Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Εξαιρούνται από το «Υπερταμείο» τα 2.330 ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος - Βγήκε το ΦΕΚ

Η θεσμική θωράκιση για τα 2.330 ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που εξαιρούνται από το «Υπερταμείο» με υπογραφή του υπουργού Οικονομικών δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στην ανακοίνωση το Υπουργείο αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:47 pm


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές και ανέμους

Τα «δόντια» του θα μας δείξει ο καιρός από τις επόμενες ώρες, καθώς το σκηνικό αλλάζει ραγδαία με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:42 pm


Διάρρηξη σε επαγγελματικό γραφείο στην Βέροια - Άμεση σύλληψη των δραστών

Συνελήφθησαν χθες (21 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι στη Βέροια, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 28 ετών, για κλοπή - διάρρηξη σε επαγγελματικό γραφείο που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:37 pm


Σχολή Γονέων στο ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο

Οι καθημερινές ανησυχίες και ερωτήματα που έρχόμαστε αντιμέτωποι στο μεγάλωμα και την διαπαιδγώγηση  των παιδίων.

Σχολή Γονέων στο Σύννεφο στο ΚΔΑΠ 

Υπεύθυνες προγράμματος Ευφροσύνη Κιατικίδου, ψυχοθεραπεύτρια gestalt & Υακίνθη Σταμπολή Παιδαγωγός, Eμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. 

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:35 pm


Εκπτώσεις έως 60% στα καταστήματα αθλητικών ειδών SPORT mania

Εκπτώσεις από 20% έως 60% στα καταστήματα αθλητικών ειδών SPORT mania στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:19 pm


Μεγάλο συλλαλητήριο στην Βέροια εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών (φωτογραφίες, βίντεο)

Μεγάλο συλλαλητήριο πολιτών που διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε στην Βέροια. Το μήνυμα των διαδηλωτών ήταν η κατάργηση της συμφωνίας και ήταν ειρηνικό. Υπήρχε παλμός και θέρμη στην υποστήριξη του αιτήματος για απόσυρση της Συμφωνίας και από την άλλη αποδοκιμασίες προς την κυβέρνηση και τους τοπικούς βουλευτές που τάχθηκαν υπέρ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:19 pm


Βέροια: Προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητό του που τσουλούσε στον κατήφορο και τραυματίστηκε

Άσχημο τραυματισμό είχε ένας οδηγός στην Βέροια, όταν προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητό του που τσούλησε στον κατήφορο. Ο οδηγός πάρκαρε το όχημά του στον κατήφορο της Κων/νου Παλαιολόγου (κάθετη της Πιερίων) στο ύψος της τράπεζας Alpha (στο παρελθόν σε παρόμοιο περιστατικό έχασε την ζωή του στέλεχος της τράπεζας). 

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:28 am


Πώς να καθαρίσετε έναν σκληρό δίσκο

Για να καθαρίσετε ένα σκληρό δίσκο σημαίνει να διαγράψετε εντελώς από τη μονάδα όλες τις πληροφορίες που περιέχει. Η διαγραφή όλων των δεδομένων δεν καθαρίζει πλήρως έναν σκληρό δίσκο και η μορφοποίηση το καταφέρνει πάντα ολοκληρωτικά. Θα χρειαστεί να κάνετε ένα επιπλέον βήμα για να σκουπίσετε εντελώς τον σκληρό δίσκο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 11:38 pm


Ζητούνται καθηγήτριες αγγλικών από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Βέροια

Ζητούνται καθηγήτριες αγγλικών από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 11:06 pm


VOUCHER 2019: Νέες θέσεις εργασίας με απολαβές έως 1.575€ - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Δηλώστε συμμετοχή στο ΚΔΒΜ Easy Education.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), ως Δικαιούχος της Πράξης «Προώθηση στην Απασχόληση Ατόμων Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων», με κωδικό MIS5010656, υλοποιεί το έργο «Ενέργειες Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής & Mentoring, Κατάρτισης & Πιστοποίησης, Προώθησης στην απασχόληση και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης για την ανάπτυξη ικανοτήτων επιχειρηματικότητας» η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα«Κεντρική Μακεδονία 2014-2020». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. 

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 10:20 pm


Νέα διοίκηση στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστικό Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 8:19 pm


Έναν υπάλληλο καθαριότητας θα προσλάβει η Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου (ΥΕ Καθαριότητας) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(από την υπογραφή της σύμβασης και έως 18 μήνες - με 5ωρη απασχόληση), για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των υπηρεσιών της, ανακοίνωσε η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, που εδρεύει στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 7:57 pm


Σούπερ μάρκετ "Πρωτέας": Σε προσφορά ντομάτες και πορτοκάλια

Δυο προσφορές θα βρουν στο ράφι οι πελάτες των σούπερ μάρκετ "Πρωτέας" στην Βέροια και τη Νάουσα.Συγκεκριμένα θα βρουν προσφορά τις ντομάτες με 0.99 ευρώ και πορτοκάλια με 0.65 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 8:04 am


Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δήμου Νάουσας στο συλλαλητήριο των Αθηνών

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν στην Αθήνα το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου Νάουσας. Ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης μετέβη στο συλλαλητήριο με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και σύμφωνα με όσα έγραψε στο fb, στάθμευσε στη συμβολή της οδού Ακαδημίας με τη Χ. Τρικούπη σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, κάτω από τα γραφεία της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 9:49 pm


Αθλητικό παιχνίδι στο ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο

"Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο μάθημα αθλητικού παιχνιδιού περνάμε υπέροχα. Κάνουμε γυμναστική μέσα από παιχνίδια εγρήγορσης, συντονισμού, ταχύτητας και περνάμε φανταστικά. Με την μοναδική γυμνάστρια της ομάδας του ΚΔΑΠ Ευαγγελία Μανουσαρίδου", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 8:59 pm


Ψυχωμένος ο Φίλιππος κέρδισε και τη ΧΑΝΘ (φωτογραφίες)

Σημαντική για την συνέχεια νίκη σημείωσε ο Φίλιππος. Ύστερα από ένα δραματικό και αμφίρροπο ματς, επικράτησε με 65-61 και συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη τετράδα του βόρειου ομίλου της Β' εθνικής. Ο Φίλιππος ήταν ψυχωμένος όταν η ΧΑΝΘ απείλησε και δίκαια πήρε τη νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:37 pm


Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η Βέροια (φωτογραφίες και βίντεο)

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο ήταν η Βέροια κόντρα στον Μακεδονικό. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο σημείωσε τρία τέρματα, και επικράτησε στο τέλος με 3-1.  Η Βέροια "κάθησε" πάνω στα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσει πολλές απειλές (δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ).

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 5:09 pm


Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Γιώργου Τροχόπουλου στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Βάντα», παρουσίασε ο Γιώργος Ξάνθιππος Τροχόπουλος, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα Sala του πολυχώρο ΕΛΙΑ, στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 3:47 pm


Με σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από τον Κωστή Χατζηδάκη η βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ημαθίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, η ΝΟΔΕ Ημαθίας και οι Δημοτικές Οργανώσεις Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας έκοψαν την βασιλόπιτα, στο κτήμα Αλέξανδρος. Στην ομιλία του ο Χατζηδάκης εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στην Βέροια και θυμήθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έκανε την πρώτη του ομιλία, μετά το χτύπημα που δέχθηκε και δεν ξέχασε την ζεστή Βεροιώτικη φιλοξενία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 12:45 am


Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στο καφέ «foyer» του Κοι.Σ.Π.Ε «ΔΕΣΜΟΣ», στο ισόγειο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 8:41 pm


Πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Φίλιππος αλλά δεν έφτανε αυτό... (φωτογραφίες)

Εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 20-26 γνώρισε ο Φίλιππος. Ο ΠΑΟΚ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ αλλά ο Φίλιππος δεν παράτησε το ματς. Πάλεψε, έμεινε κοντά στο σκορ και έψαξε ευκαιρία να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα αλλά στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης δεν βρήκε τις λύσεις στην επίθεση. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς με έξι γκολ διαφορά και πήραν χωρίς να κινδυνεύσουν το ματς.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 7:24 pm


Εύκολο απόγευμα κόντρα τους Κύκλωπες ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Εύκολο απόγευμα κόντρα στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης είχε ο Φίλιππος. Επικράτησε με 32-15 κι επέστρεψε στις νίκες. Οι Βεροιώτισσες ήταν καλύτερες, ξέφυγαν στο σκορ από το πρώτο μέρος και δεν συνάντησαν αντίσταση στο δεύτερο μέρος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:19 pm


Πρωταθλήτρια χειμώνα η ομάδα του Ροδοχωρίου

Με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου συνεχίστηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής. Ούτε αυτό το Σάββατο έληψαν τα προβλήματα. Στην Μελίκη και το Κλειδί οι αγωνιστικοί χώροι ήταν ακατάλληλοι για ποδόσφαιρο και τα ματς αναβλήθηκαν. Στα ματς που έγιναν, το Ροδοχώρι κέρδισε στο Πλατύ και στέφθηκε πρωταθλητής χειμώνα μετά την ισοπαλία της Νάουσας με την Αγία Μαρίνα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:11 pm


Δυο οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια

Δυο θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 12μ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 2:46 pm


Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Παρασκευή το βράδυ το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Αγγέλων" και παραβρέθηκαν η Επιτροπή του Φεστιβάλ και οι σύλλογοι που στήριξαν την διοργάνωση. 

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 1:01 am


Βέροια: Χρυσή υποψηφιότητα για το Ουζομεζεδοπωλείο Μαύρο Πρόβατο

Το Μαύρο Πρόβατο στη Βέροια έχει κερδίσει Xρυσή Υποψηφιότητα για το “Gold Award of Quality & Taste 2019” στον Πανελλαδικό θεσμό βραβείων ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards στην κατηγορία «ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ».

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:30 pm


Συμβατά toner και μελάνια για όλους τους εκτυπωτές και φωτοτυπικά από τον mr. Print

Η εταιρία mr. Print ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Βέροια Ημαθίας με σκοπό την ανακατασκευή - αναγόμωση μελανιών και τόνερ εκτυπωτών όλων των εταιριών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:15 pm


Τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει ο Φίλιππος

Δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση έχει το Σάββατο ο Φίλιππος. Θα υποδεχθεί στο Μακροχώρι τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και γνωρίζει ότι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι ο δικέφαλος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:50 pm


Κομπλέ με Μακεδονικό την Κυριακή η Βέροια

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο 2019 θα δώσει την Κυριακή η Βέροια. Θα φιλοξενήσει, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τον Μακεδονικό με στόχο τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:36 pm


Η ΔΕΥΑ Βέροιας παρέλαβε το νέο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Βέροιας η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου που απέκτησε η επιχείρηση. 

Το αυτοκίνητο παράγεται στην Κίνα και έχει «νονά» την ελληνική εταιρεία Eco-Sun του Βεροιώτη Γιώργου Καζαντζίδη. Το αυτοκίνητο είναι ένα όχημα πόλης, είναι μικρό με μήκος 2,245 μέτρα, αλλά αρκετό για τη μεταφορά δύο ατόμων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 3:10 pm


Πώς να κάνετε back up τα δεδομένα σας δωρεάν

Είναι εκπληκτικό το πόσο λίγοι άνθρωποι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την απλή πράξη της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους. Οι λόγοι γι 'αυτό είναι πολλοί. Ίσως να σκέφτονται ότι ο φορητός τους υπολογιστής δεν θα χαλάσει ποτέ, ότι όλα βρίσκονται στο cloud ούτως ή άλλως, ή ότι είναι απλά μια ταλαιπωρία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 2:45 pm


Ακούστε την Πρωινή Ράδιο - Εφημερίδα του Πληροφοριοδότη

Ακούστε την Πρωινή Ράδιο - Εφημερίδα του Πληροφοριοδότη. Θέματα τοπικής επικαιρότητας με καλή μουσική θα σας κάνουν παρέα για μια ώρα

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:59 am


Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Σ(χ)ήματα στο χώρο» στην Γκαλερί Παπατζίκου (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε η έκθεση με τίτλο «Σ(χ)ήματα στο χώρο», την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη γκαλερί Παπατζίκου στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 11:00 pm


7 υπάλληλοι καθαριότητας θα προσληφθούν σε Αστυνομικά Τμήματα της Ημαθίας

Την πρόσληψη σαράντα τριών (43) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στους Νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:56 pm


Το χρέος μας

Γράφει η Νίκη Καρατζιούλα

Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη χώρα. Είναι φανερό ότι η εθελόδουλη κυβέρνηση καθοδηγούμενη από ξένες δυνάμεις, μακριά από τον ιδεολογικό της χώρο, νιώθοντας το τέλος να έρχεται και τις Ερινύες ήδη να την επισκέπτονται, διολισθαίνει μέρα με τη μέρα σε όλο και πιο επικίνδυνες ατραπούς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:33 pm


Μια θέση πωλήτριας σε κεντρικό κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Βέροια

Zητειται πωλήτρια/τρία για πλήρη απασχόληση σε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Βέροια. Πληροφορίες 6932452256.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 6:44 pm


Πανηγύρισε ο πολιούχος της Βεροίας Όσιος Αντώνιος ο νέος (φωτογραφίες)

Κατά το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Αντωνίου του νέου, πολιούχου Βεροίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 3:38 pm


Έργα 1.646.000€ για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων ενέταξε ο Δήμος Βέροιας

Στις 14 Ιανουαρίου 2019 κοινοποιήθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο οριστικός πίνακας κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων για το πρόγραμμα «Ενεργειακή Αναβάθμιση δημόσιων κτηρίων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με τον οποίο εγκρίνεται η οριστική ένταξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης τριών σχολικών μονάδων του Δήμου Βέροιας, συνολικού προϋπολογισμού 1.646.000€, ύστερα από την επιτυχή αξιολόγηση όλων των προτάσεων που είχε υποβάλει ο Δήμος.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 1:46 pm


Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επίσημα ο Κώστας Ναλμπάντης

Την απόφαση του να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας έκανε γνωστή με δήλωση του ο Κώστας Ναλμπάντης. Στην δήλωση του αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 9:07 am


Τριήμερο Φεστιβάλ Ρομποτικής στη ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η πρώτη και μεγαλύτερη Ακαδημία Ρομποτικής στο Νομό μας προσκαλεί όλα τα παιδιά, από 6 έως 16 ετών, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής με τα Lego WeDo2 και Lego Mindstorms EV3.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 10:45 pm


Ζητείται υπάλληλος γραφείου στην Βέροια

Η Εταιρία Smarteching Education www.smartech-edu.com, με έδρα τη Βέροια, επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο γραφείου μερικής απασχόλησης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:13 pm


Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες, βίντεο)

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου Sala Ελιάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 8:25 pm


Άλμα τριάδας ο Φίλιππος

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία ο Φίλιππος ο οποίος νίκησε στην Βέροια τους Ίκαρους Σερρών με 65-53 και φτάνοντας στις 6 συνεχόμενες νίκες, έφτασε τις 8 και δικαιούται να ονειρεύεται ένα πολύ καλό πλασάρισμα. Με τη νίκη αυτή ο Φίλιππος έφτασε τους 21 βαθμούς και είναι στην 3η θέση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 8:21 pm


Εμμανουηλίδης: "Τραγική η ΝΟΔΕ, αφεντικό της ο Βεσυρόπουλος - Θα κάνω την Βέροια πρωταγωνίστρια" (βίντεο)

Την ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού του «Ένας δήμος για όλους – Βέροια πρωταγωνίστρια» ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Εμμανουηλίδης. Ο κ. Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την ομιλία του με βολές κατά της ΝΟΔΕ με αφορμή την ανακοίνωση που είδε την δημοσιότητα σήμερα (στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη τύπου).

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 7:19 pm


Ενίσχυσε με νερό το δίκτυο ύδρευσης του Στενημάχου ο δήμος Νάουσας

Από τον δήμο Νάουσας έγινε γνωστό ότι έργο σύνδεσης δεύτερης πηγής από γεώτρηση στη δεξαμενή Στενημάχου υλοποιήθηκε μετά από συντονισμένη εργασία της ΔΕΥΑΝ και εξωτερικών συνεργατών, με στόχο την ενίσχυση της υδροδότησης της Τοπικής Κοινότητας. Η μεταφορά νερού από τη δεύτερη γεώτρηση γίνεται μέσω αγωγού 2,5 χιλιομέτρων, έργο προϋπολογισμού 50.000€.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 2:06 pm


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ημαθίας τον Ιανουάριο

Ανακοινώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον μήνα Ιανουάριο. Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 1:49 pm


ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: "Καμιά ανοχή στον τραμπουκισμό και τον φασισμό"

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με τις αφισοκολλήσεις με τα πρόσωπα βουλευτών που υποστηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών:

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 11:20 am


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας την 16 και 17 Ιανουαρίου

Για την ανάγκη των εκδηλώσεων εορτασμού Πολιούχου πόλης Βέροιας Αγίου Αντωνίου και λιτανείας ιερού λειψάνου του Οσίου, την 16 και 17-01-2019, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε: 

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 10:09 am


Ουρσουζίδης: "Η «Συμφωνία των Πρεσπών» κορυφαία πολιτική πράξη ευθύνης απέναντι στους Έλληνες πολίτες"

Ένας από τους ομιλητές του κυβερνώντος κόμματος στην Βουλή, στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, ήταν ο Ημαθιώτης Βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτεταμένα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας ότι είναι "κορυφαία πολιτική πράξη ευθύνης απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Αναλυτικά η ομιλία του:

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:55 pm


Η Μαθηματική Εταιρεία Ημαθίας θα διοργανώσει τον μαθηματικό διαγωνισμό "Καραθεοδωρή"

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει τους μαθηματικούς διαγωνισμούς «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, που πέτυχαν στον Ημαθιώτικο διαγωνισμό «ΥΠΑΤΙΑ» καθώς και «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για τους μαθητές από την Β΄ Γυμνασίου έως την Γ΄ Λυκείου που πέτυχαν στον διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ».

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 8:16 pm


Την Παρασκευή θα καταβληθούν τα προνοιακά από τον ΟΠΕΚΑ

Την προσεχή Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα καταβληθούν για πρώτη φορά από τον ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καθώς και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, στο σύνολο των δικαιούχων της χώρας, τα οποία μέχρι και το 2018 χορηγούνταν από τους ΟΤΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 8:07 pm


Ημαθία: Έδειραν ηλικιωμένους και την κόρη τους για 50 ευρώ

Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκαν τέσσερις άγνωστοι ληστές σε μια τριμελή οικογένεια στην κοινότητα Αγκαθιά της Ημαθίας, στην ισόγεια μονοκατοικία της οποίας εισέβαλαν παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας, χωρίς να τους αντιληφθούν οι ένοικοι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 8:04 pm


Στην τελική ευθεία η διοργάνωση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στην Βέροια (video)

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου. Η Συντονιστική Επιτροπή έχει ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς για λόγους ασφαλείας ενώ το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν και οι φορείς για να έχει επιτυχία το συλλαλητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 6:52 pm


€ΥΡΩAGORA: Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος Nava με προϊόντα σε εκπτωτικές τιμές (φωτογραφίες)

Η επιχείρηση €ΥΡΩAGORA Παπαδόπουλος σε Βέροια και Άγιο Γεώργιο είναι αποκλειστικός συνεργάτης της NAVA.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:29 am


Κλειστά τα σχολεία της Βέροιας την Πέμπτη

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία της Βέροιας. Οι μαθητές θα μείνουν στο σπίτι αφού καμιά σχολική μονάδα δεν θα ανοίξει.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 10:50 pm


Απαγχονισμός 37χρονου στο Ροδοχώρι

Συγκλόνισε την τοπική  κοινωνία του δήμου Νάουσας η είδηση απαγχονισμού 37χρονου στο Ροδοχώρι ο οποίος με σχοινί κρεμάστηκε στη σκάλα της οικίας του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 8:25 pm


Την υποψηφιότητα του παρουσίασε στη Νάουσα ο Νικόλας Καρανικόλας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Νάουσας ανακοίνωσε σε ανοικτή συγκέντρωση στη Νάουσα ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κινηματογράφου στο κτίριο "Έρια" και ο χώρος γέμισε ασφυκτικά. Ο συνδυασμός του κ. Καρανικόλα λέγεται ΕΝΑ ΜΑΖΙ (το ΕΝΑ προέρχεται από τα αρχικά Ειρηνούπολη - Νάουσα - Ανθέμια). 

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 8:02 pm


Έναν οδηγό θα προσλάβει ο Δήμος Νάουσας

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου (ΔΕ Οδηγού συρμού ρυμουλκού, με ημιρυμουλκούμενο – τράκτορας με κλειστού τύπου απορριμματοκιβώτια Ε’ κατηγορίας – με ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του δήμου και συγκεκριμένα για την ενίσχυση της υποστελεχωμένης υπηρεσίας καθαριότητας, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 3:54 pm


Δυο άτομα για την περισυλλογή ζώων θα προσλάβει ο Δήμος Νάουσας

Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων (ΥΕ Εργατών περισυλλογής αδέσποτων ζώων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του δήμου και συγκεκριμένα για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 3:48 pm


Την βασιλόπιτα έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτά του έκοψε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες Δήμου Βέροιας, ενώ παράλληλα τελέστηκε ο αγιασμός του νέου έτους.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 2:07 pm


''Βούτηξαν'' πορτοφόλι από ηλικιωμένο στην Βέροια

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 34 και 41 ετών και ενός 37χρονου, όλοι τους ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (13 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, η 34χρονη πλησίασε ηλικιωμένο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από την κατοχή του το πορτοφόλι του. Στη συνέχεια διέφυγε μαζί με τους συνεργούς της που την ανέμεναν σε όχημα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 12:45 pm


Μαθήματα Break Dance στο «Σχολείο στο Σύννεφο»

Νέο τμήμα Break Dance ξεκινάει στο ΚΔΑΠ "Σχολείο στο Σύννεφο" στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 11:19 am


Επιδείνωση καιρού από την Δευτέρα το βράδυ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (02/13-1-2019), που ισχύει από το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 έως και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 9:20 am


Συλλαλητήριο στην Βέροια για την Συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι (φωτογραφίες, βίντεο)

Την διοργάνωση συλλαλητηρίου στην Βέροια, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου ως διαμαρτυρία στην Συμφωνια των Πρεσπών, αποφάσισαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ημαθίας. Το συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου, στις 12 το μεσημέρι και παράλληλα θα υπάρξει κινητοποίηση για κλείσιμο καταστημάτων και υπηρεσιών για να δοθεί χαρακτήρας Πανημαθιώτικης διαμαρτυρίας. Αν το θέμα πάει στην Βουλή νωρίτερα, θα αλλάξει μέρα το συλλαλητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 7:25 pm


Το Γηροκομείο Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε το Αδελφάτο Γηροκομείου Βέροιας και η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας», το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 2:41 pm


Ο Σύλλογος Μικρασιατών έκοψε την ‘βασιλειόπιτα’ και γιόρτασε το έθιμο του Αγίου Βασιλείου (φωτογραφίες, βίντεο)

Την καθιερωμένη του «Βασιλειόπιτα» έκοψε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 2:14 pm


Ανοιχτά τα σχολεία στους δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας την Δευτέρα

Στο μάθημα επιστρέφουν την Δευτέρα και οι μαθητές των δήμων Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Οι λόγοι που έκλεισαν τα σχολεία την περασμένη εβδομάδα δεν συντρέχουν και οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 2:04 pm


Ανοιχτά τα σχολεία του δήμου Βέροιας την Δευτέρα

Στα μαθήματά τους θα επιστρέψουν την Δευτέρα οι μαθητές των σχολείων του δήμου Βέροιας. Οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί και σε ερώτηση που η απάντηση που είχαμε από την δημοτική αρχή είναι ότι την Δευτέρα τα σχολεία του δήμου θα λειτουργήσουν.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 2:01 pm


Έκανε πρεμιέρα η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων" (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρεμιέρα της παιδικής παράσατασης του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας η “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”. Η πρώτη παράσταση ήταν μόνο για εκπαιδευτικούς αλλά επειδή τα σχολεία ήταν το τελευταίο διάστημα κλειστά, πολλοί δεν γνώριζαν και η συμμετοχή ήταν μικρή.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 1:40 pm


Tίτλοι τέλους στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση. «Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα» είπε. O πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει άμεσα ψήφο εμπιστοσύνης. Οι ΑΝΕΛ λένε όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 1:16 pm


Βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ΧΑΝΘ ο Φίλιππος

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε στη ΧΑΝΘ ο Φίλιππος. Μετά από ένα αμφίρροπο ματς, έδειξε χαρακτήρα στο β' μέρος και επικράτησε με 20-22 παίρνοντας βαθιά βαθμολογικά ανάσα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 8:07 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

Η παράσταση «Οι κάτω απ' τ' αστέρια» στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Η παράσταση «Οι κάτω απ' τ' αστέρια» στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Μετά από συνεχή sold out σε Αθήνα, Πάτρα, Καβάλα, Ηράκλειο. Θεσσαλονίκη, Γιάννενα κ.ά., «Οι κάτω απ' τα' αστέρια» συνεχίζουν το ταξίδι τους - εκτός από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 10:00 pm


Βέροια: Φορτηγάκι ανατράπηκε έξω από την Αγ. Μαρίνα - Verianet

Βέροια: Φορτηγάκι ανατράπηκε έξω από την Αγ. Μαρίνα  Verianet

'Αγιο είχε οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου (τύπου βαν) όταν το όχημα που οδηγούσε προσγειώθηκε με τον «ουρανό» σε αρδευτικό αυλάκι, αλλά στο πλάτος του, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:10 pm


Εμβόλιμη αγωνιστική .Τετάρτη 23/1 Βέροια - Αγροτικός Αστέρας διαιτητής ο κ. Σιδηρόπουλος (Πέλλας) - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Εμβόλιμη αγωνιστική .Τετάρτη 23/1 Βέροια - Αγροτικός Αστέρας διαιτητής ο κ. Σιδηρόπουλος (Πέλλας)  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της γ' εθνικής του α' γύρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 με την Βέροια να υποδέχεται...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:08 pm


Βέροια: Φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό - Verianet

Βέροια: Φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό  Verianet

Φωτιά ξέσπασε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στην Εγαντία οδό, στο τμήμα Βέροιας – Πολυδενδρίου. Το περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα στις σήραγγες 2 και 3 το πρωί της ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:02 pm


Διέρρηξαν επαγγελματικό γραφείο στη Βέροια - Verianet

Διέρρηξαν επαγγελματικό γραφείο στη Βέροια  Verianet

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 28 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 4:20 pm


Υλικές ζημιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια από διαδηλωτές - Δυο συλλήψεις - Πληροφοριοδότης

Υλικές ζημιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια από διαδηλωτές - Δυο συλλήψεις  Πληροφοριοδότης

Μικρές υλικές ζημιές προκάλεσε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ομάδα διαδηλωτών κατά την αποχώρησή της από το συλλαλητήριο. Στον συμβάν υπήρξε παρέμβαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:57 pm


Συνθήματα για τη Μακεδονία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια - Thestival

Συνθήματα για τη Μακεδονία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια  Thestival

Πλήθος κόσμου από όλες τις περιοχές της Ημαθίας και όχι μόνο, συγκεντρώθηκε σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, διαδηλώνοντας για την ελληνικό...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:35 pm


ΣΧΟ Βέροιας: Αποτελέσματα αγώνων σκι δρόμων αντοχής - Verianet

ΣΧΟ Βέροιας: Αποτελέσματα αγώνων σκι δρόμων αντοχής  Verianet

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:23 pm


«Βυθίστηκε» η Βέροια: Γαλανόλευκες εικόνες - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

«Βυθίστηκε» η Βέροια: Γαλανόλευκες εικόνες  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Κατά την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία του Δημαρχείου Βεροίας, για ακόμη μία φορά, η Ημαθία διαμαρτυρήθηκε για τα δίκαια της ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 3:07 pm


Βέροια: Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Verianet

Βέροια: Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  Verianet

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Αγ. Αντωνίου έγινε λίγο μετα τις 2 το μεσημέρι. Μετά το τέλος του συλλαλητηρίου στην πλατεία Δημαρχείου, ομάδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:36 pm


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια (φωτό) - seleo.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια (φωτό)  seleo.gr

Πλήθος κόσμου κατέφθασε από το πρωί στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας Κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι κλειστοί ενώ πολίτες με σημαίες στα χέρια φων...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:30 pm


Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας - Έκτακτη Γενική Συνέλευση (24/1/19) - Verianet

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας - Έκτακτη Γενική Συνέλευση (24/1/19)  Verianet

Καλούνται οι Αγροτικοί Σύλλογοι του νομού, οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συνεταιρισμών, τα μέλη του Συλλόγου και οι Αγρότες του Δήμου μας σε έκτακτη γενική ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:14 pm


Λαοθάλασσα στη Βέροια για τη Μακεδονία! - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Λαοθάλασσα στη Βέροια για τη Μακεδονία!  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πραγματική λαοθάλασσα αυτη την ωρα στο συλλαλητήριο της Βέροιας για τη Μακεδονία!Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία δημαρχείου της...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:28 pm


Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο στη Βέροια- «Πρωινές σημειώσεις - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο στη Βέροια- «Πρωινές σημειώσεις  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στην εκπομπή «Πρωινές σημειώσεις» Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2019 με τη Σοφία Γκαγκούση:-Πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς των δημοτικών συμβουλίων...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 11:44 am


Δήλωση-κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δήλωση-κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, έγινε η παρακάτω δήλωση σχετικά με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και το συλλαλητήριο που θα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 8:40 am


Βέροια: Δημοτικό Συμβούλιο – «Ποδαρικό» με σκηνές «απείρου κάλλους» (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Δημοτικό Συμβούλιο – «Ποδαρικό» με σκηνές «απείρου κάλλους» (βίντεο)  Verianet

Κωμικοτραγικές καταστάσεις και επικίνδυνοι εκτροχιασμοί διάνθησαν το ποδαρικό του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη συνεδρίαση του 2019. Η συνεδρίαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 4:16 am


Συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας συνεδρίασε στις 18/01/2019 και αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 7:30 pm


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος στηρίζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος στηρίζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, εκφράζει την ανησυχία του για τα προβλήματα και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η συμφωνία των Πρεσπών στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 4:16 pm


''Ζεσταίνουν'' τα τρακτέρ οι αγρότες για το Μακεδονικό. Συλλαλητήριο αύριο στη Βέροια - seleo.gr - seleo.gr

''Ζεσταίνουν'' τα τρακτέρ οι αγρότες για το Μακεδονικό. Συλλαλητήριο αύριο στη Βέροια - seleo.gr  seleo.gr

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της Βέροιας. ''Δυναμικό παρών με τρακτέρ'', ανακοίνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξανδρεια...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 3:15 pm


Βέροια: Ημερίδα με θέμα την Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Οικονομικής Προσαρμογής (25/1/19) - Verianet

Βέροια: Ημερίδα με θέμα την Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Οικονομικής Προσαρμογής (25/1/19)  Verianet

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ημαθίας, το 4ο Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 1:06 pm


Συλλαλητήριο στη Βέροια για τη Μακεδονία με ομιλητές το Θεοφάνη Μαλκίδη και Ανδρέα Βλαζάκη - e-ptolemeos.gr

Συλλαλητήριο στη Βέροια για τη Μακεδονία με ομιλητές το Θεοφάνη Μαλκίδη και Ανδρέα Βλαζάκη  e-ptolemeos.gr

Συλλαλητήριο στη Βέροια για τη Μακεδονία με κεντρικούς ομιλητές το Θεοφάνη Μαλκίδη και τον Ανδρέα Βλαζάκη αύριο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 12:46 pm


Πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στη Βέροια - aftodioikisi.gr

Πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στη Βέροια  aftodioikisi.gr

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Σχολής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 10:10 am


Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" που κυκλοφορεί 21/1 - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" που κυκλοφορεί 21/1  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ύστατος αγώναςΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 12:05 am


Οι μάγκες με τα κυανέρυθρα…. – Σίφουνας η Βέροια 3-1 τον Μακεδονικό σ' ένα ημίχρονο (βίντεο) - Verianet

Οι μάγκες με τα κυανέρυθρα…. – Σίφουνας η Βέροια 3-1 τον Μακεδονικό σ' ένα ημίχρονο (βίντεο)  Verianet

Μια Βέροια σε ρεσιτάλ ουσίας και αποτελεσματικότητας δεν άφησε τον Μακεδονικό να πάρει ανάσα για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια απλά …σκεφτότανε το ματς ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:53 pm


Μεγάλη νίκη της Βέροιας επί του Μακεδονικού, ανατροπή το Παλαιοχώρι - MetroSport.gr

Μεγάλη νίκη της Βέροιας επί του Μακεδονικού, ανατροπή το Παλαιοχώρι  MetroSport.gr

Η ομάδα της Ημαθίας κατέβαλλε την αντίσταση των «πρασίνων» σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 5:47 pm


Γ' Εθνική. Πολύ καλή η Βέροια 3-1 τον Μακεδονικό. Αποτελέσματα βαθμολογία - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Γ' Εθνική. Πολύ καλή η Βέροια 3-1 τον Μακεδονικό. Αποτελέσματα βαθμολογία  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ύστερα από "απραξία" 40 περίπου ημερών οι παίκτες της Βέροιας παρουσιάστηκαν σήμερα πολύ σοβαροί , αρκετά αγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 5:31 pm


Πέρασε» από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ 20-26 τον μαχητικό Φίλιππο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πέρασε» από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ 20-26 τον μαχητικό Φίλιππο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τη νίκη με 26-20 πήρε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια απέναντι στον μαχητικό Φίλιππο που παραλίγο να βάλει δύσκολα στον Δικέφαλο.Με τον Αλέξη Παπαβασίλη...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 11:51 pm


Handball Premier: Πέρασε εύκολα ο ΠΑΟΚ από τη Βέροια - SPORT24

Handball Premier: Πέρασε εύκολα ο ΠΑΟΚ από τη Βέροια  SPORT24

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον Φίλιππο Βέροιας με 26-20 εκτός έδρας, ενώ με νίκες συνέχισαν οι Αερωπός Έδεσσας και Άρης Νικαίας. Ισοπαλία στο Φοίβος ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:49 pm


Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Βέροια - seleo.gr

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Βέροια  seleo.gr

Για τον αγώνα χειροσφαίρισης του πρωταθλήματος HANDBALL PREMIER Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 3:30 pm


Δυο οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Δυο οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Δυο θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βέροια, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Δημαρχείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 2:46 pm


Βέροια: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑ για τον αγώνα χάντμπολ με τον Φίλιππο - Verianet

Βέροια: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑ για τον αγώνα χάντμπολ με τον Φίλιππο  Verianet

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 2:05 pm


Η Βέροια 2017 νίκησε στη Μίκρα την Πυλαία με 27-28, για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Βέροια 2017 νίκησε στη Μίκρα την Πυλαία με 27-28, για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σε μία δραματική αναμέτρηση η Βέροια 2017 επικράτησε στη Μίκρα της Πυλαίας με 27-28, για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών.Με δύο γκολ στα...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονίας - Verianet

Βέροια: Κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονίας  Verianet

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας παρακολουθώντας με μεγάλη ανησυχία τις πρόσφατες εξελίξεις για το σοβαρότατο θέμα της Μακεδονἰας ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:10 am


Ο Λάμπρος Ταΐρης στο δυναμικό του Π.Σ. Βέροια - Verianet

Ο Λάμπρος Ταΐρης στο δυναμικό του Π.Σ. Βέροια  Verianet

Ανακοίνωση του Π.Σ. Βέροια για την απόκτηση του Λάμπρου Ταΐρη: Ο Π.Σ Βέροια καλωσορίζει τον Λάμπρο Ταΐρη στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Ο νέος μας ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 9:08 pm


Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της Αγιο Αντώνιο τον Νέο (ΦΩΤΟ) - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της Αγιο Αντώνιο τον Νέο (ΦΩΤΟ)  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Κατά το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Αντωνίου του νέου, πολιούχου Βεροίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 8:38 pm


Η Βέροια τιμάει σήμερα τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Βέροια τιμάει σήμερα τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Βέροιας η Λιτανεία της εικόνας και των ιερών λειψάνων του Αγίου Αντωνίου, πολιούχου της...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 12:08 pm


Βέροια: Πετυχημένος απεγκλωβισμός 51χρονου κυνηγού - Verianet

Βέροια: Πετυχημένος απεγκλωβισμός 51χρονου κυνηγού  Verianet

Χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε και επέστρεψε σώος 51χρονος κυνηγός στη περιοχή ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 11:32 am


Απ. Εμμανουηλίδης: Πρώτος στόχος να γίνει η Βέροια κεντρικός τουριστικός προορισμός - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Απ. Εμμανουηλίδης: Πρώτος στόχος να γίνει η Βέροια κεντρικός τουριστικός προορισμός  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δεσμεύτηκε για κυκλοφοριακό, δημόσια ασφάλεια, καθαριότητα και απομάκρυνση των αδέσποτων από την πόληΑπάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 9:00 am


Πήρε τελικά τον Λάμπρο Ταίρη η Βέροια από το Παλαιοχώρι - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πήρε τελικά τον Λάμπρο Ταίρη η Βέροια από το Παλαιοχώρι  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία απέκτησε τον Λάμπρο Ταΐρη από τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής,...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:31 pm


Βέροια: Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών έκοψε την βασιλόπιτα - Verianet

Βέροια: Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών έκοψε την βασιλόπιτα  Verianet

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα το απόγευμα της Τρίτης (15/1) στο αρτ -καφέ Παπατζίκου “Εκτός Χάρτη” στη Βέροια. Παρόντες ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:14 am


Άνδρας ''βούτηξε'' το πορτοφόλι ηλικιωμένης στη Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Άνδρας ''βούτηξε'' το πορτοφόλι ηλικιωμένης στη Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (14 Ιανουαρίου...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 7:00 pm


Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια - Γ. Ξ. Τροχόπουλος «Βάντα» - Zougla

Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια - Γ. Ξ. Τροχόπουλος «Βάντα»  Zougla

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ώρα 11.30 π.μ. στον πολυχώρο ΕΛΙΑ αίθουσα Sala, θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Γ. Ξ. Τροχόπουλου, που ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 1:31 pm


Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει τον Δημοτικό Συνδυασμό " Ένας Δήμος για όλους - Βέροια πρωταγωνίστρια" (16/1/19) - Verianet

Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει τον Δημοτικό Συνδυασμό " Ένας Δήμος για όλους - Βέροια πρωταγωνίστρια" (16/1/19)  Verianet

Την υποψηφιότητά του θα ανακοινώσει και επίσημα σε εκδήλωση ο Απόστολος Εμμανουηλίδης. Η εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 12:37 pm


Βέροια: Τα καταστήματα θα ανοίξουν μετά τις 11π.μ. στις 17/1 - Verianet

Βέροια: Τα καταστήματα θα ανοίξουν μετά τις 11π.μ. στις 17/1  Verianet

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώνεται ότι: Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου , εορτή του Αγίου Αντωνίου πολιούχου της Βέροιας , τα καταστήματα θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:45 am


Βέροια: Η Γιώτα Νέγκα με το "Φύλλο Ανδρικό 2" στον Χώρο Τεχνών (25/1/19) - Verianet

Βέροια: Η Γιώτα Νέγκα με το "Φύλλο Ανδρικό 2" στον Χώρο Τεχνών (25/1/19)  Verianet

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τραγούδια ανδρών ερμηνευτών την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας Μετά από 60 παραστάσεις και ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 8:19 pm


Λαϊκά & Αιρετικά (14/1): Πολιτικές εξελίξεις, συλλαλητήριο και απεργία στη Βέροια για το «Μακεδονικό - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Λαϊκά & Αιρετικά (14/1): Πολιτικές εξελίξεις, συλλαλητήριο και απεργία στη Βέροια για το «Μακεδονικό  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:- Καταιγισμός πολιτικών...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 2:28 pm


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια - seleo.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια  seleo.gr

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Βέροιας, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης προσανατολίζονται να διοργανώσουν στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 22 ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 9:30 am


Βέροια 2017 – Καματερό 19-17 – Επιστροφή απ' τα …κάλαντα και ποδαρικό με νίκη - Verianet

Βέροια 2017 – Καματερό 19-17 – Επιστροφή απ' τα …κάλαντα και ποδαρικό με νίκη  Verianet

Χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να επιστρέψουν τα κορίτσια της «Βέροια 2017» απ' το κλίμα των εορτών και να αποκαταστήσουν την αγωνιστική τάξη σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 9:02 pm


Βέροια: Βραβεύτηκαν επίλεκτοι αθλητές του στίβου (φωτό και βίντεο) - Verianet

Βέροια: Βραβεύτηκαν επίλεκτοι αθλητές του στίβου (φωτό και βίντεο)  Verianet

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/1/19) πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης αθλητών του ΣΤΙΒΟΥ της τοπικής επιτροπής ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας που ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 6:48 pm


Η Βέροια στην Εβραϊκή Τουριστική Αγορά (Δελτίο Τύπου) - Verianet

Η Βέροια στην Εβραϊκή Τουριστική Αγορά (Δελτίο Τύπου)  Verianet

Η Βέροια συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο ταξιδιωτικό οδηγό τσέπης για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία που εξέδωσε η εκδοτική ομάδα Eretz με έδρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 2:51 pm


Βέροια: 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (27/1/19) - Verianet

Βέροια: 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (27/1/19)  Verianet

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ανακοινώνεται: "Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας σας προσκαλεί στην 1η Γιορτή ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 11:58 am


Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας (18/1/19) - Verianet

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας (18/1/19)  Verianet

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί την Παρασκευή 11/1/2019 - Verianet

Βέροια: Δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί την Παρασκευή 11/1/2019  Verianet

Ύστερα από απόφαση του Πρόεδρου του ΚΑΠΑ αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Βέροιας θα παραμείνουν κλειστοί ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Αυτοκίνητο γλίστρησε και σταμάτησε στα ... κάγκελα! - Verianet

Βέροια: Αυτοκίνητο γλίστρησε και σταμάτησε στα ... κάγκελα!  Verianet

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στις μετακινήσεις του, ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου την Πέμπτη 10/1 - Verianet

Βέροια: Δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου την Πέμπτη 10/1  Verianet

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από απόφαση του Πρόεδρου του ΚΑΠΑ αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 θα διακοπεί η λειτουργία όλων των Βρεφονηπιακών ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Ισχυρή χιονόπτωση με την "Υπατία" – Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Ισχυρή χιονόπτωση με την "Υπατία" – Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες (βίντεο)  Verianet

Με την "Υπατία" να χτυπά με χιόνια και κρύο, και σε συνδυασμό με την κατάσταση που δημιούργησε η κακοκαιρία "Σοφία" τις προηγούμενες ημέρες, οδηγοί και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Κλειστά τα σχολεία αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου - Verianet

Βέροια: Κλειστά τα σχολεία αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου  Verianet

Από τον Δήμο Βέροιας αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων για αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Πανεπιστημιακοί από το Κεντάκι της Αμερικής επισκέφτηκαν τη Βέροια - Δελτίο Τύπου - Verianet

Πανεπιστημιακοί από το Κεντάκι της Αμερικής επισκέφτηκαν τη Βέροια - Δελτίο Τύπου  Verianet

Αντιπροσωπεία 20 Καθηγητών Πανεπιστήμιου του Κολεγίου «Berea College» από την ομώνυμη πόλη του Κεντάκι των Η.Π.Α. υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Βράβευση επίλεκτων αθλητών στίβου (12/1/19) - Verianet

Βέροια: Βράβευση επίλεκτων αθλητών στίβου (12/1/19)  Verianet

Το Σαββατο 12 Ιανουαριου 2019 και ωρα 17.00 στην Αντωνιαδειο στεγη γραμματων και τεχνων θα γινει η τελετη βραβευσης των αθλητων του ''ΣΤΙΒΟΥ'' της ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Κλειστά αύριο Τρίτη 8/1/19 τα σχολεία - Verianet

Βέροια: Κλειστά αύριο Τρίτη 8/1/19 τα σχολεία  Verianet

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στη Βέροια αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας: Ο Δήμαρχος Βέροιας Έχοντας υπόψη: 1.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό 25ης Μαρτίου - Verianet

Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό 25ης Μαρτίου  Verianet

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώνονται Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό 25ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Κάλεσμα Συλλόγων και Φορέων από τον ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση για απόφαση διοργάνωσης συλλαλητηρίου (9/1/19) - Verianet

Βέροια: Κάλεσμα Συλλόγων και Φορέων από τον ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση για απόφαση διοργάνωσης συλλαλητηρίου (9/1/19)  Verianet

Εν όψει της επικείμενης ψήφισης(κύρωσης) της συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και της κατάθεσης της για κύρωση από την αντίστοιχη ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Η εορτή των Θεοφανείων σε Βέροια και Νάουσα - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Η εορτή των Θεοφανείων σε Βέροια και Νάουσα  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ι. Μ. Βεροίας: Ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την πανηγυρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Νάουσα: Η έλλειψη παθολόγου κάνει μπαλάκι τους ασθενείς στη Βέροια! - Έθνος

Νάουσα: Η έλλειψη παθολόγου κάνει μπαλάκι τους ασθενείς στη Βέροια!  Έθνος

Όταν δεν υπάρχει γιατρός, κλείνει η Παθολογική Κλινική και οι ασθενείς μεταφέρονται στη Βέροια. Επιστρέφουν στη Νάουσα για νοσηλεία, όταν βρίσκεται ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Θεοφάνεια στη Βέροια: Με χιόνια ο καθιαγιασμός των υδάτων - Σπουδαστής της ΣΜΥ έπιασε τον Σταυρό (βίντεο) - Verianet

Θεοφάνεια στη Βέροια: Με χιόνια ο καθιαγιασμός των υδάτων - Σπουδαστής της ΣΜΥ έπιασε τον Σταυρό (βίντεο)  Verianet

Σε ήπιες συνθήκες “Σοφίας” αλλά με εμφανή τα ίχνη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών πραγματοποιήθηκε η τελετή του καθαγιασμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: “Αγριεύει” η “Σοφία” - Στα λευκά όλο το οδικό δίκτυο (βίντεο) - Verianet

Βέροια: “Αγριεύει” η “Σοφία” - Στα λευκά όλο το οδικό δίκτυο (βίντεο)  Verianet

Με την θερμοκρασία να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και το χιόνι να πέφτει ασταμάτητο, η κακοκαιρία “Σοφία” σαρώνει την Ημαθία και ντύνει στα λευκά όλο ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Ερώτηση για το αντικομμουνιστικό «Βλαχογιάννειο Μουσείο» στη Βέροια - 902.gr

Ερώτηση για το αντικομμουνιστικό «Βλαχογιάννειο Μουσείο» στη Βέροια  902.gr

Ερώτηση σχετικά με το αντικομμουνιστικό «Βλαχογιάννειο Μουσείο» στη Βέροια κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Βέροια : Η κατάσταση είναι απελπιστική!! - Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε - Verianet

Βέροια : Η κατάσταση είναι απελπιστική!! - Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε  Verianet

Όλος ο κάμπος είναι θαμμένος από το χιόνι και με 2 μηχανήματα μόνο δεν ξέρουν από που να αρχίσουν … Στο Μακροχώρι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι (photos) - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Βέροια: Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι (photos)  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Βέροια βγαλμένες από τα πιο ωραία και λευκά παραμύθια. Δείτε το εκλπηκτικό τοπιο.

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Πανέμορφες εικόνες από την κατάλευκη Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πανέμορφες εικόνες από την κατάλευκη Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ένα λευκό πέπλο σκέπασε την Παρασκευή την πόλη της Βέροιας, αλλά και όλο το νομό Ημαθίας, με τον υδράργυρο να "κατρακυλάει" ίσως και κάτω από το μηδέν!

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Απαγορεύσεις θήρας λόγω χιονοπτώσεων στη Βέροια - Verianet

Απαγορεύσεις θήρας λόγω χιονοπτώσεων στη Βέροια  Verianet

Με αφορμή την πρώτη (σήμερα 3/1/2019) χιονόπτωση στα πεδινά της περιοχής, στη διάρκεια της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου, δημοσιεύουμε το κείμενο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


ΒΕΡΟΙΑ - Αγρ. Αστέρας: Μπουμαρσόπουλος - Ημερήσια - Βέροια

ΒΕΡΟΙΑ - Αγρ. Αστέρας: Μπουμαρσόπουλος  Ημερήσια - Βέροια

Επιστροφή στο πρωτάθλημα και για τις ομάδες της Γ' Εθνικής με την ΒΕΡΟΙΑ να αγωνίζεται στην έδρα της το Δημοτικό Στάδιο με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Μωμόγεροι βγήκαν στη Βέροια για πέμπτη χρονιά (βίντεο) - Pontos News

Μωμόγεροι βγήκαν στη Βέροια για πέμπτη χρονιά (βίντεο)  Pontos News

Το πανάρχαιο και ψυχαγωγικό έθιμο των Μωμόγερων αναβίωσε το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στους δρόμους της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Εσπερινός Θεοφανείων - Τελετή Κατάδυσης Τιμίου Σταυρού (6/1/19) - Verianet

Βέροια: Εσπερινός Θεοφανείων - Τελετή Κατάδυσης Τιμίου Σταυρού (6/1/19)  Verianet

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Το Σάββατο 5 Ἰανουαρίου, παραμονή τῶν Θεοφανείων, στίς 6 τό ἀπόγευμα, στόν Ἱερό Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Βεροίας θά ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Ανακοίνωση του Π.Σ Βέροια - Verianet

Ανακοίνωση του Π.Σ Βέροια  Verianet

Δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα αγωνιστεί στην ομάδα του Άρη Αμπελιών, η οποία μετέχει στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Χιονίζει και στη Βέροια – Δείτε ΦΩΤΟ & VIDEO - Thestival

Χιονίζει και στη Βέροια – Δείτε ΦΩΤΟ & VIDEO  Thestival

Σε εξέλιξη είναι η χιονόπτωση στην Ημαθία και στην πόλη της Βέροιας όπου το έχει στρώσει!

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Καιρός: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο δρόμο για τη Βέροια (pics) - NewsBomb

Καιρός: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο δρόμο για τη Βέροια (pics)  NewsBomb

Καιρός : Δεκάδες οχήματα με τους οδηγούς τους εγκλωβίστηκαν μέσα και έξω από τα τούνελ της Εγνατίας Οδού.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Κοζάνη: Κλειστή η Εγνατία από Διόδια Πολυμύλου προς την Βέροια - ΕΡΤ

Κοζάνη: Κλειστή η Εγνατία από Διόδια Πολυμύλου προς την Βέροια  ΕΡΤ

Ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα έχουν δημιουργηθεί επι της Εγνατίας Οδού στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης στο ρεύμα προς Βέροια εδώ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Βέροια: Μήνυση κατά του δημάρχου και παντός υπευθύνου για «παραπλάνηση των αρχών» - Νέα τροπή στην υπόθεση της γέφυρας Κούσιου - Verianet

Βέροια: Μήνυση κατά του δημάρχου και παντός υπευθύνου για «παραπλάνηση των αρχών» - Νέα τροπή στην υπόθεση της γέφυρας Κούσιου  Verianet

Μήνυση κατέθεσε ο πρώην εργολάβος της γέφυρας Κούσιου, με την οποία εγκαλεί το Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιατζίδη, για παραπλάνηση των αρμοδίων ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Αγκαλιά με Μπαλάφα η Βέροια! - OnSports.gr - Onsports.gr

Αγκαλιά με Μπαλάφα η Βέροια! - OnSports.gr  Onsports.gr

Πολύ κοντά να ανακοινώσει πλέον και επίσημα τη μεταγραφή του 32χρονου μέσου, Σωτήρη Μπαλάφα, είναι η Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 7:59 pm


Η αλλαγή του χρόνου στη Βέροια - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Η αλλαγή του χρόνου στη Βέροια  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 23.30 το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στη Βέροια με το έλκηθρό του ("κάρο της αγάπης") - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στη Βέροια με το έλκηθρό του ("κάρο της αγάπης")  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΔΤ: Ο Άγιος Βασίλης με το κάρο της Αγάπης, επισκέπτεται σήμερα (παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπως ορίζει το έθιμο) τη Βέροια, για να μοιράσει γλυκά δώρα στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


ΒΕΡΟΙΑ: "Η μαγεία του ποδοσφαίρου μας" (Βίντεο) - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΒΕΡΟΙΑ: "Η μαγεία του ποδοσφαίρου μας" (Βίντεο)  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Το γνωστό παιχνίδι με τις κεφαλιές, όπου η μπάλα πρέπει να καταλήξει στο καλάθι χωρίς να χτυπήσει στο έδαφος, έπαιξαν στα αποδυτήρια οι...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Βέροια: Πλούσιο γλέντι και πολύ κέφι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου (φωτό και βίντεο) - Verianet

Βέροια: Πλούσιο γλέντι και πολύ κέφι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου (φωτό και βίντεο)  Verianet

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, αποχαιρέτισε το 2018 με ένα πλούσιο ποντιακό γλέντι το βράδυ ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


Βέροια: Αλβανός ληστής τραυμάτισε πράκτορα του ΟΠΑΠ - Πρώτο ΘΕΜΑ

Βέροια: Αλβανός ληστής τραυμάτισε πράκτορα του ΟΠΑΠ  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο 23χρονος αλλοδαπός περίμενε να φύγει και ο τελευταίος πελάτης από το πρακτορείο για να ορμήσει μέσα και να γρονθοκοπήσει τον 61χρονο ιδιοκτήτη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Οι Μωμοέρ' εβγαίν'νε 'ς σην Βέροια! - Pontos News

Οι Μωμοέρ' εβγαίν'νε 'ς σην Βέροια!  Pontos News

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας και η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας θα παρουσιάσουν το δρώμενο των Μωμόγερων στη Βέροια, δίνοντας μια γιορτινή νότα στην πόλη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Στο σημερινό φιλικό ΦΑΣ Νάουσα- Βέροια 1-5. Δύο γκολ ο Μελικιώτης - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στο σημερινό φιλικό ΦΑΣ Νάουσα- Βέροια 1-5. Δύο γκολ ο Μελικιώτης  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δυνατό φιλικό παιχνίδι, με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών, έδωσαν στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ με αντίπαλο τη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Οι "μωμόγεροι" ξεσήκωσαν τη Βέροια (VIDEO) - Thestival

Οι "μωμόγεροι" ξεσήκωσαν τη Βέροια (VIDEO)  Thestival

Το πανάρχαιο και ψυχαγωγικό έθιμο των Μωμόγερων αναβίωσε το πρωί η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στους δρόμους της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Βέροια: Συγκέντρωση αγροτών στα γραφεία του ΕΛΓΑ – Επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Συγκέντρωση αγροτών στα γραφεία του ΕΛΓΑ – Επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους (βίντεο)  Verianet

Σε συνέχεια και σε εφαρμογή της απόφασης της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, το πρωί της Παρασκευής, αγρότες – μέλη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2018 | 10:00 am


Βέροια: Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ - Συνελήφθη ο δράστης - Verianet

Βέροια: Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ - Συνελήφθη ο δράστης  Verianet

Στα κρατητήρια της ΑΔ Ημαθίας κρατείται αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης επιχείρησε να ληστέψει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2018 | 10:00 am


Βέροια: Μια όμορφη βραδιά με “άρωμα” Βασίλισσας!!! (φωτό, βίντεο) - Verianet

Βέροια: Μια όμορφη βραδιά με “άρωμα” Βασίλισσας!!! (φωτό, βίντεο)  Verianet

Η βραδιά είχε άρωμα Βασίλισσας.... Ο πρόδρος, Στέφανος Αποστολίδης προτίμησε να γιορτάσει την ονομαστική του με την μεγάλη αθλητική οικογένεια και η ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας – Τα ρουγκάτσια έντυσαν με εικόνες Ελλάδας τη Βέροια (βίντεο) - Verianet

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας – Τα ρουγκάτσια έντυσαν με εικόνες Ελλάδας τη Βέροια (βίντεο)  Verianet

Τα “Ρουγκάτσια”, ένα από τα παλιά ομαδικά έθιμα αναβίωσε σήμερα το πρωί (27/12) το Λύκειο Ελληνίδων στους δρόμους της Βέροιας και έντυσε με εικόνες ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Κοινωνικά: Μνημόσυνα στη Βέροια (29 - 30 Δεκεμβρίου 2018) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Κοινωνικά: Μνημόσυνα στη Βέροια (29 - 30 Δεκεμβρίου 2018)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Μνημόσυνα στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου 2018: Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... μείνετε ενημερωμένοι για όλα! InVeria.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Στη Βέροια ο Μεληκιώτης - Sportime

Στη Βέροια ο Μεληκιώτης  Sportime

Άνοιξε λογαριασμό στις χειμερινές μεταγραφές η Βέροια, που οριστικοποίησε την «επαναφορά» του παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μεληκιώτη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 December 2018 | 4:51 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι: