Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Τρικάλων   >   Οιχαλία (Νεοχώρι)    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμίας καταβολής οφειλών έως τις 2 Απριλίου λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμίας καταβολής οφειλών έως τις 2 Απριλίου λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων παραμένουν αμετάβλητες
Παράταση έως και στις 2 Απριλίου των προθεσμιών καταβολής βεβαιωμένων οφειλών έδωσε η ΑΑΔΕ λόγω της ειδικής αργίας των διατραπεζικών συναλλαγών εξαιτίας του Καθολικού Πάσχα. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους, τόσο το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας όσο και η ΑΑΔΕ τονίζουν τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 2:34 am


Συγκροτήθηκε Επιτροπή για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας

Συγκροτήθηκε Επιτροπή για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας Την Παρασκευή  22/03/24  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας η πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή
Την ανασυγκρότηση της περιοχής Φαρκαδόνας που έχει ισοπεδωθεί κυριολεκτικά από τις πλημμύρες επιχειρεί επιτροπή πολιτών και επαγγελματιών που συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 1:58 am


Στους 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα

Στους 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην ΜόσχαΟι ρωσικές αρχές έχουν προχωρήσει σε 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση
Τουλάχιστον 143 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, σύμφωνα με προσωρινό επίσημο απολογισμό που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 1:42 am


Η Ελλάδα στον μισθολογικό πάτο της Ευρώπης σύμφωνα με τη Eurostat

Η Ελλάδα στον μισθολογικό πάτο της Ευρώπης σύμφωνα με τη EurostatΔεύτερη από το τέλος ανάμεσα στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκε η Ελλάδα το 2023 στην αγοραστική δύναμη.
Στον μισθολογικό πάτο της Ευρώπης παρέμειναν οι Έλληνες πολίτες και το 2023, με τον πληθωρισμό να κατατρώει τα εισοδήματά τους, τα οποία είναι ιδιαιτέρως χαμηλά.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 1:24 am


Δωρεάν άσκηση σε άτομα με αναπηρία από τον Δήμο Τρικκαίων

Δωρεάν άσκηση σε άτομα με αναπηρία από τον Δήμο ΤρικκαίωνΟ Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά τα δωρεάν ειδικά Προγράμματα
Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά δωρεάν ειδικά Προγράμματα  Άθλησης για Όλους, για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία. Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ),περιόδου 2023-24.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 1:13 am


Στα 45,8 εκατ. ευρώ η επικαιροποιημένη πρόταση του Δήμου Λαρισαίων για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Στα 45,8 εκατ. ευρώ η επικαιροποιημένη πρόταση του Δήμου Λαρισαίων για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής ΑνάπτυξηςΕπικαιροποιημένη πρόταση ΣΒΑΑ του Δήμου Λαρισαίων
Στα 45,8 εκατ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ύψος της πρότασης του Δήμου Λαρισαίων για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ), με δέσμη νέων έργων και μέτρων για την ενίσχυση των υποδομών της πόλης, αλλά και τη συνέχιση προγραμμάτων από την προηγούμενη περίοδο. Η επικαιροποιημένη πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης (χθες), με τη θετική ψήφο και της μείζονος μειοψηφίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 12:49 am


Περιφέρεια Θεσσαλίας: Καμιά ανησυχία για την έξαρση των κουνουπιών

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Καμιά ανησυχία για την έξαρση των κουνουπιώνΣύσκεψη με εκπροσώπους των παρακάρλιων περιοχών σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Σύντομα διαγωνισμός για εκτεταμένη κουνουποκτονία
Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους των παρακάρλιων περιοχών για το θέμα της  κουνουποκτονίας διοργάνωσε σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενόψει της προετοιμασίας για την προστασία των περιοχών μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στη σύσκεψη έκανε ενημέρωση ο κ. Σπ. Μουρελάτος από την εξειδικευμένη εταιρεία «Οικοανάπτυξη» ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα καθησυχαστικός για τους πιθανούς κινδύνους έξαρσης μολυσματικών ασθενειών που οφείλονται στα κουνούπια τονίζοντας μάλιστα ότι ίσως η μεγάλη συσσώρευση νερών στις περιοχές γύρω από την Κάρλα, μπορεί στη φετινή χρονιά να είναι καλύτερη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2024 | 12:42 am


Το Σάββατο τα εγκαίνια του Super Market «FRESH» στην Οιχαλία

Το Σάββατο τα εγκαίνια του Super Market «FRESH» στην ΟιχαλίαΣτις 5 το απόγευμα του Σαββάτου εγκαινιάζεται το νέο Σούπερ Μάρκετ FRESH στην Οιχαλία
Εγκαινιάζεται το ερχόμενο Σάββατο (30/3) το 

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024 | 12:30 am


Με λαμπρότητα εορτάστηκε η ιστορική μέρα της 25ης Μαρτίου στην Οιχαλία

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η ιστορική μέρα της 25ης Μαρτίου στην ΟιχαλίαΜία ημέρα ιστορική και πανηγυρική τόσο για την θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όσο και για τους αγωνιστές του 1821 και τον απελευθερωτικό αγώνα από τον Τούρκικο ζυγό.
Με λαμπρότητα, συγκίνηση και υπερηφάνεια εκατοντάδες Οιχαλιείς τίμησαν σήμερα τον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Οιχαλία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2024 | 9:47 pm


Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Λόης

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος ΛόηςΣε ηλικία 70 ετών
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε σήμερα το μεσημέρι έπειτα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο ο Αθανάσιος Λόης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2024 | 8:07 pm


Οιχαλία (Νεοχώρι) - Ειδήσεις και Νέα

Σπάει τα κοντέρ ο Διγενής – OICHALIA LIVE - Oichalia LIVE - Η ενημέρωση της Οιχαλίας αλλάζει σελίδα

Σπάει τα κοντέρ ο Διγενής – OICHALIA LIVE  Oichalia LIVE - Η ενημέρωση της Οιχαλίας αλλάζει σελίδα

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2024 | 10:00 am


Νεοχώρι - Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Νεοχώρι  Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2019 | 3:07 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Οιχαλία (Νεοχώρι)