Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Κέρκυρας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η Ρόδη Κράτσα για το Πολυτεχνείο

Περίπου στις εννιά το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, με αρκετή καθυστέρηση, εξέδωσε δελτίο τύπου με δήλωσή της για την ημέρα του Πολυτεχνείου η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 12:10 am


Αυλωνίτης: Το μήνυμα του Πολυτεχνείου ζει τώρα και για πάντα

Δήλωση με αφορμή τον εορτασμό και τις εκδηλώσεις μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έκανε ο Βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 12:06 am


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την επέτειο του Πολυτεχνείου και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους Έλληνες που αντιτάχθηκαν στο τυραννικό καθεστώς των Απριλιανών πραξικοπηματιών" αναφέρει αρχικά.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 12:04 am


Υπό αστυνομικό κλοιό η πορεία για το Πολυτεχνείο στην Κέρκυρα (φωτο)

ΚΕΡΚΥΡΑ- Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στην πορεία, που ξεκίνησε από το Σαρόκο, συμμετείχαν κόμματα, παρατάξεις, φοιτητές και συλλογικότητες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 10:24 pm


Πορεία υπό βροχή για Εργατικό Κέντρο, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ (φωτο)

ΚΕΡΚΥΡΑ - Με πορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία δεν διεκόπη ούτε από τη βροχή, αλλά και κατάθεση στο μνημείο του Πολυτεχνείου έξω από το Διοικητήριο, Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, ΚΚΕ και ΠΑΜΕ απέδωσαν φόρο τιμής στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 10:07 pm


Η απόφαση για μεταφορά των απορριμμάτων δεν μας κάνει υπερήφανους σαν Κερκυραίους

Με αφορμή τις εξελίξεις για το θέμα των απορριμμάτων στο νησί μας σε συνδυασμό και με όσα έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά και από την εμπειρία μου ως περιφερειακός σύμβουλος την πενταετία που πέρασε θα ήθελα να διατυπώσω κάποιες σκέψεις, απόψεις, αλλά και ανησυχίες. Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας και όπως

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 9:37 pm


Δεκάδες οι αναρτήσεις για το Πολυτεχνείο: «Οι μνήμες δεν ξεθωριάζουν»!

Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τιμήθηκε και με αναρτήσεις δεκάδων Κερκυραίων στο Facebook και τα κοινωνικά δίκτυα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 2:46 pm


Το μήνυμα του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για την επέτειο του Πολυτεχνείου

O λαϊκός ξεσηκωμός του Νοέμβρη του 1973 μας υπενθυμίζει πως οι αγώνες του λαού και της νεολαίας άνοιξαν το δρόμο για να αποκαλυφτεί το βρώμικο πρόσωπο μιας τυραννικής εξουσίας, να ανοίξει ο δρόμος για την πτώση της.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 1:49 pm


Καθηγητές Κέρκυρας: Διαδηλώνουν Αθήνα, μισθώνουν λεωφορείο

Κάλεσμα για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα με αφορμή το αίτημα για μόνιμους διορισμούς αλλά και την εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με τους μόνιμους, απευθύνει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στα μέλη της.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 1:48 pm


Άλλοθι για ευρύτερη «αποδοχή» ελευθεροκτόνων νεοσυντηρητικών πρακτικών το δόγμα «Νόμος και Τάξη»

Στεφάνια στο μνημείο για την εξέγερση του πολυτεχνείου στο προαύλιο της περιφερειακής Διοίκησης Κέρκυρας, κατέθεσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΑΣΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, τιμώντας τη σημερινή επέτειο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 1:43 pm


Νομός Κέρκυρας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Κέρκυρας

Φιλικοί ιστότοποι: