Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τα επιτελικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Οξύτατη επίθεση κατά πάντων, διανθισμένη με μια τάση «θυματοποίησης» της κυβέρνησης, με την έννοια ότι πάντα θα εμφανίζεται διωκόμενη από τα μεγάλα συμφέροντα και τους ολιγάρχες των ΜΜΕ. 

Κεντρικός στόχος της προεκλογικής εκστρατείας είναι ο εκλογικός επαναπατρισμός των πολιτών που εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα δυο φορές το 2015.

 Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, τα οποία θα σηκώσουν το βάρος της εκστρατείας, προετοιμάζονται για οργανωμένες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με αποστολή να συσπειρώσουν κατά το δυνατόν όχι τόσο την μικρή παραδοσιακή εκλογική βάση του κόμματος, αλλά κυρίως αυτούς ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Αποστολη δύσκολη, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συσπείρωση κινείται σε χαμηλά επίπεδα.
Κάθε ψήφος στον ΤΣΙΠΡΑ - ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


Κάποια στιγμή, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ. 


Καλλιόπη Σουφλή  Νεφέλη Λυγερού
Καθώς ο βίος της κυβέρνησης βαίνει προς το τέλος του, το Μέγαρο Μαξίμου αφοσιώνεται στις επικείμενες πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν πρόκειται για εύκολο εγχείρημα, αν κρίνει κανείς από τις δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του το επιτελείο του Πρωθυπουργού. Αντιθέτως! Οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κατά γενική ομολογία αδύναμες και οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις είναι απογοητευτικές.


Μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα, όμως, έχουν οι ευρωκάλπες. 

Εάν εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ υποστεί, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, καθαρή ήττα, αυτή η ήττα όχι μόνο θα καταστήσει την διακυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά και θα επιδεινώσει δραματικά το κλίμα μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές, πάντα στην περίπτωση που η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, όπως διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους. Σύμφωνα µε κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προκρίνει το σενάριο του Οκτωβρίου, υιοθετώντας την συμβουλή που ακούστηκε σε σύσκεψη εντός των τειχών του Μεγάρου Μαξίμου: «Κράτα µια ελπίδα για το τέλος της τετραετίας, παρά µια τετραπλή ήττα τον Μάιο». 

Όπως προαναφέραμε, πάντως, οι πιθανότητες για μια ευπρεπή εμφάνιση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έχουν ελαχιστοποιηθεί.
Παρ’ όλα αυτά, στην προσπάθειά τους να κλείσουν την ψαλίδα, στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν πολύ ενέργεια και χρήματα στα social media, υιοθετώντας προεκλογική καμπάνια στα πρότυπα των αμερικανικών εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το Μέγαρο Μαξίμου έχει έρθει σε επαφή με μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού, η οποία έχει μακρά και διεθνή εμπειρία, για να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον διαδικτυακό προεκλογικό αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βασίζεται σε δοκιμασμένες και πετυχημένες καμπάνιες που έχουν πραγματοποιηθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

 

Μια κυριαρχία παρελθόν

 

 

Η μεγάλη επένδυση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα απέδωσε στις προηγούμενες εκλογές κάτι που αντικατοπτρίστηκε στη νεανική ψήφο. Τώρα, όμως, η κυριαρχία του στο Διαδίκτυο είναι παρελθόν και αυτό είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της επικείμενης καμπάνιας. Λύση ελπίζουν να δώσει το κλίμα πόλωσης, έτσι ώστε να αποτυπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίπαλος απέναντι στο κατεστημένο και στη διαπλοκή». 

Το μήνυμα με το οποίο αναμένεται να σφυροκοπήσουν την κοινή γνώμη είναι πως «στο πηδάλιο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται οι ακραίοι».Εκτός αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί στο έπακρο την όποια δυνατότητα για διορισμούς, ώστε αφ’ ενός να ενισχύσει την επιρροή του στους κρατικούς μηχανισμούς, αφ’ ετέρου να δέσει ψηφοφόρους στο άρμα του μέσω πελατειακών σχέσεων.
 

Εδώ και καιρό, άλλωστε, προετοιμάζει την εμπροσθοφυλακή των στελεχών που θα αναλάβει την καμπάνια στην πορεία προς τις κάλπες. 

Αυτή η εμπροσθοφυλακή όλο και διευρύνεται. 

Ο στόχος της είναι διττός: Πρώτον, να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης και δεύτερον να προπαγανδίσει τις προοπτικές της επόμενης ημέρας.
Στον προεκλογικό αγώνα θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η διάθεση του κόμματος να εδραιώσει τη διεύρυνση του προς τον μεσαίο χώρο, προς τον χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς. Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους κάνουν λόγο και για διεύρυνση προς τα αριστερά. Το νέο λογότυπο “ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία” αποτυπώνει την πρόθεση να προσφέρει χώρο υποδοχής για κάθε είδους πρόθυμους.


Η Πολιτική Γραμματεία, πάντως, αποφάσισε να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση στο brand name του κόμματος. 

Κατατέθηκε η άποψη πως οι νίκες του 2015 δεν επιτρέπουν πειραματισμούς. 


Θεωρήθηκε αναγκαία η διατήρηση του αριστερού και ριζοσπαστικού σήματος και ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ με το παράλληλο “πάντρεμα” του νέου προοδευτικού πόλου. Η αλλαγή του ονόματος θα περιοριστεί στις αφίσες και στο προεκλογικό υλικό και για πρακτικούς λόγους.

Μια δύσκολη υπόθεση

 

Η αλλαγή ονόματος ενός κόμματος είναι μια δύσκολη υπόθεση που εμπλέκει –μεταξύ άλλων– και τις φορολογικές αρχές. 

Πολύ περισσότερο όταν ο χρόνος πιέζει. 

Ήδη, όμως, η συζήτηση έχει αρχίσει. 

Και θα συνεχιστεί όσο η προεκλογική αναμέτρηση κορυφώνεται, με την καμπάνια να κουβαλάει τη νέα ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανταποκρίνεται και στο σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα ουσιαστικά για επανατοποθέτηση του κυβερνώντος κόμματος στον πολιτικό χάρτη. Ως επιστέγασμα του ανοίγματος, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει διακαώς την επιστροφή του παλιού συντρόφου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Γαβριήλ Σακελλαρίδη. 

Εκτιμούν πως θα σηματοδοτούσε μία νέα ημέρα συσπείρωσης. 
Μέχρι στιγμής, ο Σακελλαρίδης δεν έχει υποκύψει στις πιέσεις.


Αν και αρχικά, το αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια θα πρωταγωνιστούσε στην καμπάνια, οι δανειστές, που καθυστερούν την εκταμίευση της δόσης του ενός δισ, απαιτούν αλλαγές στον νόμο Κατσέλη, πιέζουν για τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν θέλουν τις 120 δόσεις κλπ. 

Συγχρόνως, το ΔΝΤ έβγαλε “κόκκινη κάρτα”, επηρεάζοντας τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου. 

Σ’ αυτές τις συνθήκες, μόνη διέξοδος για τον Αλέξη Τσίπρα είναι να οξύνει το μέτωπο με την δεξιά, ελπίζοντας ότι θα ενεργοποιηθεί το αντιδεξιό σύνδρομο των παλαιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, στους οποίους προνομιακά απευθύνεται.


Αυτός, άλλωστε, θα είναι ο κεντρικός πυλώνας της προεκλογικής καμπάνιας. Το κεντρικό πρόσωπο θα είναι και αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. 

Θα πλαισιώνεται όχι από στελέχη, αλλά από απλό κόσμο, με σκοπό να υπογραμμιστεί ότι εκεί απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η βαρύτητα που αποδίδουν στην παρουσία του πρωθυπουργού αποτυπώνεται στην ατάκα «περισσότερος Τσίπρας, στη Βουλή, στο λαό και στο εξωτερικό, απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη» που ακούστηκε προσφάτως σε μία σύσκεψη που αφορούσε στις εκλογές. 

Αυτή είναι η γραμμή που διαπερνάει όλο τον επικοινωνιακό σχεδιασμό, αποδεικνύοντας πως το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο αρχηγός του.

Μυστικές δημοσκοπήσεις

 

Στην πραγματικότητα, το Μέγαρο Μαξίμου υιοθετεί προεκλογικά τη “γραμμή Πολάκη”: 

Οξύτατη επίθεση κατά πάντων, διανθισμένη με μια τάση «θυματοποίησης» της κυβέρνησης, με την έννοια ότι πάντα θα εμφανίζεται διωκόμενη από τα μεγάλα συμφέροντα και τους ολιγάρχες των ΜΜΕ. 

Κεντρικός στόχος της προεκλογικής εκστρατείας είναι ο εκλογικός επαναπατρισμός των πολιτών που εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα δυο φορές το 2015.Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, τα οποία θα σηκώσουν το βάρος της εκστρατείας, προετοιμάζονται για οργανωμένες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με αποστολή να συσπειρώσουν κατά το δυνατόν όχι τόσο την μικρή παραδοσιακή εκλογική βάση του κόμματος, αλλά κυρίως αυτούς ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Αποστολη δύσκολη, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συσπείρωση κινείται σε χαμηλά επίπεδα.


Κομβικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία αναμένεται να έχει τους επόμενους μήνες ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Άγγελος Τσέκερης, ο οποίος έχει διατελέσει και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. 

Είναι ασαφές, όμως, αν θα αναλάβει και τον συντονισμό των φιλοκυβερνητικών Μίντια. Από τα υπόγεια της Ηρώδου Αττικού στην Κουμουνδούρου θα κληθούν να δουλέψουν, όταν χρειαστεί, οι Νίκος Ανδριόπουλος, Δημήτρης Καραμάνης, Κυριάκος Αργυρόπουλος και δεκάδες άλλοι, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι που διατηρούν στενούς δεσμούς με το Μέγαρο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου.


Σημαντικό ρόλο θα έχουν ο ισχυρός άνδρας της Kapa Research Ντίνος Ρουτζούνης και ο επικεφαλής της εταιρείας Alco Κώστας Παναγόπουλος. 

Τα δύο αυτά σημαίνοντα στελέχη από τον χώρο των εταιρειών δημοσκοπήσεων συνδέονται με το Μέγαρο Μαξίμου, αφού έχουν διενεργήσει για λογαριασμό του μυστικές δημοσκοπήσεις. 

Ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύεται και τον Ηλία Νικολακόπουλο, ο οποίος συμβάλει στην εκπόνηση του στρατηγικού σχεδιασμού εν όψει των εκλογών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Νικολακόπουλος θεωρεί προτεραιότητα και επιτακτική ανάγκη να αποδυναµωθεί το αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρεύµα που αρχίζει να παγιώνεται στην κοινωνία.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 5:20 pm


Μαύρα μαντάτα για τραπεζικούς – Για πόσους ανοίγει η πόρτα της εξόδου – Κόβεται και το μπόνους εθελουσίας


Μόνο από τις τράπεζες Εθνική και Πειραιώς εκτιμάται ότι φέτος θα φύγουν 4.000 εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το «Εθνος», τραπεζικές πηγές ανέφεραν ότι αυτά θα είναι και τα τελευταία «πακέτα» με μπόνους και παροχές και αυτές θα εκλείψουν έως το τέλος του χρόνου.
Νέες φουρνιές ανέργων... νέα κοινωνικά δράματα... 

Εννιά χρόνια πριν, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, αισθάνονταν... ασφαλείς... 

Σήμερα, θα πάρουν κι αυτοί τον δρόμο της απόλυσης και της ανεργίας...

Λυπάμαι που σαν λαός, δεν μπορούμε να ομονοήσουμε και να γκρεμίσουμε όλο το πολιτικοτραπεζοδικαστικό σύστημα... 

Λυπάμαι που δεν υπάρχει ένα στιβαρό αληθινό πατριωτικό κόμμα, να πάρει τις τύχες της Ελλάδας και των Ελλήνων στα χέρια του και να ανατρέψει τους εφιάλτες.


Καλλιόπη Σουφλή


Πέντε χιλιάδες τραπεζοϋπάλληλοι αποχωρούν φέτος και άλλοι 5.000 έως το τέλος του 2021 με το προσωπικό των τραπεζών να μειώνεται δραματικά.


Τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου «ψαλιδίζονται» κατά 30% και έτσι το μάξιμουμ της αποζημίωσης και του bonus που πέρυσι ήταν στις 180.000 ευρώ, φέτος θα έχει ταβάνι τις 125.000 και σταδιακά θα εξαφανιστεί!

Ο αριθμός των εργαζομένων στις τράπεζες, θα περιοριστεί σε λιγότερους από 30.000 στο τέλος του 2021. Κι αυτό, γιατί θα κλείσουν πολλά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε το 2021 να μην ξεπερνά τα 1.000 με 1.200.

Μόνο από τις τράπεζες Εθνική και Πειραιώς εκτιμάται ότι φέτος θα φύγουν 4.000 εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το «Εθνος», τραπεζικές πηγές ανέφεραν ότι αυτά θα είναι και τα τελευταία «πακέτα» με μπόνους και παροχές και αυτές θα εκλείψουν έως το τέλος του χρόνου.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να ανοίξει και κύκλος καταγγελίας των συμβάσεων.

Στην περίπτωση αυτή, όσοι αποχωρούν θα παίρνουν μόνο την προβλεπόμενη αποζημίωση από το νόμο.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:29 pm


Να γιατί Πούτιν και Τράμπ, αναγνώρισαν τα Σκόπια.Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ


 Χασιδικό κίνημα Ορθόδοξων Εβραίων, που δεν  αυτοδιαφημίζεται αλλά πραγματικά ελέγχει την παγκόσμια πολιτική.

Καταλαβαίνουμε γιατί  Πούτιν και Τράμπ, αναγνώρισαν τα Σκόπια... 


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕ ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

Κάποιος, τα έγραφε από το 2017... (εδώ), και κάποιοι ακόμα ελπίζουν σε Πουτινάκηδες για σωτηρία και Τράμπες, ότι θα κτυπήσει το βαθύ εβραϊκό κράτος της Αμερικής...

Πόσο βαθιά νυχτωμένη είναι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού... και το χειρότερο... δεν θέλουν να δούν την αλήθεια... προτιμούν να ζουν με ψευδαισθήσεις...   


Καλλιόπη ΣουφλήΟ Μπέρλ Λαζάρ με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο

Ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Μπεν Σρεκίνγκερ, πιστεύει ότι η συντομότερη οδός μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι μέσα από το κατάστημα του χαμηλού προφίλ της Νέας Υόρκης της Χαμπάντ (ХАБАД) [σημ. Χασιδικό κίνημα Ορθόδοξων Εβραίων, που δεν  αυτοδιαφημίζεται αλλά πραγματικά ελέγχει την παγκόσμια πολιτική].


«Πριν από δύο δεκαετίες, όταν ο Ρώσος πρόεδρος ξεκίνησε τη διαδικασία της ενοποίησης της εξουσίας στο Κρεμλίνο, είχε προβεί στην αντικατάσταση της υπάρχουσας εβραϊκής κοινωνίας των πολιτών στη χώρα, με μια παράλληλη δομή, πιστή σε αυτόν από όλες τις απόψεις», γράφει ο Σρεκίνγκερ σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 9 Απριλίου στην εφημερίδα ‘ Politico’  και συνεχίζει: 


 «Στην άλλη άκρη του  επιχειρηματικού κόσμου, ο επιχειρηματίας από το Μανχάταν, Ντόναλντ Τραμπ,  εργαζότανε παράλληλα να πάρει ένα κομμάτι των τεράστιων ροών κεφαλαίων που δραπέτευσαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση στην αναζήτηση σταθερών επενδυτικών στοιχείων στη Δύση ( ιδιαίτερα σε ακίνητη περιουσία) αναζητώντας έναν εταίρο στη Νέα Υόρκη».


Επιπλέον, ο συντάκτης υπενθυμίζει ότι το 1999 ο Πούτιν προσέλκυσε στο στρατόπεδό του, δύο Εβραίους ολιγάρχες τον Λεβ Λεβίεφ και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι οποίοι αργότερα έγιναν μεγάλοι χρηματοδότες  της Χαμπάντ σε όλο τον κόσμο.Αυτοί οι ολιγάρχες δημιούργησαν μια θυγατρική δομή, που βρίσκονταν σε άμεση σχέση με την χασιδισμική ομάδα Λουμπάβιτς. Μιλάμε για την Ομοσπονδία των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας με επικεφαλής τον Μπέρλ Λαζάρ, ο οποίος έχει τον τίτλο «ραβίνος του Πούτιν». 


Ενέκρινε όλες τις πολιτικές του Κρεμλίνου, συμπεριλαμβανομένης της προσάρτησης της Κριμαίας και του πολέμου στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, καθώς κάνει τα ‘στραβά μάτια’ στις διώξεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία.


Οι δεσμοί του Τραμπ με την Χαμπάντ είναι παλιές και ενισχύθηκαν από το 2007, όταν ο Τραμπ ήταν στο γάμο της κόρης του μεγάλου επιχειρηματία, Ρώσου μετανάστη, Ταμίρ Σαπίρ- δεξί χέρι του Λεβ Λεβίεφ- στο θέρετρο Palm Beach.Λίγους μήνες μετά την τελετή του γάμου, ο Λεβίεφ συναντήθηκε με τον Τραμπ, να συζητήσουν πιθανές ευκαιρίες στη Μόσχα και στη συνέχεια προσκλήθηκε σε εκδήλωση περιτομής στο ίδρυμα Χαμπάντ.

Ο Τράμπ επισκέφθηκε την τελετή περιτομής, μαζί με τον  Τζάρεντ Κούσνερ,  ο οποίος αγόρασε και μια οικοδομή από τον Λεβίεφ έναντι $ 300 εκατομμυρίων και παντρεύτηκε την Ιβάνκα Τραμπ.


Οι σχέσεις Τραμπ με το εβραϊκό στοιχείο είναι μεγάλες. 

Ο Τραμπ έχει διακηρύξει την επιθυμία του να επικεντρώσει εκ νέου την παγκόσμια τάξη υπό το φως της βελτίωσης των  σχέσεων των ΗΠΑ με την κυβέρνηση του Πούτιν, ωστόσο το FBI ερευνά το ενδεχόμενο αμφισβητήσιμων δεσμών μεταξύ των συναδέλφων του Τραμπ και του Κρεμλίνου», γράφει ο αμερικανός σχολιαστής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο για το θέμα αυτό δεν αναφέρεται στην τρέχουσα κρίση των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, μετά την πυραυλική επίθεση  των ΗΠΑ εναντίον στρατιωτικής βάσης του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.
Ωστόσο, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η αντίδραση του Κρεμλίνου στην επίθεση αυτή ήταν σχετικά χαμηλών τόνων και σε γενικές γραμμές, δηλωτική, και υπό το φως της επικείμενης επίσκεψης του Ρεξ Τίλερσον στη Μόσχα, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή τη στιγμή η «αυτοκρατορία Χαμπάντ»,  με τη συμμετοχή Πούτιν και Τραμπ θα προβεί σε μια δοκιμή της αντοχής της.


ΠΗΓΗ: http://www.echedoros-a.gr


πηγήhttps://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_22.html

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:19 pm


Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη; Ο Τσίπρας παρέδωσε την Μακεδονία, ο Μητσοτάκης παραδίδει τη Θράκη στην Τουρκία


Αναρωτιέται όμως κανείς γιατί τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας τελειώνοντας το σχολείο να μιλούν πολύ καλά εξίσου τα ελληνικά και τα τουρκικά και όχι πχ τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά, τα κινέζικα.
Δεν πρόκειται για ελληνόπουλα; Για ποιο λόγο θα πρέπει να μάθουν πολύ καλά τα τούρκικα; 
Αυτή είναι η εναλλακτική λύση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα; 
Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη;
Τα πολιτικά περιθώρια επιλογής στις εκλογές, είναι πολύ στενά πλέον.

ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΡΟΒΙΑ ΑΜΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

Καλλιόπη Σουφλή  «Αποδίδω μεγάλη σημασία στην παιδεία και σε αυτό το οποίο αποκαλούμε μειονοτική παιδεία το οποίο δε θα έπρεπε να είναι τίποτε άλλο από τη δυνατότητα που δίνουμε στα παιδιά της
μουσουλμανικής μειονότητας όταν τελειώνουν το σχολείο να μιλάνε εξίσου καλά και πολύ καλά και τα ελληνικά και τα τούρκικα. Άρα στην ουσία η δίγλωσση παιδεία να αποκτήσει πραγματικό και ποιοτικό περιεχόμενο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη τύπου κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη.

Αναρωτιέται όμως κανείς γιατί τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας τελειώνοντας το σχολείο να μιλούν πολύ καλά εξίσου τα ελληνικά και τα τουρκικά και όχι πχ τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά, τα κινέζικα.

Δεν πρόκειται για ελληνόπουλα; Για ποιο λόγο θα πρέπει να μάθουν πολύ καλά τα τούρκικα; Αυτή είναι η εναλλακτική λύση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα; Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:52 pm


Αυτός θα είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και τα αποτελέσματά του, σύμφωνα με έγγραφο. Πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου θα γίνουν τρείς παγκόσμιοι πόλεμοι σύμφωνα με καταχωρημένη επιστολή στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου που εστάλη από τον Άλμπερτ Πάικ στον Τζιουζέπε Ματσίνι.


Την επιστολή αυτή την εξαφάνισαν αλλά είχε ήδη διαρρεύσει.


Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν αμερικανός στρατηγός, μασόνος 33ου βαθμού, Λουσιφεριανός, πίστευε στον Λούσιφερ, που είναι ο Εωσφόρος, δηλαδή ήταν σατανιστής και είπε το “Ναι! Ο Λούσιφερ είναι Θεός”. 

Ήταν επίσης από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της Κου-Κλούξ-Κλαν και το 1869 έγινε αρχηγός της. Έχει γράψει το αποκαλυπτικό βιβλίο “Morals and dogma” (Ήθη και δόγμα).


Ο Τζιουζέπε Ματσίνι ήταν ιταλός πολιτικός, δημοσιογράφος και επαναστάτης, μασόνος 33ου βαθμού, το 1834 έγινε αρχηγός των ιλλουμινάτι και το 1860 ίδρυσε την μαφία. 

Ο Ματσίνι, μαζί με τον Γκαριμπάλντι εργάστηκαν επαναστατικά για την ενοποίηση της Ιταλίας. Αρχή των ιλλουμινάτι για την Ιταλία είναι ότι, η ενότητα της Ιταλίας ποτέ δεν έχει θεωρηθεί από εμάς ως στόχος αλλά ως μέσο. 

Άρα κάτι κακό περιμένει και την Ιταλία. (Η επανάσταση του Γκαριμπάλντι θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία σε δύο χρόνια, αντικαθιστώντας την διδασκαλία της ελληνικής επαναστάσεως του 1821).


ΠΜ2
Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».


Γράφει για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, – δίνετε έμφαση στα νοήματα:


Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να γίνει με επιδιωκόμενο σκοπό να επιτρέψει τους Ιλλουμινάτι να ανατρέψουν την δύναμη των Τσάρων στην Ρωσία και μέσα από αυτόν τον πόλεμο να καταστεί η Ρωσία ένα φρούριο του άθεου κομμουνισμού. Οι διαφορές οι οποίες θα έχουν προκληθεί, από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ της Βρετανικής και της Γερμανικής αυτοκρατορίας, θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα είναι εδραιωμένος και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για δύο σκοπούς, να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.


Αυτά ακριβώς έγιναν. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε από το 1914 έως το 1918 με αντιπάλους τις δυνάμεις της Αντάντ, δηλαδή κυρίως την Βρετανική αυτοκρατορία και Γαλλία από την μια μεριά και από την άλλη κυρίως την Γερμανία και Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου έγινε η Οκτωβριανή επανάσταση, το 1917, ανετράπησαν οι Τσάροι και εδραιώθηκε ο άθεος κομμουνισμός στην Ρωσία.


Για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γράφει ο Πάικ: 


Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς). Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. 

Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.


Η πρόβλεψή του και εδώ επαληθεύτηκε πλήρως. 

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξήχθη από το 1939 έως το 1945 με αντιπάλους τις λεγόμενες δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία) και Ρωσία με αντιπάλους τις φασιστικές δυνάμεις (Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία). 

Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα του ναζισμού, η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και η ενίσχυση του κομμουνισμού με την ίδρυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το οποίο απαρτιζόταν από την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (όλες αυτές ήταν 15) και άλλες επτά χώρες.
Από πολλούς αμφισβητείται το γράμμα αυτό διότι αναφέρονται λέξεις όπως σιωνισμός, κομμουνισμός και ναζισμός των οποίων η σημασία ήταν άγνωστη όταν είχε γραφεί. 

Η λέξη «σιωνισμός» μπορεί να μεταφέρθηκε στην Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνος, αλλά χρησιμοποιείτο από τους άραβες αιώνες πριν. Η λέξη «κομμουνισμός» εφευρέθηκε από τον Μάρξ αλλά ο Μάρξ ήταν σε στενή συνεργασία με τον Ματσίνι σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου. 

Η λέξη «ναζισμός» προέρχεται από την γερμανική λέξη “Nationalsozialismus”, που σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός. 

Καθιερώθηκε από τον Χίτλερ πολύ αργότερα αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι άλλο πότε εκπονούνται τα σχέδια και άλλο το πότε εφαρμόζονται.


Ο Χίτλερ επίσης, συνετέλεσε να εξαφανιστεί ο εθνικισμός και όχι ο σοσιαλισμός, διότι το έθνος αποτελεί τροχοπέδη στην εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι ο σοσιαλισμός.


Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τόσο ο Μάρξ όσο και ο Χίτλερ προέρχονται από την οικογένεια του Μπάρεντ-Κοέν. 


Ο Μάρξ είναι απόγονος της οικογένειας αυτής και ο Χίτλερ απόγονος της ίδιας οικογένειας που, επιπλέον, μέλος της παντρεύτηκε μέλος τῆς οικογένειας Ρότσιλντ, από την οποία προήλθε ο Χίτλερ. 

Ο Χίτλερ ήταν εγγονός του Νάθαν Ρότσιλντ με τον οποίο αλληλογραφούσε ο Μάρξ.

Η επιστολή αυτή εμφανίζεται στο βιβλίο «Ο Διάβολος τον 10ο αιώνα» που κυκλοφόρησε το 1892, υπάρχει στο ηχητικό αρχείο του Myroh Fagan του 1967, η να το εντοπίσει στις σημειώσεις και τα ερωτήματα της Οξφόρδης το 1920 και την επικαλούνται πολλοί ερευνητές. 

Αλλά το βασικό ερώτημα στο οποίο κανείς δεν απαντά είναι, εφόσον το γράμμα ήταν καταχωρημένο στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου γιατί το εξαφάνισαν; 

Ας το άφηναν να φαίνεται η πλαστότητά του.


Το ότι επαληθεύτηκαν τα όσα εγράφησαν για τους δύο πρώτους πολέμους σε συνδυασμό με την σημερινή πραγματικότητα, καθιστά πολύ πιθανή την πραγματοποίηση των όσων είναι γραμμένα για τον τρίτο πόλεμο.


Για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγραψε ο Πάικ:


Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

 Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο.

Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. …

Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.

Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται.


Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από την χριστιανική θρησκεία.


Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.

Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα.

Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.
Διαβάζοντας κανείς αυτά που γράφει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι το μεγάλο κακό πλησιάζει γιατί έτσι το έχουν σχεδιάσει.

Τον Πάικ δικαιώνει και ο Κίσινγκερ, όσον αφορά τον ερχομό του τρίτου μεγάλου πολέμου, όταν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Daily Squib στις 27 Νοεμβρίου 2011 δήλωσε:  

"Αν δεν μπορείς να ακούσεις τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είσαι κουφός."

Η επιστολή σχετικά με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ξεκινάει με την σύγκρουση Ισραήλ – Αράβων, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται. 

Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ συμφέρουσα γι’ αυτούς διότι:


1. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακσά, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος των μωαμεθανών, γιατί είναι κτισμένο στο ιερότερο μέρος του ιουδαϊσμού, εκεί που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντος. Αν δεν γκρεμιστεί το τέμενος ο ναός δεν μπορεί να κτιστεί.


2. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταστρέψουν τα χριστιανικά ιερά, όπως είναι ο τάφος του Χριστού κλπ που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ και τριγύρω γιατί αλλιώς ο Αντίχριστος δεν θα μπορεί να μπει στον Ναό. 
Δεν θα μπορεί να σταθεί όταν δίπλα υπάρχει ο τάφος του Χριστού απ’ όπου βγαίνει το Πανάγιο φως. 

Στα πλαίσια της καταστροφής όλων των χριστιανικών ιερών χώρων εντάσσεται και ο βομβαρδισμός του Βατικανού, όπως προείπε ο γέροντας Ιωσήφ, όχι τόσο λόγω της ιερότητός του όσο λόγω της βιβλιοθήκης του και όλων όσων είναι κρυμμένα στα υπόγειά του.


3. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και


4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.


Το ότι όλες οι χώρες του κόσμου οδηγούνται σε πλήρη εξάντληση και σε καταστροφή όλων τους των τομέων (θρησκεία, οικονομία, πολιτισμός, ηθική κλπ) είναι οφθαλμοφανές και θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει η εξάντληση στο σημείο που θέλουν. 

Οι πολίτες θα κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ομάδες, κάτι που το βλέπουμε ήδη με την εξάπλωση των μωαμεθανών στην Ευρώπη και σε πολλές πόλεις οι πολίτες οργανώνονται για να αυτοπροστατευθούν.


Ο ρόλος των αθεϊστών είναι επίσης εμφανής, αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται προς το παρόν για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και για να απηυδήσουν οι άνθρωποι με τον Θεό ώστε οι άνθρωποι να ζητάνε εναγωνίως θεϊκή επέμβαση για να σταματήσει το κακό, ώστε να βρουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως αληθινό Θεό. 


Θέλουν να εξαλείψουν τον χριστιανισμό, ιδιαιτέρως την ορθοδοξία, διότι έχει την αλήθεια και τον αθεϊσμό διότι οι άθεοι εφόσον δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό, δεν θα πιστέψουν ούτε στον Αντίχριστο.


Αυτά όμως δεν θα ολοκληρωθούν διότι όπως είπαν και λένε οι φωτισμένοι γέροντες της ορθοδοξίας δεν θα επιτρέψει ο Θεός.

Όταν θα κορυφωθεί το κακό θα επέμβει για να σώσει τους ανθρώπους, θα διαδοθεί η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας Πατριάρχης θα γίνει ο μοναδικός αρχηγός της χριστιανοσύνης, θα γίνει η Ελλάς πάλι πρώτη στον κόσμο σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και άλλες προφητείες αλλά και σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, αλλά αυτό θα γίνει για τελευταία φορά.

Μετά την αποτυχία τους, όπως είπε και ο γέροντας Ιωσήφ, τα μεγάλα κράτη θα συσκέπτονται και θα ξανασυσκέπτονται και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που έκαναν λάθος.


Αυτός όμως ο οποίος δικαιώνει περίτρανα τον Πάικ είναι ένας άλλος κοσμοπολίτης του οποίου τα σχέδια εφαρμόζονται τώρα στην Ευρώπη, αλλά γι αυτά θα γράψω στο μεθεπόμενο άρθρο μου.


Χρήστος Μαντζιάρης

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:53 pm


Καταγγελία «βόμβα» για την τραγωδία στο Μάτι: «Μας κρύβουν έγγραφα με αθέμιτο τρόπο»
 Γελοίες και σπασμωδικές κινήσεις, που δείχνουν πρωτίστως ένοχη συγκάληψη.Αν όμως φάνε την πρώτη στο δόξα πατρί, μετά δεν θα δίνουν άμεσα  τα αιτούμενα στοιχεία;


ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΣΦΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΤΕ... 

Στερείτε από μια ΜΑΝΑ και σύζυγο, να μάθει ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;;;

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ;;;
 
Εσάς, δεν σας γέννησαν μάνες... ο διάολος σας γέννησε.

ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η άρνηση από δημόσια υπηρεσία, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,  παράδοσης στοιχείων με εισαγγελική εντολή, μπορεί να μας πει ένας/μια δικηγόρος, με τι τιμωρείται;;;


 Πηγή
Καταγγελία «βόμβα» για την τραγωδία στο Μάτι: «Μας κρύβουν έγγραφα με αθέμιτο τρόπο»

 


 «Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην μας γνωστοποιήσουν τα έγγραφα που τους ζητάμε. 
Με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο. 
Κυρίως αθέμιτο. 

Ενώ μας έλεγαν ότι θα τα πάρουμε από τον εισαγγελέα, δεν μας τα δίνουν ούτε με εισαγγελική παραγγελία ούτε με τίποτα. 

Ορισμένα από αυτά δεν είναι μέρος της αξίας. 
Σίγουρα έχουν τα έγγραφα που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα. 

Υπάρχουν διάλογοι που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Αυτά τα έγγραφα δεν τα έχουν δώσει στους εισαγγελείς. 

Γι’ αυτό τους ζητάμε να τους καλέσουμε και να πάρουμε τα έγγραφα», δήλωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο συνήγορος της χήρας Φύτρου, Βασίλης Καπερνάρος.«Όπως προδήλως καταδεικνύεται από τα ανωτέρω, παρά τη σωρεία των περιγραφομένων αιτήσεών μου προς τους άνω αναφερόμενους φορείς, ουδείς εξ αυτών έχει θέσει υπ΄ όψιν μου τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε να τα έχω στη διάθεσή μου, προκειμένου να ασκήσω ορισμένη αγωγή χρηματικής ικανοποίησης, ένεκα ψυχικής οδύνης από τον άδικο χαμό της οικογένειάς μου, την 23 Ιουλίου 2018, ενώπιον των διοικητικών και αστικών δικαστηρίων».


Με αυτά τα λόγια η Βαρβάρα Βουκάκη, χήρα του Γρηγόρη Φύτρου, που έχασε τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κατέθεσε χθες ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία AEROSERVICES SA, ζητώντας τη χορήγηση των απαραίτητων εγγράφων από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες.


varvara.jpg


Εμπόδια

Όπως εξηγεί η ίδια στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, παρά τις οχλήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες και πρόσωπα όπως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, τον αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Ματθαιόπουλο, αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών, δεν έχει λάβει απαραίτητα έγγραφα που θα ήταν χρήσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης και ενδεχομένως να αποδείκνυαν ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.


Καθυστέρηση

«Είναι δε βέβαιο ότι η πολυπλοκότητα της υποθέσεως και οι πολλαπλές συναφείς μηνύσεις και εγκλήσεις που έχουν υποβληθεί για σειρά αδικημάτων κατά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής από έχοντες έννομο συμφέρον σε συνδυασμό με την αυτεπάγγελτη έρευνα, έχουν ως αποτέλεσμα τη χρονική καθυστέρηση άσκηση ποινικής δίωξης, πολλώ δε μάλλον της παραπομπής των κατηγορούμενων στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια και της καταδίκης των ενόχων», ανέφερε η κ. Βουκάκη και πρόσθεσε

«Καθ’ όλη αυτή τη χρονική διάρκεια της έρευνας θα απολέσω, εκ των πραγμάτων, σημαντικά έννομα δικαιώματά μου (π.χ. τόκοι, καθυστέρηση κατάθεσης αγωγής, προθεσμίες, επιδόσεις), τα οποία είναι δυνατό να αποφευχθούν μόνο με την αποδοχή από το Δικαστήριό σας της παρούσας αίτησής μου».


 «Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην μας γνωστοποιήσουν τα έγγραφα που τους ζητάμε. 
Με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο. 
Κυρίως αθέμιτο. 
Ενώ μας έλεγαν ότι θα τα πάρουμε από τον εισαγγελέα, δεν μας τα δίνουν ούτε με εισαγγελική παραγγελία ούτε με τίποτα. 
Ορισμένα από αυτά δεν είναι μέρος της αξίας. 
Σίγουρα έχουν τα έγγραφα που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα. 
Υπάρχουν διάλογοι που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 
Αυτά τα έγγραφα δεν τα έχουν δώσει στους εισαγγελείς. 
Γι’ αυτό τους ζητάμε να τους καλέσουμε και να πάρουμε τα έγγραφα», δήλωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο συνήγορος της χήρας Φύτρου, Βασίλης Καπερνάρος.


Αναπάντητα ερωτήματα

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τα οποία θέτει για έτι μία φορά η χήρα Φύτρου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε:

-Τα άλλα δύο ελικόπτερα της ΒΚ τα οποία, συντηρημένα, έτοιμα και ικανά προς επιχείρηση, ΓΙΑΤΙ έμειναν αδρανή;

-Το ελικόπτερο ΒΚ που κατέφθασε στο Μάτι από την Κινέτα και εκεί διαπιστώθηκε την έλλειψη καυσίμων επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, προφανώς για ανεφοδιασμό, ΓΙΑΤΙ δεν επέστρεψε για να επιχειρήσει στο Μάτι;

Τα παραπάνω συνιστούν και το λόγο που η ίδια ζητάει να της χορηγηθεί το υλικό των καμερών, οι οποίες έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις ανθρώπων εισερχομένων και εξερχομένων, καθώς και όλων των αυτοκινήτων, τα οποία άλλωστε υπάρχουν στο τμήμα Ασφαλείας (γραφείο SDS).Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:45 pm


Άρον άρον απέσυραν την αποπομπή του ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΧΛΗ, μετά την γενική κατακραυγή!


Aποκαταστάθηκε η τιμή του καταδρομέα Ε.Μπούχλη

Δεν αποπέμπεται  από τις τάξεις των αλεξιπτωτιστών παίρνει κανονικά τα διακριτικά (πουλάδα) από την Α' ΜΑΛ της Κρήτης και απλά θα του επιβληθεί δεκαήμερη φυλάκιση για την χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια του άλματος.
 
 
 
 
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΧΛΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
 
Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν φτάνετε στην Τιμή, στην Λεβεντιά και στο Ήθος του.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

 Μετά την  επέμβαση του ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη ο αλεξιπτωτιστής Ε.Μπούχλης ο οποίος έψαλε το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» κατά την διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο και ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τον ΓΕΣ ότι αποπέμπεται από τις τάξεις των αλεξιπτωτιστών αποκαθίσταται σχεδόν πλήρως:

 

Δεν αποπέμπεται  από τις τάξεις των αλεξιπτωτιστών παίρνει κανονικά τα διακριτικά (πουλάδα) όπως το pronews,gr έχει γράψει ήδη την Α' ΜΑΛ της Κρήτης και απλά θα του επιβληθεί δεκαήμερη φυλάκιση για την χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια του άλματος.
 
Όμως πιστεύουμε μετά από όλα αυτά σημασία έχει το μήνυμα του Μπούχλη που ανάρτησε στο facebook
 

"Με συγκίνηση βαθιά και έντονα συναισθήματα, θέλω να πω σε όλους εσάς που στέλνετε τα μηνύματα σας προς το πρόσωπο μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ.
 

Ένα ευχαριστώ που μπορεί και κλείνει μέσα του όλα όσα νιώθω για τον τόπο μου την Κρήτη, για την Πατρίδα μου την Ελλάδα, για τους συνανθρώπους μου και για τους συντρόφους μου στις Ειδικές Δυνάμεις και τους τιμημένους Αλεξιπτωτιστές.
 

Θέλω να σας ενημερώσω, ότι η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών. 
 

Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα. 
  
 
Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά.
 

Ποτέ δε σκέφτηκα τίποτε άλλο πέρα από το όμορφο, το δίκαιο και το συνετό.  
  
 
Διότι είναι όμορφο να βρίσκεσαι στο αέρα, στον ουρανό της χώρας μας, είναι δίκαιο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και η περπατησιά σου όπως πρέπει είναι, να βρίσκεσαι με σύνεση στην πρώτη γραμμή, να ανήκεις στους επίλεκτους και να υπακούς στους ανωτέρους σου για όλα όσα μπορούν να σε μάθουν να σε εκπαιδεύσουν, να σου εμφυσήσουν ώστε να πράξεις όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη χώρα περήφανη και ασφαλή.
 

Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη.  
 

Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν.
   
 
Στις Καταδρομές υπάρχει μία φράση που λέει:

"Όσο ζεις ανακατέψου με τους καλύτερους και όταν πεθάνεις, πέθανε όπως οι υπόλοιποι."
 
 
Και οι καλύτεροι για μένα, είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν αυτή τη χώρα, ποτίζουν αυτή τη γη, δακρύζουν σε κάθε γέννα, αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, προστατεύουν κάθε παιδί, σκεπάζουν κάθε γέροντα, ανάβουν ταπεινά ένα κερί, σκάβουν αγόγγυστα και χώνουν βαθιά το σπόρο της ελπίδας και της ζωής, κοιτάζουν στα μάτια τους συνανθρώπους τους, υποκλίνονται στο θρήνο και τον πόνο, αποδέχονται και πιστεύουν μέσα στο είναι τους πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο.  
 

Κυρίως όμως οι καλύτεροι είναι, όλοι όσοι γνωρίζουν πως το πιο ανθρώπινο που υπάρχει είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του ανθρώπου.


Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί.
 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις.  
 

Η μόνη μου κατεύθυνση ήταν και είναι από τον ουρανό στη γη, σε μία γραμμή που μου επιτρέπει να ατενίζω την Κρήτη, την Ελλάδα, τον ορίζοντα του κόσμου με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγένεια. 
 

Μανώλης Μπούχλης
Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής
Σφακιά Κρήτης "πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:12 pm


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ. ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ.(βίντεο)Η λατρεία του και ο θαυμασμός του για τον Μασόνο Σιωνιστή Breivik δεν κρύβονται!


Δεκάδες σελίδες με μεγάλο ιδεολογικό υπόβαθρο και ανάλυση τεκμηριωμένη με πολύ ορθή χρήση του λόγου, από έναν αγράμματο άνθρωπο που δεν έβγαλε καν το λύκειο!
 

Δεν αναφέρει πουθενά κάτι εχθρικό για το Ισραήλ, τον Σιωνισμό, την Μασονία και αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισαν τον κόσμο τα ΜΜΕ ότι είναι δήθεν εθνικο-σοσιαλιστής!
 Όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναφέρονται στον μακελάρη σταθερά ως “ρατσιστή” , ”ακροδεξιό”και “ναζί” γιατί δεν πρέπει ούτε για πλάκα το μυαλό μας να πάει …στο Ισραήλ. 


666!!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ... ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ... 
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ;;; 


Καλλιόπη Σουφλή


Κι άλλο χτύπημα “ακροδεξιού” που λάτρευε τον Σιωνισμό και την Μασονία και που θεωρούσε απειλή για τον κόσμο ΜΟΝΟ τους μουσουλμάνους …κι όχι τους τοκογλύφους.Η επίθεση δεν έγινε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας, ούτε σε καμιά μασονική στοά μα ούτε καν σε κάποια συναγωγή! 
Έγινε σε ένα τζαμί άνανδρα την ώρα που προσευχόντουσαν απλοί μουσουλμάνοι!
Smiley face

50 οι νεκροί στη Νέα Ζηλανδία. Το αντίστοιχο χτύπημα του Breivik στη Νορβηγία είχε σκοπό να στείλει αιματηρό μήνυμα από το Ισραήλ σε όσους διανοήθηκαν να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους.

Και ξέρετε γιατί βρωμάει Μοσάντ κι αυτό το χτύπημα;

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
Αυτό το σύμβολο που για κάποιους είναι δήθεν υπερ εθνικιστικό δεν είναι τίποτε άλλο απο το γνωστό 666! Ποτέ εθνικιστές δε θα διάλεγαν ως σύμβολο κάτι νεοταξικό!


Γιατί ήταν άριστα οργανωμένο, υπήρχαν άφθονα όπλα και πυρομαχικά, στόχευσε σε απλούς πολίτες κι όχι στην εξουσία

Την ίδια ώρα το Ισραήλ προχθές βράδυ βομβάρδισε 100 διαφορετικά σημεία στη Γάζα και φυσικά κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό.

Όλος ο πλανήτης έσπευσε να καταδικάσει την “ακροδεξιά” βία…. Επιπλέον ο δράστης συνελήφθη ζωντανός όταν σε άλλες περιπτώσεις εκτελούνται άνθρωποι επειδή απλά κινούνται απειλητικά μ’ έναν σουγιά στο χέρι.

Toν τελευταίο καιρό η Νέα Ζηλανδία ψηφίζει συνεχώς ενάντια στα συμφέροντα του Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε πόλεμο κατά της Νέας Ζηλανδίας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας.

 Πήραν το μήνυμά τους κι αυτοί όπως οι Νορβηγοί πολιτικοι που έκαναν φιλο-παλαιστινιακές εκδηλώσεις.


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!2 Νέα Ζηλανδία μετά το συμβάν απαντάει στο περιστατικό με νέους αυστηρότερους νόμους για τα όπλα (!) λες κι ο πράκτορας δεν θα έβρισκε όπλα αν δεν το επέτρεπε ο νόμος.

Και συγκεκριμένα ήταν μέσα στο σχέδιο της ελίτ να τον εξοπλίσει και να δώσει αυτή τη παράσταση ώστε να περάσουν με μεγαλύτερη ευκολία τους νόμους που αυτοί θέλουν!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!3 

Πολύ χρήμα και καθόλου υποχρεώσεις ο “άνεργος” πράκτορας Brendon Tarrant…

Είχε να δουλέψει από το 2011. Τα τελευταία χρόνια …ζούσε στο εξωτερικό ξοδεύοντας υποτίθεται χρήματα που κληρονόμησε μετά τον θάνατο του πατέρα του.


Ταξίδευε στον κόσμο, έμενε σε ξενοδοχεία επί μήνες και μετά του ήρθε να καταστρέψει τη ζωή του για να “σώσει” την ανθρωπότητα σκοτώνοντας 50 φτωχούς κι ανώνυμους μουσουλμάνους …και μάλιστα σε άλλη χώρα κι όχι στη δική του. Το ότι είχε πρόσφατα επισκεφτεί και το Ισραήλ μας λέει πάρα πολλά!  

Ο δολοφόνος της Νέας Ζηλανδίας πιθανότατα, κατά την άποψη μας, εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ το 2017 και το 2018!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!4

Το  αν μπήκαν σε λογαριασμούς του κάποια εκατομμύρια για να εκτελέσει την επίθεση κατά της Νέας Ζηλανδίας …δεν θα το μάθουμε προφανώς .


Όπως και με τον Μπρέιβικ και τη 17Νοε … οι αρχές τον μεταχειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί προστατευόμενοι μυστικών υπηρεσιών …μέσα στη φυλακή θα τους είχαν κάνει ήδη κομματάκια κρατούμενοι και δεσμοφύλακες μαζί. 


Τον Μπρέιβικ δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας με χαμάμ και play station.


Το Ισραήλ κάνει επίδειξη με μία ακόμα επιχείρηση τύπου false flag. 
Ο δράστης είχε και τεράστιες γνώσεις marketing στα social media.  


Oι διαδικτυακοί κολοσσοί “άργησαν” κλασικά να αντιδράσουν και επέτρεψαν να παίζει για ώρες το βίντεο με τις εκτελέσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν το μήνυμα. 

Αντίστοιχα οι αποκεφαλιστές του ISIS είχαν γνώσεις, μηχανήματα κι εμπειρία στο κινηματογραφικό μοντάζ που μόνο στο Hollywood υπάρχει.


Τα βίντεο του ISIS κυκλοφορούσαν κατ ‘ αποκλειστικότητα από…την Ισραηλινή ιστοσελίδα S.I.T.E.


Το σύστημα μας σερβίρει την πραγματικότητα όπως θέλει και για κατανάλωση …”ως έχει”. Απαγορεύονται οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί.

 Όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναφέρονται στον μακελάρη σταθερά ως “ρατσιστή” , ”ακροδεξιό”και “ναζί” γιατί δεν πρέπει ούτε για πλάκα το μυαλό μας να πάει …στο Ισραήλ. 


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!5


Θα πρέπει να θεωρήσουμε σύμπτωση ότι ο μακελάρης είχε θέμα με την Τουρκία όπως το Ισραήλ αλλά όχι με τη Σαουδική Αραβία , που ενώ ήταν Αυστραλός …έδρασε στη Νέα Ζηλανδία με την οποία έχει θέμα το Ισραήλ κι είναι θαυμαστής του Breivik που εκτέλεσε 77 φιλοπαλαιστίνιους νεαρούς συμπατριώτες του μόνο και μόνο επειδή Μποϊκόταραν το Ισραήλ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπρέιβικ που σκότωσε ανθρώπους που μποϊκόταραν το Ισραήλ, παραδέχεται οτι είναι Μασόνος και Σιωνιστής
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!6
Ο Μακελάρης Μπρέιβικ με μασονική αμφίεση!


Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπρέιβικ δήλωνε:
“Οπότε ας πολέμήσουμε στο πλευρό του Ισραήλ, με τα αδέρφια μας τους Σιωνιστές κόντρα σε όλους τους Αντι-Σιωνιστές!
” Λατρεύω να συμμετέχω στην Μεγάλη Μασονική Στοά της Νορβηγίας όπου είμαι επίσημο μέλος!”

Ουδεμία σχέση δεν έχει ούτε ο Μπρέιβικ με Εθνικοσοσιαλισμό λοιπόν αφού ο ίδιος ο Χίτλερ πολέμησε την μασονία και τον Σιωνισμό όσο κανένας άλλος ηγέτης, την ώρα που ο Μπρέιβικ υπερασπίζεται και την Μασονία και τον Σιωνισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό

Για 12 υπαλλήλους των Rothschild που σκοτώθηκαν στα γραφεία της Liberation και Charlie Hebdo , αν σκοτώθηκαν δηλαδή, …o πλανήτης ολόκληρος σταμάτησε να γυρίζει κι οι κλόουν αρχηγοί κρατών πήγαν στο Παρίσι να παίξουν στην παράσταση Je Suis Charlie.  

Για τους 50 νεκρούς της Νέας Ζηλανδίας δεν έχει ούτε Je Suis Charlie …ούτε τον Netanyahu να ηγείται σε κάποια πορεία διαμαρτυρίας.


Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού θα συνεχιστεί προκειμένου να ρίξουν την ευθύνη στους «ακραίους» και στους «ρατσιστές» ενώ το έγκλημα έχει ξεκάθαρη υπογραφή της Μοσάντ και του Ισραήλ. Όπως δηλαδή έκαναν με τις εκκαθαρίσεις της 17Νοε και της Σέχτας των Επαναστατών. 

Οι δημοσιογράφοι ήταν οι βασικοί αποπροσανατολιστές εκτελώντας εντολές των ξένων πρεσβειών. Αυτοί μας εμφάνιζαν τα συμβόλαια θανάτου …ως πολιτικές δράσεις με ιδεολογικό υπόβαθρο. Ακόμα και η χρήση της λέξης «Τουρκοφάγος» από τον πράκτορα της Μοσάντ που εκτέλεσε τους Μουσουλμάνους δεν είναι τυχαία. …


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!7
Ο Μπρέιβικ κάνοντας την κομμουνιστική γροθιά!


Δεν είναι λέξη που χρησιμοποιούν οι εθνικιστές αλλά οι ίδιοι οι «αντιρατσιστές» εναντίον όσων βρίζουν την Τουρκία . Συνάδει απόλυτα με την τωρινή κατάσταση των Τουρκο-Ισραηλινών σχέσεων. Τουρκία και Ισραήλ είναι στα μαχαίρια και το ίδιος ο Νετανιάχου απειλεί διαρκώς τον Ερντογάν!


Επιπλέον ακριβώς όπως και με τον Νορβηγό Breivik γίνεται απόπειρα να ταυτιστεί ο δολοφόνος με τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπηςώστε οι ψηφοφόροι να επιστρέψουν στα κλασικά κεντρώα κόμματα και να μην αναζητούν άσκοπα ριζοσπαστικές λύσεις. 

Κανένας δεν τολμάει να πει την αλήθεια γιατί η αλήθεια δεν πουλάει.


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!8

Και μετά το μακελειό της Μοσάντ στη Νέα Ζηλανδία …κυκλοφορεί διαφήμιση της Νέας Τάξης όπως είχε διατυπωθεί από τους Πεφωτισμένους.

Ένας λαός, ένα έθνος , μία σημαία…για να υπάρξει ειρήνη κι αρμονία.


Ξέχασε να αναφέρει ο πεφωτισμένος ότι όλα αυτά προϋποθέτουν και …ΜΙΑ κυβέρνηση, ΕΝΑΝ στρατό και προπάντων… ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
 Μαντέψτε ποιοι θα ελέγχουν την εξουσία και για ποιους θα δουλεύουν όλοι οι υπόλοιποι .
Μας λένε πως οι μονοθειστικες θρησκείες πρέπει να ενωθούν σε μια Πανθρησκεία μας λένε, ώστε να πάψει να παράγεται μισαλλοδοξία κι ακροδεξιά παραφροσύνη, διότι, όλες οι εκκλησίες παράγουν φανατισμό και δηλητήριο… εκτός απ’τις συναγωγές και τις μασονικές στοές που παράγουν πολιτισμό.


Ας αναλύσουμε το Μανιφέστο του Μπρέντον Τάραντ το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ: https://anonfile.com/99j6udxcb3/The_Great_Replacement_pdf .


Δεκάδες σελίδες με μεγάλο ιδεολογικό υπόβαθρο και ανάλυση τεκμηριωμένη με πολύ ορθή χρήση του λόγου, από έναν αγράμματο άνθρωπο που δεν έβγαλε καν το λύκειο!
 

Δεν αναφέρει πουθενά κάτι εχθρικό για το Ισραήλ, τον Σιωνισμό, την Μασονία και αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισαν τον κόσμο τα ΜΜΕ ότι είναι δήθεν εθνικο-σοσιαλιστής!
Στο μανιφέστο του Αδόλφου Χίτλερ οι λέξεις Σιωνισμός ,Εβραισμός, αποτελούν τουλάχιστον το 1/4 του βιβλίου του “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”!


Η λατρεία του και ο θαυμασμός του για τον Μασόνο Σιωνιστή Breivik δεν κρύβονται!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!9
Όχι μόνο λέει ο ίδιος πως δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής αλλά πιστεύει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός έχει πεθάνει! 
Επίσης ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι δεν είναι εχθροί του και πως ο ίδιος δεν είναι αντισημίτης!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!0 

Θρασύτατος, ισχυρίζεται ότι ιδεολογικά είναι πιο κοντά με την Κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!11 

Είχαμε δει τον Μπρέιβικ ενώ τα ΜΜΕ τον βαφτίζανε “ναζί” να κάνει κομμουνιστικές γροθιές, τώρα βλέπουμε τον Brenton Harrison Tarrant να δηλώνει ιδεαλογικά κομμουνιστής καθότι αυτό είναι στην ουσία το πολίτευμα της Κίνας!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!12


Φυσικά ζήτησε τις ευλογίες των Μασόνων Ναϊτών Ιπποτών του Ναού του Σολομώντα και φυσικά τις πήρε όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!14
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!13
Φυσικά ως μασόνοι οι Ναίτες Ιππότες λάτρευαν τον Τραγόμορφο Μπαφομέτ!


Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.


Στα μέσα του 17ου αιώνα Ελευθεροτέκτονες άρχισαν να ενσωματώνουν σύμβολα και παραδόσεις του μεσαιωνικού τάγματος των ‘’Ιπποτών του Ναού’’.


Όπως σε όλες τις Τεκτονικές οργανώσεις, για να γίνει κάποιος μέλος του Τάγματος πρέπει να έχει υγιείς ηθικές αξίες, η φήμη του να είναι υποδειγματική και να πιστεύει στο ‘’Υπέρτατο Όν τον Μ.Α.Τ.Σ.’’.


Αυτοί εφηύραν την πιστωτική επιστολή.

Αν ένας ταξιδιώτης πλήρωνε τα χρήματα στο ιπποτικό κτήμα της περιοχής του μπορούσε να πάρει το ισότιμο ποσό χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από ένα άλλο ιπποτικό δίκτυο χωρίς να διακινδυνεύσει να τον κλέψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Τέτοιου είδους δραστηριότητες, μαζί με τους φόρους επί των οικονομικών συναλλαγών, μεταμόρφωσαν τους ιππότες σε τραπεζίτες.

Έτσι έφτασαν μέχρι να φυλάσσουν τα ταμεία του γαλλικού κράτους.


Ο Φίλιππος ο Ωραίος αποφάσισε να κατηγορήσει τους Ναΐτες ως αιρετικούς.  

Μεταξύ των κατηγοριών ήταν και το ότι οι Ναΐτες λάτρευαν ένα είδωλο, το οποίο περιέγραφαν σαν κρανίο ή σαν το πρόσωπο ενός γενειοφόρου, γνωστού ως Μπαφομέτ.


Ο ίδιος ο μεγαλομασόνος ο Άλμπερτ Πάικ αναφέρει την ιστορία τους στο βιβλίο του Morals and Dogma που θα το βρείτε εδώ σε pdf:  https://www.resist.com/Onlinebooks/Pike-MoralsAndDogma.pdf

Επίσης σε ερώτηση για το εαν ανήκει στην Μόσαντ είπε πως ο ίδιος δεν ανήκει αλλά αν παρουσιαστεί μετέπειτα κάποιος που ανήκει αυτό είναι κάτι καλό!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!15


ΠΗΓΗ ΕΔΩ : https://www.youtube.com/watch?v=_PviQrUMGZw


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!222

Το όπλο του Brenton Harrison Tarrant επάνω έχει γραμμένα ονόματα άσχετα με εθνικοσοσιαλισμό! 

Ούτε ντεγκρέλ, ούτε Χίτλερ!


Αντιθέτως είχε ονόματα “σύγχρονων ηρώων” των ουκρανών (ψευτοναζί) Σιωνιστών!!!!


Όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές σε παγκόσμια κλίμακα, απορρίπτουμε όσους Ουκρανούς ψευτο-εθνικιστές προσκυνάνε τον διεθνή Σιωνισμό, τον Soros, τη CIA, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, την Μόσαντ!


Οι Φιλοδυτικοί Ουκρανοί ΔΕΝ είναι εθνικοσοσιαλιστές γιατι πολύ απλά δεν είναι καν Φυλετιστές! 

Σε καμία περίπτωση Εθνικοσοσιαλιστές δεν θα μπορούσαν να υμνούν τον ιουδαιο-μπαντερισμό!

 Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!33
Τα υπόλοιπα για τα της Ουκρανίας θα τα πεί το βίντεο παρακάτω για εμάς!

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!16

Το επίσης περίεργο είναι πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δήθεν πραγματοποίησε μια Σταυροφορία Χριστιανική ενώ ο ίδιος ούτε στη τσάντα ούτε στο όπλο του είχε κανέναν σταυρό ή χριστιανικό σύμβολο!


Αντιθέτως είχε παγανιστικά σύμβολα όπως ο ρούνος στο όπλο του και το σύμβολο του μάυρου ήλιου στη τσάντα του!


Υπενθυμίζουμε ότι, μανία με τη λατρεία του μαύρου ήλιου είχε ο Χάινριχ Χίμλερ τον οποίον ο Χίτλερ κορόιδευε για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Μόνο ο Χάινριχ Χίμλερ χρησιμοποιούσε το σύμβολο αυτό στις αποκρυφιστικές τελετές του στο δικό του κάστρο στο βελφεσμπουργκ.


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!17
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

1) Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ

2) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!

3) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!


Οι μασόνοι Ιησουίτες και αυτοί έκαναν επικλήσεις στον μαύρο ήλιο. Τυχαίο;;

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!18


Οι Ιησουίτες ως αρχηγό τους έχουν κάποιον επονομαζόμενο ώς Μαύρο Πάπα!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!1111


Ο Αρχιτέκτονας του Γ’ Ράιχ, Albert Speer, έγραψε στα απομνημονεύματα του ότι ο Χίτλερ ποτέ δεν συμπάθησε τους μυστικισμούς του Χίμλερ.


Κατά τον Albert Speer , ο ίδιος ο Χίτλερ είπε:
“Τι ανοησίες! Επιτέλους φτάσαμε σε μια εποχή που έχει αφήσει όλους τους μυστικισμούς πίσω και αυτός θέλει να ξαναρχίσει πάλι απο την αρχή...
Δεν θέλω να ούτε να το σκέφτομαι οτι μπορεί κάποια μέρα να καταλήξω ένας άγιος των SS. Θα προτιμούσα να γυρίσω πίσω στον τάφο μου! “


— Adolf Hitler quoted in Albert Speer‘s Inside the Third Reich
Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!

Στο 6:53 βλέπουμε πως υπάρχει ήδη ένας γεμάτος γεμιστήρα στο πάτωμα από πριν μπει ο δράστης μέσα στο τζαμί! 

Ήταν λοιπόν εκεί και τον περίμενε από πριν καν εισβάλλει!!!

 
Στο 8.32 που σκύβει και παίρνει τον γεμιστήρα και συνεχίζει να πυροβολεί ….!Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!335Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!3355


Ερώτηση… Τόσοι μουσουλμάνοι που συνήθως κοιτάνε πάντα κάτω, δεν είδε κανείς τον γεμιστήρα;;;


Όλο αυτό το show, είχε σαν σκοπό την αθώση του σιωνισμού (στοχοποιώντας ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο που αντιστοιχεί σε πάνω απο 1,5 δις ανθρώπων) αλλά και την δαιμονοποίηση του πραγματικού Εθνικοσοσιαλισμού ! 

 

Παρόμοια προσπάθεια γίνεται στην Ουκρανία όπου ο θείος Τζόρτζ Σόρος, η CIA αλλά και η Μόσαντ χρηματοδοτούν έναν Σιωνισμό που απλά τον έντυσαν με Εθνικοσοσιαλιστικό μανδύα.

Μας φυτεύουν τύψεις και ενοχοποίηση για το ότι είμαστε  λευκοί! Και με συμβάντα όπως του Μπρέιβικ και του Ταράντ το καταφέρνουν πολύ καλα! 


Και οι δυο τους ήταν μασονοκινούμενοι και προσκείμενοι στον Σιωνισμό κάνοντας αποτρόπαια εγκλήματα , μιλούσαν συνεχώς για λευκή υπεροχή!!!!


(Κόλπο δαιμονοποίσης του Εθνικοσοσιαλισμού)


Ένας ακόμα στόχος είναι να απαγορεύσουν την νόμιμη οπλοκατοχή γι αυτό το λόγο σκηνοθετούν πολλά ψεύτικα σκηνοθετημένα συμβάντα με δήθεν ψυχοπαθείς που εισβάλλουν σε σχολεία και διάφορα άλλα μέρη και εκτελούν κόσμο! Έτσι οι νεοταξίτες πλέον έχουν κάθε αφορμή να καταργήσουν νόμους υπέρ της οπλοκατοχής σε διάφορες χώρες ουτοσώστε όταν χρειαστεί να πολεμήσει ο κόσμος την Νέα Τάξη στη πράξη να είναι εντελώς αφοπλισμένος!


Επίσης έψαχναν αιτία να φιμώσουν εντελώς το Facebook ! 

 

Ολα τα ΜΜΕ μεταδίδουν σήμερα πως υπάρχει νομικό κενό στο Facebook και κατηγορούν τον ίδιο τον νεοταξίτη ιδρυτή του, Ζούγκεμπεργκ, πως αφήνει να διαδίδονται ακραίες ιδεολογίες και πως επέτρεψε τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας να κάνει “ακροδεξιά” προπαγάνδα!


Συνεπώς με την live μετάδοση του φιλοϊσραηλίτη πράκτορα, το Facebook πλέον βρήκε λόγο να γίνει ακόμα πιο καταπιεστικό σε κάθε είδους εθνικιστική ανάρτηση από εδώ και πέρα! 

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!111


Για όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις πράξεις του συγκεκριμένου φιλοϊσραηλίτη πράκτορα και υμνητή μασόνων, Μπρέντον Χάρισον Τάραντ , τους παραθέτουμε τις δηλώσεις του πάντα επίκαιρου εθνικοσοσιαλιστή, Χέρμαν Γκαίρινγκ, σχετικά με παρόμοια φαινόμενα που παρατηρούμε σήμερα γύρω μας:

«Φυσικά υπάρχουν πάντα άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν έναν τύπο προβοκάτοραπου έχουν έρθει σε εμάς, επειδή φαντάζονται τον εθνικοσοσιαλισμό να είναι κάτι άλλο από ό,τι είναι, που έχουν φανταστικά και μπερδεμένα σχέδια. Τέτοιες υπερβολές μπορούν να βλάψουν το κίνημά μας, δεδομένου ότι κάνουν το κίνημα να φαίνεται γελοίο, και η γελοιότητα είναι πάντα κάτι πιο επιβλαβές.»

Hermann Göring in a 1935 speech, Positives Christentum, 3 Nov. 1935, [cited from Richard Steigmann-Gall’s The Holy Reich]Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:42 pm


Η Κίνα «μπλοκάρει» τα ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούν τον όρο «μακεδονικός»! Απαιτείται άδεια από τα Σκόπια!


 Μαρία Σπυράκη «με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η κυβέρνηση άφησε σε εκκρεμότητα για τρία χρόνια το ζήτημα των εμπορικών ονομασιών, των εμπορικών σημάτων και των επωνυμιών για τα προϊόντα της Μακεδονίας μας. Οι ελληνικές επιχειρήσεις καταβάλλουν ήδη το κόστος αυτής της επιζήμιας συμφωνίας».
Σπυράκη, μην ξεχνάς πως ο Πρόεδρος του κομματός σου, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΕΓΓΟΝΟΣ, αποδέχθηκε το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όσο για τους παραγωγούς των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Καλλιόπη ΣουφλήΤα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά προϊόντα από τη Συμφωνία των Πρεσπών
επιβεβαιώσε η αποκάλυψη από την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη ότι οι κινεζικές αρχές απέρριψαν αίτημα ελληνικής εταιρείας για τη χρήση του όρου «μακεδονικού» για τα προϊόντα της.

«Χωρίς να αποκαλύψουμε το όνομα της επιχείρησης, σας ενημερώνω ότι έχουμε στη διάθεση μας απόρριψη από την πλευρά της Κίνας αιτήματος ελληνικής εταιρείας για τη χρήση του όρου «μακεδονικός» για τα προϊόντα της, με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδεια της γειτονικής χώρας. 

Η απόρριψη έχει ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου 2019» είπε η κυρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα.

Η αποκάλυψη αυτή ακολουθεί την πρόκληση των Σκοπιανών να παρουσιάσουν «μακεδονικά» κρασιά 2.000 ετών σε έκθεση στη Γερμανία.

Είχε προηγηθεί η διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου όπου και εκεί τα Σκόπια είχαν εμφανιστεί ως Μακεδονία και υποχρεώθηκαν στη συνέχεια να κάνουν την προσθήκη «Βόρεια» στο περίπτερό τους.


Όπως επισήμανε η Μαρία Σπυράκη «με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η κυβέρνηση άφησε σε εκκρεμότητα για τρία χρόνια το ζήτημα των εμπορικών ονομασιών, των εμπορικών σημάτων και των επωνυμιών για τα προϊόντα της Μακεδονίας μας. Οι ελληνικές επιχειρήσεις καταβάλλουν ήδη το κόστος αυτής της επιζήμιας συμφωνίας».


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:31 pm


Κάνε το χαμόγελο τρόπο ζωής!Το πιστεύω πώς οι καλές μας πράξεις επιστρέφουν πίσω σε εμάς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
Να είσαι σωστός λοιπόν. 
Να προσφέρεις απλόχερα, χωρίς πολλές σκέψεις.
Μόνο να κερδίσεις μπορείς με το να χαρίζεις τη χαρά σου. 
Χαμογέλα. 
Κι όποιος το χαμόγελό σου, στο αντιγυρίζει με ειρωνεία, μην πικραθείς...
Χαμογέλασέ του και λυπήσου τον που δεν ξέρει να εκτιμά...

ΚαλλιόπηΓράφει η Ελένη Σάββα


Καθόμουν σ’ένα παγκάκι, εκεί κοντά στη θάλασσα.
Ήταν ησυχία κι η θάλασσα έμοιαζε απέραντη.
Απόγευμα, γύρω στις έξι.
Ο ήλιος ήταν ακόμη εκεί, μα στη θάλασσα κάνεις.
Απόλυτη ησυχία.
Ηρεμία.
Μπορούσα να ακούσω μόνο τα κύματα.
Τα κύματα και τον αέρα που φυσούσε.
Παρατηρούσα τον ουρανό, το ατέλειωτο μπλε της θάλασσας και τα βότσαλα.Σε μια στιγμή, κατάλαβα ότι χαμογελούσα. 
Ασυναίσθητα.
Πώς να μη χαμογελάσω; 
Όταν η ευτυχία ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου, πώς μπορείς να την αγνοήσεις; 
Τέτοιες στιγμές μένουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου, γιατί είναι οι στιγμές που νιώθω πραγματικά ο εαυτός μου. 
Οι στιγμές που νιώθω τη πραγματική ευτυχία.


Ναι, είναι μονάχα στιγμές η ευτυχία.
Δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση.
Είναι πολλές στιγμές μεμονωμένες.
Κι ο έξυπνος άνθρωπος, είναι αυτός που έχει την επίγνωση αυτών των στιγμών.


Το χαμόγελο εκείνο, μου έφερε σκέψεις.
Αναρωτήθηκα γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύουν τη ζωή τους.

Γιατί επικεντρώνομαστε σ’εκείνα που μας σκοτεινιάζουν τη ψυχή;
Γιατί δεν κοιτάμε περισσότερο τον ουρανό, τ’αστέρια, τη θάλασσα, τα λουλούδια;


Γεννήθηκε μια απορία μεγάλη.

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι άνθρωποι;

Πότε θα καταλάβουν πως αξίζει να ζήσουμε το τώρα και το κάθε τώρα;


Η ζωή μας δίνεται απλόχερα.
Πώς τολμάμε να την αρνηθούμε;
Βλέπουμε συνεχώς την άσχημη πλευρά των πραγμάτων.
Τη μελετάμε τόσο πολύ, που μας απασχολεί εν τέλει μονάχα αυτή.
Την καλή πλευρά την ξεχνάμε.
Μένει με το παράπονο.


Κι αν μια μέρα ξυπνούσαμε με χαμόγελο;
Θα το φορούσαμε όλη μέρα.
Στη βροχή, στο κρύο, στη ζέστη.
Στις δυσκολίες και τις χαρές.


Το πιστεύω πώς οι καλές μας πράξεις επιστρέφουν πίσω σε εμάς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
Να είσαι σωστός λοιπόν. 
Να προσφέρεις απλόχερα, χωρίς πολλές σκέψεις.

Μόνο να κερδίσεις μπορείς με το να χαρίζεις τη χαρά σου. 
Χαμογέλα. 
Θα δεις, τα σύννεφα ίσως δεν εξαφανιστούν, μα θα σου χαμογελάσουν κι αυτά.


Το κυριότερο είναι να εμπιστεύεσαι το χαμόγελο σου. 
Να έχεις πίστη πως είναι δυνατό. 
Στη πραγματικότητα, είναι παντοδύναμο, είναι μεταδοτικό.
 


Μην το σκέφτεσαι πολύ. 
Κάνε το χαμόγελο τρόπο ζωής. 
Κάνε το την άμυνα σου.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:23 pm


υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για ένα χαμόγελό σας... (3 βίντεο)Να χαμογελάτε... υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για ένα χαμόγελό σας...


... μην ασχολήστε μ' αυτούς που σας πληγώνουν...

... χαρίστε τους το πιο όμορφο χαμόγελο και ... αφήστε τους να βλέπουν την πλάτη σας...Καλησπέρα .... είναι μια υπέροχη μέρα... εύχομαι να την περάσετε με χαμόγελα...


Καλλιόπη 
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...
Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:04 pm


Αγανακτισμένοι κάτοικοι πέταξαν πέτρες σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί λαθρομετανάστες!Οι εν λόγω κάτοικοι επικαλέστηκαν πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη γίνουν δεκτοί λαθρομετανάστες στην περιοχή.

Το πλήθος πέταξε πέτρες στην πρόσοψη του κτιρίου, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου και εν συνεχεία εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο .


Επίθεση και εισβολή σημειώθηκε δύο 24ωρα νωρίτερα, από μια ομάδα περίπου 70 κατοίκων στα Βίλια Αττικής, σε ξενοδοχείο το οποίο, στο πλαίσιο του προγράμματος Filoxenia που υλοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, φιλοξενεί περί τους 88 λαθρομετανάστες.

Το πλήθος διαμαρτυρόταν έξω από το κτίριο κι εν συνεχεία πέταξε πέτρες στην πρόσοψη του κτιρίου, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου και εν συνεχεία εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο .

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι εν λόγω κάτοικοι επικαλέστηκαν πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη γίνουν δεκτοί λαθρομετανάστες στην περιοχή.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:26 pm


Ο Φύσσας και ο τραβεστι Κωστόπουλος, είναι τα πρότυπα που θέλει για την κόρη της η υποψήφια ευρωβουλευτής του Τσίπρα, Μυρσίνη Λοϊζου!


Το παρακάτω, είναι απόσπασμα από την συνέντευξη της υποψήφιας ευρωβουλευτή που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας.


Φύσσες και τραβεστί, ονειρεύεται ως πρότυπα για την κόρη της η Μυρσίνη Λοϊζου.
Τέτοιες "μάνες" καταστρέφουν παιδιά...
Τέτοιες υποψήφιες, μπορούν να καταστρέψουν ένα Έθνος... ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θα την στείλετε στην Ευρωβουλή;;;
ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;;;


Πώς να εμπιστευθούμε ένα κόμμα, στο οποίο  αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα μπορεί να εξαρτώνται από πρόσωπα που έχουν ως πρότυπα "διαστρεβλωμένες και προβληματικές προσωπικότητες";


Καλλιόπη Σουφλή Η Μυρσίνη Λοΐζου στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ εξέφρασε και την ανησυχία της για την άνοδο της ακροδεξιάς.

"Έχω ένα παιδί 15 χρονών, είναι κορίτσι και με ανησυχεί πάρα πολύ η δύναμη που έχει αποκτήσει η ακροδεξιά.

Ο φασισμός ήταν κάτι που έζησα από μικρή στο σπίτι μου με τη σύλληψη του πατέρα μου.

Μπήκαν μέσα, τον άρπαξαν, τον πήγαν σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον χάσαμε, δεν ξέραμε που είναι.

Είναι κάτι που βλέπω να συνεχίζεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και θέλω να κοιτάω το παιδί μου στα μάτια, να μπορώ να του προσφέρω μία ελευθερία και όχι αυτόν τον φασισμό και τον ναζισμό που τον βλέπω αυτή τη στιγμή να ξυπνάει και να υπάρχει γύρω μας." 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:08 pm


Αυτό το σκοτεινό και εφιαλτικό μέλλον, οραματίζονται Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ για τα παιδιά τους και τις επερχόμενες γενιές;;;Όλοι μας έχουμε παιδιά και αύριο εγγόνια...

Γι αυτά πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε μέσον...με όλους τους τρόπους.
 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Κατά δεκάδες χιλιάδες ελληνοποιούνται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ οι λαθροεισβολείς, από την πολιτική εξουσία σε πλήρη συννενόηση ΤΣΙΠΡΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...
Αποτελούν την τελευταία ελπίδα των πολιτικά και ιδεολογικά ξοφλημένων πολιτικών κομμάτων, που οι νεοέλληνες εξακολουθούν να ψηφίζουν.Κάνουν τον κάθε "πάκι Έλληνα", για να τους ψηφίζει και να ορίζει την μοίρα των ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο κάθε Χασάν... ο κάθε Μωχάμετ... χωρίς τον παραμικρό δεσμό με την Κουλτούρα, τον Πολιτισμό, τις Αξίες, τα Ήθη και τα Έθιμα, τις Παραδόσεις, θα ψηφίζει με γνώμονα τα επιδόματα και τις παροχές που του έδωσαν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Αν θέλουμε να σωθεί η Πατρίδα μας, πρέπει να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στο φαινόμενο των ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ που μας κυβερνούν, ελέω της δικής μας ψήφου...

...της ψήφου ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ που πάνω από την Πατρίδα, βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις ιδεολογίες τους.
Επιβάλλεται να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα, στην οποία θα καταγράφονται όλοι οι ελληνόφωνοι, σε κόμματα, και σε καίριες κρατικές ή άλλες θέσεις.

Δεν ξεχνάμε πως οι αριστεροί και τα κουμ μούνια,έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον διεθνισμό, μισούν θανάσιμα τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και στόχος τους είναι, να βάλουν βόμβα στα Αξιακά θεμέλια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και μάλιστα σε μια εποχή που αυτή ταλανίζεται από βαθιά κοινωνική και πολιτισμική παρακμή...Αν θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε στην Πατρίδα μας και να μην επιτρέψουμε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ να την αφανίσει, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ να προωθήσουμε στο ΚΥΝΟβούλιο, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.Όλοι μας έχουμε παιδιά και αύριο εγγόνια...

Γι αυτά πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε μέσον...με όλους τους τρόπους.

Γιατί αυτά καταστρέφουν με κάθε τρόπο αυτοί που κάποιοι ανεγκέφαλοι, επέλεξαν να μας κυβερνούν.Ο λαθροεισβολέας, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν του έδωσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Θα κουβαλάει πάντα, όσες γενιές κι αν περάσουν το dna  της δικής του πατρίδας, αυτής που είναι χαραγμένη βαθιά στην ψυχοσύνθεσή του, στο μυαλό του, στην ύπαρξή του ολόκληρη.
Περισσότεροι από ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, γίνονται ... "Έλληνες"!!!!!!!!!!!!!!

Είναι οι ξένοι λαθροεισβολείς, που με τον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, παίρνουν την ... ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ "Έλλην"!
Κι ο ευκολόπιστος νεοέλληνας ραγιάς, δεν αντιλαμβάνεται πως ... είναι λίγα τα ψωμιά μας στην Ελλάδα, εμάς των ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αυτό το σκοτεινό και εφιαλτικό μέλλον, οραματίζονται Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ για τα παιδιά τους και τις επερχόμενες γενιές;;;


 Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:56 pm


Περί ... ανδρισμού και θηλυκότητας...
 ... τα πολλά λόγια, περισσεύουν...

ΣΕΒΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. 


Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:33 pm


Γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τρέμουν…;;; Πονοκέφαλος στο Μαξίμου


Διαμορφώνεται στο κυβερνών κόμμα μια εικόνα διάλυσης που δεν δικαιολογείται από τα μόλις 4 χρόνια στην εξουσία. 

Μια κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να σταθεί όρθια τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές και που επιχειρεί να επιτεθεί κατά πάντων, να πολώσει το κλίμα και να διαμορφώσει μια ατζέντα σύγκρουσης με όλους ώστε να επιβιώσει πολιτικά.
Αυτό, δεν είναι τίποτα... όταν χάσουν την εξουσία και την μάσα, να δείτε... 
Και μετά να δούμε πως θα κυκλοφορούν...
ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ... ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί λες και είναι 15 χρόνια στην εξουσία. Έχει πάθει… ΠΑΣΟΚ όπως το 2004 όταν ήταν φανερό ότι έπειτα από τόσο καιρό στη διακυβέρνηση της χώρας θα άρχιζαν οι διαλυτικές τάσεις να εμφανίζονται».Αυτά λέει έμπειρος πολιτικός ο οποίος βλέπει να διαμορφώνεται στο κυβερνών κόμμα μια εικόνα διάλυσης που δεν δικαιολογείται από τα μόλις 4 χρόνια στην εξουσία. 

Μια κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να σταθεί όρθια τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές και που επιχειρεί να επιτεθεί κατά πάντων, να πολώσει το κλίμα και να διαμορφώσει μια ατζέντα σύγκρουσης με όλους ώστε να επιβιώσει πολιτικά.


Τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη κοινοβουλευτική ομάδα αναδεικνύουν και το κλίμα ηττοπάθειας που υπάρχει στο εσωτερικό του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου. Δείχνει πώς κανείς, προεξέχοντας του πρωθυπουργού, δεν είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την ήττα, αν αυτή έρθει στις επερχόμενες εκλογές.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων», γενικά το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ με διαλυτικά φαινόμενα να κυριαρχούν, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός των διαξιφισμών στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έπαιξαν τον ρόλο των «πυροσβεστών».


Ακόμα και οι θετικές κινήσεις της κυβέρνησης, όπως π.χ. η καταβολή των επιδομάτων για το ενοίκιο ή για τα παιδιά… «χάθηκαν» επικοινωνιακά από την ανάδειξη των διαρροών στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από δηλώσεις βουλευτών όπως του Γιώργου Κυρίτση για τις μολότοφ, αν και μετά ανασκεύασε και ζήτησε συγγνώμη ή της υποψήφιας ευρωβουλευτού Μυρσίνης Λοΐζου για παλαιότερα tweets σχετικά με την τρομοκρατία. 

Είχε γίνει τόσο πολιτική όσο και επικοινωνιακή ζημιά, ενώ ακυρώθηκαν επικοινωνιακά και οι καταγγελίες για το σκανδαλώδες rebate – σύμφωνα με τον ορισμό που έδωσαν κυβερνητικοί παράγοντες – στα φάρμακα την περίοδο 2006-2010, δηλαδή την εποχή της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.


Το κρίσιμο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρξει ομόνοια στον δρόμο προς τις κάλπες, αλλά πλέον πάρα πολλοί βουλευτές δεν λειτουργούν συντροφικά, καθώς υπάρχει έντονος παρασκηνιακός ανταγωνισμός ενόψει και των βουλευτικών εκλογών. 

Εξάλλου, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις – αν και από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν ότι θα διαψευστούν οι δημοσκόποι – οι μισοί από τους σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στην επόμενη Βουλή, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος και συμμετοχή «πασοκογενών» στις λίστες.


Χάνεται το μήνυμα


Παράλληλα, τα διαλυτικά φαινόμενα στην ΚΟ αποδυναμώνουν και την προσπάθεια του Πρωθυπουργού να ενδυναμώσει το κεντρικό πολιτικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.


Πολλοί λένε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει το λαό, δεν επικοινωνεί με τον κόσμο, αδυνατεί να περάσει το στίγμα του και η επικοινωνιακή στρατηγική του χάνεται στις κραυγές των «Πολάκηδων», των «Καρτερών» και των «Τζανακόπουλων» της κυβέρνησης.


«Δεν μπορούμε να πάμε στις περιφέρειές μας και να μιλήσουμε» διαμηνύουν αρκετοί βουλευτές οι οποίοι δεν μπορούν ούτε καν τη μάχη του σταυρού να δώσουν.


Απέναντι σε όλα αυτά ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κανονικά στο σχέδιό του για τη δημιουργία του προοδευτικού μετώπου. 

Ηδη προ ημερών η Πολιτική Γραμματεία ενέκρινε και την αλλαγή – όχι ονόματος – αλλά λογοτύπου στο προεκλογικό υλικό και πλέον θα υπάρχει η προβολή της ονομασίας: ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.


Επίσης, σχηματοποιείται σιγά σιγά και σε οργανωτικό επίπεδο η πρωτοβουλία για συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων. Αυτή αναμένεται να αποτυπωθεί σε μια μεγάλη εκδήλωση – συνάντηση στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα, στην οποία και θα παρουσιαστεί η διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και θα συγκροτηθεί πλατιά εκλογική επιτροπή, που θα αποτελείται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσωπα από συλλογικότητες που ανταποκρίθηκαν στο προοδευτικό προσκλητήριο του Πρωθυπουργού, ενώ θα ανακοινωθεί και το σύνολο του ευρωψηφοδελτίου.


Την επόμενη περίοδο ο Πρωθυπουργός θα επιμείνει στην ανάδειξη της σύγκρουσης δύο διαφορετικών ιδεολογιών, δύο διαφορετικών κόσμων και δύο εκ διαμέτρου αντίθετων πολιτικών σχεδίων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 

Και το σύνθημα ουσιαστικά είναι η μη παλινόρθωση του παλιού πολιτικού κατεστημένου σε μια μάχη όπου θα αναμετρηθεί «η πρόοδος με τη συντήρηση» και «η Ελλάδα των πολλών με την Ελλάδα των ελίτ».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:15 pm


Αυτός είναι... "ΣΚΛΗΡΟΣ" άντρας!

... και... "ιππότης" και ... "ΣΚΛΗΡΟΣ"!!!

Για ... ΑΝΔΡΑΣ πάντως, δεν μου φαίνεται...!

Τελικά, τέτοιες "γυναίκες" έχουν πέραση...


Καλλιόπη
Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:31 pm


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΩΣ ... "ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ"«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. 

Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά»

ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ, ΟΥ ΠΟΙΕΙ!

Μακάρι να ψοφήσετε και οι δυο... να ξεβρωμίσει ο τόπος, γιατί και οι δυο, θα στηθείτε στο εκτελεστικό απόσπασμα.


Καλλιόπη Σουφλή
Με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος στρέφεται εναντίον του Νίκου Κοτζιά με βαρείς χαρακτηρισμούς. 


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν αναφέρει το όνομα του πρώην υπουργού των Εξωτερικών, αλλά τον «φωτογραφίζει».

Ο «πόλεμος» του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά συνεχίζεται.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. 

Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» έγραψε πριν λίγο στο τουίτερ ο Πάνος Καμμένος «φωτογραφίζοντας» τον Νίκο Κοτζιά χωρίς όμως να τον κατονομάζει.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:12 pm


Η Ρωσία αναγνώρισε τη «Βόρεια Μακεδονία»Να σημειωθεί ότι η Μόσχα όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα «μπλόκαρε» το θέμα της ονομασίας της γείτονος, στέλνοντάς το στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. 

Παρ΄όλα αυτά ξεπέρασε τις επιφυλάξεις της και με τη σημερινή της απόφαση, ανοίγει στα Σκόπια τον δρόμο για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Η φωτογραφία, τα λέει όλα...
Το Πουτινάκι, έκανε αυτό που του είπαν τα οβραίικα αφεντικά του... 


Καλλιόπη ΣουφλήΗ Ρωσία αναγνώρισε το «Βόρεια Μακεδονία» ως το συνταγματική ονομασία της γείτονος χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.


Η Ρωσία αναγνωρίζει την «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» παρά τις πρωτύτερες επιφυλάξεις της ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια είχε λάβει από τις 19 Φεβρουαρίου την επίσημη ενημέρωση, ωστόσο μόλις τώρα προχώρησε και στην επίσημη αναγνώριση.

Να σημειωθεί ότι η Μόσχα όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα «μπλόκαρε» το θέμα της ονομασίας της γείτονος, στέλνοντάς το στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. 

Παρ΄όλα αυτά ξεπέρασε τις επιφυλάξεις της και με τη σημερινή της απόφαση, ανοίγει στα Σκόπια τον δρόμο για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Ανάμεσα στις χώρες που έχουν αναγνωρίσει το «Βόρεια Μακεδονία» ως συνταγματική ονομασίας της γειτονικής χώρας είναι το Ισραήλ, Σερβία και οι ΗΠΑ.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:16 pm


Δραματική προειδοποίηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Έλλειψη χρημάτων και αδιαφορία…Ήδη προ τετραετίας, οι τότε αποστρατευθέντες ναύαρχοι Κ. Χρηστίδης (αρχηγός ΓΕΝ) και Κ. Μαζαράκης-Αινιάν (αρχηγός Στόλου) είχαν προειδοποιήσει ότι, προϊούσης της κρίσεως, το υλικό του Ναυτικού (αλλά και κατ’ αναλογία και των υπόλοιπων Ενόπλων Δυνάμεων) θα υφίστατο συνεχή απαξίωση και σειρά προβλημάτων άνευ της συνέχισης ισχυρής οικονομικής συμβολής του κράτους. 


Η ζοφερή αυτή κατάσταση επέρχεται τώρα πλέον και όλοι οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τη σημασία της για την εθνική μας ασφάλεια.

Στο πλαίσιο του σχεδίου αφανισμού του Έθνους και του λαού είναι η επί τούτοις διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, κύριε...
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

Το πρόβλημα είναι, που δεν το αντιλαμβάνονται τα ελληνόφωνα ψεκασμένα, και θα τους ξαναψηφίσουν και τους μεν και τους δε... και τους ΣΥΡΙΖαίους και τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πολιτικούς.
 

Καλλιόπη Σουφλή


 
Του Πάνου Λασκαρίδη*Οι δύο αυτές βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις του λαού μάς βοηθούν να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και μερικά ακόμα που, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν σε ικανοποιητική κατάσταση. 


Το κυριότερο από αυτά είναι η κατάσταση στις Ενοπλες Δυνάμεις.


Ξεκινώ από το Πολεμικό μας Ναυτικό: Δεν έχω καμιά δυσκολία να προσυπογράψω την άριστη κατάσταση του ηθικού και της εκπαίδευσης των στελεχών και πληρωμάτων – και ομιλώ εξ ιδίας γνώσεως. Ομοίως όμως προσυπογράφω και τις τεράστιες ανησυχίες για την ανεπάρκεια και κατάσταση του υλικού του.


Ήδη προ τετραετίας, οι τότε αποστρατευθέντες ναύαρχοι Κ. Χρηστίδης (αρχηγός ΓΕΝ) και Κ. Μαζαράκης-Αινιάν (αρχηγός Στόλου) είχαν προειδοποιήσει ότι, προϊούσης της κρίσεως, το υλικό του Ναυτικού (αλλά και κατ’ αναλογία και των υπόλοιπων Ενόπλων Δυνάμεων) θα υφίστατο συνεχή απαξίωση και σειρά προβλημάτων άνευ της συνέχισης ισχυρής οικονομικής συμβολής του κράτους. 


Η ζοφερή αυτή κατάσταση επέρχεται τώρα πλέον και όλοι οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τη σημασία της για την εθνική μας ασφάλεια.


Αντί να αποκαταστήσουν και να επεκτείνουν τουλάχιστον τη λειτουργική οικονομική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, ξοδεύουν υπερπολλαπλάσια ποσά σε ανούσιες προεκλογικές και δήθεν κοινωνικές ενισχύσεις. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Στόλος δίνει έναν άνισο αγώνα να παραμείνει αξιόμαχος. Αδυνατεί να αντιμετωπίσει, έστω σε επίπεδο εντυπώσεων, την τεράστια ανάπτυξη νέων τουρκικών μονάδων. Οι παραβιάσεις του εθνικού χώρου έχουν πλέον γίνει δευτέρα φύση στους ναυτικούς και στους αεροπόρους μας.


Τι είδους εθνικός χώρος-σουρωτήρι είναι αυτός, όπου ο σουλτάνος στέλνει τις δυνάμεις του να περιδιαβάζουν κάθε μέρα; 

Οι πολιτικοί μας είναι απόλυτα υπεύθυνοι, όχι μόνο γιατί δεν εξασφαλίζουν άμεσα τις αναγκαίες αμυντικές δαπάνες, αλλά και γιατί επί δεκαετίες ανέχονται μια απαράδεκτη κατάσταση που μόνο ζημιά προκαλεί στην αμυντική προσπάθεια της χώρας.


Εξηγούμαι: Ποιος ο λόγος ύπαρξης πολλών δεκάδων στρατοπέδων νότια της Κατερίνης, στρατοπέδων που είδαν τελευταία φορά επιχειρήσεις την εποχή του Χουρσίτ πασά και του Κιουταχή; 

Μα προφανώς για να τροφοδοτούν τις καφετέριες των πόλεων όπου εδρεύουν, για να μαζεύουν ψήφους οι πολιτικοί.


Ποιος ο λόγος να σταθμεύουν όλες οι μονάδες Ειδικών Δυνάμεων στις παραλίες της Αττικής και όχι στα νησιά μας και στον Εβρο; Μα φυσικά για να κοιμόμαστε στα σπίτια μας το βράδυ και να μην ξεβολευόμαστε και πολύ πολύ. Και όταν γίνει κάποιο επεισόδιο τύπου Ιμια στο μέλλον (που θα γίνει, μην αμφιβάλλετε), να κάνουμε καμιά-δυο μέρες να φτάσουμε στον τόπο της σύρραξης.


Για ποιο λόγο μένει όλος ο Στόλος του Πολεμικού Ναυτικού στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας; Δεν πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί μας ότι ο στόλος του Ξέρξη έφυγε πριν από 2.500 χρόνια; Γιατί δεν είναι ο Στόλος στην Κρήτη ή στον Μούδρο; Βλάκες ήσαν ο Βενιζέλος και ο Κουντουριώτης;


Για ποιο λόγο το 50% των αμυντικών δαπανών αφορά το κόστος προσωπικού; Γιατί έχουμε δεκάδες ναυάρχους και πτεράρχους και εκατοντάδες στρατηγούς, εν ενεργεία, αλλά ιδίως αποστράτους από την ηλικία των 53-55 ετών;


Γιατί υποχρεώνονται το Ναυτικό και η Αεροπορία να ζητούν συνεχώς ενισχύσεις σε μικροποσά (σε σχέση με το μέγεθος του κρατικού προϋπολογισμού) από ιδιώτες; Είναι αυτό παράδειγμα σοβαρού κράτους που σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις του, ιδίως σε περίοδο που υφίσταται ασφυκτική πίεση εναντίον των εθνικών του συμφερόντων;


Είναι ή δεν είναι θεότρελο, για γέλια και για κλάματα μαζί, να υπάρχει κανονισμός διαχείρισης προϋπολογισμού της λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου οι περίφημοι «κωδικοί» και η τυπολατρική γραφειοκρατία της διοίκησης επιτρέπουν στον αρχηγό και στους επιτελείς να έχουν μεγάλο απόθεμα για αγορά χαρτιού τουαλέτας, κανένα απόθεμα για αγορά οπλισμού και να μην μπορεί ο αρχηγός να αγγίξει το πρώτο ποσό για να αγοράσει ό,τι του λείπει από το δεύτερο; Ποιος λογικός Ελληνας μπορεί να καταλάβει αυτές τις γελοιότητες;


Τέλος, ποιος είναι ο λόγος που ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορούν να κλειστούν σε ένα δωμάτιο για 24 ώρες και να βγουν μόνο όταν έχουν αποφασίσει να εκταμιεύσουν μέσα σε μία εβδομάδα 1 δισ. ευρώ για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες των τριών Οπλων μας;

Και να αφήσουν τους τρεις αρχηγούς και τον Α/ΓΕΕΘΑ να αποφασίσουν μόνοι τους πώς πρέπει να ξοδευτεί το ποσό αυτό;


Με τα μυαλά που κουβαλάνε οι πολιτικοί μας, αλλά και την νοοτροπία αυτή που ανεχόμαστε όλοι, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε ισχυρές και αξιόμαχες δυνάμεις, όσο και αν παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την προτροπή του Ελευθέριου Βενιζέλου προς τον ναύαρχο Κουντουριώτη στην έξοδο του Στόλου στο Αιγαίο τις παραμονές των ένδοξων ναυμαχιών της Ελλης και της Λήμνου: «Η Ελλάς δεν απαιτεί από υμάς κύριε ναύαρχε απλώς να αποθάνητε υπέρ αυτής. Αυτό θα ήτο το ολιγώτερο. Απαιτεί να νικήσετε!»


Εμείς πώς θα νικήσουμε; Από τις καφετέριες των στρατοπέδων ή από τα στρατόπεδα στο Μεγάλο Πεύκο;


* Ο κ. Πάνος Λασκαρίδης είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης ΛασκαρίδηΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:39 pm


Στη Γαλλία, τα "Κίτρινα Γιλέκα", έκαναν "καινούργια" Γαλλική στοά... στην Ελλάδα, δεν τις αγγίζει κανείς (βίντεο)


Η ομάδα επέφερε ζημιές στην αίθουσα , ανατρέποντας έπιπλα, ενώ τέσσερα τελετουργικά σπαθιά κλάπηκαν, αλλά αργότερα επέστράφησαν
Στην Ελλάδα, ουδέποτε έγινε ... "ντου" σε ... στοές μασσονικές που καθοδηγούν τα πολιτικά τεκταινόμενα... 
Γιατί άραγε;;;

Καλλιόπη Σουφλή

 Γης μαδιάμ τα έκαναν τα «Κίτρινα Γιλέκα» σε Μασονική Στοά στην Γαλλία.Μια ομάδα διαδηλωτών εισήλθε σε μασονική στοά στο γαλλικό χωριό Tarbes κατά τη διάρκεια του 17ου διαδοχικού Σαββατοκύριακου αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, σύμφωνα με την La Dépêche.
Αφότου περίπου 450 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Tarbes, μια μικρή ομάδα χωρίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα και επιτέθηκαν στην στοά και φέρεται να φώναξαν «Εμείς θα γίνουμε ελεύθεροι!» – καθώς έριξαν πέτρες στην στοά και έσπασαν την πόρτα του τόπου συνάντησης της μυστικιστικής οργάνωσης.

Η ομάδα επέφερε ζημιές στην αίθουσα , ανατρέποντας έπιπλα, ενώ τέσσερα τελετουργικά σπαθιά κλάπηκαν, αλλά αργότερα επέστράφησαν
Σε μια δήλωση, η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας καταδίκασε τις «ανείπωτες πράξεις που εντάσσονται σε ένα πλαίσιο συγκαλυμμένων απειλών και μίσους εναντίον των Ελεύθερων Τεκτόνων».

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, αντέδρασε μέσω Twitter την Κυριακή, γράφοντας: «Μετά τους Εβραίους, τους Ελευθεροτέκτονες … Όταν η ηλιθιότητα ανταγωνίζεται με τη μισαλλοδοξία το χειρότερο».

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:24 pm


Ο Αντετονκούμπο, αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι των ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. «Είμαι Αφρικανός και μεγάλωσα με νιγηριανή κουλτούρα από μαύρους γονείς»
 «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι νιγηριανό… Γεννήθηκα στην Ελλάδα και πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα.

Αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν πήγαινα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα. Είναι μια γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. 
Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών»
Αυτή είναι η αλήθεια και μπράβο του που την παραδέχθηκε... 


Όσες ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ και να ξεπουλήσουν τα πολιτικά μιάσματα που κυβερνούν δεν μπορούν να κρύψουν την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ;;;

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Υπάρχει αυτή η πλευρά της Νιγηρίας, που την αντιπροσωπεύει ο Αντετονκούνμπο, αλλά υπάρχει και η άλλη... 

Αυτή που απαγάγουν κόσμο, δολοφονούν και τρώνε τους νεκρούς.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ...Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Marc J. Spears και στην αμερικάνικη αθλητική ιστοσελίδα theundefeated.com, που ανήκει στο ESPN, με τίτλο «Το Greek Freak θέλει να επιστρέψει στις νιγηριανές του ρίζες», ο παίκτης του μπάσκετ (Μιλγουόκι Μπακς) Γιάννης Αντετονκούμπο, αναφέρει ότι είναι Νιγηριανός, πολιτογραφημένος Ελληνας: 

«Προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν από πού κατάγομαι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου προέρχονται από την Ελλάδα, όμως όχι. Οι δύο γονείς μου είναι μαύροι. Και οι δύο γονείς μου κατάγονται από τη Νιγηρία».Και συνεχίζει : «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι νιγηριανό… Γεννήθηκα στην Ελλάδα και πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν πήγαινα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα. Είναι μια γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών», λέει.

Προφανώς εννοεί ότι η ελληνική κουλτούρα δεν έχει καμία σχέση με «πειθαρχία, σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».


Παρακάτω γίνεται αναφορά τον Νιγηριανό μπασκετμπολίστα του NBA Χακίμ Ολάζουον, ο οποίος δηλώνει ότι αυτός και ο Αντετοκούνμπο είναι από την ίδια φυλή, τη φυλή Yoruba.

«Είμαι βέβαιος ότι οι Νιγηριανοί είναι πολύ υπερήφανοι γι' αυτόν», λέει.


Όταν ρωτήθηκε γιατί απέκτησε διαβατήριο της Νιγηρίας, ο Αντετοκούνμπο απάντησε:

 «Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μέρος της "ταυτότητάς" μου. Οι δυο γονείς μου είναι Νιγηριανοί και ήθελαν να το αποκτήσω. Ήθελα να το αποκτήσω και το πήρα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους λέω ότι είμαι Αφρικανός. Δεν είμαι μόνο "Greek Freak". 

Δεν έχει σημασία τι πιστεύει ο κόσμος για το επώνυμό μου. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν στην Ελλάδα και μου έλεγαν "δεν είσαι Έλληνας, είσαι Νιγηριανός επειδή είσαι μαύρος". 

Συνέβη βέβαια και το αντίθετο, όταν ο κόσμος μου έλεγε "δεν είσαι Αφρικανός, είσαι Έλληνας, είσαι ο Greek Freak". Δεν με ενδιαφέρει!

Κατά βάθος ξέρω ποιος είμαι και από που προέρχομαι. Αυτό έχει σημασία για εμένα».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 5:26 pm


Πέντε μοιραίες αλήθειες που μας κρύβουν για την κόλαση του λαθρομεταναστευτικού

 Αυτό που υπάρχει είναι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές (γιατί τόσοι είναι και δεν είναι μονάχα οι 50.000 που εμφανίζει η επικοινωνιακή αλχημεία των τελευταίων εβδομάδων, η οποία σκόπιμα προσπερνά όλους τους προηγούμενους που λιάζονταν σε ολόκληρη τη χώρα), οι οποίοι φυλακίστηκαν στη χώρα… των οποίων εξαντλείται η υπομονή… και οι οποίοι είναι ευάλωτοι αλλά και πρόθυμοι να ενσωματωθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των φανατικών που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα.

Οι πύλες της κολάσεως που φέρνουν πιο κοντά παρά ποτέ την εθνική τραγωδία έχουν ήδη ανοίξει, και κανείς μα κανείς δε μπορεί να κοιμάται ήσυχος, με τη χώρα παραδομένη στα επικίνδυνα χέρια ιδεοληπτικών και επικίνδυνων σφετεριστών της εξουσίας.

Όταν εν γνώσει σου πως η συμμορία ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑΣ, σημαίνει ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΘΕΪΑ, ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ, και τον ψηφίζεις, τότε θα υποστείς και τις συνέπειες.

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η γενική δοκιμή έγινε... Το βρώμικο σχέδιο δεν είναι καθόλου δύσκολο να περπατήσει... 

Η αγανάκτηση όλων αυτών που συγκεντρώνονται στην Ειδομένη και αλλού, συνιστά τον πιο επικίνδυνο καταλύτη. 

Τα ισλαμικά ναρκοπέδιο που φυτεύονται σε όλη τη χώρα, είναι απασφαλισμένα και έτοιμα να εκραγούν...

Αντί λοιπόν να παραμυθιαζόμαστε στο χορογραφημένο παραμύθι του ψευτοανθρωπισμού, ας συνειδητοποιήσουμε πέντε οδυνηρές αλήθειες, πριν να είναι αργά για όλους.

1. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή πολιτική στο λαθρομεταναστευτικό με τον τρόπο που την φαντασιώνεται η επικίνδυνη, ανεύθυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση του τόπου.

Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια – βουτηγμένη στις αυταπάτες της αλλά δεδομένη προς το παρόν – ευρωπαϊκού προστατευτισμού ολόκληρης της Ευρώπης, με εξαίρεση της Ελλάδα που συνθλίβεται στις Συμπληγάδες της ανεύθυνης κυβέρνησης και της γενικευμένης επίθεσης της Τουρκικής επεκτατικής πολιτικής.2. Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή διάσταση του προβλήματος, όπως ψευδώς αναμασούν οι ιδεοληπτικοί πρωταίτιοι της εθνικής τραγωδίας.

Υπάρχει ένα ατόφιο και εντελώς Ελληνικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή που... διαρκώς επιδεινώνεται και δρομολογεί απρόβλεπτες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις.


 3. Δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα που ως τέτοιο να ακουμπά τη δική μας τη χώρα.

Αυτό που υπάρχει είναι ένα οργανωμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια σχέδιο κατευθυνόμενης λαθροεισβολής ισλαμιστών, που δεν υπηρετεί την ανθρωπιά, αλλά ένα επικίνδυνο γεωπολιτικό σχέδιο με στόχο τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά πρωτίστως τη χώρα μας, και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.


 4. Δεν υπάρχει από τους ελληνόφωνους διαχειριστές, σχέδιο για τη διαχείριση του «προσφυγικού» όπως το αποκαλούν.

Αυτό που υπάρχει είναι μια ομάδα από δουλοπρεπείς κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι άβουλοι και αμήχανοι υλοποιούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το γεωπολιτικό σχέδιο της Τουρκίας για το σχεδιασμένο εποικισμό ολόκληρης της χώρας.


 


5. Δεν υπάρχει το παραμύθι της δήθεν συμπαθούς στάσης των «προσφύγων» απέναντι στον Ελληνικό λαό που εκτιμούν τη βοήθεια και τη στήριξή του, στην προσπάθειά τους να διαβούν το παραπέτασμα των Σκοπίων και να περάσουν μαζικά στην Ευρώπη.

Αυτό που υπάρχει είναι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές (γιατί τόσοι είναι και δεν είναι μονάχα οι 50.000 που εμφανίζει η επικοινωνιακή αλχημεία των τελευταίων εβδομάδων, η οποία σκόπιμα προσπερνά όλους τους προηγούμενους που λιάζονταν σε ολόκληρη τη χώρα), οι οποίοι φυλακίστηκαν στη χώρα… των οποίων εξαντλείται η υπομονή… και οι οποίοι είναι ευάλωτοι αλλά και πρόθυμοι να ενσωματωθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των φανατικών που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα.


Οι πύλες της κολάσεως που φέρνουν πιο κοντά παρά ποτέ την εθνική τραγωδία έχουν ήδη ανοίξει, και κανείς μα κανείς δε μπορεί να κοιμάται ήσυχος, με τη χώρα παραδομένη στα επικίνδυνα χέρια ιδεοληπτικών και επικίνδυνων σφετεριστών της εξουσίας.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 4:56 pm


«Λευκή» τρομοκρατία σε ρυθμό videogame
Ο Αυστραλός τρομοκράτης εμπνέονταν από τις στρατιωτικές προσωπικότητες που πολέμησαν τους Οθωμανούς. Στο μανιφέστο του κάνει αναφορά ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη. Ένα από τα εμβατήρια που άκουγε στο αυτοκίνητο του ήταν του Σερβοβόσνιου εθνικιστή πολιτικού Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος δικάζεται στην Χάγη για εγκλήματα πολέμου.


Εμένα όλο αυτό το άρθρο, γιατί μου μοιάζει... ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΒΡΑΪΚΗ;;;

Μάλλον ο συντάκτης του, δεν ξέρει τίποτα για την οβραίικη καταγωγή του μακελάρη, ούτε για το γεγονός πως ήταν τέκτονας... ούτε για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΛΦΡΕΝΤ ΠΑΪΚ.

ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.... 
Μα τι γνωρίζει τέλος πάντων, ο αρθρογράφος;;;
Μόνο για τους ... καημένους τους οβριούς;;;


Καλλιόπη Σουφλή Γιώργος Λυκοκάπης
Τον Ιούνιο του 2017 ένας άνδρας έριξε, σκόπιμα όπως αποδείχτηκε, το φορτηγό που οδηγούσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην Βόρεια Αγγλία.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν. Η δολοφονική επίθεση έμοιαζε ως μία ενέργεια ισλαμιστών τρομοκρατών. Είχαν εξάλλου προηγηθεί πολλές με ανάλογο τρόπο σε όλη την Ευρώπη. Όπως όμως αποδείχτηκε, δράστης ήταν ένας 48χρονος ρατσιστής Ουαλός και τα θύματα μουσουλμάνοι.
Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την συγκεκριμένη επίθεση ως έργο ενός μεμονωμένου εξτρεμιστή παράφρονα. Θύμιζε την ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησε σε τέμενος στον Καναδά ο νεαρός ακροδεξιός Αλεξάντρ Μπινοσέτ, με θύματα πέντε μουσουλμάνους. Οι συγκεκριμένες επιθέσεις έμοιαζαν ως ένα έργο «μοναχικών λύκων» της άκρας δεξιάς. Δηλαδή εξτρεμιστών που έδρασαν μεμονωμένα, χωρίς να συνδέονται με κάποια ακροδεξιά οργάνωση.

Θυμίζουν τους αντίστοιχους «μοναχικούς λύκους» της ισλαμικής τρομοκρατίας. Όπως θυμόμαστε, αναρίθμητες είναι οι επιθέσεις στην Ευρώπη με δράστες νεαρούς μουσουλμάνους, συχνά μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άτομα με παραβατική συμπεριφορά που ριζοσπαστικοποιήθηκαν στις φυλακές ή στα τζαμιά των σαλαφιστών. Κανείς τους δεν είχε οργανική σχέση με την Αλ Κάιντα ή το Ισλαμικό Κράτος.

Όμως η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στην Νέα Ζηλανδία, με δράστη τον Αυστραλό ρατσιστή Μπρέντον Τάραντ μοιάζει να αποτελεί μία πιο σύνθετη περίπτωση. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε μία φιλήσυχη χώρα, η οποία παρουσιάζει τα πιο χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο. Όλα τα θύματα ήταν μουσουλμάνοι, οι οποίοι αποτελούν μόλις το 1% του συνολικού πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας.

 

Επίδοξους μιμητές αναζητεί ο μακελάρης


Ο Τάραντ δεν πραγματοποίησε τυχαία την επίθεση την Παρασκευή, την ημέρα της προσευχής για τους μουσουλμάνους. Ο ίδιος επιδίωκε να προκαλέσει εκατόμβες θυμάτων, χωρίς να υπολογίζει ούτε τα μικρά παιδιά. Ο δράστης δεν έδρασε μεμονωμένα αλλά είχε συνεργούς, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές. Ορισμένα ταξίδια του Τάραντ στα Βαλκάνια και στην Ασία, φέρεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον ριζοσπαστισμό του και πιθανώς στην εκπαίδευση του στα όπλα.

Προκαλεί ανατριχίλα η σκέψη του μακελάρη να αξιοποιήσει τα social media, για την προβολή της επίθεσης. Η επίθεση μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook από φορητή κάμερα που είχε μαζί του ο δράστης. Οι εικόνες του σοκαριστικού βίντεο θύμιζαν δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια «πρώτου προσώπου», όπως το Doom ή το Counterstrike.


Προφανώς ο δράστης αναζητεί επίδοξους μιμητές της αιματηρής δράσης του, την οποία προσπάθησε να αιτιολογήσει δημοσιεύοντας ένα μανιφέστο μίσους. Δεν είναι τυχαίο που ο Τάραντ ομνύει στον ακροδεξιό τρομοκράτη της Νορβηγίας Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ, που το 2011 είχε σκοτώσει 77 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά. Για τον Μπρέϊβικ η δράση του ήταν μία «νόμιμη άμυνα», έναντι της «ισλαμοποίησης» της Ευρώπης, όπως σημείωνε στο δικό του, παραληρηματικό, μανιφέστο. 

Πρέπει να σημειώσουμε πως το χτύπημα του Μπρέϊβικ προηγήθηκε αυτό των ισλαμιστών τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

«Ακροδεξιά τρομοκρατική απειλή»

Σε ανύποπτο χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018, οι βρετανικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες προειδοποιούσαν για την «ακροδεξιά τρομοκρατική απειλή». 

Ο τότε επικεφαλής τους Μαρκ Ρόουλι δήλωνε χαρακτηριστικά πως «οι ισλαμιστές και οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές αποτελούν έναν τοξικό συνδυασμό, που ακολουθούν την ίδια ατζέντα του φόβου και του μίσους». 

Οι Βρετανοί ουσιαστικά μιλούσαν για ένα ιδιότυπο «τζιχάντ», που έχει ατύπως κηρύξει ένα τμήμα της εξτρεμιστικής και ρατσιστικής άκρας δεξιάς.


Ένα είδος «σταυροφορίας» κατά της μετανάστευσης και του Ισλάμ. Αυτή η πολιτική σταυροφορία δεν εμπνέεται τόσο από τον χριστιανισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται περισσότερο ως «σημαία ευκαιρίας». 

Πηγή έμπνευσης της είναι θεωρίες συνωμοσίας, διάσπαρτες πλέον στον κόσμο του διαδικτύου, και ιδεολογήματα περί «Λευκής Υπεροχής». 

Αυτή η «σταυροφορία» έχει στόχο πρωτίστως τους μουσουλμάνους αλλά όχι αποκλειστικά.


Οι Εβραίοι παραμένουν στόχος, όπως θύμισε η αιματηρή επίθεση σε συναγωγή στην πολιτεία της Πενσιλβανία, με δράστη έναν νεοναζί. 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία ανησυχητική άνοδος του αντισημιτισμού, ειδικότερα στην Γαλλία, όπως δείχνουν μία σειρά αποτρόπαιων περιστατικών. Το πιο χαρακτηριστικό η δολοφονία μίας 85χρονης επιζήσασας του Ολοκαυτώματος, έγκλημα με καταφανές αντισημιτικό κίνητρο.


Σχολιάζοντας την επίθεση στη Νέα Ζηλανδία, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως «δεν βλέπει άνοδο του λευκού εθνικισμού«. Απέδωσε τα αυξανόμενα περιστατικά ακροδεξιάς βίας σε «μικρή ομάδα ατόμων«. Εν μέρει έχει δίκιο, προφανώς δεν μιλάμε για ένα μαζικό κίνημα όπως ήταν οι ναζί. Είναι όμως πλέον φανερό ότι οι ομάδες αυτές, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, νιώθουν ότι η δράση τους έχει πλέον μία ευρεία νομιμοποίηση.


Στοιχεία της ρητορικής τους μπορούν να εντοπιστούν σε πολλά δημοφιλή κόμματα της ευρωπαϊκής άκρας δεξιάς, ακόμα και κυβερνήσεις. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κατηγορηθεί ότι υιοθετεί την ρητορική και την συνθηματολογία της αμερικανικής άκρας δεξιάς. Όπως θυμόμαστε, σχεδόν δικαιολόγησε τα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί στο Σάρλοτσβιλ τον Αύγουστο του 2017.

Επικίνδυνοι, όπως οι τζιχαντιστές

Η εκλογική επιτυχία των κομμάτων της νέας άκρας δεξιάς δεν ικανοποιεί τους εξτρεμιστές. 

Στον αντίποδα, είναι για αυτούς ένα επιπλέον κίνητρο να προχωρήσουν στην ένοπλη δράση. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι όντως «μία μικρή ομάδα ανθρώπων» όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Είναι λάθος να τους ταυτίζουμε με τον Βίκτορ Όρμπαν ή τον Ματέο Σαλβίνι.


Σε επιχειρησιακό επίπεδο δεν έχουν ούτε την χρηματοδότηση, ούτε την οργάνωση των δικτύων των τζιχαντιστών. Μην ξεχνάμε πως κράτη όπως η Σαουδική Αραβία ή η Τουρκία είχαν υποστηρίξει τους τζιχαντιστές. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τις ομάδες των ακροδεξιών εξτρεμιστών, με εξαίρεση κάποιους συμπαθούντες που έχουν στις υπηρεσίες ασφαλείας.


Πάντως ο ακροδεξιός εξτρεμισμός χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το internet ως μέσο προπαγάνδας. Στρατολογεί στις τάξεις του λούμπεν στοιχεία, πρόθυμα για βίαιη δράση, όπως οι τζιχαντιστές. 

Μπορεί συγκρινόμενοι με τον ISIS να μοιάζουν όντως «ερασιτέχνες» αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δράση τους δεν συνιστά απειλή.

Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ είχε δίκιο να αισθάνεται το 2011 ότι η απεχθής δράση του μπορεί να αποτελέσει πρότυπο μίμησης. Το ίδιο αισθάνεται και ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ, η περίπτωση του οποίου πρέπει να μας απασχολήσει για έναν επιπλέον λόγο Είναι άραγε «μοναχικός λύκος» η μέλος ευρύτερης ομάδας;


Ο Αυστραλός τρομοκράτης εμπνέονταν από τις στρατιωτικές προσωπικότητες που πολέμησαν τους Οθωμανούς. Στο μανιφέστο του κάνει αναφορά ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη. Ένα από τα εμβατήρια που άκουγε στο αυτοκίνητο του ήταν του Σερβοβόσνιου εθνικιστή πολιτικού Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος δικάζεται στην Χάγη για εγκλήματα πολέμου.


Από ότι φαίνεται τα ταξίδια του στα Βαλκάνια ήταν καθοριστικά για να αποφασίσει να στραφεί στην ένοπλη δράση. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ο Μπρέντον Τάραντ συνδέθηκε με οργανώσεις εξτρεμιστών στα Βαλκάνια, οι οποίες υποστήριξαν την δράση του. Η αν αποτελούσε άλλον έναν “μοναχικό λύκο”, ο οποίος αποφάσισε να περάσει από τις “αγέλες” της ακροδεξιάς στην ένοπλη βία.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:32 pm


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ, στην εκπομπή του Κ. Παπαζαφειρίου, από την Κ.Σουφλή. Το ΜΑΤΙ, ήταν η προειδοποίηση και ο εκβιασμός,για την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;; «Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» (βίντεο)


Ειπώθηκαν και αποκαλύφθηκαν πολλά στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ", και στην ραδιοσυχνότητα του METROPOLIS 95,5, εχθές 9 Μαρτίου 2019, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη.
Ήταν μια εκπομπή, αφιερωμένη στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, στο πόρισμα των εισαγγελέων, που προκαλεί οργή και αγανάκτηση, γιατί ρίχνει στα ...μαλακά τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και τι κρύβεται πίσω από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 101 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.
 Αν έβαζα έναν τίτλο, στο πόρισμα των τριών εισαγγελέων για τους 101 νεκρούς στο Μάτι, αυτός θα ήταν:

«Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ.
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»

 

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω, πως και στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ HELIOS στο Γραμματικό, που βρέθηκα σχεδόν από την πρώτη στιγμή στο χώρο και ως εφημερίδα κάλυψα όλα τα γεγονότα και μάλιστα με παγκόσμιες αποκλειστικότητες, την πρώτη φορά είχαμε τους νεκρούς από την πτώση του αεροσκάφους και την δεύτερη, από την πυρκαγιά…

 

Κι εκεί, όπως και στο ΜΑΤΙ, είχαμε ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ…  

Επί της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ… ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…


 

Σε 293 σελιδες οι εισαγγελείς, κάλυψαν τις  χιλιάδες σελίδες των μηνύσεων, τις συνομιλίες των αρμοδίων υπηρεσιών, τα εκατοντάδες βίντεο και τις καταθέσεις δεκάδων μαρτύρων.

Και μόνον αυτό αρκεί για να αντιληφθεί και ο πλέον ανίδεος, γιατί μια τέτοια τεράστια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, αντί να αποτελέσει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, χαρακτηρίστηκε ως… πλημμέλημα…


Δεν νομίζω να υπηρξε άνθρωπος, που να μην αισθάνθηκε ότι με αυτό το πόρισμα οι εισαγγελείς «σκότωσαν» για δεύτερη φορά τους 101 επισήμως  νεκρους της 23ης Ιουλίου 2018.
 Σε άλλο σημείο της συνέντευξή μου στο κ. Παπαζαφειρίου, εξέφρασα την προσωπική μου  μου εκτίμηση  και μετά από μεγάλη έρευνα όλο αυτό το διάστημα είναι, πως όλη αυτή η ανείπωτη τραγωδία, έχει να κάνει με τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας,  την διχοτόμηση του Αιγαίου  στον 25ο  Μεσημβρινό, την Ελληνική ΑΟΖ και την νήσο Στρογγύλη.

Δηλαδή, μια νοητή γραμμή ΘΑΣΟΣ – ΚΑΣΟΣ.


Η Στρογγύλη, επιτρέπει στην Ελλάδα, να εφάπτεται η ΑΟΖ της, με της ΚΎΠΡΟΥ και απαγορεύει να εφάπτεται η ΑΟΖ της Τουρκίας με την Αίγυπτο.
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε στα δήθεν δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, προετοιμάζοντας την απώλεια της ΑΟΖ του Καστελλόριζου.


Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ορίζει τα περί ΑΟΖ.


Δεν θα επεκταθώ στο θέμα, αλλά θα υπενθυμίσω πως ο Κοτζιάς, ζήτησε ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Για να υπάρξει έρευνα και κυρίως εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες ζώνες, θα πρέπει να υπάρχει και οριοθέτηση των θαλασσών με τα γειτονικά κράτη. Αυτό είναι προαπαιτούμενο για τις εταιρίες πετρελαίου που θα ενδιαφερθούν για τις έρευνες υδρογονανθράκων.

Εκτιμώ, πως το Μάτι, ήταν η προειδοποίηση και ο εκβιασμός, να κάτσουν καλά όσοι δεν συμμορφώνονται ιδίως στρατιωτικής πλευράς και όσοι δεν συναινούν στην ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.  Εκτιμώ επίσης, από τα στοιχεία που γνωρίζω, πως χρησιμοποιήθηκαν  προς τούτο στο Μάτι, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ  ΟΠΛΑ.
Ακούστε την εκπομπή εδώ από το 1.17.00' έως το 1.55.00 και από το 2.13.50 - 2.14.05 Καλλιόπη ΣουφλήΔημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 3:45 am


Νομός Αττικής - Ειδήσεις και Νέα

Αυτά είναι τα 6 μέλη σπείρας που άνοιγε σπίτια στην Αττική - The TOC

Αυτά είναι τα 6 μέλη σπείρας που άνοιγε σπίτια στην Αττική  The TOC

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των έξι αλλοδαπών, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:54 pm


Σεισμός 2,7 Ρίχτερ, αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Σεισμός 2,7 Ρίχτερ, αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Ασθενής σεισμική δόνηση, που έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:39 pm


Διώξεις για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής - NEWS 24/7

Διώξεις για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής  NEWS 24/7

Ασκήθηκαν πλημμεληματικές διώξεις κατά εννέα προσώπων για την πλημμύρα στη Μάνδρα που στοίχισε τη ζωή σε 25 άτομα. Σε τακτικό ανακριτή λόγω ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:32 pm


Σεισμός 2,7 ρίχτερ στην Αττική - Business News

Σεισμός 2,7 ρίχτερ στην Αττική  Business News

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις στην Αττική στις 14:24.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:01 pm


«Τρίτη τουριστική δύναμη της Ελλάδας η Περιφέρεια Αττικής» - Η Αυγή

«Τρίτη τουριστική δύναμη της Ελλάδας η Περιφέρεια Αττικής»  Η Αυγή

Σύμφωνα με τη Ρένα Δούρου η περιφέρεια Αττικής συμβάλει με πάνω από 2 δισ. ευρώ στα έσοδα της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:09 pm


Αντιπεριφειάρχης Αττικής μετά την επίθεση στα Βίλια: Έλλειμμα δημοκρατίας στον δήμο - euronews

Αντιπεριφειάρχης Αττικής μετά την επίθεση στα Βίλια: Έλλειμμα δημοκρατίας στον δήμο  euronews

Για έντονο έλλειμμα δημοκρατίας στον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας, κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, σε δηλώσεις του στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:07 pm


Εξαρθρώθηκε σπείρα που γέμιζε ναρκωτικά περιοχές της δυτικής Ελλάδας και της Αττικής - Pontos News

Εξαρθρώθηκε σπείρα που γέμιζε ναρκωτικά περιοχές της δυτικής Ελλάδας και της Αττικής  Pontos News

Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας και της Αττικής εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:52 pm


Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στην ισχυρή ελληνοαμερικανική φιλία και θα ενδυναμώσουμε την προσπάθειά μας για τη... - Dikaiologitika News

Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στην ισχυρή ελληνοαμερικανική φιλία και θα ενδυναμώσουμε την προσπάθειά μας για τη...  Dikaiologitika News

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον από τον Αμερικανό ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:03 pm


Την Πέμπτη ο ετήσιος χορός της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής - irafina

Την Πέμπτη ο ετήσιος χορός της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής  irafina

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21.03.2019 και ώρα 22:30, στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:35 pm


Συλλήψεις Αττική: Σκούπα της ΕΛΑΣ στην πρωτεύουσα - Pagenews.gr

Συλλήψεις Αττική: Σκούπα της ΕΛΑΣ στην πρωτεύουσα  Pagenews.gr

Συλλήψεις Αττική: Σε 558 ανέρχονται τα άτομα που συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο 2019, στο κέντρο της Αθήνας, το Πεδίον του Άρεως, τον αρχαιολογικό χώρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:30 pm


Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική - 3Β Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική  3Β Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού. Η πρόταση του ΚΚΕ”, την…

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:02 pm


Πραγματοποιήθηκαν 558 συλλήψεις τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Δυτική Αττική - aftodioikisi.gr

Πραγματοποιήθηκαν 558 συλλήψεις τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Δυτική Αττική  aftodioikisi.gr

Σε 558 ανέρχονται τα άτομα που συνελήφθησαν, συνολικά, τον Φεβρουάριο 2019, στο κέντρο της Αθήνας, το Πεδίον του Άρεως, τον αρχαιολογικό χώρο της.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:17 pm


Δασικοί χάρτες: Τρέξτε για ενστάσεις μέχρι τις 29 Μαρτίου - Σε ποιες περιοχές της Αν. Αττικής λήγει η προθεσμία - irafina

Δασικοί χάρτες: Τρέξτε για ενστάσεις μέχρι τις 29 Μαρτίου - Σε ποιες περιοχές της Αν. Αττικής λήγει η προθεσμία  irafina

Σε 11 μέρες λήγει η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες σε 25 περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 11:40 am


«Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής» | News - SigmaLive

«Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής» | News  SigmaLive

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση σε δημοτικό πάρκο στον Δήμο Ραφήνας Αττικής, με τη συμβολή του Δήμου Στροβόλου, του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 11:08 am


ΝΔ: Σε ποιον μεγάλο δήμο της Αττικής δεν μπόρεσε να βρει υποψήφιο - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΝΔ: Σε ποιον μεγάλο δήμο της Αττικής δεν μπόρεσε να βρει υποψήφιο  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, είναι όμως αληθινό.Η ΝΔ δεν βρήκε και ως εκ τούτου δεν κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:30 pm


Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη συγκρότηση επιτροπών ελέγχου χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων. - Aegina Portal

Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη συγκρότηση επιτροπών ελέγχου χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων.  Aegina Portal

Δημοσιεύθηκε σήμερα η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη συγκρότηση επιτροπών ελέγχου χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:34 pm


Λουκέτο σε σχολές οδήγησης από την Περιφέρεια Αττικής - CNN Greece

Λουκέτο σε σχολές οδήγησης από την Περιφέρεια Αττικής  CNN Greece

Ειδήσεις - Λουκέτο σε σχολές οδήγησης έβαλε η περιφέρεια Αττικής στον Πειραιά στα πλαίσια των ελέγχων που γίνονται για την παράνομη έκδοση αδειών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:39 pm


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Zougla

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ  Zougla

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα χθεσινά εισιτήρια στο ΟΑΚΑ:...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:22 pm


Τρεις δήμαρχοι της Αττικής υπέρ του Αρχιμ. Αλέξιου Ψωίνου για την Ι.Μ. Γλυφάδας - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Τρεις δήμαρχοι της Αττικής υπέρ του Αρχιμ. Αλέξιου Ψωίνου για την Ι.Μ. Γλυφάδας  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Κοινή δήλωση στήριξης στον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Ψωίνο για τη Μητρόπολη Γλυφάδας εξέδωσαν οι δήμαρχοι Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 5:20 pm


Φωτιά σε αποθήκη στην Αττική – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής | News - SigmaLive

Φωτιά σε αποθήκη στην Αττική – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής | News  SigmaLive

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αποθήκη στα Γλυκά Νερά της Αττικής στην Ελλάδα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (8 οχήματα με 25 ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:11 pm


Στήριξη από HFC για ανοικοδόμηση Λυρείου Ιδρύματος στην πυρόπληκτη Αττική - 24h.com.cy

Στήριξη από HFC για ανοικοδόμηση Λυρείου Ιδρύματος στην πυρόπληκτη Αττική  24h.com.cy

Ποσό ύψους €298,065,51 συλλέχθηκε από το κάλεσμα προς το κοινό για στήριξη των πυροπαθών και των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, το οποίο, όπως ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:09 pm


Θάνος Καληώρας: Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής - TheCaller

Θάνος Καληώρας: Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής  TheCaller

Υποψηφιότητα – «έκπληξη» από τον χώρο της τέχνης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 3:04 pm


Τεράστιο κύκλωμα μαστροπείας στην Αττική: Ανήλικη, φοιτήτριες, Ελληνίδες και αλλοδαπές τα θύματα - LiFO

Τεράστιο κύκλωμα μαστροπείας στην Αττική: Ανήλικη, φοιτήτριες, Ελληνίδες και αλλοδαπές τα θύματα  LiFO

Εγκληματική οργάνωση η οποία εξέδιδε δεκάδες γυναίκες Ελληνίδες και αλλοδαπές μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού εξάρθρωσε η αστυνομία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:54 pm


Τι κρύβει η αφωνία των αιρετών μελών στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής; - AlfaVita

Τι κρύβει η αφωνία των αιρετών μελών στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής;  AlfaVita

Απροκάλυπτες μεθοδεύσεις Υπ. Παιδείας και Δ/νσης ΠΕ Αν Αττικής για τον Προσδιορισμός οργανικής σύνθεσης διδακτικού προσωπικού!

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:34 pm


Ξενοφοβικό αμόκ στα Βίλια Αττικής:Χτύπησαν μέχρι και παιδιά (βίντεο) - ekriti

Ξενοφοβικό αμόκ στα Βίλια Αττικής:Χτύπησαν μέχρι και παιδιά (βίντεο)  ekriti

Επίθεση από ομάδα κατοίκων δέχτηκαν στα Βίλια οικογένειες προσφύγων την Παρασκευή, λίγο μετά την άφιξή τους σε ξενοδοχείο που έχει μισθώσει ο Διεθνής ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 11:05 am


Διευκρινίσεις από EuroAsia Interconnector για τη διασύνδεση Ισραήλ-Αττικής - Οικονομία

Διευκρινίσεις από EuroAsia Interconnector για τη διασύνδεση Ισραήλ-Αττικής  Οικονομία

Η EuroAsia Interconnector παραμένει προσηλωμένη στην έγκαιρη υλοποίηση της διασύνδεσης Αττικής-Κρήτης-Κύπρου-ΙσραήλΟ Φορέας Υλοποίησης της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:58 am


Επενδύσεις 1,5 δισεκατομμυρίου στην Αττική Ριβιέρα - Pentapostagma

Επενδύσεις 1,5 δισεκατομμυρίου στην Αττική Ριβιέρα  Pentapostagma

Στο παραλιακό μέτωπο μεταφέρεται το επόμενο κύμα των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Αττική, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν τα δύο πρώτα και μεγαλύτερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 11:03 pm


Εξώδικο στον ΣΚΑΙ της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Α. Αττικής λόγω Άντζελας Δημητρίου (video) - thepressroom.gr

Εξώδικο στον ΣΚΑΙ της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Α. Αττικής λόγω Άντζελας Δημητρίου (video)  thepressroom.gr

Με εξώδικο κατά του ΣΚΑΪ απάντησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το ρεπορτάζ σχετικά με την βράβευση της Αντζελας ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 6:09 pm


Μεγάλη εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» στον Πειραιά (φωτό) - Pronews

Μεγάλη εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» στον Πειραιά (φωτό)  Pronews

Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» στον Πειραιά. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 10:17 am


Σε «μίνι - καζίνο» είχε μετατραπεί κατάστημα στην Αττική - gazzetta.gr

Σε «μίνι - καζίνο» είχε μετατραπεί κατάστημα στην Αττική  gazzetta.gr

Plus: Κοινωνία - Κατάστημα που είχε μετατραπεί σε «μίνι - καζίνο» εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αττικής, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 12:58 am


Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» σπίτια σε 13 περιοχές της Αττικής -Με δομή διεθνών εγκληματικών ομάδων - iefimerida

Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» σπίτια σε 13 περιοχές της Αττικής -Με δομή διεθνών εγκληματικών ομάδων  iefimerida

Η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας ενέχονταν σε μεγάλο αριθμό διαρρήξεων και κλοπών από ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 11:03 pm


Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ο Ηλιουπολίτης Ανδρέας Κούρτης - Ilioupoli News

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ο Ηλιουπολίτης Ανδρέας Κούρτης  Ilioupoli News

Μια υποψηφιότητα-έκπληξη ανακοινώθηκε για τη διεκδίκηση τη Περιφέρειας Αττικής από τον συμπολίτη μας, Ανδρέα Κούρτη. Ο Ανδρέας Κούρτης που είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 6:48 pm


Βίλια Αττικής: Καταγγελία για φασιστική επίθεση με μολότοφ σε ξενοδοχείο με πρόσφυγες - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Βίλια Αττικής: Καταγγελία για φασιστική επίθεση με μολότοφ σε ξενοδοχείο με πρόσφυγες - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Δύο ώρες μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο μετά τη μεταφορά τους από το στρατόπεδο, οι φασίστες τους επιτέθηκαν και εισέβαλαν στα δωμάτιά τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 5:31 pm


Αντάμωσαν οι Φαρκαδόνιοι της Αττικής και είχαν πολλά να θυμηθούν - Κρήνη Live!

Αντάμωσαν οι Φαρκαδόνιοι της Αττικής και είχαν πολλά να θυμηθούν  Κρήνη Live!

Συμμετείχαν στην πρώτη εκδήλωση του χρόνου που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Όμιλος Φαρκαδόνιων Αττικής για την κοπή της ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:49 am


Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Η.Παναγιώταρου με την Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής - Pronews

Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Η.Παναγιώταρου με την Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής  Pronews

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αττική» και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 11:08 pm


Κτηματολόγιο 2019: Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις περιουσίες εκτός Αττικής - NewsBomb

Κτηματολόγιο 2019: Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις περιουσίες εκτός Αττικής  NewsBomb

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών, με περιουσίες εκτός Αττικής που σπεύδουν από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του κεντρικού γραφείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 10:01 pm


Συνεδρίαση ΠΕΣΥ Αττικής -Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης - aftodioikisi.gr

Συνεδρίαση ΠΕΣΥ Αττικής -Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  aftodioikisi.gr

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 21-03-2019 και ώρα 15:30 στο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:28 pm


Με την «Ανυπότακτη Αττική» η Λαϊκή Ενότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Πρώτο ΘΕΜΑ

Με την «Ανυπότακτη Αττική» η Λαϊκή Ενότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές  Πρώτο ΘΕΜΑ

Με την υποψηφιότητα της Μαριάννας Τσίχλη η Λαϊκή Ενότητα «βγάζει μπροστά» τη νέα γενιά τονίζοντας την ανάγκη «οικοδόμησης ενός ρεύματος αντίστασης» ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 6:07 pm


Τα πρώτα στοιχήματα για δήμο Αθηναίων, Πειραιά και Περιφέρεια Αττικής - parapolitika.gr

Τα πρώτα στοιχήματα για δήμο Αθηναίων, Πειραιά και Περιφέρεια Αττικής  parapolitika.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προγνωστικά στοιχήματος από διάφορες ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 2:12 pm


ΠΔΕ Αττικής: Κατάταξη σε Μισθολογικά Κλιμάκια αναπληρωτών ΕΕΠ -ΕΒΠ - AlfaVita

ΠΔΕ Αττικής: Κατάταξη σε Μισθολογικά Κλιμάκια αναπληρωτών ΕΕΠ -ΕΒΠ  AlfaVita

Κατάταξη σε Μισθολογικά Κλιμάκια (Μ.Κ.) προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 10:32 am


Πόντιοι Φοιτητές Αττικής: Με νταούλια βγήκαν στην Ερμού! - Pontos News

Πόντιοι Φοιτητές Αττικής: Με νταούλια βγήκαν στην Ερμού!  Pontos News

Με σκοπό να προωθήσουν τον ετήσιο χορό τους και να προσκαλέσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Αττικής βγήκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 10:14 am


ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Γνωστός φωτογράφος-σκηνοθέτης ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος πορνείας στην Αττική - Gossip TV

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Γνωστός φωτογράφος-σκηνοθέτης ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος πορνείας στην Αττική  Gossip TV

Γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την Αθήνα για να κρυφτεί μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:00 am


Προχωρά -επιτέλους- η μελέτη για City Logistics στην Αττική - Euro2day

Προχωρά -επιτέλους- η μελέτη για City Logistics στην Αττική  Euro2day

Το απαρχαιωμένο και άκρως επιβαρυντικό για το περιβάλλον μοντέλο διανομών στην Αττική επιχειρεί να αλλάξει το υπουργείο Υποδομών, που προχωρά στην.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 8:50 am


Αγανάκτηση φοιτητών του Τμήματος Βιομηχανικής Σχεδίασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Φοιτητικά Νέα

Αγανάκτηση φοιτητών του Τμήματος Βιομηχανικής Σχεδίασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  Φοιτητικά Νέα

Αγανάκτηση φοιτητών του Τμήματος Βιομηχανικής Σχεδίασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Με μία επιστολή προς τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 11:25 pm


Έφοδοι της Ασφάλειας Αττικής σε συνδέσμους οπαδών - LiFO

Έφοδοι της Ασφάλειας Αττικής σε συνδέσμους οπαδών  LiFO

Δυο νέες έφοδοι, της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους της Ασφάλειας Αττικής, έγιναν νωρίτερα σε συνδέσμους φιλάθλων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:24 pm


Είκοσι εκατομμύρια της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ - Nooz.gr

Είκοσι εκατομμύρια της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ  Nooz.gr

Εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ερασιτεχνική ΑΕΚ για τη χρηματοδότηση με 20.000.000 της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 6:25 pm


Η κοινωνία έμπρακτα υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Η κοινωνία έμπρακτα υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Η κοινωνική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ποικιλοτρόπως εκδηλώθηκε από την εξαγγελία του, τη θεσμοθέτησή του και την ήδη έχουσα ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 6:10 pm


Λουκέτο στη Διεύθυνση Μεταφορών Νοτίου Τομέα Αθηνών έβαλε η Περιφέρεια Αττικής - Τα Νέα Οnline

Λουκέτο στη Διεύθυνση Μεταφορών Νοτίου Τομέα Αθηνών έβαλε η Περιφέρεια Αττικής  Τα Νέα Οnline

Λουκέτο μέχρι νεωτέρας στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών έβαλε η Περιφέρεια Αττικής, έπειτα από τη μεγάλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 6:06 pm


Έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Techblog.gr

Έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  Techblog.gr

Η ομάδα του RetroComputers.gr θα διοργανώσει έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε ημερίδα του πανεπιστημίου που ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 5:24 pm


Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 20 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου - Η Καθημερινή

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 20 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου  Η Καθημερινή

Μετά τον περσινό επιτυχημένο πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώνουν το «Ολοι Μαζί Μπορούμε» και 20 δήμοι της Αττικής, έρχεται και ο δεύτερος.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 4:58 pm


Περιφέρεια Αττικής: Τα κόλπα της Ρένας για την Τζαμπασοφιά - gavros.gr

Περιφέρεια Αττικής: Τα κόλπα της Ρένας για την Τζαμπασοφιά  gavros.gr

... *** ΓΙΑ τους παλιούς, πιστούς αναγνώστες της στήλης * ΝΟΜΙΖΩ ότι οι εξελίξεις στο θέμα της υποψηφιότητας του κ. Πέτρου Κόκκαλη με τον σύριζα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 3:21 pm


Στο επίκεντρο πρωτοβουλίας της Περιφερειάρχη Αττικής η έρευνα του ΕΜΠ για πυρκαγιές στην Αν. Αττική - Η Αυγή

Στο επίκεντρο πρωτοβουλίας της Περιφερειάρχη Αττικής η έρευνα του ΕΜΠ για πυρκαγιές στην Αν. Αττική  Η Αυγή

Πρόκειται για έρευνα για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής που εκτείνεται από τον Ωρωπό έως την Παλαιά Φώκαια και καταγράφει 9 ευάλωτους οικισμούς σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 11:07 am


Αναζητούν στρατηγικό επενδυτή για την διασύνδεση Κρήτης - Αττικής - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αναζητούν στρατηγικό επενδυτή για την διασύνδεση Κρήτης - Αττικής  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης — Αττικής, έδωσε στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 10:03 am


Πατούλης: «Κλειδί για την ανάπτυξη της Αττικής είναι η επένδυση στον τουρισμό» - Zougla

Πατούλης: «Κλειδί για την ανάπτυξη της Αττικής είναι η επένδυση στον τουρισμό»  Zougla

Το παραλιακό μέτωπο της Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας, ναυταθλητισμού και εκπαίδευσης».

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 6:52 pm


Δικαστική δικαίωση για την Περιφέρεια Αττικής - Newsit

Δικαστική δικαίωση για την Περιφέρεια Αττικής  Newsit

Δικαστική δικαίωση για την Περιφέρεια Αττικής στην υπόθεση του έργου οδικής ασφάλειας 15 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 1:02 pm


Κτηματολόγιο: Πολυγραφείο για όσους έχουν ακίνητα εκτός Αττικής - In.gr

Κτηματολόγιο: Πολυγραφείο για όσους έχουν ακίνητα εκτός Αττικής  In.gr

Ανοιξε χθες τις πύλες του το Πολυγραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι, το οποίο θα εξυπηρετεί 32 περιφερειακές ενότητες και πάνω από 3.000 ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 10:21 am


Πέντε νέα εμπορικά κέντρα έρχονται στην Αττική -Σε ποια σημεία - iefimerida

Πέντε νέα εμπορικά κέντρα έρχονται στην Αττική -Σε ποια σημεία  iefimerida

Πέντε νέα εμπορικά κέντρα, αλλά και επέκταση δυο υφιστάμενων mall, θα κατασκευαστούν στην Αττική το επόμενο διάστημα, προκαλώντας σημαντικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:56 am


Αντίστροφη μέτρηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Αττικής – Κρήτης - iefimerida

Αντίστροφη μέτρηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Αττικής – Κρήτης  iefimerida

Τέλος στο εξαιρετικά προβληματικό καθεστώς ηλεκτροδότησης της Κρήτης που βασίζεται σε ρυπογόνες μονάδες παλαιάς τεχνολογίας, υψηλού κόστους ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:08 am


Ανατροπή νταλίκας στην Αττική Οδό - In.gr

Ανατροπή νταλίκας στην Αττική Οδό  In.gr

Προβλήματα σημειώνονται στην Αττική Οδό το πρωί της Τετάρτης ύστερα από ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 7:59 am


ΣΔΟΕ: Χιλιάδες ποτά «μπόμπες» στα μπαρ της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής - ΣΠΟΡ FM 94.6

ΣΔΟΕ: Χιλιάδες ποτά «μπόμπες» στα μπαρ της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής  ΣΠΟΡ FM 94.6

Νέες υποθέσεις λαθρεμπορίου και νοθείας αλκοολούχων ποτών και προϊόντων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 1:49 am


Αδίστακτοι κακοποιοί - Λήστευαν σε Αττική, Φθιώτιδα και... - Newsit

Αδίστακτοι κακοποιοί - Λήστευαν σε Αττική, Φθιώτιδα και...  Newsit

Μέλη αδίστακτης και ιδιαίτερα βίαιης σπείρας οι ληστές που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα. Οι κακοποιοί έλαβαν μέρος σε ένοπλες ληστείες σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 11:15 pm


Αττική: Έργα 49 εκατ. ευρώ σε πέντε πληγέντες δήμους | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Αττική: Έργα 49 εκατ. ευρώ σε πέντε πληγέντες δήμους | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Έργα ύψους περίπου 49 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική θωράκιση και την αποκατάσταση των οδικών δικτύων των πέντε δήμων της Αττικής που έχουν πληγεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 6:34 pm


Σύγκρουση λεωφορείων κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Έντεκα τραυματίες (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ) - Φοιτητικά Νέα

Σύγκρουση λεωφορείων κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Έντεκα τραυματίες (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)  Φοιτητικά Νέα

Σύγκρουση λεωφορείων κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Έντεκα τραυματίες (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ). Σύγκρουση λεωφορείων του ΟΑΣΑ στο Αιγάλεω. Το ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 4:20 pm


3 προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής - workenter

3 προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής  workenter

Την πρόσληψη τριών υπαλλήλων προωθεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ιατροί των εξής ειδικοτήτων:.

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 12:04 pm


ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 55 ατόμων στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων - aftodioikisi.gr

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 55 ατόμων στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων  aftodioikisi.gr

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 11:23 am


ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά αήττητος με ομάδες της Αττικής - Pagenews.gr

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά αήττητος με ομάδες της Αττικής  Pagenews.gr

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αλώβητος όλα τα ματς με ομάδες του λεκανοπεδίου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:51 am


Αποκλειστικό: Μόλις 30 κατεδαφίσεις από τις 3.200 που είχαν εξαγγείλει στην Αττική! - Ελεύθερος Τύπος

Αποκλειστικό: Μόλις 30 κατεδαφίσεις από τις 3.200 που είχαν εξαγγείλει στην Αττική!  Ελεύθερος Τύπος

Οπως εξηγούν υψηλόβαθμες πηγές του ΥΠΕΝ στον Ελεύθερο Τύπο, βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας αντιστοιχεί μια κατεδάφιση ανά 15 ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 8:32 am


Σε ποια σημεία της Αττικής μπορούμε να πετάξουμε χαρταετό - Τι να προσέξουμε - thepressroom.gr

Σε ποια σημεία της Αττικής μπορούμε να πετάξουμε χαρταετό - Τι να προσέξουμε  thepressroom.gr

Καθαρά Δευτέρα, η ημέρα για το πέταγμα του χαρταετού. «Όποιος δεν έπαιξε ποτέ του με χαρταετό», αναφέρει ο λαογράφος Δημ. Λουκάτος, «δεν κοίταξε όσο ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 March 2019 | 8:30 am


Ο Α' Κατανυκτικός Εσπερινός στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Ο Α' Κατανυκτικός Εσπερινός στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου ο Α' Κατανυκτικός Εσπερινός ή Εσπερινός της Συγγνώμης της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 7:14 pm


Γ. Πατούλης: Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες στη νέα “σελίδα” της Αττικής - Epoli.gr

Γ. Πατούλης: Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες στη νέα “σελίδα” της Αττικής  Epoli.gr

Τη θέση ότι, “οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να μπουν στην πολιτική και να έχουν συμμετοχή στους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων” ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 6:25 pm


Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που χτυπούσαν σε Στερεά Ελλάδα και Αττική - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που χτυπούσαν σε Στερεά Ελλάδα και Αττική - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Ανάμεσα στις ληστείες που είναι υπεύθυνοι είναι και η πρόσφατη ληστεία σε βάρος λογιστή ναυτιλιακής εταιρείας στο Μαρούσι, που παρακολούθησαν και ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 2:04 pm


Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Ζούμπερι: Αυτές οι 9 περιοχές της Αττικής κινδυνεύουν από τραγωδία ανάλογη με εκείνη στο Μάτι! - Athens Magazine

Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Ζούμπερι: Αυτές οι 9 περιοχές της Αττικής κινδυνεύουν από τραγωδία ανάλογη με εκείνη στο Μάτι!  Athens Magazine

Την ώρα που συνεχίζουν να προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις από το πόρισμα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μια μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 6:33 pm


Δείχνουν την έξοδο στον Ρουμελιώτη από την Τράπεζα Αττικής - Protagon

Δείχνουν την έξοδο στον Ρουμελιώτη από την Τράπεζα Αττικής  Protagon

Την απομάκρυνση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη από τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της Τράπεζας Αττικής αποφάσισε η Επιτροπή Πιστωτικών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια Αττικής: Νέα αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα η Σοφία Κορωναίου - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Νέα αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα η Σοφία Κορωναίου  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής εξελέγη η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου-Καμπά, στη θέση του παραιτηθέντα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Φιλίππου: Υπάρχει θέμα με τη δόμηση της Αττικής από το '60 - NEWS 24/7

Φιλίππου: Υπάρχει θέμα με τη δόμηση της Αττικής από το '60  NEWS 24/7

Στον τρόπο που δομήθηκε η Αττική από τη δεκαετία του 60 και μετά στάθηκε ο Πέτρος Φιλίππου μιλώντας για τη φονική φωτιά στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 5 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής - workenter

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 5 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής  workenter

Στην πρόσληψη πέντε νέων υπαλλήλων, με κριτήρια ΑΣΕΠ, κινείται η Εφορέια Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Προσφέρονται θέσεις για απόφοιτους όλων των ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Καθαρά Δευτέρα: Πού μπορείτε να πετάξετε χαρταετό στην Αττική - Έθνος

Καθαρά Δευτέρα: Πού μπορείτε να πετάξετε χαρταετό στην Αττική  Έθνος

Δείτε τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα και πού θα πάτε για να πετάξετε χαρταετό.

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Δούρου: «’Εχουν απόλυτα δίκιο» οι πολίτες της Αν. Αττικής - Το Βήμα Online

Δούρου: «’Εχουν απόλυτα δίκιο» οι πολίτες της Αν. Αττικής  Το Βήμα Online

Παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζει δικαιολογημένη την οργή των πολιτών που πένθησαν για τους συγγενείς τους στο Μάτι η Ρένα Δούρου δηλώνει ότι η ίδια «είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Καραμπόλα με τραυματία στην Αττική Οδό: Μεγάλες καθυστερήσεις - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Καραμπόλα με τραυματία στην Αττική Οδό: Μεγάλες καθυστερήσεις - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 28ο χλμ της Αττικής οδού και σε αυτό ενεπλάκησαν πέντε οχήματα. Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Χειμερινές εκπτώσεις: Αρνητικό πρόσημο της κίνησης στις αγορές της Περιφέρειας Αττικής - Οικονομία | News 24/7 - NEWS 24/7

Χειμερινές εκπτώσεις: Αρνητικό πρόσημο της κίνησης στις αγορές της Περιφέρειας Αττικής - Οικονομία | News 24/7  NEWS 24/7

Το σύνολο των πωλήσεων σε Αθήνα, Πειραιά και τις τοπικές αγορές της περιφέρειας Αττικής μεσοσταθμικά κινήθηκε συντριπτικά σε χαμηλότερα επίπεδα (10-20%) ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατασχέθηκαν σχεδόν 21,5 κιλά ηρωίνης.

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Η Δράση στηρίζει Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής - The TOC

Η Δράση στηρίζει Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής  The TOC

Τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στο Νότιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Πτώση 8,7% στις πληρότητες ξενοδοχείων της Αττικής | Ελληνική Οικονομία | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Πτώση 8,7% στις πληρότητες ξενοδοχείων της Αττικής | Ελληνική Οικονομία | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Η συνεχής αύξηση της προσφοράς δωματίων ξενοδοχείων στην Αττική, σε συνδυασμό με την ανακοπή της αλματώδους ανάπτυξης της ζήτησης και την είσοδο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Με Κώστα Τουλγαρίδη επικεφαλής και συλλογική εκπροσώπηση η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική - In.gr

Με Κώστα Τουλγαρίδη επικεφαλής και συλλογική εκπροσώπηση η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική  In.gr

Στο πλαίσιο της εναλλαγής που ακολουθεί η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική αποφασίστηκε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αττικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμο ύψους περίπου 700.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ Αττικής - iefimerida

Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμο ύψους περίπου 700.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ Αττικής  iefimerida

Βαρύ πρόστιμο ύψους περίπου 700.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής στην εταιρεία «ΚΤΕΛ Αττικής».

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Η Περιφέρεια Αττικής στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΤΒ Βερολίνου 2019» - Sofokleousin.gr

Η Περιφέρεια Αττικής στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΤΒ Βερολίνου 2019»  Sofokleousin.gr

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος το διεθνές κοινό και τους επαγγελματίες του Τουρισμού στην «ΙΤΒ Βερολίνου 2019», μία από τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


"Καμπανάκι" από τους ξενοδόχους Αθήνας - Αττικής - Οικονομία | News 24/7 - NEWS 24/7

"Καμπανάκι" από τους ξενοδόχους Αθήνας - Αττικής - Οικονομία | News 24/7  NEWS 24/7

Με πτώση πληρότητας και τιμών ξεκίνησε το 2019 για την πρωτεύουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Δημοσκόπηση στην Αττική: Συντριπτική ήττα για Δούρου, χαώδης η διαφορά με τον Πατούλη - News.in.gr

Δημοσκόπηση στην Αττική: Συντριπτική ήττα για Δούρου, χαώδης η διαφορά με τον Πατούλη  News.in.gr

Δεινή ήττα για τη Ρένα Δούρου και γενικότερα για την κυβέρνηση, δείχνει μια ακόμη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής. Η νυν Περιφερειάρχης δεν μπορεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Κακοκαιρία: Διακοπές ρεύματος στην Αττική - Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Κακοκαιρία: Διακοπές ρεύματος στην Αττική - Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας Ωκεανίς. Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση απεγκλωβισμού οκτώ ανθρώπων στην Πάρνηθα - Στο σκοτάδι περιοχές της Αττικής - Τα Νέα Οnline

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οκτώ ανθρώπων στην Πάρνηθα - Στο σκοτάδι περιοχές της Αττικής  Τα Νέα Οnline

Μεγάλη επιχείρηση γίνεται για τη διάσωση οκτώ ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι, μέσα σε δύο αυτοκίνητα, στα χιόνια της Πάρνηθας. Την ίδια ώρα χωρίς ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2019 | 10:00 am


Ρ. Δούρου: Κάναμε ορατή την Περιφέρεια Αττικής - Η Αυγή

Ρ. Δούρου: Κάναμε ορατή την Περιφέρεια Αττικής  Η Αυγή

Εκτενής απολογισμός στο περιφερειακό συμβούλιο - "Λειτουργήσαμε υπέρ των τοπικών κοινωνιών και όχι των κομματικών συμφερόντων". Με την επισήμανση ότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια Αττικής έργα: Ξεκινούν οι εργασίες για το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης - Pagenews.gr

Περιφέρεια Αττικής έργα: Ξεκινούν οι εργασίες για το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης  Pagenews.gr

Περιφέρεια Αττικής έργα: Την άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης, με χρηματοδότηση ύψους ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Το άλλο πρόσωπο της Αττικής - Ο Φιλελεύθερος

Το άλλο πρόσωπο της Αττικής  Ο Φιλελεύθερος

Δευτέρα πρωί και εμείς φεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για ένα μοναδικό οινογαστρονομικό ταξίδι στην Αττική. Η Αθήνα δεν είναι μόνο ψώνια και ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια Αττικής: Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στην Αθήνα - Η Αυγή

Περιφέρεια Αττικής: Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στην Αθήνα  Η Αυγή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ευρεία άσκηση ετοιμότητας για σεισμό μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην Αθήνα, με ευθύνη της αυτοτελούς Διεύθυνσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Μνημόνιο Συνεργασίας Περιφέρειας Αττικής και Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Ταξίδι | News 24/7 - NEWS 24/7

Μνημόνιο Συνεργασίας Περιφέρειας Αττικής και Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Ταξίδι | News 24/7  NEWS 24/7

Στο επίκεντρο η συστηματική στήριξη δράσεων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Περιφέρειας Αττικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Πηγές της ΤτΕ: Σύμφωνα με τους κανόνες της Τρ. Αττικής το δάνειο Πολάκη - «Γκρίζες ζώνες» διαπιστώνουν τραπεζικά στελέχη - Η Καθημερινή

Πηγές της ΤτΕ: Σύμφωνα με τους κανόνες της Τρ. Αττικής το δάνειο Πολάκη - «Γκρίζες ζώνες» διαπιστώνουν τραπεζικά στελέχη  Η Καθημερινή

Σύμφωνα προς τους κανόνες της Τράπεζας Αττικής έγινε η χορήγηση των δανείων προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη τόνιζαν πηγές της Τραπέζης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Χοντρός... τζόγος για τα καζίνο της Αττικής - Τα Νέα Οnline

Χοντρός... τζόγος για τα καζίνο της Αττικής  Τα Νέα Οnline

Η διαδικασία παραχώρησης της άδειας καζίνου στο Ελληνικό μπορεί να μην έχει ακόμα ξεκινήσει, ωστόσο τα άλλα δύο καζίνο - της Πάρνηθας και του Λουτρακίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι: