Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΘΛΙΨΗ…«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο …….


«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο

ποδοσφαιριστής Χρήστος Σιβρήκας, σκορπίζοντας θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο!Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο

15/12/2018 και ώρα 15:00 αγώνας για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Ρηγανά –

Αράκυνθος Ματαράγκας, αναβάλλεται λόγω θανάτου ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου

σωματείου και ορίζεται όπως διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο (Αγίου Κωνσταντίνου) την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρα 15:00.ΠΗΓΗ patrastimes.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 4:00 pm


: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο!

Πάτρα: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο! | Newsit.gr
Ένας πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο ναό του Αγίου Ανδρέα, την ώρα που γινόταν ένας γάμος!
Ένας άνδρας εισέβαλε στην εκκλησία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής στη Πάτρα, ο οποίος είχε περίεργη συμπεριφορά ενώ δεν τον γνώριζε κανείς από τους παρευρισκόμενους.

Ο άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός, καθόταν για αρκετά λεπτά σε περίεργη στάση στη μέση του ναού, κάτι που κίνησε την περιέργεια των καλεσμένων που κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο, έλεγξαν τον άνδρα και βρήκαν πάνω του δυο μαχαίρια με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του!

Πηγή: patrastimes

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 pm


Η τραγική ιστορία πίσω από το 100ο θύμα στο Μάτι


Ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης έδωσε μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για σχεδόν 5 μήνες

Να σώσει τον εγγγονό του για να μην τον τυλίξουν οι φλογες είχε προσπαθήσει ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης, το 100ο θύμα της φωτιάς στο Μάτι

που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία περίπου 5 μηνών.

Την ιστορία του Σπύρου Σπυρίδη είχε περιγράψει στη Ναυτεμπορική πριν από μερικές μόλις μέρες ο γιος του, Κώστας.

Ο Σπύρος Σπυρίδης παραθέριζε στο Μάτι μαζί με την 72χρονη σύζυγό του και τα δύο του εγγόνια, την 8χρονη Ελισάβετ και τον 10χρονο Σπύρο όταν ξέσπασε η φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Όπως δήλωσε ο γιός του, παππούς, γιαγιά και εγγόνια επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της παραλιακής αλλά αποκλείστηκαν εκεί.

Όταν βρήκαν μια μικρή δίοδο προς τη θάλασσα τους πρόλαβε το θερμικό κύμα με τον

73χρονο να αγκαλιάζει τον 10χρονο εγγονό του με συνέπεια ο ίδιος να υποστεί εγκαύματα β΄ βαθμού σε ποσοστό 19% σε πόδια, χέρια και πλάτη.

Εγκαύματα υπέστη και η 72χρονη σύζυγός του σε ποσοστό 14% με αποτέλεσμα και αυτή να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα, 2,5 μήνες στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας που έδωσε ο Σπύρος Σπυρίδης στη ΜΕΘ ήταν άνισος καθώς, όπως είπε ο γιός του, «τη δεύτερη κιόλας μέρα νοσηλείας του έπαθε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τον ανάταξαν.

Είχε από πριν τη φωτιά μια αδυναμία στην καρδιά, έκανε και δυο ανακοπές μέσα στην Εντατική.

Και όχι μόνο. Υπέστη και ανεύρυσμα-εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό. Τον προλάβαμε στο “τσακ”, έχασε το ένα νεφρό».

Ο Κώστας Σπυρίδης είχε μιλήσει και για τα δύο παιδιά του που υπέστησαν διάσπαρτα εγκαύματα β΄ βαθμού σε χέρια και πόδια και τα οποία,

ευτυχώς, έχουν επανέλθει από το σοκ που υπέστησαν χάρη και στην υποστήριξη που έλαβαν από την Παιδοψυχιατρική κλινική του «Γ. Γεννηματάς».diaforetiko.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 pm


Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ

Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ | Newsit.gr
Όπως αναφέρει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), η προστασία των καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και η προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές, ειδικότερα κατά την εορταστική περίοδο, να είναι προσεκτικοί στα παρακάτω:

Απλές συμβουλές για την αγορά τροφίμων
Γενικά, για την προμήθεια κρέατος:
Το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη. Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.
Ο καταναλωτής πρέπει να αναζητά τις σφραγίδες υγειονομικών ελέγχων, που αποδεικνύουν ότι οι αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες έχουν πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.
Ειδικότερα, για την προμήθεια κρέατος πουλερικών, όπως γαλοπούλες και κοτόπουλα ή προϊόντων πτηνοτροφίας:
Οι γαλοπούλες διατίθενται προς πώληση είτε νωπές (συσκευασμένες ή μη) είτε κατεψυγμένες.
Οι νωπές γαλοπούλες πρέπει να διατηρούνται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +4ºC και ποτέ σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους. Οι κατεψυγμένες πρέπει να διατηρούνται σε κατάψυξη στους –18ºC ή σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Οι νωπές εγχώριες μη συσκευασμένες γαλοπούλες πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένες (απεντερωμένες), αποπτιλωμένες και να φέρουν σήμανση καταλληλότητας είτε με τη μορφή σφραγίδας είτε, συνηθέστερα, σε καρτελάκι μίας χρήσης, κατάλληλα τοποθετημένο πάνω στο κρέας.
Οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση καταλληλότητας της χώρας προέλευσης και την ημερομηνία ανάλωσης (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, κατά τρόπο ευανάγνωστο).
Τα κατεψυγμένα πουλερικά, τα οποία προέρχονται από ομαδική συσκευασία και πωλούνται ασυσκεύαστα, μπορούν να πωλούνται, χωρίς ατομική ένδειξη, με την προϋπόθεση ότι οι ενδείξεις της δεύτερης συσκευασίας θα έχουν μεταφερθεί στην προθήκη του καταψύκτη πώλησης.
Η διάθεση στην αγορά πτηνοτροφικών προϊόντων, όπως πουλερικά ή αυγά ορνίθων, με ενδείξεις περί ειδικού τρόπου παραγωγής τους (π.χ. «ελευθέρας βοσκής», «εκτατικής εκτροφής», κ.ά.) πρέπει να συνοδεύεται και από το ειδικό, κατά περίπτωση, σήμα που χορηγεί ο Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. – «AGROCERT» για τις Ειδικές Πτηνοτροφικές Εκτροφές.
Για την προμήθεια κρέατος θηραμάτων:
Κατά την αγορά σφαγίων άγριων ή εκτρεφόμενων θηραμάτων θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να είναι εκσπλαχνισμένα και να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας τα θηράματα που διατίθενται ολόκληρα.
Τυποποιημένα εισαγόμενα ή εγχώρια θηράματα πρέπει να φέρουν, επίσης, σήμανση καταλληλότητας και αναγραφή ημερομηνίας ανάλωσης.
Για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:
Τα συσκευασμένα τυριά θα πρέπει να φέρουν σήμανση αναγνώρισης («οβάλ» σφραγίδα) με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης, η ημερομηνία ανάλωσης θα πρέπει να αναγράφεται επάνω στη συσκευασία.
Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται στο ψυγείο.
Τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά λιπαρά (αντί ζωικού λίπους) είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.
Για την προμήθεια προϊόντων ζαχαροπλαστικής:
Για την ασφάλεια ορισμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όταν αυτό απαιτείται, θα πρέπει τα προϊόντα αυτά να διατηρούνται στο ψυγείο στις ορθές θερμοκρασίες συντήρησης, για τις οποίες ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή.
Ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την ύπαρξη αλλεργιογόνων σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
Ο ΕΦΕΤ συνιστά, επίσης, στους καταναλωτές:
Να αγοράζουν τρόφιμα από επιχειρήσεις που διαθέτουν τις σχετικές άδειες λειτουργίας ή έχουν γνωστοποιήσει τη λειτουργία τους στις αρμόδιες αρχές, καθώς και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
Να αποφεύγουν τις αγορές τροφίμων από πλανόδιους πωλητές που δεν διαθέτουν τις σχετικές άδειες ή από δήθεν παραγωγούς που μπορεί να τους παραπλανήσουν ή να προκαλέσουν ενδεχόμενους κινδύνους στην υγεία του καταναλωτών.
Να αγοράζουν κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος που επιλέγουν για το τραπέζι των Χριστουγέννων (π.χ. σφάγια πουλερικών), μόνο εφόσον είναι τοποθετημένα σε ψυγεία ή ψυχόμενες προθήκες (προθήκες–ψυγεία) και όχι τεμάχια κρέατος που βρίσκονται εκτός ψυγείου κρεμασμένα από τσιγκέλια και εκτεθειμένα σε σκόνη και μικρόβια.
Να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των τροφίμων από το προσωπικό, στις συνθήκες καθαριότητος του προσωπικού, του εξοπλισμού και του χώρου απ' όπου προμηθεύονται κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος ή άλλα ευαλλοίωτα προϊόντα (γαλακτοκομικά, αυγά, κ.ά.).
Η διατροφή κατά την εορταστική περίοδο να στηρίζεται στην ποικιλία και στο μέτρο, όπως παραδοσιακά αρμόζει και να συνοδεύεται με φυσική άσκηση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ να γίνεται με μέτρο.
Όταν πραγματοποιούν αγορές τροφίμων, να αγοράζουν τελευταία τα προϊόντα που χρειάζονται ψύξη ή κατάψυξη και να τα τοποθετούν το συντομότερο δυνατόν στο οικιακό ψυγείο ή στην οικιακή κατάψυξη.
Να πραγματοποιούν, πριν από το μαγείρεμα, πλήρη απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος (π.χ. κατεψυγμένη γαλοπούλα, κατεψυγμένο κοτόπουλο), κατά προτίμηση εντός της συντήρησης του οικιακού ψυγείου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 10:00 am


Μερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;


Τα μερομήνια είναι η πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού όπου έχει πολλούς υποστηρικτές.

Οι γνώστες, λοιπόν, διάβασαν τα μερομήνια και αποκαλύπτουν τι καιρό θα κάνει τις γιορτές, μέχρι και τα Θεοφάνεια.

Η έναρξη των γιορτών (14 Δεκεμβρίου) θα ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό αλλά σταδιακά θα σημειωθεί συνεχής και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι κρύος με λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα ( από 20 έως 25 Δεκεμβρίου).

Αναμένεται να σημειωθεί περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,

με πολύ κρύο, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές (από 26 έως 29/12).

Με κακοκαιρία θα ξεκινήσει και η καινούργια χρονιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα

μερομήνια ο καιρός θα είναι έντονα βροχερός, με πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (από 1η έως 5 Γενάρη).

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο των Φώτων (6 έως 12/1).

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 8:00 am


Το δράμα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

«Χαρίλαος Τρικούπης», καταγράφουν άνδρα να έχει περάσει από τα κάγκελα και να βρίσκεται ένα βήμα πριν πέσει στο κενό.

Αμέσως σημάνει συναγερμός, ενημερώνεται η Αστυνομία, ενώ όχημα της Γέφυρας κινείται προς τον πυλώνα Μ1 (στην πλευρά του Ρίου, όπου βρίσκεται ο άνδρας. Στο σημείο σπεύδει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Τη θαλάσσια περιοχή έχει προσεγγίσει πλωτό σκάφος του Λιμενικού

Ο άνδρας, έχει εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο διαπραγματευτής της Αστυνομίας συνεχώς μιλά μαζί του και μετά από αρκετή ώρα, καταφέρνει να τον πείσει να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αιτία της παρολίγον αυτοχειρίας ειναι αυτή της ερωτικής απογοήτευσης που σε συνδυασμό με την απώλεια της μητέρας του, επιδείνωσαν τη δύσκολή ψυχολογική κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί ο 35χρονος το τελευταίο διάστημα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 6:00 am


Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)
Κομψότατη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στον τελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Η γνωστή παρουσιάστρια φορούσε ένα υπέροχο σύνολο, το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά και τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.
Με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, αναμφίβολα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!
zappit.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Σπολάιτα: Αγροτικό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε λιοστάσι (φωτό)Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 02:15  στην επ.ο Αγρινίου-Εμπεσού στην Σπολάιτα.

Ι.Χ αγροτικό που οδηγούσε άνδρας γύρω στα 70έτη εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να καταλήξει σε λιοστάσι παράπλευρα του οδοστρώματος.


Στο σημείο έφτασε άμεσα η Π.Υ Αγρινίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και η Τροχαία Αγρινίου.


Ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
υ.


trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 am


Θρήνος: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας


Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον χαμό του 56χρονου επαγγελματία Απόστολου Τσιτσιπά τα ξημερώματα Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο άτυχος άνδρας ήταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν όχημα που ακολουθούσε με

οδηγό έναν Αλβανό υπήκοο, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

πάνω του, ρίχνοντάς τον πάνω σε στηθαίο νησίδας και προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.Η οικογένειά του 56χρονου είναι από τις πιο γνωστές στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, λειτουργώντας για δεκαετίες στο χώρο της εστίασης.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, που διακρινόταν για τον επαγγελματισμό και το ήθος του και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 pm


Ναύπακτος: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου, χθες το απόγευμα,ο Δήμοςμε τη συμμετοχή του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές διαδρομές», εθελοντών, της Φιλαρμονικής του δήμου, αλλά και πλήθους κόσμου, άναψε το μεγάλο φυσικό έλατο.

Ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες πυροτεχνήματα,υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τη δημοτική φιλαρμονική,ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη και των ξυλοπόδαρων εντυπωσίασε τους μικρούς φίλους.


Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία,όλο το εορταστικό 20ήμερο,θα υπάρχουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά,εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής,εργαστήρι ζαχαρωτών.
.

Παράλληλα θα υπάρχουν και υπάλληλοι υοθ κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ναυπακτίας οι οποίοι θα παραλαμβάνουν απ΄όλους εμάς ρουχισμό,παιγνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας,τα οποία θα ενισχύσουν μέσω της αντίστοιχης δομής του δήμου,οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν και ευχήθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος ο οποίος με την αντίστροφη μέτρηση έδωσε το σύνθημα της φωταγώγησης του δένδρου,οι αντιδήμαρχοι Α.Κοτσανάς και Αντ.Φράγκος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ Π.Κονίδας,ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ντ.Τσουκαλάς,ο πρόεδρος της τ.κ.Ναυπάκτου Νικ.Πλούμης κ.α.

trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 pm


Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι (εικόνες-video)


Σοκ και Δέος στη Θεσσαλονίκη: Τα Έργα του Μετρό Αποκάλυψαν Καθηλωτικές Εικόνες. Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι.

Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα έγκατα της γης. Τι διαπιστώνουν οι αρχαιολόγοι…

Την εικόνα της παλαιοχριστιανικής Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από

μεγαλοπρέπεια, αίγλη και δύναμη, σκιαγραφούν τα ευρήματα των ανασκαφών στον σταθμό του μετρό της Αγίας Σοφίας.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το μνημειώδες κρηναίο οικοδόμημα που βρέθηκε στο νοτιοανατολικό άκρο της μαρμαρόστρωτης πλατείας,

που ήρθε στο φως στις ανασκαφές του σταθμού, στο τμήμα πάνω από την Εγνατία. Το αρχαιολογικό διαμαντάκι έγινε η αιτία αρχαιολόγοι και μηχανικοί του μετρό να καθίσουν

ξανά στο ίδιο τραπέζι και να αποφασίσουν πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν το σημαντικό μνημείο και

ταυτόχρονα να παραδώσουν τον σταθμό στην ώρα του και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Η λύση βρέθηκε και έτσι η Θεσσαλονίκη μόλις «απέκτησε» ένα νέο μνημείο που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα της πόλης κατά τα παλαιοχριστιανικά χρόνια.

Βλέποντας τα απομεινάρια του κρηναίου οικοδομήματος, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς

εύκολα ότι το μήκος του ξεπερνούσε τα 15 μέτρα και το ύψος του τα 2,85 μέτρα, περίπου δηλαδή όσο ένας όροφος πολυκατοικίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μνημειακό κρηναίο οικοδόμημα που έχει βρεθεί έως τώρα σε ανασκαφές στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα του ρωμαϊκού κόσμου.

Κατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα μ.Χ. ενώ πέρασε από αλλεπάλληλες κατασκευαστικές φάσεις που δείχνουν ότι βρισκόταν σε χρήση,

αποτελώντας την κεντρική πηγή τροφοδότησης νερού στο κέντρο της πόλης μέχρι και τον 7ο αιώνα.

Οι εικόνες που αποκάλυψαν τα έργα του μετρό
Στην πρώτη κατασκευαστική του φάση, έφερε κατά μήκος ενός ευθύγραμμου τοίχου δύο σειρές από ημικυκλικές, ορθογώνιες και ελλειψοειδείς κόγχες.

Από κάποιες κόγχες έρεε το νερό στη μεγάλη δεξαμενή του κρηναίου ενώ κάποιες άλλες χρησιμοποιούνταν μόνο για διακοσμητικούς λόγους καθώς φιλοξενούσαν αγάλματα.

Σε μεταγενέστερες φάσεις, η κρήνη απέκτησε το σχήμα Π, ανυψώθηκε και το νερό έπεφτε από ψηλότερο σημείο πρώτα σε λεκανίδες με πλούσια ανάγλυφη διακόσμηση και έπειτα στη δεξαμενή.

Τόσο το μέγεθος όσο και ο μνημειακός χαρακτήρας της κρήνης δικαιολογούνται απόλυτα τόσο από την τοποθεσία όσο και την εποχή της κατασκευής της.Η Θεσσαλονίκη έγινε τον 4ο μΧ πρωτεύουσα μέρους μιας τετραρχίας και έφερε την ανάλογη αίγλη και μεγαλοπρέπεια.

Το κρηναίο οικοδόμημα, οι μαρμαρόστρωτες πλατείες που εντοπίστηκαν εκατέρωθεν της σημερινής Εγνατίας και οι στοές που ήρθαν στο φως

αποδεικνύουν ότι η πόλη από τον 4ο έως και τον 6ο με 7ο αιώνα μΧ χαρακτηριζόταν από μεγάλους και συνάμα μεγαλοπρεπείς δημόσιους χώρους αλλά και μνημειώδεις κατασκευές.Τόσο πάνω στην μαρμαρόστρωτη πλατεία όσο και στην κρήνη, χτίστηκαν μετέπειτα, στα μεσοβυζαντινά χρόνια, λασπόχτιστα οικοδομήματα, στα οποία λειτουργούσαν κυρίως

καταστήματα. Οι μεταγενέστερες αυτές κατασκευές έχουν κρατηθεί στην περίπτωση της πλατείας ενώ στην περίπτωση της κρήνης αφαιρέθηκαν προκειμένου να αναδειχθεί το μνημείο.

Η κρήνη θα αποσπαστεί και θα επανατοποθετηθεί στο σημείο που βρέθηκε, ενώ ο σταθμός της Αγίας Σοφίας όπως και αυτό της Βενιζέλου θα λειτουργήσουν ως ανοιχτά μουσεία.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 pm


Αλέξανδρος Μαλής στο TrianteikaNews: «Χαίρομαι διπλά πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία»


Το πρώτο γκολ της καριέρας του σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαλής στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού που κατάγεται από τα Τριανταίικα και διαμένει στο χωρίο του Αγρινίου , στο 62ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αναγνωστόπουλου.
Ο Αλέξανδρος Μαλής μίλησε στο TrianteikaNews  για τον αγώνα με τον AΡH και το πρώτο του γκολ στην καριέρα του..

ΕΡ: Πρώτο γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού Αλέξανδρε,  τα συναισθήματα σου για την επίτευξη του γκολ ;

ΑΠ: «Τα συναισθήματα μου δεν είναι αλλά από αυτά της ευτυχίας εκτός από το γκολ κερδίσαμε σε μια πόλη δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και χαίρομαι δίπλα πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία φέτος να έχω αυτά τα συναισθήματα»

ΕΡ: Παρά το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Αλχασάν Καμαρά, καταφέρατε να βγάλετε αντίδραση.. Ήταν ένα κίνητρο και αυτό; Να κερδίσετε για τον Καμαρά;

ΑΠ: «Ναι βγάλαμε αντίδραση θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 1-2 Γκολ στα τετ α τετ πού είχαμε και το πέναλτι  πού ακόμα ο Άρης ήταν με 11 παίχτες. Σίγουρα παίζαμε και για τον Καμάρα γιατί είναι πολύ άσχημο να παθαίνεις τραυματισμό πάνω που το είχε βρει με τα γκολ που είχε πετύχει στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια.

Του ευχόμαστε περαστικά να είναι σύντομα κοντά μας  και η νίκη ανήκει σε αυτόν»


ΕΡ: Που αφιερώνεις το πρώτο σου γκολ;;

ΑΠ: «Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον πατέρα μου πού με βλέπει από ψηλά και ελπίζω να τον κάνω υπερήφανο»

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε.. Συνέχισε να μας κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις σου..

Ο 21χρονος αμυντικός που φέτος διανύει μια εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε 8 ματς στην σούπερ λιγκ  έχοντας ένα γκολ (το χθεσινό), δυο κίτρινες κάρτες και 706 λεπτά συμμετοχής..


 

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 4:00 pm


ΤΩΡΑ - Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Συναγερμός στις αρχές. Κατα τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκονται κοντά του, διαπραγματευτές της Αστυνομίας. Άγνωστη προς το παρόν η αιτία της ενέργειας του 35χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 3:03 pm


Σεισμός πριν λίγο στην χώρα…


Μέγεθος: 3.9R
Επίκεντρο: 20 χλμ Βόρεια – Βορειοανατολικά του Πολύγυρου Χαλκιδικής
Εστιακό Βάθος: 5 χλμ

Πριν λίγο…

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός είχε Μέγεθος: 3.8R

Επίκεντρο: 34 χλμ Ανατολικά της Κω
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Το επίκεντρο εντοπίζεται περίπου 34 χλμ Ανατολικά της Κω

και επίσεις ακόμα ένας αισθητός σεισμός Μέγεθος:

Μέγεθος: 3.3R

Επίκεντρο: 52 χλμ Ανατολικά της Ρόδου
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές, με τους σεισμολόγους να παρατηρούν πάντως το φαινόμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:44 pm


Οι αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους - Ποτέ ξεκινούν κινητοποιήσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη στο υπουργείο.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα από την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα τον Πλατύκαμπο της Λάρισας, τα Φάρσαλα και τον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα.«Τη Δευτέρα να βγουν τα τρακτέρ στη Θεσσαλία ξεκινώντας το χορό των κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή των αγροτών της περιοχής ώστε τα άμεσα αιτήματα που έχουμε να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.

«Οι απαντήσεις που πήραμε όχι μόνο δεν μας ικανοποιούν, αλλά δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να μη στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με μια σειρά μέτρα που είναι αναγκαία, αλλά και να στηρίξει άλλα συμφέροντα σε βάρος των παραγωγών και των καταναλωτών», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε πως πολλά από τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την πλευρά της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων «έχουν ήδη επιλυθεί, κάποια άλλα βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και της επίλυσης και κάποια άλλα, θεωρώ, ότι είναι κάπως υπερβολικά για τις δεδομένες συνθήκες που έχει η οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία».


Ο κ. Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στην πολιτική του υπουργείου για το επόμενο χρονικό διάστημα που είναι η «μείωση του κόστους παραγωγής στο χωράφι», η οποία θα γίνει «είτε μέσω του πετρελαίου κίνησης είτε μέσω των εφοδίων ή μέσω της ενέργειας».

Τόνισε ότι αυτό που πρέπει να προσέξουν όλες οι πλευρές είναι «να μη δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς. Ξέρουμε ότι μετά από το 2010, όταν και η χώρα μπήκε στα μνημόνια, όλες οι κοινωνικές ομάδες, όλοι οι εργαζόμενοι, υπέστησαν μεγάλη πίεση. Δεν θα πρέπει να δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς μέσα στην κοινωνία. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα μας σαν πολιτεία».

Υπογράμμισε ότι από την πλευρά της πολιτείας γίνονται όλες οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουμε» και πρόσθεσε: «Όσο περνάει ο καιρός και η κατάσταση της οικονομίας βελτιώνεται, αφού βγήκαμε από τα μνημόνια, τόσο και οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας να στηρίξει είναι περισσότερες. Αυτό το είδαμε, ήδη, φέτος που καταφέραμε να στηρίξουμε την κτηνοτροφία, όσο και τους ροδακινοπαραγωγούς και τους καπνοπαραγωγούς, αλλά και ειδικές άλλες περιπτώσεις, και προχωράμε, ήδη, στη στήριξη και νέων καλλιεργειών και νέων προϊόντων, που έχουν ανάγκη μέσα στην καινούργια χρονιά».


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 12:00 pm


Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics]

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics] | Newsit.gr
Οι λέξεις της 17χρονης Δήμητρας προκαλούν συγκίνηση. Η μάχη που δίνει με τη λευχαιμία είναι συνεχής και σκληρή...
Ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Ένα συγκινητικό – ευχαριστήριο γράμμα έγραψε η 17χρονη Δήμητρα για την δωρεά ενός ζευγαριού στην Κλινική Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το ζευγάρι,  αποφάσισε αντί για μπομπονιέρες να δωρίσει τα χρήματα για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ και η 17χρονη λέει το δικό της ευχαριστώ.

Μία κίνηση που η Άννα και ο Μιχάλης, έκαναν με την καρδιά τους και που τόσο άγγιξε τις ευαίσθητες ψυχές των μικρών παιδιών. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να στείλουν το καλύτερο δώρο στους νεονύμφους αλλά και στο μωρό τους που βαφτίστηκε, το οποίο να τους συντροφεύει για πάντα στο νέο τους αυτό ξεκίνημα.

Δώρισαν μοναδικές ζωγραφιές. Η Δήμητρα ήθελε όμως να τους στείλει και ένα γράμμα στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματα της και οι σκέψεις της.

Το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας
«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μιά κίνηση ανεκτίμητης αξίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει! Με εκτίμηση Δήμητρα»

Πηγή: cretapost.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 am


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)


Δύο δημοφιλείς bloggers, οι οποίοι τα δύο τελευταία χρόνια ταξίδευαν ανά τον κόσμο, βρήκαντραγικό θάνατο, όταν έπεσαν από έναν γκρεμό στο Εθνικό Πάρκο Yosemite της Καλιφόρνια στις 24 Οκτωβρίου.

Ο εκπρόσωπος του πάρκου Jaime Richards, δήλωσε πως οι bloggers ήταν παντρεμένοι: "Ταυτοποιήθηκαν ως ο 29χρονος Vishnu Viswanath και η 30χρονη Meenakshi Moorthy. Και οι δύο είναι από την Ινδία και ζούσαν στις ΗΠΑ".Το ζευγάρι έπεσε από ύψος 243 μέτρων στο Taft Point. Το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είναι δημοφιλές στους τουρίστες που επιζητούν να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία με την ομολογουμένως εντυπωσιακή θέα.


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)
Πολλοί επισκέπτες πλησιάζουν στην άκρη του βράχου, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, καθώς δεν υπάρχει προστατευτικό.


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 am


Άγριος καυγάς στο Δοκίμι – Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργα και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργαΣυνελήφθη  τα ξημερώματα, στο Δοκίμι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διένεξη, χτύπησε έναν 36χρονο ημεδαπό με  μεταλλική βέργα στο σώμα του, προκαλώντας του σωματική βλάβη.Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 am


Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!

Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του διανύει ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το περασινό καλοκαίρι και έτσι πήρε μια δύσκολη απόφαση!

Μετά την αντιπαράθεση, που ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.

Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ' εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:56 am


Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια
Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια του Open TV!

Κατερίνα Καινούργιου, έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και δεν δίστασε να το μοιραστεί μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο παππούς της λαμπερής παρουσιάστριας, έφυγε από τη ζωή και εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:«Καλό παράδεισο παππού μου... παρότι κάποιοι θα πουν ότι ήσουν πλήρης ημερών, στα μάτια μας ήσουν ένας αιώνιος έφηβος... θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί...Έχουν αποτυπωθεί όλες, με υπερηφάνεια στις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων...Σ αγάπησα πιο πολύ απ όσο σου είπα και πιο πολύ απ όσο σου έδειξα ...θα σ έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου!απο σήμερα θα είσαι ο φύλακας αγγελος μας...σ ευχαριστώ για ολα...».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 8:00 pm


Δήμαρχος αντί για γκαζόν φύτεψε κατά λάθος κάνναβη

Δήμαρχος αντί για γκαζόν φύτεψε κατά λάθος κάνναβη
Μια επική αποτυχία του Δημάρχου της Μόσχας, ενθουσίασε τους χρήστες μαριχουάνας. Αναβαθμίζοντας το πράσινο γύρω από το δημαρχείο, υπήρξε ένα «μικρό πρόβλημα» Αντί για τον χλοοτάπητα που είχαν σχεδιάσει, γύρω από το Δημαρχείο, αναδύθηκαν 230 φυτά κάνναβης.

Το ατύχημα! συνέβη νότια της Μόσχας, κοντά στο σταθμό του μετρό Borisovo. Οι αρχές προσπαθούν να μάθουν με ποιο τρόπο οι σπόροι έφτασαν μέχρι εκεί.

Οι αρχές ψάχνουν να λύσουν το μυστήριο, και αναζητούν τους καταναλωτές που επωφελήθηκαν από αυτή τη λάθος φύτευση που έγινε εν αγνοία των υπαλλήλων του δημαρχείου.Την ιστορία αποκάλυψε δημοσιογράφος του Russia Today και τη χαρακτήρισε «ασυνήθιστη».

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 6:00 pm


Εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και αυνανiστηκε επάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες

Εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και αυνανiστηκε επάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ζαχαροπλαστείο της Σπάρτης.

Ένας άνδρας που προφανώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μπήκε ημίγυμνος σε άνα ζαχαροπλαστείο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια της πωλήτριας και των πελατών, αυνανiστηκε.

Η πωλήτρια μόλις συνειδητοποίησε τι γινόταν βγήκε έξω με κραυγές και καλούσε σε βοήθεια. Σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος συνέχιζε να αυτοικανοποιείται ακόμη και κατά τη διάρκεια που του περνούσαν τις χειροπέδες.α

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 4:00 pm


Έγινε Χαμος σε γάμο στην Άρτα – Η νύφη μέθυσε «έβγαλε στη φόρα» τα Απλυτα του γαμπρού και….!


Πανικό στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην δεξίωση γαμήλιας τελετής, στην Άρτα…

Όπως συνηθίζεται η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και όπως δεν… συνηθίζεται προέβη σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις!

Φαίνεται πως τα περίεργα γούστα του γαμπρού είχαν προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα νύφη, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού.

Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες… τακτικές του συζύγου της πλέον στο κρεβάτι.Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα η… προβληματική και παράξενη ¨προσωπική» ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια!

Αισίως και σε ολόκληρη την πόλη!

Πηγη daddy-cool.gr

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 2:00 pm


Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! (Βίντεο)

Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! (Βίντεο)
Είναι η στιγμή που ένας ιερέας σχεδόν πνίγει ένα κοριτσάκι 2 ετών την ώρα της βάπτισής του. Η βαναυσότητα με την οποία βουτάει το κεφάλι του παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα είναι σοκαριστική. Και θα το πληρώσει ακριβά.

Όλα έγιναν στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία. Ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι 2 ετών για να το βαπτίσει. Όμως, αυτό που αντικρίζουν φίλοι και συγγενείς είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Ο παπάς βουτάει με μανία το κεφάλι του παιδιού στο νερό, σπρώχνοντάς το βίαια και το παιδί φυσικά κατατρομαγμένο πλαντάζει στο κλάμα! Ο ιερέας έχει τέτοια μανία να βγάλει τον Σατανά μέσα από το μωρό που τουλάχιστον δυο φορές χτυπάει το κεφαλάκι του στα τοιχώματα της κολυμπήθρας! Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο ιερέας αναμένεται να περάσει από εκκλησιαστικό δικαστήριο και ακόμα και να τον καθαιρέσουν. Το σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που ο ιερέας κάνει αυτά τα πράγματα, κανείς από τους ενήλικους δεν παρεμβαίνει και μάλιστα κάποιοι ακούγονται να γελούν!

Το πιο σοκαριστικό ακόμα είναι ότι οι γονείς δεν είναι εκείνοι που κατέθεσαν εναντίον του ιερέα μάλιστα η μητέρα δήλωσε ότι είναι ευγνώμων σε εκείνον που βάφτισε την κόρη της. Ωστόσο, μια πιο θαρραλέα γυναίκα είπε ότι ο ιερέας την είχε σοκάρει λέγοντάς της ότι εκτός από τα νεογέννητα, τα υπόλοιπα παιδάκια πρέπει να «σπάνε» κατά την βάφτιση γιατί είναι μέσα τους ο Σατανάς!«Θυμάμαι πόσο φοβήθηκα ακούγοντας αυτές τις ανοησίες», είπε επί λέξει η γυναίκα. Το βίντεο φυσικά κυκλοφόρησε σε όλη τη Ρωσία και όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό η ρωσική εκκλησία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά του ιερέα.

Δείτε το βίντεο με την βάφτιση – βασανιστήριο

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:00 pm


Τον απέρριψε αλλά όταν πρόσεξε μια βασική λεπτομέρεια άρχισε να το ξανασκέφτεται – video

Βόλος: Τον απέρριψε αλλά όταν πρόσεξε μια βασική λεπτομέρεια άρχισε να το ξανασκέφτεται – video | Newsit.gr
Το βίντεο τραβήχτηκε στην παραλία του Βόλου και κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μια καλλονή γίνεται πρωταγωνίστρια...
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με ένα «κοινωνικό πείραμα» που λαμβάνει χώρα στην παραλία του Βόλου.

Ένας νεαρός φλερτάρει μία κοπέλα. Εκείνη αρνείται, αλλά μόλις βλέπει ότι το αγόρι που την πλησίασε μπαίνει σε πολυτελές αυτοκίνητο…. το ξανασκέφτεται.

Η Lamborghini κάνει όπως φαίνεται την κοπέλα να τον δει με άλλο μάτι. Οι εικόνες καταγράφονται από απόσταση αναπνοής και μαζί οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Το βίντεο που σαρώνει το διαδίκτυο

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 10:00 am


Νομός Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις και Νέα

Ο Θύμιος Γερολυμάτος υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στο δήμο Μεσολογγίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Θύμιος Γερολυμάτος υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στο δήμο Μεσολογγίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 11:09 pm


Περσεφόνη Πιστιόλη: "Άμεση εξαίρεση των μνημείων της Αιτωλοακαρνανίας από τη λίστα του Υπερταμείου" - ΑgrιnιοΝews.gr

Περσεφόνη Πιστιόλη: "Άμεση εξαίρεση των μνημείων της Αιτωλοακαρνανίας από τη λίστα του Υπερταμείου"  ΑgrιnιοΝews.gr

Η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Αλλαγής, Περσεφόνη Πιστιόλη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη συνέντευξη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 8:29 pm


Σε δυο στρατόπεδα δείχνει να είναι χωρισμένο το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. - Sinidisi.gr

Σε δυο στρατόπεδα δείχνει να είναι χωρισμένο το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.  Sinidisi.gr

Ιδιαιτέρως με την υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού σύμφωνα με πληροφορίες πολλά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 11:09 am


Αιτωλοακαρνανία: Θα διακινούσε κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες χασίς - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αιτωλοακαρνανία: Θα διακινούσε κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες χασίς  Πρώτο ΘΕΜΑ

Σε βάρος του 47χρονου δράστη, οι αστυνομικοί της Δίωξης σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 10:41 am


Με τρεις αθλητές στο Champions Night ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας (φωτο) - AgrinioPress

Με τρεις αθλητές στο Champions Night ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)  AgrinioPress

Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετέχει με τρεις αθλητές σε μία από τις καλύτερες διοργανώσεις ταλέντων kick boxing και πυγμαχίας, το Champions Night.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 9:53 pm


Στις 27 Ιανουαρίου η ετήσια γενική συνέλευση του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Στις 27 Ιανουαρίου η ετήσια γενική συνέλευση του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Το ΔΣ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του η οποία θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:15 pm


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες από 23 έως 27 Ιανουαρίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες από 23 έως 27 Ιανουαρίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας κοινοποίησε στα σωματεία – μέλη της το πρόγραμμα των αγώνων από 23 έως 27/1/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 1:17 pm


Αυτά τα μνημεία της Αιτωλοακαρνανίας φέρεται να διεκδικεί το Υπερταμείο - ΑgrιnιοΝews.gr

Αυτά τα μνημεία της Αιτωλοακαρνανίας φέρεται να διεκδικεί το Υπερταμείο  ΑgrιnιοΝews.gr

587 μνημεία και πολιτιστικά ακίνητα έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων τα οποία περιλαμβάνονται στα 10.119 που με απόφαση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 9:38 am


Αυτά είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Αυτά είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/1 σε αίθουσα του Ενωσιακού Γηπέδου Μεσολογγίου η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 8:41 pm


Απεβίωσε η μητέρα της πολιτευτού Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Γεωργίας Μπόκα - Sinidisi.gr

Απεβίωσε η μητέρα της πολιτευτού Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Γεωργίας Μπόκα  Sinidisi.gr

Έφυγε σήμερα σε ηλικία 75 ετών η Ξανθή Μπόκα,μητέρα της πολιτευτού της Ν.Δ, Γεωργίας Μπόκα και του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 1:36 pm


Καλεί στην πανελλαδική κινητοποίηση η Ένωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Καλεί στην πανελλαδική κινητοποίηση η Ένωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Διοίκηση της Ένωσης Οικοδόμων και Εργαζομένων στα συναφή Επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους οικοδόμους στην πανελλαδική κινητοποίηση που ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 7:00 pm


O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών νομού Αιτωλοακαρνανίας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του - Sinidisi.gr

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών νομού Αιτωλοακαρνανίας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  Sinidisi.gr

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 ώρα, 21:00, στο κέντρο Σταυροδρόμι στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 5:38 pm


Οι εργαζόμενοι της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν στην απεργία της 17ης Ιανουαρίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Οι εργαζόμενοι της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν στην απεργία της 17ης Ιανουαρίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Σ.Υ.Π.Ε.Α.) αποφάσισε σήμερα την συμμετοχή του στην αυριανή απεργία που ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 5:29 pm


Αιτωλοακαρνανία - Μεσολόγγι: Γερό μπάσιμο στο χάρτη της Ακτοπλοΐας! (ΗΧΗΤΙΚΟ) - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία - Μεσολόγγι: Γερό μπάσιμο στο χάρτη της Ακτοπλοΐας! (ΗΧΗΤΙΚΟ)  Sinidisi.gr

Μεσολόγγι - Αιτωλοακαρνανία: Γερό μπάσιμο στο χάρτη της Ακτοπλοΐας! Καθημερινά δρομολόγια (πρωί - απόγευμα) από τον ερχόμενο Μάιο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 4:47 pm


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς αγορές του εξωτερικού - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς αγορές του εξωτερικού  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 2:08 pm


Yδρογονάνθρακες: ξεκινά φέτος η σεισμική έρευνα στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Yδρογονάνθρακες: ξεκινά φέτος η σεισμική έρευνα στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε αύξηση παραγωγής και αποθεμάτων στοχεύει για το 2019 η Energean. Στο ερευνητικό πεδίο, η Energean μετέχει με 40% στις χερσαίες παραχωρήσεις των ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 11:38 am


«Λευκή επέλαση» για τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Sinidisi.gr

«Λευκή επέλαση» για τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  Sinidisi.gr

«Λευκή επέλαση» για τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας. Ο πάγος κατέστρεψε εσπεριδοειδή, κηπευτικά και ελιές. Μέχρι στιγμής στον ΕΛΓΑ έχουν υποβληθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 11:14 am


Τετάρτη: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Τετάρτη: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και σήμερα σε σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας.Συγκεκριμένα, διακοπή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:44 am


Πυροβόλησαν και σκότωσαν προστατευόμενα άγρια άλογα στον Στράτο Αιτωλοακαρνανίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν προστατευόμενα άγρια άλογα στον Στράτο Αιτωλοακαρνανίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Και τα τρία άλογα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και μισοφαγωμένα από αγρίμια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:42 am


Έκοψε την πίτα του ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Έκοψε την πίτα του ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και παρουσία πολλών Ηπειρωτών αλλά και φίλων, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την καθιερωμένη ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:11 am


Σκότωσαν άλογα στην Στράτο Αιτωλοακαρνανίας - Κοινωνία - BEST News

Σκότωσαν άλογα στην Στράτο Αιτωλοακαρνανίας - Κοινωνία  BEST News

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στην Στράτο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 5:30 am


Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Καλούμε τους συναδέλφους μας αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 8:38 pm


Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και της Ελεγκτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 8:26 pm


Mια διήγηση μας "μεταφέρει" στις ομορφιές των υγροτόπων της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Mια διήγηση μας "μεταφέρει" στις ομορφιές των υγροτόπων της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Mια διήγηση,που αναρτήθηκε από τον Γιάννη Ρουσόπουλου, μας μεταφέρει στις ομορφιές και τα «μυστικά» των υγροτόπων της Αιτωλοακαρνανίας. Αξίζει να την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 7:44 pm


Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Νέα πληρωμή για το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας μετά την εξέταση των ενστάσεων - Sinidisi.gr

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Νέα πληρωμή για το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας μετά την εξέταση των ενστάσεων  Sinidisi.gr

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι έχουν αποσταλεί στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 4:00 pm


Την Πέμπτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Την Πέμπτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της περιόδου 2018-2019.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 12:10 pm


Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Το Δ/Σ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Ν. Αιτωλ/νίας προσκαλεί στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του η οποία θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:35 am


Πετυχημένη και χρήσιμη η ημερίδα του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας για τις Πρώτες Βοήθειες - ΑgrιnιοΝews.gr

Πετυχημένη και χρήσιμη η ημερίδα του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας για τις Πρώτες Βοήθειες  ΑgrιnιοΝews.gr

Απόλυτα επιτυχημένη και ιδιαίτερα χρήσιμη υπήρξε η εκδήλωση για τις Πρώτες Βοήθειες που οργάνωσε στο Αγρίνιο ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 7:37 pm


Το Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κόβει την πίτα του - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Το Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κόβει την πίτα του - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Π. Τ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση Κοπής ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 5:28 pm


Τ.Ε. KKE Αιτωλοακαρνανίας: Αναβάλλεται η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα λόγω συζήτησης στη Βουλή - Sinidisi.gr

Τ.Ε. KKE Αιτωλοακαρνανίας: Αναβάλλεται η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα λόγω συζήτησης στη Βουλή  Sinidisi.gr

Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 5:27 pm


Τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο - AgrinioPress

Τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο  AgrinioPress

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει να εργάζεται για την πλήρη αποκατάσταση των προβλημάτων...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 5:02 pm


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης - Ειδήσεις - Επικαιρότητα - AgrinioTimes

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης - Ειδήσεις - Επικαιρότητα  AgrinioTimes

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη λειτουργία της Πλατφόρμας Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 3:25 pm


Ετήσια γενική συνέλευση και κοπή πίτας στις 20 Ιανουαρίου για τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Ετήσια γενική συνέλευση και κοπή πίτας στις 20 Ιανουαρίου για τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς» καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή 20 ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 2:27 pm


Ποιοι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας δεν στέλνουν στοιχεία για τα αδέσποτα τους - AgrinioPress

Ποιοι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας δεν στέλνουν στοιχεία για τα αδέσποτα τους  AgrinioPress

κανέναν άλλος δήμος της Αιτωλοακαρνανίας δεν έχει προς το παρόν ενδιαφερθεί να αποστείλει στοιχεία για την κατάσταση των αδέσποτων.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 11:23 pm


Κοπή πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αιτωλοακαρνανίας. prosklisi. «Επιμένει» το χιόνι στο Καρπενήσι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO) · Twitter Facebook ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 9:31 pm


Βράδυ Σαββάτου: Ποια η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Βράδυ Σαββάτου: Ποια η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Συνεχίζονται κι απόψε τα προβλήματα σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, κυρίως λόγω πάγου στο οδόστρωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 7:25 pm


ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αιτωλοακαρνανίας: «αυταρχισμός και βαρβαρότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- 24ωρη απεργία τη Δευτέρα» - AgrinioPress

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αιτωλοακαρνανίας: «αυταρχισμός και βαρβαρότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- 24ωρη απεργία τη Δευτέρα»  AgrinioPress

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αιτωλοακαρνανίας – Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καταδικάζει τον τρόπο καταστολής της διαδήλωσης των εκπαιδευτικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 1:46 pm


Κοπή πίτας για την Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Κοπή πίτας για την Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Πρόσκληση σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας. afisa. «Φούσκωσε» ο Εύηνος (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ) ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


Η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για τις κατανομές σε βοσκοτόπια - ΑgrιnιοΝews.gr

Η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για τις κατανομές σε βοσκοτόπια  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, Στέφανος Νικολόπουλος, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους σχετικά με τις κατανομές σε βοσκοτόπια...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας: «Εργοδοτικό έγκλημα» ο θάνατος εργαζόμενου σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα - AgrinioPress

ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας: «Εργοδοτικό έγκλημα» ο θάνατος εργαζόμενου σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα  AgrinioPress

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ προς τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 9:45 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ευρωπαϊκά προγράμματα προώθησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων EU Gateway 2019 - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ευρωπαϊκά προγράμματα προώθησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων EU Gateway 2019  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα προώθησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων EU Gateway ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 5:00 pm


Προβλήματα στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας λόγω κατολισθήσεων - AgrinioPress

Προβλήματα στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας λόγω κατολισθήσεων  AgrinioPress

Προβλήματα και σήμερα σημειώνονται σε επαρχιακούς δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας, με ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου να είναι μάλιστα κλειστά λόγω ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Παραμένουν οι δυσχέρειες σε δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Παραμένουν οι δυσχέρειες σε δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Παραμένουν οι δυσχέρειες στον επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας εξαιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας και του παγετού. Σύμφωνα με την ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 8:40 am


Μαγευτικό χιονισμένο τοπίο στην Φλωριάδα ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO) - Sinidisi.gr

Μαγευτικό χιονισμένο τοπίο στην Φλωριάδα ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)  Sinidisi.gr

Υπέροχη διαδρομή μέσα στο χιόνι, στον παγωμένο ορεινό Βάλτο και συγκεκριμένα στην Φλωριάδα (η διαδρομή είναι Παλαιά Φλωριάδα – Λιάσκοβο – Χρυσοράχη.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 9:30 pm


Ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες οργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες οργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας «Σκοπευτής» διοργανώνει στο σινεμά Ετουάλ, ημερίδα ανοιχτή στο ευρύ κοινό, με θέμα τις πρώτες βοήθειες.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Απαγόρευση κυνηγιού - ΕΡΤ

Αιτωλοακαρνανία: Απαγόρευση κυνηγιού  ΕΡΤ

Με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Αιτωλοακαρνανίας είναι σε ισχύ η απαγόρευση του κυνηγιού σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Η σχετική ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Το ύστατο «χαίρε» στον ευπατρίδη Γιώργο Κουτσουβέλη από το Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Το ύστατο «χαίρε» στον ευπατρίδη Γιώργο Κουτσουβέλη από το Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Αγνός και ασυμβίβαστος αγωνιστής, σεμνός, δημοκράτης, απλός και κοινωνικός ως άνθρωπος. Ο εκλιπόντας Γιώργος Κουτσουβέλης ήταν ένα από τα ιστορικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα 79ου ΠΜΔ στα μαθηματικα "Θαλής" Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Αποτελέσματα 79ου ΠΜΔ στα μαθηματικα "Θαλής" Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα απο το 79o Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Θαλής» που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Ποιοι θα διεκδικήσουν τους δήµους της Αιτωλοακαρνανίας - Αιχμή News - Αιχμή

Ποιοι θα διεκδικήσουν τους δήµους της Αιτωλοακαρνανίας - Αιχμή News  Αιχμή

Αρκετοί έχουν ήδη ανακοινώσει, αναµένονται και άλλοι. Ποιοι θα διεκδικήσουν τους δήµους της Αιτωλοακαρνανίας. Σχετικά άρθρα. Υποψήφιος Δήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 11:53 am


Εφυγε από τη ζωή ο Φάνης Κακριδής- Συλλυπητήρια Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Εφυγε από τη ζωή ο Φάνης Κακριδής- Συλλυπητήρια Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, κατέχοντας θέση ομότιμου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο σπουδαίος φιλόλογος Φάνης Κακριδής, υιός του ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Σε κοπή πίτας καλεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Σε κοπή πίτας καλεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας καλεί, τα επίτιμα μέλη, τα ενεργά μέλη του και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, στην κοπή ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Κόβει την πίτα του ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι - ΑgrιnιοΝews.gr

Κόβει την πίτα του ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας καλεί στον ετήσιο χορό - κοπή πίτας του στο κοσμικό κέντρο "Αλίκυρνα" Γκιούσας στο Μεσολόγγι...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέος νόμος για τις συσκευασίες και την ανακύκλωση σε ισχύ στη Γερμανία - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέος νόμος για τις συσκευασίες και την ανακύκλωση σε ισχύ στη Γερμανία  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του που εξάγουν ή προτίθενται να εξάγουν προϊόντα τροφίμων & ποτών στην Γερμάνια.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Μπορεί να είναι κοντά μας ο 8ος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας; - AgrinioPress

Μπορεί να είναι κοντά μας ο 8ος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας;  AgrinioPress

Ενώ γίνεται μέγας χαμός με τους ΑΝΕΛ και τι θα κάνουν με την Συμφωνία των Πρεσπών- και άρα με το αν θα μείνει ευσταθής η κυβέρνηση-

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Πληρωμή για τις «Σπάνιες Φυλές» στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Πληρωμή για τις «Σπάνιες Φυλές» στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Δ.Α.Ο.Κ. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης των καταστάσεων της δράσης 3.1- πρόγραμμα Σπάνιων ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας - AgrinioVoice

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας  AgrinioVoice

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία και που χρειάζονται αλυσίδες. Παρά την ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών, δεν μειώνονται ιδιαίτερα τα προβλήματα μετακίνησης ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Την βασιλόπιτα κόβει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Την βασιλόπιτα κόβει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρναίας "ΕΝΑ" διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 8:27 am


Οργανώνουν τις δράσεις τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας- συλλαλητήριο στην Αμφιλοχία στις 30/1 - AgrinioPress

Οργανώνουν τις δράσεις τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας- συλλαλητήριο στην Αμφιλοχία στις 30/1  AgrinioPress

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων στην Κυψέλη Αγρινίου.Στη σύσκεψη κάλεσε η Ομοσπονδία.

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Πρωί Σαββάτου: ποια η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Πρωί Σαββάτου: ποια η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία», με χιόνι, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους.Το πέρασμα του χιονιά έχει δημιουργήσει.

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Παγετός σε πολλές περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας - Zougla

Παγετός σε πολλές περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας  Zougla

Ο παγετός έχει καλύψει μεγάλος μέρος της Αχαΐας, λέει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Δυτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας – Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αντιπεριφέρειας (φωτο) - AgrinioPress

Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας – Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αντιπεριφέρειας (φωτο)  AgrinioPress

Στο μέτωπο της κακοκαιρίας, στην ορεινή Ναυπακτία, βρέθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά όπου..

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Δωρεά μελιού από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Δωρεά μελιού από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας στηριζόμενος από την αγάπη και τις προσφορές των μελών του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου της μαρίνας Μεσολογγίου - AgrinioPress

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου της μαρίνας Μεσολογγίου  AgrinioPress

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει την υπογραφή της τροποποίησης της περιβαλλοντολογικής μελέτης της μαρίνας Μεσολογγίου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Καιρός: Χιονίζει στα ορεινά της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας – Που διακόπηκε η κυκλοφορία! - Newsit

Καιρός: Χιονίζει στα ορεινά της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας – Που διακόπηκε η κυκλοφορία!  Newsit

Σε εξέλιξη είναι οι έντονες χιονοπτώσεις σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος Πολιτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Αναγνώστης Μοναρχίδης: Ο Ψαριανός πρώτος Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Αναγνώστης Μοναρχίδης: Ο Ψαριανός πρώτος Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Toυ Λίνου Υφαντή,. Η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας υπήρξε ως αυτοδιοικητικός θεσμός αμέσως μετά την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους. Ως πρώτος ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Επί ποδός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για την αποκατάσταση των προβλημάτων - AgrinioPress

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Επί ποδός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για την αποκατάσταση των προβλημάτων  AgrinioPress

Μετά την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων των τελευταίων ωρών, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό της Π.Ε. Ατωλ/νίας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Η "Σοφία" έντυσε στα λευκά μεγάλο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας (φωτό) - ΑgrιnιοΝews.gr

Η "Σοφία" έντυσε στα λευκά μεγάλο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας (φωτό)  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο χιονιάς επελαύνει και στην Αιτωλοακαρνανία έχοντας ντύσει στα λευκά μεγάλο τμήμα του Νομού. Από το περασμένο βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας η ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Υπέροχες εικόνες από το χιονισμένο Ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Υπέροχες εικόνες από το χιονισμένο Ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Η Άνω Χώρα Ναυπακτίας βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων και «ντύθηκε» στα λευκά και οι εικόνες που προσφέρει, είναι απλά, υπέροχες. Τα πέτρινα σπιτάκια.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: που διακόπηκε η κυκλοφορία, που είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων (νεώτερη ενημέρωση) - ΑgrιnιοΝews.gr

Αιτωλοακαρνανία: που διακόπηκε η κυκλοφορία, που είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων (νεώτερη ενημέρωση)  ΑgrιnιοΝews.gr

Σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων σε αρκετά σημεία της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σε ορισμένους δρόμους.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ανακοίνωση για την σύσκεψη του Σαββάτου - Απόψεις - AgrinioTimes

Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ανακοίνωση για την σύσκεψη του Σαββάτου - Απόψεις  AgrinioTimes

Συνάδελφοι αγρότες - κτηνοτρόφοι, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, οι Αγροτικοί Σύλλογοι της περιοχής καλούν σε σύσκεψη το ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο του Φάνη Κακριδή - Άλλες Ειδήσεις - AgrinioTimes

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο του Φάνη Κακριδή - Άλλες Ειδήσεις  AgrinioTimes

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του διακεκριμένου καθηγητή Κλασσικής Φιλολογίας Φάνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Καιρός: Στην κατάψυξη και η Δυτική Ελλάδα – Τα προβλήματα στους δρόμους Αχαϊας και Αιτωλοακαρνανίας! - Newsit

Καιρός: Στην κατάψυξη και η Δυτική Ελλάδα – Τα προβλήματα στους δρόμους Αχαϊας και Αιτωλοακαρνανίας!  Newsit

Ο καιρός δείχνει τις... διαθέσερις του. Χιονοπτώσεις και παγετός προκαλούν προβλήματα Ποιοι δρόμοι της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας είναι κλιεστοί.

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Ανασταίνεται η υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας - Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Ανασταίνεται η υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας - Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Το έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης Λευκάδας με σύμβαση παραχώρησης, ώστε να αντικατασταθεί η σημερινή πλωτή γέφυρα με υποθαλάσσια σήραγγα, ανασταίνει.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στον δρόμο Καλλιθέα-όρια Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στον δρόμο Καλλιθέα-όρια Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Στην οδό Καλλιθέα-όρια Αιτωλοακαρνανίας(κοντά στο Λαμπίρι),άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή τα μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από χθες.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Σε ποιες περιοχές των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας υπάρχουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας - HuffPost Greece

Σε ποιες περιοχές των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας υπάρχουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας  HuffPost Greece

Το κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία κυρίως του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αχαΐας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Προβλήματα από το χιονιά σε Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία - Newsbeast.gr

Προβλήματα από το χιονιά σε Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία  Newsbeast.gr

Προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Βαθιά οδύνη στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του Κώστα Τασούλη - AgrinioPress

Βαθιά οδύνη στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του Κώστα Τασούλη  AgrinioPress

Βαθιά οδύνη στους μηχανικούς της Αιτωλοακαρνανίας έχει προκαλέσει το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 36χρονου Κώστα Τασούλη, στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Περίπατος του Ομήρου με "τεσσάρα" κόντρα στον Ναυπακτιακό - ΑgrιnιοΝews.gr

Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Περίπατος του Ομήρου με "τεσσάρα" κόντρα στον Ναυπακτιακό  ΑgrιnιοΝews.gr

Ευρεία νίκη και πρόκριση με 4-0 στην ημιτελική φάση στο Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί του Ναυπακτιακού Αστέρα...

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


«Κυνηγός» χαλκού ρήμαξε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

«Κυνηγός» χαλκού ρήμαξε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη του ενώ ερευνούσαν το πλιάτσικο στον υποσταθμό.

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Μειωμένη η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ αυξημένη στα ταξί - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Μειωμένη η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ αυξημένη στα ταξί  Sinidisi.gr

Πτώση έως 15% καταγράφεται μέχρι στιγμής στο υπεραστικό ΚΤΕΛ σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη εορταστική περίοδο. Αύξηση 10% στα ραδιοταξί του ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Στους "4" η ΑΕΜ - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου - ΑgrιnιοΝews.gr

Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Στους "4" η ΑΕΜ - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου  ΑgrιnιοΝews.gr

Την πολύ καλή της πορεία συνεχίζει η ΑΕΜ που επικράτησε με σκορ 0-3 της Μεδεών στην Κατούνα και προκρίθηκε στους "4" για το Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Προημιτελική φάση Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας: Πέρασαν τα φαβορί - AgrinioPress

Προημιτελική φάση Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας: Πέρασαν τα φαβορί  AgrinioPress

Η ΑΕΜ και ο Αμβρακικός Λουτρού δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Μεδεώνος Κατούνας και Ακαδημίας Ευηνοχωρίου αντίστοιχα...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Αποτελέσματα προημιτελικής φάσης κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 18-19 - Sinidisi.gr

Αποτελέσματα προημιτελικής φάσης κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 18-19  Sinidisi.gr

Αποτελέσματα προημιτελικής φάσης κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 18-19. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Με σημαντικές απουσίες στην Κατούνα η ΑΕΜ - ΑgrιnιοΝews.gr

Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Με σημαντικές απουσίες στην Κατούνα η ΑΕΜ  ΑgrιnιοΝews.gr

Με προπόνηση την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στην Κατούνα...

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2018 | 10:00 am


Τηλεοπτική σειρά με άγνωστα ιστορικά στοιχεία της Αιτωλοακαρνανίας περιμένει έγκριση της ΕΡΤ - ΑgrιnιοΝews.gr

Τηλεοπτική σειρά με άγνωστα ιστορικά στοιχεία της Αιτωλοακαρνανίας περιμένει έγκριση της ΕΡΤ  ΑgrιnιοΝews.gr

Ένα σύνολο άγνωστων ή όχι πολύ γνωστών στο ευρύ κοινό ιστορικών γεγονότων που συνδέονται με τον νομό μας... Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2018 | 10:00 am


Ερώτηση Καραγκούνη για τη μείωση παραγωγής εσπεριδοειδών στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Ερώτηση Καραγκούνη για τη μείωση παραγωγής εσπεριδοειδών στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2018 | 10:00 am


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 5 και 6 Ιανουαρίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 5 και 6 Ιανουαρίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, κοινοποίησε στα σωματεία – μέλη της το πρόγραμμα αγώνων από 5 έως 6/1/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας στο 10ο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do "Kim e Liu" - ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας στο 10ο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do "Kim e Liu"  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο 10ο Επετειακό Αγωνιστικό Φεστιβάλ Tae Kwon Do "Kim e Liu", στην Αθήνα στις 21-23 Δεκεμβρίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέες Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ για την στήριξη των επιχειρήσεων - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέες Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ για την στήριξη των επιχειρήσεων  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι προκηρύχθηκαν δυο (2) νέες δράσεις στα πλαίσια του Επιχειρησιακού.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Τα έθιμα των Χριστουγέννων σε Αιτωλοακαρνανία - Πελοπόννησο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα έθιμα των Χριστουγέννων σε Αιτωλοακαρνανία - Πελοπόννησο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα χριστόψωμα, τα κεράσματα, τα λαλάγια, το τσιγαρισμένο χοιρινό κρέας, το πάτημα της πέτρας, καθώς και τα φαγητά στην κρήνη για τις Μοίρες, είναι μερικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


Ανδρέας Τσώλης: Γιατί θέλησα να αναλάβω τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Ανδρέας Τσώλης: Γιατί θέλησα να αναλάβω τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Ο Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ανδρέας Τσώλης, με ανακοίνωσή του, απευθύνεται στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά από.

Δημοσιεύθηκε στις 24 December 2018 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε συγχωριανό του με σιδερολοστό - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε συγχωριανό του με σιδερολοστό  Πρώτο ΘΕΜΑ

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, κατά την διάρκεια έντονου καβγά μεταξύ ενός 45χρονου και ενός 53χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 December 2018 | 10:00 am


Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ενόψει εορτών - AgrinioPress

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ενόψει εορτών  AgrinioPress

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τα δρομολόγια ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας διαμορφώνονται ως εξής:Από 21/12/2018.

Δημοσιεύθηκε στις 22 December 2018 | 10:00 am


Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας έκανε γνωστό στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της την Τρίτη 18/12/19 αποφασίστηκε η κλιμάκωση του τον αγώνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Φιλικοί ιστότοποι: