Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

στ' ανεπίδοτα γράμματα το υστερόγραφο... (3 βίντεο)
 Χαμένος στις σκέψεις και στον χρόνο, απόμεινες να συλλαβίζεις έννοιες και σιωπές...

Δεν φταίνε οι αποστάσεις... ένα "εγώ" δρόμος μέχρι την αγάπη... κι η σιωπή να σε σπάει...

Στις πράξεις και στα πρόσωπα γραμμένη η αλήθεια κι ας έσπασες όλους τους καθρέπτες, για να μην σε βλέπεις... για να μην καθρεπτίζεσαι σ' αυτούς...

Έκανες το "λάθος" να αισθανθείς... κι έτρεξες γρήγορα να βρεις παρηγοριά στην"αδιαφορία"... και την σερβίρισες με απουσία...

Κι έμαθες να συλλαβίζεις έννοιες και σιωπές... έμαθες στην άρνηση του "ναι"... έμαθες στον εκκωφαντικό θόρυβο της σιωπής... της παύσης... εκεί λίγο πριν βάλεις την τελεία.. λίγο πριν αδειάσεις... τότε που δεν υπάρχουν ούτε δάκρυα....

Και σου 'μειναν μόνο οι σφυγμοί και οι ανάσες για να λες πως... υπάρχεις...

Στ' ανεπίδοτα γράμματα, το υστερόγραφο... "μην ξεχάσω να θυμηθώ, να... ξεχάσω"...


 

Καληνύχτα


 Καλλιόπη

τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...
Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 2:22 am


ΠΡΟΒΛΕΨΗ – ΣΟΚ: «Ο Τραμπ θα παραιτηθεί πριν από…»


Ο συγγραφέας των απομνημονευμάτων του Ντόναλντ Τραμπ, που εκδόθηκαν το 1987 με τίτλο «The Art of the Deal» (Η τέχνη της συμφωνίας), πιστεύει πως ο δισεκατομμυριούχος θα παραιτηθεί από την προεδρία των ΗΠΑ…


πριν από το τέλος της θητείας του το 2021, ακόμη και πριν από το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο συγγραφέας Τόνι Σουάρτζ έγραψε στο Twitter πως ο «Τραμπ θα παραιτηθεί» προτού οι ερευνητές της ρωσικής υπόθεσης «δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή».

«Η περικύκλωση προχωρεί με απίστευτη ταχύτητα», συνέχισε ο Σουάρτζ, το έργο του οποίου συνέβαλε πολύ στη σφυρηλάτηση της φήμης του οξυδερκούς επιχειρηματία που έχει ο νυν πρόεδρος. «Ο Τραμπ θα παραιτηθεί και θα δηλώσει πως νίκησε πριν ο Μιούλερ και το Κογκρέσο δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή».

Ο Σουάρτζ αναφέρεται στην ομοσπονδιακή έρευνα που διεξάγεται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ και στις έρευνες που διεξάγονται από δύο κοινοβουλευτικές επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου για την ανάμιξη της Ρωσίας στην εκλογική διαδικασία το 2016, σχετικά με υποψίες για συνέργεια στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ανάμεσα σε συνεργάτες του Τραμπ και ρώσους υπευθύνους καθώς και με υποψίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης εκ μέρους του ρεπουμπλικανού προέδρου.

Σε μια δεύτερη καταχώρισή του στο Twitter, ο Σουάρτζ ανέφερε πως «η προεδρία Τραμπ έχει στην πραγματικότητα τελειώσει», προσθέτοντας πως θα εκπλαγεί «αν επιβιώσει (σ.σ.: στην προεδρία) μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Στη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου, το οποίο είχε εμπορική επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε, ο Σουάρτζ πέρασε 18 μήνες με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Το βιβλίο παρέμεινε 48 εβδομάδες στην κορυφή του καταλόγου των μπεστ-σέλερ που δημοσιεύουν οι New York Times και πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Ο συγγραφέας είχε κάνει γνωστή την αποστροφή του για τον δισεκατομμυριούχο πέρυσι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, λέγοντας πως με τον βιβλίο του έβαλε «κραγιόν σ” ένα γουρούνι».

«Αισθάνομαι βαθιές τύψεις επειδή συνέβαλα στο να παρουσιαστεί ο Τραμπ μ” έναν τρόπο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή σ” αυτόν και τον εμφάνισε πολύ πιο ενδιαφέροντα απ” ό,τι είναι», είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2016.

ΠΗΓΗ: nooz.gr
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 2:06 am


Ελληνικός Χρυσός προς Π. Καμμένο: Ζητήστε δημόσια συγνώμη ή προχωράμε σε μήνυση 
Δημόσια συγνώμη το αργότερο έως τη Δευτέρα για τις δηλώσεις του ότι η επένδυση στη Χαλκιδική είναι “απάτη” και “ξέπλυμα χρήματος”, διαφορετικά τον περιμένει μήνυση με απαίτηση αποζημίωση, είναι το μήνυμα του εξωδίκου που παρέλαβε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος από την Ελληνικός Χρυσός.
Αμφότερες οι πλευρές, παίζουν στην πλάτη ενός λαού... η κάθε μια, για τα δικά της συμφέροντα...
Μπαλάκι ο λαός και οι εργαζόμενοι...

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!


Καλλιόπη Σουφλή


http://www.liberal.gr/articleimg/625_CD3848D8-850A-7400-9A75-E8EB4363D1C5.jpeg

 

Του Γιώργου Φιντικάκη


Δημόσια συγνώμη το αργότερο έως τη Δευτέρα για τις δηλώσεις του ότι η επένδυση στη Χαλκιδική είναι “απάτη” και “ξέπλυμα χρήματος”, διαφορετικά τον περιμένει μήνυση με απαίτηση αποζημίωση, είναι το μήνυμα του εξωδίκου που παρέλαβε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος από την Ελληνικός Χρυσός.Στην πραγματικότητα ζούμε το πρωτάκουστο, ένας ξένος επενδυτής να ζητά από υπουργό ευρωπαϊκής χώρας "να πάρει πίσω άρον-άρον" τα όσα είπε σε βάρος του, δείγμα του αναβρασμού που επικρατεί στους κόλπους των μετόχων της καναδικής εταιρείας για τον χωρίς προηγούμενο πόλεμο της κυβέρνησης προς την Eldorado Gold, με στόχο να ακυρωθεί οριστικά μια επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

“Επειδή οι ανωτέρω δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως παραπλανητικές και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την εταιρεία, και επειδή οι ανωτέρω δηλώσεις σας αναπαραχήθησαν από όλα τα ΜΜΕ, ζητούμε να προβείτε στην άμεση ανάκλησή τους, το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας (σ.σ.: το εξώδικο εστάλη την Πέμπτη), με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα”, αναφέρει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το εξώδικο της Eldorado προς τον κ. Καμμένο.

Στην ίδια σκληρή γλώσσα, η εταιρεία ζητά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να παραλείψει στο μέλλον την επανάληψη παρόμοιων δηλώσεων, διαφορετικά δηλώνει ότι επιφυλάσσεται ρητά να ασκήσει σε βάρος του κάθε νόμιμο δικαίωμα της ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων της χώρας.

Επειδή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να προβεί σε “δημόσια συγνώμη” προς την Ελληνικός Χρυσός, θα πρέπει η μήνυση του εναντίον του να θεωρείται δεδομένη. Τώρα αν οι δικηγόροι της εταιρείας, θα απαιτήσουν και την καταβολή χρηματικού ποσού ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, αυτό μένει να φανεί, σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό. 


Ζητώντας άλλωστε η εταιρεία στο εξώδικο εναντίον του κ. Καμμένου, την άρση της προσβολής που τελέσθηκε με την συμπεριφορά του, και την μην επανάληψή της στο μέλλον, κάνει λόγο και "για την αποκατάσταση τυχόν περιουσιακής ζημιάς και χρηματικής ικανοποίησης για κάθε ηθική βλάβη που έχει υποστεί".

Σε λιγότερο σκληρή γλώσσα είναι τα δύο άλλα εξώδικα της Ελληνικός Χρυσός, που επίσης επιδόθηκαν χθες, προς τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Στην περίπτωση του Φάμελλου το εξώδικο αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι η εταιρεία δεν τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ότι αρνείται να κατασκευάσει την μεταλλουργία χρυσού, και επομένως η επένδυση δεν έχει το παραμικρό όφελος για το Δημόσιο συμφέρον. Αφού πρώτα παραθέτει αποφάσεις που αποδομούν την επιχειρηματολογία του υπουργού, η εταιρεία επικαλείται τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέροντας ότι συνιστούν παραβίαση της συμβατικής υποχρέωσης του Δημοσίου για καλόπιστη συνεργασία, σύμπραξη και συμβατική πίστη. Τον καλεί επομένως, και αυτόν, να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, και ταυτόχρονα να προβεί “σε όλες τις νόμιμες ενέργειες αρμοδιότητας του, προκειμένου το Δημόσιο να εκπληρώσει άμεσα τις συμβατικές και νόμιμες υποχρεώσεις του έναντι της εταιρείας”. 


 Διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων της, σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβαση και το νόμο.


Στην περίπτωση του κ. Σταθάκη, το εξώδικο αφορά πρόσφατη ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την οποία το ΥΠΕΝ ναι μεν σχεδιάζει να εκδώσει σύντομα την άδεια λειτουργίας για το έργο στην Ολυμπιάδα, ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει το ίδιο και για τις Σκουριές, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Διαιτησίας, όπου και το υπουργείο έχει δηλώσει ότι θα προσφύγει. Στο εξώδικο, η εταιρεία κατηγορεί το Δημόσιο για συνεχιζόμενη παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά που κωλύει την πρόοδο του έργου στις Σκουριές, και το συνολικό επενδυτικό σχέδιο για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, προκαλώντας της μεγάλη ζημιά. 


Καλεί λοιπόν τον υπουργό να προχωρήσει άμεσα στην εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων του Δημοσίου, χορηγώντας άμεσα κάθε εκκρεμούσα άδεια ή παράταση και για το υποέργο των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων των Σκουριών. 


Διαφορετικά, προειδοποιεί ότι θα προβεί και σε αυτή την περίπτωση σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να προστατεύσει τα δικαιώματά της  σύμφωνα με ισχύουσα σύμβαση και το νόμο.

Ανεξάρτητα από τη δικαστική συνέχεια που θα έχει το κακόγουστο αυτό σίριαλ με την επένδυση στην Χαλκιδική, τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο, οι Καναδοί να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα, κάνοντας πριν μια συνέντευξη Τύπου όπου θα καταγγέλλουν το αντιεπενδυτικό κλίμα στην χώρα, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για την διεθνή της εικόνα. 


Δεν αποκλείεται επίσης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, να είναι οι Καναδοί που θα προσφύγουν στην Διαιτησία κατά του Ελληνικού Δημοσίου, καλώντας το να προχωρήσει άμεσα στην εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων. 


Αλλά επειδή δεν γίνονται επενδύσεις με δικαστικές αποφάσεις, και η εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Eldorado είναι πασιφανής, το σενάριο αποχώρησης των Καναδών μοιάζει πιο πιθανό παρά ποτέ.

Αυτό επιδιώκει και ο ΣΥΡΙΖΑ, εντός του οποίου επικρατεί κλίμα ότι το κόμμα βρίσκεται ένα βήμα πριν να κερδίσει τον πόλεμο με την Eldorado Gold και να εκδιώξει την πολυεθνική εταιρεία από την χώρα. Δεν έχει σημασία αν θα χαθεί μια επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων, που δίνει δουλειά σε 2.400 άτομα στην Χαλκιδική. 


Σημασία έχει ότι η κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τις επενδύσεις με τα γυαλιά του κομματικού της ακροατηρίου, θεωρεί ότι μια "υψωμένη κόκκινη σημαία" στη Χαλκιδική μπορεί να προσφέρει μια ελπίδα στον απογοητευμένο αριστερό ψηφοφόρο, σε μια περίοδο όπου η ίδια υποχωρεί παντού.
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 1:53 am


Από την αρχαιότητα οι Εβραίοι καίνε τους αγρούς των εχθρών τους... Ο Σαμψών καίει τα σιτηρά των Φιλισταίων


Το DNA δεν αλλάζει... ερπετοειδές και μιαρό ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια και παραμένει το ίδιο.

ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ...


Καλλιόπη Σουφλή


Ο Σαμψών καίει τα σιτηρά των Φιλισταίων

Κρ. 15,1             Καὶ ἐγένετο μεθ᾿ ἡμέρας ἐν ἡμέραις θερισμοῦ πυρῶν καὶ ἐπεσκέψατο Σαμψὼν τὴν γυναῖκα αὐτοῦ ἐν ἐρίφῳ αἰγῶν καὶ εἶπεν· εἰσελεύσομαι πρὸς τὴν γυναῖκά μου καὶ εἰς τὸ ταμιεῖον· καὶ οὐκ ἔδωκεν αὐτὸν ὁ πατὴρ αὐτῆς εἰσελθεῖν. 
 
 
Κρ. 15,1                     Επειτα από χρόνον τινά, κατά την εποχήν του θερισμού των σιτηρών, επεσκέφθη ο Σαμψών την γυναίκα του, φέρων προς αυτήν ως δώρον ένα ερίφιον. Είπε δε προς τον πατέρα της· “θα εισέλθω στο δωμάτιον προς την γυναίκά μου”. Ο πατέρας όμως εκείνης δεν του επέτρεψε να εισέλθη, 
 
 
Κρ. 15,2             καὶ εἶπεν ὁ πατὴρ αὐτῆς λέγων· εἶπα ὅτι μισῶν ἐμίσησας αὐτήν, καὶ ἔδωκα αὐτὴν ἑνὶ τῶν ἐκ τῶν φίλων σου· μὴ οὐχὶ ἡ ἀδελφὴ αὐτῆς ἡ νεωτέρα ἀγαθωτέρα ὑπὲρ αὐτήν; ἔστω δή σοι ἀντὶ αὐτῆς. 
 
 
Κρ. 15,2                     και του είπεν· “εγώ ενόμισα ότι εμίσησες αυτήν πάρα πολύ και ότι την εγκατέλειψες οριστικώς. Δια τούτο και εγώ την έδωκα εις ένα από τους φίλους σου, με τους οποίους συνέφαγες κατά το επταήμερον συμπόσιον. Αλλά το πράγμα ημπορεί να τακτοποιηθή. Η μικρότερα αδελφή της μήπως δεν είναι πολύ ωραιότερα από εκείνην; Ας είναι λοιπόν αυτή αντί εκείνης σύζυγός σου”. 
 
 
Κρ. 15,3             καὶ εἶπεν αὐτοῖς Σαμψών· ἠθώωμαι καὶ τὸ ἅπαξ ἀπὸ ἀλλοφύλων, ὅτι ποιῶ ἐγὼ μετ᾿ αὐτῶν πονηρίαν. 
 
 
Κρ. 15,3                     Ο Σαμψών είπε τότε ωργισμένος προς αυτούς· “αυτήν την φοράν δεν θα έχω καμμίαν ενοχήν δι' όσα κακά θα προξενήσω εναντίον των Φιλισταίων”. 
 
 
Κρ. 15,4             καὶ ἐπορεύθη Σαμψὼν καὶ συνέλαβε τριακοσίας ἀλώπεκας καὶ ἔλαβε λαμπάδας καὶ ἐπέστρεψε κέρκον πρὸς κέρκον καὶ ἔθηκε λαμπάδα μίαν ἀναμέσον τῶν δύο κέρκων καὶ ἔδησε· 
 
 
Κρ. 15,4                     Ο Σαμψών μετέβη και συνέλαβε τριακοσίας αλώπεκας και κατόπιν επήρε εκατόν πενήντα ρητινώδεις δαυλούς. Ετοποθέτησεν ανά δύο τας αλώπεκας, ώστε να έχουν τας ουράς των την μίαν απέναντι της άλλης, έθεσεν ένα ρητινώδες δαυλί ανάμεσα εις τας δύο ουράς και έδεσεν αυτό με εκείνας. 
 
 
Κρ. 15,5             καὶ ἐξέκαυσε πῦρ ἐν ταῖς λαμπάσι καὶ ἐξαπέστειλεν ἐν τοῖς στάχυσι τῶν ἀλλοφύλων, καὶ ἐκάησαν ἀπὸ ἅλωνος καὶ ἕως σταχύων ὀρθῶν καὶ ἕως ἀμπελῶνος καὶ ἐλαίας. 
 
 
Κρ. 15,5                     Ηναψε κατόπιν το ρητινώδες δαυλί και εξαπέλυσε τας αλώπεκας εις τα σιτηρά των Φιλισταίων. Εκάησαν όλα, τόσον τα ευρισκόμενα εις τα αλώνια όσον και τα αθέριστα στους αγρούς. Η πυρκαϊά επεξετάθη μέχρι των αμπελώνων και των ελαιώνων.

Πηγή: http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Kritai/Kritai_kef.13-16.htm


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 12:51 am


Οι εθελοντές πυροσβέστες του Ν. Βουτζά απευθύνουν έκκληση να τους δώσουν χρήματα για... βενζίνη! "Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά, είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ότι εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου 2017 και με επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, δεν μπορεί να θέσει τα ιδιόκτητα πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει και καλύπτουν σε επιφυλακή (στάδιο) και σε δράση πυρόσβεσης και πλήρωσης σε νερό των οχημάτων της Π.Υ. Ν. Μάκρης, αν αυτό ζητηθεί, όπως και τις τυχόν ανάγκες του 199(ΕΣΚΕ), στις γύρω περιοχές, όπως έκανε μέχρι τώρα, λόγω άρνησης του Δ. Μαραθώνα εν μέσω του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας, να δώσει καύσιμα, ως οφείλει βάσει Ν. 4172/2013 ΦΕΚ 167/23-07-2013 άρθρο 110 παρ. 9 και ενώ έχει επιχορηγηθεί ο Δήμος με το ποσόν των 92.800 € για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της περιοχής και εφόσον εστάλη από την πλευρά μας σχετικό έγγραφο αιτήματος πλήρωσης των πυροσβεστικών οχημάτων μας σε καύσιμο..."Στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, πήγαινέ το Γιάννη Δαμιανόγλου, μαζί με τα παλιά δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για τον μέγιστο ρόλο που επιτελείτε εσύ και η ομάδα εθελοτών σου.

Στείλε και σχετική καταγγελία στους ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς...

Να πω πως ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;
ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΖΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;;;

ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ... ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

 http://www.zougla.gr/assets/images/2259172.jpg Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


«Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά, είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ότι εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου 2017 και με επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, δεν μπορεί να θέσει τα ιδιόκτητα πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει και καλύπτουν σε επιφυλακή (στάδιο) και σε δράση πυρόσβεσης και πλήρωσης σε νερό των οχημάτων της Π.Υ. Ν. Μάκρης, αν αυτό ζητηθεί, όπως και τις τυχόν ανάγκες του 199(ΕΣΚΕ), στις γύρω περιοχές, όπως έκανε μέχρι τώρα, λόγω άρνησης του Δ. Μαραθώνα εν μέσω του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας, να δώσει καύσιμα, ως οφείλει βάσει Ν. 4172/2013 ΦΕΚ 167/23-07-2013 άρθρο 110 παρ. 9 και ενώ έχει επιχορηγηθεί ο Δήμος με το ποσόν των 92.800 € για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της περιοχής και εφόσον εστάλη από την πλευρά μας σχετικό έγγραφο αιτήματος πλήρωσης των πυροσβεστικών οχημάτων μας σε καύσιμο, στις 08/08/2017 με αρ. πρωτ. Δήμου Μαραθώνα 16581 συμπεριλαμβανομένων και των μέχρι τώρα συμμετοχών μας σε συμβάντα,με εντολή 199 ΕΣΚΕ, ως ακολούθως:

06/07/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:35 στον Μαραθώνα-Δικαστικά, τα οχήματα ΜΕ 131140 (2½τονο) (ΒΟΥΤΖΑΣ 4) και ΜΕ 131141(15 τονο) (ΒΟΥΤΖΑΣ 2)

17/07/2017ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:10 στον Διόνυσο-Αγ. Πέτρο,το όχημα ΜΕ 131141 (ΒΟΥΤΖΑΣ 2)

30/07/2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:40 στο Πικέρμι, το όχημα ΜΕ 131141(ΒΟΥΤΖΑΣ 2) και στις 18:20 Ξενοδοχείο ΄΄Πικέρμι’’, το όχημα ΜΕ 131140(ΒΟΥΤΖΑΣ 4)
Το όχημα ΒΟΥΤΖΑΣ 2 παρέμεινε όλη τη νύχτα στο σημείο ΠΙΚΕΡΜΙ-ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ μέχρι την επόμενη ημέρα Δευτέρα 31/07/2017,τροφοδοτώντας με νερό όλα τα πυροσβεστικά της Π.Υ. με εντολή του επικεφαλή της Π.Υ. 1211.

07/08/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:05 στον Μαραθώνα, πίσω από το S/M Γαλαξία, το Βουτζάς 2, τροφοδότησε τα οχήματα της Π.Υ. με νερό και ταυτόχρονα μετά από 30’ το Βουτζάς 4 συνέδραμε σε πυρκαγιά που προέκυψε στον απέναντι λόφο.

Ο Διοικητής ΠΥ.Σ.ΕΘ.

Δαμιανόγλου Ιωάννης»

Δείτε τα έγγραφα: http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2259168 http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2259169


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 12:15 am


Ο Ψινάκης, οι φωτιές και οι επιλογές του σοφού λαού


Ο Ψινάκης ήταν γνωστός πολύ πριν γίνει Δήμαρχος, αλλά έγινε Δήμαρχος επειδή ακριβώς ήταν γνωστός. 
Δεν βγήκε μόνος του. 
 
Όπως αρκετοί ακόμη φιλόδοξοι ή ματαιόδοξοι σωτήρες, ψηφίστηκε από τους πολίτες με την ιδιότητα του αντισυμβατικού, του χιουμορίστα, του showman, του ανθρώπου που τα λέει έξω από τα δόντια που δεν μοιάζει με την παραδοσιακή εικόνα του Δημάρχου των προηγούμενων εποχών, και που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην πολιτική.

Ας αναρωτηθούμε πάλι αν αυτή είναι η διαφορά που θέλουμε βλέπουμε.Όταν δεν γνωρίζετε, να μην μιλάτε, κύριε αρθρογράφε...
Ο Ψινάκης, ψηφίστηκε από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, που είχαν σιχαθεί και αηδιάσει με τις κομπίνες και τα σκάνδαλα των... καθώς πρέπει δημοτικών αρχόντων, που δεν έκαναν χιούμορ, που δεν ήταν αντισυμβατικοί, αλλά ήταν χωμένοι σε... λαμογιές και σε λίστες μεγαλοφοροφυγάδων.

Αυτή ήταν η... "παραδοσιακή" εικόνα των πρώην δημάρχων...

Και μην ξεχνάτε, πως ο δήμαρχος, δεν ψηφίζεται... ψηφίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι... κι εκεί, για μια ακόμα φορά, η πλειοψηφία, ψήφισε δυστυχώς ... επιεικώς ακατάλληλους... 
Ψήφισε τον συγγενή, τον κουμπάρο τον φίλο και ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ... κι ας σταματήσω εδώ... γιατί θα γίνω πολύ κακιά.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν ανατρέξει κάποιος στα φύλλα της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μόνον ΣΚΑΝΔΑΛΑ θα βρει...
Σκάνδαλα των... "παραδοσιακών αρχόντων"...Του Βασίλη Γεώργα

Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη στα πολιτικά δρώμενα συνοδεύεται συνήθως από υπερβολικές δόσεις χαβαλέ και φαιδρότητας σε βαθμό που μέσα τους να κρύβονται καλά τυχόν μειονεκτήματα και να υπερπροβάλλονται τα πλεονεκτήματα του αιρετού που εξέλεξαν χιλιάδες  πολίτες για να τους αντιπροσωπεύει δημόσια. Δεν είναι φυσικά ο μοναδικός που υπάρχει στην πολιτική. 

Είναι όμως ένας από τους πιο ξεχωριστούς και ίσως το πιο ενδεικτικό παράδειγμα που μπορεί κανείς να επικαλεστεί για να δείξει τις κατηφορικές κλίσεις που μπορεί συχνά να πάρει ο δρόμος της πολιτικής εκπροσώπησης όταν οι ψηφοφόροι εκπαιδεύονται να λειτουργούν με όρους χαβαλέ και life style.

Ο εκλεγμένος με το συντριπτικό 53% των ψήφων, Δήμαρχος του Μαραθώνα, κατάφερε να συγκεντρώσει για μια ακόμη φορά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στα περίπου 25 λεπτά που μιλούσε ζωντανά στον ΣΚΑΪ από το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Καπανδρίτι. 


Η παρουσία του ξένισε. 

Όποιος τον παρακολουθούσε δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με όσα άκουγε. 

Ήταν εντελώς παράταιρη με το σκηνικό θλίψης και καταστροφής που έφτανε εκείνη την ώρα στις οθόνες της τηλεόρασης. 

Ο ίδιος είχε καταφτάσει μόλις με το ελικόπτερό του από το «ξερονήσι» στο οποίο είχε ταξιδέψει από τη Μύκονο και μετέφερε μαζί του όλη τη χαρά των ανέμελων διακοπών. 


Δεν μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι γι αυτό. Ίσα-ίσα έκανε το καθήκον του όπως όλοι οι υπόλοιποι Δήμαρχοι των περιοχών που απειλούνταν από την πυρκαγιά. 

Με μια διαφορά. Έδειξε πως ήταν εκεί περισσότερο για την τηλεοπτική του προβολή παρά για οτιδήποτε άλλο. 

Η άγνοια του ακόμη και για τα βασικά της προετοιμασίας που είχε γίνει στην περιοχή ευθύνης του ήταν παροιμιώδης.

Ο Ψινάκης έχει, όμως, αυτή την καταπληκτική ικανότητα να μετατρέπει τα πάντα σε show. 

Άλλοι λαοπρόβλητοι δήμαρχοι είναι τσαμπουκάδες, άλλοι έχουν εξαιρετικές ικανότητες παραγοντισμού στο ποδόσφαιρο, εκείνος είναι showman που έκανε την πυρκαγιά να μοιάζει με παράσταση στο Δελφινάριο και «δούλευε» κανονικά τον κόσμο από τηλεοράσεως.

Το γεγονός ότι οι δηλώσεις του έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα, ότι οι μετακινήσεις του από τη Μύκονο στο ξερονήσι και από εκεί στις φωτιές έδωσαν τροφή στα πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, το γεγονός ακόμη ότι ασχολούμαστε κι εμείς μαζί το γεγονός ακόμη ότι ασχολούμαστε κι εμείς μαζί του, είναι απόδειξη της μεγάλης δύναμης και επιρροής που ασκεί ο Ηλίας Ψινάκης ως προσωπικότητα της πολιτικής. 


Επιρροή που δεν περιορίζεται στα στενά όρια του Δήμου Μαραθώνα, αλλά αγκαλιάζει έναν πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών που είναι διατεθειμένοι να τον υπερασπιστούν με γνήσιο ενδιαφέρον ακόμη και όταν γίνεται ευρύτερα αντιληπτό ότι το δούλεμα πέφτει σύννεφο και καταπρόσωπα.

Ας μην διαμαρτυρόμαστε λοιπόν. 


Ο Ψινάκης ήταν γνωστός πολύ πριν γίνει Δήμαρχος, αλλά έγινε Δήμαρχος επειδή ακριβώς ήταν γνωστός. 
Δεν βγήκε μόνος του. 


Όπως αρκετοί ακόμη φιλόδοξοι ή ματαιόδοξοι σωτήρες, ψηφίστηκε από τους πολίτες με την ιδιότητα του αντισυμβατικού, του χιουμορίστα, του showman, του ανθρώπου που τα λέει έξω από τα δόντια που δεν μοιάζει με την παραδοσιακή εικόνα του Δημάρχου των προηγούμενων εποχών, και που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην πολιτική.

Ας αναρωτηθούμε πάλι αν αυτή είναι η διαφορά που θέλουμε βλέπουμε.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 11:40 pm


Σχέδιο εγκλωβισμού των δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Εν ολίγοις, χωρίς την συμμαχία του ανεξάρτητου κράτους των δημοσίων υπαλλήλων, ελπίδες για επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν.
 Ένα είναι το σίγουρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει, απλώνοντας πίσω του νάρκες και εστίες βραδυφλεγών ναπάλμ. Κατάλληλες για την επιβίωση των «ανταρτών» του και μετά την ήττα. 
Υποθέτω ότι το πιο δραματικό  πεδίο βολής θα είναι, όπως συνηθίζεται άλλωστε, το Δημόσιο…


Δημόσιοι υπάλληλοι... στην πλειοψηφία τους, ένα πελατειακό κράτος...
ΛΥΠΑΜΑΙ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ... ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ.... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και συνήθως στις προβλέψεις μου, πάντα πέφτω μέσα.
ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


Toυ Ανδρέα Ζαμπούκα

 

Είναι γνωστό ότι η αξιολόγηση στο Δημόσιο απέτυχε παταγωδώς, όπως άλλωστε ανέμεναν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. 


Δυστυχώς, γι αυτούς, δεν μπορούν να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους, με τους ανάλγητους βελανιδοφάγους πάνω από το κεφάλι τους. Μπορούν όμως να αδράξουν την μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται, προκειμένου να μαντρώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους για τις επόμενες εκλογές.

Αν υπολογίσει κανείς ότι καμία εκλογική αναμέτρηση δεν κρίθηκε ποτέ στην Ελλάδα, χωρίς τους  υπαλλήλους του κράτους, μπορεί με ακρίβεια, να προσδιορίσει που οδηγούμαστε. 


Μετράς τα νούμερα- πάσης φύσεως και μεγέθους…-, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποσοστών των κομμάτων και καταλαβαίνεις τι γίνεται. 

Εν ολίγοις, χωρίς την συμμαχία του ανεξάρτητου κράτους των δημοσίων υπαλλήλων, ελπίδες για επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν.
Ιδού λοιπόν τί ετοιμάζει η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, για να «αντιμετωπίσει» την απροθυμία τους να αξιολογηθούν. 


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», θα καταθέσει τις επόμενες εβδομάδες, στη Βουλή, τροπολογία για αυξήσεις στο Δημόσιο, ως επιβράβευση για όσους θέλουν να αξιολογηθούν. 

Τα ποσά θα κυμαίνονται από  50 έως 450 ευρώ, ως κίνητρο για τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην αξιολόγηση, μετά το πρόσφατο φιάσκο της αποχής που ξεπέρασε το  90%!. 

Η αύξηση θα αφορά υπαλλήλους που θα πετύχουν υψηλή βαθμολογία αλλά ακόμη κι εκείνοι που δεν θα προαχθούν, θα ανέβουν ένα μισθολογικό κλιμάκιο, οπότε θα αυξηθούν οι αποδοχές τους.

Αναμένουμε την κατάθεση της τροπολογίας. 


Μέχρι τότε όμως, δικαιούμεθα τις προβλέψεις. Γιατί, αν δεν συμβεί το ένα, τότε οπωσδήποτε θα συμβεί το άλλο. 


Με πιο απλά λόγια, δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί η αξιολόγηση στο Δημόσιο, όπως προβλέπει το Μνημόνιο, και να την εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι τεχνικά, πρακτικά και πολιτικά αδύνατον! 
Είναι σαν να ζητάει κανείς από την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εξουσία. 
Σαν να περιμένει τον βοσκό να παραιτηθεί από τα δικαιώματα στο κοπάδι του…

Και όπως κάθε «αρματολός» που σέβεται τον εαυτό του, αρπάζει την ευκαιρία να προσφέρει «προστασία» στο βιλαέτι του. 


Αντί λοιπόν τιμωρίας, η κ. Γεροβασίλη προβλέπει ευεργετικό μπόνους για όσους θύμωσαν και δεν θέλουν να αξιολογηθούν. 

Προετοιμάζοντας έτσι ένα πανούργο σχέδιο «ωρίμανσης» της μισθοδοσίας που θα αφορά το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι αναγκαστικά, θα πρέπει να ενταχθούν στο σύστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

Γιατί δεν βλέπω κανέναν τρόπο διαφυγής, λαμβάνοντας υπόψη πως το ζήτημα θα αποτελέσει ένα από τα βασικότερα κριτήρια της επόμενης αξιολόγησης.

Το ερώτημα είναι αν ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που να συνδυάζει επιπλέον παροχές στα μισθολόγια του Δημοσίου, με την συμμετοχή των εργαζομένων στη διαδικασία. Μέχρι τώρα, δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει, δεδομένων των αυστηρών περιορισμών στις αποδοχές όλων των κλιμακίων. Από την άλλη, κανείς δεν έπαθε τίποτα από τις απατηλές υποσχέσεις. Ίσα ίσα που η προσμονή μιας μελλοντικής  «ανταμοιβής» δημιουργεί ελπιδοφόρες φαντασιώσεις, ανοίγοντας τον δρόμο για τη μεγάλη επίθεση λίγο πριν τις εκλογές. 

Τότε, που μνημόνια και δεσμεύσεις θα πάνε περίπατο για έναν τουλάχιστον, προεκλογικό μήνα, για τον  υπέρ πάντων αγώνα.

Μεταξύ μας, τώρα, μόνο μία αυστηρή παρέμβαση των Θεσμών θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. 


Η εμπειρία όμως του παρελθόντος δείχνει ότι υπάρχει πάντα ένα ελαστικό περιθώριο, μιας και το Σύνταγμα δεν επιτρέπει παρεμβάσεις στην μονιμότητα.

Ένα είναι το σίγουρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει, απλώνοντας πίσω του νάρκες και εστίες βραδυφλεγών ναπάλμ. Κατάλληλες για την επιβίωση των «ανταρτών» του και μετά την ήττα. 

Υποθέτω ότι το πιο δραματικό  πεδίο βολής θα είναι, όπως συνηθίζεται άλλωστε, το Δημόσιο…


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 10:58 pm


Γιος Νετανιάχου για τους διαδηλωτές στο Charlottesville: "Ευτυχώς, η ράτσα τους πεθαίνει"
"Είμαι Εβραίος, είμαι Ισραηλινός, τα νεοναζιστικά καθάρματα στη Βιρτζίνια μισούν εμένα και τη χώρα μου. Αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Η ράτσα τους πεθαίνει", γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το όνομα Yair Hun." 

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΑΡΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!
ΤΥΧΑΙΟ;;; 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Καθάρματα... μόνο εσείς επιτρέπεται να μισήτε λαούς... στις ξεπουλημένες κυβερνήσεις όμως που διορίζετε, επιβάλετε να επιβάλουν στους λαούς τους λογοκρισία.


 https://1.bp.blogspot.com/-WgqQUTJ8oLE/WZa1nrvHpsI/AAAAAAABGMg/tUl4gx0eVoUCxdb0an-Kogjqlpdl_S-4wCLcBGAs/s400/Netanyahu.jpg


"Εξοργισμένος από εκφράσεις αντισημιτισμού, νεοναζισμού και ρατσισμού. Όλοι θα πρέπει να αντιταχθούν σε αυτό το μίσος", ανέφερε ο Νετανιάχου στον λογαριασμό του στο Twitter στην αγγλική γλώσσα την Τρίτη, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Charlottesville. 


Ωστόσο, ο γιος του Netanyahu, ο Yair, φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο από τους «αντιδιαδηλωτές» στο Charlottesville.

"Είμαι Εβραίος, είμαι Ισραηλινός, τα νεοναζιστικά καθάρματα στη Βιρτζίνια μισούν εμένα και τη χώρα μου. Αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Η ράτσα τους πεθαίνει", γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το όνομα Yair Hun."

"Ωστόσο", συνεχίζει, "οι τραμπούκοι της Antifa και του BLM [Black Lives Matter] που μισούν τη χώρα μου εξίσου το ίδιο, ισχυροποιούνται και γίνονται υπερ-κυρίαρχοι στα αμερικανικά πανεπιστήμια και στη δημόσια ζωή". - από εδώ

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Barak, ωστόσο, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η εθνοτικά συνειδητοποιημένη Alt Right δεν είναι κάτι το διαφορετικό από κάποια κύρια στοιχεία της ισραηλινής κοινωνίας.

"Ο πρώην πρωθυπουργός Ehud Barak δήλωσε την Τετάρτη ότι το νεοναζιστικό συλλαλητήριο στο Charlottesville το περασμένο Σάββατο θυμίζει τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ.

 https://4.bp.blogspot.com/-N_M4kznWtbQ/WZa2guewwQI/AAAAAAABGMo/kIwrlG_zrB4abTV4zBV_PDuGYVjMMNENACLcBGAs/s320/azaria.jpg

Ο Μπαράκ ανέφερε διαδηλώσεις που πραγματοποίησε η αντι-αφομοιωτική ομάδα Lehava και το παραλήρημα εναντίον του επικεφαλής του προσωπικού του IDF (ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) στρατηγού Gadi Eisenkot για την δίκη του ισραηλινού στρατιώτη Elor Azaria για ανθρωποκτονία. (Ο στρατιώτης Ελόρ Αζάρια υπηρετούσε στην Χεβρώνα όταν δύο Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον ισραηλινών στρατιωτών. Ένας από τους δύο δράστες έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των στρατιωτών, ενώ ο άλλος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε. Έντεκα λεπτά αργότερα και καθώς ο τραυματισμένος δράστης κείτονταν στο έδαφος, ο Αζάρια τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε ήταν 18 μήνες φυλάκιση και είναι μικρότερη από εκείνη που είχαν ζητήσει οι εισαγγελείς. Το συγκεκριμένο έγκλημα επισύρει μέγιστη ποινή κάθειρξης τα 20 χρόνια).

... Μιλώντας στο Facebook, ο Μπαράκ επιτέθηκε επίσης στην αδύναμη, καθυστερημένη ανταπόκριση του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu σε πρόσφατα αντισημιτικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν εκδηλώσεις ρατσισμού, νεοναζισμού και άλλες σκοτεινές πλευρές του ανθρώπινου πνεύματος. Πρέπει να τις καταπολεμήσουμε, είναι τρομοκρατία ενάντια στον αμερικανικό λαό", δήλωσε ο Μπαράκ.

Ο Μπαράκ είπε ότι ορισμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Ισραήλ είναι σαν και αυτά που συνέβησαν στο Charlottesville.
https://3.bp.blogspot.com/-vUxIqSQNVgQ/WZa1nBDpYoI/AAAAAAABGMc/cRbZHJpoEBg0n5KjjwfbZOOboFeCYihXwCLcBGAs/s400/lehava.jpg

"Δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν βλέπετε εδώ τέτοια πράγματα που έχουν παρόμοια οσμή ή φέρουν κάποια ομοιότητα - όταν κοιτάζετε τις διαδηλώσεις της Lehava ή τη δραστηριότητα της La Familia, ή τις επιθέσεις που δέχεται ο επικεφαλής του στρατού ή οι δημοσιογράφοι και οι απειλές κατά της ζωής δημοσιογράφων που καλύπτουν τις έρευνες του Νετανιάχου ή των μελών των οικογενειών τους", δήλωσε ο Μπαράκ.

Τα μέλη της οργάνωσης Lehava εμφανίζονται διαμαρτυρόμενοι σε γάμους όπου ένας Εβραίος παντρεύεται μια μη Εβραία (εδώ). [Επικεφαλής της Lehava είναι ο Bentzi Gopstein, ένας πιστός μαθητής του αντι-δημοκράτη υπερ-εθνικιστή σιωνιστή ραβίνου Meir Kahane, που δολοφονήθηκε το 1990 από έναν Άραβα].

 https://2.bp.blogspot.com/-0-KtThseE4s/WZa2hBFqPMI/AAAAAAABGMs/X4KNYDy6PJUMu7dhh-wrXjk7zr--rpNhACLcBGAs/s320/puppy-love.jpg

Επίσης, υπενθυμίζουμε την οργή που υπήρξε στο Ισραήλ πριν από μερικά χρόνια, όταν αναφέρθηκε ότι ο Yair Netanyahu είχε σχέση με μια (ακάθαρτη γκοίμ) νορβηγίδα (εδώ). - πηγή

Εν τω μεταξύ, ο  Λευκός εθνικιστής ηγέτης Ρίτσαρντ Σπένσερ δήλωσε σε ισραηλινό κανάλι ότι πρέπει να τον σεβαστούν επειδή είναι ουσιαστικά ένας «Λευκός Σιωνιστής».

Ο Σπένσερ έκανε το σχόλιο αυτό την Τετάρτη στο κανάλι 2, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με το πώς νιώθει για τον αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε το Σαββατοκύριακο στο συλλαλητήριο στο Charlottesville της Βιρτζίνια.https://youtu.be/v7Mz-pM8Vuc


"Ως ισραηλινός πολίτης, που καταλαβαίνετε την ταυτότητά σας, που έχετε την αίσθηση της εθνότητας και του αισθήματος του ανήκειν σε έναν λαό και την ιστορία και την εμπειρία του εβραϊκού λαού, θα πρέπει να σέβεστε κάποιον σαν εμένα που έχει παρόμοια συναισθήματα για τους λευκούς", δήλωσε ο Σπένσερ στον Dany Cushmaro
 
"Εννοώ, θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι λευκός σιωνιστής με την έννοια ότι νοιάζομαι για τον λαό μου. Θέλω να έχουμε μια ασφαλή πατρίδα για εμάς και τους ιδίους με μας, ακριβώς όπως θέλετε εσείς μια ασφαλή πατρίδα στο Ισραήλ".

Νωρίτερα στη συνέντευξη, ο Cushmaro πίεσε τον Spencer να εξηγήσει γιατί αυτό που κάποιοι ακροδεξιοί φώναζαν «οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν» και άλλα «αντιεβραϊκά συνθήματα» δεν είναι αντισημιτισμός. Ο Σπένσερ, δικαιολόγησε τη ρητορική, αναφέροντας το δικαίωμα των Αμερικανών στην ελευθερία του λόγου και τον καταλυτικό ρόλο των Εβραίων στην αριστερή αμερικανική πολιτική.


"Το γεγονός είναι, ότι οι Εβραίοι, ας είμαστε ειλικρινείς, οι Εβραίοι έχουν ιστορικά μια υπερβολικά μεγάλη παρουσία στην αριστερά. 
 
Οι Εβραίοι είναι υπερβολικά εκπροσωπούμενοι στην αριστερά αυτή τη στιγμή. 
 
Είναι υπερβολικά υπερεκπροσωπούμενοι σε αυτό που θα μπορούσατε να πείτε σύστημα, δηλαδή άνθρωποι μορφωμένοι από το Ivy Leagueπου πραγματικά καθορίζουν την πολιτική και οι λευκοί άνθρωποι απορρίπτονται από αυτή τη χώρα", ανέφερε. 
 
"Έτσι, κάποιοι στο πλήθος έκαναν μια δήλωση. Η Αμερική είναι μια ελεύθερη χώρα. 
Οι άνθρωποι επιτρέπεται να μιλούν για αυτό που έχουν στο μυαλό τους".
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 10:15 pm


Αχαϊρευτοι, δεν έχει πάτο η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ!


Άπατο το βαρέλι της ξεφτίλας τους...
Δυόμισυ χρόνια κυβέρνηση, κι ούτε ένα έργο για τον λαό... ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

Όλα τα έσοδα, πηγαίνουν στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε και στην Λαγκάρντ...
Και η ξεφτίλα, συνεχίζεται... και το βαρέλι των αχαϊρευτων ξεφτιλισμένων, δεν έχει πάτο...
Κι ο λαός, πληρώνει βαρύ τίμημα... ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πώς είπαμε πως αποκαλούν τις αποκαλύψεις του Χατζησάββα, αυτοί που πήγαν να μου την στήσουν;;; 
"Αρθρογραφήματα φαντασίας";;;

Ρε, άντε να δείτε αν ... ερχόμαστε... 

Φάτε τώρα στην μούρη σας, έναν Χατζησάββα για... ορεκτικό. 


 


 by ANTI300


Πηγή ΑΝΤΙ300

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 7:31 pm


ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ Ηθελαν να ισοπεδώσουν τη Λας Ράμπλας με βαν γεμάτο φιάλες βουτανίου Τρόμο προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από τις ισπανικές αρχές για τις προθέσεις των τρομοκρατών. 
Αυτός είναι ο σκοπός... η παγκόσμια τρομοκρατία των λαών...


Καλλιόπη Σουφλή

 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/las-ramplas-epithesi-tzixantistes-708.jpg?itok=N0i1AZnN


Τρόμο προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από τις ισπανικές αρχές για τις προθέσεις των τρομοκρατών.


Οι ισπανικές αρχές που ερευνούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς θεωρούν ότι πιθανόν ένας πυρήνας οκτώ ατόμων συμμετείχε σε αυτές, ο οποίος προετοίμαζε επιθέσεις με φιάλες αερίου, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή. 


Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι οι δράστες των δύο τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βαρκελώνη ήταν μέλη ενός πυρήνα 12 μελών.

Ο εκπρόσωπος του καταλανικού υπουργείου Εσωτερικών Γιοακίμ Φορν δήλωσε σήμερα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι είναι πιθανό ότι οι τρομοκράτες είχαν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν φιάλες βουτανίου στην επίθεση στη λεωφόρο Λας Ράμπλας.

Οι ισπανικές αρχές θεωρούν ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις και την έκρηξη που σημειώθηκε την νύκτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη στην πόλη Αλκανάρ και από την οποία ανατινάχθηκε κατοικία στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 20 φιάλες βουτανίου. Αστυνομική πηγή δήλωσε ότι οι κάτοικοι του σπιτιού είναι πιθανόν ότι κατασκεύαζαν εκρηκτικούς μηχανισμούς χρησιμοποιώντας φιάλες αερίου.

Η καταλανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες τη σύλληψη δύο ατόμων, ενώ Ισπανού και ενός Μαροκινού, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου στην πόλη Ριπόλ, χωρίς να δοθούν περισσότερα στοιχεία. Ο οδηγός της καμιονέτας που πραγματοποίησε την επίθεση στη Βαρκελώνη διαφεύγει.

Ο Ισπανός, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, είναι γεννημένος στη Μελίγια, ισπανική πόλη στο βόρειο Μαρόκο. Συνελήφθη στο Αλκανάρ, 200 χιλιόμετρα νότια της Βαρκελώνης, σε μία κωμόπολη όπου την περασμένη νύκτα είχε σημειωθεί έκρηξη σε κατοικία, με έναν νεκρό και επτά τραυματίες. Η αστυνομία συνδέει αυτήν την έκρηξη με την επίθεση της Βαρκελώνης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. «Υποπτευόμαστε ότι κατασκεύαζαν εκρηκτικό μηχανισμό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Μαροκινός ονομάζεται Ντρις Ουκάμπιρ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. Συνδέεται με την ενοικίαση της καμιονέτας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση της Βαρκελώνης και συνελήφθη στο Ριπόλ, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βόρεια της Βαρκελώνης.

«Τώρα προέχει να εξετάσουμε τα στοιχεία της ταυτότητας αυτών των ανθρώπων, να αποδείξουμε τη σχέση ανάμεσα στα διαφορετικά ενεχόμενα άτομα, σε εκείνους που πήραν την καμιονέτα και εκείνους που κατάφεραν να διαφύγουν», δήλωσε ο Γιοακίμ Φορν.Η έκρηξη στο Αλκανάρ

 

Η πόλη Αλκανάρ, περίπου 200 χιλιόμετρα νότια της Βαρκελώνης, αναστατώνεται γύρω στις 11:15 το βράδυ της Τετάρτης τοπική ώρα (πριν την επίθεση στη Λας Ράμπλας) από μια ισχυρή έκρηξη. Ενας άνθρωπος χάνει τη ζωή του και άλλοι έξι τραυματίζονται. http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/alcanar1.jpg

 

 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/alcanar2.jpg

 (Φωτογραφίες rtve.es)

Στο σπίτι βρέθηκαν πάνω από 20 φιάλες βουτανίου.

Μια δεύτερη έκρηξη ακολούθησε όταν έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και περιπολικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί και δύο πυροσβέστες την ώρα που έψαχναν ανάμεσα στα ερείπια.

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι οι ένοικοι του σπιτιού πιθανότατα ετοίμαζαν εκρηκτικούς μηχανισμούς χρησιμοποιώντας τις φιάλες με το αέριο.

Τι γνωρίζουμε για τους δράστεςΗ αστυνομία έχει συλλάβει μέχρι στιγμής τρία άτομα σε σχέση με την επίθεση στη Λας Ράμπλας,. Ένας εξ’ αυτών είναι Ισπανός υπήκοος από τον θύλακο Μελίλα της χώρας στη Βόρεια Αφρική, ένας άλλος Μαροκινός.

Οι αρχές τους έπιασαν στις πόλεις Ριπόλ και Αλκανάρ.
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/at-least-13-reported-killed-after-van-drives-into-crowd-barcelona-spain-17-aug-2017_0.jpg

Ο Μαροκινός είναι ο 28χρονος Ντρις Ουκαμπίρ, στο όνομα του οποίου φέρεται να νοικιάστηκε το όχημα της επίθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαροκινός, του οποίου τη φωτογραφία είχαν δώσει χθες στη δημοσιότητα οι ισπανικές αρχές, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση κι ότι την ταυτότητά του, που βρέθηκε στο βαν, είχε κλέψει ο 18χρονος αδελφός του Μούσα Ουκαμπίρ για να νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η επίθεση στη Βαρκελώνη.


http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/moussa_1.jpg

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν ο οδηγός του βαν να είναι ο 18χρονος αδερφός του Ουκαμπίρ, Μούσα, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες υπέκλεψε την ταυτότητα του αδερφού τουΤο περίεργο περιστατικό με τον μαχαιρωμένο

Γύρω στις οκτώμιση το βράδυ τοπική ώρα, μετά την επίθεση στην Λας Ράμπλας δηλαδή,  ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε δύο αστυνομικούς σ’ ένα μπλόκο στο Sant Just Desvern, ένα βόρειο προάστιο της Βαρκελώνης. Ένα άτομο θα πέσει νεκρό. Αρχικά οι αρχές λένε ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με το μακελειό στη Λας Ράμπλας. Αργότερα όμως θα διαπιστώσουν ότι ο νεκρός στο όχημα ήταν ο ιδιοκτήτης του ΙΧ, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και είχε υποκύψει σε τραύματα από μαχαίρι, όχι από αστυνομικά πυρά. Άρα ο οδηγός διαφεύγει. Ίσως ήταν ένας από τους δράστες, που άρπαξε το αυτοκίνητο με την απειλή μαχαιριού.

Οι επιθέσεις

    Η επίθεση στην τουριστική Λας Ράμπλας

Γύρω στις πέντε το απόγευμα ένα λευκό φορτηγάκι εισβάλλει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα στη Λας Ράμπλας, έναν πεζόδρομο μήκους περίπου 1,3 χιλιομέτρων στο κέντρο της Βαρκελώνης. Στόχος του το πλήθος που κάνει αμέριμνο τη βόλτα του. Κάνοντας ζικ-ζακ το φορτηγάκι θερίζει τον έναν μετά τον άλλο τους περαστικούς, που ουρλιάζουν από τρόμο. «Άνθρωποι εκτινάζονταν από το χτύπημα προς όλες τις κατευθύνσεις», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυς στην εφημερίδα El Pais.

Το φορτηγάκι θα συνεχίσει την κούρσα του θανάτου για κάπου μισό χιλιόμετρο και θα σταματήσει στην Pla de l'Os. Ο δράστης θα το σκάσει με τα πόδια. Οι αρχές διαπιστώνουν ότι το φορτηγάκι ανήκει σε μια εταιρεία ενοικίασης οχημάτων.

O τραγικός απολογισμός 13 νεκροί και πάνω από 130 τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα δεύτερο φορτηγάκι, που ενδέχεται να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν οι δράστες ως όχημα διαφυγής εντοπίστηκε στο Βικ, κάπου 80 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη.

Λίγες ώρες αργότερα η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» θα αναλάβει την ευθύνη της επίθεση μέσω του πρακτορείου του Amaq. Γίνεται λόγος για πολλούς δράστες.

Τι έγινε στο Καμπρίλς

Γύρω στη 01:20 π.μ. τοπική ώρα ακολούθησε μια δεύτερη τρομοκρατική επίθεση στο τουριστικό θέρετρο Καμπρίλς, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Βαρκελώνης, όταν ένα Audi A3, στο οποίο επέβαιναν πέντε άνδρες όρμησε κατά πλήθους στον παραλιακό δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι πολίτες κι ένας αστυνομικός. 


Ενα εκ των τραυματιών κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών από τη διπλή επίθεση σε 14.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και πολλοί μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί. 


Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο το όχημα των δραστών, το οποίο ανετράπη κατά την καταδίωξη, οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν και οι τέσσερις εξ’ αυτών έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά ενώ ο πέμπτος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Φαίνεται ότι απετράπη ένα μεγαλύτερο μακελειό, σύμφωνα με την εφημερίδα “La Vanguardia” καθώς οι δράστες ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά. Δεν ήταν πάντως γνωστοί στις αρχές για σχέσεις με τζιχαντιστικούς κύκλους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στο Καμπρίλςhttp://www.iefimerida.gr/sites/default/files/a3_25.jpg
 

Το Audi A3 που χρησιμοποιήθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο ΚαμπρίλςΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 5:47 pm


ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η  ηθοποιός βρέθηκε νεκρή σήμερα, Παρασκευή, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.΄Ετσι απλά, βρέθηκε νεκρή;;;
Από τι;
Ποιές είναι οι αιτίες θανάτου της;;;
Τι "έγραψε" ο ιατροδικαστής;;;;;;;;;;;;;

Κάτι ερωτήσεις που κάνω κι εγώ...!
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Γιατί ρε, δεν γράφετε πως ήταν πανδρεμένη με τον Λυκουρέζο;;;
Τι εστί Λυκουρέζος; Να πάτε να μάθετε...
(Κάτι ερωτήσεις που κάνω κι εγώ...!)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό αλλά και στον απλό κόσμο που την αγάπησε μέσα από τις ταινίες της σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη.


Η  ηθοποιός βρέθηκε νεκρή σήμερα, Παρασκευή, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Η Ζωή Λάσκαρη (12 Δεκεμβρίου 1944-18 Αυγούστου 2017) ήταν ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959.Το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Κουρούκλη (όμοιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας).

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου του 1940 σύμφωνα με την εφημερίδα Aπογευματινή, διοργανώτρια των καλλιστείων ή του 1944 σύμφωνα με την ίδια την ηθοποιό.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρείτο –μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη– μια από τις εμπορικότερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.


Kαλλιστεία

Tο βράδυ του Σαββάτου 20 Iουνίου 1959, στην «φαντασμαγορικήν χοροεσπερίδα εις τα Aστέρια της Γλυφάδας, εξελέγη «Σταρ Eλλάς 1959″ η 18ετίς δεσποινίς Ζωΐτσα Kουρούκλη, με το ψευδώνυμον «Aμαρυλλίς» (αριθμός 12), υπό τας επευφημίας του πλήθους που είχε κατακλύσει το κέντρον». Mάλιστα, στην ίδια εκδήλωση –παρουσία Λάμπρου Kωνσταντάρα και Xριστίνας Σύλβα– απενεμήθη ο τίτλος της «μις Eλληνίδος 1959» στην επίσης μετέπειτα ηθοποιό Πάρις Λεβέντη, που συμμετείχε στον διαγωνισμό με το ψευδώνυμο «Kαρυάτιδα». Στα στοιχεία που έδινε καθημερινώς για τις επικρατέστερες της στέψεως η εφημερίδα Aπογευματινή, αναφέρεται (Tετάρτη, 10/6/1959) ότι «η «Aμαρυλλίς» εγεννήθη εις την Θεσσαλονίκην· έχει ύψος 1,68 μ.· βάρος 57 κιλά· περίμετρο θώρακος 0,88· μέσης 0,62 και λεκάνης 0,93».

Στις 26 Iουλίου στο Λονγκ Mπητς των Hνωμένων Πολιτειών, η Zωή Λάσκαρη διαγωνίστηκε αξιοπρεπώς για την ανάδειξη «Mις Yφήλιος 1959».Kινηματογράφος


O τίτλος της Σταρ Ελλάς αλλά και η κοινή καταγωγή της με τον Γιάννη Δαλιανίδη ήταν η αφορμή ώστε ο τελευταίος να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Κατήφορος» το 1961.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια. Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός Ιταλού.


Η εικόνα που διαμόρφωσε μέσα από τις ταινίες της ήταν αυτή μιας δυναμικής και μοιραίας γυναίκας, ενώ αποτελούσε το κρυφό απωθημένο πολλών αντρών. 

Πολλές οι επιτυχίες στις οποίες πρωταγωνίστησε όπως Μερικοί το προτιμούν κρύο, Νόμος 4000, Κορίτσια για φίλημα, Στεφανία, Μια κυρία στα μπουζούκια, Οι θαλασσιές οι χάντρες και πολλές άλλες.


Συνεργάστηκε με άλλα μεγάλα και αγαπημένα ονόματα, όπως Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Μαίρη Χρονοπούλου, Αλέκος Αλεξανδράκης, Φαίδων Γεωργίτσης, Νίκος Κούρκουλος κ.άhttps://youtu.be/Tct17yA0JYUΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 4:57 pm


Κύριοι, Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΟΥΤΕ ΟΡΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!Στις 16-8-2017, έλαβα ένα mail, από κάποιον δικηγόρο, το οποίο αφορούσε στην έκκληση που έκανα στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και στους φίλους για οικονομική βοήθεια
(εδώ)


Όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια, μου γινόταν μια μεγάλη προσφορά, διόλου ευκαταφρόνητη... ΑΛΛΑ...


Αίφνης ο ... "πελάτης" του δικηγόρου, γίνονταν "πολλοί πελάτες"...

Από μια κατάθεση, γίνονταν πολλές καταθέσεις και από διάφορες τράπεζες...


(" Το ποσόν των 15χιλ. ευρώ θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας σε ισόποσες καταθέσεις των 750 Ευρώ (ήτοι 30 καταθέσεις).
Οι 30 καταθέσεις των 750 Ευρώ θα λάβουν χώρα από διαφορετικές Ελληνικές τράπεζες και ονόματα εντολέων, αμέσως μόλις μου το επιβεβαιώσετε, με την αποδοχή σας.")Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια...


Η συνέχεια, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθότι έθετε και δυο όρους...


Ο πρώτος όρος, ήταν αυτός μιας ανάρτησης με συγκεκριμένο θέμα και από συγκεκριμένο blog...

Και στον όρο αυτό, αν μπορούμε να τον θεωρήσουμε ως ... όρο  δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, καθότι το θέμα άπτεται των πολιτικών θεμάτων που αναρτώ...


Κι από το σημείο αυτό, αρχίζουν τα... τρελλά...


Ο δεύτερος όρος ήταν αυτός που  με έβγαλε από τα ρούχα μου... και η πίεσή μου, κτύπησε κόκκινο... καμπανάκι για ... εγκεφαλικό!


Η ... "επιθυμία του ... πελάτη", που ήταν ... "πελάτες", έθετε ως όρο, να μην ξανακάνω ανάρτηση του ... ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ... τα δημοσιεύματα του οποίου χαρακτηρίζει ως... "αρθρογραφήματα φαντασίας"...!


Και... ΜΠΑΜ ... Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ, υπό τύπου... "συμβουλής"... η επίκληση του νόμου γι αυτούς που συναναστρέφονται καταζητούμενους από τις Διωκτικές Αρχές του τόπου μας...!!!!!!!!!!


Για του λόγου το αληθές, ιδού και το σχετικό mail του εν λόγω... δικηγόρου, που για ευνόητους λόγους έχει καληφθεί ένα μέρος του αποστολέα...
Η απάντησή μου ήταν άμεση και διερευνητική, γιατί αντελήφθην ότι εδώ, παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι...

Σκέφθηκα όμως, να δώσω μια ευκαιρία στον εν λόγω "εντολοδόχο δικηγόρο", να γίνει πιο σαφής... για να δω που το πάνε το... παιχνίδι...

Κι έστειλα το παρακάτω mail  στον δικηγόρο... Μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε απάντηση... αν και άφησα επίτηδες ένα εύλογο χρονικό διάστημα δυο ημερών, ώστε αν ήταν καθαρή η προσφορά, να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, προτού προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια...


Η σιωπή, μου λύνει τα χέρια και... ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ!


"Κύριοι"... ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΚΤΥΠΗΣΑΤΕ!


Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΟΥΤΕ ΟΡΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!


Αν εσείς έχετε πρόβλημα με τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, να το λύσετε μόνοι σας και να μην μ' ανακατεύετε στις... "δουλειές σας"!


Τα ... θέματα του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ,  τα οποία εσείς χαρακτηρίζετε ως "αρθρογραφήματα φαντασίας" περιλαμβάνουν έγγραφα και στοιχεία αδιαμφισβήτητα και επί των στοιχείων αυτών ουδείς από τους καταγγελόμενους μέχρι σήμερα έχει ανατρέψει.


Τα θέματα του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, αναρτώνται σε πολλά blogs... 
Μήπως δώσατε στους διαχειριστές τους, τις ίδιες... "συμβουλές", γιατί οι bloggers που τα αναρτούσαν, μειώθηκαν (!!!);
Μήπως μαζί με τις ... "συμβουλές" δώσατε και το "κάτι τις";;;


Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, όπως ο ίδιος έχει καταγγείλει, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ από τον διοικητή της ΕΥΠ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ και από τον υπουργό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατσαπλιάδων, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ... αυτή την βρωμερή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, που υπέγραψε το επαχθέστερο των μνημονίων... 


Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ... ΤΟΝ OFFSHOREάκια ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.


Δεν συναναστρέφομαι με τον Μανώλη Χατζησάββα... αναρτώ απλά τα θέματά του, όπως και άλλοι bloggers.


Έτσι... για να ξέρουμε τι γράφουμε και ποιά είναι η έννοια των λέξεων...


Το επαναλαμβάνω λοιπόν, για να καταστεί σαφές σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκρίνεια...:

Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΟΥΤΕ ΟΡΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!


Και δεν εξαγοράζεται ούτε με 15.000 ευρώ, ούτε με 150.000 ευρώ, ούτε με 1.500.000.000.000 ευρώ, ούτε για όλους τους θησαυρούς του κόσμου.


ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΟΤΑΝ Η ΕΞΑΓΟΡΑ, ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ.


Όχι... η Καλλιόπη Σουφλή, δεν είναι "ηρωίδα"...

Ηλίθια είναι, αλλά έχει ΤΣΙΠΑ, ΜΠΕΣΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Λέξεις και έννοιες που είμαι απόλυτα βέβαιη, πως δεν έχει κανείς από εσάς.

 

Βάλτε λοιπόν την ... "προσφορά σας", εκεί που ξέρετε...

Και να θυμάστε, πως ... ΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Βρε... "προσφορείς", ούτε αριθμητική δεν ξέρετε;
15.000 Χ 30 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 750 ΕΥΡΩ = 22.500 ΕΥΡΩ!

Υ.Γ.2. Κάποιοι φίλοι, με τους οποίους συζήτησα το θέμα, αφού έσκασαν στα γέλια, μου είπαν;
"Καλλιόπη, πάρε τα χρήματα και... συνέχισε να αναρτάς θέματα του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ"!
Τους απάντησα, πως... "τέτοια παιχνίδια, εγώ δεν παίζω"!


Υ.Γ.3. Ρε σεις, για 15.000 ευρώ, αξιολογείτε τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;
Μήπως ξεχάσατε κάποια μηδενικά;;;; 
π.χ. 15.000.000, π.χ. 15.000.000.000;;; 

Ρε, μπας και βάλατε τον... Καρανίκα, να κάνει τον υπολογισμό των ... 30 καταθέσεων;;;


ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 2:19 pm


πες το ... ζωή... πες το... μαγκιά... πες το ... ηλιαχτίδα! (3 βίντεο)

  
Το σκοτάδι δεν είναι φως...ποτε δεν ήταν... 


Κι αν θες να είσαι ο εαυτος σου, χωρίς ρόλους και μάσκες, αν θες να κοιτάζεις τις αλήθειες σου κατά πρόσωπο, τότε άνοιξε τα παράθυρα, τράβα και τις κουρτίνες κι άσε να μπει στο δωμάτιο,  άπλετο φως...ακόμα και τα βράδυα...


 
Πες το  ζωή... πες το μαγκιά... πες το ... ηλιαχτίδα...


Ηλιαχτίδα σου...
 
Καληνύχτα... καλό ξημέρωμα...


Καλλιόπη


 


τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 2:39 am


Ήρωες!
Μια υπόκλιση και απέραντος σεβασμός.

...respect
Σ' αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που έδωσαν με αυτοθυσία, τιτάνια μάχη με τη φωτιά, δεν μπορείς παρά να υποκληθείς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! 


Καλλιόπη Σουφλή


Η φωτογραφία κυκλοφορεί στα social media. 

Δεν έχει σημασία, ούτε ποιος είναι, ούτε σε ποιο πύρινο μέτωπο βρίσκεται. 


Σημασία έχει ότι είναι ένας από τους εκατοντάδες που δίνουν μια άνιση μάχη. 

Μια υπόκλιση και απέραντος σεβασμός.

...respectΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 2:32 am


ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ: Τι έγραψε στο Instagram για το ερημονήσι και τις φωτιές


«Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα είναι επειδή δεν αφορούν εμένα – που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω – αλλά τον Δήμο μου.
Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. 

Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα.
Η φωτιά στην περιοχή του Βαρνάβα έφτασε νωρίς το πρωί γύρω στις 5 και κάτι. 

Στις 6 το πρωί μου τηλεφώνησε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και μου είπε ότι η φωτιά πηγαίνει στην περιοχή του Βαρνάβα."


 11Βρε δήμαρχε, γιατί τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα;;;
Δεν αφορά στον Δήμο σου, το θέμα, αλλά ΕΣΕΝΑ.

Γιατί δεν απαντάς στο πολύ απλό ερώτημα που ξαναθέτω; "ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ;
ΜΟΝΟΝ Η ΔΟΥΡΟΥ;;;

Τώρα αυτό, εμένα, γιατί μου φαίνεται ως άδεισμα των δημοτικών σου συμβούλων και... ηρωποίηση της Ρένας;
Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, δεν σε ενημέρωσε;
ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ Σ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ!
ΑΝ ΟΜΩΣ Σ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ... ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ' Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ...

Όσο για την φωτιά... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ;;;

Άκου, Ψινάκη, ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ... ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΔΗΜΟ...

ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν δεν το γνωρίζεις, να σου το πω... στις φωτιές του 2009 στην Ανατολική Αττική, ήμουν σχεδόν από την πρώτη στιγμή παρούσα και έκανα συνεχεις αναμεταδώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, που επικοινωνούσαν μαζί μου, αλλά και μεγάλο ρεπορταζ στην εφημερίδα μου...  από το Καπανδρίτι... ως τον Βαρνάβα... ως το Γραμματικό, ως τον Μαραθώνα... ως την Νέα Μάκρη, ως το Πικέρμι και την Παλλήνη...

Κι όλες οι δημοτικές αρχές, βοηθούσαν η μια την άλλη... και ήταν ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Άρα, ξέρω από... "βέσπα".

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;;;
ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ! 
Μέσω Instagram απαντά ο Ηλίας Ψινάκης στα δημοσιεύματα για τα… ψεματάκια που είπε για το πότε έμαθε για τη φωτιά και το… ερημονήσι Μύκονος.Ο δήμαρχος Μαραθώνα εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στις κάμερες λέγοντας ότι δεν γνώριζε για τη φωτιά καθώς βρισκόταν σε ένα ερημονήσι και το έμαθε εκεί, όταν στις 6 το πρωί της Δευτέρας του τηλεφώνησε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και τον ενημέρωσε σχετικά. Τότε όπως είπε με το γνωστό του ύφος, πήρε ένα ελικόπτερο και… τσακίστηκε να έρθει.


Οπως έγραψε το iefimerida.gr ο κ. Ψινάκης βρισκόταν μέχρι το βράδυ τουλάχιστον της Κυριακής στη Μύκονο στα εγκαίνια κέντρου για ασφαλή water sports. Σημειώνεται ότι η φωτιά στον Κάλαμο είχε ξεσπάσει νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης, δημοσίευμα της Espresso ανέφερε ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος επίσης έδωσε το παρόν στα εγκαίνια στη Μύκονο, διασκέδαζαν το βράδυ της Κυριακής σε γκλαμ εστιατόριο του Νησιού των Ανέμων.


«Ο δήμαρχος Μαραθώνα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διασκέδαζαν το βράδυ της Κυριακής σε glam εστιατόριο της Μυκόνου.

Η ανατολική Αττική, οι δημότες της οποίας τον εξέλεξαν για να προασπίζεται τα συμφέροντά τους, φλεγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη και τα σπίτια τους απειλούνταν από τη μεγάλη πυρκαγιά, αλλά τις κρίσιμες εκείνες πρώτες ώρες ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ήταν… απών!

Σε μια πρόκληση χωρίς προηγούμενο, προτίμησε το βράδυ της Κυριακής να διασκεδάζει αμέριμνος στη Μύκονο, τρώγοντας και πίνοντας με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο κοσμικό εστιατόριο Kiku!», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της Espresso.


Ο κ. Ψινάκης, ποστάροντας το εξώφυλλο της Espresso στο Instagram το διέψευσε γράφοντας:


Clipboard01

«Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα είναι επειδή δεν αφορούν εμένα – που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω – αλλά τον Δήμο μου.

Γράφονται πολλές μπούρδες για το που ήμουν όταν έκαιγε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. 

Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρισκόμουν στην Μύκονο με τον Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή, τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κο Α Γεωργιάδη, τον Δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κούκα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας υπέροχης πρωτοβουλίας για safe water sports που είχε ο Κος Πασχαλάκης, πατέρας του 10χρόνου Μιχαήλ που έχασε την ζωή του πριν 3 χρόνια στη Μύκονο, με προσωπικό ενδιαφέρον να γίνει σε όλους τους Δήμους της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων για να μην χαθούν και άλλες αθώες ζωές. 

Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. 

Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα. 

Η φωτιά στην περιοχή του Βαρνάβα έφτασε νωρίς το πρωί γύρω στις 5 και κάτι. 

Στις 6 το πρωί μου τηλεφώνησε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και μου είπε ότι η φωτιά πηγαίνει στην περιοχή του Βαρνάβα. 

Πήρα ένα ελικόπτερο και τσακίστικα κι ήρθα στην Αθήνα εγκαταλείποντας το ξερονήσι που βρισκόμουνα και παράλληλα οργανώνοντας με την Περιφέρεια το Υπουργείο Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής τις κινήσεις που έγιναν άμεσα και σε 8 ώρες έσβησαν την μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα και σώθηκε ο Μαραθώνας από μια τεράστια καταστροφή που δυστυχώς δεν απέφυγε ο Δήμος Ωρωπού.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και την είπα από την πρώτη στιγμή. Το τι έκανα όταν έφτασα το είδε ΟΛΗ η Ελλάδα.
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Γιατί τόση λάσπη;;;

Γιατί δεν διασταυρώνετε τις ηλιθιότητες που γράφετε από τις αρχές τα Υπουργεία και την Περιφέρεια;;; Απαιτώ από όλους εσάς που γράφετε ή αναπαράγετε αυτές τις αηδίες ένα συγνώμη στους Δημότες μου που πάλευαν με τις φλόγες για να λήξει εδώ και να μην έχουμε άλλα…!!! Ευχαριστώ».


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 2:03 am


Διαψεύδει Τσίπρα για την έκταση των καμένων ο κοινοτάρχης Καπανδριτίου
Την εκτίμηση πως η δήλωση του πρωθυπουργού ότι κάηκαν 15.000 στρέμματα στη βορειοανατολική Αττική από τη μεγάλη πυρκαγιά δεν είναι ακριβής εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοτάρχης Καπανδριτίου, Μιχάλης Ντάσης.


Βρε ΟΛΟΙ και ΟΛΑ το διαψεύδουν το κουμμούνι, αλλά... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
Σ' αυτό, προσθέστε και την τουρκοεβραϊκή καταγωγή του...

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ... ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν ευχηθώ να είναι ΣΥΡΙΖΑίων οι καμμένες κατοικίες, θα με πείτε... "κακιά";
Απορρίπτει την εκτίμηση του πρωθυπουργού για καταστροφή 15.000 στρεμμάτων ο Μιχάλης Ντάσης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

Την εκτίμηση πως η δήλωση του πρωθυπουργού ότι κάηκαν 15.000 στρέμματα στη βορειοανατολική Αττική από τη μεγάλη πυρκαγιά δεν είναι ακριβής εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοτάρχης Καπανδριτίου, Μιχάλης Ντάσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καμένη έκταση είναι πέντε με έξι φορές πάνω από τον αριθμό που ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Επιπλέον, ο κ. Ντάσης σημείωσε ότι στο Καπανδρίτι κάηκαν ολοσχερώς τρεις μόνιμες κατοικίες.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 1:22 am


ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι 
 
Η κυρία Χουάνα συνάντησε τον Μοχάμεντ σε ένα κοινωνικό δείπνο. 
 
Του έδωσε ένα δωμάτιο ώστε να μην βρίσκεται στο δρόμο και προκειμένου η ίδια να αισθάνεται πιο ασφαλής (!), επειδή ζούσε μόνη της. 

 
 
 
 
Δεν την λυπάμαι... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!
 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ... "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!
 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ!

 
Καλλιόπη Σουφλή


"Μοχάμεντ,καλέ Μοχάμεντ άνοιξε!"
 
 
Συναντήσαμε τη Χουάνα, 70 ετών, στο σπίτι της φίλης της και γειτόνισσάς της Nieves, στο Jerez de la Frontera στην Ανδαλουσία
 
Επειδή δεν έχει την δυνατότητα να εισέλθει στην δική της οικία για πέντε μήνες. 
 
Έχει αποξενωθεί από αυτήν, σύμφωνα με καταγγελία που κατέθεσε στην αστυνομία, από τον ίδιο άνδρα που καλωσόρισε, ώστε να μην είναι άστεγος πριν από δύο χρόνια. 
 
Η κυρία Χουάνα συνάντησε τον Μοχάμεντ σε ένα κοινωνικό δείπνο. 
 
Του έδωσε ένα δωμάτιο ώστε να μην βρίσκεται στο δρόμο και προκειμένου η ίδια να αισθάνεται πιο ασφαλής (!), επειδή ζούσε μόνη της. 
 
"Μου φάνηκε καλό άτομο. Δεν πίστευα ότι θα ενεργήσει κατά αυτόν τον τρόπο", λέει. 
 
Αλλά σύντομα, συνεχίζει η Χουάνα, "άρχισε να με ρωτάει για χρήματα, για το διαδίκτυο ... και δεν είχα. Λοιπόν, είχα λίγα λεφτά στην άκρη που μου τα πήρε, λίγο - λίγο μου τα πήρε όλα".

Η Nieves, η γειτόνισσά της, λέει ότι η χειρονομία της κυρίας Χουάνα της κόστισε πολύ ακριβά από τη στιγμή που άφησε τον άντρα να μπει μέσα.
 
 "Απέκτησε τον έλεγχο όλων όσων ήταν δικά της, του τηλεφώνου της, των χρημάτων της, την απομόνωσε από τους λίγους φίλους που είχε και την οικογένειά της. Επωφελήθηκε από την ηλικία και την ευάλωτη κατάσταση της Χουάνα".

Η Nieves δέχτηκε την Χουάνα στο σπίτι της και αφιερώνει όλο το χρόνο της σε αυτήν, ενώ η κατάστασή της υγείας της έχει βελτιωθεί. 
 
Η Χουάνα της είπε ότι είχε επιστρέψει πριν από πέντε μήνες από μακρά ανάρρωση από μια σπασμένη κλείδα, για την οποία για ένα σχεδόν χρόνο πήγαινε σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης. 
 
Αλλά ο Μοχάμεντ δεν της άνοιξε την πόρτα και της είπε από το τηλέφωνο ότι δεν ήταν εκεί.

ΚΟ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 1:10 am


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ; Το έγγραφο της ΕΥΠ για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή

 -Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομολογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.

Πρώτα σε ανεβάζουν στα ψηλά, σε κάνουν και πρωθυπουργό κι αν πας να τους ξεφύγεις, ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ... για να γίνεις φρόνιμο παιδί και να σε χρησιμοποιούν όπως θέλουν...!

Κρίμα που δεν το καθάρισαν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ1
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB ,που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ.Κ.Καραμανλή,V.Putin και G.Parvanov ,κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:

-Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του , εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN , μάρκας TOYOTA HIACE, χρώματος μπεζ, το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακο Στάδιο. 

Στο εν λόγω όχημα,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας ), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. 

Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ:Του κ.Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
-Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαινοντα στο παραπάνω όχημα άτομα ,κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου ,επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. 

Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής ,συνοδευτικά οχήματα ,άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. 

Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου),τόσο το μήνα Μάρτιο,όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε ,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

-Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου,καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία:(α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής ,(β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. 

Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,χρώματος ασημί ,μοντέλο 1995 ή 1996,το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. 

Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN , μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. 

Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προανεφερόμενα οχήματα τύπου VAN. 

Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερομένων οχηματων.

-Από έρευνα της ομάδας “αντιπαρακολούθησης” της FSB, ως προς τους επιβάτες των υποψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ ,επέβαιναν συνήθως τέσσερις άνδρες εκ των οποίων τρεις μελαχρινοί και ένας καστανός,στο ΒΑΝ μάρκας FORD TRANSIT ,τρεις άνδρες και στο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,δύο γυναίκες.


Πέραν των ατόμων αυτών ,το προαναφερόμενο κλιμάκιο “αντιπαρακολούθησης της FSB “,κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι άτομα,τα οποία δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επιπρόσθετα από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά ,ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων.

Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στη περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνιόυ του 2008 επί της οδού Φανερωμένης),διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που -όπω εκτιμήθηκε- ήταν Ευρωπαίοι,μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.
-Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 ,στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ,κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα “ελεγχόμενη” διαδικασία εμπλοκής, διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ του κλιμακίου της ομαδας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. 

Η εν λόγω “ελεγχόμενη” διαδικασία” εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί το όχημα τύπου ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ. 

Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας ήταν τέσσερα ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο ,άοπλα,γυμνασμένα,μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro ,χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.

-Εντός του προαναφερομένου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ.Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του,τα συνοδευτικά οχήματα,οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας ,καθώς και:

•Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης ,μεταξυ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στη περιοχή του Χολαργού Αττικής. 

Επίσης ,είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα GOODY’S επί της οδού Κηφισίας πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό.

Επιπλέον υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής -Χαλανδρίου-Χολαργού και Παπάγου. 

Ειδικά στο χάρτη της περιοχής Αγ.Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.

•Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης
Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
•Υλικά καμουφλάζ (καινούρια,αχρησιμοποίητα),υλικά μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα.
•Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
•Τηλεχειριστήριο 
•Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
•Σκηνές

β.Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
-Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομολογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.

-Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.
-Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου,με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.
-Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας),σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:

•Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

•Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.

•Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.

•Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

-Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες ,απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες).


Επιπρόσθετα ,θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης,ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη,Χαλανδρίου,Αγίας Παρασκευ΄ςη και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 12:58 am


ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, άν δεν το ξέρετε...


Αλλά η ιστορική αναζήτηση, σε εκείνες τις απολύτες μαύρες, ή άν προτιμάτε "κατακόκκινες" εποχές της ερυθράς τρομοκρατίας στην Σοβιετική Ένωση, μας οδήγησε στον άνθρωπο - "πρότυπο", που πιθανότατα "δείχνει τον δρόμο" στο 'συριζαίϊκο' καθεστώς και στον κάθε Γαβρόγλου να "κινείται" και να λαμβάνει "αποφάσεις" για τα άτυχα (;) Ελληνόπουλα...
Ό,τι δεν μπόρεσαν ή δεν πρόφτασαν να καταστρέψουν τα συμμοριτοκουμμούνια στον συμμοριτοπόλεμο, το καταστρέφουν τώρα...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ;;;


Καλλιόπη Σουφλή


Αποτέλεσμα εικόνας για lunacharsky
Eπειδή αυτά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τα γράψουν, άς τα γράψουμε εδώ στο μετερίζι της 'ΟδύσσειαςΤV'. 
 
Πάρα πολλοί Έλληνες, κυρίως γονείς, απορούν πραγματικά (αφελώς μάλλον για το γιατί) για τις τελευταίες επίμονες, αντιπαιδαγωγικές, αντίθεες και καθ' όλα ανθελληνικές αποφάσεις και πρακτικές που εισηγείται να ισχύσουν στα σχολεία μας, ο νύν (όπως και ο προηγούμενος) υπουργός (α-) Παιδείας...
Σχετική εικόνα
Πιστεύουμε ότι σε κάθε περίπτωση, η μαρξιστική όσο 'δεν παίρνει' αυτή ομάδα στελεχών και υπουργών της κυβερνήσεως, ακολουθούν "πρότυπα" και πρακτικές "δοκιμασμένες" σε άλλες θλιβερές εποχές.
Εποχές εξυπακούεται στην σκληρή Σταλινική περίοδο της Σοβιετικής Ενώσεως. 
Πρωτίστως!

Μπορεί να κάνουμε και λάθος.
Αλλά η ιστορική αναζήτηση, σε εκείνες τις απολύτες μαύρες, ή άν προτιμάτε "κατακόκκινες" εποχές της ερυθράς τρομοκρατίας στην Σοβιετική Ένωση, μας οδήγησε στον άνθρωπο - "πρότυπο", που πιθανότατα "δείχνει τον δρόμο" στο 'συριζαίϊκο' καθεστώς και στον κάθε Γαβρόγλου να "κινείται" και να λαμβάνει "αποφάσεις" για τα άτυχα (;) Ελληνόπουλα...

Αποτέλεσμα εικόνας για lunacharsky
Τό όνομά του, Ανατόλυ Λουνατσάρσκυ. 
Πρώτος Κομισσάριος του Λαού επί της εκπαιδεύσεως και Υπουργός Παιδείας της Σοβιετικής Ενώσεως, 1875 - 1933.

Ένας φανατικότατος μαρξιστής,  (ήταν μάλιστα εξώγαμο παιδί!) συνεργάτης του διαβόητου και αιματοβαμμένου "Λέοντος Τρότσκυ" (το αληθινό όνομά του ήταν Λέβ Μπρονστάϊν) που θα φανεί αστείο ίσως, αλλά ο Λουνατσάρσκυ είχε σπουδάσει στην ...Ελβετία!

Διαβάστε λοιπόν τί διεκήρυσσε ο πιστός Λενινιστής εκείνος, το 1926 (και ασφαλώς) με ιδιαίτερο κομματικό ζήλο και στόμφο:

"Καυχώμεθα ότι επετύχαμε κάτι το ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ - άς το ομολογήσουμε τώρα ότι είναι κολοσσιαίο - το ότι  Ε Ξ Ε Ρ Ι Ζ Ω Μ Ε   απο τον Ρωσικό λαό, το αίσθημα της θρησκείας" !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για lunacharsky
[Απολύτως εωσφορικός ισχυρισμός, κατά πάντα ψευδέστατος, που οι εξελίξεις τον κατέρριψαν και το απέδειξαν. 
 
 
Δεν κατάφεραν παρά τις όντως απεινείς διώξεις δεκαετιών, να βγάλλουν τον Χριστό και την Πίστη απο τις ψυχές των Ρώσων Ορθοδόξων!
 
 
Όμως θυσιάσθηκαν εκατομμύρια αθώοι, κληρικοί όλων των βαθμίδων και λαϊκοί, στα κολαστήρια της Σιβηρίας στις εξορίες και στους πάγους...
 
 
Ο Χριστός όμως  Ν Ι Κ Η Σ Ε   στο τέλος!
Όπως πάντα!]

Αποτέλεσμα εικόνας για russian images of Christ
ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 12:50 am


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ !!!!


 Στίς πάρα κάτω σελίδες πού παραθέττω καί τίς ὁποῖες μοῦ ἒστειλε κάποιος συγγενής μου μέ τό ἲδιο ἐπίθετο, θα δεῖς μέ ποιό τρόπο τό δειλό, ἂβουλο, εὐτελές καί τιποτένιο πολιτικό σύστημα πού στηρίξαμε, ἂλλοι ἀπό ἀδυναμία να δοῦμε τήν ἀλήθεια μέσα ἀπό τίς τεχνικές ὁμίχλες πού μᾶς ἒριξαν, ἂλλοι ἀπό χαμαιρπεῖς ἀτομικούς ὑπολογισμούς, πῶς αὐτό ἒδινε σκανδαλώδη διαφυγή στούς ἀπεσταλμένους ἀπό ξένα διαστροφικά κέντρα ἐμπρηστές  !!!
Τι είπατε;;; Πως ... "λείπει ο Μάρτης απ' την ... ΧΑΝΟΥΚΑ";;;

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΑΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;

ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Καλλιόπη Σουφλή


Ποιός φταίει ; Ποιοί φταῖνε  ; 
 

(Ἀπό Παναγιώτης Δερματᾶς) 

 
Φταίει ἡ Τούρκικη ΜΙΤ πού  ἒκαψε τήν Ρόδο καί ἂλλες περιοχές, γεγονός πού ὁμολογήθηκε καί ἐπίσημα ἀπό την Τουρκάλα πρόεδρο Τσιλέρ στον ἐπικήδειο τοῦ ἀρχιεγκληματία Γκρίζου λύκου τοῦ ὁποίου ἐκθέασε τόν ρόλο στούς ἐμπρησμούς τῆς Ρόδου, ὃταν αὐτός ἐπῆγε στόν διάβολο ἀπό αὐτοκινηστικό εὐτύχημα το 1990 περίπου, σε ἀπάντησι τῆς Θεϊκῆς Δίκης για το θεάρεστο ἒργο που ἒκανε πρός τιμή τοῦ δικοῦ του Μουχαμέτη ;


 
Φταῖνε οἱ Ἑβραῖοι πού πιστεύουν στήν παλιά τους διαθήκη μέσα στήν ὁποία στό κεφάλαιο "Κριταί" ἀναφέρεται ὡς θεάρεστο γιά τους θεό τους ἒργο τό να καῖνε τά ἀγαθά τῶν διπλανῶν των ;
- Θυμᾶμαι ἀπό τό δημοτικό πού μαθαίναμε στά τότε θρησκευτικά τήν θεάρεστη πρᾶξι να βάζουν  φωτιά στίς οὐρές τῶν ἀλεπούδων καί να καῖνε τά σπαρτά τῶν Φιλιστέων !!!... -

Φταῖνε κάποια ἂθλια καί ἀρρωστημένα ντόπια συμφέροντα ;

Φταῖνε οἱ σκοτεινές δυνάμεις πού ὑπενόμευαν τίς συμφέρουσες ἐμπορικές μας συμφωνίες με τήν Ρωσία ;

Ἂν καί τά στοιχεῖα πού παρουσιάζονται στις πάρα κάτω σελίδες τοῦ βιβλίου τοῦ Γιάννη Φουράκη δείχνουν καθαρά ἓνα μέρος ἀπό τήν προέλευσι τῶν ἐμπρηστῶν, δέν εἶναι ὀφέλημο να ἐκφράζει ὁ καθ'ἓνας ἁπλῶς τήν ὀργή του ἐναντίον τους .

Τήν ὀργή όφείλουμε να ἐκφράσουμε ἐνάντια στο κράτος τῶν τιποτένιων τῆς πολιτικῆς ἐξουσίας οἱ ὁποῖοι δρῶντες ὡς εὐτελεῖς μαριονέτες, κάλυπταν ἢ ἒδιναν διαφυγή σε ὃλα αὐτά τά ντόπια και τά ἀπεσταλμένα ἀπό ξένες μυστικές ὑπηρεσίες ὑποκείμενα !

Τήν ὀργή μας να  ἐκφράζουμε  ἀπέναντι στήν ἀφέλεια πού καλλιεργοῦν στούς νέους μέσω τῆς παιδείας καί στόν λαό μέσω τῶν  Δούρειων  "ἰδεολογιῶν" οἱ "ὁποῖες προωθοῦνται ἀπό τά σκοτεινόδουλα πολιτικά ἀπο....κόμματα !

Μέσα ἀπό αὐτές, ὃλα παρουσιάζονται ἲσιωμα στόν κάμπο... Ὃπως γιά παράδειγμα γιά τό Αἰγαῖο πού ἑνῶ ἂλλοι ἁγωνίζονται να τό ἐλέγχουν, ἐδῶ οἱ ντόπιοι ἰδεαλ ...ληστές διακηρύσσουν πώς αὐτό "ἀνήκει στά ψάρια του" !!!...

Διότι ἐκφράζοντας ἁπλῶς τήν ὀργή σου ἐνάντια στούς ἐμπρηστές, ἐνεργεῖς ἐδῶ  σάν τόν γιατρό πού ἀντί να ἀσκεῖ ἀγωγή ὑγείας στό σῶμα, κάνει ἀφορισμούς στόν καρκῖνο  ὃπως ἀκριβῶς ὁ μάγος στίς πρωτόγονες κοινωνίες....

Δηλαδή συμπεριφορά καφρίλας περασμένων αἰώνων πού ἀκόμη καί σέ πολλές χῶρες τῆς Ἀφρικῆς οἱ ἂνθρωποι ξεπέρασν, ἀφήνοντας ἓνα κενό τό ὁποῖο τρέξαμε να καλύψουμε ἐμεῖς πού μᾶς βάραινε πολύ τό ὂνομα Ἓλληνες ! (Ἃλλωστε καί οἱ ρυθμοί οἰκονομικῆς ἀναπτύψεως στήν χώρα τῶν ἰδεαλ ληστῶν γκιαούρηδων τῆς Γρεκυλίας, ἒπεσαν πολύ κάτω ἀπό τίς τελευταῖες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς !!!)

Δέν μέ ἀπασχολεῖ λοιπόν ποιοί βάζουν τις φωτιές ...
Τίς βάζει τό κάθε εἲδους καρκίνωμα πού ὑπάρχει στον κόσμο καί τό ὁποῖο καρκίνωμα ἀνταποκρίνεται στήν πρόσκλησι πού τοῦ κάνει ὁ ξεπεσμένος, ἀδύναμος καί με αὐτοκαταστροφικές  τάσεις ὀργανισμός .

 
Ἐδῶ εἶναι ἡ ούσία τοῦ πράγματος !
 
Ζοῦμε σε μία κοινωνία πού ἒπεσε στα χέρια γιατρῶν ἐκμεταλλευτῶν οἱ ὁποίοι ἀντί να ἀσκοῦν ἀγωγή ὑγείας γιά τόν ὀργανισμό, τόν ὑπονεύουν μέ κάθε τροπο ὣστε ἒτσι να διασφαλίζουν συμφέροντα στήν γλοιώδη καί διεστραμένη προσωπικότητά τους και πίσω ἀπό αὐτήν στα στιγνά διαβολικά ντόπια καί παγκόσμια συμφέροντα!
Γιατρούς ἐδῶ, ἐννοῦμε τό σύνολο τῶν πολιτικάντηδων σε ὃλη τους την ἒκτασι που κατάφερε να τιθασέψει ἓνα σῶμα ὑγιές, μέ σφρῖγος ἀλλά καί μέ τήν ἀφέλεια ὡς κληρονομικό ἐλλάτωμα καί να το καταστήσει ἐκμεταλλεύσιμο ἀντικείμενο πάνω στό ὁποῖο ἀσελγεῖ μέ ὃλο του το διαστροφικό πάθος .

Ἒτσι,  ξεσπιτώνονται ἂνθρωποι, στεροῦται μισθούς, συντάξεις, ὑγεία, περίθαλψι, ἀσφάλεια, τροφή, πιέζονται ἀφόρητα ἀπό δολοφονικούς ἐξαναγκασμούς,  καίγεται ἡ ἱερή τους γῆ καί ὃλα αὐτά κάτω ἀπό τήν ἀπάθεια και ἀλαζονική  ὑποκρισία τῆς ὑπέρτατης πορνείας πού ἐκδηλώνεται μέσα ἀπό τήν πολιτική και τά ἐργαλεῖα της. Αὐτά δηλαδή πού ἐκφράζονται ὡς  "παιδεία", "διανόησις",  "πολιτισμός", "θρησκευτική ἡγεσία" καί ὃλα τα ἀρωματισμένα με βαριά μπουρδελοειδῆ ἀρώματα κουραφέξαλα  !

Ἡ Ἑλλάδα καίγεται, καταστρέφεται  σέ ὃλα τά ἐπίπεδα, σέ ὃλα τά μέτωπα,  ἀπειλεῖται με ὁλοκληρωτικό ἀφανισμό καί οἱ χῶροι τῆς παιδείας πού κάποτε ἦσαν ζωτανοί, ἒχουν μετατραπεῖ σε παραρτήματα τοῦ μεγάλου πορνείου τῶν κομμάτων  μέσα στά ὁποια ανεπαρκεῖς "ἐκπαιδευτικοί" ἀναγκάζουν τους φοιτητές να γραφτοῦν σ'αὐτά γιά να πάρουν τα σχονάκια τῆς ἀντιγραφῆς καί στήν συνέχεια να ἀποκατασταθοῦν παράσσιτα στό ἂρρωστο κρατικό ὀργανισμό πού στηρίζει τούς ἐμπρηστές καί κάθε μορφῆς ἀνεπάρκεια  ...


 Ὃσα παιδιά δέν συμβιβαζονται μ'αὐτές τίς φαῦλες συμπεριφορές, παίρνουν τα μάτια τους καί δίνουν τήν ἀξία τους να τήν ἐκμεταλλεύονται ξένες οἰκονομίες, ἑνῶ ὃσοι με πεῖσμα ἐπιμένουν  να στηρίζουν Ἑλλάδα, μένουν στήν ὑπονόμευσι, στήν ἀφάνεια καί στήν ὑποχρεωτική ἀπραξία !

Εἶναι βαθύ τό κράτος τῶν ἐμπρηστῶν !


Ἐμφανίζεται μέ δυαδική μορφή ὃ,που ὁ κάθε ἓνας ἀπό τούς δύο ἀριθμούς συντηρεῖ καί ἀναπαράγει τόν ἂλλον ...


"Δεξιά" καί "Ἀριστερά", σύνολο ἑνιαῖο καί ἐσωτερικά ἀδιάσπαστο πού χωρίς τό ἓνα, εἶναι ἀδύνατο να ὑπάρξει τό ἂλλο ...


Τί δέν κατάλαβες ἀφελῆ συμπολίτη ;..


Μέσα ἀπό τό ἓνα, στηρίζεις καί συντηρεῖς τό ἂλλο, ὃπου καί τά δύο μαζί σε χρησιμοποιοῦν ὡς ἐργαλεῖο ἐνάντια στόν ἑαυτόν σου, ἐνάντια στήν πατρίδα σου πού ἒχουν παραδώσει σε κάθε μορφῆς ξενα ἐμπρηστικά συμφέροντα !!!


Στίς πάρα κάτω σελίδες πού παραθέττω καί τίς ὁποῖες μοῦ ἒστειλε κάποιος συγγενής μου μέ τό ἲδιο ἐπίθετο, θα δεῖς μέ ποιό τρόπο τό δειλό, ἂβουλο, εὐτελές καί τιποτένιο πολιτικό σύστημα πού στηρίξαμε, ἂλλοι ἀπό ἀδυναμία να δοῦμε τήν ἀλήθεια μέσα ἀπό τίς τεχνικές ὁμίχλες πού μᾶς ἒριξαν, ἂλλοι ἀπό χαμαιρπεῖς ἀτομικούς ὑπολογισμούς, πῶς αὐτό ἒδινε σκανδαλώδη διαφυγή στούς ἀπεσταλμένους ἀπό ξένα διαστροφικά κέντρα ἐμπρηστές  !!!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 11:55 pm


Ντροπή και αίσχος! Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά! Οι υπεύθυνοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας ζήτησαν από τους 30 πυροσβέστες να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση της Πυροσβεστικής με την εταιρεία 

- Επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας σε Τσίπρα και ΤόσκαΨάχνετε για... ΕΛΛΗΝΕΣ, στους πλοιοκτήτες;
Αναζητάτε τσίπα και φιλότιμο σε ματσωμένους ελληνίσκους εφοπλιστές;;; 

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ!

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Καλλιόπη ΣουφλήΑπίστευτο περιστατικό στις 12 το μεσημέρι - Ντροπή! 
 
Κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά στην Κεφαλονιά!
Οι υπεύθυνοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας ζήτησαν από τους 30 πυροσβέστες να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση της Πυροσβεστικής με την εταιρεία 
 
- Επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας σε Τσίπρα και Τόσκα
 Ένα απίστευτο περιστατικό που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει, σημειώθηκε σήμερα στο λιμάνι του Πόρου, στην Κεφαλονιά. 
 
 
Πυροσβέστες που έδιναν μάχη από το πρωί για να ελέγξουν τη φωτιά στο νησί, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης επιχείρησαν να επιστρέψουν στην Κυλλήνη προκειμένου είτε να ξεκουραστούν είτε να μεταφερθούν σε άλλο πύρινο μέτωπο, είδαν το πλήρωμα να τους ζητά και εν τέλει να τους κατεβάζει από το πλοίο και μάλιστα με προκλητικό τρόπο!
 
Την παραπάνω καταγγελία έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), η οποία έστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. 
 
 
Ο πρόεδρος της ΠΟΠΥΣΥΠ Αλέξανδρος Φαραντάκης και ο γενικός γραμματέας Στυλιανός Πέπλης που υπογράφουν την επιστολή, επικαλούνται μαρτυρίες συναδέλφων τους που επιχειρούσαν στο νησί, οι οποίοι όταν αποδεσμεύτηκαν και πήγαν στο λιμάνι για να φύγουν, βρέθηκαν απέναντι από την πλοιοκτήτρια εταιρεία kefalonian lines που “με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντάς τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται”. 
 
 
Η ΠΟΠΥΣΥΠ ζητά από τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη “την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ - τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν”.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6:15 τα ξημερώματα περίπου τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα αναχώρησαν από την Κυλλήνη για τον Πόρο της Κεφαλονιάς, με το πλοίο “Φιορ Ντι Λεβάντε” της κοινοπραξίας Ionian group, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούσαν κοντά στα χωριά Λουρδάτα και Σιμωτάτα. 
 
 
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και δόθηκε εντολή σε ένα μέρος των δυνάμεων να επιστρέψουν στην Κυλλήνη. 
 
 
Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι οι μπαρουτοκαπνισμένοι από τη μάχη με τις φλόγες πυροσβέστες επιβιβάστηκαν στο πλοίο “Νήσος Κεφαλονιά”.
 

Όμως πριν το πλοίο σηκώσει άγκυρα και ξεκινήσει το ταξίδι του, η εταιρεία τους ζήτησε να κατέβουν, διότι δεν υπήρχε σχετική σύμβαση με την εταιρεία, όπως καταγγέλλει η ομοσπονδία τους. 
 
 
Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να περιμένουν τρεις ώρες για να φύγουν τελικά με το ίδιο πλοίο με το οποίο είχαν φτάσει στο νησί.
 

Οι αρμόδιοι οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τι έχει συμβεί. 
 
 
Να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για κάποιο λάθος ή παράλειψη της πυροσβεστικής ή της πλοιοκτήτριας εταιρείας ή αν απλά κάποιος επέδειξε υπερβάλλουσα τυπολατρία μη αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές συνθήκες. 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από την πτήση του με ελικόπτερα πάνω από τα καμμένα, είπε στους πυροσβέστες στο Πολυδένδρι "αυτό που κάνατε παιδιά δεν ξεπληρώνεται με τίποτα". 
 
Και σήμερα εισέπραξαν το “ευχαριστώ”...

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 11:35 pm


Γιατί ο Λόρδος Rothschild "ξεφορτώνεται" μετοχές, τι "φοβάται", τι αγοράζει


Ο Λόρδος Jacob Rothschild δήλωσε ότι τα "πρωτοφανή" υψηλά επίπεδα τιμών των μετοχών και η γεωπολιτική αναταραχή τον ανάγκασαν να μειώσει τις επενδύσεις του στο χρηματιστήριο.

Ο 81χρονος τραπεζίτης προειδοποίησε ότι οι υψηλές τιμές των μετοχών στις ΗΠΑ και το τέλος της νομισματικής χαλάρωσης είναι οι κύριοι λόγοι ανησυχίας οι οποίοι τον οδηγούν να περιορίσει την έκθεσή του στις αγορές.
 

"Δεν πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσουμε ρίσκο", όπως είπε. "Οι τιμές των μετοχών σε πολλές περιπτώσεις έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα σε μια εποχή που η οικονομική ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται με κανέναν τρόπο", όπως πρόσθεσε.

 
"Ο δείκτης S&P διαπραγματεύεται με εκτιμώμενο p/e 12αμήνου στο 25 σε σύγκριση με ένα μακροπρόθεσμο μέσο όρο 15, ενώ ο αναπροσαρμοσμένος δείκτης p/e του Shiller, ο οποίος υπολογίζει κατά μέσο όρο κέρδη 10 ετών, είναι περίπου στο 30", προειδοποίησε.
 
 
Οι μετοχές, ως ποσοστό της RIT Capital Partners, της επενδυτικής εταιρείας της οποίας είναι επικεφαλής ο Jacob Rothschild με κεφάλαια υπό διαχείριση της τάξης των 3,24 δισ. στερλινών, έχουν μειωθεί από το 56% του fund στο 55%, ενώ περισσότερα χρήματα έχουν τοποθετηθεί σε νομίσματα.

Η RIT είναι ένα multi-asset επενδυτικό trust της δυναστείας των Rothschild στο οποίο η οικογένεια έχει τοποθετήσεις 331 εκατ. στερλίνες.

"Η περίοδος της νομισματικής χαλάρωσης μπορεί να φτάνει στο τέλος της. Τα γεωπολιτικά προβλήματα παραμένουν διαδεδομένα και αποδεικνύονται όλο και πιο δύσκολα να επιλυθούν", όπως τόνισε.
 

Ο Λόρδος Rothschild ανησυχεί ότι η πολιτική της ποσοτικής χαλάρωσης, η οποία οδήγησε σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ τα επιτόκια σε μεγάλο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου, έρχεται στο τέλος της, με αποτέλεσμα η απόδοση της αγοράς μετοχών να "χτυπηθεί".
 

Πού στοιχηματίζει

 
Οι περιοχές στην αγορά μετοχών στις οποίες επικεντρώνεται ο Λόρδος Rothschild είναι η Ασία, όπου πιστεύει ότι οι καταναλωτικές δαπάνες θα αποτελέσουν τον οδηγό των κερδών και οι εταιρείες τεχνολογίας που συνδέονται με αυτό που ονομάζει "τέταρτη βιομηχανική επανάσταση".

Επίσης, ο Rothschild δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί στην τεχνολογική εταιρία Social Capital, η οποία σχετίζεται με εταιρείες του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης και του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αποδόσεις του RIT φέτος είναι ιδιαίτερα κακές με κέρδη μόλις 1,72% στο πρώτο εξάμηνο του έτους, σε σύγκριση με το 9,3% που έχει κερδίσει το μέσο fund του κλάδου του στο ίδιο διάστημα.

Η πορεία του RIT χτυπήθηκε από την άνοδο της στερλίνας στο πρώτο εξάμηνο αφού ο Rothschild τηρούσε bearish στάση στο βρετανικό νόμισμα και αγόραζε δολάρια και ευρώ.
Ελευθερία Κούρταλη - capital.grΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 11:16 pm


ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

EΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ  

ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΣΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝΤΩΝ;
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ!
ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
Καλλιόπη ΣουφλήΓράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Μακαριώτατε και σεβασμιώτατοι πατέρες, πολλές φορές ανέβαλα την σύνταξη της επιστολής αυτής, φοβούμενος μήπως η παρόρμηση της οργής με οδηγήσει σε ακρότητα εκφράσεων, ασύμβατη με τον οφειλόμενο σεβασμό προς τα πρόσωπα εκείνα που έχουν κληθεί να βρίσκονται στη θέση του Κυρίου μας, όχι ασφαλώς ως θεοί αλλ΄ως ποιμένες.


Εφ όσον όμως ήδη ξεπέρασα τα ανασταλτικά εμπόδια και άρχισα την όντως τολμηρή επιστολή μου, θα τοποθετηθώ ευθέως στην καρδιά του προβλήματος που την γεννά: 

Στην μακαριώτατη και σεβασμιώτατη αφωνία σας απέναντι στην εθνική προδοσία της χώρας μας, στην οικονομική εξαθλίωση και υποδούλωση του λαού μας, στις δεκάδες χιλιάδες απελπισμένων ανθρώπων που μη έχοντας να θρέψουν τα παιδιά τους, πηδάνε από τις ταράτσες των σπιτιών τους!

Είπα πιο πάνω ότι οφείλουμε σεβασμό προς τα πρόσωπα σας διότι έχετε κληθεί να βρίσκεσθε στη θέση του Κυρίου μας ως ποιμένες. 

Γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα ότι ο Κύριός μας έχει δώσει την παρακαταθήκη του καλού ποιμένος με τα ακόλουθα απόρθητα της αιωνιότητας λόγια: «Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός και γινώσκω τα εμά και γινώσκομαι υπό των εμών.... και την ψυχήν μου τίθημι υπέρ των προβάτων»! (Ιω. 10.14,15) 

Αυθόρμητα ερωτώ: Τα χιλιάδες απελπισμένα λογικά πρόβατα, που πηδούν από τις ταράτσες τα γνωρίζετε; Αν μου απαντήσετε ότι αυτοκτονούν διότι δεν πιστεύουν στο Θεό, δηλαδή είναι απολωλότα πρόβατα, θα σας αντιτείνω ότι σεις είστε υπεύθυνοι, για την απώλειά τους, διότι ο Κύριος και πάλι λέει ότι ο καλός ποιμήν αφήνει όλα τα άλλα πρόβατα και αναζητεί το ένα που έχει χαθεί κι όταν το βρεί το βάζει στον ώμο και το φέρνει πίσω! (Λουκά 15.4,5) Αυτό άλλωστε δεν συμβολίζει και το ωμόφορο που σας δόθηκε;

 Ερωτώ απλά: Αναζητήσατε ποτέ τα απολωλότα πρόβατα της ποίμνης σας, τιμώντες το ωμόφορό σας;

 Ερωτώ επίσης: Οι δεκάδες χιλιάδες που εγκατέλειψαν τη ζωή αυτή σας γνώριζαν, αλλά και τα εκατομμύρια λαού της λογικής ποίμνης του Χριστού, σας γνωρίζουν; 

Κανονικά θα έπρεπε να σας γνωρίζουν αλλά αυτό προϋποθέτει την εκδήλωση του ενδιαφέροντος από εσάς προς τον καθένα προσωπικά!

Και έρχομαι στο κρισιμότερο και αιχμηρότερο ερώτημα που αφορά στο δεύτερο μέρος της ουρανίου ρήσεως του Κυρίου περί Αυτού ως καλού ποιμένος: «και την ψυχήν μου τίθημι υπέρ των προβάτων».

Είστε διατεθημένοι να δώσετε και την ζωή σας ακόμη υπέρ του λαού του Θεού; 

Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος έχασε τον πατριαρχικό θρόνο, πήγε στην εξορία και έδωσε εν τέλει και την ζωή του υπερασπιζόμενος το δίκαιο μίας χήρας! 

Εσείς μπροστά στην αιματηρή θυσία ενός ολόκληρου λαού που οδηγείται στην εξαθλίωση -αλλά τί λέω εξαθλίωση και δεν λέω ευθέως  γενοκτονία- θα μείνετε, όπως μέχρι τώρα μένετε, απαθείς; 

Διότι συμπάθεια δεν είναι τα ψίχουλα των σισιτίων που η αξιοπρέπεια των περισσοτέρων Ελλήνων που έχουν καταστεί πένητες τα αρνείται, αλλά η ευθεία αντιπαράθεση με τους προδότες και γενοκτόνους του έθνους!

Κι αν έχετε αντίρρηση για τους χαρακτηρισμούς, σας υπενθυμίζω ότι η είσοδος μας στα μνημόνια έγινε με ύποπτα μαγειρέματα του ελλείματος του προϋπολογισμού, και επί επτά έτη όλες οι κυβερνήσεις εμπαίζουν τον ελληνικό λαό ότι δεν γίνεται αλλιώς, ενώ ουδέποτε έχει γίνει λογιστικός έλεγχος για τα χρέη της χώρας!

Εάν στην αρχιεπισκοπή Αθηνών και στις Μητροπόλεις σας ερχόταν κάποιοι και σας έλεγαν ότι χρωστάτε μερικές χιλιάδες ευρώ, σεις δεν θα φωνάζατε λογιστές να κάνουν έλεγχο για να φανεί αν όντως χρωστάτε τα χρήματα αυτά και αν ναι ποιος ευθύνεται για την οφειλή; 

Τόσα δισεκατομμύρια χρέους που γίνονται αφορμή να αφανίζεται ο λαός κι ούτε λόγος για λογιστικό έλεγχο, διότι βέβαια αν γίνει έλεγχος θα φανεί το δόλιον και παράνομον του δανεισμού...Σε κάθε δε περίπτωση γιατί σιωπάτε και δεν ερευνάτε εάν είναι παράνομο το χρέος ώστε να ενημερώσετε τον λαό;

Ο λαός, εν ονόματι του παράνομου και ανεξέλεγκτου χρέους, υπερφορολογείται. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα δίκτυο δικηγόρων οι οποίοι να κάνουν δωρεάν μαζικές αγωγές εναντίον του ΕΝΦΙΑ, τον οποίον ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ως έγκριτος Συνταγματολόγος) έχει χαρακτηρίσει αντισυνταγματικό, κατασχετικό και άρα παράνομο φόρο; Είναι πολύ πιο φθηνό και ασυγκρίτως αξιοπρεπέστερο των συσσιτίων!

Οι ηγέτες λοιπόν δίνουν τα πάντα στις "αγορές" και 
αφαιμάζουν τον λαό! Αν λοιπόν αυτό δεν λέγεται εσχάτη προδοσία τότε πώς λέγεται; 

 Εφ΄όσον λοιπόν πρόκειται για εσχάτη προδοσία, εσείς στο εξής θα συνεχίσετε την σιωπή σας και με τη στάση σας θα συναινείτε με την προδοτική στάση των ηγετών;

Θα σας θυμίσω τα ιερά λόγια που ακούσατε από τον επίσκοπο που σας χειροτόνησε, όταν σας παρέδιδε την ποιμαντική ράβδο: 
«Λάβε την Ράβδον, ίνα ποιμαίνεις το εμπιστευθέν σοι Ποίμνιον του Χριστού, και τοις μεν ευπείθεσιν, έστω αυτοίς υπό σου βακτηρία, και υποστηριγμός, τοις δε απειθέσι και ευτραπέλοις, χρω αυτή, ράβδω επιστυπτική, ράβδω παιδεύσεως.»

Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα την σημασία των λόγων αυτών... Ευτράπελοι είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός για τους άρχοντες και κυβερνήτες ή μάλλον σωστότερα εργολάβους των μνημονίων! Είναι πάντως σίγουρα απειθείς!

Το μαρτυρούν η απάθεια και η κυνικότητα με την οποία ψηφίζουν εγκληματικά μέτρα εναντίον του λαού, η αχρεία σπουδή με την οποία προωθούν την αχρήματη κοινωνία που αναφέρει στην Αποκάλυψη του ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, η ασέβεια με την οποία θέλουν να καταργήσουν, μετά το μάθημα της Ορθοδόξου πίστεως και αυτή ακόμα την αργία της Κυριακής!

Είναι απειθείς διότι δεν αγαπούν τον Θεό αλλά τον μαμμωνά. Και όπως είπε ο Κύριός μας "Οὐδεὶς οἰκέτης δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ..(Λουκ. 16,13)

Αλήθεια, γιατί δεν είναι αυτά τα λόγια το καθημερινό κήρυγμά σας, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι και πρόδηλο ότι η αγάπη των ανθρώπων για το χρήμα και η λατρεία του ως θεότητα είναι η αιτία της θλιβερής, πρωτίστως πνευματικής, αιμορραγίας του κόσμου και της επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας των "αγορών";...

Ζούμε ήδη την αρχή της επιβολής της δικτατορίας αυτής με την ασύδοτη υπερεξουσία των τραπεζών! Αλλά γνωρίζετε επίσης πολύ καλά ότι η άοργος και δικαία οργή του Κυρίου μας εκφράστηκε απέναντι στους τραπεζίτες οι οποίοι στο προαύλιο του ναού άλλαζαν τα "ακάθαρτα" ρωμαΐκά νομίσματα με τα "καθαρά" ιουδαΐκά, αποκομίζοντες (όπως και οι "αγορές"σήμερα) τοκογλυφικό κέρδος! Και τους ανέτρεψε τις τράπεζες!!!

Ξανά ερωτώ:  Γιατί δεν είναι αυτό το καθημερινό κήρυγμά σας,
καταπέλτης κατά των "αγορών"; Τις φοβάστε ή μήπως παραδέχεστε και εσείς την εξουσία τους ως νόμιμη; 

Η νέα τάξις πραγμάτων, που προτάσσει την λατρεία του μαμωνά διά των "αγορών", είναι εδώ και οι απειθείς, προς τον Θεό και τον λαό Του, ηγέτες είναι ευπειθείς υπηρέτες της!

Επομένως η ράβδος σας πρέπει να είναι επιστυπτική, να σταματήσει την πνευματική αιμορραγία που είναι συνέπεια της δράσης των απειθών κυβερνητών και η οποία προκαλεί με την σειρά της την ακατάσχετη οικονομική και ηθική αιμορραγία ενός ολόκληρου έθνους! Η ράβδος σας πρέπει ή να επαναφέρει τους εκτραπέντες κυβερνήτες στην σύνεση ή να τους ελέγξει μέχρι τέλους! 

Σας θυμίζω ξανά ότι ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, έχοντας την αγάπη του λαού, συγκρούστηκε με την αυτοκράτειρα και  εν τέλει πήγε στην εξορία και στον θάνατο, υπερασπιζόμενος το δίκαιο μίας χήρας! 

Κι αν το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου σας φαίνεται βαρύ, θα σας θυμίσω ότι ευρίσκεστε " εις τόπον και τύπον Χριστού" όχι για τις τιμές και τις επευφημίες αλλά πρωτίστως για την θυσία υπέρ του ποιμνίου σας. Θα ομοιάσετε μήπως με τους επισκόπους ε­κείνους, οί οποίοι συναίνεσαν με την εξορία του Αγίου; Για αυτούς λέει ο Αγ. Νικόδημος ότι "ηκολούθουν περισσότερον εις τας δυναστείας και υπολήψεις των αξιωματικών αρ­χόντων, παρά εις την ευσέβειαν και εις τους θείους νόμους" 

Πολλές φορές σας εξέφρασαν οι πιστοί την επιθυμία τους να πάρετε πρωτοβουλία για να γίνονται ολονυκτίες σε όλες τις μητροπόλεις μία φορά την εβδομάδα για την πατρίδα μας και ούτε αυτό επράξατε, φοβούμενοι ίσως ότι η πνευματική συνάθροιση μπορεί να εξελιχθεί σε διαδήλωση!   

Επιτέλους πατέρες, πότε θα θεωρήσετε ότι πρέπει να φωνάξετε το «Στώμεν καλώς»;  Ήδη ζούμε την σιωπή σας ως ποιμένων κατά την σφαγή των αμνών!!! Ο σιωπών δοκεί συναινείν, έλεγαν οι αρχαίοι και ουάι και αλλοίμονον εάν ο Κύριος σας καταλογίσει ότι συναινείτε εις την σφαγήν του ποιμνίου σας...

Αλλοίμονον εάν καταταγείτε από την αφωνία και την απραξία σας ως μισθωτοί ποιμένες κατά το ρήμα του Κυρίου:
" ο μισθωτός δε και ουκ ων ποιμήν, ου ουκ εισίν τα πρόβατα ίδια,   θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησιν τα πρόβατα και φεύγει και ο λύκος αρπάζει αυτά και σκορπίζει τα πρόβατα.
 ο δε μισθωτός φεύγει ότι μισθωτός εστίν και ου μέλει αυτώ περί των προβάτων"(Ιω. 10.12,13)

Είναι προτιμότερο και για σας και για την Εκκλησία, να εγκαταλείψετε τον θρόνο σας παρά το εμπιστευθέν εις εσας ποίμνιο!!!

Συγχωρήσατε την σκληρότητα των λόγων, αλλά η "φιλτάτη αλήθεια" υπερχείλισε το φράγμα της υικής αγάπης μου προς τα σεβάσμια πρόσωπά σας και εκχύθηκε κινούμενη από ειλικρινή και άφατο πόνο
Με τιμή Γ. Ε. ΒολουδάκηςΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Η επιστολή όπως μας ενημέρωσε ο συντάκτης της, έχει κοινοποιηθεί από χθες το βράδυ στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία της αρχιεπισκοπής και των μητροπόλεων εκτός από τις Ι. Μητροπόλεις Κίτρους, Λήμνου, Μηθύμνης, Παροναξίας Περιστερίου, Σιδηροκάστρου και Σισανίου που ή δεν διαθέτουν ή δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 9:31 pm


ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ! Δείτε πως εξαφανίζουν με το ΦΠΑ – δηλαδή με την απόδειξη που ζητάτε – το χρήμα από την χώρα μαςΦοροδιαφυγή είναι η είσπραξη των φόρων όταν φεύγουν από την χώρα μας και ταξιδεύουν στις τσέπες των τραπεζών, των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων, των πολιτικών…
Όσο για την επιστροφή φόρου… θα την καρπωθούν οι Γερμανοί για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.

 Η αδυναμία πληρωμής φόρων δεν είναι έγκλημα.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Καλλιόπη ΣουφλήΟ μύθος της απόδειξης. Ζητώντας απόδειξη καταστρέφετε την οικονομία για να μη πιστεύεις την κάθε μπούρδα του κάθε κρατικομπαρούφα


Σας έχουν πείσει ότι ζητώντας απόδειξη προσφέρετε στην εθνική οικονομία? Μπούρδες. Με την βοήθειά σας εξαφανίζουν το χρήμα από την αγορά.


Δείτε πως εξαφανίζουν με το ΦΠΑ – δηλαδή με την απόδειξη που ζητάτε – το χρήμα από την χώρα μας:

Ας υποθέσουμε ότι έχετε στην κατοχή σας ένα 100ευρω. Ας υποθέσουμε…


Πάτε στον υδραυλικό και του λέτε θέλω απόδειξη για την εργασία των 80,64 € που σας έκανε και σας παίρνει φυσιολογικά όλο το 100ρικο.
 

Τότε το 100ρικο γίνεται στον υδραυλικό – ως δια της οδηγίας της Ε.Ε. – 80,64€. Τα 19,36 ταξιδεύουν για τους “θεσμούς” με την μορφή ΦΠΑ και όχι για το κράτος που διατυμπανίζουν…


Παίρνει ο υδραυλικός τα χρήματα που του έμειναν και για μια βλάβη λέει στον ηλεκτρολόγο ότι θέλει απόδειξη για τα 80,64€


Τότε τα 80,64€ γίνονται 65,03 €, τα υπόλοιπα στους “θεσμούς”…


Πάει ο ηλεκτρολόγος στο γιατρό και θέλει απόδειξη.


Τα 65,03 ευρώ γίνονται 52,44€ …


Πάει ο γιατρός στο χασάπη και του λέει θέλω απόδειξη…


Από τα 52,44€ μένουν και πάλι ως δια μαγείας …42,29 €


Πάει ο χασάπης να πάρει βιβλία στο παιδί του και από τα 42,29€ με απόδειξη μένουν στον βιβλιοπώλη τα 34,10


Ο βιβλιοπώλης πάει στον μανάβη με τα 34,10 και με την απόδειξη που κόβει ο μανάβης μένουν σε αυτόν τα 27,5 €


Πάει ο μανάβης στον ψαρά και από τα 27,5 € με απόδειξη του μένουν τα 22,20€…


Στο τέλος πρέπει να πληρώσει και τον φόρο εισοδήματος αλλά και το ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που του άφησε ο παπούς του….


Στο τέλος καταφέρνει με πολύ κόπο να πληρώσει τον φόρο του και … του κόβουν το ρεύμα.


Φυσικά για τον φόρο που πληρώνει δεν έχει καμία παροχή και ανταποδοτικότητα.


Υγεία, χωρίς υγεία, παιδεία χωρίς παιδεία, δρόμους και γεφύρια για να τα διαβεί πρέπει να πληρώσει στους Έλληνες, Γάλλους και στους Γερμανούς …”επενδυτές”… διόδια. 

Μετά την TTIP μερτικό θα ‘χουν και οι υπερατλαντικοί σύμμαχοί μας.Φυσικά θα απαντήσουν πολλοί… 

Μα με το ΦΠΑ επιστρέφουν τα λεφτά μας μέσω της Ε.Ε. του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων…


Ένα θα σας πω…η Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, αγοράζει τα κόκκινα δάνεια που τα έκαναν κόκκινα με το παραπάνω κόλπο και ψηφίζοντας “νόμιμους” υπερβολικούς φόρους για να μην μπορούν να πληρώσουν τα κορόιδα.


Όσο για τα ΕΣΠΑ… κοιτάξτε δεξιά κι αριστερά τις ταμπέλες που πέρασαν όλα τα έργα αυτά, στο ΤΑΙΠΕΔ και στους συμμάχους μας Γερμανούς της Hochtief


Η αδυναμία πληρωμής φόρων δεν είναι έγκλημα.
Έγκλημα είναι να απαιτούν φόρους από την λαϊκή οικογένεια και όχι από τους οικονομικά ισχυρούς.

Έγκλημα είναι η ηθική αυτουργία για τους χιλιάδες αυτόχειρες, έγκλημα είναι οι θάνατοι λόγω αδυναμίας πρόσβασης στην υγεία, έγκλημα είναι η σύγχρονη δουλεία, η μετανάστευση της νέας γενιάς, έγκλημα είναι η ανεργία και η φτώχεια που μας επέβαλαν αυτοί που προστατεύουν την δημοκρατία και το πολίτευμα… Σαν τον Ερντογάν


Έτσι εξαφανίζεται το χρήμα από την Ελληνική οικονομία. 

Νέο χρήμα δεν πέφτει, Μόνο χαράτσια για τους “θεσμούς”
 

Τι είναι ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.


Φοροδιαφυγή είναι η είσπραξη των φόρων όταν φεύγουν από την χώρα μας και ταξιδεύουν στις τσέπες των τραπεζών, των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων, των πολιτικών…
Όσο για την επιστροφή φόρου… θα την καρπωθούν οι Γερμανοί για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.


Ρωτούν πολλοί: Είναι δυνατόν να είναι σωστό να μην κόβεις αποδείξεις?


ΝΑΙ, το μεγάλο κεφάλαιο θέλει να κοβεις αποδείξεις για να ειπράττει το ΦΠΑ… από την άλλη πόρτα… που λέγεται Ε.Ε. 

Ετσι εξαφανίζει το χρήμα, Έρχεται μετά και στο δανείζει με τόκο.


Εξαφανίζει την μικρομεσαία επιχείρηση η οποία δεν αντέχει την υπερφορολόγηση και κατακυριεύει την αγορά. 

Μετά φτιάχνει και τις ειδικές οικονομικές ζώνες κι εσύ μένεις άνεργος …αλλά πιόνι τους.


Ηδη κάνουν την δουλειά τους με μηχανές… ρομπότ.. αύριο θα σε χρειάζονται μόνο για να αγοράζεις το νερό και το φαϊ που θα το κατέχουν μόνο αυτοί….


Και για να σας εξοργίσω…


Φοροδιαφυγή Νο 1Οι τρεις αντιπροσωπείες των γερμανικών κολοσσών στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας εμφανίζονται να εισήγαγαν με υποτιμολόγηση πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων με τιμές 10.000 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα αυτά κόστιζαν από 90.000 έως 100.000 ευρώ. 

Το Spiegel μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα μια Mercedes S-Class 500 χρώματος μπλε η οποία εισήχθη στη χώρα μας αντί 22.135 ευρώ, ενώ η πραγματική αξία της και κατ’ επέκταση η τιμή πώλησης ήταν τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερη. 

Η κομπίνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα δημοσίευματα, να αποφεύγουν την πληρωμή ανάλογου ΦΠΑ, αλλά και φόρου πολυτελείας.


Η φοροδιαφυγή, στις αντιπροσωπείες της BMW, Mercedes και OPEL στην Ελλάδα την περίοδο 2011-2014, ανέρχεται σε 600 εκατ. ευρώ.


Φοροδιαφυγή Νο 2
Η γερμανική εταιρία Hochtief (συνεργάτης του κ. Μπόμπολα) η οποία επί 20 έτη διαχειριζόταν την κατασκευή και λειτουργία του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκλεβε φόρους αξίας 167 εκατομμυρίων και μετά απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναγνωρίστηκε η φοροκλοπή. 

Ενώ έκλεβε φόρους, βρίσκεται στην κορυφή των κατασκευών στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να αναλαμβάνει τα μεγάλα έργα, όπου χρηματοδοτούνται από εμάς (Τράπεζες που χρηματοδοτήσαμε και κράτος με τους φόρους), και την Ε.Ε. μέσω των ΕΣΠΑ (ΦΠΑ). Φυσικά τα έργα είναι ιδιωτικά και θα παραμείνουν ιδιωτικά. 

Παράδειγμα στην “Ολυμπία οδό” Πληρώνεις και τα διόδια στην Hochtief για τον δρόμο που θα φτιάξει με τα λεφτά μας και θα τον έχει για εκμετάλλευση για καμιά κατοστή χρόνια. 

Η εταιρεία (από την διαφήμισή της) δραστηριοποιείται σήμερα σε ένα σύνολο 25 έργων ΣΔΙΤ που αντιπροσωπεύει όγκο επενδύσεων πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ.!!!


Φοροδιαφυγή Νο 3Παρά την ύπαρξη του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, το οποίο υπολόγιζε τη ζημιά του Δημοσίου σε τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ.από το σκάνδαλο της siemens, οι αρχές μας ως σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες με βαρύ κατηγορητήριο και στην κατοχική δικαιοσύνη ΔΕΝ πρόκειται να εισπράξουν τίποτα.


Ο ερχόμενος σωτήρας Κυριάκος έρχεται στον ανθόσπαρτο δρόμο των δωροδοκιών του Γερμανικού κολοσσού. Το δε μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στα βουλευτικά και υπουργικά έδρανα είναι αντίστοιχο της απάτης. Ακόμα και ο Προκόπης που υπέγραψε την ζημιογόνο σύμβαση c4i με την siemens είναι υπόλογος.


Αν συμφωνείτε με τις απόψεις μας … διαδώστε το άρθρο… Έτσι μπορείτε να προσφέρετε στην εθνική μας οικονομία…


Να συμπληρώσω γιατί πολλοί είναι εκείνοι που διαφωνούν, έχοντας ως μητέρα και αδερφή την Ε.Ε.
 

Διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι το άρθρο είναι απαράδεκτο, άθλιο και φτηνό.
 

Διαφωνούν ότι το ΦΠΑ το αρπάζουν και δεν επιστρέφει στην Ελληνική οικονομία.
 

Διαφωνούν ότι δεν προσφέρει τίποτα ανταποδοτικό ο θεσμός του ΦΠΑ της Ε.Ε. δυστυχώς γι αυτούς χωρίς ένα επιχείρημα.
 

Διαφωνούν οικονομικοί επιστήμονες και λογιστές, τσιράκια του συστήματος, κρατικοδίαιτοι, γενίτσαροι του φορολογικού μηχανισμού των Βρυξελλών….
 

Διαφωνούν αλλά κανείς δεν λέει τι γίνεται το ΦΠΑ.


Να ξεκαθαρίσουμε ότι, ο ΦΠΑ δεν έχει σχέση με την ανταποδοτικότητα του φόρου εισοδήματος ο οποίος είναι αυτός που πληρώνει την κοινωνική πολιτική, τους μισθούς της εκτελεστικής εξουσίας, της δικαστικής, της νομοθετικής και τον πρόεδρο της δημοκρατίας.


Το άρθρο είναι απλό και κατανοητό σε όσους νοιώθουν στο πετσί τους την αδικία, την ανεργία, την φτώχεια. 

Το άρθρο είναι για τους ανθρώπους του μόχθου και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.


Στο άρθρο, ευτυχώς συμφωνούν, χιλιάδες αναγνώστες απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, οικονομολόγοι, εργάτες, άνεργοι, μικρομεσαίοι, φοιτητές, γιατροί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί…. που διαμαρτύρονται για την κλοπή του της ελπίδας, την ανύπαρκτη οικονομία, την ανύπαρκτη υγεία,την άθλια παιδεία, την μετανάστευση της νέας γενιάς, την τυφλή δικαιοσύνη, την βρόμικη δημοκρατία.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 9:30 pm


Η φωνή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ θα σιγήσει, εκτός εάν…
Προς όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της προσωπικής μου σελίδας στο f.b.


Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και αναγνώστριες,
Καιρό τώρα το παλεύω, προσπαθώντας να μην καταφύγω στην έσχατη λύση, που θα βάρυνε την αξιοπρεπειά  μου απέναντί σας…
Πορευόμαστε μαζί, για περισσότερα από επτά χρόνια…Οι ζωές όλων μας σχεδόν, ανατράπηκαν … Η Πατρίδα μας, βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού... όπως και οι ζωές των περισσότερων από εμάς...


Κανείς μας δεν θα βγει αλώβητος απ' αυτή την καταστροφή... 
Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, βλέπουμε να γκρεμίζονται ότι ζήσαμε, ότι προσπαθήσαμε να στήσουμε με μόχθο και αξιοπρέπεια στη ζωή μας.Και μέσα σ' αυτόν τον κυκεώνα, η μεγαλύτερη μάχη, είναι αυτή που δίνουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, προσπαθώντας να κρατήσουμε ζωντανή την αξιοπρέπεια και την συνείδησή μας...Αυτή τη μάχη, δίνετε εσείς... αυτή τη μάχη δίνω κι εγώ...Μάχες, που κάποιες φορές κτυπούν την ίδια μας την υγεία, με ότι σημαίνει και σε παράπλευρες απώλειες...Μια τέτοια μάχη, δίνω κι εγώ εδώ και καιρό...Μέχρι τώρα, σιωπούσα... είναι κι αυτή η ρημάδα η Αξιοπρέπεια, που μ' έκανε να θεωρώ πως θα την χάσω αν μιλήσω... αν κοινοποιήσω το πρόβλημά μου... κι ας ήμουν πάντα της άποψης ότι "στο ΜΑΖΙ, λύνονται τα προβλήματά μας"...Ώσπου έφτασε ο κόμπος στο χτένι... κι αποφάσισα με πολύ βαριά καρδιά, να ζητήσω την βοήθειά σας... την συμπαράστασή σας, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω...Για να μην σιγήσει η φωνή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ... Σας χρειάζομαι...Σας χρειάζομαι στην μάχη που δίνω... και χρειάζομαι την έμπρακτη συμπαράστασή σας, για να συνεχίσω να υπάρχω... Όσοι πιστεύετε πως απ' αυτό το μετερίζι, των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έβαλα ένα μικρό λιθαράκι αφύπνισης και συμπόρευσης για την ελευθερία της Πατρίδας...Όσοι μπορείτε και θέλετε να σταθείτε δίπλα μου σ΄ αυτή τη μάχη ζωής ...


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙΒΑΝ GR3101101490000014961301356

Σας ευχαριστώΚαλλιόπη Σουφλή
Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 12:31 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr