημου θα επιδιωξω να εκπονηθει ενα Γενικο χωροταξικο Σχεδιο.

Ακομη για την εξοικονομηση πορων θα μπορουσε να γινει αξιολογηση ολων των υπηρεσιων  του Δημου ωστε να εχουμε παροχη υπηρεσιων στους δημοτες ,με την μεγιστη δυνατη προστιθεμενη αξια κ με λιγοτερο δυνατον κοστος.


Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 2:33 pm


Νομός Ημαθίας - Ειδήσεις και Νέα

Στον "αέρα" προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών του Instagram - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στον "αέρα" προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών του Instagram  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Αντιμέτωπο με νέο, τεράστιο σκάνδαλο διαρροών προσωπικών δεδομένων των χρηστών αντιμετωπίζει το Facebook. Αυτή τη φορά, διέρρευσαν στο...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:29 pm


Ανακλήσεις τριών φαρμακευτικών προϊόντων από τον ΕΟΦ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ανακλήσεις τριών φαρμακευτικών προϊόντων από τον ΕΟΦ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Την ανάκληση παρτίδων των φαρμακευτικών προϊόντων MUCOSOLVAN SYR 15MG/5ML & MUCOSOLVAN SYR 30MG/5ML, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:25 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη: Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στον Μητροπολίτη - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Προτεραιότητα στον Πολίτη: Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στον Μητροπολίτη  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/5, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:50 pm


«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία και ευρύτατη αποδοχή από τους Συνδημότες μας σε ολόκληρο τον δήμο Βέροιας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών του...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:31 pm


"Πρωταθλητές" στο κάπνισμα οι Έλληνες - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

"Πρωταθλητές" στο κάπνισμα οι Έλληνες  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το ρεκόρ καπνίσματος μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ έχει η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης για...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:15 pm


Συνέντευξη της Θ. Καπέτη στην εφημερίδα της Ημαθίας «Η Άλλη Άποψη» - 902.gr

Συνέντευξη της Θ. Καπέτη στην εφημερίδα της Ημαθίας «Η Άλλη Άποψη»  902.gr

Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα της Ημαθίας «Η Άλλη Άποψη» η Θεανώ Καπέτη υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:06 pm


Συγκέντρωση για τις εκλογές στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας (VIDEO-ΦΩΤΟ) - 902.gr

Συγκέντρωση για τις εκλογές στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας (VIDEO-ΦΩΤΟ)  902.gr

Την Τετάρτη 15 Μάη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» στον πεζόδρομο του Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας, μπροστά ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:40 pm


Μήνυμα νίκης της “Ώρας Ευθύνης” από τα Καβάσιλα - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Μήνυμα νίκης της “Ώρας Ευθύνης” από τα Καβάσιλα  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση τα Καβάσιλα έστειλαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου το μήνυμα της νίκης της “Ώρας Ευθύνης”.Ο δήμαρχος...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:20 pm


Εκκλησιασμός εορταζόντων Αστυνομικών της Ημαθίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Εκκλησιασμός εορταζόντων Αστυνομικών της Ημαθίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με μέριμνα της Ένωσης , ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πραγματοποιήθηκε την 21-05-2019, για πρώτη φορά μετά τα θυρανοίξια ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:20 pm


Ο «χάρτης» των επαγγελματικών Κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ο «χάρτης» των επαγγελματικών Κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πόσες και ποιες ομάδες θα έχει η Super League, η Super League 2 και η Football League και τι θα γίνει με τον υποβιβασμό και τον προβιβασμό σε κάθε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:09 pm


Οι υποψήφιοι της Ημαθίας για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Οι υποψήφιοι της Ημαθίας για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, από τις 07.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Βέροιας η ψηφοφορία για την εκλογή...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:45 pm


Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Υπογράφηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ η σύμβαση του έργου, «Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων Εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης πόλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:50 pm


Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χαιρετίζει την αθώωση των αγροτών - Ημερήσια - Βέροια

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χαιρετίζει την αθώωση των αγροτών  Ημερήσια - Βέροια

Η προχθεσινή ομόφωνα αθωωτική δικαστική απόφαση για τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας που αντιμετώπιζαν κατηγορίες επειδή ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:44 pm


Δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας Μανώλη Γιαννακοβίτη - Ημερήσια - Βέροια

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας Μανώλη Γιαννακοβίτη  Ημερήσια - Βέροια

Φίλες και Φίλοι, δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι αλλά είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από τη νεαρή μου ηλικία. Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω με τις δικές μου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:40 pm


Κοντά σε επανεκλογή, με ανανεωμένο κατά 70% συνδυασμό - Ημερήσια - Βέροια

Κοντά σε επανεκλογή, με ανανεωμένο κατά 70% συνδυασμό  Ημερήσια - Βέροια

Λίγες ώρες πριν οι ψηφοφόροι στην Κεντρική Μακεδονία οδηγηθούν στις κάλπες, για να εκλέξουν το νέο περιφερειάρχη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι αυτός ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:35 pm


Παράσταση μνήμης από το Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας, αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης - Ημερήσια - Βέροια

Παράσταση μνήμης από το Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας, αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης  Ημερήσια - Βέροια

Τρίτη 29 Μαΐου 1453 : Ημερομηνία άλωσης της Κωνσταντινούπολης, που σηματοδότησε και το τέλος της ακμάζουσας Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ένα γεγονός ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:07 pm


30 Χρόνια μετά…Νίκος Παπανδρέου - Ημερήσια - Βέροια

30 Χρόνια μετά…Νίκος Παπανδρέου  Ημερήσια - Βέροια

Το 1989 είχα μόλις τελειώσει τη στρατιωτική μου θητεία και δίδασκα Οικονομικά στην νεοσύστατη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Εκείνη την Άνοιξη, ο Αντρέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:01 pm


Λείπει ο...Ταρζάν! - Ημερήσια - Βέροια

Λείπει ο...Ταρζάν!  Ημερήσια - Βέροια

Η φωτογραφία από τη βυζαντινή Βέροια, με τα χαλάσματα του παλιού σπιτιού να έχουν καλυφθεί από μια πράσινη...ζούγκλα. Σίγουρα, χαριτολογώντας, θα λέγαμε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:01 pm


«Ο πόλεμος των κάστρων», παρουσίαση βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου - Ημερήσια - Βέροια

«Ο πόλεμος των κάστρων», παρουσίαση βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου  Ημερήσια - Βέροια

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών», σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας και τις εκδόσεις Τζιαμπίρη-Πυραμίδα, διοργανώνουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:55 am


«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;» - Άρθρο του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη - Ημερήσια - Βέροια

«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;» - Άρθρο του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη  Ημερήσια - Βέροια

Ζητώ την ψήφο σας επειδή πιστεύω στη συμμετοχή, στη δουλειά και στο αποτέλεσμα. Με τη θεωρία ποτέ δεν τα πήγα πολύ καλά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:48 am


Ομάδες που ξεχώρισαν - Ημερήσια - Βέροια

Ομάδες που ξεχώρισαν  Ημερήσια - Βέροια

Μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν στην περιοχή μας φθάνει στο τέλος της, με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:45 am


Να αρχίσουμε να φυτεύουμε...χουρμάδες και μπανανιές - Ημερήσια - Βέροια

Να αρχίσουμε να φυτεύουμε...χουρμάδες και μπανανιές  Ημερήσια - Βέροια

Σε σύγκριση με τη δεκαετία του 1980, οι καύσωνες στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε ημερίδα στη Νάουσα, παρουσία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:44 am


Ενημερώνουμε και σχολιάζουμε στις «Πρωινές Σημειώσεις - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ενημερώνουμε και σχολιάζουμε στις «Πρωινές Σημειώσεις  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στις «Πρωινές Σημειώσεις» της Πέμπτης 23 Μαΐου με τη Σοφία Γκαγκούση:-Μιλάμε για την επικαιρότητα, σχολιάζουμε προεκλογικά, ενημερώνουμε...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:42 am


Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας : Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος - Ημερήσια - Βέροια

Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας : Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος  Ημερήσια - Βέροια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας υπενθυμίζει στους πολίτες ότι από 1η Μαΐου 2019 ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος η οποία διαρκεί έως και 31 Οκτωβρίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:35 am


Εκδρομή του ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας στο Βόλο - Ημερήσια - Βέροια

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας στο Βόλο  Ημερήσια - Βέροια

Μια ακόμη όμορφη εκδρομή πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ την Πέμπτη 16 Μαΐου. Πρώτος προορισμός ήταν η Ν. Αγχίαλος όπου τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:25 am


ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.291.834 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα - Ημερήσια - Βέροια

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.291.834 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα  Ημερήσια - Βέροια

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 13 έως και τις 20 Μαΐου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:22 am


Δήλωση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας Στέργιου Μουρτζίλα - Ημερήσια - Βέροια

Δήλωση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας Στέργιου Μουρτζίλα  Ημερήσια - Βέροια

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να συμμετάσχω στην μάχη των περιφερειακών εκλογών, στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, γιατί ο εφησυχασμός και η ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:12 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή στην Αλεξάνδρεια - Ημερήσια - Βέροια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή στην Αλεξάνδρεια  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω διεξαγωγής προεκλογικών ομιλιών στην Αλεξάνδρεια, την Παρασκευή 24-05-2019, αποφασίζονται κατά τις ώρες 17:00΄ έως και 24:00΄ : α) η απαγόρευση ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:09 am


Ευχές να τους κερδίσουν τα τοπικά κοινά! - Ημερήσια - Βέροια

Ευχές να τους κερδίσουν τα τοπικά κοινά!  Ημερήσια - Βέροια

Εκατοντάδες οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι στην Ημαθία. Άλλοι με τους δημοτικούς συνδυασμούς στους 3 δήμους και άλλοι ανεξάρτητοι σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:53 am


Προβάδισμα νίκης έδωσαν Καψοχώρι, Νησέλι, Τρίκαλα - Ημερήσια - Βέροια

Προβάδισμα νίκης έδωσαν Καψοχώρι, Νησέλι, Τρίκαλα  Ημερήσια - Βέροια

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες, η περιοδεία του υποψήφιου Δήμαρχου Αλεξάνδρειας, Κώστα Ναλμπάντη περιελάμβανε το απόγευμα της Τρίτης, επίσκεψη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:42 am


Αρτοκλασία από τους Πρόσκοπους Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

Αρτοκλασία από τους Πρόσκοπους Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Παρουσία πλήθους πιστών, Λυκόπουλων & Προσκόπων του 3ου Συστήματος Προσκόπων Μελών Ε.Κ.Σ, καθώς και Παλαιών Προσκόπων, πραγματοποιήθηκε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:27 am


Σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

Σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας διοργάνωσε με επιτυχία τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας σχ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:26 am


ΔΔΕ Ημαθίας: Πετυχημένη η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2018-19» - Verianet

ΔΔΕ Ημαθίας: Πετυχημένη η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2018-19»  Verianet

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2018-19» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την παρουσίαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:14 am


Στο Μακροχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στο Μακροχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δυναμική συγκέντρωση και θερμή υποδοχή στον Αντώνη Μαρκούλη επεφύλαξε το Μακροχώρι το βράδυ της Τρίτης (21/5). Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:20 am


Πρωτοσέλιδο 23 ΜΑΪ. 2019 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πρωτοσέλιδο 23 ΜΑΪ. 2019  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

2 και σήμερα για τις κάλπες της Κυριακής6 συνδυασμοί για το Δήμο Βέροιας και 10 για την ΠεριφέρειαΌλα τα ονόματα των υποψηφίωνΛογικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:05 am


Play Off Β ΕΠΣ Ημαθίας – Άνω κάτω οι δύο όμιλοι, όλα κρίνονται παραμονή εκλογών! (φύλλα αγώνος 5ης αγωνιστικής) - Verianet

Play Off Β ΕΠΣ Ημαθίας – Άνω κάτω οι δύο όμιλοι, όλα κρίνονται παραμονή εκλογών! (φύλλα αγώνος 5ης αγωνιστικής)  Verianet

Στην κυριολεξία…χαμός με τη διαδικασία των play off στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής! Μπορεί πριν τους σημερινούς αγώνες, να είχαμε αναφέρει πως η 5η ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:28 pm


Κλήσεις Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στην Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Κλήσεις Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στην Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τo Σάββατο 25 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο Βεριόπολις στη Βέροια θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών για την προετοιμασία ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:33 pm


Θερινά ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων με δωρεάν δίδακτρα για τους πολίτες της Ημαθίας - Πληροφοριοδότης

Θερινά ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων με δωρεάν δίδακτρα για τους πολίτες της Ημαθίας  Πληροφοριοδότης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα επιδοτούμενα προγράμματα σπουδών στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (φορέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:26 pm


Πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει… - Ημερήσια - Βέροια

Πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει…  Ημερήσια - Βέροια

Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, όμως στη Ν. Νικομήδεια φρόντισαν να δώσουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:10 pm


Κυκλοφοριακά μέτρα στη Μελίκη την Παρασκευή - Ημερήσια - Βέροια

Κυκλοφοριακά μέτρα στη Μελίκη την Παρασκευή  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω διεξαγωγής προεκλογικής ομιλίας επί της Επ. Οδού Βέροιας-Κυψέλης στη Μελίκη Ημαθίας, την Παρασκευή 24-05-2019, αποφασίζεται κατά τις ώρες 20:00΄ ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:25 am


Help! Η Στέγη γεμίζει σκαθάρια που παίζουν πιάνο!!!!!!!!!!!!! - Ημερήσια - Βέροια

Help! Η Στέγη γεμίζει σκαθάρια που παίζουν πιάνο!!!!!!!!!!!!!  Ημερήσια - Βέροια

A day in the life, συγκεκριμένα την Τρίτη 28 Μαΐου, ώρα 7:00 το βράδυ, ανεβείτε σ' ένα YellowSubmarine κι ελάτε να μας πείτε Hello πριν σας πούμε Goodbye.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:21 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στη Μελίκη - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στη Μελίκη - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω διεξαγωγής προεκλογικής ομιλίας επί της Επ. Οδού Βέροιας-Κυψέλης στη Μελίκη Ημαθίας, την Πέμπτη 23-05-2019, αποφασίζεται κατά τις ώρες 17:00΄ έως ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:56 am


Έκτακτη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας πραγματοποιείται σήμερα - Ημερήσια - Βέροια

Έκτακτη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας πραγματοποιείται σήμερα  Ημερήσια - Βέροια

Έκτακτη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη, 22 Μαϊου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:53 am


ΕΛΜΕ Ημαθίας: Αποτελέσματα εκλογών για το συνέδριο της ΟΛΜΕ - AlfaVita

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Αποτελέσματα εκλογών για το συνέδριο της ΟΛΜΕ  AlfaVita

Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Βαλμπουενά. Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Βαλμπουενά. H Σάρα Καρμπονέρο διεγνώσθη με καρκίνο, λίγο μετά το έμφραγμα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:10 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αλεξάνδρεια - Ημερήσια - Βέροια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αλεξάνδρεια  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω διεξαγωγής προεκλογικής ομιλίας στην Αλεξάνδρεια, σήμερα Τετάρτη 22-05-2019, αποφασίζεται κατά τις ώρες 15:00΄ έως και 22:30΄, α) η απαγόρευση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:58 am


#tzitzi και #kostas πάνε μαζί! - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

#tzitzi και #kostas πάνε μαζί!  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, ο Κώστας Καλαϊτζίδης “έβγαλε” στον προεκλογικό αγώνα του, το hastag #kostas2019 (το όνομά του) που συνδυάζεται με ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 2:39 am


ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκλογές αντιπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ – Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ - Verianet

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκλογές αντιπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ – Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ  Verianet

Η ΔΑΚΕ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων για την ανάδειξη εκπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Στην εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:04 pm


Ατύχημα με εκπαιδευτικό αεροσκάφος του στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ατύχημα με εκπαιδευτικό αεροσκάφος του στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το μονοκινητήριο U-17 Cessna ανετράπη κατά τη διαδικασία της προσγείωσης - Καλά στην υγεία τους τα δύο μέλη του πληρώματος - Προκλήθηκαν υλικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:20 pm


Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των Ιδιωτικών Μονάδων Π.Φ.Υ. - Πληροφοριοδότης

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των Ιδιωτικών Μονάδων Π.Φ.Υ.  Πληροφοριοδότης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας στηρίζει τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από το κοινό μέτωπο των ενώσεων εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακων ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:31 pm


«Γιώργος Χιονίδης – ο ακούραστος υπηρέτης της Ιστορίας» - Τιμητική εκδήλωση από την ΕΦΑ Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

«Γιώργος Χιονίδης – ο ακούραστος υπηρέτης της Ιστορίας» - Τιμητική εκδήλωση από την ΕΦΑ Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στο Υπόγειο της Μνήμης του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:51 pm


Βραβείο καινοτομίας στη διδασκαλία για το Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

Βραβείο καινοτομίας στη διδασκαλία για το Μουσικό Σχολείο Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Με το 2ο βραβείο (silver), στην κατηγορία καινοτομία στη διδασκαλία, βραβεύθηκε το Μουσικό Σχολείο Βέροιας στα EducationLeadersAwards2019. Συμμετείχε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:46 pm


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία - Ημερήσια - Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία  Ημερήσια - Βέροια

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:19 pm


Σ. Μουρτζίλας : «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας» - Ημερήσια - Βέροια

Σ. Μουρτζίλας : «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας»  Ημερήσια - Βέροια

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας καλείται να συνδράμει τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του τόπου μας. Στόχος μας στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ η ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:13 pm


Κώστας Καλαϊτζίδης : «Λόγια λίγα-έργα πολλά» - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Κώστας Καλαϊτζίδης : «Λόγια λίγα-έργα πολλά» - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη δόθηκε στη δημοσιότητα ένας ενδεικτικός κατάλογος έργων που ολοκληρώθηκαν ή πραγματοποιούνται ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:08 pm


Έμειναν... καθηλωμένοι οι Αετοί Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

Έμειναν... καθηλωμένοι οι Αετοί Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Ήττα με σκορ 68-70 επιφύλασσε για τους Αετούς Βέροιας και αναμέτρηση τους με τον ΦΟ Αριδαίας το Σάββατο στο “Δ. Βικέλας” στον δεύτερο τελικό του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:55 am


Νταλίκες τα...ψηφοδέλτια! - Ημερήσια - Βέροια

Νταλίκες τα...ψηφοδέλτια!  Ημερήσια - Βέροια

Με γοργούς ρυθμούς καταφθάνουν οι νταλίκες με τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 26 Μαΐου, στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας. Εκεί οι υπάλληλοι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:53 am


Συναντήσεις της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας με υποψηφίους δημάρχους Νάουσας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Συναντήσεις της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας με υποψηφίους δημάρχους Νάουσας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση ΟΛΩΝ των υποψηφίων Δημάρχων από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας σχετικά με τα...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:42 am


Ημερίδα για τη διακοπή καπνίσματος πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί Σύλλογοι Ημαθίας (φωτογραφίες) - Πληροφοριοδότης

Ημερίδα για τη διακοπή καπνίσματος πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί Σύλλογοι Ημαθίας (φωτογραφίες)  Πληροφοριοδότης

Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Διακοπή Καπνίσματος: Φαρμακοθεραπεία και Προσέγγιση Καπνιστή» διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, με τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:39 pm


Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης «ξεσήκωσαν» τη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης «ξεσήκωσαν» τη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Σε ρυθμούς 90's κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου ο πεζόδρομος της οδού Έλλης. Ο Κώστας Μπίγαλης, ο Δάκης και η Μαντώ ξεσήκωσαν τους Βεροιώτες ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 12:36 pm


Καλοτάξιδα! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Καλοτάξιδα! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Μόνο 3 ώρες και 57 λεπτά θα διαρκεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με την ονομασία intercity express, του οποίου η εφαρμογή αρχίζει τη Δευτέρα 20 ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 12:24 pm


Γεωργία Μπατσαρά : «Θα αναζητήσουμε τρόπους να ενισχύσουμε την Αστυνομία» - Ημερήσια - Βέροια

Γεωργία Μπατσαρά : «Θα αναζητήσουμε τρόπους να ενισχύσουμε την Αστυνομία»  Ημερήσια - Βέροια

Την διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας συνάντησε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:26 am


Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ 17/5/2019 ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΟΦΩΝΑ ΩΣ ΕΞΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:23 am


ΕΦΑ Ημαθίας: Τιμητική εκδήλωση: «Γιώργος Χιονίδης – ο ακούραστος υπηρέτης της Ιστορίας» (22/5/19) - Verianet

ΕΦΑ Ημαθίας: Τιμητική εκδήλωση: «Γιώργος Χιονίδης – ο ακούραστος υπηρέτης της Ιστορίας» (22/5/19)  Verianet

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στο Υπόγειο της Μνήμης του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:59 am


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ θα περιοδεύσει στην Ημαθία - Πληροφοριοδότης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ θα περιοδεύσει στην Ημαθία  Πληροφοριοδότης

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 θα επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ, Ανθυποπυραγός ε.α. και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 11:17 pm


ΕΡΤ3 - «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (trailer) - ΕΡΤ

ΕΡΤ3 - «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ - Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (trailer)  ΕΡΤ

Έτος παραγωγής: (2019). vlc-01736. Tαξιδιωτική εκπομπή. Η αγαπημένη κι επιτυχημένη εκπομπή της περιφέρειας «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει στις οθόνες ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 8:03 am


Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.Η γενοκτονία των Ποντίων με 353.000 νεκρούς είναι μία από τις...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:44 pm


Ημαθία: Νεκρός ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από τρένο | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Ημαθία: Νεκρός ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε από τρένο | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 5:02 pm


Η ΕΡΤ3 στο Μακροχώρι Ημαθίας: «Κυριακή στο χωριό», αφιερωμένη στον Πόντο - Pontos News

Η ΕΡΤ3 στο Μακροχώρι Ημαθίας: «Κυριακή στο χωριό», αφιερωμένη στον Πόντο  Pontos News

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, αυτήν την Κυριακή, η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» της ΕΡΤ3 ταξιδεύει στον εύφορο κάμπο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 4:59 pm


"Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία" - Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας - Verianet

"Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία" - Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας  Verianet

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:42 pm


Αλεξάνδρεια Ημαθίας:Τραγικός θάνατος 52χρονου που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία - politik.gr

Αλεξάνδρεια Ημαθίας:Τραγικός θάνατος 52χρονου που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία  politik.gr

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία, όταν τρένο παρέσυρε και σκότωσε έναν 52χρονο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:59 pm


Τους υποψήφιους συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας παρουσιάζει η « ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τους υποψήφιους συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας παρουσιάζει η « ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:30 π.μ., στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:05 pm


Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστα σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και περιοχές της Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστα σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και περιοχές της Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Την πόλη της Βέροιας, καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:02 pm


Επίσκεψη του Β.Κωνσταντινόπουλου στο Γηροκομείο Βέροιας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη του Β.Κωνσταντινόπουλου στο Γηροκομείο Βέροιας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Βέροιας πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Βασίλης Κωνσταντινόπουλος. Μετά την επίσκεψή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:00 am


Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ κοντά στους πολίτες της Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ κοντά στους πολίτες της Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

17 Μαΐ 2019 10:29; στα Σχόλια; 129. Κοινοποίηση; Facebook; Twitter. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ κοντά στους πολίτες της Ημαθίας. "Η Ομάδα #ΔΙΑΣ #ΕνΏρα Υπηρεσίας στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:29 am


Ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας για την επίσκεψη Αραχωβίτη - Πληροφοριοδότης

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας για την επίσκεψη Αραχωβίτη  Πληροφοριοδότης

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Οι οικονομικά εξαθλιωμένοι και αδικημένοι από τη σημερινή κυβέρνηση ροδακινοπαραγωγοί είδαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 8:05 am


Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας [βίντεο] - Ελεύθερος Τύπος

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας [βίντεο]  Ελεύθερος Τύπος

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Ημαθία, επισκέφτηκε αρχικά τη Μελίκη και στη συνέχεια τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 2:36 pm


Ολοκλήρωση εκπαίδευσης στη δασοπροστασία-δασοπυρόσβεση - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ολοκλήρωση εκπαίδευσης στη δασοπροστασία-δασοπυρόσβεση - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας, συνεπής στον προγραμματισμό της και στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των μελών της, συγχαίρει τα μέλη της Γιώργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 11:53 am


Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ν. Ημαθίας : Στη Βέροια θα τιμήσουν την επέτειο της Γενοκτονίας - Ημερήσια - Βέροια

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ν. Ημαθίας : Στη Βέροια θα τιμήσουν την επέτειο της Γενοκτονίας  Ημερήσια - Βέροια

Οι παρακάτω Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού Ημαθίας: -Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου -Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας -Εκπολιτιστικός Σύλλογος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:25 am


Ευκαιρία μέσω Φιλόδημου για τους τρεις Δήμους της Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ευκαιρία μέσω Φιλόδημου για τους τρεις Δήμους της Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Μία νέα Πρόσκληση του Προγράμματος «ΦιλόΔημος Ι», με αρχικό προϋπολογισμό 150 εκατ. ευρώ, η οποία εντάσσεται στον άξονα προτεραιότητας για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 12:56 pm


Η Μύκονος μπορεί, η Ημαθία; - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Η Μύκονος μπορεί, η Ημαθία; - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Τη φωτογραφία μας την έστειλε ο καλός φίλος, Ημαθιώτης, Τάσος Μητρόπουλος, που εργάζεται στη Μύκονο τους θερινούς μήνες. Ένα, από τα πολλά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 12:25 pm


Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού - Ημερήσια - Βέροια

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού  Ημερήσια - Βέροια

Τιμούμε φέτος τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Κρατάμε ζωντανή την ιστορική μνήμη. Γιατί μέσα από το διάβα της ιστορίας, δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 12:15 pm


Στην Ημαθία σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στην Ημαθία σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Συναντήσεις με παραγωγούς συνεταιρισμούς και επίσκεψη στον ΕΛΓΑ ΒέροιαςΣτην Ημαθία θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου ο υπουργός...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Καλαϊτζίδης: Τα ευρωπαϊκά έργα της Ημαθίας - Πληροφοριοδότης

Καλαϊτζίδης: Τα ευρωπαϊκά έργα της Ημαθίας  Πληροφοριοδότης

Το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας μέσω της αξιοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, υπενθυμίζει μέσω δήλωσής και ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 3:15 pm


Δράσεις Υγειονομικών Συλλόγων Ημαθίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος - Πληροφοριοδότης

Δράσεις Υγειονομικών Συλλόγων Ημαθίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος  Πληροφοριοδότης

Στις 31 Μαΐου κάθε χρόνου, εορτάζεται σε όλον τον κόσμο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, με σκοπό την υπενθύμιση των βλαβερών ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 2:17 pm


Π.Ε. Ημαθίας: Εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Π.Ε. Ημαθίας: Εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Όπως είναι γνωστό με το Ν. 2193/1994 (ΦΕΚ 32/τ.Α΄/1994) καθιερώθηκε η 19η Μάϊου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με το Π.Δ ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Επίσκεψη του υπ. Ευρωβουλευτή Γ. Καμίνη στην Ημαθία - Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη του υπ. Ευρωβουλευτή Γ. Καμίνη στην Ημαθία  Ημερήσια - Βέροια

Την Ημαθία θα επισκεφθεί σήμερα, Δευτέρα, 13 Μαΐου ο Υπ. Ευρωβουλευτής, Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης. Ο κ. Καμίνης θα επισκεφθεί στις 12.30 το μεσημέρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 12:28 pm


ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας: "Λευκό-άκυρο στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές" - Πληροφοριοδότης

ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας: "Λευκό-άκυρο στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές"  Πληροφοριοδότης

Από το ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Στις 26 Μάη θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, για την ανάδειξη νέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 11:57 pm


ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ: Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλου στην Ημαθία (16/5/19) - Verianet

ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ: Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλου στην Ημαθία (16/5/19)  Verianet

Την Πέμπτη στις 16 Μαΐου 2019 θα επισκεφθεί την Ημαθία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αβραμόπουλος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Περιοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας - 902.gr

Περιοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας  902.gr

Το πρωί της Παρασκευής 10 Μάη κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βέροιας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Μελιόπουλο, επισκέφθηκε την ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Κ. Καλαϊτζίδης με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου βοήθειας σε απόρους της Ημαθίας : «Ήθελα να μην τα κάναμε όλα αυτά...» - Ημερήσια - Βέροια

Κ. Καλαϊτζίδης με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου βοήθειας σε απόρους της Ημαθίας : «Ήθελα να μην τα κάναμε όλα αυτά...»  Ημερήσια - Βέροια

Η αλληλεγγύη είναι ο πυρήνας της κοινωνικής πολιτικής μας και το κάνουμε πράξη σε κάθε σημείο της Ημαθίας», τονίζει σε δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Εκδήλωση της Π.Ε. Ημαθίας στα πλαίσια του προγράμματος "Agrolabs" (9/5/19) - Verianet

Εκδήλωση της Π.Ε. Ημαθίας στα πλαίσια του προγράμματος "Agrolabs" (9/5/19)  Verianet

Δυνατότητες Δημιουργίας Συνεργατικών Σχηματισμών (CLUSTERS) του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Ημαθία AgroLabs «Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 1:20 pm


Ξεκινά η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στην Ημαθία - Εφημερίδα Μακεδονία

Ξεκινά η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στην Ημαθία  Εφημερίδα Μακεδονία

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ξεκινά αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης - Εφημερίδα Μακεδονία

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης  Εφημερίδα Μακεδονία

Τους οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας με το συνδυασμό "Κοιτάμε Μπροστά" παρουσίασε το βράδυ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Δύο νεκροί - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Δύο νεκροί - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Το Ι.Χ. παρασύρθηκε για περισσότερο από 300 μέτρα και οι επιβαίνοντες ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια. Στην περιοχή έσπευσαν κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ελπιδοφόρο μήνυμα έστειλε χθες το μεσημέρι από τη Βέροια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος ηγείται του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΠΕΚΑΒ - Πληροφοριοδότης

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΠΕΚΑΒ  Πληροφοριοδότης

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΠΕΚΑΒ αρχόμενης από τη Δευτέρα 06-05-2019 έως την Δευτέρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Καλαϊτζίδης: “Υλοποιήσαμε σε όλη την Ημαθία πάνω από 100 έργα ανάπτυξης και συνεχίζουμε” - Πληροφοριοδότης

Καλαϊτζίδης: “Υλοποιήσαμε σε όλη την Ημαθία πάνω από 100 έργα ανάπτυξης και συνεχίζουμε”  Πληροφοριοδότης

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης "Αλληλεγγύη" για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σήμερα από τον επικεφαλής ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: 1η Μάη διαχρονικό μήνυμα αγώνα - Πληροφοριοδότης

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: 1η Μάη διαχρονικό μήνυμα αγώνα  Πληροφοριοδότης

Η 1η Μαΐου παραμένει ένα διαχρονικό σύμβολο αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων σ΄όλο τον κόσμο. Είναι μια μέρα τιμής σ΄όλους τους εργαζόμενους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2019 | 9:26 am


Καλαϊτζίδης: Έργα που εξυπηρετούν όλο τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας - Πληροφοριοδότης

Καλαϊτζίδης: Έργα που εξυπηρετούν όλο τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας  Πληροφοριοδότης

Σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Βέροιας" υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης. Το έργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Στην Ημαθία το πρώτο δίκτυο σχολικών βιβλιοθηκών στην Ελλάδα - Εφημερίδα Μακεδονία

Στην Ημαθία το πρώτο δίκτυο σχολικών βιβλιοθηκών στην Ελλάδα  Εφημερίδα Μακεδονία

Δίκτυο των Βιβλιοθηκών της Ημαθίας με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας στον ρόλο συντονιστή συγκροτήθηκε με στόχο την παροχή υψηλής ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ημαθίας

Φιλικοί ιστότοποι: