Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας τα κάνει «γυαλιά – καρφιά» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Κηφισίας

Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας τα κάνει «γυαλιά – καρφιά» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Κηφισίας | Newsit.gr
Λαμπόγυαλο τα έκανε ο Ρουβίκωνας τα ξημερώματα της Κυριακής (17.02.2019) σε γνωστό πολυκατάστημα στην λεωφόρο Κηφισίας.
Όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασ ο ίδιος ο Ρουβίκωνας στε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, κρανιοφόροι επιτέθηκαν στο κατάστημα και άρχισαν να σπάνε… ότι βρουν.

Αφού χτυπούν με μανία τις τζαμαρίες, κάποιοι μπαίνουν και μέσα για να σπάσουν ότι βρουν. Στο τέλος πετούν μπογιές και αποχωρούν. Όπως σημειώνει το βίντεο, η επίθεση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το 9ωρο που προσπαθεί να επιβάλει η εταιρεία στους εργαζόμενούς της.

Η αναρχική ομάδα έχει αναρτήσει και σχετικό κείμενο.
Το κείμενο
«Τα αφεντικά της πολυεθνικής Leroy Merlin γνωστής για τα DIY λιανικού εμπορίου προϊόντα της, αλλά κυρίως για την καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων, συνεχίζει να απαξιώνει τους εργαζόμενους της. Αυτή τη φορά με τις νέες συμβάσεις υποχρεωτικού 9ώρου.

Μόλις 7 μήνες μετά από την αβάσιμη και παράνομη απόλυση εργαζόμενης με σοβαρά προβλήματα υγείας η Leroy Merlin μας υπενθυμίζει τον “ανθρωποκεντρικό” χαρακτήρα της προτείνοντας στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00. Αυτές οι συμβάσεις όμως δεν πιστοποιούν μόνο την αύξηση του ωραρίου, αλλά πιστοποιούν και το τρίπτυχο με το οποίο η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της: ευελιξία ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας και ανακύκλωση τους.Εκμεταλλευόμενη την αντιεργατική νομοθεσία η πολυεθνική Leroy Merlin με αφορμή την επίσκεψη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και την ανακάλυψή του ότι οι υπάλληλοι δούλευαν αδήλωτες υπερωρίες, προσπαθεί τώρα να τις νομιμοποιήσει. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια, οι εργαζόμενοι ήταν άτυπα αναγκασμένοι να ανέχονται τραμπουκισμό και απειλές από τα τσιράκια των αφεντικών σε ό,τι αφορά στην αβεβαιότητα της θέσης εργασίας τους και να εκτελούν παράλληλα υπερωρίες που δε φαίνονταν πουθενά παρά μόνο στην ψυχική και σωματική τους κούραση, πλέον καλούνται να συμφωνήσουν στη νομιμοποίηση της εκμετάλλευσής τους υπό τις ίδιες συνθήκες απειλών και τραμπουκισμού.

Φυσικά αυτές οι συνθήκες τρομοκρατίας εργαζομένων επικρατούν στις περισσότερες πολυεθνικές που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους δίχως να νοιάζονται για “παράπλευρες απώλειες”, όπως οι εργαζόμενοι ή τα δικαιώματά τους. Έτσι λοιπόν, στη Leroy Merlin εκτός από τις υπερωρίες «φαντάσματα», η εντατικοποίηση είναι άλλος ένας πυλώνας της εκμετάλλευσης που υφίστανται όσοι επιλέγουν να εργαστούν στην εν λόγω εταιρεία. Όπως δήλωσε απροκάλυπτα ο γενικός διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, Olivier Arduin, ο ετήσιος τζίρος της εταιρείας το 2017 ήταν 150 εκατομμύρια, ενώ μέχρι το 2025 αποβλέπει ο τζίρος να είναι 500 εκατομμύρια. Προφανώς, όταν εκθίαζε σε συνέντευξη του τους “υψηλούς” επιχειρηματικούς στόχους που βάζει η Leroy Merlin δεν ανέφερε ότι αυτοί δε θα επιτευχθούν με νέες προσλήψεις, παρά με το ξεζούμισμα των ήδη υπάρχοντων “ανακυκλώσιμων” υπαλλήλων, στερώντας τους άδειες, υποχρεώνοντάς τους να δουλεύουν Κυριακές ή να εργάζονται παραπάνω από το επιτρεπόμενο 8ωρο.Παρά τον τζίρο της τάξης των 150 εκατομμυρίων, το ίντερνετ βρυχάται με καταγγελίες για χαμηλούς μισθούς, οικονομία σε φως τουαλέτας ή προσωπικό για διαφημίσεις ή ακόμα και παράνομες απολύσεις με την πρόφαση ότι “το budget της εταιρείας δε δικαιολογεί τη θέση σου”. Έχοντας, λοιπόν, άψογη συνεργασία με το εκμοντερνισμένο σκλαβοπάζαρο, η Leroy Merlin είτε απολύει, είτε εξωθεί στην παραίτηση υπαλλήλους, και έπειτα ενοικιάζει νέους “σκλάβους” από εταιρεία ενοικίασης εργαζομένων ανακυκλώνοντάς τους συνεχώς. Τα αφεντικά, οι μεγαλομέτοχοι και τα τσιράκια τους “πετώντας” τους παλιούς, τους “προβληματικούς”, τους “μη αποδοτικούς”, ενοικιάζοντας εργαζόμενους με συμβάσεις 4ωρου, 6ωρου ή ορισμένους αορίστου χρόνου, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των εργατικών δικαιωμάτων. Μάλλον για τη Leroy Merlin και το μεγαλομέτοχο της Παύλο Φουρλή οι εργαζόμενοι είναι εξίσου αναλώσιμοι με τα λιανικού εμπορίου προϊόντα τους.

Για αυτό και εμείς στεκόμαστε απέναντι στις στυγνές υστερόβουλες τακτικές τους και καλούμε τους εργαζόμενους να σταθούν απέναντι στα αφεντικά και να μην ενδώσουν στις απειλές τους.

Οι εργαζόμενοι να οργανωθούν σε σωματεία βάσης, να μην υπογράψουν τις συμβάσεις και να μην νομιμοποιήσουν την καπιταλιστική πολιτική των εκμεταλλευτών που δεν υπολογίζει ανθρώπους και δικαιώματα παρά μόνο αριθμούς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 9ΩΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 11:55 am


ΘΛΙΨΗ…«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο …….


«Χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο

ποδοσφαιριστής Χρήστος Σιβρήκας, σκορπίζοντας θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο!Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο

15/12/2018 και ώρα 15:00 αγώνας για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Ρηγανά –

Αράκυνθος Ματαράγκας, αναβάλλεται λόγω θανάτου ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου

σωματείου και ορίζεται όπως διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο (Αγίου Κωνσταντίνου) την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρα 15:00.ΠΗΓΗ patrastimes.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 4:00 pm


: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο!

Πάτρα: Άνδρας οπλισμένος με…μαχαίρια εισέβαλε σε γάμο! | Newsit.gr
Ένας πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο ναό του Αγίου Ανδρέα, την ώρα που γινόταν ένας γάμος!
Ένας άνδρας εισέβαλε στην εκκλησία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής στη Πάτρα, ο οποίος είχε περίεργη συμπεριφορά ενώ δεν τον γνώριζε κανείς από τους παρευρισκόμενους.

Ο άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός, καθόταν για αρκετά λεπτά σε περίεργη στάση στη μέση του ναού, κάτι που κίνησε την περιέργεια των καλεσμένων που κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο, έλεγξαν τον άνδρα και βρήκαν πάνω του δυο μαχαίρια με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του!

Πηγή: patrastimes

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 pm


Η τραγική ιστορία πίσω από το 100ο θύμα στο Μάτι


Ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης έδωσε μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για σχεδόν 5 μήνες

Να σώσει τον εγγγονό του για να μην τον τυλίξουν οι φλογες είχε προσπαθήσει ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης, το 100ο θύμα της φωτιάς στο Μάτι

που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία περίπου 5 μηνών.

Την ιστορία του Σπύρου Σπυρίδη είχε περιγράψει στη Ναυτεμπορική πριν από μερικές μόλις μέρες ο γιος του, Κώστας.

Ο Σπύρος Σπυρίδης παραθέριζε στο Μάτι μαζί με την 72χρονη σύζυγό του και τα δύο του εγγόνια, την 8χρονη Ελισάβετ και τον 10χρονο Σπύρο όταν ξέσπασε η φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Όπως δήλωσε ο γιός του, παππούς, γιαγιά και εγγόνια επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της παραλιακής αλλά αποκλείστηκαν εκεί.

Όταν βρήκαν μια μικρή δίοδο προς τη θάλασσα τους πρόλαβε το θερμικό κύμα με τον

73χρονο να αγκαλιάζει τον 10χρονο εγγονό του με συνέπεια ο ίδιος να υποστεί εγκαύματα β΄ βαθμού σε ποσοστό 19% σε πόδια, χέρια και πλάτη.

Εγκαύματα υπέστη και η 72χρονη σύζυγός του σε ποσοστό 14% με αποτέλεσμα και αυτή να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα, 2,5 μήνες στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας που έδωσε ο Σπύρος Σπυρίδης στη ΜΕΘ ήταν άνισος καθώς, όπως είπε ο γιός του, «τη δεύτερη κιόλας μέρα νοσηλείας του έπαθε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τον ανάταξαν.

Είχε από πριν τη φωτιά μια αδυναμία στην καρδιά, έκανε και δυο ανακοπές μέσα στην Εντατική.

Και όχι μόνο. Υπέστη και ανεύρυσμα-εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό. Τον προλάβαμε στο “τσακ”, έχασε το ένα νεφρό».

Ο Κώστας Σπυρίδης είχε μιλήσει και για τα δύο παιδιά του που υπέστησαν διάσπαρτα εγκαύματα β΄ βαθμού σε χέρια και πόδια και τα οποία,

ευτυχώς, έχουν επανέλθει από το σοκ που υπέστησαν χάρη και στην υποστήριξη που έλαβαν από την Παιδοψυχιατρική κλινική του «Γ. Γεννηματάς».diaforetiko.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 pm


Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ

Χριστούγεννα: Προσοχή στην αγορά τροφίμων – Τι συνιστά ο ΕΦΕΤ | Newsit.gr
Όπως αναφέρει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), η προστασία των καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και η προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές, ειδικότερα κατά την εορταστική περίοδο, να είναι προσεκτικοί στα παρακάτω:

Απλές συμβουλές για την αγορά τροφίμων
Γενικά, για την προμήθεια κρέατος:
Το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη. Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.
Ο καταναλωτής πρέπει να αναζητά τις σφραγίδες υγειονομικών ελέγχων, που αποδεικνύουν ότι οι αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες έχουν πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.
Ειδικότερα, για την προμήθεια κρέατος πουλερικών, όπως γαλοπούλες και κοτόπουλα ή προϊόντων πτηνοτροφίας:
Οι γαλοπούλες διατίθενται προς πώληση είτε νωπές (συσκευασμένες ή μη) είτε κατεψυγμένες.
Οι νωπές γαλοπούλες πρέπει να διατηρούνται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +4ºC και ποτέ σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους. Οι κατεψυγμένες πρέπει να διατηρούνται σε κατάψυξη στους –18ºC ή σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Οι νωπές εγχώριες μη συσκευασμένες γαλοπούλες πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένες (απεντερωμένες), αποπτιλωμένες και να φέρουν σήμανση καταλληλότητας είτε με τη μορφή σφραγίδας είτε, συνηθέστερα, σε καρτελάκι μίας χρήσης, κατάλληλα τοποθετημένο πάνω στο κρέας.
Οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση καταλληλότητας της χώρας προέλευσης και την ημερομηνία ανάλωσης (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, κατά τρόπο ευανάγνωστο).
Τα κατεψυγμένα πουλερικά, τα οποία προέρχονται από ομαδική συσκευασία και πωλούνται ασυσκεύαστα, μπορούν να πωλούνται, χωρίς ατομική ένδειξη, με την προϋπόθεση ότι οι ενδείξεις της δεύτερης συσκευασίας θα έχουν μεταφερθεί στην προθήκη του καταψύκτη πώλησης.
Η διάθεση στην αγορά πτηνοτροφικών προϊόντων, όπως πουλερικά ή αυγά ορνίθων, με ενδείξεις περί ειδικού τρόπου παραγωγής τους (π.χ. «ελευθέρας βοσκής», «εκτατικής εκτροφής», κ.ά.) πρέπει να συνοδεύεται και από το ειδικό, κατά περίπτωση, σήμα που χορηγεί ο Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. – «AGROCERT» για τις Ειδικές Πτηνοτροφικές Εκτροφές.
Για την προμήθεια κρέατος θηραμάτων:
Κατά την αγορά σφαγίων άγριων ή εκτρεφόμενων θηραμάτων θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να είναι εκσπλαχνισμένα και να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας τα θηράματα που διατίθενται ολόκληρα.
Τυποποιημένα εισαγόμενα ή εγχώρια θηράματα πρέπει να φέρουν, επίσης, σήμανση καταλληλότητας και αναγραφή ημερομηνίας ανάλωσης.
Για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:
Τα συσκευασμένα τυριά θα πρέπει να φέρουν σήμανση αναγνώρισης («οβάλ» σφραγίδα) με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης, η ημερομηνία ανάλωσης θα πρέπει να αναγράφεται επάνω στη συσκευασία.
Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται στο ψυγείο.
Τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά λιπαρά (αντί ζωικού λίπους) είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.
Για την προμήθεια προϊόντων ζαχαροπλαστικής:
Για την ασφάλεια ορισμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όταν αυτό απαιτείται, θα πρέπει τα προϊόντα αυτά να διατηρούνται στο ψυγείο στις ορθές θερμοκρασίες συντήρησης, για τις οποίες ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή.
Ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την ύπαρξη αλλεργιογόνων σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
Ο ΕΦΕΤ συνιστά, επίσης, στους καταναλωτές:
Να αγοράζουν τρόφιμα από επιχειρήσεις που διαθέτουν τις σχετικές άδειες λειτουργίας ή έχουν γνωστοποιήσει τη λειτουργία τους στις αρμόδιες αρχές, καθώς και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
Να αποφεύγουν τις αγορές τροφίμων από πλανόδιους πωλητές που δεν διαθέτουν τις σχετικές άδειες ή από δήθεν παραγωγούς που μπορεί να τους παραπλανήσουν ή να προκαλέσουν ενδεχόμενους κινδύνους στην υγεία του καταναλωτών.
Να αγοράζουν κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος που επιλέγουν για το τραπέζι των Χριστουγέννων (π.χ. σφάγια πουλερικών), μόνο εφόσον είναι τοποθετημένα σε ψυγεία ή ψυχόμενες προθήκες (προθήκες–ψυγεία) και όχι τεμάχια κρέατος που βρίσκονται εκτός ψυγείου κρεμασμένα από τσιγκέλια και εκτεθειμένα σε σκόνη και μικρόβια.
Να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των τροφίμων από το προσωπικό, στις συνθήκες καθαριότητος του προσωπικού, του εξοπλισμού και του χώρου απ' όπου προμηθεύονται κάθε είδος κρέατος ή κρεατοσκευάσματος ή άλλα ευαλλοίωτα προϊόντα (γαλακτοκομικά, αυγά, κ.ά.).
Η διατροφή κατά την εορταστική περίοδο να στηρίζεται στην ποικιλία και στο μέτρο, όπως παραδοσιακά αρμόζει και να συνοδεύεται με φυσική άσκηση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ να γίνεται με μέτρο.
Όταν πραγματοποιούν αγορές τροφίμων, να αγοράζουν τελευταία τα προϊόντα που χρειάζονται ψύξη ή κατάψυξη και να τα τοποθετούν το συντομότερο δυνατόν στο οικιακό ψυγείο ή στην οικιακή κατάψυξη.
Να πραγματοποιούν, πριν από το μαγείρεμα, πλήρη απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος (π.χ. κατεψυγμένη γαλοπούλα, κατεψυγμένο κοτόπουλο), κατά προτίμηση εντός της συντήρησης του οικιακού ψυγείου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 10:00 am


Μερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;


Τα μερομήνια είναι η πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού όπου έχει πολλούς υποστηρικτές.

Οι γνώστες, λοιπόν, διάβασαν τα μερομήνια και αποκαλύπτουν τι καιρό θα κάνει τις γιορτές, μέχρι και τα Θεοφάνεια.

Η έναρξη των γιορτών (14 Δεκεμβρίου) θα ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό αλλά σταδιακά θα σημειωθεί συνεχής και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι κρύος με λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα ( από 20 έως 25 Δεκεμβρίου).

Αναμένεται να σημειωθεί περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,

με πολύ κρύο, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές (από 26 έως 29/12).

Με κακοκαιρία θα ξεκινήσει και η καινούργια χρονιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα

μερομήνια ο καιρός θα είναι έντονα βροχερός, με πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (από 1η έως 5 Γενάρη).

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο των Φώτων (6 έως 12/1).

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 8:00 am


Το δράμα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

«Χαρίλαος Τρικούπης», καταγράφουν άνδρα να έχει περάσει από τα κάγκελα και να βρίσκεται ένα βήμα πριν πέσει στο κενό.

Αμέσως σημάνει συναγερμός, ενημερώνεται η Αστυνομία, ενώ όχημα της Γέφυρας κινείται προς τον πυλώνα Μ1 (στην πλευρά του Ρίου, όπου βρίσκεται ο άνδρας. Στο σημείο σπεύδει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Τη θαλάσσια περιοχή έχει προσεγγίσει πλωτό σκάφος του Λιμενικού

Ο άνδρας, έχει εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο διαπραγματευτής της Αστυνομίας συνεχώς μιλά μαζί του και μετά από αρκετή ώρα, καταφέρνει να τον πείσει να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η αιτία της παρολίγον αυτοχειρίας ειναι αυτή της ερωτικής απογοήτευσης που σε συνδυασμό με την απώλεια της μητέρας του, επιδείνωσαν τη δύσκολή ψυχολογική κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί ο 35χρονος το τελευταίο διάστημα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 6:00 am


Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Τελικός: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μεσολογίτισσα Μαρία Μπακοδήμου! (Βίντεο)
Κομψότατη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στον τελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Η γνωστή παρουσιάστρια φορούσε ένα υπέροχο σύνολο, το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά και τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.
Με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, αναμφίβολα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!
zappit.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 am


Σπολάιτα: Αγροτικό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε λιοστάσι (φωτό)Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 02:15  στην επ.ο Αγρινίου-Εμπεσού στην Σπολάιτα.

Ι.Χ αγροτικό που οδηγούσε άνδρας γύρω στα 70έτη εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να καταλήξει σε λιοστάσι παράπλευρα του οδοστρώματος.


Στο σημείο έφτασε άμεσα η Π.Υ Αγρινίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και η Τροχαία Αγρινίου.


Ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
υ.


trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:00 am


Θρήνος: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας


Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον χαμό του 56χρονου επαγγελματία Απόστολου Τσιτσιπά τα ξημερώματα Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο άτυχος άνδρας ήταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν όχημα που ακολουθούσε με

οδηγό έναν Αλβανό υπήκοο, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

πάνω του, ρίχνοντάς τον πάνω σε στηθαίο νησίδας και προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.Η οικογένειά του 56χρονου είναι από τις πιο γνωστές στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, λειτουργώντας για δεκαετίες στο χώρο της εστίασης.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, που διακρινόταν για τον επαγγελματισμό και το ήθος του και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 pm


Ναύπακτος: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου, χθες το απόγευμα,ο Δήμοςμε τη συμμετοχή του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές διαδρομές», εθελοντών, της Φιλαρμονικής του δήμου, αλλά και πλήθους κόσμου, άναψε το μεγάλο φυσικό έλατο.

Ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες πυροτεχνήματα,υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τη δημοτική φιλαρμονική,ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη και των ξυλοπόδαρων εντυπωσίασε τους μικρούς φίλους.


Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία,όλο το εορταστικό 20ήμερο,θα υπάρχουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά,εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής,εργαστήρι ζαχαρωτών.
.

Παράλληλα θα υπάρχουν και υπάλληλοι υοθ κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ναυπακτίας οι οποίοι θα παραλαμβάνουν απ΄όλους εμάς ρουχισμό,παιγνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας,τα οποία θα ενισχύσουν μέσω της αντίστοιχης δομής του δήμου,οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν και ευχήθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος ο οποίος με την αντίστροφη μέτρηση έδωσε το σύνθημα της φωταγώγησης του δένδρου,οι αντιδήμαρχοι Α.Κοτσανάς και Αντ.Φράγκος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ Π.Κονίδας,ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ντ.Τσουκαλάς,ο πρόεδρος της τ.κ.Ναυπάκτου Νικ.Πλούμης κ.α.

trianteikanews

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 pm


Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι (εικόνες-video)


Σοκ και Δέος στη Θεσσαλονίκη: Τα Έργα του Μετρό Αποκάλυψαν Καθηλωτικές Εικόνες. Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι.

Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα έγκατα της γης. Τι διαπιστώνουν οι αρχαιολόγοι…

Την εικόνα της παλαιοχριστιανικής Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από

μεγαλοπρέπεια, αίγλη και δύναμη, σκιαγραφούν τα ευρήματα των ανασκαφών στον σταθμό του μετρό της Αγίας Σοφίας.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το μνημειώδες κρηναίο οικοδόμημα που βρέθηκε στο νοτιοανατολικό άκρο της μαρμαρόστρωτης πλατείας,

που ήρθε στο φως στις ανασκαφές του σταθμού, στο τμήμα πάνω από την Εγνατία. Το αρχαιολογικό διαμαντάκι έγινε η αιτία αρχαιολόγοι και μηχανικοί του μετρό να καθίσουν

ξανά στο ίδιο τραπέζι και να αποφασίσουν πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν το σημαντικό μνημείο και

ταυτόχρονα να παραδώσουν τον σταθμό στην ώρα του και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Η λύση βρέθηκε και έτσι η Θεσσαλονίκη μόλις «απέκτησε» ένα νέο μνημείο που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα της πόλης κατά τα παλαιοχριστιανικά χρόνια.

Βλέποντας τα απομεινάρια του κρηναίου οικοδομήματος, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς

εύκολα ότι το μήκος του ξεπερνούσε τα 15 μέτρα και το ύψος του τα 2,85 μέτρα, περίπου δηλαδή όσο ένας όροφος πολυκατοικίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μνημειακό κρηναίο οικοδόμημα που έχει βρεθεί έως τώρα σε ανασκαφές στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα του ρωμαϊκού κόσμου.

Κατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα μ.Χ. ενώ πέρασε από αλλεπάλληλες κατασκευαστικές φάσεις που δείχνουν ότι βρισκόταν σε χρήση,

αποτελώντας την κεντρική πηγή τροφοδότησης νερού στο κέντρο της πόλης μέχρι και τον 7ο αιώνα.

Οι εικόνες που αποκάλυψαν τα έργα του μετρό
Στην πρώτη κατασκευαστική του φάση, έφερε κατά μήκος ενός ευθύγραμμου τοίχου δύο σειρές από ημικυκλικές, ορθογώνιες και ελλειψοειδείς κόγχες.

Από κάποιες κόγχες έρεε το νερό στη μεγάλη δεξαμενή του κρηναίου ενώ κάποιες άλλες χρησιμοποιούνταν μόνο για διακοσμητικούς λόγους καθώς φιλοξενούσαν αγάλματα.

Σε μεταγενέστερες φάσεις, η κρήνη απέκτησε το σχήμα Π, ανυψώθηκε και το νερό έπεφτε από ψηλότερο σημείο πρώτα σε λεκανίδες με πλούσια ανάγλυφη διακόσμηση και έπειτα στη δεξαμενή.

Τόσο το μέγεθος όσο και ο μνημειακός χαρακτήρας της κρήνης δικαιολογούνται απόλυτα τόσο από την τοποθεσία όσο και την εποχή της κατασκευής της.Η Θεσσαλονίκη έγινε τον 4ο μΧ πρωτεύουσα μέρους μιας τετραρχίας και έφερε την ανάλογη αίγλη και μεγαλοπρέπεια.

Το κρηναίο οικοδόμημα, οι μαρμαρόστρωτες πλατείες που εντοπίστηκαν εκατέρωθεν της σημερινής Εγνατίας και οι στοές που ήρθαν στο φως

αποδεικνύουν ότι η πόλη από τον 4ο έως και τον 6ο με 7ο αιώνα μΧ χαρακτηριζόταν από μεγάλους και συνάμα μεγαλοπρεπείς δημόσιους χώρους αλλά και μνημειώδεις κατασκευές.Τόσο πάνω στην μαρμαρόστρωτη πλατεία όσο και στην κρήνη, χτίστηκαν μετέπειτα, στα μεσοβυζαντινά χρόνια, λασπόχτιστα οικοδομήματα, στα οποία λειτουργούσαν κυρίως

καταστήματα. Οι μεταγενέστερες αυτές κατασκευές έχουν κρατηθεί στην περίπτωση της πλατείας ενώ στην περίπτωση της κρήνης αφαιρέθηκαν προκειμένου να αναδειχθεί το μνημείο.

Η κρήνη θα αποσπαστεί και θα επανατοποθετηθεί στο σημείο που βρέθηκε, ενώ ο σταθμός της Αγίας Σοφίας όπως και αυτό της Βενιζέλου θα λειτουργήσουν ως ανοιχτά μουσεία.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 pm


Αλέξανδρος Μαλής στο TrianteikaNews: «Χαίρομαι διπλά πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία»


Το πρώτο γκολ της καριέρας του σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαλής στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού που κατάγεται από τα Τριανταίικα και διαμένει στο χωρίο του Αγρινίου , στο 62ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αναγνωστόπουλου.
Ο Αλέξανδρος Μαλής μίλησε στο TrianteikaNews  για τον αγώνα με τον AΡH και το πρώτο του γκολ στην καριέρα του..

ΕΡ: Πρώτο γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού Αλέξανδρε,  τα συναισθήματα σου για την επίτευξη του γκολ ;

ΑΠ: «Τα συναισθήματα μου δεν είναι αλλά από αυτά της ευτυχίας εκτός από το γκολ κερδίσαμε σε μια πόλη δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και χαίρομαι δίπλα πού βοήθησα και κάνω υπερήφανους όλους τούς δικούς μου ανθρώπους και τους ανθρώπους πού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία φέτος να έχω αυτά τα συναισθήματα»

ΕΡ: Παρά το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Αλχασάν Καμαρά, καταφέρατε να βγάλετε αντίδραση.. Ήταν ένα κίνητρο και αυτό; Να κερδίσετε για τον Καμαρά;

ΑΠ: «Ναι βγάλαμε αντίδραση θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 1-2 Γκολ στα τετ α τετ πού είχαμε και το πέναλτι  πού ακόμα ο Άρης ήταν με 11 παίχτες. Σίγουρα παίζαμε και για τον Καμάρα γιατί είναι πολύ άσχημο να παθαίνεις τραυματισμό πάνω που το είχε βρει με τα γκολ που είχε πετύχει στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια.

Του ευχόμαστε περαστικά να είναι σύντομα κοντά μας  και η νίκη ανήκει σε αυτόν»


ΕΡ: Που αφιερώνεις το πρώτο σου γκολ;;

ΑΠ: «Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον πατέρα μου πού με βλέπει από ψηλά και ελπίζω να τον κάνω υπερήφανο»

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε.. Συνέχισε να μας κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις σου..

Ο 21χρονος αμυντικός που φέτος διανύει μια εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε 8 ματς στην σούπερ λιγκ  έχοντας ένα γκολ (το χθεσινό), δυο κίτρινες κάρτες και 706 λεπτά συμμετοχής..


 

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 4:00 pm


ΤΩΡΑ - Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Συναγερμός στις αρχές. Κατα τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκονται κοντά του, διαπραγματευτές της Αστυνομίας. Άγνωστη προς το παρόν η αιτία της ενέργειας του 35χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 3:03 pm


Σεισμός πριν λίγο στην χώρα…


Μέγεθος: 3.9R
Επίκεντρο: 20 χλμ Βόρεια – Βορειοανατολικά του Πολύγυρου Χαλκιδικής
Εστιακό Βάθος: 5 χλμ

Πριν λίγο…

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός είχε Μέγεθος: 3.8R

Επίκεντρο: 34 χλμ Ανατολικά της Κω
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Το επίκεντρο εντοπίζεται περίπου 34 χλμ Ανατολικά της Κω

και επίσεις ακόμα ένας αισθητός σεισμός Μέγεθος:

Μέγεθος: 3.3R

Επίκεντρο: 52 χλμ Ανατολικά της Ρόδου
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές, με τους σεισμολόγους να παρατηρούν πάντως το φαινόμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:44 pm


Οι αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους - Ποτέ ξεκινούν κινητοποιήσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες βγαίνουν ξανά στους δρόμους

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη στο υπουργείο.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα από την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα τον Πλατύκαμπο της Λάρισας, τα Φάρσαλα και τον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα.«Τη Δευτέρα να βγουν τα τρακτέρ στη Θεσσαλία ξεκινώντας το χορό των κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή των αγροτών της περιοχής ώστε τα άμεσα αιτήματα που έχουμε να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.

«Οι απαντήσεις που πήραμε όχι μόνο δεν μας ικανοποιούν, αλλά δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να μη στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με μια σειρά μέτρα που είναι αναγκαία, αλλά και να στηρίξει άλλα συμφέροντα σε βάρος των παραγωγών και των καταναλωτών», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε πως πολλά από τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την πλευρά της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων «έχουν ήδη επιλυθεί, κάποια άλλα βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και της επίλυσης και κάποια άλλα, θεωρώ, ότι είναι κάπως υπερβολικά για τις δεδομένες συνθήκες που έχει η οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία».


Ο κ. Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στην πολιτική του υπουργείου για το επόμενο χρονικό διάστημα που είναι η «μείωση του κόστους παραγωγής στο χωράφι», η οποία θα γίνει «είτε μέσω του πετρελαίου κίνησης είτε μέσω των εφοδίων ή μέσω της ενέργειας».

Τόνισε ότι αυτό που πρέπει να προσέξουν όλες οι πλευρές είναι «να μη δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς. Ξέρουμε ότι μετά από το 2010, όταν και η χώρα μπήκε στα μνημόνια, όλες οι κοινωνικές ομάδες, όλοι οι εργαζόμενοι, υπέστησαν μεγάλη πίεση. Δεν θα πρέπει να δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς μέσα στην κοινωνία. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα μας σαν πολιτεία».

Υπογράμμισε ότι από την πλευρά της πολιτείας γίνονται όλες οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουμε» και πρόσθεσε: «Όσο περνάει ο καιρός και η κατάσταση της οικονομίας βελτιώνεται, αφού βγήκαμε από τα μνημόνια, τόσο και οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας να στηρίξει είναι περισσότερες. Αυτό το είδαμε, ήδη, φέτος που καταφέραμε να στηρίξουμε την κτηνοτροφία, όσο και τους ροδακινοπαραγωγούς και τους καπνοπαραγωγούς, αλλά και ειδικές άλλες περιπτώσεις, και προχωράμε, ήδη, στη στήριξη και νέων καλλιεργειών και νέων προϊόντων, που έχουν ανάγκη μέσα στην καινούργια χρονιά».


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 12:00 pm


Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics]

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία – Οι ευχές σε ζευγάρι που παντρεύτηκε [pics] | Newsit.gr
Οι λέξεις της 17χρονης Δήμητρας προκαλούν συγκίνηση. Η μάχη που δίνει με τη λευχαιμία είναι συνεχής και σκληρή...
Ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Ένα συγκινητικό – ευχαριστήριο γράμμα έγραψε η 17χρονη Δήμητρα για την δωρεά ενός ζευγαριού στην Κλινική Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το ζευγάρι,  αποφάσισε αντί για μπομπονιέρες να δωρίσει τα χρήματα για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ και η 17χρονη λέει το δικό της ευχαριστώ.

Μία κίνηση που η Άννα και ο Μιχάλης, έκαναν με την καρδιά τους και που τόσο άγγιξε τις ευαίσθητες ψυχές των μικρών παιδιών. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να στείλουν το καλύτερο δώρο στους νεονύμφους αλλά και στο μωρό τους που βαφτίστηκε, το οποίο να τους συντροφεύει για πάντα στο νέο τους αυτό ξεκίνημα.

Δώρισαν μοναδικές ζωγραφιές. Η Δήμητρα ήθελε όμως να τους στείλει και ένα γράμμα στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματα της και οι σκέψεις της.

Το γράμμα της 17χρονης Δήμητρας
«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μιά κίνηση ανεκτίμητης αξίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει! Με εκτίμηση Δήμητρα»

Πηγή: cretapost.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 10:00 am


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)


Δύο δημοφιλείς bloggers, οι οποίοι τα δύο τελευταία χρόνια ταξίδευαν ανά τον κόσμο, βρήκαντραγικό θάνατο, όταν έπεσαν από έναν γκρεμό στο Εθνικό Πάρκο Yosemite της Καλιφόρνια στις 24 Οκτωβρίου.

Ο εκπρόσωπος του πάρκου Jaime Richards, δήλωσε πως οι bloggers ήταν παντρεμένοι: "Ταυτοποιήθηκαν ως ο 29χρονος Vishnu Viswanath και η 30χρονη Meenakshi Moorthy. Και οι δύο είναι από την Ινδία και ζούσαν στις ΗΠΑ".Το ζευγάρι έπεσε από ύψος 243 μέτρων στο Taft Point. Το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είναι δημοφιλές στους τουρίστες που επιζητούν να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία με την ομολογουμένως εντυπωσιακή θέα.


Τραγωδία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο! (photos)
Πολλοί επισκέπτες πλησιάζουν στην άκρη του βράχου, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, καθώς δεν υπάρχει προστατευτικό.


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:00 am


Άγριος καυγάς στο Δοκίμι – Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργα και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τον τραυμάτισε με μεταλλική βέργαΣυνελήφθη  τα ξημερώματα, στο Δοκίμι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διένεξη, χτύπησε έναν 36χρονο ημεδαπό με  μεταλλική βέργα στο σώμα του, προκαλώντας του σωματική βλάβη.Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:00 am


Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!

Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του διανύει ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το περασινό καλοκαίρι και έτσι πήρε μια δύσκολη απόφαση!

Μετά την αντιπαράθεση, που ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.

Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ' εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:56 am


Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια
Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια του Open TV!

Κατερίνα Καινούργιου, έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και δεν δίστασε να το μοιραστεί μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο παππούς της λαμπερής παρουσιάστριας, έφυγε από τη ζωή και εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:«Καλό παράδεισο παππού μου... παρότι κάποιοι θα πουν ότι ήσουν πλήρης ημερών, στα μάτια μας ήσουν ένας αιώνιος έφηβος... θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί...Έχουν αποτυπωθεί όλες, με υπερηφάνεια στις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων...Σ αγάπησα πιο πολύ απ όσο σου είπα και πιο πολύ απ όσο σου έδειξα ...θα σ έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου!απο σήμερα θα είσαι ο φύλακας αγγελος μας...σ ευχαριστώ για ολα...».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 8:00 pm


Δήμαρχος αντί για γκαζόν φύτεψε κατά λάθος κάνναβη

Δήμαρχος αντί για γκαζόν φύτεψε κατά λάθος κάνναβη
Μια επική αποτυχία του Δημάρχου της Μόσχας, ενθουσίασε τους χρήστες μαριχουάνας. Αναβαθμίζοντας το πράσινο γύρω από το δημαρχείο, υπήρξε ένα «μικρό πρόβλημα» Αντί για τον χλοοτάπητα που είχαν σχεδιάσει, γύρω από το Δημαρχείο, αναδύθηκαν 230 φυτά κάνναβης.

Το ατύχημα! συνέβη νότια της Μόσχας, κοντά στο σταθμό του μετρό Borisovo. Οι αρχές προσπαθούν να μάθουν με ποιο τρόπο οι σπόροι έφτασαν μέχρι εκεί.

Οι αρχές ψάχνουν να λύσουν το μυστήριο, και αναζητούν τους καταναλωτές που επωφελήθηκαν από αυτή τη λάθος φύτευση που έγινε εν αγνοία των υπαλλήλων του δημαρχείου.Την ιστορία αποκάλυψε δημοσιογράφος του Russia Today και τη χαρακτήρισε «ασυνήθιστη».

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 6:00 pm


Εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και αυνανiστηκε επάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες

Εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και αυνανiστηκε επάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ζαχαροπλαστείο της Σπάρτης.

Ένας άνδρας που προφανώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μπήκε ημίγυμνος σε άνα ζαχαροπλαστείο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια της πωλήτριας και των πελατών, αυνανiστηκε.

Η πωλήτρια μόλις συνειδητοποίησε τι γινόταν βγήκε έξω με κραυγές και καλούσε σε βοήθεια. Σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος συνέχιζε να αυτοικανοποιείται ακόμη και κατά τη διάρκεια που του περνούσαν τις χειροπέδες.α

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 4:00 pm


Έγινε Χαμος σε γάμο στην Άρτα – Η νύφη μέθυσε «έβγαλε στη φόρα» τα Απλυτα του γαμπρού και….!


Πανικό στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην δεξίωση γαμήλιας τελετής, στην Άρτα…

Όπως συνηθίζεται η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και όπως δεν… συνηθίζεται προέβη σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις!

Φαίνεται πως τα περίεργα γούστα του γαμπρού είχαν προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα νύφη, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού.

Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες… τακτικές του συζύγου της πλέον στο κρεβάτι.Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα η… προβληματική και παράξενη ¨προσωπική» ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια!

Αισίως και σε ολόκληρη την πόλη!

Πηγη daddy-cool.gr

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 2:00 pm


Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! (Βίντεο)

Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό! (Βίντεο)
Είναι η στιγμή που ένας ιερέας σχεδόν πνίγει ένα κοριτσάκι 2 ετών την ώρα της βάπτισής του. Η βαναυσότητα με την οποία βουτάει το κεφάλι του παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα είναι σοκαριστική. Και θα το πληρώσει ακριβά.

Όλα έγιναν στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία. Ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι 2 ετών για να το βαπτίσει. Όμως, αυτό που αντικρίζουν φίλοι και συγγενείς είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Ο παπάς βουτάει με μανία το κεφάλι του παιδιού στο νερό, σπρώχνοντάς το βίαια και το παιδί φυσικά κατατρομαγμένο πλαντάζει στο κλάμα! Ο ιερέας έχει τέτοια μανία να βγάλει τον Σατανά μέσα από το μωρό που τουλάχιστον δυο φορές χτυπάει το κεφαλάκι του στα τοιχώματα της κολυμπήθρας! Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο ιερέας αναμένεται να περάσει από εκκλησιαστικό δικαστήριο και ακόμα και να τον καθαιρέσουν. Το σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που ο ιερέας κάνει αυτά τα πράγματα, κανείς από τους ενήλικους δεν παρεμβαίνει και μάλιστα κάποιοι ακούγονται να γελούν!

Το πιο σοκαριστικό ακόμα είναι ότι οι γονείς δεν είναι εκείνοι που κατέθεσαν εναντίον του ιερέα μάλιστα η μητέρα δήλωσε ότι είναι ευγνώμων σε εκείνον που βάφτισε την κόρη της. Ωστόσο, μια πιο θαρραλέα γυναίκα είπε ότι ο ιερέας την είχε σοκάρει λέγοντάς της ότι εκτός από τα νεογέννητα, τα υπόλοιπα παιδάκια πρέπει να «σπάνε» κατά την βάφτιση γιατί είναι μέσα τους ο Σατανάς!«Θυμάμαι πόσο φοβήθηκα ακούγοντας αυτές τις ανοησίες», είπε επί λέξει η γυναίκα. Το βίντεο φυσικά κυκλοφόρησε σε όλη τη Ρωσία και όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό η ρωσική εκκλησία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά του ιερέα.

Δείτε το βίντεο με την βάφτιση – βασανιστήριο

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:00 pm


Νομός Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις και Νέα

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κτηματογράφηση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Ενημερωτική εκδήλωση για την ηλεκτρονική κτηματογράφηση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Στα «θρανία» κάθονται οι Αιτωλοακαρνάνες μηχανικοί κυρίως, αλλά και οι δικηγόροι, με σκοπό να ενημερωθούν από τους αρμόδιους της εταιρείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 9:07 pm


1η Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

1η Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που θα γίνει την 1η Μαρτίου 2019 στο "Corali Luxury Resort" στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 8:59 pm


Αποκριάτικος χορός από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Αποκριάτικος χορός από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο CORALI LUXURY RESORT.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 8:08 pm


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης νέων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης νέων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων για την πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:39 pm


Νεκρός 78χρονος σε ιστιοφόρο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας - Δυτικές ματιές

Νεκρός 78χρονος σε ιστιοφόρο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας  Δυτικές ματιές

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Λιμενικό Σώμα για την ανεύρεση ενός 78χρονου αλλοδαπού άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός ιστιοφόρου σκάφους ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:30 pm


Ένα χαρακτικό και ένα κάδρο με το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Π. Αλεξά προσέφερε η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας στον Δ. Κουτσούμπα - 902.gr

Ένα χαρακτικό και ένα κάδρο με το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Π. Αλεξά προσέφερε η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας στον Δ. Κουτσούμπα  902.gr

Ένα κάδρο με το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Πάνου Αλεξά, ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και ΕΛΑΣίτη, προς την οικογένειά του, πριν από την εκτέλεσή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:05 pm


Νέες συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέες συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Επτά συλλήψεις σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και σήμερα τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Οι περισσότερες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:38 am


Ξεκινά και η ηλεκτρονική κτηματογράφηση στην Αιτωλοακαρνανία - Sinidisi.gr

Ξεκινά και η ηλεκτρονική κτηματογράφηση στην Αιτωλοακαρνανία  Sinidisi.gr

Στα «θρανία» κάθονται οι Αιτωλοακαρνάνες μηχανικοί κυρίως, αλλά και οι δικηγόροι, με σκοπό να ενημερωθούν από τους αρμόδιους της εταιρείας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:49 am


Η παρέμβαση του Νίκου Μωραΐτη στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ (VIDEO) - 902.gr

Η παρέμβαση του Νίκου Μωραΐτη στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ (VIDEO)  902.gr

Στην εκδήλωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 8:52 pm


Δ. Κουτσούμπας: «Από το Αγρίνιο απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις μάχες» (φωτο & video) - AgrinioPress

Δ. Κουτσούμπας: «Από το Αγρίνιο απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις μάχες» (φωτο & video)  AgrinioPress

Στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:40 pm


Στον Όμηρο Νεοχωρίου το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Στον Όμηρο Νεοχωρίου το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 εξασμαλισε ο Όμηρος Νεοχωρίου που σήμερα Τετάρτη 20.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:02 pm


Ερώτηση στην Βουλή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία - 29 Δυτικά

Ερώτηση στην Βουλή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία  29 Δυτικά

Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί της πρόθεσης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ για επικείμενες συγχωνεύσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 5:41 pm


To πρόγραμμα βασικής υλικής συνδρομής στην Αιτωλοακαρνανία - 29 Δυτικά

To πρόγραμμα βασικής υλικής συνδρομής στην Αιτωλοακαρνανία  29 Δυτικά

Η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Τ.Ε.Β.Α στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:20 am


Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Οι διαιτητές του Αμβρακικός Λουτρού – Όμηρος Νεοχωρίου - AgrinioPress

Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας: Οι διαιτητές του Αμβρακικός Λουτρού – Όμηρος Νεοχωρίου  AgrinioPress

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε τους διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 4:52 pm


ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση - συζήτηση επί του Εκλογικού Προγράμματος του κόμματος. - Sinidisi.gr

ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση - συζήτηση επί του Εκλογικού Προγράμματος του κόμματος.  Sinidisi.gr

Το ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί τους φίλους του κόμματος καθώς και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να παρευρεθούν στην ανοιχτή ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 4:00 pm


Στηρίζει τα αιτήματα των φοιτητών του ΔΠΦΠ το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ - ΑgrιnιοΝews.gr

Στηρίζει τα αιτήματα των φοιτητών του ΔΠΦΠ το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ  ΑgrιnιοΝews.gr

Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στην συνεδρίασή της, την 18η Φεβρουαρίου του έτους 2019 συζήτησε το ζήτημα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 2:53 pm


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 23 και 24 Φεβρουαρίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 23 και 24 Φεβρουαρίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας κοινοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν στις 23 και 24/2/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 1:45 pm


Δύο συλλήψεις στη Στάνο Αιτωλοακαρνανίας για μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών - Ηλεία Live! - ΗΛΕΙΑLIVE!

Δύο συλλήψεις στη Στάνο Αιτωλοακαρνανίας για μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών - Ηλεία Live!  ΗΛΕΙΑLIVE!

Κατασχέθηκαν (33) περίπου κιλά κάνναβης - Οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μετά από καταδίωξη Συνελήφθησαν, χθες ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:21 am


Με επιτυχία η εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για την 106η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Με επιτυχία η εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για την 106η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε απόψε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, εκδήλωση για την 106η επέτειο απελευθέρωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 8:54 pm


Ετήσιος χορός ΕΛ.ΤΑ. Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας (Φωτό) - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Ετήσιος χορός ΕΛ.ΤΑ. Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας (Φωτό) - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο «Λόφος» ο ετήσιος χορός των υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ. Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 11:33 am


Βόνιτσα Αιτ/νίας: Το νησάκι της Κουκουμίτσας ονειρική και απόκοσμη (Bίντεο) - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Βόνιτσα Αιτ/νίας: Το νησάκι της Κουκουμίτσας ονειρική και απόκοσμη (Bίντεο) - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Φτάνοντας στην Βόνιτσα, απλώνεται στα μάτια το πιο χαρακτηριστικό σημείο της, η παραλία της Σάλτινης με το πανέμορφο νησάκι της Κουκουμίτσας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 11:20 pm


Την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ζητά ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας - BEST News

Την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ζητά ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας  BEST News

Πρόταση για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.. Η συγκεκριμένη πρόταση μεταξύ ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 3:06 pm


Η οδική ασφάλεια στο εθνικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας - 29 Δυτικά

Η οδική ασφάλεια στο εθνικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας  29 Δυτικά

Δεκάδες έργα συντήρησης, βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας του εθνικού οδικού δικτύου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σ' εξέλιξη στην Αιτωλοακαρνανία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 7:19 am


14 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioVoice

14 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioVoice

Τρεις μεγάλες εργολαβίες. Με τρεις μεγάλες εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την αντιπλημμυρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 6:37 pm


Πανηπειρωτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας: Εκδήλωση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων - Sinidisi.gr

Πανηπειρωτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας: Εκδήλωση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων  Sinidisi.gr

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την 106η επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και ολόκληρης της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 5:15 pm


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Εγκύκλιοι για την πρώτη πώληση των αλιευτικών προϊόντων και για τις προθεσμίες υποβολής των δελτίων πώλησης - Sinidisi.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Εγκύκλιοι για την πρώτη πώληση των αλιευτικών προϊόντων και για τις προθεσμίες υποβολής των δελτίων πώλησης  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη που δραστηριοποιούνται στους κλάδους εστίασης και εμπορίου ιχθύων ότι σύμφωνα με τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 3:56 pm


Συνελήφθη διακινητής κοκαΐνης στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας - Patras Times

Συνελήφθη διακινητής κοκαΐνης στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας  Patras Times

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κατούνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 57χρονος, σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 2:30 pm


Ο Βασίλης Φεύγας στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ο Βασίλης Φεύγας στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Βασίλης Φεύγας: «Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα έργα υποδομής για να πάει ο τόπος μας μπροστά!» Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 11:34 am


Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας: Ο όμορφος οικισμός απέναντι από τις Εχινάδες - ΑgrιnιοΝews.gr

Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας: Ο όμορφος οικισμός απέναντι από τις Εχινάδες  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Βαλτί, επίσημα Βαλτίον, είναι παραθαλάσσιος οικισμός στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Βρίσκεται Ν.-ΝΑ. από τον Αστακό σε απόσταση 26 χλμ. και 29 χλμ. Δ.-ΒΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 2:52 pm


Στην Αιτωλοακαρνανία το Θεματικό Πάρκο για παιδιά «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο» - AgrinioPress

Στην Αιτωλοακαρνανία το Θεματικό Πάρκο για παιδιά «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο»  AgrinioPress

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στο Αγρίνιο, ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του Θεματικού Πάρκου «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο», που θα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 1:32 pm


Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας παρουσίασης των νέων προγραμμάτων / δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας - Sinidisi.gr

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας παρουσίασης των νέων προγραμμάτων / δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας  Sinidisi.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της πληρέστερης και έγκυρης ενημέρωσης των επιχειρήσεων μελών του επί των νέων προγραμμάτων/δράσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 12:48 pm


ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για ΔΠΦΠ: «Δεν μπορούν οι φοιτητές να βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία» - AgrinioPress

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για ΔΠΦΠ: «Δεν μπορούν οι φοιτητές να βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία»  AgrinioPress

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα του ΔΠΦΠ του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 7:36 pm


Αιτωλοακαρνανία: Λαθροϋλοτόμοι έκοψαν αιωνόβιες βελανιδιές - CNN Greece

Αιτωλοακαρνανία: Λαθροϋλοτόμοι έκοψαν αιωνόβιες βελανιδιές  CNN Greece

Ειδήσεις - Ανενόχλητοι δρουν λαθροϋλοτόμοι στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας , καταστρέφοντας το δάσος Βελανιδιδάσος .

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 4:45 pm


Εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος - ΑgrιnιοΝews.gr

Εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της στο Αρχοντικό Ι. Τρικούπη, στην οδό Μάγιερ 20 στο Μεσολόγγι. Η ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 12:34 pm


Αβέβαιο θεωρούν το μέλλον τους, οι βενζινοπώλες της Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Αβέβαιο θεωρούν το μέλλον τους, οι βενζινοπώλες της Αιτωλοακαρνανίας - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Αβέβαιο θεωρούν το μέλλον τους, οι βενζινοπώλες της Αιτωλοακαρνανίας, εξαιτίας της υψηλής φορολογίας στον κλάδο τους, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασαν το.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 10:00 am


Πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής - Sinidisi.gr

Πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής  Sinidisi.gr

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας με ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 8:18 pm


Ικανοποιημένη η Σταρακά για την πορεία Υλοποίησης του ΤΕΒΑ στην Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Ικανοποιημένη η Σταρακά για την πορεία Υλοποίησης του ΤΕΒΑ στην Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Τ.Ε.Β.Α στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 11:53 am


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη - Sinidisi.gr

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη  Sinidisi.gr

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την θλίψη του για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου Δημητρίου Σταμάτη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 9:30 am


Εσπεριδοειδή: Κρούσμα και στην Αιτωλοακαρνανία του ιού της Τριστέτσας - Ενημερωτική συνάντηση στο Μεσολόγγι - Sinidisi.gr

Εσπεριδοειδή: Κρούσμα και στην Αιτωλοακαρνανία του ιού της Τριστέτσας - Ενημερωτική συνάντηση στο Μεσολόγγι  Sinidisi.gr

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή την πρώτη επιβεβαιωμένη εμφάνιση κρούσματος του ιού της ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 4:31 pm


Σύσκεψη συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου στο Αγρίνιο - 902.gr

Σύσκεψη συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου στο Αγρίνιο  902.gr

Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων συνταξιούχων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε στις 7 Φλεβάρη στο Αγρίνιο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Κατσιφάρας: Οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Αιτωλοακαρνανία πυλώνας στήριξης της οικονομίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Κατσιφάρας: Οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Αιτωλοακαρνανία πυλώνας στήριξης της οικονομίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Παραγωγικές μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


ΕΣΠΕΑΙΤ: Ενημέρωση των Στρατιωτικών της Αιτωλοακαρνανίας για τη διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων - ΑgrιnιοΝews.gr

ΕΣΠΕΑΙΤ: Ενημέρωση των Στρατιωτικών της Αιτωλοακαρνανίας για τη διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) ενημερώνει όλους τους εν' ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην εν ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Κλειστός η Ιονία Οδός, στον κόμβο Μπάγιας, από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - NEWS 24/7

Κλειστός η Ιονία Οδός, στον κόμβο Μπάγιας, από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  NEWS 24/7

Σύμφωνα με την Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών - Μπλόκο Κεφαλοβρύσου-Αιτωλικού, και ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


620 αιτήσεις στην Αιτωλοακαρνανία για ζημιές σε καλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις - AgrinioPress

620 αιτήσεις στην Αιτωλοακαρνανία για ζημιές σε καλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις  AgrinioPress

Μόνο στη Δυτική Ελλάδα, μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί περισσότερες από 2.600 αιτήσεις για αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, περισσότερες από 1.800 στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ). Γίνεται γνωστό σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Περιφέρεια: Με 40 έργα ενισχύεται η οδική ασφάλεια στο εθνικό δίκτυο Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Περιφέρεια: Με 40 έργα ενισχύεται η οδική ασφάλεια στο εθνικό δίκτυο Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Δεκάδες έργα συντήρησης, βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας του εθνικού οδικού δικτύου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σ' εξέλιξη στην Αιτωλοακαρνανία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Σεισμοί: Eνημερώθηκε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας για τα στοιχεία της ομάδας ΒΑΝ - Sinidisi.gr

Σεισμοί: Eνημερώθηκε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας για τα στοιχεία της ομάδας ΒΑΝ  Sinidisi.gr

Μαίνεται η κόντρα σεισμολόγων – Ανήσυχοι οι κάτοικοι κυρίως της Δυτικής Ελλάδας για σεισμό – «Ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά χαμηλός – Μη σπέρνετε το φόβο», ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Σε 14 σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας επεκτείνεται το πρόγραμμα «σχολικά γεύματα» - AgrinioPress

Σε 14 σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας επεκτείνεται το πρόγραμμα «σχολικά γεύματα»  AgrinioPress

Στην Αιτωλοακαρνανία το πρόγραμμα με τα σχολικά γεύματα επεκτείνεται σε 14 σχολεία.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Ιόνια Οδός: Δίωρος αποκλεισμός και σήμερα από τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Ιόνια Οδός: Δίωρος αποκλεισμός και σήμερα από τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από τους αγρότες αποφασίστηκε για σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η Ιόνια Οδός θα αποκλειστεί.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ: Νέο εργοδοτικό έγκλημα στο ΝΗΡΕΑ - Sinidisi.gr

Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ: Νέο εργοδοτικό έγκλημα στο ΝΗΡΕΑ  Sinidisi.gr

Ένα σχεδόν μήνα μετά το εργατικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο, ένα ακόμα εργατικό ατύχημα συνέβη στις Ιχθυοκαλλιέργειες του ΝΗΡΕΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Δίωρος αποκλεισμός σήμερα της Ιόνιας Οδού από τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Δίωρος αποκλεισμός σήμερα της Ιόνιας Οδού από τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

H «Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών – Μπλόκο Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού» ανακοίνωσε πως μετά από συνέλευση αποφασίστηκε για ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέες ημερομηνίες υποβολών για δράσεις του ΕΠΑνΕΚ - ΑgrιnιοΝews.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Νέες ημερομηνίες υποβολών για δράσεις του ΕΠΑνΕΚ  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε η τροποποίηση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τις προσκλήσεις των δράσεων...

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Λ. Μπλέτσας: "Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αρωγός στην προσπάθεια ανάσχεσης της διαρροής επιστημόνων" - ΑgrιnιοΝews.gr

Λ. Μπλέτσας: "Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αρωγός στην προσπάθεια ανάσχεσης της διαρροής επιστημόνων"  ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσία πολυάριθμων μελών του πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΤΕΕ στις 25/01/2019.Στην καθιερωμένη ομιλία του ο κ. Στυλιανός (Λίνος) ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: 620 παραγωγοί στην αναμονή για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ - ΑgrιnιοΝews.gr

Αιτωλοακαρνανία: 620 παραγωγοί στην αναμονή για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ  ΑgrιnιοΝews.gr

Συνάντηση Αντιπερφερειάρχη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Την άμεση αποζημίωση και στήριξη των παραγωγών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Αγιασμός και κοπή πίτας στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Αγιασμός και κοπή πίτας στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Πραγματοποιήθηκε χθες αγιασμός καθώς και κοπή της πίτας για το έτος 2019 στα γραφεία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κανόνες, αρχές και οργάνωση της εκλογής συνέδρων στο 2ο Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής - Sinidisi.gr

ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κανόνες, αρχές και οργάνωση της εκλογής συνέδρων στο 2ο Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής  Sinidisi.gr

1.1 Η παρούσα εγκύκλιος ορίζει το βασικό πλαίσιο με βάση το οποίο θα οργανωθεί η διεξαγωγή του έκτακτου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τα έργα οδοποιίας στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioPress

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τα έργα οδοποιίας στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioPress

Η πορεία των έργων που εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας εξετάστηκε στη διάρκεια...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


17 αστικές αναπλάσεις σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία - AgrinioPress

17 αστικές αναπλάσεις σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία  AgrinioPress

Έργα Αστικών Αναπλάσεων συνολικού προϋπολογισμού 127.146.867,33 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβάνει ο απολογισμός του 2018,

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Μήνυμα του ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου - ΑgrιnιοΝews.gr

Μήνυμα του ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου  ΑgrιnιοΝews.gr

Για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει σε μήνυμα της:

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο χορός του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο χορός του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και από ώρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Βελτιώνεται η πρόσβαση σε τρεις ακόμη Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Βελτιώνεται η πρόσβαση σε τρεις ακόμη Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Με ποσό ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δρομολογεί σειρά παρεμβάσεων για την βελτίωση της προσβασιμότητας σε Ιερές Μονές ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Bραβεύσεις αριστούχων μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Bραβεύσεις αριστούχων μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Τους 56 αριστούχους απόφοιτους από τα Λύκεια των Νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου βράβευσε η Eurobank σε ειδική εκδήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας - Στη συζήτηση και το αεροδρόμιο Ακτίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας - Στη συζήτηση και το αεροδρόμιο Ακτίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Ένωση Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο συνεργασίας με τοπικούς φορείς, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη.

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Προσλήψεις στον νομό Αιτωλοακαρνανίας - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News

Προσλήψεις στον νομό Αιτωλοακαρνανίας - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα  Dikaiologitika News

Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τον ΤΟΕΒ Παραβόλας. Πρόσληψη προσωπικού έξι (06) ατόμων με σύμβαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Λιβανός: Μηδενικό το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία - AgrinioVoice

Λιβανός: Μηδενικό το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία  AgrinioVoice

Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εκλογές στις 26 Μαΐου εξέφρασε ο Σπήλιος Λιβανός, καθώς, όπως είπε, «μια μεγάλη ήττα της κυβέρνησης ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας: Αποτελέσματα και βαθμολογία 20ης αγωνιστικής - Sinidisi.gr

Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας: Αποτελέσματα και βαθμολογία 20ης αγωνιστικής  Sinidisi.gr

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. aitosports.gr. Α2 μπάσκετ ανδρών: Νέα νίκη του Χαρίλαου Τρικούπη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


Πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας της Αιτωλοακαρνανίας - BEST News

Πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας της Αιτωλοακαρνανίας  BEST News

Εν όψει της νέας χρονιάς αλλά και των έντονων και παρατεταμένων καιρικών φαινομένων συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 02.02.2019 το Συντονιστικό Όργανο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Στο Χαλίκι συγκεντρώθηκαν οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Στο Χαλίκι συγκεντρώθηκαν οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Στον κόμβο του Χαλικίου συγκεντρώθηκαν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για συγκεκριμένα πράγματα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας ο "Θαλής" κόβει την πίτα του - Sinidisi.gr

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας ο "Θαλής" κόβει την πίτα του  Sinidisi.gr

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ/νίας ο «Θαλής» σας ενημερώνει ότι στις 6/2/2019 ημέρα Τετάρτη & ώρα 19:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Σπήλιος Λιβανός: Mηδενικό το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία - Sinidisi.gr

Σπήλιος Λιβανός: Mηδενικό το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία  Sinidisi.gr

Σπήλιος Λιβανός : μηδενικό το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία. Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εκλογές στις 26 ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Οι νέες συχνότητες της ΕΡΤ σε Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Οι νέες συχνότητες της ΕΡΤ σε Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Από σήμερα 1η Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα εκπέμπει από το δικό της ψηφιακό δίκτυο, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας: Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσυσταθέντος Συλλόγου ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Σύσκεψη φορέων με τον Γιώργο Σταθάκη για το Φυσικό Αέριο σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία - Sinidisi.gr

Σύσκεψη φορέων με τον Γιώργο Σταθάκη για το Φυσικό Αέριο σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία  Sinidisi.gr

Σύσκεψη φορέων για την ανάπτυξη δικτύων Φυσικού Αερίου χαμηλής και μεσαίας πίεσης στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐα.

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Πως οι Ιταλοί γεμίζουν τα έρημα χωριά τους. Η Αιτωλοακαρνανία - ΑgrιnιοΝews.gr

Πως οι Ιταλοί γεμίζουν τα έρημα χωριά τους. Η Αιτωλοακαρνανία  ΑgrιnιοΝews.gr

Του Λίνου Υφαντή,. Αν ρωτήσει κανείς πιο είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει η ύπαιθρος της Αιτωλοακαρνανίας και του Αγρινίου, η απάντηση είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Ν.Δ.: Επισήμως υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας οι Σπήλιος Λιβανός και Βασίλης Φεύγας - Sinidisi.gr

Ν.Δ.: Επισήμως υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας οι Σπήλιος Λιβανός και Βασίλης Φεύγας  Sinidisi.gr

Τα ονόματα των 41 πρώτων υποψηφίων της για τις εκλογές του 2019 έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Συνελήφθη ηλικιωμένος στην Αιτωλοακαρνανία για ασέλγεια σε 17χρονη - Την βρήκε μέσω facebook - Dikaiologiti... - Dikaiologitika News

Συνελήφθη ηλικιωμένος στην Αιτωλοακαρνανία για ασέλγεια σε 17χρονη - Την βρήκε μέσω facebook - Dikaiologiti...  Dikaiologitika News

Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας ηλικιωμένος Έλληνας, σε βάρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Κινητοποίηση των Αρχών σε Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία για 62χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε - Sinidisi.gr

Κινητοποίηση των Αρχών σε Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία για 62χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε  Sinidisi.gr

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το πρωί έφυγε από το σπίτι του στη Λευκάδα ένας 62χρονος άνδρας χωρίς έκπτωτε να δώσει σημάδια ζωής. Η σύζυγος του δήλωσε.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Την Παρασκευή στο Χαλίκι έδωσαν το "ραντεβού" τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Την Παρασκευή στο Χαλίκι έδωσαν το "ραντεβού" τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Ο άστατος καιρός ανάγκασε του αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας να κάνουν ένα βήμα πίσω και να ακυρώσουν την αυριανή συγκέντρωση στο Χαλίκι Αιτωλικού στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


Συνεχίζονται οι πληρωμές στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Συνεχίζονται οι πληρωμές στο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι έχουν αποσταλεί στον.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 2 και 3 Φεβρουαρίου - AgrinioPress

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 2 και 3 Φεβρουαρίου  AgrinioPress

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας κοινοποίησε στα Σωματεία μέλη της, το πρόγραμμα αγώνων από στις 2 και 3/2/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ημερίδα Π.Ε.Κ.Α.Π. - Α & Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: «Εργαστήρι Διαλόγου και Προβληματισμού για την Πληροφορική Παιδεία - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Ημερίδα Π.Ε.Κ.Α.Π. - Α & Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: «Εργαστήρι Διαλόγου και Προβληματισμού για την Πληροφορική Παιδεία  Sinidisi.gr

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των καθηγητών Πληροφορικής, της καταγραφής των προβλημάτων του κλάδου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


40 Προσλήψεις με ΣΟΧ στην αστυνομία στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας - Sinidisi.gr

40 Προσλήψεις με ΣΟΧ στην αστυνομία στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας  Sinidisi.gr

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της.

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


40 προσλήψεις καθαριστριών με ΣΟΧ στην αστυνομία Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

40 προσλήψεις καθαριστριών με ΣΟΧ στην αστυνομία Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Προσλήψεις στην αστυνομική διεύθυνση δυτικής Ελλάδας 40 καθαριστριών με ΣΟΧ. Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Οκτάμηνες συμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας - workenter

Οκτάμηνες συμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας  workenter

Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Δείτε πού θα έχει μπλόκα αγροτών σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία - www.enikonomia.gr

Δείτε πού θα έχει μπλόκα αγροτών σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία  www.enikonomia.gr

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας...

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας "Άνθιμος ο αρχιδιάκονος" (φωτο) - ΑgrιnιοΝews.gr

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας "Άνθιμος ο αρχιδιάκονος" (φωτο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας "Άνθιμος ο αρχιδιάκονος" με έδρα την πόλη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2019 | 10:00 am


Αιτωλοακαρνανία: Στα «θρανία» εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς για τις πρώτες βοήθειες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Στα «θρανία» εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς για τις πρώτες βοήθειες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Ξεκίνησε ο κύκλος εκμάθησης πρώτων βοηθειών σε εργαζόμενους παιδικών σταθμών των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Ακτίου – Βόνιτσας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2019 | 10:00 am


Έκοψε την πίτα του ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας (φωτο) - AgrinioPress

Έκοψε την πίτα του ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)  AgrinioPress

Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πρωτοχρονιατικη πίτα στο πιθάρι με παρουσία πολλών φίλων, χορηγών και του δημάρχου Αγρινίου.Η εκδήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2019 | 10:00 am


Ορισμός διαιτητών 26-27/01/2019 ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Ορισμός διαιτητών 26-27/01/2019 ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-1-2019 ΩΡΑ 15:00ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΒΙΔΑΣ – ΚΩΣΤΑΡΑΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


"Μη δέχεστε τηλεφωνικά σύναψη συμφωνιών για διαφήμιση" συνιστά ο Επαγγελματικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας - ΑgrιnιοΝews.gr

"Μη δέχεστε τηλεφωνικά σύναψη συμφωνιών για διαφήμιση" συνιστά ο Επαγγελματικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Επαγγελματικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας & Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει του επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


Συναντήσεις του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ με παραγωγούς στην Αιτωλοακαρνανία (φωτο) - AgrinioPress

Συναντήσεις του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ με παραγωγούς στην Αιτωλοακαρνανία (φωτο)  AgrinioPress

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Δημήτρη Καρακώστα στην Αιτωλοακαρνανία...

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην «FOOD EXPO» - AgrinioPress

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην «FOOD EXPO»  AgrinioPress

Τον προγραμματισμό της συμμετοχής του στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO GREECE» συνεχίζει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας - Sinidisi.gr

Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας  Sinidisi.gr

Ο σύλλογος Ιεροψαλτών νομού Αιτωλ/νίας ''Άνθιμος ο αρχιδιάκονος'' με έδρα το Αγρίνιο, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της.

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


Τίμησε τον Χρ. Ράδο το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Τίμησε τον Χρ. Ράδο το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2019 | 10:00 am


Γενική συνέλευση και κοπή πίτας την Κυριακή για τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας - AgrinioPress

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας την Κυριακή για τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας  AgrinioPress

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς» καλεί τους φίλους και τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Ομάδα εμψύχωσης του Συλλόγου Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας από το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας - ΑgrιnιοΝews.gr

Ομάδα εμψύχωσης του Συλλόγου Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας από το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» -Ο.ΚΑ.ΝΑ, κατά το τρέχον έτος, θα υλοποιήσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Η Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πίτα της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πίτα της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Σ.Α.Μ.Α), στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Προκριματικός Διαγωνισμός Αιτωλοακαρνανίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική - ΑgrιnιοΝews.gr

Προκριματικός Διαγωνισμός Αιτωλοακαρνανίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Δυτική Ελλάδα καινοτομεί και πάλι στην εκπαιδευτική ρομποτική! Όπως πρωτοπόρησε στο θέμα διεξαγωγής Περιφερειακών διαγωνισμών, από φέτος εισαγάγει ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Φιλικοί ιστότοποι: