Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Τρικάλων   >   Οιχαλία (Νεοχώρι)    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Betsson Greece: Ένας νόμιμος bookmaker

Betsson Greece: Ένας νόμιμος bookmakerΤο αθλητικό στοίχημα έχει γνωρίσει σημαντική άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και η Betsson έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες επιλογές για τους λάτρεις των σπορ και τους παίκτες.
Με ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, αγορών στοιχημάτων και μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα, η Betsson προσφέρει στους Έλληνες παίκτες μια συναρπαστική και ικανοποιητική εμπειρία αθλητικού στοιχήματος. Θέλετε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος στην Betsson, δείτε πώς θα το κάνετε!

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:24 am


Μια σπουδαία διοργάνωση αναπτυξιακών ηλικιών από τον ΣΟΑΤ

 Μια σπουδαία διοργάνωση αναπτυξιακών ηλικιών από τον ΣΟΑΤ Ο ΣΟΑΤ διοργάνωσε μια εντυπωσιακή εκδήλωση,οπως συνηθίζει,τόσο σε ομορφιά του χώρου αγωνων όσο και σε όγκο μικρών αθλητών.
Με τη συμμετοχή 35 αθλητικών συλλόγων κυριως από την Κεντρική Ελλάδα και 700 περίπου μικρών αθλητών ολοκληρώθηκε η φιλική αγωνιστική ημερίδα Ταεκβοντό αναπτυξιακων ηλικιων, γεννηθέντων από το 2010 έως και το 2019, στο Δημοτικο Κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων στις 6 Απριλίου 2024 με την επωνυμία "TRIKALA BABY CUP 2024".

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2024 | 12:42 pm


Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος ΠαπαδημητρίουΣε ηλικία 83 ετών
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε την Τρίτη στην Οιχαλία ο Ευάγγελος Παπαδημητρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2024 | 12:31 pm


Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή για τα προβλημάτα των πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας και των Μεγάλων Καλυβίων

Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή για τα  προβλημάτα των πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας και των Μεγάλων Καλυβίων Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για να παρθούν άμεσα μέτρα για τους πλημμυροπαθείς των χωριών της Φαρκαδόνας , καθώς και των Μεγάλων Καλυβίων , κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μεταξάς
Έχουν ήδη περάσει 7 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και στα χωριά της Φαρκαδόνας και των Μεγάλων Καλυβίων του Νομού Τρικάλων, παρατηρούνται σοβαρές καθυστερήσεις τόσο στην καταβολή της πρώτης αρωγής, όσο και στη στήριξη των κατοίκων, οι οικίες των οποίων έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές. Πιο συγκεκριμένα.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2024 | 12:25 am


Με υπογραφή Σκρέκα εξοικονόμηση έως 40 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο από τα ΕΛΤΑ

Με υπογραφή Σκρέκα  εξοικονόμηση έως 40 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο από τα ΕΛΤΑΜία ακόμη πρωτοβουλία του Τρικαλινού Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την εξοικονόμηση πόρων από το Δημόσιο
Μία ακόμη πρωτοβουλία του Τρικαλινού Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την εξοικονόμηση πόρων από το Δημόσιο, με την υπογραφή σύμβασης - πλαισίου με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσω της οποίας εξοικονομούνται έως 40 εκ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2024 | 12:22 am


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτα με το Δ.Σ. της Ένωσης Οινοποιών Αποσταγματοποιών Θεσσαλίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτα με το Δ.Σ. της Ένωσης Οινοποιών Αποσταγματοποιών Θεσσαλίας Συζήτησαν πρωτοβουλίες για τη στήριξη του κρασιού και των αποσταγμάτων της Θεσσαλίας
Με το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Οινοποιών και Αποσταγματοποιών Θεσσαλίας (ΕΝΟΑΘΕ) συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2024 | 5:30 pm


Την στήριξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Τρικάλων ζήτησε ο Λιούτας

Την στήριξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Τρικάλων ζήτησε ο ΛιούταςΣυνάντηση Συνεργασίας με την Υπουργό Τουρισμό ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας
Την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργό Τουρισμού, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, στο Υπουργείο, με σκοπό της συνάντησης τη συζήτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία αφορούν συνολικά τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Τρικάλων.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2024 | 4:42 pm


Εγκαίνια στην ΤΟΜΥ της Γιάννουλης παρουσία Αγαπηδάκη και Κουρέτα

Εγκαίνια στην ΤΟΜΥ της Γιάννουλης παρουσία Αγαπηδάκη και ΚουρέταΜε την Αν. Υπουργό Υγείας Ειρ. Αγαπηδάκη συναντήθηκε ο Δ. Κουρετάς στη διάρκεια των εγκαινίων της ανακαινισμένης ΤΟΜΥ Γιάννουλης
Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης ΤΟΜΥ Γιάννουλης βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2024 | 4:01 pm


ΛΑΡΙΣΑ «RUN FOR AUTISM» : Όλοι μαζί τρέχουμε για το Αυτισμό»

ΛΑΡΙΣΑ «RUN FOR AUTISM» :  Όλοι μαζί τρέχουμε για το  Αυτισμό»2ος Αγώνας Δρόμου «RUN FOR AUTISM» το Σάββατο 13 Απριλίου
Ο 2ος Αγώνας Δρόμου «RUN FOR AUTISM»   θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου  στη Λάρισα   και σε συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές, απηύθυναν έκκληση στους Λαρισαίους, να παρευρεθούν στη μεγάλη γιορτή που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την αποδοχή των ατόμων με αυτισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2024 | 3:09 pm


Ενημέρωση από τον Δ. Τρικκαίων σε μαθητές κατά την Πανελλήνια Ημέρα Φιλοζωίας

Ενημέρωση από τον Δ. Τρικκαίων σε μαθητές κατά την Πανελλήνια Ημέρα ΦιλοζωίαςΣτο πλαίσιο καθιέρωσης της 4ης Απριλίου ως Πανελλήνιας Ημέρας Φιλοζωίας, ο κ. Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφθηκε το 25ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων
Τις δραστηριότητες του Δήμου Τρικκαίων στον τομέα της παροχής φροντίδας στα αδέσποτα ζώα, παρουσίασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχοι και στελέχη του Δήμου σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων των Τρικάλων.

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2024 | 2:23 pm


Οιχαλία (Νεοχώρι) - Ειδήσεις και Νέα

Νεοχώρι - Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Νεοχώρι  Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2019 | 3:07 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Οιχαλία (Νεοχώρι)