Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Φλώρινας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Μεσιτικό γραφείο Κωσταρέλλης : ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο εμβαδού 1050,00τμ στο ΛιμνοχώριΠωλείται οικόπεδο εμβαδού 1050,00τμ στο Λιμνοχώρι δίπλα ακριβώς στη λίμνη Ζάζαρη.
Εντός του οικοπέδου βρίσκονται δυο νεόδμητες οικοδομές.
Η μία είναι ημιτελής μονοκατοικία με εμβαδόν 100τμ με υπογειο και ακόμα ένα οικοδόμημα 100τμ.
Το εν λόγω οικόπεδο με τα δυο κτίσματα βρίσκονται σχεδόν επί του κύματος της λίμνης Ζάζαρης του Δήμου Αμυνταίου.
Το οικόπεδο διαθέτει ολοκληρωμένη τσιμεντένια περίφραξη, παιδική χαρά και εξωτερικό αμφιθέατρο με μεγάλη τσιμεντένια οθόνη για κινηματογραφικές προβολές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κωσταρέλλης Αλέξανδρος Μεσιτική Κατασκευαστική
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2385046856

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 3:34 pm


Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Δήμος Φλώρινας και ο Ελληνικός ερυθρός Σταυρός

 


Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Δήμος Φλώρινας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Συγκινητική ήταν, για ακόμα μία φορά, η συμμετοχή πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν και συντόνισαν το παράρτημα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας.

Η αιμοληψία έγινε από εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» και δεκάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν και συνέδραμαν στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για αίμα.
Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 3:20 pm


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ μήνυμα για τις εσωκομματικές εκλογές του εκλεγέντα προέδρου ΔΕΕΠ Φλώρινας Νικόλαου Ευαγγέλου

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Φίλες και φίλοι.

Μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν  σε όλη την χώρα και την εκλογή μου στην τιμητική θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς  που με την ψήφο σας και την στήριξη σας, μου δίνετε την δυνατότητα να υπηρετήσω την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από την θέση αυτή. Ευχαριστώ θερμά ακόμα όλους τους συνυποψήφιους μου στη  ΔΕΕΠ, στις ΔΗΜΤΟ και στα συνέδρια για την στήριξη αλλά και για τον όμορφο και πολιτισμένο αγώνα που δώσανε. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους Προέδρους και  στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καθώς  και σε όσους συνέβαλαν για να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογές. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προηγούμενους προέδρους της ΔΕΕΠ και τους απλούς αγωνιστές γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια  κράτησαν όρθια   την νομαρχιακή οργάνωση.

Οι εσωκομματικές εκλογές  πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα δημοκρατικό και ενωτικό κλίμα. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε για άλλη μια φορά πως λειτουργεί με  βάση  τις  αρχές και τις αξίες  της. Για εμάς, στις εσωκομματικές μας εκλογές, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μεγάλος νικητής των  εσωκομματικών εκλογών είναι η Νέα Δημοκρατία και τα χιλιάδες μέλη της σε όλη τη χώρα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί , ενωμένους και ισχυρούς. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να εργαζόμαστε  για να φτιάξουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο δυνατή, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική και  πάντα έχοντας ως στόχο το καλό της Πατρίδας μας και των πολιτών.

Προσωπικά δεσμεύομαι πως θα  κάνω πράξη όλα αυτά για τα οποία είχα δεσμευτεί προεκλογικά. Στόχος μου  μια ΔΕΕΠ λειτουργική, εξωστρεφής και  κοντά  στον πολίτη που θα ακούει την κοινωνία, θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς , θα αναδεικνύει τα προβλήματα του Φλωρινιώτικου λαού και θα μάχεται για την επίλυση τους. Μια ΔΕΕΠ που θα στηρίζει το κυβερνητικό έργο και τις μεταρρυθμίσεις και θα είναι συνοδοιπόρος του  Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά.

Καλή δύναμη σε όλους και καλή θητεία.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Ευαγγέλου

Πρόεδρος ΔΕΕΠ  Φλώρινας

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 3:17 pm


Ροζ φωταγωγήθηκαν το Δημαρχείο Φλώρινας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

 


Ροζ φωταγωγήθηκαν το Δημαρχείο Φλώρινας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

 

Στέλνοντας μήνυμα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Φλώρινας συμμετείχε στις κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης φορέων της Π.Ε. Φλώρινας

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου - Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού - φωταγωγήθηκαν με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα το κτήριο του Δημαρχείου Φλώρινας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

"Οι δράσεις αυτές είναι μια προσπάθεια να δυναμώσουμε τον αγώνα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας. Είναι μια προσπάθεια στην οποία μας ενώνει η δύναμη της θέλησης να ξεπεράσουμε τον πόνο και να νικήσουμε την ασθένεια του καρκίνου" ανέφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

 


Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 3:14 pm


Ευχαριστήριο Δήμου Αμυνταίου προς την 9η Ταξιαρχία ΠΖ

 


Ευχαριστήριο Δήμου Αμυνταίου για χορηγία τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

 Ο Δήμος Αμυνταίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την 9η Ταξιαρχία ΠΖ για την ευγενική διάθεση ποσότητας τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου. Η παράδοση έγινε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γκόνη στον Δήμαρχο Αμυνταίου κ.Άνθιμο Μπιτάκη. Τέτοιου είδους ενέργειες συμβάλλουν σημαντικά στο κοινωνικό έργο του Δήμου μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Γραφείο Τύπου                                                                                                         Δήμου Αμυνταίου

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 3:10 pm


Δραστηριοποίηση πωλητών λαϊκής αγοράς και παράλληλης λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας την Τετάρτη 27/10/2021

 


Δραστηριοποίηση πωλητών λαϊκής αγοράς και παράλληλης λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας την Τετάρτη 27/10/2021

 

Έχοντας υπ’ όψη:

1.   Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/10 περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου.

2.   Τις διατάξεις: α. του άρθρου τεσσαρακοστού τέταρτου της από 1.5.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα» (Α’ 90), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4690/2020 (Α’ 104), β. του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α’ 42), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020 (Α’ 76), γ. της παρ. 4 του άρθρου εικοστού τρίτου της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α’ 64), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 3 του ν. 4682/2020 (Α’ 76),

3.   Τις διατάξεις του ν.4497/2017 (ΦΕΚ 171/Α/2017 «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»

4.   Την με αριθμό 141/2019 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας σχετικής με τον κανονισμό λειτουργίας λαϊκών αγορών Φλώρινας.

5.   Τις διατάξεις του Ν.4682/20 (δηλ. από την 03.04.2020), δύναται, με απόφαση των φορέων λειτουργίας υπαίθριων αγορών, η οποία εκδίδεται κατόπιν εισήγησης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και εντός δύο (2) ημερών από τη λήψη αυτής, να καθορίζονται και νέοι χώροι λειτουργίας υπαίθριων αγορών εντός των ορίων του ίδιου δήμου, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του τρίτου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 26 του ν. 4497/2017 (Α΄171). Η κατά το προηγούμενο εδάφιο παράλληλη λειτουργία των υπαίθριων αγορών, διεξάγεται κατά την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες. (παρ. 1 του άρθρου 8 του Ν.4682/20)

6.   Την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα εμπορίου & Προστασίας καταναλωτή με αριθμό πρωτ. 45355/08-05-2020 περί καθορισμού νέου χώρου λειτουργίας παράλληλης υπαίθριας αγοράς του Ν. 4497/2017 (Α΄171) στον Δήμο Φλώρινας.

7.   Την με αριθμό 56/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

8.   Την Αριθμ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 66436 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00. (ΦΕΚ 4919/24-10-2021 ΤΕΎΧΟΣ Β΄)

9.   Την με αριθμό Απόφαση Δημάρχου Φλώρινας 05/2021 αριθμού πρωτ. 146/07-01-2021 περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων.

10.                Την ανάγκη καταμερισμού των καταναλωτών σε δύο λαϊκές προκειμένης της αποφυγής συγχρωτισμού.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1.   Την συμμετοχή του 50% των δραστηριοποιούμενων πωλητών, που προέκυψαν μετά από προγενέστερη κλήρωση οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην υφιστάμενη λαϊκή αγορά των οδών Λ. Μόδη Κ. Κώτα - Ταγμ. Σωτηρίου_Αμύντα για την Τετάρτη 27/10/2021.

2.   Την συμμετοχή του 50% των δραστηριοποιούμενων πωλητών, που προέκυψαν μετά από κλήρωση της 18/1/2021, οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην παράλληληλαϊκή αγορά των οδών Ελένης Δημητρίου-Αναλήψεως-Λεωφόρου Μακεδονομάχων εκ των δεξιών πλευρών περιμετρικά του Στρατοπέδου Σκιαδοπούλου - Τάγαρη, πλην της επαρχιακής οδού Φλώρινας Πρώτης για την Τετάρτη 27/10/2021.

3.   Τη συμμετοχή του 50% των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων επί του Στρ. Τάγαρη και 50% επί της Λ. Μόδη στις θέσεις που προέκυψαν μετά από κλήρωση της 06/08/2021 παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου των για την Τετάρτη 27/10/2021.

4.   Οι συμμετέχοντες (παραγωγοί και πωλητές διατροφικών προϊόντων) της λαϊκής αγοράς στρ/δου Τάγαρη, θα δραστηριοποιηθούν επί των θέσεων που κατείχαν αρχόμενων σε συνέχεια από τα βιομηχανικά προϊόντα και με απόσταση ενός -1- μέτρου εκατέρωθεν των πάγκων και θα τους επιδειχτούν από τους επόπτες λαϊκών αγορών , μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία και τους εκπροσώπους των συλλόγων.

5.   Οι συμμετέχοντες (παραγωγοί και πωλητές διατροφικών προϊόντων) της λαϊκής αγοράς Λ. Μόδη , θα δραστηριοποιηθούν επί των θέσεων και με τη σειρά που κατείχαν επί των οδών Σκέπαστρα Δημοτικής αγοράς, Αμύντα, Ταγμ. Σωτηρίου, Λ. Μόδη και με απόσταση ενός -1- μέτρου εκατέρωθεν των πάγκων και θα τους επιδειχτούν από τους επόπτες λαϊκών αγορών , μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία και τους εκπροσώπους των συλλόγων.

6.   Οι πωλητές (παραγωγοί-έμποροι, διατροφικών και βιομηχανικών προϊόντων) θα δραστηριοποιούνται εναλλάξ κάθε εβδομάδα στις δύο λαϊκές αγορές του Δήμου Φλώρινας

Οι πωλητές οφείλουν να τηρήσουν τους παρακάτω όρους:

·         Να φορούν γάντια και μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της λαϊκής.

·         Να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας των ενάμισι -1,5- μέτρων από τους καταναλωτές .

·         Να έχουν απόσταση εκατέρωθεν των πάγκων ένα -1- μέτρο με ενδιάμεσο τον χώρο ελεύθερο από αντικείμενα.

·         Να χορηγούν γάντια μιας χρήσεως στους καταναλωτές για να μην αγγίζουν τα προϊόντα με τα χέρια .

·         Να τοποθετούν σε εμφανή σημεία αντισηπτικά υγρά για την χρήση των από το καταναλωτικό κοινό.

·         Να απολυμαίνουν τους πάγκους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

·         Να χρησιμοποιούν σκεύος με αντισηπτικό για την απολύμανση των κερμάτων κατά τη συναλλαγή .

·         Να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό υγείας.

·         Να επιδεικνύουν ευπρεπή και κόσμια συμπεριφορά και να διευκολύνουν τα ελεγκτικά όργανα κατά τον έλεγχο.

·         Να φροντίζουν για την καθαριότητα του τομέα τους και για την προσωρινή φύλαξη των κάθε είδους απορριμμάτων σε ειδικές πλαστικές σακούλες, οι οποίες μετά το τέλος της εργασίας, αφού δεθούν καλά, θα απομακρύνονται από το Συνεργείο Καθαριότητας του Δήμου.

·         Να τηρούν αυστηρά το ωράριο λειτουργίας 06:00 -15:30 και τους όρους της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με αριθμό 141/2019 «Κανονισμός λειτουργίας λαϊκών αγορών στο Δήμο Φλώρινας».

·         Διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου μία -1- φορά την εβδομάδα για όλους τους εργαζόμενους που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες υπό την έννοια των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 10 αντιστοίχως οι οποίοι παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία εντός ή εκτός των εγκαταστάσεων της υπηρεσίας τους, με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού covit -19 (RAPID TEST), σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια όπως ορίζονται στο Π.Δ. 84/2001 (Α΄70) ή σε ιδιωτικές κλινικές, ή σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη γιατρό, με δική τους δαπάνη.

Οι καταναλωτές οφείλουν:

·         Να φορούν γάντια και μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια στο χώρο της λαϊκής.

·         Να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας των ενάμισι -1,5- μέτρων μεταξύ των καταναλωτών και μεταξύ των πωλητών.

Καταστρατήγηση των ανωτέρω επιφέρει τις κυρώσεις της αναφερόμενης σχετικής -8- Κ.Υ.Α.

ΕΜΠΟΡΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

27/10/2021

2

ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

3

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

4

ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

5

ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

6

ΓΚΕΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

7

ΚΩΤΖΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

8

ΤΟΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

27/10/2021

9

ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

27/10/2021

10

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

11

ΡΕΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

27/10/2021

12

ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ

 

13

ΞΙΠΤΕΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

27/10/2021

14

ΞΙΠΤΕΡΙΔΗΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ

 

15

ΚΑΡΑΙΩΑΚΕΙΜ ΕΥΓΓΕΛΟΣ

27/10/2021

16

ΤΥΡΠΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

17

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

18

ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΠΑΡΘΕΝΑ

27/10/2021

19

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

27/10/2021

20

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

27/10/2021

21

ΘΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

22

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

27/10/2021

23

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

24

ΔΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

27/10/2021

25

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

27/10/2021

26

ΤΕNEΚΕΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

27

ΚΙΡΚΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

28

ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

27/10/2021

29

ΣΑΜΨΩΝΟΒΑ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

27/10/2021

30

ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

27/10/2021

31

ΚΑΡΛΟΡΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

32

ΛΙΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

ΕΜΠΟΡΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

 

2

ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

27/10/2021

3

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

27/10/2021

4

ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

27/10/2021

5

ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

27/10/2021

6

ΓΚΕΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

27/10/2021

7

ΚΩΤΖΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

27/10/2021

8

ΤΟΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

9

ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

10

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

27/10/2021

11

ΡΕΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

12

ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ

27/10/2021

13

ΞΙΠΤΕΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

14

ΞΙΠΤΕΡΙΔΗΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ

27/10/2021

15

ΚΑΡΑΙΩΑΚΕΙΜ ΕΥΓΓΕΛΟΣ

 

16

ΤΥΡΠΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

27/10/2021

17

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

27/10/2021

18

ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΠΑΡΘΕΝΑ

 

19

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

20

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

21

ΘΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

27/10/2021

22

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

23

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

27/10/2021

24

ΔΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

25

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

26

ΤΕNEΚΕΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

27/10/2021

27

ΚΙΡΚΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

27/10/2021

28

ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

29

ΣΑΜΨΩΝΟΒΑ ΣΒΕΤΛΑΝΑ

 

30

ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

 

31

ΚΑΡΛΟΡΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

27/10/2021

32

ΛΙΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

27/10/2021

 

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΔΗΜΟΥΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

2

ΔΑΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

27/10/2021

3

ΤΣΙΛΕΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

27/10/2021

4

ΔΟΝΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

27/10/2021

5

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

27/10/2021

6

ΜΕΣΝΙΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

7

ΓΙΩΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

27/10/2021

8

ΜΙΜΗΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

 

9

ΣΤΑΙΚΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

 

27/10/2021

10

ΡΟΥΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

27/10/2021

11

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

12

ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΠΕΤΡΟΣ

 

27/10/2021

13

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

27/10/2021

14

ΜΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

 

 

15

ΚΩΤΣΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 

 

16

ΣΙΟΥΓΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

 

17

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔOY ΑΝΤΩΝΙA

 

27/10/2021

18

ΣΕΡΒΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

27/10/2021

19

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

20

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

27/10/2021

21

ΔΑΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

 

 

22

ΤΖΑΤΖΟΥ ΦΑΝΗ

 

 

23

ΡΑΣΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

27/10/2021

24

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

27/10/2021

25

ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

26

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

27

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

28

ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

27/10/2021

29

ΚΑΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

27/10/2021

30

ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

27/10/2021

31

ΚΟΥΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

32

ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

33

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

27/10/2021

34

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

35

ΠΕΤΣΟΙ ΕΙΡΗΝΗ

 

27/10/2021

36

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΗ

 

27/10/2021

37

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

27/10/2021

38

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 

39

ΓΩΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

40

ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

 

41

ΣΤΡΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

AN

42

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

 

43

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

 

44

ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

45

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

46

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

47

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΟΦΙΑ

 

27/10/2021

48

ΓΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

49

ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

50

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΛΟΥΛΟΥΔΑ

 

 

51

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

27/10/2021

52

ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

27/10/2021

53

ΔΑΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

27/10/2021

54

ΚΩΤΣΟΥ ΦΑΝΗ

 

27/10/2021

55

ΚΙΚΙΛΙΓΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΥΔ

27/10/2021

56

ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

27/10/2021

57

ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

58

ΓΕΡΓΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

59

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

27/10/2021

60

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

 

61

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

62

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

63

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

64

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

 

 

65

ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

27/10/2021

66

ΤΖΩΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

67

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

 

68

ΔΙΔΥΜΟΥ ΙΑΝΟΥΛΑ

 

 

69

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

70

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

 

 

71

ΔΟΝΤΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

 

 

72

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

 

27/10/2021

73

ΠΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

 

27/10/2021

74

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

75

ΜΙΣΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

 

 

76

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

 

 

77

ΤΣΑΦΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

 

27/10/2021

78

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

27/10/2021

79

ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 

 

80

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

81

ΠΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ

 

27/10/2021

82

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

27/10/2021

83

SNALLA OLIMBI

 

 

84

ΒΟΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

27/10/2021

85

ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

27/10/2021

86

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΔΗΜΟΥΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

2

ΔΑΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

 

3

ΤΣΙΛΕΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

4

ΔΟΝΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

5

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

 

6

ΜΕΣΝΙΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

7

ΓΙΩΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

 

8

ΜΙΜΗΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

27/10/2021

9

ΣΤΑΙΚΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

 

 

10

ΡΟΥΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

11

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

27/10/2021

12

ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΠΕΤΡΟΣ

 

 

13

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

14

ΜΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

 

27/10/2021

15

ΚΩΤΣΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 

27/10/2021

16

ΣΙΟΥΓΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

27/10/2021

17

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔOY ΑΝΤΩΝΙA

 

 

18

ΣΕΡΒΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

 

19

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

20

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

 

21

ΔΑΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

 

27/10/2021

22

ΤΖΑΤΖΟΥ ΦΑΝΗ

 

27/10/2021

23

ΡΑΣΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

 

24

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

25

ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

26

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

27

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

28

ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

 

29

ΚΑΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

30

ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

31

ΚΟΥΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

27/10/2021

32

ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

27/10/2021

33

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

 

34

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

35

ΠΕΤΣΟΙ ΕΙΡΗΝΗ

 

 

36

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΗ

 

 

37

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

38

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

27/10/2021

39

ΓΩΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

40

ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

27/10/2021

41

ΣΤΡΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

AN

42

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

27/10/2021

43

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

 

27/10/2021

44

ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

27/10/2021

45

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

46

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

27/10/2021

47

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΟΦΙΑ

 

 

48

ΓΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

27/10/2021

49

ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

50

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΛΟΥΛΟΥΔΑ

 

27/10/2021

51

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

52

ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

 

53

ΔΑΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

 

54

ΚΩΤΣΟΥ ΦΑΝΗ

 

 

55

ΚΙΚΙΛΙΓΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΥΔ

 

56

ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

27/10/2021

57

ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

27/10/2021

58

ΓΕΡΓΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

27/10/2021

59

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

 

60

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

27/10/2021

61

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

27/10/2021

62

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

 

27/10/2021

63

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

27/10/2021

64

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Y.Δ.

27/10/2021

65

ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

66

ΤΖΩΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

67

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

27/10/2021

68

ΔΙΔΥΜΟΥ ΙΑΝΟΥΛΑ

 

27/10/2021

69

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

27/10/2021

70

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

 

27/10/2021

71

ΔΟΝΤΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

 

27/10/2021

72

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

73

ΠΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

 

 

74

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

75

ΜΙΣΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

 

27/10/2021

76

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

 

27/10/2021

77

ΤΣΑΦΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

 

 

78

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

 

79

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

27/10/2021

80

ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 

27/10/2021

81

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

 

82

ΠΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

83

ΒΟΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

84

SNALLA OLIMBI

 

27/10/2021

85

ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙ

 

 

86

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

27/10/2021

 

ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΓΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

 

2

ΚΙΑΖΙΜ ΣΑΒΒΑΣ

 

 

3

ΡΑΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

27/10/2021

4

ΒΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

27/10/2021

5

ΡΑΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

27/10/2021

6

STOJANOVSKA FANCHE

 

 

7

ΣΤΡΕΖΟΥ ΑΓΑΠΗ

 

 

8

ΒΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

9

ΒΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

10

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

27/10/2021

11

ΚΛΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

27/10/2021

12

ΡΑΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

27/10/2021

13

ΚΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

14

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

27/10/2021

15

ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΥΔ

 

16

ΛΙΟΚΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΔ

 

 

ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

1

ΓΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

27/10/2021

2

ΚΙΑΖΙΜ ΣΑΒΒΑΣ

 

27/10/2021

3

ΡΑΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

4

ΒΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

5

ΡΑΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

 

6

STOJANOVSKA FANCHE

 

27/10/2021

7

ΣΤΡΕΖΟΥ ΑΓΑΠΗ

 

27/10/2021

8

ΒΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

27/10/2021

9

ΒΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

27/10/2021

10

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

11

ΚΛΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

 

12

ΡΑΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

13

ΚΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

27/10/2021

14

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

15

ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΥΔ

27/10/2021

16

ΛΙΟΚΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΔ

27/10/2021

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 11:05 am


Πρόγραμμα Αγώνων Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Φλώρινας 27, 30 & 31/10/2021 (Γ’ Φάση Κυπέλλου, Α’ & Β’ Κατηγορία, Πρωταθλήματα Υποδομής)

 


Στις 27/10/2021 θα διεξαχθεί η Γ’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας 2021-22 με τον αγώνα ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ενώ το Σαββατοκύριακο 30 & 31/10/2021 ακολουθεί η 2η Αγωνιστική των Πρωταθλημάτων της Α’ & Β’ Κατηγορίας καθώς και αγώνες για τα Πρωταθλήματα Υποδομής ΕΠΣ Φλώρινας (Κ12-Κ10).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/10/2021 (Γ’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)

ΓηπεδοΩΡΑΟΜΑΔΕΣ
Δ.Γ. ΜΕΛΙΤΗΣ3:30πμΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2021

ΓήπεδοΩΡΑΟΜΑΔΕΣ
Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ3:30πμΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΑΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
Δ.Γ. ΜΕΛΙΤΗΣ3:30πμΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ
Δ.Γ. Α.ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ3:30πμΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ.ΚΛΕΙΝΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/2021

ΓήπεδοΩΡΑΟΜΑΔΕΣ
Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ3:00πμΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ.Γ. ΙΤΕΑΣ3:00πμΙΤΕΑ ΙΤΕΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΕΒΑΙΑΣ
Δ.Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ3:00πμΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ.Γ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ3:00πμΑ.Σ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΠΑΣ ΠΡΕΣΠΑΣ

ΡΕΠΟ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ


Για τα Πρωταθλήματα Υποδομής ΕΠΣ Φλώρινας (Κ12-Κ10) το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κ12

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2021

ΓήπεδοΩΡΑΟΜΑΔΕΣ
Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ12:00μΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2 (ΚΟΡΙΤΣΙΑ) – ΕΛΛΑΔΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ.Γ. ΑΕΤΟΥ10:00πμΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κ10

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2021

ΓήπεδοΩΡΑΟΜΑΔΕΣ
Δ.Γ. ΑΕΤΟΥ11:30πμΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 9:41 am


Πώς αμείβεται η υποχρεωτική αργία της 28ης Οκτωβρίου


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της 28ης Οκτωβρίου.

Η 28η Οκτωβρίου περιλαμβάνεται πλέον στις υποχρεωτικές αργίες (άρθρο 60 Ν. 4808/2021), κατά τις οποίες απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών, καθώς και η λειτουργία των επιχειρήσεων εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν τις Κυριακές και κατά τις υποχρεωτικές αργίες.

Για τους μισθωτούς που δεν θα απασχοληθούν κατά την 28η Οκτωβρίου ισχύουν τα εξής:

α) οι ημερομίσθιοι που δεν θα απασχοληθούν για λόγους που δεν οφείλονται σ’ αυτούς, θα πάρουν το συνήθως καταβαλλόμενο για τη συγκεκριμένη ημέρα ημερομίσθιό τους.

β) οι επί μηνιαίο μισθό, δεν δικαιούνται άλλη αμοιβή πέρα από το καταβαλλόμενο μισθό τους.

Για τους μισθωτούς που θα απασχοληθούν κατά την 28η Οκτωβρίου ισχύουν τα εξής:

α) οι ημερομίσθιοι θα λάβουν το συνηθισμένο ημερομίσθιό τους και προσαύξηση 75% που θα υπολογισθεί στο νόμιμο ωρομίσθιό τους, για όσες ώρες απασχοληθούν.

β) οι επί μηνιαίο μισθό θα λάβουν τόσα ωρομίσθια όσες ώρες απασχοληθούν και προσαύξηση 75% στο νόμιμο ωρομίσθιό τους.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

• Εάν η απασχόληση τόσο των ημερομισθίων, όσο και των επί μηνιαίο μισθό κατά την 28η Οκτωβρίου είναι πέρα των 40 ωρών, οφείλεται εκτός από την προσαύξηση και πρόσθετη αμοιβή λόγω υπερεργασίας κλπ.

• Το ημερομίσθιο της 28ης Οκτωβρίου το δικαιούνται και οι μισθωτοί που βρίσκονται σε άδεια, χωρίς να προσμετρήσουν όμως τη μέρα αυτή στις εργάσιμες μέρες της άδειάς τους. Οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό δεν θα πάρουν πρόσθετο ημερομίσθιο για την αργία, αλλά και στην περίπτωση αυτή δεν θα προσμετρηθεί η ημέρα της αργίας στις εργάσιμες ημέρες της άδειάς τους.

• Δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο οι μισθωτοί που θα απέχουν από την εργασία τους για τους δικούς τους λόγους, αν η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα κατά τις Κυριακές και τις αργίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 9:36 am


ΟΞΙΦ «Ξεχώρισαν Άγγελος, Βασίλης, Φωτεινή στο Βελιγράδι»

 


«Ξεχώρισαν Άγγελος, Βασίλης, Φωτεινή στο Βελιγράδι»

           

            Την 64αδα, για 2η φορά μετά τη Βουδαπέστη, «σημάδεψαν ο Άγγελος Ρασπόπτσης (43ος) και η Φωτεινή Μπίνα (49η) ανάμεσα σε 176 και 168 αντίστοιχα αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι.

            Ο Άγγελος με 5 νίκες – 1 ήττα στον Όμιλο πέρασε στους 128 BYE ενώ στο 1ο Νόκ Άουτ της 64αδας κέρδισε τον Ουκρανό Rusyn 15-4.  Για τους 32 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στον Γάλλο Petkancin έχασε στον πόντο 14-15 αν και προηγήθηκε 6-2.

            Η Φωτεινή σταθερά στην 64άδα έκανε 4 νίκες – 2 ήττες στον Όμιλο, κέρδισε 15-13, αν και έχανε σε όλο το παιχνίδι, την Sirin από την Τουρκία αλλά στην συνέχεια έχασε από την Ουγγαρέζα Nagy για την 32αδα.

            Μεγάλη έκπληξη ο Βασίλης Τσώκας με 5 νίκες – 1 ήττα στον Όμιλο, κέρδισε στο 1ο νοκ άουτ τον Ελβετό Wicht 15-12 αλλά στην συνέχεια έχασε από τον Άγγλο Perkins 9-15 καταλαμβάνοντας την 45η θέση.

            Συμμετείχαν, επίσης, ο Βασίλης Χαλβατζής 131ος, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης 163ος, η  Νεφέλη Ρασπόπτση 78η με 4 νίκες – 2 ήττες στον όμιλο, η Μαρία – Χριστίνα Τιριακίδου 102η, η Κωνσταντίνα Καράντζα 114η και η Χαρά – Ιωάννα Παυλίδου 143η.

            Στην αποστολή του ΟΞΙΦ συμμετείχε και 5μελής ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα, οι Διαιτητές Αστέριος Τσώκας και Χρήστος Κίζος, ο Προπονητής Νικόλας Τσώκας ενώ Αρχηγός Αποστολής ήταν ο Πέτρος Τσώκας.

 

Από το Δ.Σ.

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 9:33 am


ΜΠΑΣΚΕΤ : 1η αγωνιστική 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής Ε.Ο.Κ. Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης - Αριστοτέλης Φλώρινας B.C. 61-67

 


1η αγωνιστική 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής Ε.Ο.Κ.

Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης - Αριστοτέλης Φλώρινας B.C. 61-67

 

Μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας, η ομάδα μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Ο.Κ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τους παίκτες του Πέτρου Μουρουζίδη φιλοξένησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές μας μπήκαν πολύ δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση. Στο 2ο δεκάλεπτο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να επικρατούν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έτσι το ημίχρονο του παιχνιδιού στο γήπεδο την Μίκρας έκλεισε με σκορ 39-33, προμηνύοντας για την αμφίρροπη εξέλιξη του στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αριστοτέλη μένοντας συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο, δείχνοντας εμπειρία και αγωνιζόμενοι με πάθος, κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη με τελικό σκορ 61-67.

Δεκάλεπτα: 16-23, 39-33, 46-51, 61-67

Διαιτητές: Νέδογλου–Καντζουρίδης

Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης(Καραμουσαλίδης): Γκίζης 4, Παπαδόπουλος, Καραγιαννάκης 14, Γκοβεδάρος, Δεμερτζής 5, Δουβής 5, Αποστολίδης 16 (2), Καναράς 2, Ηλιόπουλος, Αγάθος 2, Γιαννακίδης 13 (2)

Αριστοτέλης Φλώρινας B.C. (Μουρουζίδης): Τσιόγκας Ηλίας 14, Τσιώγκας Βασίλης 11 (3), Τσίρμπας 1, Ναϊπλής 5 (1), Πεταλωτής 10, Τασιούδης 18, Καραγιαννίδης, Κωστούλας 8 (2), Παπαδόπουλος, Ματούλας, Ντρίζα Αλ., ΝτρίζαΦιλ.

Βαθμολογία:

1) ΔΕΚΑ                                                2              85-58     27

2) Αετοί Βέροιας                              2              81-64     17

3) Ανατόλια                                       2              76-66     10

4) Αριστοτέλης Φλώρινας            2              67-61     6

5) ΑΟΚ Βέροιας                                2              69-67     2

6) ΦΟ Αριδαίας                                1              67-69     -2

7) Ναύαρχος Βότσης                      1              61-67     -6

8)Ίκαροι Γιαννιτσών                       1              66-76     -10

9) Γαλάζιοι                                          1              64-81     -17

10) ΑΣ Καστοριάς                            1              58-85     -27

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 9:22 am


Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τον πρόωρο χαμό της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

 


Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τον πρόωρο χαμό της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο εθνικό πένθος και εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, μιας πολιτικού που αγωνίστηκε για τα πιστεύω της και τα υπερασπίστηκε με πάθος, μιας γυναίκας που πάλεψε την ασθένειά της με γενναιότητα, ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της ζωής της.

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2021 | 9:18 am


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ : Οι νεροβούβαλοι και ο μαύρος χοίρος των Πρεσπών | Η ζωή στο χωριό (VIDEO)

 


Έρευνα - βίντεο : Greek Village Life

Βιοποικιλότητα στον Ελλαδικό χώρο.

Από την αρχαιότητα έως σήμερα, στις περιοχές με λίμνες και ποτάμια της Μακεδονίας της Θράκης και της Θεσσαλίας επιβιώνουν ζώα ελευθέρας βοσκής, όπως η αυτόχθονη ράτσα των νεροβούβαλων.
Οι νεροβούβαλοι, προσφέρουν τα μέγιστα στην καθαριότητα της λίμνης, αφαιρώντας από αυτήν την πλούσια βλάστηση. Όταν οι βούβαλοι αναπτύσσονται και διατρέφονται κατάλληλα, το κρέας τους είναι τρυφερό και εύγευστο.Το κρέας του βουβάλου, όπως και το γάλα, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη από τα αντίστοιχα προϊόντα που προέρχονται από τα κοινά βοοειδή.
Ο ελληνικός μαύρος χοίρος έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα. Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά της φυλής είναι η ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και η αντοχή στις ασθένειες. Tο κρέας του μαύρου χοίρου περιέχει ω3 και ω6 λιπαρά οξέα, από τα πιο υγιεινά ζωικά λίπη και περισσότερη πρωτεΐνη. Στις Πρέσπες- στο νησί του Αγίου Αχιλλείου, συναντήσαμε τον Κώστα, ο οποίος με κόπο συντηρεί έως σήμερα τέσσερα βουβάλια καθώς και μερικούς μαύρους χοίρους.
Ο Κώστας μας ξεναγεί και μας μιλάει για τη ζωή του στις ακριτικές Πρέσπες...

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:52 pm


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας για τον «χαμό» της Φώφης ΓεννηματάΤο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Μαχήτρια στη ζωή, δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα, αυτοί οι τρεις χαρακτηρισμοί, θα μπορούσαν να «φωτογραφίσουν» τη Φώφη Γεννηματά, που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Φώφη Γεννηματά με το ήθος, την ευγένεια και κυρίως το πηγαίο της χαμόγελο υπερασπίστηκε τα εργατικά δικαιώματα και στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, των μη προνομιούχων και των αδύναμων.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε..

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:44 pm


Υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης Αναδασμού Αγροκτήματος Βαρικού

 


Υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης Αναδασμού Αγροκτήματος Βαρικού.

 

         Τη σύμβαση εκπόνησης της μελέτης Αναδασμού Αγροκτήματος Βαρικού, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

            Η υπό αναδασμό έκταση ανέρχεται σε 1.000 περίπου στρέμματα και αφορά στην έκταση που δεν είχε συμπεριληφθεί στον προηγούμενο αναδασμό του 1981. Ο αριθμός των ιδιοκτητών ανέρχεται στους 170, με μέση έκταση ιδιοκτησίας τα 4,80 στρέμματα.

            Η μελέτη χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με τη συνολική αμοιβή να ανέρχεται στις 34.369,78€ πλέον Φ.Π.Α. και την προθεσμία περαίωσης του αντικειμένου της σύμβασης τους 36 μήνες.

            Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υλοποιώντας τον σχεδιασμό της και τηρώντας πιστά τις δεσμεύσεις της, στηρίζει τον πρωτογενή τομέα με μελέτες και έργα που για δεκαετίες ολόκληρες απουσίαζαν από την περιοχή.

             

                 

 

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:37 pm


Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για την απώλεια της Φ. Γεννηματά

 


Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για την απώλεια της Φ. Γεννηματά

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Πάλεψε με θάρρος σε μια άνιση μάχη για τη ζωή επί χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψει στιγμή τον στίβο της πολιτικής, όπου αφοσιώθηκε πολύ νωρίς.

Υπήρξε μία από της σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού Κοινοβουλίου, πρωταγωνιστώντας πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια, είτε στις συγκλίσεις, είτε στις αντιπαραθέσεις.

Η Φώφη Γεννηματά φεύγοντας άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ένδειξη πένθους αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες.

Από το Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

 

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:25 pm


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Φ. Γεννηματά

 


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Λένε πως τα ονόματα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων.

Φωτεινή Γεννηματά την ελέγανε και Φωτεινή ήταν.

Υπό το ¨βάρος¨ του ονόματος του πατέρα της, που διέγραψε τη δική του πορεία, η Φώφη Γεννηματά από την ηλικία των 18 ετών, ως φοιτήτρια ξεκίνησε δυναμικά την πολιτική της δράση.

Αγωνίστρια σε όλα και πέρα από πολιτικές ή προσωπικές θέσεις είχε καταφέρει αυτό που πολύ λίγοι καταφέρνουν: να είναι συμπαθής σε όλους.

Φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου και πολιτικού, φωτεινό παράδειγμα  σύγχρονης γυναίκας και μάνας.

Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες της

Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο.  

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:23 pm


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

 


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

 

Μια σπουδαία γυναίκα που έδωσε μια άνιση πολύχρονη μάχη μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια, θάρρος και γενναιότητα.

  

Μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα με πίστη στη σύγχρονη δημοκρατία, στις προοδευτικές ιδέες και μεταρρυθμίσεις, που άφησε το στίγμα της τόσο στην Αυτοδιοίκηση, όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας.

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο εκφράζει τη συμπαράσταση και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.  

 

Καλό ταξίδι Φώφη!

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ντιό Ευφροσύνη

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 7:05 pm


Ανοιχτή πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου από τον Κώστα Μπομπότα

 


Ανοιχτή πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου από τον Κώστα Μπομπότα

"Σχέδιο Σωτηρίας για τη μεταλιγνιτική περίοδο, η Ανάπτυξη κι η πρακτική εφαρμογή της "είναι ο τίτλος Συνέντευξης Τύπου, στην οποία προσκαλώ ανοιχτά όλους το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 11.00 πμ, στην αυλή του Αριστοτέλη! 

Έχοντας, ως θεσμικός οικονομολόγος, συντάξει από το 2006 320 και πλέον δημόσιες αναρτήσεις για την ΠΕ Φλώρινας, κι έχοντας τις δέουσες επαγγελματικές εμπειρίες, κατατίθενται οι προοπτικές αυτού του ακριτικού τόπου, κι οι πρακτικές εφαρμογές τους, ανάσα ελπίδας και δημιουργίας! 

Θα υπάρξουν και σχετικές εκπλήξεις!

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 6:58 pm


Ευχαριστήριο από τον Βορειοηπειρωτικό Σύλλoγο ΦλώριναςΤελέστηκε χθες Κυριακή 24 Οκτωβρίου από τον Βορειοηπειρωτικό Σύλλoγο Φλώρινας , στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Υδρούσας, το τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Ευχαριστούμε πολύ τους ιερείς π. Αναστάσιο Γκερτσάκη καθώς και τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου π. Απόστολο Νόβα, που χοροστάτησαν στο μνημόσυνο.
Επίσης τους Ιεροψάλτες του Ναού.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της κοινότητας Φλώρινας κ. Ρόζα Κωνσταντίνο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην μνημόσυνη δέηση.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΤΣΙΦΑ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 6:49 pm


Η Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής Φλώρινας για το θάνατο της Προέδρου Φώφης Γεννηματά

Γενναία γυναίκα, αφοσιωμένη μητέρα, αγωνίστρια πολιτικός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, εγγυήθηκε την ενότητα της παράταξης, πάντα στην πρώτη γραμμή για τις αξίες της ζωής της.


Μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο και πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος

Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Θα κάνουμε δύναμη την παρακαταθήκη σου

Καλό ταξίδι Φώφη Γεννηματά

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 6:45 pm


5η Ανάβαση Ελασσόνας 1η 3η 4η θέση για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου

 


5η Ανάβαση Ελασσόνας 1η 3η 4ηθέση για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου

α

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το αγωνιστικό διήμερο στην  5η Ανάβαση Ελασσόνας για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos racingTeam Florina/ Polychronidis Motorsport  Ptolemaida / ExpressServiceFlorinasΕλευθεράκης .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αξιότιμο  Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη που μας τίμησε την παρουσία του κατά την διάρκεια του αγώνα της Κυριακής.

Ευχαριστήρια θερμά στην ΛΑΜΚΕ ,Δήμο Ελασσόνας ,Περιφέρεια Θεσσαλίας ,για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση .

Επόμενο ραντεβού τον τελευταίο αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην Νιγρίτα Σερρών στις 13-14 Νοεμβρίου 
Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 9:06 am


Συλλαλητήριο για τη ζωή και το Περιβάλλον στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

 


Κοινή ανακοίνωση – Κάλεσμα

Συλλαλητήριο για τη ζωή και το Περιβάλλον

Τετάρτη 27/10/21 ώρα 5.00 μμ

στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Με αφορμή και τη λεγόμενη «απολιγνιτοποίηση», στη Δυτική Μακεδονία και στην ευρύτερη Περιοχή, βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες περιβαλλοντικές καταστροφές που έχουν επιπτώσεις στην αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος, στην καταστροφή της βιοποικιλότητας, στην υγεία των κατοίκων, στην αλλαγή χρήσης γης που φέρνει μείωση βοσκοτόπων και γόνιμης γης αλλά και στην απαξίωση τουριστικών προορισμών.

Οι μεγάλοι Ενεργειακοί όμιλοι με τη στήριξη της ΕΕ και της Κυβέρνησης, σε συνέχεια πολιτικών και των προηγούμενων Κυβερνήσεων, λειτουργούν ως νέοι αποικιοκράτες καταστρέφοντας δάση, χορτολιβαδικές εκτάσεις, λίμνες και ποτάμια αλλά και εκτάσεις υψηλής γονιμότητας, βάσει σχεδίων που έχουν ως στόχο το κέρδος των μεγάλων ομίλων και όχι την ευημερία των τοπικών κοινωνιών.

Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε σήμερα να βρίσκεται σε εξέλιξη μία οικονομική και ταυτόχρονα μια εκτεταμένη και πολύπλευρη περιβαλλοντική καταστροφή που εντοπίζεται:

1.      Στην οριστική και μόνιμη καταστροφή όλων των βουνών, των δασών, των λιβαδιών και των κάμπων με την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση τερατώδους ισχύος 16 γιγαβάτ (16.000 MW) Αιολικών και Φωτοβολταϊκών βιομηχανικών συστημάτων. Από αυτές τις παρεμβάσεις δεν εξαιρούνται ούτε τα παρθένα δάση, ούτε οι περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ, ούτε οι λίμνες και τα ποτάμια, ούτε καν οι διάσημοι τουριστικοί προορισμοί.

2.      Στην εγκατάλειψη ανοιχτών- μη αποκατεστημένων- λιγνιτωρυχείων που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στο Περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων αφού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα ντόμινο κατολισθήσεων που καταστρέφει γόνιμες εκτάσεις και οικισμούς αλλά υπάρχει και κίνδυνος να στερέψουν οι τέσσερις λίμνες (Πετρών, Ζάζαρης, Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας). Αναμένονται επίσης αυταναφλέξεις λιγνιτών με τεράστιες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα.

3.       Η Περιοχή των πρώην Ορυχείων επιλέγεται από την Κυβέρνηση, την ΕΕ και την Αυτοδιοίκηση να υποδεχτεί τα σκουπίδια όλης της βόρειας Ελλάδας αφού σχεδιάζουν να κατασκευάσουν εδώ τέσσερις μονάδες διαλογής απορριμμάτων! Εκτός των άλλων σχεδιάζεται και η καύση σκουπιδιών για παραγωγή Η/Ενέργειας στις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ ισχύος 300 MW που θα δηλητηριάζει τους κατοίκους με διοξίνες και φουράνια!

4.       Δεν έχουν εγκαταλειφθεί οριστικά τα σχέδια για κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής αμιάντου (ΧΥΤΑΜ) στα πρώην ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι. Ο κίνδυνος για ρύπανση με τοξικά και καρκινογόνα υλικά, του Αλιάκμονα, της λίμνης Πολυφύτου, του υδροφόρου ορίζοντα και των οικοσυστημάτων της ευρύτερης περιοχής, είναι παραπάνω από ορατός. 

Διακηρύττουμε σε όλους τους τόνους ότι θα αγωνιστούμε μαζί με όλους τους κατοίκους της Περιοχής για να ανατρέψουμε τα σχέδια όλων αυτών, που ετοιμάζουν ένα τέτοιο μαύρο, από όλες τις απόψεις, μέλλον για μας, για τα παιδιά μας και όλες τις επόμενες γενιές.

Αγωνιζόμαστε για την προστασία της υγείας και της ευημερίας των πολιτών και απαιτούμε:

 • Να μην γίνει καμία νέα εγκατάσταση Αιολικών και Φωτοβολταϊκών στην Περιοχή που είναι ήδη κορεσμένη όπως και ολόκληρη η Χώρα.

 • Προτείνουμε την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών στέγης με επιδότηση στην εγκατάσταση καθώς και μικρής κλίμακας ΑΠΕ σε νοικοκυριά και γεωργικές- Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

 • Να ακυρωθούν οι εγκαταστάσεις Μικρών Ιδιωτικών Υδροηλεκτρικών τα οποία αποδεδειγμένα καταστρέφουν το φυσικό τοπίο και δεν τα θέλουν οι κάτοικοι. Αντίθετα λέμε ΝΑΙ στα Μικρά Υδροηλεκτρικά των ΤΟΕΒ, όπως του Βελβεντού, που δεν δημιουργούν περιβαλλοντικά προβλήματα και συνεισφέρουν στην οικονομία των αγροτικών νοικοκυριών.

 • Την αποκατάσταση όλων των εκτάσεων των πρώην ορυχείων και την επιστροφή τους στην κοινωνία της Περιοχής.

 • Τη μετεγκατάσταση των οικισμών Ακρινής, Αχλάδας, Αναργύρων και όλων όσων οι κάτοικοι το ζητάν λόγω οξυμένων προβλημάτων από τη δράση της ΔΕΗ

 • Άμεση μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του οικισμού Βαλτονέρων λόγω σοβαρού κινδύνου κατολίσθησης.

 • Να μην γίνουμε ο σκουπιδότοπος της Χώρας: Όχι στην Καύση σκουπιδιών, ούτε εδώ, ούτε σε άλλη Περιοχή

 • Να μην γίνει Χώρος Ταφής υπολειμμάτων  αμιάντου στο Ζιδάνι, στα πρώην ΜΑΒΕ

 • Να αποκατασταθεί άμεσα ο δηλητηριασμένος υδροφόρος ορίζοντας Καστοριάς/Βοίου

 • Την προστασία της βιοποικιλότητας και γενικότερα του οικοσυστήματος της Περιοχής, των βοσκοτόπων και των αγροτικών εκτάσεων

 • Να μην ιδιωτικοποιηθούν η Ηλεκτρική Ενέργεια και τα νερά

 • Καμία θυσία της ζωής και της φύσης μας για τα κέρδη τους – ρεύμα φθηνό για τις ανάγκες μας

 • Δημόσιος Φορέας Ενέργειας και διαχείρισης του περιβάλλοντος με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τις ανάγκες του κόσμου

 • Θέλουμε αειφόρο βιώσιμη προοπτική σε έναν τουρισμό ήπιας μορφής που λαμβάνει υπ΄ όψιν και σέβεται τους ανθρώπους, τον τόπο,  την Φύση, τον Πολιτισμό, την ιστορία, την μνήμη, και θα στηρίζει  την κτηνοτροφία και άλλες παραδοσιακές δραστηριότητες, οι οποίες είναι η μόνη βιώσιμη προοπτική.

Οι Συλλογικότητες που καλούν στο συλλαλητήριο

 1. «ΑντιΧΥΤΑΜ» κίνηση πολιτών ενάντια στη δημιουργία χωματερής ταφής αμιάντου στο χώρο της πρώην ΜΑΒΕ

 2. Γεωργοκτηνοτροφικός Σύλλογος Κοζάνης «Ο Βούρινος»

 3. Σύλλογος επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

 4. SOS Πιέρια

 5. SOS Βέρμιο

 6. Πρωτοβουλία Αγώνα κατοίκων Πολυμύλου ενάντια στα Αιολικά στο Βέρμιο

 7. «Πρωτοβουλία πολιτών στην Εορδαία κατά των ανεμογεννητριών και των Φωτοβολταϊκών πάρκων»  

 8.  Ομάδα προβληματισμού για τις Ανεμογεννήτριες- Φλώρινα

 9.  «Πρωτοβουλία ενάντια στη ''πράσινη ανάπτυξη'' και τα αιολικά στα Γρεβενά» 

 10.   Άνω Μηλιά Πιερίας. «Ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών στα Πιέρια» 

 11. «Ενέργεια Περιβάλλον SOS Δυτικής Μακεδονίας»

 12.  Κάτοικοι Μαυροδεντρίου «Ενάντια στην εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών και Αιολικών στο Άσκιο» 

 13.   Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια: «Εργατική Αλληλεγγύη»

Κοζάνη 25/10/2021

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 9:04 am


Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» και στην Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του «Αριστοτέλη» - Έναρξη χορωδιακού έτους

 


Από το ΔΣ του ΦΣΦΑ ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών και λειτουργίας των Χορωδιακών Τμημάτων του συλλόγου. Της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων. Μαέστρος και των δύο χορωδιών θα είναι η κα Αλεξάνδρα Παπά

Πρώτη συνάντηση εγγραφών και πρόβας την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα προβών της Παιδικής Χορωδίας επί της Μητροπόλεως 10.

Παιδική Χορωδία: 18,00-19,30
Υπεύθυνος εγγραφών: Ψαλλίδας Ευθύμης, τηλ. 6986786971 

Μικτή Χορωδία: 20,00-22,00
Υπεύθυνος εγγραφών: Σιδερίδης Ιορδάνης, τηλ. 6942859595

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ως εξής:

Α. Ενήλικοι και διδάσκοντες τμημάτων, πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσαντες με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα ημέρες, μετά από αυτόν.

Β. Ανήλικοι, παιδιά και μαθητές έως 18 ετών, με την επίδειξη της βεβαίωσης του τελευταίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test που υποχρεούνται να επιδεικνύουν και στη σχολική τους μονάδα.

Γ. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους στη διάρκεια των μη φωνητικών ασκήσεων.

Δ. Επιπλέον κατά την πραγματοποίηση των φωνητικών ασκήσεων και διδασκαλίας θα τηρούνται τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 8:59 am


Τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα


Τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Υδρούσας Φλώρινας.
Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 8:57 am


Επανεκκίνηση λειτουργίας των τμημάτων του Αριστοτέλη – Ανοικτή πρόσκληση για την ίδρυση νέων τμημάτων

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ, ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του ότι από 26/10/2021, επανεκκινούν τη λειτουργία τους τα Τμήματα του Συλλόγου, με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ως εξής:

Α. Ενήλικοι και διδάσκοντες τμημάτων, πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσαντες με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα ημέρες, μετά από αυτόν.

Β. Ανήλικοι, παιδιά και μαθητές έως 18 ετών, με την επίδειξη της βεβαίωσης του τελευταίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test που υποχρεούνται να επιδεικνύουν και στη σχολική τους μονάδα.

Γ. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους.

Δ. Για τα μέλη και τους διδάσκοντες των φιλοξενούμενων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κτήριο του συλλόγου ισχύουν ακριβώς τα ανωτέρω.

Ε. Η χρήση των πολυδύναμων Αιθουσών Θεάτρου και Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων, ως αμιγείς ή μικτοί χώροι, θα καθορίζεται κατ’ επιλογή και ανάλογα με τη δυνατότητα ασφαλούς λειτουργίας τους από τους φορείς υποστήριξης και συνεργασίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για τις εγγραφές και τη λειτουργία κάθε τμήματος.

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του συλλόγου καλούνται όσοι/ες επιθυμούν να προτείνουν τη λειτουργία νέων τμημάτων τέχνης, πολιτισμού και αθλητισμού με την παράλληλη εμπλοκή τους ως υπευθύνων διδασκόντων σε αυτά να στείλουν την πρότασή τους και σχετικό βιογραφικό σημείωμα στο email: [email protected]

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2021 | 8:50 am


Νομός Φλώρινας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Φλώρινας