Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου   >   Πλωμαρι    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δημοπρατείται το Καφενείο Κουτζαμάνη στις 23 Απριλίου 2024 – Αναλυτικά οι όροι και πληροφορίες

Εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου – πλατεία αγοράς. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης προκηρύσσει πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου – πλατεία αγοράς και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 23η Απριλίου 2024, από ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ. στο […]

The post Δημοπρατείται το Καφενείο Κουτζαμάνη στις 23 Απριλίου 2024 – Αναλυτικά οι όροι και πληροφορίες first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2024 | 4:31 pm


Ιατρείο Μνήμης, Άνοιας & Νόσου Πάρκινσον λειτουργεί και στο ΚΥ Πλωμαρίου

Αναδημοσίευση από την Εφημερίδα “Εμπρός”, ρεπορτάζ Ανδρονίκη Κουτσαβλή. Συνδέεται το επόμενο διάστημα το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου με το Ιατρείο Μνήμης, Άνοιας & Νόσου Πάρκινσον του Αιγινήτειου Νοσοκομείου μέσω Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ) που έχει αναπτυχθεί από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου στην οποία εντάσσονται οι μονάδες υγείας της Λέσβου. Το ΚΥ Πλωμαρίου είχε […]

The post Ιατρείο Μνήμης, Άνοιας & Νόσου Πάρκινσον λειτουργεί και στο ΚΥ Πλωμαρίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2024 | 2:48 pm


Το ιστορικό 5αρι του Αιγέα ο Νικέας – Δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραγόντων

Δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραγόντων του Αιγέα Πλωμαρίου μετά τη νίκη επί του Αετού Λουτρών στον τελικό Κυπέλλου Λέσβου. Στα μικρόφωνα των τοπικών μ.μ.ε. μιλάνε δυο εκ των πρωταγωνιστών, οι ποδοσφαιριστές Λευτέρης Ζαχαρής και Άκης Μιχαλάκης, το ιστορικό 5αρι του Αιγέα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σοφιαδέλλης και ο επί σειρά ετών παράγοντας και τ. Πρόεδρος, Στέφανος […]

The post Το ιστορικό 5αρι του Αιγέα ο Νικέας – Δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραγόντων first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2024 | 9:40 am


Τελικός Κυπέλλου: Όλα τα πέναλτι από Drone & Camera Νικητής ο Αιγέας Πλωμαρίου

Ο Αιγέας Πλωμαρίου αναδείχτηκε Κυπελλούχος νήσου Λέσβου επικρατώντας τελικά επί του Αετού Λουτρών στη διαδικασία των πέναλτι. Στο πρώτο παιχνίδι ο Αετός είχε κερδίσει με σκορ 3-2 στα Λουτρά, στο σημερινό αγώνα ο Αιγέας στη κανονική διάρκεια κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και το παιχνίδι πήγε στη παράταση, εκεί και οι δυο ομάδες σημείωσαν από […]

The post Τελικός Κυπέλλου: Όλα τα πέναλτι από Drone & Camera Νικητής ο Αιγέας Πλωμαρίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2024 | 10:27 pm


Αιγέας για double: Τελικός Κυπέλου στο Πλωμάρι με Αετό Λουτρών Τετάρτη 3-4-2024

Ο Πρωταθλητής της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Λέσβου Αιγέας Πλωμαρίου και ο Αετός Λουτρών διεκδικούν το Κύπελο Λέσβου στο δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο δημοτικό στάδιο Πλωμαρίου. Ο πρώτος αγώνας στα Λουτρά είχε λήξει με σκορ 3-2 υπέρ του Αετού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30. Θυμίζουμε ότι δέκα ημέρες […]

The post Αιγέας για double: Τελικός Κυπέλου στο Πλωμάρι με Αετό Λουτρών Τετάρτη 3-4-2024 first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2024 | 10:43 pm


“Ακαδημία μεσογειακής γαστρονομίας” στον Άγιο Ισίδωρο στο Πλωμάρι

“Ακαδημία μεσογειακής γαστρονομίας” στον Άγιο Ισίδωρο στο Πλωμάρι. Ένας νέος χώρος για τη μεσογειακή γαστρονομία γεννήθηκε στον Άγιο Ισίδωρο Πλωμαρίου απόρροια της συνεργασία της Ποτοποιίας “Ούζο Γιαννατσή”, του Ελαιόλαδου “Ειρήνη” και του Παραδοσιακού Φούρνου “Σουσαμλή”. Απόσπασμα από την εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 και του ΕΡΤNEWS στις 2-4-2024 Ρεπορτάζ:Δήμητρα Λαχουρή

The post “Ακαδημία μεσογειακής γαστρονομίας” στον Άγιο Ισίδωρο στο Πλωμάρι first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2024 | 10:26 pm


Πως χτίζουμε παιδιά με υγιή προσωπικότητα – Ημερίδα Ψυχολογίας στο 2ο Νηπιαγωγείο Πλωμαρίου 3-4-2024

Ημερίδα με θέμα για την Ψυχολογία των παιδιών. Εκδήλωση-Ενημέρωση “Πως χτίζουμε παιδιά με υγιή προσωπικότητα” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο 2ο Νηπιαγωγείο Πλωμαρίου στις 18:00. Η ψυχολόγος κ. Έλενα Καραγεωργίου θα μιλήσει για τη Συμπεριφορά των παιδιών, την Αυτοεκτίμηση και τη Διαχείριση των Συναισθημάτων.

The post Πως χτίζουμε παιδιά με υγιή προσωπικότητα – Ημερίδα Ψυχολογίας στο 2ο Νηπιαγωγείο Πλωμαρίου 3-4-2024 first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2024 | 8:08 pm


Αίτημα για την κατασκευή του παραλιακού οδικού άξονα Βατερών – Πλωμαρίου –Τάρτι

Οχτώ Λεσβιακοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα απέστειλαν επιστολή με αίτημα την κατασκευή του οδικού άξονα του παραλιακού οδικού άξονα Βατερών – Πλωμαρίου –Τάρτι προς τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κοινοποιώντας την στους Βουλευτές του νομού μας και στους δυο Δημάρχους του νησιού μας. Το κείμενο της επιστολής: Προς την Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου . ( Περιφερειάρχη […]

The post Αίτημα για την κατασκευή του παραλιακού οδικού άξονα Βατερών – Πλωμαρίου –Τάρτι first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024 | 6:10 pm


Οι χοροί της 25ης Μαρτίου 2024 με μαθήτριες, μαθητές και τους Ακρίτες του Αιγαίου

Δείτε σε βίντεο το χορευτικό πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου 2024 στο Πλωμάρι που ετοίμασαν το μαθητικό συγκρότημα της Ντίνας Μιχαλέλη και το χορευτικό τμήμα του Φορέα Πολιτισμού και Τουρισμού “Ακρίτες του Αιγαίου”. Η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

The post Οι χοροί της 25ης Μαρτίου 2024 με μαθήτριες, μαθητές και τους Ακρίτες του Αιγαίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024 | 9:32 am


Βίντεο: Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στο Πλωμάρι

Δείτε σε βίντεο την σημερινή μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Πλωμάρι Λέσβου. Χρόνια πολλά σε όλο τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα μας, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.

The post Βίντεο: Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στο Πλωμάρι first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2024 | 6:07 pm


Live οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Πλωμαρίου

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις σημερινές καρναβαλικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου.

The post Live οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Πλωμαρίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:13 pm


Το Πλωμάρι αποχαιρετά σήμερα τη Δήμαρχο Μυρσίνη Ψώμου

Το Πλωμάρι αποχαιρετά τη τέως Δήμαρχο του, Μυρσίνη Ψώμου που έφυγε από τη ζωή και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στο Πλωμάρι. Η Μυρσίνη Ψώμου διετέλεσε για 8 χρόνια Δήμαρχος Πλωμαρίου με μεγάλη προσφορά στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο ως πετυχημένη παράγοντας της […]

The post Το Πλωμάρι αποχαιρετά σήμερα τη Δήμαρχο Μυρσίνη Ψώμου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2024 | 1:19 pm


Δυο σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης στο Πλωμάρι – Οδηγίες για πολίτες και επιχειρήσεις

Σε δύο σημεία στο Πλωμάρι δημιουργήθηκαν σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης. Οι σταθμοί βρίσκονται στην αλάνα του Esso Pappasκ και δίπλα από τα δημόσια ουρητήρια πλησίον του πρώην δημαρχείου Πλωμαρίου. Παρακαλούνται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να μεριμνούν για το σπάσιμο των χαρτοκιβωτίων και για τη σωστή διαλογή πριν τοποθετήσουν τα ανακυκλώσιμα αντικείμενα στους μπλε κάδους.

The post Δυο σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης στο Πλωμάρι – Οδηγίες για πολίτες και επιχειρήσεις first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2024 | 11:43 am


Διακοπή νερού λόγω βλάβης την Τετάρτη 24-1-2024 – Ποιες περιοχές αφορά

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ: Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στις περιοχές από τη Μουριά ως Αγία Βαρβάρα και από τη Μουριά ως Ποτοποιεία Αρβανίτη, από τις 8:00 το πρωί ως την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών. Ζητάμε την κατανόηση σας.

The post Διακοπή νερού λόγω βλάβης την Τετάρτη 24-1-2024 – Ποιες περιοχές αφορά first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2024 | 3:06 pm


Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδόχοι και Λέσχη κόβουν μαζί Βασιλόπιτα

Δελτίο τύπου: Ο πρόεδρος Μουτζούρης Δημήτριος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7:00μμ στην Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” Μαζί με εμάς θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα και η λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” Και ο σύλλογος ξενοδόχων […]

The post Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδόχοι και Λέσχη κόβουν μαζί Βασιλόπιτα first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2024 | 3:19 pm


Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Δρώτα ζητά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου

Επιστολή προς τη νέα Δημοτική Αρχή απέστειλε ο πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Ακρασιωτών ο ”ΠΛΑΤΑΝΟΣ” με αίτημα να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Παραλία Δρώτας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής: Προς τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Χριστόφα Παναγιώτη Επιστολή , 18/Ιανουαρίου/2024 . Θέμα :>. Το θέμα αυτό , ήταν και είναι γνωστό σ’ όλους τους πολιτικούς παράγοντες […]

The post Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Δρώτα ζητά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2024 | 2:13 pm


Πλωμαρι - Ειδήσεις και Νέα

Το «Πλατανόφυλλο του Αιγαίου» - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Το «Πλατανόφυλλο του Αιγαίου»  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2023 | 10:00 am


Κ.Α.Π.Η. - Δήμος Μυτιλήνης

Κ.Α.Π.Η.  Δήμος Μυτιλήνης

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2021 | 3:27 am


Πάμε για Πλωμάρι - Queen.gr

Πάμε για Πλωμάρι  Queen.gr

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2017 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Πλωμαρι