Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

πάλι από την αρχή κι όπου βγει... (3 βίντεο και μια ταινία) Γλύπτης των ανθρώπων ο χρόνος κι η παλαίστρα της ψυχής, δεν είναι φρόνιμη γωνιά...


Όλα είναι δρόμος κι ο ανεμοδείχτης σ' έμαθε να νοιώθεις με τα μάτια της ψυχής... να υπερβαίνεις τον νου.. να λάμπει μέσα σου, εκείνο που αγνοείς.. να γνωρίζεις χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις...

Σταγόνες τα λάθη... γίνονται ρυάκι, ποταμός που όταν ενωθούν, γίνονται θάλασσα, για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή... ίσως γιατί αξίζει να εμπιστευθείς και να ζήσεις, γιατί έτσι είναι η ζωή... πάλι από την αρχή κι όπου βγει... απολαυστικό ταξείδι της ψυχής....
Καλό ξημέρωμα... η ζωή, είναι ωραία...

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ ... και εδώ... η ταινία εδώ...  

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 2:00 am


Ευάγγελος Φώτης ... αξίζει την ψήφο σας, αυτός ο αγωνιστής (βίντεο)
Οι αλήτες που ηγούνται στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, τον έδιωξαν από το στράτευμα, 
 και μάλιστα χωρίς αποζημίωση, επειδή ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΑ HOT SPOTS ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ, κατεβαίνει στις ευρωεκλογές.
Είναι μια φωνή ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Καλλιόπη Σουφλή


Δείτε το βίντεο..


Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 1:23 am


Πριν ψηφίσετε, να θυμάστε...


Να θυμάστε αυτό πριν πάτε να ψηφίσετε. Τόσο για περιφέρεια, όσο και για Ευρώπη. #Δουρου #syriza_xeftiles #Ματι pic.twitter.com/ZtVMiTkmS4
— Φαρμακοτsίφτισσα (@DimitraSiriatou) 20 Μαΐου 2019Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 12:54 am


Ένα πελώριο "ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ" πλανάται πάνω από την Ελλάδα.


ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!


Καλλιόπη Σουφλή

....


Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 12:35 am


Αν είσαι αναποφάσιστος, ίσως τα παρακάτω σε βοηθήσουν την Κυριακή
 Να είσαι προσεκτικός στο που θα δώσεις την ψήφο σου, το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί πολιτικά αλλάέχω την εικονα ότι είναι μια σφυγμομέτρηση του Ουρανού.. με ποια κριτήρια θα επιλέξει ο Έλληνας. 

Θα καταγράφουν οι προθέσεις μας λίγο πριν τον............... Ιούνιο.

Λίγο πριν τον Ιούνιο…. 

Για αυτό έβαλαν τις εκλογές τέλος Μαΐου..!
 Μετά και τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, που όλα δείχνουν πως θα γίνουν τον Ιούνιο, αυτά που έρχονται ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ.
 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ... ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ... ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ.

 
Καλλιόπη ΣουφλήΠάμε με τη σειρά που επιβλήθηκαν:   

Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Καταργήστε την… συμφωνία των Πρεσπών.

Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.


Όποιος προεκλογικά μιλήσει για τα παραπάνω 5 γρανάζια που θερίζουν την χώρα, αυτόν και να ψηφίσεις.

Όποιος προσεγγίζει στην ουσία την κρίση και όχι επιφανειακά, λέγοντας ότι είναι κατά κύριο λόγο πνευματική και έπειτα οικονομική κλπ.... μάλλον με αυτά τα κριτήρια να ψηφίσεις.

Όποιος μιλάει για Χριστό και μιλούσε και δεν τον εμπορεύεται....μπορείς να τον ψηφίσεις.

Ειδικά οι παραπάνω 5 αποφάσεις/νομοσχέδια είναι τα μεγαλύτερα γρανάζια ιστορικά που έβαλαν σε κίνηση στην χώρα μας και είναι υπεύθυνα για την καθημερινή αιμορραγία που ακούμε στις ειδήσεις. 
 

Οι τραγωδίες και τα δυστύχημα διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν προλαβαίνουν οι τάφοι να ανοίγουν και οι ιερείς να θάβουν........... έχουν πάρει, από το 2016 και έπειτα, ανεξέλεγκτη τροπή.

Αυτά τα γρανάζια είναι σε κίνηση και ακολουθούν τους ρυθμούς του χρόνου, του τεχνητού μας χρόνου δηλαδή.

Πόσους άκουσες υποψήφιους, κάθε κατηγορίας, να μιλάνε στην προεκλογική τους ομιλία για αυτά τα πέντε γρανάζια;

Ποιος προσέγγισε με πνευματικό τρόπο το ζήτημα της κρίσης;

Ένα πράγμα έχει  αποδειχτεί από αυτή τη στήλη και το ξέρουν καλά όσοι την διαβάζουν, ότι το ζήτημα της κρίσης στη χώρα μας αλλά και γενικότερα, είναι η εσωτερική μας κατάσταση και το ζήτημα πλέον είναι πνευματικό. Πάντα ήταν, λόγω όμως τώρα της κατηφόρας είναι πιο εμφανές από ποτε.

Ότι και αν τάζουν, ότι υποσχέσεις και να δίνουν οι υποψήφιοι, αν δεν κατανοήσουν την ρίζα του προβλήματος, οι παροχές τους ή οι λύσεις τους είναι το χαλάκι  κάτω από το οποίο θα μπουν και πάλι οι ακαθαρσίες.

Και θα μου πεις τώρα ποιες είναι οι ακαθαρσίες...

Ορίστε μια από αυτές......είναι στην εκπαίδευση, στα σχολεία μας,  που μιλάνε για τη διαστροφή της φύσης σε.... ανήλικα παιδιά του Γυμνασίου! 

Ορίστε τι κάνουν στα παιδιά μας,  κάποιοι δηλητηριάζουν και βιάζουν τις αθώες παιδικές ψυχές και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν...αντιθέτως, τους προστατεύει ο νόμος!
Υποψήφιε, με αγάπη στο λέω, νομίζω πως έχεις χάσει τον στόχο, για τα καλά. 

Αυτή τη στιγμή στις προεκλογικές ατζέντες σας θα έπρεπε να δεσπόζουν τα παραπάνω άρθρα και αποφάσεις και να σας απασχολεί πρώτα ο τρόπος κατάργησης τους και έπειτα και τα υπόλοιπα.

Από την άλλη, αναγνωρίζω ότι... άλλα ζητάει ο κόσμος, ζητάει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα και αδιέξοδα,λογικό αυτά να ζητάει μια απογοητευμένη κοινωνία.. και αυτά της λέτε…. πολλοί ψηφοφόροι ,όχι όλοι,  αποφασίζουν για το μέλλον τους και πάνε στην κάλπη ψηφίζοντας με κριτήριο αποκλειστικά το προσωπικό συμφέρον.
 

Το προσωπικό μας συμφέρον όμως, στις ημέρες που πατάμε, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί αν δεν σταματήσουν τα παραπάνω γρανάζια να γυρίζουν.

Αυτό πιθανώς θα το διαπιστώσουμε λίγο μετά τις εκλογές και όταν το διαπιστώσουμε φοβάμαι θα είναι αργά.

Είναι μεγάλη η ευθύνη τώρα να επιλέξουμε συνδυασμους που δεν αναγνωρίζουν τι μέλλον κατασκευάζεται από τα παραπάνω άρθρα.


Για ποιο μέλλον της χώρας μας  μιλάμε όταν το μέλλον της χώρας, δηλαδή η νέα γενιά, αυτό είναι το μέλλον, κακοποιείται συστηματικά ΚΑΙ ποικιλοτρόπως  και όπως επιβάλουν οι παραπάνω αποφάσεις... με τον χειρότερο τρόπο και σε τρυφερη ηλικία.. από το γυμνάσιο παρακαλώ.!

Πως μιλάτε μερικοί για το μέλλον της Ελλάδος, για αναπτυξιακά έργα..για οικονομική ανάπτυξη, για επενδύσεις, για εργασία, για δομές κλπ...αγαπητέ μου δεν υπάρχει μέλλον  και όποιος και αν βγει, ότι και να υποσχεθεί, αν δεν καταργηθεί η παραπάνω πεντάδα δεν υπάρχει μέλλον...όχι τουλάχιστον αυτό που υπόσχεστε στις ομιλίες σας.

Το μέλλον, σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο, το καταστρέφουν οι οδοστρωτήρες της ΕΕ και των διαταγών της.

Οι οδηγίες με την μορφή φιρμανιών σήμερα αποστέλλονται στα σχολεία μας, αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά μας με ύπουλο τρόπο...αυτά που διδάσκονται στις μαθητικές αίθουσες πονηρά και προωθούνται μαζί με άλλες θεματικές ενότητες, δράσεις, όπως η υγεία και οι εξαρτήσεις,  είναι αυτά τα όποια είχε βγάλει στη φόρα ο Διονύσιος Μακρής.

Όπως εxει βγάλει στη φόρα και πολλά άλλα..


Ειδικά μέσα από την έκθεση Λούνατσεκ, έφερε στην επιφάνεια το σκοτεινό τους πλάνο για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας και τα παιδιά κάθε κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2012,  13 από τους 22 Έλληνες Ευρωβουλευτές είπαν ναι στο κατάπτυστο ψήφισμα Λούνατσεκ. Άλλοι δήλωσαν παρών ,άλλοι απουσίαζαν... επιτρέποντας έτσι στο ψήφισμα θεριστική μηχανή να επιβληθεί σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. 
 


Ο Διονύσιος Μακρής είναι ο μόνος που έχω ξεχωρίσει από όσους αυτή τη στιγμή  ζητάνε την ψήφο μας για την Ευρωβουλή. Δεν αναφέρω κόμμα,  μόνο όνομα.

Τον Φεβρουάριο που πέρασε, εγκρίθηκαν και πάλι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποφάσεις για την προστασία και προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ευρώπης [εδω Το μέλλον του καταλόγου δράσεων για τα άτομα ΛΟΑΔΜ (2019-2024)], ιδανικά και πρότυπα που τα συναντάμε με όλη τους την μεγαλοπρέπεια στη…...Eurovision. 

Και μάλιστα στο ψήφισμα αυτό, γίνεται λόγος για καθυστέρηση από κάποια κράτη μέλη της Ευρώπης, στη νομική προστασία και αναγνώριση των ΛΟΑΤκι κοινοτήτων..

Το πρόβλημα μου, που δεν είναι δικό μου αλλά είναι πρόβλημα μας, δεν είναι τα άτομα που έχουν επιλέξει κάτι παρα-φυσικο, είναι επιλογή τους και όλοι έχουμε ελαττώματα και παίρνουμε λάθος αποφάσεις και προσωπικά αν και διαφωνώ δεν τους κρίνω....... το πρόβλημα είναι οι αποφάσεις και οι νόμοι που υποχρεώνει ο μεγάλος νταβατζης (ΕΕ) να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται σε κάθε κοινοβούλιο.

Και αυτοί οι νόμοι, αυτά τα ψηφίσματα, προέρχονται από πολύ σκοτεινά κέντρα , είναι βγαλμένοι όπως έχουμε πει και παλαιότερα, από πολύ παλιά εγχειρίδια..... καταστροφών.

Γνωρίζουν το "know how" των καταστροφών και ο πόλεμος τους είναι ανοιχτός και ξεκάθαρος πλέον….γιατί μέσα από αυτούς τους νόμους, πέρα από τις καταστροφές, χτυπάνε και την ίδια την Ορθοδοξία αλλά και όσους είναι μέλη της.

Και αν τώρα δεν φαίνεται στην Ελλάδα το κυνήγι ή αχνοφαίνεται μέσα από τον αντιρατσιστικό νόμο, στην Αμερική ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Στο παρακάτω άρθρο και με αφορμή τους γάμους ομοφυλοφίλων το 2015 στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την "Νύχτα των κρυστάλλων" για όσους αντιτίθενται στα παραπάνω ήθη και συνήθειες.

Για αυτό τα εκπαιδεύουν από μικρά τα παιδιά, όχι για να προωθήσουν μόνο την διαστροφή της ανθρώπινης φύσης αλλά αργότερα, όταν θα ξεθωριάσουν οι μνήμες και θα πέσουν οι πολιτισμικές αντιστάσεις, να στρέψουν αυτές τις γενιές απέναντι σε όσους εναπομείναντες "αντιστασιακούς τρομοκράτες" αντιδρούν στο νέο κοινωνικό μοντέλο. 

Αυτό είναι πολύ σοβαρό!

Στη Αμερική λοιπόν, και αν δεν κάνω λάθος μεταδίδεται για πρώτη φορά από ελληνικό μέσο, πέρασαν στο κογκρέσο των ΗΠΑ, στις 17 Μαΐου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, πριν μερικές ημέρες δηλαδή, νόμο περί ισότητας των φύλων (Equality Act)  

Τι λέει αυτός ο νόμος;

Σύμφωνα με τον νόμο H.R.5 — 116th απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση λόγω ταυτότητας φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού σε χώρους όπως το δημόσιο, η εργασία, η εκπαίδευση, γενικά σε μέρη αναψυχής και ψυχαγωγίας, σε συγκεντρώσεις, σε κέντρα διασκέδασης….κλπ.

Με λίγα λόγια παντού...!

Το άτομο που θα παραβιάζει τον νόμο, θα αντιστέκεται στον νόμο και όσα αυτός υπερασπίζεται, θα διώκεται ποινικά!

Αν επιλεγείς ή υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια... θα μας λένε ότι προωθεις το  μίσος και τη βία και θα μας ασκούν αγωγές.


Θα είναι έγκλημα σκέψης η αναφορά στην παραδοσιακή οικογένεια, στο διαχωρισμό άνδρας και γυναίκα, στο πάππους και γιαγιά….στο αγόρι κορίτσι..!

Θα είναι έγκλημα σκέψης η αντίσταση σε αυτά τα ήθη, όποιος δεν τα υιοθετήσει στη συνείδηση του και φυσικά στις καθημερινές του συναναστροφές, θα διώκεται σαν κοινός εγκληματίας!!! 

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο;;;;

Και αφού γίνεται στην Αμερική θα εφαρμοστεί και εδώ και οι βάσεις ήδη έχουν μπει απλά χρειάζεται παραπάνω χρόνος (πράγμα που δεν ξέρω αν ξέρουν ότι δεν το έχουν).

Αυτό ετοιμάζει και η Ευρώπη, και όλα αυτά τρέχουν παράλληλα σε πολλά μέρη του πλανήτη,  γιατί είναι πολύ μεγάλα γρανάζια, όχι μόνο της νέας εποχής των αξίων που θέλουν να επιβάλουν αλλά και των καταστροφών και όσα συναισθήματα αυτές προκαλούν !!

Αυτό που θέλω να πω σήμερα, παραμονή εκλογών, είναι το εξής……να είσαι προσεκτικός στο που θα δώσεις την ψήφο σου, το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί πολιτικά αλλάέχω την εικονα ότι είναι μια σφυγμομέτρηση του Ουρανού.. με ποια κριτήρια θα επιλέξει ο Έλληνας. 

Θα καταγράφουν οι προθέσεις μας λίγο πριν τον............... Ιούνιο.

Λίγο πριν τον Ιούνιο…. 

Για αυτό έβαλαν τις εκλογές τέλος Μαΐου..!

Για την ιστορία... η ομοφυλοφιλία ήταν νόσος...ψυχική νόσος και αναρωτιέμαι πόσα πήρε το Παγκόσμιο... Υπουργείο Υγείας για να την αφαιρέσει από τη λίστα του:


"Δήλωση της προέδρου του ΔΣ του ΚΕΘΙ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την 17η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

Οταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε από τη λίστα των νοσημάτων την ομοφυλοφιλία, καθιέρωσε τη 17η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.
 

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η χώρα μας έχει θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, έχει ψηφίσει το νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και έχει ανοίξει τη συζήτηση για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, καθώς και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 
Φέτος, επίσης, είναι η πρώτη φορά που στις επικείμενες εκλογές, άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κατεβαίνουν υποψήφια ανοιχτά, με ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα. 

Υπάρχουν όμως ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. 


Κοιτάμε μπροστά, υπερασπιζόμαστε τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της καθεμιάς και του καθένα από εμάς. 
Παλεύουμε για μια κοινωνία πολύχρωμη και συμπεριληπτική, μακριά από σκοταδιστικές και μισαλλόδοξες πρακτικές. 
Το μαύρο, ως επιλογή, ας αφορά μόνο στυλιστικές επιλογές και όχι επιλογές ζωής!"ΠηγήΔημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:41 pm


ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΙΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ –ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ- ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ (ΚΟΙΝΗΣ & ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ) ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Τους αγαπώ τους Μανιάτες... όχι όλους, αλλά εκείνους που στο μέτωπό τους γράφει ΦΙΛΟΤΙΜΟ - ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ - ΗΘΟΣ... κι αυτά σηματοδοτούν και τη ζωή τους με πράξεις.


Τους θαυμάζω τους Μανιάτες, που δίνουν αγώνες με την ψυχή τους, για τον τόπο τους...

Τους εκτιμώ τους Μανιάτες εκείνους, που Η ΜΠΕΣΑ, ταυτίζεται με τον λόγο τους...

Σέβομαι τους Μανιάτες εκείνους, που δεν έσκυψαν το κεφάλι στα μεγαλοσυμφέροντα...

Εμπιστεύομαι τους Μανιάτες εκείνους, που δεν ξεπούλησαν την αγάπη τους για τον τόπο τους και την Πατρίδα.

Ανάμεσα σ' αυτούς που αγαπώ, θαυμάζω, εκτιμώ, σέβομαι και εμπιστεύομαι, είναι και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ...

Κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με υποψήφιο δήμαρχο τον Κυριάκο Μιχαλολιάκο.

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ... ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ..
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... 

Φαίνεται πως ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Μιχαλολιάκος, εκτίμησε πολύ το ήθος, την ακεραιότητα, την αγωνιστικότητα και την μπέσα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...

Όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν ΕΛΛΗΝΑ...


Όλα αυτά τα στοιχεία, που δεν εκτίμησε ο ... Νικολάκης Μιχαλολιάκος της Χ.Α., που θέλει στο μαντρί του, μόνον ... αφελείς και ... εμμονικούς, για να παίζει τα βρώμικα παιχνίδια του και να κρατά το κόμμα σε ... χαμηλά ποσοστά.Και μπορεί να διέγραψε έναν ΑΓΩΝΙΣΤΗ ο ... νικολάκης μιχαλολιάκος, αλλά η ΜΑΝΗ, θα κερδίσει έναν ΕΛΛΗΝΑ, που θα αγωνίζεται γι αυτήν...


Καλλιόπη Σουφλή


Γεώργιος Δημακόγιαννης
 -Γυθειάτη, Μανιάτη, ΞΥΠΝΑ, ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙΣ!!!

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ» ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ –ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ- ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (…ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ!!!) ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...

Επί τούτου...

ΕΦΤΑΣΑΝ νέα απορριμματοφόρα και άλλα οχήματα που με καμάρι επιδεικνύονται στο Δημαρχείο Γυθείου, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μπετονιέρες τής ντροπής με ...τσιμεντάκια σε κάθε γωνιά τού Δήμου Ανατ. Μάνης, ΧΡΗΜΑ και "δωρεές" προς πάσα κατεύθυνση ...από τους ανεμογδάρτες και τους ντόπιους συνεργάτες τους...

...Κι από πίσω:
Τα Αρπακτικά με νύχια ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ έτοιμα να αρπάξουν, να ξεσκίσουν, να κατακρεουργήσουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την ΑΓΙΑ Αδούλωτη Γη σου!- Θα μασήσουμε Αδέρφια ή θα τους σταματήσουμε;;;!!!ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ –ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ- ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ (ΚΟΙΝΗΣ & ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ) ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…[Γ.Π.ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Αδούλωτη Μάνη]
...................................................................................


«Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι από μόνο του μια επαναστατική πράξη» [Τζώρτζ Όργουελ] Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο


Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:01 pm


Φυγαδεύτηκε η Ρένα Δούρου – Aγριες αποδοκιμασίες & οργή του κόσμου για την απερχόμενη Περιφερειάρχη Η οργή του κόσμου ξεχείλισε από το ειρωνικό ύφος της απερχόμενης Περιφερειάρχου και της συνοδείας της, η οποία επέλεξε να περιοδεύσει με τον Νίκο Μπελαβίλα στη Λαϊκή των Καμινίων, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

 Σαφώς και τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα από όλους μας


ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ;
ΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ;
Η ΟΡΓΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ Η ... "ΓΑΪ"ΔΟΥΡΟΥ;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ;;;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ ΝΑ ΤΗΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ή ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ... ΣΟΥΒΛΙΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ...


Καλλιόπη Σουφλή
Άγριο γιουχάισμα και αποδοκιμασίες στη λαϊκή αγορά των Καμινίων στον Πειραιά δέχτηκε η απερχόμενη περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.


Η Ρένα Δούρου με τη συνοδεία της αναγκάστηκαν σε φυγή με τη συνοδεία της ΕΛΑΣ
Σύμφωνα με το Piraeus Press, οι Πειραιώτες και οι εργαζόμενοι στη λαϊκή αποδοκίμαζαν τη Ρένα Δούρου και εκείνη γελούσε!

Η οργή του κόσμου ξεχείλισε από το ειρωνικό ύφος της απερχόμενης Περιφερειάρχου και της συνοδείας της, η οποία επέλεξε να περιοδεύσει με τον Νίκο Μπελαβίλα στη Λαϊκή των Καμινίων, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να ξεφεύγουν, καθώς οι αποδοκιμασίες γίνονταν ολοένα και πιο έντονες, 10 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνόδευσαν προς «την έξοδο» την Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία όπως φάνηκε είναι ανεπιθύμητη στα Καμίνια.


Σαφώς και τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα από όλους μας, αλλά είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία για τη Ρένα Δούρου, η οποία έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, παρά τη διπλή εθνική τραγωδία που βιώσαμε επί των ημερών της.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:08 pm


Τσουνάμι ελληνοποιήσεων


 Από τις αρχές Μαΐου μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευτεί 47 Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως με ελληνοποιήσεις
 

Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Eύκολες είναι οι κουβέντες, ευκολότερες οι γενικόλογες κατηγορίες και καταγγελίες, αλλά αν δεν συνοδεύονται από χειροπιαστές αποδείξεις είναι έπεα πτερόεντα - λόγια που ανοίγουν φτερά και πετούν για τη νεραϊδόχωρα των τζούφιων πυροτεχνημάτων.


 


Πολλοί μιλούν για ελληνοποιήσεις, αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να αποδείξουν πόσο πολλές γίνονται.
Η αλήθεια είναι ότι γίνονται πάμπολλες.


Από τις αρχές Μαΐου ως σήμερα έχουν δημοσιευτεί 47 Φύλλα Εφημερίδος Κυβερνήσεως με ελληνοποιήσεις.
Σε καθημερινή βάση παίρνει το «τρόπαιο» της ελληνικής υπηκοότητας περίπου μια πολυκατοικία γεμάτη αλλοδαπούς.


Εννοείται ότι μαζί με την υπηκοότητα τούς αναγνωρίζεται και δικαίωμα ψήφου. Με τους ρυθμούς που γίνεται ο εποικισμός της πατρίδας μας από τους απρόσκλητους μουσαφιραίους, σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμιά σημασία για το σύστημα ποια θα είναι η άποψη των γηγενών Ελλήνων για τα πολιτικά πράγματα.
Οι αριθμοί θα έχουν επιβάλει το δικό τους «δίκαιο» στον τόπο που γέννησε τη δημοκρατία και στον οποίο σύντομα θα επιβληθεί η σαρία (σ.σ.: ο ισλαμικός νόμος).


Το σύστημα παίζει έξυπνα (αν έπαιζε χαζά, δεν θα ήταν σύστημα αλλά κάτι άλλο). Ελέγχει κάθε διαθέσιμη γωνιά του ρινγκ και όλες οι μπουνιές «προσγειώνονται» στα πρόσωπα των Ελλήνων.

Για να πάρετε μια γεύση από το «πάρτι» των ελληνοποιήσεων που γίνεται, δείτε αυτές που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ μόνο για τον μήνα Μάιο! Κάθε ΦΕΚ περιλαμβάνει πολλές ελληνοποιήσεις...


ΦΕΚ Β-1627/13/05/2019,
ΦΕΚ Β-1621/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1617/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1615/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1614/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1612/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1611/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1605/10/05/2019,
ΦΕΚ Β-1589/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1587/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1586/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1585/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1584/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1583/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1581/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1580/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1579/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1578/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1577/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1575/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1574/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1566/09/05/2019,
ΦΕΚ Β-1552/08/05/2019,
ΦΕΚ Β-1546/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1544/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1543/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1542/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1541/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1540/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1539/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1538/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1536/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1535/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1534/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1533/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1532/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1531/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1530/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1529/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1528/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1527/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1526/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1521/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1520/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1519/07/05/2019,
ΦΕΚ Β-1491/03/05/2019,
ΦΕΚ Β-1484/03/05/2019


Δημοκρατία


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:37 pm


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ) οδήγησε την Ελλάδα στην Καταστροφή - ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ; (βίντεο)


Είναι απίστευτη η κυνική ομολογία των πολιτικών για τη συνεργασία τους με το διάβολο που χωρίς κανένα ενδοιασμό και φόβο επιδιώκουν, όπως θα δείτε στο βίντεο. 

Ας καταλάβουμε τουλάχιστον την αιτία που χάνεται η Ελλάδα μέρα με τη μέρα. 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. 

 

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ. 

 

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.


ΠηγήΒίντεο ΟρθοδοξίαςΔημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:14 pm


Ψηφίζουμε για την αξιοπρέπειά μας… Αν είμαστε έστω και λίγο έξυπνοι σαν λαός, θα αποφασίσουμε να κινηθούμε εμείς με σχέδιο εναντίον όλων εκείνων που ζουν από εμάς και εις βάρος μας. Έχουν αποκαλυφθεί όλοι τους. 

Δική μας σειρά, ευκαιρία και ευθύνη, είναι, να τους αποδώσουμε όλα όσα τους αξίζουν. Μεθοδικά και απρόβλεπτα. Τρόποι υπάρχουν. 

Μακριά όμως από τους διάφορους πατριδέμπορους και χριστέμπορους που εμφανίστηκαν ως «σωτήρες», είτε για να εξυπηρετήσουν την ματαιοδοξία τους είτε για να λειτουργήσουν ως «δούρειοι ίπποι» του σημερινού πολιτικού συστήματος.

Την Κυριακή αυτή έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα οριστικού τέλους στον Αλέξη Τσίπρα και τους πλιατσικολόγους του, αλλά και ένα μήνυμα μη ανοχής της πολιτικής κενολογίας όλων των υπολοίπων που κάνουν πρόβες, άλλοι για να μας κυβερνήσουν και άλλοι για να μας παραπλανήσουν…

Αυτή την Κυριακή, έχουμε γιορτή. Αρκεί να είμαστε όλοι, υπεύθυνα, εκεί…
Μπροστά στην κάλπη, απέναντι στην ευθύνη μας και με μοναδική σκέψη την αξιοπρέπειά μας…
Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε. Για Δήμους, Περιφέρειες και… ευρωβουλευτές. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η συμμετοχή μας, γιατί η ψήφος δεν είναι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση, το αποτέλεσμα της οποίας εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως οι συμμετέχοντες επαγγελματίες πολιτικοί και τα οικονομικά συμφέροντα εντός ή εκτός χώρας.

 

Οι εκλογές, λοιπόν, είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Είναι η ημέρα κατά την οποία οι πολίτες προσέρχονται στην κάλπη για να αναδείξουν εκείνον ή εκείνους που για τα επόμενα 4-5 χρόνια θα αποφασίζουν για τους πολίτες, χωρίς τους πολίτες και, γιατί όχι… ενάντια των πολιτών.
Η ημέρα των εκλογών είναι τόσο σοβαρή, που εάν δεν υπήρχε, λίγοι θα ήταν εκείνοι που θα διαπίστωναν την απουσία της κι αυτό επειδή η ψήφος του πολίτη χρησιμοποιείται ως βαλβίδα εκτόνωσης της πολιτικής πίεσης, ως πρόφαση για την αλλαγή προσώπων που έχουν κουράσει και ως μέθοδος παραπλάνησης του «λαουτζίκου» ο οποίος μέχρι και σήμερα πιστεύει πως αυτός αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί, ποιος θα τον κυβερνά και ποιος θα παίρνει αποφάσεις ακόμη και για την ίδια την ύπαρξή του…
Κάποιοι, όχι αδίκως, ισχυρίζονται πως εάν οι εκλογές οδηγούσαν σε κάτι καλύτερο, θα τις είχαν καταργήσει. Και όμως, εάν οι ψηφοφόροι οργανωθούν, μπορούν να εξαναγκάσουν με την ψήφο τους και (ακόμη και ακαριαία) τους εκπροσώπους τους στην δημιουργία ενός νέου, ενός καλύτερου, δικαιότερου και αποτελεσματικότερου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας. Και για να συμβεί αυτό, κατ’ αρχήν θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στην μοναδική (ανά τετραετία) ημέρα που μπορούμε να καταθέσουμε την άποψή μας και να στείλουμε τα μηνύματά μας προς τους πολιτικούς «ταγούς» ή «λαγούς».

Η μη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία διαστρεβλώνει το αντιπροσωπευτικό ποσοστό και οδηγεί σε θλιβερές καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύονται ισχνές μειοψηφίες και φτάνουμε στο σημείο αποκόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνούν μια περήφανη χώρα, την οποία εξευτελίζουν και απομειώνουν για ένα πλήθος λόγων, οι περισσότεροι των οποίων συνδέονται είτε με την ψυχιατρική επιστήμη είτε με την οικονομική αποκατάστασή τους.
 

 Αυτή την Κυριακή έχουμε μια σοβαρή ευθύνη. Να στείλουμε το μήνυμά μας σε όλους εκείνους τους εθνομηδενιστές, τους αντίχριστους, τους επαγγελματίες πολιτικούς ή στους σοφούς που θέλουν να μας σώσουν επαναλαμβάνοντας την ιστορία με διαφορετικά πρόσωπα.
Και θα είναι, θα πρέπει να είναι, ένα πρώτο και σαφές μήνυμα για το τι θα συμβεί στον Τσίπρα και στην παρεούλα του στις βουλευτικές εκλογές.

Στις δημοτικές εκλογές πρέπει να βρούμε πρόσωπα που γνωρίζουμε για την εντιμότητά τους, αλλά και για την αγάπη τους για την πόλη τους. Ανθρώπους που μας κοιτάζουν στα μάτια. Ανθρώπους αξιοπρεπείς, έντιμους και εργατικούς…

Στις Περιφερειακές εκλογές, να στείλουμε ένα σοβαρό μήνυμα στο «τουρλουμπούκι» του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας όλους τους άλλους συνδυασμούς εκτός από εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα για το «τσάκισμα» του ΣΥΡΙΖΑ που θα επακολουθήσει στις βουλευτικές εκλογές (όποτε και εάν γίνουν αυτές)…

Στις Ευρωεκλογές καλούμαστε να τιμωρήσουμε όλα τα κόμματα που βρίσκονται σήμερα μέσα στη Βουλή. Όλα τα κόμματα που άλλα επί δεκαετίες και άλλα για πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα έπαιξαν πολλά βρώμικα παιχνίδια εις βάρος των πολιτών και της χώρας. Πρόσωπα φρέσκα, με γνώσεις, με εμπειρία, με όρεξη για δουλειά, που ζουν μακριά από διάφορες «κοινωνικές οργανώσεις». Έντιμους πολίτες που αποφάσισαν να εκτεθούν με την υποψηφιότητά τους ελπίζοντας πως και άλλοι έντιμοι και ικανοί θα αποφασίσουν να κάνουν το «βήμα μπροστά».

Γενικά, σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε έντιμα πρόσωπα, καταδικάζουμε κόμματα, και διαγράφουμε από την πολιτική ζωή αποκόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, το "δείγμα γραφής" των οποίων έχει ξεπεράσει και αυτό του ιστορικά γνωστού Εφιάλτη των Θερμοπυλών.

Αν είμαστε έστω και λίγο έξυπνοι σαν λαός, θα αποφασίσουμε να κινηθούμε εμείς με σχέδιο εναντίον όλων εκείνων που ζουν από εμάς και εις βάρος μας. Έχουν αποκαλυφθεί όλοι τους. Δική μας σειρά, ευκαιρία και ευθύνη, είναι, να τους αποδώσουμε όλα όσα τους αξίζουν. Μεθοδικά και απρόβλεπτα. Τρόποι υπάρχουν. Μακριά όμως από τους διάφορους πατριδέμπορους και χριστέμπορους που εμφανίστηκαν ως «σωτήρες», είτε για να εξυπηρετήσουν την ματαιοδοξία τους είτε για να λειτουργήσουν ως «δούρειοι ίπποι» του σημερινού πολιτικού συστήματος.

Την Κυριακή αυτή έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα οριστικού τέλους στον Αλέξη Τσίπρα και τους πλιατσικολόγους του, αλλά και ένα μήνυμα μη ανοχής της πολιτικής κενολογίας όλων των υπολοίπων που κάνουν πρόβες, άλλοι για να μας κυβερνήσουν και άλλοι για να μας παραπλανήσουν…

Αυτή την Κυριακή, έχουμε γιορτή. Αρκεί να είμαστε όλοι, υπεύθυνα, εκεί…
Μπροστά στην κάλπη, απέναντι στην ευθύνη μας και με μοναδική σκέψη την αξιοπρέπειά μας…
ΥΓ: Στη δεκαετία του ’90, ήταν οι ίδιοι οι πολιτικοί που έλεγαν πως «η πολιτική ασθενεί». Σήμερα, πλέον, η πολιτική βρωμάει σαν άταφο πτώμα. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τοποθετήσουμε τα διάφορα «πτώματα» εκεί που πραγματικά ανήκουν… Διαφορετικά, να είστε βέβαιοι πως πολύ σύντομα θα είμαστε εμείς που θα τρέφουμε αυτά τα «πτώματα» με τις δικές μας σάρκες… Ή μήπως αυτό συμβαίνει ήδη;Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:44 pm


Πως γίνεται;

Γίνεται... όταν η συνείδηση είναι παραδομένη στον ΣΑΤΑΝΑ, με όλη τη σημασία της λέξης...

Καλλιόπη ΣουφλήΌταν είδα αυτό το σπίτι, ένιωσα την απόλυτη φρίκη... πώς γίνεται να μην την νιώθουν και οι υπεύθυνοι; #Ματι #Δουρου #ερχεται pic.twitter.com/XO89pJ4SJm
— Φαρμακοτsίφτισσα (@DimitraSiriatou) 22 Μαΐου 2019

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:36 pm


ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ
Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; 

Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; 

Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; 

Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! 

Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!


Τον Αχιλλέα τον Πεκλάρη, τον οβριό, τον θυμάστε, που ξεσήκωσε την αγανάκτηση των χρυσαυγητών, γιατί μπαινόβγαινε στο γραφείο του Μιχαλολιάκου;;;

Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ψάξτε να βρείτε ποιός κρύβεται πίσω από τον Μιχαλολιάκο, και τον διατάσσει (ΠΡΟΣΟΧΗ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ...) να κρατάει χαμηλά τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Και μπορεί ο Μιχαλολιάκος να κράτησε απόλυτα χειραγωγούμενο το κόμμα του, αλλά στην Βουλή, άλλος τον έβαλε... 

ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ... Ο "ΑΣΤΥΑΝΑΞ", ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr


Είχα γράψει κατά το παρελθόν, ότι η “Χρυσή Αυγή” χαρακτηρίζεται από φοβερή εσωστρέφεια, η οποία από τη στιγμή που έγινε Κοινοβουλευτικό Κόμμα δεν έκανε καμιά ανανέωση του δυναμικού της πρώτης γραμμής, μη εντάσσοντας στους κόλπους της υγιή και άφθαρτα πατριωτικά στοιχεία! 

Δεν ενέταξε στους κόλπους της προσωπικότητες της Κοινωνίας μας, που θα της έδιναν τη δύναμη της εκτίναξης των εκλογικών της ποσοστών, όπως ακριβώς έγινε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, που κόμματα με την ίδια ιδεολογική πλατφόρμα με τη “Χρυσή Αυγή”, είτε έγιναν κυβέρνηση, είτε είναι στην αντιπολίτευση με ισχυρά ποσοστά! Επίσης, η ακραία πολλές φορές ρητορική της, παρ΄ ότι εξόχως πατριωτική, δεν επιτρέπει την εκτίναξή της και την κρατάει στα ίδια ποσοστά που κατέλαβε στις τελευταίες εκλογές!

Ωστόσο, στα περισσότερα στοιχεία που παραπάνω αναφέρω έρχεται να προστεθεί και μια υπέρμετρη εσωστρέφεια, που πηγάζει κυρίως από τον αρχηγό της, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το σκληρό του Επιτελείο, στο οποίο ηγούνται οι Βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Γιάννης Λαγός! 

Αυτή η εσωστρέφεια – κακοδαιμονία Συστημικών κομμάτων – έρχεται να δηλητηριάσει και την “Χρυσή Αυγή”!

Η “Χρυσή Αυγή” που τρώει τα παιδιά της…


Έτσι, σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, που έχει δώσει σε πολλούς Συνέλληνες ελπίδα στην πολιτική μας έρημο, δέχεται άλλο ένα ρήγμα, αυτή τη φορά περισσότερο ισχυρό από κάθε άλλη φορά, όπως επί παραδείγματι με την αποχώρηση αρκετών Βουλευτών!


Ένα διαμπερές ρήγμα σε περιοχές όπου η “Χρυσή Αυγή” αντλεί μεγάλα εκλογικά ποσοστά! 
Τη Λακωνία και τη Μεσσηνία! 

Στη Λακωνία, όπου στις περασμένες εκλογές του ψηφοδελτίου ηγείτο ο Διευθυντής – εκδότης της εφημερίδας “Αδούλωτη Μάνη” Γιώργος Δημακόγιαννης, και ο οποίος με εντολή Νίκου Μιχαλολιάκου απομακρύνεται – να το πούμε όσο πιο κομψά μπορούμε – από τις κυρίαρχες επιλογές του αρχηγού στην περιοχή! 

Στο κέντρο, δίπλα στον Η. Κασιδιάρη, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Γιώργος Δημακόγιαννης, ήταν ο μεγάλος πολιτικός παράγοντας της “Χρυσής Αυγής” στην Λακωνική γη! 

Άλλη μια “απερίσκεπτη” (;;;) ενέργεια του αρχηγού, είναι η αποπομπή από την Τοπική Οργάνωση της “Χρυσής Αυγής” Μεσσηνίας, των μελών της 5μελούς Επιτροπής της, Γιάννη Ζαφειρόπουλου (Ταξίαρχο ε.α. της Αεροπορίας) και Δημήτρη Αδαμόπουλου (υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ)!


Αυτά έγραφα στις 26 Μαρτίου – κατ΄ αποκλειστικότητα – και επιβεβαιώθηκα πλήρως! Όπως επίσης, κατέληγα την ίδια ημέρα στο εν λόγω άρθρο μου, ως εξής:
«Οι ευρωβουλευτές της “Χρυσής Αυγής” Γεώργιος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης (σ.σ. πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου την 1η Νοεμβρίου 2013 μπροστά στα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής), δεν θα είναι στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου! Αντίθετα σε αυτό θα είναι ο Γιάννης Λαγός»!
Και γι΄ αυτήν, την κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση, επιβεβαιώθηκα πλήρως!

“Πόλεμος” Κωνσταντίνου – Λαγού;Σήμερα θα σας δώσω μια επίσης κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση!


Όπως γνωρίζετε το ευρωψηφοδέλτιο της “Χρυσής Αυγής” ξεκινάει από το “Κ” (Αθανάσιος Κωνσταντίνου) και το “Λ” (Γιάννης Λαγός)! Περίεργο βέβαια θα ισχυρισθείτε, πώς δεν υπήρχε άλλος “άξιος” υποψήφιος πού το επώνυμό του να ξεκινάει από το Α έως το Ι; Περίεργο θα σας πω!


Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε, πως αυτό έγινε για να είναι σίγουρη η εκλογή των δυο επιτελικών στελεχών της “Χρυσής Αυγής” και του Νίκου Μιχαλολιάκου, Κωνσταντίνου και Λαγός! 

Οι ίδιες κακές γλώσσες λέγουν επίσης, πως όλο το υπόλοιπο ευρωψηφοδέλτιο, απλώς συμπληρώθηκε για να συμπληρωθεί!


Όμως η είδηση έρχεται από τη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της εκ Διστόμου Μαρίας Σιδέρη – Τσάμη!
Ακούγεται έντονα στα επιτελεία της “Χρυσής Αυγής”, πως ο κ. Γιάννης Λαγός “παίζει δίδυμο” τον εαυτό του και την κ. Σιδέρη! Και αυτή η είδηση είναι κορυφαία – εάν επαληθευτεί – από τη στιγμή, που όλες οι εκτιμήσεις δίνουν δυο έδρες στην Ευρώπη για τη “Χρυσή Αυγή”!Έτσι, αυτή η φημολογία μου είπαν, πως έφτασε στον κ. Κωνσταντίνου κι έχει “αγριέψει πολύ”! Αφού δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, πως η κ. Σιδέρη ήταν εκ των ομιλητών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στη Μεσογείων προ ημερών!


Ποιος τελικά φταίει; Ο Μιχαλολιάκος, ο Ματθαιόπουλος ή τρίτος “άνθρωπος”; 


Έγραφα πρόσφατα, στις 15 Μαΐου 2019:


«Το Σάββατο το βράδυ – 11 Μαΐου 2019 – έσκασε σαν βόμβα η είδηση, ότι ο συνδυασμός της “Χρυσής Αυγής” για τη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης κηρύχτηκε άκυρος από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019!


Άμεση ήταν η αντίδραση της “Χρυσής Αυγής” με Δ.Τ. για την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, εξ ονόματος όμως (σ.σ. έχει μεγάλη σημασία αυτό) του κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”»!
Τελικά η ένσταση της “Χρυσής Αυγής” απορρίφτηκε και έτσι η “Χρυσή Αυγή” στο Δήμο της Θεσσαλονίκης δεν θα διεκδικήσει τα εκλογικά ποσοστά που της αναλογούσαν, λόγω και της σθεναρής πατριωτικής θέσεώς της στην εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!


Από του σημείου όμως αυτού, ξεκινούν διάφοροι συνειρμοί και σκέψεις!
 
Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; 

Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; 

Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; 

Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! 

Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!


Έτσι φρονώ, πως επειδή θέλουμε λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρξει επίσημη διάψευση, αυτών των πληροφοριών!

Μέχρι τις εκλογές …επανέρχομαι…

 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 7:51 pm


Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό Έχεις παρατηρήσει πλέον τα έργα και τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΙΙΩΝ Λουδοβίκων και Αντουανέτων και είμαστε σίγουροι πως έβγαλες τα συμπεράσματα σου. Και όχι μόνο αυτό. Ελπίζουμε – και ευχόμαστε – να ψηφίσεις και ανάλογα. Καταδικάζοντας την παρέα της Παρακμής και ποταπότητας που είναι ο Τσίπρας και οι λοχαγοί του.


Σκέφτηκες μήπως οι Κυβερνώντες έχουν σαν στόχο να συνηθίσεις στην αθλιότητα, την μιζέρια και το χαμήλωμα όλων σου των προσδοκιών με απαύγασμα την πλήρη σου εξαθλίωση που άλλωστε ήδη βιώνεις;;;

Θέλεις να συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό ώστε στο τέλος να μην σου μείνει ούτε το σπίτι δικό σου, χωρίς δουλειά και – εννοείται– καταχρεωμένος σε όλους; Συνήθισες τόσο πολύ τον βούρκο και στεναχωριέσαι μήπως σου λείψει;;;


 Πρόσεξε λοιπόν τις εκλογικές σου προτιμήσεις – και μιλάμε για το βακτήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – μήπως κατά λάθος σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κόλαση απ’ ότι ζεις.Του Ηλία Παπαναστασίου
Αγαπητέ ψηφοφόρε
 

Σε τέσσερις μέρες ψηφίζεις για την Ευρωβουλή και τις αντίστοιχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν χρειάζονται πολλά να ειπωθούν για την σημασία τους.
Εάν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει με την χυδαία και ανήθικη παροχολογία Κοινωνικής Ελεημοσύνης της τελευταίας στιγμής να κρατήσει σημαντικά ποσοστά που θα κυμαίνονται περίπου στο 25% – συν πλην μια η δυο μονάδες– τότε όλα όσα είδες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ των τελευταίων τεσσεράμισι ετών – για την ακρίβεια, 52 μήνες– ξέχασέ τα.
Απλά, πολύ απλά, όλοι οι δείκτες Οικονομίας θα χειροτερέψουν όπως προειδοποιούν οι πάντες εφόσον ο Μινχάουζεν Τσίπρας θα ξοδέψει και το τελευταίο ευρώ έως τις Βουλευτικές εκλογές για να επανεκλεγεί.

Η Εξωτερική Πολιτική
θα καταλήξει όχι απλά σε «υποχωρήσεις» αλλά σε πλήρη αποικιοποίηση της χώρας, χειρότερης και από την περίοδο Πιούριφοϊ των αρχών της δεκαετίας του 1950.

Η Ελλάδα όπως την ήξερες
μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν και η χώρα μας θα υποχωρήσει σε όλες τις απαιτήσεις των Δυτικών (κυρίως Αμερικάνων) και του ΝΑΤΟ, ειδικότερα στις ακόρεστες και εξαιρετικά σχεδιασμένες απαιτήσεις (υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, νησιά, Κύπρος) της Τουρκίας.

Όλα με την συνοδεία του «χαμογελαστού» Πραιτωριανού των Δυτικών (Τσίπρας), του Έπαρχου Τζέφρεϊ Παιατ και του σύγχρονου Call Girl για όλα τα γούστα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν επιθυμείς να ξαναγίνεις Ραγιάς και Χανουμάκι όλων αυτών των κυρίων τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Το δικαίωμα στην αυτοκτονία είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένο.

Είπαμε για την οικονομία αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι πάνω απ΄ όλα για τα εισοδήματα σου. Και καλά κάνεις! Μήπως κατά τύχη – λέμε, μήπως– σκέφτηκες πόσα έχασες τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια με την περικοπή του ΕΚΑΣ – υπολογίζεται σε πάνω από 2.000 ευρώ ετησίως για τον κάθε συνταξιούχο– αλλά και πόσα έχασες από τους τουλάχιστον 17 νέους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ;;;

Ο Τσίπρας ισχυρίζεται
πως κατέβασε το Φ.Π.Α. των τροφίμων/ εστίασης στο 13%. Μήπως θυμάσαι ποιος το ανέβασε το 2015;; Ο ίδιος ο Τσίπρας, επιβαρύνοντας εσένα και την οικογένεια σου με 11% περισσότερο Φ.Π.Α. όποτε ψώνιζες ή πήγαινες στη ταβέρνα. Μήπως το ξέχασες;;; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, μια και φημιζόμαστε σαν τον «εξυπνότερο λαό του κόσμου». Μην μας απογοητεύσεις!

Η ανεργία – ισχυρίζεται ο Τσίπρας– μειώθηκε από το 25,5 % το 2015 στο 18.5 % το 2019. Ξεχνάει να μας πει πως:
(α). το 55 % των προσλήψεων στον Ιδιωτικό Τομέα είναι προσλήψεις εκ περιτροπής και μερικής απασχόλησης.
(β). Οι μισθοί περίπου του 30% των εργαζόμενων είναι κάτω από 500 ευρώ μηνιαίως και οι μισθοί περίπου 220.000 νέων εργαζόμενων είναι 180–250 ευρώ.
(γ). Πόσοι αλήθεια έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια του Τσίπρα;;; Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικές στατιστικές;
(δ). Γιατί τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ – αγαπημένος οργανισμός της Μαρίας Αντουανέττας των Γιαννιτσών, κυρίας Έφης– δείχνουν 880.000 εγγεγραμμένους ανέργους και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται παραδοσιακά πλησιέστερα στον άνεργο, έδειχναν μέχρι πρόσφατα 1.100.000 και μάλιστα με αυξητικές τάσεις;;; Ποια είναι τα αληθινά στοιχεία του Αριθμού των ανέργων; Είσαι ευφυέστατος, είμαστε σίγουροι πως καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.

Μέχρι τον Γενάρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα κάγκελα για τις αυτοκτονίες. Όμως από το 2016 και μετά – πάνω από τρία χρόνια στατιστικές– δεν δημοσιεύονται για τις αυτοκτονίες. ΓΙΑΤΙ;;;

Πώς εξηγείται η σιωπή των λαλίστατων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που ξεσηκωνόντουσαν ακόμη και για τα ψυχοσεξουαλικά προβλήματα μιας Γαλοπούλας;

Γνωρίζαμε τον Αριστερό – με άλφα κεφαλαίο–
σαν άνθρωπο με τεράστια μόρφωση, απίστευτη αυταπάρνηση και θάρρος, ασύγκριτη ηθική ανωτερότητα. Χιλιάδες πήγαν στο εκτελεστικό απόσπασμα για να μην υπογράψουν δηλώσεις μετάνοιας τιμώντας τις ιδέες τους και την κοσμοθεωρία τους. Βλέπεις εσύ κάτι ανάλογο από τους σημερινούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;;;Ρωτάμε μήπως και δεν το πήραμε είδηση, έστω καλόβουλα…


Μήπως,αντίθετα, βλέπεις αρπακτικά παντός καιρού,
χυδαίους Λούμπεν που πέφτουν με επτά μασέλες στο τραπέζι– χωρίς πετσέτες και μαχαιροπήρουνα παρακαλώ– ανθρώπους που εκτοξεύτηκαν με κοινωνικό καταπέλτη (διορισμός στο Δημόσιο) και προσπαθούν να χορτάσουν την απίστευτη λιγουριά τους;;; Αλλά και η αγάπη τους για τα κότερα με πρώτο τον Αλέξη;;; Μήπως εξηγείται επειδή έγιναν αποδεκτοί από το αστικό κατεστημένο και την εγχώρια Ελίτ κάνοντας «γούστα» μαζί της;;; Λέμε, μήπως.

Μήπως εντυπωσιάζεσαι από το ύφος των παλαιών συντρόφων σου; Και δη των γυναικών;
Γνώρισες ποτέ ανάλογη περίοδο της ελληνικής ιστορίας όπου να μαζεύτηκαν τόσες Μαρίες Αντουανέττες και Δούκισσες Βουργουνδίας;;; Με το γνωστό μπλαζέ ύφος, την αύρα νεοφώτιστης ψευτοδιανοούμενης, βλέμμα a la Πάπισσα Ιωάννα με αρκετή δοσολογία νεοφιλελεύθερου φεμινισμού, ύφος άγριου «αντισεξισμού» επιλεκτικού τύπου δηλαδή όπου μας συμφέρει και όλα καρυκευμένα με το γνωστό ύφος της αρχοντοχωριάτισσας που ανέβηκε οικονομικά και κοινωνικά από το πουθενά μέσω του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ διορισμού, δηλαδή του κοινωνικού καταπέλτη…Θα ήθελες να αναφέρουμε ορισμένα – κυριολεκτικά αηδιαστικά– παραδείγματα;;;

Έχεις παρατηρήσει πλέον τα έργα και τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΙΙΩΝ Λουδοβίκων και Αντουανέτων και είμαστε σίγουροι πως έβγαλες τα συμπεράσματα σου.
Και όχι μόνο αυτό. Ελπίζουμε – και ευχόμαστε – να ψηφίσεις και ανάλογα. Καταδικάζοντας την παρέα της Παρακμής και ποταπότητας που είναι ο Τσίπρας και οι λοχαγοί του.

Σκέφτηκες μήπως οι Κυβερνώντες έχουν σαν στόχο να συνηθίσεις στην αθλιότητα, την μιζέρια και το χαμήλωμα όλων σου των προσδοκιών με απαύγασμα την πλήρη σου εξαθλίωση που άλλωστε ήδη βιώνεις;;;

Θέλεις να συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό ώστε στο τέλος να μην σου μείνει ούτε το σπίτι δικό σου, χωρίς δουλειά και – εννοείται– καταχρεωμένος σε όλους; Συνήθισες τόσο πολύ τον βούρκο και στεναχωριέσαι μήπως σου λείψει;;;

Γνωρίζεις πολύ καλά πως μετά τον πάτο ακολουθεί ο απόπατος, ο βούρκος, ο υπόνομος.
 


 Αηδιάζεις και μόνο στο άκουσμα της λέξης. Και έχεις απόλυτα δίκιο! Μόνο που ο μεγάλος Ιταλός, ο Δάντης – ένα εξαιρετικό παλικάρι από την Φλωρεντία που έγραψε αριστουργήματα– είχε γράψει πως «Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με λουλούδια». 

Πρόσεξε λοιπόν τις εκλογικές σου προτιμήσεις – και μιλάμε για το βακτήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – μήπως κατά λάθος σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κόλαση απ’ ότι ζεις. 

Γιατί τότε θα ισχύσει το ρηθέν του Δάντη – πονηρούλης, τον διώχνεις από την πόρτα και σου έρχεται από τα παράθυρο– που είπε κάποτε «Εδώ που μπήκες ξέχασε κάθε ελπίδα». Πρόσεξε αγαπητέ ψηφοφόρε, μην πάρεις στο λαιμό σου τον εαυτό σου, τους δικούς σου αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Όμως μήπως σκέφτηκες την οικογένεια σου, την γυναίκα ή τα παιδιά σου;;;

Θα σου άρεσε τα παιδιά σου να λένε «Γονέα 1
(εσύ δηλαδή) σήμερα θα βγω έξω!» η «Γονέα 2 (η γυναίκα σου, η μαμά του σπιτιού ) τι έχουμε να φάμε σήμερα ;». Μήπως θα ήθελες ο Γιώργος – ο γιος σου – να αλλάξει φύλο με νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι τον επηρέασε η παντοδύναμη προπαγάνδα των Media;;; 


Αλλά και εσύ όταν γνώρισες την γυναίκα σου υπέγραψες Ιδιωτικό Συμφωνητικό μαζί της πως θα τη φιλήσεις μήπως και σε κατηγορήσει για «σεξουαλική παρενόχληση»;;; Αλήθεια, θα ανεχτείς τον ψυχοπαθολογικού τύπου Προτεσταντισμό των Αμερικάνων που ποινικοποιούν τις σχέσεις των δυο φύλων, αυτών των βάθρων του ανθρώπινου γένους;;; 

Μήπως όλοι οι άνδρες πρέπει να βγούμε στην παρανομία a la ΚΚΕ δεκαετίας 1950 ή να κάνουμε αντάρτικο πόλεων εναντίον του ψυχωτικού και παρανοϊκού αστικού φεμινισμού της Ελίτ που πλασάρει επιτυχώς τα πρότυπα της στους «κάτω» δηλαδή στην πλέμπα δημιουργώντας τεχνηέντως δυο αντίπαλα στρατόπεδα που σφάζονται καθημερινά μεταξύ τους;;;

Έχεις αντιληφθεί πως δεν χτυπιέται απλώς η οικογένεια αλλά το ίδιο το ανθρώπινο γένος στο βιολογικό του υπόβαθρο;;; Καταργώντας τον άνδρα καταργείς και την γυναίκα δηλαδή τον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, τουλάχιστον όπως τον γνωρίσαμε στα πέντε εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του.

Προφανώς σαν εργαζόμενος παρακολουθούσες τα συνδικάτα και τις δράσεις τους ή συμμετείχες σε πολιτικά κόμματα. Σήμερα, αυτό γιατί θεωρείται ξεπερασμένο;;; Αλλά και την Πατρίδα σου αγαπάς – και πολύ καλά κάνεις – και συγκινείσαι όταν ακούς την Ιστορία της αλλά και αγανακτείς όταν πωλείται τοις μετρητοίς στα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων. Την θέλεις ισχυρή, οικονομικά ευημερούσα, κοινωνικά δίκαιη. Γιατί όπως φαίνεται ακόμη και το όνομα Ελλάδα σε συγκινεί. 


Φίλε, μήπως είσαι Ακροδεξιός, Εθνικιστής, ετερόκλητος όχλος, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ομοφοβικός, τρανσφοβικός – είναι πολλές οι φοβίες σου αγαπητέ– δηλαδή τελικά μήπως είσαι Φασίστας;;; Γιατί είσαι προσκολλημένος σε συλλογικότητες – όπως θα έλεγε και ο καλός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ της διπλανής πόρτας– όπως το Έθνος, το Συνδικάτο, το Πολιτικό Κόμμα και η Κοινωνική Τάξη;;;

Γιατί κύριε θέλεις οικογένεια
και μάλιστα με γυναίκα και όχι με τον πλησιέστερο Ομοφυλόφιλο η Τρανσέξουαλ για να είσαι και στο κλίμα της εποχής, της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ;;; Δηλαδή της εποχής της Παρακμής με π κεφαλαίο;;; 


Οι ομοφυλόφιλοι διεθνώς – αλλά και στην χώρα μας – αποτελούν την ναυαρχίδα της Ελίτ με μεγάλα Προνόμια και όχι απλώς δικαιώματα. Δεν θέλεις ένα γάμο μαζί τους μήπως και βελτιωθείς οικονομικά και φτιάξει η τύχη σου;;; Πολύ μίζερος και οπισθοδρομικός είσαι παιδάκι μου ! 
Αμάν πια !

Εάν όλα όσα σου περιγράψαμε δεν θέλεις να γίνουν καθεστώς – χωρίς καν να το καταλάβεις– και σε φοβίζουν σαν μελλοντικό 1984 του Όργουελ, τότε κοίταξε τι θα ψηφίσεις αλλά πρώτα κοίταξε τι δεν θα ψηφίσεις και αυτός είναι σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Όχι επειδή στο λέμε εμείς αλλά επειδή κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό του ελληνικού λαού. 

Και επειδή αγαπάς την χώρα σου και το λαό της πιστεύουμε πως δεν θα το κάνεις ! Γιατί δεν θέλεις να είσαι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αλλά συνειδητοποιημένος Πολίτης μια και γνωρίζεις πως οι Λούμπεν είναι η μαγιά δηλαδή η Κοινωνική βάση του Φασισμού και της Αντίδρασης ! Μην το ξεχνάς ΠΟΤΕ !

Μεταμοντέρνα Αριστερά (31) – Λούμπεν ή συνειδητοποιημένος πολίτης;Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:08 pm


Καλό βόλι, λοιπόν! Ένα έχουμε ο καθένας/μία μας, ας μην το χαραμίσουμε!!!


Μακριά, από πολύ μακριά από ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η πολιτική λέπρα πρέπει να αφανιστεί. 

Μακριά και από τον άλλο πόλο του δικομματισμού, ώστε να μην περιπίπτουμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. 45 χρόνια τώρα αυτό γίνεται. 

Γι 'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. 

Αυτό πρέπει να αλλάξει, αν θέλουμε να ζήσουμε με Αξιοπρέπεια σε μια Ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα!
Εξαιρετικό! Προσωπικά, αν συνόψιζα τις ορθές επιλογές του αληθινού Έλληνα, που πονάει για την κατάντια της πατρίδος του και εν πολλοίς και τη δική του, θα έλεγα τα εξής:1ον Δεν απέχουμε, πάση θυσία προσερχόμαστε στις κάλπες. Και δε ρίχνουμε άκυρο ή λευκό.  


Αυτές οι επιλογές είναι καταστροφικές:
 

α. Γιατί θα ψηφίσουν τα κομματόσκυλα και οι ελληνοποιηθέντες αλλοδαποί. Αυτό δε θα είναι για το καλό της πατρίδος μας, αλλά για την καταστροφή της.
 

β. Γιατί αλλοιώνεται το πραγματικό ποσοστό των κομμάτων και φέρονται να κατέχουν μια πλασματική δύναμη που δεν τους ανήκει. Ο Τσίπρας π.χ. έλεγε “εσείς με ψηφίσατε”! Και είχε πάρει μόλις το 19,...% του συνόλου των ψηφοφόρων, δηλαδή αυτό το ποσοστό θα είχε, αν είχαν πάει όλοι οι Έλληνες να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα αποφεύγοντας το άκυρο και το λευκό. Αυτά, επειδή δεν προσμετρώνται στα έγκυρα, λειτουργούν ακριβώς όπως η αποχή. Φουσκώνουν τα ποσοστά, φουσκώνει και η οίηση και η αυθαιρεσία των “αρχηγών” του δικομματισμού και κυρίως του κόμματος που θα κυβερνήσει.

 

2ον Δεν ψηφίζουμε κανένα από το κόμματα του κοινοβουλίου, ούτε τους “όψιμους” πατριώτες. Ψηφίζουμε με μεγάλη προσοχή κάποιο μικρό κόμμα, αληθινά πατριωτικό, που μας εκφράζει.

3ον. Για Δημάρχους ψηφίζουμε τους πιο ΕΝΤΙΜΟΥΣ και αληθινούς πατριώτες, με πιστοποιημένο από μακρού χρόνου το ενδιαφέρον τους για την πόλη μας. Το ίδιο και για Περιφερειάρχες, έντιμους και αληθινούς πατριώτες.

Μακριά, από πολύ μακριά από ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η πολιτική λέπρα πρέπει να αφανιστεί. Μακριά και από τον άλλο πόλο του δικομματισμού, ώστε να μην περιπίπτουμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. 45 χρόνια τώρα αυτό γίνεται. Γι 'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει, αν θέλουμε να ζήσουμε με Αξιοπρέπεια σε μια Ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα!


 

Υ.Γ. Δε θα αλλάξουν βέβαια τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά ας ρίξουμε τις πρώτες "εύστοχες βολές" με προσήλωση στο στόχο: μια αξιοπρεπή ζωή για όλους , σε μια ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα. Καλό βόλι, λοιπόν! Ένα έχουμε ο καθένας/μία μας, ας μην το χαραμίσουμε!Αντιγόνη Μαντά


Ο/Η Αντιγόνη Μαντά. άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ας πετάξουμε τα σκουπίδια... ένα εξαιρετικό βίντεο...":

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:46 pm


«Βόμβα» από Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: «Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε περιπέτεια»«Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα - Αν αποδοκιμαστούν όλα είναι ανοικτά»

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι αν πάρεις;;;

Να προσεύχεσαι στον διάβολο που υπηρετείς, να μην βρεθεί κανέναν ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, να σου πάρει το κεφάλι, ΚΤΗΝΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

 
Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αυτό που θα κρίνει αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές. Αυτό, είπε ο  Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Την Κυριακή», είπε ο κ. Τσίπρας, «δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση αλλά είναι φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος.
 
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα να ζητάει επιμόνως η αντιπολίτευση την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης είναι φανερό ότι την Κυριακή ο κόσμος θα ψηφίσει για το πολιτικό σχέδιο για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνιαΕγώ δεν μπορώ να βγω και να πω στον ελληνικό λαό ότι δεν τρέχει και τίποτα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν όλα είναι ανοικτά.

Κρίνεται ένα πολιτικό σχέδιο στην κάλπη.

Σε τρεις μήνες είναι οι εκλογές ο πρωθυπουργός θα εκλεγεί σε τρεις μήνεςΑν το πολιτικό σχέδιο μας έχει την έγκριση του ελληνικού λαού αυτό σημαίνει δύναμη.

Η νομιμοποίηση της λαϊκής ετυμηγορίας θα μας δώσει περιθώρια και δύναμη να αποτρέψω την εκλογή Βέμπερ στην ηγεσία της Κομισιόν. 

Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια».Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τα εθνικά θέματα και η προκλητική στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα.

Ο πρωθυπουργός είπε: «Ο κίνδυνος με την Τουρκία είναι διαρκής. Λογικό είναι να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση, να χτίζουμε τις συμαχίες μας. Αλλά ίσως είναι υπερβολή να ανησυχούμε υπερβολικά. Έχουμε καταφέρει να έχουμε δημιουργήσει ένα πλέγμα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή». Πρόσθεσε, ότι «Στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστεί ο κ. Ερντογάν να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».


Δείτε την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ:
Αναφερόμενος στα θετικά μέτρα που ανακοινώνει όλες αυτές τις ημέρες, είπε ότι υπήρχε σχέδιο και ήταν έτοιμοι εδώ και καιρό και η έγνοια είναι την ανάκαμψη της οικονομίας να την νιώσουν και οι πιο απλοί άνθρωποι.

Στο ερώτημα γιατί τώρα προεκλογικά απάντησε ότι τώρα τα στοιχεία έδειξαν ότι υπάρχει χώρος.
Για το 2020, το 2021 και το 2022 φέρνουμε μέτρα ελάφρυνσης, κυρίως φορολογικής.
Είναι φιλοαναπτυξιακά. Έχουμε μια καταγεγραμμένη απόδοση κατ’ έτος. Όταν παίρνει ο συνταξιούχος 400 και 500 ευρώ δεν τα βάζει σε κουμπαρά τα ρίχνει στην αγορά, όταν θα έχουμε του χρόνου κίνητρα για τους αγρότες, όλα αυτά θα επιδράσουν θετικά. Λέμε στον ελληνικό λαό, ότι όποιος δημοσιονομικός χώρος δημιουργηθεί θα μοιραστεί με δικαιοσύνη για να επουλώσει τις πληγές.
Για τα 50 ευρώ στους συνταξιούχους


Το ΕΚΑΣ ήταν μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην ελληνική οικονομία. Ήταν αδύνατο τότε να καταφέρουμε να το κερδίσουμε. Και είπε ο κ. Τσακαλώτος ότι στόχος μας είναι να καλύψουμε αυτή την απώλεια μέσα από την εθνική σύνταξη. Η επιμονή των εταίρων μας ήταν ότι διαρθρωτικά δεν μπορείς να έχει ένα επιπλέον επίδομα, πρέπει να βρεις ένα μόνιμο μηχανισμό. Έτσι ο κ. Τσακαλώτος δημιούργησε την εθνική σύνταξη. Δεν μίλησε για επαναφορά του ΕΚΑΣ ως προνοιακό επίδομα.

Αλλά για την δυνατότητα να αποκατασταθεί η αδικία μέσα από την εθνική σύνταξη. Είπε ακόμα ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν δεσμεύεται για την 13η σύνταξη. «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν τη δυνατότητα να μοιράζουν χρήματα δεξιά και αριστερά. Μας κατηγορούν αυτοί που έφτασαν τα ελλείμματα σε δυσθεώρητα ποσοστά», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.
Για τον ΕΝΦΙΑ


Στην ΔΕΘ για πρώτη φορά εξήγγειλα μέτρα επεκτατικά και όχι μέτρα λιτότητας και όσα εξήγγειλα τα νομοθετήσαμε και τα ψήφισαν και οι αντίπαλοί μας. Για τον ΕΝΦΙΑ έχουμε ψηφίσει μεσοσταθμική μείωση 30%, αλλά όχι οριζόντια (και σε αυτό διαφέρουμε με τη ΝΔ). Αυτός που έχει τεράστιο σπίτι -και συνήθως φοροδιαφεύγει- πρέπει να φορολογηθεί. Στην κατανομή του 30% μεσοσταθμικά, οι πιο πλούσιοι θα έχουν 10%, οι πιο φτωχοί 50%. Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 50% για τις χαμηλής αξίας ιδιοκτησίες.


Για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή, πριν ή μετά τις εθνικές εκλογές: «Είναι άλλη μια ουσιώδης διαφορά με τους πολιτικούς αντιπάλους μας. Το πότε θα φέρουμε τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή να ψηφίσει & αυτό το μέτρο, θα είναι μια επιλογή του οικονομικού επιτελείου».


Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον του Μάνφρεντ Βέμπερ λέγοντας ότι «Ο κ.Βέμπερ διεκδικεί μια κομβική θέση. Είναι πολιτικό τέκνο του κ. Σόιμπλε και θα είναι μια απειλητική επιλογή. Για την Ελλάδα θα είναι μια πολύ αρνητική επιλογή, μέσω του κ. Μητσοτάκη θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τα μέτρα στην Ελλάδα».

Πρόσθεσε ότι «Αν επιβεβαιωθεί στην κάλπη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η πρώτη πολιτική δύναμη, θα έχω την πολιτική επιλογή να πω: ως εδώ, δεν μπορούμε να έχουμε ως επικεφαλής έναν πολιτικό που κοιτάει μόνο τις χώρες του βορρά».Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν έκανε λάθος όταν είπε επταήμερη εργασία και όχι λειτουργία. Είπε μια θέση του, μια άποψή του και να μην επιχειρούν να το διορθώσουν γιατί τον υποτιμούν. Εχει αυτή την άποψη. Δεν την έχει πει πρώτος. Την έχει και ο ΣΕΒ. Εγώ θέλω να καταλάβετε ότι ο κ. Μητσοτάκης ασπάζεται ένα μείγμα μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής».


Έχει στερεότυπα συντηρητικά με την γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει τις δουλειές και με το ένα χέρι να έχει το παιδί και το άλλο τον υπολογιστή να δουλεύει.

Όταν του επισημάνθηκε ότι και ο ίδιος δουλεύει πολύ και προφανώς δεν συμμετέχει πολύ στο σπίτι απέφυγε να απαντήσει.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:34 pm


Τα show της Δούρου. ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!


Τα show  της Δο


 ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ, θέλει!... Στρατό εξορκιστών θέλει...


Καλλιόπη ΣουφλήΑλοπεριντίν.

Το λέω για πλάκα, αλλά αν η Δούρου ήταν υπεύθυνη, σοβαρή και με ήθος, μόνο για τον ψυχίατρο θα ήταν.

Δυστυχώς, στήνει ένα ακόμη show, σαν τα τραγικά βιντεάκια της σιωπής της κ τα τραγουδάκια για την κοτούλα τη στρουμπουλή. #θέλεις_ψυχίατρο #Μάτι #ΩΣ_ΕΔΩ https://t.co/cg5Ibk0HHC
— Εύα (@bobidion) 23 Μαΐου 2019
Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:28 pm


Πρόεδρος Ρομά: Υπάρχουν πληροφορίες για εξαγορά ψήφων - Απευθυνθήκαμε στον Άρειο Πάγο Τι απαντά ο Βασίλειος Πάντζος για την παρουσία Ρομά σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑΠρόεδρε, εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω;


Μήπως "κλείσατε" με τον ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ Τσίπρα, καθ' ότι ψιλοταιριάζει και η καταγωγή... και τρέχουν τώρα κι άλλα κόμματα να πάρουν μερίδιο, και .... ενοχλήθηκες...;;;

Αν κάνω λάθος, πες μου να το διορθώσω... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Για την εγκληματικότητα των αθίγγανων που έχει κτυπήσει ταβάνι, έχεις να πεις τίποτα;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;

ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ;;;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ;

ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;


Υ.Γ.2. Στην φωτογραφία παρακατούλια, εσύ δεν είσαι με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ;;;

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Θέση για όλα όσα ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για τη συμμετοχή Ρομά σε πολιτικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο πρόεδρος της Ελλάν Πασσέ – Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά, Βασίλειος Πάντζος.Σχολιάζοντας στο ThessToday.gr τη συμμετοχή των Ρομά στις ομιλίες του πρωθυπουργού ανέφερε ότι «είναι κάτι πολύ δημοκρατικό και ανθρώπινο. 

Οι Ρομά επιτέλους συμμετέχουν στο δημοκρατικό βίο όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Έχουν θέση και αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία. 

Οι Ρομά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. 

Υπάρχει αφύπνιση των Ελλήνων τσιγγάνων, βλέπουν ότι υπάρχει στήριξη κοινωνικής προστασίας από την κυβέρνηση για τα ζητήματα που τους απασχολούν τόσες δεκαετίες. 

Υφίστανται αποκλεισμό και ξενοφοβία και αυτό το φαινόμενο πρέπει να εξαλειφθεί».Σε ερώτημα εάν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του καταγγελίες για χρηματισμό Ρομά από πολιτικά κόμματα είπε: 

«Σε αυτό το κομμάτι δεν γνωρίζω. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να συμβαίνει. Πάντως,  υπάρχουν κάποιες πληροφορίες από μέλη μας ότι διάφοροι συνδυασμοί τους προσεγγίζουν για να τους δώσουν χρήματα και να πάρουν την ψήφο τους, κάτι που εγώ δεν μπορώ να εξακριβώσω. 

Έχουμε απευθυνθεί στον Άρειο Πάγο ώστε να γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει προκειμένου να μην μπορεί κανείς να εξαγοράσει ψήφους από τους αθίγγανους. 

Εμείς είμαστε απέναντι στον χρηματισμό».Σχολιάζοντας το καλωσόρισμα του πρωθυπουργού στους Ρομά κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη είπε: 

«Είναι πολύ θετικό το ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος μίλησε για όλους τους πολίτες δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, έκανε το σωστό και το καθήκον του. Όταν μιλάμε για ένα δίκαιο κοινωνικά κράτος πρέπει να μιλάμε πάντα και για τους αδύναμους και όχι μόνο στις εκλογές».


Κλείνοντας ο κ. Πάντζος σημείωσε: «Οι Έλληνες τσιγγάνοι στέλνουν μήνυμα ενότητας, αξιοπρέπειας και είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή ρατσισμού και αποκλεισμού».Πηγή: ThessToday.gr

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 4:35 pm


Ο άνθρωπος της ζωής σου, είναι μόνο ένας.Είναι ο άνθρωπος που είναι το καταφύγιο και η τρικυμία σου την ίδια στιγμή.
 

Είναι εκείνος που σε έχει δει στα χειρότερα σκοτάδια σου και σε έχει καμαρώσει στο πιο δυνατό φως!
 

Δεν θα ζηλέψει ποτέ τη χαρά σου. 

Δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σε γκρεμίσει από το βάθρο σου.
 

Θα είναι εκεί δίπλα σου, να σου κρατάει το χέρι!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καρύδης


Στην ζωή σου θα μετρήσεις πολλούς ανθρώπους σε πολλούς ρόλους.
Φίλοι, έρωτες, συνεργάτες, φίλοι με προνόμια, περαστικοί, έχθροί κι αντίπαλοι.
Όσοι οι άνθρωποι τόσοι κι οι ρόλοι τους. Όσοι οι ρόλοι τους τόση και η επιρροή τους στην ζωή σου.
Θα γνωρίσεις όμως έναν άνθρωπο που δεν θα μπορέσεις να τον χαρακτηρίσεις.
Δεν θα είναι έρωτας, θα είναι κάτι παραπάνω. 

Δεν θα είναι φίλος, θα είναι κάτι παραπάνω.
Δεν θα είναι περαστικός, γιατί ήρθε για να μείνει.Είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.

 

Είναι εκείνος που μπροστά του δεν θα νιώσεις ποτέ την ανάγκη να φορέσεις ασπίδα.
 

Δεν θα νιώσεις την ανάγκη να προστατευτείς, να κάνεις δεύτερες σκέψεις και να κρατήσεις στεγανά.
 

Δεν θα χρειαστεί να σου πει, να τους πεις. Να εξηγήσεις τα αυτονόητα και να επεξηγήσεις τις σκέψεις, τα θέλω και τα όρια σου.


Είναι ο άνθρωπος που κοντά του η σιωπή δεν είναι αμήχανη και τα χέρια σας δεμένα είναι μια υπόσχεση και μια προσευχή από μόνη της.
 

Είναι ο άνθρωπος που είναι το καταφύγιο και η τρικυμία σου την ίδια στιγμή.
 

Είναι εκείνος που σε έχει δει στα χειρότερα σκοτάδια σου και σε έχει καμαρώσει στο πιο δυνατό φως!
 

Δεν θα ζηλέψει ποτέ τη χαρά σου. 

Δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σε γκρεμίσει από το βάθρο σου.
 

Θα είναι εκεί δίπλα σου, να σου κρατάει το χέρι!


Τον άνθρωπο της ζωής σου, δεν θα τον ρισκάρεις, δεν θα τον αμφισβητήσεις, δεν θα τον προδώσεις.
 

Γιατί θα είναι σαν να προδίδεις τον ίδιο σου τον εαυτό.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 4:09 pm


θάλασσα αγάπη μου... (4 βίντεο και μια ταινία) Σαν να γεννήθηκες μαζί μου... σαν να 'σουν πριν γεννηθώ, το γυρογιάλι μου... ίδια η ψυχή μου...
 

... άλλοτε ήρεμη κι άλλοτε ανταριασμένη... 

... χάδι τ' αφρισμένα κύματα... αλμύρα...

Σε λατρεύω και σε φοβάμαι...

Σ' αγαπώ και σε σέβομαι... 

... θάλασσα, αγάπη μου...Καλησπέρα... 

Καλλιόπη τα βίντεο εδώ... εδώ...  εδώ... κι εδώ...η ταινία, εδώ...  

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 4:00 pm


ο... επίλογος... (3 βίντεο και μια ταινία)
Όσο καλός και να είναι κάποιος στον πρόλογο,
αυτός που αφήνει τις τελευταίες εντυπώσεις, είναι ο ... επίλογος...


Καλό βράδυ... καλό ξημέρωμα...


Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...η ταινία εδώ... Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 1:41 am


Ας πετάξουμε τα σκουπίδια... ένα εξαιρετικό βίντεο


 
 
 
"Το καλύτερο βίντεο αφύπνισης που εχω δεί", μου έγραψε ένας φίλος που μου έστειλε το παρακάτω βίντεο... και όντως, είναι εξαιρετικό...
 
Πριν πάτε στην κάλπη, δείτε το... κι ύστερα, αν έχετε συνείδηση, "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
 

Καλλιόπη Σουφλή
Dimitris Savvidis
Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 1:21 am


Συγγνώμη Ρένα, σε αδίκησαν


 Είναι θυμωμένη με όσους την έχουν αδικήσει, επικαλείται «ανώτερες δυνάμεις» στις οποίες οφείλονται οι φυσικές καταστροφές και τέλος προτείνει ως λύση για την αποφυγή μιας νέας τραγωδίας την επικοινωνία. 

Ποιές είναι οι... "ανώτερες δυνάμεις", Ρένα της εξαπάτησης και της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 102 ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ;;;

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ... "ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ";;;


ΗΣΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;;;


ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ... ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΝΕΚΡΟΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΟΛΑ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ... 

11 ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΒΡΑΖΕ...
11 ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ... "ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"...


Καλλιόπη Σουφλή
Ορισμένοι δεν έχουν καμία αίσθηση του τρόπου με τους οποίους τους βλέπουν οι άλλοι. 
Στις ακραίες περιπτώσεις με αυτούς ασχολούνται ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι εντρυφούν στην άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής.  
Οπως όταν νομίζεις πως είσαι ο Ναπολέων, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω σου σε φωνάζουν Λάκη. Οι ηπιότερες μορφές της πάθησης χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη σε γελοιογραφίες, κωμωδίες, ανέκδοτα και οτιδήποτε επινοεί η νοημοσύνη για να εκτονωθεί.  


Οι ηγέτες απολυταρχικών καθεστώτων το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν μόνον όταν έρθει η ώρα της πτώσης τους. Οσο κρατούν τα ηνία της εξουσίας δεν τους αφορά ο τρόπος με τον οποίον τους βλέπουν οι άλλοι, αφού αυτοί τον καθορίζουν διά της βίας.  


Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί που επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο στη δημοκρατία. Αυτοί είναι καταδικασμένοι να συμβιβάζουν τον τρόπο που οι ίδιοι βλέπουν τον εαυτό τους με τον τρόπο που τους βλέπουν οι άλλοι.  
Αν υπάρχει διάσταση, τότε όντως κινδυνεύουν να πέσουν από τα σύννεφα όπως ο Ελληναράς όταν διαπιστώνει πως δεν είναι ούτε ο εξυπνότερος, ούτε ο σοφότερος, ούτε ο ομορφότερος του κόσμου στον οποίον ζει.
 

Τις σκέψεις αυτές δεν μπόρεσα να τις αποφύγω όταν παρακολούθησα το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η κ. Δούρου.  


Με φόντο το Μάτι, με σομόν σακάκι η περιφερειάρχης αποδίδει έναν μονόλογο εν είδει μονόπρακτης εξομολόγησης. Η κεντρική ιδέα του έργου είναι πως την πρωταγωνίστρια κάποιοι την έχουν αδικήσει. Αυτό τη θλίβει αφάνταστα.  


Δεν ξέρω αν φταίνε οι ερμηνευτικές της ικανότητες ή η σκηνοθετική αστοχία, πάντως η θλίψη της κ. Δούρου μοιάζει περισσότερο με θυμό.  


Είναι θυμωμένη με όσους την έχουν αδικήσει, επικαλείται «ανώτερες δυνάμεις» στις οποίες οφείλονται οι φυσικές καταστροφές και τέλος προτείνει ως λύση για την αποφυγή μιας νέας τραγωδίας την επικοινωνία.  
Οντως, αν οι κάτοικοι της δύστυχης περιοχής είχαν σκεφθεί να την πάρουν τηλέφωνο την κρίσιμη στιγμή, πολλές ζωές θα είχαν σωθεί. 
Στο τέλος καλεί σε διάλογο στον οποίον είναι ευπρόσδεκτοι ακόμη και όσοι είναι πιο θυμωμένοι από την ίδια την πληγωμένη αγωνίστρια. Πώς και δεν το είχαμε σκεφθεί μέχρι σήμερα ότι ο διάλογος είναι ό,τι καλύτερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις;


Δεν ξέρω αν η κ. Δούρου πιστεύει όντως ότι την αδικούν όσοι της αποδίδουν ευθύνες για την ανικανότητα των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται, με αποτέλεσμα να χαθούν 102 ζωές. Της εύχομαι να μην το πιστεύει και να το χρησιμοποιεί απλώς ως ρητορικό τέχνασμα. Αν όμως, ο μη γένοιτο, το πιστεύει, τότε θα της συνιστούσα...


 να αναζητήσει την τύχη της σε ένα πολίτευμα προσφορότερο για την ίδια από τη δημοκρατία.  


Θα το ξεχνούσα. Περίμενα παρακολουθώντας το μονόπρακτο και κάποια συγγνώμη, έστω του τύπου «συγγνώμη που έχω δίκιο και σας στενοχώρησα».
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:51 am


ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, από τον Κώστα Τουρναβίτη: "ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ"!!!!!!!!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο... "δημοσιογράφος" ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ! (βίντεο)
ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ήταν ένα σαφές μήνυμα από τους ... "επικυρίαρχους", ότι... "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ"!!!


"ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Ο ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ"!


 Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή


Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σημαντικοί διάλογοι για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, αλλά όλοι αυτοί, έχουν στόχο πολιτικά παιχνίδια και στην ουσία, την απόκρυψη της πραγματικής αιτίας που έγιναν κάρβουνο πάνω από 100 άνθρωποι στην κόλαση της 23ης Ιουλίου 2018.Προσωπικά, δεν θα  περίμενα ποτέ από τον "αντιπολιτευόμενο" τηλεοπτικό σταθμό SKY και τον "δημοσιογράφο" Αλέξη Παπαχελά, να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελέστηκε σε βάρος της Πατρίδας μας.Άλλωστε, δεν ξεχνώ, πως ο κ. Παπαχελάς, είναι μέλος της Παγκόσμιας μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης, "THE TRILATERAL COMMISSION", στην οποία ανήκει τόσον ο πρώην πρωθυπουργός ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, όσον και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΤΕ ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ... και φυσικά πίσω από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, βρίσκονται οι... ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Την αποκάλυψη είχαν κάνει το 2011, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και η υπογράφουσα, αλλά το σχετικό βίντεο από την σχετική εκπομπή, έχει ... "εξαφανιστεί"... (εδώ)

Ας γυρίσουμε όμως στο σήμερα, και στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


"Κινούμενη βόμβα μεγατόνων" ήταν οι αποκαλύψεις στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" της 4ης Μαίου 2019 και θα καταγραφεί στην ιστορία της Ελλάδας, από τους ιστορικούς του μέλλοντος... αυτούς που θέτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, υπεράνω πολιτικών σκοπιμοτήτων.


Προσκεκλημένος, ο Κώστας Τουρναβίτης, αδελφός του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ και κουνιάδος της ηθοποιού ΧΡΥΣΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗ, δυο από τους 101 και πλέον θυμάτων στην ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΜΙΑΣ "ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ".
 Ο Κώστας Τουρναβίτης, ξετύλιξε το κουβάρι, μιας κατά συρροήν αποτρόπαιης ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ της κολασμένης Δευτέρας 23 Ιουλίου 2013 και... "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ" τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
Σηκώνοντας τον σταυρό του στον Γολγοθά της απώλειας των δικών του ανθρώπων, ο Κώστας Τουρναβίτης, αποκάλυψε τα όσα έχει καταθέσει στην μηνυτήρια αναφορά του και στις ένορκες καταθέσεις του στον εισαγγελέα.
"Πόσοι είναι οι αγνοούμενοι; Γιατί ποτέ δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους;", είπε ο κ. Κώστας Τουρναβίτης και έκανε λόγο για 102 νεκρούς και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Σε ερώτηση του κ. Παπαζαφειρίου "γιατί ένα τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ, χαρακτηρίστηκε από την "δικαιοσύνη" και τους εισαγγελείς ως "πλημμέλημα,  ο Κώστας Τουρναβίτης, ήταν σαφής:

"Για να πέσουν στα μαλακά.
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Ο ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ"!Ο κ. Κώστας Παπαζαφειρίου, περιέλαβε στην εκπομπή του και ηχητικό απόσπασμα προηγούμενης εκπομπής, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη και είχα  θέσει ερωτήματα για τον ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, των  "HUNTER KILLER" που φέρεται να ... έφυγαν από την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η απάντηση του Κώστα Τουρναβίτη, ήταν συγκλονιστική:

"Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ"!!!!!!!!!!!!!


Η απάντησή του, τα λέει όλα....!
Ήταν η ... πρώτη βόμβα μεγατόνων.Ο Κώστας Τουρναβίτης, μίλησε με αποδείξεις...

Έκανε λόγο για ΤΡΥΠΕΣ στο έδαφος, με αυξημένη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, τη οποία μέτρησε με Καθηγητή Πανεπιστημίου, ειδικευμένο στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ και για περισσότερες από 100 μετρήσεις σε Βουτζά και Μάτι.

"ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", είπε ο κ. Τουρναβίτης, ενώ αναφέρθηκε και στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, που ... υποτίθεται πως έλεγξε την ραδιενέργεια...

"Μίλησα με στοιχεία σε επιστήμονα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και ζήτησα να κάνουν ειδικές έρευνες, αλλά... με απέφυγε... "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κ. Τουρναβίτης στην συνέχεια της εκπομπής, αναφέρθηκε σε αυξημένη ραδιενέργεια σε οπές και σε ... δένδρα...
Δένδρα που εσωτερικά ήταν καμμένα, αλλά εξωτερικά... ΑΚΑΥΣΤΑ!!!!!!!!!ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ , έκανε λόγο ο κ. Τουρναβίτης, αλλά και για οπές στο έδαφος, που αποδεικνύουν προσανατολισμένες στοχεύσεις...

Στην συνέχεια ο κ. Τουρναβίτης, έθεσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ερωτήματα στον ... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος είχε πει για ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ:

"ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ"!!!!!!!!!!!!! (εδώ)
"Ο κ. Παυλόπουλος, θεωρείται έγκριτος συνταγματολόγος, παγκοσμίου κύρους και ως εκ τούτου, ακριβολογεί στα λεχθέντα του.
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;", τόνισε ο κ. Τουρναβίτης.
Είμαι απόλυτα βέβαιη , πως ο κ. Τουρναβίτης, δεν περιμένει από τον πρόεδρο της "δημοκρατίας", απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Ένας τέτοιος σημαντικός μάρτυρας όμως όπως ο κ. Κώστας Τουρναβίτης με τις καίριες δημόσιες ερωτήσεις του, ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ... "δημοσιογράφο" ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ.


Έχοντας υπηρετήσει στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ και με άριστη γνώση στις επικοινωνίες των καταδρομέων, ο κ. Τουρναβίτης, αποκάλυψε πολλά και για τις επικοινωνίες μεταξύ της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και των ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, ενώ παράλληλα δεν μειώνουν στο ελάχιστο τις ευθύνες τους, ανεξάρτητα του ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...

"Γιατί εβλήθη το Μάτι, κύριε Τουρναβίτη;", ρώτησε τον προσκεκλημένο του ο κ. Παπαζαφειρίου.

Και εδώ, είναι η δεύτερη βόμβα μεγατόνων...

"ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ", απάντησε ο κ. Τουρναβίτης και συνέχισε με την τρίτη βόμβα μεγατόνων...


"ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑΣΟΣ - ΚΑΣΟΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... αποκάλυψε ο κ. Τουρναβίτης, καθιστώντας σαφές, πως δεν αναφέρεται στην κυβέρνηση που έχει έτσι κι αλλιώς ξεπουλήσει την Ελλάδα, αλλά σε ανώτατους αξιωματικούς (προφανώς δεν εννοεί τις προσκυνημένες ηγεσίες των ενόπλων δυνάμεων), ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.

 
Είπε δηλαδή ότι, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ήταν ένα σαφές μήνυμα από τους ... "επικυρίαρχους", ότι... "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Στην ουσία ο κ. Τουρναβίτης, έδειξε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

Είναι άλλωστε τοις πάσι γνωστόν, ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Ο κ. Τουρναβίτης, έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ  ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Δεν παρέλειψε ο κ. Τουρναβίτης, να φωτογραφήσει τον "εθνάρχη" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για την φράση του "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ"...


... και τον χαζαροεβραίο ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ για το... "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"...
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Τουρναβίτης, στον ... πρέσβυ των ΗΠΑ, στην επίσκεψη που έκανε στον πρωθυπουργεύοντα Αλέξη Τσίπρα την επομένη του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ενώ επεσήμανε και πάλι, πως η "δικαιοσύνη", μπορεί να καλέσει τον πρόεδρο της "δημοκρατίας" Προκόπη Παυλόπουλο, για τα όσα είπε περί ... ΘΥΣΙΑΣ!

 
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον βρώμικο (κατά την προσωπική μου άποψη) ρόλο των δύο ... συνταγματολόγων κ.κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ, οι οποίοι ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, στην προσφυγή που είχε κάνει ο κ. Τουρναβίτης μαζί με άλλα πρόσωπα, στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, καταφέρνοντας να καταρρίψουν τον νόμο, κάτι το οποίο έχει κάνει και τώρα, για τον  ίδιο νόμο που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα.

 
Αξίζει να επισημανθεί, πως όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" του Κώστα Παπαζαφειρίου στον δημοφιλέστερο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης  METROPOLIS 95,5, τα έχει καταθέσει ενόρκως στον εισαγγελέα, στις 31 Αυγούστου 2018.

Και εδώ, τίθενται κάποια ερωτήματα, από πλευράς μου:

1. Ο  .... πολυπράγμων στρατηγός ε.α. της Πυροσβεστικής, κ. Κουρμπάτσης, ο οποίος τυγχάνει και ... τεχνικός σύμβουλος οικογενειών που έχουν θύματα στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του Ματιού, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ;;;
2. Ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, με ειδικότητα στις ... φυσικές καταστροφές κ. Συνολάκης, με το πόρισμά του περί του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, της Νέας Δημοκρατίας, τίποτα δεν άκουσε για όλα αυτά που κατέθεσε ο κ. Τουρναβίτης;;; (εδώ)
Εκ του μακρόθεν έκανε κι αυτός την έρευνά του και κατέληξε σε πόρισμα... "εξ απαλών ονύχων";;; 

Με  μοντέλα προσομοίωσης, κύριε διακεκριμένε  επιστήμονα, δεν καταλήγουμε  σε συμπεράσματα, μιας φωτιάς, που δεν είχε καμία σχέση με άλλες του είδου της...3. Ο Γερμανοφασίστας, που όρισε η κυβέρνηση των ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ως πραγματογνώμονα της... "Ανεξάρτητης Επιτροπής", για την διερεύνηση των αιτιών των ... πυρκαγιών στην Ελλάδα ΓΕΝΙΚΩΣ, ο καθηγητής ΓΚΟΛΝΤΑΜΕΡ, για ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, χαμπάρι δεν πήρε για τις οπές και τον ρόλο των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ;;;
ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΩΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΟΡΙΣΜΑ;;; 

"Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διερεύνηση των Αιτίων των Πυρκαγιών στην Ελλάδα, ο καθηγητής Γκολντάμερ τόνισε: «Το πόρισμα αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός πολύ εντατικού διαλόγου που διήρκεσε τέσσερις μήνες και στον οποίο συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες, ειδικοί, επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες όλων των κλάδων. Συμμετείχαν επίσης όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε επίπεδο ελληνικής κυβέρνησης και πραγματοποιήθηκε ένα στρογγυλό τραπέζι, σε εθνικό επίπεδο, τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες». 
Όπως υπογράμμισε, στο Πόρισμα περιλαμβάνονται οι προτάσεις της Επιτροπής για τις επείγουσες δράσεις που πρέπει να αναλάβει η ελληνική πολιτεία προκειμένου να ενισχύσει τον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας." (εδώ)
Δείτε εδώ το Πόρισμα5. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ;;;


6. Μήπως η ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γνωρίζει κάτι;;; ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; (Έχω λόγο που ρωτάω, και μην αρχίσουν να μου την πέφτουν τα χρυσαύγουλα).


7. Η... μανδάμ "δικαιοσύνη", που έχει στα χέρια της ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ, γιατί δεν πράττει σύμφωνα με τον όρκο που έχουν δώσει οι εισαγγελείς;;;


8. Οι ... "δημοσιογράφοι" των... "έγκριτων" ΜΜΕ, ούτε λέξη;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ "ΓΑΡΓΑΡΑ", ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο κ. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ;Και περιμένουν όλοι  οι ανωτέρω, στους οποίους θέτω τα ερωτήματα, από ένα μικρό blog τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και την υποφαινόμενη διαχειρίστριά τους, και έναν παραγωγό εκπομπής, που δεν είναι δημοσιογράφος, που δεν σπούδασε σε πανεπιστημιακές σχολές δημοσιογραφίας, αλλά ασχολείται με τα κοινά και ασκεί σκληρή  κριτική,  τον κ. Κώστα Παπαζαφειρίου, να σηκώσουν το βάρος τόσο συγκλονιστικών αποκαλύψεων;;;


Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κυβέρνηση θα είχε πέσει, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕΙ, οι εισαγγελείς, θα είχαν κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ, οι ηγεσίες των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ, ΟΙ ... "δημοσιογράφοι" της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ και ο λαός, θα είχε βγει στους δρόμους να αγωνιστεί για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

 

Θα κλείσω αυτό το συγκλονιστικό ρεπορτάζ, με έξι  επισημάνσεις...


1. Την δήλωση τις πρώτες ώρες, του ... πρωθυπουργεύοντος τουρκοεβραίου Αλέξη Τσίπρα, έτσι όπως καταγράφτηκε από τα ΜΜΕ και στην συνέχεια ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! 


2. Το σχόλιο που έγραψε ο φίλος της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτης, ο Θοδωρής, στην τελευταία της ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας ότι η ζωή παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια, αφού η ηθοποιός τον συμβούλευε όταν εκείνος έχασε το σπίτι του από φωτιά και κάνει λόγο για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. (εδώ)

ανάρτηση Σπηλιώτη

 3. Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ και στην αγαπημένη Vasoula 2908, που από τις πρώτες μέρες, είχε μιλήσει σε βίντεό της, για ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ!
 4. Το πλούσιο ηχητικό υλικό, που αποκάλυψαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στις εκπομπές του Κώστα Παπαζαφειρίου, από τις πρώτες μέρες μετά το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και στα tags ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.5. Τις μέρες αυτές, το πρωθυπουργεύον πιόνι, βρέθηκε στην Κρήτη, μαζί με την πολιτική συμμορία του, τον Πολάκη, τον Σταθάκη, τον Σπίρτζη και υπηρεσιακούς παράγοντες, και χόρευαν κρητικούς χορούς, με κρητικούς και κρητικοπούλες... 
ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ 101 ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ;;; 


 

Εχθές, ήταν ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.

ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΕΜΜΕΣΟΥΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ. 


Ακούστε το συγκλονιστικό βίντεο των μεγάλων αποκαλύψεων του Κώστα Τουρναβίτη στην εκπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" του Κώστα Παπαζαφειρίου, εδώ... από το 1.08.00 και μετά... 
Καλλιόπη ΣουφλήΔημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:14 am


Υγεία, ΩΡΑ ... ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ! Μια ιστορία τρόμου και...NOVARTIS που μπορεί να συμβεί σε όλους μαςΨυχίατρος στέλνει ἀσθενὴ σὲ ψυχιατρεῖο γιατὶ ἀρνεῖται χημειοθεραπεία!!!

 

Την ιστορία που ακολουθεί, την γνωρίζω από την πρώτη στιγμή, εδώ και δυο χρόνια...

 

Αν σήμερα το παιδί ζει, το οφείλει σε ερευνητή βιολόγο, που ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ... σ' έναν ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ, όπως τον αποκαλώ, που έχει σώσει ζωές και με τιμά με την φιλία του.

Δεν είναι έτσι όλοι οι γιατροί... 

Για κάποιους, υπεράνω όλων είναι τα κέρδη από τις φαρμακευτικές εταιρείες...

Και κάπως έτσι, στήνονται σκηνικά παράνοιας με θύματα τους ασθενείς.

Όλοι αυτοί όμως, ας γνωρίζουν, πως... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ... ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Από την πρώτη στιγμή έλεγα πως πρέπει να βγει το θέμα στην δημοσιότητα.

ΑΥΤΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ... ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ... ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ! 

ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ. (όλο το υλικό της στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και στο tag με το όνομα ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ"


Υ.Γ.2. Διαβάστε και αυτό το θέμα εδώ, για τα... "οφέλη" της ... χημειοθεραπείας, και θα αντιληφθείτε πολλά, για τους φαρμακευτικούς κολοσσούς και τους... ιατρούς υπαλλήλους τους... 

 

Υ.Γ.3. Να επισημάνω, πως ο τίτλος είναι δικός μου, και ο υπότιτλος, ο  τίτλος της  βασικής ανάρτησης.

 Και η συνέχεια της οικογενειακής τραγωδίας που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, εδώ

 

Ὑπάρχει λοιπὸν ποὺ λέτε μία οἰκογένεια ποὺ πρὸ καιροῦ ἀντιμετώπισε σοβαρὸ πρόβλημα ὑγείας (καρκίνος) μὲ ἕνα ἀπὸ τὰ παιδιά της. 
Ἡ νέα αὐτὴ κοπέλλα, ἀνήλικη τότε, ἐδέχθη χημειοθεραπεία, ἀλλὰ δὲν διεφαίνετο πὼς θὰ τὰ καταφέρη. 

Βάσει μάλιστα τῶν ὅσων «κουράγιο» ἔλεγαν οἱ ἰατροί, κτυπῶντας φιλικὰ τὴν πλάτη τῶν μελῶν τῆς οἰκογενείας, «δὲν πήγαινε καὶ τόσο καλά», μὲ ἀποτέλεσμα οἱ γονεῖς, φοβούμενοι γιὰ τὸ μοιραῖον νὰ ἔχουν κυριολεκτικῶς μουδιάση, βλέποντας τὸ παιδί τους νὰ σβήνῃ. 

Τὸ ἴδιο τὸ παιδὶ ὅμως, ἀκόμη καὶ σὲ αὐτὴν τὴν κατάστασιν, ἀντιλαμβανόμενο πὼς φθάνει τὸ τέλος του, ἄρχισε νὰ ζητᾷ, μὲ ὅσες δυνάμεις τοῦ ἀπέμεναν, νὰ κάνουν κάτι αὐτοὶ οἱ γονεῖς γιὰ νὰ τὸ σώσουν. 

Δηλώνοντας πὼς δὲν θὰ ἄντεχε καὶ θὰ πέθαινε, οἱ γονεῖς, ἀπελπισμένοι πλέον, σαφῶς ῥισκάροντας πολλά, μὰ κυρίως τὴν ἐπιβίωσίν του, ἀπεφάσισαν νὰ ὑπογράψουν καὶ νὰ πάρουν τὸ παιδί τους ἀπὸ τὸ  ἐν λόγῳ νοσοκομεῖο ἐνᾦ ταὐτοχρόνως, ἐναγωνίως, ἀναζητοῦσαν ἐξωνοσοκομειακοὺς ἰατρούς, γιὰ νὰ λάβουν πληροφορίες καὶ κατευθύνσεις καί, φυσικά, νὰ ἀναλάβουν αὐτοὶ νὰ βοηθήσουν στὴν θεραπεία τοῦ παιδιοῦ τους.Πράγματι οἱ ἰατροὶ εὑρέθησαν καί, ὡς …ἐκ θαύματος, σὲ ἐλάχιστες ἡμέρες τὸ κορίτσι ἄρχισε νὰ ἀναῤῥώνῃ. 

Ὅμως τὰ πράγματα δὲν ἦσαν καὶ τόσο ἁπλᾶ, ἐφ΄ ὅσον τὸ κορίτσι ἦταν ἀνήλικο καὶ οἱ ἔχοντες κατὰ τὸν νόμο ἐξουσία εἶχαν ἄλλες ἀπόψεις γιὰ τὰ γεγονότα. 

Ἔτσι, συντόμως, οἱ γονεῖς εὐρέθησαν νὰ ἀντιμετωπίζουν διάφορες περιπέτειες, μὲ εἰσαγγελίες καὶ εἰσαγγελεῖς, μὲ εἰσαγγελικὲς ἐντολὲς καί, καταληκτικῶς μετὰ ἀπὸ διαφόρων εἰδῶν ἐντολές, νὰ λογοδοτοῦν διότι «ἐξέθεταν τὸ παιδί τους σὲ θανάσιμο κίνδυνο». 

Τελικῶς ὑπεχρεώθη νὰ νοσηλευθῇ σὲ ὀγκολογικὸ κέντρο, ἀλλὰ καὶ πάλι ἡ κοπέλλα ἦταν ἀνένδοτη, ἐφ΄ ὄσον ἤδη ἡ προηγουμένη της ἐμπειρία ἦταν τόσο ἐπώδυνος, ποὺ ἠρνεῖτο νὰ τὴν ἐπαναλάβῃ. 

Κι ἔτσι, παρὰ τὶς πιέσεις ἰατρῶν καὶ εἰσαγγελέων, κι ἐφ΄ ὅσον ἡ ἰδία ἠρνεῖτο κατηγορηματικῶς τὴν χημεία, εἰσαγγελία, νοσοκομεῖο καὶ γονεῖς ὑπεχρεώθησαν νὰ ἀποδεκτοῦν τὶς θέσεις της καὶ νὰ τὴν ἀφήσουν ἐλευθέρα νὰ ἐξακολουθήσῃ μίαν ἀγωγή, καθαρὰ διατροφική, ποὺ ὅμως καθημερινῶς τὴν ἐνδυνάμωνε καὶ τῆς  ἐπέτρεψε νὰ ἐπιστρέψῃ ταχύτατα στὴν προηγουμένη ζωή της.


Αὐτὴ ἡ καλὴ κατάστασις τῆς ὑγείας της, γιὰ περίπου ἑνάμισυ χρόνο, ἔκανε ἀκόμη καὶ τοὺς νοσοκομειακοὺς ἰατροὺς ποὺ τὴν παρακολουθοῦσαν νὰ θαυμάζουν τὰ ἀποτελέσματα τῆς καλῆς ὑγείας της, ἐφ΄ ὄσον, κάθε μῆνα ἐλέγχετο αἱματολογικῶς, ἀπὸ τὸ νοσοκομεῖο.


Ἡ κοπέλλα πήγαινε πάρα πολὺ καλὰ ἀπὸ πλευρᾶς ὑγείας, ἔως καὶ πρὸ μηνός, ἀλλὰ στὸ μεταξύ, ἐνήλικη πλέον, μία βαρειὰ ἴωσις, ποὺ τὴν ηὗρε ἐν τελῶς ἐξαντλημένη, λόγῳ μίας περιόδου πολλῶν κοπώσεων, ἐργασιῶν, συστηματικῆς μελέτης ἢ ἀκόμη καὶ διασκεδάσεων (καὶ καταληκτικῶς ἐκπτώσεων στὴν ἀγωγή της), ᾡδήγησε σὲ μίαν ἀκόμη πιὸ βαρειὰ πνευμονία. 

Ἐν ὀλίγοις ἡ νέα αὐτὴ γυναῖκα, αἰσθανομένη -ἴσως- πλέον ἀσφαλής, ἐφ΄ ὅσον διαβιοῦσε καλῶς, μὲ ὅλες τὶς νεανικές της δραστηριότητες καί, φυσικά, δίχως καρκινικοὺς δεῖκτες γιὰ πολλοὺς μῆνες (βάσει τῶν συχνῶν ἐξετάσεών της), μὰ καὶ δίχως νὰ ἐνημερώσῃ τὴν οἰκογένειά της γιὰ αὐτό, εἶχε μειώση στὸ ἐλάχιστον δυνατὸν τὴν ἀγωγή της, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ ἐπανεμφανισθοῦν αὐτοί, μὲ τὴν μορφὴ αἱματολογικῶν ἀνωμαλιῶν καὶ νὰ σημάνουν πολλαπλοὺς συναγερμούς. 

Ἐν τούτοις ὅμως τὸ πλέον ἄμεσο ἦταν ἡ πνευμονία ποὺ ἔπρεπε νὰ ἀντιμετωπισθῇ ἀποτελεσματικῶς, πρὸ κειμένου ἡ ἰδία νὰ ἐπιστρέψῃ στὴν ζωή της, μὰ κυρίως, τὸ ταχύτερον στὴν ἀγωγή της. Μὰ ἐδῶ ἀρχίζουν τὰ (ἂς ποῦμε) …περίεργα!!!
Τὴν Δευτέρα 15 Ἀπριλίου, μὲ συμπτώματα γρίππης, ἡ κοπέλλα, πῆγε στὸ «Λαϊκὸ» νοσοκομεῖο γιὰ νὰ ἐξετασθῇ γιὰ σταφυλόκοκκο στὸ αἷμα, κατόπιν ὑποδείξεως ἑνὸς ἐκ τῶν ἰατρῶν ποὺ τὴν παρακολουθοῦσαν ἐξωνοσοκομειακῶς. 

Ἀναμένοντας τὰ ἀποτελέσματα τῶν ἐξετάσεων (πέντε ἡμέρες ἀργότερα), ἐξακολουθοῦσαν οἱ γονεῖς νὰ φροντίζουν τὸ κορίτσι τους κατ’ οἶκον, μὲ συμπτώματα βαρειᾶς ἰώσεως, ἀλλὰ καὶ σὲ διαρκῆ ἐπικοινωνία μὲ τοὺς ἐξωνοσοκομειακοὺς ἰατροὺς ποὺ τὴν παρακολουθοῦσαν. 

Ὅταν ὅμως ὁ πυρετός, ἀρκετὰ ὑψηλός, στὶς ἀρχὲς τοῦ τετάρτου εἰκοσιτετραώρου, ἐξακολουθοῦσε νὰ ἐπιμένῃ, πάντα κατόπιν ὑποδείξεως τῶν ἐξωνοσοκομειακῶν ἰατρῶν, ἐπεσκέφθησαν νοσοκομεῖο ἐπαρχειακό, ὅπου διεγνώσθη βαρυτάτη πνευμονία. 

Κατόπιν τούτου ὅμως ἡ πορεία πρὸς τὸ Πανεπιστημιακὸ «Λαϊκό», ποὺ ἐπὶ πλέον ἐφημέρευε, ἦταν μονόδρομος. Ἡ κοπέλλα εἰσήχθη στὸ νοσοκομεῖο τὴν Παρασκευὴ 19 Ἀπριλίου τοῦ 2019.


Τὸ πρῶτο πρᾶγμα ποὺ ἔκαναν οἱ γονεῖς ἦταν νὰ δώσουν τὸ ἰατρικὸ ἱστορικὸ τῆς ἀσθενοῦς, ἐφ’ ὄσον ἡ ἰδία ἡ ἀσθενὴς δυσκολεύετο, κάτι ὅμως ποὺ τελικῶς, ὅπως ἀπεδείχθη, δὲν ἦταν ἀναγκαῖον, ἐφ΄ ὅσον μέσῳ ΑΜΚΑ μποροῦσαν οἱ ἰατροὶ νὰ δοῦν τὰ πάντα. 

Αὐτὸ εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα νὰ ξεκινήσῃ μεγάλο τμῆμα τῶν ἰατρῶν τῆς κλινικῆς μίαν ἐπιθετικὴ πολιτικὴ κατὰ τῆς ἀσθενοῦς. 

Μία ἐπιθετικὴ πολιτική, γιὰ νὰ τῆς ἀλλάξουν θέσεις, ἐνᾦ ἐξακολουθοῦσε ἡ ἀσθενὴς νὰ εἶναι διαρκῶς μὲ πυρετὸ καὶ μὲ μάσκα ὀξυγόνου, λόγῳ τῆς πνευμονίας, πρὸ κειμένου νὰ τρομοκρατηθῇ καὶ νὰ συναινέσῃ στὴν ἔναρξιν χημειοθεραπειῶν

 Ἂν καὶ τὸ κορίτσι, ποὺ εἶχε δοκιμάση τὶς χημειοθεραπεῖες, ἠρνεῖτο συστηματικῶς, οἱ πιέσεις διαρκῶς πολλαπλασιάζοντο μὲ ἀποτέλεσμα, πάντα ἐν ὅσῳ ἡ ἰδία ἦταν μὲ μάσκα ὀξυγόνου καὶ μὲ ὑψηλὸ πυρετό, νὰ ἐμφανίζονται καθημερινῶς δύο-τρεῖς ὁμάδες ἰατρῶν τῶν 7-12 ἀτόμων ἀνᾷ ὁμάδᾳ, ποὺ ἄλλοτε μὲ τὸ …«καλὸ» καὶ ἄλλοτε μὲ τὸ …ἄγριο ἀπαιτοῦσαν συνυπογραφή της στὴν χημειοθεραπεία.


Βλέποντας οἱ γονεῖς, μὰ καὶ ὅλη ἡ οἰκογένεια, μαζὺ μὲ τοὺς φίλους, ὅλον αὐτὸν τὸν πόλεμο ποὺ ἐδέχετο τὸ κορίτσι τους, ἀντέδρασαν καὶ ζητοῦσαν ἀπὸ τοὺς ἰατροὺς νὰ σταματήσουν τὶς πιέσεις, πρὸ κειμένου νὰ τὴν ἀφήσουν συνέλθῃ. 

Μάλιστα σὲ μίαν ἀπὸ αὐτὲς τὶς ἐπιθέσεις τῶν ἰατρῶν, τὴν Μεγάλη Τρίτη, ὁ διευθυντὴς τῆς ἐν λόγῳ κλινικῆς, ἔξαλλος, ἀπαιτοῦσε ἀπὸ τὴν κοπέλλα ἢ νὰ δεχθῇ καὶ χημειοθεραπεία καὶ ἀντιβιώσεις ἢ νὰ φύγῃ ἀπὸ τὸ νοσοκομεῖο του

Τὴν ἰδίαν στιγμὴ τηλεφώνησε, ἔχοντας ἀνοικτὴ ἀκρόασιν, στὴν ἰατροδικαστὴ τοῦ νοσοκομείου (κατὰ πῶς ἰσχυρίσθη) δηλώνοντάς της ἀνοικτὰ πὼς πρέπει μὲ κάθε μέσον καὶ τρόπο νὰ ἐπιβληθῇ ἡ χημειοθεραπεία στὴν κοπέλλα, ἀκόμη κι ἐὰν χρειασθῇ νὰ τὴν βγάλουν …τρελλή!!!
 


Ἡ ἰατροδικαστὴς τοῦ ἀπήντησε πὼς αὐτὰ δὲν εἶναι εὔκολα καὶ ὁ διευθυντὴς τῆς κλινικῆς (εὐθαρσῶς), ἀπειλοῦσε ἐν ὀλίγοις νὰ μὴν παράσχῃ τὴν ἀναγκαία θεραπεία γιὰ τὴν πνευμονία ἐὰν τὸ κορίτσι δὲν συναινοῦσε καὶ στὴν χημειοθεραπεία. 

Μά πῶς νά συναινέσῃ κάποιος σέ κάτι πού γνωρίζει ἤδη τόν πόνο καί τήν φρίκη πού προκαλεῖ, ὅταν ἐπί πλέον διαθέτει καί στοιχεία, ἀπὸ προσωπικές της ἐμπειρίες, γιά ἄλλους τρόπους θεραπείας;νοικτὰ λοιπὸν καὶ ἐμπρὸς σὲ μάρτυρες, ἐκνευρισμένος ἀπὸ τὶς ἀρνήσεις τῆς ἀσθενοῦς, ἀπεχώρησε ἔξαλλος γιὰ νὰ ἀφήσῃ πεδίον δόξης λαμπρὸν στοὺς …ψυχιάτρους τοῦ Αἰγινητείου νοσοκομείου. Βλέπετε τὸ «Λαϊκὸ» δὲν ἔχει ψυχιάτρους καὶ ἐξυπηρετεῖται ἀπὸ τὸ Αἰγινήτειον.
 


Ἡ ἐν λόγῳ πλέον ὁμὰς τῶν ψυχιάτρων ἀνέλαβε νὰ ὁλοκληρώσῃ τὴν εἰς βάρος τῆς νέας αὐτῆς γυναῖκας -καὶ ἐν συνεχείᾳ εἰς βάρος τῆς οἰκογενείας- προσπάθεια, «ἐν χορδοῖς καὶ ὀργάνοις», μὲ σκοπὸ νὰ ἐκβιασθῇ ἡ συναίνεσις.


Τὴν Μεγάλη Τετάρτη λοιπὸν ἡ τρίτη, ἀπὸ τὸ πρωΐ ἔως τὸ μεσημέρι, ἐν σειρᾷ, ὁμὰς ἰατρῶν ἦταν …ψυχιατρική!!! Ἐτελείωσαν οἱ παθολόγοι… Ἐτελείωσαν καὶ οἱ αἰματολόγοι καὶ ἔπιασαν νὰ ἐξυφαίνουν τὰ δίκτυά τους οἱ ψυχίατροι.


Ὁ ῥόλος τους σαφής: νὰ βγάλουν τὴν ἀσθενή τους θεοπάλαβη. Μὰ ἐπεὶ δὴ ἡ ἀσθενὴς τὰ εἶχε …τετρακόσια, δὲν μποροῦσαν. 


Οἱ πιέσεις ἀφόρητες, ἀσφυκτικές, πέραν ἀπὸ τὰ ὅρια τῆς ἰατρικῆς μερίμνης, ἀκραία πιεστικές, μὲ στοιχεία ἐκφοβισμοῦ καὶ μὲ ἀμέτρητες ἐπαναλήψεις, εἶχαν κυριολεκτικῶς θέση τὴν ἀσθενὴ ἐν ἀμύνῃ. 

Ἐὰν συνυπολογίσουμε ἐπὶ πλέον πὼς ἡ μάσκα ὀξυγόνου καὶ ὁ πυρετὸς τὴν ταλαιπωροῦσαν ἀκόμη, ἴσως, κατὰ κάποιον τρόπο, μπορεῖτε νὰ ἀντιληφθεῖτε τὸ σκηνικό.


Ἡ οικογένεια ἐν συναγερμῷ. 
Ἡ μητέρα τῆς ἀσθενοῦς καὶ στενὸς συγγενὴς ἔξω ἀπὸ τὸν θάλαμο νοσηλείας ἀνησυχοῦσαν γιὰ τὴν ἐπιθετικότητα τῶν ἰατρῶν, ἀγνοῶντας πὼς ἡ νέα αὐτὴ ὁμὰς εἶναι ὁμὰς ψυχιάτρων. 

Μὲ κάποιαν δικαιολογία ἡ μητέρα, κατόπιν μεγάλης ἀναμονῆς, εἰσῆλθε στὸν θάλαμο νοσηλείας ζητῶντας ἐπιτακτικῶς νὰ ἀφήσουν ἥσυχη τὴν ἀσθενή, πρὸ κειμένου νὰ ἡρεμήσῃ καὶ δηλώνοντας πὼς θὰ μετακινηθοῦν σὲ ἄλλο νοσοκομεῖο, κάτι ποὺ ἀφαιροῦσε ἀπὸ τὴν ἐν λόγῳ ὁμάδα δικαίωμα περαιτέρῳ ἐξετάσεως τῆς ἀσθενοῦς. 

Μέσα σὲ λίγα λεπτὰ λοιπόν, μεταξὺ ἄλλων, ἀνέφερε πὼς δὲν ἔχουν δικαίωμα νὰ πιέζουν τὴν ἀσθενή, ἰδίως λόγῳ τῆς πνευμονίας της, μὰ ἐπὶ πλέον δὲν μποροῦν νὰ ἀπαιτοῦν νὰ συναινέσῃ ἡ οἰκογένεια στὴν χημειοθεραπεία. 

Ὁ ἐπὶ κεφαλῆς ἐνοχλημένος σαφῶς ἀπὸ τὴν παρουσία τῆς μητέρας καὶ τοῦ συγγενοῦς προκαλοῦσε κανονικότατα τὴν μητέρα, ἐνᾦ παραλλήλως ὑπὲρ θεμάτιζε κατὰ τῆς ἀρνήσεως γιὰ τὴν χημειοθεραπεία. 

Τότε ἦταν ποὺ ἡ μητέρα ἀνέφερε κάτι γιὰ τὰ σκάνδαλα τῆς Novartis στὴν Ἰαπωνία, ὅπου, ὅπως ἀπέδειξαν οἱ ἐκεῖ ἔρευνες, ἀπεκαλύφθη πὼς ἀνεκοινώθησαν πλαστὰ ἀποτελέσματα ἀπὸ τὴν ἐν λόγῳ ἑταιρεία, σχετικῶς μὲ χημειοθεραπευτικὰ φάρμακα, ἀποκρύβοντας ὅμως …2000 θανάτους, σὲ μόλις 2430 ἀσθενεῖς, καθὼς φυσικὰ καὶ πὼς ἀπεκρύβησαν σὲ μεγάλο μέρος οἱ ἐπιπλοκές, ὡς ἀποτέλεσμα ἐφαρμογῆς ἀκριβῶς αὐτῶν τῶν χημειοθεραπευτικῶν φαρμάκων, ἀπὸ σχετικὲς κλινικὲς ἔρευνες.

 
πηγὴ


Ὁ ἐπὶ κεφαλῆς τους εἴρων, ἐριστικὸς καὶ κυρίως ἀπολύτως μεθοδικός, κατέγραφε τὶς ἀντιδράσεις τῆς μητέρας, μὰ καὶ τοῦ στενοῦ συγγενοῦς. 

Ἤδη εἶχε σημειώση, ἀπὸ τὶς ἐρωτήσεις του πρὸς τὴν κοπέλλα πὼς ἡ μητέρα εἶναι τὸ δυναμικὸ στοιχεῖον τῆς οἰκογενείας. 
Αὐτὸ ἦταν. Ἡ ἀπόφασις ἐλήφθη. 
Ἡ μητέρα ἔπρεπε νὰ ἀπομακρυνθῇ ἀπὸ τὸ παιδί της ἄμεσα.


Ὁ ἐν λόγῳ ψυχίατρος (ὅπως ἐκ τῶν ὑστέρων ἀπεκαλύφθη) ἀπεχώρησε μέν, ἀλλὰ κατήγγειλε τὴν ἐπομένη ἡμέρα τὴν μητέρα στὴν Εἰσαγγελία ὡς πάσχουσα ἀπὸ «παρανοϊκὴ διαταραχὴ προσωπικότητος» καὶ συγκεκριμένα ἀπὸ «παρανοειδὴ ἰδεασμό». Κατόπιν τούτου τὰ πράγματα ἦσαν προδιαγεγραμμένα. 


Μόλις ἡ μητέρα, δύο εἰκοσιτετράωρα μετὰ τὴν (ἂς ποῦμε ἐπικοινωνία της μὲ τὸν ψυχίατρο, ποὺ ὅμως δὲν ἦταν ἐξέτασις), ἐπεσκέφθη τὴν κόρη της, γιὰ νὰ μείνῃ δίπλα της γιὰ ὅλο τὸ ἐπόμενον εἰκοσιτετράωρον, ἐνεφανίσθησαν δύο ἀστυνομικοί, τὴν συνέλαβαν καὶ τὴν ὁδήγησαν στὸ ψυχιατρεῖο Ἀθηνῶν (Δαφνί), ὅπου κατόπιν -σαφῶς καταγγελτικῶν θέσεων τῶν ἐφημερευόντων ψυχιάτρων, ποὺ διαρκῶς ἐπανελάμβαναν τὰ περὶ Novartis, καθὼς ἐπίσης καὶ τὸ ὅτι πρέπει νὰ ἀπομακρυνθῇ ἀπὸ τὴν θυγατέρα της γιὰ νὰ μὴν τὴν ἐπηρεάζῃ, ἀπεφασίσθη ὁ ἀκούσιος ἐγκλεισμός της. 

Ἐφθαρσῶς καὶ οἱ ἐν λόγῳ ἰατροί, καθὼς καὶ οἱ ἄλλοι, ἐντὸς τοῦ νοσοκομείου, ὁμολογοῦσαν πὼς πρέπει ἡ μητέρα νὰ ἀπομακρυνθῇ ἀπὸ τὴν κόρη της καὶ πρὸς τοῦτον ἀπεφασίσθη κι ὁ ἐν λόγῳ ἐγκλεισμός της, ἐνὦ συχνὰ τῆς ἀνέφεραν πὼς οὔτε ἰατρὸς εἶναι, γιὰ νὰ μπορῇ νὰ κρίνῃ τὶς θεραπείες οὔτε καὶ θὰ τῆς ἐπιτραπῆ, ὅσο θὰ νοσηλεύεται τὸ παιδί της, νὰ τὸ ἰδῇ μὰ καὶ οὐτε πὼς ἔχει δικαίωμα νὰ κρίνῃ τὴν Novartis. 


Δὲν ξέρω ἐὰν ἀντιλαμβάνεσθε τὸ σκηνικό. 

Μία μητέρα, ποὺ τὸ παιδί της τὴν εἶχε ἀνάγκη γιὰ νὰ στέκεται διαρκῶς δίπλα του, διότι νοσηλεύετο μὲ πνευμονία (μάσκες ὀξυγόνου, πυρεττοί, σωληνάκια, ἐνδοφλέβιες ἀντιβιώσεις καὶ λοιπὰ φάρμακα), μέσα σὲ ἕνα δημόσιο νοσοκομεῖο, νὰ φυλακίζεται σὲ ἕνα ψυχιατρεῖο, πρὸ κειμένου νὰ ἀπομακρυνθῇ ἀπὸ τὸ παιδί της, γιὰ νὰ μὴν τὸ …ἐπηρεάζῃ

Κι ὅλα αὐτὰ Μεγάλη Παρασκευὴ παρακαλῶ, γιὰ νὰ μὴν μπορῇ νὰ ἐλεγχθῇ ἀπὸ ψυχιάτρους καθ’ ὅλην τὴν διάρκεια τοῦ ἐπομένου -ναί!!!- τετραημέρου τοὐλάχιστον, γιὰ τὸ ἐὰν πράγματι εἶναι, ἤ ὄχι, παρανοϊκή!!! 

Νὰ θυμήσω μόνον πὼς ἦταν ἡ κοπέλλα ποὺ ἐπιζητοῦσε, ἐναγωνίως, τρόπους γιὰ νὰ διακοπῇ πρὸ καιροῦ ἡ χημειοθεραπεία καὶ ὄχι οἱ γονεῖς.

Τυχαιότητες;


Ἡ μητέρα ἐξῆλθε τὴν Πέμπτη 2 Μαΐου (παρὰ κάτι ὧρες, μίαν ἑβδομάδα …φιλοξενίας ἀπήλαυσε!!!) μὲ διάγνωσιν «διάφορες καταστάσεις στρὲς…..» καὶ ἔτρεξε νὰ ἰδῇ τὴν οἰκογένειά της, ἐνᾦ ἡ κόρη της, ποὺ ἀκόμη νοσηλεύετο, ἐμποδίζετο, τεχνηέντως, νὰ ἐξέλθῃ τοῦ νοσοκομείου μὲ διάφορες προφάσεις. 

Προφάσεις ἀπίστευτες μὰ καὶ ἔμμεσες ὁμολογίες πὼς δὲν ἐπιτρέπεται ἀκόμη νὰ ἐξέλθῃ τοῦ νοσοκομείου, παρ’ ὅλο ποὺ ἡ πνευμονία εἶχε ὑποχωρήση πλήρως. 

Οὔτε κἂν ἐπέτρεπαν στὴν κοπέλλα νὰ διανοηθῇ πὼς θὰ ἐξέλθη μὲ τὴν προσωπική της εὐθύνη, ἀσκώντας τὸ δικαίωμά της ὡς ἐνήλικος!!!
Παρῆλθε κι αὐτὸ τὸ Σαββατοκύριακο, ἀλλὰ ἡ κοπέλλα ἐξακολουθοῦσε νὰ νοσηλεύεται. 

Τὴν Δευτέρα, 6 Μαΐου, ἂν καὶ ὅλες οἱ ἐξετάσεις της ἦσαν σαφῶς βελτιωμένες, ἐν τούτοις πάλι δὲν τῆς ἐπέτρεψαν νὰ ἐξέλθῃ. 

Μάλιστα εἰσῆλθε ὁ προανεφερόμενος ψυχίατρος στὸν θάλαμο τῆς κοπέλλας γιὰ νὰ τῆς δηλώσῃ πὼς ὄχι μόνον δὲν θὰ τῆς ἐπιτραπῆ νὰ ἐξέλθῃ τῆς κλινικῆς, ἀλλὰ θὰ ὑποχρεωθῆ, μὲ τὸ καλὸ ἢ μὲ τὰ (ψυχο)φάρμακα νὰ δεχθῇ χημειοθεραπεία καὶ ἐπὶ πλέον θὰ πρέπη νὰ ἐλεγχθοῦν γιὰ τὴν καλὴ ψυχιατρική τους ὑγεία ὄχι μόνον ἡ μητέρα, ἀλλὰ καὶ ὁ πατέρας καὶ οἱ παπποῦδες, καθὼς φυσικὰ καὶ ὅλοι οἱ λοιποὶ συγγενεῖς. 

Ἐπίσης ἐδήλωσε πὼς οἱ διαδικασίες μὲ τὶς ἀξιώσεις ἐκ τοῦ νοσοκομείου (δῆλα δὴ τοῦ ἰδίου) νὰ τεθῇ ἡ κοπέλλα ὑπὸ τὴν ἐποπτεία δικαστικῆς συμπαραστάσεως εἶχαν ἐκκινήση, διότι εἶχε κατατεθῆ φάκελλος στὴν εἰσαγγελία, γιὰ νὰ ἐκδοθῇ δικαστικὴ ἐντολή, πρὸ κειμένου νὰ ἐλεγχθῇ περαιτέρῳ γιὰ ψυχιατρικὲς ἐμμονές. 

Ψευδέστατον, διότι τὸ ἔπραξε δύο ἡμέρες ἀργότερα.


Ἐν ὀλίγοις ὅμως ὁ ψυχίατρος αὐτὸς ἀπεφάσιζε μόνος του νὰ ἀκυρώσῃ ὅλα τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα αὐτῆς τῆς νέας γυναῖκας, ὅλα τὰ συνταγματικά της δικαιώματα, ὅλα τὰ δικαιώματά της ὡς ἀσθενοῦς καί, ἐπὶ πλέον νὰ ἐκκινήσῃ διαδικασία γιὰ νὰ τὴν θέσῃ ὑπὸ δικαστικὴ συμπαράσταση, ἀφαιρῶντας της, μὲ τὸ ἔτσι θέλω, ἰδίως τὸ δικαίωμα τοῦ ἐπιλέγειν καὶ τοῦ αὐτοπροσδιορίζεσθαι, ἐνᾦ παραλλήλως ἔθετε στὸ στόχαστρό του, ἀνοικτὰ καὶ ὅλην τὴν οἰκογένεια. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα ἦταν αὐτονόητον νὰ ξεκινήσουν τὰ ἀναγκαία. 

Ἕνα ἔγγραφον ποὺ κατετέθη ἀπὸ τὴν κοπέλλα, στὴν γραμματεία τοῦ νοσοκομείου καὶ τὸ ὁποῖον ζητοῦσε ἔγγραφες καὶ λογικοφανεῖς ἐξηγήσεις περὶ τῆς ἀπαγορεύσεως ἐξόδου της, ἀπὸ αὐτό, ἔφθασε ἐπὶ τέλους στὴν νομικὴ ὑπηρεσία τοῦ νοσοκομείου καί, τελικῶς, κατόπιν πολλῶν διαβουλεύσεων, ἀφέθη ἐλευθέρα ἡ κοπέλλα γιὰ νὰ ἐπιστρέψῃ στὰ τοῦ οἴκου της καὶ στὴν ἀγωγή της, στὶς 17:00 (5:00 τὸ ἀπόγευμα). 

Δῆλα δὴ τὸ νομικὸ τμῆμα τοῦ νοσοκομείου ἀπεφάσισε πὼς δὲν ὑπῆρχε κάποιος λόγος γιὰ νὰ κρατηθῇ ἡ κοπέλλα περισσότερο, ἐφ΄ ὅσον, ἐὰν συνέτρεχαν νομικοὶ λόγοι ἢ ἰατρικοὶ λόγοι, ποὺ θὰ μποροῦσαν νὰ χρησιμοποιηθοῦν γιὰ νὰ τῆς ἀπαγορεύσουν τὴν ἔξοδο, θὰ εἶχαν ἀναφερθῆ. 

Τὸ νοσοκομεῖο ἀπεφάσισε νὰ ἀφήσῃ τὴν κοπέλλα ἀλλὰ ὁ ψυχίατρος εἶχε ἀποφασίση διαφορετικῶς.Ὅμως… Τὸ ζήτημα σαφῶς καὶ δὲν ἔκλεισε, ἐφ΄ ὅσον δύο ἡμέρες μετὰ καὶ ἐφ’ ὅσον εἶχε λάβη ἢδη τὸ ἐξιτήριον ἡ κοπέλλα, κατόπιν γνωμοδοτήσεως τῆς νομικῆς ὑπηρεσίας τοῦ νοσοκομείου, ὁ ἐν λόγῳ ψυχίατρος ἐπανῆλθε ζητῶντας, μὲ εἰσαγγελικὴ ἐντολή, νὰ ἐλεγχθῇ ψυχιατρικῶς ἡ νεαρά,  σὲ ἐφημερεῦον δημόσιο νοσοκομεῖο. 

Κοινῶς; Ζητᾶ ἀπὸ τὴν Εἰσαγγελία νὰ παρέμβῃ, γιὰ νὰ ἐγκλεισθῇ ἡ κοπέλλα σὲ κάποιο ψυχιατρεῖο γιὰ μερικὲς ἡμέρες, πρὸ κειμένου νὰ ἀποδειχθῇ γιὰ τὸ ἐὰν ἢ ὄχι πάσχῃ νοητικῶς. 

Κι ἐπεὶ δὴ ὁ σκοπός τους εἶναι νὰ τῆς ἀφαιρεθῇ τὸ δικαίωμα τοῦ ἀποφασίζειν, μὰ κι ἐφ΄ ὅσον δὲν ὑπάρχει ἀναγκαία κλινικὴ στὰ ψυχιατρικὰ νοσοκομεία γιὰ καρκίνους, ποῦ θά τήν ὁδηγήσουν τήν κοπέλλα;

 Μήπως στά νύχια τοῦ ψυχιάτρου πού τήν καταδιώκει;Στὸ μεταξύ, γιὰ νὰ νοσηλευθῇ, θὰ πρέπη νὰ ἐγκαταλείψῃ ἐκ νέου τὴν ἀγωγή της, νὰ παρακολουθεῖται, σὲ ἔνα περιβάλλον ἀφιλόξενο καὶ ὁπωσδήποτε τρομακτικό, εἰδικῶς γιὰ ἕναν ἄνθρωπο ποὺ ἔχει γιὰ σχεδὸν τρεῖς ἐβδομάδες ταλαιπωρηθῆ τόσο πολύ, ἢδη, μὲ μίαν βαρυτάτη πνευμονία σὲ ἕνα δημόσιο νοσοκομεῖο καὶ μὲ ὅλους τοὺς ψυχιάτρους ἐπάνω ἀπὸ τὸ κεφάλι της καθημερινῶς καὶ γιὰ σχεδὸν δύο ἑβδομάδες.
 


Γιατί ὄλα αὐτά; Ἴσως διότι ἡ μητέρα ἀνέφερε πὼς τὰ χημειοθεραπευτικὰ τῆς Novartis σκοτώνουν, ἴσως καὶ ὄχι. 

Ἴσως γιατὶ ἡ κοπέλλα, μὲ τὸ παράδειγμά της, ἀποδεικνύει πὼς δὲν ὑπάρχουν ἰατρικὰ θέσφατα, παρὰ μόνον θέλησις γιὰ ζωή.
 


Πάντως σίγουρα ὅλα αὐτά, ἂν καὶ ἐπικαλύπτονται μὲ νομότυπα σχήματα, λειτουργοῦν ἀπολύτως παρανόμως καὶ ἀντισυνταγματικῶς.
Ἡ κατάστασις κρίνεται ὑπὲρ ἐπείγουσα καὶ ἐπιβάλλεται ἕνας Εἰσαγγελεὺς νὰ παρέμβῃ γιὰ νὰ ἐρευνήσῃ τὰ δεδομένα αὐτῆς τῆς ὑποθέσεως ἄμεσα, ἐφ΄ ὅσον ἤδη, ὁ ἴδιος ψυχίατρος, ἔχει ἐπιτύχη νὰ ἐγκλεισθῇ ἡ μητέρα σὲ ψυχιατρικὸ ἵδρυμα καὶ τώρα ἐπιδιώκει νὰ κλείσῃ καὶ τὴν θυγατέρα, ἐνᾦ ὁ ἴδιος ἀνέφερε πὼς θὰ ἐξετασθοῦν ἅπαντα τὰ μέλη τῆς οἰκογενείας, ἔνα πρὸς ἔνα.Ἡ οἰκογένεια βάλλεται ἐν συνόλῳ διότι κάποιοι ἔχουν ἐνοχληθῆ ἰδιαιτέρως καὶ προσπαθοῦν ὄχι μόνον νὰ τὴν φιμώσουν ἀλλά, ἐὰν γίνεται, ἀκόμη καὶ νὰ τὴν διαλύσουν πλήρως ἢ καὶ νὰ τὴν ἐξαφανίσουν. 

Βλέπετε καὶ μόνον ἡ ὔπαρξις αὐτῆς τῆς κοπέλλας, ποὺ ἀκόμη ζεῖ δίχως χημείες, παρὰ τὶς ἀντίθετες «προφητεῖες», διαψεύδει, τοὐλάχιστον τὰ «θέσφατα» τῶν ἰατρῶν περὶ «μονοδρόμων» τῆς χημειοθεραπείας. 

Βλέπετε ἠ ἀναφορὰ στὴν Novartis ἦταν τόσο …«κόκκινο πανί», ποὺ ὁ ψυχίατρος τὴν ἀναφέρει ἀκόμη καὶ στὶς ἐκθέσεις του. 

Βλέπετε ἡ προσπάθεια τῆς οἰκογενείας νὰ κρατήσῃ ζωντανὸ τὸ παιδί της, μὲ ὅλους τοὺς δυνατοὺς τρόπους, σήμερα ἀντιμετωπίζεται ὡς …ἐπικίνδυνη, εἰδικῶς γιὰ ὅλους αὐτοὺς ποὺ θὰ ἀκούσουν τὴν παραπάνω ἱστορία καὶ θὰ προβληματισθοῦν σοβαρά, γιὰ νὰ ξεκινήσουν κι αὐτοί, μὲ τὴν σειρά τους, τὶς ἀμφισβητήσεις, τὶς ἔρευνες καὶ τὶς διαφορετικές, ἐκ τῆς πεπατημένης, ἐπιλογές.Φιλονόη


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:19 pm


ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ«ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ»Να γιατί όλοι οι υποψήφιοι «αριστερής» καταγωγής έγιναν πιο λυγεροί οσφυοκάμπτες από τον Λυγερό στο «Μεταναστευτικό» 


Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τις θέσεις των υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, στην ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. (ΕΔΩ)


Καλλιόπη Σουφλή


Πηγή Δημήτρης Γιαννόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 9:36 pm


Νομός Αττικής - Ειδήσεις και Νέα

Φορείς και κάτοικοι της Δαμάστας για τη «μεγάλη» ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Αττικής - Candia Doc

Φορείς και κάτοικοι της Δαμάστας για τη «μεγάλη» ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Αττικής  Candia Doc

Αναφορικά με την χθεσινή προκήρυξη του έργου της «μεγάλης» διασύνδεσης Κρήτης (Κορακιά) – Αττικής από την θυγατρική του ΑΔΜΗΕ «Ariadne ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 1:30 pm


Άσκηση εκλογικού δικαιώματος της Περιφερειάρχη Αττικής - σεπόλια

Άσκηση εκλογικού δικαιώματος της Περιφερειάρχη Αττικής  σεπόλια

Το εκλογικό της δικαίωμα θα ασκήσει την Κυριακή, 26 Μαΐου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στις 13.00, στο 4ο Γυμνάσιο (εκλογικό Τμήμα 2289) στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 1:11 pm


Σπείρα έκανε ληστείες και κλοπές σε Αργολίδα και Αττική - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σπείρα έκανε ληστείες και κλοπές σε Αργολίδα και Αττική  Πρώτο ΘΕΜΑ

Εννέα Έλληνες, δυο από τους οποίους κρατούνται ήδη στις φυλακές για παρόμοια αδικήματα, απάρτιζαν την σπείρα που κρυβόταν πίσω από μια σειρά ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 12:39 pm


Το «μεγάλο παζάρι» για την Αττική Οδό: Τα σενάρια για τις επεκτάσεις - Insider.gr

Το «μεγάλο παζάρι» για την Αττική Οδό: Τα σενάρια για τις επεκτάσεις  Insider.gr

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται διάφορα ανταλλάγματα όπως η μείωση των διοδίων αλλά και η επέκταση του σιδηροδρόμου μέχρι το Λαύριο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 9:00 am


Μολότοφ, πυροβολισμοί κι εμπρησμοί σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Τα Νέα Οnline

Μολότοφ, πυροβολισμοί κι εμπρησμοί σε Αττική και Θεσσαλονίκη  Τα Νέα Οnline

Εμπρησμοί, επιθέσεις με μολότοφ και πυροβολισμοί συνέθεσαν τη νύχτα το σκηνικό της βίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 8:25 am


Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει με κατεβασμένα χέρια σε Περιφέρειες και μεγάλους δήμους - Τα Νέα Οnline

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει με κατεβασμένα χέρια σε Περιφέρειες και μεγάλους δήμους  Τα Νέα Οnline

Κοιτώντας συνολικά τον χάρτη, διαπιστώνει κανείς πως οι μόνες υποψηφιότητες, από αυτές που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν πιθανότητες να πετύχουν μια καλή ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 8:01 am


Είχε κλέψει ποτά από 25 σούπερ μάρκετ της Αττικής – Συνελλήφθη 46χρονος - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Είχε κλέψει ποτά από 25 σούπερ μάρκετ της Αττικής – Συνελλήφθη 46χρονος  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι πέντε περιπτώσεις κλοπών, που έχουν διαπραχθεί από τις αρχές του έτους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:20 pm


Διαγωνισμός για 750 αστικά λεωφορεία σε Αττική-Θεσσαλονίκη - Athina 9.84 fm

Διαγωνισμός για 750 αστικά λεωφορεία σε Αττική-Θεσσαλονίκη  Athina 9.84 fm

Την προκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων και τη συντήρησή τους για 15 χρόνια απέστειλε στην ΕΕ το υπουργείο Υποδομών ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:58 pm


Έρευνα Palo: Πρώτη σε αρνητική δημοσιότητα στην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου - economico.gr

Έρευνα Palo: Πρώτη σε αρνητική δημοσιότητα στην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου  economico.gr

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο υποψήφιος που προηγείται στη μάχη των social media, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Palo, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:39 pm


Στάθης Γκότσης: Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στο star.gr - www.star.gr

Στάθης Γκότσης: Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στο star.gr  www.star.gr

Ο Στάθης Γκότσης είναι ιστορικός στο υπουργείο Πολιτισμού, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:40 pm


Οι τρεις πυλώνες της Ρ. Δούρου για την επόμενη θητεία στην Περιφέρεια Αττικής - Sofokleousin.gr

Οι τρεις πυλώνες της Ρ. Δούρου για την επόμενη θητεία στην Περιφέρεια Αττικής  Sofokleousin.gr

Το τοπίο πόλης, η ψηφιακή πολιτική και οι περιβαλλοντικές πολιτικές καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελούν τους τρεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:19 pm


Κώστας Τζίβας: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής - www.star.gr

Κώστας Τζίβας: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής  www.star.gr

Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ Κώστας Τζίβας, κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό Δίκτυο Πολιτών ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:18 pm


Χ. Αλεξανδράτος στο TheCaller: Ο δάσκαλος από την Κεφαλονιά που διεκδικεί με όραμα μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - TheCaller

Χ. Αλεξανδράτος στο TheCaller: Ο δάσκαλος από την Κεφαλονιά που διεκδικεί με όραμα μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  TheCaller

Ο Χαράλαμπος Αλεξανδράτος επιμένει να δηλώνει δάσκαλος και όχι -γενικόλογα- εκπαιδευτικός. Από την ευγένεια της φωνής του και τη ροή του λόγου του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:01 pm


Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που λήστευαν ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Αττικής - Newsbomb

Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που λήστευαν ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Αττικής  Newsbomb

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:05 pm


«Τα φιόρδ της Αττικής» -Εντυπωσιακές εικόνες από τα άκρα της χλιδής και της γαλήνης [βίντεο] - iefimerida

«Τα φιόρδ της Αττικής» -Εντυπωσιακές εικόνες από τα άκρα της χλιδής και της γαλήνης [βίντεο]  iefimerida

Κι όμως έχει και η Αττική... φιόρδ. Ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν μοναδικές στιγμές και να χαρούν τις φυσικές ομορφιές της.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:01 pm


Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που είχαν ρημάξει... - Newsit

Αυτοί είναι οι 3 επικίνδυνοι κακοποιοί που είχαν ρημάξει...  Newsit

Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες από τους τρεις επικίνδυνους κακοποιούς που λήστευαν, έκλεβαν και έκαναν απάτες με τη μέθοδο της απασχόλησης, έδωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 4:49 pm


Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων: Τέσσερα σημεία στην Αττική για να την τιμήσετε δεόντως - Newsbeast.gr

Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων: Τέσσερα σημεία στην Αττική για να την τιμήσετε δεόντως  Newsbeast.gr

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων διοργανώνεται από την Europarc, την Ομοσπονδία των Εθνικών Δρυμών.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 3:04 pm


Είχαν ρημάξει στις ληστείες και στις κλοπές Αργολίδα και Αττική - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Είχαν ρημάξει στις ληστείες και στις κλοπές Αργολίδα και Αττική - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται 9 Ρομά, από τους οποίους, δύο βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης για παρόμοια αδικήματα-Σε βάρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 2:47 pm


Στο Ηράκλειο Αττικής η νέα έδρα της Pasal Development - FMVOICE

Στο Ηράκλειο Αττικής η νέα έδρα της Pasal Development  FMVOICE

Σε νέα έδρα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Pasal Development. Υπενθυμίζεται πως αυτό έγινε μετά από απόφαση που ελήφθη από τους μετόχους...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 2:20 pm


ΚΤΕΛ Αττικής: Τα νέα δρομολόγια και οι νέες αφετηρίες - Proti Press

ΚΤΕΛ Αττικής: Τα νέα δρομολόγια και οι νέες αφετηρίες  Proti Press

Tο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Αττικής, υπό τον έλεγχο του ΟΑΣΑ. Τα 39 δρομολόγια τα οποία θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 2:12 pm


Ολοκληρώνεται το Πολιτιστικό Κέντρο Ποντίων στον Δήμο Λαυρεωτικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής... - σεπόλια

Ολοκληρώνεται το Πολιτιστικό Κέντρο Ποντίων στον Δήμο Λαυρεωτικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής...  σεπόλια

Την αποπεράτωση του κτιρίου για τη στέγαση του Πολιτιστικού Κέντρου Ποντίων στον Δήμο Λαυρεωτικής, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 1:11 pm


Ρ. Δούρου: Στην Περιφέρεια Αττικής έγινε σπουδαίο έργο - Epoli.gr

Ρ. Δούρου: Στην Περιφέρεια Αττικής έγινε σπουδαίο έργο  Epoli.gr

«Στην Περιφέρεια Αττικής έγινε σπουδαίο έργο αυτά τα 4 ½ χρόνια και οι πολίτες που το βιώνουν στην καθημερινότητά τους, βλέπουν, γνωρίζουν, συγκρίνουν και ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:02 pm


Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Την προκήρυξη του διαγωνισμού για την υποθαλάσσια ηλεκτρική σύνδεση Κρήτης- Αττικής ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως ο ΑΔΜΗΕ. . Θα αποτελέσει μία από ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:46 am


Χαλάει ο καιρός- Τοπικές καταιγίδες και στην Αττική - Athina 9.84 fm

Χαλάει ο καιρός- Τοπικές καταιγίδες και στην Αττική  Athina 9.84 fm

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται στα βόρεια τμήματα της χώρας μας, από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου με σημαντικά ύψη ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:36 am


Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Αττικής λόγω εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού - Newsbeast.gr

Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Αττικής λόγω εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού  Newsbeast.gr

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:18 am


Εκλογές 2019: Σαράντος Ευσταθόπουλος- «Ιστορική ευκαιρία η εκλογή Πειραιώτη Περιφερειάρχη Αττικής» - Newsbomb

Εκλογές 2019: Σαράντος Ευσταθόπουλος- «Ιστορική ευκαιρία η εκλογή Πειραιώτη Περιφερειάρχη Αττικής»  Newsbomb

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι Μαθηματικός, Εκδότης του μεγαλύτερου ΜΜΕ του Πειραιά www.PiraeusPress.gr και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:07 am


Φωτιά σε ιπτάμενο δελφίνι στο Πέραμα Αττικής - Thestival

Φωτιά σε ιπτάμενο δελφίνι στο Πέραμα Αττικής  Thestival

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευή στα ναυπηγεία του Περάματος, στην Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:05 am


Γιάννης Σγουρός στο TheCaller: Χάσαμε μία 5ετία στην Περιφέρεια Αττικής- Το πρόγραμμά μας ανακτά το χαμένο έδαφος - TheCaller

Γιάννης Σγουρός στο TheCaller: Χάσαμε μία 5ετία στην Περιφέρεια Αττικής- Το πρόγραμμά μας ανακτά το χαμένο έδαφος  TheCaller

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές στο στούντιο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:44 am


Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα Αττικής - Thestival

Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα Αττικής  Thestival

Μάχη για τη ζωή της δίνει στην Εντατική η 18χρονη Δέσποινα, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα Αττικής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:30 am


Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών με δράση σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια - Ευβοϊκή Γνώμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών με δράση σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια  Ευβοϊκή Γνώμη

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, μετά από πολύμηνη έρευνα, εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές, σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:09 am


Πατούλης στον ΑΝΤ1: Αναγκαία η θωράκιση της Αττικής για να αποτραπούν νέες τραγωδίες - ΒΙΝΤΕΟ - www.enikos.gr

Πατούλης στον ΑΝΤ1: Αναγκαία η θωράκιση της Αττικής για να αποτραπούν νέες τραγωδίες - ΒΙΝΤΕΟ  www.enikos.gr

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την Πολιτική Προστασία, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:27 pm


Περιφέρεια Αττικής: Παροχή σύγχρονου εξοπλισμού στα μουσικά σχολεία - Η Αυγή

Περιφέρεια Αττικής: Παροχή σύγχρονου εξοπλισμού στα μουσικά σχολεία  Η Αυγή

Καλύπτονται οι ανάγκες σε εξοπλισμό των 4 παλαιότερων Μουσικών Σχολείων της Αττικής (Παλλήνης, Ιλίου, Πειραιά, Αλίμου) αλλά και του νεότερου Μουσικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:40 pm


Άνετη νίκη της ΝΔ σε Ευρωκάλπη, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθήνας δείχνουν τα στοιχήματα - CNN Greece

Άνετη νίκη της ΝΔ σε Ευρωκάλπη, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθήνας δείχνουν τα στοιχήματα  CNN Greece

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές τα στοιχήματα για το κόμμα που θα επικρατήσει στην Ευρωκάλπη , αλλά και για τα πρόσωπα που θα επικρατήσουν σε Δήμους ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:55 pm


Υπουργός Παιδείας: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να γίνει Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμέν... - Φοιτητικά Νέα

Υπουργός Παιδείας: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να γίνει Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμέν...  Φοιτητικά Νέα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Υπουργός Παιδείας: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να γίνει Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:22 pm


Πώς θα φέρουμε άμεση ανάπτυξη στην Περιφέρεια Αττικής - Capital.gr

Πώς θα φέρουμε άμεση ανάπτυξη στην Περιφέρεια Αττικής  Capital.gr

Τις συνέπειες της σκληρής οικονομικής κρίσης τις βιώνουμε όλοι μας και όχι μόνον μέσα από τον περιορισμό των πόρων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:03 am


ΚΤΕΛ Αττικής: Τα νέα δρομολόγια και οι νέες αφετηρίες (λίστα) - aftodioikisi.gr

ΚΤΕΛ Αττικής: Τα νέα δρομολόγια και οι νέες αφετηρίες (λίστα)  aftodioikisi.gr

Πριν από λίγες μέρες το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Αττικής, υπό τον έλεγχο του ΟΑΣΑ. Όπως ορίζουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 8:50 pm


Πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής οργίαζε στην λαθρεμπορία και τη νοθεία - thepressroom.gr

Πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής οργίαζε στην λαθρεμπορία και τη νοθεία  thepressroom.gr

Μία σημαντική υπόθεση λαθρεμπορίας και νοθείας καυσίμων έφερε στο φως το Δ΄ Τελωνείο Πειραιά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 6:40 pm


Αττική και πολιτισμός: πολλοί εμπλέκονται, κανείς δεν έχει την τελική ευθύνη… - altsantiri.gr

Αττική και πολιτισμός: πολλοί εμπλέκονται, κανείς δεν έχει την τελική ευθύνη…  altsantiri.gr

Θα «κομίζαμε γλαύκα» στην Αθήνα εάν αναφερόμαστε για το πόσο σημαντικό είναι το πολιτιστικό απόθεμα της Αττικής. Η Αττική αποτελεί σίγουρα μία από τις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 1:47 pm


Σκληρή μάχη σε 3 δήμους της Αττικής - In.gr

Σκληρή μάχη σε 3 δήμους της Αττικής  In.gr

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη σε αρκετούς δήμους της Αττικής το βράδυ της Κυριακής. Για παράδειγμα, στην Αγία Παρασκευή προμηνύεται οριακή μάχη ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:41 pm


Αναστάτωση από άλογο στην Αττική οδό - Athens Voice Online

Αναστάτωση από άλογο στην Αττική οδό  Athens Voice Online

Ένα άλογο ήταν η αιτία που αναστατώθηκαν οι αρχές το πρωί καθώς το ζώο «εισέβαλε» στην Αττική οδό.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:19 am


Εκλογές 2019: Το debate του Εθνους με τους 4 υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής - Ethnos

Εκλογές 2019: Το debate του Εθνους με τους 4 υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής  Ethnos

Οι τέσσερις υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής απαντούν στα ερωτήµατα και µιλούν για τα σχέδιά τους και την εκλογική αναµέτρηση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:56 pm


Έναρξη συλλογής σε Δυτική Αττική και νησιά - Το Παρόν

Έναρξη συλλογής σε Δυτική Αττική και νησιά  Το Παρόν

Ξεκινάει την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στη Δυτική Αττική (Βίλια και Ερυθρές) και σε νησιά της Αττικής (Αγκίστρι, Πόρος, Σπέτσες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 3:05 pm


Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών με πάνω από 100 'χτυπήματα' σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών με πάνω από 100 'χτυπήματα' σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν δύο Ρομά μέλη της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης, άλλοι τέσσερις συνεργοί τους-

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:50 pm


ΔΑΚΕ ΔΕ: Για τις εκλογές στην Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής - AlfaVita

ΔΑΚΕ ΔΕ: Για τις εκλογές στην Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής  AlfaVita

Προεκλογικό βίντεο της ΔΑΚΕ για τις εκλογές στην Ε' ΕΛΜΕ Αν. Αττικής. H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, υποσχέθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:24 pm


Κτηματολόγιο: Νέα φάση υποβολής δηλώσεων για περιοχές της Περιφέρειας Αττικής - iefimerida

Κτηματολόγιο: Νέα φάση υποβολής δηλώσεων για περιοχές της Περιφέρειας Αττικής  iefimerida

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και της Περιφερειακής Ενοητας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:16 am


Ο 17χρονος δύτης που καθαρίζει τον βυθό στις παραλίες της Αττικής (vid) - gazzetta.gr

Ο 17χρονος δύτης που καθαρίζει τον βυθό στις παραλίες της Αττικής (vid)  gazzetta.gr

Πρόσωπα - Ο Οδυσσέας Λάμπρου και οι φίλοι του θυσιάζουν τον ελεύθερο χρόνο του για να καθαρίζουν από κάθε λογής σκουπίδια τις ελληνικές θάλασσες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:49 am


Ο Παναγιώτης Καλδής αναδείχθηκε νέος Πρύτανης του Παν.Δυτικής Αττικής - AlfaVita

Ο Παναγιώτης Καλδής αναδείχθηκε νέος Πρύτανης του Παν.Δυτικής Αττικής  AlfaVita

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας στις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη του νεοϊδρυθέντος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:14 pm


Δέκα προτάσεις για την Αττική από την Μαριάνα Τσίχλη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Δέκα προτάσεις για την Αττική από την Μαριάνα Τσίχλη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τους στόχους για «μία Αττική των Ανθρώπων της» παρουσιάζει η υποψήφια περιφερειάρχης Μαριάνα Τσίχλη, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική» ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 7:09 pm


Ρένα Δούρου: Μαζί, Περιφέρεια Αττικής, Παραγωγοί και Πωλητές Λαϊκών Αγορών κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη - Η Αυγή

Ρένα Δούρου: Μαζί, Περιφέρεια Αττικής, Παραγωγοί και Πωλητές Λαϊκών Αγορών κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη  Η Αυγή

Γι' αυτό και ο στόχος μας είναι ισχυρές Λαϊκές, στο πλευρό των πολιτών, στο πλευρό των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Και δεν πρόκειται για κάποιο αόριστο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 1:44 pm


Γιατί με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική; - TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Γιατί με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική;  TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Γιατί χρειάζεται να δυναμώσει και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η αταλάντευτη φωνή όσων αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:31 am


Γιώργος Πατούλης: Η Αττική πλέον χρειάζεται πράξεις κι όχι λόγια - In.gr

Γιώργος Πατούλης: Η Αττική πλέον χρειάζεται πράξεις κι όχι λόγια  In.gr

Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας χρειάζεται μία γενναία επανεκκίνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:30 pm


Γαλάζιες σημαίες 2019: Οι 21 πιο καθαρές παραλίες τις Αττικής κατάλληλες για κολύμπι - Ειδήσεις Τώρα | Dika... - Dikaiologitika News

Γαλάζιες σημαίες 2019: Οι 21 πιο καθαρές παραλίες τις Αττικής κατάλληλες για κολύμπι - Ειδήσεις Τώρα | Dika...  Dikaiologitika News

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις βραβεύσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:13 pm


Δημοτικές εκλογές 2019: Οι σίγουροι και τα ντέρμπι της κάλπης στην Αττική - Ethnos

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι σίγουροι και τα ντέρμπι της κάλπης στην Αττική  Ethnos

Πώς διαµορφώνεται το σκηνικό µάχης στην περιφέρεια, στους δήµους της Αθήνας και του Πειραιά - Ποιοι είναι φαβορί από την πρώτη Κυριακή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 2:16 pm


Η Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την Ανυπότακτη Αττική, στο TPP (video) - ThePressProject

Η Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την Ανυπότακτη Αττική, στο TPP (video)  ThePressProject

Ο Θάνος Καμήλαλης και ο Κωνσταντίνος Πουλής υποδέχονται στο στούντιο του TPP τη Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια περιφερειάρχη με την Ανυπότακτη Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:33 pm


Μείωση των διοδίων συζητά ο Σπίρτζης με Αττική Οδό - Euro2day

Μείωση των διοδίων συζητά ο Σπίρτζης με Αττική Οδό  Euro2day

Τα περιθώρια για μείωση του ύψους των διοδίων της Αττικής Οδού φαίνεται πως αναζητούν στο υπουργείο Υποδομών η ηγεσία του οποίου είχε προ ημερών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 8:08 am


Η μάχη της Αττικής κρίνει τις εντυπώσεις - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η μάχη της Αττικής κρίνει τις εντυπώσεις - Ειδήσεις - νέα  Το Βήμα Online

Το πολιτικό αποτύπωμα που άφησαν οι τραγωδίες στο Μάτι και στη Μάνδρα αλλά και η γενικότερη πολιτική σύγκρουση αναμένεται να καθορίσουν τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 5:00 am


Δημοσκόπηση -Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Πατούλης -Τι γίνεται με τη δεύτερη θέση - aftodioikisi.gr

Δημοσκόπηση -Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Πατούλης -Τι γίνεται με τη δεύτερη θέση  aftodioikisi.gr

Σταθερά πρώτος παραμένει ο Γιώργος Πατούλης σε νέα δημοσκόπηση εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου για την Περιφέρεια Αττικής. Ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:00 pm


Γκάλοπ Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Γιώργος Πατούλης - https://www.parapolitika.gr

Γκάλοπ Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Γιώργος Πατούλης  https://www.parapolitika.gr

Το 51,7% εκτιµά ότι νικητής θα είναι ο κ. Πατούλης, έναντι 12,7% που πιστεύει ότι θα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:32 am


Αλαλούμ με τη διασύνδεση Αττικής - Κρήτης | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αλαλούμ με τη διασύνδεση Αττικής - Κρήτης | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Μέσω ενός θολού ρυθμιστικού πλαισίου με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες, προχωράει η εμβληματική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική. Χθες, ο ΑΔΜΗΕ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:32 pm


Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΕΕΤΑΑ - Η Αυγή

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΕΕΤΑΑ  Η Αυγή

Το μνημόνιο συνεργασίας αφορά την απλούστευση και προτυποποίηση των διαδικασιών λειτουργίας της Περιφέρειας. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 5:58 pm


Προβλήματα στους δρόμους της Αττικής λόγω της βροχόπτωσης - Τα Νέα Οnline

Προβλήματα στους δρόμους της Αττικής λόγω της βροχόπτωσης  Τα Νέα Οnline

Πολλά προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου προκάλεσε το μπουρίνι που έπληξε πολλές περιοχές της Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 4:57 pm


Ο καιρός τρελάθηκε: Βροχή και… χαλάζι στην Αττική – Απίστευτα βίντεο - News.in.gr

Ο καιρός τρελάθηκε: Βροχή και… χαλάζι στην Αττική – Απίστευτα βίντεο  News.in.gr

Ξαφνικά, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο ουρανός σκοτείνιασε στην Αττική, ενώ έριξε δυνατή βροχή και χαλάζι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις που ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 3:35 pm


Πατούλης: H κα Δούρου είναι έκθετη στα μάτια των πολιτών της Αττικής - https://www.parapolitika.gr

Πατούλης: H κα Δούρου είναι έκθετη στα μάτια των πολιτών της Αττικής  https://www.parapolitika.gr

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ανθυποψηφιά του για την Περιφέρεια Αττικής κα. Ρένα Δούρου εξέδωσε ο Γίωργος Πατούλης, με αφορμή το χθεσινό ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:20 pm


Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε όλη την Αττική - Athens Voice Online

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε όλη την Αττική  Athens Voice Online

Ο Χρήστος Σκουλίδας, Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, μας εξηγεί το πενταετές πλάνο της εταιρείας και τη συνεργασία της με τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:59 am


Καθυστερήσεις στο Ελληνικό -Η Περιφέρεια Αττικής βάζει νέο μπλόκο για ένα μήνα - iefimerida

Καθυστερήσεις στο Ελληνικό -Η Περιφέρεια Αττικής βάζει νέο μπλόκο για ένα μήνα  iefimerida

Στο βάλτο της ατελείωτης γραφειοκρατίας της ελληνικής δημόσιας διοίκησης παραμένει καθηλωμένο το μεγάλο έργο της αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 9:27 am


Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους δρόμους της Αττικής (χάρτης) - Η Καθημερινή

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους δρόμους της Αττικής (χάρτης)  Η Καθημερινή

Πολύ αυξημένη είναι από το πρωί, η κίνηση, σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 8:56 am


Τουρκική φρεγάτα έκοβε... βόλτες κοντά στις ακτές της Αττικής - Real.gr

Τουρκική φρεγάτα έκοβε... βόλτες κοντά στις ακτές της Αττικής  Real.gr

Τουρκική φρεγάτα έκοβε... βόλτες κοντά στις ακτές της Αττικής - Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα. Μία τουρκική φρεγάτα 'έκοβε' βόλτες ανάμεσα στην Τζιά ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:55 pm


Περιφέρεια Αττικής: Δώρο εκατομμυρίων ευρώ στην Εκκλησία - Το Βήμα Online

Περιφέρεια Αττικής: Δώρο εκατομμυρίων ευρώ στην Εκκλησία  Το Βήμα Online

Περισσότερα από 117 εκατ. ευρώ έχει δώσει επιχορήγηση η Ρένα Δούρου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 4:58 pm


Πυρόπληκτοι της Αττικής έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος: Αποκατάσταση τώρα! - HuffPost Greece

Πυρόπληκτοι της Αττικής έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος: Αποκατάσταση τώρα!  HuffPost Greece

Με πλακάτ και ντουντούκα οι πυρόπληκτοι 10 μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:24 pm


117 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στην Εκκλησία - Athens Voice Online

117 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στην Εκκλησία  Athens Voice Online

Έχουν δοθεί συνολικά περίπου 117 εκατομμύρια ευρώ σε αιτήματα μητροπόλεων, ενοριών και σωματείων - οργανισμών που στηρίζονται από την Εκκλησία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:10 pm


Ντέρμπι η εκλογή πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, του Απόστολου Λακασά - Η Καθημερινή

Ντέρμπι η εκλογή πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, του Απόστολου Λακασά  Η Καθημερινή

Σε ντέρμπι αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή πρύτανη, του πρώτου στην ιστορία του ιδρύματος, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:30 am


Φανή Καλογήρου: Ο Πατούλης έχει τη δύναμη να κάνει έργο στην Αττική - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φανή Καλογήρου: Ο Πατούλης έχει τη δύναμη να κάνει έργο στην Αττική  Πρώτο ΘΕΜΑ

Έχω μεγαλώσει με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά και για την ευρύτερη περιφέρεια που ζούμεχρειαζόμαστε «ένσημα», αλλά και εμπειρία αναφέρει στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:00 am


Γκάλοπ: Ποιον προτιμάτε για Περιφερειάρχη της Αττικής; - Athens Voice Online

Γκάλοπ: Ποιον προτιμάτε για Περιφερειάρχη της Αττικής;  Athens Voice Online

Διεκδικούν την Περιφέρεια της Αττικής και είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, που είναι μια από τις τρεις κρίσιμες πολιτικές αναμετρήσεις της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 6:36 pm


Η Περιφέρεια Αττικής αποκτά στο Νότο, τη δική της Ριβιέρα! - Capital.gr

Η Περιφέρεια Αττικής αποκτά στο Νότο, τη δική της Ριβιέρα!  Capital.gr

Του Θοδωρή Γιάνναρου. Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα του μεγάλου λάθους των πολιτών της Αττικής, που προσέφεραν ελαφρά τη καρδία, τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Οι 29 πιο καθαρές παραλίες της Αττικής για το 2019 - https://www.parapolitika.gr

Οι 29 πιο καθαρές παραλίες της Αττικής για το 2019  https://www.parapolitika.gr

Δείτε ποιες παραλίες πήραν για φέτος «Γαλάζιες σημαίες»

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Νέα εποχή για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - NEWS 24/7

Νέα εποχή για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  NEWS 24/7

Οι τρεις υποψήφιοι, Μαρία Βενετίκου, Παναγιώτης Καλδής και Ιωάννης Τσάκνης, που διεκδικούν τον πρυτανικό θώκο, μιλούν στο πλαίσιο διεξαγωγής των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Η «μάχη» για την πρυτανεία σε Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δυτικής Αττικής - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η «μάχη» για την πρυτανεία σε Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δυτικής Αττικής  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι κάλπες στο ΕΚΠΑ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Ρ. Δούρου: Ανησυχώ γιατί οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν ακούσει τον προγραμματικό λόγο των συνυποψηφίων μου - Η Αυγή

Ρ. Δούρου: Ανησυχώ γιατί οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν ακούσει τον προγραμματικό λόγο των συνυποψηφίων μου  Η Αυγή

"Πρέπει να κερδίσει η πραγματικότητα και θα κερδίσει η πραγματικότητα, αλλά σας λέω ότι αυτό που κάνει η Νέα Δημοκρατία και ακολουθεί ασθμαίνοντας η κ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής: Οικονοµικά αποτελέσµατα 2017-2018 - Capital.gr

Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής: Οικονοµικά αποτελέσµατα 2017-2018  Capital.gr

Η Εταιρεία Διανοµής Αερίου Αττικής σε ανοδική πορεία. Με εντυπωσιακά αποτελέσματα έκλεισε το οικονοµικό έτος 2018 για την Εταιρεία Διανοµής Αερίου Αττικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Συγκεντρώσεις του υπ. περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ανά την Αττική - Capital.gr

Συγκεντρώσεις του υπ. περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ανά την Αττική  Capital.gr

Τους βασικούς άξονες τους προγράμματος του, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής προσδιόρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Δύο + τέσσερις προτεραιότητες για το περιβάλλον της Αττικής - Η Αυγή

Δύο + τέσσερις προτεραιότητες για το περιβάλλον της Αττικής  Η Αυγή

Άρθρο της Ρένας Δούρου - Για την παράταξη της "Δύναμης Ζωής", η υπόθεση του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής δεν είναι προεκλογικό επιχείρημα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 1:00 pm


Διαδραστικά συστήματα εκπαίδευσης σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Αττικής - Sofokleousin.gr

Διαδραστικά συστήματα εκπαίδευσης σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Αττικής  Sofokleousin.gr

Την προμήθεια 2.000 διαδραστικών συστημάτων εκπαίδευσης σε δημοτικά σχολεία της Αττικής, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση εξ ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


«Τελειωμένοι» οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πειραιά – Προβλέπεται μεγάλο «Βατερλώ» - In.gr

«Τελειωμένοι» οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πειραιά – Προβλέπεται μεγάλο «Βατερλώ»  In.gr

Κάθε κάλπη και ένας… καημός προοιωνίζεται για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, σύμφωνα με όσα δείχνουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Νέα μέθοδος συλλογής και επεξεργασίας αποβλήτων σε δήμους της Αττικής - Sofokleousin.gr

Νέα μέθοδος συλλογής και επεξεργασίας αποβλήτων σε δήμους της Αττικής  Sofokleousin.gr

Εναλλακτικές λύσεις για την συγκέντρωση των σκουπιδιών και για την ανακύκλωση τους υιοθετούν έξι δήμοι της Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 12:48 pm


Ασκητάριο Ραφήνας: Το προϊστορικό Άγιο Όρος της Αττικής με την υπέροχη θέα - Viral | News 24/7 - NEWS 24/7

Ασκητάριο Ραφήνας: Το προϊστορικό Άγιο Όρος της Αττικής με την υπέροχη θέα - Viral | News 24/7  NEWS 24/7

Σήμερα το προϊστορικό Ασκητάριο Ραφήνας βρίσκεται καλά κρυμμένο δίπλα σε μια από της πιο πολυσύχναστες και όμορφες παραλίες της περιοχής. Την παραλία ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Η νέα Περιφέρεια Αττικής, σύμμαχος και συνοδοιπόρος των πολιτών - Capital.gr

Η νέα Περιφέρεια Αττικής, σύμμαχος και συνοδοιπόρος των πολιτών  Capital.gr

Τα τραγικά γεγονότα στη Μάνδρα και το Μάτι, η θαλάσσια ρύπανση στη Σαλαμίνα είναι πρόσφατα γεγονότα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ολιγωρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Ανάβει πράσινο φως στον διαγωνισμό για τη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Ανάβει πράσινο φως στον διαγωνισμό για τη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει ο δρόμος για την προκήρυξη της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτη - Αττική από την «Αριάδνη», θυγατρική του ΑΔΜΗΕ ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Γιάννης Σγουρός: Η Αττική δεν χρειάζεται άλλους μαθητευόμενους μάγους - tech.in.gr

Γιάννης Σγουρός: Η Αττική δεν χρειάζεται άλλους μαθητευόμενους μάγους  tech.in.gr

Η τελευταία 5ετία καθιστά στους πολίτες της Αττικής με τον πλέον επιτακτικό τρόπο την αναγκαιότητα για μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό, απαλλαγμένο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Αλλάζει όψη η Αττική - Κοινωνία - NEWS 24/7

Αλλάζει όψη η Αττική - Κοινωνία  NEWS 24/7

Σε τροχιά υλοποίησης έχουν εισέλθει σοβαρά έργα που αλλάζουν την όψη της Αττικής, βάζουν τις βάσεις κρίσιμων υποδομών που λείπουν από την Περιφέρεια, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Πατούλης: 19 μεγάλα έργα και 100.000 θέσεις εργασίας στην Αττική - Εκλογές | News 24/7 - NEWS 24/7

Πατούλης: 19 μεγάλα έργα και 100.000 θέσεις εργασίας στην Αττική - Εκλογές | News 24/7  NEWS 24/7

Παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική». Τι είπε ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια Αττικής: Προμήθεια 2.000 διαδραστικών συστημάτων σε Δημοτικά της Αττικής - Η Αυγή

Περιφέρεια Αττικής: Προμήθεια 2.000 διαδραστικών συστημάτων σε Δημοτικά της Αττικής  Η Αυγή

Τα διαδραστικά συστήματα εκπαίδευσης από εργαλείο για κάποιους, γίνεται εργαλείο για όλους τους δασκάλους και τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Στο σημείο μηδέν οι επεκτάσεις της Αττικής Οδού - Capital.gr

Στο σημείο μηδέν οι επεκτάσεις της Αττικής Οδού  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Παρά τις συνεχείς εξαγγελίες για τη δημοπράτηση των επεκτάσεων της Αττικής Οδού, το έργο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πρώιμο στάδιο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


ΠΔΕ Αττικής: Ηλεκτρονική Κράτηση Ραντεβού ΕΕΠ και ΕΒΠ για αιτήσεις - AlfaVita

ΠΔΕ Αττικής: Ηλεκτρονική Κράτηση Ραντεβού ΕΕΠ και ΕΒΠ για αιτήσεις  AlfaVita

Η ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει, με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο, τους υποψήφιους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στη διαδικασία ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


O νοτιότερος φάρος της Αττικής - In.gr

O νοτιότερος φάρος της Αττικής  In.gr

Στο Λαύριο, στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, λειτουργεί από το 1892 ο φάρος με την ονομασία Βρυσάκι.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής κινείται Δυτικά με συγκεκριμένο πρόγραμμα - Capital.gr

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής κινείται Δυτικά με συγκεκριμένο πρόγραμμα  Capital.gr

Τους βασικούς στρατηγικούς άξονες των παρεμβάσεων που θα γίνουν με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αττικής παρουσίασε ο υποψήφιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Φυσικό αέριο: Το δίκτυο επεκτείνεται σε νέες περιοχές της Αττικής - iefimerida

Φυσικό αέριο: Το δίκτυο επεκτείνεται σε νέες περιοχές της Αττικής  iefimerida

Σε νέες περιοχές της Αττικής επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου, μέσω μιας επένδυσης ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που στοχεύει στη βελτίωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 2:29 pm


Αιματηρός ο Απρίλιος στους δρόμους της Αττικής - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Αιματηρός ο Απρίλιος στους δρόμους της Αττικής - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Τον Απρίλιο σημειώθηκαν 471 τροχαία ατυχήματα με 575 παθόντες, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 14 άνθρωποι. Πάνω από 18.000 παραβάσεις διαπιστώθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Το debate Αττικής στo «Ρουά Ματ» του ΣΚΑΪ:Φυσικές καταστροφές και σκουπίδια - SKAI

Το debate Αττικής στo «Ρουά Ματ» του ΣΚΑΪ:Φυσικές καταστροφές και σκουπίδια  SKAI

Στο στούντιο της εκπομπής, καλεσμένοι βρέθηκαν οι βασικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής, Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης, Γιάννης Σγουρός και ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Αξιοποίηση 13 οικοπέδων-φιλέτων δίπλα στην Αττική Οδό | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αξιοποίηση 13 οικοπέδων-φιλέτων δίπλα στην Αττική Οδό | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Τον δρόμο της διάθεσης σε ιδιώτη –είτε μέσω μίσθωσης ή μέσω πώλησης– παίρνει ένα από τα «φιλέτα» που έμειναν στο Δημόσιο κοντά σε κόμβους της Αττικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι: