Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ημερήσια εκδρομή ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης στη Μάνη

Στις 20 Ιουνίου 2024 ημέρα Πέμπτη, το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη Μάνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    Αναχώρηση στις 08:00 ώρα το πρωί από την Πλατεία Κολοκοτρώνη
    Άφιξη στην Αρεόπολη και ελεύθερο χρόνο για καφέ και βόλτα στα γραφικά σοκάκια
    Μεσημεριανό φαγητό στην παραλία του Οίτυλου
    Απογευματινό καφέ στο Γύθειο
    Επιστροφή στη Τρίπολη

Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο του ΚΑΠΗ και στο τηλέφωνο 2710-243757.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΛΕΙΩ ΚΟΡΩΝΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 12:29 pm


Νέα Αριστερά: Αβάσιμα τα σενάρια περί συνεργασίας με το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής

Eurokinissi

Σφοδρή ενόχληση προκαλούν στην ηγεσία της Νέας Αριστεράς δημοσιεύματα και διαρροές ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης προτίθεται να προτείνει τη δημιουργία κοινής Κοινοβουλευτικής Ομάδος με το ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη του κόμματος τονίζουν ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση για το θέμα αυτό και ούτε πρόκειται να γίνει, ενώ επιρίπτουν ευθύνες στη Χαριλάου Τρικούπη ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα της επόμενης μέρας με όρους διαχείρισης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Νεας Αριστερας σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου.

Όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.

Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 12:22 pm


Μπαφές: Σας τυφλώνει το μίσος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δεν σέβεστε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη

Με μια ανάρτηση στο twitter θέλησε να πάρει θέση ο Χρήστος Μπαφές για δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την κατάθεση λουλουδιών για τον αδικοχαμένο φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη.

Το περιστατικό θέλησε να ξεκαθαρίσει ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος μέσω των σόσιλα μίντια, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους γράφουν αοριστίες:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει», έγραψε ο κ. Μπαφές.

Φωτογραφία άρθρου: ΚΑΕ Ολυμπιακός – olympiacosbc.gr

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 12:06 pm


Συνελήφθη άνδρας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού 11χρονης στην Ηλεία

Eurokinissi

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, χθες 10-6-2024 τα ξημερώματα, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η εξαφάνιση της 11χρονης από την περιοχή της Μυρτιάς Ηλείας, όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 09-06-2024 το βράδυ.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Πύργου, ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση της ανήλικης,  με αποτέλεσμα τη συλλογή υλικού από το οποίο διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση του κατηγορούμενου, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προχθές 09-06-2024, το βράδυ, στη Μυρτιά Ηλείας, παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, για να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σωρό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης παιδιού στην ίδια περιοχή (Μυρτιά Ηλείας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:55 am


Παραδόθηκε η μεσαία κερκίδα στο γήπεδο της Κάρτσοβας (pics)

Οι εργασίας συντήρησης και αποκατάστασης συνεχίζονται σε γήπεδα και αθλητικούς χώρους στην Τρίπολη με την μεσαία κερκίδα στο γήπεδο της Κάρτσοβας να παραδίδεται προς χρήση όπως έγινε γνωστό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Λαγό.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παραδόθηκε για χρήση στους φιλάθλους και η μεσαία κερκίδα στο Δημοτικό Γήπεδο.

Όλη η κερκίδα είναι ασφαλής πλέον.

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης εξελίχθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που αρχικά είχαμε δεσμευθεί.

Συνεχίζουμε....

 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:29 am


Ντ. Μπακογιάννη: Ο Πρωθυπουργός να «παρκάρει» τα «καλάμια» που υπάρχουν στην κυβέρνηση

Eurokinissi

Να στείλει σπίτι τους τα «καλάμια» της κυβέρνησης καλεί τον Πρωθυπουργό η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

 «Θα ήταν λάθος να μπούμε στη λογική που υπήρξε κάποια στιγμή στη Νέα Δημοκρατία, επί Σαμαρά, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου έγινε ένας ανασχηματισμός για να δοθεί δήθεν πολιτικό μήνυμα κ.λπ. Αυτό μας στοίχισε πάρα πολύ», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Όχι, η κυβέρνηση έχει εκλεγεί για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να υλοποιήσει. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι το αριστερά ή το δεξιά. Το πρόβλημα είναι να υπάρξει η απόδοση στο μέγεθος που αναμένει ο πολίτης. Ο πολίτης έχει απαιτήσεις από τον Μητσοτάκη, γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί. Από έναν άλλο πρωθυπουργό ενδεχομένως οι απαιτήσεις να ήταν λιγότερες. Πρέπει να περάσει αυτόν τον πήχη. Για να τον περάσεις πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του βαθέως κράτους που εξακολουθεί να υπάρχει και να ταλαιπωρεί τους πολίτες».

Σχολιάζοντας τη μεγάλη αποχή που καταγράφηκε στις ευρωεκλογές 2024, τόνισε: «Η αποχή δεν έχει έναν λόγο. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι αδιαφόρησαν εντελώς, δεν τους ενδιέφεραν οι ευρωεκλογές, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι συνειδητά δεν πήγαν, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, οι οποίοι θα έλεγα ότι ανήκουν σε μια κατηγορία υψηλότερου μορφωτικού επιπέδου, πολύ συνειδητοποιημένων πολιτών που ήθελαν να πουν στην κυβέρνηση "Μητσοτάκη, σου βάλαμε τον πήχη ψηλά, κοίτα να τον περάσεις..."».

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είπαν «καιρός είναι να παρκάρουν κάποια καλάμια, τα οποία έχουν καβαληθεί», όπως είπε η ίδια. Ερωτηθείσα αν υπάρχουν «καλάμια», απάντησε: «Βεβαίως και υπάρχουν. Αυτά λοιπόν, τώρα, ο πρωθυπουργός να κοιτάξει να τα παρκάρει».

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:19 am


ΕΠΣ Αρκαδίας: Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπητό μας Θοδωρή Κωτσίρο

Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπητό μας Θοδωρή Κωτσίρο, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή.

Η προσφορά του στο αρκαδικό ποδόσφαιρο δε θα ξεχαστεί ποτέ, ενώ πάντα θα τον θυμόμαστε ως έναν αξιαγάπητο άνθρωπο και άριστο οικογενειάρχη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Θοδωράκη μας, καλό σου ταξίδι...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:08 am


Tελείωσε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και... «βγήκαν από την πρίζα» οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στους σταθμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στο οποίο είχαν ενταχθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε πρωτοπορήσει στο θέμα της ηλεκτροκίνησης και είχε καταφέρει το 2020 να ενταχθεί στο πρόγραμμα EnerNETMob.

Ήταν ένα ευρωπαϊκό, συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ως επικεφαλής εταίρος μεταξύ 16 άλλων εταίρων από 12 κράτη της Μεσογείου.

Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικό οχημάτων είχαν εγκατασταθεί σε 14 σημεία στις περιφερειακές ενότητες Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και ειδικότερα: στον Ισθμό της Κορίνθου στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου 200 μέτρα μετά τη γέφυρα του Ισθμού, στο Λουτράκι στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης στην οδό Υψηλάντου 68, στο Ναύπλιο στο Διοικητήριο ΠΕ Αργολίδας επί της Παραλιακής οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, στην Τρίπολη στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 2, στη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο στην οδό Τριακοσίων 73, στην Καλαμάτα, στο Διοικητήριο ΠΕ Μεσσηνίας στην οδό Ψαρών και Δαμοφώντος, στην Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Φαρών και Κρήτης.

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούσαν δωρεάν να φορτίσουν τα οχήματά τους στα παραπάνω σημεία.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης του ArcadiaPortal.gr κ. Ηλ. Χασάπης σε επίσκεψή του στο Λουτράκι διαπίστωσε ότι ο σταθμός δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Είναι κρίμα να έχουν επενδυθεί χρήματα του Ελληνικού λαού και κοινοτικά κονδύλια και να μην μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία. Η ηλεκτροκίνηση είναι ένας τομέας όπου τα κράτη δίνουν κίνητρα και επενδύουν για την ανάπτυξή του. Τι εικόνα θα δείξουμε στους τουρίστες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν;

Ας υπάρχει και η ελάχιστη χρέωση από την ΔΕΗ προκειμένου να μην επιβαρύνεται η περιφέρεια.

Δυστυχώς το Ελληνικό στοιχείο δείχνει το μεγαλείο του, να σπαταλάμε δημόσιους πόρους και να τους αφήνουμε στη συνέχεια να σαπίζουν. Δεν υπάρχει ούτε καν μια ενημέρωση για τον κόσμο».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι οι σταθμοί έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι σταθμοί φόρτισης ήταν ενταγμένοι σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο έχει ολοκληρωθεί και δεν καλύπτει πλέον τη λειτουργία τους.

Η περιφερειακή αρχή βρίσκεται σε ανασχεδιασμό για την επαναλειτουργία των σταθμών και την αναβάθμισή τους, έτσι ώστε η φόρτιση να είναι πιο σύντομη

Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που διαμένουν ή κινούνται στην Πελοπόννησο, να μπορούν να εξυπηρετηθούν στους σταθμούς φόρτισης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:05 am


Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων (προπτυχιακού, μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών & διδάκτορα) του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 12.30 μ.μ. στο  «Βουλευτικό» στο Ναύπλιο.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής                Ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Καθηγητής Αθανάσιος Μπλέσιος

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- Προσέλευση αποφοίτων ώρα 12:20
- Χαιρετισμός Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή κ. Αθανάσιου Κατσή
- Χαιρετισμός Κοσμήτορα Σχολής Καλών Τεχνών, Καθηγητή κ. Γιάννη Λεοντάρη
- Χαιρετισμός Προέδρου Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Καθηγητή κ. Αθανάσιου Μπλέσιου
 Ανάγνωση Όρκου & Απονομή Πτυχίων προπτυχιακών αποφοίτων
 Ανάγνωση Όρκου & Απονομή Πτυχίων μεταπτυχιακών αποφοίτων ΠΜΣ
«Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου
Μάθηση»
 Ανάγνωση Όρκου & Απονομή Πτυχίων μεταπτυχιακών αποφοίτων ΠΜΣ «Θέατρο
και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική»
 Ανάγνωση Όρκου & Απονομή Πτυχίων μεταπτυχιακών αποφοίτων ΠΜΣ
«Δημιουργική Γραφή, Θέατρο και Πολιτιστικές Βιομηχανίες: Καλλιτεχνικές,
Ερευνητικές και Παιδαγωγικές Εφαρμογές»
 Ανάγνωση Όρκου & Απονομή Πτυχίου Διδάκτορα

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 10:55 am


Τσιντώτας για Αστέρα

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας φαίνεται πως βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην κορυφή της κιτρινομπλέ λίστας αναφορικά με την ενίσχυση στην θέση «1» ως συνέπεια της διαφαινόμενης αποχώρησης του Αντώνη Τσιφτσή για τον ΠΑΟΚ.

Στο φως της δημοσιότητας λοιπόν έρχεται το γεγονός πως ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές και μάλιστα προχωρημένο επίπεδο μεταξύ τους.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε την συνεργασία του και έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και μένει να δούμε αν ο επόμενος ποδοσφαιρικός του προορισμός είναι η Τρίπολη.

Φωτογραφία άρθρου: Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 10:47 am


Καύσωνας - Αρκαδία: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει η θερμοκρασία στους 40 - 43 βαθμούς

Το εκτεταμένο πεδίο υψηλών πιέσεων που καλύπτει τις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο και συνοδεύεται από πολύ θερμές αέριες μάζες επεκτείνεται σταδιακά ανατολικότερα και θα προκαλέσει στη χώρα μας πολύ υψηλές θερμοκρασίες από σήμερα Τρίτη (11-6-2024) έως και την Παρασκευή (14-6-2024). Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, σε περιοχές που δεν επηρεάζονται από τη θαλάσσια αύρα.

Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/ΕΑΑ, κορύφωση αναμένεται να παρουσιάσει το κύμα υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας την τρέχουσα εβδομάδα και κατά τόπους θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα.  Θερμότερες ημέρες εκτιμάται ότι θα είναι η Τετάρτη 12/06 και η Πέμπτη 13/06, οπότε η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 42-43 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, γρήγορη και σημαντική υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται το Σάββατο 15/06.

Σημειώνεται ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι προετοιμασμένο για τόσο υψηλές θερμοκρασίες τόσο νωρίς και πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί.

Οι δύο περιοχές που θα «βράσουν» τις επόμενες μέρες στον Νομό Αρκαδίας είναι το Άστρος, το Λεωνίδιο και η Μεγαλόπολη, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή και στην Τρίπολη.

Έτσι, στη Τρίπολη την Τρίτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 35 βαθμούς, την Τετάρτη στους 37 βαθμούς, την Πέμπτη δεν θα υπάρξει αξιοσημείωτη μεταβολή και την Παρασκευή θα πέσει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στο Άστρος το θερμόμετρο θα «χτυπήσει κόκκινο» ήδη από σήμερα Τρίτη, με 40 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη θα φτάσει στους 43, την Πέμπτη επίσης στους 43 βαθμούς Κελσίου και την Παρασκευή θα «πέσει» στους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη, την Τρίτη η θερμοκρασία θα φθάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη στους 38, την Πέμπτη επίσης στους 38 και την Παρασκευή στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στο Λεωνίδιο, η Τρίτη θα είναι ιδιαίτερα θερμή ημέρα, με 39 βαθμούς. Την Τετάρτη το θερμόμετρο θα δείξει 41 βαθμούς Κελσίου και την Πέμπτη 40, ενώ την Παρασκευή η θερμοκρασία θα πέσει ελάχιστα στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Τα ορεινά Λαγκάδια είναι πιο δροσερά, καθώς η θερμοκρασία την Τρίτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ανεβεί στους 33 - 34 και την Παρασκευή θα πέσει στους 30.

 

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 10:43 am


Πανελλαδικές 2024: Τα θέματα και οι απαντήσεις των ΕΠΑΛ

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα η μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΥΓΙΕΙΝΗ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ)" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ " πατήστε εδώ

Για να συνεχίσετε στον ιστότοπο του Υπουργείου πατήστε εδώ

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 10:21 am


Αργυρό μετάλλιο στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης ο Κατερίνα Στεφανίδη

Η εκπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρώμη που είναι συνολικά το 12ο μετάλλιο της σπουδαίας καριέρας της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, υπερβαίνοντας χωρίς πρόβλημα το 4.43μ αφού είχε αφήσει το αρχικό ύψος στα 4.43μ. Έπειτα, μία μόνο προσπάθεια χρειάστηκε για να περάσει τα 4.53μ και έπειτα ο πήχης ανέβηκε στα 4.68μ.

Εκεί η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε φράγμα του 4.68 με την πρώτη της προσπάθεια, για να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης προσωρινά και να κάνει δικό της το αργυρό μετάλλιο.

Φωτογραφία άρθρου: EUROKINISSI SPORTS

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 10:17 am


Δήμος Τρίπολης: Οδηγίες για τον καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την 10 Ιουνίου 2024 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καιρικό σύστημα προκαλεί συνθήκες καύσωνα από την Τρίτη 11-06-2024 έως και την Παρασκευή 14/06/2024, με κύρια χαρακτηριστικά τις υψηλές θερμοκρασίες. Θερμότερες ημέρες η Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Ιουνίου.

Καλούμε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις παρακάτω βασικές οδηγίες αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες:

• Να παραμένουν σε χώρους δροσερούς και σκιερούς μακριά από συνωστισμό, να χρησιμοποιούν κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες και να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία.

• Να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία, όπως και το βάδισμα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο και να φορούν καπέλο και γυαλιά ηλίου και ρούχα ανοιχτόχρωμα από ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αερίζεται και διευκολύνει την εξάτμιση του ιδρώτα, αποφεύγοντας τα συνθετικά υφάσματα.

• Να καταναλώνουν ελαφρά γεύματα με φρούτα και λαχανικά, περιορίζοντας τα λιπαρά και την ποσότητα του φαγητού.

• Να πίνουν άφθονο νερό και χυμούς φρούτων, αποφεύγοντας τα οινοπνευματώδη.

Ιδιαίτερη μέριμνα συνιστάται για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς και τους ηλικιωμένους και τους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΚΑΥΣΩΝΑΣ.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης

Γεώργιος Οικονομόπουλος

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 9:53 am


Θλίψη στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο - Έφυγε από τη ζωή ο Θοδωρής Κωτσίρος

Μια ακόμα πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται να προστεθεί στο κάδρο των θλιβερών γεγονότων των τελευταίων ημερών στην πόλη μας και αυτή την φορά αφορά τον θάνατο του Θοδωρή Κωτσίρου.

Ο Θοδωρής Κωτσίρος στα 51 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή τόσο πρόωρα και αδόκητα τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Ιουνίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Θοδωρής Κωτσίρος είναι γνωστός από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και δη με την διαιτησία μέσω της οποίας ως επόπτης είχε φτάσει στο παρελθόν ως το ανώτατο επίπεδο της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα μιλάμε για έναν οικογενειάρχη, αγαπητό άνθρωπο, ενεργό πολίτη και ιδιαίτερο γνωστό στην Αρκαδική κοινωνία μέσω και της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο με την είδηση του θανάτου να σοκάρει τους πάντες.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 9:38 am


Selene Spa: Ονειρεμένη επιδερμίδα - Ονειρεμένος γάμος!!!

Το Selene Spa πρωτοπορεί και οργανώνει αξέχαστες στιγμές για όλες τις νυφούλες και τις φίλες της!!!

Μια ανεπανάληπτη spa day για όλους τους καλεσμένους !!! Το Selene spa είναι το ιδανικό μέρος για ονειρεμένες στιγμές!!! Οι exprerts του Selene Spa σας περιμένουν για να οργανώσετε μαζί το ιδανικό πλάνο για το σωστό skincare 9 +1 top θεραπείες πριν το γάμο για άψογη εμφάνιση !!!

9+1 top θεραπείες -

Καθαρισμό προσώπου Για λαμπερό πρόσωπο - Υδροδερμαποξεση Για λαμπερό & λείο πρόσωπο - White pearl therapy Διπλή απολεπιση & αντιρυτιδικη δράση - Ultra Derma Therapy Νέα πολυθεραπεία - Οξυγόνοθεραπεία Το Οξυγόνο σημαίνει ΖΩΗ! - Exilis Θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών -Μεσοθεραπεια Αναζωογονεί σε βάθος το δέρμα - Cadle Massage

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης & ευεξίας - Lava Shells Youth Treatment Μειώνει τις λεπτές γραμμές & βελτίωση το οβάλ - Lava Shells Tropical Massage Τροπικό μασάζ με αληθινά όστρακα!!

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου! 2710241446 Δεληγιάννη 4, Τρίπολη

Επισκεφθείτε το Selene Spa ΕΔΩ

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 9:29 am


ΝΔ: Κακλαμάνης και Σαλμάς ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, προκειμένου να συζητηθούν τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, ζητούν οι βουλευτές του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης και Μάριος Σαλμάς.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για «επιστροφή στις ρίζες», δείχνοντας ως αιτία για την πτώση των ποσοστών της ΝΔ τη στροφή της προς το κέντρο. «Σε ό,τι αφορά την παράταξή μου απεδείχθη ότι ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας της Νέας Δημοκρατίας άντεξε και πήγε έστω και δυσαρεστημένος και ψήφισε και οι επαγγελματίες του κέντρου ήταν στις αμμουδιές. Για αυτό βγήκε αυτό το 27,5%. Επιστροφή στις ρίζες τις ιδεολογικές, και στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Επιστροφή στις ρίζες και μέσα στην Ευρώπη αλλά με κριτικό πνεύμα», σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής (στα Παραπολιτικά fm).

Αλλά και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υπουργός, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, κάνει λόγο για «δυσμενές αποτέλεσμα για την παράταξη μας». Επισημαίνει ότι «πρέπει να δώσουμε μία σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας που κάποιοι, παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα, επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική».

aftodioikisi.gr

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 9:24 am


«Θαύμα στη Γορτυνία! Δεν στεριώνουν πινακίδες σε... εκκλησία»

Και σήμερα γίνονται θαύματα... Δεν στεριώνουν  πινακίδες σε εκκλησία!

Γράφει ο Πάνος Χουντής 

▪︎ Το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στο 61χλμ+500μ της Εθνικής Οδού Τρίπολη-Πύργος, λίγο πριν από τα Λαγκάδια Αρκαδίας 
Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, όπως 50 Πανελλήνιους διαγωνισμούς δημοτικού τραγουδιού και πάμπολλα  ξακουστά πολυήμερα πανηγύρια παλιάς κοπής.
Έχει γνωρίσει όμως και ένα αξέχαστο θλιβερό γεγονός.
Η εκκλησία είναι χτισμένη επάνω σε μια πηγή που όλο τον χρόνο εχει αρκετό και δροσερό νερό.(φωτο)
Πριν 7 χρόνια την ημέρα του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής, το Παναρκαδικό νοσοκομείο  γέμισε με 75 αθώους προσκυνητές με συμπτώματα σαλμονέλας και εντερικών διαταραχών.
  Όμως το πιο θλιβερό γεγονός απο εκείνο  το πανηγύρι ήταν η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής που την  απέδωσαν στον βόθρο της κοντινής με την εκκλησία εξοχικής ταβέρνας η οποία λειτουργεί και σήμερα  
  Αυτό το θλιβερό γεγονός θέλησα πέρσι τον 6ο μήνα του....2023 να μην τυχόν το ξαναζήσουμε, οπότε.....
  Ζήτησα  από την πάντοτε  πρόθυμη υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου , την μικροβιολογική εξέταση του νερού της εκκλησίας, με τις εγκυρότατες επιστημονικές μεθόδους  της.
  Βγαίνουν λοιπόν τα αποτελέσματα ότι το νερό της εκκλησίας είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΌΣΗ, ο δε δήμος Γορτυνίας να τοποθετήσει ταχύτατα μια  ενημερωτική σταθερή πινακίδα για τους διερχόμενους διψασμένους ταξιδιώτες  και προσκυνητές.
Η πινακίδα δεν μπήκε ΠΟΤΕ...
  Τον ...9ο μήνα του 2023, διαμαρτυρήθηκα εγγράφως στο ΑΤ. Δημητσάνας, διότι στην βρύση της εκκλησίας, ΔΕΝ υπήρχε ακόμα η υποχρεωτική (!!!) ενημερωτική πινακίδα.
  Πέρασαν αρκετοί μήνες, αλλά η πινακίδα από τον δήμο Γορτυνίας δεν φαινόταν.....
  Τον 5ο μήνα του ....2024  ενημέρωσα το ΑΤ. Δημητσάνας ότι η υποχρεωτική  ενημερωτική πινακίδα για το ακατάλληλο νερό  της πηγής,  ΔΕΝ είναι ακόμα....στην εκκλησία!
Στο τέλος του ...5ου μήνα του 2024 μπήκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ενημερωτική πινακίδα που η Υγιειονομική υπηρεσία  διέταζε  στον δήμο Γορτυνίας, τον 6ο  μήνα του 2023!!!! ( φωτο 1, 2)
  Δεν πέρασαν....5 μέρες και να το  μυστηριώδες, ανεξήγητο .....θαύμα!
Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, λες και απέβαλε την ενοχλητική  ενημερωτική πινακίδα, την  εξαφάνισε με πολλές απορίες και "ύποπτα" ερωτήματα..
   Ενημέρωσα  ξανά, το ΑΤ. Δημητσάνας για την ανεξήγητη, περίεργη και  "θαυματουργή " εξαφάνιση της πληροφορικής πινακίδας  που έπρεπε να τοποθετήσει εδω και 1..χρόνο, ο δήμος Γορτυνίας.
Την πινακίδα που θα σώζει πολλές ζωές....
Η ταχύτατη παρέμβαση του ΑΤ. Δημητσάνας,  ανάγκασε τον δήμο Γορτυνίας να τοποθετήσει  ένα ...χαρτόνι, με κόκκινα γράμματα  απο ....μαρκαδόρο και κολλημένο με πλαστική καφέ ταινία συσκευασίας(φωτο 3)


   Όμως...
Να το θαύμα.....
Το  άθλιο χαρτόνι που τοποθέτησε ο δήμος Γορτυνίας, η εκκλησία ξανά δεν το άντεξε, ούτε 3 μέρες και το απέβαλε ταχύτατα και με μυστηριώδη   ως συνήθως και ανεξήγητο  τρόπο....
  Έμεινα κατάπληκτος από το ...επαναλαμβανόμενο θαύμα, δηλαδή την  εξαφάνιση της τόσο απαραίτητης και  υποχρεωτικής προειδοποιητικής πινακίδας οπότε ...ξανά, ενημέρωσα την αστυνομία, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, για να μην έχουμε κάποιο θλιβερό γεγονός στο νέο πανηγύρι του ....2024 !!!!
   Δεν είναι υποχρεωτικό να γελάσετε ΤΏΡΑ....  διότι γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος!
Αυτά για σήμερα.
ΠΑΝΟΣ Β.ΧΟΥΝΤΉΣ.   11-ΙΟΥΝΗ-2024

 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 9:00 am


Καύσωνας: Τα 10 μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση

Eurokinissi

Εγκύκλιο για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα μέτρα αυτά, το υπουργείο στοχεύει στην προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πρόληψη θερμικής καταπόνησης

Διαλείμματα: Οργάνωση του χρόνου εργασίας με προγραμματισμό διαλειμμάτων κατάλληλης διάρκειας για τη μείωση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων.

Προγραμματισμός εργασιών: Εκτέλεση εργασιών που συνεπάγονται υψηλή θερμική καταπόνηση, κατά το δυνατόν, σε ώρες εκτός θερμοκρασιακών αιχμών.

Μείωση ή παύση της απασχόλησης: Μείωση ή παύση εργασιών σε θερμικά επιβαρυμένους χώρους, όπως μηχανοστάσια, χυτήρια, υαλουργεία, κεραμοποιεία, ναυπηγεία κ.λπ., μεταξύ των ωρών 12:00-16:00.

Διαμόρφωση χώρων διαλείμματος: Δημιουργία κατάλληλων χώρων διαλείμματος εξοπλισμένων με σύστημα κλιματισμού, σε συνεργασία με τον τεχνικό ασφαλείας, τον ιατρό εργασίας και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Υπαίθριες εργασίες

Σε ό,τι αφορά τις υπαίθριες εργασίες, τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν, για να αντιμετωπιστεί τυχόν θερμική καταπόνηση των εργαζομένων, ανεξαρτήτως του είδους απασχόλησής τους, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών πλατφορμών, προβλέπονται τα εξής:

Κατάλληλα καλύμματα και προστατευτικά μέσα: Παροχή κατάλληλων καλυμμάτων κεφαλής και προστατευτικών μέσων δέρματος.

Σκιερά μέρη για διαλείμματα: Διαμόρφωση ή επιλογή σκιερού μέρους για διαλείμματα.

Στέγαστρα για εργασίες: Διαμόρφωση ή επιλογή σκιερού μέρους ή κατασκευή κατάλληλων στεγάστρων για την εκτέλεση εργασιών, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Προγραμματισμός εργασιών: Προγραμματισμός των εργασιών, έτσι ώστε οι πλέον επιβαρυμένες (π.χ. εργασίες ασφαλτόστρωσης) να γίνονται τις ώρες που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες.

Μείωση απασχόλησης ή παύση εργασιών: Μείωση της απασχόλησης ή/και παύση εργασιών κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ των ωρών 12:00-16:00 σε χειρωνακτικές εργασίες που εκτελούνται σε εξωτερικό χώρο. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι εργασίες σε τεχνικά και οικοδομικά έργα, εργοτάξια, διανομή και μεταφορά προϊόντων και αντικειμένων με δίτροχο όχημα, πατίνι, τροχοπέδιλα κ.ά. (delivery). Εφόσον εφαρμοστεί το μέτρο της παύσης εργασιών διανομής, μπορεί να διατηρείται ενεργή η επιλογή της παραγγελιοληψίας με παραλαβή του χρήστη απευθείας από το κατάστημα (takeaway), καθώς και ενδεχόμενη δυνατότητα να εκτελείται διανομή με οχήματα ιδιωτικής χρήσης, εκτός των δίκυκλων και λοιπών μέσων.

Ειδική πρόβλεψη για τις εγκαταστάσεις χυτηρίων και μεταλλουργίες

Πέραν της συσσώρευσης θερμότητας από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, υπό συνθήκες καύσωνα, για την αντιμετώπιση της οποίας προβλέπεται η χρήση καλυμμάτων κεφαλής και αυχένα και άλλων προστατευτικών μέσων του δέρματος, π.χ. αντηλιακών κρεμών, οι υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος κατά το θέρος αποτελούν πρόσθετο επιβαρυντικό παράγοντα για τους εργαζόμενους που εκτίθενται ήδη σε ακτινοβολούμενη θερμότητα, λόγω της παραγωγικής διαδικασίας (π.χ. σε εγκαταστάσεις χυτηρίων και μεταλλουργίες).

Για τις περιπτώσεις τέτοιων δυσμενών συνθηκών στους χώρους εργασίας διατίθενται ούτως ή άλλως μια σειρά από μέσα ατομικής προστασίας μερών ή ολόκληρου του σώματος (π.χ. σκούρα γυαλιά προστασίας των οφθαλμών σε κλιβάνους βιομηχανιών τροφίμων, ασπίδες προστασίας του προσώπου, ολόσωμες θερμομονωτικές στολές κ.ά.), τα οποία ο εργοδότης οφείλει να χορηγεί στους εργαζόμενους, αφού πρώτα λάβει υπ’ όψιν την έγγραφη γνώμη του τεχνικού ασφαλείας και του ιατρού εργασίας, αν προβλέπεται και αξιολογήσει κατά πόσον ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εργασίας.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 8:47 am


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας