Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καστοριάς    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δ.Νεστορίου «13η Πεζοπορία του Γράμμου»

Δ.Τ - Ο Δήμος Νεστορίου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε , με τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την επιδημία (αποστάσεις κ.λ.π) , σας προσκαλεί  στην «13η Πεζοπορία του Γράμμου», εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ. στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Κοτύλης του Δήμου Νεστορίου. Οι διαδρομές θα είναι οι εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 12:00 pm


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο από του συμβασιούχους

Σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε τρίωρη στάση εργασίας από τους συμβασιούχους του Νοσοκομείου Καστοριάς στο πρόγραμμα «4.000 του ΟΑΕΔ». Η συγκέντρωση έγινε στην πύλη του Νοσοκομείου με την στήριξη του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Καστοριάς.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 10:54 am


Αυτά είναι τα κριτήρια για το νέο Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Τον Σεπτέμβριο έρχεται το νέο Εξοικονομώ κατ' οίκον, ενώ οι δικαιούχοι θα είναι πολύ περισσότεροι καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να μειώσει τις εισοδηματικές κατηγορίες σε πέντε από επτά.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 10:34 am


Έτοιμος ο ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ΄΄ με αναλυτική και φιλόδοξη πρόταση προς το Υπουργείο Οικονομικών και τον κ. Σταϊκούρα

Μετά την τηλεδιάσκεψη όλων των φορέων με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ Καστοριάς, ο πρόεδρος του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Αποστόλης Τσούκας έδωσε αμέσως εντολή σε συνεργάτες-οικονομολόγους του συνδέσμου για την δημιουργία πρότασης η οποία προέκυψε και εγκρίθηκε και από δεκάδες γουνοποιούς σε έκτακτη προχθεσινή σύσκεψη-Γεν.Συνέλευση.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 8:28 am


»Κάλεσμα περιβαλλοντικής επαγρύπνησης από δημοτικές κινήσεις και περιφερειακά σχήματα»

Η φετινή παγκόσμια μέρα για το περιβάλλον, δεν γίνεται εν μέσω ψεύτικων εξαγγελιών περί πράσινης ανάπτυξης και υποσχέσεις για βάθεμα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Δεν γίνεται σε πανηγυρικό κλίμα ανακοινώσεων αμφισβητούμενων αισιόδοξων δεικτών αποτίμησης, και τραγελαφικών σχεδίων ανάκαμψης και ανάπτυξης. 

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 7:39 am


Η επικεφαλής του μητρώου πολιτικών στελεχών Ν.Δ στην Δ.Μακεδονία Αγνή Κανδύλη στον Alpha 94,7 – »Η επόμενη μέρα για την οικονομία, η στήριξη της κυβέρνησης σε πολίτες και επιχειρήσεις»

Alpha 94,7 - Συνέντευξη στον Αντ.Παραρά. Η κ.Κανδύλη μιλά για τα άμεσα χρηματοδοτικά εργαλεία, την διαδικασία που θα πρέπει και τοπικά να ακολουθήσουμε με στόχο την άμεση ανάπτυξη στην Π.Ε Καστοριάς,στην Περιφέρεια αλλά και στην χώρα. Στέλνει μήνυμα ενότητας συνεργασίας και δουλειάς σε Μ.Αντωνίου,Τζηκαλάγια και Τσιφλικιώτη

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 7:17 am


Παράταση ενός έτους στις μισθώσεις δημοτικών ακινήτων και σχολικών κυλικείων

Παρατείνονται αυτοδικαίως για ένα επιπλέον έτος από τη λήξη τους, κατόπιν αίτησης του μισθωτή, οι μισθώσεις δημοτικών ακινήτων στα οποία στεγάζονται επιχειρήσεις με εκμισθωτή δήμο ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου αυτού, οι οποίες λήγουν έως 31/12/2020.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2020 | 7:01 am


Δήμαρχος Καστοριάς » Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα καινοτόμες πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενισχύουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα κι εξυπηρετούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους»

''Η Καστοριά είναι μέσα στις πρώτες πόλεις-στόχους ανάπτυξης του Προγράμματος “ΚΕΠ Plus”, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς από κλιμάκιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αυτό δεν είναι τυχαία επιλογή, αλλά αποτέλεσμα έκδηλης διάθεσης για συνεργασία σε κάθε τομέα ανάπτυξης και προοπτικής. Είναι απόρροια έγκαιρων διεργασιών, μεγάλης προετοιμασίας, δουλειάς και συνέπειας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2020 | 10:08 pm


Πληροφορίες για σοβαρή οικονομική υπόθεση στην Καστοριά – Έγινε και γίνεται έρευνα και από κλιμάκιο της αστυνομίας ( εσωτερικών υποθέσεων)

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη μια σοβαρή έρευνα με διαστάσεις μεγάλες σε τοπικό επίπεδο.Τα τελευταία 24ωρα γίνονται έρευνες από κλιμάκιο των εσωτερικών υποθέσεων και στην Καστοριά . Δεν γίνονται γνωστές από το ρεπορτάζ μας άλλες πληροφορίες

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2020 | 6:43 pm


«Η πολιτική της ΝΔ δεν φτάνει στα φτωχόσπιτα της ελληνικής αγροτιάς» BINTEO

Βουλή. Τοποθέτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2020 | 6:06 pm


Νομός Καστοριάς - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καστοριάς

Φιλικοί ιστότοποι: