Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   >   Καινουργιο    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί

που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης ( Κυριακή 26/3/2023)είναι οι εξής: 1, 15, 22, 38, 45 και αριθμός ΤΖΟΚΕΡ το 19.Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 11:09 pm


Δόξα :Δυσφορία από διοίκηση και τεχνική ηγεσία για ορισμένους παίκτες μετά την σημερινή ήττα


Ανακοίνωση
με αιχμές για την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας εξέδωσε το γραφείο τύπου της Δόξας μετά την σημερινή ήττα με 1-0 από την Δάφνη Μεγάλης Χώρας για την 15η αγωνιστική .

Αναλυτικά :

«Ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου,

"όταν δεν βάζεις γκολ θα δεχτείς".

Στον πρωινό αγώνα για το πρωτάθλημα της 15ης Αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑ του 2ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων της ΔΑΦΝΗΣ & ΔΟΞΑΣ, ίσχυσε για μια ακόμη φορά ο κανόνας του ποδοσφαίρου, ο,τι όταν χάνεις και δεν βάζει γκολ θα δεχτείς.

Το τραγικό στη περίπτωση είναι ότι η ΔΟΞΑ έχασε το παιχνίδι, ενώ θα έπρεπε να είχε κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ, όταν οι τελικές φάσεις είναι αμέτρητες, ενώ τα δε κερδισμένα κόρνερ ξεπερνούν τα 11.

Παρά του ότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν κυριαρχήσει στο γήπεδο και έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, ένας κατώτερος αγωνιστικά αντίπαλος, στη μοναδική φορά, που βρέθηκε στην περιοχή μας, από φάουλ (δώρο αμυνόμενου παίχτη της ΔΟΞΑΣ), πέτυχαν το γκολ στο 70' και "έκλεψαν" το παιχνίδι.

Ένα γκολ που δεν δικαιολογείται να δέχεται μια ομάδα, που θέλει να κερδίσει τον αγώνα και να έχει προοπτική.

Για μια ακόμη φορά πληρώσαμε τα κενά και τις πληγές της ομάδας, που εάν θέλουμε να κάνουμε το άλμα τη νέα περίοδο, πρέπει να αλλάξουν πολλά, που δεν είναι της παρούσης να ειπωθούν.

Από την τεχνική ηγεσία και τη Διοίκηση, εκφράζεται δυσφορία, για την χαλάρωση, και εξωαγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών, ενώ θα πρέπει να κατανοήσουν, ότι η φανέλα της ΔΟΞΑΣ είναι πολύ βαριά και έχει απαιτήσεις ο κόσμος της.

Δεν θα επιτραπεί να τρωθεί το κύρος και η ιστορία του Σωματείου, με πράξεις και συμπεριφορές έξω από αρχές και αξίες που θέλουμε να επικρατήσουν στον Όμιλο.

ΔΟΞΑ: (Σωκράτης Τζωρτζοπουλος)

1. Λυμπέρης.

2. Βασιλείου

3. Κωνσταντίνου

4. Καγιαντζας

5. Μπλέτσας

6. Καραθανος

7. Μυζήθρας

8. Ράπτης

9. Σοροβος

10. Τζωρτζοπουλος Δημ.

11. Τσολκας (46' Ροδίτης)

Υ.Γ. 1 Την επόμενη αγωνιστική 18η η ΔΟΞΑ αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος εντός με τον "ΙΔΟΜΕΝΕΑ" Εμπεσσου, δεύτερο στον πίνακα της βαθμολογίας του ομίλου μας.

Υ. Γ. 2. Με το τέλος του πρωταθλήματος, μετά τις εορτές του Πάσχα, θα ξεκινήσουμε τις προεπιλογές παιδιών 12 έως 16 χρόνων) για την ομάδα Β' ΔΟΞΑ (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)

Υ. Γ. 3. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα διοργανωθεί ο καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ της ΔΟΞΑΣ και επίλεκτων Βετεράνων, που αγωνίστηκαν διαχρονικά στην ομάδα μας.»

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 10:54 pm


Διακοπή ηλεκτρονικών υπηρεσιών Gov.gr την Πέμπτη 30/3


Στην κατεύθυνση συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών της και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προχωρά σε αναβάθμιση των δικτυακών υποδομών ασφαλείας.

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 κατά το χρονικό διάστημα από τις 18:00 έως και τις 23:00. Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες του gov.gr που σχετίζονται με:

• Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (όπως ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.),

• Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης,

• Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.α..

• Υπηρεσίες σχετικές με COVID-19.

Όπως και σε προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εν λόγω εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στο πλαίσιο ελαχιστοποίησης της επίπτωσης από τη μη διαθεσιμότητα των ανωτέρω υπηρεσιών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 6:38 pm


Αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών η γιορτή για την 25η Μαρτίου στο ΓΕ.Λ Παραβόλας


Η φετινή μας σχολική γιορτή για τον Εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στο Γενικό Λύκειο Παραβόλας ήταν αφιερωμένη στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.Η ίδια η εκδήλωση περιλάμβανε μουσικοχορευτικά δρόμενα, αφηγήσεις των ιστορικών γεγονότων και παρουσίαση, επενδυμένη μουσικά (επισυνάπτεται το πρόγραμμα).

Στην καθιερωμένη παρέλαση που ακολούθησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2023

συμμετείχαν αρκετοί μαθητές του σχολείου μας με συνοδεία του κ. Αποστολόπουλου,

μαθηματικού του σχολείου μας. Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες και τον

σημαιοφόρο Δάβουλο Θεόδωρο (Γ1), παραστάτες της Γ’ Λυκείου, την Γιαννακοπούλου

Ελένη (Γ1) και την Μουρλιάσκου Ειρήνη (Γ1). Ακολούθησαν οι παραστάτες Ευθυμίου

Βασιλεία (Β) και Γιολδάση Δέσποινα (Β), καθώς και ο Κατσιμάρδος Γεώργιος (Α).

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Χορευτικό Σύλλογο Παραβόλας και τον επικεφαλής κ. Ματθαίο Λιάρο για τις στολές των μαθητών μας που φόρεσαν φέτος αλλά και τόσα χρόνια στις παρελάσεις.


Δείτε βίντεο από την παρέλαση του σχολείου ,στην Παραβόλα 


Εκ της διευθύνσεως του σχολείου 

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 3:25 pm


Με την έκθεση «Ύμνος Εις την Ελευθερίαν» στη «Διέξοδο» ξεκίνησαν οι Εορτές Εξόδου


Με την έκθεση «Ύμνος Εις την Ελευθερίαν» που διοργανώνει ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Διέξοδος» ξεκίνησαν και εφέτος οι ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ 2023 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου» και ταυτόχρονα ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λύρος κήρυξε την έναρξη των δεκαπενθήμερων καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων για την 197η επέτειο της Φρουράς της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων, παρουσία του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, του Περιφερειάρχου Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, Πολιτευτών και εκπροσώπων των στρατιωτικών και δημοτικών αρχών της Ιεράς Πόλεως και του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός εξερχόμενος του Μουσείου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, διότι παραβρέθηκα στην τελετή ενάρξεως των Εορτών Εξόδου 2023, που ξεκίνησαν σήμερα και θα κορυφωθούν την Κυριακή των Βαΐων. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή για εμένα, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω ως Επίσκοπος σε όλες αυτές τις εορταστικές και επετειακές εκδηλώσεις. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, διότι θα γίνω και εγώ ένας ακόμη Μεσολογγίτης από τους αναρίθμητους σε όλο τον κόσμο, που θα εισέλθουμε μέσα στο μυστήριο της ηρωικής Εξόδου, θα αναβαπτιστούμε στα ζείδωρα νάματα της θυσίας των προγόνων μας, θα μνημονεύσουμε με ευγνωμοσύνη την γενναιότητα, την τόλμη και την αυτοθυσία τους, αλλά ταυτόχρονα θα δώσουμε και υπόσχεση, ότι δεν θα λησμονήσουμε ποτέ και θα φανούμε άξιοι συνεχιστές της θυσίας και των αγώνων τους».
Η έκθεση αποτελεί μια συλλογική εικαστική «ανάγνωση» του Ύμνου Εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού. Την επιμέλεια υπογράφει η ιστορικός τέχνης κ. Ίρις Κρητικού, η οποία προσκάλεσε διακεκριμένους Έλληνες εικαστικούς να συναντήσουν τον Ύμνο εξαρχής και να επιλέξουν μία ή περισσότερες στροφές του και να «δημιουργήσουν» έργα τέχνης εμπνεόμενοι από το περιεχόμενο κάθε στροφής.


Το ποίημα «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» το συνέθεσε ο Διονύσιος Σολωμός τον Μάιο του 1823 στη Ζάκυνθο και εκδόθηκε στο Μεσολόγγι το 1825. Αποτελείται από 158 τετράστιχες στροφές, από τις οποίες οι δύο πρώτες καθιερώθηκαν το 1865 ως Εθνικός Ύμνος που ανακρούονται και συνοδεύουν την έπαρση και την υποστολή της σημαίας, ενώ ψάλλονται σε επίσημες στιγμές και τελετές.


Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/91Y8ApopgPSpvN228


Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

της Ιεράς Μητροπόλεως

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 11:15 am


Έκλεβαν ότι έβρισκαν ,από μοσχάρι μέχρι μοτοσικλέτα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, των ζωοκλοπών και της απόπειρας ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν με αυτοκίνητο σε περιοχή της Ναυπακτίας και αποπειράθηκαν να διαπράξουν ζωοκλοπή σε στάβλο ημεδαπού, χωρίς να ολοκληρώσουν τη πράξη τους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, οι οποίοι με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν τους τρεις άνδρες στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι τρεις κατηγορούμενοι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου 0βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• (1) μεταλλικό λοστό

• (1) ηλεκτρικό τροχό

• (1) φακό κεφαλής

• (2) ψαλίδια - κοφτάκια

• (3) δίσκοι κοπής

• (1) τριχιά

• (2) ζευγάρια γάντια

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρεις συλληφθέντες βρήκαν στη κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (1.060) ευρώ, (48.600) χαρτονομίσματα εξωτερικού, τρία κινητά τηλέφωνα και μια κάρτα sim.

Από την αστυνομική προανάκριση και τις μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι οι δυο από τους κατηγορούμενους, από την 13-1-2023 έως 9-3-2023, διέπραξαν τρεις ακόμα κλοπές σε αποθήκη, σε κατάστημα και σε βουστάσιο, κατά τις οποίες αφαίρεσαν (1) μοτοσικλέτα, (23) τσουβάλια λιπασμάτων, (1) μοσχάρι, (45) δοχεία λαδιού και (18) κουλούρες σπάγκο, συνολικής αξίας (7.210) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ

το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης των κλοπών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 11:14 am


Γ.Σ και εκλογές στην Β' ΕΛΜΕ Αιτ/νιας

 Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.

Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 από 17:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) και στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που θα γίνει την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 σε δύο εκλογικά κέντρα: στο  Αγρίνιο, στον Παλαιό σταθμό του τρένου και στην Αμφιλοχία, σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας από τις 11:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. Αυτό γίνεται επειδή όπως γνωρίζεται το Υπουργείο δεν εγκρίνει πλέον την άδεια μιας ημέρας που ίσχυε τόσα χρόνια και είχε κερδηθεί έπειτα από αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023: Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) στις 17.30μμ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023: Ψηφοφορία

Η ψηφοφορία διαρκεί από 11:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ.

Η ετήσια συνδρομή παραμένει και για φέτος στα 20 ευρώ.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Βαγγέλης Τσούκας                                 Γιώργος Κατσίφας

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 11:12 am


Αγρίνιο :Συμμετοχή της Αστυνομίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου(video)


Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Αγρίνιο συμμετείχαν αστυνομικοί και οχήματα της οικείας Διεύθυνσης  Αστυνομίας Αγρινίου αποσπώντας το χειροκρότημα των πολιτών .

Έτσι μετά του μαθητές δείπνισαν την κεντρική πλατεία αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, της ΟΠΚΕ και της «Ζ».

 Δείτε το βίντεο στο sinidisi.gr 

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2023 | 9:36 am


Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης-Έξι συλλήψεις


Διενεργήθηκαν (17) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (21) παραβάσεις, ενώ κατασχέθηκαν (8) τόνοι σίδερο και (10) κιλά χαλκός

Την 23 Μαρτίου 2023, στη Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, σε επιχειρήσεις υποδοχής επεξεργασίας και ανακύκλωσηςμεταλλικών αντικειμένων, από τους αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, κατά τις οποίες :

Ελέχθησαν : (17) επιχειρήσεις

Ελέγχθησαν : (76) ημεδαποί

(5) αλλοδαποί

Συνελήφθησαν : (6) άτομα

Επιπλέον από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:

• (1) παράβαση περί προστασίας περιβάλλοντος,

• (9) παραβάσεις που αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

• (2) ακινητοποιήσεις για επισφαλή φόρτωση και

• (4) φορολογικές παραβάσεις (βεβαιώθηκαν από υπαλλήλους ΔΟΥ)

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων κατασχέθηκαν επίσης τα εξής:

• (8) τόνοι σίδερο

• (10) κιλά χαλκός

• (6) μεταλλικά καπάκια και

• (1) μεταλλική πόρτα

Παράλληλα, ερευνάται η προέλευση 2.500 μέτρων καλωδίου για τα οποία δεν

υπάρχουν παρασταστικά.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 11:37 pm


Υπενθύμιση: Αλλάζει η ώρα ξημερώματα Κυριακής

Θερινή ώρα 2019 :Πότε βάζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά | Νέα από ...

 


Ξημερώματα Κυριακής 26 Μαρτίου θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά .Συγκεκριμένα στις 03:00 οι δείκτες θα δείξουν 04:00.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα.

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ..», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση με τίτλο «Λήξη χειμερινής ώρας».<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/allagi-oras-ta-ximeromata-tis-kyriakis-gyrizoyme-ta-rologia-mas-mia-ora-mprosta">Αλλαγή ώρας: Τα ξημερώματα της Κυριακής γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά - iefimerida.gr</a></p>

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 9:04 pm


Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παναιτώλιο


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας) συνδιοργανώνουν

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την Κυριακή 26 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι 2.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την υποστήριξη Συλλόγων & Φορέων της Κοινότητας Παναιτωλίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και κάθε υγιή πολίτη ηλικίας 18-65 ετών, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο!

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγαλύτερη από ποτέ

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες. γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις ώστε να Μείνουμε Ασφαλείς!

ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ!

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 8:54 pm


Επαναληπτική Γ.Σ και εκλογές στον ΤΟΕΒ Καινουργίου

Ο ΤΟΕΒ

Καινουργίου καλεί τα μέλη του σε ΤΟΠΙΚΗ γενική συνέλευση (επαναληπτική)με θέμα εκλογή αντιπρόσωπων για την Γ.Σ. του Οργανισμού.

  Η συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου την Κυριακή 26/03/2023 και ώρα 10 π.μ. 

   Μέλη του Οργανισμού είναι όλα τα φυσικά η νομικά πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στην περιοχή δικαιοδοσίας του Οργανισμού.

 

                ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΕΒ 

                        ΤΟ ΔΣ   


Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 8:35 pm


Συνοδεία λεωφορείου η παρέλαση στο Καινούργιο


Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις χρηστών των social media και αναγνωστών του kainourgiopress προκάλεσε η εμφάνιση ενός λεωφορείου κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Καινούργιο ,όπου ο οδηγός αντί να περιμένει να ολοκληρωθεί η παρέλαση προτίμησε να ακολουθεί σε απόσταση λίγων μέτρων τους τελευταίους μαθητές προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών.

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Καινούργιο σε τμήμα της ε.ο Αγρινίου Θέρμου πρέπει να ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ,με αφορμή μάλιστα και τον τραυματισμό (ευτυχώς ελαφρά) ενός μαθητή σήμερα το πρωί ,όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρέλασης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 6:44 pm


Καινούργιο :Πήρε εξιτήριο ο μαθητής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τυχερός

(πολύ)μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο μαθητής του ΕΠΑΛ Καινουργίου ο οποίος μετά την παρέλαση στο Καινούργιο παρασύρθηκε από΄αυτοκίνητο στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου και του πάτησε το πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συμμαθητές του, το παιδί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο Αγρινίου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.


Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 4:54 pm


Το Αγρίνιο τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821(φωτο)


Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εθνικής μας Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Αγρίνιο.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη.

Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησε η επίσημη δεξίωση στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Δ. Γαλαζούλα, εκπ.Αν. Διοικητή Φουράς ΓΡ. Γιωτης,  του Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου  Κ. Σδούκου, τον Διοικητή ΠΥ Αγρινίου Ευστράτιου Πετράκη, Ανθ. ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Ν.Ταφιάδης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αγρινίου, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 ανέφερε : 

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Σήμερα, τιμούμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η Εκκλησία γιορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας Ενσάρκωσης και  ο Ελληνισμός  ένα  ορόσημο στην αναγέννηση του Έθνους. Είναι η ημέρα που θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στο λαό μας. Και οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε και να αγρυπνούμε «με λογισμό και μ΄ όνειρο». Πάντα ελεύθεροι Έλληνες».   

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 3:51 pm


Καινούργιο: Στο νοσοκομείο μαθητής που του πάτησε το πόδι αυτοκίνητο


Στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεταφέρθηκε νωρίτερα το μεσημέρι μαθητής του ΕΠΑΛ Καινουργίου ,ο οποίος μετά την παρέλαση τραυματίστηκε όταν διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου τον παρέσυρε και του πάτησε το πόδι.

Πολίτες που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από την παρέλαση έσπευσαν να βοηθήσουν τον μαθητή ο οποίος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση είναι καλά στην υγεία του και υποβάλετε σε ιατρικές εξετάσεις. 

Όπως είναι φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους πολίτες να τονίζουν την έλλειψη αστυνομικών μέτρων κατά την διάρκεια της παρέλασης, για την ασφάλεια μαθητών και πολιτών, στην αιματοβαμμένη απαρχαιωμένη Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 2:25 pm


Το Καινούργιο τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτο-βίντεο)


Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Καινούργιο.Προηγήθηκε η τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Λιοκαύτου Χρυσούλα-Παρασκευή ,εκπαιδευτικό του 1ου δημοτικού σχολείου ΚαινουργίουΑκολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Πεσόντων στην κεντρική πλατεία Καινουργίου και προσκλητήριο των νεκρών μας στους αγώνες υπέρ της Ελευθερίας και αξιοπρέπειας του Έθνους.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του χωριού κατέθεσαν στεφάνι,τηρήθηκε στην μνήμη των νεκρών μας ενός λεπτού σιγή και ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από χορωδία μαθητών του Καινουργίου.


Την δημοτική αρχή Αγρινίου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος


Τελετάρχης όλων των εκδηλώσεων ήταν ο κ. Ιωάννης Νταλακούρας, καθηγητής φυσικής αγωγής γυμνασίου Καινουργίου
Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 2:23 pm


Καινούργιο:Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου(video)

 


Επίσημη Δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου  25ης Μαρτίου 1821 στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου .
Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 10:13 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

 

Α Π Ο Φ Α Σ Η

«Περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου για την ασφαλή διεξαγωγή της παρελάσεως για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου 1821, το Σάββατο 25/03/2023».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Έ χ ο ν τ α ς υ π ό ψ η:

1. Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ 57/23-3-1999), «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 208/2001 (Α-164) «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας».

3. Τις διατάξεις του άρθρου 40 Π.Δ. 178/2014 «Οργάνωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας». 

4. Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου από τον Δήμο Αγρινίου.

5. Την από 16/03/2023 αναφορά του Τ.Τ. Αγρινίου.

Αποσκοπούντες στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

1. Την απαγόρευση στάσης - στάθμευσης των οχημάτων, το Σάββατο 25/03/2023 από ώρα 07.00' μέχρι 13.00' ώρα στις παρακάτω ενταύθα δημοτικές οδούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η παρέλαση στην πόλη του Αγρινίου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:

- Στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη - Παπαστράτου, σε όλο το μήκος της - Πλατεία Δημοκρατίας,

- Στο τμήμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή

- Στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής, από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου,

- Στο τμήμα της οδού Σπ. Τσικνιά, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης

- Στο τμήμα της οδού Αναστασιάδη, από την οδό Βότση μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας.

2. Την σταδιακή διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από  ώρα 10.00΄ του Σαββάτου 25/03/2022 έως την 13.00΄ ώρα της ιδίας. 

Η

διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και

πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 07.00΄ ώρα του Σαββάτου 25/03/2023.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν,

συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τμ. Τροχ. Αγρινίου.


Ο Διευθυντής

Δημήτριος Νικ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 9:53 am


Χ.Σταρακά :Γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο σε ένα κλίμα εθνικής περισυλλογής


Μήνυμα Χριστίνας Σταρακά για την 25η Μαρτίου

Δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή τον χαμό των συνανθρώπων μας και οφείλουμε μια τέτοια μέρα να δεσμευτούμε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν αλλά και ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.


Η πατρίδα μας πρέπει να βγει ισχυρότερη από αυτή την περιπέτεια. Με ενωμένη την κοινωνία, και βέβαια ένα κράτος που σέβεται και προστατεύει την ζωή και την αξιοπρέπεια των πολιτών.


Με ισχυρή την συλλογική μνήμη η πατρίδα πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο της, την δύναμη της , την αισιοδοξία της . Με μια επανάσταση αρχών και αξιών.

Να βρει την ταυτότητα σε μια νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Μια εποχή υψηλών προκλήσεων αλλά και κινδύνων.

Η δύναμη μας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές είναι οι άνθρωποι αυτής της χώρας.

Η πυξίδα μας πρέπει να είναι η δικαιοσύνη και ο στόχος μια κοινωνία συνοχής.

Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε, είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε.

Με ενότητα, με σκληρή δουλειά.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 9:50 am


Γενική Συνέλευση και εκλογές στον ΤΟΕΒ Καινουργίου

Ο ΤΟΕΒ

Καινουργίου καλεί τα μέλη του σε ΤΟΠΙΚΗ γενική συνέλευση με θέμα εκλογή αντιπρόσωπων για την Γ.Σ. του Οργανισμού.

  Η συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου το Σάββατο 25/03/2023 και ώρα 10 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα και την ίδια ώρα.

   Μέλη του Οργανισμού είναι όλα τα φυσικά η νομικά πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στην περιοχή δικαιοδοσίας του Οργανισμού.

 Καινούργιο 18/03/2023

                ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΕΒ 

                        ΤΟ ΔΣ   


Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2023 | 8:30 am


Το πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στο Καινούργιο


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινότητα Καινουργίου γίνεται γνωστό το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:


ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Ιερών μας Ναών.

ΩΡΑ 09:45-
  Τέλεση επισήμου δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Λιοκαύτου Χρυσούλα-Παρασκευή ,εκπαιδευτικό του 1ου δημοτικού σχολείου Καινουργίου.

ΩΡΑ 10:30 - Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Πεσόντων στην κεντρική πλατεία Καινουργίου.
Προσκλητήριο των νεκρών μας στους αγώνες υπέρ της Ελευθερίας και αξιοπρέπειας του Έθνους.

Κατάθεση στεφανιών από :  Τον  Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου κ. Βασίλειο Καραγκούνη, τους Μαχητές του 1940 στην Αλβανία, την Εθνική Αντίσταση,το Κ.Α.Π.Η. Καινουργίου, την Τριχωνίδα Α.Ε., το 1ο ΕΠΑΛ Καινουργίου, το Γυμνάσιο Καινουργίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου,  τον Αγροτικό Σύλλογο Καινουργίου, το  Τ.Ο.Ε.Β. Καινουργίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καινουργίου  << Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ>>, τον  Πολιτιστικό Αθλητικό  Όμιλο <<ΔΟΞΑ Καινουργίου>>,  τον Πολιτιστικό Όμιλο <<ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ>>,  την Αρχαιολογική Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καινουργιωτών Αττικής "Ο ΘΕΣΤΙΟΣ", το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών <<Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ>>, το σύλλογο Παλαιμάχων <<ΔΟΞΑΣ Καινουργίου>>, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Προσηλιωτών, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Όμιλο Τριχωνίδας <<ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ>>και την Αθλητική Ένωση Καινουργίου.

Στην μνήμη των νεκρών μας ενός λεπτού σιγή.
Εθνικός Ύμνος από χορωδία μαθητών του Καινουργίου.
Παρέλαση μαθητών των Σχολείων μας.

  Τελετάρχης όλων των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Ιωάννης Νταλακούρας, καθηγητής φυσικής αγωγής γυμνασίου Καινουργίου.
·
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2023 | 10:15 pm


Γλέντι και καλό φαγητό βράδυ Σαββάτου 25ης Μαρτίου στο «Παλιακό »

 

Η ταβέρνα 

«Το Παλιακό» στο Καινούργιο σας περιμένει το Σάββατο το βράδυ για μια μοναδική βραδιά ανήμερα της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου.

Πάρτε τους εορτάζοντες/ουσες με  την παρέα σας και επισκεφθείτε έναν μοναδικό χώρο λίγα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο για να απολαύσετε πλήρες μενού κρεατικών και εδεσμάτων  με την αγαπημένη ορχήστρα του Γιώργου Βλαχοδήμου ,της Γλυκερίας,της Κικής Σπυρέλη και του Θόδωρου Τσιούμα. 

Ώρα έναρξης 09:00 

Τηλέφωνο κρατήσεων 6956-203888.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2023 | 9:46 pm


Γι: Καραμητσόπουλος :Με τι καρδιά να γιορτάσεις


Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 που σηματοδοτεί την έναρξη του αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία γίνεται φέτος σε πολύ βαρύ κλίμα όπου η θλίψη και η οργή έχουν σκεπάσει τα πάντα.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν πριν από μόλις 25 μέρες στα Τέμπη 57 αθώοι άνθρωποι, οι περισσότεροι στο άνθος της ζωής τους έπεσαν θύματα δολοφονίας από το ίδιο τους το κράτος.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος για το οποίο αγωνίστηκαν ηρωικά οι προγονοί μας έχει μεταλλαχθεί από το πολιτικό σύστημα σε ένα κράτος-εγκληματία που δολοφονεί τα ίδια του τα παιδιά.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν έχουν περάσει 202 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και δεν μπορέσαμε ακόμα ως χώρα να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε να μετακινούμαστε με ασφάλεια.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν αισθάνεσαι ότι εξακολουθείς να ζεις γιατί απλά στάθηκες τυχερός μέχρι τώρα…

Τη σημαία μας οι Έλληνες μάθαμε να την κρατάμε πάντα ψηλά και να μην την εγκαταλείπουμε ποτέ για τα ιδανικά που συμβολίζει για την πατρίδα μας.

Όμως ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την πατρίδα μας δεν είναι με εορτασμούς και πανηγύρια αλλά με τον αδιάκοπο αγώνα μας για να αποκτήσουμε επιτέλους όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε ως Έλληνες ώστε να ζούμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια στον τόπο μας.

Γιατί πάνω από όλα η πατρίδα είναι οι άνθρωποι της.

Για τη Συμμαχία Πολιτών

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2023 | 9:27 pm


Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Δήμαρχο Αθηναίων,Κώστα Μπακογιάνννη


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων και αγαπημένο μου φίλο, Κώστα Μπακογιάννη βρεθήκαμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Γι’ ακόμα μία φορά, η συνάντησή μας ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική, καθώς υπάρχει μία εξαιρετική συνεργασία. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη του τουρισμού, για τα προγράμματα άντλησης χρηματοδοτήσεων, για έργα κοινωνικής στήριξης, καθώς και για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος μας ενώ ανταλλάξαμε και απόψεις για τις ευρύτερες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους Αθήνα και Αιτωλοακαρνανία.

Ως άνθρωποι που προερχόμαστε από την Αυτοδιοίκηση μας ενώνει ο κοινός στόχος για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Όπως ο ίδιος τόνισε, είναι σίγουρος πως με την ανάδειξη και την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού της δυναμικού, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός επενδυτικός και τουριστικός προορισμός.

Πιστεύουμε στις συνέργειες, πιστεύουμε στις συνεργασίες και είναι πολύ σημαντική και η δική του συνδρομή στην προσπάθεια αυτή και τον ευχαριστώ πολύ.

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμεΤηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2023 | 9:24 pm


Καινουργιο - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καινουργιο

Φιλικοί ιστότοποι: