Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τι λένε οι αγρότες του δήμου της Βέροιας μετά την επίσκεψη της υφυπουργού στην Ημαθία


Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας παρόντος του προέδρου Αναστάσιου Χαλκίδη και του Αντιπροέδρου Γιάννη Βράνα έγινε αυτοψία στις κατεστραμμένες φάρμες του Νομού Ημαθίας. Προσκεκλημένοι ο  Υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή. 
Το μέγεθος και την έκταση της καταστροφής θέλαμε να δουν «ιδίοις όμμασιν» οι κυβερνητικοί παράγοντες στους οποίους εκθέσαμε και την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες της Ημαθίας.
Αποσπάσαμε την υπόσχεσή τους για γρήγορες και έγκυρες αποζημιώσεις και στήριξη των παραγωγών .  
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας  όπως πάντοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τους αγρότες και θα συνεχίσει μεχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την δίκαιη αποζημίωση των αγροτών.
ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αναστασιος Χαλκιδης                      Γιαννης Βράνας

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:27 pm


Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Η Νέα Δημοκρατία μέσω και της νέας Υφυπουργού, κατανοεί τα ζητήματα, αντιλαμβάνεται την αγωνία των ανθρώπων


Η συνάδελφος και πολύ καλή φίλη εδώ και χρόνια, η νέα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή αποδεικνύει με τη σημερινή της παρουσία στην Ημαθία την απόλυτη προτεραιότητα που δίνει η νέα Κυβέρνηση στην προστασία του αγροτικού εισοδήματος.

Η επίσκεψη της ιδιαίτερα καταρτισμένης νέας Υφυπουργού στις πληγείσες αγροτικές περιοχές του νομού καθώς και η σχετική σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με τη συμμετοχή και των θεσμικών παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αγροτικού αλλά και του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, καταδεικνύουν την ουσία.

Ότι η Νέα Δημοκρατία μέσω και της νέας Υφυπουργού, κατανοεί τα ζητήματα, αντιλαμβάνεται την αγωνία των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής και συνειδητοποιεί την απόλυτη ανάγκη ταχύτατης αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πρόσφατης καταστροφής.

Φωτεινή, θα έρχομαι συνεχώς στο γραφείο σου, στο Υπουργείο, όπως και στα γραφεία του έτερου Υφυπουργού κ. Σκρέκα και κυρίως του Υπουργού κ. Βορίδη. Πέρα από την ανάγκη ταχύτατων και δίκαιων αποζημιώσεων για τους πληγέντες παραγωγούς, εκκρεμμούν μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για την αγροτική παραγωγή της Ημαθίας μας. Και για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, είμαι σίγουρος ότι θα είστε όλοι αρωγοί

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 7:19 pm


Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε σύσκεψη με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή - Δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους και άμεσες ενέργειεςΣτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας υπό την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή και στην επιτόπια επίσκεψη σε πληγείσες αγροτικές εκτάσεις από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου, συμμετείχε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι τρεις βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ο Δήμαρχος Βέροιας, η προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας, καθώς και εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και αγροτικών συλλόγων και άλλων φορέων της Ημαθίας. 

Από την σύσκεψη και την επίσκεψη στις αγροτικές εκτάσεις η κα Αραμπατζή είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το φυτικό κεφάλαιο της Ημαθίας, πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στην φετινή παραγωγή. Επίσης, η υφυπουργός έγινε δέκτης των αιτημάτων, τόσο των πολιτικών προσώπων, όσο και των εκπροσών των αγροτών, για γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων. 

Ειδικότερα, ο Τάσος Μπαρτζώκας σημείωσε μεταξύ άλλων πως πρέπει να διασφαλιστεί ότι θα αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες, ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά την ανάγκη να τροποποιηθεί ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, ώστε οι αποζημιώσεις να είναι πιο δίκαιες και να καλύπτουν ευρύτερο φάσμα και, επίσης σημαντικό, να καταβάλλονται άμεσα ή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Σε δήλωση του ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει:
«Από την πρώτη μέρα της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε την περιοχή μας βρέθηκα τόσο στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια με τους εκπροσώπους των αγροτών, όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, όπου κάναμε σύσκεψη με τον κ. Καλαϊτζίδη για να εξετάσουμε τους τρόπους της άμεσης αντίδρασής μας μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αποτέλεσμα των κοινών ενεργειών μας ήταν αρχικά να κηρυχθεί η Ημαθία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να ενεργοποιηθούν όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες ώστε, με την δεδομένη πολιτική μας βούληση, να ξεκινήσουν άμεσα οι καταγραφές και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αποζημιώσεις. Αυτό που ζήτησα από την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή, που είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στην Ημαθία, είναι η η ανάγκη για άμεσες ενέργειες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Φυσικά, η παρουσία της υφυουργού δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει αυτή τη βούληση και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να επουλώσουμε τις πληγές αυτής της θεομηνίας, ώστε οι αγρότες μας να μην λάβουν την χαριστική βολή». 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 5:01 pm


Στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας οι υφυπουργοί αγροτικής ανάπτυξης και οικονομικών για τις καταστροφές


Επίσκεψη στο γραφείο του δέχθηκε σήμερα Δευτέρα 15-07-2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης από την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Φ. Αραμπατζή και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Α. Βεσυρόπουλο.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επικοινωνίας των κ.κ. Καλαϊτζίδη και Βεσυρόπουλου αμέσως μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην Ημαθία την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας, Α. Μπαρτζώκας και Λ. Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιατζίδης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας Ν. Καρατζιούλα και Θ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γ. Μπίκας, ο πρόεδρος της κοινοπραξίας ομάδων παραγωγών Χ. Γιαννακάκης, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, συνεταιρισμών και ιδιωτών με ενασχόληση τα αγροτικά προϊόντα.

Οι παρευρισκόμενοι, ενημέρωσαν την κα. Αραμπατζή για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας, στο σύνολο της Περιφερειακής ενότητας.

Μεταξύ άλλων ζητήθηκαν
1) Στελέχωση με προσωπικό του τμήματος του ΕΛΓΑ στην Ημαθία
2) Άμεσες και δίκαιες εκτιμήσεις
3) Γρήγορες διαδικασίες αποζημιώσεων
4) Αναστολή πληρωμών φόρων και ασφαλιστικών εισφορών για τους πληγέντες
5) Να εξεταστεί η δυνατότητα προκαταβολής καθώς τις τελευταίες χρονιές ο αγροτικός κόσμος έχει φτάσει στα όριά του
6) Η καταστροφή φυτικού κεφαλαίου να αποζημιωθεί άμεσα και να μην υπαχθεί στα ΠΣΕΑ με τις μακροχρόνιες διαδικασίες εκταμίευσης

Οι υφυπουργοί και οι βουλευτές της ενότητάς μας, άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου και δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους να εργαστούν προς την κατεύθυνση επίλυσής τους.

Με αφορμή την επίσκεψη της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Ημαθία, ο Κ. Καλαϊτζίδης έθεσε και τα ζητήματα της υποστελέχωσης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της άμεσης ανάγκης για ενίσχυση της υπηρεσίας με εξειδικευμένο προσωπικό κυρίως στις ειδικότητες των Γεωπόνων και των Κτηνιάτρων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:19 pm


Δήμος Βέροιας: Όσοι υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες να κάνουν αίτηση για αποζημίωση


Με την αρ. πρωτ. 5216/12-07-2019 απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμος Βέροιας κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες, ριπαίοι θυελλώδεις άνεμοι) που εκδηλώθηκαν στις 10 Ιουλίου 2019. 
    Έπειτα από τα ανωτέρω ο Δήμος Βέροιας καλεί τους δημότες του που υπέστησαν ζημιές από την πλημμύρα που έλαβε χώρα στις 10 Ιουλίου 2019, μόνο στις κύριες κατοικίες τους καθώς και στις οικοσυσκευές (εξοπλισμός κουζίνας, χώρων υγιεινής, επίπλωση, ιματισμός κλπ) και όχι σε κτίρια άλλης χρήσης (πχ βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, καταστήματα κλπ), να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την 9η Αυγούστου 2019, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων του Δήμου Βέροιας (Σταδίου 51), προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1) Αίτηση του δικαιούχου ή εξουσιοδοτημένου προσώπου (χορηγείται από την υπηρεσία)
2) Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
3) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4) Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (Έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους 2018  (για την επιβεβαίωση της κύριας ιδιόκτητης, μισθωμένης ή παραχωρημένης κατοικίας και τον αριθμό των εξαρτώμενων ή/και φιλοξενούμενων μελών του δικαιούχου)
5) Τελευταίας υποβληθείσας Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων (Έντυπο Ε9) συνοδευόμενης από υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχει μεταβολή, σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας
6) Μισθωτήριο συμβόλαιο (εάν υπάρχει) ή φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ
7) Ε2 σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης.
    Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συγκατοίκησης κλπ, η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών, μετά από εξουσιοδότηση που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2331353814, 816, 813 και 819.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:19 pm


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Πού θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αυτό, νέα μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Α. Αύριο Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Β. Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-07-2019) τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Γ. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης (16-07-2019) προς την Τετάρτη (17-07-2019)

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 1:32 pm


Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 20.000 αδήλωτα ακίνητα Airbnb - Στο «στόχαστρο» και 130 ΑΦΜ


Περισσότερα από 70.000 ακίνητα Airbnb έχουν εγγραφεί έως σήμερα στο μητρώο της ΑΑΔΕ, ωστόσο σχεδόν 20.000 ακίνητα δεν έχουν δηλώσει αριθμό μητρώου ακινήτου βραχυχρόνιων μισθώσεων (ΑΜΑ) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb.

Αυτό προκύπτει ύστερα από ελέγχους που διενήργησε η ΑΑΔΕ μέσω ενός ειδικού προγράμματος αυτοματοματοποιημένου εντοπισμού (web scraping).

Ο διοικητής της Αρχής,Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή να σταλεί το συντομότερο αίτημα προς την Airbnb, για να παρασχεθούν στην ΑΑΔΕ όλα τα στοιχεία όσων εντοπίστηκαν να μην έχουν δηλώσει τον ΑΜΑ τους στην πλατφόρμα. Πάντως όσοι πιαστούν να μην έχουν δηλώσει τα ακίνητά τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ.

Το επόμενο διάστημα, η ΑΑΔΕ θα έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία πληρωμών μέσω εμβασμάτων, καρτών κλπ από πλατφόρμες για πελάτες τους με ελληνικό ΑΦΜ τα οποία θα διασταυρωθούν με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος. Όσοι εντοπιστούν να έχουν κρύψει εισοδήματα θα κληθούν να πληρώσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Στην ηλεκτρονική τσιμπίδα της ΑΑΔΕ πιάστηκαν και 130 AΦM για αδήλωτα εισοδήματα από τις πλατφόρμες. Οι ελεγκτές έχουν στα χέρια τους στοιχεία εισπράξεων από αλλοδαπούς παρόχους πληρωμών στα οποία έχουν εντοπίσει και ελέγχουν πάνω από 130 ΑΦΜ που έλαβαν πληρωμές στο εξωτερικό μέσω πλατφορμών χωρίς να έχουν δηλώσει τα εισοδήματα.

Η ΑΑΔΕ εντατικοποιεί τη συνεργασία με τις φορολογικές διοικήσεις των άλλων κρατών μελών της ΕΕ για το συντονισμό και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πληροφοριών σχετικά με τις μισθώσεις ακινήτων μέσω πλατφορμών. Παράλληλα παρακολουθεί στενά την αποτελεσματικότητα των κανόνων για την απευθείας διαβίβαση των στοιχείων από τις πλατφόρμες που έχουν θεσπίσει χώρες όπως η Ισπανία και η Γαλλία με στόχο την άμεση υιοθέτηση τους

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:00 am


Δεκαπέντε ημέρες ακόμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Τα πρόστιμα για τους "ξεχασιάρηδες"


Δεκαπέντε ημέρες έχουν στη διάθεση τους οι φορολογούμενοι για να υποβάλουν φορολογική τους δήλωση στο taxisnet και να μην βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ. Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 29 Ιουλίου.

Πάντως οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη υποβολή του εντύπου Ε1 για να αποφύγουν τα λάθη, τα οποία μπορεί να τους κοστίσουν, αλλά και να τους υποβάλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, όσοι δεν υποβάλουν την παραπάνω ημερομηνία τη φορολογική τους δήλωση τότε θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περίπτωση εκπρόθεσμης δήλωσης φόρου εισοδήματος είναι τα εξής:

-100 ευρώ, για φυσικά πρόσωπα που δεν τηρούν βιβλία. Δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι που δεν έχουν έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

-250 ευρώ, για νομικά πρόσωπα και φυσικά πρόσωπα με επιχειρηματική δραστηριότητα που τηρούν απλογραφικά βιβλία. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και όσοι αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή είναι μισθωτοί και έχουν εισοδήματα και από επιχειρηματική δραστηριότητα (έσοδα από μπλοκάκι).

-500 ευρώ, για νομικά πρόσωπα που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:59 am


Χρέη στην εφορία: Τι αλλάζει στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις


Της Σίσσυς Σταυροπιερράκου

Βελτιωτικές αλλαγές στην τρέχουσα ρύθμιση οφειλών των 120 δόσεων τόσο στο σκέλος που αφορά τα φυσικά πρόσωπα όσο και σε αυτό των επιχειρήσεων θα περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί το αργότερο έως τις αρχές Αυγούστου στη Βουλή.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, επιθυμεί να υπάρξουν αλλαγές, κυρίως στην ένταξη των επιχειρήσεων στη ρύθμιση οφειλών, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Διαβάστε εδώ και εδώ το δημοσίευμα της Realnews

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:58 am


Τελευταία ημέρα σήμερα για την πληρωμή των εισφορών Μαΐου του ΕΦΚΑ


Τέλος χρόνου για την καταβολή των εισφορών Μαΐου του ΕΦΚΑ. Σήμερα, Δευτέρα λήγει η προθεσμία πληρωμής τους για αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή»

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:57 am


Ηλεκτροσόκ - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές για τη διάσωση της επιχείρησης - Όλο το σχέδιο για τη ΔΕΗ


Του Αλέξανδρου Κόντη

Ένα τριετές πλάνο για τη ΔΕΗ, το οποίο ενδέχεται να περιλαμβάνει την πώληση δύο υδροηλεκτρικών μονάδων και τη μείωση του προσωπικού και καταλήγει ακόμα και στην ιδιωτικοποίηση ποσοστού ή τμήματος των θυγατρικών εταιρειών της, επιχειρεί να θέσει σε εφαρμογή η νέα κυβέρνηση.

Το τελικό σχέδιο θα προκύψει μετά από διαβουλεύσεις με τη νέα ηγεσία της Κομισιόν και θα αρχίσει να εφαρμόζεται προς το τέλος του έτους.

Διαβάστε εδώ και εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

«Η ΔΕΗ έχει μια πληγή που πρέπει να επουλώσουμε»

Για το σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ μιλά στην πρώτη του συνέντευξη ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ξεκαθαρίζει στη Realnews πως δεν τίθεται θέμα στρατηγικού επενδυτή αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδιαφέρον στην αγορά.

Είναι προφανές ότι κανένας δεν θέλει να γίνει διαχειριστής των ζημιών της ΔΕΗ, οι οποίες, πέρυσι μόνο, έφτασαν τα 900 εκατ. ευρώ, αναφέρει συγκεκριμένα ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 8:56 am


Στην Ημαθία στις καταστροφές ο υφυπουργός οικονομικών Απόστολος ΒεσυρόπουλοςΕπισκέφθηκα σήμερα τις περιοχές της Ημαθίας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η καταστροφή στις καλλιέργειες είναι ολοκληρωτική τόσο για την παραγωγή όσο και για το φυτικό κεφάλαιο. Από την πρώτη στιγμή, ζήτησα από τον αρμόδιο Υπουργό, να επισπευθούν οι διαδικασίες ώστε να αποζημιωθούν οι αγρότες, όπως και έγινε. Από αύριο, μέσα από μια σειρά νέων πρωτοβουλιών θα επιδιώξω να υπάρξει ταχύτατη και άμεση κινητοποίηση όλων των αρμοδίων, με στόχο να υπάρξουν άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 6:23 pm


Έρχεται o "Αντίνοος" - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Τετάρτη


Ιδιαίτερα άστατο θα παραμένει το σκηνικό του καιρού έως την Τετάρτη, παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας "Αντίνοος".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα meteo.gr, o "Αντίνοος" θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη 16 Ιουλίου. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.

Στον παρακάτω χάρτη που ακολουθεί τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 14/07, σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία roads

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 3:02 pm


ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προβλήματα στη γραμμή Θεσσαλονίκης - Κατερίνης λόγω της κακοκαιρίας


Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση στη γραμμή καθόδου, μεταξύ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, λόγω βραχυκυκλώματος, που προκλήθηκε από τοπική κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 3:00 pm


Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Βόρεια Ελλάδα


Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει και τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα για την αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει τα εξής:

"Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική.

Τα συνεργεία της Εταιρίας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων σε πλήρη ετοιμότητα, ξεκινώντας την επιθεώρηση και προχωρώντας σταδιακά στην αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο, στα σημεία που υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης.

Για την περιοχή της Χαλκιδικής, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Σιθωνίας αποκαθίστανται σταδιακά και αναμένεται η αποκατάσταση των περισσοτέρων μέχρι τις βραδινές ώρες. Σε ό,τι αφορά στην περιοχή της Κασσάνδρας, τα συνεργεία της Εταιρίας εργάζονται πυρετωδώς σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου, αφού αποκατασταθούν οι ζημιές στις γραμμές υψηλής τάσης, να επανηλεκτροδοτηθεί και το Δίκτυο της μέσης και χαμηλής τάσης.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Έδεσσας, Κοζάνης, Κατερίνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα σε περιοχές της Κομοτηνής και της Βέροιας.

H Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενούς της για την άμεση ανταπόκρισή τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Διανομής με στόχο να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ταλαιπωρία των καταναλωτών

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 3:00 pm


Το πιο πολυτελές γηροκομείο του κόσμου - Στα 13.000 δολάρια ο μήνας φιλοξενίας


 
Το Palace αποτελεί τον πιο πολυτελή οίκο ευγηρίας και όταν δεις πως είναι μέσα θα καταλάβεις τον λόγο. Βρίσκεται ... 

 
 
 
 
στο Μαϊάμι και μπορεί να συναγωνιστεί άνετα τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του πλανήτη.

Αν κάποιος θέλει να ζήσει εκεί, δεν έχει παρά πληρώνει 14.000 δολάρια τον μήνα και να απολαύσει όλες τις υπηρεσίες του. Ο χώρος είναι διακοσμημένος από αντικείμενα μεγάλης αξίας, ενώ μόνο το κτήριο που στεγάζει το Palace κόστισε 100.000 δολάρια για να κτιστεί.

Την ξενάγηση μέσα αυτόν τον παράδεισο κάνει ο γνωστός ράπερ 2 Chainz ο οποίος δείχνει επίσης έκπληκτος με την χλιδή που αντικρύζει

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 12:45 am


6 χρήσεις του καρπουζιού που ούτε φανταζόστανΤο καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το πιο καλοκαιρινό και αγαπημένο φρούτο των περισσότερων. Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν διάφορα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με τη φλούδα του καρπουζιού αντί να την πετάξετε.

Στη... 

 
 
 
εποχή που ζούμε, που υπάρχει δυσκολία οικονομική και γενικά ο κόσμος φοβάται λίγο να ανοιχτεί όπως έκανε παλαιότερα, η δημιουργικότητα είναι η λύση! Στην εποχή της κρίσης που ζούμε καλό είναι να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας δυναμικά και να βάζουμε τη δημιουργικότητά μας σε λειτουργία. Ξέρετε πόσο όμορφα θα νιώσετε όταν ξεκινήσετε και πάλι να χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας στο να δημιουργείτε πράγματα όπως έκαναν και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας;

Φτιάξτε μπολ για φρουτοσαλάτες 
 
Είτε οργανώνετε ένα καλοκαιρινό πάρτι ή μια μικρή συγκέντρωση με φίλους είτε απλά θέλετε να απολαύσετε μια δροσερή φρουτοσαλάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για μπολ τη φλούδα καρπουζιού. Κόψτε το καρπούζι στη μέση, αφαιρέστε τη σάρκα του και τοποθετήστε μέσα διάφορα φρούτα. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το όμορφο μπολ και να το σερβίρετε στο τέλος κάθε δείπνου με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Φτιάξτε το απόλυτο καλοκαιρινο fruit punch
 
 Χρησιμοποιώντας το κυρίως μέρος του καρπουζιού μπορείτε να φτιάξετε ένα δροσιστικό punch και να το τοποθετήσετε μέσα στη φλούδα του καρπουζιού για ακόμα πιο εντυπωσιακό ντεκόρ.

Φτιάξτε γλαστράκια 
 
Για ποιο λόγο να ξοδεύετε τα χρήματά σας να αγοράζετε διακοσμητικές γλάστρες για το τραπέζι σας όταν έχετε αυτή την εύκολη λύση. Καθαρίστε καλά το καρπούζι σας και χρησιμοποιήστε το αντί για γλάστρα. Βάλτε κανονικά χώμα και φυτέψτε όμορφα λουλούδια. Μπορεί αν μην αντέξει για όλο το καλοκαίρι αλλά θα δημιουργήσει ωραίο εφέ στο τραπέζι σας χωρίς καθόλου κόστος.

Φτιάξτε νόστιμες πίκλες
 
 Το ξέρατε πως μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμες πίκλες από τη λευκή σάρκα του καρπουζιού; Κόψτε την σε κομματάκια και βάλτε την σε άλμη με ζάχαρη, ξύδι και νερό. Βράστε τα όλα μαζί μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια διατηρήστε τα σε βάζα για 3-10 μέρες πριν τα φάτε.

Διώξτε την ακμή
 
 Το γνωρίζατε πως η λευκή σάρκα του καρπουζιού βοηθάει σε προβλήματα ακμής; Κόψτε μια φέτα και τρίψτε ελαφρά με τη λευκή σάρκα τα σημεία που έχουν πρόβλημα. Επαναλάβετε κάθε μέρα και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στο πρόβλημά σας.

Φτιάξτε κοκτέιλ για τους αγαπημένους σας 
 
Σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις ειδικά όταν είναι φτιαγμένες από τα χεράκια του αγαπημένου τους; Καθαρίστε εσωτερικά ένα μικρό καρπουζάκι και βάλτε μέσα σε αυτό το αγαπημένο κοκτέιλ του/της αγαπημένου σας. Χαράξτε πάνω το όνομά του και κάντε αν θέλετε και το σχήμα μιας καρδιάς

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 12:44 am


Επτά στους δέκα οφειλέτες αντιμέτωποι με κατασχέσεις από την ΑΑΔΕ - Πόσα ήταν τα "φρέσκα" ληξιπρόθεσμα χρέη τον Μάιο


Αντιμέτωποι με κατασχέσεις έχουν ήδη βρεθεί 7 στους 10 οφειλέτες στους οποίους η ΑΑΔΕ έχει τη δυνατότητα να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Όπως προκύπτει από στοιχεία της Αρχής, συνολικά 1.805.268 ήταν τον Μάιο οι οφειλέτες στους οποίους ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ μπορούσε να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα. Από τον αριθμό αυτό την εμπειρία της κατάσχεσης βίωσαν 1.211.542 φορολογούμενοι (δηλαδή περίπου το 67,11%)

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 12:43 am


Ποια Ταμεία πληρώνουν πρώτα τις συντάξεις Αυγούστου - Πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές


Από τις 26 Ιουλίου έως τη Παρασκευή, 2 Αυγούστου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Αυγούστου του 2019 στους συνταξιούχους.

Αναλυτικά:

-Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

-Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

-Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

-Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

-Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

-Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

-Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

-Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Αυγούστου 2019 θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Οι επικουρικές

Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν από το ΕΤΕΑΕΠ την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 12:42 am


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν


Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 4:50 pm


Λάζαρος Τσαβδαρίδης:Συνεχίζω το σάρωμα των πληγεισών αγροτικών περιοχών του νομού μας


Συνεχίζω το σάρωμα των πληγεισών αγροτικών περιοχών του νομού μας, προκειμένου να δω δια ζώσης και να μιλήσω με τους Ημαθιώτες αγρότες για τα τεράστια προβλήματα που προξένησε η θεομηνία των προηγούμενων ημερών στην παραγωγή, στο φυτικό κεφάλαιο και στις εγκαταστάσεις.

Στα 80.000 στρέμματα δενδρωδών καλλιεργειών υπολογίζονται οι ζημίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στην Ημαθία.

Τη Δευτέρα, θα επισκεφθώ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τα κεντρικά του ΕΛΓΑ, έτσι ώστε να πιέσω με όλες μου τις δυνάμεις, ξανά, προκειμένου να επιταχυνθούν έτι περαιτέρω οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της καταγραφής των ζημιών και να ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων. Ο αγροτικός κόσμος του τόπου μας, αγωνιά, περιμένει γρήγορες ενέργειες και δίκαιες αποζημιώσεις.

Καθήκον όλων μας, να  βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη τα αντανακλαστικά του αρμόδιου Υπουργείου λειτούργησαν άριστα και αυτό δίνει αισιοδοξία για τις επόμενες κινήσεις, με γνώμονα την προάσπιση του αγροτικού εισοδήματος.  

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 4:43 pm


Συνελήφθησαν δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε Ημαθία και Σέρρες για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2019) σε περιοχές της Ημαθίας και των Σερρών, δύο άνδρες σε διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, 50χρονος ημεδαπός,  καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 15,5 γραμμαρίων και ένα περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων. 
Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκε να καλλιεργεί μέσα σε πυκνή βλάστηση συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 60 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 12:51 pm


Οι αλλαγές που εξετάζονται για τις 120 δόσεις στην εφορία - Πώς θα εξοφλούνται τα χρέη έως 3.000 ευρώ


Μεγαλύτερο αριθμό και μικρότερα ποσά μηνιαίων δόσεων για περίπου 2,4 εκατομμύρια φορολογούμενους που χρωστούν στη Φορολογική Διοίκηση ποσά μέχρι 3.000 ευρώ προβλέπει το σχέδιο της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών για τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων.

Στο φορολογικό νομοσχέδιο που προγραμματίζεται να κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή μέχρι το τέλος Ιουλίου θα περιλαμβάνονται διατάξεις που θα προβλέπουν τη μείωση του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης από τα 30 στα 20 ευρώ για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη Φορολογική Διοίκηση τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 3.000 ευρώ. Έτσι και στους φορολογούμενους αυτούς θα δοθεί το δικαίωμα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους έως και σε 120 μηνιαίες δόσεις.

Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι φορολογούμενοι με βασικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι 3.000 ευρώ ανέρχονται σε 2.410.000. Για τους φορολογούμενους αυτούς ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε δεσμευθεί κατά την προεκλογική περίοδο ότι θα απλοποιήσει και θα καταστήσει ακόμη πιο ευνοϊκούς τους όρους ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς τη Φορολογική Διοίκηση, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να πληρώνουν 20 ευρώ το μήνα.

Τι ισχύει

Σημειώνεται ότι με το ισχύον σήμερα καθεστώς ρύθμισης του ν. 4611/2019, ο οποίος ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση τον περασμένο Μάιο, όσοι χρωστούν ποσά μέχρι 3.000 ευρώ και έχουν δηλώσει ετήσια εισοδήματα έως 10.000 ευρώ για το 2017, μπορούν να διακανονίσουν την εξόφληση των οφειλών τους με ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης 30 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 11:02 am


Ανατροπή με το Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ: Μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης για την υποβολή των αιτήσεων


Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνεται η μετάθεση για τις 16 Σεπτεμβρίου 2019 της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τον Β' κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄οίκον ΙΙ».

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει σχετική τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος και θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ανά ομάδα Περιφερειών

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 11:00 am


Επτά στους δέκα οφειλέτες αντιμέτωποι με κατασχέσεις από την ΑΑΔΕ - Πόσα ήταν τα "φρέσκα" ληξιπρόθεσμα χρέη τον Μάιο


Αντιμέτωποι με κατασχέσεις έχουν ήδη βρεθεί 7 στους 10 οφειλέτες στους οποίους η ΑΑΔΕ έχει τη δυνατότητα να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Όπως προκύπτει από στοιχεία της Αρχής, συνολικά 1.805.268 ήταν τον Μάιο οι οφειλέτες στους οποίους ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ μπορούσε να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα. Από τον αριθμό αυτό την εμπειρία της κατάσχεσης βίωσαν 1.211.542 φορολογούμενοι (δηλαδή περίπου το 67,11%

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 10:59 am


Νομός Ημαθίας - Ειδήσεις και Νέα

ΒΕΡΟΙΑ: Έγιναν έξι μεταγραφές – Αναμένονται οι ανακοινώσεις - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Έγιναν έξι μεταγραφές – Αναμένονται οι ανακοινώσεις  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από αύριο όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:05 pm


Δεκατριάρι... ανανεώσεων για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων! - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δεκατριάρι... ανανεώσεων για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Την ανανέωση με 13 ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος συνεχίζει τον προγραμματισμό για τη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:57 pm


Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ: Πρέπει να γίνουν τα στοιχειώδη απαραίτητα που καμιά κυβέρνηση δεν έκανε ως τώρα στον αγροτικό τομέα - Verianet

Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ: Πρέπει να γίνουν τα στοιχειώδη απαραίτητα που καμιά κυβέρνηση δεν έκανε ως τώρα στον αγροτικό τομέα  Verianet

Οι αγρότες της Ημαθίας είδαν τους κόπους τους για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά να πηγαίνουν χαμένοι, να μένουν χωρίς παραγωγή και χωρίς εισόδημα, ενώ έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 3:52 pm


Πολιτική επικαιρότητα, τοπικά νέα και σχόλια - «Πρωινές Σημειώσεις - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πολιτική επικαιρότητα, τοπικά νέα και σχόλια - «Πρωινές Σημειώσεις  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στις «Πρωινές Σημειώσεις» της Δευτέρας 15 Ιουλίου με τη Σοφία Γκαγκούση: -Δεν έφτανε η κακοκαιρία, πλάκωσαν και οι σεισμοί--Πολιτική...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 1:18 pm


Σύσκεψη για τη θεομηνία στην Ημαθία, παρούσης της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή - Ημερήσια - Βέροια

Σύσκεψη για τη θεομηνία στην Ημαθία, παρούσης της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή  Ημερήσια - Βέροια

Σύσκεψη, παρούσης της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινής Αραμπατζή, του υφυπουργού οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, των βουλευτών ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:33 pm


Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας : Θερινό ωράριο λειτουργίας φαρμακείων - Ημερήσια - Βέροια

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας : Θερινό ωράριο λειτουργίας φαρμακείων  Ημερήσια - Βέροια

Κατά το χρονικό διάστημα από 15/07 έως 15/08 το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας καθορίζεται συνεχές από Δευτέρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:24 pm


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου - Ημερήσια - Βέροια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου  Ημερήσια - Βέροια

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου (βροχή και καταιγίδες σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα) και την αποτρεπτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:11 pm


Συνελήφθη 38χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης - Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθη 38χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  Ημερήσια - Βέροια

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:09 pm


Με θερινό ωράριο από σήμερα (15/7) τα Φαρμακεία στην Ημαθία - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Με θερινό ωράριο από σήμερα (15/7) τα Φαρμακεία στην Ημαθία  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Με θερινό ωράριο θα λειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, τα Φαρμακεία του Νομού Ημαθίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:00 pm


Παράξενες ειδήσεις... - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Παράξενες ειδήσεις... - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Επτά τεράστια γυναικεία πρόσωπα στη Βαλένθια Εδώ και λίγες ημέρες, επτά μνημειωδών διαστάσεων γλυπτά από χυτοσίδηρο φιγουράρουν στην «Πόλη Τεχνών ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 11:43 am


Πρόγραμμα κίνησης κινητής βιβλιοθήκης Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Πρόγραμμα κίνησης κινητής βιβλιοθήκης Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Πρόγραμμα κίνησης κινητής βιβλιοθήκης Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2019 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 11:01 am


Άμεση στρεμματική ενίσχυση, για να ανασάνουν οι αγρότες! - Ημερήσια - Βέροια

Άμεση στρεμματική ενίσχυση, για να ανασάνουν οι αγρότες!  Ημερήσια - Βέροια

Στα «βαθιά» μπήκε από τις πρώτες μέρες στο «Αγροτικής Ανάπτυξης» ο Μάκης Βορίδης. Η ολική καταστροφή, όχι μόνο της παραγωγής αλλά και του φυτικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:56 am


Στάση δροσιάς στα, πάντα προχωρημένα, Τρίκαλα! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Στάση δροσιάς στα, πάντα προχωρημένα, Τρίκαλα! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο πιο...«προχωρημένος» δήμος στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, ο δήμος Τρικκαίων. Τελευταίο δείγμα, η «στάση δροσιάς» που δημιουργήθηκε, όπου στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:50 am


Συνάντηση του Κ.Σ. Δ.Βέροιας με γυναίκες διαμένουσες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Αρμ. Κόκκινου στην Αγ.Βαρβάρα Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Συνάντηση του Κ.Σ. Δ.Βέροιας με γυναίκες διαμένουσες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Αρμ. Κόκκινου στην Αγ.Βαρβάρα Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Ιουλίου συνάντηση με γυναίκες προσφύγισσες, διαμένουσες ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:48 am


Κήρυξη και των τριών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας - Ημερήσια - Βέροια

Κήρυξη και των τριών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, με απόφασή του κήρυξε τους Δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, της Περιφερειακής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:43 am


Π.Ε. Ημαθίας : Έκτακτη ανάγκη και καταγραφή ζημιών - Ημερήσια - Βέροια

Π.Ε. Ημαθίας : Έκτακτη ανάγκη και καταγραφή ζημιών  Ημερήσια - Βέροια

Με κατεπείγον έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας, σε συνέχεια των αιτημάτων της ΥΔΤΕ/ΠΕ Ημαθίας και των Δήμων Αλεξάνδρειας, Βέροιας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:36 am


Το πηλοφόρι, το μυστρί! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Το πηλοφόρι, το μυστρί! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βέροιας δεν αρέσκεται να δίνει εντολές από τα γραφεία, αλλά είναι πάντα πρώτος ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:33 am


Φίλοι! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Φίλοι! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Χαμηλών τόνων στην καθημερινότητά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργος Μπίκας, συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον περιφερειάρχη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:26 am


ΕΠΣ Ημαθίας Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ Ημαθίας Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες  Ημερήσια - Βέροια

Διανύουμε το δεύτερο 10ήμερο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας ήδη άρχισαν να σκέπτονται την πρώτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:18 am


Ηλίας ο αρχηγός! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ηλίας ο αρχηγός! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Στους παρευρισκόμενους στην υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Ελιά» στη Βέροια και ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, τον οποίο, μόλις είδε ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:16 am


"Κουνήθηκε" η Ημαθία από τον σεισμό στην Κοζάνη - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

"Κουνήθηκε" η Ημαθία από τον σεισμό στην Κοζάνη  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στην Κοζάνη, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Ημαθία.Σύμφωνα..

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 3:00 pm


Σύλληψη 38χρονου για καλλιέργεια κάνναβης από την Ασφάλεια Βέροιας - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σύλληψη 38χρονου για καλλιέργεια κάνναβης από την Ασφάλεια Βέροιας  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2019 | 10:40 am


Συλλήψεις για δενδρύλλια κάνναβης σε Ημαθία και Σέρρες - Δυτικές ματιές

Συλλήψεις για δενδρύλλια κάνναβης σε Ημαθία και Σέρρες  Δυτικές ματιές

Δύο άνδρες ηλικίας 38 και 50 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σε διαφορετικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 8:30 pm


Συνελήφθησαν δύο άτομα σε Ημαθία και Σέρρες σε διαφορετικές περιπτώσεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης - Verianet

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε Ημαθία και Σέρρες σε διαφορετικές περιπτώσεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  Verianet

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2019) σε περιοχές της Ημαθίας και των ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 6:36 pm


Χειροπέδες σε 2 άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε Σέρρες και Ημαθία - Thestival

Χειροπέδες σε 2 άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε Σέρρες και Ημαθία  Thestival

Δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σε περιοχές της Ημαθίας και των ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 1:05 pm


Κατέστρεψε καλλιέργειες στην Ημαθία η κακοκαιρία - Εφημερίδα Μακεδονία

Κατέστρεψε καλλιέργειες στην Ημαθία η κακοκαιρία  Εφημερίδα Μακεδονία

Για «ολοκληρωτική καταστροφή» σε γεωργικές καλλιέργειες και στη φυτική παραγωγή, από τα έντονα χθεσινοβραδινά καιρικά φαινόμενα, κάνει λόγο ο πρόεδρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 2:55 am


ΕΦΑ Ημαθίας: Εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Μεταξύ Σημείου και Γραμμής» (13/7/19) - Verianet

ΕΦΑ Ημαθίας: Εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Μεταξύ Σημείου και Γραμμής» (13/7/19)  Verianet

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης: Μεταξύ Σημείου και Γραμμής της ζωγράφου και αρχαιολόγου Γλύκας ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 7:07 pm


Ημαθία: Κόβουν δέντρα για το φόβο κακοκαιρίας στην πεδιάδα της Αλεξάνδρειας | ΕΛΛΑΔΑ - iefimerida

Ημαθία: Κόβουν δέντρα για το φόβο κακοκαιρίας στην πεδιάδα της Αλεξάνδρειας | ΕΛΛΑΔΑ  iefimerida

Η σφοδρή κακοκαιρία που σημειώθηκε προχθές σε πολλές περιοχές της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν πολλά δέντρα. Μάλιστα, ένα από αυτά, στη Νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 5:15 pm


Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας τρεις Δήμοι της ΠΕ Ημαθίας - Parallaxi Mag

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας τρεις Δήμοι της ΠΕ Ημαθίας  Parallaxi Mag

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε τους Δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 4:36 pm


Η πρώτη του νομού Ημαθίας στις Πανελλήνιες 2019 με 19.275 μόρια - Φοιτητικά Νέα

Η πρώτη του νομού Ημαθίας στις Πανελλήνιες 2019 με 19.275 μόρια  Φοιτητικά Νέα

Η πρώτη του νομού Ημαθίας στις Πανελλήνιες 2019. Πρώτοι των Πρώτων: Η Ελένη Μαυροπούλου συγκαταλέγεται στους «Πρώτους των Πρώτων» των ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 1:07 pm


Άμεση αντίδραση του Απόστολου Βεσυρόπουλου για τις καταστροφές - Ημερήσια - Βέροια

Άμεση αντίδραση του Απόστολου Βεσυρόπουλου για τις καταστροφές  Ημερήσια - Βέροια

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, απέναντι στο ζήτημα των ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 11:17 am


Άμεση επούλωση των «πληγών» της αγροτικής Ημαθίας, αλλιώς τετέλεσται! - Ημερήσια - Βέροια

Άμεση επούλωση των «πληγών» της αγροτικής Ημαθίας, αλλιώς τετέλεσται!  Ημερήσια - Βέροια

Για ακόμη χρονιά, αυτή τη φορά τη χειρότερη, η αγροτική Ημαθία, το εισόδημα της οποίας προέρχεται κατά βάση από τη διαλογή και μεταποίηση του ροδάκινου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 11:13 am


Ημαθία, ώρα μηδέν! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ημαθία, ώρα μηδέν! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Με δύο λέξεις περιγράφει τη βιβλική καταστροφή ο Θοδωρής Παπακωνσταντίνου. Είναι πραγματικά «ώρα μηδέν» για την Ημαθία. Τίποτε δεν έμεινε όρθιο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 11:04 am


Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κοντά στον πληγέντα Ημαθιώτη παραγωγό - Ημερήσια - Βέροια

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κοντά στον πληγέντα Ημαθιώτη παραγωγό  Ημερήσια - Βέροια

Από την πρώτη στιγμή κοντά στον πληγέντα Ημαθιώτη παραγωγό, από τη θεομηνία της Τετάρτης, βρέθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:55 am


Νικόλας Καρανικόλας : «Οι αγρότες μας δεν αντέχουν άλλο» - Ημερήσια - Βέροια

Νικόλας Καρανικόλας : «Οι αγρότες μας δεν αντέχουν άλλο»  Ημερήσια - Βέροια

Η Μακεδονία, η Ελλάδα, θρηνεί σήμερα επτά νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες από την σφοδρή θεομηνία που έπληξε, ειδικά την Χαλκιδική, για τους οποίους ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:40 am


Πάνω από 100 κλήσεις στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ημαθίας για παροχή βοηθείας - Ημερήσια - Βέροια

Πάνω από 100 κλήσεις στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ημαθίας για παροχή βοηθείας  Ημερήσια - Βέροια

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Ν. Ημαθίας (Π.Υ. Βέροιας, Π.Υ. Αλεξάνδρειας, Π.Υ. Νάουσας) από Ω/21:00΄ της 10/07/2019 και μετά από έντονη βροχόπτωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:35 am


Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας : Θεομηνία - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας : Θεομηνία - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Την Πέμπτη το πρωί, μετά την προχθεσινοβραδινή Βιβλική καταστροφή στο σύνολο των περιοχών της Ημαθίας, επισκεφθήκαμε τον τοπικό ΕΛΓΑ. Καταθέσαμε τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:20 am


Καταστροφή στις καλλιέργειες και εκτεταμένες ζημιές στο νομό Ημαθίας - Τα Νέα Οnline

Καταστροφή στις καλλιέργειες και εκτεταμένες ζημιές στο νομό Ημαθίας  Τα Νέα Οnline

Σοβαρά προβλήματα και εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η σφοδρή καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης στον νομό Ημαθίας. Σύμφωνα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:07 pm


Τετέλεσται! Ολική καταστροφή στην παραγωγή της Ημαθίας από το χαλάζι και τον ανεμοστρόβιλο - Ημερήσια - Βέροια

Τετέλεσται! Ολική καταστροφή στην παραγωγή της Ημαθίας από το χαλάζι και τον ανεμοστρόβιλο  Ημερήσια - Βέροια

Δραματικές στιγμές ζει πλέον η Ημαθία, μετά την έντονη χαλαζόπτωση, αλλά και την έντονη ανεμοθύελλα που έπληξε πολλές περιοχές της, ιδίως στην περιοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:15 am


Λόγια σταράτα από τον Παναγιώτη! - Ημερήσια - Βέροια

Λόγια σταράτα από τον Παναγιώτη!  Ημερήσια - Βέροια

Εγώ γεννήθηκα γαλάζιος, έχω περάσει από τη ΜΑΚΙ, εν συνεχεία από την ΟΝΝΕΔ, αναλαμβάνοντας και γραμματέας και τώρα είμαι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 11:04 am


Η κακοκαιρία έπληξε και την Ημαθία -Δέντρα ξεριζώθηκαν στη Βέροια, χαλάζι έπεσε στη Νάουσα [βίντεο] - iefimerida

Η κακοκαιρία έπληξε και την Ημαθία -Δέντρα ξεριζώθηκαν στη Βέροια, χαλάζι έπεσε στη Νάουσα [βίντεο]  iefimerida

Σφοδρή ήταν η κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της Ημαθίας το βράδυ της Τετάρτης, με έντονες βροχοπτώσεις και πτώσεις δέντρων σε μια σειρά από περιοχές.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:47 am


Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου : "Ένα μεγάλο ευχαριστώ!" - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου : "Ένα μεγάλο ευχαριστώ!" - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Η εμπειρία των πρόσφατων εκλογών ήταν εκπληκτική. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:47 am


Ημαθία: Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ημαθία: Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός καθώς αναφέρονται πτώσεις δέντρων και κλαδιών σε πάρα πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου - Δεκάδες κλήσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 8:03 am


Καιρός: Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία! - Newsit

Καιρός: Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία!  Newsit

Καιρός - φονιάς έχει προκαλέσει ήδη τον θάνατο έξι ανθρώπων στην Χαλκιδική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει νεκρός και στην Ημαθία!

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 12:34 am


Eκδηλώσεις-δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας για το μήνα Ιούλιο 2019 - Ημερήσια - Βέροια

Eκδηλώσεις-δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας για το μήνα Ιούλιο 2019  Ημερήσια - Βέροια

Nαι, ήτο Iούλιος. και όχι μόνον η οδός των Φιλελλήνων, μα και η Nτάπια του Mεσολογγιού και ο Mαραθών και οι Φαλλοί της Δήλου επάλλοντο σφύζοντες στο φως, ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 11:52 pm


Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας : «Σκοπός μας η αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών και ΟΧΙ τα εξιτήρια» - Ημερήσια - Βέροια

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας : «Σκοπός μας η αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών και ΟΧΙ τα εξιτήρια»  Ημερήσια - Βέροια

Τη συνεχή προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου του ΕΚΑΒ και των διασωστών του καταγγέλλουν μέσω επιστολής τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 12:07 pm


Π.Ε. Ημαθίας : Έκδοση και ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019 - Ημερήσια - Βέροια

Π.Ε. Ημαθίας : Έκδοση και ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019  Ημερήσια - Βέροια

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας ανακοινώνεται ότι κατόπιν της αριθμ. Δ12α/ΓΠοικ.30754/822/05-07-2019 και με ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 11:04 am


Ευλόγησον...Κώστα! - Ημερήσια - Βέροια

Ευλόγησον...Κώστα!  Ημερήσια - Βέροια

Σκηνές τύπου...Ερντογάν ή Κιμ Γιονγκ Ουν είχαμε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με την ηλικιωμένη κυρία να φιλά το χέρι του Κώστα Καραμανλή, που ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 9:59 am


Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου - Ημερήσια - Βέροια

Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου  Ημερήσια - Βέροια

Οι εκλογές τελείωσαν και οι ψηφοφόροι αποφάσισαν. Σεβαστή καθ' όλα η απόφασή τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης, με δύσκολες ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 12:23 pm


Συγχαρητήρια δήλωση του Παναγιώτη Γκυρίνη στους βουλευτές του Νομού Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Συγχαρητήρια δήλωση του Παναγιώτη Γκυρίνη στους βουλευτές του Νομού Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας που εξελέγησαν σε αυτές τις εκλογές με την ευχή για μια παραγωγική, επιτυχημένη ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 12:17 pm


Ξεπέρασε το 40% η αποχή στην Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ξεπέρασε το 40% η αποχή στην Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Οριακά κατά 0,1% ξεπέρασε το 40% η αποχή στις βουλευτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής στην Ημαθία. Σε σχέση με τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 10:41 am


Καβάλα παν στις... εκλογές! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Καβάλα παν στις... εκλογές! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Σκηνές απίστευτου…κάλλους στο προαύλιο δημοτικού σχολείου-εκλογικού κέντρου της Ημαθίας, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Μποτιλιάρισμα από αυτοκίνητα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 9:29 am


Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται στην Ημαθία - Newsbeast.gr

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται στην Ημαθία  Newsbeast.gr

Αντιστροφή σκηνικού καταγράφηκε στην Ημαθία στις εθνικές εκλογές, όπου μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τρεις βουλευτές και η ΝΔ έναν και πλέον συμβαίνει το ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 12:23 pm


Δήλωση του Κώστα Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών - Ημερήσια - Βέροια

Δήλωση του Κώστα Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών  Ημερήσια - Βέροια

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι ένα μεγάλο και ισχυρό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία που δικαιώνει τον αγώνα που έδωσαν όλα τα στελέχη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:56 am


Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας - Ημερήσια - Βέροια

Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας  Ημερήσια - Βέροια

Ο Γαλάζιος Θρίαμβος των εκλογών και η ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας που έδωσε ο κόσμος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελούν ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:54 am


Π.Ε. Ημαθίας : Μέτρα για την προστασία από τα κουνούπια και τις ασθένειες των οποίων είναι φορείς - Ημερήσια - Βέροια

Π.Ε. Ημαθίας : Μέτρα για την προστασία από τα κουνούπια και τις ασθένειες των οποίων είναι φορείς  Ημερήσια - Βέροια

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ημαθίας, με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου τα δύο προηγούμενα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:53 am


Σύλληψη 21χρονου σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή κάνναβης - Ημερήσια - Βέροια

Σύλληψη 21χρονου σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή κάνναβης  Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 21χρονος ημεδαπός, καθώς κατά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:45 am


Με λαμπρότητα πανηγύρισε η Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Με λαμπρότητα πανηγύρισε η Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Με λαμπρότητα πανηγύρισε το διήμερο 6-7 Ιουλίου η γυναικεία κοινοβιακή Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας. Το Σάββατο 6 Ιουλίου το ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 11:43 am


ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα της επίσημης μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου που διαρκεί τέσσερις μήνες και κάτι άρχισε να κινείται στις τάξεις των ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:26 am


Ημαθία: Τρεις οι βουλευτές από τη ΝΔ - Ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ - Voria

Ημαθία: Τρεις οι βουλευτές από τη ΝΔ - Ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ  Voria

Ποιοι θα καθίσουν στα έδρανα της Βουλής από τη Νέα Δημοκρατία και ποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά η σταυροδοσία, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:21 am


Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται από Πιερία και Ημαθία - Εφημερίδα Μακεδονία

Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται από Πιερία και Ημαθία  Εφημερίδα Μακεδονία

Από τρεις έδρες σε Πιερία και Ημαθία παίρνει η Νέα Δημοκρατία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει από μία έδρα για κάθε νομό στη νέα Βουλή. Στο νομό Πιερίας η Νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 8:57 am


Βεσυρόπουλος, Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης και Καρασαρλίδου εκλέγονται βουλευτές Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Βεσυρόπουλος, Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης και Καρασαρλίδου εκλέγονται βουλευτές Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Τελικά αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στα 292 εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. Από τη ΝΔ έλαβαν : Βεσυρόπουλος Απόστολος 13.941 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 8:41 am


Πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας (τελικό) - Πληροφοριοδότης

Πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας (τελικό)  Πληροφοριοδότης

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων των υποψηφίων βουλευτών Ημαθίας. Σε 292 από 292 τμήματα είχαμε τα εξής αποτελέσματα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 3:21 am


Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Ημαθία: Η ενσωμάτωση των ψήφων - Ethnos

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στην Ημαθία: Η ενσωμάτωση των ψήφων  Ethnos

Δείτε τα αποτελέσματα που καταγράφονται στην Εκλογική Περιφέρεια Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 7:06 pm


Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας, Νίκη Καρατζιούλα - Πληροφοριοδότης

Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας, Νίκη Καρατζιούλα  Πληροφοριοδότης

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε, το πρωί της Κυριακής 7ης Ιουλίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας, Νίκη Καρατζιούλα, κάνοντας την εξής δήλωση: «Σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 11:58 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Ημαθίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Ημαθίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομού Ημαθίας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές: Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες έκλεισαν και η διαδικασία των Εθνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Αναπτυξιακό πλεονέκτημα για την Ημαθία η βοοτροφία - Ημερήσια - Βέροια

Αναπτυξιακό πλεονέκτημα για την Ημαθία η βοοτροφία  Ημερήσια - Βέροια

H βοοτροφία αποτελεί αναπτυξιακό πλεονέκτημα για την Ημαθία, που διαθέτει άρτιες και σύγχρονες μονάδες εκτροφής βοοειδών. Η στήριξη του κλάδου και ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 11:27 am


Το Νοσοκομείο της Βέροιας επισκέφθηκε η Φρόσω Καρασαρλίδου - Ημερήσια - Βέροια

Το Νοσοκομείο της Βέροιας επισκέφθηκε η Φρόσω Καρασαρλίδου  Ημερήσια - Βέροια

Τα τρέχοντα θέματα της Υγειονομικής Μονάδας Βέροιας και τη λειτουργία της από την αρχή της διοίκησής του μέχρι σήμερα, συζήτησε η βουλευτής Ημαθίας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Παρών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Παρών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Δυνατά στην εκλογική μάχη κινήθηκε όλες αυτές τις ημέρες ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και νυν ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Δούλεψε για την Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Δούλεψε για την Ημαθία! - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Στην πρώτη γραμμή επίλυσης των προβλημάτων της Ημαθίας, σε μια δύσκολη κοινοβουλευτικά περίοδο, ειδικά μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015,οπότε ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:08 am


Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με εμπλοκή τριών ΙΧ - Πρώτο ΘΕΜΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με εμπλοκή τριών ΙΧ  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα, με συνέπεια τον θάνατο ενός οδηγού - Σώοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στα ΙΧ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας - Πληροφοριοδότης

Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας  Πληροφοριοδότης

Τρεις σημειολογικές επαφές και συναντήσεις είχε την Τρίτη και Τετάρτη, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Ημαθία κ. Τηλέμαχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Ημαθία: Υπολογιστές για προσφυγόπουλα σε σχολεία της Αλεξάνδρειας - Ethnos

Ημαθία: Υπολογιστές για προσφυγόπουλα σε σχολεία της Αλεξάνδρειας  Ethnos

Το έργο υλοποίησε η Κεντρική Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Nίκη Καρατζιούλα : «Επιτέλους λύση για το τελωνείο Ημαθίας» - Ημερήσια - Βέροια

Nίκη Καρατζιούλα : «Επιτέλους λύση για το τελωνείο Ημαθίας»  Ημερήσια - Βέροια

Στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης πολιτικής λύσης στο εκκρεμές, εδώ και μια πενταετία, πρόβλημα της μετεγκατάστασης του τελωνείου της Ημαθίας, στο χώρο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Κοινοπραξία συνεταιρισμών ομάδων παραγωγών Ημαθίας : Άνοιγμα της κινέζικης αγοράς στα ελληνικά πυρηνόκαρπα - Ημερήσια - Βέροια

Κοινοπραξία συνεταιρισμών ομάδων παραγωγών Ημαθίας : Άνοιγμα της κινέζικης αγοράς στα ελληνικά πυρηνόκαρπα  Ημερήσια - Βέροια

Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου από τους εκπροσώπους του Κινεζικού Κράτους του ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Ημαθίας με τη ΝΔ, Νίκης Καρατζιούλα, σε «Νέο Αλιάκμονα», «Μέση» και ΑΛ.Μ.ΜΕ - Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Ημαθίας με τη ΝΔ, Νίκης Καρατζιούλα, σε «Νέο Αλιάκμονα», «Μέση» και ΑΛ.Μ.ΜΕ  Ημερήσια - Βέροια

Το «Νέο Αλιάκμονα», τη «Μέση» και την ΑΛ.Μ.ΜΕ επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ, Νίκη Καρατζιούλα, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Λειτουργία εκλογικού κέντρου ΝΔ στην Ημαθία - Ημερήσια - Βέροια

Λειτουργία εκλογικού κέντρου ΝΔ στην Ημαθία  Ημερήσια - Βέροια

Από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ημαθίας στη Βέροια θα λειτουργήσουν ως εκλογικό κέντρο για τους ψηφοφόρους της Νέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Τσαβδαρίδης, Μπαρτζώκας, Κουτσουπιάς: Ενωμένοι οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι της Ημαθίας - https://www.parapolitika.gr

Τσαβδαρίδης, Μπαρτζώκας, Κουτσουπιάς: Ενωμένοι οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι της Ημαθίας  https://www.parapolitika.gr

Μια φωτογραφία υποψηφίων, από τις σπάνιες που μπορεί να βρει κανείς αυτό τον καιρό κυκλοφορεί στην Ημαθία. Αυτές τις ημέρες είναι λογικό ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Συνάντηση του Νικόλα Καρανικόλα με τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Συνάντηση του Νικόλα Καρανικόλα με τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Tον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας, Χρήστο Σιμούλη, επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, έχοντας την ευκαιρία της πρώτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Ο Λάζαρος στην...Τοσκάνη της Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Ο Λάζαρος στην...Τοσκάνη της Ημαθίας - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Δεν είναι τοπίο και άνθρωποι στην Τοσκάνη από διαφήμιση τουριστικού περιοδικού της Ιταλίας. Είναι φωτό από την επίσκεψή μου στη Μαρίνα του Δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Δήλωση Νίκης Καρατζιούλα, υποψήφιας βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Δήλωση Νίκης Καρατζιούλα, υποψήφιας βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή το ότι έχω επιλεγεί υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ευχαριστώ τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξη ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Το σημερινό πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη - Ημερήσια - Βέροια

Το σημερινό πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη  Ημερήσια - Βέροια

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις παρακάτω περιοχές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας : «Θερινό Αρχαιολογικό Σχολείο - Ημερήσια - Βέροια

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας : «Θερινό Αρχαιολογικό Σχολείο  Ημερήσια - Βέροια

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στο πλαίσιο της κοινής τους δράσης «Πρεσβευτές ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Λάζαρος Τσαβδαρίδης : Τα παιδιά μας είναι το αύριο της Ημαθίας μας - Ημερήσια - Βέροια

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : Τα παιδιά μας είναι το αύριο της Ημαθίας μας  Ημερήσια - Βέροια

Τα παιδιά μας είναι η ευλογία μας. Η ολοκλήρωση και η ευτυχία της οικογένειάς μας. Είναι όμως και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε. Ένας τόπος που τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Δ. Καρακώστας από τη Βέροια : "Στα χωράφια της Ημαθίας οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ" - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Δ. Καρακώστας από τη Βέροια : "Στα χωράφια της Ημαθίας οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ" - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Δημήτριος Καρακώστας, ο οποίος το μεσημέρι είχε και μία ενημερωτικού χαρακτήρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Παρουσίαση του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας στους διεθνείς ROTARY! - Ημερήσια - Βέροια

Παρουσίαση του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας στους διεθνείς ROTARY!  Ημερήσια - Βέροια

Με πρόσκληση του ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟΥ ΙΔΕΩΝ, το Σάββατο 22/6 το απόγευμα, έγινε παρουσίαση των δομών του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας σε ομάδα 26 επισκεπτών του ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Λείπουν 8.000 εργάτες γης από τα ροδάκινα Ημαθίας - Πέλλας - Voria

Λείπουν 8.000 εργάτες γης από τα ροδάκινα Ημαθίας - Πέλλας  Voria

Τουλάχιστον 3.000 – 4.000 εργάτες γης λείπουν από την εξίσωση, με κίνδυνο σημαντικές ποσότητες ροδάκινων να παραμείνουν στα δέντρα. Το επόμενο 20ήμερο ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Εκδρομή του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στην Καστοριά! - Ημερήσια - Βέροια

Εκδρομή του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στην Καστοριά!  Ημερήσια - Βέροια

Την Κυριακή 23 Ιουνίου ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας οργάνωσε μονοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Καστοριά. Με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση, τα μέλη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, Νίκη Καρατζιούλα - Ημερήσια - Βέροια

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, Νίκη Καρατζιούλα  Ημερήσια - Βέροια

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας βρέθηκε την Πέμπτη, 20η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Ημαθία: Απέλυσαν 38χρονο και κρεμάστηκε! - Newsit

Ημαθία: Απέλυσαν 38χρονο και κρεμάστηκε!  Newsit

Το μεσημέρι τον βρήκε ο πατέρας του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 10:00 am


Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική η υποψήφια βουλευτής Νίκη Καρατζιούλα - Πληροφοριοδότης

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική η υποψήφια βουλευτής Νίκη Καρατζιούλα  Πληροφοριοδότης

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας βρέθηκε, την Πέμπτη 20η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Νίκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 12:32 pm


Ημαθία: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής - Thestival

Ημαθία: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής  Thestival

Συνεχίζεται στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στα Τρίκαλα Ημαθίας: Απαγχονισμένος βρέθηκε στην αυλή του 38χρονος - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τραγωδία στα Τρίκαλα Ημαθίας: Απαγχονισμένος βρέθηκε στην αυλή του 38χρονος  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τον αυτόχειρα βρήκε ο πατέρας του την Παρασκευή το μεσημέρι - Εργαζόταν στο εργοστάσιο παραγωγής γάλακτος που έκλεισε.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


Σύλληψη 2 ημεδαπών σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή κάνναβης - Ημερήσια - Βέροια

Σύλληψη 2 ημεδαπών σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή κάνναβης  Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία - Χρησιμοποίησαν την τραπεζική κάρτα που έκλεψαν - www.enikos.gr

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία - Χρησιμοποίησαν την τραπεζική κάρτα που έκλεψαν  www.enikos.gr

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος μίας 60χρονης γυναίκας, στο Πλατύ Ημαθίας, τον Φεβρουάριο του 2018. Σύμφωνα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Μακεδονικοί Τάφοι, Γυμνάσιο - Θέατρο Μίεζας, Νυμφαίο, στη Νάουσα Ημαθίας, με την Αγγελική Κοταρίδη - Γράφει ο Ηλίας Τσέχος - Ημερήσια - Βέροια

Μακεδονικοί Τάφοι, Γυμνάσιο - Θέατρο Μίεζας, Νυμφαίο, στη Νάουσα Ημαθίας, με την Αγγελική Κοταρίδη - Γράφει ο Ηλίας Τσέχος  Ημερήσια - Βέροια

Μακεδονικοί Τάφοι οι: ''Της Κρίσεως'', των ''Ανθεμίων'', Αρχαίο Θέατρο Μίεζας, Γυμνάσιο (Σχολή Αριστοτέλη), Νυφαίο, με την Αμαζώνα Αγγελική Κοταρίδη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Ημαθία - Πληροφοριοδότης

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Ημαθία  Πληροφοριοδότης

Γνωστοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία. Αναλυτικά: Διάκογλου Γιάννης, 57 ετών, εργάτης, Πρόεδρος του Σωματείου Τροφίμων-Ποτών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία -Ανανεωμένα κατά 72% τα ψηφοδέλτια - Ημερήσια - Βέροια

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία -Ανανεωμένα κατά 72% τα ψηφοδέλτια  Ημερήσια - Βέροια

Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με τη σημερινή ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ημαθίας

Φιλικοί ιστότοποι: