Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Σταύρος Μπάτρας: O Έλληνας stand-up κωμικός που… κατακτά το Χόλιγουντ!

Στον κόσμο της κωμωδίας, όπου το γέλιο κυριαρχεί, υπάρχουν μερικοί ερμηνευτές που ξεχωρίζουν που καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν το κοινό με τη μοναδική εξυπνάδα και τη γοητεία τους. Ένα τέτοιο ταλέντο είναι ο Σταύρος Μπάτρας, ένας stand-up κωμικός με καταγωγή από την Ελλάδα, ο οποίος έχει καταιγίσει την κωμωδία με τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες του και την… Περισσότερα »Σταύρος Μπάτρας: O Έλληνας stand-up κωμικός που… κατακτά το Χόλιγουντ!

The post Σταύρος Μπάτρας: O Έλληνας stand-up κωμικός που… κατακτά το Χόλιγουντ! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:15 pm


Το πρώτο της δισκογραφικό βήμα ετοιμάζει η Βιργινία

Η Βιργινία ετοιμάζεται για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα, ξεκινώντας ένα μουσικό ταξίδι μαζί με τον μαέστρο Γιάννη Γκιούρα. Η πολλά υποσχόμενη νεαρή τραγουδίστρια από το Βόλο έχει ήδη μπει στο στο Studio και υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του μαέστρου ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Παράλληλα η Βιργινία συνεχίζει τις εμφανίσεις της… Περισσότερα »Το πρώτο της δισκογραφικό βήμα ετοιμάζει η Βιργινία

The post Το πρώτο της δισκογραφικό βήμα ετοιμάζει η Βιργινία appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:54 pm


Χρύσα Μπανδέλη: Κάνει την έκπληξη με το νέο της medley

Η Χρύσα Μπανδέλη κυκλοφόρησε ένα δυναμικό medley μέσα στο οποίο υπάρχει και μια νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Παράτα με» σε στίχους της ίδιας και μουσική του Daniel Ganev! Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική μελωδική χροιά που έχει ήδη κατακτήσει τις streaming πλατφόρμες ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό αγαπημένες διαχρονικές επιτυχίες. Το medley ξεκινά… Περισσότερα »Χρύσα Μπανδέλη: Κάνει την έκπληξη με το νέο της medley

The post Χρύσα Μπανδέλη: Κάνει την έκπληξη με το νέο της medley appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:22 pm


«Ή Με Μένα Ή Με Καμία»: Μυλωνάς, Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο το Μάϊο στο θέατρο Αλκμήνη

Ένας φόνος, τρεις ύποπτοι, και ανάμεσα τους και το θύμα! Μία ξεκαρδιστική κωμωδία με το πιο απρόβλεπτο κωμικό ερωτικό τρίγωνο που έχετε δει. Το βραβευμένο έργο του Ιάκωβου Μυλωνά «Ή Με Μένα Ή Με Καμία» μετά την επιτυχημένη sold out πορεία του στο Μέγαρο Μουσικής, συνεχίζει από την Παρασκευή 10 Μαϊου στο Θέατρο Αλκμήνη για… Περισσότερα »«Ή Με Μένα Ή Με Καμία»: Μυλωνάς, Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο το Μάϊο στο θέατρο Αλκμήνη

The post «Ή Με Μένα Ή Με Καμία»: Μυλωνάς, Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο το Μάϊο στο θέατρο Αλκμήνη appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:08 pm


Ιουλία Καλλιμάνη: Το closing party στις 27/4 στο Tokyo μετά από 8 μήνες επιτυχίας (βίντεο)

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Tokyo, με το απόλυτο closing party, το Σάββατο 27 Απριλίου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, κέρδισε αναμφισβήτητα, το φετινό στοίχημα της διασκέδασης, πρωταγωνιστώντας, σε μία από τις μεγαλύτερες νυχτερινές σεζόν, που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα, και όχι μόνο, σημειώνοντας όλους αυτούς τους… Περισσότερα »Ιουλία Καλλιμάνη: Το closing party στις 27/4 στο Tokyo μετά από 8 μήνες επιτυχίας (βίντεο)

The post Ιουλία Καλλιμάνη: Το closing party στις 27/4 στο Tokyo μετά από 8 μήνες επιτυχίας (βίντεο) appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:37 am


Άρης Ζαρίμης: «Έχω πάθει ζημιά-HAIDE» το νέο του τραγούδι

Ο Άρης Ζαρίμης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Έχω πάθει ζημιά-HAIDE» και μας καλεί να χορέψουμε στο ρυθμό του. Το «Έχω πάθει ζημιά-HAIDE» σε μουσική και στίχους του Σάκη Καντά και ενορχήστρωση του Γιάννη Γουναρά είναι ένα up tempo τραγούδι που ήδη έχει καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό και να αποσπάσει θετικά σχόλια. Την… Περισσότερα »Άρης Ζαρίμης: «Έχω πάθει ζημιά-HAIDE» το νέο του τραγούδι

The post Άρης Ζαρίμης: «Έχω πάθει ζημιά-HAIDE» το νέο του τραγούδι appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:09 pm


Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε με νέα μεγάλη επιτυχία, που έχει τίτλο «Από το 1 ως το 100». Το νέο τραγούδι του καταξιωμένου καλλιτέχνη, είναι άκρως ανεβαστικό, χορευτικό και γεμάτο έρωτα! Τη μουσική του υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ στους στίχους συναντάμε… Περισσότερα »Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100»

The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:12 pm


Η Αγγελίνα Κουτσουράκη μας παρουσιάζει την δική της «Ουσία»

Η «Ουσία» της Αγγελίνας Κουτσουράκη Η Αγγελίνα Κουτσουράκη είναι μια νέα φρέσκια φωνή που ξεχωρίζει και έρχεται να μας απογειώσει με το καινούργιο τραγούδι της «ΟΥΣΙΑ» σε στίχους και μουσική της Έλλης Βασίλειου. Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο ΤΙΚ ΤΟΚ εκτός από τη φρέσκια φωνή και την… Περισσότερα »Η Αγγελίνα Κουτσουράκη μας παρουσιάζει την δική της «Ουσία»

The post Η Αγγελίνα Κουτσουράκη μας παρουσιάζει την δική της «Ουσία» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 10:05 am


Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά» | Η διεθνής Ελληνίδα pop star στο απόλυτο club banger του 2024!

Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία και παρουσιάζει το νέο της single «Μαύρα Γυαλιά», το απόλυτο club banger του 2024. Τα «Μαύρα Γυαλιά» είναι ένα εθιστικό pop anthem σε μουσική των Barrice & Sin Laurent, στίχους των Lila & Barrice και παραγωγή των Beyond & Sin… Περισσότερα »Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά» | Η διεθνής Ελληνίδα pop star στο απόλυτο club banger του 2024!

The post Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά» | Η διεθνής Ελληνίδα pop star στο απόλυτο club banger του 2024! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:54 pm


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις στο Gagarin 205. Στην τελευταία εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα στο Gagarin 205 βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O αγαπημένος παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του Alterinfo, ενθουσιάστηκε με την παράσταση του δημοφιλούς κωμικού και δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει με τα αστεία του. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις… Περισσότερα »Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!

The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:49 am


Νομός Αττικής - Αθηνών - Ειδήσεις και Νέα

Απόκριες στην Αθήνα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Απόκριες στην Αθήνα  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής - Αθηνών





Φιλικοί ιστότοποι: