Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καστοριάς    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

«Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: Απουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής»

Οι Βουλευτές Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, Καλλίοπη Βέττα και Ολυμπία Τελιγιορίδου κατέθεσαν ερώτηση προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υγείας με θέμα: “Απουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής”.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 5:36 pm


Ευχάριστα νέα. Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού στην Μεσοποταμία

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις. Επίσης μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα σενάριο για νέο lockdown.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 4:54 pm


Δωρεά στο νοσοκομείο της κ. Αθηνάς Γκουτζινοπούλου παρουσία του Βουλευτή ΝΔ. Ζ.Τζηκαλάγια

'' Με μεγάλη χαρά συνόδεψα την παιδική μου φίλη κ.Αθηνά Γκουτζινοπούλου φιλόλογο-Διευθύντρια του περίφημου Μαράσλειου Λυκείου Αθηνών και αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Καστοριανών στην επιθυμία της να επισκεφθεί το Νοσοκομείο μας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 4:45 pm


ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ; – Απόλυτη διαφωνία του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας με τις τελευταίες αποφάσεις

Απόλυτη διαφωνία του Σωματείου Εργατοτεχνιτών γούνας με τις τελευταίες αποφάσεις για την ΄΄στήριξη΄΄των εργαζομένων αλλά ειδικότερα και για κάποιες δηλώσεις συνδικαλιστικών φορέων που παρουσιάζουν τα πάντα ρόδινα…...

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 12:57 pm


Τι δεν γνωρίζουμε για τη ζωή και το θάνατο της Παναγίας;

Τι λέει η εκκλησιαστική παράδοση για την Κοίμηση της Παναγίας; Ποια είναι τα γεγονότα που συνέβησαν; Σε ποια σημεία διαφέρουν η Ορθόδοξη και η Καθολική πίστη, αναφορικά με την κοίμηση της Θεοτόκου;

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 12:43 pm


Ο Δημήτρης Σαββόπουλος μιλά στο diktyo1.gr και στον Αντώνη Παραρά

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο diktyo1.gr

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 9:25 am


Λινού : Είμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας – Καθολική χρήση μάσκας –

Η συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας και η μετατόπιση αυτή σε νεαρότερες ηλικίες, προβληματίζει τόσο τους ειδικούς επιστήμονες όσο και την κυβέρνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2020 | 9:24 am


diktyo1.gr – Η Ολυμπία Τελιγιορίδου μιλά στον Αντ.Παραρά, Ελληνοτουρκικά πανδημία και έργα στην Π.Ε Καστοριάς

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την εξέλιξη της πανδημίας τα Ελληνοτουρκικά αλλά και τα τοπικά ζητήματα σε σχέση με την πορεία των έργων στην Π.Ε Καστοριάς με αναφορές σε Τζηκαλάγια και Κασαπίδη

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2020 | 6:40 pm


Μητσοτάκης: Καμία πρόκληση αναπάντητη, θα το αποδείξουμε αν χρειαστεί

Την ώρα που το θερμόμετρο στο Αιγαίο έχει χτυπήσει “κόκκινο” μετά την απόφαση της Τουρκίας να βγάλει το Oruc Reis για “έρευνες” και παρά το γεγονός ότι το ερευνητικό σκάφος φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή που δέσμευσε η Άγκυρα με NAVTEX, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2020 | 6:35 pm


“Αποδίδει το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου Καστοριάς”Αποπληρώθηκε ποσό 94.000€για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Πρόκειται για δεδουλευμένα 18 εργαζόμενων, συνολικού ποσού 94.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε δύο δόσεις, μία τον περασμένο Απρίλιο και μία στα τέλη Ιουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2020 | 6:21 pm


Νομός Καστοριάς - Ειδήσεις και Νέα

Η τραγωδία της Καστοριάς - Το Βήμα Online

Η τραγωδία της Καστοριάς  Το Βήμα Online

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2020 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καστοριάς

Φιλικοί ιστότοποι: