Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Μεσσηνίας   >   Καλαμάτα    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ο Μενέλαος Γερονικολός για την ανακοίνωση του, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Ο Μενέλαος Γερονικολός για την ανακοίνωση του, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

«Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, αποτελεί σάλπισμα για συστράτευση, ενόψει της επικείμενης μάχης των εθνικών εκλογών.

Δηλώνω «παρών» και έτοιμος να δώσω από την «πρώτη γραμμή» τη μάχη για τη δημοκρατική αναγέννηση του τόπου μας, τη μάχη για την Αλλαγή.

Με συνέπεια συνεχίζω τον αγώνα που ξεκίνησα το 2015. Αλλά και το 2019, όταν η αείμνηστη πρόεδρος μας, Φώφη Γεννηματά, μου έδωσε την ευκαιρία να στηρίξω την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου.

Continue reading Ο Μενέλαος Γερονικολός για την ανακοίνωση του, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 9:42 pm


Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιοι θα εμφανιστούν στην κηδεία

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιοι θα εμφανιστούν στην κηδεία

Κάποια πράγματα πιστεύαμε ότι θα τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες ή σειρές. Κάτι τέτοιο, όμως, ανέτρεψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο 60χρονος Baltazar Lemos που σκηνοθέτησε τον θάνατο και την κηδεία του. Ήθελε να δει πόσοι θα εμφανιστούν.

Φυσικά και η ιδέα του Baltazar Lemos εξόργισε παρά εντυπωσίασε φίλους και συγγενείς του. «Θέλω πραγματικά να τον σκοτώσω. Δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις τέτοιου είδους αστεία», σχολίασε ένας από τους φίλους του αργότερα.

Continue reading Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιοι θα εμφανιστούν στην κηδεία at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 9:36 pm


Βραβεύσεις μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Βραβεύσεις μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Βραβεύτηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, οι τέσσερις μαθητές του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις  του 2022. Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών, έγινε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη, μετά το πέρας της Δοξολογίας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι παράλληλα με τον συμβολισμό που έχει η βράβευση των πρωτευσάντων την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό, περνάει και το μήνυμα της αξίας που έχει η γνώση και η εκπαίδευση για τους νέους μας.

Continue reading Βραβεύσεις μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 9:28 pm


Το Π. Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας έκοψε την Πρωτοχρονιάτική Πίτα του

Το Π. Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας έκοψε την Πρωτοχρονιάτική Πίτα του

Το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/1), εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας, στην αίθουσα «Τριλογία», παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού. Στην εκδήλωση το Ε.Ε.Σ. το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, συλλόγων και φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr.

Continue reading Το Π. Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας έκοψε την Πρωτοχρονιάτική Πίτα του at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 9:17 pm


Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία στον εμβληματικό για την εστίαση χώρο της Κεντρικής Λαϊκής Αγοράς Καλαμάτας έκοψε τη βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ.) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Δείτε βίντεο από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σύλλογου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Το κατάλληλα διαμορφωμένο αίθριο της αγοράς αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωση, ενώ σηματοδότησε την συμβολική σχέση της Πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση.

Continue reading Ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. ευχαριστεί τα καταστήματα χορηγούς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 8:46 pm


Ενίσχυση ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ.

Ενίσχυση ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας κ Δημήτριος Λαμπρόπουλος, καλωσορίζει τον κ. Διονύσιο Παναγόπουλο, ως μόνιμος ιατρός Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Χειρουργικής με βαθμό Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Ν.Μ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι στις 25/01/2023 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στην Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ο κ. Διονύσιος Παναγόπουλος, ως μόνιμος ιατρός Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Χειρουργικής με βαθμό Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Ν.Μ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ .

Continue reading Ενίσχυση ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ. at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 7:57 pm


Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Αγορά του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου Καλαμάτας

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Αγορά του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου Καλαμάτας

Η ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι λόγω της Εορτής της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, η αγορά ειδών ελαφράς βιοτεχνίας στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας, περιοχή Αγ. Τριάδας, θα πραγματοποιηθεί την παραμονή, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023.

Continue reading Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Αγορά του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου Καλαμάτας at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 6:46 pm


Οι πιλότοι του μοιραίου Phantom ‑ Νεκρός ο υποσμηναγός, αγωνία για τον κυβερνήτη

Οι πιλότοι του μοιραίου Phantom ‑ Νεκρός ο υποσμηναγός, αγωνία για τον κυβερνήτη

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αρχών προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης, ο κυβερνήτης του Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ανδραβίδας.

Νωρίτερα, όπως προέκυψε από ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

[ΠΗΓΗ]

Continue reading Οι πιλότοι του μοιραίου Phantom ‑ Νεκρός ο υποσμηναγός, αγωνία για τον κυβερνήτη at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 6:42 pm


Πολεμική Αεροπορία: Έπεσε μαχητικό F ‑ 4 στον Κυπαρισσιακό Κόλπο

Πολεμική Αεροπορία: Έπεσε μαχητικό F ‑ 4 στον Κυπαρισσιακό Κόλπο

Συντρίμμια από το μαχητικό αεροσκάφος F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας, βρέθηκαν στον Κυπαρισσιακό Κόλπο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο χειριστών.

Παραμένει ασαφές αν οι δυο ιπτάμενοι πρόλαβαν να κάνουν χρήση του συστήματος αυτόματης εγκατάλειψης, καθώς για την πτώση ενημέρωσε το έτερο F-4 που ήταν μαζί και όχι οι δύο άνδρες. Το αεροσκάφος έχει συντριβεί στη θάλασσα, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Continue reading Πολεμική Αεροπορία: Έπεσε μαχητικό F ‑ 4 στον Κυπαρισσιακό Κόλπο at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 1:32 pm


Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης: Τη γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης: Τη γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως γυρίζει ο Μάνος Δασκάλακης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έκανε γνωστές ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την κοπέλα του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού.

Continue reading Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης: Τη γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 1:25 pm


Δείτε πως παίρνουν το χρώμα τους τα μάτια μας

Δείτε πως παίρνουν το χρώμα τους τα μάτια μας

Η επιστήμη γύρω από το χρώμα των ματιών έχει αρκετές που πληροφορίες που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί τα γονίδια να είναι υπεύθυνα για το χρώμα, αλλά είναι ένα αρκετά περίπλοκο κληρονομικό χαρακτηριστικό. Το αν θα έχετε μπλε μάτι ή σκούρα καφέ, αυτό εξαρτάται από το πόση μελανίνη έχετε.

Η ίριδα, το χρωματιστό μέρος του ματιού δηλαδή, αποτελείται από στρώματα. Το επιθήλιο της χρωστικής ουσίας της ίριδας βρίσκεται στο πίσω μέρος και έχει κάποια μαύρη ή καφέ χρώση.

Continue reading Δείτε πως παίρνουν το χρώμα τους τα μάτια μας at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 9:37 am


Η φρικιαστική ιστορία πίσω από το παιδικό «Πέππα, το Γουρουνάκι»

Η φρικιαστική ιστορία πίσω από το παιδικό «Πέππα, το Γουρουνάκι»

Η Peppa Pig και η ανθρωπόμορφη οικογένεια και φίλοι της, μπορεί να φαίνονται χαριτωμένοι στην επιφάνεια, αλλά αυτή η θεωρία των θαυμαστών προσφέρει μια πιο σκοτεινή πλευρά στη σειρά κινουμένων σχεδίων!

Η Peppa Pig, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά, είναι γνωστή για την απεικόνιση μιας ευτυχισμένης οικογένειας Βρετανών ανθρωπόμορφων χαρακτήρων. Ο ομώνυμος χαρακτήρας του κινουμένου σχεδίου, ένα «αγάπητο αλλά ελαφρώς αυταρχικό» μικρό θηλυκό γουρουνάκι, είναι ένα γνωστό όνομα για κάθε σπίτι με μικρά παιδιά.

Continue reading Η φρικιαστική ιστορία πίσω από το παιδικό «Πέππα, το Γουρουνάκι» at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 8:29 am


Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου 2023

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Ταύρος

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό.

Continue reading Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου 2023 at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 8:10 am


Το εορτολόγιο σήμερα 30 Ιανουαρίου

Το εορτολόγιο σήμερα 30 Ιανουαρίου

Σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου είναι των Τριών Ιεραρχών, του Αγίου Μαύρου και της Αγίας Χρυσής. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι εξής:

 • Αρχοντής
 • Αρχοντίων
 • Αρχοντίωνας
 • Αρχοντία
 • Αρχοντή
 • Αρχοντούλα
 • Αρχόντισσα
 • Αρχόντω
 • Μαύρος
 • Μαυρουδής
 • Μαυροειδής
 • Μαυρέτα
 • Χρυσή
 • Χρύσα
 • Χρυσαλία
 • Χρυσαυγή
 • Χρυσούλα
 • Σήλια
 • Χρυστάλλα
 • Χρυσταλλία

Continue reading Το εορτολόγιο σήμερα 30 Ιανουαρίου at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 8:08 am


Αλεξιπτωτιστής κατέγραψε τον θάνατό του ‑ Οι τελευταίες του στιγμές

Αλεξιπτωτιστής κατέγραψε τον θάνατό του ‑ Οι τελευταίες του στιγμές

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο αλεξιπτωτιστής Reginaldo Aparecido de Franca τραβούσε πλάνα ενώ πετούσε πάνω από ένα πάρκο στη Βραζιλία με το μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αυτές ήταν και οι τελευταίες του στιγμές, με τις τελευταίες εικόνες του να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο αλεξιπτωτιστής Reginaldo Aparecido de Franca βιντεοσκοπούσε τη μοιραία πτήση που έμελλε να είναι και η τελευταία του. Λίγα λεπτά αργότερα θα τραυματιζόταν θανάσιμα κατά την πτώση του στο έδαφος.

Continue reading Αλεξιπτωτιστής κατέγραψε τον θάνατό του ‑ Οι τελευταίες του στιγμές at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 7:18 pm


Σπάνιο βίντεο με τον τέως Κωνσταντίνο στην Καλαμάτα και τους βασιλείς γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη

Σπάνιο βίντεο με τον τέως Κωνσταντίνο στην Καλαμάτα και τους βασιλείς γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη

Ένα σπάνιο βίντεο από το 1949 όπου οι βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη, με τον διάδοχο Κωνσταντίνο Β΄ σε νεαρή ηλικία, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Καλαμάτα, από το Αρχείο του Γρηγορίου Κουλουμέντα.

Δείτε το βίντεο:

 

Continue reading Σπάνιο βίντεο με τον τέως Κωνσταντίνο στην Καλαμάτα και τους βασιλείς γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 6:56 pm


Δένδιας για Τουρκία: Το ότι δεν απαντάμε δε σημαίνει ότι τους φοβόμαστε

Δένδιας για Τουρκία: Το ότι δεν απαντάμε δε σημαίνει ότι τους φοβόμαστε

Ομιλία στο Βόλο πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπου μεταξύ άλλων έκανε αναφορά για την προκλητική ρητορική της Τουρκίας

Την προσήλωση της Αθήνας στο Διεθνές Δίκαιο, αναφορικά με την προκλητική ρητορική της Τουρκίας, επανέλαβε ο υπουργός Εξωτερικών σε ομιλία του από την πόλη του Βόλου. Όπως επεσήμανε ο κ. Δένδιας, δεν υπάρχει στην ιστορία της χώρας, τόσο μακρά περίοδος διαρκούς και κλιμακούμενης κρίσης με την Τουρκία.

Continue reading Δένδιας για Τουρκία: Το ότι δεν απαντάμε δε σημαίνει ότι τους φοβόμαστε at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 6:12 pm


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Ιθώμης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Ιθώμης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Ιθώμης με την επωνυμία «Μαρία Κάλλας, Μαυροζούμενα» πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, στην πλατεία του χωριού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του συλλόγου, κάτοικοι του χωριού, η Δήμαρχος Οιχαλίας κα Γιώτα Γεωργακοπούλου, Αντιδήμαρχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως επίσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Νεοχωρίου Ιθώμης κα Φωτεινή Χάντζου, μίλησε για την προσπάθεια υλοποίησης λαογραφικού μουσείου στο χώρο του Δημοτικού σχολείου καθώς επίσης για το «Έτος Μαρίας Κάλλας 2023» για τον εορτασμό των 100 ετών από τη γέννησή της σε συνεργασία με τον Δήμο Οιχαλίας και τη Μεσσηνιακή Αμφικτιονία.

Continue reading Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Ιθώμης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 1:34 pm


Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;

Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς;

Αν ανήκετε σε αυτούς που ανακαλύπτουν πάντα ένα θετικό σε κάθε αρνητική κατάσταση και δεν αφήνετε να σας καταβάλλουν οι δυσκολίες, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε καρδιαγγειακές παθήσεις, να ξεπεράσετε το προσδόκιμο ζωής και να… πιάσετε τα 85

Όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά σε αισιόδοξους ανθρώπους, που βγάζουν καλή διάθεση και είναι σίγουροι για το μέλλον, αποπνέοντας θετική αύρα και καλόβολη συμπεριφορά. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο προσόν των ανθρώπων που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, δεν μεμψιμοιρούν και δεν γκρινιάζουν.

Continue reading Ποιοι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θα πατήσουν τα 85 – Ανήκετε σ’ αυτούς; at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 10:15 am


Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής με τον μεγάλο τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά και ΑΕΚ – Άρης για τη Super League

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής με τον μεγάλο τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά και ΑΕΚ – Άρης για τη Super League

Ο τελικός του Australian Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τα ματς Ολυμπιακός – ΟΦΗ και ΑΕΚ – Άρης για τη Super League ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις:

10:30 Eurosport 1 Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς Αυστραλιανό Όπεν τελικός

12:00 COSMOTE SPORT 9 HD Μπελεντίγιεσι – Νταρουσάφακα Basketball Super League

13:00 COSMOTE SPORT 5 HD Race of Champions Μηχανοκίνητα

13:15 Novasports Start Τβέντε – Φέγενορντ Eredivisie

13:30 COSMOTE SPORT 3 HD Μίλαν – Σασουόλο Serie A

14:00 COSMOTE SPORT 7 HD Μάλαγα – Βαλένθια ACB Liga Endesa

14:00 Novasports Prime Νις – Λιλ Ligue 1

14:30 Novasports 5HD Άντερλεχτ – Αντβέρπ Βελγικό πρωτάθλημα

14:30 Novasports 2HD Αμβούργο – Μπράουνσβαϊγκ Bundesliga 2

15:00 Novasports 1HD Βαγιαδολίδ – Βαλένθια La Liga

15:30 COSMOTE SPORT 8 HD Μπράιτον – Λίβερπουλ Emirates FA Cup

15:30 COSMOTE SPORT 6 HD Λίβινγκστον – Χαρτς Scottish Premiership

15:30 Novasports 4HD Εξέλσιορ – Άγιαξ Eredivisie

16:00 COSMOTE SPORT 2 HD Γιουβέντους – Μόντσα Serie A

16:00 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός – ΟΦΗ Super League

16:00 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ – Λαύριο Basket League

16:30 Novasports 3HD Σάλκε – Κολωνία Bundesliga

17:00 ΕΡΤ Sports 1 Καρδίτσα – Απόλλων Πατρών Basket League

17:15 COSMOTE SPORT 7 HD Αρμάνι Μιλάνο – Τρεντίνο Lega Basket Serie A

17:15 Novasports Start Φροζινόνε – Μπενεβέντο Serie B

17:15 Novasports 1HD Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης La Liga

17:30 COSMOTE SPORT 5 HD Κάζα Πία – Σάντα Κλάρα Liga Portugal

18:00 COSMOTE SPORT 3 HD Νταντί Γιουνάιτεντ – Σέλτικ Scottish Premiership

18:05 Novasports 2HD Αζαξιό – Λιόν Ligue 1

18:30 Novasports Prime Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ Bundesliga

19:00 COSMOTE SPORT 9 HD Αλ Ιτιχάντ – Αλ Φάιχα Saudi Super Cup

19:00 COSMOTE SPORT 2 HD Λάτσιο – Φιορεντίνα Serie A

19:15 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Άρης Basket League

19:30 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – Άρης Super League

19:30 COSMOTE SPORT 6 HD Μάλαγα – Βαλένθια ACB Liga Endesa

19:30 Novasports 1HD Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο La Liga

20:00 COSMOTE SPORT 4 HD Σάρλοτ Χόρνετς – Μαϊάμι Χιτ NBA

20:00 COSMOTE SPORT 7 HD Βίρτους Μπολόνια – Βερόνα Lega Basket Serie A

21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Νάπολι – Ρόμα Serie A

21:45 Novasports 2HD Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς Ligue 1

22:00 Novasports 1HD Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ La Liga

Continue reading Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής με τον μεγάλο τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά και ΑΕΚ – Άρης για τη Super League at Kalamata Times.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2023 | 10:06 am


Καλαμάτα - Ειδήσεις και Νέα

Στην Καλαμάτα ο Salouma Diakhite - Sportsup.gr

Στην Καλαμάτα ο Salouma Diakhite  Sportsup.gr

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 3:42 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καλαμάτα

Φιλικοί ιστότοποι: