Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Κυκλάδων   >   Συρος    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης. “Έφυγε” σε ηλικία 78 ετών ο “ξανθός” της προπονητικής -αλλά και της πολιτικής- Γιάννης Ιωαννίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:17 pm


ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο και Ολλανδία

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο και ΟλλανδίαΤο άρθρο του Βέλγου δημοσιογράφου για τη Σύρο θα δημοσιευθεί την άνοιξη του νέου έτους στις δύο εκδόσεις του περιοδικού PLUSMAGAZINE στην Ολλανδική και Γαλλική Γλώσσα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:14 pm


Η επίσημη τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμων» στη Γαλλία

Η επίσημη τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμων» στη ΓαλλίαΌ,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται, τόνισε με νόημα ο Νίκος Δένδιας στην τελετή καθέλκυσης

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 8:09 pm


Εθιμοτυπική επίσκεψη του συνδυασμού "Αναγέννησί μας" στον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του συνδυασμού Εθιμοτυπική Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξανδρου Αθανασίου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων στον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 7:13 pm


Σύρος: Σε ζωντανή μετάδοση η εξόδιος ακολουθία του Καθολικού Επισκόπου Φραγκίσκου Παπαμανώλη

Σύρος: Σε ζωντανή μετάδοση η εξόδιος ακολουθία του Καθολικού Επισκόπου Φραγκίσκου ΠαπαμανώληΔιαδικτυακά η εξόδιος ακολουθία του Σεβασμιότατου Φραγκίσκου Παπαμανώλη, Επισκόπου πρώην Σύρου, Θήρας και Κρήτης, που θα τελεστεί αύριο στις 3 το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 6:15 pm


Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην Σύρο τον Σεπτέμβριο 2023

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην Σύρο τον Σεπτέμβριο 2023Οι αφίξεις του Σεπτεμβρίου ανήλθαν στις 40.214 παρουσιάζοντας αύξηση 3% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 5:52 pm


Φραγκίσκος Βακόνδιος: Δέσμευσή μας η δημιουργία της Σύρου που ονειρευόμαστε

Φραγκίσκος Βακόνδιος: Δέσμευσή μας η δημιουργία της Σύρου που ονειρευόμαστεΟ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δημοτικής ενότητας Ποσειδωνίας με τον συνδυασμό "Αναγέννησί μας", Φραγκίσκος Βακόνδιος στο syrostoday.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 4:50 pm


Νάξος: 13χρονη γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου, αγνοώντας ότι είναι έγκυος (VIDEO)

Νάξος: 13χρονη γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου, αγνοώντας ότι είναι έγκυος (VIDEO)Ένα κορίτσι 13 ετών, μαθήτρια γυμνασίου, γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου Νάξου, ενώ φαίνεται πως αγνοούσε ότι ήταν έγκυος.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 4:20 pm


Λιμάνι Σύρου: Περιβαλλοντική ασπίδα ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. με νέα επένδυση του Ομίλου ΟΝΕΧ

Λιμάνι Σύρου: Περιβαλλοντική ασπίδα ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. με νέα επένδυση του Ομίλου ΟΝΕΧΟ Όμιλος ΟΝΕΧ επενδύει στην περιβαλλοντική θωράκιση της Σύρου, με σταθερή και μόνιμη παρακολούθηση των θαλάσσιων υδάτων και ιζημάτων στον παράκτιο χώρο του ναυπηγείου, δημιουργώντας Παρατηρητήριο ποιότητας περιβάλλοντος λιμένος.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 2:44 pm


Χάρης Βεκρής: Δεν χρειάζομαι καρέκλα, αλλά μόνο τα εργαλεία για να δουλέψω

Χάρης Βεκρής: Δεν χρειάζομαι καρέκλα, αλλά μόνο τα εργαλεία για να δουλέψωΟ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", Χάρης Βεκρής στο syrostoday.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2023 | 11:30 am


Συρος - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Συρος