Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ποιος βουλευτής Φθιώτιδας ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Αντώνη Λιβάνη;
Ο Πρωθυπουργός με όλο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο, παλιοί και νέοι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού εκδότη για την ονομαστική του εορτή.

Στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, όπου βρέθηκαν προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Υπουργοί, βουλευτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την κοινωνική εκδήλωση σε σύναξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς με τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών να κυριαρχούν στα “πηγαδάκια” που δημιουργήθηκαν.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 3:14 pm


Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ…!

ΤΟΥ
ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ
 Πολιτική της ατάκας,του επικοινωνισμού.του τρολαρίσματος και της πόλωσης,με στόχευση την απογείωση του δίπολου.

   Παράδειγμα εξαθλίωσης του αστικού κοινοβουλευτισμού η προχθεσινή διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.Κι’αν κάποιος εντρυφήσει βαθύτερα στις διαθέσεις από τη μια της κυβέρνησης και από την άλλη της αντιπολίτευσης θα το διαπιστώσει ολοκάθαρα.Η προχθεσινή ημέρα στη Βουλή ήταν ημέρα τομή με διττό χαρακτήρα.Το πρώτο που πρέπει να κρατήσωμε είναι πως όλη η διαδικασία ανέδειξε μια οσμή απόλυτης απαξίας του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και πιστοποίησε πλέον και με σφραγίδα και με επισημότητα ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του,όσο κι’αν ευαγγελίζεται το καινούργιο,είναι βαθύ μέρος του παλιού,σε όλα τα επίπεδα,γιατί εδώ είδαμε πρακτικές και είδαμε πως το επίπεδο  της συζήτησης όλο το διήμερο κινήθηκε στο ποιός πήγε με ποιόν,γιατί πήγε εκεί,έφυγε από εκεί,τι σημαίνει ,τι θα πάρει,τι θα δώσει ,τι φέρνει κλ.π..Πρόκειται για την απόλυτη απαξίωση της πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 2:48 am


Είχαν ρημάξει εξωλέμβιες μηχανές σε Στυλίδα, Αρκίτσα, Τραγάνα και Σκάλα Αταλάντης
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία όπως αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ήδη έγκλειστου σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα

 Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων εξωλέμβιων μηχανών προσεγγίζει τις (40.000) ευρώ 

Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Έπειτα από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 2:50 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Συνεχίζονται τα μαθήματα από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 έγινε το μάθημα της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών με θέμα triage (διαλογή θυμάτων ) και πρωτογενής εκτίμηση θύματος , καρδιαναπνευστικής αναζωογόνησης , θέση ασφαλείας και ζωτικά σημεία. 

Τα μαθήματα της βασικής εκπαιδεύσεως θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 6:01 am


Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές

 Τι πρεσβεύει η νέα δημοτική κίνηση
«Λοκρίδα για όλους»
της οποίας είναι επικεφαλής
Την πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Λοκρών είχαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας. 

Πρόκειται για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ ο οποίος φιλοξενήθηκε από την κ. Λένα Παρασκευά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού

Τι πρεσβεύει όμως η νέα αυτή  Δημοτική Κίνηση; 

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές;

Μία πρώτη εικόνα  για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" λαμβάνουμε από την ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων που δημοσιοποίησε η  Δημοτική Κίνηση λίγο πριν την συνέντευξη του κ. Ζεκεντέ στο κανάλι της Λαμίας αλλά και από το βιογραφικό του ίδιου υποψηφίου Δημάρχου που δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά και που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 5:06 pm


Δήλωση Γιάννη Σαρακιώτη για την ψήφο εμπιστοσύνης
Σε   δήλωση   με   αφορμή   την  παροχή   ψήφου   εμπιστοσύνης  στην   κυβέρνησηπροχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης

Σύμφωναμε τον κ. Σαρακιώτη:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 3:16 pm


Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη υποψηφιότητα για τον Δήμο Λοκρών (βίντεο)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού
"Λοκρίδα για όλους"
Την ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ είχαμε χθες μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας. (Ακολουθεί παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης).

Συνάμα η Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» εξέδωσε και ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων της νέας αυτης Δημοτικής Κίνησης Λοκρών, όπως ακολουθεί:Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:32 pm


Δηλώσεις Κτηματολογίου για τους κατοίκους ΛάρυμναςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 
Καλούνται, οι κάτοικοι της Λάρυμνας, όπως μεταβούν στο Κοινοτικό Κατάστημα Λάρυμνας την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 09:30, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων στο Κτηματολόγιο καθώς και να παραλάβουν σχετικό έντυπο υλικό από αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 5:28 pm


Στην Αταλάντη η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του στην Λαμία, ο  Γιάννης Οικονόμου παρουσιάζει το 1ο του βιβλίο με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» στην Αταλάντη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

Ο Γιάννης Οικονόμου στην παρθενική του συγγραφική προσπάθεια καταθέτει τη δική του οπτική μέσα από τρεις ιδιότητες που δεν συγκρούονται, αλλά συνυπάρχουν: του πολιτικού στελέχους που έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, καθώς και του ενεργού πολίτη, πατέρα και συζύγου.  

Ομιλητές θα είναι ο κ.Γιώργος Στύλιος, Βουλευτής Ν.Άρτας, Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΝΔ και ο κ.Σπύρος Μάμαλης, Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ).

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ.Άρης Μαρτάκος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 11:21 pm


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πιθανοί 7 συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
   Παίρνουν και δίνουν οι μυστικές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα προκειμένου να γίνουν οι νέοι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του 2019 .

Επτά συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ "ψήνονται" αυτή την περίοδο :


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 7:37 pm


100δες ΚΛΗΣΕΙΣ απο ΤΡΟΧΑΙΑ για ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι με τις 100δες κλήσεις ηλεκτρονικές κάθε εβδομάδα, στους κατοίκους του δήμου ΛΟΚΡΩΝ από τα μετωπικά και πλευρικά διόδια ΤΡΑΓΑΝΑΣ ,εφαρμόζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τον νόμο ΡΕΠΠΑ - ΒΟΡΙΔΗ , χρησιμοποιώντας τις ιδιωτικές κάμερες των διοδίων (παράνομα , κατ΄εξαίρεση όσων αναφέρονται στο άρθρο 104 παραγρ. 4 του ΚΟΚ) για να κάνει την σεκιούριτυ η τροχαία κόβοντας πρόστιμα των 100 ευρώ σ΄αυτούς που δεν πληρώνουν 3,85€ ή δεν έχουν να πληρώσουν ή υπολείπονται του ποσού για τα διόδια, για ΕΝΑ χιλιόμετρο ώστε να μπουν ΤΡΑΓΑΝΑ ή 7 Χλμ για να μπουν για ΑΤΑΛΑΝΤΗ κλπ !
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 5:52 pm


Λοκρίδα: Πήγε για μπάνιο και τον ανέσυραν νεκρό


Ο άτυχος άνδρας πήγε το πρωί για μπάνιο, η κίνηση αυτή όμως στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.
Περίπου στις 11:30, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από την θάλασσα στην παραλία "Σχοινιάς" Λιβανάτων.
Λουόμενη του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
Εκεί, δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, αφού ήταν ήδη νεκρός.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 8:11 pm


Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας Αταλάντης για το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05 – 07 -2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ενημερώνουμε τους δημότες – δικαιούχους ΚΕΑ του Δήμου Λοκρών ότι όσα από τα δηλωμένα μέλη του νοικοκυριού είναι άνεργοι και δεν διαθέτουν κάρτα ανεργίας θα πρέπει να εγγραφούν υποχρεωτικά στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ στο Δημαρχείο Αταλάντης μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από τον μήνα έγκρισης της αίτησης τους στο ΚΕΑ.
Ως ημερομηνίες έναρξης της ανωτέρω υποχρέωσης ορίζεται η 01-08-2018 και ισχύει για παλιούς και νέους δικαιουχους ΚΕΑ.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 5:13 pm


Εργατικό ατύχημα στον Δήμο Λοκρών

Οδηγός του δήμου Λοκρών τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας
Άλλος ένας εργαζόμενος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Συγκεκριμένα συνάδελφος του Δήμου Λοκρών (χειριστής JCB) είχε εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Συνάδελφος τον μετέφερε στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ όπου και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή του στην οικογένεια του συναδέλφου αλλά και στους συναδέλφους του.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 4:44 pm


Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη
Με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο γραφείο του πρώτου. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή για τις ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς και να του μεταφέρει ανησυχίες των πολιτών, όπως αυτές προκύπτουν από την επαφή τους με το νοσοκομείο.

Ιδιαιτέρως ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου αφού προκηρύχθηκε ο σχετικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός. Ο νέος αξονικός τομογράφος, αξίας 500.000 ευρώ, θα είναι 64 τομών πληρώντας έτσι τις σύγχρονες προδιαγραφές, ικανοποιώντας τις ανάγκες του νοσοκομείου Λαμίας. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη ανάλογου διαγωνισμού για την προμήθεια και μαγνητικού τομογράφου, αξίας 900.000 ευρώ, η αγορά του οποίου θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 5:20 pm


Κ. Μπακογιάννης: Σχόλασε το πανηγύρι με τις παράνομες άδειες οδήγησης στη Φθιώτιδα
Πλήρως ικανοποιημένος για τα μέτρα που έλαβε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο σύστημα ελέγχου των εξετάσεων για την έκδοση αδειών οδήγησης δηλώνει ο περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, μετά και τα αποτελέσματα των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το Τμήμα Συγκοινωνιών της Φθιώτιδας.

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του για τον τρόπο περιορισμού των παρανομιών στην διαδικασία εξέτασης. Αναφέρθηκε στον «συναγερμό» που χτύπησε στα τέλη του 2017, όταν διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη Φθιώτιδα ξεπερνούσαν το 80% επιτυχίας. Άμεσα, η Περιφέρεια προχώρησε στη διεύρυνση των μέτρων που ήδη είχε λάβει, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, αυτό το ποσοστό επιτυχίας να περιοριστεί στα φυσιολογικά επίπεδα του 30-50%.

Στη διεύρυνση των μέτρων οδήγησε και η έρευνα του διοικητικού εποπτικού μηχανισμού που δημιουργήθηκε με σκοπό την παρακολούθηση κι αξιολόγηση των ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν κι αξιοποιήθηκαν όλες οι καταγγελίες, ακόμη και ανώνυμες, είτε με προκαταρκτική εξέταση, είτε με ΕΔΕ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, άλλαξε ο τρόπος επιλογής των επιτηρητών των εξετάσεων, οι οποίοι ορίζονται πλέον, με κλήρωση που πραγματοποιείται στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, μία ώρα πριν από την διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ καθιερώθηκε και ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας για να μην έρχεται σε επαφή ο πολίτης με τον υπάλληλο.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:28 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Εκστρατεία Ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ
Η Diageo Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και μαζί δημιουργούν ιστότοπο για την ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τους ανήλικους και το αλκοόλ 

 Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας δημιούργησε με τη στήριξη της Diageo, την ιστοσελίδα http://www.socped.gr με συμβουλές για τους γονείς, προκείμενου να προστατέψουν τα παιδιά τους από την κατανάλωση αλκοόλ πριν τα 18.
Η Diageo Hellas έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την Υπεύθυνη Κατανάλωση, προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.), στο σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας, με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ανηλίκων και των γονέων σε θέματα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. περιλαμβάνει πληροφορίες και συμβουλές για τα συνήθη παιδιατρικά ζητήματα και αποτελείται από διάφορες θεματικές ενότητες, μία εκ των οποίων είναι το «Αλκοόλ 18+. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί». (http://www.socped.gr/alkool_kai_aniliko)  Μέσω αυτής της ενότητας, ο γονέας μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από εφήβους, τους τρόπους ανίχνευσης του προβλήματος, καθώς και τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 6:46 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα στη Βουλή για τις οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε την υπ’ αρίθμ. 6886/18.06.2018 Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας προς ιδιώτες.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

     
Ερώτηση
προς τα Υπουργεία Εσωτερικών
και Οικονομικών

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018


Θέμα: Οφειλές Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
προς ιδιώτες προμηθευτές


Θύμα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση, δυστυχώς είναι και ο ευαίσθητος τομέας της Ασφάλειας του Πολίτη.

Πολλοί ιδιώτες προμηθευτές ανά την Ελλάδα έχουν διακόψει τις υπηρεσίες τους προς την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της ασυνέπειας και του πολύ μεγάλου χρόνου αποπληρωμής των οφειλών τους από το Κράτος, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ..

Ιδιώτες προμηθευτές ελαστικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που εξυπηρετούν επισκευές οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και άλλοι επαγγελματίες - προμηθευτές, βρίσκονται σε απόγνωση.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 4:10 pm


Ο Δήμος Λοκρών για τα πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόστιμα Κ.Ο.Κ - Μη ανάμειξη Δήμου Λοκρών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δέκτες της δυσφορίας των δημοτών στους οποίους επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ από αστυνομικά όργανα που δεν υπάγονται στο Α.Τ Αταλάντης. 
Με αφορμή τα ανωτέρω θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι Ο Δήμος Λοκρών δεν έχει καμία  ανάμειξη ή παρέμβαση στο έργο της Αστυνομίας. 
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε ότι η επιβολή προστίμων για παραβάσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αστυνομικών αρχών και  καταγγέλλουμε ως αναληθή και συκοφαντική κάθε πληροφορία ή φημολογία ότι Δήμος Λοκρών ή ο Δήμαρχος  έχει οποιαδήποτε είδους ανάμειξη στην επιβολή αυτών των προστίμων.  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 1:41 pm


«ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...»
   Θα έχετε ακούσει συχνά κάποιους συναδέλφους αγρότες να περηφανεύονται ότι τα κτήματά τους είναι καθαρά, χωρίς ζιζάνια, σαν <<αεροδρόμιο>>.

Έχουν εφαρμόσει 2-3 φορές το περίφημο ζιζανιοκτόνο Ράουνταπ, όλο και σε μεγαλύτερες δόσεις, γιατί τα χόρτα έχουν αποκτήσει ανθεκτικότητα.

Έχουν εισπνεύσει και μπολιαστεί με τη δραστική ουσία glyphosate, αγνοώντας θέματα υγείας, που θα παρουσιαστούν στους ίδιους ή τους οικείους τους σε κάποια χρόνια


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 12:45 pm


37o ΧΩΡΟΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ


Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 11:45 am


Νόμος για “ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ” Υπαλλήλων, Δ.Σ. και Εκτελεστικών Οργάνων: Δείτε τι ψηφίστηκε…

Νέο Αντι-Αυτοδιοικητικό Νομοσχέδιο

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα ταμειακά διαθέσιμα και τον “Ενιαίο Λογαριασμό Θησαυροφυλακίου” αποτελεί πλέον μια νέα πραγματικότητα για τη Χώρα, αλλά και την Αυτοδιοίκηση ειδικότερα.
Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ψήφισαν στο πολυνομοσχέδιο ειδικό Κεφάλαιο “Ρυθμίσεις για τον Ενιαίο Λογαριασμό Θησαυροφυλακίου” (Άρθρα 80 έως και 90), με προεξέχον το Αρ.80, όπου ρητά αναγράφονται και οι Ο.Τ.Α. (εδάφιο α’, παρ.10 αρ.80).

Δεδομένης της σπουδαιότητας των διατάξεων για την Αυτοδιοίκηση, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την Επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε χθες αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τοΑρ.80 του πολυνομοσχεδίου.

Επισημαίνεται ότι - ενώ το αυστηρότερο νομικό πλαίσιο για τα διαθέσιμα ήταν αναμενόμενο - την έκπληξη έκανε η διάταξη για τις ΚΥΡΩΣΕΙΣ, που η Κυβέρνηση συμπεριέλαβε εντός του.

Είναι η παρ.16 του αρ.80, η οποία παραπέμπει και στην παρ.10 που αναφέρει τους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού.Σε αυτήν ορίζεται ότι :


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2018 | 5:58 pm


Ενώπιον του ιστορικού του μέλλοντος

* Του
ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ
Στην τελική ευθεία πριν την οριστική επίλυση του ζητήματος της Π.Γ.Δ.Μ., ο δημόσιος διάλογος συνεχίζει να είναι επιβαρυμένος από φωνασκίες και απειλές ακραίων κύκλων, οι οποίοι τρέφονται από την ανεύθυνη και υποκριτική στάση πολιτικών προσώπων και φορέων. Ωστόσο, οι ηγεσίες κρίνονται υπό τέτοιου είδους περιστάσεις. Όταν δηλαδή λαμβάνουν ιστορικές αποφάσεις κόντρα στην ανευθυνότητα, προτάσσοντας τα μακροπρόθεσμα εθνικά συμφέροντα.

Άραγε θυμάται η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της ποιο είναι το ύψιστο εθνικό συμφέρον; Προφανώς είναι η προσήλωση στο στόχο της μη απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων. Κάθε κράτος αντιμετωπίζει απειλές, οι οποίες αφορούν το ως άνω διακύβευμα και στην περίπτωσή μας, η απειλή έρχεται «εξ ανατολών» και ακούει στο όνομα «Τουρκία».

Στο γενικότερο πλαίσιο, ορίζουμε εδώ και δεκαετίες τον τουρκικό παράγοντα ως τον πλέον επικίνδυνο, καθώς αφ’ ενός έχει τις δυνατότητες προβολής ισχύος εις βάρος της χώρας μας και αφ’ ετέρου έχει διακηρύξει τις ανάλογες προθέσεις. Με πιο συγκεκριμένους όρους, η τουρκική απειλή καθίσταται ολοένα και ευκρινέστερη, όχι μόνο μέσω των παραβάσεων και των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου ή των προκλητικών ενεργειών εντός των χωρικών μας υδάτων, αλλά και μέσω της συντεταγμένης διείσδυσης της Άγκυρας σε όλες σχεδόν τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Αυτή τη στιγμή, η Τουρκία εξοπλίζει και εκπαιδεύει τις μονάδες του αλβανικού στρατού και διατηρεί ναυτική βάση στη χώρα, χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης τη μουσουλμανική μειονότητα στη Βουλγαρία, ενώ παρόμοιες κινήσεις πραγματοποιεί όσον αφορά τη Βοσνία και φυσικά την Π.Γ.Δ.Μ.. Πόσοι βλέπουν τη «μεγάλη εικόνα» και πόσοι είναι έτοιμοι να αντιληφθούν ότι η εξωτερική πολιτική δεν αναλύεται αποκομμένα και μονοδιάστατα, αλλά οι διεθνείς σχέσεις συνιστούν ένα κοινό παζλ συσχετισμών, συγκρούσεων, συνεργασιών και απειλών;


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 3:31 pm


Αταλάντη - Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι μέσα σε λίμνη αίματος!

Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής κατέσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα  • ΣΟΚ στην Αταλάντη. Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Η σύζυγος έφερε πολλαπλές μαχαιριές και ήταν σε μια λίμνη αίματος. Ο σύζυγος κείτονταν δίπλα της νεκρός από πυροβόλο όπλο. Δίπλα τους βρέθηκε και μια καραμπίνα. Πιθανότατα πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, αφού σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Το ζευγάρι βρήκαν συνεργάτης του επιχειρηματία και γείτονες που μπήκαν το πρωί στο σπίτι, επειδή ανησύχησαν που δεν πήγαν στην εργασία τους. 
  • Νεκρό στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουνίου, ένα μεσήλικο ζευγάρι στη θέση "παλαιομάγαζα" της Σκάλας Αταλάντης στη Φθιώτιδα. 
  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 51χρονος άνδρας σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με ένα κυνηγετικό όπλο. 
  • Όλα δείχνουν έγκλημα πάθους μετά από καβγά. Ο 51χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και η σύζυγός του εργαζόταν επίσης στην επιχείρησή τους. 
  • Όλη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 12:41 am


Συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς στην Αταλάντη
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Αταλάντη Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και μέτρων, ποσότητες κάνναβης και αδασμολόγητου καπνού, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν χθες (12-06-2018) μεσημβρινές ώρες στην Αταλάντη Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 12:26 am


Νομός Φθιώτιδας - Ειδήσεις και Νέα

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Λαμίας - Lamianow

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Λαμίας  Lamianow

Επέστρεψε στις νίκες έχοντας ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου ο ΑΟ Λαμίας. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη επιβλήθηκε των Βριλησσίων στο Χαλκιοπούλειο με 3-0 ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 8:54 am


Η ιστορία του Αγίου Σεραφείμ Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Η ιστορία του Αγίου Σεραφείμ Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Είναι η νέα ονομασία του παλιού χωριού ΔΕΡΒΙΣΑΔΕΣ, γιατί πιθανώς τη περιοχή χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι της Μενδενίτσας κατά την Τουρκοκρατία ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:40 pm


Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αρχαία πόλη Υάμπολις στο Καλαπόδι Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αρχαία πόλη Υάμπολις στο Καλαπόδι Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Η Υάμπολις ήταν αρχαία πόλη της Φωκίδας. Βρισκόταν κοντά στα σύνορα με τους Βοιωτούς και την Οπουντία Λοκρίδα, λίγο πιο βόρεια από τον Ορχομενό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:39 pm


Γιατί αργοσβήνει η «φλόγα» της ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα - Αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Γενικής Μεταλλευτικής (εικόνες, video) - kaliterilamia.gr

Γιατί αργοσβήνει η «φλόγα» της ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα - Αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Γενικής Μεταλλευτικής (εικόνες, video)  kaliterilamia.gr

Ο επιβλητικός εκπρόσωπος της ελληνικής μεταλλευτικής βιομηχανίας, ένας από τους 5 κορυφαίους προμηθευτές νικελίου στην παγκόσμια αγορά, παραπαίει υπό ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:24 pm


Οι Προεστοί, οι Δημογέροντες και οι Πρόεδροι της Φτέρης Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Οι Προεστοί, οι Δημογέροντες και οι Πρόεδροι της Φτέρης Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Από την εποχή της Τουρκοκρατίας η διοικητική λειτουργία των μικρών χωριών στηριζόταν στις καθοριζόμενες αρμοδιότητες της κεντρικής κάθε φορά διοίκησης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:23 pm


Α' Φθιώτιδας: Γκέλαρε η Αταλάντη πήρε το ντέρμπι η Μαλεσίνα [αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη] - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Γκέλαρε η Αταλάντη πήρε το ντέρμπι η Μαλεσίνα [αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη]  Lamianow

Η απώλεια της πρωτοπόρου Αταλάντης ήταν αυτή που… σημάδεψε την 15η αγωνιστική στην Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Ο μαχητικός Κεραυνός Αγίου Γεωργίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:34 pm


Έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στη Φθιώτιδα - kaliterilamia.gr

Έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στη Φθιώτιδα  kaliterilamia.gr

Με βάση την 457/12-12-2018 απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» καλούνται από 17/12/2018 όσοι έχουν εμπράγματα ή άλλα εγγραπτέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:31 pm


Δύο θαύματα στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Ένα της φύσης και ένα ανθώπινο - kaliterilamia.gr

Δύο θαύματα στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Ένα της φύσης και ένα ανθώπινο  kaliterilamia.gr

Μία …ακριβή αναπαλαίωση εκκλησίας που δεν ξέρεις να έχει αρχίσει ή αν έχει τελειώσει και μία ελιά που θέλει πεισματικά να ζήσει ενώ έχει …πεθάνει…

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 4:35 pm


Βοιωτία: Σπείρα έκλεψε έξι τόνους χαλκού από 36 μετασχηματιστές - Πρώτο ΘΕΜΑ

Βοιωτία: Σπείρα έκλεψε έξι τόνους χαλκού από 36 μετασχηματιστές  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η συγκεκριμένη ομάδα θεωρείται παρακλάδι εκτεταμένης εγκληματικής οργάνωσης που κατέστρεφε μετασχηματιστές σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 10:35 am


Φθιώτιδα: Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ - kaliterilamia.gr

Φθιώτιδα: Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ  kaliterilamia.gr

Την αγωνία τους για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο εξέφρασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:43 pm


Φθιώτιδα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για βουλευτής ο Παναγιώτης Κυριάκου - Lamianow

Φθιώτιδα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για βουλευτής ο Παναγιώτης Κυριάκου  Lamianow

Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ο δικηγόρος Παναγιώτης Κυριάκου. Διαβάστε τη σχετική ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:03 pm


Εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών Φθιώτιδας στη Λαμία τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου - kaliterilamia.gr

Εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών Φθιώτιδας στη Λαμία τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου  kaliterilamia.gr

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 5:45 μ.μ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ , θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών με ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:49 pm


Μάθετε για το σπήλαιο 15.000 ετών στο Μαρτίνο Φθιώτιδας που ανακαλύφθηκε το 2014 - kaliterilamia.gr

Μάθετε για το σπήλαιο 15.000 ετών στο Μαρτίνο Φθιώτιδας που ανακαλύφθηκε το 2014  kaliterilamia.gr

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο με σταλακτίτες 15.000 έως 20.000 ετών στο Μαρτίνο της Λοκρίδος και μέσα στα στενά όρια του χωριού. 1.500 μέτρα από τα σχολικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:34 pm


Φθιώτιδα: Εξιχνίασαν κλοπές σπιτιών σε Κουβέλα και Αχινό! - Lamianow

Φθιώτιδα: Εξιχνίασαν κλοπές σπιτιών σε Κουβέλα και Αχινό!  Lamianow

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, σε περιοχές της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:19 pm


Λοκρίδα, Στυλίδα: Είχε κλέψει εξωλέμβιες αξίας 39.600 ευρώ... - Lamianow

Λοκρίδα, Στυλίδα: Είχε κλέψει εξωλέμβιες αξίας 39.600 ευρώ...  Lamianow

Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:37 pm


Βουτιά του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε Στερεά Ελλάδα και Φθιώτιδα / Φτώχεια καταραμένη σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ [πίνακες] - Lamianow

Βουτιά του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε Στερεά Ελλάδα και Φθιώτιδα / Φτώχεια καταραμένη σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ [πίνακες]  Lamianow

Βαθιά στα «κόκκινα» έχει βυθιστεί το κατά κεφαλήν ΑΕΠ των Ελλήνων, ανοίγοντας έτσι την «ψαλίδα» με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 6:13 pm


"Σταματήστε το έγκλημα και την προδοσία" / Οι Μητροπολίτες Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ιεράρχες βγαίνουν μπροστά για την Μακεδονία! - Lamianow

"Σταματήστε το έγκλημα και την προδοσία" / Οι Μητροπολίτες Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ιεράρχες βγαίνουν μπροστά για την Μακεδονία!  Lamianow

Απόλυτα ξεκάθαρη θέση, παίρνει για μια ακόμη φορά η Εκκλησία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μητροπολίτες, απλοί Ιερείς, γέροντες από το Αγιο Ορος ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 4:15 pm


Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές Φθιώτιδας την Τετάρτη! - Lamianow

Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές Φθιώτιδας την Τετάρτη!  Lamianow

Μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν το μεσημέρι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:14 am


Επίσκεψη Φάνη Σπανού στην Φθιώτιδα - EVIAPORTAL.GR

Επίσκεψη Φάνη Σπανού στην Φθιώτιδα  EVIAPORTAL.GR

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το παράρτημα του ΕΚΑΒ και τα γραφεία των ΚΤΕΛ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 2:51 pm


Α', Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα των εξ' αναβολής της Τετάρτης - Lamianow

Α', Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα των εξ' αναβολής της Τετάρτης  Lamianow

Με τρία ακόμη παιχνίδια, συνεχίσθηκε την Τετάρτη (16/1) η 14η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τους γηπεδούχους να κάνουν το τρία στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 8:08 am


Superleague: Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής / Ο Ζαχαριάδης στο Λαμία-Παναθηναϊκός - Lamianow

Superleague: Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής / Ο Ζαχαριάδης στο Λαμία-Παναθηναϊκός  Lamianow

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα διευθύνει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 8:01 pm


Εξαρθρώθηκε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ σε Εύβοια και Φθιώτιδα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ σε Εύβοια και Φθιώτιδα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους – Η συνολική λεία της σπείρας ξεπερνά τα 450.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 4:52 pm


Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Διέψευσαν τα σενάρια για Μπλάζιτς! - Lamianow

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Διέψευσαν τα σενάρια για Μπλάζιτς!  Lamianow

Μπορεί να άργησε μερικά 24ωρα -μη ενημερώνοντας για το τι συμβαίνει με τον Μάρκο Μπλάζιτς- και να πυροδότησε σενάρια αποχώρησης του αλλά έστω και ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 2:24 pm


ΕΠΣ Φθιώτιδας: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία - Lamianow

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία  Lamianow

Δείτε τις ποινές που ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΠΣ Φθιώτιδας για ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 10:31 am


Ξεχωριστή βράβευση για Αρχιφύλακα της Φθιώτιδας. Μετά θάνατον μετάλλιο στον Γ. Ανδριτσόπουλο (φωτογραφίες) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ξεχωριστή βράβευση για Αρχιφύλακα της Φθιώτιδας. Μετά θάνατον μετάλλιο στον Γ. Ανδριτσόπουλο (φωτογραφίες)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα «Ελληνική Αστυνομία: Χθες – Σήμερα – Αύριο» πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 5:12 pm


Φθιώτιδα: Βραβεύτηκε ο αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει άλλες ζωές - Business News

Φθιώτιδα: Βραβεύτηκε ο αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει άλλες ζωές  Business News

Είχε οδηγήσει για 100 χιλιόμετρα αντίθετα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, προστατεύοντας τα διερχόμενα οχήματα και τους επιβάτες τους από επικίνδυνο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 1:38 pm


Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από… καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας! - Newsit

Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από… καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας!  Newsit

Οργή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. Τι αναφέρει στην καταγγελία της.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 6:28 pm


Πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος (φωτο) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος (φωτο)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος , στην συν.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 12:12 pm


Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής - Lamianow

Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής  Lamianow

Δείτε τι συνέβη στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Β Φθιώτιδας για την 11η αγωνιστική. Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 1ος ΟΜΙΛΟΣ. ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΡΕΓΓΙΝΙ 0-4; ΑΣΤΗΡ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 6:36 pm


Πέθανε η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - Newsit

Πέθανε η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας  Newsit

Απεβίωσε σήμερα, η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου, Μαρία Πρωτοπαπά σκορπώντας πένθος σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 3:49 pm


Α" Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της -λειψής- 14ης αγωνιστικής - Lamianow

Α" Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της -λειψής- 14ης αγωνιστικής  Lamianow

Με τρεις από τις εφτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 14η αγωνιστική της Α' Φθιώτιδας. Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια σε Λιβανάτες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 6:42 pm


Φθιώτιδα: Aναβολές στο τοπικό ποδόσφαιρο - Lamianow

Φθιώτιδα: Aναβολές στο τοπικό ποδόσφαιρο  Lamianow

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΦ αναβάλλονται οι πιο κάτω αγώνες που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν 12-13/1/2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 1:23 pm


Καιρός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας (pics) - NewsBomb

Καιρός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας (pics)  NewsBomb

Κρυμμένα στα χιόνια ήταν πολλά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας. Ολοκληρώθηκε σήμερα (11/1/2019) η επιχείρηση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 8:52 pm


Ψαράδες - Φθιώτιδα: Οικονομικό πλήγμα για την αλιεία η κακοκαιρία - Business News

Ψαράδες - Φθιώτιδα: Οικονομικό πλήγμα για την αλιεία η κακοκαιρία  Business News

Προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν οι ψαράδες στην Φθιώτιδα. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες τις ημέρες αυτές, έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 7:08 pm


ΕΠΣ Φθιώτιδας: Κληρώνει για Κ-14 και Κ-16 - Lamianow

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Κληρώνει για Κ-14 και Κ-16  Lamianow

Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 15/01/2019 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΠΣΦ θα γίνει η κλήρωση της Β! Φάσης των πρωταθλημάτων Κ-14 και Κ-16 που ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 4:25 pm


Έκλεισε -εκ νέου – ο δρόμος προς Φραντζή / Αποκομμένα χωριά στην Δυτική Φθιώτιδα - Lamianow

Έκλεισε -εκ νέου – ο δρόμος προς Φραντζή / Αποκομμένα χωριά στην Δυτική Φθιώτιδα  Lamianow

Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε κατά την διάρκεια της νύχτας ανάγκασε -εκ νέου- τις αρχές να διακόψουν την κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας-Φραντζή. Ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 1:56 pm


ΕΒΕ Φθιώτιδας: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο! [εικόνες] - Lamianow

ΕΒΕ Φθιώτιδας: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο! [εικόνες]  Lamianow

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop)» ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 7:37 pm


Οι αγώνες σε Α' και Β' Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο - Lamianow

Οι αγώνες σε Α' και Β' Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο  Lamianow

Σας γνωρίζουμε τους αγώνες που θα διεξαχθούν για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α! Κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Φ. για την αγωνιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 7:07 pm


Φθιώτιδα: Δείτε ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 10/01! - Lamianow

Φθιώτιδα: Δείτε ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 10/01!  Lamianow

Kανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους περισσότερους Δήμους της Φθιώτιδας την Πέμπτη 10/01. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής:.

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Η μάχη με τον χιονιά… κερδήθηκε / Απεγκλωβίστηκαν οι κτηνοτρόφοι στην Δάφνη Φθιώτιδας - Lamianow

Η μάχη με τον χιονιά… κερδήθηκε / Απεγκλωβίστηκαν οι κτηνοτρόφοι στην Δάφνη Φθιώτιδας  Lamianow

Μετά από αρκετές ώρες μάχης με τον χιονιά τα συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις κατοίκους που ήταν εγκλωβισμένοι στην Δάφνη Φθιώτιδας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Β' Φθιώτιδας: Ενίσχυση με… έξι παίκτες για τον Αχ. Δομοκού / Τρεις μεταγραφές για τον Ολ. Λαμίας! - Lamianow

Β' Φθιώτιδας: Ενίσχυση με… έξι παίκτες για τον Αχ. Δομοκού / Τρεις μεταγραφές για τον Ολ. Λαμίας!  Lamianow

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… έξι μεταγραφές πραγματοποίησε στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ο Αχιλλέας Δομοκού. Παίκτες του Αχιλλέα Δομοκού είναι οι: ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τη διακοπή της πρόσβασης προς τρία χωριά της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδας έχει προκαλέσει η βροχόπτωση και το λιώσιμο του χιονιού, με τις τοπικές αρχές να ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη - Larissanet.gr

Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη  Larissanet.gr

Κοντά στους ανθρώπους που ήταν αποκλεισμένοι στα χιόνια για έξι μέρες στη Δάφνη Φθιώτιδας, έφθασαν αργά το απόγευμα τα μηχανήματα της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 8:31 pm


O Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την… αναδίπλωση του Υπουργείου στο θέμα του οικογενειακού γιατρού! - Lamianow

O Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την… αναδίπλωση του Υπουργείου στο θέμα του οικογενειακού γιατρού!  Lamianow

Μετά τους Ιατρικούς Συλλόγους και ο Υπουργός Υγείας Κος Ξανθός σπεύδει τώρα να καθησυχάσει τους ασφαλισμένους σχετικά με τον θεσμό του οικογενειακού ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 5:34 pm


Στην Κέρκυρα έκοψε την πίτα η Διμοιρία Υποστήριξης της Φθιώτιδας - Start Media Corfu TV

Στην Κέρκυρα έκοψε την πίτα η Διμοιρία Υποστήριξης της Φθιώτιδας  Start Media Corfu TV

Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα της Ένωσης Φθιώτιδας στο Facebook: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν φέτος οι Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:46 am


Αποκλεισμένοι χωρίς νερό και θέρμανση σε ορεινά χωριά της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας (video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Αποκλεισμένοι χωρίς νερό και θέρμανση σε ορεινά χωριά της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας (video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Αποκλεισμένοι είναι από τις 2 Ιανουαρίου, παραμένουν στο χωριό Δάφνη Φθιώτιδας, που είναι 'πνιγμένο' στο χιόν.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Το δασικό χωριό «Λιβαδάκι» στη Φθιώτιδα, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Τυμφρηστού και έχει θέα το Μαλιακό Κόλπο, το χιονισμένο Βελούχι, την Οίτη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Αδιανόητο! Χωρίς νερό και ρεύμα επί έξι ημέρες χωριό της Φθιώτιδας - Περιμένουν το εκχιονιστικό - TheCaller

Αδιανόητο! Χωρίς νερό και ρεύμα επί έξι ημέρες χωριό της Φθιώτιδας - Περιμένουν το εκχιονιστικό  TheCaller

Εδώ και έξι μέρες παραμένουν στο έλος της κακοκαιρίας, χωρίς νερό και ρεύμα, οι κάτοικοι ενός χωριού στη Φθιώτιδα, που αναμένουν την έλευση του.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Χιονίζει και πάλι σε Λαμία και Φθιώτιδα (εικόνες-βίντεο) - Lamianow

Χιονίζει και πάλι σε Λαμία και Φθιώτιδα (εικόνες-βίντεο)  Lamianow

Χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα σε περιοχές της Φθιώτιδας αλλά ακόμη και στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση χιονίζει στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Λαμία: Συνεδριάζει την Παρασκευή (11/01) η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας / Δείτε τα θέματα του Δ.Σ - Lamianow

Λαμία: Συνεδριάζει την Παρασκευή (11/01) η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας / Δείτε τα θέματα του Δ.Σ  Lamianow

Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 06.00μμ στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Θ.Μιχελής: Η εισήγηση του βουλευτή Φθιώτιδας για το Πανεπιστήμιο - Lamianow

Θ.Μιχελής: Η εισήγηση του βουλευτή Φθιώτιδας για το Πανεπιστήμιο  Lamianow

Δελτίο Τύπου καθώς και οπτικοακουστικό υλικό του Θ. Μιχελή Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας ,την εισήγησή του στο νομοσχέδιο ”Συνέργειες Εθνικού και ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 3:50 pm


Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Φθιώτιδα και την Στερεά Ελλάδα την Τετάρτη 09/01! - Lamianow

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Φθιώτιδα και την Στερεά Ελλάδα την Τετάρτη 09/01!  Lamianow

O πάγος και το χιόνι θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, τόσο στην Φθιώτιδα όσο και την Στερεά Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον Δομοκό - Lamianow

Φθιώτιδα: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον Δομοκό  Lamianow

Ο όγκος του παγωμένου χιονιού στην Βόρεια Φθιώτιδα ανάγκασε τον δήμαρχο Δημήτρη Τζιαχρήστα να κρατήσει κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Δομοκού και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Κυνηγός πουλιών τραυμάτισε άλλο κυνηγό στη Φθιώτιδα - Newsbeast.gr

Κυνηγός πουλιών τραυμάτισε άλλο κυνηγό στη Φθιώτιδα  Newsbeast.gr

Ένα ακόμη περιστατικό με τραυματισμό κυνηγού από άλλον κυνηγό σημειώθηκε το απόγευμα τ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Όταν η φύση… ζωγραφίζει! Εκπληκτικές εικόνες από την ορεινή Φθιώτιδα με το θερμόμετρο στους -7(°C)! - Lamianow

Όταν η φύση… ζωγραφίζει! Εκπληκτικές εικόνες από την ορεινή Φθιώτιδα με το θερμόμετρο στους -7(°C)!  Lamianow

Δείτε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ορεινά της Δυτικής Φθιώτιδας! Με το θερμόμετρο “καρφωμένο” στο… μείον και πιο συγκεκριμένα στους –7 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας - workenter

3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας  workenter

Την πρόσληψη τριών υπαλλήλων προωθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία - Η Καθημερινή

Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία  Η Καθημερινή

Κλειστά θα είναι την Τρίτη τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας: "Πολλά ζώα κινδυνεύουν στους -10 του κυνοκομείου, όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε" - Lamianow

Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας: "Πολλά ζώα κινδυνεύουν στους -10 του κυνοκομείου, όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε"  Lamianow

Ανακοίνωση προς όσους θέλουν να βοηθήσουν τα ζώα τα οποία βρίσκονται εντός του κυνοκομείου που λόγω παγετού κινδυνεύουν εξέδωσε ο Φιλοζωικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Κανένα χωριό χωρίς ρεύμα στο ν. Φθιώτιδας - Larissanet.gr

Κανένα χωριό χωρίς ρεύμα στο ν. Φθιώτιδας  Larissanet.gr

Μέχρι τις 10 το πρωί του Σαββάτου όλα τα ορεινά χωριά του νομού Φθιώτιδας, είδαν και πάλι «φως» μετά τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση που προκάλεσε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 3:14 pm


Αυτές τις φωτογραφίες από την χιονισμένη Δυτική Φθιώτιδα θα τις ζηλέψετε! - Lamianow

Αυτές τις φωτογραφίες από την χιονισμένη Δυτική Φθιώτιδα θα τις ζηλέψετε!  Lamianow

Τις πραγματικά πολύ όμορφες εικόνες μας τις απέστειλε ο Γρηγόρης Καλοπήτας και είναι από την Τσούκα στην Δυτική Φθιώτιδα. Το χιόνι έχει δημιουργήσει ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ σε αποκλεισμένα χωριά της Φθιώτιδας για να μεταφέρουν φάρμακα - Real.gr

Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ σε αποκλεισμένα χωριά της Φθιώτιδας για να μεταφέρουν φάρμακα  Real.gr

Η «ανακωχή» με τον καιρό και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επέτρεψε να ξεκινήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου (5/1), επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ προκειμένου να ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση σε Λαμία - Φθιώτιδα - Προειδοποίηση σε οδηγούς από ΓΓΠΠ - SKAI

Σφοδρή χιονόπτωση σε Λαμία - Φθιώτιδα - Προειδοποίηση σε οδηγούς από ΓΓΠΠ  SKAI

Λόγω έντονης χιονόπτωσης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), στην περιοχή μεταξύ Μαρτίνου και Ανθήλης της Π.Ε. Φθιώτιδας, παρακαλούνται οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Χειροτέρεψε η κατάσταση μέσα στην Λαμία αλλά και στην Φθιώτιδα / Μην μετακινείστε άσκοπα [δεκάδες εικόνες] - Lamianow

Χειροτέρεψε η κατάσταση μέσα στην Λαμία αλλά και στην Φθιώτιδα / Μην μετακινείστε άσκοπα [δεκάδες εικόνες]  Lamianow

Σύμφωνα με τα όσα αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το τρίωρο 15.00-18.00 (σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία) είναι το πιο δύσκολο που έχουν να ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Έκκληση της Περιφέρειας Φθιώτιδας στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Από στιγμή σε στιγμή το νέο κύμα χιονιά σε Λαμία και Φθιώτιδα / Τι λέει η νεότερη πρόβλεψη! - Lamianow

Από στιγμή σε στιγμή το νέο κύμα χιονιά σε Λαμία και Φθιώτιδα / Τι λέει η νεότερη πρόβλεψη!  Lamianow

Από τις 11.00 και μετά αναμένεται το νέο κύμα χιονιά στην Λαμία και τις γύρω περιοχές με τις υπηρεσίες να βρίσκονται με μηχανήματα σε επιφυλακή σε κομβικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Έντονη χιονόπτωση και στην Δυτική Φθιώτιδα [εικόνες] - Lamianow

Έντονη χιονόπτωση και στην Δυτική Φθιώτιδα [εικόνες]  Lamianow

Έντονη είναι αυτή την ώρα η χιονόπτωση και στην Δυτική Φθιώτιδα. Εκτός από τα ορεινά χωριά πολλά εκ των οποίων παραμένουν αποκλεισμένα λόγω της ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Λαμία: Επιστρέφει δριμύτερη η Σοφία/ Ξεκίνησε η χιονόπτωση στη Φθιώτιδα, χιόνι και στην πόλη (εικόνες) - Lamianow

Λαμία: Επιστρέφει δριμύτερη η Σοφία/ Ξεκίνησε η χιονόπτωση στη Φθιώτιδα, χιόνι και στην πόλη (εικόνες)  Lamianow

“Σοφία” γύρος 2ος. Τέλος το διάλειμμα, έφτασε το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “Σοφία”. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Κακοκαιρία «Σοφία»: Εντονη χιονόπτωση στη Φθιώτιδα – Απαγορευτικό για τα φορτηγά - iefimerida

Κακοκαιρία «Σοφία»: Εντονη χιονόπτωση στη Φθιώτιδα – Απαγορευτικό για τα φορτηγά  iefimerida

Με σφοδρότητα επανήλθε το κύμα κακοκαιρίας τη Φθιώτιδα από το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν σταματήσει για αρκετές ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Οι επιτυχόντες του διπλώματος UEFA C της ΕΠΣ Φθιώτιδας! - Lamianow

Οι επιτυχόντες του διπλώματος UEFA C της ΕΠΣ Φθιώτιδας!  Lamianow

Δείτε την λίστα που εξέδωσε η ΕΠΣ Φθιώτιδας, με τους επιτυχόντες των εξετάσεων του διπλώματος UEFA C. Related Topics: Advertisement ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Eπιμελητήριο Φθιώτιδας: Κλειστό την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου - Lamianow

Eπιμελητήριο Φθιώτιδας: Κλειστό την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου  Lamianow

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 η Υπηρεσία θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ και δεν θα λειτουργήσει λόγω αναβάθμισης ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Αναβολή σε Α και Β Φθιώτιδας λόγω κακοκαιρίας - Lamianow

Αναβολή σε Α και Β Φθιώτιδας λόγω κακοκαιρίας  Lamianow

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό Φθιώτιδας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Φ. αποφάσισε την αναβολή και μετάθεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


«Πάγωσε» η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας -Πού χρειάζονται αλυσίδες [εικόνες] - iefimerida

«Πάγωσε» η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας -Πού χρειάζονται αλυσίδες [εικόνες]  iefimerida

«Μπλόκο» σε οχήματα που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες βάζει από τα ξημερώματα η Τροχαία, σε αρκετές περιοχές της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα-Βοιωτία-Φωκίδα-Ευρυτανία: Η αστυνομία ενημερώνει που χρειάζονται αλυσίδες και υπάρχουν… απαγορεύσεις! - Lamianow

Φθιώτιδα-Βοιωτία-Φωκίδα-Ευρυτανία: Η αστυνομία ενημερώνει που χρειάζονται αλυσίδες και υπάρχουν… απαγορεύσεις!  Lamianow

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Διασχίζοντας την χιονισμένη Φθιώτιδα με... τρένο! [video] - Lamianow

Διασχίζοντας την χιονισμένη Φθιώτιδα με... τρένο! [video]  Lamianow

Δείτε δύο όμορφα βίντεο μέσα από το τρένο που διασχίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο της Φθιώτιδας. Facebook. View Video (0:40). Posted by Euaggelos ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση... τρακτέρ στην Δυτική Φθιώτιδα! [εικόνες-video] - Lamianow

Επιχείρηση... τρακτέρ στην Δυτική Φθιώτιδα! [εικόνες-video]  Lamianow

Ακούραστος εργάτης αυτές τις μέρες του χιονιά στην Δυτική Φθιώτιδα ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης, Πάνος Κοντογεώργος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Μάχη με τα χιόνια στη Φθιώτιδα-Πού χρειάζονται αλυσίδες (pics & vids) - Έθνος

Μάχη με τα χιόνια στη Φθιώτιδα-Πού χρειάζονται αλυσίδες (pics & vids)  Έθνος

Η Πολιτική Προστασία καθώς και η Αστυνομία στη Φθιώτιδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουν επιδοθεί σε Μαραθώνιο προκειμένου να καταφέρουν να ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Χωριά θάφτηκαν στο χιόνι -Μάχη για να απεγκλωβιστούν δύο οικογένειες - iefimerida

Φθιώτιδα: Χωριά θάφτηκαν στο χιόνι -Μάχη για να απεγκλωβιστούν δύο οικογένειες  iefimerida

Ο ήλιος που έκανε την εμφάνισή του σήμερα στις περιοχές της Φθιώτιδας είναι ένα μικρό διάλειμμα, αφού το δεύτερο κύμα ψύχους, που ξεκινάει από τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα-Σκάρφεια: Οι… μανάβηδες είχαν μακρύ χέρι! [εικόνες] - Lamianow

Φθιώτιδα-Σκάρφεια: Οι… μανάβηδες είχαν μακρύ χέρι! [εικόνες]  Lamianow

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν προχθές ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Πουγκάκια Φθιώτιδας: Ένα παραμυθένιο ολόλευκο σκηνικό που μαγεύει! (βίντεο-εικόνες) - Lamianow

Πουγκάκια Φθιώτιδας: Ένα παραμυθένιο ολόλευκο σκηνικό που μαγεύει! (βίντεο-εικόνες)  Lamianow

Σαν σκηνικό παραμυθιού είναι το τοπίο στα Πουγκάκια της Δυτικής Φθιώτιδας. Το χιόνι έντυσε στα ολόλευκα την περιοχή και οι εικόνα είναι μαγευτική! It looks like ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Χιονισμένα, τα μαγικά Πουγκάκια στη Φθιώτιδα μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει μέσα από την Χιονάτη (vid) - TheCaller

Χιονισμένα, τα μαγικά Πουγκάκια στη Φθιώτιδα μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει μέσα από την Χιονάτη (vid)  TheCaller

'Όλα στα χιονισμένα Πουγκάκια μοιάζουν σαν να έχουν βγει μέσα από τη Χιονάτη, από τις όμορφες χιονισμένες σκεπές μέχρι τους νάνους που μοιάζουν με ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα- Παυλιανη: 45χρόνος επιχειρηματίας πέθανε στα χιόνια - Lamianow

Φθιώτιδα- Παυλιανη: 45χρόνος επιχειρηματίας πέθανε στα χιόνια  Lamianow

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν φύγει το 2018 στην περιοχή της Παυλιανης. Ένας 45χρονος αφησε την τελευταία του ενώ οδηγούσε στα χιόνια λίγο ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και γι' αυτό έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Σαρώνει o «Ραφαήλ»: Εγκλωβισμένα 50 άτομα στην Φθιώτιδα - Επικαιρότητα - ΣΠΟΡ FM 94.6

Σαρώνει o «Ραφαήλ»: Εγκλωβισμένα 50 άτομα στην Φθιώτιδα - Επικαιρότητα  ΣΠΟΡ FM 94.6

Στα λευκά Λέσβος, Τρίκαλα, Αρκαδία, Κορινθία - Επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 ταξιδιωτών στην Φθιώτιδα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση για διάσωση χειριστή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα - Patras Times

Επιχείρηση για διάσωση χειριστή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα  Patras Times

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς αλλάζαμε τον χρόνο στη θαλπωρή του σπιτιού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποιοι άλλοι έδιναν μάχες στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Εγκλωβισμένοι 50 εκδρομείς στη Φθιώτιδα λόγω χιονόπτωσης [εικόνες] - In.gr

Εγκλωβισμένοι 50 εκδρομείς στη Φθιώτιδα λόγω χιονόπτωσης [εικόνες]  In.gr

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχοπτώσεις, κρύο αλλά και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 50 ανθρώπους σε ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα - LiFO

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 50 ανθρώπους σε ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα  LiFO

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείριση για των απεγκλωβισμό περίπου πενήντα ανθρώπων που έχουν αποκλειστεί σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση / Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς! (Εικόνες-Βίντεο) - Lamianow

Φθιώτιδα: Προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση / Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς! (Εικόνες-Βίντεο)  Lamianow

Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τις 20.00 περίπου το βράδυ στα ορεινά της Φθιώτιδας και κυρίως στην Δυτική Φθιώτιδα και την Οίτη. Το χιόνι σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας - Taxheaven.gr

ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας  Taxheaven.gr

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2018. Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας θα μείνει κλειστό στις 2/1/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Έντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Έντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίζονται από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα. Από το μεσημέρι δίνεται μάχη για να κρατηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Ο χιονιάς κυκλώνει την Λαμία /"Λευκή" η τελευταία μέρα του χρόνου στη Φθιώτιδα (Εικόνες-βίντεο) - Lamianow

Ο χιονιάς κυκλώνει την Λαμία /"Λευκή" η τελευταία μέρα του χρόνου στη Φθιώτιδα (Εικόνες-βίντεο)  Lamianow

Έντονη χιονόπτωση έχουμε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Φθιώτιδας εδώ και περίπου 2 ώρες. Lamianow Gr. 234 subscribers. Subscribe · Lamianow: ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Κύπελλο Φθιώτιδας: Προβάδισμα για τα ημιτελικά η Αταλάντη - Lamianow

Κύπελλο Φθιώτιδας: Προβάδισμα για τα ημιτελικά η Αταλάντη  Lamianow

Πιο κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Φθιώτιδας βρίσκεται η Αταλάντη μετά το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικων με την Δάφνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


Νεκρή καρέτα - καρέτα σε παραλία της Φθιώτιδας - Zougla

Νεκρή καρέτα - καρέτα σε παραλία της Φθιώτιδας  Zougla

Νεκρή εντοπίστηκε χελώνα καρέτα- καρέτα ,από ανθρώπους της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Αταλάντης στην περιοχή της παραλίας... Φθιώτιδα παραλία καρέτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξάφρισαν την περιοχή - NewsBomb

Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξάφρισαν την περιοχή  NewsBomb

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, της Δ/νσης Φθιώτιδας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη δυο νεαρών που είχαν αναστατώσει τα Καμένα Βούρλα και όλη τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο / Η λυπητερή ιστορία ηλικιωμένου ζευγαριού - Lamianow

Φθιώτιδα: Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο / Η λυπητερή ιστορία ηλικιωμένου ζευγαριού  Lamianow

Μια λυπητερή ιστορία έγινε γνωστή σήμερα Τετάρτη 26/12. Μαζί για το “μεγάλο ταξίδι” έφυγε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πριν λίγες ώρες. Πρόκειται για έναν 82χρόνο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Όρισε δύο παιχνίδια για το Σάββατο η ΕΠΣ Φθιώτιδας! - Lamianow

Όρισε δύο παιχνίδια για το Σάββατο η ΕΠΣ Φθιώτιδας!  Lamianow

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018 θα διεξαχθούν οι πιο κάτω αγώνες από αναβολή: α/ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΓΗΠ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: Α.Π.Ο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας: "Κοντά στο συνάνθρωπο" - Lamianow

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας: "Κοντά στο συνάνθρωπο"  Lamianow

Κοντά στο συνάνθρωπο, με πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Περιπέτεια για τέσσερα άτομα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια - /entertainment.in.gr

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για τέσσερα άτομα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια  /entertainment.in.gr

Την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκαν τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην περιοχή του Προφήτη Ηλία πάνω από την Παύλιανη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Τροχαίο ατύχημα στον παράδρομο στον Προσκυνά / Συγκρούστηκαν 3 οχήματα-2 τραυματίες! [εικόνες] - Lamianow

Φθιώτιδα: Τροχαίο ατύχημα στον παράδρομο στον Προσκυνά / Συγκρούστηκαν 3 οχήματα-2 τραυματίες! [εικόνες]  Lamianow

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του Προσκυνά. Από άγνωστη αιτία και σύμφωνα με τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 December 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Μόνη στην κορυφή η Αταλάντη, απώλεια για Καλύβια-Μαρτίνο, εύκολα η Μαλεσίνα! - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Μόνη στην κορυφή η Αταλάντη, απώλεια για Καλύβια-Μαρτίνο, εύκολα η Μαλεσίνα!  Lamianow

Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Η Αταλάντη πήρε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 December 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι: