Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

SecNews.gr

Οκτώ προηγμένα χαρακτηριστικά των Google Docs που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε

Κάτω από την επιφάνειά τους, οι επεξεργαστές κειμένου όπως το Google Docs περιέχουν έναν πλούτο από κρυμμένες δυνατότητες που διευκολύνουν τη σύνταξη μεγάλων εγγράφων και τη συνεργασία πολλών ατόμων.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2024 | 12:43 pm


Πώς να κρύψετε τα YouTube Shorts από το feed σας;

Τα YouTube Shorts έχουν γίνει δημοφιλή. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να μην εμφανίζονται συνεχώς στο feed σας, μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2024 | 12:00 pm


Έξυπνα tech-tips για να εξοικονομήσετε χρόνο!

Ανεξάρτητα από το αν είστε ένας πολυάσχολος επαγγελματίας ή ένας μαθητής με πλήρες πρόγραμμα, η εφαρμογή των τεχνολογικών συντομεύσεων μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα. Εδώ θα βρείτε μερικές εξαιρετικά χρήσιμες συντομεύσεις που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας:

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2024 | 10:00 am


Chromebooks: Μύθοι και Αλήθειες

Τα Chromebooks, δηλαδή φορητοί υπολογιστές που λειτουργούν με το ChromeOS της Google, υπάρχουν για πάνω από μια δεκαετία και έχουν εξελιχθεί από απλά εργαλεία πρόσβασης στο διαδίκτυο σε εξαιρετικούς φορητούς για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 4:12 pm


Τομέας Μεταφορών: Κυβερνοεπιθέσεις και τρόποι προστασίας

Ο τομέας των μεταφορών ανήκει στις κρίσιμες υποδομές μιας χώρας, και γι' αυτό το λόγο, βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο κυβενρνοεπιθέσεων. Εδώ θα δούμε τις πιο συνηθισμένες επιθέσεις εναντίον του κλάδου και κάποια μέτρα προστασίας που μπορούν να ληφθούν.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 12:00 pm


Αφαίρεση της CPU: Τι είναι και γιατί πρέπει να το κάνετε

Με ειδικά εργαλεία που κάνουν τη διαδικασία ευκολότερη και ασφαλέστερη, η αφαίρεση της CPU δεν προορίζεται πλέον στους overclockers.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 11:11 am


Οικιακές κάμερες ασφαλείας: Πόσες χρειάζεστε και πού να τις τοποθετήσετε;

Η προστασία του σπιτιού είναι σαν την υγεία. Με την εύκολη πρόσβαση που έχουμε σήμερα σε προηγμένα συστήματα οικιακής ασφάλειας, δεν υπάρχει λόγος για αναβολή μέχρι να συμβεί κάτι ανεπιθύμητο, όπως μια κλοπή. Γι'αυτό πάντα είναι προτιμότερο να λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2024 | 8:30 am


Blue Screen of Death: Τι σημαίνει και τι να κάνετε όταν εμφανίζεται

Το Blue Screen of Death, είναι μια οθόνη σφάλματος που εμφανίζεται όταν κάτι έχει πάει πολύ στραβά στον υπολογιστή σας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:20 pm


Πώς να μπλοκάρετε έναν αριθμό στην Android συσκευή σας;

Υπάρχουν άτομα που σας καλούν στο τηλέφωνο και σας ενοχλούν; Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείτε πώς μπορείτε να μπλοκάρετε έναν αριθμό στο Android.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 12:00 pm


Facebook Memories: Πως να σταματήσουν να εμφανίζονται

Τα Facebook Memories (Αναμνήσεις) μπορεί να είναι ωραία για να προσφέρουν γέλιο, να μας θυμίσουν μια όμορφη στιγμή ή να μας υπενθυμίσουν τους συμμαθητές μας στο δημοτικό. Αλλά μπορεί επίσης να φέρουν οδυνηρές ή αλλιώς λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις σε μερικούς ανθρώπους. Αντί να παρασυρθείτε από θλιβερές αναμνήσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook για να τις αποκρύψετε.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 11:44 am







Φιλικοί ιστότοποι: