Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

4 άτομα θα προσλάβει το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας

Την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόµων [3 ∆Ε Βοηθών Βρεφονηπιοκόµων, 1 ∆Ε Οδηγών Σχολικού Λεωφορείου (µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)], µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (από την υπογραφή της σύµβασης και µέχρι 31-08-2019 µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράµµατος), για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» περιόδου 2018-2019, ανακοίνωσε το Ν.Π.∆.∆. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισµού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής ∆ήµου Βέροιας».

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 10:05 pm


Δυο θέσεις ειδικών συνεργατών προκήρυξε ο δήμαρχος Νάουσας

Δυο θέσεις ειδικών συνεργατών προκήρυξε ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Η πρώτη προκήρυξηε αφορά την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου σε θέματα διεθνών σχέσεων και τουριστικής προώθησης του Δήμου Νάουσας (αδελφοποιήσεις, συνεργασίες και επικοινωνία με άλλους Δήμους του εξωτερικού, προώθηση της τουριστικής εικόνας του Δήμου της Νάουσας, ενημέρωση του τουριστικού δικτυακού τόπου, επικοινωνία με ανθρώπους του τουριστικού χώρου) .

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 7:55 pm


Επανεξέταση των οστών των βασιλικών τάφων της Βεργίνας

Καινούρια στοιχεία, που αναμένεται να συμβάλλουν στο ζήτημα της ταύτισης των νεκρών των βασιλικών τάφων της Βεργίνας, αναμένονται από την ανθρωπολογική επανεξέταση του σκελετικού τους υλικού που προβλέπεται, μεταξύ άλλων, σε προγραμματική σύμβαση, μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Με αφορμή την σημερινή έγκριση, από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, της τροποποίησης σχετικής απόφασης της ίδιας και του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Επιστημονική Υπεύθυνη του έργου, Χρυσούλα Σαατσόγλου - Παλιαδέλη, ομότιμη καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, διευθύντρια της Πανεπιστημιακής Ανασκαφής στη Βεργίνα και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη "Συμμετέχω", επισήμανε ότι ήδη στο πλαίσιο της πανεπιστημιακής ανασκαφής έχουν προκύψει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία θα εμπλουτιστούν με την διεύρυνση των ερευνών.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 5:59 pm


Στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia” ο Δήμος Βέροιας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κλάδου του τουρισμού στη χώρα μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που έλαβε χώρα 9-11 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 4:01 pm


Δήμος Βέροιας: Συμπληρωματική σύμβαση για ολοκλήρωση μελέτης

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 υπογράφηκε συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της μελέτης «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και πράξη εφαρμογής στις Π.Ε. 25 και σε τμήματα των Π.Ε. 15 και 7 πόλης Βέροιας» μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, και του μελετητή κ. Ευάγγελου Αγγέλη ο οποίος εκπροσωπεί τους συνεργαζόμενους μελετητές και γραφεία μελετών Γεωχώρος Μελετητική Α.Ε., Delco ΕΠΕ, Ευάγγελος Αγέλης και Ναγκούλης Αθανάσιος.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 3:17 pm


Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις στον τομέα της ειδικής αγωγής

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στηρίζουν με συνέχεια και με συνέπεια τον υποψήφιο και τον ενεργό εκπαιδευτικό. Με κύριο γνώμονα την ανεύρεση, τη συντήρηση ή την ανέλιξη της θέσης εργασίας, τα κέντρα έχουν προβεί σε νέους κύκλους τμημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, με στόχο να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας ανά την Ελλάδα τα μέγιστα εφόδια στη συμμετοχής τους σε προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών, είτε στις προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων είτε σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με βάση τις πρόσφατες προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής και γενικής αγωγής, διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάρια στο αντίστοιχο θεματικό αντικείμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 12:53 pm


Ένα αληθινό ποιητικό αντάμωμα στο Μετόχι Προδρόμου

Ακέραιο το σώμα της Ποίησης μετάλαβαν, όσοι ποιητές αλλά και λάτρεις της γραφής, ανταποκρίθηκαν στην διαφορετική πρόταση - κάλεσμα της ποιήτριας Ανδρομάχης Διαμαντοπούλου και δεν ήταν λίγοι όσοι συνάχθηκαν αλλά και εκλεκτοί με ένα ποίημα στο χέρι, στο μετόχι Προδρόμου , με θέα την κοιλάδα της Ημαθίας, την ήσυχη λίμνη του Αλιάκμονα σε ένα κτίριο υψηλής αισθητικής , στο κελάρι του κτήματος Καλαιτζή, ανάμεσα σε μακάριους αμπελώνες οι ποιητές ένωσαν τις φωνές τους, τις σκέψεις τους, τις ψυχές τους και ύφαναν, ναι ύφαναν ποίηση, στα πλαίσια μάλιστα μιας συνειδητής πολιτιστικής αποκέντρωσης, και με την πίστη ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, με την φυσική τους παρουσία οι συμμετέχοντες, γίνανε οι Συνδημιουργοί μιας ωραίας και ωφέλιμης πνευματικής εκδήλωσης, που κράτησε γύρω στις δυόμιση ώρες την εκδήλωση δημιούργησε, κάλυψε και έφερε εις πέρας η ποιήτρια Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου, ενώ την σπίθα της εκδήλωσης άναψε η εκπαιδευτικός κα Σούλα Ράντσιου, τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης και την ρύθμιση του ήχου επιμελήθηκε η Μαρία Φιλομήλα Φιλιππίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 12:41 pm


Ενημερωτική ημερίδα για τους ωφελούμενους της επισιτιστικής βοήθειας

Ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» καλεί τους ωφελούμενους του προγράμματος να προσέλθουν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας για να παρακολουθήσουν την ημερίδα στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του ΤΕΒΑ που αφορούν την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ωφελούμενων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 9:58 am


Παρουσιάστηκε το ιστορικό μυθιστόρημα «Χαλαμονή» στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το ιστορικό μυθιστόρημα του Αντώνη Παυλίδη με τίτλο «Χαλαμονή» παρουσιάστηκε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας. Την παρουσίαση διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τους ποντιακούς φορείς του Δήμου Βέροιας (Εύξεινος Λέσχη, ΜΑΣ «Η Καλλιθέα», Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς»), την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ημαθίας, τις εκδόσεις Λιβάνη και το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 9:27 pm


Στην Βουλή το νομοσχέδιο για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών

Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που κάνει πράξη την εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 7:54 pm


Μια θέση εργασίας για βοηθό λογιστή

Από εταιρεία ανακύκλωσης στην Αλεξάνδρειας, ζητείται βοηθός λογιστή με εμπειρία. Αποστολή βιογραγικών στο [email protected] 

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 7:26 pm


Ομιλία στην Βέροια για την προωρότητα

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας που τιμάται στις 17 Νοεμβρίου κάθε έτους, διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας, την ομάδα 31ebdomades, τον Δήμο Βέροιας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας, εκδήλωση-ομιλία για την προωρότητα, «ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑ: 1 στα 10 μωρά γεννιούνται πρόωρα παγκοσμίως», το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30μμ, στο Δημαρχείο Βέροιας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 3:05 pm


1ο Βραβείο στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον έλεγχο του καπνίσματος, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδία για ένα κόσμο χωρίς κάπνισμα». Το σχολείο έλαβε μέρος με ένα έργο ζωγραφικής με θέμα « Η ζωή χωρίς κάπνισμα» και κατέκτησε το 1ο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Σχολείων. Η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την 6η Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον έλεγχο του καπνίσματος, το οποίο και έλαβε χώρα στα Τρίκαλα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 1:42 pm


"Ιστορίες γυναικών" στην Στέγη από το Κέντρο Συμβουλευτικής και το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας και το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας θα διοργανώσουν την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ώρα 7μ.μ., στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με ελεύθερη είσοδο, τις «Ιστορίες Γυναικών». Πρόκειται για μια παράσταση μονόπρακτο, 3 ταινίες μικρού μήκους και μια αφήγηση. Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 11:44 am


Η Βέροια πέτυχε στην αποστολή της και στο 6ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης - Οι νικητές

Οι νεαροί πρωταθλητές και τα ταλεντάκια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ολοκλήρωσαν σήμερα τη διήμερη ...παράστασή τους στη Βέροια κι ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα πέρασε γλυκά στην ιστορία. Με σωστή οργάνωση, καλές αγωνιστικές συνθήκες και όμορφο κλίμα η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας απέσπασε και φέτος θετικά σχόλια και ανταποκρίθηκε σε κάθε προσδοκία. Το 6ο πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της Βέροιας και το 3ο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο φιλοξενήθηκε στο Φιλίππειο γυμναστήριο και το τίμησαν με την παρουσία τους 186 αγόρια και κορίτσια (δύο οι απουσίες της τελευταίας στιγμής).

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 11:24 pm


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 6ο Τουρνουά Σκραμπλ στην Βέροια (φωτογραφίες)

Το 6ο Τουρνουά Σκραμπλ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ, το διήμερο 10-11 Νοεμβρίου, στην αίθουσα «Sala» του πολυχώρου Ελιά.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 8:54 pm


Έχασαν ΑΟΚ και Μελίκη

Την ήττα με 79-53 γνώρισε στην Θεσσαλονίκη από τον Μαντουλίδη η Μελίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ξέφυγαν στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο και συντήρησαν στο υπόλοιπο ματς μια μεγάλη διαφορά.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 8:26 pm


Με την ψυχή στο στόμα κέρδισε το Στρατώνι ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Με την...φωτιά έπαιξε ο Φίλιππος κόντρα στο Στρατώνι αλλά στο τέλος είχε την τύχη με το μέρος του και πήρε τη νίκη με 65-63.. Ένα ματς που θα έπρεπε να το πάρει εύκολα, η μεγάλη αστοχία της Βεροιώτικης επίθεσης το έκανε ντέρμπι. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν ακατάλληλο για...καρδιακούς.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 6:57 pm


Β' ερασιτεχνική: Ισόπαλο το ντέρμπι του 2ου ομίλου, έπιασαν κορυφή, ΑΕΠ, Τριπόταμος, με νίκη προχώρησε η Κουλούρα

Με τα ματς της 6ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Β' ερασιτεχνική. Στον 1ο όμιλος η πρωτοπόρος Κουλούρα κέρδισε τον Σταυρό ενώ στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου, Ολυμπιακός και Λευκάδια αναδείχθηκαν ισόπαλοι. και έχουν συγκάτοικους στην κουφή, ΑΕΠ και Τριπόταμο.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 6:02 pm


Κέρδισε και στην Έδεσσα η Βέροια

Νέα νίκη σημείωσε η Βέροια. Με γκολ του Καράμπελα επικράτησε 0-1 του Εδεσσαϊκού στην ¨Εδεσσα και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το πρώτο μέρος ήταν κακό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο απειλητική, σημείωσε ένα γκολ, δεν κινδύνευσε και πήρε τη δίκαια τη νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 4:51 pm


Έχασε από τον Δούκα στο Μακροχώρι ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Εντός έδρας ήττα με 20-24 γνώρισε από τον Δούκα το Σάββατο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες στάθηκαν καλά στο πρώτο μέρος αλλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Έκαναν άσχημο ξεκίνημα δευτέρου μέρους και από εκεί και μέχρι το τέλος κυνήγουσαν στο σκορ, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να "πιάσουν" τον Δούκα.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 7:34 pm


Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της Α' ερασιτεχνικής

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της Α' ερασιτεχνικής. Η Νάουσα κέρδισε εύκολα το Κλειδί, το Ροδοχώρι επικράτησε της Μελίκης ενώ στο ντέρμπι τα Τρίκαλα κέρδισαν τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 5:02 pm


Εύκολη νίκη της Βέροιας επί του Πανοράματος (φωτογραφίες)

Εύκολο απόγευμα είχε η Βέροια με το Πανόραμα. Ήταν καλύτερο από την αντίπαλο, δημιούργησε διαφορά εννέα τερμάτων στο πρώτο μέρος και έφτασε στη νίκη χωρίς να απειληθεί με 27-18.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 4:56 pm


Με δυο απουσίες στην Έδεσσα η Βέροια

Με δυο απουσίες θα ταξιδέψει την Κυριακή η Βέροια για το ματς με τον τοπικό Εδεσσαϊκό. Ο Κυριακίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του ενώ ο Μισαηλίδης είναι άρρωστος.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 3:09 pm


Γιορτινή ατμόσφαιρα με έξυπνες & οικονομικές προτάσεις στην €ΥΡΩAGORA (φωτογραφίες)

Ανακαλύψτε στην €ΥΡΩAGORA τη νέα εορταστική συλλογή σε καθημερινά, χρηστικά, έξυπνα και μοντέρνα προϊόντα για όλο το σπίτι!

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 11:21 am


Σύγκρουση αγροτικού με μηχανή στην Αλεξάνδρεια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου στην Αλεξάνδρεια.Συγκεκριμένα στην οδό Ελ. Βενιζέλου στη στροφή του Σχοινά συγκρούστηκαν μηχανή και αγροτικό αυτοκίνητο.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 11:13 am


350 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στο υπ. Πολιτισμού - Εννιά προσλήψεις στην Ημαθία

Στην πρόσληψη 350 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού σύμφωνα με απόφαση που δημοσιευτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Οι εργαζόμενοι αναμένεται να υπογράψουν πεντάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ οι θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από Φύλακες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ημερήσιοι-νυχτερινοί) και Βοηθητικό Προσωπικό υποχρεωτικής εκπαίδευσης (καθαριστές).

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 8:51 pm


Μια θέση για πωλητή υλικών συσκευασίας

Ζητείται πωλητής / πωλήτρια υλικών συσκευασίας (πλαστικά τελάρα) στην περιοχή Ημαθίας/Πέλλας και ευρύτερα. Η έδρα παραγωγής βρίσκεται στην Πατρίδα Ημαθίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 5:23 pm


Συνελήφθη 67χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (8 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 67χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 11:30 am


Ο Πιπελίδης στο τιμόνι του Φιλιππου

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας χειροσφαίρισης του Συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 11:21 am


Νέα δωρεάν τμήματα πληροφορικής με πιστοποίηση δεξιοτήτων στην ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 26/11/2018

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 9:36 pm


23 θέσεις εργασίας στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας

Το Νοσοκομείο Ημαθίας αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων και ειδικότερα, για την Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια δεκατεσσάρων (14) ατόμων και για την Αποκεντρωμένη Μονάδα Νάουσας εννέα (9) ατόμων.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 8:20 pm


Γέφυρα Κούσιου: Τάφος νεαρής κοπέλας του 4ου αιώνα π.Χ. βρέθηκε στις όχθες του Τριποτάμου

Έναν τάφο νεαρής κοπέλας του 4ου αι. π.Χ. και άλλα αρχαιολογικά ευρύματα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, στις όχθες του Τριποτάμου, στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή της Γέφυρας Κούσιου. Για τα ευρύματα, η προϊσταμένη της ΕΦΑ Αγγελική Κοτταρίδη αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 7:49 pm


Πολύ καλή εμφάνιση και 6η θέση για Πετράκη στο World Cup

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, στην πρεμιέρα των φετινών αγώνων Parasnowboard. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην στεγασμένη τεχνητή πίστα Ski Dubai Relative.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 5:37 pm


Αλεξάνδρεια: κάδοι απορριμμάτων με αυτόματο άνοιγμα καπακιού που τροφοδοτείται μέσω φωτοβολταϊκού πάνελ

Τοποθετήθηκαν ήδη στην Αλεξάνδρεια τα δύο πρώτα συστήματα κάδων απορριμμάτων με αυτόματο άνοιγμα καπακιού που τροφοδοτείται μέσω φωτοβολταϊκού πάνελ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 11:22 am


Η γιορτή Σοκολάτας πάει φέτος μόνο Νάουσα, Αλεξάνδρεια

Στην Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα θα γίνει φέτος η γιορτή Σοκολάτας της Αντιπετιφέρειας Ημαθίας. Με αφορμή την εγκατάσταση του Χριστουγεννιάτικου χωριού της ΚΕΠΑ στο πάρκο της Ελιάς, στην Βέροια, ρωτήσαμε τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη τι θα πράξει φέτος με την γιορτή Σοκολάτας. Η απάντησή του ήταν ότι επειδή ο χώρος που απέμενε για να του παραχωρηθεί φέτος δεν είναι αρκετός, λόγω της εγκατάστασης του Χριστουγεννιάτικου πάρκου, η γιορτή δεν θα γίνει στην Βέροια, θα γίνει μόνο σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 11:06 am


Παπαδόπουλος: "Φυσική αναζωογόνηση άνευ προηγουμένου στο Άλσος"

Για φυσική αναζωογόνηση άνευ προηγουμένου του Άλσους Παπάγου ενημέρωσε τους Δημοτικούς Συμβούλους ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 11:14 pm


Τα αποτελέσματα στις εκλογές δασκάλων και καθηγητών

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα (και) στην Ημαθία για αιρετούς στους εκπαιδευτικούς Α/Θμιας Εκπαίδευσης. Για τις εκλογές στο ΠΥΣΠΕ Ημαθίας είχαμε «γαλαζοπράσινη» κυριαρχία με την εκλογή των δύο αιρετών από τις παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΔΗΣΥ (Που στηρίζονται από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα). Εκλέγονται ο Λ. Χαιριστανίδης και η Σ. Απιδοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:22 pm


Με παραδοσιακές πίτες, τοπικό κρασί και φρουτοσαλάτα ο Κάρανος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας – Οινολογίας και Τουρισμού «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ», σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, συμμετέχει στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη  Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 9:33 pm


Σοφιανίδης: "Ελληνικό φαινόμενο να λειτουργούν σε ένα κτίριο δυο σχολεία"

Ερώτηση για το ποια είναι η θέση της δημοτικής αρχής στην πρόταση που κατέθεσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συγχώνευση των 3ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων κατέθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Μελιόπουλος και υποστήριξε ότι τέτοιες αποφάσεις τινάζουν στον αέρα οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών και αυξάνουν τον αριθμό μαθητών στις τάξεις.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 8:34 pm


Παραμένει αρνητικός στην δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση ο δήμος Βέροιας (βίντεο)

Μπορεί την χρονιά που διανύουμε ο δήμος Βέροιας να εξαιρέθηκε από την δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των παιδιών στο νηπιαγωγείο, αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και τη νέα σχολική χρονιά. Ο δήμαρχος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι το Υπουργείο με έγγραφο του στις 25/10 έστειλε οδηγίες για την εφαρμογή του μέτρου τη νέα χρονιά. 

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 7:31 pm


Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΚΕΚ Ακάδημος

Το ΚΕΚ Ακάδημος σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων διοργανώνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα:

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 5:31 pm


Η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας παρέδωσε τα πέντε αναπηρικά καρότσια στο Νοσοκομείου (βίντεο)

Πέντε αναπηρικά καρότσια δώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας. Τα μέλη του ΔΣ, συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου Τάκη Μαυρογιώργου και παρέδωσαν τα καρότσια. Η δωρεά έγινε με αφορμή την γιορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών των Κρεοπωλών. "Θέλουμε κάθε χρόνο να βοηθάμε και έναν φορέα" σχολίασε ο πρόεδρος Νίκος Κακαφίκας και έκανε γνωστό ότι τα καρότσια αγοράστηκαν από κατάστημα της Βέροιας. 

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 2:56 pm


Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας που ενισχύει την ενασχόληση με επιστήμη, μαθητικά, τεχνολογία

Με στόχο να φτάσει η γνώση και η ενασχόληση με την επιστήμη ,τα μαθηματικά και την τεχνολογία σε κάθε σημείο της χώρας, συνδιοργανώνεται στην πόλη της Βέροιας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οραματίζεται να αλλάξει τα δεδομένα και να διαμορφώσει περισσότερες στιγμές χαράς και δημιουργίας για όλα τα παιδιά εντός και εκτός σχολικών αιθουσών.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 12:07 pm


Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μητροπόλεως

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών που αφορούν μεταφορά οικοσκευών σε κτήριο επί της οδού Μητροπόλεως, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:00 am


Θέσεις μόνιμης απασχόλησης σε κεντρικό καφέ της Βέροιας

Από το Cafe Da manha ζητούνται εργαζόμενοι για μόνιμη απασχόληση. Συγκεκριμένα:

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 9:53 am


Η συγκινητική ιστορία του Καρυοθραύστη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Μπαλέτο Θεάτρου Μόσχας – Μπαλέτο της Ρωσίας παρουσίασε την πιο συγκινητική ιστορία του κλασικού μπαλέτου «Καρυοθραύστης», την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 11:22 pm


Τρένο παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα στην Ξεχασμένη (video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στον αγροτικό δρόμο Κουλούρας – Ξεχασμένης στο ύψος της Ραψωμανίκης του δήμου Αλεξάνδρειας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 9:17 pm


Υπηρεσιακός προπονητής στον Φίλιππο ο Απόστολος Ντέλλας

Με υπηρεσιακό προπονητή θα υποδεχθεί τον Δούκα το Σάββατο ο Φίλιππος. Την θέση που άφησαν οι Πρωτογέρης - Γιούπης θα καλύψει προσωρινά ο Απόστολος Ντέλλας, προπονητής στα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 8:49 pm


Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Α21 του επιδόματος παιδιού - Πότε θα γίνει η πληρωμή

Ξανά ανοιχτή είναι η πλατφόρμα Α21 για να υποβληθούν οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού. Η επόμενη, είναι η 5η δόση και θα πληρωθεί την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 7:20 pm


Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου θα πραγματοποιήσει στην Βέροια η Ρίτα Αντωνοπούλου

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου θα πραγματοποιήσει η Ρίτα Αντωνοπούλου. Είναι μια συναυλία αφιερωμένη στον άνθρωπο που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι. Τον άνθρωπο που με την παρουσία του, τη σκέψη του και τις λέξεις του σφράγισε τη πνευματική ζωή της Ελλάδας κυρίαρχα από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα....

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 5:24 pm


Επίσκεψη Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων στη Βέροια

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ισραήλ και τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει και να ξεναγήσει, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2018, 12 τουριστικούς πράκτορες από το Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 3:38 pm


Δωρεά αγάπης από τους κρεοπώλες Βέροιας στο Νοσοκομείο

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας θα τιμήσει την γιορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ με εκκλησιασμό στους Αγίους Αναργύρους και κρατώντας τα καταστήματά τους κλειστά. Στο πλαίσιο της γιορτής, η Συντεχνία αγόρασε και θα δωρίσει στο Νοσοκομείο Βέροιας πέντε αναπηρικά καρότσια. Η παράδοση των καροτσιών θα γίνει την Τετάρτη των μεσημέρι.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 1:29 pm


Κλιμάκιο του δήμου Βέροιας μάζεψε αδέσποτα γύρω από το 2ο Γυμνάσιο και έκανε ενημέρωση στους μαθητές

Σήμερα, Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας κλιμάκιο το Δήμου Βέροιας από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Ζωικής Παραγωγής - Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 12:23 pm


Τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμα, ολιγομελή στη Ρωσική γλώσσα στο “my choice”

Τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν Ρώσικα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σπάνιο εφόδιο!!!

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2018 | 10:02 pm


Special Offer στα καταστήματα SPORT mania! Αθλητικά παπούτσια Adidas σε απίστευτες τιμές!

Special Offer στα καταστήματα αθλητικών ειδών SPORT mania, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος SPORT mania, στην οδό Αντωνίου Καμάρα 9 στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2018 | 9:13 pm


Επαγγελματικό άσθμα: Το γνωρίζετε;

Γράφει η Μαρία Ψωμιάδου, Ειδική Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων

Εάν παρουσιάζετε συριγμό, βήχα, βάρος στο στήθος ή δύσπνοια στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να έχετε επαγγελματικό άσθμα.

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2018 | 1:38 pm


Πρόσληψη 12 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας

Την πρόσληψη δέκα (10) καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής για τα Γενικά προγράμματα και δύο (2) καθηγητών/ τριών Φυσικής Αγωγής για τα Ειδικά προγράμματα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, με ωριαία αποζημίωση, χρηματοδοτούμενη από την ΓΓΑ και από τον προϋπολογισμό του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018-2019, ανακοίνωσε το ο Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2018 | 12:28 pm


Φτωχότερη η οικογένεια του Φιλίππου - "Έφυγε" ο Χρήστος Καψάλης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας. Ο για πολλά χρόνια διοικητικός παράγοντας του Βεροιώτικου συλλόγου Χρήστος Καψάλης έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και σε ηλικία 59 ετών "έφυγε" από κοντά μας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 November 2018 | 8:49 am


Επιτυχημένη η ενημερωτική ομιλία του Συλλόγου Διαβητικών στην Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Νομού Ημαθίας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην αίθουσα διαλέξεων Πολυχώρος Βέτλανς στη Nάουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 10:54 pm


Γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια προσφοράς των Προσκόπων Βέροιας στην Στέγη (φωτογραφίες, βίντεο)

Εκδήλωση για τον εορτασμό των «100 χρόνων προσφοράς των Προσκόπων της Βέροιας» πραγματοποίησαν οι Πρόσκοποι της Βέροιας, με τη συνεργασία του δήμου Βέροιας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:15 pm


"Πεντάσφαιρη" η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Επικράτησε με 5-3 του Μελιτέα ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η Βέροια καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους της στο πρώτο μέρος όταν δέχθηκε δυο γκολ από τον Μελιτέα σε αντιπεθέσεις αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική και έφτασε σκορ ασφαλείας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 4:54 pm


Πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος ταυτόχρονος θηλασμός στην Βέροια (φωτογραφίες)

Για ακόμη μία χρονιά η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροια - Ημαθία" (https://www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos), μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, συμμετείχε στον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 1:04 pm


Δυσκολεύτηκε ο Φίλιππος αλλά "καθάρισε" στο τέλος (φωτογραφίες)

Δύσκολη νίκη επί του μαχητικού Καματερού σημείωσε ο Φίλιππος. Μετά από ένα αμφίρροπο ματς, επικράτησε με 26-21

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 7:18 pm


Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Νάουσα - πρώτη ήττα για Ροδοχώρι - Νίκες για ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Πλατύ

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε η Νάουσα. Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, κέρδισε εντός έδρας το Ροδοχώρι και το προσπέρασε στην βαθμολογία. Με νίκες προχώρησαν και οι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Τρίκαλα και Πλατύ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αχιλλέα, τα Τρίκαλα επικράτησαν στην Χαρίεσσα και το Πλατύ πέρασε νικηφόρα από το Μακροχώρι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 5:03 pm


Χάρτη βυζαντινών μνημείων - εκκλησιών θα δημιουργήσει ο δήμος Βέροιας

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Βέροιας για το έτος 2018, το οποίο στη συνέχεια έλαβε τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΤ και το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων και τη δημιουργία χάρτη Βυζαντινών Μνημείων, καθώς και την επανεκτύπωση και επικαιροποίηση του τρίπτυχου τουριστικού χάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 3:48 pm


Δήμος Βέροιας: Χριστουγεννιάτικο τρενάκι για δωρεάν βόλτα και φέτος

Εκτός από το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο που θα στήσει στην Ελιά την εορταστική περίοδο ο δήμος Βέροιας, θα συνδιοργανώσει και εκδηλώσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο. 

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 3:41 pm


Τέσσερις θέσεις εργασίας στα σούπερ μάρκετ Πρωτέας

Τα σούπερ μάρκετ Πρωτέας ζητούν για πρόσληψη δυο άνδρες και δυο γυναίκες από 29 έως 49 ετών. Απαραίτητη η κατοχή κάρτας ανεργίας. Κατάθεση βιογραφικών στο κατάστημα της οδού Ανοίξεως 25, στην Βέροια, στον κ. Νίκο Γκαϊτατζή.

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 2:42 pm


Συνελήφθη στην Βέροια 40χρονη πορτοφολού

Συνελήφθη χθες (2 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 40χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσε ένα πορτοφόλι 29χρονου ημεδαπού, που περιείχε χρηματικό ποσό και μία τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησε σε συναλλαγές ύψους 110 ευρώ περίπου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 1:09 pm


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

4 προσλήψεις στην Βέροια

  1. 4 προσλήψεις στην Βέροια  workenter
  2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 1:19 pm


ΒΕΡΟΙΑ: Νίκησε και βλέπει κορυφή

  1. ΒΕΡΟΙΑ: Νίκησε και βλέπει κορυφή  Ημερήσια - Βέροια
  2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 10:32 am


Λαμπερά εγκαινια για τα linasexclusive jewels στη Βέροια

  1. Λαμπερά εγκαινια για τα linasexclusive jewels στη Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
  2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 4:19 am


Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 12/11

  1. Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 12/11  Εφημερίδα ΛΑΟΣ (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
  2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 9:26 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι: