Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019from Ειδήσεις Newsit.gr https://ift.tt/2O1eq1z
via IFTTT

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 6:39 pm


ΕΚΛΟΓΕΣ 2019from Ειδήσεις Newsit.gr https://ift.tt/2O1eq1z
via IFTTT

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 6:20 pm


Βόμβα στην αγορά: Με ποια γνωστή εταιρεία συνεργάζεται η ΙΚΕΑ, τι ετοιμάζουν. Ξετρελαίνουν τους καταναλωτές


Με ποια εταιρεία ξεκινά συνεργασία η ΙΚΕΑ;

Η κινεζική εταιρεία παραγωγής κινητών τηλεφώνων Xiaomi ανακοίνωσε την συνεργασία της με την σουηδική Ikea για την ανάπτυξη έξυπνων οικιακών συσκευών στη διάσκεψη MIDC που διοργάνωσε η κινεζική εταιρία στο Πεκίνο.

Από τον Δεκέμβριο, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον έξυπνο φωνητικό βοηθό της XiaoAi και την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου Mijia, προκειμένου να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές φωτισμού της Ikea.

Η συνεργασία μεταξύ της Xiaomi και της Ikea έχει ως στόχο την διεύρυνση της συνεργασίας τους, στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (AI), αλλά και του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) με “την δημιουργία έξυπνων προϊόντων για αρκετούς ανθρώπους που θα μπορούν να τα αγοράζουν σε προσιτές τιμές, αλλά και θα τα κατανοούν με ευκολία,” δήλωσε ο Μπτζορν Μπλοκ υπεύθυνος του τομέα έξυπνων οικιακών συσκευών της Ikea, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “China Daily.”

Aξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ, η Xiami αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη πλατφόρμα IoT παγκοσμίως με πωλήσεις που αντιστοιχούν στο 1,7% των καταναλωτικών αγαθών. Ποσοστό που ξεπερνά σημαντικά τα αντίστοιχα της Apple (0,9%), της Google (0,6%) και της Amazon (0,9%).

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 11:17 am


Έγινε Αυτό Που Έτρεμαν Οι Τούρκοι !! Αναδύθηκε Στην Επιφάνεια Η


Έγινε Αυτό Που Έτρεμαν Οι Τούρκοι !! Αναδύθηκε Στην Επιφάνεια Η 13η Πριγκιπόννησος!
Επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος των Τούρκων.

Βγήκε στην επιφάνεια πλέον η 13η Πριγκιπόννησος.

Η χαμένη νήσος Βόρδωνες είχε γίνει γνωστή την περίοδο του πατριάρχη Ιγνάτιου

Η πρόσφατη ανακάλυψη της 13ης Πριγκηποννήσου αλλά και οι προφητείες…γύρω από τα ερείπια της ιεράς μονής έχει αναστατώσει τους Τούρκους, αφού αυτές

συνδέονται με το μέλλον της Κωνσταντινούπολης σε χέρια ελληνικά, όπως έχουν προβλέψει πολλοί προφήτες αλλά και ‘Αγιοι, όπως ο Παϊσιος.

Επίκεντρο ειδικών ερευνών -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- από τους Τούρκους έχει

γίνει η αναδυθείσα από την θάλασσα χαμένη δεκάτη τρίτη Πριγκηπόννησος, που έχει την βυζαντινή ονομασία, Βόρδωνες.

Η χαμένη νήσος αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Τούρκους ερευνητές καθώς μετάαπό κάποιες υποθαλάσσιες σεισμικές δονήσεις αναδύθηκε με εντυπωσιακό τρόπο λίγο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η νήσος βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή του Μποσταντζή και είναι σήμερα μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η χαμένη νήσος Βόρδωνες είχε γίνει γνωστή την περίοδο που στην Κωνσταντινούπολη ήταν πατριάρχης ο Ιγνάτιος, (μιλάμε για την περίοδο της διαμάχης Ιγνατίου και Μέγα Φωτίου),

ο όποιος έζησε στο διάστημα 797-877 μ. Χ. Πάνω στο νησάκι αυτό υπήρχε μεγάλο μοναστήρι που φιλοξενούσε αρκετούς μοναχούς καθώς και προσκυνητές από την γύρω περιοχή.

Το μοναστήρι αυτό άκμασε από τον όγδοο μέχρι στις αρχές του εντέκατου αιώνα. Το 1010 ένας μεγάλος σεισμός έπληξε το νησάκι το οποίο το βύθισε μερικά μέτρα κάτω από την

επιφάνεια της θάλασσας με αποτέλεσμα το μοναστήρι και τα κτίσματα του να βυθιστούν κάτω από τα νερά της θάλασσας του Μαρμαρά.

Το μοναστήρι αυτό συνδέθηκε άμεσα με τον μεγάλο πατριάρχη της Ορθοδοξίας, τον Μέγα Φώτιο, ο οποίος λέγεται ότι είχε εξοριστεί στην νήσο αυτή. Το μοναστήρι της νήσου

Βόρδωνες σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή, Alessandro Ricci, του πανεπιστημίου του Σαλέρνο που συνεργάζεται με τους Τούρκους, κτίστηκε την περίοδο της διαμάχης που είχε

ξεσπάσει τότε μεταξύ του Ιγνατίου και του Φωτίου, την περίοδο της αρχής της μεγάλου σχίσματος και της παπικής αποστασίας.

Σύμφωνα με τους βυζαντινούς ιστορικούς στους Βόρδωνες υπήρχε το βυζαντινό μοναστήρι του Γόρδωνος ή των Αρμενιακών, στο οποίο σύμφωνα με μία εκδοχή είχε ταφεί ο

Πατριάρχης Μέγα Φώτιος Α΄ ενώ απέναντι στην περιοχή του Küçükyalı βρίσκονταν το μοναστήρι του Σταυρού.

Η προφητεία ΠαϊσιουΣε μια από τις προφητείες του είχε πει:

«Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»

Η προφητεία αυτή φαίνεται, στην «ανάγνωση» κάποιων, να επαληθεύεται όταν πριν καιρό ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος με την Νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ελληνικές σημαίες κυμάτισαν στο κατάμεστο γήπεδο και η νίκη ήρθε σα βάλσαμο , έστω προσωρινό, στον πόνο των πολιτών εν μέσω οικονομικής κρίσης και ακυβερνησίας.

Άλλωστε μια αφορμή θέλει η ιστορία για να γυρίσει ο τροχός…

Πέρα από προφητείες και ερμηνείες, το βέβαιο είναι ότι η ελληνική ψυχή φαίνεται στα δύσκολα.

Και κάνει πραγματικότητα κατακτήσεις, που ελάχιστες ώρες νωρίτερα φάνταζαν εξωπραγματικές…Απόδοση Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου.

Πηγή: fanpage.gr

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 8:36 pm


ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός για ενεργό ηφαίστειο δίπλα στην Αθήνα,ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Για πρώτη φορά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΓΙ/ΕΑΑ) θα παρακολουθήσει συστηματικά το ενεργό ηφαίστειο των Μεθάνων, που βρίσκεται στον Σαρωνικό Κόλπο, σε απόσταση μόνο 50 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Ήδη μάλιστα εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι τρεις μη μόνιμοι σεισμολογικοί σταθμοί που άρχισαν να λειτουργούν εδώ και μία εβδομάδα περίπου, ενώ θα εγκατασταθούν άλλοι τρεις μόνιμοι.

Η πιο πρόσφατη εκρηκτική δραστηριότητα του ηφαιστείου συνέβη τον 3ο αιώνα π.Χ. και αναφέρεται από τους αρχαίους ιστορικούς Στράβωνα, Παυσανία και Οβίδιο. Στην ευρύτερη περιοχή των Μεθάνων η πιο πρόσφατη έκρηξη συνέβη πριν από περίπου 300 χρόνια, στον υποθαλάσσιο χώρο ενάμισι χιλιόμετρο βόρεια της χερσονήσου, όπου έχουν εντοπισθεί ίχνη τουλάχιστον 30 παλαιών ηφαιστείων, των οποίων η δραστηριότητα ξεκίνησε πριν από ενάμισι εκατομμύριο χρόνια. Δείτε επίσης Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι: Ένα συγκλονιστικό animation τα λέει όλα σε 5′Αυτό είναι Το «Χρυσό Βουνό» της Ρωσίας,Τρίκαλα: Στο ένα μέτρο το χιόνι στο Περτούλι,ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ!Ο άκακος «γίγαντας» που δεν τον έδειρε κανείς, αλλά τον νίκησε ο θάνατος νωρίςΜονόδρομος η δημιουργία τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αιτωλοακαρνανία

Η σύγχρονη υδροθερμική δραστηριότητα στη λουτρόπολη των Μεθάνων σχετίζεται με την ηφαιστειακή γεωθερμία. Αν και πιο πρόσφατα το ηφαίστειο δεν έχει δώσει ανησυχητικά σημάδια, η κοντινή απόστασή του από την Αθήνα δεν παύει να αποτελεί πηγή ανησυχίας. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δρ Χρήστος Ευαγγελίδης, εντεταλμένος ερευνητής του ΓΙ/ΕΑΑ, υπεύθυνος του Σεισμολογικού Δικτύου του ΕΑΑ, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για τους νέους σταθμούς στα Μέθανα, «το ηφαίστειο των Μεθάνων μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνο όσο της Σαντορίνης ή της Νισύρου, δεν παύει όμως να είναι ενεργό και να βρίσκεται απέναντι από την Αθήνα.

Έως τώρα κανείς δεν το παρακολουθούσε». Σύμφωνα με τον ίδιο, «η έγκαιρη εκτίμηση της όποιας επερχόμενης ηφαιστειακής δραστηριότητας και των επιπτώσεων της είναι κρίσιμοι παράγοντες τόσο για την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού, όσο και για την προστασία του τουρισμού, του περιβάλλοντος και των θαλάσσιων και εναέριων μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού και της πρωτεύουσας». Όπως επισημαίνει, αντίθετα με τους σεισμούς που είναι ξαφνικοί, τα ηφαίστεια συνήθως προειδοποιούν, γι’ αυτό παρακολουθούνται από μια ποικιλία οργάνων, ώστε να γίνει η όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αναγνώριση κάποιων μεταβολών στον ηφαιστειακό κώνο πριν από μια έκρηξη.

 Η μέχρι πρότινος σχετική υποδομή παρακολούθησης που ήταν εγκατεστημένη στο ηφαίστειο των Μεθάνων, κρίθηκε αμελητέα, γι’ αυτό σχεδιάζεται πλέον ένα δίκτυο έξι σεισμολογικών σταθμών και ένα γεωδαιτικό δίκτυο στο πλαίσιο του -χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ- έργου ΓΕΩΡΙΣΚ του ΕΑΑ, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2017 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020. Στόχος είναι να εφαρμοστούν στο ηφαίστειο των Μεθάνων πιλοτικές καινοτόμες σεισμικές και γεωδαιτικές μέθοδοι για την εκτίμηση του επερχόμενου ηφαιστειακού κινδύνου. Σε πρώτη φάση, σε στενή συνεργασία με τον δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, ο οποίος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρωτοβουλία του Αστεροσκοπείου, εγκαταστάθηκε ένα μη μόνιμο σεισμολογικό δίκτυο πυκνής διάταξης με τρεις σταθμούς στους Αγίους Θεοδώρους, στο Μακρύλογγο και στο Μεγαλοχώρι Μεθάνων, οι οποίοι θα λειτουργήσουν για δύο έως τρία χρόνια.

Οι σταθμοί αυτοί, που θα είναι διαθέσιμοι και για μελλοντική επανεγκατάσταση σε μια ενδεχόμενη ηφαιστειακή ή σεισμική έξαρση, χρησιμοποιούνται ήδη για την καθημερινή σεισμική ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ. Παράλληλα, άρχισαν τα κατασκευαστικά έργα για να εγκατασταθούν άλλοι τρεις μόνιμοι σταθμοί στην Καμένη Χώρα (όπου υπάρχει κρατήρας βάθους περίπου 50 μέτρων και διαμέτρου 100 μέτρων), στην πόλη των Μεθάνων (κοντά στο δημοτικό γήπεδο) και ένας τρίτος στο ‘Ανω Φανάρι Αργολίδας ή στο νησί Αγκίστρι. Στόχος των επιστημόνων είναι να καλύψουν και το γειτονικό υποθαλάσσιο ηφαίστειο «Παυσανίας». Οι σταθμοί, που θα διαθέτουν αισθητήρες ευρέος φάσματος, αναμένεται να αρχίσουν να λειτουργούν φέτος το καλοκαίρι. Εκτός του σεισμολογικού δικτύου, θα αναπτυχθεί στην περιοχή ένα γεωδαιτικό δίκτυο από τρεις κεραίες GPS, που θα καταγράφει και τις παραμικρές αργές μετακινήσεις στην επιφάνεια του εδάφους, ακόμα και της τάξης του ενός χιλιοστού ετησίως, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε υπόγεια δράση του ηφαιστείου.

Υπάρχουν ήδη δύο κεραίες GPS, μία του Πανεπιστημίου Αθηνών και μία του ΕΜΠ (που προς το παρόν δεν λειτουργεί), ενώ θα προστεθεί και μία τρίτη από το ΕΑΑ. Ο κ. Ευαγγελίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ούτε το πιο επικίνδυνο ηφαίστειο της Νισύρου καλύπτεται σωστά. Υπάρχουν σε αυτό δύο σεισμολογικοί σταθμοί, από τους οποίους δουλεύει μόνο ο ένας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν πέντε. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης τους». Κάτι ανάλογο είπε συμβαίνει και σε άλλα ελληνικά ηφαίστεια, με εξαίρεση τη Σαντορίνη.

Στη Μήλο υπάρχει ήδη ένας σταθμός του ΕΑΑ, ενώ θα εγκατασταθεί ένας ακόμη, αλλά στο Σουσάκι δεν υπάρχει κανένας, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον ένας σεισμολογικός σταθμός παρακολούθησης. Συνολικά, σύμφωνα με τον κ. Ευαγγελίδη, πανελλαδικά υπάρχουν περίπου 150 σεισμολογικοί σταθμοί, από τους οποίους όμως μόνο περίπου 100 λειτουργούν αυτή τη στιγμή. Από αυτούς, οι μισοί (75) ανήκουν στο ΓΙ/ΕΕΑ (περίπου οι 65 λειτουργούν σήμερα).
Πηγή:https://xiromeropress.gr

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 7:56 pm


Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας τα κάνει «γυαλιά – καρφιά» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Κηφισίας

Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας τα κάνει «γυαλιά – καρφιά» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Κηφισίας | Newsit.gr
Λαμπόγυαλο τα έκανε ο Ρουβίκωνας τα ξημερώματα της Κυριακής (17.02.2019) σε γνωστό πολυκατάστημα στην λεωφόρο Κηφισίας.
Όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασ ο ίδιος ο Ρουβίκωνας στε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, κρανιοφόροι επιτέθηκαν στο κατάστημα και άρχισαν να σπάνε… ότι βρουν.

Αφού χτυπούν με μανία τις τζαμαρίες, κάποιοι μπαίνουν και μέσα για να σπάσουν ότι βρουν. Στο τέλος πετούν μπογιές και αποχωρούν. Όπως σημειώνει το βίντεο, η επίθεση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το 9ωρο που προσπαθεί να επιβάλει η εταιρεία στους εργαζόμενούς της.

Η αναρχική ομάδα έχει αναρτήσει και σχετικό κείμενο.
Το κείμενο
«Τα αφεντικά της πολυεθνικής Leroy Merlin γνωστής για τα DIY λιανικού εμπορίου προϊόντα της, αλλά κυρίως για την καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων, συνεχίζει να απαξιώνει τους εργαζόμενους της. Αυτή τη φορά με τις νέες συμβάσεις υποχρεωτικού 9ώρου.

Μόλις 7 μήνες μετά από την αβάσιμη και παράνομη απόλυση εργαζόμενης με σοβαρά προβλήματα υγείας η Leroy Merlin μας υπενθυμίζει τον “ανθρωποκεντρικό” χαρακτήρα της προτείνοντας στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00. Αυτές οι συμβάσεις όμως δεν πιστοποιούν μόνο την αύξηση του ωραρίου, αλλά πιστοποιούν και το τρίπτυχο με το οποίο η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της: ευελιξία ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας και ανακύκλωση τους.Εκμεταλλευόμενη την αντιεργατική νομοθεσία η πολυεθνική Leroy Merlin με αφορμή την επίσκεψη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και την ανακάλυψή του ότι οι υπάλληλοι δούλευαν αδήλωτες υπερωρίες, προσπαθεί τώρα να τις νομιμοποιήσει. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια, οι εργαζόμενοι ήταν άτυπα αναγκασμένοι να ανέχονται τραμπουκισμό και απειλές από τα τσιράκια των αφεντικών σε ό,τι αφορά στην αβεβαιότητα της θέσης εργασίας τους και να εκτελούν παράλληλα υπερωρίες που δε φαίνονταν πουθενά παρά μόνο στην ψυχική και σωματική τους κούραση, πλέον καλούνται να συμφωνήσουν στη νομιμοποίηση της εκμετάλλευσής τους υπό τις ίδιες συνθήκες απειλών και τραμπουκισμού.

Φυσικά αυτές οι συνθήκες τρομοκρατίας εργαζομένων επικρατούν στις περισσότερες πολυεθνικές που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους δίχως να νοιάζονται για “παράπλευρες απώλειες”, όπως οι εργαζόμενοι ή τα δικαιώματά τους. Έτσι λοιπόν, στη Leroy Merlin εκτός από τις υπερωρίες «φαντάσματα», η εντατικοποίηση είναι άλλος ένας πυλώνας της εκμετάλλευσης που υφίστανται όσοι επιλέγουν να εργαστούν στην εν λόγω εταιρεία. Όπως δήλωσε απροκάλυπτα ο γενικός διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, Olivier Arduin, ο ετήσιος τζίρος της εταιρείας το 2017 ήταν 150 εκατομμύρια, ενώ μέχρι το 2025 αποβλέπει ο τζίρος να είναι 500 εκατομμύρια. Προφανώς, όταν εκθίαζε σε συνέντευξη του τους “υψηλούς” επιχειρηματικούς στόχους που βάζει η Leroy Merlin δεν ανέφερε ότι αυτοί δε θα επιτευχθούν με νέες προσλήψεις, παρά με το ξεζούμισμα των ήδη υπάρχοντων “ανακυκλώσιμων” υπαλλήλων, στερώντας τους άδειες, υποχρεώνοντάς τους να δουλεύουν Κυριακές ή να εργάζονται παραπάνω από το επιτρεπόμενο 8ωρο.Παρά τον τζίρο της τάξης των 150 εκατομμυρίων, το ίντερνετ βρυχάται με καταγγελίες για χαμηλούς μισθούς, οικονομία σε φως τουαλέτας ή προσωπικό για διαφημίσεις ή ακόμα και παράνομες απολύσεις με την πρόφαση ότι “το budget της εταιρείας δε δικαιολογεί τη θέση σου”. Έχοντας, λοιπόν, άψογη συνεργασία με το εκμοντερνισμένο σκλαβοπάζαρο, η Leroy Merlin είτε απολύει, είτε εξωθεί στην παραίτηση υπαλλήλους, και έπειτα ενοικιάζει νέους “σκλάβους” από εταιρεία ενοικίασης εργαζομένων ανακυκλώνοντάς τους συνεχώς. Τα αφεντικά, οι μεγαλομέτοχοι και τα τσιράκια τους “πετώντας” τους παλιούς, τους “προβληματικούς”, τους “μη αποδοτικούς”, ενοικιάζοντας εργαζόμενους με συμβάσεις 4ωρου, 6ωρου ή ορισμένους αορίστου χρόνου, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των εργατικών δικαιωμάτων. Μάλλον για τη Leroy Merlin και το μεγαλομέτοχο της Παύλο Φουρλή οι εργαζόμενοι είναι εξίσου αναλώσιμοι με τα λιανικού εμπορίου προϊόντα τους.

Για αυτό και εμείς στεκόμαστε απέναντι στις στυγνές υστερόβουλες τακτικές τους και καλούμε τους εργαζόμενους να σταθούν απέναντι στα αφεντικά και να μην ενδώσουν στις απειλές τους.

Οι εργαζόμενοι να οργανωθούν σε σωματεία βάσης, να μην υπογράψουν τις συμβάσεις και να μην νομιμοποιήσουν την καπιταλιστική πολιτική των εκμεταλλευτών που δεν υπολογίζει ανθρώπους και δικαιώματα παρά μόνο αριθμούς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 9ΩΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 11:55 am


ΘΛΙΨΗ…«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο …….


«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο

ποδοσφαιριστής Χρήστος Σιβρήκας, σκορπίζοντας θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο!Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο

15/12/2018 και ώρα 15:00 αγώνας για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Ρηγανά –

Αράκυνθος Ματαράγκας, αναβάλλεται λόγω θανάτου ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου

σωματείου και ορίζεται όπως διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο (Αγίου Κωνσταντίνου) την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρα 15:00.ΠΗΓΗ patrastimes.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 4:00 pm


: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο!

Πάτρα: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο! | Newsit.gr
Ένας πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο ναό του Αγίου Ανδρέα, την ώρα που γινόταν ένας γάμος!
Ένας άνδρας εισέβαλε στην εκκλησία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής στη Πάτρα, ο οποίος είχε περίεργη συμπεριφορά ενώ δεν τον γνώριζε κανείς από τους παρευρισκόμενους.

Ο άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός, καθόταν για αρκετά λεπτά σε περίεργη στάση στη μέση του ναού, κάτι που κίνησε την περιέργεια των καλεσμένων που κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο, έλεγξαν τον άνδρα και βρήκαν πάνω του δυο μαχαίρια με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του!

Πηγή: patrastimes

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 pm


Η τραγική ιστορία πίσω από το 100ο θύμα στο Μάτι


Ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης έδωσε μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για σχεδόν 5 μήνες

Να σώσει τον εγγγονό του για να μην τον τυλίξουν οι φλογες είχε προσπαθήσει ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης, το 100ο θύμα της φωτιάς στο Μάτι

που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία περίπου 5 μηνών.

Την ιστορία του Σπύρου Σπυρίδη είχε περιγράψει στη Ναυτεμπορική πριν από μερικές μόλις μέρες ο γιος του, Κώστας.

Ο Σπύρος Σπυρίδης παραθέριζε στο Μάτι μαζί με την 72χρονη σύζυγό του και τα δύο του εγγόνια, την 8χρονη Ελισάβετ και τον 10χρονο Σπύρο όταν ξέσπασε η φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Όπως δήλωσε ο γιός του, παππούς, γιαγιά και εγγόνια επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της παραλιακής αλλά αποκλείστηκαν εκεί.

Όταν βρήκαν μια μικρή δίοδο προς τη θάλασσα τους πρόλαβε το θερμικό κύμα με τον

73χρονο να αγκαλιάζει τον 10χρονο εγγονό του με συνέπεια ο ίδιος να υποστεί εγκαύματα β΄ βαθμού σε ποσοστό 19% σε πόδια, χέρια και πλάτη.

Εγκαύματα υπέστη και η 72χρονη σύζυγός του σε ποσοστό 14% με αποτέλεσμα και αυτή να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα, 2,5 μήνες στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας που έδωσε ο Σπύρος Σπυρίδης στη ΜΕΘ ήταν άνισος καθώς, όπως είπε ο γιός του, «τη δεύτερη κιόλας μέρα νοσηλείας του έπαθε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τον ανάταξαν.

Είχε από πριν τη φωτιά μια αδυναμία στην καρδιά, έκανε και δυο ανακοπές μέσα στην Εντατική.

Και όχι μόνο. Υπέστη και ανεύρυσμα-εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό. Τον προλάβαμε στο “τσακ”, έχασε το ένα νεφρό».

Ο Κώστας Σπυρίδης είχε μιλήσει και για τα δύο παιδιά του που υπέστησαν διάσπαρτα εγκαύματα β΄ βαθμού σε χέρια και πόδια και τα οποία,

ευτυχώς, έχουν επανέλθει από το σοκ που υπέστησαν χάρη και στην υποστήριξη που έλαβαν από την Παιδοψυχιατρική κλινική του «Γ. Γεννηματάς».diaforetiko.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 pm


Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ

Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ | Newsit.gr
Όπως αναφέρει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), η προστασία των καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και η προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές, ειδικότερα κατά την εορταστική περίοδο, να είναι προσεκτικοί στα παρακάτω:

Απλές συμβουλές για την αγορά τροφίμων
Γενικά, για την προμήθεια κρέατος:
Το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη. Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.
Ο καταναλωτής πρέπει να αναζητά τις σφραγίδες υγειονομικών ελέγχων, που αποδεικνύουν ότι οι αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες έχουν πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.
Ειδικότερα, για την προμήθεια κρέατος πουλερικών, όπως γαλοπούλες και κοτόπουλα ή προϊόντων πτηνοτροφίας:
Οι γαλοπούλες διατίθενται προς πώληση είτε νωπές (συσκευασμένες ή μη) είτε κατεψυγμένες.
Οι νωπές γαλοπούλες πρέπει να διατηρούνται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +4ºC και ποτέ σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους. Οι κατεψυγμένες πρέπει να διατηρούνται σε κατάψυξη στους –18ºC ή σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Οι νωπές εγχώριες μη συσκευασμένες γαλοπούλες πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένες (απεντερωμένες), αποπτιλωμένες και να φέρουν σήμανση καταλληλότητας είτε με τη μορφή σφραγίδας είτε, συνηθέστερα, σε καρτελάκι μίας χρήσης, κατάλληλα τοποθετημένο πάνω στο κρέας.
Οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση καταλληλότητας της χώρας προέλευσης και την ημερομηνία ανάλωσης (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, κατά τρόπο ευανάγνωστο).
Τα κατεψυγμένα πουλερικά, τα οποία προέρχονται από ομαδική συσκευασία και πωλούνται ασυσκεύαστα, μπορούν να πωλούνται, χωρίς ατομική ένδειξη, με την προϋπόθεση ότι οι ενδείξεις της δεύτερης συσκευασίας θα έχουν μεταφερθεί στην προθήκη του καταψύκτη πώλησης.
Η διάθεση στην αγορά πτηνοτροφικών προϊόντων, όπως πουλερικά ή αυγά ορνίθων, με ενδείξεις περί ειδικού τρόπου παραγωγής τους (π.χ. «ελευθέρας βοσκής», «εκτατικής εκτροφής», κ.ά.) πρέπει να συνοδεύεται και από το ειδικό, κατά περίπτωση, σήμα που χορηγεί ο Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. – «AGROCERT» για τις Ειδικές Πτηνοτροφικές Εκτροφές.
Για την προμήθεια κρέατος θηραμάτων:
Κατά την αγορά σφαγίων άγριων ή εκτρεφόμενων θηραμάτων θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να είναι εκσπλαχνισμένα και να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας τα θηράματα που διατίθενται ολόκληρα.
Τυποποιημένα εισαγόμενα ή εγχώρια θηράματα πρέπει να φέρουν, επίσης, σήμανση καταλληλότητας και αναγραφή ημερομηνίας ανάλωσης.
Για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:
Τα συσκευασμένα τυριά θα πρέπει να φέρουν σήμανση αναγνώρισης («οβάλ» σφραγίδα) με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης, η ημερομηνία ανάλωσης θα πρέπει να αναγράφεται επάνω στη συσκευασία.
Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται στο ψυγείο.
Τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά λιπαρά (αντί ζωικού λίπους) είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.
Για την προμήθεια προϊόντων ζαχαροπλαστικής:
Για την ασφάλεια ορισμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όταν αυτό απαιτείται, θα πρέπει τα προϊόντα αυτά να διατηρούνται στο ψυγείο στις ορθές θερμοκρασίες συντήρησης, για τις οποίες ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή.
Ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την ύπαρξη αλλεργιογόνων σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
Ο ΕΦΕΤ συνιστά, επίσης, στους καταναλωτές:
Να αγοράζουν τρόφιμα από επιχειρήσεις που διαθέτουν τις σχετικές άδειες λειτουργίας ή έχουν γνωστοποιήσει τη λειτουργία τους στις αρμόδιες αρχές, καθώς και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
Να αποφεύγουν τις αγορές τροφίμων από πλανόδιους πωλητές που δεν διαθέτουν τις σχετικές άδειες ή από δήθεν παραγωγούς που μπορεί να τους παραπλανήσουν ή να προκαλέσουν ενδεχόμενους κινδύνους στην υγεία του καταναλωτών.
Να αγοράζουν κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος που επιλέγουν για το τραπέζι των Χριστουγέννων (π.χ. σφάγια πουλερικών), μόνο εφόσον είναι τοποθετημένα σε ψυγεία ή ψυχόμενες προθήκες (προθήκες–ψυγεία) και όχι τεμάχια κρέατος που βρίσκονται εκτός ψυγείου κρεμασμένα από τσιγκέλια και εκτεθειμένα σε σκόνη και μικρόβια.
Να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των τροφίμων από το προσωπικό, στις συνθήκες καθαριότητος του προσωπικού, του εξοπλισμού και του χώρου απ' όπου προμηθεύονται κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος ή άλλα ευαλλοίωτα προϊόντα (γαλακτοκομικά, αυγά, κ.ά.).
Η διατροφή κατά την εορταστική περίοδο να στηρίζεται στην ποικιλία και στο μέτρο, όπως παραδοσιακά αρμόζει και να συνοδεύεται με φυσική άσκηση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ να γίνεται με μέτρο.
Όταν πραγματοποιούν αγορές τροφίμων, να αγοράζουν τελευταία τα προϊόντα που χρειάζονται ψύξη ή κατάψυξη και να τα τοποθετούν το συντομότερο δυνατόν στο οικιακό ψυγείο ή στην οικιακή κατάψυξη.
Να πραγματοποιούν, πριν από το μαγείρεμα, πλήρη απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος (π.χ. κατεψυγμένη γαλοπούλα, κατεψυγμένο κοτόπουλο), κατά προτίμηση εντός της συντήρησης του οικιακού ψυγείου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 10:00 am


Μερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;


Τα μερομήνια είναι η πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού όπου έχει πολλούς υποστηρικτές.

Οι γνώστες, λοιπόν, διάβασαν τα μερομήνια και αποκαλύπτουν τι καιρό θα κάνει τις γιορτές, μέχρι και τα Θεοφάνεια.

Η έναρξη των γιορτών (14 Δεκεμβρίου) θα ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό αλλά σταδιακά θα σημειωθεί συνεχής και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι κρύος με λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα ( από 20 έως 25 Δεκεμβρίου).

Αναμένεται να σημειωθεί περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,

με πολύ κρύο, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές (από 26 έως 29/12).

Με κακοκαιρία θα ξεκινήσει και η καινούργια χρονιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα

μερομήνια ο καιρός θα είναι έντονα βροχερός, με πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (από 1η έως 5 Γενάρη).

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο των Φώτων (6 έως 12/1).

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 8:00 am


Το δράμα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

«Χαρίλαος Τρικούπης», καταγράφουν άνδρα να έχει περάσει από τα κάγκελα και να βρίσκεται ένα βήμα πριν πέσει στο κενό.

Αμέσως σημάνει συναγερμός, ενημερώνεται η Αστυνομία, ενώ όχημα της Γέφυρας κινείται προς τον πυλώνα Μ1 (στην πλευρά του Ρίου, όπου βρίσκεται ο άνδρας. Στο σημείο σπεύδει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Τη θαλάσσια περιοχή έχει προσεγγίσει πλωτό σκάφος του Λιμενικού

Ο άνδρας, έχει εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο διαπραγματευτής της Αστυνομίας συνεχώς μιλά μαζί του και μετά από αρκετή ώρα, καταφέρνει να τον πείσει να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αιτία της παρολίγον αυτοχειρίας ειναι αυτή της ερωτικής απογοήτευσης που σε συνδυασμό με την απώλεια της μητέρας του, επιδείνωσαν τη δύσκολή ψυχολογική κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί ο 35χρονος το τελευταίο διάστημα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 6:00 am


Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)
Κομψότατη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στον τελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Η γνωστή παρουσιάστρια φορούσε ένα υπέροχο σύνολο, το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά και τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.
Με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, αναμφίβολα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!
zappit.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Σπολάιτα: Αγροτικό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε λιοστάσι (φωτό)Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 02:15  στην επ.ο Αγρινίου-Εμπεσού στην Σπολάιτα.

Ι.Χ αγροτικό που οδηγούσε άνδρας γύρω στα 70έτη εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να καταλήξει σε λιοστάσι παράπλευρα του οδοστρώματος.


Στο σημείο έφτασε άμεσα η Π.Υ Αγρινίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και η Τροχαία Αγρινίου.


Ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
υ.


trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 am


Θρήνος: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας


Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον χαμό του 56χρονου επαγγελματία Απόστολου Τσιτσιπά τα ξημερώματα Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο άτυχος άνδρας ήταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν όχημα που ακολουθούσε με

οδηγό έναν Αλβανό υπήκοο, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

πάνω του, ρίχνοντάς τον πάνω σε στηθαίο νησίδας και προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.Η οικογένειά του 56χρονου είναι από τις πιο γνωστές στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, λειτουργώντας για δεκαετίες στο χώρο της εστίασης.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, που διακρινόταν για τον επαγγελματισμό και το ήθος του και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 pm


Ναύπακτος: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου, χθες το απόγευμα,ο Δήμοςμε τη συμμετοχή του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές διαδρομές», εθελοντών, της Φιλαρμονικής του δήμου, αλλά και πλήθους κόσμου, άναψε το μεγάλο φυσικό έλατο.

Ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες πυροτεχνήματα,υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τη δημοτική φιλαρμονική,ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη και των ξυλοπόδαρων εντυπωσίασε τους μικρούς φίλους.


Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία,όλο το εορταστικό 20ήμερο,θα υπάρχουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά,εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής,εργαστήρι ζαχαρωτών.
.

Παράλληλα θα υπάρχουν και υπάλληλοι υοθ κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ναυπακτίας οι οποίοι θα παραλαμβάνουν απ΄όλους εμάς ρουχισμό,παιγνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας,τα οποία θα ενισχύσουν μέσω της αντίστοιχης δομής του δήμου,οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν και ευχήθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος ο οποίος με την αντίστροφη μέτρηση έδωσε το σύνθημα της φωταγώγησης του δένδρου,οι αντιδήμαρχοι Α.Κοτσανάς και Αντ.Φράγκος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ Π.Κονίδας,ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ντ.Τσουκαλάς,ο πρόεδρος της τ.κ.Ναυπάκτου Νικ.Πλούμης κ.α.

trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 pm


Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι (εικόνες-video)


Σοκ και Δέος στη Θεσσαλονίκη: Τα Έργα του Μετρό Αποκάλυψαν Καθηλωτικές Εικόνες. Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι.

Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα έγκατα της γης. Τι διαπιστώνουν οι αρχαιολόγοι…

Την εικόνα της παλαιοχριστιανικής Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από

μεγαλοπρέπεια, αίγλη και δύναμη, σκιαγραφούν τα ευρήματα των ανασκαφών στον σταθμό του μετρό της Αγίας Σοφίας.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το μνημειώδες κρηναίο οικοδόμημα που βρέθηκε στο νοτιοανατολικό άκρο της μαρμαρόστρωτης πλατείας,

που ήρθε στο φως στις ανασκαφές του σταθμού, στο τμήμα πάνω από την Εγνατία. Το αρχαιολογικό διαμαντάκι έγινε η αιτία αρχαιολόγοι και μηχανικοί του μετρό να καθίσουν

ξανά στο ίδιο τραπέζι και να αποφασίσουν πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν το σημαντικό μνημείο και

ταυτόχρονα να παραδώσουν τον σταθμό στην ώρα του και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Η λύση βρέθηκε και έτσι η Θεσσαλονίκη μόλις «απέκτησε» ένα νέο μνημείο που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα της πόλης κατά τα παλαιοχριστιανικά χρόνια.

Βλέποντας τα απομεινάρια του κρηναίου οικοδομήματος, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς

εύκολα ότι το μήκος του ξεπερνούσε τα 15 μέτρα και το ύψος του τα 2,85 μέτρα, περίπου δηλαδή όσο ένας όροφος πολυκατοικίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μνημειακό κρηναίο οικοδόμημα που έχει βρεθεί έως τώρα σε ανασκαφές στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα του ρωμαϊκού κόσμου.

Κατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα μ.Χ. ενώ πέρασε από αλλεπάλληλες κατασκευαστικές φάσεις που δείχνουν ότι βρισκόταν σε χρήση,

αποτελώντας την κεντρική πηγή τροφοδότησης νερού στο κέντρο της πόλης μέχρι και τον 7ο αιώνα.

Οι εικόνες που αποκάλυψαν τα έργα του μετρό
Στην πρώτη κατασκευαστική του φάση, έφερε κατά μήκος ενός ευθύγραμμου τοίχου δύο σειρές από ημικυκλικές, ορθογώνιες και ελλειψοειδείς κόγχες.

Από κάποιες κόγχες έρεε το νερό στη μεγάλη δεξαμενή του κρηναίου ενώ κάποιες άλλες χρησιμοποιούνταν μόνο για διακοσμητικούς λόγους καθώς φιλοξενούσαν αγάλματα.

Σε μεταγενέστερες φάσεις, η κρήνη απέκτησε το σχήμα Π, ανυψώθηκε και το νερό έπεφτε από ψηλότερο σημείο πρώτα σε λεκανίδες με πλούσια ανάγλυφη διακόσμηση και έπειτα στη δεξαμενή.

Τόσο το μέγεθος όσο και ο μνημειακός χαρακτήρας της κρήνης δικαιολογούνται απόλυτα τόσο από την τοποθεσία όσο και την εποχή της κατασκευής της.Η Θεσσαλονίκη έγινε τον 4ο μΧ πρωτεύουσα μέρους μιας τετραρχίας και έφερε την ανάλογη αίγλη και μεγαλοπρέπεια.

Το κρηναίο οικοδόμημα, οι μαρμαρόστρωτες πλατείες που εντοπίστηκαν εκατέρωθεν της σημερινής Εγνατίας και οι στοές που ήρθαν στο φως

αποδεικνύουν ότι η πόλη από τον 4ο έως και τον 6ο με 7ο αιώνα μΧ χαρακτηριζόταν από μεγάλους και συνάμα μεγαλοπρεπείς δημόσιους χώρους αλλά και μνημειώδεις κατασκευές.Τόσο πάνω στην μαρμαρόστρωτη πλατεία όσο και στην κρήνη, χτίστηκαν μετέπειτα, στα μεσοβυζαντινά χρόνια, λασπόχτιστα οικοδομήματα, στα οποία λειτουργούσαν κυρίως

καταστήματα. Οι μεταγενέστερες αυτές κατασκευές έχουν κρατηθεί στην περίπτωση της πλατείας ενώ στην περίπτωση της κρήνης αφαιρέθηκαν προκειμένου να αναδειχθεί το μνημείο.

Η κρήνη θα αποσπαστεί και θα επανατοποθετηθεί στο σημείο που βρέθηκε, ενώ ο σταθμός της Αγίας Σοφίας όπως και αυτό της Βενιζέλου θα λειτουργήσουν ως ανοιχτά μουσεία.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 pm


Αλέξανδρος Μαλής στο TrianteikaNews: «Χαίρομαι διπλά πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία»


Το πρώτο γκολ της καριέρας του σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαλής στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού που κατάγεται από τα Τριανταίικα και διαμένει στο χωρίο του Αγρινίου , στο 62ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αναγνωστόπουλου.
Ο Αλέξανδρος Μαλής μίλησε στο TrianteikaNews  για τον αγώνα με τον AΡH και το πρώτο του γκολ στην καριέρα του..

ΕΡ: Πρώτο γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού Αλέξανδρε,  τα συναισθήματα σου για την επίτευξη του γκολ ;

ΑΠ: «Τα συναισθήματα μου δεν είναι αλλά από αυτά της ευτυχίας εκτός από το γκολ κερδίσαμε σε μια πόλη δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και χαίρομαι δίπλα πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία φέτος να έχω αυτά τα συναισθήματα»

ΕΡ: Παρά το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Αλχασάν Καμαρά, καταφέρατε να βγάλετε αντίδραση.. Ήταν ένα κίνητρο και αυτό; Να κερδίσετε για τον Καμαρά;

ΑΠ: «Ναι βγάλαμε αντίδραση θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 1-2 Γκολ στα τετ α τετ πού είχαμε και το πέναλτι  πού ακόμα ο Άρης ήταν με 11 παίχτες. Σίγουρα παίζαμε και για τον Καμάρα γιατί είναι πολύ άσχημο να παθαίνεις τραυματισμό πάνω που το είχε βρει με τα γκολ που είχε πετύχει στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια.

Του ευχόμαστε περαστικά να είναι σύντομα κοντά μας  και η νίκη ανήκει σε αυτόν»


ΕΡ: Που αφιερώνεις το πρώτο σου γκολ;;

ΑΠ: «Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον πατέρα μου πού με βλέπει από ψηλά και ελπίζω να τον κάνω υπερήφανο»

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε.. Συνέχισε να μας κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις σου..

Ο 21χρονος αμυντικός που φέτος διανύει μια εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε 8 ματς στην σούπερ λιγκ  έχοντας ένα γκολ (το χθεσινό), δυο κίτρινες κάρτες και 706 λεπτά συμμετοχής..


 

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 4:00 pm


ΤΩΡΑ - Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Συναγερμός στις αρχές. Κατα τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκονται κοντά του, διαπραγματευτές της Αστυνομίας. Άγνωστη προς το παρόν η αιτία της ενέργειας του 35χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 3:03 pm


Σεισμός πριν λίγο στην χώρα…


Μέγεθος: 3.9R
Επίκεντρο: 20 χλμ Βόρεια – Βορειοανατολικά του Πολύγυρου Χαλκιδικής
Εστιακό Βάθος: 5 χλμ

Πριν λίγο…

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός είχε Μέγεθος: 3.8R

Επίκεντρο: 34 χλμ Ανατολικά της Κω
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Το επίκεντρο εντοπίζεται περίπου 34 χλμ Ανατολικά της Κω

και επίσεις ακόμα ένας αισθητός σεισμός Μέγεθος:

Μέγεθος: 3.3R

Επίκεντρο: 52 χλμ Ανατολικά της Ρόδου
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές, με τους σεισμολόγους να παρατηρούν πάντως το φαινόμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:44 pm


Οι αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους - Ποτέ ξεκινούν κινητοποιήσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη στο υπουργείο.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα από την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα τον Πλατύκαμπο της Λάρισας, τα Φάρσαλα και τον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα.«Τη Δευτέρα να βγουν τα τρακτέρ στη Θεσσαλία ξεκινώντας το χορό των κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή των αγροτών της περιοχής ώστε τα άμεσα αιτήματα που έχουμε να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.

«Οι απαντήσεις που πήραμε όχι μόνο δεν μας ικανοποιούν, αλλά δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να μη στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με μια σειρά μέτρα που είναι αναγκαία, αλλά και να στηρίξει άλλα συμφέροντα σε βάρος των παραγωγών και των καταναλωτών», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε πως πολλά από τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την πλευρά της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων «έχουν ήδη επιλυθεί, κάποια άλλα βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και της επίλυσης και κάποια άλλα, θεωρώ, ότι είναι κάπως υπερβολικά για τις δεδομένες συνθήκες που έχει η οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία».


Ο κ. Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στην πολιτική του υπουργείου για το επόμενο χρονικό διάστημα που είναι η «μείωση του κόστους παραγωγής στο χωράφι», η οποία θα γίνει «είτε μέσω του πετρελαίου κίνησης είτε μέσω των εφοδίων ή μέσω της ενέργειας».

Τόνισε ότι αυτό που πρέπει να προσέξουν όλες οι πλευρές είναι «να μη δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς. Ξέρουμε ότι μετά από το 2010, όταν και η χώρα μπήκε στα μνημόνια, όλες οι κοινωνικές ομάδες, όλοι οι εργαζόμενοι, υπέστησαν μεγάλη πίεση. Δεν θα πρέπει να δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς μέσα στην κοινωνία. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα μας σαν πολιτεία».

Υπογράμμισε ότι από την πλευρά της πολιτείας γίνονται όλες οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουμε» και πρόσθεσε: «Όσο περνάει ο καιρός και η κατάσταση της οικονομίας βελτιώνεται, αφού βγήκαμε από τα μνημόνια, τόσο και οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας να στηρίξει είναι περισσότερες. Αυτό το είδαμε, ήδη, φέτος που καταφέραμε να στηρίξουμε την κτηνοτροφία, όσο και τους ροδακινοπαραγωγούς και τους καπνοπαραγωγούς, αλλά και ειδικές άλλες περιπτώσεις, και προχωράμε, ήδη, στη στήριξη και νέων καλλιεργειών και νέων προϊόντων, που έχουν ανάγκη μέσα στην καινούργια χρονιά».


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 12:00 pm


Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics]

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics] | Newsit.gr
Οι λέξεις της 17χρονης Δήμητρας προκαλούν συγκίνηση. Η μάχη που δίνει με τη λευχαιμία είναι συνεχής και σκληρή...
Ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Ένα συγκινητικό – ευχαριστήριο γράμμα έγραψε η 17χρονη Δήμητρα για την δωρεά ενός ζευγαριού στην Κλινική Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το ζευγάρι,  αποφάσισε αντί για μπομπονιέρες να δωρίσει τα χρήματα για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ και η 17χρονη λέει το δικό της ευχαριστώ.

Μία κίνηση που η Άννα και ο Μιχάλης, έκαναν με την καρδιά τους και που τόσο άγγιξε τις ευαίσθητες ψυχές των μικρών παιδιών. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να στείλουν το καλύτερο δώρο στους νεονύμφους αλλά και στο μωρό τους που βαφτίστηκε, το οποίο να τους συντροφεύει για πάντα στο νέο τους αυτό ξεκίνημα.

Δώρισαν μοναδικές ζωγραφιές. Η Δήμητρα ήθελε όμως να τους στείλει και ένα γράμμα στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματα της και οι σκέψεις της.

Το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας
«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μιά κίνηση ανεκτίμητης αξίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει! Με εκτίμηση Δήμητρα»

Πηγή: cretapost.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 am


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)


Δύο δημοφιλείς bloggers, οι οποίοι τα δύο τελευταία χρόνια ταξίδευαν ανά τον κόσμο, βρήκαντραγικό θάνατο, όταν έπεσαν από έναν γκρεμό στο Εθνικό Πάρκο Yosemite της Καλιφόρνια στις 24 Οκτωβρίου.

Ο εκπρόσωπος του πάρκου Jaime Richards, δήλωσε πως οι bloggers ήταν παντρεμένοι: "Ταυτοποιήθηκαν ως ο 29χρονος Vishnu Viswanath και η 30χρονη Meenakshi Moorthy. Και οι δύο είναι από την Ινδία και ζούσαν στις ΗΠΑ".Το ζευγάρι έπεσε από ύψος 243 μέτρων στο Taft Point. Το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είναι δημοφιλές στους τουρίστες που επιζητούν να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία με την ομολογουμένως εντυπωσιακή θέα.


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)
Πολλοί επισκέπτες πλησιάζουν στην άκρη του βράχου, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, καθώς δεν υπάρχει προστατευτικό.


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 am


Άγριος καυγάς στο Δοκίμι – Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργα και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργαΣυνελήφθη  τα ξημερώματα, στο Δοκίμι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διένεξη, χτύπησε έναν 36χρονο ημεδαπό με  μεταλλική βέργα στο σώμα του, προκαλώντας του σωματική βλάβη.Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 am


Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!

Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του διανύει ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το περασινό καλοκαίρι και έτσι πήρε μια δύσκολη απόφαση!

Μετά την αντιπαράθεση, που ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.

Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ' εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:56 am


Νομός Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις και Νέα

Αιτωλοακαρνανία…Ένας «Παρατημένος Παράδεισος Βιοποικιλότητας» - AgrinioPress

Αιτωλοακαρνανία…Ένας «Παρατημένος Παράδεισος Βιοποικιλότητας»  AgrinioPress

Οι ιδιαιτερότητές της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, οι φυσικές ομορφιές γεμάτες χρώματα, η πλούσια βιοποικιλότητα, η ομορφιά του τοπίου και ο οικολογικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:53 pm


Τριχωνίδα: το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Δυτικής Ελλάδας - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Τριχωνίδα: το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Δυτικής Ελλάδας - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Ένα βίωμα από ένα διαφορετικό ηλιοβασίλεμα, το ηλιοβασίλεμα της Αιτωλοακαρνανίας! «Ξέρω δυο λίμνες ξωτικές, δύο λίμνες αδερφάδες με του χωριού, με του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:13 pm


Boυλευτές ΣΥΡΙΖΑ: μικροψυχία το να υποβαθμίζεται η συζήτηση στον τόπο της μελλοντικής έδρας της Γεωπονικής Σχολής - ΑgrιnιοΝews.gr

Boυλευτές ΣΥΡΙΖΑ: μικροψυχία το να υποβαθμίζεται η συζήτηση στον τόπο της μελλοντικής έδρας της Γεωπονικής Σχολής  ΑgrιnιοΝews.gr

Ικανοποιημένοι με το σχέδιο Γαβρόγλου για τον ακαδημαϊκό χάρτη στην Αιτωλοακαρνανία εμφανίζονται οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 2:02 pm


Πάνω από 4.700 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο Θεματικό Πάρκο «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο» - Επιστήμες - AgrinioTimes

Πάνω από 4.700 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο Θεματικό Πάρκο «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο» - Επιστήμες  AgrinioTimes

Στην Κλειτορία συνεχίζεται από σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ο δεύτερος κύκλος του Θεματικού Πάρκου «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο». Στόχος είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:27 am


Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ο Φαρμάκης - AgrinioVoice

Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ο Φαρμάκης  AgrinioVoice

Την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού του στο Αγρίνιο, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει ο Νεκτάριος Φαρμάκης, το βράδυ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:43 am


Αλλάζουν οι αποδείξεις στα κρεοπωλεία - Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αλλάζουν οι αποδείξεις στα κρεοπωλεία - Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Αγρινίου και Περιχώρων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, διοργάνωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 6:36 pm


Υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ο Μιχάλης Γούδας (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ο Μιχάλης Γούδας (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Φίλες και φίλοι, με απόλυτο αίσθημα συνέπειας και ευθύνης αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:25 pm


Αιτωλοακαρνανία: Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τα ράσα "σηκωμένα" - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τα ράσα "σηκωμένα"  Sinidisi.gr

Ένας γοητευτικός αλλά… άτακτος ρασοφόρος έχει γίνει πρωταγωνιστής ενός ροζ σκανδάλου, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έχει κάνει άνω κάτω ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 1:43 pm


Βασίλης Σώζος: «Με τον Απόστολο Κατσιφάρα, για ένα καλύτερο αύριο στην Αιτωλοακαρνανία & τη δυτική Ελλάδα» - AgrinioPress

Βασίλης Σώζος: «Με τον Απόστολο Κατσιφάρα, για ένα καλύτερο αύριο στην Αιτωλοακαρνανία & τη δυτική Ελλάδα»  AgrinioPress

Μια δυναμική υποψηφιότητα, που έρχεται από την περιοχή της Βόνιτσας, για τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφαρα, είναι αυτή του επιχειρηματία Βασίλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 8:08 pm


Μήνυμα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού - AgrinioPress

Μήνυμα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού  AgrinioPress

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού η οποία τιμάται από το 2006 κάθε δεύτερη Πέμπτη του Μαρτίου, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 6:48 pm


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην 6η «Food EXPO Greece 2019 - AgrinioVoice

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην 6η «Food EXPO Greece 2019  AgrinioVoice

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια στην μεγαλύτερη έκθεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 11:32 am


Νέες πληρωμές για την βιολογική Κτηνοτροφία στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Νέες πληρωμές για την βιολογική Κτηνοτροφία στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων έχουν αποσταλεί 114 αιτήματα για ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:48 am


Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 1:56 pm


Για την επόμενη μέρα στην Αιτωλοακαρνανία...Του Παναγιώτη Α. Κατσούλη - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Για την επόμενη μέρα στην Αιτωλοακαρνανία...Του Παναγιώτη Α. Κατσούλη - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Ο διοικητικός στίβος της αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού είναι σκληροτράχηλος. Κρίνεσαι καθημερινά και ανελέητα στο πεδίο της πράξης. Δεν ενδείκνυται για ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:54 am


Δράσεις από την Ένωση Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο εορτασμού για τη Γαλλοφωνία - Sinidisi.gr

Δράσεις από την Ένωση Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο εορτασμού για τη Γαλλοφωνία  Sinidisi.gr

Ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας ιδρύθηκε στις 20 Μαρτίου 1970 στο Παρίσι. Το σύνθημά του είναι: égalité, complémentarité, solidarité (ισότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 5:35 pm


Στις 18 Μαρτίου η Γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας - Αιχμή News - Αιχμή

Στις 18 Μαρτίου η Γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας - Αιχμή News  Αιχμή

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 2:15 pm


Το μήνυμα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας - Άρθρα-Απόψεις - AgrinioTimes

Το μήνυμα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας - Άρθρα-Απόψεις  AgrinioTimes

Από το 2006 η δεύτερη Πέμπτη του Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια ημέρα νεφρού. Η πρωτοβουλία ανήκει στην διεθνή Εταιρεία Νεφρολογίας και τη Διεθνή ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:32 am


Λιβανός: "Η Αιτωλοακαρνανία θα δει άμεσα το αναπτυξιακό μοντέλο της ΝΔ" - AgrinioVoice

Λιβανός: "Η Αιτωλοακαρνανία θα δει άμεσα το αναπτυξιακό μοντέλο της ΝΔ"  AgrinioVoice

Τις προτάσεις του για το μέλλον της Ναυπακτίας και του Νομού Αιτωλοακαρνανίας παρουσίασε ο Σπήλιος Λιβανός σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξής του στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 11:20 am


Η φωτογραφία του ζευγαριού της Αιτωλοακαρνανίας από την Καθαρά Δευτέρα - MediaLife - AgrinioTimes

Η φωτογραφία του ζευγαριού της Αιτωλοακαρνανίας από την Καθαρά Δευτέρα - MediaLife  AgrinioTimes

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν κρύβουν πια τον έρωτα τους, αλλά απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή. Δημοσιεύματα ήθελαν μάλιστα το ζευγάρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 March 2019 | 11:10 pm


Βροχές και καταιγίδες από Τρίτη έως Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Βροχές και καταιγίδες από Τρίτη έως Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανών να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις,θα έχουν τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 March 2019 | 9:12 pm


Αιτωλοακαρνανία: Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας της γέφυρας Πόρου επί του Ποταμού Ευήνου - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας της γέφυρας Πόρου επί του Ποταμού Ευήνου  Sinidisi.gr

Στην υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση των οριστικών μελετών της γέφυρας Πόρου επί του Ποταμού Ευήνου προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 2:59 pm


O Σύλλογος των εργαζομένων στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - AgrinioPress

O Σύλλογος των εργαζομένων στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας  AgrinioPress

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, (Σ.Υ.Π.Ε.Α.), μπροστά στην 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χαιρετίζει και τιμά ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 2:15 pm


Στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης - InKefalonia

Στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης  InKefalonia

Με την Ελίνα Ζανετοπούλου απεσταλμένη του Εθνικού Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών Στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε το μέ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Οι Απόκριες στην Πελοπόννησο και την Αιτωλοακαρνανία - In.gr

Οι Απόκριες στην Πελοπόννησο και την Αιτωλοακαρνανία  In.gr

Σε περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας, αναβιώνουν τις Απόκριες έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση, όπως για παράδειγμα το ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: "Εκπαιδευτικός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου τραυματίστηκε σε εσωτερικό διάδρομο του πρώην Πολυκλαδικού" - Sinidisi.gr

Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: "Εκπαιδευτικός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου τραυματίστηκε σε εσωτερικό διάδρομο του πρώην Πολυκλαδικού"  Sinidisi.gr

Η Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Τα τελευταία χρόνια η οικονομική δυσπραγία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, έχει αφήσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Την Τρίτη 19 Μαρτίου η παρουσίαση ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του Νεκτάριου Φαρμάκη - AgrinioPress

Αγρίνιο: Την Τρίτη 19 Μαρτίου η παρουσίαση ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του Νεκτάριου Φαρμάκη  AgrinioPress

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες παρουσίασης των υποψηφίων του σε Αιτωλοακαρνανία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


1,3 εκ. ευρώ για το οδικό δίκτυο Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

1,3 εκ. ευρώ για το οδικό δίκτυο Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Εργασίες ύψους 1,3 εκ. ευρώ σε τουλάχιστον είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών 2019 - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών 2019  Sinidisi.gr

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμίας για Αιτωλοακαρνανία μέχρι 24 Απριλίου - Patras Times

Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμίας για Αιτωλοακαρνανία μέχρι 24 Απριλίου  Patras Times

παράταση στην προθεσµία υποβολής δηλώσεων έως τις 24 Απριλίου 2019 για τους κατοίκους εσωτερικού δόθηκε σε 11 περιοχές, στις οποίες έληγε η σχετική ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Με "τεσσάρα" στον τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας η ΑΕΜ - ΑgrιnιοΝews.gr

Με "τεσσάρα" στον τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας η ΑΕΜ  ΑgrιnιοΝews.gr

Νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο γήπεδο του Θέρμου...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Δικαστικές διώξεις συνδικαλιστών καταγγέλλει η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Δικαστικές διώξεις συνδικαλιστών καταγγέλλει η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Τις δικαστικές διώξεις σε βάρος συνδικαλιστών καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ανακοίνωση Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ. Η Γενική Συνέλευση του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του νομού ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Taekwondo: Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η Δ. Μπιτσικώκου του «Θησέα» Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Taekwondo: Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η Δ. Μπιτσικώκου του «Θησέα» Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων Taekwondo με συμμέτοχη 2000 μαθητών από όλη την Ευρώπη. Ο Α.Σ. Θησέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Νέα διάκριση για αθλητή του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέα διάκριση για αθλητή του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Μέσα από πολλές κατηγορίες αγωνισμάτων και επί δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή), 2 και 3 Μαρτίου,στο σκοπευτήριο Αρόης στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) - Sinidisi.gr

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας)  Sinidisi.gr

Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), με επικεφαλής τους Τίμο Παπανικολάου ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Νέο ΔΣ στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVoice

Νέο ΔΣ στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioVoice

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Φεβρουαρίου 2019, ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:23 am


Με Μπάμπη Τσέρτο ο φετινός Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Με Μπάμπη Τσέρτο ο φετινός Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Τον Αποκριάτικο χορό του, διοργανώνει και φέτος στο Αγρίνιο, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ο χορός των εργαζομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Παράταση έως τις 24 Απριλίου για την κτηματογράφηση σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Παράταση έως τις 24 Απριλίου για την κτηματογράφηση σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Όπως αναμενόταν, από τους αρμοδίους της «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ελήφθη, χθες 4/3/2018, απόφαση ώστε να ισχύσει παράταση προθεσμίας υποβολής ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Alma Anaptixis: Καθιερώνεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας (Φωτό) - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Alma Anaptixis: Καθιερώνεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας (Φωτό) - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ομιλητές σε καίρια ζητήματα για το νομό Σε θεσμό υψηλού κύρους εξελίσσεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας που.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Παράταση για την κτηματογράφηση μέχρι 24 Απριλίου - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Παράταση για την κτηματογράφηση μέχρι 24 Απριλίου  Sinidisi.gr

Παρατείνεται μέχρι 24 Απριλίου 2019 η διαδικασία υποβολής δηλώσεων για το υπόλοιπο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα για τις περιοχές που.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


O Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για την ανάδειξη συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία - Sinidisi.gr

O Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για την ανάδειξη συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία  Sinidisi.gr

Με αυτή την παρακαταθήκη συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη μεγάλη Κεντροαριστερά, η οποία δεν χτίζεται με πρόσωπα και μεταγραφές αλλά με προγραμματικές.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ενημέρωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ενημέρωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Συγχώνευση στις νέες κατηγορίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συγχώνευση στις νέες κατηγορίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


"Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη" σε τέσσερις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

"Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη" σε τέσσερις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει την Τρίτη 12 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου, "Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη", σε τέσσερις πόλεις...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Παρέμβαση Κ. Σπηλιόπουλου στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Άρθρα-Απόψεις - AgrinioTimes

Παρέμβαση Κ. Σπηλιόπουλου στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Άρθρα-Απόψεις  AgrinioTimes

Κ. Σπηλιόπουλος: «Συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη Δυτική Ελλάδα» - «Να μην κρύβεται για τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης ο κ.

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχει και στο τέλος του κόσμου! - ΑgrιnιοΝews.gr

Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχει και στο τέλος του κόσμου!  ΑgrιnιοΝews.gr

Το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς να το πει κανείς, μπορεί να έχει προβλήματα παντού αλλού. Όχι όμως στην Αιτωλοακαρνανία. Δηλαδή κι εδώ έχει θέματα κι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι σύνεδροι από την Αιτωλοακαρνανία για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ - AgrinioPress

Οι υποψήφιοι σύνεδροι από την Αιτωλοακαρνανία για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ  AgrinioPress

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων για το 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρες 8.00-19.00.

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Σπήλιος Λιβανός: «σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στην Αιτωλοακαρνανία η Νέα Δημοκρατία» - AgrinioPress

Σπήλιος Λιβανός: «σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στην Αιτωλοακαρνανία η Νέα Δημοκρατία»  AgrinioPress

Δυναμική χαρακτηρίζει τη δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Υποψήφιου βουλευτή Σπ. Λιβανού ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


1.805 μέλη ψήφισαν για συνέδρους του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

1.805 μέλη ψήφισαν για συνέδρους του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Σε εξέλιξη βρίσκονται στα περισσότερα εκλογικά κέντρα, οι διαδικασίες καταμέτρησης των σταυρών για τους συνέδρους του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Λευτέρη Βαρουξή (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Λευτέρη Βαρουξή (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Περιοδεία στο νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε το Σάββατο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Δείτε LIVE το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Δείτε LIVE το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα (Σάββατο 2 Μαρτίου) στο Αγρίνιο το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας, που διοργανώνει το «Alma Anaptixis» και το ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


Απειλούνται με εξαφάνιση τα πλατάνια της Αιτωλοακαρνανίας- ομιλία του Υφυπ. Περιβάλλοντος στο Μεσολόγγι - AgrinioPress

Απειλούνται με εξαφάνιση τα πλατάνια της Αιτωλοακαρνανίας- ομιλία του Υφυπ. Περιβάλλοντος στο Μεσολόγγι  AgrinioPress

Κεντρικός ομιλητής στην ενημερωτική ημερίδα για την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους που προκαλείται από το μύκητα Ceratosystis platani και απειλεί με ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη και στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη και στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κοκαΐνης, σε χρήστες της Αττικής και της Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράστες ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παρευρεθεί στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παρευρεθεί στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ στο ξενοδοχείo "Imperial" στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) νομού Αιτωλοακαρνανίας της ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Το πρόγραμμα του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVoice

Το πρόγραμμα του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioVoice

Εστιάζοντας στην αναπτυξιακή δυναμική και αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων και προοπτικών της Αιτωλοακαρνανίας, οι Εφημερίδες «Συνείδηση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Σε πνεύμα σύμπνοιας η κοπή πίτας των Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Σε πνεύμα σύμπνοιας η κοπή πίτας των Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 11:45 am


ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: «Καταδικάζουμε τη φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στο Αιτωλικό - ΑgrιnιοΝews.gr

ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: «Καταδικάζουμε τη φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στο Αιτωλικό  ΑgrιnιοΝews.gr

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη φασιστική επίθεση κατά των γραφείων του Κ.Κ.Ε. στο Αιτωλικό, ως μια ακόμη εκδήλωση μίσους, ένδειας πολιτικού λόγου και ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Το πρόγραμμα των αγώνων από 2 έως 6 Μαρτίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Το πρόγραμμα των αγώνων από 2 έως 6 Μαρτίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, κοινοποίησε το πρόγραμμα αγώνων από 2 έως 6/3/2019. Αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ 2-3-2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Εκδρομή στην Τοσκάνη από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Εκδρομή στην Τοσκάνη από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα από 30/04/2019 έως και 05/05/2019 διοργανώνεται από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας εκδρομή στην Τοσκάνη (Σιένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Θετική γνωμοδότηση για την οριοθέτηση ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Θετική γνωμοδότηση για την οριοθέτηση ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων για την οριοθέτηση Ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων στην Αιτωλοακαρνανία Την ομόφωνη θετική ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας: Ανάδειξη Συνέδρων για το 2ο συνέδριο του Κινήματος - AgrinioVoice

ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας: Ανάδειξη Συνέδρων για το 2ο συνέδριο του Κινήματος  AgrinioVoice

Την Κυριακή 3 Μαρτίου – Που θα στηθούν κάλπες στον Νομό. Ψηφοφορία για την ανάδειξη Συνέδρων για το 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας : Με τον "Ριζοσπάστη" το κάλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές - ΑgrιnιοΝews.gr

ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας : Με τον "Ριζοσπάστη" το κάλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας ΚΚΕ ενημερώνει ότι κυκλοφορεί με την εφημερίδα "Ριζοσπάστης" το κάλεσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Στην τελική ευθεία το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Στην τελική ευθεία το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Εστιάζοντας στην αναπτυξιακή δυναμική και αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων και προοπτικών της Αιτωλοακαρνανίας, οι Εφημερίδες «Συνείδηση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Στην Περιφερειακή Ενότητα... Αιτωλοακαρνανίας ο Δήμος Πατρέων! - Sinidisi.gr

Στην Περιφερειακή Ενότητα... Αιτωλοακαρνανίας ο Δήμος Πατρέων!  Sinidisi.gr

«Έχουμε ανακατατάξεις! Σύμφωνα με σημερινό ΦΕΚ ο Δήμος Πατρέων ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα (Νομό) Αιτωλοακαρνανίας!!!» σχολίασε ο Ηλίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Ποια έργα στην Αιτωλοακαρνανία εντάσσονται στο INTERREG - AgrinioPress

Ποια έργα στην Αιτωλοακαρνανία εντάσσονται στο INTERREG  AgrinioPress

Για μια μεγάλη μέρα για τον Δήμο Ναυπακτίας, για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και για τη Δυτική Ελλάδα κάνουν λόγο φορείς στην περιοχή της Ναυπάκτου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΜΦΙΓΑΛ: 2ο «Άλμα Ανάπτυξης» για την Αιτωλοακαρνανία - Sinidisi.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΜΦΙΓΑΛ: 2ο «Άλμα Ανάπτυξης» για την Αιτωλοακαρνανία  Sinidisi.gr

Η αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των δυνάμεων του ανθρώπινου δυναμικού της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκαν συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικά και στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Εξαρθρώθηκαν συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικά και στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Εξαρθρώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων, δύο ανεξάρτητες εγκληματικές ομάδες, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Σε πέντε δήμους της Αιτωλοακαρνανίας η εφαρμογή δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2019-2020 - ΑgrιnιοΝews.gr

Σε πέντε δήμους της Αιτωλοακαρνανίας η εφαρμογή δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2019-2020  ΑgrιnιοΝews.gr

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπουργική απόφαση που ορίζει τους Δήμους εφαρμογής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης από το σχολικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Δείτε live την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας του Απ. Κατσιφάρα στο Αγρίνιο - Sinidisi.gr

Δείτε live την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας του Απ. Κατσιφάρα στο Αγρίνιο  Sinidisi.gr

Δείτε live την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας του Απ. Κατσιφάρα στο Αγρίνιο. Αιτωλοακαρνανία: Δείτε το live.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Νέες πληρωμές Βιολογικής Κτηνοτροφίας και Γεωργίας στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioVoice

Νέες πληρωμές Βιολογικής Κτηνοτροφίας και Γεωργίας στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioVoice

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων έχουν αποσταλεί 48 αιτήματα για ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: H παρουσίαση των υποψηφίων του Απ. Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Αγρίνιο: H παρουσίαση των υποψηφίων του Απ. Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Σήμερα το απόγευμα ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσιάζει στο Αγρίνιο τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ ο κύκλος ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Π.Δ.Ε.-Χρηματοδότηση έργων: Ποια αφορούν στην Αιτωλοακαρνανία - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Π.Δ.Ε.-Χρηματοδότηση έργων: Ποια αφορούν στην Αιτωλοακαρνανία - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Δεκαοκτώ νέα έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος - Εγκρίθηκε την Παρασκευή η χρηματοδότηση τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Την ένταξη ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Ένας-τουλάχιστον- πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΑgrιnιοΝews.gr

Ένας-τουλάχιστον- πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ  ΑgrιnιοΝews.gr

Μπορεί και δύο! Ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει να αλώσει το ΚΙΝΑΛ-πρώην ΠΑΣΟΚ, να το αποψιλώσει από στελέχη και να απορροφήσει τους ψηφοφόρους του με ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Κοπή πίτας του Συλλόγου Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας ο "Άγιος Νικόλαος" στην Αθήνα - Sinidisi.gr

Κοπή πίτας του Συλλόγου Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας ο "Άγιος Νικόλαος" στην Αθήνα  Sinidisi.gr

Ο Σύλλογος Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας ο «Άγιος Νικόλαος» πραγματοποιεί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Αθήνα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή πίτα της ΕΕΤΕΜ Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή πίτα της ΕΕΤΕΜ Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αιτωλοακαρνανίας από ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Σύσκεψη στο ΤΕΕ για τις εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (φωτο) - AgrinioPress

Αγρίνιο: Σύσκεψη στο ΤΕΕ για τις εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (φωτο)  AgrinioPress

Με τη συμμετοχή Βουλευτών, Δημάρχου, Περιφερειάρχη, τοπικών Φορέων και πολιτευτών. 24/02/2019 , 18:56. 0. Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Η Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πίτα της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Η Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πίτα της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/2/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, την οποία ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Σπήλιος Λιβανός : Μονόδρομος για την ευημερία της Αιτωλοακαρνανίας, η δημιουργία τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος - ΑgrιnιοΝews.gr

Σπήλιος Λιβανός : Μονόδρομος για την ευημερία της Αιτωλοακαρνανίας, η δημιουργία τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος  ΑgrιnιοΝews.gr

Οι θέσεις του Σπήλιου Λιβανού για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας όπως δημοσιεύθηκαν σήμερα στο Πρώτο Θέμα. Είναι γνωστό πως η σημερινή ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι με Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι με Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε τρεις ημέρες, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2019 | 10:00 am


Τα θέματα που συζήτησε το Δ.Σ. της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Τα θέματα που συζήτησε το Δ.Σ. της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Το Δ.Σ. του σωματείου της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας συνεδρίασε Πέμπτη 21 Φλεβάρη με μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον κλάδο. 1ον.

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Στους κορυφαίους Έλληνες του taekwondo αθλήτρια του Α.Σ. «Θησέας» Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Στους κορυφαίους Έλληνες του taekwondo αθλήτρια του Α.Σ. «Θησέας» Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Βράβευση και για τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Κακαρέλη. 22/02/2019 , 13:55. 0. Ως μία εκ των κορυφαίων αθλητριών του taekwondo βραβεύθηκε αθλήτρια ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Αποκριάτικος χορός από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Αποκριάτικος χορός από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο CORALI LUXURY RESORT. Θα προσφερθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης νέων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης νέων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων για την πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


1η Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

1η Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που θα γίνει την 1η Μαρτίου 2019 στο "Corali Luxury Resort" στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κτηματογράφηση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κτηματογράφηση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Στα «θρανία» κάθονται οι Αιτωλοακαρνάνες μηχανικοί κυρίως, αλλά και οι δικηγόροι, με σκοπό να ενημερωθούν από τους αρμόδιους της εταιρείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Η παρέμβαση του Βασίλη Κωστάρα στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ (VIDEO) - 902.gr

Η παρέμβαση του Βασίλη Κωστάρα στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ (VIDEO)  902.gr

Στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Αγρίνιο, με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, παρέμβαση έκανε ο Βασίλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Στηρίζει τα αιτήματα των φοιτητών του ΔΠΦΠ το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ - ΑgrιnιοΝews.gr

Στηρίζει τα αιτήματα των φοιτητών του ΔΠΦΠ το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ  ΑgrιnιοΝews.gr

Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στην συνεδρίασή της, την 18η Φεβρουαρίου του έτους 2019 συζήτησε το ζήτημα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση - συζήτηση επί του Εκλογικού Προγράμματος του κόμματος - Sinidisi.gr

ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση - συζήτηση επί του Εκλογικού Προγράμματος του κόμματος  Sinidisi.gr

Το ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί τους φίλους του κόμματος καθώς και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να παρευρεθούν στην ανοιχτή ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


16 πλειστηριασμοί ακινήτων της Αιτωλοακαρνανίας μέχρι την Παρασκευή - AgrinioPress

16 πλειστηριασμοί ακινήτων της Αιτωλοακαρνανίας μέχρι την Παρασκευή  AgrinioPress

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι μέχρι την Παρασκευή 22/02/19 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δεκαέξι πλειστηριασμοί.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 23 και 24 Φεβρουαρίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 23 και 24 Φεβρουαρίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας κοινοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν στις 23 και 24/2/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Χωρίς οικογενειακό παιδίατρο η Αιτωλοακαρνανία - Sinidisi.gr

Χωρίς οικογενειακό παιδίατρο η Αιτωλοακαρνανία  Sinidisi.gr

Στον µεγάλο ασθενή της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας εξελίσσεται ο θεσµός του οικογενειακού γιατρού, µε αποτέλεσµα να «νοσούν» και οι τσέπες των.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Δεύτερη πρόσκληση στην γενική συνέλευση του νεοσύστατου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:00 am


Με επιτυχία η εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για την 106η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Με επιτυχία η εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για την 106η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε απόψε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, εκδήλωση για την 106η επέτειο απελευθέρωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Ετήσιος χορός ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Ετήσιος χορός ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο «Λόφος» ο ετήσιος χορός των υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Πρόταση για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας - Achaia News

Πρόταση για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας  Achaia News

ΠΠρόταση για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.. Η συγκεκριμένη πρόταση μεταξύ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


Kαθημερινή: Ενδεχόμενο νέου πανεπιστήμιου στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Kαθημερινή: Ενδεχόμενο νέου πανεπιστήμιου στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Η Αιτωλοακαρνανία θα αποκτήσει πανεπιστήμιο με παράρτημα στην… Ηλεία; Αυτό θα συμβεί εάν τελεσφορήσει ένα από τα σενάρια για την τύχη του ΤΕΙ Δυτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Φιλικοί ιστότοποι: