Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ημαθίας   >   Βέροια    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρωτιά του Φιλίππου στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, ο Φίλιππος Βέροιας κατέκτησε 1 χρυσό , 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο , καθώς και την 1η θέση στο σύνθετο ομάδων και τα προνόμια για την είσοδο της κατηγορίας Νεανίδων (κατηγορία 14-16 χρονών ) στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:31 pm


Πρόσληψη 60 εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ – 1 θέση στη Βέροια

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και όχι πέραν της λήξης του προγράμματος, ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.).

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:11 pm


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 6:36 pm


Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος Νίκος Καραπουρναλίδης

Η αναζήτηση του 43ρονου Νικόλαου Καραπουναρλίδη, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 6:17 pm


Πρωταθλητής στους εφήβους ο Φέρωνας, δεύτερος στις νεανίδες ο Φίλιππος

Ολοκληρώθηκαν σε Βύρωνα και Βέροια οι τελικές φάσεις (Final8) των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων.

Ο Φέρωνας μετά το παιδικό την περσινή χρονιά, κατέκτησε και το 44ο πρωτάθλημα εφήβων στο ντεμπούτο του, με τον τίτλο να επιστρέφει στη Βέροια για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και το 1999, όταν πάλι ο Τάσος Χατζηπαρασίδης είχε οδηγήσει τον Φίλιππο Βέροιας στο χρυσό μετάλλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 3:13 pm


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Βέροια την Μεγάλη Παρασκευή

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τις Ακολουθίες και περιφορά των Επιταφίων των Ιερών Ναών στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:09 pm


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαστηριακοί γιατροί της χώρας

Την απόφαση να κλείσουν τα ιατρεία τους και να προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντά τους έλαβαν οι εργαστηριακοί γιατροί της χώρας. Η αποχή τους ξεκινά την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 4:03 pm


Το Εργατικό Κέντρο Βέροιας τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά με κατάθεση στεφάνων

Με κατάθεση στεφάνων στο παλαιό Ηρώο της Βέροιας, στην οδό Πιερίων, τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά το Εργατικό Κέντρο Βέροιας και τα Σωματεία του. Την κεντρική ομιλία έκανε η πρόεδρος Έλενα Ατσάλου, η οποία έκανε μια ιστορική αναδρομή στην καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ως ημέρα σύμβολο των εργατικών αγώνων.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 12:49 pm


Πασχαλινές προσφορές σε ψησταριές και αξεσουάρ στο Smart Gas - Επισκεφθείτε το νέο εκθεσιακό κατάστημα

Στο νέο κατάστημα της Smart Gas στο 5ο χλμ Περιφερειακής Οδού Βέροιας - Κάτω Βερμίου, μόλις πέντε λεπτά από την Βέροια, θα βρείτε φιάλες υγραερίου της εταιρείας Coral Gas, κορυφαίες ψησταριές των πιο γνωστών εταιρειών, αξεσουάρ ψησίματος, κουζίνες και εστίες μαγειρέματος, θερμαντικά σώματα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου κ.α.

Όλα τα προϊόντα της Smart Gas είναι ποιοτικής κατασκευής, με αντοχή στον χρόνο.

 Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές! 

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 12:48 pm


Απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ

Απεργιακή συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Βέροια.

Το πρωί της Τετάρτης, 1η Μάη στη πλατεία Ωρολογίου μέλη του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Βουτυράς, ιδιωτικοί υπάλληλοι, συνταξιούχοι και πολίτες συγκεντρώθηκαν για να βροντοφωνάξουν τα αιτήματά τους ενάντια στην φτώχεια και την αντεργατική νομοθεσία, με την κατάργηση της οκτάωρης εργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 12:20 pm


Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση πραγματοποίησε στην Βέροια η ΑΔΕΔΥ

Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση πραγματοποίησε στην Βέροια η ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Χειμώνας, πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ της Ημαθίας. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της ΕΛΜΕ η Χαρά Αξούριστου.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 11:44 am


Τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας

Ένας άνδρεας 30 ετών έχασε την ζωή του στην άσφαλτο έξω από τον Άραχο Ημαθίας τις πρώτες πρωινές ώρες. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 30χρονος βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε νταλίκα,

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 8:11 am


ΚΔΒΜ Smarteching Education: Αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών σε σύντομο χρονικό διάστημα

Το ΚΔΒΜ Smarteching Education διοργανώνει μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες​.

Αποκτήστε αναγνωρισμένο, μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό Lower ή Proficiency.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:08 pm


Θέσεις εργασίας στην βιομηχανία Venus

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός « Venus Growers » , που εδρεύει στη Βέροια Ημαθίας, αναζητά για την καλοκαιρινή σεζόν , με πλήρες ωράριο εργασίας :

Eπαγγελματία οδηγό φορτηγού (κατηγορίας ΓΕ )

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:08 pm


Μεταφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ η ανάπλαση στην παλιά πόλη της Βέροιας και το πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, μεταφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ το έργο «Βιοκλιματικό - πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών στην παλιά πόλη της Βέροιας», το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν είχε ολοκληρωθεί την προηγούμενη προγραμματική περίοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 3:18 pm


Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στο Veriadance 2024

Στο «Veria Dance competition 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών στις 26, 27 και 28 Απριλίου από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού, συμμετείχε η σχολή χορού της ΚΕΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 12:42 pm


Μηχανήματα & εργαλεία κήπου Stihl σε εκπληκτικές τιμές στο Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Νέα εποχή, νέα Ανοιξιάτικη καμπάνια από την Stihl.

Στο νέο ανοιξιάτικο φυλλάδιο προσφορών της Stihl θα βρείτε μηχανήματα κι εργαλεία κήπου για κάθε εργασία.

Στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της Stihl στην Βέροια, στο κατάστημα Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74] θα βρείτε όλες τις ευκαιρίες της τρέχουσας καμπάνιας και θα επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές τιμές!

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:05 am


Πασχαλινή συναυλία διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας

Πασχαλινή συναυλία διοργάνωσαν την Μεγάλη Δευτέρα οι σπουδαστές και η νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι σπουδαστές των τάξεων μέσης και ανωτέρας παρουσίασαν έργα λόγιας κλασικής και ρομαντικής εποχής, ενώ στο δεύτερο μέρος η νεανική χορωδία έψαλε θρησκευτικούς ύμνους.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:12 pm


Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Δεν εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Δημότη

 Πραγματοποιήηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η διαδικασία εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη αλλά μετά από δυο εκλογικές διαδικασίες δεν εκλέχτηκε κανείς από τους υποψηφίους.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 4:51 pm


Βοργιαζίδης: "Αν η Περιφέρεια θέλει ώριμες μελέτες μας, ας χρηματοδοτήσει την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου"

Στην προ ημερησίας παρέμβασή του ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης απάντησε στα όσα υποστήριξε η Περιφέρεια στην απάντηση της στο θέμα της «μοιρασιάς» του ΕΣΠΑ. Ο κ. Βοργιαζίδης επέμεινε στο θέμα ανισοκατανομής στην τελευταία χρηματοδότηση ενώ στην πρόκληση της Περιφέρειας για κατάθεση ώριμων μελετών για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, τόνισε ότι ο δήμος Βέροιας έχει ώριμη μελέτη 15 εκ. ευρώ για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, μπορεί η Περιφέρεια να το χρηματοδοτήσει.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:22 pm


Δήμος Βέροιας: Τι συζητήθηκε στην λογοδοσία διμήνου Μαρτίου - Απριλίου

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου. Ας δούμε τι ειπώθηκε:

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:40 pm


Ξεκινά σήμερα στην Βέροια η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Ξεκινά σήμερα το απόγευμα στην Βέροια η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Φιλίππειο και το ΔΑΚ Δ. Βικέλας από σήμερα έως τις 2 Μαΐου (Μ. Πέμπτη).

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:31 pm


Με ρεσιτάλ βιολιού και ξενάγηση σε σπάνιες συλλογές ο ‘Περίπατος Βιβλίου’ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Με ρεσιτάλ βιολιού και ξενάγηση σε σπάνιες συλλογές πραγματοποιήθηκε ο ‘Περίπατος Βιβλίου’ στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:16 pm


Έπεσε η αυλαία στην Β' κατηγορία - Τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Β' κατηγορία. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Καψόχωρα ενώ μαζί της στην Α' κατηγορία ανέβηκε και ο Διαβατός ως δεύτερος. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Σταυρός και αν η Αλεξάνδρεια κερδίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική, στα μπαράζ, τότε και αυτός θα πάρει εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:59 pm


Πρόσληψη 17 ατόμων στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά – 4 θέσεις στην Αλεξάνδρεια

Την πρόσληψη δέκα επτά (17) ατόμων με σύμβαση εργσίας ιδιωτικύ δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγνών των υπηρεσιών του (για την κεντρική υπηρεσία και τις περιφερειακές οργανικές μονάδες στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας), ανακοίνωσε ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:21 pm


Με ήττα το "κύκνειο άσμα" της Βέροιας

 Με ήττα αποχαιρέτισε την κατηγορία η Βέροια. Αν και προηγήθηκε, δέχθηκε δυο γκολ στο β' μέρος και έχασε με 1-2.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:53 pm


e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Μαΐου

Συνολικά 1.208.661.888 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.799.517 δικαιούχους, από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανακοίνωσή του:

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:48 pm


Έχασε στον πρώτο τελικό ο Φίλιππος

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη ο Φίλιππος Βέροιας τους τελικούς ανόδου για την Elite League, αφού στον πρώτο αγώνα της σειράς με τη ΧΑΝΘ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 65-55.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:07 pm


Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς και Γραμματείας Γυναικών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 3:43 pm


Η Νάουσα μπαίνει στον χάρτη της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας

Μια σπουδαία εξέλιξη η οποία βάζει τον Δήμο μας δυναμικά στον χάρτη της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, αποτελεί η δρομολογημένη δημιουργία Παραρτήματος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Νάουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:51 pm


Ξεσήκωσαν την αγορά τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Με μουσική πλημμύρισαν την αγορά της Βέροιας τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου.

Οι μαθητές διοργάνωσαν το πρώτο τους Μουσικό Περίπτερο το απόγευμα της Παρασκευής. Τα τέσσερα μουσικά γκρουπάκια του σχολείου παρουσίασαν το ποικίλο πρόγραμμά τους αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των περαστικών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:13 pm


Νάουσα: «12 χρόνια δεν πείραξα και δεν με πείραξε κανείς»

Για τη Μεγάλη Δευτέρα αναβλήθηκε η δίκη του 59χρονου ιδιοκτήτη στάβλου στην Ημαθία, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και γενετήσιες πράξεις σε βάρος δύο μαθητριών, ηλικίας 15 και 14 ετών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:38 pm


Μαθήτριες κατήγγειλαν ιδιοκτήτη σταύλου για σεξουαλική επίθεση

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία. Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:39 pm


Μοναδικές λαμπάδες στις καλύτερες τιμές στο Κηροπλαστείο Μέλισσα

Ανακαλύψτε στο Κηροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ στη Βέροια, μοναδικές λαμπάδες, φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι για τα βαφτηστήρια σας, για αγόρια και κορίτσια!

Τεράστια ποικιλία, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 11:51 am


Εκδήλωση για την Μάνα διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας με τη συνεργασία τοπικών συλλόγων

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας με αφορμή την επικείμενη εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που γιορτάζεται τον Μάιο και συγκεκριμένα τη δεύτερη Κυριακή του μήνα. 

Φέτος για πρώτη φορά συνεργάζονται τόσοι πολλοί φορείς για μια εκδήλωση μεγίστης σημασίας, για την μητέρα και την μητρότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 9:57 pm


Αντιπεριφέρεια Ημαθίας: "Η διοίκηση του δήμου Βέροιας θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις για να καλύψει τις αδυναμίες και ανεπάρκειες της"

Νέα απάντηση προς την διοίκηση του δήμου Βέροιας, για την κατανομή του ΕΣΠΑ, εξέδωσε η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας. Στην απάντηση χρεώνει στην διοίκηση του δήμου Βέροιας προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για να αποπροσανατολισμό των πολιτών, για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της. 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 3:42 pm


Το Πασχαλιάτικο Σεργιάνι θα αναβιώσει στην Επισκοπή Αλεξάνδρειας

Την Τετάρτη 8/5/2024 θα αναβιώσει το Πασχαλιάτικο στο εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στην Επισκοπή Αλεξάνδρειας. Στις 18:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και στις 19:00μ.μ θα ακολουθήσει το σεργιάνι. Στη συνέχεια θα γίνει γλέντι με ζουρνάδες για όλον τον κόσμο με τη ζυγιά του Βασίλη Μανωλόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:38 pm


Κυκλοφόρησε το νέο Πασχαλιάτικο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ MARKET – Όσο και να ψάχνεις πουθενά φθηνότερα!

Κυκλοφόρησε το νέο Πασχαλιάτικο φυλλάδιο προσφορών του ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, που ισχύει από την Μεγάλη Δευτέρα 29/04 έως και το Σάββατο 25/05

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:58 pm


Το εορταστικό πρόγραμμα των καταστημάτων στην Βέροια

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:30 pm


Νέο σεμινάριο ΕΦΕΤ «Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων» στο ΚΔΒΜ Smarteching Education

Το Κ.Δ.Β.Μ. Smarteching Education ανακοινώνει νέο Σεμινάριο ΕΦΕΤ Επιπέδου 1  «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ και αποσκοπεί στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή τροφίμων. 

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:19 pm


Θανατηφόρο τροχαίο στο Νησί - Νεκρός 36χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 36χρονος που οδηγούσε ΙΧ εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να πέσει μέσα σε αρδευτικό κανάλι και να χάσει τη ζωή του.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:18 am


Τρόφιμα για το συσσίτιο και τις δομές της πόλης συγκέντρωσε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Βέροιας

Εκδήλωση εν όψει των εορτών του Πάσχα διοργάνωσε την Τετάρτη στον Χώρο Τεχνών, το Περιφερειακό Τμήμα  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 11:13 pm


Το βιβλίο 'Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια' παρουσιάστηκε στην Βέροια

Το παραμύθι «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια …» της Δρ. Ειρήνης Αναγνώστου-Κελεπούρη, εξελικτικής σχολικής ψυχολόγου, το οποίο γράφτηκε για τη στήριξη του συλλόγου Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ), παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:16 pm


Διέλυσε την Γέφυρα στο τρίτο ματς και προκρίθηκε στον τελικό ο Φίλιππος

Στον τελικό της κατηγορίας προκρίθηκε την Τετάρτη ο Φίλιππος. Στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι με την Γέφυρα, η Βεροιώτικη ομάδα επικράτησε με 74-55, έκανε το 2-1 στις νίκες στην σειρά και προκρίθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:36 pm


Μια θέση εργασίας στο τμήμα Ελέγχου Ποιότητας στα "Περιβόλια του Βεζύρογλου"

Η εταιρεία «Από τα Περιβόλια του Βεζύρογλου», που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής τροφίμων ζητά εργαζόμενο/η για το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας για εξάμηνη σύμβαση με στόχο την κάλυψη εποχιακών αναγκών.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 5:38 pm


Τοποθέτηση ογκόλιθων στο Άλσος του Αγίου Νικολάου

Ογκόλιθους στα κενά σημεία που μετατρέπονταν παρανόμως σε χώρους στάθμευσης, πλησίον του οδοστρώματος και εντός του Άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας, τοποθέτησαν το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, μαζί με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας και την Δημοτική Αστυνομία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:24 pm


Ζητούνται εργάτες και εργάτριες παραγωγής σε εργοστάσιο μεταποίησης φρούτων

Η εταιρία ΕΛΙΤΑ Α.Ε. με έδρα τα Λευκάδια Νάουσας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταποίησης και εμπορίας φρέσκων φρούτων, ζητά εργάτες και εργάτριες για μόνιμη απασχόληση από 15 Μάϊου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:29 am


Τρίτος ο Νίκος Μάρτος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στις 23-4-2024 στο ΔΑΚ των Σερρών το 65ο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων. Στους αγώνες συμμετείχαν οι δώδεκα καλύτεροι μαθητές και μαθήτριες από Ελλάδα και Κύπρο σε κάθε αγώνισμα, που επιλέχθηκαν μετά από δύο προκριματικές φάσεις αγώνων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:42 pm


Η Ολυμπιακή Φλόγα πέρασε από την Βέροια και την Βεργίνα

Από την Βέροια πέρασε σήμερα το μεσημέρι η Ολυμπιακή Φλόγα ερχόμενη από την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε στις 16/4/2024 από την Αρχαία Ολυμπία και στο πρόγραμμα περιελάμβανε λαμπαδηδρομία στην ιστορική πόλη της Βέροιας και στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα το μεσημέρι της 23ης Απριλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 4:10 pm


Θέσεις εργασίας για εργατοτεχνίτες - μονταδόρους - ηλεκτροσυγκολλητές σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών

Η κατασκευαστική εταιρεία ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ζητεί εργατοτεχνίτες - μονταδόρους - ηλεκτροσυγκολλητές με σχετική προϋπηρεσία στις μεταλλικές κατασκευες.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:06 pm


Βοργιαζίδης: Ο δήμος Βέροιας αδικήθηκε στο τελευταίο πρόγραμμα ΕΣΠΑ (βίντεο)

Ο δήμος Βέροιας αδικήθηκε από την Περιφέρεια στην τελευταία κατανομή χρηματοδοτήσεων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:42 pm


Ζητούνται υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρικά πρατήρια υγρών καυσίμων μερικής απασχόλησης στην Βέροια

Ζητούνται υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών σε Εταιρικά Πρατήρια Υγρών Καυσίμων για την περιοχή της Βέροιας για μερική απασχόληση 3 μέρες τη εβδομάδα 8 ώρες την ημέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:03 pm


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Βέροια και Βεργίνα για το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διέλευση της
Ολυμπιακής Φλόγας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:59 pm


Μια θέση εργασίας για τεχνίτη παραγωγής σε εταιρεία υλικών συσκευασίας

Η TSAVDARIDIS PACKAGING., εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των υλικών συσκευασίας, μεέδρα στον Τρίλοφο Ημαθίας επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της : ΤΕΧΝIΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:50 pm


Ζητείται Λογοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός στην Βέροια

Το Κέντρο Λογοθεραπείας της Ευτυχίας Λαγού στην Βέροια αναζητά Λογοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγό για πρόσληψη από τον Σεπτέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:29 am


Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ανάπτυξης ευφυΐας και δεξιοτήτων του Brainobrain

Στο Brainobrain Βέροιας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/4 ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος ανάπτυξης ευφυΐας και δεξιοτήτων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:54 am


Ποιες πληρωμές θα γίνουν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 26 Απριλίου

Κατά την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου, θα καταβληθούν 1.254.432.604 ευρώ σε 2.805.659 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:34 pm


Ζητείται υπάλληλος για εργασία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Βέροια

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:26 pm


Τι έγινε στα ματς της Β' ερασιτεχνικής - Άχθος Αρούρης και Ασώματα στο μπαράζ παραμονής

Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με τα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής. Το μόνο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν το ποιες ομάδες θα παίξουν στο μπαράζ παραμονής. Μετά τα σημερινά ματς, το ζευγάρι που θα παίξει για την παραμονή του είναι το Άχθος Αρούρης - Ασώματα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:17 pm


Νίκη χωρίς αντίκρυσμα - Η Βέροια επικράτησε της Αγίας Μαρίνας

 Η Βέροια ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με την Αγία Μαρίνα. Με γκολ του Φασίδη στο δεύτερη ημίχρονο, επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες κι ένα χαμένο πέναλτι και πήρε δίκαια τη νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 5:52 pm


Θανάσιμος τραυματισμός δικυκλιστή

Χθες (20 Απριλίου 2024) και ώρα 16:40 περίπου, στο 1,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αλεξάνδρειας-Γιαννιτσών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:15 pm


Παρουσιάστηκε στην Βέροια το νέο βιβλίο του Πάνου Δημάκη

Το νέο βιβλίο του Πάνου Δημάκη παρουσιάστηκε στο  McOza Cafe-Bar στην Βέροια, στο πλαίσιο των είκοσι χρόνων λειτουργίας του καταστήματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου, πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το καφέ για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και γνωστού ως «Γεράκι» από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «The Chase».

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 10:18 pm


Έχασε στην Γέφυρα ο Φίλιππος - Την Τετάρτη στην Βέροια το τελευταίο ραντεβού

Την ήττα με 74-72 γνώρισε στην Γέφυρα ο Φίλιππος. Αν και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξε "αυτοκτονικές" τάσεις και έχασε το ματς. Η Γέφυρα ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί την Τετάρτη στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:05 pm


Κυπελλούχος Ημαθίας η Νάουσα - Κέρδισε στον τελικό τον Άγιο Γεώργιο

Η Νάουσα κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ξέσπασε στο ξεκίνημα του β’ μέρους, σημείωσε τρία τέρματα με επικράτησε με 0-3 του μαχητικού Αγίου Γεωργίου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:11 pm


Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού στην Βεργίνα

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στα γραφεία Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) επί της οδού Κεντρικής 203 στη Βέροια, υπογράφηκε από τον πρόεδρο του ΔΣ της επιχείρησης Στέργιο Διαμάντη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας Πολυζώης Νίκος Α.Ε, η σύμβαση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (Ε.Ε.Λ) ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», προϋπολογισμού 1.959.467,31€ χωρίς ΦΠΑ και 2.429.739,46€ με ΦΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 3:01 pm


Μεγάλο ξεπούλημα στο Fancy Jewelry Store στην Βέροια - Δαχτυλίδια από 20€

Το κοσμηματοπωλείο Fancy Jewelry Store στην Βέροια κλείνει και ξεπουλάει!

Δαχτυλίδια από ασήμι ΜΟΝΟ 20€.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:55 pm


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βέροια

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη
διάρκεια εργασιών ασφαλτόστρωσης, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:17 pm


Εγκαινιάστηκε στην Στέγη η έκθεση εικαστικής κούκλας του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 17 Απρίλη, η έκθεση εικαστικής κούκλας του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας. Η έκθεση φιλοξενείται στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, από 18 έως 30 Απριλίου 2024, και είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν επισκέψεις σχολικών μονάδων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:38 pm


Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αναζητά καθηγητές, Χημείας, Βιολογίας και Οικονομικών για τη μονάδα της Βέροιας

Εδώ μπορείς να διαπρέψεις στον χώρο της εκπαίδευσης! Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα, αναζητά Καθηγήτριες/ Καθηγητές Χημείας, Βιολογίας και Οικονομικών για τη μονάδα του στη Βέροια Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:01 pm


ΚΔΒΜ Smarteching Education: Νέα voucher κατάρτισης με εκπαιδευτικό επίδομα από 400€ έως 1250€

 smart edu  
  • Κατάρτιση σε προγράμματα με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση
  • Σύγχρονοι μέθοδοι υλοποίησης

ΝΕΑ VOUCHER ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ με εκπαιδευτικό επίδομα από 400€ έως 1250€!

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:25 pm


Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Βέροια

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της Βέροιας και στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας η Ολυμπιακή Φλόγα, ερχόμενη από την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε στις 16/4/2024 από την Αρχαία Ολυμπία και περιλαμβάνει λαμπαδηδρομία στην ιστορική πόλη της Βέροιας και στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα το μεσημέρι της 23ης Απριλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:11 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

ΜΝΗΜΗ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ… - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΜΝΗΜΗ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ…  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 3:42 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια