Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φλώρινας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας για το σχολικό έτος 2019 – 2020


Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, για το σχολικό έτος 2019 – 2020, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 22η Μαΐου έως τη 17η Ιουνίου 2019. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool. Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας, τηλέφωνο 2385046137

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:49 am


Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της Γ ́ τάξης Γενικού Λυκείου


Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της Γ ́ τάξης Γενικού Λυκείου, που θα ισχύσει από το επόμενο σχολικό έτος 2019-20 καθορίζει απόφαση την οποία υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια ......

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:46 am


Απάντηση Βουλευτή και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη


Με έκπληξη διαπιστώθηκε σχόλιο σε διαδικτυακή σελίδα της περιοχής μας του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη, Ηλία Παπαδόπουλου, ο οποίος προχώρησε σε δημόσιες απειλές σε βάρος του Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα. Κάτω από δημοσιευθείσα τοποθέτηση του κ. Βουλευτή έγραψε επί λέξει το εξής: «το σχοινί είναι έτοιμο από καιρό κύριε βουλευτά».

Αν και το γεγονός έχει γίνει γνωστό στον επικεφαλής του συνδυασμού εδώ και δύο μέρες, εντούτοις ο ίδιος δεν προέβη σε καμία δήλωση αποδοκιμασίας του υποψηφίου του. Η σιωπή αυτή δείχνει είτε ότι ο ίδιος συμφωνεί με τις απειλές του υποψηφίου του είτε ότι απλώς αδιαφορεί για τις ακροδεξιές φωνές που ακούγονται από μέρος των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Βουλευτής επέλεξε να σεβαστεί τις δημοκρατικές διαδικασίες των αυτοδιοικητικών εκλογών και να μην εμπλακεί στην προεκλογική περίοδο, ως όφειλε εκ της θεσμικής του ιδιότητας, δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητες αυτές τις απειλές, που προέρχονται από ακροδεξιές πλευρές. Όποιος ονειρεύεται κρεμάλες δεν έχει θέση στα δημόσια πράγματα. Οι δημοκρατικοί πολίτες του Αμυνταίου θα τον καταδικάσουν. Ο αγώνας κατά της ακροδεξιάς και των νεοναζί και των απειλών που εκτοξεύουν είναι διαρκής και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.
Για του λόγου το αληθές ακολουθεί και η φωτογραφία από το απειλητικό σχόλιο.

Από το Γραφείο Τύπου
Του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνου Σέλτσα

Για την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Παύλος Γεωργίου 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:43 am


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22-05-2019 η περιοδεία του υπ. Δήμαρχου Στέφανου Μπίρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» στις τοπικές κοινότητες της Φλώρινας.


Με ομιλία στο Αρμενοχώρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Μπίρος ολοκλήρωσε την 15ήμερη περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες της Φλώρινας. Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 21-05-2019 επίσκεψη του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» στις τοπικές κοινότητες Σίμου Ιωαννίδη, Αλώνων και Σκοπιάς.

Ο κ. Μπίρος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού, έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων ως Αντιπεριφερειάρχης και ανέλυσε το όραμα του για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Φλώρινας.

Ο κ. Μπίρος θα ολοκληρώσει την προεκλογική του καμπάνια με την κεντρική ομιλία του στην Φλώρινα την Παρασκευή 24-05-2019 και ώρα 20:30  στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στα κανόνια.


 Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού
«Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:16 am


Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου - Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΛΑ.Ο.Σ (video)

Τις θέσεις της και τους λόγους που την οδήγησαν στο να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή αναλύει στο παρακάτω βίντεο η Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό 
Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:09 am


Το Αρμενοχώρι επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης


Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία” κ. Στάθης Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού, επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου . 

Εκεί ο επικεφαλής του συνδυασμού στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου πραγματοποίησε ομιλία .Ο κ . Κωνσταντινίδης αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους του Αρμενοχωρίου για την μεγάλη και έντονη παρουσία τους, στην συνέχεια τόνισε στο κατάμεστο από κόσμο χώρο ότι το μήνυμα της νίκης ήρθε για την παράταξη ¨Ενότητα – Συνεργασία¨ και τον Φλωρινιώτικο λαό. 

Επίσης τόνισε ότι το μοντέλο διοίκησης του Δήμου θα στηρίζεται στον διάλογο, τη σύνθεση των απόψεων , την συνεννόηση και την απόλυτη προσήλωση στους Νόμους και τους Κανονισμούς.


Από το Γραφείο Τύπου
Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:05 am


(video) Γ. Κασαπίδης : "Φτάνει πια με τις χαμένες ευκαιρίες στη Δυτική Μακεδονία...."


Στην κεντρική ομιλία του στην Φλώρινα που πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ανέπτυξε τους κεντρικούς πυλώνες του προγράμματος του για την Δυτική Μακεδονία αλλά και την Φλώρινα καταχειροκροτούμενος από τους φίλους και τους υποψηφίους της Π.Ε Φλώρινας του συνδυασμού του "Αλλάζουμε πορεία" ζητώντας απο όλους την υποστήριξη τους στις εκλογές τις Κυριακής 26 Μαίου 2019.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση : 
Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:39 am


Επισκευές – Συντηρήσεις σχολικών μονάδων Δήμου Αμυνταίου


Στις 20/05/2019 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Επισκευές – Συντηρήσεις Σχολικών Μονάδων Δήμου Αμυνταίου» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και τον ανάδοχο εργολάβο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 448.800,00 € και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στα πλαίσια του εν λόγω έργου είναι οι κάτωθι:

Αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα

• στο Εν. Λύκειο Αμυνταίου
• στο Δημ. Σχ. Αγ. Παντελεήμονα
• στο Δημ. Σχ. Ξινού Νερού
• στο Δημ. Σχ. Ροδώνα
• στο Δημ. Σχ. Αντιγόνου
• στο Γυμνάσιο Φιλώτα

Επίσης στο Δημοτικό Σχολείο Ροδώνα θα γίνει ανακατασκευή/ στεγανοποίηση της στέγης και στο Ενιαίο Λύκειο Αμυνταίου βελτίωση της εγκατάστασης θέρμανσης.


Γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 3:43 pm


Τις Κοινωνικές Δομές των ΚΗΦΗ και ΚΑΠΗ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης


Τις Κοινωνικές Δομές των ΚΗΦΗ και ΚΑΠΗ επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία” κ. Στάθης Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού . 

Συνομίλησε με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών για τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν βάσει σχεδίου το οποίο έχει ήδη εκπονήσει ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού ¨Ενότητα- Συνεργασία και θα υλοποιήσει ο κ.Κωνσταντινίδης με την ανάληψη των καθηκόντων του .

Από το Γραφείο ΤύπουΔημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 3:39 pm


Η αμαξοστοιχία ΘΕΣ-ΠΡΕΣ με επιβάτες 20 νέους αναχωρεί στις 25 Ιουνίου. Εσύ θα ανέβεις;


Η αμαξοστοιχία ΘΕΣ-ΠΡΕΣ με επιβάτες 20 νέους αναχωρεί στις 25 Ιουνίου. Εσύ θα ανέβεις;

Ένα ξεχωριστό ταξίδι με τρένο οργανώνεται για νέους της Πρέσπας (18 έως 28 ετών) από τις 25 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο του προγράμματος PoliPrespa και με τη συνεργασία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η διαδρομή ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, η πρώτη στάση θα γίνει στη Βέροια και έπειτα στη Φλώρινα με τελικό προορισμό την Πρέσπα. Σε κάθε πόλη – σταθμό, η παρέα των 20 νέων, μέσα από περιπάτους, συζητήσεις και συνομιλίες θα συλλέξει εμπειρίες και θα ανταλλάξει γνώσεις και απόψεις με συνομήλικους.
Φτάνοντας στην Πρέσπα τους περιμένει μια ομάδα καλλιτεχνών απ’ όλον τον κόσμο, που θα χαράξει διαδρομές στην περιοχή για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Οι νέοι από την Πρέσπα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά και να ζήσουν την εμπειρία μιας διεθνούς συνάντησης στον τόπο τους.
Την παρέα θα συνοδεύουν σ’ όλο το ταξίδι τρεις συνοδοί/ καθοδηγητές στην πολιτισμική εμπειρία.
Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης καλύπτονται από το πρόγραμμα PoliPrespa.
Συνάντηση ενημέρωσης: 30 Μαΐου 2019, ώρα 19.00, Βιβλιοθήκη Λαιμού
*Στη συνάντηση θα μιλήσουν για τη δράση οι καθηγητές της σχολής καλών τεχνών, κ. Γιάννης Ζιώγας και κ. Σύνθια Γεροθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:30 am


Τοπάλτσης Μιχάλης - υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος -Χαιρετισμός


Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Φλώρινας, έχοντας πλήρη επίγνωση για την οικτρή κατάσταση στην όποια έχει περιέλθει η Χώρα μας και φυσικά και η πόλη μας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Φλώρινα Τόπος Ζωής μας με επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννάκη.

Τα κριτήρια της συμμετοχής μου σε αυτό τον εκλογικό αγώνα ήταν οι άξιες που κληρονόμισα από την οικογένειά μου, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο Βασίλης Γιαννάκης ,το σύνολο των ανθρώπων και συνυποψήφιων μου, οι οποίοι έχουν ανεξάρτητα και διαφορετικά πολιτικά γνωρίσματα και υψηλή επάρκεια για την εκτέλεση των δημοτικών καθηκόντων τους. Κυρίως όμως το πλήρες και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα που σχεδιάσαμε για το Δήμο Φλώρινας με έκανε να ελπίζω πως η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Γνωρίζοντας λοιπόν το μέγεθος της ευθύνης να ζητάς να σε εμπιστευτούν οι συμπολίτες με την ψήφο τους, απευθύνομαι σε εσάς και σας γνωρίζω ότι θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας ένα καλύτερο αύριο.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να πολεμήσουμε γι’ αυτό.

Με την πίστη πως με σκληρή δουλειά, δίπλα στους πολίτες, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, σε κάθε χωριό, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Γιατί εκείνα που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν!

Τοπάλτσης Μιχάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φλώρινα Τόπος Ζωής μας
Με τον Βασίλη Γιαννάκη

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:25 am


Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας «Οι Μικροί ….ΜΕΓΑΛΟΙ!»


Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας με την, πολλαπλά, επιτυχημένη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Στο ατομικό η Φωτεινή Μπίνα κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο ενώ 3 ακόμα αθλήτριες μας μπήκαν στην 16άδα με τις Βασιλική Τράιτση στην 10η, την Ραφαέλα Ελευθεράκη στην 11η και την Αννέτα Σταμπουλίδου στην 15η (60 συμμετοχές). Στα αγόρια την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Τσώκας στην 6η θέση και ο Παντελής Ευθυμιάδης στην 10η (74 συμμετοχές).

Στα ομαδικά τα παιδιά μας πέτυχαν σχεδόν το τέλειο. Στα κορίτσια οι Μπίνα, Τράιτση, Ελευθεράκη και Σταμπουλίδου στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2019 (10 συμμετοχές) ενώ οι Τσώκας, Ευθυμιάδης, Κίμες, Κιάνας ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και έφθασαν στον Τελικό κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο (15 ομάδες).

Με την εμφάνιση τους αυτή οι Ξιφομάχοι μας «σφράγισαν» την Κατάκτηση της 1ης Θέσης στη Γενική Κατάταξη των Σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για το 2019, για 4η συνεχή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης παρών στο διήμερο των Αγώνων δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη Θητεία μου ως Πρόεδρος του ΟΞΙΦ η κατάκτηση των πολύ σημαντικών πανελλήνιων διακρίσεων από όλους τους ξιφομάχους μας και η 4η συνεχής κατάκτηση της 1ης θέσης στην Γενική Βαθμολογία της ΕΟΞ. Επιτρέψτε μου να συγχαρώ έναν προς ένα και μία προς μια όλα τα παιδιά για τις Νίκες, το Ήθος και τη Λάμψη τους που τους κάνει να ξεχωρίζουν, Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στο Προπονητικό Team για την ποιότητα της δουλειάς του και τον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό τους ρόλο. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος!»
Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει τους Χορηγούς και Μεγάλους Υποστηρικτές της Μεγάλης Πορείας ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, BROWN COFFEE, ΒΙΕΜΑΚ, ΔΕΘ – HELEXPO, SWORD HELLAS, ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ, FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Από το Δ.Σ.


Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:20 am


Επιτυχίες του Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kickboxing στα Διαβατά Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή19/5/2019 στα Διαβατά Θες/νίκης έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Kickboxing, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ΟμοσπονδίαςKickboxing. 

Το παρών έδωσε και ο Σύλλογος “Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 6 αθλητές συνοδευόμενους από τον Coach του Συλλόγου Πασχαλίδη Ανδρέα. Η 6μελής αποστολή του συλλόγου κατάφερε μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις και σκληρούς αγώνες των αθλητών του να βάλει στην στην συλλογή του άλλα 5 μετάλλια 4 Χρυσά και ένα Ασημένιο συγκεκριμένα:

1. Ιωαννίδης Ιωάννης: 1η θέση χρυσό μετάλλιο στο kicklight
2. Βέλλιος Άγγελος: 1η θέση χυσό μετάλλιο στοLowkick
3. Κίσκας Σπυρίδων: 2η θέση αργυρό μετάλλιο στο lowkick
4. Σαρρής Θωμάς: 1η θέση χρυσό μετάλλιο στο Lowkick
5. ΚηπουρόπουλοςΝέστορας: 1η θέση χρυσό μετάλλιο στο Lowkick
6. Ευσταθίου Ανδρέας: με πολύ καλή εμφάνιση άγγιξε το μετάλλιο

το Σάββατο 18-19/5/2019 στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Α. Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε παίδων κορασίδων. Ο Σύλλογος συμμετείχε με την αθλήτριά του Τσαρτσιταλίδου Αγάπη η οποία κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία kumite +40kgr.

Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και τις επιδόσεις τους.

για το Δ.Σ ο πρόεδρος
Τσαρτσιταλίδης Κίμων

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:59 am


Απάντηση σε ραδιοφωνική συνέντευξη κομματικού εκπρόσώπου του ΣΥΡΙΖΑ


Είναι γνωστή η τακτική των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ: με πρώτο διδάξαντα τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργοί και στελέχη του Σύριζα, επιδίδονται καθημερινά σε ασύστολα ψεύδη και φαντασιακή παροχολογία, με χρήματα που δεν υπάρχουν.

Σήμερα ο κομματικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να αλλάξει την αρνητική για τον Σύριζα θεματολογία του πολιτικού διαλόγου και κατασκεύασε, προκειμένου να ερμηνεύσει την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στους Αναργύρους, μια άνευ προηγουμένου θεωρία συνωμοσίας, η οποία ερμηνεύεται μόνο με γνώμονα την παραζάλη της επερχόμενης ήττας.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή ήταν το προχθεσινό δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Φλώρινας. Τα κύρια σημεία του δελτίου τύπου ήταν τα εξής: Ο κύριος Αραχωβίτης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δήλωσε πως η επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο των αγροτών δεν ανταποκρίνεται στα υφιστάμενα δημοσιονομικά περιθώρια, την στιγμή που ο Σύριζα, τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για τα προβλήματα του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα, δηλαδή για την μείωση της τιμής του πετρελαίου και των αγροτικών εφοδίων, για την αύξηση της συμμετοχής των γεωργο-κτηνοτρόφων στην διαμόρφωση της τιμής των τελικών προϊόντων, για την άρση της συρρίκνωσης του κλάδου. Ο ίδιος όμως, παρά ταύτα, ήρθε στη Φλώρινα, μοιράζοντας αφειδώς προεκλογικές υποσχέσεις: εξήγγειλε τρία αρδευτικά έργα στο Νομό της Φλώρινας, για τα οποία δεν είχε εξασφαλίσει ούτε τη μισή χρηματοδότηση. Επρόκειτο για μια υποσχετική, η οποία, κατά την προσφιλή τακτική του Σύριζα, ρίχνει το μπαλάκι στις επόμενες κυβερνήσεις. Και συνεχίζοντας την πάγια τακτική του, απέφυγε να συναντηθεί δια ζώσης με αυτούς τους οποίους κορόιδευε. Μας πέρασε για ιθαγενείς στους οποίους προσπάθησε 10 μέρες πριν τις εκλογές, να μοιράσει καθρεφτάκια. Ο πολύπαθος όμως λαός της Φλώρινας γνωρίζει .

Με αφορμή τις συγκεκριμένες καταγγελίες της ΝΟΔΕ ο εκπρόσωπος του Σύριζα, σε ραδιοφωνική εκπομπή της «αγαπημένης» του Σύριζα ΕΡΤ, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα καταγγελλόμενα από εμάς, προτίμησε το «conspiracy theory», την συνωμοσιολογία δηλαδή. Και συγκεκριμένα διατύπωσε την εικασία πως ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ήρθε στους Ανάργυρους, εκκινώντας την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, αφού η διαφαινόμενη, κατά την εκτίμησή του ήττα στις εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δρομολογήσει εξελίξεις διαδοχής.

Απαντώντας λοιπόν σε όσα κατασκεύασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΟΔΕ διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη ερμηνεία μόνο ως «πολιτική αλητεία» θα μπορούσε να ερμηνευτεί. Διαφωτίζει μάλιστα πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην προχθεσινή του επίσκεψη στους Αγίους Αναργύρους, ούτε «χρίσματα» έδωσε, ούτε την «πίττα μοίρασε» , απλά δήλωσε ότι η νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις εκλογές της 26-05-2019 θα είναι συντριπτική. Δήλωσε επίσης ότι είναι πολιτικά ανήθικο, να παρουσιάζεται η δημοσίευση ενός Νόμου στο ΦΕΚ, ως εντολή πληρωμής των αποζημιώσεων για τους πολύπαθους κατοίκους του υπό μετεγκατάσταση οικισμού, με σκοπό την απομύζηση των πολιτικών ωφελημάτων, όπερ και ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

Εκείνο όμως που ξεπέρασε τη νοημοσύνη μας είναι η θεωρία του ίδιου εκπροσώπου πως η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα την Πέμπτη «έρχεται να συμμαζέψει τη ζημία που θα προκύψει την επομένη της εκλογικής ήττας του Κασαπίδη στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Τέλειο το μύθευμα, συγχαρητήρια στον μυθοπλάστη που αγνοεί ότι ο Τσίπρας σε 23 μέρες όργωσε την Ελλάδα και ήρθε δυο φορές αυτό το διάστημα στην Κοζάνη, ακριβώς για να στηρίξει τον εκλεκτό του Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος θα χάσει παταγωδώς την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας . Ειδικότερα, ο Τσίπρας την Κυριακή ήρθε και μίλησε στην πλατεία της Κοζάνης, φρουρούμενος από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν από όλη την Δυτική Μακεδονία. Αν η νίκη Καρυπίδη σε επίπεδο περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν προδιαγεγραμμένη, τότε γιατί ο Πρωθυπουργός φοβήθηκε να έρθει στη Φλώρινα; Μήπως γιατί θα χάσει παταγωδώς εδώ, όπου το ξεπούλημα της γλώσσας και της ταυτότητάς μας είναι ζωντανό;

Το συμπέρασμα λοιπόν προκύπτει αβίαστα: ο Σύριζα θα χάσει την περιφέρεια στην Δυτική Μακεδονία, αφού μας πρόδωσε δις, με το ξεπούλημα της ΔΕΗ αλλά κυρίως με την συμφωνία των Πρεσπών, στο πλαίσιο της οποίας έπνιξε την εθνική μας αξιοπρέπεια στα νερά της λίμνης των Πρεσπών..

Κύριοι του Συριζα, την Κυριακή της 26ης Μαΐου ο λαός της Φλώρινας και όχι μόνο αυτός, θα σας τιμωρήσει. Θα μαυρίσει τις παλαιοκομματικές τακτικές σας, θα σας επιστρέψει την κοροϊδία, το εθνικό μας ξεπούλημα, την ακατανόμαστη συμφωνία των Πρεσπών που υπογράψατε. Τα προεκλογικά τερτίπια άλλων εποχών θα φύγουν μια και καλή, μαζί με την πρώτη φορά αριστερά, την χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

Οι απαντήσεις που θα λάβετε στις κάλπες θα είναι εκκωφαντικά τραγικές για την παράταξή σας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:09 pm


Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει .....


Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης επιχορηγεί την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Θα διαθέσει 176.400 ευρώ σε ομάδες παραγωγών και αγροτικούς συνεταιρισμούς σε Μακεδονία και Θράκη. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ξεκινά στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουνίου 2019. Το νέο πρόγραμμα του ΥΜΑΘ με κύριο άξονα την προάσπιση των τοπικών κοινωνιών και των παραδοσιακών προϊόντων που παράγουν, παρουσίασε η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε σχετική ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του Υπουργείου. Το πρόγραμμα με τίτλο "Παράγω" επιχορηγεί δράσεις προώθησης στοιχείων πολιτιστικής κληρονομιάς – παραδοσιακών τοπικών προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη και στόχο έχει την ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων του κάθε τόπου, την σύνδεση των προϊόντων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους με τη βιοποικιλότητα, τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και μεταποίησης, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της παραγωγής των τοπικών κοινωνιών.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού, 176.400€ και διακρίνεται σε δύο υποέργα:

Υποέργο 1, προϋπολογισμού 110.400€

-Ενίσχυση της διαδικασίας σύνταξης, υποβολής και τεκμηρίωσης τεχνικών φακέλων από διεπιστημονική ομάδα των δικαιούχων φορέων, για πιστοποίηση νέων παραδοσιακών προϊόντων με κατοχύρωση σημάνσεων ποιότητας προϊόν ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ.

Υποέργο 2, προϋπολογισμού 66.000€

- Δράσεις που σχετίζονται με τα 58 κατοχυρωμένα προϊόντα ΠΟΠ/ΠΓΕ της Μακεδονίας και της Θράκης. Επιχορηγείται η παραγωγή έντυπου ενημερωτικού υλικού, η δημιουργία ιστοσελίδας, η συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού ή εξωτερικού, η διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και ενημερωτικών ημερίδων.

Τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο πρόγραμμα έχουν ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας, ομάδες παραγωγών, αγροτικοί συνεταιρισμοί, αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί γυναικών και συνεργατικά σχήματα καθώς και δίκτυα-ΑΜΚΕ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, παραγωγής και Προώθησης ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ προϊόντων.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ξεκινά από 20 Μαΐου 2019 και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουνίου 2019, στις 12.00.

Το έργο θα ξεκινήσει να υλοποιείται από τις 5 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 με ενδεχόμενο παράτασης.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι οφείλουν να έχουν την έδρα τους σε μια από τις περιφερειακές ενότητες της Μακεδονίας και Θράκης, ή να αποδείξουν ότι λειτουργούν νόμιμα παραρτήματά τους σε αυτές τα τελευταία δύο χρόνια ανεξαρτήτως κύριας έδρας.

Για την καταβολή της επιχορήγησης οι τελικοί δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο τμήμα περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική δ/νση: https://www.makthes.gr/to-ymath-epichorigei-tin-proothisi-ton-topikon-proionton-217574

Φλώρινα, 21/05/2019

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:04 pm


Πρόσκληση στην ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στην Φλώρινα


Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ώρα 18:00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης θα αναπτύξει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»,σε κεντρική πολιτική ομιλία που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στο νέο πάρκο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:49 pm


Επισκέψεις και ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη σε Αρμενοχώρι και Αμμοχώρί


Η Δημοτική Παράταξη ¨Ενότητα- Συνεργασία ¨ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 21,00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη στο Αρμενοχώρι στο καφενείο του Παπαϊωάννου Αθανασίου.
 
Επίσης την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 21,30 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία από τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ¨Ενότητα - Συνεργασία¨ στην πλατεία Αμμοχωρίου.

Από το Γραφείο Τύπου


Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:42 pm


Ομιλία του υπ. Δήμαρχου Στέφανου Μπίρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» στην Μελίτη.


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου στην κεντρική πλατεία της Μελίτης την Κυριακή 19-05-2019. Ο κ. Μπίρος παρουσίασε το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φλώρινας, αλλά και πιο συγκεκριμένα για την Δημοτική Ενότητα Μελίτης. Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, ο κ. Μπίρος, έθιξε θέματα σχετικά με την ενέργεια, την υδροδότηση, το περιβάλλον και την ανεργία.

Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που υλοποίησε ως Αντιπεριφερειάρχης, όπως την ολοκλήρωση του αναδασμού και τα παράλληλα έργα αναδασμού ύψους 1,240,000 €, την κατασκευή γέφυρας στον Γεροπόταμο ύψους 220,000 €, την ασφαλτόστρωση στην είσοδο της τοπικής κοινότητας Μελίτης ύψους 80,000€, την κατασκευή τάπητα γηπέδου μπάσκετ στο γυμνάσιο Μελίτης, τον καθαρισμό του καναλιού της περιοχής μήκους 300μ. και του ποταμού Γεροπόταμου, καθώς και πολλές μικρές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο, την Βιβλιοθήκη και τον Αθλητικό Σύλλογο Μελίτης.

Είχαν προηγηθεί σύντομες τοποθετήσεις από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Μελίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία της κεντρικής ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου κ. Στέφανου Μπίρου στην Φλώρινα θα γίνει την Παρασκευή 24-05-2019 και ώρα 20:30 στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στα κανόνια..


Τρίτη 21/05
· Σ.Σ. Ιωαννίδη 20:00
· Άλωνα 20:30
· Σκοπιά 21:00

Τετάρτη 22/05
· Mεσονήσι 20:00
· Αρμενοχώρι 20:30

Παρασκευή 23/05
· Φλώρινα 20:30

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού
«Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:36 pm


Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας


Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τα βιογραφικά των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας 

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:38 pm


Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου


Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή και στην πόλη της Φλώρινας.


Ομιλία για την γενοκτονία από τον οικονομολόγο και μέλος του ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας Βασίλη Παντελίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:26 am


Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας το Σχολ. Έτος 2019 -2020 και ενημέρωση για τις θέσεις μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ


Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας το Σχολ. Έτος 2019 -2020 και ενημέρωση για τις θέσεις μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ.

Σας ενημερώνουμε ότι στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας το Σχολ. Έτος 2019 -2020 θα λειτουργήσουν οι εξής Τομείς και Ειδικότητες:

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος
• Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
• Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
Τομέας Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού
• Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
• Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Τομέας Μηχανολογίας
• Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
• Τεχνικός Οχημάτων

Τομέας Πληροφορικής
• Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας
• Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
• Βοηθός Νοσηλευτή

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι για την νέα περίοδο 2019-2020 εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Εργασίας, και το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η με αριθ.53781/Υ1/05-4-2019 «Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ…..»

Σύμφωνα με αυτή θα εφαρμοσθεί για τους απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ.) το Πρόγραμμα Μεταλυκειακού έτους – τάξη μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) που έχει διάρκεια 9 περίπου μηνών (156 ημερών στο χώρο εργασίας συμπεριλαμβανόμενης 12 ημερών κανονικής άδειας). Περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα ειδικότητας διάρκειας 7 ωρών τη εβδομάδα, που πραγματοποιούνται στο σχολείο και παράλληλα «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας – μαθητεία σε εργασιακό χώρο» διάρκειας 28 ωρών την εβδομάδα, επιμερισμένες σε τέσσερις ημέρες, στον εργοδότη.

Η θετική απήχηση του προγράμματος όπως προκύπτει από την αύξηση ενδιαφέροντος για συμμετοχή των υποψηφίων σε αυτό οδηγεί στη διεύρυνση του θεσμού της μαθητείας με αντίστοιχη ανάγκη την εξεύρεση θέσεων εργασίας για τους υποψήφιους μαθητές.

Για την καλύτερη εφαρμογή του θεσμού της μαθητείας και παρά την κινητοποίηση του σχολείου, των φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στο παραπάνω πρόγραμμα, καλούμε και εσάς ως γονείς, κηδεμόνες αλλά και μαθητές να επικοινωνήσετε με το σχολείο μας έτσι ώστε να βρεθούν,όπου αυτό είναι εφικτό, δεσμευμένες θέσεις στον Ιδιωτικό τομέα με τις οποίες ο μαθητευόμενος εξασφαλίζει μία θέση στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου μας 2385046137

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας 
Μακατσώρη Αγγελική

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:15 am


1η Ανάβαση Φλώρινας: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής με λήξη την 31η Μαίου


4200 μέτρα, 16 Κ και 200 μέτρα υψομετρική διαφορά χωρίζουν το σημείο εκκίνησης (~1040 μ.) με αυτό του τερματισμού (~1260 μ.) της 1ης Ανάβασης Φλώρινας.

Η διαδρομή είναι γνωστή στους φίλους των χειμερινών σπορ καθώς οδηγεί στις πίστες του χιονοδρομικού Βίγλας Πισοδερίου. Όμως το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 9.30 π.μ. και μετά η διαδρομή θα κλείσει για την κυκλοφορία, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στην ανάβαση αθλητές να δώσουν την μάχη με τον χρόνο.

Αυτήν την μάχη θα δώσουν φυσικά όσοι αθλητές δηλώσουν συμμετοχή το διάστημα από την Δευτέρα 20 Μαΐου, ημερομηνία έναρξης των εγγραφών έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ημερομηνία λήξης αυτών.

Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 150€ για όλους τους αγωνιζόμενους εκ των οποίων τα 80€ πληρώνονται μέσω του συστήματος ΣΣΔΑ στην ΟΜΑΕ και τα 70€ πληρώνονται με κατάθεση στον λογαριασμό του Ο.Φ.Α.Δ. στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού 5235 – 052735 – 489 ή στο ΙΒΑΝ GR07 0172 2350 0052 3505 2735 489 στο όνομα Ταμπακόπουλος Γιάννης.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες δύο διανυκτερεύσεις και δύο γεύματα, Παρασκευή 07 και Σάββατο 08 Ιουνίου,  καθώς και δωρεάν μεταφορικά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Η φιλόξενη Φλώρινα αλλά και οι όμοροι νομοί  σας περιμένουν για ένα υπέροχο, ανέμελο αλλά γεμάτο δράση σαββατοκύριακο. Από την άλλη η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

Γραφείο Τύπου
1η Ανάβαση Φλώρινας

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:26 pm


Νομός Φλώρινας - Ειδήσεις και Νέα

Αρκετές συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία για διάφορα αδικήματα – Δείτε αναλυτικά - kozanilife.gr

Αρκετές συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία για διάφορα αδικήματα – Δείτε αναλυτικά  kozanilife.gr

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:35 pm


Ανοικτά για τις εκλογές τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Ανοικτά για τις εκλογές τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Στο πλαίσιο των εκλογών (Ευρωεκλογές- Περιφερειακές – Δημοτικές και Τοπικές Εκλογές) της 26ης Μαΐου 2019 και της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών στην.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:31 pm


Φλώρινα: Χειροπέδες σε 48χρονο που διακινούσε παράνομα μετανάστες με TAXI (ΦΩΤΟ) - Thestival

Φλώρινα: Χειροπέδες σε 48χρονο που διακινούσε παράνομα μετανάστες με TAXI (ΦΩΤΟ)  Thestival

Στη σύλληψη ενός 48χρονου, το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή της Φλώρινας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 2:45 pm


Ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει για τις ρυθμίσεις οφειλών - e-ptolemeos.gr

Ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει για τις ρυθμίσεις οφειλών  e-ptolemeos.gr

Ο Δήμος Φλώρινας στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α') «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:20 pm


Φλώρινα: Έτσι θησαυρίζουν οι διακινητές μεταναστών - Νέες... - Newsit

Φλώρινα: Έτσι θησαυρίζουν οι διακινητές μεταναστών - Νέες...  Newsit

Οι δράστες μεταφέρουν μετανάστες αφού πρώτα έχουν πάρει τα χρήματα που έχουν ζητήσει. Δεν σταματούν οι συλλήψεις των διακινητών...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:40 am


Φλώρινα: Έξαρση εισροής λαθρομεταναστών - ΕΡΤ

Φλώρινα: Έξαρση εισροής λαθρομεταναστών  ΕΡΤ

Μεγάλη έξαρση εισροής λαθρομεταναστών και συλλήψεων λαθροδιακινητών έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στα σύνορα μας από τον Έβρο μέχρι και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:33 am


Διαγωνισμός ψαρέματος στο φράγμα Κολχικής στη Φλώρινα | 22/05/2019 | ΕΡΤ - eklogika

Διαγωνισμός ψαρέματος στο φράγμα Κολχικής στη Φλώρινα | 22/05/2019 | ΕΡΤ  eklogika

Subscribe στην ΕΡΤ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 11ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας ,που διοργάνωσε ο σύλλογος Αλιέων Φλώρινας, στο φράγμα Κολχικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:36 am


Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Φλώρινα - Η Αυγή

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Φλώρινα  Η Αυγή

Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Βλάσης Τσιόγκας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Στέργιος Καλπάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:27 am


Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Δ. Μακεδονίας στην ΕΡΤ Κοζάνης και ΕΡΤ Φλώρινας - Φωνή της Καστοριάς

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Δ. Μακεδονίας στην ΕΡΤ Κοζάνης και ΕΡΤ Φλώρινας  Φωνή της Καστοριάς

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 από τις 10:05 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Δυτικής Μακεδονίας καταθέτουν τις απόψεις, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:43 am


Με μετάλλια γύρισαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα μέλη της Αθλητικής Λέσχης Χανίων - Flashnews.gr

Με μετάλλια γύρισαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα μέλη της Αθλητικής Λέσχης Χανίων  Flashnews.gr

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κασιμάτη, Χάλκινοι οι Παπαγιάννης και Μάινγκοτ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων 2019 στο Ξίφος ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 9:20 am


Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε |||Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε τοπ θέσεις νέων και παμπ - Sporfm 87,6

Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε |||Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε τοπ θέσεις νέων και παμπ  Sporfm 87,6

SPORT-FM.GR 23/05/2019. image. Στους νέους και τους παμπαίδες επιφύλαξαν τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις σε τοπ θέσεις οι ελληνικοί πίνακες ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:24 am


Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε τοπ θέσεις νέων και παμπαίδων - novasports.gr

Πολλές μεταβολές στους πίνακες αξιολόγησης σε τοπ θέσεις νέων και παμπαίδων  novasports.gr

Στους νέους και τους παμπαίδες επιφύλαξαν τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις σε τοπ θέσεις οι ελληνικοί πίνακες αξιολόγησης του Μαΐου....

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 4:09 pm


Προεκλογικό φάουλ του Άδωνι Γεωργιάδη κατά ξεσπιτωµένων κατοίκων - Ethnos

Προεκλογικό φάουλ του Άδωνι Γεωργιάδη κατά ξεσπιτωµένων κατοίκων  Ethnos

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η οµιλία του Αδωνη Γεωργιάδη στο χωριό που «µετακοµίζει» στην Κοζάνη λόγω κατολισθήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:46 am


Συνελήφθησαν τρεις διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για μεταφορά παράτυπου μετανάστη – Είχαν πλαστές ταυτότητες - e-ptolemeos.gr

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για μεταφορά παράτυπου μετανάστη – Είχαν πλαστές ταυτότητες  e-ptolemeos.gr

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (20-05-2019) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, τρεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:30 pm


Σάρισες Φλώρινας: Χάλκινο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Σκλια στο ατομικό των Βετεράνων - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Σάρισες Φλώρινας: Χάλκινο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Σκλια στο ατομικό των Βετεράνων  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Στην Μεταμόρφωση Ιωαννίνων φιλοξενήθηκε το 4ο Τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος. βετεράνων - ανεξαρτήτων. Από την Φλώρινα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:04 pm


Προσλήψεις 448 ατόμων στον ΕΦΚΑ ( θέσεις σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά) - EordaiaLive

Προσλήψεις 448 ατόμων στον ΕΦΚΑ ( θέσεις σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά)  EordaiaLive

Ο ΕΦΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων σαράντα οκτώ (448) ατόμων για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:00 pm


1η Ανάβαση Φλώρινας - Οι 50 αποχρώσεις του πράσινου (video) - Kozani.tv το κλικ της ενημέρωσης

1η Ανάβαση Φλώρινας - Οι 50 αποχρώσεις του πράσινου (video)  Kozani.tv το κλικ της ενημέρωσης

Κόβει την ανάσα η βουτηγμένη σε μια πράσινη θάλασσα διαδρομή την οποία καλούνται να κατακτήσουν οι συμμετέχοντες αθλητές στην 1η Ανάβαση Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:54 am


Τρία μετάλλια για τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας στους τελικούς των Αναπτυξιακών - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Τρία μετάλλια για τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας στους τελικούς των Αναπτυξιακών  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Μεγάλες επιτυχίες ξανά για τις ΣΑΡΙΣΕΣ!!! Στους τελικούς των Αναπτυξιακών η Χρυσή Φωτιάδουκατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. , η Δανιέλα Γραμματοπούλου το ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 3:12 pm


Φλώρινα: Επίθεση στη ζωή..τέρμα στην εξάρτηση - ΕΡΤ

Φλώρινα: Επίθεση στη ζωή..τέρμα στην εξάρτηση  ΕΡΤ

Με το σύνθημα «Επίθεση στη ζωή…τέρμα στην εξάρτηση» πραγματοποιήθηκε χθες ο φιλικός αγώνα μεταξύ της ομάδας του ΚΕΘΕΑ και του ΠΑΣ Φλώρινας στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:13 am


Φλώρινα: Ικανοποίηση για το τμήμα κινηματογράφου - ΕΡΤ

Φλώρινα: Ικανοποίηση για το τμήμα κινηματογράφου  ΕΡΤ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ίδρυση του τμήματος Κινηματογράφου στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας δήλωσε ο Κοσμήτορας του τμήματος Εικαστικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:05 am


Λειτουργία Σχολής Προπονητών UEFA D στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Λειτουργία Σχολής Προπονητών UEFA D στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Η ΕΠΣ Φλώρινας σας ενημερώνει ότι παράλληλα με τη σχολή προπονητών UEFA C θα λειτουργήσει και σχολή προπονητών UEFA D. Για περισσότερες ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:10 pm


Μήνυμα κατά των ναρκωτικών από τον Π.Α.Σ Φλώρινα (video) - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Μήνυμα κατά των ναρκωτικών από τον Π.Α.Σ Φλώρινα (video)  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Με αφορμή την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ - Π.Α.Σ Φλώρινα την Κυριακή 19-5. και ώρα 12.00 στο ΔΑΚ Φλώρινας γεννήθηκε η ιδέα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:00 pm


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Φλώρινα την Πέμπτη 23 Μαΐου - e-ptolemeos.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Φλώρινα την Πέμπτη 23 Μαΐου  e-ptolemeos.gr

Την Πέμπτη 23.5.2019, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Φλώρινα, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:22 pm


Ύποπτος φάκελος προκάλεσε αναστάτωση στη Φλώρινα – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - kozanilife.gr

Ύποπτος φάκελος προκάλεσε αναστάτωση στη Φλώρινα – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες  kozanilife.gr

Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας, θεωρήθηκε ύποπτος και προκάλεσε αναστάτωση και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:49 pm


Στ. Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε να φέρουμε αλλαγή στη Φλώρινα - politik.gr

Στ. Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε να φέρουμε αλλαγή στη Φλώρινα  politik.gr

"Θέλουμε να φέρουμε αλλαγή στη Φλώρινα" δηλώνει στην Politik και τον Flash 99,4 ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Κωνσταντινίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:06 am


Nέα αρδευτικά έργα ανακοίνωσε ο Αραχωβίτης για τη Φλώρινα - AgroNews

Nέα αρδευτικά έργα ανακοίνωσε ο Αραχωβίτης για τη Φλώρινα  AgroNews

Την ένταξη τριών μεγάλων αρδευτικών έργων, ύψους 69,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, κατά την επίσκεψή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 9:23 am


Φλώρινα: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό το Σωματείο Καθαριστριών Φλώρινας - ΕΡΤ

Φλώρινα: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό το Σωματείο Καθαριστριών Φλώρινας  ΕΡΤ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχουν σήμερα οι καθαρίστριες με τη συμμετοχή και του Σωματείου καθαριστριών καθαριστών Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 8:41 am


Φλώρινα: Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού -διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα - ΕΡΤ

Φλώρινα: Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού -διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα  ΕΡΤ

40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης συνελήφθη στην Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 8:38 am


Ύποπτος φάκελος προκάλεσε αναστάτωση στη Φλώρινα (video, pics) - e-ptolemeos.gr

Ύποπτος φάκελος προκάλεσε αναστάτωση στη Φλώρινα (video, pics)  e-ptolemeos.gr

Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας, θεωρήθηκε ύποπτος και προκάλεσε αναστάτωση και ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 11:53 pm


Φλώρινα: Αραχωβίτης: Δρομολογούνται αρδευτικά δίκτυα και στάγδην άρδευση - ΕΡΤ

Φλώρινα: Αραχωβίτης: Δρομολογούνται αρδευτικά δίκτυα και στάγδην άρδευση  ΕΡΤ

Τρία μεγάλα έργα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στην Π.Ε. Φλώρινας, ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του την περιοχή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:12 pm


Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη σε Ημαθία, Πέλλα, Φλώρινα και Πιερία - AgroNews

Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη σε Ημαθία, Πέλλα, Φλώρινα και Πιερία  AgroNews

Διήμερη επίσκεψη στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας και Πιερίας θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:00 am


ΕΛΜΕ Φλώρινας: Αποτελέσματα εκλογών για το 19ο συνέδριο ΟΛΜΕ - AlfaVita

ΕΛΜΕ Φλώρινας: Αποτελέσματα εκλογών για το 19ο συνέδριο ΟΛΜΕ  AlfaVita

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 15/5/2019. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ. ΨΗΦΙΣΑΝ : 301. ΑΚΥΡΑ: 1. ΛΕΥΚΑ: 15.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 8:19 am


Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ομάδα ξίφους μονομαχίας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ομάδα ξίφους μονομαχίας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Για 2η συνεχή χρονιά η ομάδα ξίφους μονομαχίας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019. ανάμεσα σε 19 ομάδες!

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 3:22 pm


Δήμος Φλώρινας: «Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων από ιδιώτες για την πρόληψη των πυρκαγιών» - e-ptolemeos.gr

Δήμος Φλώρινας: «Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων από ιδιώτες για την πρόληψη των πυρκαγιών»  e-ptolemeos.gr

Ανακοινώνεται από το Δήμο Φλώρινας ότι, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010 και την υπ. αριθ. 4/2012 (ΦΕΚ 1346/25-4-2012 Τ.Β΄) Πυροσβεστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 1:47 pm


ΦΛΩΡΙΝΑ: Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές - e-ptolemeos.gr

ΦΛΩΡΙΝΑ: Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές  e-ptolemeos.gr

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων συνελήφθη χθες (13-05-2019) το βράδυ στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


1η Ανάβαση Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

1η Ανάβαση Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Ανάβαση (ανάβασις) ανάβασης & αναβάσεως, αναβάσεις (ανέβασμα, L άνοδος, (ανέβασμα, ανύψωση, εξύψωση, πρόοδος): ~ του ανθρώπου στην πνευματική ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΜ : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, 0-3 - Ημερήσια - Βέροια

Τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΜ : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, 0-3  Ημερήσια - Βέροια

Άλλη μια νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας. Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους νίκησαν με 0-3 σετ την αξιόμαχη ομάδα του Αριστοτέλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 9:38 am


Φλώρινα: Στο 60% επιδότηση από το LEADER - ΕΡΤ

Φλώρινα: Στο 60% επιδότηση από το LEADER  ΕΡΤ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα 1η Προκήρυξη ιδιωτικών έργων τοπικού προγράμματος LEADER διοργάνωσε χθες η Αναπτυξιακή Φλώρινας και η ΕΔΠ LEADER ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 8:38 am


Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Με 3 τέρματα που σημείωσε ο Γιώργος Συμεωνίδης, 2 τέρματα ο Κώστας Ποντίκης και ένα ο Ανδρέας Μπαμπάρης ο ΠΑΣ Φλώρινας κέρδισε με 6-0 το Αμμοχώρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:48 am


Εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στους παιδικούς σταθμούς του του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


O Θόδωρος Καρυπίδης στη Λαϊκή Συνέλευση Αναργύρων Φλώρινας για ενημέρωση των Δικαιούχων στις διαδικασίες μετεγκατάστασης - kozanilife.gr

O Θόδωρος Καρυπίδης στη Λαϊκή Συνέλευση Αναργύρων Φλώρινας για ενημέρωση των Δικαιούχων στις διαδικασίες μετεγκατάστασης  kozanilife.gr

Σήμερα 12 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης , παρευρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της τοπικής κοινότητος των Αναργύρων ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 3:37 am


Επίσκεψη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Μελίτη Φλώρινας - kozanilife.gr

Επίσκεψη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Μελίτη Φλώρινας  kozanilife.gr

Με επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Τοπικής κοινότητας Μελίτη και ομιλία στο κοινοτικό κατάστημα συνεχίστηκε η περιοδεία του Θόδωρου Καρυπίδη στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 12:59 pm


Φλώρινα: Ενημερωτική εκδήλωση για το LEADER - ΕΡΤ

Φλώρινα: Ενημερωτική εκδήλωση για το LEADER  ΕΡΤ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :1 η Προκήρυξη ιδιωτικών έργων τοπικού προγράμματος LEADER διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Μαίου η Αναπτυξιακή Φλώρινας ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας: Ο Στέργιος κατέκτησε το Ξυλόκαστρο - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας: Ο Στέργιος κατέκτησε το Ξυλόκαστρο  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Το Βαρύτιμο Έπαθλο του 2ου Διεθνούς Κυπέλλου «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΥΡΓΟΣ» στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας κατέκτησε ο Στέργιος Τσώκας. Στον Τελικό ο Στέργιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 12:30 pm


Φλώρινα: Επίσκεψη υποψηφίου Ευρωβουλευτή Μ. Σπουρδαλάκη - ΕΡΤ

Φλώρινα: Επίσκεψη υποψηφίου Ευρωβουλευτή Μ. Σπουρδαλάκη  ΕΡΤ

Στην Φλώρινα θα βρεθεί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Σπουρδαλάκης Μιχαήλ ο οποιος θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Φλώρινας τo Σάββατο 11 Μαϊου 2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:32 am


Φλώρινα: Σύσκεψη στο Δήμο με τους υποψηφίους για τις εκλογές - ΕΡΤ

Φλώρινα: Σύσκεψη στο Δήμο με τους υποψηφίους για τις εκλογές  ΕΡΤ

Σύσκεψη με τους υποψηφίους Δημάρχους, περιφερειάρχες και εκπροσώπων των συνδυασμών τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 στον Δήμο Φλώρινας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο Α' Τοπικό - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο Α' Τοπικό  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Πρόγραμμα Αγώνων Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας 12/5/2019 (22η Αγωνιστική). Την Κυριακή 12/5/2019 θα διεξαχθούν οι αγώνες της 22ης και τελευταίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ - ΕΡΤ

Φλώρινα: Πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ  ΕΡΤ

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΤΗΡΙΖΩ διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαίου η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρουσίαση συνδυασμού «Δημιουργική πορεία- Κοινωνική συνεργασία - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρουσίαση συνδυασμού «Δημιουργική πορεία- Κοινωνική συνεργασία  ΕΡΤ

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση παρουσίασης των υποψ. δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρουσίαση συνδυασμού «Ελπίδα - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρουσίαση συνδυασμού «Ελπίδα  ΕΡΤ

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρουσίασε χθες η επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα» Γεωργία ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Περιοδεία σε Φλώρινα και Γρεβενά θα πραγματοποιήσει η Ελ. Χατζηγεωργίου - dailythess

Περιοδεία σε Φλώρινα και Γρεβενά θα πραγματοποιήσει η Ελ. Χατζηγεωργίου  dailythess

Στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών περιοδεύει αύριο Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, και την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 3:59 pm


Πτολεμαΐδα: Σύλληψη 25χρονου για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος -26χρονος στη Φλώρινα οδηγούσε μεθυσμένος - e-ptolemeos.gr

Πτολεμαΐδα: Σύλληψη 25χρονου για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος -26χρονος στη Φλώρινα οδηγούσε μεθυσμένος  e-ptolemeos.gr

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις οχτώ (8) ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 12:37 pm


Ημερίδα με θέμα: «Μετανάστευση – Κινητικότητα – Brain Drain» στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Ημερίδα με θέμα: «Μετανάστευση – Κινητικότητα – Brain Drain» στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει και υποστηρίζει την ημερίδα με θέμα "Μετανάστευση - Κινητικότητα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Μετά το Αφιέρωμα στον Γαλλικό Κινηματογράφο θα συνεχίσουμε τις προβολές μας με δύο ταινίες: "Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3" για τους μικρούς και.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΑΡ.ΣΥ. - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΑΡ.ΣΥ.  ΕΡΤ

Τους υποψήφιους σύμβουλους για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρουσίασε η ΑΡ.ΣΥ., αναλύοντας τις βασικές θέσεις για τις εκλογές, σημειώνοντας ότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Αφιέρωμα στον γαλλικό κινηματογράφο - ΕΡΤ

Φλώρινα: Αφιέρωμα στον γαλλικό κινηματογράφο  ΕΡΤ

Διήμερο αφιέρωμα στον Γαλλικό Κινηματογράφο σε συνεργασία της κινηματογραφικής λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας με το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Γιούχαραν παπά σε εγκαίνια υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ – Χαρακτήρισε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπ - sports.in.gr

Φλώρινα: Γιούχαραν παπά σε εγκαίνια υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ – Χαρακτήρισε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπ  sports.in.gr

Ένταση επικράτησε την Τρίτη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: "Νέοι δρόμοι στα τρίποντα" - Μπάσκετ 3x3 - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Φλώρινα: "Νέοι δρόμοι στα τρίποντα" - Μπάσκετ 3x3  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε το αθλητικό αγωνιστικό γεγονός «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ – Μπάσκετ 3Χ3». , το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου Στ. Μπίρου - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου Στ. Μπίρου  ΕΡΤ

Το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα του συνδυασμού Δημιουργική πορεία –κοινωνική συνεργασία θα παρουσιάσει επίσημα ο επικεφαλής του συνδυασμού και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Πυκνή χιονόπτωση τώρα στο Νυμφαίο Φλώρινας! (video) - e-ptolemeos.gr

Πυκνή χιονόπτωση τώρα στο Νυμφαίο Φλώρινας! (video)  e-ptolemeos.gr

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 7 Μαΐου αλλά ο καιρός βρίσκεται ακόμη στον...χειμώνα. Το video δείχνει χιονόπτπωση τώρα στο ορεινό και πανέμορφο Νυμφαίο!

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Ο καιρός τρελάθηκε: Πυκνή χιονόπτωση στη Φλώρινα - Ethnos

Ο καιρός τρελάθηκε: Πυκνή χιονόπτωση στη Φλώρινα  Ethnos

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή πυκνή χιονόπτωση στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Συνελήφθησαν δύο διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για μεταφορά τεσσάρων παράτυπων μεταναστών - e-ptolemeos.gr

Συνελήφθησαν δύο διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για μεταφορά τεσσάρων παράτυπων μεταναστών  e-ptolemeos.gr

Ο ένας από τους δυο διακινητές λειτουργούσε ως προπομπός στην μεταφορά οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενώ ο άλλος μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο τους.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Η Παναγία Σουμελά στη Λεβαία Φλώρινας - Pontos News

Η Παναγία Σουμελά στη Λεβαία Φλώρινας  Pontos News

Ο Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας θα υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στις 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Χιονίζει από το πρωί στο Νυμφαίο της Φλώρινας - Business News

Χιονίζει από το πρωί στο Νυμφαίο της Φλώρινας  Business News

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει ότι βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, όμως ο καιρός επιμένει χειμωνιάτικα. Από το πρωί πυκνή χιονόπτωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Θερμοκρασίες υπό το μηδέν στα ορεινά της χώρας - Χιόνια στο Νυμφαίο Φλώρινας (Βίντεο) - Η Καθημερινή

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν στα ορεινά της χώρας - Χιόνια στο Νυμφαίο Φλώρινας (Βίντεο)  Η Καθημερινή

Χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σήμερα το πρωί -εν μέσω άνοιξης- στα ορεινά της Ελλάδας. Στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Παρνασσού (1.950μ) ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Ευχαριστήριο δωρεάς προς τους μαθητές/τριες του 1ου και 2ου ΓΕΛ Φλώρινας - EordaiaLive

Ευχαριστήριο δωρεάς προς τους μαθητές/τριες του 1ου και 2ου ΓΕΛ Φλώρινας  EordaiaLive

Ευχαριστήριο Δωρέας προς τους μαθητές/τριες του 1ου και 2ου ΓΕΛ Φλώρινας Τα φιλοξενούμενα παιδιά, οι εργαζόμενοι/ες και το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου - ΕΡΤ

Φλώρινα: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  ΕΡΤ

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 7 Μαίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στις 3 μ.μ. στο Πέρασμα. Τα θέματα που θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Πρωταθλήτριες οι Σάρισες Φλώρινας και στις Κορασίδες (φωτογραφίες) - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Πρωταθλήτριες οι Σάρισες Φλώρινας και στις Κορασίδες (φωτογραφίες)  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Στην πόλη μας διεξήχθησαν το τριήμερο που μας πέρασε οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων –Κορασίδων 2019. Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και οι Σάρισες Φλώρινας τους πανελλήνιους τίτλους επιτραπέζιας αντισφαίρισης - novasports.gr

Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και οι Σάρισες Φλώρινας τους πανελλήνιους τίτλους επιτραπέζιας αντισφαίρισης  novasports.gr

Σε δύο σωματεία της Περιφέρειας πήγαν σήμερα το μεσημέρι οι τίτλοι στο ομαδικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων, που είναι σε εξέλιξη από ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Προορισμός της εβδομάδας: Άγιος Παντελεήμονας Φλώρινας- Το χωριό των τεσσάρων εποχών - Thestival

Προορισμός της εβδομάδας: Άγιος Παντελεήμονας Φλώρινας- Το χωριό των τεσσάρων εποχών  Thestival

Ο Γάλλος κριτικός και ιστορικός Ιππόλυτος Ταιν είπε κάποτε ότι «ταξιδεύει κανείς για να αλλάξει, όχι μέρος, αλλά ιδέες».

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Μια ανάσα από την άνοδο ο ΠΑΣ Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Μια ανάσα από την άνοδο ο ΠΑΣ Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

Ένα βήμα ή καλύτερα μια νίκη μακριά από την επιστροφή μετά από πολλά χρόνια στην Γ΄ Εθνική βρίσκεται ο ΠΑΣ Φλώρινας που πέρασε με 5αρα από το Φιλώτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Άνοιξε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας μετά το δυστύχημα - tech.in.gr

Άνοιξε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας μετά το δυστύχημα  tech.in.gr

Αποκαταστάθηκε στις έξι το απόγευμα η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Φλώρινας στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας, όπου το μεσημέρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Φλώρινας - Εφημερίδα Μακεδονία

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Φλώρινας  Εφημερίδα Μακεδονία

Αποκαταστάθηκε στις έξι το απόγευμα η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Φλώρινας στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας, όπου το μεσημέρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Ξεκίνησε στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (φωτογραφίες) - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Ξεκίνησε στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (φωτογραφίες)  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Ξεκίνησε χθες στη Φλώρινα η τελική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων στα ομαδικά. και τα ατομικά αγωνίσματα. Τους αγώνες φιλοξενεί το ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Τα παρχάρια αναβίωσε και φέτος η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας (βίντεο) - Pontos News

Τα παρχάρια αναβίωσε και φέτος η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας (βίντεο)  Pontos News

Την Πρωτομαγιά στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Α' Τοπικό - Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Α' Τοπικό  Top-sport.gr | Αθλητικές ειδήσεις για την Δυτική Μακεδονία

Πρόγραμμα Αγώνων Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας 4 & 5/5/2019 (21η Αγωνιστική). Το Σαββατοκύριακο 4 & 5/5/2019 θα διεξαχθούν αγώνες για την 21η ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Συνάντηση ΕΒΕ με υποψηφίους Δημάρχους - ΕΡΤ

Φλώρινα: Συνάντηση ΕΒΕ με υποψηφίους Δημάρχους  ΕΡΤ

Συνάντηση με τους υποψηφίους Δημάρχους Φλώρινας με θέμα «Αναπτυξιακή προοπτική, προτάσεις και ιδέες των υποψηφίων Δημάρχων Φλώρινας- τοποθέτηση ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού "Ενότητα - Συνεργασία" - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού "Ενότητα - Συνεργασία"  ΕΡΤ

Εκδήλωση παρουσίασης των τελευταίων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό Ενότητα Συνεργασία με επικεφαλής τον Στάθη Κωνσταντινίδη για το ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Ημερίδα για τη γυναίκα - ΕΡΤ

Φλώρινα: Ημερίδα για τη γυναίκα  ΕΡΤ

Ημερίδα Θέμα της: «Γυναίκα και γυναικολογία. Ψυχολογία και κύηση, λοχεία και εμμηνόπαυση» διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ατραπού «Το ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Στη Φλώρινα αναδεικνύονται οι πρωταθλητές Ελλάδας σε παίδες και κορασίδες - novasports.gr

Στη Φλώρινα αναδεικνύονται οι πρωταθλητές Ελλάδας σε παίδες και κορασίδες  novasports.gr

Μία όμορφη ακριτική πόλη, που παράλληλα μπορεί να υπερηφανεύεται και για την ανάπτυξή της στην επιτραπέζια αντισφαίριση, θ' αναδείξει το προσεχές ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επισκέπτεται αύριο Παρασκευή το Νομό Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επισκέπτεται αύριο Παρασκευή το Νομό Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Κ. ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2019 18.30: Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Συλλήψεις αλλοδαπών - ΕΡΤ

Φλώρινα: Συλλήψεις αλλοδαπών  ΕΡΤ

Πέντε άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις, παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και μέθη συνελήφθησαν σε περιοχές της Φλώρινας από αστυνομικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Επισκέψεις στις κοινότητες του Ν. Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης - e-ptolemeos.gr

Επισκέψεις στις κοινότητες του Ν. Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης  e-ptolemeos.gr

Ο Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες του νoμού κατά την πασχαλινή περίοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά - ΕΡΤ

Φλώρινα: Εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά  ΕΡΤ

Εκδηλώσεις τιμής για την εργατική πρωτομαγιά διοργανώνει αύριο το Πρωί το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10:00 το πρωί στο εργατικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κέλλης Φλώρινας - e-ptolemeos.gr

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κέλλης Φλώρινας  e-ptolemeos.gr

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΕΛΛΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΕΛΛΗΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Οι Ανάργυροι μετακομίζουν 30 χρόνια μετά τον εφιάλτη - Ethnos

Φλώρινα: Οι Ανάργυροι μετακομίζουν 30 χρόνια μετά τον εφιάλτη  Ethnos

Δικαιώθηκαν µετά από 30 χρόνια οι κάτοικοι των Αναργύρων Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


ΠΑΟΚ: Πάσχα στη Μελίτη Φλώρινας για τον Βαρέλα (pics) - Ethnos

ΠΑΟΚ: Πάσχα στη Μελίτη Φλώρινας για τον Βαρέλα (pics)  Ethnos

Στη Μελίτη Φλώρινας πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε όλα τα έθιμα. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Παρχάρια από την Εύξεινο Λέσχη - ΕΡΤ

Φλώρινα: Παρχάρια από την Εύξεινο Λέσχη  ΕΡΤ

Το έθιμο των Παρχαρίων θα αναβιώσει τη Τετάρτη 1η Μαίου η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της πρώτης Κλαδοράχης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης και ο Επιτάφιος στη Φλώρινα (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης και ο Επιτάφιος στη Φλώρινα (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και κλίμα απόλυτης ιεροπρέπειας, τελέστηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, 26 Απριλίου, η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Βουλευτής Ν.Δ.: "Μύθος η ίδρυση του τμήματος κινηματογράφου" - ΕΡΤ

Φλώρινα: Βουλευτής Ν.Δ.: "Μύθος η ίδρυση του τμήματος κινηματογράφου"  ΕΡΤ

Μύθο χαρακτήρισε τη δημιουργία του τμήματος Κινηματογράφου στη σχολή εικαστικών τεχνών Φλώρινας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2019 | 10:00 am


Γ. Αντωνιάδης: «Μύθος η δημιουργία του τμήματος κινηματογράφου στην Φλώρινα» - e-ptolemeos.gr

Γ. Αντωνιάδης: «Μύθος η δημιουργία του τμήματος κινηματογράφου στην Φλώρινα»  e-ptolemeos.gr

Καλό μεσημέρι. Ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα, ουσιαστικά είναι εορταστική η συνέντευξη αυτή. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους τους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Μεταφορά ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς στο Δήμο Φλώρινας λόγω Πρωτομαγιάς - e-ptolemeos.gr

Μεταφορά ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς στο Δήμο Φλώρινας λόγω Πρωτομαγιάς  e-ptolemeos.gr

Mεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Φλώρινας λόγω της επίσημης αργίας της Πρωτομαγιάς, από την ημέρα Τετάρτη στην προηγούμενη ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Ενίσχυση σε Δήμους για την πυροπροστασία - ΕΡΤ

Φλώρινα: Ενίσχυση σε Δήμους για την πυροπροστασία  ΕΡΤ

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 16.910.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Φλώρινα: Εξιχνίαση κλοπής και απάτης - ΕΡΤ

Φλώρινα: Εξιχνίαση κλοπής και απάτης  ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Φλώρινας και Κοζάνης, απάτη και κλοπή, που διαπράχθηκαν το Φεβρουάριο του 2019 στην Φλώρινα ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Νέο Πανεπιστήμιο:Τμήμα Κινηματογράφου ιδρύεται στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας - FLASH TV

Νέο Πανεπιστήμιο:Τμήμα Κινηματογράφου ιδρύεται στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας  FLASH TV

Νέο Πανεπιστήμιο:Τμήμα Κινηματογράφου ιδρύεται στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας | Τηλεοπτικός σταθμός Flash.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Φλώρινας

Φιλικοί ιστότοποι: