Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φωκίδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τάσος Φλώρος: παραιτηθείτε κ. Καπεντζώνη από την διεκδίκηση του Δήμου! Θα είναι η μεγάλη και η μοναδική προσφορά στην Δωρίδα...


Αποτέλεσμα εικόνας για τασος φλωρος

   Με έκπληξη ακούσαμε τον Δήμαρχο Δωρίδας, σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του, στην Καθ/νή Φωκίδας, να καλεί και να εκλιπαρεί τους Δωριείς να τον επανεκλέξουν, γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ, κινδυνεύει το μέλλον της Δωρίδας.

   Ποίο μέλλον κύριε Δήμαρχε; Μιλήστε μας λίγο για τα οκτώμισι χρόνια που πέρασαν. Αν σας ζητούσαμε να συντάξετε Έκθεση Πεπραγμένων των δύο θητειών σας, τι θα γράφετε; Πέραν της συλλογής σκουπιδιών και του κλαδέματος, ορισμένων δένδρων σε ορισμένα χωριά, ποια είναι τα σημαντικά έργα που κάνατε; 
   
  Ενδιαφερθήκατε για να καθαρίσετε το πόσιμο νερό, σε υδρεύσεις του τ. Δήμου Ευπαλίου, όπου πολλά χωριά πίνουν λάσπη; Καθαρίζατε έγκαιρα τις παραλίες εν όψει θερινής σαιζόν; 
  Εξωραϊσατε καθόλου αυτές τις παραλίες, με παρεμβάσεις σας για προσέλκυση επισκεπτών; Ξέρετε π.χ. πως στις καλύτερες παραλίες δεν υπάρχουν τουαλέτες για τους ελεύθερους κολυμβητές; 
   Ξέρετε πως μετά τον υποτυπώδη και μοναδικό καθαρισμό των πλάζ, πέραν των, ακόμη, χωματόδρομων η κατάσταση θυμίζει χωματερή; Ενδεικτικά είναι, όσα σήμερα αναφέρουμε και ρωτάμε. 
  Ποιό διακύβευμα κύριε Δήμαρχε; Τα είκοσι δήθεν εκατομμύρια που θα. θα. θα πάρετε; Βεβαίως έχετε δικαίωμα να δηλώνετε ό,τι θέλετε, αλλά πέστε μας. Τι θα κάνετε τώρα, αν εκλεγείτε, που δεν κάνατε τα οκτώ χρόνια; 
  Κάνατε κάτι για να βελτιωθεί ο κοινωνικός μισθός των κατοίκων; Υποστηρίξατε την πρωτογενή παραγωγή; Αναδείξατε έστω και ένα καινοτόμο προϊόν που θα πήγαζε από το φυσικό πλούτο της Δωρίδας;
   Απ' ότι γνωρίζουμε, ταξιδέψατε σε Δήμους της Ευρώπης. Γιατί δεν αντιγράψατε έστω και μία-μισή ιδέα στα μέτρα τα δικά μας; 
  Έχετε όραμα κύριε Δήμαρχε, για τη Δωρίδα και ποιο είναι; Εάν εκλεγήκατε για να διανέμετε την πάλαι ποτέ ΣΑΤΑ και τα χρήματα που έρχονται από τον εθνικό προϋπολογισμό , τότε η Δωρίδα δεν χρειάζεται Δήμαρχο. Λογιστή χρειάζεται. Οι μάνατζερς κύριε Δήμαρχε, επιλέγονται ή εκλέγονται για Μηχανοδηγοί στην ταχεία που ηγούνται. 
  Εάν δεν υπάρχει, κάθε χρήση, μπίζνες πλαν, περιχαρακωμένο στο χρόνο, τότε δεν προχωρά τίποτε. Οκτώ χρόνια κύριε Δήμαρχε είναι πολύς χρόνος. Η εποχή μας τρέχει με χίλια. 
  Τα πάντα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Εσείς γιατί αφήσατε τόσα χρόνια να πάνε χαμένα; Γιατί βάλατε τη Δωρίδα σε χειμερία νάρκη; Θα μπορούσατε έστω και τώρα να ωφελήσετε τη Δωρίδα. 
  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ κ.Δήμαρχε από την διεκδίκηση του Δήμου. Μην εκτίθεστε. 
  Θα είναι η μεγάλη και η μοναδική προσφορά στη Δωρίδα. Αφήστε τα κοινά στους άλλους συνδυασμούς. Αφήστε να ανθίσουν νέες δυνάμεις. 
 Είναι καλό για τον τόπο. 

              


Γιώργος Κωσταράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Συνδυασμού κ.Φλώρου Τάσου

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 8:36 pm


Αδειάζει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ... στηρίζει Μέγκο στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Δελφών...


 Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικες εκλογες 2019

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΑΛ ΠΑΝΟΥ ΜΙΣΕΡΛΗ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»,
 ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΚΟ 


    Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής διαβούλευσης (Κίνημα Αλλαγής, Σύριζα, Πολίτες στο Προσκήνιο) για κοινή κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσω κι εγώ την προσωπική μου προτίμηση για το δημοτικό συνδυασμό που επιθυμώ να στηρίξω στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

    Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, εάν ειλικρινά αγωνιζόμαστε ενωμένοι για μια τετραετία, προς όφελος του τόπου μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. 

   Ωστόσο κάποιοι ανομολόγητοι επιτήδειοι, ή υπονομευτές, ή αργοκίνητα σαΐνια, ή σνομπαριστές, φαίνεται ότι κράτησαν καλά κραταιό το αντιδραστικό τους μέτωπο, για μια «επιλεκτική συμμαχία» που δεν τελεσφόρησε. 
  Προσωπικά δεν έχω ενοχές, ούτε ευθύνομαι για παραλήψεις, όμως αισθάνομαι πικρία αφού το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σήμερα είναι η δεύτερη τετραετία που προσκρούει στη δυνατότητα που διατηρεί να ηγηθεί ευρύτερης συνεργασίας σε αυτοδιοικητικές εκλογές, ή ακόμη και αυτόνομης καθόδου. 
   Γι’ αυτό, χωρίς άλλη σκέψη, σήμερα επιθυμώ να επιβεβαιώσω τη στήριξή μου, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στην αυτοδιοικητική κίνηση των «Πολιτών στο Προσκήνιο» των οποίων οι εκπρόσωποι είναι άτομα διεκδικητικά και απόλυτα ενεργά , ειδικά στην προοπτική ανάπτυξης και την προστασία του περιβάλλοντος , θέματα που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και προσωπικά. 
    Εξ’ άλλου, οι «Πολίτες στο Προσκήνιο», στη διάρκεια της διαβούλευσης, παρέμειναν στον εποικοδομητικό διάλογο συνεργασίας μας χωρίς να δειλιάσουν από «τζατζαρίσματα» και περιχαρακώσεις. 
   Στη Νομαρχιακή μας Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ευτυχώς δεν υπάρχουν κρούσματα μωροφιλοδοξίας , εσωστρέφειας και ιδεολογικής νοσηρότητας. Αλλά είμαστε εδώ παρόντες και παρακολουθούμε από απόσταση τους αγοραίους σαλτιμπάγκους που βγάζουν φλόγες από το στόμα τους ή καταπίνουν σπαθιά ! 
  Όμως , είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέμβουμε και να συνεισφέρουμε δυναμικά και δημιουργικά στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας – και δεν αφορούν μόνο σε φανφαρονισμούς, χορούς και τραγούδια!

   Προς το παρόν, στο οπτικό μας τοπίο κυριαρχεί ο αλληλοσπαραγμός των δύο δημοτικών συνδυασμών της δεξιάς παράταξης, έως ότου οι πολίτες του Δήμου Δελφών καταλάβουν ότι δεν θα έχουν χάσει τίποτα, χωρίς αυτούς. 

  Ο Γραμματέας
 της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Φωκίδας 
Πάνος Μισερλής

Πηγή: epikourositeas

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 8:32 pm


Μία μοναδική εκδήλωση στο ΕΠΚΕΔ!! παρουσία της κόρης του Χάρυ Μπελαφόντε και με την παρουσίαση της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, η βραβευμένη ταινία για την ζωή του διάσημου τραγουδιστή...


 Χάρυ Μπελαφόντε “Sing you Song” 
 Μία μοναδική εκδήλωση-προβολή για τη μουσική και το όραμα ενός ανθρώπου και μίας εποχής! 

  Παρουσία της κόρης του, Τζίνα Μπελαφόντε Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών 28 Μαρτίου 2019, ώρα έναρξης 19:30 είσοδος ελεύθερη «Η ιστορία ενός ανθρώπου που πρέπει να περάσει από γενιά σε γενιά.» 
  
  Μία σπάνια βραδιά αφιερωμένη στην δύναμη του ανθρώπου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση- προβολή της βραβευμένης ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του διάσημου τραγουδιστή, Χάρυ Μπελαφόντε που οργανώνει το World Human Forum την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, στους Δελφούς. 

  Η προβολή θα γίνει παρουσία της κόρης του Τζίνα Μπελαφόντε που θα συνομιλήσει με το κοινό, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος και Συνιδρύτρια του World Human Forum που θα μιλήσει για την σύγχρονη θέση των Δελφών στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και την ανάγκη να μπει ξανά ο άνθρωπος στο επίκεντρο. 

  Στην εκδήλωση συμμετέχει η Παιδική & Νεανική Χορωδία Ωδείου Άμφισσας υπό την διεύθυνση της Ελένης Ιντέρνου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κέρασμα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξή του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. 

  Η ταινία με τίτλο “Sing your Song” –“Τραγούδησε τον Σκοπό σου” παράλληλα με την καλλιτεχνική πορεία του Χάρυ Μπελαφόντε, αναδεικνύει μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του. Ρόμπερτ Ρέντφορντ:
  Αυτήν του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τόσο στην Αμερική όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Στενός φίλος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και των Τζον και Μπόμπυ Κένεντυ, ακόμη και σήμερα, στα 90 του χρόνια, αγωνίζεται κατά της βίας και των ανισοτήτων στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους: «ο καθένας μας έχει τη δύναμη να τραγουδήσει τον δικό του σκοπό».

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 11:23 pm


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών ο Μ. Πληροφορικής Πάνος Κυριάκης...


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Πάνος  Κυριάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Ιτέας
Πτ. Πληροφορικής ( Μπολόνια – Ιταλία)

Φίλες και φίλοι


   Έχοντας βιώσει τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, αισθάνομαι πιο  έντονα την στασιμότητα, την εγκατάλειψη και τον μαρασμό του τόπου μας.
    
 Επιζητώντας την ανατροπή στα κοινά και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών μας, αποφάσισα να προσφέρω την εμπειρία και την ενέργειά μου σε μια δυναμική προσπάθεια.
       
  Με χαρά είδα την ελπιδοφόρα υποψηφιότητα του Γιώργου Δρακάκη με τον Συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία».  Είδα νέους ανθρώπους, έμπειρους αγωνιστές, αισιόδοξους και χαμογελαστούς αυτοδιοικητικούς. Έτοιμους για προσφορά.

     Αποφάσισα να συνταχθώ μαζί τους με στόχο να διώξουμε την απογοήτευση και να γεμίσουμε και πάλι ελπίδα για το αύριο.  Σιωπηλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς καμία ιδιοτέλεια.
    
  Το όνειρο μου είναι η ανάπτυξη των παραγωγικών τομέων με τις νέες τεχνολογίες.
   
   Ελάτε να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να προοδεύσει ο τόπος μας και οι οικογένειες μας.

   Ας ανατρέψουμε όλοι μαζί το κατεστημένο!Πάνος  Κυριάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δημοτικής Ενότητας  Ιτέας
Πτ. Πληροφορικής ( Μπολόνια – Ιταλία)

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 10:55 pm


Παρέμβαση των υποψηφίων της Μπατζελή για τους οδικούς άξονες στην Φωκίδα: Όχι άλλες έωλες υποσχέσεις, όπως του Μπακογιάννη που άφησε τα έργα στα «αζήτητα»…

Ανακοίνωση 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ"

 για την τύχη των οδικών αξόνων στη ΦΩΚΙΔΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ 
 ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ 
«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» 


  Αγαπάμε τον τόπο μας όσο και εσείς. 


   Θέλουμε με τη δουλειά μας και τις παρεμβάσεις μας να υπάρξει όφελος για το κοινό καλό.
Με την σημερινή παρέμβαση μας  επισημαίνουμε, ξανά, μια ουσιαστική αδικία προς την Φωκίδα τα τελευταία χρόνια, από τους έχοντες την ευθύνη σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο, για τον αποκλεισμό της ΦΩΚΙΔΑΣ από έργα δημόσιων υποδομών – οδικών αξόνων.
Και στα μεγάλα οδικά έργα του Αναθεωρημένου ΕΣΠΑ 2014-2020, δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά σε πρόβλεψη για έργο οδικού άξονα, είτε για την Διαγώνιο ,(ΑΞΟΝΑΣ ΜΠΡΑΛΟΣ – ΑΝΤΙΡΙΟ)  είτε για την οδό προς  Λιδωρίκι,  στη ΦΩΚΙΔΑ.
Δεν θα ανεχθούμε τον αποκλεισμό του Νομού. Δεν δικαιούμαστε να μεταφέρουμε την ευθύνη μας απέναντι στην επιχειρηματικότητα του νομού και στις ευκαιρίες για ανάπτυξη, σε στείρα αντιπαράθεση, αλλά δεν θα δεχθούμε και καμιά ακύρωση στον τόπο μας λόγω αδιαφορίας των υπευθύνων.
Ζητούμε τα αυτονόητα:
1.1. ΑΞΟΝΑΣ ΜΠΡΑΛΛΟΣ - ΑΝΤΙΡΙΟ
Να ενταχθεί στον Εθνικό και Περιφερειακό σχεδιασμό, κύρια με την πρόβλεψη της επόμενης προγραμματικής περιόδου, η σταδιακή υλοποίηση τμημάτων του άξονα "Μπράλλος - Άμφισσα -Ιτέα - Άγιος Νικόλαος", για τον οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και έχουν εγκριθεί περιβαλλοντικοί όροι.

   Όχι άλλες έωλες υποσχέσεις, όπως αυτή του κ. Μπακογιάννη, που από το 2017, μας ενημέρωνε για διάθεση πίστωσης 12 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για μικρό τμήμα του έργου. Επί της ουσίας όμως ,το έργο έμεινε στα «αζήτητα» . Διαβάζουμε «πανηγυρικές ανακοινώσεις»  από την Περιφέρεια , για βελτιώσεις σε τμήματα οδοποιίας, όταν, αυτές αποτελούν βασική υποχρέωση οδικής ασφάλειας και όχι νέα έργα.
Μας προβληματίζει ιδιαίτερα που η Περιφέρεια, εδώ και μια πενταετία, δεν έφερε το απαιτούμενο αποτέλεσμα από τη συνεργασία της με το Υπ. Υποδομών, αλλά και ότι δεν ασκήθηκε καν πίεση για χρηματοδότηση μέσω των εκπτώσεων από άλλα έργα, την στιγμή που υπάρχουν ακόμη και οι πίνακες απαλλοτριώσεων για το τμήμα Τριταία – Αγ. Σπυρίδωνα. Μας προβληματίζει ότι για το έργο δεν δραστηριοποιήθηκε ο Βουλευτής του Νομού και δεν κατατέθηκε καν κοινοβουλευτικός έλεγχος.  
Εμείς, ως πρόσωπα και ως Παράταξη, θα κάνουμε αυτό καλά ξέρουμε, το καθήκον μας  - και είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι αποτελέσματα θετικά θα φέρουμε. 
Γνωρίζουμε πως  αν και άλλα χρόνια περάσουν χωρίς χρηματοδότηση επί του τμήματος Μπράλλος - Αντίρριο η κατάσταση αυτή - το ότι δεν είμαστε στο χάρτη, στο σχεδιασμό μεγάλων έργων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  στις χρηματοδοτήσεις- θα παγιωθεί. 
Δεν θα δεχθούμε κάτι τέτοιο.

1.2. ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ - ΛΙΔΩΡΙΚΙ
 Στα χρόνια που πέρασαν , μια πενταετία, καμιά κίνηση, συζήτηση, ενέργεια, απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την δυνατότητα συνέχισης του έργου που βελτιώνει τις συνθήκες πρόσβασης στην ορεινή Δωρίδα, της συνέχισης του άξονα από ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ προς ΛΙΔΩΡΙΚΙ.
Εμείς, ως Παράταξη δώσαμε την λύση σε έργο με χρόνια καθυστέρηση, το τμήμα Αγ. Ευθυμία – Μαλανδρίνο.
Εμείς, ως Παράταξη έχουμε την αντίληψη για την άρση απομόνωσης της Ορεινής Δωρίδας και θα εργασθούμε καθημερινά για αυτό.
 
1.3. ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗ – ΛΙΔΩΡΙΚΙ.
Στα χρόνια που πέρασαν , μια πενταετία, καμιά κίνηση, συζήτηση, ενέργεια, απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την δυνατότητα συνέχισης του έργου που βελτιώνει τις συνθήκες πρόσβασης στην ορεινή Δωρίδα,  δυνατότητα υλοποίησης έργου βελτιώσεων επί του τμήματος Ερατεινή - Λιδωρίκι. 
Και για το έργο αυτό υπάρχουν πίνακες απαλλοτριώσεων.
Θα εργασθούμε καθημερινά,
για να ανατρέψουμε την υστέρηση και την επιλεκτική απομόνωση της Φωκίδας. 


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΒΩΤΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ
ΦΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:18 pm


Δρακάκης: Ποιος ευθύνεται για το αποχετευτικό της Κίρρας κε Ταγκαλή; Ο απερχόμενος δήμαρχος που συγκάλυψε τις δικές σας ατασθαλίες ή επειδή συνέχισε τα ίδια;;;...


   ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ Της ΚΙΡΡΑΣ 

Ποιος ευθύνεται Kε Ταγκαλή; 
Ο απερχόμενος δήμαρχος που συγκάλυψε τις δικές σας ατασθαλίες ή επειδή συνέχισε τα ίδια;;; 
 Kε Ταγκαλή

   Με έκπληξη διάβασα την αναρτημένη ανακοίνωσή σας για το αποχετευτικό της Κίρρας, όπου επιρρίπτετε ευθύνες για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου στην παρούσα και απερχόμενη δημοτική αρχή και μέχρι εδώ καλώς.
  Αντιλαμβάνομαι πάραυτα, ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου κάτι πρέπει να πείτε και προκειμένου να επιδείξετε μια δυναμική αναφέρετε ότι θα ολοκληρώσετε εσείς με τον καλύτερο τρόπο το ημιτελές αυτό έργο.
   
   Όμως κάνατε κάποιες «παραλείψεις» και «εξαιρέσεις» στις αναφορές σας, υποθέτω όχι ηθελημένες…
 
   Διότι  οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το «θεάρεστο» έργο σας ως πολιτικού Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών κατά την περίοδο 2011 έως 2014 και οφείλουν να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας με τα πραγματικά γεγονότα και όχι με την τεχνηέντως παραπλανητική εικόνα που επιδιώκετε να προσδώστε σχετικά με το συγκεκριμένο έργο.

 Κε Ταγκαλή,
  
   Μήπως δεν εσείς δεν ήσασταν στην  Διοίκηση του Δήμου και των Τεχνικών Υπηρεσιών όταν  αναθέσατε στον συγκεκριμένο εργολάβο τον Νοέμβριο 2013 το Αποχετευτικό της Κίρρας;;

   Εσείς δεν ήσασταν ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κατακύρωσης του διαγωνισμού και  Αντιδήμαρχος  υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών  την περίοδο εκείνη;
   
  Εσείς δεν ήσασταν ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών  όταν ο εργολάβος συναλλάχτηκε παρασκηνιακά με την Τεχνική Υπηρεσία (εν γνώσει σας ως  διοίκηση του Δήμου) και προσελήφθη στην εργολαβία συγγενικό πρόσωπο  Α΄βαθμού  πρώην Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας;  Οπότε,  με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώθηκε κάθε έννοια επαρκούς επίβλεψης;

  Εσείς δεν ήσασταν που στην συνέχεια, ως επικεφαλής πλέον της μείζονος μειοψηφίας προσπαθούσατε παντί τρόπο να δικαιολογήσετε τις κωλυσιεργίες και ατασθαλίες του εργολάβου και μάλιστα συνδράματε σε συνεργασία με την παρούσα δημοτική αρχή στην χορήγηση αλλεπάλληλων παρατάσεων ολοκλήρωσης του έργου,  με αποτέλεσμα το αποχετευτικό της Κίρρας να έχει καταστεί το γεφύρι της  Άρτας με όλα τα προφανή αποτελέσματα;;

  Κε Ταγκαλή,
   
   Η παρούσα και απερχόμενη δημοτική αρχή βεβαίως και έχει τεράστιες ευθύνες, πρώτον διότι  συγκάλυψετις δικές σας ατασθαλίες και δεύτερον διότι συνέχισε τα ίδια με το να χορηγεί συστηματικά παρατάσεις για την ολοκλήρωση του έργου.
  Άλλωστε  πώς μπορούσε να κάνει διαφορετικά;  αφού το ίδιο πράγμα είσαστε, την ίδια διοίκηση ασκείτε. Και φυσικά για την συγκάλυψη θα έπρεπε να την ευχαριστείτε !

  Συνεπώς, βάσει της διακήρυξης του συνδυασμού σας, ο σχεδιασμός του μέλλοντος  προφανώς θα είναι όπως το παρελθόν και το παρόν σας… οπότε,  ευχαριστούμε,  αλλά δεν θα πάρουμε!!!...

Γιώργος Δρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών
«Δελφική Δημοκρατία»

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 12:50 pm