1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Βονιτσα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Βονιτσα και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βονιτσα

Της έβαλαν ανιχνευτή ψεύδους και ομολόγησε με ποιους συμπρωταγωνιστές της από το Μπέβερλι Χιλς έκανε σeξ!

Της έβαλαν ανιχνευτή ψεύδους και ομολόγησε με ποιους συμπρωταγωνιστές της από το Μπέβερλι Χιλς έκανε σeξ!
Η Ντόνα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», δηλαδή η Τόρι Σπέλινγκ, ομολόγησε ότι είχε κάνει σeξ με δύο συμπρωταγωνιστές της.
Όχι δεν το έκανε σε μια κρίση ειλικρίνειας. Καλεσμένη στην εκπομπή της Λουίζ Ρόζ «Celebrity Life Detector» είχε ανιχνευτή ψεύδους. Έτσι, «αναγκαστικά» ομολόγησε ότι είχε κοιμηθεί με τονκινηματογραφικό της σύντροφο, τον Μπράϊαν Όστιν. Η 16χρονη τότε Τόρι Σπέλινγκ μάλιστα είχε «τσιμπηθεί» μαζί του.
Αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σeξ και με έναν ακόμα ηθοποιό της σειράς. Χωρίς να διευκρινίζει το όνομα, οι ενδείξεις δείχνουν ή τον Μπράντον (Τζέισον Πρίστλεϊ) ή τον Ντίλαν (Λουκ Πέρι).
Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς είχαν ανάψει πολλές φωτιές

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 7:30 am


Οι συγκολλήσεις αυτού του ανθρώπου είναι ένα έργο τέχνης. (Φωτογραφίες)

Οι συγκολλήσεις αυτού του ανθρώπου είναι ένα έργο τέχνης. (Φωτογραφίες)
Ο Scott Raabe είναι ένας οξυγονοκολλητής με σχεδόν μια δεκαετία επαγγελματική πείρας πάνω στις  συγκολλήσεις με έδρα το Τέξας, μετά την αποφοίτησή του από το Texas State Technical College με πτυχίο στη συγκόλληση.
Στο Reddit ο Scott μοιράστηκε ένα λεύκωμα με τις πρόσφατες συγκολλήσεις του την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος εξηγεί πως ξεκίνησε με μικρά μέρη και στην συνέχεια εθίστηκε πάνω σε αυτό.  Ήταν οξυγονοκολλητής για μια εταιρεία παραγωγής πριν από τη μετάβαση στην τοποθέτηση σωληνώσεων / συγκόλλησης. Στη συνέχεια πήγε σε διαρθρωτικές συγκολλήσεις  αλλά τώρα εργάζεται ως συγκολλητής σωλήνα.
Ο Scott δημιουργεί επίσης σχέδια πάνω στο μέταλλο και έργα τέχνης.
Δείτε τις φωτογραφίες :

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 7:00 am


Παναγία: Η Μάνα με τα χίλια ονόματα

Παναγία: Η Μάνα με τα χίλια ονόματα
Η Παναγία κατέχει πρωταρχική θέση στην τιμή και τον σεβασμό των χριστιανών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι τέτοια η συναισθηματική σχέση των ορθοδόξων με την Θεομήτωρ που εκατοντάδες ναοί, μοναστήρια και ξωκλήσια είναι αφιερωμένα στην Χάριν της.
Την αποκαλούμε Θεοτόκο, αλλά της έχουμε προσδώσει και πολυάριθμα προσωνυμία τα οποία διαφέρουν από μέρος σε μέρος, όπως η Παναγιά του Βράχου, η Σουμελά, η Μεγαλόχαρη, η Δοξάρισσα, η Ζωοδότρα, η Καλλιγού, η Λιόσα, η Ξεσκλαβώτρα, η Νέα, η Μαχαιρωμένη, η Χελιδονού,η Πορταΐτισσα, η Εκατονταπυλιανή, η Χρυσοπηγή, η Μυρτιδιώτισσα, η Φιδούσα, και η Παναγιά η Προυσιώτισσα.
Στων Ελλήνων όλες τις κοινότητες στην εορτή της Παναγίας γίνονται μεγάλα πανηγύρια και μαζεύονται σ’ αυτά όλοι, από όπου κι αν ζουν, από κάθε μέρος του πλανήτη. Η πίστη, η αγάπη, η γόνιμη σκέψη και η εφευρετικότητα όχι μόνο των καλλιτεχνών και των λογίων, αλλά και του απλού πιστού λαού προς την Παναγία φαίνεται και από τις επωνυμίες που της έχουν δώσει, που ξεπερνούν τις τριακόσιες και που μπορούν να χωριστούν σε οκτώ κατηγορίες.
1. Από την παράσταση της Παναγίας στην εικόνα. Τέτοια ονόματα είναι της Βρεφοκρατούσας, της Γλυκοφιλούσας, της Γαλακτοτροφούσας, της Πλατυτέρας των Ουρανών, της Οδηγήτριας, της Εσφιγμένης και άλλα. Είναι ακόμη το επίθετο "Δεξιοκρατούσα", ή "Δεξιά", όταν κρατάει τον Χριστό στο δεξί της χέρι και όχι προς το μέρος της καρδιάς της. Ακόμη "Μεγαλομμάτα", όταν ο εικονογράφος έχει ιστορήσει την Παναγία με μεγάλα μάτια. Υπάρχουν και ονόματα που συνδυάζονται με μιαν ιερή ιστορία.
Λ.χ. Το όνομα της Εικόνας "Αξιον Εστί", που είναι θησαυρισμένη στο Ναό του Πρωτάτου, στις Καρυές του Αγίου Όρους και πήρε το όνομα από το θαύμα που επιτελέσθηκε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Κατά την Παράδοση ο Αρχάγγελος έψαλε τον γνωστό ύμνο "Αξιον εστίν.." σε πλάκα και έγινε άφαντος. Επίσης το επίθετο "Τριχερούσα" το πήρε η εικόνα από το ότι υπάρχει σ' αυτήν ένα τρίτο χέρι, που συμβολίζει το θαύμα που συνέβη στον υμνητή και δογματίσαντα για την Παναγία Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό. Το δεξί χέρι του το έκοψαν Μουσουλμάνοι και θαυματουργικά αποκαταστάθηκε. Η Παναγία η "Εσφαγμένη" ονομάστηκε έτσι γιατί κατά την Παράδοση μοναχός θύμωσε μαζί της και με μαχαίρι κτύπησε την εικόνα της Παναγίας στο πρόσωπο.
Τότε από την εικόνα άρχισε να τρέχει αίμα, ενώ ο μοναχός τυφλώθηκε και έκανε ως τρελός. Ο μοναχός ζήτησε συγγνώμη και συγχωρήθηκε, αλλά το χέρι που κτύπησε την Παναγία τιμωρήθηκε, αφού έμεινε άλυωτο μετά τον θάνατο του μοναχού. Υπάρχει ακόμη η Παναγία η " Πυροβοληθείσα", στη Μονή Βατοπεδίου, αφού την εικόνα της την κτύπησαν με όπλο Τούρκοι. "Σφαγμένη" είναι και η εικόνα της Παναγίας της Πορταϊτισσας, της Μονής Ιβήρων, που ονομάστηκε έτσι με το θαύμα που έκανε η Παναγία, να φανερώσει τη θέληση της να παραμείνει στην είσοδο της Μονής ως θυρωρός, για να την προστατεύει…
2. Από τον τόπο της. Ετσι υπάρχει η Παναγία η Αθηνιώτισσα, η Βουρλιώτισσα, η Κυκκώτισσα, η Καστριώτισσα, η Κάμπου, η Πυργιανή, η Εγκλειστριανή ( από τη Μονή του Οσίου Νεοφύτου του Εγκλείστου στην Κύπρο), η Σπηλιανή, η Μεγαλοσπηλαιώτισσα ( του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων), η Τουρλιανή, η Θαλασσινή, η Καλαμού, η Καμινιώτισσα, η Βλαχερνίτισσα, η Ολυμπιώτισσα, η Σουμελιώτισσα, η Πλατανιώτισσα, η Καταπολιανή, η Χοζοβιώτισσα ( στην Αμοργό από τη Μονή Χοζεβά των Αγίων Τόπων), η Νεαμονήτισσα της Χίου, η Παμμακάριστος ( από τη Μονή της Κωνσταντινούπολης), η Αγία Σιών, η Μακεδονίτισσα στη Λευκωσία, η Έλωνη, η Τροοδίτισσα, η Κυκκώτισσα, η Μαλεβή (από το όρος Πάρνων, που λέγεται και Μαλεβός), των Χαλκέων (χαλκουργών) στη Θεσσαλονίκη, η Αμπελακιώτισσα στη Θεσσαλία.
3. Από την τεχνοτροπία του Ναού της. Τέτοια επίθετα είναι η Θολοσκέπαστη, η Μολυβδοσκέπαστη, η Πελεκητή, η Κρεμαστή, η Μαρμαριώτισσα.
4. Από το όνομα του κτίτορα του Ναού ή της Μονής της. Τέτοια επίθετα είναι Παναγία η Παχειά, η Γλυκειά ( από το επίθετο Γλυκύς), η Περλιγκού, η Λυκοδήμου, η Κοροβιλιά, η Καπνικαρέα.
5. Από τον μήνα που εορτάζεται η Παναγία: Σοτομπριανή, Βρεχούσα, Αυγουστιανή και Δεκαπεντούσα, Τριτιανή, Μεσοσπορίτισσα, Βροντού, Ακαθή ( από τον Ακάθιστο Ύμνο).
6. Από τα θαύματα της Παναγίας: Γοργοϋπήκοος, Ελεούσα, Ελεήστρα, Γιάτρισσα, Θεραπεία, Αιματούσα ή Γαιματούσα ( σταματά την αιμορραγία), Υγεία, Υπακοή, Ψυχοσώστρα, Παραμυθία, Παρηγορήτρα, Παυσολύπη, Φανερωμένη, Μυροβλύτισσα.
7. Εγκωμιαστικά από την έξαρση της αγάπης των πιστών. Συνήθως χρησιμοποιείται επίθετο με πρώτο συνθετικό τον χρυσό: Χρυσοκελλαριά, Χρυσοσπηλιώτισσα, Χρυσοπηγή, Χρυσογαλούσα, Χρυσοποδαρίτισσα, Χρυσοχεριά… Υπάρχουν όμως και άλλα, όπως Αγγελόκτιστη, Αερινή, Αναφωνήτρα, Επίσκεψις, Παντάνασσα, Τρανή, Χιλιαρμενίτισσα, Ανθοφορούσα, Ασπροφορούσα.
8. Αυτά που τις έδωσαν οι Υμνογράφοι της Εκκλησίας. Κυρίως προέρχονται από τον Ακάθιστο Ύμνο: Αμόλυντος, Υψηλοτέρα, Καθέδρα, Κλίμαξ, Σκέπη, Πόλη, Παράκλησις, Επίσκεψις, Καταφυγή, Κεχαριτωμένη, Χώρα του Αχώρητου, Όρος Αλατόμητον, Ρόδο το Αμάραντον, Αρουρα Βλαστάνουσα και άλλα.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας κατακλύζουν τέτοια ημέρα τις εκκλησίες όπου και αν βρίσκονται όπου και αν παραθερίζουν.
Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρόνια έζησε η Παναγία μετά την Ανάσταση του Χριστού. Ο χρονογράφος Ιππόλυτος ο Θηβαίος υποστηρίζει ότι έζησε 11 χρόνια μετά την Ανάληψη του Κυρίου και σε ηλικία 59 ετών έχοντας πάντα δίπλα της τον Ευαγγελιστή Ιωάννη.
Σύμφωνα με τις γραφές η Θεοτόκος είχε αντιληφθεί πως έφθανε το τέλος και καθημερινά προσεύχονταν στο μέρος που είχε ταφεί ο Ιησούς. Μια ημέρα παρουσιάστηκε μπροστά της ο Αρχάγγελος Γαβριήλ «Χαίρε, η γεννήσασα Χριστόν τον Θεόν ημών. Ο Κύριος άκουσε την προσευχή σου και θα πορευθείς εις την ζωήν την αληθινήν και αδιάδοχον».
Η Θεοτόκος επιστρέφει στον οίκον της, θυμιά και προσεύχεται στον Χριστό να της στείλει τον Ιωάννη και τους λοιπούς αποστόλους για να παρασταθούν στον θάνατό της.
Ο τάφος της Παρθένου Μαρίας βρίσκεται στην Γεθσημανή πάνω στον οποίο ανεγέρθηκε από τον Αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης Μαυρίκιο (582 μ.Χ) ο σωζόμενος μέχρι σήμερα

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 6:30 am


12 πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες! (και ας μην το παραδέχονται)

12 πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες! (και ας μην το παραδέχονται)
Ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, τη φυλή, την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, τον χαρακτήρα ή την οικονομική κατάσταση, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που έχουν όλες οι γυναίκες. Για λόγους κατασκευαστικούς ή κοινωνικούς οι απανταχού γυναίκες του μάταιου τούτου κόσμου ενώνονται από μια σειρά κοινών συνηθειών/ πρακτικών. Ποια γυναίκα, για παράδειγμα, δεν μορφάζει σαν να παθαίνει ελαφρύ εγκεφαλικό όταν βάζει μάσκαρα; Ή δεν κρατάει τα παλιά, τεράστια εσώρουχά της για να τα φορέσει όταν έχει περίοδο;
Λαμβάνουμε λοιπόν την τιμή να αναφέρουμε ότι φτιάξαμε  μια λίστα με τα 12 πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Ιδού:
1. Όταν βάζουν μάσκαρα μοιάζουν σαν να παθαίνουν ελαφρύ εγκεφαλικό. Για λόγους που μέχρι σήμερα παραμένουν ανεξήγητοι, σχεδόν όλες οι γυναίκες όταν βάζουν μάσκαρα αλληθωρίζουν και ανοίγουν ελαφρά το στόμα τους σε γκριμάτσα που θυμίζει αυτήν που έχουμε όταν κοιμόμαστε ξεροί από κούραση.
2. Ξεχνούν ένα σημείο –συνήθως κοντά στο γόνατο ή τον αστράγαλο- όταν ξυρίζονται. Όσο επιμελές κι αν είναι το ξύρισμα, πάντα μα πάντα ένα σημείο στο γόνατο ή πίσω απ’ αυτό θα μας ξεφύγει.
3. Ποζάρουν στον καθρέφτη, όπως δεν πόζαραν ποτέ σε καμία φωτογραφία. Μικρές, μεγάλες, «έξω καρδιά» ή συνεσταλμένες, όλες το έχουμε κάνει: παίρνουμε θέση μπροστά απ’ τον καθρέφτη και παίρνουμε πόζες φωτό-μοντέλου με μοιραίο βλέμμα, μαλλί τύπου αρραβώνα στα 90’s (όλο ριγμένο στο πλάι) και προτεταμένο στήθος. Μερικές εξ ημών, ρίχνουν κι ένα σόλο του αγαπημένου τους τραγουδιού, έτσι, για το κέφι.
4. Βάζουν 3,5 κιλά χαρτί υγείας πάνω στη λεκάνη μιας δημόσιας τουαλέτας. Όταν το να σταθείς ημί-όρθια δεν είναι επιλογή (γιατί δεν σε βολεύει/ φοράς τακούνια/ πονάνε τα πόδια στου απ΄τις δουλειές), ο μόνος τρόπος να χτίσεις άμυνα κατά των ύπουλων μικροβίων που απειλούν την πολύτιμη υγεία σου είναι το χαρτί υγείας -ο πιστός σου φύλακας και προστάτης. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι απλά: ποτέ δεν είναι αρκετό.
79
5. Βγάζουν το σουτιέν τους όταν μπουν στο σπίτι. Αν τα σουτιέν και τα ψηλά παπούτσια δεν είχαν εφευρεθεί ποτέ, οι γυναίκες θα ήταν (λιγότερο σέξι, αλλά) πιο χαλαρές και χαρούμενες. Η μέση γυναίκα, μόλις πατήσει το πόδι της στο ασφαλές της καταφύγιο, θα πετάξει το σουτιέν-δυνάστη από πάνω της.
6. Λένε «Είμαι στο δρόμο», ενώ είναι ακόμη στο σπίτι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις μας να γενικεύσουμε, ωστόσο η πικρή αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες (ναι, όχιόλες) αργούν. Και, συνήθως, όταν αργούν λένε στον/ στην καημένο/η που τους περιμένει «Ναι, ναι, έχω ξεκινήσει, παιδί μου! Σε 5 λεπτά είμαι εκεί!» -και, ταυτόχρονα, προσπαθούν να φορέσουν παραπατώντας τα παπούτσια τους.
 
7. Σκέφτονται ότι είναι χοντρές ή ότι πάχυναν κάθε φορά που κοιτάζονται σε ολόσωμο καθρέφτη. Μια αιώνια κατάρα ταλανίζει τις γυναίκες κάθε μεγέθους: δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες απ’ αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη. Τα μπούτια τους είναι πολύ χοντρά, τα οπίσθιά τους πολύ πεσμένα, τα ψωμάκια πετάνε, η κυτταρίτιδα οργιάζει… (Σ’ αυτό το σημείο, θέλουμε να συγχαρούμε τις λίγες που έχουν βάλει τέλος στο αυτο-μαστίγωμα και είναι απόλυτα συμφιλιωμένες με το τέλεια ατελές τους σώμα! Είστε παράδειγμα προς μίμηση!)
8 Τα εσώρουχα περιόδου, μοιάζουν με υπερμεγέθη, γαργιασμένα αερόστατα. Αν η πεθερά σας αποφάσισε να σας πάρει για δώρο γενεθλίων μια 12αδα εσώρουχα XXL απ’ τη λαϊκή (ενώ το νούμερό σας είναι το medium), εννοείται πώς δεν θα πεταχτούν, ούτε θα δοθούν! Θα πλυθούν, θα διπλωθούν και θα μπουν στο συρτάρι παρέα με τα άλλα παμπάλαια, τεράστια εσώρουχα που φοράτε όταν έχετε περίοδο.
80
9. Λένε «Συγγνώμη που το σπίτι είναι σ’ αυτό το χάλι», ακόμη κι όταν είναι σχετικά καθαρό. Η μέση γυναίκα έχει την τάση να νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί στον σχεδόν άγνωστο επισκέπτη για τα πιάτα στο νεροχύτη ή τα διπλωμένα, σιδερωμένα ρούχα στο τραπέζι του σαλονιού.
10. Απολαμβάνουν να «ξεφλουδίζουν» το βερνίκι από τα νύχια τους. Σίγουρα ζουν ανάμεσά μας πολλές πειθαρχημένες γυναίκες, που με αυτοσυγκράτηση αντιστέκονται στη γλυκιά αμαρτία του αργού, βασανιστικού ξεφλουδίσματος του βερνικιού. Σίγουρα όμως, κάπου, κάποτε ακόμη κι εκείνες έξυσαν ηδονικά το μανό από τα νύχια τους.
11. Δοκιμάζουν 19 διαφορετικά συνολάκια, για να καταλήξουμε ΠΑΝΤΑ στο πρώτο.Είναι απίστευτο, αλλά έχουμε βάσιμες υποψίες ότι αυτό συμβαίνει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες. Σκέφτονται «Θα βάλω το μαύρο το φόρεμα». Το βάζουν, κοιτάζονται στον καθρέφτη, σκέφτονται και καταλήγουν ότι, όχι, δεν είναι το σωστό ρούχο. Στη συνέχεια, δοκιμάζουν ό,τι υπάρχει κι ό,τι υπήρξε ποτέ μέσα στη ντουλάπα τους, αλλά και πάλι δεν μένουν ευχαριστημένες. Μία (εντελώς χαμένη) ώρα μετά, καταλήγουν στο γνωστό μαύρο φόρεμα.
12. Όταν περνάνε από καθρέφτες στο δρόμο, ρίχνουν μια κλεφτή ματιά στο είδωλλό τους. Ακόμη κι όταν περπατάμε βιαστικά, τα κοριτσάκια θα καταφέρουμε πάντα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα μαλλιά μας ή στο πώς φαίνεται το σώμα μας μ’ αυτά τα ρούχα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 6:00 am


Το δωμάτιό σας είναι βαρετό και δεν έχετε χρήματα να το διακοσμήσετε; Όχι πια!

Το δωμάτιό σας είναι βαρετό και δεν έχετε χρήματα να το διακοσμήσετε; Όχι πια!
Ποιος είπε ότι η διακόσμηση πρέπει να είναι και ακριβή; Ορίστε 19 πανέξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το χώρο σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος!
Plenty of Colour
16
17
How about orange
DIY Business Cards
Paint Chip Calendar Tutorial
DIY Paint Light
the crafty cpa
23
A beautiful mess
Piece-o-cake
Pretty Handy Girl
How about orange
Capital B
Create a Cozy Little Cave
Dollar Store Crafts
minimoz

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 5:30 am


Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.

Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Πατάτες μπλουμ, μακαρόνια στούκας σε καζάνι [που στάζουν από κάνουλα], άβραστο ρύζι, κατεψυγμένα κρέατα τριακονταετίας και βάλε [με σφραγίδα], μέγας Γκοτζίλα, μικρό Γκοτζίλα, πούστης, κινέζος, φασολάδα, φακές, ομελέτες τούβλα, αρακάς σκάγι και λαχανόρυζα ήταν και είναι μερικά από τα κλασικά φαγητά του στρατού.
Δεν είναι πάντα τόσο χάλια όσο ακούγονται, αλλά συνήθως είναι σαν κακό φαγητό τουριστικού εστιατορίου (για να μπορείς να έχεις εικόνα, αν είσαι γυναίκα ή έχεις πάρει απαλλαγή).
Στο κέντρο νεοσυλλέκτων που μαγειρεύουν για εκατοντάδες (τουλάχιστον παλιότερα) είσαι τόσο κουρασμένος, πεινασμένος και ταλαίπωρος που τρως οτιδήποτε, ή τουλάχιστον ξεχνάς τι τρως και προσπαθείς να χορτάσεις την πείνα σου.
Στις μονάδες που μαγειρεύουν για λιγότερα άτομα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Ή πολύ. Αν είσαι κωλόφαρδος και πετύχεις καλό μάγειρα το φαγητό στρατού δεν έχει και πολλές διαφορές από το σπιτικό, εξαρτάται βέβαια και τι εννοείς «σπιτικό», δεν μαγειρεύουν και σε όλα τα σπίτια το ίδιο.
Ζητήσαμε από νυν φαντάρους να μας στείλουν φωτογραφίες από το φαγητό που τρώνε αυτόν τον καιρό στον στρατό και από πρώην να μας πούνε το καλύτερο και το χειρότερο φαγητό που έχουν φάει στον στρατό και μία ανάμνηση που να έχει σχέση με φαγητό στρατού. Και επειδή υποπτευτήκαμε ότι για το καλύτερο οι περισσότεροι θα έλεγαν το ντελίβερι ή το κρουασάν του καψιμί ο όρος ήταν μόνο φαγητό στρατού.
Ο καθένας είπε κάτι διαφορετικό! Το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο αποκαρδιωτικό. Δεν είναι καθόλου αποκαρδιωτικό για την ακρίβεια. Στα ελληνικά στρατά μάλλον τρώνε καλά, συγκριτικά με αυτά που έτρωγαν παλιότερα.
Αχιλλέας
Καλύτερο: Παστίτσιο. Όλοι το έτρωγαν το παστίτσιο.
Χειρότερο: Φακές
Ανάμνηση: Όταν είχε φακές δεν έτρωγε κανείς και τα σκουπίδια γέμιζαν με φακές. Αν είχες βάρδια σκουπιδιάρικο ήξερες ότι θα κολυμπάς μέσα στις φακές.
Γιώργος
Καλύτερο: Ομελέτα
Χειρότερο: Καρμπονάρα με ζαμπόν τύπου zwan.
Ανάμνηση: Στην πύλη Σχιστού που ερχόντουσαν οι τραβεστί, μας έφερναν πίτσα με αντάλλαγμα μια πίπα.
Βάρδια στο ποτάμι του Κηφισού βάζαμε σακιά με άμμο όταν πλημμύριζε μας έφερναν κουτί επιβίωσης.
Τόλης
Καλύτερο: Ρύζι με κοτόπουλο
Χειρότερο: Πίτσα
Ανάμνηση: Θυμάμαι που κουβαλούσα τις λαμαρίνες με τα πιάτα από το μαγειρείο στην τραπεζαρία, έπεφταν τα φαγητά κάτω, τα πατούσαμε και να βάζαμε πίσω στα πιάτα.
Νικόλας
Καλύτερο: Σουτζουκάκια που ήταν σαν χειρομβομβιδάκια στην εμφάνιση.
Χειρότερο: Κοτόπουλο με κατσαρίδες. Επειδή στο καράβι ξεχνάγαμε το φαΐ στο φούρνο για μέρες και γέμιζε κατσαρίδες.
Ανάμνηση: Μας φέρανε φράουλες τόνους φράουλες δεν καταλάβαμε τον λόγο και δεν ασχοληθήκαμε, τις βάλαμε στο μπλέντερ, τις παγώσαμε και τρώγαμε γρανίτα φράουλα για μέρες.
Καστελόριζο, το παραγάδι του ψαρά μπερδεύτηκε με την προπέλα μας και για να μας αποζημιώσει μας χάρισε 4-5 ξιφίες. Τρώγαμε στο καράβι για τέσσερις μέρες ξιφία που δεν είχαμε ξαναφάει.
Βασίλης
Καλύτερο: Παϊδάκια με πατάτες.
Χειρότερο: Σπανακόρυζο που ήταν νερουλό σαν σούπα.
Ανάμνηση: Αγγαρεία στα ψωμιά. Ενώ ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και μύριζε ωραία, μας πετάγανε τα ψωμιά πολύ γρήγορα – ήταν και ένας κομπλεξικός λοχίας – τα ψωμιά έκαιγαν και δεν μπορούσα να τα πιάσω ούτε γάντια δεν μας είχαν δώσει.
Κώστας
Καλύτερο: Ψητό κοτόπουλο με πατάτες
Χειρότερο:  Ομελέτα. Ήταν σαν λάστιχο.
Ανάμνηση: Ο μάγειρας μπέρδευε την μπεσαμέλ με βανίλια και έφτιαχνε παστίτσιο με βανίλια.
Νίκος
Καλύτερο: Κοκκινιστό από φαντάρο που ήταν σεφ και δούλευε σε εστιατόριο.
Χειρότερο: Κοτόπουλο ψητό με πατάτες.
Ανάμνηση: Κυνηγούσαμε έναν ποντικό για να τον σκοτώσουμε και του ρίχναμε πατάτες.
Παναγιώτης
Καλύτερο: Τηγανητό μπέικον το πρωί
Χειρότερο: Στραπατσάδα
Ανάμνηση: Το κρέας που όταν το κόβαμε ήταν τόσο παλιό που γινόταν θρύψαλα.

Ενδεικτικό εβδομαδιαίο μενού στρατού:
Δεύτερα: Κάτι με βάση τον κιμά (μακαρόνια με κιμά, μπιφτέκια, παστίτσιο)
Τρίτη : κοτόπουλο (με πατάτες, ρύζι ή μπάμιες)
Τετάρτη: νηστίσιμη μέρα (όσπρια – φακές η φασολάδα, ταραμοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα)
Πέμπτη: κοτόπουλο
Παρασκευή: νηστίσιμη μέρα (ψάρι η όσπρια)
Σαββατοκύριακο: τηγανιά, καρμπονάρα
Πρωινό: ψωμί βούτυρο μέλι, μερέντα (Melinda), μαρμελάδα, ενίοτε ζαμπονοτύρι, δημητριακά με γάλα, βραστά αυγά, τσάι, καφές, χυμός
Λοιπά γεύματα κυρίως βραδινού μενού:
Ομελέτα, λουκάνικα με πατάτες, πίτσα, αρακάς, λαδερά, γεμιστά.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Κοτόπουλο με μπάμιες – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Λουκάνικο με πατάτες – Πεζικό
 
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Κοφτό μακαρονι χταπόδι – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Παστίτσιο – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Κοτόπουλο με πατάτες – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Φασολάδα – γαύρος – μελιτζανοσαλάτα -Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Ομελέτα φούρνου – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Πρωΐνο – ΠεζικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Παστίτσιο – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Γίγαντες – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Γιουβέτσι – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Μακαρόνια με κιμά – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Σνίτσελ με πουρέ – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Αρακάς – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Ψωμί ζυμωμένο από τον φούρνο του στρατοπέδου – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Ψωμί – ΝαυτικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Λουκάνικα με τηγανητές πατάτες – ΠεζικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Καρμπονάρα – ΠεζικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Παστίτσιο – ΠεζικόΤι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Μοσχαράκι κοκκινιστό – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Μπριζόλα με ρύζι – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.Κοτόπουλο με ρύζι – Πεζικό
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
«Παστιτσάκι με μπεσαμέλ στόκο για τους τοίχους και για επίγευση στάχτη απο τσιγάρο. Έτσι το βρήκαμε στον φούρνο από μάγειρα ΕΠΟΠ. Δεν ειναι μονο ο κιμάς τσιγαριστος».
Τι τρώνε οι φαντάροι στον Ελληνικό στρατό; Ένα εκτενές αφιέρωμα.
Η παραπάνω φωτογραφία ήρθε στο email μας μετά τη δημοσίευση του άρθρου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 5:00 am


Αυτός ο αεροσυνοδός θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Αυτός ο αεροσυνοδός θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Τις περισσότερες φορές δεν δίνουμε σημασία στους αεροσυνοδούς όταν παρουσιάζουν τους κανόνες ασφαλείας.
Ο εν λόγω αεροσυνοδός της Καναδικής WestJet Airlines καταφέρνει με τον τρόπο του να στρέψει τα βλέμματα των επιβατών πάνω του με μεγάλη ευκολία, Δείτε τον στο βίντεο
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 4:30 am


Πιστεύεις ότι για τους βιασμούς φταίνε οι γυναίκες με το προκλητικό ντύσιμό τους;

Πιστεύεις ότι για τους βιασμούς φταίνε οι γυναίκες με το προκλητικό ντύσιμό τους;
"Δικαιολογημένος ο βιασμός αν το ντύσιμο είναι προκλητικό" λένε οι Βραζιλιάνοι (Δημοσκόπηση στη Βραζιλία προκαλεί αντιδράσεις και διαμαρτυρία με hashtag.) Αυτό το πολυσυζητημένο άρθρο μας διάβασα νωρίτερα, και γέλασα πικρά.  Η ίδια η πατριαρχική κοινωνία που μετατρέπει τις γυναίκες σε σeξουαλικά αντικείμενα -ωθώντας τες να ντύνονται σeξι για να παίζουν το ρόλο τους και να αρέσουν στους άντρες-, κατόπιν τις κατηγορεί κιόλας, ότι πήγαιναν γυρεύοντας. Σχιζοφρένεια.    Τέλος πάντων, ήταν ένα σχόλιο της Πενταγιώτισσας (με αποσπάσματα από το σάιτ Rape Crisis), που νομίζω ότι απέδειξε ότι όλα αυτά είναι σαχλαμάρες.
Κάνω μια πρόχειρη μετάφραση, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.  . . . Οι δύο συνηθέστεροι μύθοι για το βιασμό - και η αλήθεια.   Μύθος
#1:  Οι γυναίκες που πέφτουν θύματα σeξουαλικής κακοποίησης "πήγαιναν γυρεύοντας" εξαιτίας του τρόπου που ντύνονται ή φέρονται, ενώ βιάζονται μόνο νέες (σeξι) γυναίκες.
Η Αλήθεια: Πολλές γυναίκες αφήνονται να πιστέψουν ότι αν δεν ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία είναι "ασφαλείες" απ' το βιασμό. Όμως γυναίκες και κορίτσια όλων των ηλικιών, κοινωνικών τάξεων, πολιτισμών, σeξουαλικότητας, φυλής και θρησκείας βιάζονται. Το αν είναι ελκυστικές έχει ελάχιστη σημασία. Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη 'ποικιλία' στο πώς ντύνονται ή φέρονται οι γυναίκες που γίνονται στόχοι βιαστών [άρα, όχι, το προκλητικό ντύσιμο δεν παίζει κάποιο ρόλο.] Οι βιαστές επιλέγουν γυναίκες με βάση το πόσο ευάλωτες είναι, και όχι με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση.    Μύθος
#2 Η καλύτερη συμβουλή για να προστατευτείτε: Μη βγαίνετε ποτέ έξω μόνες. Οι γυναίκες συνήθως πέφτουν θύματα βιασμού έξω, σε σκοτεινά σοκάκια, αργα τη νύχτα.
Η Αλήθεια: Κι όμως, μόλις το 9% των βιασμών γίνονται από "ξένους". Οι γυναίκες βιάζονται στα σπίτια τους και στους χώρους εργασίας τους, σε μέρη δηλαδή που θα κάνουν τυχόν καταγγελίες τους πολύ πιο σπάνιες αλλά και λιγότερο πιστευτές. Αυτός ο μύθος (ξένοι, έξω, σε μόνες γυναίκες, με προκλητικό ντύσιμο) χρησιμοποιείται και για να ελέγχει τις κινήσεις των γυναικών, και περιορίζει την ελευθερία τους, πετώντας το μπαλάκι σ' αυτές. Κι ομως, το 90% των βιασμών γίνονται από πρόσωπα του συγγενικού ή ευρύτερου περιβάλλοντος των γυναικών.


Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 4:00 am


Μία Kαυτn Mαμά δεν σταματάει να βγάζει Selfie σε μια παιδική χαρά. (Βίντεο)

Μία Kαυτn Mαμά δεν σταματάει να βγάζει Selfie σε μια παιδική χαρά. (Βίντεο)

  Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια Kαυτn Mαμά που έχει πάει στην παιδική χαρά με το παιδί της. Ενώ το παιδί της παίζει με τα υπόλοιπα παιδιά αυτή δεν μπορεί να αντισταθεί στην μόδα της εποχής και προσπαθεί να τραβήξει μια καλή Selfie φωτογραφία. Κάποιος που βρισκόταν στην παιδική χαρά βιντεοσκόπησε την στιγμή αυτή.

Δείτε το βίντεο :πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 3:30 am


Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]
Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες. Υπάρχουν πολλές επιστημονικές εξηγήσεις για τους λόγους συμβαίνει αυτό, όπως δίαιτα, γενετικοί λόγοι και άσκηση, όμως κανείς δεν ξέρει για ποιον ακριβώς λόγο συμβαίνει.
Πολλοί έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε δικές μας χιουμοριστικές εκδοχές για το λόγο που οι γυναίκες ζουν περισσότερο και οι παρακάτω φωτογραφίες κινούνται ακριβώς σε αυτό το πνέυμα.
Δείχνουν ακριβώς το γιατί…
Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]


Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]


Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

 

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

 

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες [είκονες]

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 3:00 am


Απολαύστε την πιο όμορφη δασκάλα Yoga που προκαλεί εγκεφαλικά (video)

Απολαύστε την πιο όμορφη δασκάλα Yoga που προκαλεί εγκεφαλικά (video)


Απίστευτο κορμί έχει η κοπέλα.


Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:30 am


Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!

Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!
Το πιο όμορφο οπάλιο του κόσμου θα εκτείθεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέχρο τον Μάρτιο του 2016 στο Μουσείο της Νότιας Αυστραλίας στην Αδελαΐδα, σε μια έκθεση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την εξόρυξη οπαλίων στην Αυστραλία.
Το περίφημο “Virgin Rainbow” (σ.σ. “Το Ουράνιο Τόξο της Θεοτόκου” αξίζει περισσότερο από1.000.000 δολάρια και αποτελεί εξαιρετικό γεωλογικό δείγμα που διακρίνεται για την πλούσια παλέτα των χρωμάτων και την ποιότητα του φωτός που διαθλάται στο εσωτερικό του.
Όπως όλα τα οπάλια, αποτελείται από διοξείδιο του πυριτίου και νερό και σχηματίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια από απολιθώματα δεινοσαύρων.
 
Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!
Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!
Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:00 am


Τα άτομα που του έκαναν bullying τον αποκαλούσαν «ο πιο χοντρός άνθρωπος που έχει υπάρξει». 5 χρόνια αργότερα; Απίστευτο…

Τα άτομα που του έκαναν bullying τον αποκαλούσαν «ο πιο χοντρός άνθρωπος που έχει υπάρξει». 5 χρόνια αργότερα; Απίστευτο…Το να κρατιόμαστε σε φόρμα μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ειδικά αν έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας – ή αν δε θέλουμε να αποκτήσουμε – είναι πολύ σημαντικό να τρεφόμαστε σωστά και να ασκούμαστε. Τις προκλήσεις αυτού του τρόπου ζωής γνωρίζει πολύ καλά ο Jon Calvo που κατέγραψε την μεταμόρφωση του σώματός του σε μία διάρκεια 5 ετών, στην προσπάθειά του να χάσει βάρος από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι και σήμερα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η ζυγαριά «χτύπησε κόκκινο» την άνοιξη του 2010, σε ηλικία 21 ετών. Στα 154 κιλά, ήξερε πως πλέον έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα… Άρχισε μειώνοντας τις θερμίδες που κατανάλωνε καθημερινά και εντάσσοντας τη γυμναστική στην καθημερινότητά του, φτάνοντας έτσι περίπου τα 130 κιλά σε 6 μήνες. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Σε αυτά τα 5 χρόνια έχασε 86 ολόκληρα κιλά και αυτή τη στιγμή αναρρώνει από την επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος!

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 1:30 am


42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά

42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά
Οίνος ευφραίνει καρδίαν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αλλά σίγουρα δεν εννοούσαν τον υπερβολικό οίνο.
Το αλκοόλ σε χαμηλές ποσότητες μπορεί να χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές άλλα σε υπερβολικές ποσότητες μπορεί να είναι επικίνδυνο και για την υγεία του ατόμου που το καταναλώνει αλλά και για τους γύρο του.
Όπως και να έχει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη και εάν γίνεται να γίνεται υπό την εποπτεία ατόμων που φυσικά είναι νηφάλια.
Σε αυτή την φωτογραφική συλλογή θα δούμε 42 περιπτώσεις ανθρώπους που πραγματικά τερμάτισαν τα ανθρωπινά όρια.
42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά42 φωτογραφίες από άτομα που μέθυσαν υπερβολικά

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 1:00 am


Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”

Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”
Ο Ρώσος φωτογράφος, Anton Belovodchenko, δημιουργεί φυσικές μορφές γυμνών γυναικείων φιγούρων. Οι φωτογραφίες του μοιάζουν με γλυπτά χορευτριών ή γιόγκι και είναι τραβηγμένες με τέτοιον τρόπο που κάποιες φορές κρύβουν την ανθρώπινη μορφή.
Το “bodyscape” είναι, παραδοσιακά, ένα καλλιτεχνικό στιλ όπου φωτογραφίες σε κοντινό πλάνο της ανθρώπινης μορφής δίνουν την αίσθηση ενός τοπίου.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και καθηλώνει, η εμπειρία του Belovodchenko στη φωτογραφία είναι εμφανής και το ταλέντο του αναμφίβολο!
Δείτε παρακάτω τις φανταστικές φωτογραφίες του Belovodchenko και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!
Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”Ρώσος φωτογράφος αποτυπώνει την ομορφιά του γυναικείου σώματος σε μια σειρά ασπρόμαυρων “Bodyscapes”

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:30 am


Τρελαίνουν το διαδίκτυο οι φωτογραφίες των γυναικών στον αγώνα κατά των σουτιέν

Τρελαίνουν το διαδίκτυο οι φωτογραφίες των γυναικών στον αγώνα κατά των σουτιέν

Πριν από λίγα χρόνια, γαλλική μελέτη διάρκειας 15 ετών υπό τον καθηγητή του πανεπιστημίου Centre Hospitalier, αθλητίατρο Jean-Denis Rouillon, απέδειξε ότι οι γυναίκες που φορούσαν σουτιέν, όχι μόνο δεν προστάτευαν το στήθος τους από την χαλάρωση και την πλάτη τους από την επιβάρυνση και τον πόνο, αλλά αντίθετα αυτά επιδεινώνονταν.
“Σύμφωνα με τα πρώτα μας αποτελέσματα, επιβεβαιώθηκε η υπόθεση εργασίας ότι τα σουτιέν είναι μία ψευδής ανάγκη”, ανέφερε τότε ο καθηγητής.
Στην μελέτη, έλαβαν μέρος 330 εθελόντριες σε ηλικίες 18 έως 35 ετών, οι γυναίκες που δεν φορούσαν στηθόδεσμο είχαν άνοδο του στήθους τους 7 χιλιοστών ενώ αυτό γινόταν πιο σκληρό.
Τρελαίνουν το διαδίκτυο οι φωτογραφίες των γυναικών στον αγώνα κατά των σουτιέν
bra_2.JPG
bra_3.JPG
bra_4.JPG
bra_5.JPG
bra_6.JPG
bra_7.JPG
bra_8.JPG
bra_9.JPG
bra_10.JPG
bra_12.JPG
bra_13.JPG
bra_14.JPG
bra_15.JPG
bra_17.JPG
bra_18.JPG
bra_19.JPG

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:00 am


Σε πoια περιoχή τηs Ελλάδαs oι γυvαίκεs «τιμoύv» το σeξ της μιας φοράς; – ΦΩTΟ

Σε πoια περιoχή τηs Ελλάδαs oι γυvαίκεs «τιμoύv» το σeξ της μιας φοράς; – ΦΩTΟ

Aτακτα Koρίτσια! Έρευνα του Blindchat.gr αναδεικνύει τις προτιμήσεις των χρηστών του – πρόκειται για site γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης – σε ό, τι αφορά το S Ε Χ.
Οι υπεύθυνοι του chat ανέλυσαν τις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έθεσαν στους χρήστες και κατέληξαν σε έναν χάρτη της Ελλάδας με τις… προτιμήσεις των γυναικών αναφορικά με την ιδανική σχέση.
Με βάση τις απαντήσεις έφτιαξαν έναν χάρτη στον οποίο φαίνεται το ποσοστό των γυναικών που θα προτιμούσε μια σχέση της μιας βραδιάς, αντί για μια μακροχρόνια σχέση ανά περιφέρεια.
Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;
Η ερώτηση κλειδί που έδωσε τις απαντήσεις, έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντήσουν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες»«Μερικά χρόνια» και «Για πάντα».
Ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το ΟNΕ ΝΙGΗΤ SΤΑΝD είναι θα έλεγε κανείς χαμηλός, αφού φτάνει το 18,3%. Οι άντρες από την άλλη, προκρίνουν το S Ε Χ της μιας φοράς σε ποσοστό 25,8%.
Κι αν σαν πανελλαδικό ποσοστό δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το πράγμα αλλάζει αν εξετάσει κανείς κάθε περιφέρεια της Ελλάδας ξεχωριστά. Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.
Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.
21
Αν ρίξουμε φως στις περιφέρειες όπου το one night stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά προτιμήσεων θα δούμε την Κρήτη με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολή Μακεδονία και Θράκη να ακολουθεί με 14%, την Στερεά Ελλάδα με 14,48% και τη Κεντρική Μακεδονία με 15,53%.
Η Κρήτη είναι και η Περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, 10,55%.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 11:40 pm


Αυτά που θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι για να παθιαστούν μαζί σου (για πάντα!)

Αυτά που θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι για να παθιαστούν μαζί σου (για πάντα!)

Ποιες είναι προτιμήσεις τους γύρω από το σeξ;
Τα δικά τους θέλω και τις δικές τους προτιμήσεις φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες στο σeξ. Όμως για να αποδώσουν στο… μάξιμουμ, έχει βρεθεί δια χειρός επιστημόνων, ότι με κάποια πράγματα παθιάζονται περισσότερο.
Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες παθιάζονται με το γυναικείο στήθος. Ο κανόνας που ισχύει για την πλειονότητα είναι ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.
Η ίδια έρευνα κατέδειξε ότι οι άνδρες εξακολουθούν να παθιάζονται με τα τολμηρά εσώρουχα των συντρόφων τους. Όσο αφορά το χρώμα οι προτιμήσεις εναλλάσσονται μεταξύ του μαύρου και του κόκκινου.
Επίσης ξεσηκώνονται ερωτικά όταν το έτερο ήμισυ παίρνει πρωτοβουλίες στις ..κρίσιμες ώρες.
Ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα, απάντησε ότι παθιάζεται με τα προκαταρκτικά. Πριν γευτεί το κυρίως πιάτο οι άνδρες τολμούν και απαντούν ότι τα ορεκτικά τους ανοίγουν περισσότερο την όρεξη για σeξ.
Βέβαια δεν έλειψαν και οι κλισέ απαντήσεις του στιλ ότι τρελαίνονται με το στοματικό σeξ.
Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την ίδια έρευνα ήταν το γεγονός ότι το ισχυρό φύλο παθιάζεται με τις στολές.
Ένας στους έξι δεν διστάζει να ομολογήσει ότι θα επιθυμούσε η ερωτική του σύντροφος κάπου-κάπου να υποδύεται ένα ρόλο στη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 11:20 pm


Μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να τα βγάζει όλα – Τη συνέχεια κανείς δε την περίμενε…! (VIDEO)

Μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να τα βγάζει όλα – Τη συνέχεια κανείς δε την περίμενε...! (VIDEO)


Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους…
Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 10:58 pm


Σοκαριστική αποκάλυψη! Δείτε τι συμβαίνει με τα τάματα της Τήνου - Καημένε κόσμε...


Σοκαριστική αποκάλυψη, ύστερα από βαλίτσα που βρέθηκε στο...
"Ελευθέριος Βενιζέλος" και η οποία έκρυβε την... συμφωνία
Σε "Ιερή" μπίζνα έχουν μετατραπεί τα τάματα της Παναγίας της Τήνου. Κοσμήματα και αναθύματα των χιλιάδων πιστών για παράκλησή ή “ευχαριστώ” λιώνονται στην Τουρκία, επιστρέφουν ως πλάκες χρυσού και στην συνέχεια... το το Ίδρυμα της Τήνου τα πουλά στην τράπεζα της Ελλάδας και εισπράττει μετρητά.
Την σοκαριστική αυτή αποκάλυψη έκαναν τα Παραπολιτικά, ύστερα από βαλίτσα που βρέθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η οποία έκρυβε την συμφωνία.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, στις 8 του μηνός, οι τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου μπλόκαραν αποσκευή μέσα στην οποία κρύβονταν επτά πλάκες χρυσού. Ο επιβάτης, με τα αρχικά Κ.Μ., ταξίδευε από την Τουρκία και δήλωσε στους έκπληκτους υπαλλήλους ότι ο χρυσός προερχόταν από λιωμένα τάματα στη Μεγαλόχαρη. Η πολύτιμη αποσκευή κρατήθηκε από τους τελωνειακούς, καθώς έλειπαν ορισμένα παραστατικά που ο ελεγχόμενος διαβεβαίωσε ότι θα προσκόμιζε.

Στην "απόδειξη παραλαβής αποσκευών επιβάτου" αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του εμπόρου πολύτιμων μετάλλων από την Κρήτη, καθώς και ότι κρατήθηκε στο αεροδρόμιο "βαλίτσα περιέχουσα επτά πλάκες χρυσού, βάρους 7 κιλών και 82 γραμμαρίων".

Πριν από τον 15Αύγουστο

Το συμφωνητικό μεταξύ του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και του εμπόρου που υπογράφηκε δύο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και την κοσμοσυρροή στην Τήνο, στις 13/8/2015, περιγράφει λεπτομερώς τους όρους του "χρυσού" deal.

"Η ως ανωτέρω ορισθείσα ποσότητα είκοσι ενός (21) κιλών καθαρού χρυσού θα παραδοθεί από τον δεύτερο συμβαλλόμενο σε είκοσι ένα (21) ράβδους, βάρους ενός (1) κιλού εκάστη, κάθε μία από τις οποίες θα φέρει σφραγισμένη κατά τη χύτευση την αρίθμηση και την πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου χυτηρίου NADIR, μέλους του London Bullion Market, και θα συνοδεύεται απαραίτητα από πιστοποιητικά έγγραφα που θα βεβαιώνουν τη γνησιότητά της".

Για την ανταλλαγή του χρυσού στήνεται μια ολόκληρη επιχείρηση, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα."Η παράδοση των ράβδων κράματος και η παραλαβή των ράβδων καθαρού χρυσού θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΠΙΙΕΤ τμηματικά σε τρεις φάσεις, κατά το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης έως 25 Αυγούστου, σε ημέρες και ώρες που θα καθορισθούν για λόγους ασφαλείας μεταξύ των δύο συμβαλλομένων, ως εξής: Α) Ο δεύτερος συμβαλλόμενος θα παραλαμβάνει μία (κατά σειρά) ράβδο κράματος κάθε φορά, έχοντας υποχρέωση εντός 72 ωρών να επιστρέφει παραδίδοντας επτά (7) ράβδους καθαρού χρυσού του ενός (1) κιλού εκάστη, πιστοποιημένες σύμφωνα με το άρθρο 1 του παρόντος, οπότε και θα παραλαμβάνει την επόμενη κατά σειρά ράβδο κράματος".

Μάλιστα, για την ανταλλαγή ο έμπορος καλείται να καταβάλει ως εγγύηση ποσό 200.000 ευρώ, που φυλάσσεται σε χρηματοκιβώτιο για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά. "Η ως άνω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί υπό τους ίδιους ακριβώς όρους και για τις τρεις ράβδους κράματος, μέχρι δηλαδή ο πρώτος συμβαλλόμενος να παραδώσει και τις τρεις ράβδους κράματος στον δεύτερο συμβαλλόμενο, ο δε τελευταίος να έχει παραδώσει στον πρώτο συμβαλλόμενο τη συνολική ποσότητα των (21) κιλών καθαρού και ως άνω πιστοποιημένου χρυσού. Β) Ο δεύτερος συμβαλλόμενος, προσερχόμενος για την παραλαβή της πρώτης κατά σειρά ράβδου, θα καταθέσει στο ΠΙΙΕΤ ως εγγύηση για την καλή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ σε μετρητά, το οποίο με ευθύνη του ΠΙΙΕΤ θα φυλαχθεί σε χρηματοκιβώτιο και θα παραδοθεί στον δεύτερο συμβαλλόμενο μετά την ομαλή ολοκλήρωση και των τριών σταδίων της διαδικασίας, με βάση την οποία πρέπει να έχει παραδώσει στο ΠΙΙΕΤ τη συνολική ποσότητα των (21) κιλών καθαρού και πιστοποιημένου χρυσού. Η ως άνω εγγύηση των διακοσίων (200.000) ευρώ, σε περίπτωση παράβασης των όρων εκτέλεσης της παρούσας σύμβασης που αφορούν στη διαδικασία, στις προϋποθέσεις και στους όρους παράδοσης των ράβδων κράματος και παραλαβής των ράβδων καθαρού χρυσού, θα εκπέσει εξολοκλήρου υπέρ του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, η δε εκτέλεση της σύμβασης θα διακοπεί αυτοδίκαια".

Ο χρυσός αγοράζεται τελικά από την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ιδρυμα της Τήνου παίρνει μετρητά. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, η γνησιότητα των ράβδων μπορεί να αμφισβητηθεί. "Η παραλαβή των ράβδων από τον πρώτο συμβαλλόμενο δεν συνεπάγεται την οριστική αποδοχή της γνησιότητας των ράβδων και την αποδοχή της συμφωνηθείσας περιεκτικότητάς τους σε καθαρό χρυσό, καθώς δικαιούται να αξιώσει κάθε ανάλογη αποζημίωση από τον δεύτερο συμβαλλόμενο, σε περίπτωση που σε μεταγενέστερο χρόνο, μέχρι και την αγορά των ράβδων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διαπιστωθεί διαφοροποίηση από αυτά που συμφωνήθηκαν και πιστοποιήθηκαν όσον αφορά το βάρος των είκοσι ενός (21) κιλών καθαρού χρυσού που πρέπει να περιέχουν οι ράβδοι που θα παραδοθούν από τον δεύτερο συμβαλλόμενο".

Τι αναφέρει το συμφωνητικό που έχουν υπογράψει

Τα τάματα στην Παναγία, όπως φαίνεται, λιώνουν και γίνονται αρχικά ράβδοι κράματος, οι οποίες στη συνέχεια παραδίδονται στους εμπόρους, που τις μεταφέρουν σε χυτήρια του εξωτερικού, εν προκειμένω στην Τουρκία, ώστε να μετατραπούν σε καθαρό χρυσό και να επιστρέψουν στην Τήνο.

Τα "Π" αποκαλύπτουν και το συμφωνητικό που έχει συνάψει με συγκεκριμένο έμπορο πολύτιμων μετάλλων ο νόμιμος εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου για την επεξεργασία "ράβδων κράματος χρυσού, οι οποίες προέρχονται από τήξη δωρηθέντων τιμαλφών ακατάλληλων για ιερή χρήση". Για την ακρίβεια, αντικείμενο της συμφωνίας είναι η "ανταλλαγή ράβδων κράματος χρυσού από τηχθέντα τιμαλφή με ράβδους καθαρού χρυσού διεθνώς αναγνωρίσιμης πιστοποίησης".

Ο έμπορος, δηλαδή, παραλαμβάνει τις ράβδους κράματος και παραδίδει χρυσό υψηλής ποιότητας. "Ο δεύτερος συμβαλλόμενος θα παραδώσει καθαρό χρυσό διεθνώς αναγνωρίσιμης πιστοποίησης, αποδεκτής μορφής, για αγορά από την Τράπεζα της Ελλάδος, συνολικού βάρους είκοσι ενός (21) κιλών, και θα παραλάβει τις κατά τα ανωτέρω τρεις (3) ράβδους κράματος χρυσού που κατέχει ο πρώτος συμβαλλόμενος και για τις οποίες έχει πραγματοποιήσει ανάλυση περιεκτικότητας σε καθαρό χρυσό από δείγματα που έλαβε, με βάση τα οποία και υπέβαλε την προσφορά του. Σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση που πραγματοποίησε ο δεύτερος συμβαλλόμενος, οι τρεις ράβδοι κράματος έχουν μέση περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό 510/1.000, περιεκτικότητα αποδεκτή και από τον πρώτο συμβαλλόμενο με βάση δύο προγενέστερες αναλύσεις που έχει στη διάθεσή του".

Στη συμφωνία προβλέπεται και μερίδιο για τον έμπορο: "Το συνολικό βάρος των δειγμάτων από τις τρεις ράβδους που παρέλαβε ο δεύτερος συμβαλλόμενος και ανέρχεται σε είκοσι (20) γραμμάρια δεν θα επιστραφεί, αφού αποτελεί μέρος του συνολικού βάρους των τριών ράβδων κράματος που δικαιούται να παραλάβει, μόλις παραδώσει τον ως άνω συμφωνηθέντα καθαρό χρυσό".

Και έκδοση παραστατικών

Στο συμφωνητικό μεταξύ του εμπόρου και του ΠΙΙΕΤ αναφέρεται ότι ο πρώτος είναι υποχρεωμένος να τηρήσει το γράμμα του νόμου σε επίπεδο παραστατικών: "Ο δεύτερος συμβαλλόμενος, τόσο για τη μεταφορά και την παράδοση των ράβδων καθαρού χρυσού όσο και για την παραλαβή και τη μεταφορά των ράβδων κράματος χρυσού, οφείλει να εκδώσει τα κατά περίπτωση νόμιμα παραστατικά. Το ΠΙΙΕΤ είναι νόμιμος κάτοχος των, κατά τα ανωτέρω, ράβδων κράματος χρυσού, οι οποίες προέρχονται από τήξη δωρηθέντων τιμαλφών ακατάλληλων για ιερή χρήση, για τα οποία έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα γραμμάτια παραλαβής και λογιστικής χρέωσής τους στα επίσημα βιβλία του Λογιστηρίου".

Για τον εντοπισμό της βαλίτσας με τις επτά πλάκες χρυσού στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές, καθώς ο έμπορος δεν είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα παραστατικά, ενώ ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι το πολύτιμο φορτίο έφτασε στην Ελλάδα κρυμμένο σε βαλίτσα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 10:24 pm


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου στο Λύκειο – Δεν θα το πιστεύετε!!!

tatiana-stefanidou-12
Η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αποκαλύψει ότι έζησε 5 χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας.
Οι παρακάτω φωτογραφίες, αποκλειστικά στο missy.tips, δείχνουν την Ελληνίδα παρουσιάστρια σε ηλικία 18 χρονών στο Ελληνικό λύκειο του Αμβούργου καθώς και σε διάφορες άλλες προσωπικές στιγμές της.
tatiana-stef1
tatiana-stef2
tatiana-stef3
tatiana-stef4
tatiana-stef5

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 9:40 pm


Η Ρούλα Βροχοπούλου αποκαλύπτει και σοκάρει - Ο βιασμός, το ξύλο και οι δύσκολες στιγμές...


Τηλεπερσόνα (πώς αλλιώς να την πούμε;) που...
τα προηγούμενα χρόνια είχε πιάσει καθημερινά στασίδι στα παράθυρα των μεσημεριανάδικων, επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας με δήλωση… μπόμπα.
«Είμαι παιδί βιασμού» αποκαλύπτει η Ρούλα Βροχοπούλου.

 Ω ναι. Η πρώην αεροσυνοδός με τη μεγάλη περιουσία και τον επεισοδιακό χωρισμό με τον μικρότερο Αλβανό σύζυγο της, μετά από χρόνια σιωπής επιστρέφει με απίστευτες αποκαλύψεις. Μία από αυτές, αφορά τα παιδικά της χρόνια, που ξεκίνησαν μες στα πούπουλα, αφού ο πατέρας της ήταν ο μεγαλογιατρός Νικόλας Βροχόπουλος και εξελίχθηκαν δύσκολα και φτωχικά….

Ο πατέρας της γνώρισε τη μητέρα της, Ναυσικά Μερκούρη όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

«Αυτός την άφησε έγκυο και, όπως μου είπε η μανούλα μου πριν πεθάνει, η πράξη έγινε παρά τη θέληση της. Πήγε στην αστυνομία και εκείνος αναγκάστηκε να την παντρευτεί. Η κατάσταση ήταν δραματική στο σπίτι, με βία και ξυλοδαρμούς. Μόλις γεννήθηκα την έδιωξε από το σπίτι και εμένα με μεγάλωναν νταντάδες. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων εκείνη πήρε την κηδεμονία μου και από τη χλιδή βρέθηκα ξαφνικά στη φτώχεια, σε μια τσίγκινη παράγκα», αποκαλύπτει η Βροχοπούλου, σε καθημερινή εφημερίδα.

Και προσθέτει ότι είδαν «άσπρη μέρα», όταν η μητέρα της έπιασε δουλειά στο σπίτι του χρηματιστή Χαράλαμπου Γερόπουλου. «Τον φώναζα "μπαμπά", γιατί μας έδωσε στέγη και τροφή και ήταν πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος; Τον βιολογικό μου πατέρα τον μισούσα. Ερχόταν με μια κουρσάρα να με δει και εγώ του πετούσα πέτρες» δηλώνει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η μητέρα της με στερήσεις κατάφερε να αγοράσει οικόπεδο στο Ελληνικό κι έφτιαξε το σπίτι, όπου που μένει μέχρι σήμερα η Βροχοπούλου.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 9:20 pm


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από γνωστή ηθοποιό! “Ήμουν βίζιτα και έβγαζα έως και 3.000 ευρώ την βράδια” [photos]Αποκαλυπτική...

Ο λόγος για την γνωστή στην Μεγάλη Βρετανία κωμικό, Μιράντα Κέιν, η οποία σε συνέντευξή της στην Mirror αποκάλυψε ότι στα 18 της μπήκε στην ερωτική βιομηχανία, βγάζοντας μάλιστα και 3.000 περίπου την βραδιά!

“Όταν ήμουν 18 ετών ήθελα να αποκτήσω πολλά και γρήγορα. Δεν με ένοιαζε ο τρόπος αλλά ο τελικός σκοπός. 


Έτσι μπήκα στην βιομηχανία και μάλιστα όχι σε έναν απλό κλάδο της: Τα παραπανίσια κιλά μου αποτελούσαν τρομερό φετίχ για πολλούς από τους πελάτες μου, που πλήρωναν αδρά για να τους κάνω διάφορα με το βάρος μου!

Μπορούσα να βγάλω έως και 2.000 λίρες σε μια νύχτα ικανοποιώντας κάποιες πολύ περίεργες φαντασιώσεις! Ας πούμε ένας πελάτης με πλήρωσε μόνο και μόνο για να κάθομαι  πάνω του για τρεις ώρες, να βλέπω τηλεόραση και να τρώω πίτσα! Αποσύρθηκα τα 2011, καθώς είδα τα πάντα και έβγαλα αρκετά χρήματα από αυτό.

Πλέον μπορώ να πω πως τα έχω δει όλα και μάλιστα δεν ντρέπομαι να πω πως αρκετές από τις ροζ ιστορίες τις χρησιμοποιώ και στα stand up comedies μου”, δήλωσε η γνωστή κωμικός.


Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 8:59 pm


Το «διάφανο» στήθος της Joanna Krupa

Το «διάφανο» στήθος της Joanna Krupa 

Η εντυπωσιακή Joanna Krupa και οι σιθρού στιλιστικές επιλογές τηςΟι φιλόζωοι διάσημοι συγκέντρωσαν τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο 35 χρόνων ζωής της PETA, στο Hollywood Palladium, στο Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες.Στο κάλεσμα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων και η Joanna Krupa. Το 36χρονο μοντέλο έκλεψε την παράσταση με ένα φόρεμα γεμάτο διαφάνειες, με όλα τα βλέμματα να συγκεντρώνονται στο «διάφανο» μπούστο της.inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

newsbeast.gr

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 8:40 pm


Από εκεί κι εγώ το ‘βαζα φίλε…

Από εκεί κι εγώ το ‘βαζα φίλε… 

Ακόμη κι αν το μόνο που σκαμπάζεις από το άθλημα είναι πως ένας τύπος με ένα μπαστούνι προσπαθεί να βάλει το μπαλάκι στην τρύπα που έχει το χορτάρι, σε αυτή τη βολή απαγορεύεται να αστοχήσεις!

Εάν μιλάγαμε για ποδόσφαιρο τα πράγματα θα ήταν απλά, αφού λίγο-πολύ το κατέχουμε το άθλημα.

Επειδή όμως η υπόθεση αφορά γκολφ (όχι το αυτοκίνητο), αλλά το σπορ, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολλά να πούμε.

Αυτοί που κάτι σκαμπάζουν, επιμένουν πως ο Έρνι Ελς το κατέχει το σπορ και θεωρείται από τους καλούς παίκτες.

Οι υπόλοιποι απλά αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να είναι καλός και να χάνει αυτό το άχαστο που θα το έβαζε και η γιαγιά μου…
sport-fm.gr

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 8:20 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: