Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Έντεκα άτομα θα προσλάβει ο Δήμος Νάουσας

Την πρόσληψη έντεκα (11) ατόμων (2 ΠΕ Νηπιαγωγών, 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 7 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 6:21 pm


Με λαμπρότητα παρέλασαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Βέροιας (φωτογραφίες)

Με την λαμπρότητα που αρμόζει, παρέλασαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες από το πέρασμά τους:

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 3:33 pm


Με υπερηφάνεια παρέλασαν τα Λύκεια της Βέροιας (φωτογραφίες)

Με υπερηφάνεια παρέλασαν τα Λύκεια της Βέροιας. Δείτε φωτορεπορτάζ από το πέρασμά τους:

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 3:05 pm


Με καμάρι παρέλασαν τα Δημοτικά Σχολεία της Βέροιας (φωτογραφίες)

Με καμάρι παρέλασαν τα δημοτικά σχολεία της Βέροιας και τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Δείτε φωτογραφίες από το πέρασμά τους:

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 2:54 pm


Με λεβεντιά παρέλασαν τα Γυμνάσια της Βέροιας (φωτογραφίες)

Με λεβεντιά παρέλασαν τα Γυμνάσια της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες από το πέρασμά τους:

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 2:51 pm


Πώς διαμαρτυρήθηκαν στην κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών τα ποντιακά σωματεία δήμου Βέροιας στην παρέλαση (βίντεο)

Με τον δικό τους τρόπο, με κουλτούρα, χωρίς κραυγές και αποδοκιμασίες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών τα ποντιακά σωματεία που παρέλασαν. Ενωμένα όλα μαζί (Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδα, Πόντιοι Μακροχωρίου, Καλλιθέα, Άγιος Γεώργιος) σε ένα τμήμα, σταμάτησαν και γύρισαν πρόσωπο στους επισήμους και τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή" με τον μουσικό τόνο να δίνει η Φιλαρμονική της Βέροιας. Δείτε το βίντεο:

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 1:34 pm


Με λαμπρότητα αλλά και αποδοκιμασίες η παρέλαση στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα αλλά και αποδοκιμασίες κατά των κυβερνητικών στελεχών γιορτάστηκε στην Βέροια η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν ο υφυπουργός Άγγελος Τόλκας ενώ παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης, οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 1:18 pm


Μια θέση εργασίας στην Βέροια για τεχνικό υποστήριξης φωτοαντιγραφικών - εκτυπωτών μηχανών γραφείου

H alpha ΤΕΧΝΙΚΗ επιθυμεί να προσλάβει για το κατάστημα της Βέροιας ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ - ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ (TECHNICAL SUPPORT).

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 8:53 pm


Με άμυνα "τανάλια" ο Φίλιππος κέρδισε τη Νίκη Βόλου (φωτογραφίες)

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στην φετινή του συγκομιδή ο Φίλιππος. Παρότι ξεκίνησε άσχημα, βρήκε ρυθμό, έλεγξε το ματς και κέρδισε με 69-63 τη Νίκη Βόλου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 6:39 pm


"Κολοβές" οι Β', Γ' ερασιτεχνική - τα αποτελέσματα

Με αγώνες μόνο σε έναν όμιλο, συνεχίστηκαν την Κυριακή τα πρωταθλήματα στην Β' και στην Γ' ερασιτεχνική. Συγκεκριμένα, αγώνες έγιναν μόνο στους 2ου ομίλους. Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες:

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 6:09 pm


Τριάρα στον Λαγκαδά η Βέροια

Άνετο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από τον Λαγκαδά. Σημείωσε τρία γκολ, δεν απειλήθηκε καθόλου και επικράτησε με 0-3 του αντιπάλου της.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 4:49 pm


Το βιβλίο «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το βιβλίο της βιολόγου Ρούλας Γκόλιου «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» παρουσιάστηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο καφέ ''Εκτός Χάρτη'' της γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 3:21 pm


Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης παρουσίασε τις θέσεις του για την καθαριότητα και το περιβάλλον (βίντεο, φωτογραφίες)

Το τμήμα του προγράμματός του που αφορά την καθαριότητα και το περιβάλλον παρουσίασε στο Μακροχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης. Στην ομιλία του, άσκησε κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή για την πολιτική που ακολούθησε και αμέσως μετά παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης του που συμπεριλαμβάνονται στο προεκλογικό της πρόγραμμα. Αναλυτικά είπε (στο βίντεο ολόκληρη η ομιλία) 

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 11:42 am


Σε πρώτη εκτέλεση ο Ύμνος της Βέροιας σε μορφή εμβατηρίου (βίντεο)

Μεταξύ του μουσικού ρεπερτορίου που εκτέλεσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας, στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Αντώνη Σταφυλίδη (δες Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Βέροια), η Ορχήστρα παρουσίασε σε πρώτη εκτέλεση τον Ύμνο της Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 1:18 am


Εγκαινιάστηκε στην Στέγη η έκθεση «Ελεύθερος χρόνος, Συλλέκτες & δημιουργοί» (φωτογραφίες)

Η έκθεση «Ελεύθερος χρόνος, Συλλέκτες & δημιουργοί», που φιλοξενείται στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 12:36 am


Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης» και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, το Σάββατο 23 Μαρτίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 11:34 pm


Δεύτερη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσίασε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Την δεύτερη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης στα γραφεία του συνδυασμού το Σάββατο 23/03/2019 .

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 6:42 pm


Νίκες των πρωτοπόρων, αμετάβλητη η κορυφή της Α' ερασιτεχνικής

Με νίκες των τεσσάρων της κορυφής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α' ερασιτεχνική. Τα Τρίκαλα κέρδισαν εντός τον Αχιλλέα και ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την Μαρίνα. Εντός έδρας νίκες σημείωσαν επίσης η Νάουσα και το Ροδοχώρι, που επικράτησαν της Αγίας Βαρβάρας και της Χαρίεσσας αντίστοιχα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 6:01 pm


Λογοθεραπεία & αντιμετώπιση διαταραχών λόγου στο πρότυπο εργαστήρι λόγου «Έκφραση» - Παρθένα Ιωσηφίδου

Το πρότυπο εργαστήρι λόγου «Έκφραση» της Λογοθεραπεύτριας MSc – Ειδικής Παιδαγωγού Παρθένας Ιωσηφίδου Σκεντερίδου παρέχει της υπηρεσίες του σε παιδιά και ενήλικες, στην πόλη της Βέροιας πάνω από 25 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 1:29 pm


Εδώδιμα & Αποικιακά "Πυρινός": Ποιοτικά είδη για την καθημερινή σας διατροφή

Το κατάστημα Εδώδιμα & Αποικιακά "Πυρινός" λειτουργεί στο κέντρο της Βέροιας από τις αρχές του 2017, με επιλεγμένα ποιοτικά είδη διατροφής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:36 pm


Μητσιάς & Καραμπέτη ερμήνευσαν στίχους Ελλήνων ποιητών στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Μια σπάνια μουσική παράσταση είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το Βεροιώτικο κοινό το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στα πλαίσια του πρώτου φεστιβάλ της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:25 am


Στον ‘αέρα’ η νέα ιστοσελίδα του Κέντρου Λογοθεραπείας Παναγιώτα Χατζόγλου

Η νέα ιστοσελίδα του Κέντρου Λογοθεραπείας Παναγιώτα Χατζόγλου, σχεδιασμένη με σύγχρονα πρότυπα, είναι στον ‘αέρα’.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 8:08 pm


Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παρασκευάς Παπακανάκης μιλά για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Παυλίδη (βίντεο)

Συνέντευξη στον Πληροφοριοδότη παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Παρασκευάς Παπακανάκης, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων της ηλεκτρονικής εφημερίδας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 7:07 pm


Ένα Χειριστή Καλαθοφόρου θα προσλάβει ο Δήμος Βέροιας

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου (ΔΕ Χειριστής Καλαθοφόρου), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών λειτουργίας των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Δήμος Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 3:24 pm


Ανοιξιάτικη προσφορά για κατόχους voucher στο ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο

Εκμεταλλευτείτε την ανοιξιάτικη προσφορά!

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 3:07 pm


Πρώτη θέση για το 2ο ΓΕΛ Βέροιας στους αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. διοργάνωσαν την τελική φάση των Ρητορικών Αγώνων (Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας) μεταξύ των μαθητών/τριών Λυκείων των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας στο 2ο ΓΕΛ Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 1:09 pm


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 Μαρτίου έως τις 18 Μαρτίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 1:06 pm


Τι ζητήματα έθεσε στην δημοτική αρχή το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων (βίντεο και φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων. Μαθητές λυκείων παρουσίασαν στην δημοτική αρχή τις απόψεις τους γύρω από διάφορα ζητήματα και άκουσαν τις απαντήσεις από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 1:02 pm


Σε γιορτινό κλίμα και με πολύ κόσμο η Λευκή Νύχτα (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η Λευκή Νύχτα, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 11:19 pm


Η "Διπλή Ταρίφα" έρχεται στη Νάουσα!

Η τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» (πρωτότυπος τίτλος «Run for your Wife») σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου με την υποστήριξη του Συλλόγου Θεάτρου και Πολιτισμού «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» κάνει στάση στη Νάουσα την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο για δύο παραστάσεις στις 18:30 και στις 21:15.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 7:34 pm


Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 8 π.μ., η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2019, το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου 2019 έως την: α) 3η Σεπτεμβρίου 2019 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) 10η Σεπτεμβρίου 2019 για τα παιδιά με αναπηρία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 7:31 pm


Όλα έτοιμα για το 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Βέροια – Ποιες Χορωδίες συμμετέχουν

Το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, διοργανώνουν το 2 Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ με τίτλο «Παράλληλες Φωνές», στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 6:54 pm


Βραβείο για τον Βεροιώτη Κιθαριστή Θεόφιλο Ευθυμιάδη

Το ΄Β Βραβείο στον Διαγωνισμό Σολίστ στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, κέρδισε ο 17χρονος Βεροιώτης Κιθαριστής Θεόφιλος Ευθυμιάδης, μαθητής του Πέτρου Ρίστα στο Δημοτικό Ωδείο Βέροιας. Ο Θεόφιλος είναι και μέλος του περίφημου Βεροιώτικου Μουσικού Συνόλου ArtGuitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας που συμμετείχε στις συναυλίες του Φεστιβάλ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 2:08 pm


Ξεκινά στην Βέροια η τελική φάση εφήβων (φωτογραφίες)

Ξεκινά σήμερα στην Βέροια και ολοκληρώνεται την Κυριακή η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο χάντμπολ. Με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης, δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 12:45 pm


Λευκή νύχτα με προσφορά σε φακούς επαφής στα Οπτικά Πολυτίμη Δημοπούλου

Τα Οπτικά Πολυτίμη Δημοπούλου σας προσφέρουν ένα ζευγάρι μηνιαίους φακούς επαφής + κολλύριο ενυδάτωσης + υγρό φακών επαφής... σε τιμή έκπληξη... μόνο για την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ!

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 12:30 pm


Βέροια: Σφοδρή επίθεση Νίκου Παππά σε ΝΔ για οικονομία και Μακεδονικό (φωτογραφίες, βίντεο)

Επίθεση στη ΝΔ για θέματα που αφορούν την οικονομία αλλά και το Μακεδονικό εξαπέλυσε στην Βέροια ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. "Δεν μπορούν να μιλήσουν για σοβαρά θέματα και παράγουν fake news" είπε ο κ. Παππάς (στο βίντεο ολόκληρη η ομιλία).

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 11:48 pm


Λευκή νύχτα με προσφορές έως 60% στο dicalvo underware

Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική, ζογκλέρ, μάγους, πλούσιες γλυκιές... εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της Βέροιας, τη Λευκή Νύχτα, που θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 10:47 pm


Σε έκθεση τουρισμού στην Ολλανδία συμμετείχε ο δήμος Βέροιας

Στην Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση – Φεστιβάλ «Ελλάδα παντού» που έλαβε χώρα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας το διάστημα 15-17 Μαρτίου 2019 συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 3:49 pm


Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο για την αξιοποίηση της τεχνολογίας στο επιχειρήν και την καθημερινότητα (φωτογραφίες)

Ενημέρωση για προγράμματα που υλοποιεί ή θα υλοποιήσει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έκανε στο Επιμελητήριο Ημαθίας ο Στέλιος Ράλλης, Γενικό Γραμματέα του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Νίκου Παππά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 2:21 pm


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάουσας έκανε η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφθηκε την Τρίτη το Νοσοκομείο Νάουσας και συζήτησε με τη διοίκηση τα ζητήματα που απασχολούν την υγειονομική μονάδα. Στη συνάντηση παρέστησαν ο διοικητής κ. Μαυρογιώργος, η αναπληρωτής διοικητής κα Πέρβου και ο εκπρόσωπος της επιστημονικής επιτροπής κ. Φλέγγας. Παρότι προσκλήθηκε, δεν παρέστη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 1:50 pm


Μοναδική προσφορά αποτρίχωσης laser από το «Ελιξήριο»

Το Ινστιτούτο Αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ σας προσφέρει εν όψει του καλοκαιριού, μοναδική προσφορά αποτρίχωσης laser.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 1:05 pm


Ενοικιάζονται επαγγελματικοί χώροι στο κέντρο της Νάουσας

Ενοικιάζονται επαγγελματικοί χώροι (γραφεία) στο κέντρο της Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 8:19 pm


Ενημερωτική ημερίδα στο Επιμελητήριο με θέμα "120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών"

Το Επιμελητήριο Ημαθίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών», tην Παρασκευή 22/3/2019 και ώρα 4 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας Κεντρικής 3, Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:36 pm


Μια θέση εργασίας στην Kalpakis Design στην Βέροια

Η εταιρεία Kalpakis Design με μακρόχρονη πείρα στο χώρο του επίπλου και της κουζίνας, ζητάει να προσλάβει άτομο για το τμήμα πωλήσεων (μόνιμη απασχόληση) για το νέο της κατάστημα στην πόλη της Βέροιας. Γνώσεις επάνω σε σχεδιαστικά προγράμματα και ξένων γλωσσών θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 7:32 pm


Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης μιλά για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Παυλίδη (βίντεο)

Συνέντευξη στον Πληροφοριοδότη παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Κώστας Σαμανίδης, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων της ηλεκτρονικής εφημερίδας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:31 pm


Τι διεκδικούν οι καθαρίστριες σχολείων από τον δήμο Αλεξάνδρειας (βίντεο)

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον δήμο Αλεξάνδρειας γνωστοποίησε την Τρίτη το μεσημέρι το Σωματείο Καθαριστριών Σχολείων Ημαθίας. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Ταχματζίδη, τόνισαν ότι τρία είναι τα θέματα που δεν τηρούνται από τον δήμο Αλεξάνδρειας, παρά τη νομοθεσία που τα προβλέπει (στο βίντεο η συνέντευξη τύπου).

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:26 pm


Την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων

Η 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Βέροιας, θα γίνει στις 22-3-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:11 pm


Βέροια: Αγκάλιασε ηλικιωμένη και της "βούτηξε" χρυσή αλυσίδα

Συνελήφθη χθες (18 Μαρτίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 26χρονη ημεδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα την ίδια ημέρα προσέγγισε 83χρονη ημεδαπή στη Βέροια και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, η οποία βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:02 pm


Ημαθία: Δύο τραυματίες από πτώση αυτοκινήτου σε αρδευτικό κανάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην περιοχή Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 11:56 am


Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας του Κώστα Ναλμπάντη

Τους πρώτους του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:47 pm


Το βιβλίο του Παναγιώτη Γιάκα "Κόμπος υφάλου" παρουσιάστηκε στο ΚΕΜΑΕΔ στην Βέροια (φωτογραφίες)

Το βιβλίο του Παναγιώτη Γιάκα με τίτλο "Κόμπος Υφάλου" παρουσιάστηκε στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΜΑΕΔ) Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:29 pm


Σεμινάριο ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)

Σεμινάριο για την ιστορία του Πόντου, για τους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 9:29 pm


Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Σπάτα με συμμετοχή 3.000 παιδιών και γονέων/κηδεμόνων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 1.200 παιδιών και 1.800 γονέων/κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκε το τρίτο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συμμετείχαν παιδιά από ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες από τους νομούς Αττικής, Ευβοίας, Λακωνίας, Βοιωτίας και Κυκλάδων, που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:08 pm


Κώστας Σαμανίδης: Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη, στην ενότητα Βέροιας

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη, είναι ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Κώστας Σαμανίδης. Ας δούμε ποιος είναι ο Κώστας Σαμανίδης, όπως μας παρουσιάζει αυτός τον εαυτό του:

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:52 pm


Δημογραφικό : αδιαφορία ή σκοπιμότητα;

Γράφει ο Στέργιος Μουρτζίλας

Το ότι το ζήτημα της υπογεννητικότητας συνιστά την πλέον σοβαρή παράμετρο της κρίσης που μαστίζει την Πατρίδα μας και αποτελεί τη βάση, πάνω στην οποία εδράζονται σειρά άλλων κρίσιμων προβλημάτων αποτελεί κοινό τόπο, έστω και αν δεν τυγχάνει ανάλογης προβολής και δημοσιότητας. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αγνοεί την κρισιμότητα της πραγματικότητας, όπως αυτή αποκρυσταλλώνεται στις ανακοινώσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, όπου αποτυπώνεται με γλαφυρά μοιραίο τρόπο η εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών της χώρας μας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 5:56 pm


Την Πέμπτη η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , ζογκλέρ, μάγους, πλούσιες γλυκειές.... εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της Βέροιας τη Λευκή Νύχτα που θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 1:52 pm


Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» της Δέσποινας Στεργίου στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Με αφορμή την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, παρουσιάστηκε το βιβλίο «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» της συγγραφέως Δέσποινας Στεργίου, στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 10:22 pm


Κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον Μακεδονικό ο Φίλιππος

Μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας απέναντι στον Μακεδονικό με τελικό σκορ 80-84. Η ομάδα του Γκίμα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 10΄ με 17-22 και το ημίχρονο τελείωσε με με την ομάδα του Φιλίππου να έχει προβάδισμα 12 πόντων (37-49).

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:11 pm


Με άμυνα ζώνης έκανε την ανατροπή ο ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά πέτυχε ο ΑΟΚ επί του Μαντουλίδη. Οι Βεροιώτες που βρέθηκαν 14 πόντους πίσω στις αρχές του β' μέρους, επέστρεψαν στο ματς και κέρδισαν με 70-67.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 7:52 pm


Τριάρα της Βέροιας στον Ερμή Αμυνταίου (φωτογραφίες)

Εύκολη νίκη επί του Ερμή Αμυνταίου σημείωσε η Βέροια. Επικράτησε με 3-0 και έβαλε τέλος σε ένα σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη. Η "Βασίλισσα" χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος και ένα τρίτο στην αρχή του δευτέρου και και "καθάρισε" το ματς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 4:48 pm


Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του Μιχάλη Χαλκίδη

Τους πρώτους έξι υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης. Οι υποψήφιοι είναι:

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 2:06 pm


Εγκαινιάστηκε η περιοδική έκθεση «Σε άλλη Γη» στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Η περιοδική έκθεση του Γιώργου Πολίτη, με την συμμετοχή της Aimme Birbaum και της Rosa Semple, με τίτλο «Σε άλλη Γη» εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου, στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 10:21 pm


Κέρδισε και στην Θεσσαλονίκη το Πανόραμα η Βέροια

Δεύτερη νίκη επί του Πανοράματος σημείωσε η Βέροια. Αυτή την φορά, επικράτησε στην Θεσσαλονίκη με 26-28 και πρόσθεσε άλλους δυο βαθμούς στην φετινή της συγκομιδή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 9:56 pm


Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από την Βέροια: "Χαρακτήρα δημοψηφίσματος οι ευρωεκλογές" (φωτογραφίες, βίντεο)

Χαρακτήρα δημοψηφίσματος έχουν οι ευρωεκλογές τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Βέροια η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κ. Ασημακοπούλου βρέθηκε την Βέροια στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και επισκέφθηκε την Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας αλλά και το Σπίτι στην Βέργινα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:35 pm


Πήραν το ντέρμπι τα Τρίκαλα και πέρασαν στην κορυφή

Με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής. Στο ντέρμπι κορυφής, τα Τρίκαλα κέρδισαν στη. Αλεξάνδρεια τον ΠΑΟΚ και πέρασαν στην πρώτη θέση. 

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 6:17 pm


Tον πρότυπο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κουλούρας «Απόλλων» επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μπρουσκέλης

Tον πρότυπο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κουλούρας «Απόλλων», στο πλαίσιο μιας σειράς προγραμματισμένων θεματικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις του νομού, επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης. 

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:49 am


Με την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιόλιου εγκαινιάστηκε το "υπόγειο Μνήμης" του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε το "υπόγειο της Μνήμης", ο νέος χώρος εκδηλώσεων λόγου και μουσικής του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου, παρουσία πλήθος κόσμου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 11:15 pm


Βέροια: Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας "Ανθισμένες ροδακινιές" (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, στο καφέ τέχνης "Εκτός Χάρτη", από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Ανθισμένες ροδακινιές". Στην έκθεση περιλαμβάνονται βραβευμένες φωτογραφίες των διαγωνισμών "Ανθισμένες ροδακινιές" των ετών 2017 & 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:21 pm


Απολογισμό και παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα κάνει ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη πολιτική του εκδήλωση ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας ο Κώστας Βοργιαζίδης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αιγές και θα αρχίσει στις 7μμ. Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης θα κάνει απολογισμό της θητείας του και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:08 pm


Συρμούλα Τζήμα Τόπη: Από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο της Γ. Μπατσαρά

Ολοκληρώνεται σιγά - σιγά το ψηφοδέλτιο της Γεωργίας Μπατσαρά. Οι λίγες θέσεις κλείνουν και δεν θα αργήσει η υποψήφια δήμαρχος να ανακοινώσει και τα υπόλοιπα ονόματα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 7:43 pm


Δυναμώνει το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα

Στις 27 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Στην Ημαθία, που μας αφορά, θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται στελέχη με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως για παράδειγμα ο Απόστολος Νεστορόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 7:21 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

Ανθισμένηες Ροδακινιές Στη Βέροια: Εκπληκτική Αεροφωτογραφία - www.star.gr

Ανθισμένηες Ροδακινιές Στη Βέροια: Εκπληκτική Αεροφωτογραφία  www.star.gr

Εκπληκτικές αποχρώσεις του ροζ και άλλων χρωμάτων από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 4:04 pm


N. Παππάς: Ακραία μειοψηφία οι αντιδράσεις σε Κιλκίς - Βέροια - Liberal

N. Παππάς: Ακραία μειοψηφία οι αντιδράσεις σε Κιλκίς - Βέροια  Liberal

«Ακραία μειοψηφία» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς τις αντιδράσεις πολιτών σε Κιλκίς και ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 1:39 pm


ΒΕΡΜΙΟ, Κορυφή Ιμπιλί 1665μ., Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, με τους Ορειβάτες Βέροιας - Ημερήσια - Βέροια

ΒΕΡΜΙΟ, Κορυφή Ιμπιλί 1665μ., Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, με τους Ορειβάτες Βέροιας  Ημερήσια - Βέροια

Η περιπλάνηση μας στις πλαγιές του Βερμίου μας οδηγεί πίσω στον χρόνο στην εποχή που το Ξηρολίβαδο ήταν σταυροδρόμι καραβανιών. Η φύση είναι εδώ ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 12:56 pm


Βέροια: Το "Μακεδονία Ξακουστή" τράνταξε την Παλαιά Μητρόπολη - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Βέροια: Το "Μακεδονία Ξακουστή" τράνταξε την Παλαιά Μητρόπολη  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ι. Μ. Βεροίας: Στην χθεσινή Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στον Παλαιό.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 12:45 pm


Εβδομάδα σχολικού εθελοντισμού στο 4ο Δημοτικό Βέροιας - Πληροφοριοδότης

Εβδομάδα σχολικού εθελοντισμού στο 4ο Δημοτικό Βέροιας  Πληροφοριοδότης

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας συμμετέχει φέτος στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού, που θα διεξαχθεί από τις 1-7 Απριλίου, με πρωτοβουλία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 12:25 pm


"Χελιδονίσματα" από μαθητές του 8ου Δημοτικού Βέροιας - Πληροφοριοδότης

"Χελιδονίσματα" από μαθητές του 8ου Δημοτικού Βέροιας  Πληροφοριοδότης

Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, επίσημη πρώτη μέρα της Άνοιξης, οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, Τσίλη Παναγιώτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 12:19 pm


Η παιδική παράσταση "Σταχτοπούτα" έρχεται στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Η παιδική παράσταση "Σταχτοπούτα" έρχεται στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Την παιδική παράσταση "Σταχτοπούτα" φέρνει στην Βέροια, στον Σταρ, το Μικρό Θέατρο Λάρισας, την Παρασκευή 29 Μαρτίου (ώρες 16.30 & 18.30). Λίγα λόγια ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 12:13 pm


Γιάννης Παπαγιάννης : «Αμετανόητος ο κ. Παππάς, ήρθε στη Βέροια να προκαλέσει» - Ημερήσια - Βέροια

Γιάννης Παπαγιάννης : «Αμετανόητος ο κ. Παππάς, ήρθε στη Βέροια να προκαλέσει»  Ημερήσια - Βέροια

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Βέροια, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 11:45 am


Βέροια: Οι Πόντιοι βροντοφώναξαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Τα "έχασε¨ο Τόλκας! (ΒΙΝΤΕΟ) - mknews

Βέροια: Οι Πόντιοι βροντοφώναξαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Τα "έχασε¨ο Τόλκας! (ΒΙΝΤΕΟ)  mknews

Ένα απρόσμενο γεγονός σημάδεψε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια για την 25η Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 5:53 am


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση εφήβων στην Βέροια - Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 5ος ο Φίλιππος - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση εφήβων στην Βέροια - Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 5ος ο Φίλιππος  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Βέροια. Ήταν μια άρτια οργάνωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο και ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:49 pm


Θεοδοσιάδης: "Το μυαλό μας στο Παλαιοχώρι" - Καρακώστας: "Άξια πρωταθλήτρια η ΒΕΡΟΙΑ" - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Θεοδοσιάδης: "Το μυαλό μας στο Παλαιοχώρι" - Καρακώστας: "Άξια πρωταθλήτρια η ΒΕΡΟΙΑ"  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ με τη νίκη της 3-0 στον Λαγκαδά.Άλλωστε και ο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 8:40 pm


Γ' Εθνική. Αυξήθηκε η διαφορά μετά το 0-3 της Βέροιας στον Λαγκαδά. - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Γ' Εθνική. Αυξήθηκε η διαφορά μετά το 0-3 της Βέροιας στον Λαγκαδά.  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής έκανε η ΒΕΡΟΙΑ, ξεπερνώντας το εμπόδιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 8:22 pm


Με "Μακεδονία ξακουστή" η παρέλαση πριν λίγο στην Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με "Μακεδονία ξακουστή" η παρέλαση πριν λίγο στην Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ένα ερώτημα κυριαρχούσε στον κόσμο πριν την έναρξη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Θα ακουστεί η "Μακεδονία ξακουστή"; Τελικά στο μεγαλύτερο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 4:41 pm


Η Βέροια τίμησε την 198η Επέτειο της επανάστασης του 1821 - Με διαμαρτυρίες ο εορτασμός (βίντεο - φώτο) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Η Βέροια τίμησε την 198η Επέτειο της επανάστασης του 1821 - Με διαμαρτυρίες ο εορτασμός (βίντεο - φώτο)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Με συμβολικές διαμαρτυρίες από πολιτιστικούς συλλόγους, αλλά και χυδαία συνθήματα από ακροδεξιές ομάδες, η Βέροια γιόρτασε την 198η Επέτειο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 2:12 pm


Βέροια: Με τη Μακεδονία στο επίκεντρο με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτό και βίντεο) - Verianet

Βέροια: Με τη Μακεδονία στο επίκεντρο με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτό και βίντεο)  Verianet

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Βέροια ξεκίνησε με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες εκκλησιών, συνεχίστηκε με επίσημη δοξολογία με τη χοροστασία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 1:39 pm


Πλήθος κόσμου στη Βέροια για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Βέροια για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, πλήθος κόσμου παρακολούθησε στη Βέροια την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 1:05 pm


ΡΑΕ: Άδεια παραγωγής σε φωτοβολταϊκό 7,98 MW στη Βέροια - energypress

ΡΑΕ: Άδεια παραγωγής σε φωτοβολταϊκό 7,98 MW στη Βέροια  energypress

Η ΡΑΕ με απόφασή της προχώρησε στη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 7,98 MW στη θέση «ΑΤ 218 ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 12:55 pm


Σε λειτουργία το ιστολόγιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Βέροιας - 902.gr

Σε λειτουργία το ιστολόγιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Βέροιας  902.gr

Σε λειτουργία τέθηκε το ιστολόγιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βέροιας. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση lasverias.blogspot.gr οι πολίτες του δήμου Βέροιας και όλοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 12:20 pm


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Π. Παυλίδη ο Παρασκευάς Παπακανάκης - Το βιογραφικό του - Πληροφοριοδότης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Π. Παυλίδη ο Παρασκευάς Παπακανάκης - Το βιογραφικό του  Πληροφοριοδότης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην ενότητα Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη, είναι ο Παρασκευάς (Πάρης) Παπακανάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:14 am


Μπάσκετ: Νίκη του Φιλίππου Βέροιας επί του Βόλου - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Μπάσκετ: Νίκη του Φιλίππου Βέροιας επί του Βόλου  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Με όπλο την πολύ καλή άμυνα και την μαχητικότητα των παικτών του αλλά και την βοήθεια των πολυπληθών οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 9:06 pm


Ημαθία: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία στη Βέροια - Voria

Ημαθία: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία στη Βέροια  Voria

Για τον απεγκλωβισμό του ατόμου από το όχημα, στο οποίο επέβαινε, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 6:03 pm


Συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Λουκά στη Βέροια - Newsit

Συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Λουκά στη Βέροια  Newsit

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός πατέρα που είδε το άρρωστο παιδί του να θεραπεύεται από τη βαριά εγκεφαλική παράλυση με την οποία γεννήθηκε, χάρη σε θαύμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 5:31 pm


Μια ανάσα από την άνοδο η Βέροια, νίκες για Μακεδονικό και Τρίγλια! - MetroSport.gr

Μια ανάσα από την άνοδο η Βέροια, νίκες για Μακεδονικό και Τρίγλια!  MetroSport.gr

Δείτε όσα έγιναν στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η Βέροια πέρασε αέρας από το Λαγκαδά, επικρατώντας 3-0 ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 5:15 pm


Το βιβλίο «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Το βιβλίο «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Το βιβλίο της βιολόγου Ρούλας Γκόλιου «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» παρουσιάστηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο καφέ ''Εκτός Χάρτη'' της γκαλερί ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 3:21 pm


Ο Αγιορείτης Ιερομόναχος π. Νίκων ομιλητής στη Βέροια (24/3) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Ο Αγιορείτης Ιερομόναχος π. Νίκων ομιλητής στη Βέροια (24/3)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΔΤ από Μητρόπολη Βεροίας: Τὴν Κυριακὴ 24 Μαρτίου (Β' Νηστειῶν) στὶς 6 τὸ ἀπόγευμα στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Ἀντωνίου, Πολιούχου Βεροίας, στὸ πλαίσιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 1:37 pm


Άγιος Λουκάς: Το θαύμα του με το άρρωστο παιδί στη Βέροια - Pentapostagma

Άγιος Λουκάς: Το θαύμα του με το άρρωστο παιδί στη Βέροια  Pentapostagma

Η ακόλουθη διήγηση πρόκειται για ένα από τα ιατρικά θαύματα που πραγματοποίησε ο Άγιος. Αφορά ένα άρρωστο παιδί και η περιγραφή γίνεται από τον πατέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 9:47 am


Σε πρώτη εκτέλεση ο Ύμνος της Βέροιας σε μορφή εμβατηρίου (βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Σε πρώτη εκτέλεση ο Ύμνος της Βέροιας σε μορφή εμβατηρίου (βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Μεταξύ του μουσικού ρεπερτορίου που εκτέλεσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας, στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Αντώνη Σταφυλίδη ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 1:18 am


Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης» και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, το Σάββατο 23 Μαρτίου, στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 11:34 pm


Βέροια - «Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά» (Διον. Σαββόπουλος) – Δυο 16χρονοι σε 10 λεπτά είπαν όσα δεν ειπώθηκαν 4 χρόνια!!! (βίντεο) - Verianet

Βέροια - «Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά» (Διον. Σαββόπουλος) – Δυο 16χρονοι σε 10 λεπτά είπαν όσα δεν ειπώθηκαν 4 χρόνια!!! (βίντεο)  Verianet

Είναι το τρίτο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων και κάθε φορά ακούμε τα ίδια προβλήματα. Αυτό σημαίνει αδιαφορία του Δήμου και ανικανότητα να τα λύσει…» «Ο κ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 4:58 am


Μητσιάς & Καραμπέτη ερμήνευσαν στίχους Ελλήνων ποιητών στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Μητσιάς & Καραμπέτη ερμήνευσαν στίχους Ελλήνων ποιητών στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Μια σπάνια μουσική παράσταση είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το Βεροιώτικο κοινό το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στα πλαίσια του πρώτου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:25 am


Βέροια: “Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας” - Μελοποιημένη ποίηση με Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (βίντεο) - Verianet

Βέροια: “Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας” - Μελοποιημένη ποίηση με Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (βίντεο)  Verianet

Στίχοι και μελωδίες που δέθηκαν για πάντα... Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ποίησης, που εορτάζεται στις 21 Μαρτίου, η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας διοργάνωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:05 am


Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Επιδοτούμενων Δράσεων ΕΣΠΑ 2014 – 2020 (Βέροια, 27/3) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Επιδοτούμενων Δράσεων ΕΣΠΑ 2014 – 2020 (Βέροια, 27/3)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Το Επιμελητήριο Ημαθίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 10:53 pm


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βέροια για την παρέλαση - Πληροφοριοδότης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βέροια για την παρέλαση  Πληροφοριοδότης

Με στόχο την ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων τη Δευτέρα 25-03-2019, στην πόλη της Βέροιας, κατά την ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 6:47 pm


Την Παρασκευή 29 Μαρτίου γιορτάζεται στην Βέροια η Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου - Πληροφοριοδότης

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου γιορτάζεται στην Βέροια η Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου  Πληροφοριοδότης

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 7:30 μμ γιορτάζεται για πρώτη φορά στην Βέροια η Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου. Η 88η ημέρα του χρόνου (επειδή το πιάνο έχει 88 ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 3:36 pm


Ημερίδα για την φορολογία ακινήτων πραγματοποιήθηκε στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Ημερίδα για την φορολογία ακινήτων πραγματοποιήθηκε στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Σε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 10:20 am


Όλα έτοιμα για το 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Βέροια – Ποιες Χορωδίες συμμετέχουν - Πληροφοριοδότης

Όλα έτοιμα για το 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Βέροια – Ποιες Χορωδίες συμμετέχουν  Πληροφοριοδότης

Το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 6:54 pm


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Συνεργείο καθαρισμού ζητάει άνδρες και γυναίκες για εργασία στη Βέροια - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Συνεργείο καθαρισμού ζητάει άνδρες και γυναίκες για εργασία στη Βέροια  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Το συνεργείο καθαρισμού Amway Center ζητάει άνδρες και γυναίκες για εργασία στη Βέροια. Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 6:12 pm


Το πρωί κλιμάκιο του ΥΨΠΤΕ στη Βέροια, το βράδυ ο υπουργός Ν.Παππάς στην - Ημερήσια - Βέροια

Το πρωί κλιμάκιο του ΥΨΠΤΕ στη Βέροια, το βράδυ ο υπουργός Ν.Παππάς στην  Ημερήσια - Βέροια

Η «φωτογραφική» τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση και που αίρει το ασυμβίβαστο εν ενεργεία βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή, προκειμένου να ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 12:01 pm


Βέροια: Αποδοκίμασαν δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ -«Χειροκροτάτε αυτούς που πούλησαν τη Μακεδονία;» (vid) - SDNA

Βέροια: Αποδοκίμασαν δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ -«Χειροκροτάτε αυτούς που πούλησαν τη Μακεδονία;» (vid)  SDNA

Ενταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης και έξω από τον πολυχώρο της Ελιάς στην Βέροια, όπου νωρίτερα κατά τη διάρκεια ομιλίας ο υπουργός Ψηφιακής ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 9:45 am


ex-Αιρετικά: Ομιλία Παππά στη Βέροια... Μια win - win εκδήλωση για όλους! - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ex-Αιρετικά: Ομιλία Παππά στη Βέροια... Μια win - win εκδήλωση για όλους!  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Σε κάθε εκδήλωση πολιτική που λαμβάνει χώρα, υπάρχουν 4 οπτικές γωνίες από τις οποίες παρακολουθείται.. Των διοργανωτών, των πολιτικών αντιπάλων, της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 9:00 am


Βέροια: Επίθεση σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες μετά τον Παππά (video) - SKAI

Βέροια: Επίθεση σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες μετά τον Παππά (video)  SKAI

Επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κάκαρη έξω από τον Πολυχώρο «Ελιά» - Σπρωξιές, αποδοκιμασίες και βρισιές. ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 8:10 am


Βέροια: Ακυρώνεται η συναυλία "Το δέντρο του F.G. Lorca" με την Καλλιόπη Βέττα και τον Μανόλη Ανδουλιδάκη - Verianet

Βέροια: Ακυρώνεται η συναυλία "Το δέντρο του F.G. Lorca" με την Καλλιόπη Βέττα και τον Μανόλη Ανδουλιδάκη  Verianet

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, η συναυλία "Το δέντρο του F.G. Lorca" με την Καλλιόπη Βέττα και τον Μανόλη Ανδουλιδάκη που επρόκειτο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2019 | 12:26 am


Αποδοκίμασαν τον Ν. Παππά και στην Βέροια (vd+pics) - politik.gr

Αποδοκίμασαν τον Ν. Παππά και στην Βέροια (vd+pics)  politik.gr

Σφοδρές ήταν οι αποδοκιμασίες τις οποίες δέχθηκε ο υπουργός υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 10:59 pm


Αποδοκιμασίες στη Βέροια στον Νίκο Παππά για τη συμφωνία των Πρεσπών (vid) - SKAI

Αποδοκιμασίες στη Βέροια στον Νίκο Παππά για τη συμφωνία των Πρεσπών (vid)  SKAI

Πολίτες αποδοκίμασαν το βράδυ της Τετάρτης τον υπουργό ΨΗΠΤΕ Νίκο Παππά ο οποίος βρέθηκε στη Βέροια για περιοδεία...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 9:49 pm


Βέροια: Αποδοκίμασαν ξανά τον Παππά για τη συμφωνία των Πρεσπών - Το Βήμα Online

Βέροια: Αποδοκίμασαν ξανά τον Παππά για τη συμφωνία των Πρεσπών  Το Βήμα Online

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Βέροια ο Νίκος Παππάς.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 8:18 pm


Ο Παππάς... ξαναπάει στη Βέροια - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο Παππάς... ξαναπάει στη Βέροια  Πρώτο ΘΕΜΑ

Κατέβηκε στην Αθήνα ψήφισε για την «τροπολογία Κουντουρά» και επιστρέφει.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 4:28 pm


Βέροια - Στέλιος Ράλλης: “Όλες οι επιχειρήσεις θα συστήνονται πλέον ηλεκτρονικά” (βίντεο) - Verianet

Βέροια - Στέλιος Ράλλης: “Όλες οι επιχειρήσεις θα συστήνονται πλέον ηλεκτρονικά” (βίντεο)  Verianet

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ημαθίας το πρωί της Τετάρτης (20/3) η προγραμματισμένη ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Η Τεχνολογία στην υπηρεσία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 2:39 pm


Το βράδυ στη Βέροια πολιτική ομιλία του Ν. Παππά - Kontranews

Το βράδυ στη Βέροια πολιτική ομιλία του Ν. Παππά  Kontranews

Λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Βουλή, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 12:51 pm


Συνάντηση του δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη με το δήμαρχο Δερύνειας Α. Καραγιάννη - Ημερήσια - Βέροια

Συνάντηση του δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη με το δήμαρχο Δερύνειας Α. Καραγιάννη  Ημερήσια - Βέροια

Με την ευκαιρία του ταξιδιού της στην Ελλάδα, η ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Δερύνειας βρέθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 10:54 am


Ακυρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα του Νίκου Παππά - Θα έρθει στην Βέροια το απόγευμα - Πληροφοριοδότης

Ακυρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα του Νίκου Παππά - Θα έρθει στην Βέροια το απόγευμα  Πληροφοριοδότης

Ματαιώθηκε το πρωινό πρόγραμμα επισκέψεων του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στην Βέροια. Ο Υπουργός κλήθηκε εκτάκτως στην Βουλή για ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 10:28 am


Ματαιώθηκε η περιοδεία Παππά σε Βεργίνα και Βέροια - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ματαιώθηκε η περιοδεία Παππά σε Βεργίνα και Βέροια  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο υπουργός, μετά το Κιλκίς, αναχώρησε εσπευσμένα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και θα επιστρέψει στη Βέροια για ομιλία στις 8 το ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 10:22 am


Το πρόγραμμα της επίσκεψης Παπά στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Παπά στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Νίκου Παπά στην Βέροια. Αναλυτικά: 09:00 π.μ. – 10:15 π.μ Επίσκεψη στις ''ΑΙΓΕΣ'' και ξενάγηση στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 8:12 pm


Ο «Επιτάφιος Λόγος του Περικλή» πάει Θεσσαλονίκη και Βέροια - Athens Voice Online

Ο «Επιτάφιος Λόγος του Περικλή» πάει Θεσσαλονίκη και Βέροια  Athens Voice Online

Ο «Επιτάφιος Λόγος του Περικλή», η παράσταση που χάρισε πρόσφατα στον Δήμο Αβδελιώδη το Βραβείο «Κάρολος Κουν» για τη σκηνοθεσία ελληνικού έργου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 5:56 pm


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΣ Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΣ Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του ένθερμου φιλάθλου της "Βασίλισσας του βορρά" Μανώλη Μόσχου, εξέδωσε η διοίκηση της...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 5:28 pm


Στην Βέροια για το Final-8 οι έφηβοι της ΑΕΚ στο χάντμπολ - enwsi.gr/

Στην Βέροια για το Final-8 οι έφηβοι της ΑΕΚ στο χάντμπολ  enwsi.gr/

Οι Έφηβοι του τμήματος χάντμπολ της «Ενωσης» θα αγωνιστούν στο Final-8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Share. Facebook · Twitter · Google +. Η εφηβική ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 5:18 pm


Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά - Πληροφοριοδότης

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά  Πληροφοριοδότης

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:56 pm


ΠΟΜΙΔΑ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις Ιδιοκτητών Ακινήτων σε Βέροια, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κομοτηνή & Λάρισα - e-forologia

ΠΟΜΙΔΑ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις Ιδιοκτητών Ακινήτων σε Βέροια, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κομοτηνή & Λάρισα  e-forologia

Η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων και τα κατά τόπους σωματεία της, σε συνεργασία και με τους οικείους Δικηγορικούς...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:33 pm


Συναυλία στην Βέροια για φιλανθρωπικό σκοπό - Πληροφοριοδότης

Συναυλία στην Βέροια για φιλανθρωπικό σκοπό  Πληροφοριοδότης

Μουσική Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης διοργανώνεται στην Βέροια με σκοπό την οικονομική στήριξη και την παροχή βοήθειας προς τον 21χρονο Αντώνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:54 pm


Τη Βέροια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου - thenewspaper.gr

Τη Βέροια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου  thenewspaper.gr

Με ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Βέροιας , τη Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:55 pm


Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου : «Θα έχετε στη Βέροια ένα «γραφείο» στις Βρυξέλλες, που θα προωθεί τα θέματά σας» - Ημερήσια - Βέροια

Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου : «Θα έχετε στη Βέροια ένα «γραφείο» στις Βρυξέλλες, που θα προωθεί τα θέματά σας»  Ημερήσια - Βέροια

H Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β' Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής στις επικείμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, βρέθηκε το Σάββατο στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:44 pm


Βέροια: 26χρονη αγκάλιασε ηλικιωμένη και της έκλεψε τον σταυρό που φορούσε - Thestival

Βέροια: 26χρονη αγκάλιασε ηλικιωμένη και της έκλεψε τον σταυρό που φορούσε  Thestival

Χειροπέδες σε μια 26χρονη πέρασαν χθες στη Βέροια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:30 pm


Στη Βέροια ο κάμπος βάφτηκε ροζ -Απόλυτο viral στο Instagram οι ανθισμένες ροδακινιές [εικόνες] - iefimerida

Στη Βέροια ο κάμπος βάφτηκε ροζ -Απόλυτο viral στο Instagram οι ανθισμένες ροδακινιές [εικόνες]  iefimerida

Μπορεί οι λάτρεις της φύσης να περιμένουν να δουν τις ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία, αλλά σίγουρα δεν γνωρίζουν για τους κάμπους με τις ανθισμένες ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 8:36 am


Κώστας Σαμανίδης: Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη, στην ενότητα Βέροιας - Πληροφοριοδότης

Κώστας Σαμανίδης: Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη, στην ενότητα Βέροιας  Πληροφοριοδότης

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη, είναι ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Κώστας Σαμανίδης. Ας δούμε ποιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 7:52 pm


Το βιβλίο «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» ταξίδεψε στη Βέροια - Pontos News

Το βιβλίο «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» ταξίδεψε στη Βέροια  Pontos News

Παρουσίαση με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 6:15 pm


Βέροια – Αμύνταιο 3-0 - Κέρδισε άνετα και χαμογελάει στην άνοδο (φωτο+βίντεο) - Verianet

Βέροια – Αμύνταιο 3-0 - Κέρδισε άνετα και χαμογελάει στην άνοδο (φωτο+βίντεο)  Verianet

Σε ευχάριστο απόγευμα εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Βέροιας με τη “Βασίλισσα” να υποδέχεται τον Ερμή Αμυνταίου. Το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 6:20 pm


Άλμα ανόδου για τη Βέροια, μεγάλα διπλά για Τρίγλια και Μακεδονικό! - MetroSport.gr

Άλμα ανόδου για τη Βέροια, μεγάλα διπλά για Τρίγλια και Μακεδονικό!  MetroSport.gr

Δείτε όσα έγιναν στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 5:56 pm


Χωρίς τηλεοπτικό σήμα το Σέλι-Διαμαρτυρία σε Παππά στη Βέροια - Voria

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα το Σέλι-Διαμαρτυρία σε Παππά στη Βέροια  Voria

Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής καλούν τους κατοίκους σε συγκέντρωση στη Βέροια όπου θα βρίσκεται ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 4:17 pm


Φορολογικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Φορολογικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε. Νομού Ημαθίας, διοργάνωσε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή φορολογικό σεμινάριο το Σάββατο στο Επιμελητήριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 3:50 pm


Βέροια: Χειροπέδες σε 58χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας - seleo.gr

Βέροια: Χειροπέδες σε 58χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας  seleo.gr

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 1:00 pm


Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου στην Βέροια με χορούς και έθιμα του Πόντου - Πληροφοριοδότης

Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου στην Βέροια με χορούς και έθιμα του Πόντου  Πληροφοριοδότης

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου θα παρουσιάσει στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, την μουσικοθεατρική παράσταση "Ιστορία γραμμένη με χορό". Η εκδήλωση θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 10:31 pm


Έναρξη των ημιτελικών του Διεθνούς Διαγωνισμού «Veria Dance Competition 2019» - Πληροφοριοδότης

Έναρξη των ημιτελικών του Διεθνούς Διαγωνισμού «Veria Dance Competition 2019»  Πληροφοριοδότης

Με την τελετή αγιασμού ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι η πρώτη φάση των ημιτελικών στην ηλικιακή κατηγορία 14 ετών και άνω στον κλασσικό, σύγχρονο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 9:26 pm


Ο Τόλκας πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στην Βέροια με έξοδα πληρωμένα από το κράτος (έγγραφα) - mononews.gr

Ο Τόλκας πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στην Βέροια με έξοδα πληρωμένα από το κράτος (έγγραφα)  mononews.gr

Ο Άγγελος Τόλκας αποφάσισε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, με τα έξοδά του πληρωμένα από το κράτος.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 8:00 pm


Βέροια: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κοζάνη | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Βέροια: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κοζάνη | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο τμήμα Βέροια - Πολύμυλος Κοζάνης του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού, το οποίο είχε κλείσει τα ξημερώματα για ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:31 am


Η παράσταση "Η Σέξτον και τα Κογιότ" έρχεται στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Η παράσταση "Η Σέξτον και τα Κογιότ" έρχεται στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου γιορτάζει η ΚΕΠΑ Βέροιας φιλοξενώντας την παράσταση "Η Σέξτον και τα Κογιότ" της Σοφίας Καψούρου την Τετάρτη 27 Μαρτίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:00 am


Με το περσινό Βέροια-Άρης ασχολείται η Επιτροπή Δεοντολογίας - SDNA

Με το περσινό Βέροια-Άρης ασχολείται η Επιτροπή Δεοντολογίας  SDNA

Στο... ραντάρ της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ μπήκε ο αγώνας Βέροια-Άρης (0-1) που διεξήχθη στις 31/1/18 για το πρωτάθλημα της Football League.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Δεοντολογίας το περσινό Βέροια – Αρης - SoccerPlus.gr

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Δεοντολογίας το περσινό Βέροια – Αρης  SoccerPlus.gr

Μετά την αναμέτρηση ΟΦΗ-Αιγινιακός, η οποία κρίθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας χειραγωγημένη και επιβλήθηκε ποινή υποβιβασμού των δύο ομάδων, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Βέροια: Πανελλήνια συνάντηση ραδιοερασιτεχνών - Zougla

Βέροια: Πανελλήνια συνάντηση ραδιοερασιτεχνών  Zougla

Συνάντηση ραδιοερασιτεχνών από όλη την Ελλάδα διοργανώνει η 'Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 7:49 pm


Στο ψηφοδέλτιο «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη η Εύη Ρούση - Πληροφοριοδότης

Στο ψηφοδέλτιο «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη η Εύη Ρούση  Πληροφοριοδότης

Η καθηγήτρια αγγλικών και πτυχιούχος Νομικής Εύη (Ευμορφία) Ρούση είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 9:19 pm


Άνετη νίκη η Βέροια, ένταση στο Καματερό - SDNA

Άνετη νίκη η Βέροια, ένταση στο Καματερό  SDNA

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Βέροια 2017 επικράτησε με 30-25 των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης για της 13η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 10:00 am


Βέροια: Εξιχνιάστηκε ληστεία του 2017, με λεία 17.500 ευρώ - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Βέροια: Εξιχνιάστηκε ληστεία του 2017, με λεία 17.500 ευρώ - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελλήνων ηλικίας 33, 29 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 10:00 am


Βέροια: Νεαρός έκλεψε τσάντα και έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα - Voria

Βέροια: Νεαρός έκλεψε τσάντα και έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα  Voria

Αφαίρεσε μέσα από όχημα μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές.Α.

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Σύλληψη 37χρονου στη Βέροια για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής - Ημερήσια - Βέροια

Σύλληψη 37χρονου στη Βέροια για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής  Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Διέρρηξε αυτοκίνητο στη Βέροια και πήγε για ψώνια! - seleo.gr

Διέρρηξε αυτοκίνητο στη Βέροια και πήγε για ψώνια!  seleo.gr

Αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, μία τραπεζική κάρτα και πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Βέροια, από ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Ο Πρίγκιπας Λεμόνης έρχεται στη Βέροια - Πληροφοριοδότης

Ο Πρίγκιπας Λεμόνης έρχεται στη Βέροια  Πληροφοριοδότης

Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Χειμώνα παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Συνελήφθη 39χρονος στη Βέροια για υπεξαίρεση - Τον έψαχναν οι βουλγαρικές αρχές - seleo.gr

Συνελήφθη 39χρονος στη Βέροια για υπεξαίρεση - Τον έψαχναν οι βουλγαρικές αρχές  seleo.gr

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 39χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Συναυλία από το γυναικείο σχήμα "Smyrna" την Πέμπτη στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Συναυλία από το γυναικείο σχήμα "Smyrna" την Πέμπτη στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Η ΚΕΠΑ και ο Δήμος Βεροιας τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ( η Παγκόσμια Ημέρα Γυναικας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8/3 ) με μια ξεχωριστή ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Γ' Εθνική: Αγκαθιά - Βέροια 0-0 - Κωστογλίδης και Θεοδοσιάδης συμφώνησαν: Η Βέροια πρώτη και η Αγκαθιά δεύτερη… - Verianet

Γ' Εθνική: Αγκαθιά - Βέροια 0-0 - Κωστογλίδης και Θεοδοσιάδης συμφώνησαν: Η Βέροια πρώτη και η Αγκαθιά δεύτερη…  Verianet

Σε όλα συμφώνησαν οι δύο προπονητές της ημαθιώτικης αναμέτρησης που βρήκε τη Νίκη Αγκαθιάς και τη Βέροια, ισόπαλες 0-0. Παιχνίδι με λίγες φάσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Ένα ταξίδι στις «Ανθισμένες Ροδακινιές» της Βέροιας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένα ταξίδι στις «Ανθισμένες Ροδακινιές» της Βέροιας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τα άνθη της ροδακινιάς, συμβολίζουν την άνοιξη, την αναγέννηση και ως συνέπεια τη γονιμότητα, ενώ έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης μεγάλων ζωγράφων, ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2019 | 10:00 am


Συναγερμός στη Βέροια: Πυροβόλησαν κατά του Δικαστικού Μεγάρου - CNN Greece

Συναγερμός στη Βέροια: Πυροβόλησαν κατά του Δικαστικού Μεγάρου  CNN Greece

Ειδήσεις - Πρωτοφανές περιστατικό στη Βέροια: Πυροβόλησαν κατά του Δικαστικού Μεγάρου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Ακόμα τσικνίζει η Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Ακόμα τσικνίζει η Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η τσίκνα σκόρπισε παντού και καλύπτοντας το οπτικό πεδίο τόσο του εμπορικού κέντρου της Βέροιας, όσο και κάθε οικοδομικού τετραγώνου, όπου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Βέροια: Πυροβολισμοί στο δικαστικό μέγαρο - Σφαίρα... - Newsit

Βέροια: Πυροβολισμοί στο δικαστικό μέγαρο - Σφαίρα...  Newsit

Πρωτοφανές περιστατικό στη Βέροια με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος. Τι έδειξε η έρευνα της αστυνομίας...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Κοινωνικά: Μνημόσυνα την Κυριακή 3 Μαρτίου στη Βέροια - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Κοινωνικά: Μνημόσυνα την Κυριακή 3 Μαρτίου στη Βέροια  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Κοινωνικά: Μνημόσυνα την Κυριακή 3 Μαρτίου στη Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Βέροια: Παρουσιάστηκε το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Παρουσιάστηκε το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ (βίντεο)  Verianet

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/2/19), σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, παρουσιάστηκε το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Ανακαλύπτοντας τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας - AgroNews

Ανακαλύπτοντας τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας  AgroNews

Το διάστημα από τις αρχές μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται σε «ροζ θάλασσα» από χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Απάντηση της Βέροιας στις καταγγελίες Εδεσσαϊκού - MetroSport.gr

Απάντηση της Βέροιας στις καταγγελίες Εδεσσαϊκού  MetroSport.gr

Η απάντηση της Βέροιας στις καταγγελίες του Εδεσσαϊκού. Απάντηση σε όσα κατήγγειλε νωρίτερα με ανακοίνωση του ο Εδεσσαϊκός, εξέδωσε η Βέροια που ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Καταγγελία Εδεσσαϊκού για ξυλοδαρμό στη Βέροια - MetroSport.gr

Καταγγελία Εδεσσαϊκού για ξυλοδαρμό στη Βέροια  MetroSport.gr

Απίστευτα πράγματα στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται επίθεση στα αποδυτήρια. Την Κυριακή (24/2) ο Εδεσσαϊκός ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι: