Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λευκάδας   >   Λευκάδα    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

kratsa


Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 6:04 pm


brabeseis
Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 3:56 pm


Φωτογραφία ημέρας απο τον Lefkas traill run στη Νικιάνα

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 12:04 pm


Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2018
Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 4:20 pm


Μία εντυπωσιακή βραδιά από την Σχολή Χορού Χρυσούλας Κουνιάκη (540 φωτο)

Ακόμα μια υπέροχη παράσταση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθησαν χθες στο ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας από τη Σχολή χορού της κας Χρυσούλας Κουνιάκη.
Πιστή στο ραντεβού της με τους γονείς, φίλους αλλά και γενικά το φιλοθεάμων κοινό της περιοχής, η κ. Κουνιάκη απέδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη για τη δουλειά της και τον επαγγελματισμό της.
Οι υπέροχες χορογραφίες και τα κοστούμια, τα φωτιστικά εφέ και η αρτιότητα της οργάνωσης ενθουσίασαν το κοινό. Η βραδιά ξεκίνησε με τα κορίτσια του κλασικού μπαλέτου και συνεχίστηκε με χασάπικο,mambo,σύγχρονο,hip-hop,jazz, paso doble,rumba, tango,oriental, waltz και μοντέρνο χορό από όλα τα τμήματα της σχολής.
Κορίτσια και αγόρια  όλων των ηλικιών, με τα πιο μικρά να κερδίζουν το κοινό με την τσαχπινιά τους και τα μεγαλύτερα να προκαλούν το θαυμασμό με τον επαγγελματισμό τους, σκόρπισαν χαρά και ευχαρίστηση στο κατάμεστο από κόσμο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.
Να σημειώσουμε πως φέτος η Σχολή Χορού Χρυσούλας Κουνιάκη κλείνει  10 χρόνια λειτουργίας   και διοργανώνει κάθε χρόνο υπέροχες παραστάσεις, σημειώνοντας  τεράστια επιτυχία: ο χώρος και φέτος  γέμισε ασφυκτικά από νωρίς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που στέκονταν όρθιοι προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα και να χειροκροτήσουν την πραγματικά αξιόλογη εμφάνιση των παιδιών.
Η βραδιά τέλειωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου…
Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2018 | 2:41 pm