Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Λαρίσης   »   Λάρισα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Oι τέσσερις ΝΟΔΕ Θεσσαλίας στηρίζουν το αθλητικό νομοσχέδιο

Τη στήριξη τους στο αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης εκφράζουν οι τέσσερις ΝΟΔΕ Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

"Το Αθλητικό Νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη Βουλή επιτελικές αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα.

Αποδεικνύουν έτσι, ότι αυτή η κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων που προάγουν την Ισχυρή Ανάπτυξη.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προς ψήφιση κανόνες, μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης.    

Προσυπογράφουμε τη δημόσια πολιτική που επιχειρεί να εφαρμόσει τη θεωρητική γνώση με καλές πρακτικές.

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.

Θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.

Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει ό,τι παρασιτογόνο απεμπολεί το αθλητικό ιδεώδες."

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:16 pm


Σε ανοδική πορεία η οικοδομή στη Θεσσαλία - 628 άδειες εκδόθηκαν το οκτάμηνο του 2019

Τα προσωρινά στοιχεία, για τον Αύγουστο του 2019, στην έρευνα οικοδομικής δραστηριότητας, γνωστοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα κατά τον μήνα Αύγουστο, στο σύνολο της χώρας εκδόθηκαν 1.300 οικοδομικές άδειες, εμφανίζοντας αύξηση κατά 27% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Σταδιακή αύξηση παρατηρείται και στον αριθμό των οικοδομικών αδειών στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα τον περασμένο Αύγουστο εκδόθηκαν 79 άδειες έναντι 75 τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Από την αρχή του έτους έχουν εκδοθεί 628 συνολικά άδειες στη Θεσσαλία έναντι 568 το αντίστοιχο διάστημα του 2018, μια αύξηση της τάξης του 10,6%.

Εφ. ΚΟΣΜΟΣ - kosmoslarissa.gr (Τ.Π.)

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 7:03 pm


Τμήματα εκγύμνασης στο Δήμο Τυρνάβου

H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου (K.E.ΔH.T.) ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσουν τμήματα εκγύμνασης Ειδικής Φυσικής Αγωγής - Ειδική Άθληση για Α.με.Α. από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

Αναλυτικά, τα τμήματα θα υλοποιούνται κάθε:

ΔΕΥΤΕΡΑ  19:00 – 20:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00 – 17:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:30 – 17:30

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ τις πρωινές ώρες από τις 9.00 έως 2.00 μ.μ (Δημαρχείο Τυρνάβου 2ος όροφος) καθώς και στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου τις ώρες διεξαγωγής των τμημάτων. (τηλ. Επικοινωνίας : 2492350170 & 2492350171)

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 6:43 pm


Παρουσίαση της μυθιστορίας της Χριστίνας Πολέζε στο Χατζηγιάννειο

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας, ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών ν. Λάρισας, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση της μυθιστορίας της Χριστίνας Πολέζε «Στην αχλύ του Χρόνου και της Κάρλας», την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στις 19:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο εκπαιδευτικός Κώστας Πάνος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, ο γιατρός Ιωάννης Νταβέλης εκ μέρους του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας, ο Κώστας Σπανός πρόεδρος του Ομίλου Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας.

Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δέσποινα Θεοδώρου, προεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών ν. Λάρισας.

Η Χριστίνα Πολέζε γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός του ΤΕΙ Λάρισας. Είναι πτυχιούχος Ελληνικής και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και Διδάκτωρ Συγκριτικής Γραμματολογίας του ΑΠΘ.

Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με μεταφράσεις περιηγητικών κειμένων από τη Γαλλική και την Ιταλική. Έργα της: Λάρισα και Θεσσαλικός κάμπος, η Θεσσαλία με τη γραφίδα των περιηγητών, στη χώρα των Κενταύρων – Πήλιο, η Αγροτική Θεσσαλία του 1851, Αμπελάκια – Ύδρα – Σπέτσες – Ψαρά, ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος του 1897 κ.α.

Είναι συγγραφέας παιδικών παραμυθιών: τα Χριστούγεννα του Ασπροκορδελάκια και η άγρια γαλάζια ορχιδέα. Εικονογραφεί παιδικά παραμύθια. Μυθιστορήματά της: Παραμυθίες, Ακρογωνιαίοι λίθοι και Πλατεία Ισορροπίας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 6:28 pm


Γ. Λαμπρούλης: Να αποσυρθεί η απαράδεκτη διάταξη για το ΚΕΘΕΑ

Την απόσυρση της απαράδεκτης και προκλητικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου γα το ΚΕΘΕΑ ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο στο οποίο έχει ενταχθεί η σχετική ΠΝΠ.

Υπογράμμισε πως η ρύθμιση θέτει υπό αμφισβήτηση τη λειτουργία και το χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ, «στοχεύοντας συνολικά τη φιλοσοφία του στεγνού θεραπευτικού προγράμματος», στη βάση της κύριας στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προτάσσει τα υποκατάστατα, δηλαδή τη συντήρηση του φαινομένου.

«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι το βάρος της διεκδίκησης από το εργατικό - λαϊκό κίνημα πρέπει να ριχτεί στην πολιτική μείωσης της ζήτησης, δηλαδή στην πρωτογενή πρόληψη», πρόσθεσε ο Γ. Λαμπρούλης, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για «τη δημιουργία πανελλαδικού δημόσιου φορέα με αποκλειστικά δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρόληψης, απεξάρτησης, κοινωνικής επανένταξης, ενταγμένου στο πλαίσιο του υπουργείου Υγείας με πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος και την εξασφάλιση επαρκούς επιστημονικού προσωπικού».

Σχετικά με την απαλλαγή από το τέλος διαμονής και τις ρυθμίσεις για την καταβολή του ΦΠΑ, που αφορούν ξενοδόχους οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα λόγω της χρεωκοπίας της Thomas Cook, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έδειξε «γρήγορα αντανακλαστικά» στην προκειμένη περίπτωση, ενώ «τα μέτρα για τους εργαζόμενους στον κλάδο σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους».

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 6:16 pm


Νέος πρόεδρος στην ΠΕΔ Θεσσαλίας ο Θανάσης Νασιακόπουλος

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις εκλογές της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο να επικρατεί και να εκλέγεται νέος πρόεδρος για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά οι τρεις συνδυασμοί έλαβαν τις παρακάτω ψήφους:

Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας – Θανάσης Νασιακόπουλος 75

Αυτοδιοίκηση για το μέλλον – Αντώνης Γκουντάρας 40

Λαϊκή Συσπείρωση – Πέτρος Κρίκκης 7 ψήφοι

Λευκό 1

Στη δήλωση του ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα όλους τους εκλέκτορες από τους 25 Δήμους για τη συμμετοχή τους στις σημερινές εκλογές με υποδειγματικό, γνήσια δημοκρατικό, τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υποψηφίους και τα μέλη του ενωτικού συνδυασμού «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας» για το δημοκρατικό ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο διεξαγάγαμε τον αγώνα μας, παρουσιάζοντας με καθαρό λόγο τις προγραμματικές θέσεις, τις προτάσεις και τα πιστεύω μας για το παρόν και μέλλον της Αυτοδιοίκησης.

Θέλω να συγχαρώ τους επικεφαλής των δύο άλλων συνδυασμών, τους κ.κ. Αντώνη Γκουντάρα και Πέτρο Κρίκκη, για την ευπρέπεια, με την οποία διεξήγαγαν τον δικό τους αγώνα, παρουσιάζοντας τις δικές τους απόψεις και προτάσεις για τους Δήμους.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα υπάρχουν μόνο νικητές: η  Αυτοδιοίκηση, η Θεσσαλία, η ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί, με ειλικρινή διάθεση για συνεργασία και κυρίως με ισχυρή θέληση να είμαστε αποτελεσματικοί. Κι η ενότητα είναι προϋπόθεση της αποτελεσματικότητας.

Γνωρίζουμε ότι ο πήχης των προσδοκιών τόσο των συναδέλφων αιρετών όσο  και των στενών συνεργατών μας, των εργαζομένων στους Δήμους, αλλά κυρίως της κοινωνίας της Θεσσαλίας είναι πολύ ψηλά.

Έχοντας ως βάση την εμπειρία που έχει κτηθεί και το έργο που έχει παραχθεί στην ΠΕΔ τα προηγούμενα χρόνια, δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάμε την ΠΕΔ Θεσσαλίας ακόμη ψηλότερα.

Προχωράμε, λοιπόν, όλοι μαζί για να απαντήσουμε θετικά στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που διανοίγονται μπροστά μας στη νέα 4ετία ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια ΠΕΔ Θεσσαλίας που θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 6:00 pm


Ο Ν. Γάτσας διαψεύδει δημοσιεύματα για φιλοξενία προσφύγων στη Βερδικούσια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ελασσόνας σχετικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης για τη φιλοξενία ανήλικων προσφύγων σε ξενώνα της Βερδικούσιας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά από σημερινά δημοσιεύματα για τη φιλοξενία προσφύγων στη Βερδικούσια, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής επιχείρησης που εδρεύει στη Βερδικούσια Ελασσόνας και έχει μισθώσει το δημοτικό ξενώνα στην ορεινή κοινότητα, ζητώντας να τον ενημερώσει για τυχόν φιλοξενία προσφύγων ή μεταναστών.

Ο κ. Γάτσας σχολιάζοντας τα παραπάνω δημοσιεύματα δήλωσε: “Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με διαβεβαίωσε ότι καμία σύμβαση δεν έχει υπογραφεί για τον ξενώνα της Βερδικούσιας και κανένα ενδιαφέρον δεν έχει δείξει η επιχείρηση για την ενοικίαση δωματίων σε πρόσφυγες ή μετανάστες.

Συμπλήρωσε δε ότι αν υπήρχε τέτοιο ενδιαφέρον θα ενημέρωνε πρώτα τη Δημοτική Αρχή και θα ζητούσε τη γνώμη του συμβουλίου της κοινότητας.

Κατά συνέπεια, είναι παντελώς ανυπόστατα τα σχετικά δημοσιεύματα και εσφαλμένως δημιουργείται η εντύπωση ότι, χωρίς να ενημερωθούν προηγουμένως οι τοπικές κοινωνίες, ξενοδοχεία στο Δήμο Ελασσόνας θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή μετανάστες”.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 5:45 pm


Ψήφισε στις εκλογές της ΠΕΔ ο Θανάσης Νασιακόπουλος

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο δήμαρχος Κιλελέρ και υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Οι κάλπες έκλεισαν πριν από λίγα λεπτά, σε λίγο αναμένεται η έναρξη της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων και σε λίγη ώρα προβλέπεται να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 5:31 pm


Τουριστική …παρουσία από τον δήμο Τεμπών στη Philoxenia

Η φετινή 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-10 Νοέμβρη 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είχε στο επίκεντρο τη Θεσσαλία καθώς η τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σ’ αυτό το διεθνές γεγονός έδωσε το παρόν και ο δήμος Τεμπών, ως ένας κατεξοχήν τουριστικός Δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης αναφέρει:

«Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού όπου η Θεσσαλία συμμετείχε ως τιμώμενη Περιφέρεια, το παρόν δώσαμε και εμείς, ο δήμος Τεμπών, με παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας διαθέτοντας διαφημιστικό υλικό και προσκαλώντας τους επισκέπτες της έκθεσης  να γνωρίσουν  τις ομορφιές του δήμου μας.

Ο δήμος Τεμπών εμφανίζει ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και που προσφέρει αυτό που ονομάζουμε εναλλακτικό τουρισμό.

Παράλληλα, δώσαμε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γευτούν την νοστιμιά και την υψηλή ποιότητα των αγροδιατροφικών προϊόντων του ευλογημένου τόπου μας.

Μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην οποία εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές του δήμου μας και τα τοπικά προϊόντα μας.

Εκτιμούμε ότι μέσω αυτών των ευκαιριών μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε και προβάλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου Τεμπών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας» κατέληξε ο κ. Μανώλης.

Το σημείο παρουσίασης (stand) του δήμου Τεμπών επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων κ. κ. Χ. Καλομπάτσιος και Χ. Μιχαλάκης αντίστοιχα, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. κ. Γ. Λαδόπουλος και Ν. Λιούπας,  ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού κ. Γ. Μπουτίνας, ο Αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Π. Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. κ. Χ. Κρικώνης και Λ. Σωτηρίου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Μ.  Γκουντής, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Ζαφείρης και χιλιάδες επισκέπτες.


Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 5:23 pm


71 προσλήψεις για το Πάρκο των Ευχών - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων

Την πρόσληψη 71 υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα, ζητείται προσωπικό μίας μόνο ειδικότητας: ΔΕΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (συνοδοί επισκεπτών του θεματικού πάρκου Χριστουγέννων στο Αλκαζάρ, υποστήριξη ρόλων και δράσεων του θεματικού πάρκου Χριστουγέννων στο Αλκαζάρ κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου έως και τις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

workenter

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 5:07 pm


Στη Βόρεια Ιρλανδία, μέσω Erasmus, νηπιαγωγοί της Λάρισας

Στο Dungannon της Β. Ιρλανδίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κινητικότητα των εκπαιδευτικών των νηπιαγωγείων Καρυάς, Ολυμπιάδας και Μεσοχωρίου (Κουβέλα Σταυρούλα,  Πλιάρη Ζωή και Σπαθάρα Νίκη) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας ERASMUS+KA1.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Innovated Teachers Inspirated Children Improved Society» - «Καινοτόμοι δάσκαλοι, εμπνευσμένοι μαθητές, προηγμένη κοινωνία»,  χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ υπεύθυνη για τη διαχείρισή του είναι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Οι εκπαιδευτικοί την τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου παρακολούθησαν καλές πρακτικές και καινοτόμες μεθόδους  διδασκαλίας (job shadowing) συμμετέχοντας ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία σε τρία τμήματα του Windmill Integrated Primary school and Νursery στο Dungannon της Β. Ιρλανδίας, ένα σύγχρονο και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο σχολείο.

Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον εορτασμό του «Ηalloween» και της τοπικής γιορτής του «Harvest» και με τον τρόπο αυτό να  ανταλλάξουν πολιτισμικές εμπειρίες με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Οι μαθητές των τριών ελληνικών σχολείων με τους μαθητές του Windmill επικοινώνησαν συγχρόνως προβάλλοντας τόσο τα σχολεία τους όσο και την περιφέρεια που στεγάζονται.

Με την επιστροφή τους στις σχολικές τους μονάδες, οι τρεις εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν δράση προκειμένου να ενεργοποιηθούν όχι μόνο άλλΕς σχολικές περιφερειακές μονάδες, αλλά και η τοπική κοινωνία για να λειτουργήσει ως αρωγός στις προσπάθειες βελτίωσης της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά τους.
 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 3:05 pm


Ευ. Λιακούλη: "Πόσιμο νερό άμεσα στο Δρυμό Ελασσόνας"

Το Δημοτικό Διαμέρισμα (Δ.Δ.) Δρυμού Ελασσόνας επισκέφτηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, όπου μεταξύ άλλων συζήτησε με τους κατοίκους για το  σοβαρό ζήτημα έλλειψης πόσιμου νερού, το οποίο διαχρονικά αντιμετωπίζει η περιοχή.

«Η ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος Δρυμού είναι εξαιρετικής σημασίας, προκειμένου να παραμείνει ‘’ζωντανή’’ η περιοχή» τόνισε η κ. Λιακούλη, συμπληρώνοντας πως «ο στρατηγικός σχεδιασμός μεταφοράς πόσιμου νερού από την Ελασσόνα στο Δρυμό είναι άμεσα αναγκαίος».

Σε αυτήν την κατεύθυνση δεσμεύτηκε απέναντι στους κατοίκους της περιοχής ότι θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία από κοινού με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, που εχουν ήδη ενημερωθεί και εκδηλώσει ενδιαφέρον για το θέμα.

«Από την στιγμή που όλοι οι αρμόδιοι φορείς είναι ενήμεροι, μένει μόνο να συντονιστούν από κοινού οι προσπάθειές μας, προκειμένου να επιλυθεί ένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατόν να υφίσταται στις μέρες μας», υπογράμμισε η Λαρισαία βουλευτής.

Στα πλαίσια των συναντήσεών της η βουλευτής επισκέφτηκε και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, όπου συνομίλησε με τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου έκαναν γνωστό το αίτημά τους για την ανάγκη εκπόνησης μελέτης ανακατασκευής μιας παλαιάς αποθήκης αγροτικού συνεταιρισμού, η οποία ανήκει στο Δήμο, δεδομένου ότι φιλοδοξούν να την καταστήσουν πολιτιστικό πολυχώρο.

Από τους κατοίκους του Δρυμού τέθηκε επίσης το θέμα της επισκευής, αλλά και του φωτισμού της γέφυρας Δρυμού, μιας εξαιρετικά λειτουργικής υποδομής για την περιοχή, καθώς κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών το χωριό κινδυνεύει πολλές φορές να αποκοπεί από τον ευρύτερο Νομό Λάρισας, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αγροτική οδοποιία και τη διαγράμμιση των δρόμων της περιοχής.

Από την πλευρά της η Ευαγγελία Λιακούλη ενημέρωσε τους κατοίκους του Δρυμού για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την χώρα, τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για αυτά, ενώ υποσχέθηκε να επανέλθει σύντομα στην περιοχή, δηλώνοντας ενθουσιασμένη από την φιλοξενία των κατοίκων.
  
 


Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 2:54 pm


Στη Philoxenia ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο Συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων την οποία πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο Συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία της ΕΝΠΕ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θεοφάνη Σπανό, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τη βουλευτή του Σύριζα κα Κατερίνα Νοτοπούλου, το Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυριζόγλου, την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κα Γέσθη Χατζηλιάδου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ.Ντίτορας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ελληνο - Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος κ. Κωνσταντίνου Γεωργάκου, παρευρέθη στις εργασίες του 2ου forum Τουρισμού & Real Estate που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Ο Συντονιστής συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο (όπου η Πρέβεζα ήταν τιμώμενη πόλη) καθώς και με μέλη της Σερβικής αποστολής.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 2:38 pm


Νέες θέσεις για ενήλικες, παιδιά και εφήβους στο Εργαστήρι Ζωής

Το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας, λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πανέμορφο νεοκλασικό της Λάρισας στην οδό Μανωλάκη 11, και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες της Λάρισας για τη συγκινητική ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις του.

Η πρωτοπόρα μεθοδολογία του, που συνδυάζει τις τέχνες, τον πολιτισμό και την προσωπική έκφραση με τις βασικές αρχές της πρωτογενούς πρόληψης, έχει ήδη βραβευτεί ως καλή πρακτική σε διεθνές επίπεδο (βραβείο Πρόληψης Pompidou 2018 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), ενώ ήδη προγραμματίζεται η λειτουργία εργαστηρίων του σε άλλους Δήμους της Λάρισας.

Μετά από ένα μήνα λειτουργίας για την περίοδο 2019-2020 και λόγω ανακατατάξεων των συμμετεχόντων στα διάφορα τμήματα, αλλά και τη λειτουργία καινούργιων  τμημάτων για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση, το Εργαστήρι Ζωής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπάρχουν θέσεις για ενήλικες, παιδιά και εφήβους που δεν πρόλαβαν να αιτηθούν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου εγγραφών.

Εργαστήρια εικαστικών για παιδιά, δημιουργικής γραφής για εφήβους, φωτογραφίας ενηλίκων και εφήβων, λογοτεχνίας ενηλίκων, θεατρικής παιδείας για παιδιά και ενήλικες, εθελοντισμού για ενήλικες, παραμυθιού για παιδιά, χορού για παιδιά και εφήβους, ιστορίας πολιτισμού για ενήλικες και mixtape για εφήβους, παραμένουν ακόμα ανοιχτά για ένα περιορισμένο αριθμό νέων αιτήσεων.

Η εγγραφή και συμμετοχή όλων των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων είναι δωρεάν και οι εγγραφές στα τμήματα του Εργαστηρίου Ζωής γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11, 2ος όροφος) και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα εν λόγω εργαστήρια του προγράμματος 2019-2020 του Εργαστηρίου Ζωής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε.  Λάρισας: 2410 555935.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 2:18 pm


ΑΕΛ: "Οποιος μας αδικεί θα τον λέμε Κομίνη"

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή Καραντώνη στο ματς με την Λαμία τονίζοντας πως πλέον θα χαρακτηρίζει με το επίθετο Κομίνης όποιος διαιτητής αδικεί τους «βυσσινί». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

"Μετά από τη μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα από τους προπονητές μας η ΑΕΛ θα στείλει στην ΚΕΔ και στον κ. Περέιρα όλες τις φάσεις, που είναι περισσότερες από 7, στις οποίες έπρεπε ο «Κομίνης» Καραντώνης να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα του Αντέντζο στον Ουάρντα.

Η χθεσινή διαιτησία του «Κομίνη» Καραντώνη μας θύμισε τη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Πανιώνιο, όταν μπροστά στα μάτια του οι αμυντικοί του Πανιωνίου έκαναν εγκληματικά φάουλ στον Ουάρντα, χωρίς να σφυρίζονται δίνοντας συνεχώς την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΛ όλους τους διαιτητές που δείχνουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά από σήμερα θα τους χαρακτηρίζει με το επίθετο «Κομίνης».

Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες διαιτησίες από τους «Κομίνη» Παπαδόπουλο με τον Πανιώνιο, «Κομίνη» Σκουλά με τον Άρη, «Κομινη» Κομίνη με τον ΟΦΗ και «Κομίνη» Καραντώνη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία."

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 2:06 pm


Η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκε η έκδοση της εγκυκλίου μεταθέσεων εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2019-2020.

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2019-2020, κ α λ ε ί  τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) σε Κ.Ε.Σ.Υ. για τις θέσεις εξειδίκευσης στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό

β) σε Κ.Ε.Σ.Υ. και Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

γ) σε Μουσικά Σχολεία

δ) σε Καλλιτεχνικά Σχολεία

ε) σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

στ) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και

ζ) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 12-11-2019 έως 25-11-2019 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν τοποθετηθεί οριστικά σε σχολική μονάδα υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης, καθώς και οι υπηρετούντες με 5ετή θητεία και παράταση αυτής σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία εκπαιδευτικοί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την εγκύκλιο μεταθέσεων από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων http://www.minedu.gov.gr και από την ιστοσελίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας http://dide.lar.sch.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:54 pm


Η ενότητα το ζητούμενο για το νέο ΔΣ στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Στη σημασία της ενότητας και των διεκδικήσεων από το κεντρικό κράτος αναφέρθηκαν και οι τρεις επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν την ηγεσία στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, κατά την ομιλία τους πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, που λαμβάνει χώρα στη ΔΕΥΑΛ, στη Λάρισα.

Ο Άντώνης Γκουντάρας, Δήμαρχος Αγιάς, με τον συνδυασμό Αυτοδιοίκηση για το Μέλλον και έχοντας στο συνδυασμό του τους δημάρχους Θ. Αλέκο (Δ. Μετεώρων), Π. Βαφίνη (Δ. Αλλονήσου), Π. Νάνο (Δ. Λίμνης Πλαστήρα), Γ. Σακελλαρίου (Δ. Παλαμά) και Ευ. Χατζηκυριάκο (Δ. Αλμυρού) τόνισε ότι το νέο ΔΣ της ΠΕΔ θα πρέπει να επιδείξει σταθερότητα λόγων και έργων ανεξάρτητα από το ποιά είναι κάθε φορά η κυβέρνηση.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, Δήμαρχος Κιλελέρ, με τον συνδυασμό Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας, με το οποίο είναι επίσης υποψήφιοι οι Δήμαρχοι Ιορδ. Εσκιόγλου (Φάρσαλα), Π. Κουτσάφτης (Ζαγορά), Γ. Μανώλης (Τέμπη), Κ. Μαράβας (Πύλη Τρικάλων), Δ.Νασίκας (Δ. Ρ.Φεραίου), Γ. Σακελλαρίου (Φαρκαδόνα), Θ. Σκάρλος (Σοφάδες), Θ. Στάθης (Μουζάκι), είπε ότι η ΠΕΔ μπορεί να γίνει μια δυνατή φωνή προς την κεντρική εξουσία και να διεκδικήσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, αλλά και μεγαλύτερη εμπλοκή των Δήμων στο ΕΣΠΑ.

Ο Πέτρος Κρίκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόνισε ότι σε πρώτο πλάνο πρέπει να μπουν, μεταξύ άλλων, το ζήτημα των βαρέων και ανθυγιεινών για χιλιάδες εργαζόμενους στους Δήμους, τα δεκάδες εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα, οι πράσινες bussiness που έρχονται στους δήμους με τον μανδύα της κλιματικής αλλαγής.

Μετά τις ομιλίες, εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή και οι κάλπες άνοιξαν λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί.

Ως τις 17.00 θα μείνουν ανοιχτές, εκτός και αν έχουν νωρίτερα ψηφίσει όλοι οι εγγεγραμμένοι εκλογείς, συνολικά 125, δήμαρχοι(25) και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ψηφίζουν για νέο Δ.Σ στην ΠΕΔ, Εποπτικό και αντιπροσώπους στη Γ.Σ της ΚΕΔΕ.


ert.gr

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:42 pm


ΤΕΕ και Σύλλογος Αρχιτεκτόνων συμπράττουν για την αναμόρφωση των σχολικών προαυλίων

Θεσμική συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νίκου Παπαγεωργίου και του προέδρου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας, Κώστα Παπαδημητρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΕΕ, στη Λάρισα, με τον προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών για την προγραμματική σύμβαση του ΤΕΕ με τον Δήμο Λαρισαίων, σχετικά με τις σχολικές αυλές.

Στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων με το ΤΕΕ, συζητήθηκε η από κοινού διοργάνωση ενός νέου θεσμού, του Rethink The City, κατά την υλοποίηση του οποίου θα κληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι - μηχανικοί να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την πόλη που ζούνε.

Σύντομα, με πρωτοβουλία του ΤΕΕ, θα κληθούν όλοι οι κλαδικοί σύλλογοι του τμήματος σε κοινή συνεδρίαση με σκοπό τον σχεδιασμό του παραπάνω εγχειρήματος.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, δήλωσε σχετικά: «Οφείλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, Κώστα Παπαδημητρίου γιατί η συμβολή του και οι προσπάθειές του ήταν καθοριστικές στην προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Λαρισαίων για τις σχολικές αυλές.

Η συνεργασία μας σε όλη αυτήν την θητεία έχει αποδείξει πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε από τη μεριά του: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Νίκο Παπαγεωργίου, που έμπρακτα απέδειξε την στήριξη του προς τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων.

Στήριξη, η οποία οδήγησε σε ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά μέλη του συλλόγου μας προς όφελος της πόλης.»

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:31 pm


Εκπαιδευτικές ημερίδες για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λάρισας στα πλαίσια των δράσεών του για την ουσιαστική και ενεργή υποστήριξη των επιχειρήσεων, αποφάσισε την υλοποίηση κύκλου δωρεάν εκπαιδευτικών ημερίδων για τα μέλη του οργανισμού.

Στόχος των σεμιναρίων, είναι η βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών, ώστε κατά των τρόπο αυτό να ενισχυθεί  η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών.

Οι δύο πρώτες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28/11/2019 και την Πέμπτη 5/12/2019 και έχουν ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 28/11/2019

ΤΙΤΛΟΣ: ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:00-21:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Επιμεήτήριο Λάρισας (αίθουσα 2ου ορόφου)

ΠΕΜΠΤΗ 5/12/2019

ΤΙΤΛΟΣ: SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:00-21:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Επιμεήτήριο Λάρισας (αίθουσα 2ου ορόφου)

Στις εκπαιδευτικές ημερίδες μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας και η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 50 άτομα και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο, τηλέφωνο 2410255388 εσωτερικό 121 (κος Φιλιπόππουλος)

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:18 pm


Στους πρόσφυγες της Καρίτσας κλιμάκιο με γιατρούς της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας

Κλιμάκιο με γιατρούς (Γενικής Ιατρικής, Παιδιάτρου, Νοσηλεύτριας, Επισκέπτριας Υγείας) με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη και τον Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, επισκέφθηκαν τον χώρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Καρίτσα προκειμένου να εφαρμόσουν το πρόγραμμα πρόληψης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Screening) για τους ενήλικες και τα παιδιά σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο χώρο δε λειτουργεί ιατρείο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως σε οργανωμένα Κέντρα Φιλοξενίας π.χ. στο Κουτσόχερο.

Το ανωτέρω πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί και σε άλλους προσωρινούς χώρους φιλοξενίας προσφύγων.


Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:07 pm


Λάρισα - Ειδήσεις και Νέα

Νέο e-branch στη Λάρισα - Ελευθερία

Νέο e-branch στη Λάρισα  Ελευθερία

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 3:48 pm


Σύντομες ειδήσεις - Ελευθερία

Σύντομες ειδήσεις  Ελευθερία

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 3:00 pm


Eπίδειξη με F-16 στη Λάρισα - Larissanet.gr

Eπίδειξη με F-16 στη Λάρισα  Larissanet.gr

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 9:58 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λάρισα

Φιλικοί ιστότοποι: