Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ζαχαρένια Πίνη: «Ένα αντίο στο Σοφάκι με τη μεγάλη καρδιά και τον δυναμισμό της»

Η Ζαχαρένια Πίνη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, την ομάδα παραγωγής, καθώς και τους συναδέλφους ηθοποιούς, με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Το Ναυάγιο” που προβλήθηκε χθες. Η τηλεοπτική «Σοφούλα» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο, συνοδεύοντάς τα με την εξής λεζάντα. «”Και… Περισσότερα »Ζαχαρένια Πίνη: «Ένα αντίο στο Σοφάκι με τη μεγάλη καρδιά και τον δυναμισμό της»

The post Ζαχαρένια Πίνη: «Ένα αντίο στο Σοφάκι με τη μεγάλη καρδιά και τον δυναμισμό της» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 3:02 pm


Ψυχοκόρες: Η Νέλλα «γράφει» το τέλος του Κοσμά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες» θα δούμε πως η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Χατζής σκότωσε λάθος άνθρωπο εν αγνοία του και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το τραγικό συμβάν για να σώσει τη Βασιλική. Στο μεταξύ, ο Παύλος μοιράζεται το σχέδιό του με τη Μάγια, ενώ τσακώνεται με τον Κοντόπουλο που δεν θέλει να δοθεί χάρη… Περισσότερα »Ψυχοκόρες: Η Νέλλα «γράφει» το τέλος του Κοσμά

The post Ψυχοκόρες: Η Νέλλα «γράφει» το τέλος του Κοσμά appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 2:36 pm


«Απαγορεύεται»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Κωνσταντίνου Παπαδάκη!

Μετά το τραγούδι «Πανάθεμά σε», με το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Sonar Music και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο single που έχει κι αυτό προδιαγραφές επιτυχίας. Ο πολύπλευρος καλλιτέχνης με τις ροκ καταβολές, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, που έχει τίτλο «Απαγορεύεται». Το νέο τραγούδι… Περισσότερα »«Απαγορεύεται»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Κωνσταντίνου Παπαδάκη!

The post «Απαγορεύεται»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Κωνσταντίνου Παπαδάκη! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 2:17 pm


BAHAR – Καινούργια αρχή: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “BAHAR – Καινούργια αρχή”, η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια ξαφνική αδιαθεσία που την οδηγεί στο νοσοκομείο, όπου έρχεται αντιμέτωπη με δυσάρεστα νέα καθώς ο γιατρός της λέει πως θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Συμβατός δότης υπάρχει, αλλά δεν δείχνει μεγάλη προθυμία να τη βοηθήσει. Ο ειδικός που θα την αναλάβει δεν είναι άλλος από… Περισσότερα »BAHAR – Καινούργια αρχή: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

The post BAHAR – Καινούργια αρχή: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 9:15 am


Στέλλα Ψαρουδάκη: «Ευγνώμων, για το ταξίδι… Εις το επανιδείν αγαπημένοι»

Η Στέλλα Ψαρουδάκη, η τηλεοπτική Βάσω από τη σειρά «Το Ναυάγιο», κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με την εξαιρετική της ερμηνεία στον ρόλο. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στις Άγριες Μέλισσες, έχοντας το ρόλο της Κορίνας Μεγαρίτη, φέτος υποδύθηκε τη Βάσω, κόρη της Πολυξένης και το Δημήτρη Γιαννακάκη, στη… Περισσότερα »Στέλλα Ψαρουδάκη: «Ευγνώμων, για το ταξίδι… Εις το επανιδείν αγαπημένοι»

The post Στέλλα Ψαρουδάκη: «Ευγνώμων, για το ταξίδι… Εις το επανιδείν αγαπημένοι» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 9:00 am


Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Νίκος Ψαρράς: Αυτή είναι η νέα σειρά στην οποία θα τους δούμε μετά τη «Μάγισσα»

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη σειρά «Η Μάγισσα», ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και ο Νίκος Ψαρράς συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στην νέα σειρά του Alpha, «Διαφανή Αγάπη». Η σειρά αυτή υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών και με μια ρομαντική ιστορία αγάπης. Η «Διαφανή Αγάπη» είναι μια σειρά με μία ρομαντική ιστορία αγάπης σε μια… Περισσότερα »Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Νίκος Ψαρράς: Αυτή είναι η νέα σειρά στην οποία θα τους δούμε μετά τη «Μάγισσα»

The post Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Νίκος Ψαρράς: Αυτή είναι η νέα σειρά στην οποία θα τους δούμε μετά τη «Μάγισσα» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2024 | 8:28 am


Γιολάντα Μπαλαούρα – Το ναυάγιο: «Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου»

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο» προβλήθηκε χθες, Κυριακή, και οι τηλεθεατές έμειναν ικανοποιημένοι με το ευτυχισμένο φινάλε. Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισαν ήταν αυτός της Πολυξένης Γιαννακάκη, μητέρας της Λίνας και της Βάσως και συζύγου του Δημήτρη Γιαννακάκη, την οποία υποδύθηκε η εξαιρετική Γιολάντα Μπαλαούρα. Μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η… Περισσότερα »Γιολάντα Μπαλαούρα – Το ναυάγιο: «Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου»

The post Γιολάντα Μπαλαούρα – Το ναυάγιο: «Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2024 | 8:15 pm


Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια της εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”

Backstage από την φωτογράφιση της αγαπημένης influencer Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”! H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη Παναγιωτοπούλου, ενώ ο Δημήτρης Σταματίου επιμελήθηκε το make up και το… Περισσότερα »Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια της εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”

The post Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια της εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux” appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2024 | 3:53 pm


«Αποδείξεις»: Η Γωγώ Λιδάκη ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία των Κυριάκου Παπαδόπουλου-Ηλία Φιλίππου!

Η Γωγώ Λιδάκη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Κρήτη, με τη χαρακτηριστική λαϊκή φωνή φέρνει στο σήμερα την επιτυχία των ΄90ς «Αποδείξεις», που πρωτοτραγούδησε ο Νίκος Κουρκούλης και η οποία φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Ηλία Φιλίππου στους στίχους. Το δυναμικό τσιφτετέλι είναι αυτό που ξεχώρισε μέσα από το live… Περισσότερα »«Αποδείξεις»: Η Γωγώ Λιδάκη ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία των Κυριάκου Παπαδόπουλου-Ηλία Φιλίππου!

The post «Αποδείξεις»: Η Γωγώ Λιδάκη ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία των Κυριάκου Παπαδόπουλου-Ηλία Φιλίππου! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2024 | 2:02 pm


Σασμός: Δείτε τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια

Μετά από 3 σεζόν προβολής, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, φτάνει στο τέλος της. Μην χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε! Όλα όσα θα δούμε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς «Σασμός». Τα γεγονότα στην Άνω Ποριά εξελίσσονται με τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Όλοι ξαφνιάζονται και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Τα νέα διαδίδονται… Περισσότερα »Σασμός: Δείτε τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια

The post Σασμός: Δείτε τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2024 | 3:18 am


Νομός Αττικής - Αθηνών - Ειδήσεις και Νέα

Η Αθήνα λιβανίζει - LiFO

Η Αθήνα λιβανίζει  LiFO

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 10:00 am


Ανυπόφορη Αθήνα! - LiFO

Ανυπόφορη Αθήνα!  LiFO

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2024 | 10:00 am


Απόκριες στην Αθήνα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Απόκριες στην Αθήνα  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής - Αθηνών





Φιλικοί ιστότοποι: