Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας   >   Τρίπολη    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία Τα ονόματα που ακούγονται

kinal 1

Ανεβαίνει το ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εκλογικές λίστες του ΚΙΝΑΛ μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν σταθεροποίηση σε αυξημένα ποσοστά
Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στις επερχόμενες βουλευτικές η Χαριλάου Τρικούπη κάνει το πρώτο βήμα που αφορά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων σε κάθε νομό της χώρας.
Για την Αρκαδία τα ονόματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη σίγουροι πρέπει να θεωρούνται

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2022 | 9:44 am


Ζητείται λιγνίτης. Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα.

dei

Φίλοι αναγνώστες ,η κυβέρνηση στρέφεται πάλι στον λιγνίτη για να καλύψει τα κενά που δημιουργεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Στον «βρωμικο» λιγνίτη όπως έλεγαν κάποιοι ,που βιάστηκαν άρον άρον να τον βάλουν στο περιθώριο και να κλείσουν όλες τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας. Εν μέσω όμως της ενεργειακής κρίσης ο Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) προκειμένου να εξασφαλίσει την επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος σε συνθήκες αυξημένης ζήτησης, σε περίπτωση κακοκαιρίας, αλλά και λόγω των αυξημένων τιμών του φυσικού αερίου, εκπόνησε έκτακτο σχέδιο με γενική επιστράτευση όλων των θερμικών μονάδων, φυσικού αερίου και λιγνίτη της χώρας..

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2022 | 9:24 am


Κώστας Τζιούμης: « Η πλατεία ξεκίνησε!»

maketaΓ

ια την έναρξη των εργασιών ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου και τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα εφαρμοστούν, αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Πέμπτη (3/2/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.Ο Δήμαρχος μίλησε για "εμβληματικό έργο" και "ιστορική επέμβαση", αναφέροντας τα εξής: «Το κέντρο της Τρίπολης, η πλατεία Γεωργίου Β´, γνωστότερη ως Κεντρική ή Αγίου Βασιλείου, αλλάζει ριζικά ΜΟΡΦΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.Η ανάπλασή της ξεκίνησε, ένα φιλόδοξο έργο, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, βρίσκεται σε εξέλιξη.Η σύνδεση της πλατείας με το Ανοιχτό Οικονομικό Κέντρο (παλιά Κλωνατζίδικα), με τις κεντρικές της πόλης αρτηρίες και με τους γύρω από αυτήν μικρούς πεζοδρόμους δημιουργεί έναν νέο, έναν διαφορετικό και, προπαντός, σύγχρονο χώρο και πνεύμονα κίνησης, δημιουργίας, οικονομικής δραστηριότητας, ευχάριστης περιδιάβασης. ΟΛΑ θα είναι καλύτερα και λειτουργικότερα, ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 3 February 2022 | 2:10 pm


Τρίπολη - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη