Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Χωρίς ρεύμα χωριά της Τεγέας την Παρασκευή

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 31/05/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ.

Από ημ/νία και ώρα

Έως ημ/νία και ώρα

Δήμος/κοινότητα

Περιγραφή περιοχής

31/05/2024

08:30 π.μ.

31/05/2024

15:00 μ.μ.

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ.Δ. ΑΚΡΑ, ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΑ καθώς και τα ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΤΕΝΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

 

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ    

                                                                               ΔΕΔΔΗΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 / 373500 (Επιλογή 4)

           

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:36 am


Ανοιχτές οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στις διαδικασίες εισαγωγής στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης για το επόμενο σχολικό έτος των ενδιαφερόμενων μαθητών/τριών της ΣΤ' Δημοτικού όλων των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Αρκαδίας έχουν ξεκινήσει. Οι γονείς/κηδεμόνες
χρειάζεται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 31 Μαΐου (στις 14.00 μ.μ.).

Η αίτηση ΕΔΩ

Μετά την αποστολή της αίτησής σας, θα λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου εντός 48 ωρών. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε το σχολείο μας για τη συμπλήρωση της αίτησής σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2710235440 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Αναφορικά με την εισαγωγή μαθητών/τριών από απομακρυσμένα μέρη της Αρκαδίας, σας γνωρίζουμε ότι το Σχολείο μας φροντίζει για τη δωρεάν μετακίνηση και σίτιση των μαθητών/τριών.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχολείο μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ

και για τις δράσεις μας στο βίντεο

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Video: 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24

Video of ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:32 am


Ήρθε η ώρα

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:19 am


Δήμος θα καταβάλει αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για τον θάνατο 65χρονου ύστερα από επίθεση αγέλης σκύλων

Eurokinissi

Αποζημίωση ύψους 200.00 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, στα παιδιά ενός άνδρα 65 ετών ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση σκύλων τον Μάρτιο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη αναμένει να πάρει εγγράφως την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και τότε θα αποφασίσει αν θα ασκήσει έφεση ή θα πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης.

Η επίθεση σε βάρος του 65χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 όταν ο άτυχος άνδρας είχε βγει για βόλτα στην περιοχή Ελαιόρεμα και ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών, τα οποία τον έριξαν στο έδαφος δαγκώνοντάς τον στο κεφάλι και σε όλο το κορμί.

Σημειώνεται, δε, ότι λίγη ώρα μετά την επίθεση στον 65χρονο, η ίδια αγέλη δάγκωσε και έναν 82χρονο, ο οποίος είχε μεταφερθεί επίσης στο «Ιπποκράτειο» με πιο ελαφρά τραύματα.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:12 am


Ιωάννα Λυτρίβη: Μια Ελλάδα με όλους, για όλους! (vid)

Η υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη σε συνεδρίαση των συναρμόδιων υπουργείων στη Βουλή για το θέμα της συμπερίληψης στην εκπαίδευση για τα άτομα με αναπηρία, αναφέρθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που στοχεύουν στην εξασφάλιση συμπερίληψης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Διά βίου Μάθηση.

Η κυρία Λυτρίβη στην ανάρτησή της αναφέρει:

Μια Ελλάδα με όλους, για όλους!

Η ορατότητα για τα άτομα με αναπηρία στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης, όπως αποτυπώνεται στην Εθνική Στρατηγική την οποία παρουσίασε, στο πλαίσιο της ευρείας δημόσιας διαβούλευσης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκη Σκέρτσο σε κοινή συνεδρίαση των συναρμόδιων επιτροπών στη Βουλή.

Με τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Κατσαρό, παρουσιάσαμε το έργο του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για μια συμπεριληπτική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες: 4 πυλώνες και 27 δράσεις.

Στη δική μου παρέμβαση αναφέρθηκα στο πλαίσιο των δράσεων που στοχεύουν στην εξασφάλιση συμπερίληψης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Δια βίου Μάθηση.

 

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:08 am


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη Φορολοταρία Απριλίου

Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ η φορολοταρία που «μοιράζει» από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ. Πρόκειται για την 30η δημόσια κλήρωση και αφορά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απριλίου 2024.

Η φορολοταρία διεξήχθη με τη νέα της μορφή, μοιράζοντας πολύ μεγαλύτερα ποσά. Ένας υπερτυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 τυχεροί 20.000 ευρώ και 500 φορολογούμενοι κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Το σύστημα της φορολοταρίας αλλάζει, με βάση τις αγορές που θα έχει κάνει τον προηγούμενο μήνα ο κάθε φορολογούμενος.

Ποσά που θα ξεκινούν από 1.000 ευρώ και θα φτάνουν τα 50.000 ευρώ θα μοιράζει κάθε μήνα η φορολοταρία, ενώ τα Χριστούγεννα τα ποσά θα φτάνουν μέχρι και τις 100.000 ευρώ.

Η σχετική διαδικασία θα επαναλαμβάνεται στο τέλος κάθε μήνα για 11 μήνες, ενώ το Δεκέμβριο, κοντά στα Χριστούγεννα, 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Να σημειωθεί ότι τα ποσά αυτά, όπως προβλέπεται στην σχετική διαδικασία, θα είναι αφορολόγητα, δεν θα αποτελούν εισόδημα και δεν θα υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση, κάθε μήνα, η φορολοταρία θα κληρώνει και μετά θα πληρώνει 556 τυχερούς λαχνούς ως εξής:

-1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
-5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ,
-50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ και
-500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ αν έχετε κερδίσει.

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 9:00 am


«Κύριε Πτωχέ, σας ενδιαφέρει πραγματικά η στήριξη των παραγωγών της Πελοποννήσου;»

Πριν δύο και πλέον μήνες, μετά από συναντήσεις που είχα με παραγωγούς εσπεριδοειδών της Λακωνίας, πήρα την πρωτοβουλία να προτείνω να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα που έχει προκύψει με την αθρόα εισαγωγή των αιγυπτιακών προϊόντων στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά και πλήττει το εισόδημα των παραγωγών μας.

Αφού δεν διαπίστωσα ιδιαίτερη προθυμία αλλά μάλλον άρνηση και αδιαφορία, προχώρησα σε συνεννόηση με την Παράταξη μου και τις άλλες παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στη συλλογή υπογραφών βάσει του κανονισμού λειτουργίας του ΠεΣυ για να συζητηθεί το θέμα εντός έξι ημερών όπως προβλέπει ο κανονισμός. Οι έξι μέρες έγιναν είκοσι έξι και έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που το θέμα ήρθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς συζήτηση σε τακτική συνεδρίαση.
Κατέθεσα εκπροσωπώντας την Παράταξή μου ως εισηγήτρια τις εξής προτάσεις:

 -Λήψη άμεσων  και ριζικών μέτρων ενίσχυσης των παραγωγών πορτοκαλιών και μανταρινιών αλλά και πατάτας και άλλων προϊόντων όπως deminimis ανά ποικιλία προϊόντος και άλλα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης.

-Εντατικοποίηση  των ελέγχων κατά την εισαγωγή προϊόντων από τρίτες χώρες και παρεμπόδιση των αθρόων ελληνοποιήσεων. Τα προϊόντα των τρίτων χωρών να πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις ως προς τα ΑΟΚ που έχει θεσπίσει η ΕΕ και να εφαρμόζουν τους ίδιους φυτουγειονομικούς κανόνες αλλιώς να μην επιτρέπεται η εισαγωγή τους στην Ευρώπη.

-Μείωση  του κόστους παραγωγής  με μέτρα όπως η ριζική μείωση του ΕΦΚ πετρελαίου αλλά και ελκυστικές πολιτικές για την λειτουργία Ενεργειακών Κοινοτήτων για φτηνό ρεύμα παραγωγής.

- Δημιουργία BrandName των προϊόντων ,είτε ως Π.Ο.Π, είτε ως Π.Γ.Ε με τη συμβολή της Περιφέρειας και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας παράλληλα με την εξασφάλιση  δικτύων και δημιουργία αγροτικού lobbying ώστε να εισέλθουμε στα μεγάλα κέντρα διανομής και να πετύχουμε είσοδο των προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές (Supermarket, Delicatessen κλπ).

-Άμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ και διόρθωση των στρεβλώσεων που έχει προκαλέσει στους ευρωπαίους αγρότες και το εισόδημα τους.

-Αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτει περισσότερα ζημιογόνα αίτια και να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη πραγματικότητα της κλιματικής κρίσης.

Ενώ λοιπόν κατά τη συζήτηση του θέματος φάνηκε ότι και τα μελή της Περιφερειακής Αρχής συμφωνούσαν σε όλα τα σημεία και θα μπορούσαμε να πάρουμε ως Περιφερειακό Συμβούλιο μια ομόφωνη απόφαση για τη στήριξη των παραγωγών, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης αρνήθηκε τη σύμπλευση με τις υπόλοιπες Παρατάξεις και έφερε προς ψήφιση μια πρόταση γενικόλογη που συνοψίζεται στη στήριξη εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής της απόφασης  της ΕΝΠΕ στο πρόσφατο Συνέδριο της, για στήριξη του πρωτογενή τομέα, για εντατικοποίηση των ελέγχων και λήψη αποζημιώσεων. 
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή και καμία κουβέντα για το πάπλωμα που είναι η ουσιαστική στήριξη των πληττόμενων παραγωγών.

Δυστυχώς χρειάστηκε λίγος χρόνος ώστε  τα δήθεν συναινετικά "όλοι μαζί" του Περιφερειάρχη Πτωχού να μετατραπούν σε αλαζονικά "περνώ  και μόνος μου καλά".
Ως παράταξη, στη "Νέα Πελοπόννησο", στεκόμαστε απέναντι και καταγγέλλουμε την άσκηση μικροπολιτικής, τον πολιτικαντισμό και την αυταρχική νοοτροπία που διέπει συνολικά την Περιφερειακή Αρχή, την ώρα που το πραγματικό διακύβευμα δεν είναι η πολιτική επικράτηση του ενός ή του άλλου αλλά η  επιβίωση των πολιτών σε συνθήκες μεγάλης ανέχειας που έχουν οδηγηθεί αφού  το εισόδημα τους εξανεμίζεται από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια.

Μαργαρίτα Σπυριδάκου
Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 8:40 am


Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στον Μητροπολιτικό Ναό Τρίπολης (pics)

Τήν Τρίτη  28 Μαίου 2024, τελέσθηκε ἱερά Ἀγρυπνία, ἐπ' εὐκαιρίᾳ τῆς ἐνάρξεως τῆς ἐξεταστικῆς περιόδου ὅλων τῶν βαθμίδων τῆς ἐκπαιδεύσεως στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Ἁγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Κατά τή διάρκεια τῆς Ἀκολουθίας τέθηκαν εἰς προσκύνησιν ἡ τιμία Κάρα τοῦ ἁγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου πολιούχου Τριπόλεως καί τεμάχια Λειψάνων ἄλλων Ἁγίων.

Στήν ὡς ἄνω ἱερά Ἀγρυπνία συμμετεῖχε ὁ φιλόχριστος Λαός τῆς Τριπόλεως, ἐκπαιδευτικοί,  ἐκπρόσωποι καί μέλη τῆς Ἑνώσεως Γονέων καί Κηδεμόνων Μαθητῶν Δήμου Τριπόλεως, ἀρκετοί γονεῖς τῶν μαθητῶν, ἀλλά κυρίως ἡ μαθητιῶσα καί σπουδάζουσα νεολαία μας, τά νέα μας παιδιά, τά ὁποῖα  εἶναι ἡ ἀπαντοχή μας καί ἡ ἐλπίδα τοῦ Γένους μας.

 Ὁ Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, εὐχήθηκε στά παιδιά μας καλή δύναμη, καλές ἐπιτυχίες στόν ἀγώνα τους με τή βοήθεια τοῦ Θεοῦ, μεταφέροντας καί τίς εὐχές τοῦ Τοποτηρητοῦ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαντινείας καί Κυνουρίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας καί Σπάρτης κ. Εὐσταθίου.

Κατά τήν Ἀπόλυσιν τῆς Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ἱερό Μνημόσυνο γιά τούς  Ἥρωες καί Μάρτυρες κατά τήν ἅλωσιν τῆς Κωνσταντινουπόλεως, μέ πρῶτον τόν μαρτυρικόν Αὐτοκράτορα τῆς Κωνσταντῖνον Παλαιολόγον, ὁ ὁποῖος ἔπεσεν ἐπί τῶν ἐπάλξεων τῆς Βασιλίδος τῶν Πόλεων.

ΧΑΜπίτας

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2024 | 8:20 am


Η Save a Greek Stray διαψεύδει κατηγορηματικά τον αντιδήμαρχο Παπαδάτο

Το "σίριαλ" μεταξύ Δήμου Τρίπολης και Save a Greek Stray συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για το τι γίνεται στο καταφύγιο των αδέσποτων . Η Save a Greek Stray με νέα ανακοίνωσή της απαντά στον αντιδήμαρχο του Δήμου Τρίπολης και υπεύθυνο για τα αδέσποτα λέγοντας εν τάχει πως ψεύδεται.

 

Διαβάστε παρακάτω την νέα ανακοίνωσης της Save a Greek Stray

Όχι, δεν περιμέναμε θαύματα από την δημοσιοποίηση των σκελετωμένων ζώων στο δημοτικό κυνοκομείο Τρίπολης, όμως το να ανακοινώνει ο Δήμος επίσημα πως οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δεν ήταν πρόσφατες πραγματικά μας ξεπερνάει. Το πότε τραβήχτηκε μια φωτογραφία σε ένα κινητό είναι κάτι που πλέον μπορεί να το βρει και ένα παιδί.

Πραγματικά ντρεπόμαστε που μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, αλλά ορίστε οι φωτογραφίες των υποσιτισμένων ζώων που τραβήξαμε εμείς οι ίδιοι, με ημερομηνία και ώρα. Επισκεφτήκαμε και φωτογραφίσαμε στις 18/5 και παραλάβαμε όσα ζώα δέχτηκαν να μας δώσουν στις 22/5, τέσσερις ημέρες μετά. Απρόσκλητοι σε καμμία περίπτωση δεν πήγαμε επίσης, όπως ισχυρίζεται ο Αντιδήμαρχος κύριος Παπαδάτος στο δελτίο τύπου.

Πήγαμε μετά από πρόσκληση της πενταμελούς επιτροπής, συγκεκριμένα του κυρίου Ζαφειράκη, προέδρου του Πολιτιστικού Φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης Arcadia Animal Care, GR/Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης . Το ότι υπογράψαμε έγγραφο που δηλώνει πως τα ζώα που παραλάβαμε ήταν σε καλή γενική κατάσταση είναι αλήθεια, και ο Δήμος Τρίπολης το ανακοινώνει αυτό δήμοσια, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο αυτή η παραδοχή δείχνει την απόλυτη άγνοια όλων των υπευθύνων που διαχειρίζονται αυτά τα ζώα για το τι θεωρείται "καλή κατάσταση" για ένα σκυλί.

Από την στιγμή που η υπεύθυνη κτηνίατρος που έχει προσληφθεί από τον Δήμο χαρακτηρίζει καλή την γενική κατάσταση τσοπανόσκυλων που υπολείπονται δέκα και δεκαπέντε κιλών του φυσιολογικού τους βάρους, τότε το μόνο που σκεφτήκαμε ήταν να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι σου ώστε να σώσουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε από τον σαδισμό της δημόσιας διοίκησης. Ζητήσαμε να αναλάβουμε 14 σκυλιά σε άσχημη κατάσταση, και αρνήθηκαν να μας παραδώσουν τα μισά, οπότε φυσικά και υπογράψαμε ό,τι χαρτί μας ζητήθηκε, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε έστω αυτά που θα μπορούσαν να έχουν μια ευκαρία μαζί μας.

Όλα τα σκυλιά που δέχτηκαν να μας παραχωρήσουν είναι μαλλιαρά, αφού προφανώς κτηνίατρος και δήμος θεώρησαν πως κάτω από πολλά μαλλιά ο σκελετός θα κρύβεται καλύτερα.

Η Save a Greek Stray δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων, εικόνων, και γεγονότων που δεν έχουν διασταυρωθεί από τα ίδια της τα μέλη. Καθοδηγείται σύμφωνα με την ηθική και το καταστατικό της, που εχει ως μοναδικό σκοπό την προάσπιση της ευζωίας των ζώων της χώρας.

Erietta Kourkoulou Latsi

 

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 10:41 pm


Βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας - Νέα διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ

Βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας – Διευκρινιστική εγκύκλιος για την έκδοσή τους

Νέα διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ, με την οποία παρέχονται κατευθύνσεις για διευκόλυνση των αρμοδίων υπηρεσιών στην έκδοση των βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας.

Ως κατοικία ορίζεται ο τόπος της κυρίας και μόνιμης εγκατάστασης ενός προσώπου, ο τόπος δηλ. τον οποίο το πρόσωπο έχει καταστήσει, σύμφωνα με τη βούλησή του, σταθερό κέντρο των βιοτικών του σχέσεων. Η κατοικία, επομένως, συνιστά τον ιδιαίτερο δεσμό ενός προσώπου με έναν τόπο και εμπεριέχει αφενός το αντικειμενικό στοιχείο της πραγματικής εγκατάστασης στον τόπο αυτό, αφετέρου το υποκειμενικό στοιχείο της πρόθεσης ο τόπος αυτός να καταστεί επίκεντρο των δραστηριοτήτων του.

Έτσι για την απόκτηση κατοικίας κατά τα ανωτέρω απαιτούνται:

α) το υλικό στοιχείο της πραγματικής εγκατάστασης σε ορισμένο τόπο, η οποία συνάγεται από κάποιες πράξεις του προσώπου, όπως λόγου χάριν από τη διατήρηση οικείας, από την εργασία, την επαγγελματική δραστηριότητα, κλ.π

β) το βουλητικό στοιχείο της μόνιμης εγκατάστασης, δηλ. η πρόθεση του προσώπου να χρησιμοποιήσει αυτόν τον τόπο ως κέντρο των βιοτικών του σχέσεων προς μόνιμη και σταθερή για ορισμένο ή αόριστο χρόνο παραμονή στο συγκεκριμένο τόπο.

Η κατοικία διέπεται περαιτέρω από την αρχή της αποκλειστικότητας, καθώς κανένας δεν μπορεί να έχει συγχρόνως περισσότερες από μία κατοικίες, και αντιδιαστέλλεται από τη διαμονή η οποία έχει στενότερη έννοια, καθώς ορίζεται ως ο τόπος όπου ένα πρόσωπο βρίσκεται προσωρινά, χωρίς την πρόθεση μόνιμης εγκατάστασης.

Ειδικότερα ως κύρια εγκατάσταση θεωρείται ο τόπος της οικογενειακής εγκατάστασης (εστίας), ο οποίος ενέχει το στοιχείο της σταθερότητας χωρίς να αποκλείεται η άσκηση επαγγέλματος σε άλλο τόπο.

Εφόσον προκύπτει μόνιμη εγκατάσταση, η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου, όπου απαιτείται, αποδεικνύεται με βεβαίωση που χορηγείται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΔΚ, κυρωτ. ν.3463/2006), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Χορήγηση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας σε δήμο

Η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (άρθρο 279 του ΚΔΚ) αποτελεί εκτελεστή ατομική διοικητική πράξη από την οποία επέρχονται συγκεκριμένες έννομες συνέπειες και εκδίδεται από τον Δήμαρχο, στην εδαφική περιφέρεια του οποίου ο αιτών έχει τη μόνιμη κατοικία. Χορηγείται είτε έγχαρτα, από την αρμόδια υπηρεσία, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr- ΕΨΠ). Ο δήμαρχος (άρθρο 58, παρ. 1 του ν. 3852/2010), μπορεί να αναθέτει την υπογραφή της σε άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 88 του ΚΔΚ, ή μπορεί να τη μεταβιβάζει επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 59 του ν.3852/2010.

Έγχαρτη χορήγηση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας

Στη διαδικασία της έγχαρτης χορήγησης της Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας ο ενδιαφερόμενος πολίτης κατά κανόνα:

 υποβάλλει αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου για τον οποίο επιθυμεί να εκδοθεί η Βεβαίωση,

 προσκομίζει, ταυτόχρονα, αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) του οικονομικού έτους που προηγείται ή ταυτίζεται με αυτό της αίτησης. Κατ’ εξαίρεση, μόνο εάν η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου δεν μπορεί να αποδειχθεί αιτιολογημένα βάσει του ανωτέρω δικαιολογητικού, εάν δηλαδή η διεύθυνση κατοικίας που αναγράφεται στο έντυπο Ε1 αναφέρεται σε άλλον δήμο από αυτόν από τον οποίο αιτείται την έκδοση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας, η πραγματική εγκατάσταση αποδεικνύεται από τον ενδιαφερόμενο με την κατάθεση στο Δήμο κάθε άλλου πρόσφορου αποδεικτικού μέσου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 10:20 pm


Το Αρκαδικό χωριό μετράει αντίστροφα για την έλευση του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Αρκαδικό χωριό αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και ιδιαίτερους προορισμούς με την θάλασσα να αποτελεί το σημείο αναφοράς.

Φωτογραφία από Π.Τ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: [email protected], την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 10:06 pm


Τατούλης: Πτωχός, Παπαθανάσης και Καλλίρης «τάζουν λαγούς με πετραχήλια»

Οι παλιοί καλοί συνεργάτες (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται), Δημήτρης Πτωχός και Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκαν σήμερα στην Τρίπολη μαζί με τον γνωστό στην Πελοπόννησο κ. Πελοπίδα Καλλίρη για να «τάξουν λαγούς με πετραχήλια».

Οι τρεις «χρηματοκουβαλητές» ήρθαν με βαλίτσες γεμάτες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν «παραμύθια» στους Αρκάδες και στους Πελοποννήσιους πολίτες. Πιστεύοντας ότι μιλούν σε ιθαγενείς, ανακοίνωσαν ότι στην Πελοπόννησο «τρέχουν» έργα ΣΔΙΤ άνω των 750.000.000€ από το Εθνικό
Πρόγραμμα Ανάπτυξης και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε ποια έργα άραγε ΣΔΙΤ αναφέρονται; Στον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα- Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και στο Μιναγιώτικο φράγμα;

Συνεχίζοντας το «παραμύθι» τους και χωρίς ίχνος ντροπής αναφέρθηκαν στην πολύ μεγάλη βοήθεια(!) που έχει ο Δήμος Μεγαλόπολης και οι υπόλοιποι εντασσόμενοι Δήμοι στο ΣΔΑΜ(!).

Δεν είχαν να πουν ούτε μία κουβέντα για την μεγάλη ακρίβεια, τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της υγείας, τα αγροτικά προβλήματα και την στασιμότητα του συνόλου σχεδόν των έργων της Πελοποννήσου λόγω ανύπαρκτων χρηματοδοτήσεων.

Οι τρεις «χρηματοκουβαλητές» το μόνο που μας είπαν είναι να ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί μόνο έτσι θα συνεχιστεί η σταθερότητα και η ευημερία του λαού μας και δεν θα «κινδυνεύσουν» οι χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μετά από αυτή την παρακμιακή και προκλητική συνάντηση, η οποία ουδεμία σχέση είχε με την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία δυστυχώς συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ως Αιρετός της Αυτοδιοίκησης, οφείλουμε να στείλουμε ένα δυνατό και ισχυρό μήνυμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ένα μήνυμα ανατροπής της σημερινής πολιτικής κατάστασης της Χώρας μας.

Να σταθούμε απέναντι σε όσους προκλητικά αδιαφορούν για τα προβλήματα των πολιτών και επιδεικνύουν με πρωτοφανή προκλητική πολιτική κυνικότητα το δήθεν ενδιαφέρον τους για τα επιχειρηματικά projects και deals.

 

Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 9:55 pm


Τρίπολη: Θερμό χειροκρότημα για την παράσταση «Débrayage» από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Το θεατρόφιλο κοινό της Τρίπολης απόλαυσε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης που παρουσίασε τη νέα της παραγωγή, το σύγχρονο θεατρικό έργο «Débrayage» (Αποσύμπλεξη) του Γάλλου συγγραφέα Remi de Vos.

Πρόκειται, όπως λένε οι συντελεστές του έργου, για μια κοινωνική καταγγελία για τη δυστοπία του σήμερα, του αύριο, του πάντα...

Στην παράσταση παίζουν (αλφαβητικά): Βασιλική Βάσου, Παρασκευάς Καραθανάσης, Χρήστος Κασσελούρης, Πηνελόπη Κατσούλα, Κωνσταντίνα Μασούρα, Ηλιάννα Μάτα, Θωμάς Νικητόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Ρούλα Σπυροπούλου

Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη (εκδόσεις «Ύψιλον»)

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σκιντζής

Σκηνογραφία: Σωτήρης Μπελιάς

Κοστούμια: Ρίτα Φλάναρη

Φωτισμοί: Νίκος Μπουρεξής

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ηλιόπουλος

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα Μεγαλόπολης

Video of ArcadiaPortal.gr Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα Μεγαλόπολης

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 9:18 pm


Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Την κεντρική του πολιτική συγκέντρωση ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου το ΚΚΕ στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αλλά και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος.

ΚΚΕ δυνατό, απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων στον αγώνα για την ανατροπή ήταν το μήνυμα της συγκέντρωσης.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος ζήτησε να απουδναμοθούν τα κόμματα που είναι με το κεφάλαιο και τόνισε πως η ψήφος στο ΚΚΕ και η στήριξη του λαού στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς τα συμφέροντα των χαμηλών τάξεων.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε πως το ΚΚΕ «γεννά» πρωτοπόρους και ζήτησε να μην νομιμοποίηση με την ψήφο του ο λαός όλα αυτά τα αντηλιακά μέτρα που παίρνονται χρόνια τώρα δυναμώνοντας το ΚΚΕ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Video of ArcadiaPortal.gr Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 9:04 pm


Δημήτρης Πτωχός: Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή μετάβαση

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, Νίκο Παπαθανάση, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη, την Τρίτη 28 Μαΐου.

«Παραγωγικές επενδύσεις, θέσεις εργασίας και νέα πνοή για τον τόπο είναι η κοινή στρατηγική με τον κ. Παπαθανάση», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού, ο οποίος έκανε λόγο για «έργα ΣΔΙΤ άνω των 750.000.000 ευρώ».

Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να μελετήσουν τον χάρτη του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης που αφορούσε το βιομηχανικό πάρκο και να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης της περιοχής, αλλά και γενικότερα για έργα της Πελοποννήσου.

«Μας συνδέει μακρά φιλία και εξαιρετική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό. Θέλω να τον συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλει και να τον ευχαριστήσω για την κοινή στρατηγική που αναπτύσσουμε.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ισχυρά προγράμματα από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και το Ταμείο Ανάκαμψης. «Τρέχουν» πάνω από 750.000.000 ευρώ σε έργα ΣΔΙΤ.

Επίσης, υπάρχει το Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης που στηρίζει την περιοχή της Μεγαλόπολης και τους Δήμους Οιχαλίας, Τρίπολης και Γορτυνίας», σχολίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός, στάθηκε με τη σειρά του, στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Υπουργείο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το περιφερειακό χωροταξικό.

«Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στο Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης. Παραγωγικές επενδύσεις, θέσεις εργασίας και νέα πνοή για τον τόπο είναι οι στόχοι της αποδοτικής συνεργασίας που έχουμε με το Υπουργείο . Πολύ σύντομα θα έχουμε το περιφερειακό χωροταξικό και επίσης δουλεύουμε από κοινού για ένα «μπουκέτο» δράσεων ώστε να δημιουργηθούν συνέργειες και προστιθέμενη αξία, που είναι και το βασικό ζητούμενο για την Περιφέρειά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, Πελοπίδας Καλλίρης, ανέφερε πως έχουν γίνει αιτήσεις από 229 επιχειρήσεις για να χρηματοδοτηθούν και έτσι θα καλυφθούν άμεσα 420 θέσεις εργασίας. «Προχωρά και ο κόμβος οικονομίας, είμαστε σε καλό δρόμο για να αλλάξουμε το επιχειρηματικό μοντέλο της περιοχής», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Για την συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στρατηγική που ακολουθείται συνολικά, μίλησαν η Βουλευτής Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη, ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, ενώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, Νίκο Παπαθανάση, συνόδευσαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., Δέσποινα Γκαράνη.

Ακολούθησε επίσκεψη στη Βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης, όπου και συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και βελτίωσης των υποδομών και των εγκαταστάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 8:47 pm


Κόντρα στον Δίωνα Κυπαρισσίας ο Πολύβιος στα ημιτελικά των play off της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ο Πολύβιος Μεγαλόπολης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα play off της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επιβεβαιώνοντας πως παραμένει μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας και ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο και ό,τι περισσότερο μπορεί κόντρα στους ισχυρούς Δίωνα Κυπαρισσίας, Καλαμάτα 1980’ και Καλαμάτα ΣΚ.

Μάλιστα, ο Πολύβιος Μεγαλόπολης θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά τον Δίωνα Κυπαρισσίας σε μια δύσκολη και ασφαλώς σκληρή διαδικασία κόντρα σε μια ομάδα εκ των φαβορί για άνοδο.

Είναι ξεκάθαρο πως η παρουσία του Πολύβιου στην τετράδα έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και ταυτόχρονα αποτελεί σημείο αναφοράς της σταθερότητας του συνόλου.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 8:14 pm


Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Τρίπολης στον Ιερό Ναό Παναγίας της Γρηγορούσας (pics)

Την Παρασκευή 17η Μαΐου 2024 το πρωί η Ενορία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως δέχθηκε στην αγκαλιά της, στο κέντρο της Τριπολιτσάς, στα «Κλωνατζίδικα», και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γρηγορούσας, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Τριπόλεως (το οποίο εδρεύει επί της οδού Φιλελλήνων εντός της Ενορίας μας), με σκοπό την τέλεση Αναστάσιμης Δέησης, προσευχής και Αρτοκλασίας υπέρ υγείας και θείας βοηθείας των ξεχωριστών και με πολλές θετικές ιδιαιτερότητες νέων συνανθρώπων μας και συμπολιτών μας.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία των υπευθύνων διδασκόντων του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Τριπόλεως έχαιρε της εγκρίσεως του Δήμου Τριπόλεως και με την συμμετοχή και τη μέριμνα της Ομάδας Κυριών Ιερού Ναού Νεομάρτυρος Δημητρίου και Παναγίας Γοργοεπηκόου « ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» οι προσκυνητές και επισκέπτες μας έλαβαν την ευλογία της Εκκλησίας μας, άναψαν τα αναστάσιμα κεράκια τους, προσευχήθηκαν στην Παναγία μας και έψαλαν το «Χριστός Ανέστη». Δέχθηκαν τις ευχές της Εκκλησίας μας από τον Εφημέριο της Ενορίας μας και αμέσως μετά απόλαυσαν την αβραμιαία φιλοξενία με κεράσματα από την Ομάδα Κυριών Ιερού Ναού Νεομάρτυρος Δημητρίου και Παναγίας Γοργοεπηκόου « ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Η όλη φιλοξενία συνεχίστηκε στον όμορφο και ανακαινισμένο χώρο, στο «Σκάκι», έναντι των Ιερών Ναών, ενώ τα παιδιά μας έμειναν στον ίδιο χώρο αρκετή ώρα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την επίβλεψη των υπευθύνων, του Ιερέως και της Ομάδας Κυριών. Τέλος, η Ενορία μας, το ΚΔΑΠ και η Ομάδα Κυριών «ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ » ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μια προσκυνηματική εκδρομή σε κάποιο Μοναστήρι πλησίον της Τριπόλεως.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 8:01 pm


Στο κόλπο για Αλέμη ομάδες της Α’ Αρκαδίας

Ο Βασίλης Αλέμης επιστρέφει ποδοσφαιρικά από την νέα σεζόν στον νομό μας και το όνομα του σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τρεις ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος που έχουν κάνει μαζί του διερευνητική επαφή.

Μετά την διαδρομή του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αχαΐας (ελέω σπουδών που ολοκληρώνει τώρα) σε Αχαϊκή, Εθνικό Πατρών, Δόξα Νιφορεΐκων και Αστέρα Τσουκαλεΐκων που είναι και η ομάδα που έπαιζε τώρα ο πρώην παίχτης του Παναρκαδικού φαίνεται πως επαναπατρίζεται.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τον Βασίλη Αλέμη στις πρώτες διερευνητικές επαφές οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει από τον νομό μας θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ωστόσο η επιστροφή του «Αλέ» στην Αρκαδία είναι δεδομένη.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 7:43 pm


Ο Στέλιος Ρόκκος «Πάει»... VARCO’ για μια μοναδική συναυλία

Είναι οι στιγμές που γράφουν τη δική τους ιστορία…

Είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές…

Είναι οι στιγμές που δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις, όπως αυτές που, μοναδικά φτιάχνει, ο Στέλιος Ρόκκος όταν βρίσκεται onstage και συνομιλεί μουσικά με το κοινό του.

Τέτοιες στιγμές θα ζήσουν και φέτος το καλοκαίρι όλοι όσοι απολαύσουν τον εξαίρετο μουσικό και τραγουδιστή στις συναυλίες του, σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Πάει».

Η επαφή του με το κοινό άμεση, αμφίδρομη, μοναδική! Ο Στέλιος Ρόκκος θα ταξιδέψει το κοινό για ακόμη ένα καλοκαίρι σε απίστευτα μουσικά ταξίδια μέσα από τα δικά του τραγούδια αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 21:00, ο Στέλιος Ρόκκος θα «Πάει» στο VARCO’ (19ο χλμ. Π.Ε.Ο Τρίπολης-Καλαμάτας – Ν.Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας (Έξοδος Αθήναιον)!

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 7:30 pm


Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για τους αθλητές πινγκ πόνγκ της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές του τμήματος πινγκ πονγκ για την παρουσία τους στο τουρνουά της ΠΕΠΕΑ.

Με ένα Χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο και αρκετές καλές θέσεις για τους υπόλοιπους αθλητές γύρισε από το Βυζαντινό αθλητικό κέντρο της Αθήνας η αποστολή της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ένα τουρνουά που πήραν μέρος 95 αθλητές και είχε διάρκεια πάνω από 6 ώρες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκου Παναγιώτης , και το Χάλκινο ο Δημόπουλος Αλέξης.

Πολύ καλή παρουσία είχαν ο Σκουλός Κωνσταντίνος και η Δημοπούλου Μαρία που έφτασαν στη φάση των 16.

Ειδήσεις: 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 7:24 pm


Νομός Αρκαδίας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αρκαδίας