Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αιτωλοακαρνανίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

KKE: Συνεχίζεται το πρόγραμμα συσκέψεων και περιοδειών στην Αιτωλοακαρνανία

Όπως ανακοίνωσε η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, συνεχίζεται το πρόγραμμα συσκέψεων και περιοδειών που πραγματοποιείται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χώρους νεολαίας από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αιτωλοακαρνανία. Το πρόγραμμα για αύριο Τετάρτη 22 Μάη διαμορφώνεται ως εξής:

The post KKE: Συνεχίζεται το πρόγραμμα συσκέψεων και περιοδειών στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 10:12 pm


Επίσκεψη στο ανακαινισμένο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου πραγματοποίησε ο Λάμπρος Δημητρογιάννης

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Δημητρογιάννης, ύστερα από πρόσκληση του Επιστημονικού Διευθυντή κ. Χ. Σκαμνέλου και του προσωπικού του κέντρου. Αφορμή της επίσκεψης ήταν η περιήγηση στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του κέντρου, όπου πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης αλλά ενεργειακής εξοικονόμησης, ύψους 521.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο κτίριο που […]

The post Επίσκεψη στο ανακαινισμένο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου πραγματοποίησε ο Λάμπρος Δημητρογιάννης appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 9:49 pm


Θεματικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Πάτρα, το διήμερο 22 και 23 Μαΐου

Tο διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στην πόλη της Πάτρας, με τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν να είναι η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη. Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο ROYAL και θα ξεκινήσει στις 11 […]

The post Θεματικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Πάτρα, το διήμερο 22 και 23 Μαΐου appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 9:39 pm


Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Νεφρολογίας στην Ναύπακτο

Με 170 συνολικά συνέδρους πραγματοποιείται το τριήμερο 22-24 Μαΐου 2024 το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Νεφρολογίας, στην Ναύπακτο. Πρόκειται για την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας Νοσηλευτών και η εναρκτήρια τελετή θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00’ στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου […]

The post Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Νεφρολογίας στην Ναύπακτο appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 9:26 pm


ΚΚΕ: Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή Βάνας Πατρινού στο Αγρίνιο

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Αγρίνιο, με επικεφαλής την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Βάνα Πατρινού, στο Κέντρο Αποκατάστασης Αγρινίου (ΚΕΦΙΑΠ). Από τις συζητήσεις αναδείχθηκε η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στο χώρο, όπου μαζί με τις υποδομές που δεν εκσυγχρονίζονται, έχουν ως αποτέλεσμα να μην αξιοποιούνται και οι επιστημονικές δυνατότητες που υπάρχουν για την εξυπηρέτηση […]

The post ΚΚΕ: Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή Βάνας Πατρινού στο Αγρίνιο appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 7:00 pm


Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Παρακλήσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Όπως ανακοινώθηκε από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, η τοπική μας Εκκλησία αφουγκραζόμενη την αγωνία των μαθητών της Τρίτης Λυκείου και επιθυμώντας να συμπαρασταθεί προσευχητικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, θα τελέσει δύο Ιερές Παρακλήσεις στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 8.30’ το […]

The post Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Παρακλήσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 6:48 pm


Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Από την Δευτέρα 13 Μαΐου οι εγγραφές στις κατασκηνώσεις της

Με ανακοίνωσή της, η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και ώρες εγγραφής στις κατασκηνώσεις της, καθώς και τις κατασκηνωτικές περιόδους. Οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην περιοχή Ρίζα Αντιρρίου, θα λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι με έξι κατασκηνωτικές περιόδους, για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Φοιτητές. Αναλυτικά η σχετική […]

The post Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Από την Δευτέρα 13 Μαΐου οι εγγραφές στις κατασκηνώσεις της appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 6:34 pm


Στο ΕΣΠΑ τα εγγειοβελτιωτικά έργα Αμβρακίας, Αμφιλοχίας και Βάλτου

Την ένταξη στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021- 2027» της δράσης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας», συνολικού προϋπολογισμού 181 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 124 εκατ. ευρώ αφορούν σε συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης. Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνονται έργα αντιπλημμυρικής προστασίας: Στο πλαίσιο της […]

The post Στο ΕΣΠΑ τα εγγειοβελτιωτικά έργα Αμβρακίας, Αμφιλοχίας και Βάλτου appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 5:54 pm


Φλωριάδα Βάλτου: Εόρτασε ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (φωτο & video)

Ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φλωριάδα Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας, εόρτασε σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου 2024. Πραγματοποιήθηκε λιτανεία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη πρώην Άρτης κ.κ. Ιγνάτιου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ». Δείτε video και φωτογραφίες:

The post Φλωριάδα Βάλτου: Εόρτασε ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (φωτο & video) appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 4:59 pm


Αμφιλοχία – Αγρίνιο: Η Ίριδα ψάχνει σπίτι! (φωτο)

Ένα πανέμορφο σκυλάκι, η Ίριδα, ψάχνει μία οικογένεια στην Αμφιλοχία ή στο Αγρίνιο, που θα της ανταποδώσει την αγάπη την οποία η ίδια θα της προσφέρει. Πρόκειται για ένα ημίαιμο σκυλάκι, έξι μηνών, το οποίο έχει βιβλιάριο, είναι εμβολιασμένο και χαρίζεται σε όποιον μπορεί να του προσφέρει την αγάπη που του αξίζει. Είναι δυνατή η […]

The post Αμφιλοχία – Αγρίνιο: Η Ίριδα ψάχνει σπίτι! (φωτο) appeared first on Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 3:58 pm


Νομός Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις και Νέα

Απαξίωση... - Nafsweek.gr

Απαξίωση...  Nafsweek.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 5:49 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας





Φιλικοί ιστότοποι: