Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φωκίδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΣΟΚ!!! Οι βαρυποινίτες δραπέτες της Κασσάνδρας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε τεράστια χασισοφυτεία στο Τρίκορφο Φωκίδας… οι πρώτες φωτογραφίες!
   Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί δράστες σε φυτεία χασισόδενδρων σε δύσβατη περιοχή στο Τρίκορφο Δωρίδας.

   Οι άντρες του Α.Τ. Ευπαλίου με την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Φωκίδας εντόπισαν, επιχείρησαν και συνέλαβαν τους δύο κακοποιούς οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικωφ και χειροβομβίδες. 

   Σύμφωνα με πληροφορίες η φυτεία είναι τεράστια... όπως βλέπουμε στην φωτο...


   Πριν λίγο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τους δύο δραπέτες των Φυλακών Κασσάνδρας στην Χαλκιδική!... 

   Οι δύο Αλβανοί είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και απέδρασαν την Τρίτη 16 Ιουλίου. Απουσίαζαν από την πρωινή καταμέτρηση και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 
 Να υπενθυμίσουμε ότι στις 16 Ιουνίου είχε εντοπιστεί και άλλη χασισοφυτεία επίσης από τους άνδρες του Α.Τ. Ευπαλίου με 1081 δενδρύλλια στην "Ψαρομύτα",  στην Καλλιθέα Δωρίδας.


 Τώρα, μετά από λίγα 24ωρα απόδρασης, πώς βρέθηκαν στο Τρίκορφο οι βαρυποινίτες από την Χαλκιδική; Πόσο οργανωμένη είναι η εγκληματικότητα στην Φωκίδα;

 Επιβεβαιώνονται πλήρως οι Αστυνομικοί της Φωκίδας για τις ανησυχίες τους και για τους εκπεφρασμένους φόβους μέσα από αιτήματα και παρεμβάσεις!...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 10:11 pm


Ο Βουλευτής Γιάννης Μπούγας απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: οι ίδιοι που διέλυσαν «εν μία νυκτί» την τεχνολογική εκπαίδευση, στην αγωνία τους να αντιπολιτευθούν, υπενθυμίζουν στους πολίτες της Φωκίδας τα δικά τους τραγικά λάθη...


  ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 της ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
       Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα διακινούσε τις προηγούμενες ημέρες ανυπόστατες φήμες για δήθεν κατάργηση του ΤΕΙ, τις οποίες διέψευσα μετά από συνάντησή μου με τον Υφυπουργό Παιδείας.
    Χθες, μετά την τραγική αποτυχία του πρώτου αντιπολιτευτικού τους εγχειρήματος εξέδωσαν ανακοίνωση, όχι για να ενημερώσουν, αλλά ουσιαστικά να διαμαρτυρηθούν, επειδή τους αποκάλεσα ανεύθυνους κι επιπόλαιους.
     Σε ότι αφορά την ουσία της ανακοίνωσής τους απλώς υπενθυμίζω ότι αυτοί που εξέδωσαν την ανακοίνωση είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που:
     α) Διέλυσαν «εν μία νυκτί» την τεχνολογική εκπαίδευση στη χώρα, καταργώντας ταυτόχρονα το βιώσιμο Τμήμα, που λειτουργούσε στην Άμφισσα.
     β) Δεν είχαν προβλέψει λειτουργία νέου Τμήματος στην Φωκίδα.
     γ) Υπό το βάρος των κατακραυγών, των πιέσεων από τους πολίτες και τα ΜΜΕ και την δική μου αρθρογραφία, αναγκάστηκαν πανικόβλητοι να δημιουργήσουν Τμήματα ΑΕΙ.
     δ) Προέβησαν στη σύσταση του νέου Τμήματος χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση, δίχως μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, χωρίς καμία προετοιμασία από το Υπουργείο Παιδείας ή το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και εισήγηση για τις απαιτούμενες δαπάνες, με μια πρόχειρα γραμμένη βουλευτική τροπολογία της τελευταίας στιγμής, δηλαδή με τρόπο πρωτόγνωρο και αποκρουστέο στις σύγχρονες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες.
     ε) Μετά την σύστασή του δεν έλαβαν καμία πρόνοια λειτουργίας του Τμήματος, εγκαταλείποντάς το στην τύχη του, όπως και τους φοιτητές, που θα έλθουν, καθώς ο ορίζοντάς τους ήταν μέχρι τις εθνικές εκλογές.
     στ) Επέτρεψαν με το νόμο Γαβρόγλου την διοικητική και λειτουργική τριχοτόμηση του Τμήματος μεταξύ του ΕΚΠΑ, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και
     ζ) Έχασαν την ευκαιρία ιδρύσεως Κτηνοτροφικής Σχολής, που το ίδιο το Πανεπιστήμιο ζητούσε.
       
 Τα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που συνέταξαν τη διαμαρτυρία,  φρόντισαν ΤΑ ΙΔΙΑ να επιβεβαιώσουν με τις ανακοινώσεις τους χαρακτηρισμούς, που τους απέδωσα.
  
    Στην αγωνία τους ν΄αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο ας προσέξουν γιατί υπενθυμίζουν στους πολίτες τα δικά τους τραγικά λάθη.
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

    

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 12:30 pm


ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: «περί ευθύνης και ανευθυνότητας»... θεωρούμε θετική την αλλαγή στάσης του κ. Μπούγα και την στήριξη του Γεωπονικού Άμφισσας...Δελτίο Τύπου 

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας

 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ…

  Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας στην οποία εκφράζαμε την δικαιολογημένη ανησυχία μας για τα τμήματα του Γεωπονικού στην Άμφισσα με αφορμή την παράταση στην υποβολή των μηχανογραφικών για να εξεταστεί, όπως είπε η ίδια η νέα υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως, αν υπάρχουν αδυναμίες στα νέα τμήματα, έσπευσε να απαντήσει ο νέος βουλευτής Φωκίδας παραποιώντας την επιχειρηματολογία μας. 

   Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι 
 1) γιατί όπως φαίνεται δεν θα αφαιρεθεί από το μηχανογραφικό 2019 το τμήμα του Γεωπονικού στην Άμφισσα που ιδρύθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Ηλ. Κωστοπαναγιώτου. 
 2) Έχοντας υπόψιν την ανακοίνωσή του κ. Μπούγα ένα χρόνο πριν, στην οποία ανέφερε: «..το θετικό είναι ότι το τμήμα του ΤΕΙ θα παραμείνει.., επειδή πέφτει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δίχως ευτυχώς να προλάβει να ολοκληρώσει τις καταστροφικές παρεμβάσεις της στην Παιδεία..» (1 Αυγούστου 2018) όπου ο στόχος του ίδιου ήταν απλώς η διατήρηση του θνησιγενούς ΤΕΙ ενώ με «τον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ» η Φωκίδα βρέθηκε με δύο Παν/κά τμήματα και το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης και με δεδομένο ότι η ΝΔ στη Βουλή καταψήφισε τα Παν/κά τμήματα, θεωρούμε θετική την αλλαγή στάσης του κ. Μπούγα και την στήριξη αυτού του έργου του ΣΥΡΙΖΑ και του Ηλ. Κωστοπαναγιώτου. 

   Μιλώντας «περί ευθύνης και ανευθυνότητας» περιμένουμε και την λειτουργία από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 του δεύτερου τμήματος του Γεωπονικού (Τμήμα Πολιτισμού και Αγροτικού Τουρισμού) καθώς και την λειτουργία του Ινστιτούτου Διεθνούς Εκπαίδευσης. 

   Εμείς είμαστε εδώ! 
 18/7/2019 
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 5:30 pm


Φιλική επίσκεψη την Άμφισσα πραγματοποιεί ο Dr Πάνος Ευσταθίου το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Ιουλίου...


Ο Dr Πάνος Ευσταθίου, Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Πρόεδρος της ΕΕΔΚ ΤΥ και Υπεύθυνος Δημόσιας Υγείας της Ν.Δ. επικυρώνοντας το μήνυμά του 

 

   "Αγαπητοί μου φίλοι,

   Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική, μοναδική και τόσο σημαντική για μένα υποστήριξη την οποία μου παρείχατε.
    Η γνώσεις μου και η τεχνοκρατική μου εμπειρία, σε πάρα πολλά θέματα θα είναι στην διάθεση των πολιτών της Φωκίδας, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε δυσκολία σε όλους τους τομείς της ζωής, αλλά και στην προσπάθεια να δομήσουμε την Νέα Φωκίδα .
   Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον εξαιρετικό , συνυποψήφιο μου Βουλευτή κ. Ιωάννη Μπούγα, για την επιτυχία του στον όμορφο αυτό αγώνα,
    Η αξιοπρέπεια και ο πολιτικός πολιτισμός διέκρινε το υπέροχο, αυτό ταξίδι. 

  Πάντα μαζί για μία Νέα Φωκίδα.
 Πάνος Α. Ευσταθίου 
Ορθοπαιδικός Χειρουργός 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών"


    και ανταποκρινόμενος πάντοτε στην αγάπη των συμπατριωτών μας, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Άμφισσα το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Ιουλίου, προκειμένου να συναντήσει φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές σε μια πιο προσωπική και φιλική επικοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 1:11 pm


Την Τρίτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κατσαγούνος στον Γαλαξία FM...

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. 

  Φτάνοντας στο τέλος της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Φωκίδας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να κάνω έναν σύντομο απολογισμό της περίοδου αυτής που βρέθηκα στο τιμόνι της Π.Ε Φωκίδας. 

  Ανέλαβα ως Αντιπεριφερειάρχης αφού εκλέχτηκα από το Περιφερειακό Συμβούλιο με 23 ψήφους σε σύνολο 31, τον Ιούνιο του 2016 μετά τον απρόσμενο θάνατο του αείμνηστου και αγαπητού φίλου Κώστα Μίχου.

   Στο διάστημα αυτό των τριών περίπου ετών, χρειάστηκε να δια χειριστώ αρκετά αντίξοες καταστάσεις και παράλληλα να αντιμετωπίσω την καθημερινότητα της Π.Ε Φωκίδας με τα προβλήματά της.  Ξεκινώντας λοιπόν την ενημέρωση για την οποία έκανα λόγο παραπάνω παραθέτω τα ακόλουθα. 


ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ


Συντήρηση αποκατάσταση οδικού δικτύου

Στα πλαίσια της συντήρησης του οδικού δικτύου η Π.Ε Φωκίδας προχώρησε στη μελέτη, δημοπράτηση και κατασκευή έργων που αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης  φθορών  του ασφαλτικού οδοστρώματος, την κατασκευή ή αποκατάσταση τεχνικών έργων, τις διαγραμμίσεις κ.λπ.,  για τα οποία έχουν διατεθεί μέχρι τώρα ποσά της τάξεως των 10 – 12 εκατ. ευρώ . Εχει επιλπέον εγκριθεί πίστωση 8 εκατ. Ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Στ.Ε, για την επισκευή των καθιζήσεων που έχουν προκληθεί στο οδικό μας δίκτυο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η Π.Ε Φωκίδας παρά τη σχετική μικρή της έκταση, έχει ένα από τα μεγαλύτερα οδικά δίκτυα (εθνικό και επαρχιακό), που έχει συνολικό μήκος 900 περίπου χιλιομέτρων και ήταν δυστυχώς πλημμελώς συντηρημένο για πολλά χρόνια.


Εθνικό οδικό δίκτυο

Όσον αφορά ιδιαίτερα το Εθνικό οδικό δίκτυο, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδοτεί με 15 εκατ. Ευρώ το πρώτο τμήμα της διαγωνίου Θερμοπύλες – Αντίρριο.

Με το έργο αυτό, που στην ουσία συνδέει την Ιόνια Οδό με την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, θα εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής κίνηση των οχημάτων και θα μειωθεί στο μισό περίπου ο χρόνος μετάβασης από τις Θερμοπύλες στο Αντίρριο.

Υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Προγραμματίστηκε και κατασκευάστηκε ο οδικός κόμβος Γλυφάδας.

Είναι σε διαδικασία δημοπράτησης :

            Ο δυτικόςκόμβος της Ιτέας

            Ο κόμβος ΒΙΟΠΑ Άμφισσας και

            Ο κόμβος Μαλαμάτων που είναι σε διαδικασία υλοποίησης.   

Αλλά τεχνικά έργα

Χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του όρχου βαρέων οχημάτων για την αποσυμφόρηση της πόλης της Άμφισσας.

Είναι σε εξέλιξη το σημαντικότατο για την περιοχή έργο της προστασίας των διαβρωμένων ακτών στην παραλία Τολοφώνας.

Είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του εγγειοβελτιωτικού έργου της πεδιάδας του Μόρνου που θα αναβαθμίσει τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Έγινε επανέναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του αρδευτικού έργου του ελαιώνα της Άμφισσας.

Ολοκληρώθηκε ο αναδασμός της Στρώμης.

Βρίσκεται στο στάδιο της διανομής των τίτλων ο αναδασμός της Μαριολάτας.

Είναι σε εξέληξη η επισκευή - αντιστήριξη πρανών λόγω καθίζησης του οδοστρώματος του κεντρικού άξονα της Εθνικής οδού  (Ε.Ο 27)  Αμφισσα – Θερμοπύλες στην περιοχή ‘Αϊ Λιόσα’.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 

Δράσεις που αφορούν τον τουρισμό και τον πολιτισμό είναι:

Η εκβάθυνση του λιμανιού της Ιτέας για να μπορούν να προσεγγίζουν μεγάλα κρουαζιερόπλοια .

Η αποκατάσταση των αγιογραφιών του αγιογράφου Σπύρου Παπαλουκά στον Ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ Φωκίδας στην Άμφισσα.

Η αποκατάσταση των πυρόπληκτων κελιών της Ιερά μονής Βαρνάκοβας, που είναι Βυζαντινό μοναστήρι με μεγάλη ιστορία.

Η αποκατάσταση του κελιού του Αθανασίου Διάκου της Ιερά Μονής  Προδρόμου στην Αρτοτίνα.

Η αγορά στον παραδοσιακό οικισμό της ‘Χάρμαινας’ στην Άμφισσα τριών κτιρίων για την ανάδειξη μέσω αυτών σε μουσειακό επίπεδο, των παραδοσιακών επαγγελμάτων της περιοχής (ταμπάκικα, σκοινάδικα, κουδουνάδικα) .

Η χρηματοδότηση από τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου των Δελφών, που είναι έργο κορωνίδα για τον πολιτισμό – τουρισμό της περιοχής.

Εχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή του Περιφερειακού της Αμφισσας, μέσω του οποίου και πέραν των αλλών θα αναδειχθούν τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία του τόπου μας. 

Η συγκρότηση με απόφαση του κ. Περιφερειάρχη από 2014, διατομικών επιτροπών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την τουριστική ανάδειξη των Περιφερειακών Ενοτήτων, στις οποίες  μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη συμμετέχουν και οι Δήμαρχοι.

Εκδόθηκαν τουριστικοί οδηγοί και διανεμήθηκαν στα τουριστικά γραφεία.

Εχουν γίνει αναρτήσεις προβολής που αφορούν την περιοχή μας σε σχετικούς και κατάλληλους  ιστότοπους του διαδικτύου.     Οι διαδικασίες με τα ισχύοντα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υλοποίηση ενός έργου είναι χρονοβόρες και απαιτούνται  τρία έως τέσσερα χρόνια για να προγραμματιστεί, να μελετηθεί  να δημοπρατηθεί και τελικά να κατασκευαστεί ένα μεγάλο έργο.

Συνήθως στη δεύτερη πιθανή θητεία ενός αιρετού ολοκληρώνονται τα μεγάλα έργα.

Παρόλα αυτά με τη συνδρομή και την υποστήριξη των υπηρεσιακών στελεχών, παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών τους, τα πήγαμε αρκετά καλά και το πρόσημο στο τέλος της θητείας μου πιστεύω ότι θα κριθεί ως θετικό.

Ευχαριστώ πολύ ολου τους συνεργάτες  και τους συμπατριώτες μας που βοήθησαν να υλοποιηθεί το έργο της Π.Ε Φωκίδας για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 12:55 pm


KKE Φωκίδας: Καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των μεταναστών εργαζομένων στις πτηνοτροφικές μονάδες του Ευπαλίου Φωκίδας...

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

 Παπαχρήστου 1, Άμφισσα, 
33100 Τηλ-φαξ: 22650 29582
     Ανακοίνωση για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των μεταναστών εργαζομένων στις πτηνοτροφικές μονάδες του Ευπαλίου Φωκίδας 

  Η Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό βίας και τους τραυματισμούς μεταξύ εργαζομένων μεταναστών στην περιοχή του Ευπαλίου, θέλει να αναδείξει και να καταγγείλει στο λαό της περιοχής τα αίτια που οδηγούν σε αυτά τα φαινόμενα.  Αίτια που δεν είναι τίποτε άλλο από την ακραία φτώχεια και την εκμετάλλευση που συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και το σύστημα που αυτές υπηρετούν, έχουν επιβάλει και στηρίζουν.

     Μέσα από αυτό το γεγονός, έρχονται στην επιφάνεια οι άσχημες συνθήκες ζωής και δουλειάς των μεταναστών εργατών και στην περιοχής μας. Νόμιμα πλέον και μέσω εργολαβίας, διάφοροι επιτήδειοι στήνουν δουλεμπορικά γραφεία με την κάλυψη του προσωπείου Μ.Κ.Ο., στοιβάζουν δεκάδες ή και εκατοντάδες μετανάστες ανά περιοχές, προσφέροντάς τους ως τζάμπα εργατικό δυναμικό στους εργοδότες. Αυτή την ένταξη των μεταναστών εννοούσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κλιμακώνει ακόμα περισσότερο η ΝΔ σήμερα. Τα καταλύματα που στοιβάζονται και πληρώνουν και ενοίκιο μάλιστα, δεν είναι τίποτα παραπάνω από αποθήκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια στα οποία διαμένουν πάνω από 10 άτομα. Σταθερό ωράριο εργασίας δεν υπάρχει, τα μεροκάματα αμφίβολα, χωρίς αναρρωτικές και κανονικές άδειες, με περιπτώσεις ακόμα και ανθρώπων που δουλεύουν νηστικοί.

    Η περιβόητη ανάπτυξή τους, με όσα κοσμητικά επίθετα και αν τη στολίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πατάει πάνω στα ανύπαρκτα δικαιώματα και στα τσακισμένα μεροκάματα ελλήνων και μεταναστών εργατών. Αυτό το καθεστώς εκμεταλλεύονται και οι πτηνοτροφικές επιχειρήσεις για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους και να φουσκώνουν τα πορτοφόλια των ιδιοκτητών τους.

    Η όποια αναμονή και καθυστέρηση στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων, στο όνομα του τέλους των μνημονίων και της καπιταλιστικής ανάπτυξης, θα διαιωνίζει και θα επεκτείνει της συνθήκες γαλέρας στον κλάδο των τροφίμων και σε κάθε χώρο δουλειάς. Πρέπει άμεσα να διεκδικήσουν: 

·             Από την κυβέρνηση και τις αρχές της περιοχής να εξασφαλίσουν τη διαμονή των εργατών σε ανθρώπινες συνθήκες.

·            Από την εργοδοσία και τους κρατικούς φορείς, εξασφάλιση επαρκών και υγιεινών χώρων διαμονής και τακτικό έλεγχό τους από Υγειονομική Επιτροπή.

·            Συμβάσεις εργασίας, αυξήσεις στα μεροκάματα-ψίχουλα, 8ωρο που θα μειώνεται σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών κατά τα ισχύοντα σε άλλους κλάδους.

·             Υποχρεωτική παροχή ενός τουλάχιστον ρεπό την εβδομάδα, τακτικό έλεγχο από την Επιθεώρηση Εργασίας για τις παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

·            Πλήρη ιατροφαρμακευτική και ασφαλιστική κάλυψη για όλους.

·         Να δοθούν άμεσα άδειες παραμονής στους μετανάστες εργάτες.

·         Υπογραφή διακρατικών συμφωνιών με τις χώρες καταγωγής τους και τη μεταφορά των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 9:22 pm


Αστυνομικοί Φωκίδας προς Χρυσοχοίδη: η επίσημη επαναφορά των αποσπασμένων της χώρας, περιμένουμε να ισχύσει ΚΑΙ για την Φωκίδα!...

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ Ε.ΑΣ.Υ.Φ. 
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
 ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΔΑ – Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & Λ. ΣΑΛΩΝΩΝ 
– Τ.Κ. 331 00 ΑΜΦΙΣΣΑ 
Τηλ. 22650 – 79424 & FAX : 22650 – 72484 
ΤΗΛ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 6949731774, ΤΗΛ. ΓΕΝ ΓΡΑΜ.6906483869 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 13/ 1996   


 Άμφισσα, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 
 Αριθ .Πρωτ: 40/2019 


    ΠΡΟΣ: 
 Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
 κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχαήλ 
  (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.). 

ΚΟΙΝ:
  1) Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο κ.ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο. 
  2) Αστυνομικό Διευθυντή Δ.Α. Φωκίδας κ.ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ Παναγιώτη.
  3) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. 
  4) Μέλη Ε.ΑΣ.Υ.Φ. 5) Μ.Μ.Ε.   ΘΕΜΑ: «Αποσπάσεις-προσωρινές μετακινήσεις εκτός Δ.Α. Φωκίδας».    Κύριε Υπουργέ, 


  Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας θα θέλαμε καταρχήν να σας συγχαρούμε και να εκφράσουμε τις ειλικρινέστατες ευχές μας για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει. 
    Μετά από σωρεία δημοσιευμάτων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα οποία αφορούν τη διάθεση αστυνομικών σε αποσπάσεις και προσωρινές μετακινήσεις, οι οποίες προφανώς και δεν εξυπηρετούν την προστασία των πολιτών και την πρόληψη του εγκλήματος και την επιστροφή αυτών στις οργανικές τους θέσεις, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακριβώς αυτή η κατάσταση επικρατεί εδώ και πολλά έτη και στη Δ.Α. Φωκίδας.

   Μια Διεύθυνση στην οποία λειτουργούν δύο (2) σωφρονιστικά καταστήματα - εκ των οποίων το ένα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως υψίστης ασφαλείας - με ό,τι αυτό συνεπάγεται (μεταγωγές κρατουμένων, επιτήρηση καταστημάτων κ.α), μια διεύθυνση που έχει στην αρμοδιότητά της την περιοχή των Δελφών, ενός εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως καίτοι δεν ενισχύθηκε ποτέ με αστυνομικό προσωπικό για το σκοπό αυτό, μια διεύθυνση που υπολείπεται σε οργανικές θέσεις, μια διεύθυνση όπου εφαρμόστηκε ανεπιτυχώς η περιβόητη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών καθώς επίσης και το σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης (ΠΕΡΣΕΑΣ), μια διεύθυνση όπου οι δείκτες της εγκληματικότητας έχουν εμφανέστατα αυξηθεί και σε συνδυασμό με το ορεινό κυρίως και πεπαλαιωμένο οδικό δίκτυο του Νομού, η πρόσβαση σε πολλές περιοχές καθίσταται εξαιρετικά χρονοβόρα και δυσπρόσιτη, μια διεύθυνση που αποτέλεσε στόχο τρομοκρατικής οργάνωσης.
 
Κύριε Υπουργέ,   Αφού λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω, αναμένουμε ανάλογες παρεμβάσεις και στη Δ.Α. Φωκίδας, με την άμεση επαναφορά όλων των αποσπασμένων εκτός Δ.Α. Φωκίδας στις οργανικές τους θέσεις και όχι να συνεχίσουν να παραμένουν σε άλλους Νομούς, στελεχώνοντας επιτελικές θέσεις και θέσεις προστασίας υψηλών προσώπων καθώς επίσης και τη συμπερίληψη επιτέλους της περιοχής των Δελφών στους τουριστικούς προορισμούς που χρειάζονται ενισχυμένη αστυνόμευση αλλά και ενίσχυση της Δ.Α. Φωκίδας με αστυνομικό προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις, έτσι ώστε να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Φωκίδας και οι συνάδελφοί μας να είναι δίπλα στους πολίτες της Φωκίδας.

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 8:36 pm


Ο Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Άμφισσας: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης... απλά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δείξει αντιπολιτευτικά παρών...
  
  Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης του Τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που έχει περιληφθεί στο μηχανογραφικό των υποψηφίων. 
   Για το θέμα αυτό άλλωστε θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
    Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για να διασπείρει φήμες ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το Τμήμα στην Άμφισσα το προσεχές ακαδημαϊκό έτος, με ανακοίνωσή της επιχείρησε να συνδέσει δύο προφανώς ανόμοια μεταξύ τους πράγματα:   την ανάκληση από την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως της αποφάσεως Γαβρόγλου για ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα, που αποτέλεσε προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ με το έγγραφο που απέστειλε ο Υφυπουργός Παιδείας προς τους Πρυτάνεις των ΑΕΙ, με το οποίο ζητούνταν τα προγράμματα σπουδών των νεοϊδρυθέντων Τμημάτων και οι αποφάσεις της συγκλήτου περί έγκρισής τους.
    
   Η σπουδή των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσουν ανακοίνωση για να δείξουν ότι είναι αντιπολιτευτικά παρόντες αποδεικνύει ότι όσο ανεύθυνοι ήταν στην Κυβέρνηση, τόσο επιπόλαιοι θα είναι και στην αντιπολίτευση. 

  Όπως έπραξα και κατά το παρελθόν (ένταξη του έργου κατασκευής των κτηριακών εγκαταστάσεων στο Δ΄ΚΠΣ, αλλαγή γνωστικού αντικειμένου) θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να εδραιωθεί η καλή λειτουργία βιώσιμου και ανταγωνιστικού Τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, με προοπτική επέκτασης και ανάπτυξής του...

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 10:12 pm


ΑΥΡΙΟ! η Μαίρη Καπαρέλη στον Γαλαξία FM...


Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:05 am


ΣΧΟ Ιτέας-Κίρρας: Πανελλήνια Ορειβατική Συγκέντρωση στον Ελικώνα ...

 
    Συμμετέχουμε στην 79 η Π Ο Σ που γίνεται στον Ελικώνα το Σ/Κ 20-21/7/19 και τη διοργανώνει ο Δήμος Λιβαδειάς και ο Σύλλογος Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς.

  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την πέμπτη 18-7-19 τηλ.2265032100(20.00-21.30) κιν.6945703548. 

  Αναχώρηση το Σάββατο 20-7-19 ώρα 15.30 απο το σύλλογο τα πράγματα να έλθουν πιο νωρίς τουλάχιστον στις 15.00...Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:26 am


ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: Μετά την Πάτρα σκέπτονται κατάργηση του Πανεπιστημίου Άμφισσας;;;... Η "αλλεργία" της Ν.Δ. απέναντι σε κάθε τι Δημόσιο δεν νομιμοποιεί τέτοια αδικία...!


 Αποτέλεσμα εικόνας για τει αμφισσας

  Ανησυχία για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα στην Άμφισσα 

  Μας προβληματίζει και μας ανησυχεί η δήλωση της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως για παράταση στην υποβολή μηχανογραφικών δελτίων, με τη δικαιολογία να εξεταστεί, όπως είπε, αν υπάρχουν αδυναμίες στα νέα τμήματα σε προσωπικό ή υποδομές.

   Ακολούθησε η από 12/7 σχετική επιστολή του νέου υφυπουργού Παιδείας, κ Β. Διγαλάκη, προς τους πρυτάνεις των ΑΕΙ που έχουν νεοϊδρυθέντα τμήματα στις σχολές τους. 

   Τα παραπάνω αφορούν και το Γεωπονικό πανεπιστήμιο δυο τμήματα του οποίου με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούνται στην Άμφισσα και το ένα από αυτά (Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης - 220 φοιτητές/τριες) είναι στο μηχανογραφικό που υποβάλουν οι υποψήφιοι. 

   Είναι γνωστό ότι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δοθεί «προίκα» στα νέα τμήματα: μαζί με τις απαραίτητες πιστώσεις 14 θέσεις καθηγητών για το Γεωπονικό για την κάλυψη των αναγκών των νέων τμημάτων και ανάλογος αριθμός νέων θέσεων συμβασιούχων διδασκόντων. 

  Που αποσκοπούν όλα αυτά τη στιγμή που οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν καταθέσει τα μηχανογραφικά τους; Το πρόσφατο παράδειγμα άμεσης κατάργησης της νέας νομικής σχολής στην Πάτρα, γίνεται πιλότος και για τις υπόλοιπες; 
   Η αλλεργία της ΝΔ απέναντι σε κάθε τι Δημόσιο, αλλά και απέναντι σε κάθε πρωτοβουλία της απελθούσας Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με τη σπουδή της για την ιδιωτική εκπαίδευση και το γεγονός ότι καταψήφισε στη Βουλή τη δημιουργία των Πανεπιστημιακών τμημάτων στην Άμφισσα, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο και τη λειτουργία των τμημάτων στην Άμφισσα. 

   Καλούμε τα δημοτικά συμβούλια, τους περιφερειακούς συμβούλους και τους μαζικούς φορείς του νομού να αντιδράσουμε σε κάθε περίπτωση που επιχειρηθεί κατάργηση των Γεωπονικών τμημάτων στην Άμφισσα με τον όποιο τρόπο. 

  Όλοι οι πολίτες υποδέχτηκαν θετικά την έλευση του ΑΕΙ στην περιοχή μας. 
  Η ΝΔ δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε ανατροπές που ζημιώνουν και αδικούν κατάφωρα το νόμο μας. 

                                   ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:14 am


Ηλίας Κωστοπαναγιώτου: ο Ορθόδοξος αριστερός Γιατρός των φτωχών της Φωκίδας...

  Ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου στην μοναδική του συνέντευξη μετά από 15 χρόνια: Η Ορθοδοξία είναι η δύναμη της Ελλάδας... 
  ...ο ίδιος είναι από τους ελάχιστους βουλευτές που ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο. Η Καθηγήτρια Ιατρός σύζυγός του Γεωργία προέρχεται από ιερατική οικογένεια η οποία είχε στενή σχέση με τον Άγιο Νεκτάριο... 

  Ιδεολόγος, Ακαδημαϊκός, χαμηλών τόνων, αναγνωρισμένος στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα για την επιστημονική δεινότητά του, σέρνει χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο και έχει σώσει αμέτρητες ζωές... η Φωκίδα έχει τον δικό της  γιατρό... Ένας Άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη να είναι βουλευτής και δεν υπήρξε ποτέ "βολευτής"...

 Δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι αριστερός ιδεολόγος... "κι αυτό δεν θα μου το πάρει κανείς", δηλώνει!

  400 άτομα βαρέα νοσούντες έχουν χειρουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον Αττικό Νοσοκομείο από καθηγητές Πανεπιστημίου χωρίς να πληρώσουν τίποτα απολύτως! 

 "Έκανα τα πάντα για το Νοσοκομείο... παρέλαβα ένα κέντρο υγείας με μειωμένες κλίνες βάσει αλλαγής που έκαναν στον Οργανισμό και σήμερα λειτουργεί με περισσότερους γιατρούς από ... ασθενείς!!!"

 " Μόλις έφερα το Πρόγραμμα "ΝΙΑΡΧΟΣ" στο Λιδωρίκι όπου τεράστιες κινητές ιατρικές μονάδες  ΟΛΩΝ των ειδικοτήτων ΟΛΩΝ των ηλικιών, ο Ιατρικός Σύλλογος Φωκίδας υπέβαλλε καταγγελία, με ποιο δικαίωμα εξετάζεται δωρεάν ο πληθυσμός !!! δεν έχει ξανασυμβεί αυτό ΠΟΤΕ! 
 Έχει προγραμματιστεί να έρθει και στον Δήμο Δελφών...

 Όταν μπήκα μέσα στο Κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να το λειτουργήσω ως τέτοιο... μου έστειλαν... εξώδικο!!!  φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης... το "σύστημα" δεν αντέχει...

 Έρχονται οι πρώτοι 250 φοιτητές (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) των δύο Πανεπιστημιακών Τμημάτων Γεωπονικής  Άμφισσας...

  Ο λόγος του ειλικρινής, όπως πάντα, μεστός γεμάτος αγάπη και φροντίδα για τον τόπο: ξεκίνησα φτωχόπαιδο από την Φωκίδα... αγαπάω τον τόπο μου, είναι μέσα στην καρδιά μου, στην ψυχή μου. Αγαπάω τους ανθρώπους του... θέλω μόνο να βοηθήσω!
  
 * Καθημερινά εδώ και χρόνια καταφθάνουν στο σπίτι του επιστολές από ανθρώπους που τους έσωσε την ζωή!

Ένα γράμμα από παλιά και από τα τωρινά στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου…
    Παρακαλώ θέλω να δημοσιεύσετε αυτό το γράμμα μου για τον γιατρό Ηλία    Κωστοπαναγιώτου 
που είναι υποψήφιος. Τα στοιχεία μου σας τα γράφω, αν θέλετε μη τα δημοσιεύσετε.
Ευχαριστώ. 
 Ένας αναγνώστης σας 


*  Όταν λάβαμε αυτή την επιστολή σκεφθήκαμε πολλές παραμέτρους σχετικά με την δημοσίευσή της. 

Τελικά αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε τα στοιχεία του συντάκτη της για ευνόητους λόγους αλλά και για ένα ακόμη: επειδή από τα γραφόμενα και τα περιγραφόμενα έχουμε προσωπική εμπειρία! μαζί με πολλούς άλλους. 

 Ούτε και την δημοσιεύουμε επειδή ο γιατρός είναι προσωπικότητα στους επιστημονικούς, ερευνητικούς και πολιτικούς κύκλους της χώρας... αλλά επειδή για μια ακόμη φορά οφείλουμε να εξάρουμε τον Άνθρωπο μέσα στα ανθρωπάκια του μικροπολιτικού ημετερισμού. Μαζί με τον αναγνώστη μας, λοιπόν, ευχαριστούμε κι εμείς προσωπικά τον γιατρό. 

Εκείνος ξέρει...    


  
 " Ζω μόνιμα σε χωριό της Άμφισσας και πριν από χρόνια έπεσα θύμα φονικού τροχαίου με αποτέλεσμα να χάσω συγγενικό μου πρόσωπο και να τραυματιστώ σχεδόν θανάσιμα. Όσοι γιατροί αστυνομικοί μεταφορείς και νοσηλευτές με είδαν πίστεψαν πως είμαι νεκρός.
  Μετά από ένα γολγοθά μετακινήσεων και αναζήτησης νοσοκομείου κατάληξα μια άμορφη μάζα από σάρκες και θρυμματισμένα κόκκαλα στο Γενικό Κρατικό στην Αθήνα. Μου έκαναν πάρα πολλά χειρουργεία γιατί και τα όργανά μου ήταν σε κακό χάλι και έμεινα πολύ καιρό στην εντατική.
   
  Τις στιγμές που καταλάβαινα έβλεπα πάντα ένα άνθρωπο πάνω μου να με φροντίζει και να δίνει οδηγίες. Μετά από πολύ καιρό που συνήλθα οι δικοί μου και οι άλλοι ασθενείς που με φώναζαν Λάζαρο, ρώτησα ποιος είναι αυτός ο γιατρός που με τόση αυταπάρνηση και τόσο καιρό ήταν δίπλα μου συνέχεια. Μου είπαν ότι είναι ένας πατριώτης μου από το Λιδωρίκι… 

    Η επιστημονική κατάρτιση και η συμπεριφορά του ήταν πολύ διαφορετική και ανθρώπινη. Ξεχώριζε κατά πολύ από τις μέχρι τώρα προηγούμενες συμπεριφορές άλλων γιατρών που γνώρισα, με αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και σεβασμό κάνοντάς με να νοιώσω πολίτης πρώτης κατηγορίας. Νοιώθει κανείς πολύ αδύναμος και μόνος όταν δεν έχει την οικονομική άνεση να επιλέξει το καλύτερο δυνατό γι αυτόν.
    Η απλότητα, η ταπεινότητα, η κατανόηση, η ψυχολογική στήριξη, η θεραπεία ήταν ανάσταση για μένα. Πρώτη φορά γνώρισα κάποιον που πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός.
Ήταν για μένα ένας άγγελος που στην πιο δύσκολη στιγμή  μου χάρισε την ελπίδα για ζωή. 

    Βγαίνοντας μετά από μήνες από το νοσοκομείο, είπα στους δικούς μου ότι ήθελα να δώσουμε κάτι συμβολικό στο γιατρό, ένα δώρο από ευγνωμοσύνη. Ο αδερφός μου μου είπε όμως, -μη τολμήσεις να του πεις τίποτα, αρνήθηκε οτιδήποτε και μάλιστα επειδή έμαθε ότι είμαστε σε οικονομική στενότητα, ούτε στο νοσοκομείο πληρώσαμε τίποτα! Τα μηνιαία έσοδά μας ήταν για την κάλυψη μόνο των βασικών αναγκών της οικογένειας. 

   Θυμήθηκα τι θα πει ανθρωπιά και αγάπη στον άνθρωπο. Βρήκα πραγματική ηθική και υλική στήριξη και θα το φωνάζω όσο ζω και όπου βρίσκομαι, γιατί ανήκει σε μια σπάνια κατηγορία που είχα ξεχάσει τον τελευταίο καιρό πως υπάρχει: αυτή των ανθρώπων με καρδιά και ψυχή. 

   Τώρα μετά από τόσα χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον γιατρό μου, που από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είχα δίπλα μου έναν θαυμάσιο, εξαίρετο όχι μόνο γιατρό αλλά και άνθρωπο.

    Γι’ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο μπορώ να μιλάω και να γράφω ατέλειωτες ώρες. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ μέχρι που ζω. Καθημερινά παρακαλώ τον Θεό να τον έχει καλά, γιατί τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς είναι πολύ λίγοι. Δεν βρίσκω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν που τον θεωρώ σωτήρα μου. Δεν ξέρω με ποιό τρόπο θα μπορούσα να αποτυπώσω στο χαρτί τα όσα αισθάνομαι και νοιώθω. 

   Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά ώστε να μπορεί να προσφέρει βοήθεια και σε άλλους ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη. 
   Στις δύσκολες εποχές που ζούμε υπάρχουν άνθρωποι με Α κεφαλαίο, που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους. 
Για μένα οι άγγελοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. 

Ηλία, σ' ευχαριστώ..........https://youtu.be/9c003udkRiY

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 9:08 am


Ο δικός μας Γιάννης Τσακίρης νέος υφυπουργός Ανάπτυξης...


 

   Ο δικός μας Γιάννης Τσακίρης, στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων, αναλαμβάνει υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για τις Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, αφού είναι ένας από τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα σε θέματα επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital). 
    Ο πατέρας του Γεώργιος Τσακίρης κατάγεται από την Τριταία. Ο αδελφός του εργάζεται στην ΔΟΥ  Άμφισσας.

   Για μεγάλο χρονικό διάστημα ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, όπου μεταξύ άλλων δίδασκε μεταπτυχιακά επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital) στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου.

    Είναι διπλωματούχος Μηχανικός του ΕΜΠ και διπλωματούχος MBA της Management School του Imperial College του Λονδίνου. 
    Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 στην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, όπου πέρασε 5 χρόνια στην παραγωγή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις όπου και ήταν υπεύθυνος για τα νέα προϊόντα.
   Από το 2000 έως το 2006 ήταν Partner στην Vectis Capital, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων (venture capital) με έδρα την Αθήνα με επενδύσεις συμμετοχών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 
  Το 2006 εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων ως Principal, υπεύθυνος για τις αναπτυσσόμενες αγορές σε ότι άφορα κεφαλαία επιχειρηματικών συμμέτοχων (venture capital). 
        Στην συνέχεια ήταν επικεφαλής Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, και επικεφαλής της Μονάδας Ειδικών Προγραμμάτων. 
  Σήμερα είναι προϊστάμενος του τμήματος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις χώρες γειτονίας της ΕΕ στη Διεύθυνση του Mandate Management. Είναι επίσης πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Global Energy Efficiency and Renewable Energy Fund (“GEEREF”), το οποίο είναι ένα καινοτόμο ταμείο δημόσιων και ιδιωτικών κεφαλαίων που επενδύει σε venture capital funds εξειδικευμένα σε επενδύσεις energy efficiency και renewable energy.
   

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:02 pm


Νέος βουλευτής Φωκίδας ο Γάννης Μπούγας...! Διπλή νίκη Μητσοτάκη στην μονοεδρική...

  Νέος βουλευτής Φωκίδας εκλέγεται ο Γιάννης Μπούγας... Με διαφορά 715 ψήφων (διαφορά είναι μη αναστρέψιμη) από την δεύτερη υποψήφια στην μέχρι τώρα καταμέτρηση, ο πρ. υπουργός είναι ο νέος βουλευτής της μονοεδρικής... 

 Η νίκη για τη ΝΔ είναι μεγάλη αλλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι διπλή... η διαφορά του κόμματος υψηλή,  22 μονάδες! και ο εκλεκτός του υποψήφιος μεγάλος νικητής!...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:50 pm


Φεστιβάλ Δελφών! «Ο Καββαδίας Ταξιδεύει» της Κωνσταντίνας Γεωργαντά, στο Γαλαξίδι...  Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ
της Κωνσταντίνας Γεωργαντά

Παρασκευή 12 Ιουλίου , 21:00
Γαλαξίδι – Πλατεία Βλάμη (Φάρος)

Αφιερωματική Εκδήλωση- Ελεύθερη Είσοδος


    Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» συνεχίζει το πολιτιστικό του ταξίδι στο πανέμορφο Γαλαξίδι με μία μουσική παράσταση γεμάτη ποίηση, μουσική, εικόνες και κυρίως θάλασσα.

   «Ο Καββαδίας Ταξιδεύει» της Κωνσταντίνας Γεωργαντά, είναι μία αφηγηματική μουσική παράσταση, αφιερωμένη σε αυτά που ενέπνευσαν τον μεγάλο ποιητή εστιάζοντας στο κομμάτι της ζωγραφικής. Η παράσταση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ».
Μετά την παράσταση τής «Μικρασιατική Κληρονομιά: Η Μουσική του Γιάννη Παπαϊωάννου» με συντελεστές από την Φωκίδα, ήρθε η στιγμή να παρουσιάσει το δεύτερο έργο της στην μουσικό-αφηγηματική σκηνή με συντελεστές από την Φωκίδα αλλά και την Βοιωτία.
   
  Δημιούργησε αυτό το έργο, πάνω στην αριστουργηματική ποίηση του Νίκου Καββαδία αποκαλύπτοντας τους στίχους του, με έναν ευχάριστο πλούσιο και μουσικό - αφηγηματικό τρόπο. H μουσική γλώσσα αντλείται από την δεκαετία του 60 με στοιχεία της avant- garde jazz, της μεξικάνικης μουσικής, αλλά και της ελληνικής λαϊκής θέλοντας να αναδείξει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της ποίησης του Νίκου Καββαδία. Δεν είναι τυχαίο που για την ενορχήστρωση επιλέγει φλάουτο, βιολί, μπουζούκια και κρουστά με τους ήχους του καχόν και της κλακέτας να πρωταγωνιστούν αλλά και ερμηνευτές με μεγάλο εύρος.
  
     Οι ταλαντούχοι ερμηνευτές και μουσικοί  Νίκος Παπουτσής (ερμηνεία-κιθάρα) , Χρήστος Δασκαλόπουλος (μπουζούκι), Δημήτρης Σιδηράς (μπουζούκι, κιθάρα), Ρεγγίνα Σαρούν (βιολί), Κατερίνα Ξηρού (φλάουτο), Γιώργος Σταμούλης (κρουστά) και την σκηνοθέτη και ηθοποιό Κωνσταντίνα Γεωργαντά σε ρόλο ενορχηστρωτή και αφηγήτριας παρουσιάζουν μία πλούσια οπτικά παράσταση γεμάτη από τους καταπληκτικούς στίχους του Νίκου Καββαδία και πλημμυρισμένη από το έργο μεγάλων ζωγράφων, όπως του Mondigliani, του Picasso, του Ensor και του Cezanne.
 
  «Αυτό που είχα στο μυαλό μου, είναι πως ο Καββαδίας θα αγγίξει τον κόσμο όπως άγγιξε εμένα. Ήθελα μέσα από αυτή την παράσταση να ανακαλύψουμε πόσο απλός αλλά όχι απλοϊκός είναι ο Καββαδίας. Πόσο προσιτός είναι».


  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Έρευνα-Σκηνοθεσία-Ενορχήστρωση:Κωνσταντίνα Γεωργαντά
Τραγούδι: Νίκος Παπουτσής, Κωνσταντίνα Γεωργαντά
Μουσικοί:Χρήστος Δασκαλόπουλος(Μπουζούκι),Ρεγγίνα Σαρούν (Βιολί),Δημήτρης Σιδηράς(Μπουζούκι-Κιθάρα),Γιώργος Σταμούλης(Κρουστά),Kατερίνα Ξηρού (Φλάουτο)
Αφήγηση: Γιώργος Κουρεντής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ηλίας Ρουμελιώτης
Moντάζ/Σχεδιασμός αφίσας: Άρης Καπλανίδης
Ενδυματολογικός Σχεδιασμός: Μαρίτα Κυριακίδου
Συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων και Νέων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξιδίου

  Την παράσταση ανοίγει ο αξιόλογος δημοσιογράφος και ερευνητής Μιχάλης Γελασάκης, συγγραφέας του βιβλίου "Νίκος Καββαδίας: Ο Αρμενιστής Ποιητής" των Εκδόσεων Άγρα.INFO:
Ημερομηνία και ώρα παράστασης:
Παρασκευή 12 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Πλατεία Βλάμη (Φάρος) – Γαλαξίδι
Είσοδος Ελεύθερη


Παραγωγή: Βullseye Art Productions
Συμπαραγωγή: Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας
Χορηγός: Γαλαξίδι Θαλάσσιες ΚαλλιέργειεςΔημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 6:45 pm


ΣΥΠΣΥ Φωκίδας: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΔΥΤ. ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ...


 Σχετική εικόνα


  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛ.ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑ 
  Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
  4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΥΤΙΝΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-  ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ -   ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ      5-8/9/2019

 

     Τιμή κατ' άτομο: 165 ευρώ σε 2κλινο-3κλινο
         Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  3* :
2 σε ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με πρωϊνό & 1 γεύμα ,
1 σε ΚΑΛΑΜΑΤΑ με  πρωϊνό μόνο  
                       
Περιλαμβάνονται στην τιμή επίσης: Φόρος διαμονής, μεταφορές,περιηγήσεις του προγράμματος
Δηλώσεις συμμετοχής ως 10/8/2019 με προκαταβολή 80 ευρώ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
Λαγγουράνης Ανάργ.: 697 320 1835  &
Ιντέρνου Γιούλη: 694 850 2096(ως 28/7/'19)
Διαμάντη Ρένα: 694 781 8839(από 29/7/'19)

Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στο Γραφείο του Συνδέσμου(πλ. Εθν. Αντίστασης-Άμφισσα)

                                                                          ΤΟ   Δ.Σ

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 6:37 pm


Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ...


  Πανηγυρικός εορτασμός Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος 10 και 11 Ιουλίου στον Άγιο Ευθύμιο της Αγίας Ευθυμίας 
     Από τον Οκτώβριο του 2017, η Αγία Ευθυμία έχει την μέγιστη ευλογία να φιλοξενεί μόνιμα αποτμήματα Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ευθυμίου και της Αγίας Ευφημίας χάρις σε απόφαση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεοκτίστου. 

   Από πέρυσι, στο χωριό μας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευθυμίου, καθιερώθηκε πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος
  . Τη δαπάνη της αγιογράφησης της Ιεράς Εικόνας Της κάλυψε ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών. 
  Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και από ώρα 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος και την επομένη, Πέμπτη 11 Ιουλίου, ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Ευφημίας, από τις 7.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος. 

   Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθούν σε προσκύνηση τα αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ευθυμίου του Μεγάλου και της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος.

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 6:31 pm


«Έφυγε» ο πατέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Φωκίδας Δρόσου Παρασκευά, Θεόδωρος... Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί αύριο στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Σερνικακίου στις 11.30 το πρωί... Καλό Παράδεισο κ. Θοδωρή!...


    «Έφυγε» πλήρης ημερών ο Αγωνιστής της ζωής Θεόδωρος Παρασκευάς, πολυαγαπημένος πατέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Φωκίδας Δρόσου Παρασκευά.


   Πράος, αξιοπρεπής, αφοπλιστικά ειλικρινής, αγαπητός σε όλους, με ανεξάντλητο χιούμορ και πάντα με μια ζεστή καλημέρα και ένα καλό λόγο, φωτεινό παράδειγμα ευγένειας και αξιοπρέπειας, αφήνει παρακαταθήκη στην οικογένειά του την αγάπη, την εκτίμηση, την αγωνιστικότητα, το θάρρος...

    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Σερνικακίου στις 11.30 το πρωί.   

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό μας Δρόσο και του ευχόμαστε καλή δύναμη. 

  Καλό Παράδεισο κ. Θοδωρή!...

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 12:51 pm


Επίσκεψη Ευσταθίου σε Νοσοκομείο Άμφισσας και Αστυνομία...


   Η βασικότερη μονάδα υγείας, το δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο της Άμφισσας, το μοναδικό Νοσοκομείο του Νομού, επισκέφτηκα αυτή τη φορά πλέον ως υποψήφιος βουλευτής της Φωκίδας. Για πολλά χρόνια και κυρίως τα τελευταία τέσσερα, προσπάθησα με την τεχνογνωσία μέσω του τομέα υγείας της Νέας Δημοκρατίας να βοηθήσω και να συμβουλεύσω την διοίκηση του νοσοκομείου για τα καθημερινά, αλλά και τα λειτουργικά θέματα τα οποία υπήρχαν, υπάρχουν και διαιωνίζοντε. Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρέτησα και άκουσα τους συναδέλφους μου ιατρούς το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό όπως επίσης και την Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις ειδικές λεπτομέρειες της λειτουργίας της συγκεκριμένης Μονάδος .Ένας από τους στόχους μου, θα είναι η εύρυθμη λειτουργία του Υγειονομικού τομέα σε όλη τη Φωκίδα …. στόχος και όνειρο….. 
 
   Στην συνέχεια στην Αστυνομία… Με ιδιαίτερη χαρά συνάντησα τους αξιωματικούς και τα στελέχη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στην Ιτέα συζήτησα μαζί τους για τα για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός τους και Ως αξιωματικός στρατιωτικός γιατρός ανταλλάξαμε απόψεις με σκοπό την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 6:38 am


Νομός Φωκίδας - Ειδήσεις και Νέα

Φωκίδα: Δύο συλλήψεις για μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Φωκίδα: Δύο συλλήψεις για μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Ολοκληρώνεται οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Δ.Α. Φωκίδας, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 11:01 pm


Συνελήφθησαν σε ...χασισοφυτεία οι δραπέτες των φυλακών Κασσάνδρας - Είχαν μαζί τους ... - Documento

Συνελήφθησαν σε ...χασισοφυτεία οι δραπέτες των φυλακών Κασσάνδρας - Είχαν μαζί τους ...  Documento

Συνελήφθησαν σήμερα οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι που είχαν δραπετεύσει την περασμένη Τρίτη από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 8:21 pm


Δελτίο Ειδήσεων στις 18.00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο Ειδήσεων στις 18.00  Athina 9.84 fm

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 6:11 pm


Κιθαιρώνας: Φωτιά σε δύσβατο σημείο - Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι - TheCaller

Κιθαιρώνας: Φωτιά σε δύσβατο σημείο - Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι  TheCaller

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στο όρος Κιθαιρώνα, στα σύνορα της Αττικοβοιωτίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 5:00 pm


Σε χασισοφυτεία της Φωκίδας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δραπέτες των φυλακών Κασσάνδρας - TheCaller

Σε χασισοφυτεία της Φωκίδας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δραπέτες των φυλακών Κασσάνδρας  TheCaller

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ευπάλιου Φωκίδας το πρωί του Σαββάτου προχώρησαν στη σύλληψη των δύο Αλβανών, που δραπέτευσαν την περασμένη Τρίτη από τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 4:55 pm


Σεισμός στην Αθήνα: Στους 49 οι μετασεισμοί μετά τα 5,1 Ρίχτερ - Fosonline

Σεισμός στην Αθήνα: Στους 49 οι μετασεισμοί μετά τα 5,1 Ρίχτερ  Fosonline

Δεκάδες μετασεισμοί ακολούθησαν τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 14:13 την Παρασκευή (19/7) στην περιοχή της Μαγούλας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 2:22 pm


Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Συνελήφθησαν συνολικά 20 άτομα - Policenews

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Συνελήφθησαν συνολικά 20 άτομα  Policenews

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν (906) άτομα και (762) οχήματα, προσήχθησαν (29) άτομα και βεβαιώθηκαν (155) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 2:21 pm


Φωκίδα: Χασισοκαλλιεργητές με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, δύο συλλήψεις - Newsbeast.gr

Φωκίδα: Χασισοκαλλιεργητές με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, δύο συλλήψεις  Newsbeast.gr

Μπροστά σε μια μεγάλη και οργανωμένη σπείρα, φαίνεται ότι βρίσκονται σύμφωνα με τις πρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 11:25 am


Εξαφάνιση 88χρονου στην Αθήνα - Zougla

Εξαφάνιση 88χρονου στην Αθήνα  Zougla

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Αθήνα, εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής». Πρόκειται για τον Παντελή Νισιρίου...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 12:42 am


Οδηγίες του ΙΣΑ σε περίπτωση μετασεισμού - Zougla

Οδηγίες του ΙΣΑ σε περίπτωση μετασεισμού  Zougla

Προσοχή στις οδηγίες προφύλαξης σε περίπτωση μετασεισμικής δραστηριότητας, εφιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Αττικής (ΙΣΑ) λόγω της αυξημένης... σεισμός ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 12:28 am


Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές - Zougla

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές  Zougla

Σε ανακοίνωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, αφού αναφέρθηκε στα στοιχεία του σεισμού, επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 3:38 pm


Σεισμός 5,1R στην Αθήνα: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική-Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Λεκανοπεδίου - Zougla

Σεισμός 5,1R στην Αθήνα: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική-Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Λεκανοπεδίου  Zougla

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική και πολλά οχήματά της κινούνται ήδη προς τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 2:39 pm


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία και αναζητούνται άλλα τέσσερα - Ευβοϊκή Γνώμη

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία και αναζητούνται άλλα τέσσερα  Ευβοϊκή Γνώμη

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί, στην περιοχή Μαλάματα Φωκίδας, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 2:01 pm


Τη βοήθεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζητούν οι αστυνομικοί της Φωκίδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Τη βοήθεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζητούν οι αστυνομικοί της Φωκίδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την επαναφορά όλων των αποσπασμένων αστυνομικών της Διεύθυνσης Φωκίδας, στις οργανικές τους θέσεις και όχι.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 1:45 pm


Έρανος για την κατασκευή πάρκου στη μνήμη των διδύμων που πέθαναν στο Μάτι - PellaNews

Έρανος για την κατασκευή πάρκου στη μνήμη των διδύμων που πέθαναν στο Μάτι  PellaNews

Πανελλήνιο έρανο, για την κατασκευή ψυχαγωγικού πάρκου, στη μνήμη των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ξεκίνησε ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 1:14 pm


Aπόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κασσάνδρας - Zougla

Aπόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κασσάνδρας  Zougla

Δύο κρατούμενους των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής αναζητούν οι Αρχές... δραπέτες αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 9:48 pm


Για τις άθλιες συνθήκες των μεταναστών εργαζομένων στις πτηνοτροφικές μονάδες του Ευπαλίου - 902.gr

Για τις άθλιες συνθήκες των μεταναστών εργαζομένων στις πτηνοτροφικές μονάδες του Ευπαλίου  902.gr

Σε ανακοίνωσή της για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των μεταναστών εργαζομένων στις πτηνοτροφικές μονάδες του Ευπαλίου Φωκίδας, η ΤΕ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 2:50 pm


5η ΥΠΕ: Συντονιστές των Τομέων Α/βάθμιας Φροντίδας Υγείας - Larissanet.gr

5η ΥΠΕ: Συντονιστές των Τομέων Α/βάθμιας Φροντίδας Υγείας  Larissanet.gr

Ορίσθηκαν από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου οι Περιφερειακοί Συντονιστές των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.) της 5ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 11:37 am


Υποβολή Πιστοποιητικού Εφαρμογής Βιολογικής Γεωργίας από τους δικαιούχους - Ύπαιθρος Χώρα

Υποβολή Πιστοποιητικού Εφαρμογής Βιολογικής Γεωργίας από τους δικαιούχους  Ύπαιθρος Χώρα

Προθεσμία έως τις 29 Ιουλίου έχουν οι δικαιούχοι της Δράσης 10.1.2 «Προστασία παραδοσιακού ελαιώνα Άμφισσας» για να προβούν σε καταχώριση και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 4:21 pm


ΚΕΔ/ΕΠΟ: Αυτοί είναι όλοι οι νέοι πίνακες διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου… - sportstonoto

ΚΕΔ/ΕΠΟ: Αυτοί είναι όλοι οι νέοι πίνακες διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου…  sportstonoto

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν, όπως άλλωστε σας είχαμε προαναγγείλει λίγο νωρίτερα από το Sportstonoto.gr! Από την Κεντρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 3:52 pm


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας - EVIAPORTAL.GR

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας  EVIAPORTAL.GR

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. θα συνεδριάσει το ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στα γραφεία του, στην οδό Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη Λαμία, με την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 3:42 pm


Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη - Zougla

Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη  Zougla

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 9:28 am


Θέατρο | Ισμήνη του Γιάννη Ρίτσου 17 Ιουλίου Φεστιβάλ Δελφών 2019 - MAXMAG

Θέατρο | Ισμήνη του Γιάννη Ρίτσου 17 Ιουλίου Φεστιβάλ Δελφών 2019  MAXMAG

Ισμήνητου Γιάννη ΡίτσουΤετάρτη 17 Ιουλίου 21:00Οικία Πανουργιά – Άμφισσα Πρόκειται για έναν από τους μονολόγους της συλλογής «Τέταρτη Διάσ..

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 8:02 pm


Στο χειρουργείο η 53χρονη που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη - Zougla

Στο χειρουργείο η 53χρονη που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη  Zougla

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, η 53χρονη, η οποία δέχθηκε το μεσημέρι επίθεση με τσεκούρι από ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 6:10 pm


Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί που χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνείς τους στη Φωκίδα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί που χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνείς τους στη Φωκίδα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Θέμα χρόνου ήταν η σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων συνολικά αλλοδαπών που χτύπησαν και λήστεψαν ομοεθνείς τους τ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 1:35 pm


Ποιος ήταν ο Επειός, ο γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα, και τι διδάσκει στην καθημερινότητά μας; - Nextdeal.gr

Ποιος ήταν ο Επειός, ο γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα, και τι διδάσκει στην καθημερινότητά μας;  Nextdeal.gr

Ο Επειός ήταν γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα. Έλαβε μέρος στον Τρωικό Πόλεμο με τριάντα πλοία από τις Κυκλάδες. Αυτός, με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 12:23 pm


Χανιά: Πανικός σε γαμήλιο γλέντι - Έσπασε το ασανσέρ στην πίστα - Zougla

Χανιά: Πανικός σε γαμήλιο γλέντι - Έσπασε το ασανσέρ στην πίστα  Zougla

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο...

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 1:31 am


Σκιάθος: Η στιγμή που αεροπλάνο περνά λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια τουριστών - Zougla

Σκιάθος: Η στιγμή που αεροπλάνο περνά λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια τουριστών  Zougla

Βίντεο που κόβει την ανάσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Σκιάθο. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται αεροπλάνα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:49 pm


Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ανατολική Μάνη - Zougla

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ανατολική Μάνη  Zougla

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Μαραθέα στην Ανατολική Μάνη... Φωτιά ανατολική Μάνη Μαραθέα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 4:30 pm


Χανιά: Σε απολογία η ελεγκτής του ΚΤΕΛ που κατέβασε 15χρονο επειδή του έλειπαν 0,10 ευρώ - Zougla

Χανιά: Σε απολογία η ελεγκτής του ΚΤΕΛ που κατέβασε 15χρονο επειδή του έλειπαν 0,10 ευρώ  Zougla

Νεαρό επιβάτη ηλικίας 15 ετών αποβίβασε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου εποχική εισπράκτορας του μεταφορικού φορέα καθώς δεν κατέβαλε...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 3:45 am


Ο αρχαιολογικός χώρος της Καστροπολιτείας της Σκύρου άνοιξε τις πύλες του στο κοινό - Zougla

Ο αρχαιολογικός χώρος της Καστροπολιτείας της Σκύρου άνοιξε τις πύλες του στο κοινό  Zougla

'Ανοιξε τις πύλες του στο κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Καστροπολιτείας Σκύρου, ο οποίος είχε κλείσει μετά τον σεισμό του 2001 για λόγους ασφάλειας...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων σε περιοχές της Αχαΐας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Μεσσηνίας - Taxheaven.gr

Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων σε περιοχές της Αχαΐας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Μεσσηνίας  Taxheaven.gr

Νέα - Ανακοινώσεις 11/07/2019. Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται: Παράταση προθεσμίας συλλογής δηλώσεων σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:48 am


Το Φεστιβάλ Λάλον Ύδωρ επιστρέφει στη Φωκίδα - Monopoli.gr

Το Φεστιβάλ Λάλον Ύδωρ επιστρέφει στη Φωκίδα  Monopoli.gr

Το Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ" πραγματοποιείται για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, από 15 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, σε διάφορες πόλεις του νομού ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 10:00 am


Εθνικές εκλογές 2019: Η τελική λίστα με τους 300 βουλευτές - Athens Voice Online

Εθνικές εκλογές 2019: Η τελική λίστα με τους 300 βουλευτές  Athens Voice Online

Αυτοί είναι οι 300 που μπαίνουν στη Βουλή, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει την αυτοδυναμία με 158 βουλευτές.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΝΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με το Κίνημα Αλλαγής -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΝΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με το Κίνημα Αλλαγής -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΠΑΝΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής - Τα Νέα Οnline

Εκλογές 2019: Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής  Τα Νέα Οnline

Τους αντιπροσώπους τους στη Βουλή κλήθηκε χθες Κυριακή 7/7 να ψηφίσει ο λαός, δίνοντας την νίκη και την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με τη Νέα Δημοκρατία -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με τη Νέα Δημοκρατία -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με τη Δημιουργία... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με τη Δημιουργία...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ. ΠΟΣΟΥΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα στις μονοεδρικές περιφέρειες - Sputnik Ελλάδα

Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα στις μονοεδρικές περιφέρειες  Sputnik Ελλάδα

Τι συμβαίνει στις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες της Σάμου, των Γρεβενών, της Ευρυτανίας, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Φωκίδας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με την Ένωση Κεντρώων -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με την Ένωση Κεντρώων -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Ευχαριστίες Γιάννη Μπούγα για την εκλογή του στη Φωκίδα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ευχαριστίες Γιάννη Μπούγα για την εκλογή του στη Φωκίδα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Μέσω ανάρτησης στο facebook ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας ευχαριστεί τους πολίτες για την σ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


08 Ιουλ. 2019 Εκλογές 2019: Οι 300 της νέας Βουλής - TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

08 Ιουλ. 2019 Εκλογές 2019: Οι 300 της νέας Βουλής  TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

H επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας έφερε αλλαγές στον κοινοβουλευτικό χάρτη. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερδιπλασιάζει τις βουλευτικές του έδρες ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με το Κίνημα Αλλαγής -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με το Κίνημα Αλλαγής -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΚΟΥΣΕΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΑΡΙΑΔΝΗ) με τη ΜέΡΑ25 -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΚΟΥΣΕΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΑΡΙΑΔΝΗ) με τη ΜέΡΑ25 -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΚΟΥΣΕΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΑΡΙΑΔΝΗ) ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ25. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με το ΚΚΕ - Πόσους σταυρούς... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με το ΚΚΕ - Πόσους σταυρούς...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Ο βουλευτής που εκλέγεται στη Φωκίδα - aftodioikisi.gr

Ο βουλευτής που εκλέγεται στη Φωκίδα  aftodioikisi.gr

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019 ο νομός Φωκίδας εκλέγει έναν βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία, που συγκέντρωσε ποσοστό 44.73%.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ με την Ελληνική Λύση - Κ.... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ με την Ελληνική Λύση - Κ....  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΣΟΥΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 7:49 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΣΑΓΚΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ με την Ένωση Κεντρώων -... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΣΑΓΚΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ με την Ένωση Κεντρώων -...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΣΑΓΚΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 7:47 am


Εκλογές 2019 LIVE: ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ (ΑΝΤΑ) με το ΚΚΕ - Πόσους... - Newsit

Εκλογές 2019 LIVE: ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ (ΑΝΤΑ) με το ΚΚΕ - Πόσους...  Newsit

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 - ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ (ΑΝΤΑ) ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 7:46 am


Εθνικές εκλογές 2019: Πόσες έδρες παίρνουν τα κόμματα -Ολοι οι βουλευτές που εκλέγονται - iefimerida

Εθνικές εκλογές 2019: Πόσες έδρες παίρνουν τα κόμματα -Ολοι οι βουλευτές που εκλέγονται  iefimerida

Εξακομματική θα είναι η επόμενη Βουλή, με τη ΝΔ να έχει 158 έδρες, τον ΣΥΡΙΖΑ 86, το Κίνημα Αλλαγής 22, το ΚΚΕ 15, την Ελληνική Λύση 10 και το ΜέΡΑ25 9 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 1:39 am


Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στη Φωκίδα: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές - Ethnos

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα στη Φωκίδα: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές  Ethnos

Δείτε ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην Περιφέρεια Φωκίδας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Φωκίδας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομός Φωκίδας - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Νομού Φωκίδος - Ποιοι εκλέγονται βουλευτές: Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες έκλεισαν και η διαδικασία των Εθνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2019 | 10:00 am


Βίκυ Σταυροπούλου: «Καμαρώνω την κόρη μου γιατί δουλεύει σκληρά» - Patras Events

Βίκυ Σταυροπούλου: «Καμαρώνω την κόρη μου γιατί δουλεύει σκληρά»  Patras Events

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνεργάζεται με την κόρη της Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός την καμαρώνει για τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής και την στηρίζει ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές Φωκίδας - Αποτελέσματα... - Newsit

Εκλογές 2019: Υποψήφιοι βουλευτές Φωκίδας - Αποτελέσματα...  Newsit

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ. Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με... - Newsit

Εκλογές 2019: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Υπ. βουλευτής Φωκίδας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Υπ. βουλευτής Φωκίδας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με το ΚΚΕ - Newsit

Εκλογές 2019: ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας με το ΚΚΕ  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας... - Newsit

Εκλογές 2019: ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Υπ. βουλευτής Φωκίδας...  Newsit

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2019 | 3:48 am


Νέα επιστήμονας θέλει να αναδείξει την Φωκίδα μέσα από τη Βουλή - Eθνικός Κήρυξ

Νέα επιστήμονας θέλει να αναδείξει την Φωκίδα μέσα από τη Βουλή  Eθνικός Κήρυξ

Η Κουσελά είναι ένας νέος άνθρωπος, που αρχικά αισθάνθηκε την απογοήτευση από το πολιτικό σύστημα. Στη συνέχεια, όμως, την ενεθάρρυνε ο αγώνας του ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 1:37 pm


Καταψήφισαν ΑΕΛ, Ολυμπιακός και Άρης - ΑΕΛ - aelole.gr

Καταψήφισαν ΑΕΛ, Ολυμπιακός και Άρης - ΑΕΛ  aelole.gr

ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης και η ΕΠΣ Πειραιά καταψήφισαν τον οικονομικό απολογισμό της ΕΠΟ για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ «παρών» ψήφισε η ΕΠΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Οριστική ένταξη σε χρηματοδότηση του "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Άμφισσας" - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Οριστική ένταξη σε χρηματοδότηση του "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Άμφισσας"  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης (Απόφαση ΑΠ4121/1344/Α3/25.06.2019) ο οριστικός πίνακας κατάταξης των πόλεων που ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Υπενθύμιση Εξέτασης Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» 2019 - AlfaVita

Υπενθύμιση Εξέτασης Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» 2019  AlfaVita

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


Αναβλήθηκε η δίκη του ηλικιωμένου που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων - Cretalive.gr

Αναβλήθηκε η δίκη του ηλικιωμένου που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων  Cretalive.gr

Αναβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας (ΜΟΔ) η δίκη του 73χρονου που κατηγορείται για την αποπλάνηση δύο μικρών κοριτσιών που ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Φεστιβάλ Δελφών: Το Πρόγραμμα Της Τρίτης Εβδομάδας - www.star.gr

Φεστιβάλ Δελφών: Το Πρόγραμμα Της Τρίτης Εβδομάδας  www.star.gr

Το Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού, στο πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Χρισσό, το Σάββατο 22 Ιουνίου μετατράπηκε σε φυσικό σκηνικό για την αθηναϊκή ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 12:48 pm


Δικάζεται 76χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια στη Φωκίδα - Newsbeast.gr

Δικάζεται 76χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια στη Φωκίδα  Newsbeast.gr

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Φωκίδα: Στο νοσοκομείο 9χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή - LiFO

Φωκίδα: Στο νοσοκομείο 9χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή  LiFO

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 9χρονος όταν παρασύρθηκε από μηχανή στη Φωκίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


Σπαρταριστό! Ο Χατζηπαναγιώτης «Μαρία Πενταγιώτισσα» και η Σταυροπούλου χωριατοπούλα [εικόνα] - iefimerida

Σπαρταριστό! Ο Χατζηπαναγιώτης «Μαρία Πενταγιώτισσα» και η Σταυροπούλου χωριατοπούλα [εικόνα]  iefimerida

Στα 1982 ο Μποστ γράφει τη «Μαρία Πενταγιώτισσα» την ηρωίδα που αυτό το καλοκαίρι υποδύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δημιουργώντας και πάλι το ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:09 am


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την "μαμούθ" χασισοφυτεία στη Φωκίδα (ΦΩΤΟ + VIDEO) - Sinidisi.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την "μαμούθ" χασισοφυτεία στη Φωκίδα (ΦΩΤΟ + VIDEO)  Sinidisi.gr

Φυτεία με περισσότερα από (1.000) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή της Φωκίδας. Ο εντοπισμός της είναι αποτέλεσμα κατάλληλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Δείτε φωτο και video από την μεγάλη φυτεία με δενδρύλλια χασίς στη Φωκίδα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Δείτε φωτο και video από την μεγάλη φυτεία με δενδρύλλια χασίς στη Φωκίδα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Φυτεία με περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή της Φωκίδας. Ο εντοπισμός της είναι αποτέλεσμα κατάλληλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ο πρώην Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας Χρ. Τσαμαντάνης - Η Αυγή

Προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ο πρώην Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας Χρ. Τσαμαντάνης  Η Αυγή

Προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχαία το πρώην μέλος του ΚΙΝΑΛ και Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας Χρήστος Τσαμαντάνης. "Σε αυτή λοιπόν ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Δήμος Δελφών Φωκίδας (ΤΕΛΙΚΟ) - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Δήμος Δελφών Φωκίδας (ΤΕΛΙΚΟ)  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE Δήμος Δελφών Φωκίδας: Τα… ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες έκλεισαν και η εκλογική διαδικασία των Δημοτικών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Πως διαμορφώνονται τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τους Δήμους της Φωκίδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πως διαμορφώνονται τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τους Δήμους της Φωκίδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Δείτε πως διαμορφώνονται τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής Δ. ΔΕΛΦΩΝ Δ. ΔΩΡΙΔΟΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Δήμος Δωρίδος Φωκίδας - Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Δήμος Δωρίδος Φωκίδας  Newsbomb

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE Δήμος Δωρίδος Φωκίδας: Τα… ψέματα τελειώνουν. Οι κάλπες κλείνουν και η εκλογική διαδικασία των Δημοτικών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2019 | 10:00 am


Φωκίδα: Ο σκύλος της ΕΜΑΚ βρήκε 80χρονο που είχε εξαφανιστεί - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φωκίδα: Ο σκύλος της ΕΜΑΚ βρήκε 80χρονο που είχε εξαφανιστεί  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ εντόπισε τον 80χρονο μέσα στις καλαμιές – Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Φ. Σπανός: Το πρώτο μήνυμα εστάλη από τη Φωκίδα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Φ. Σπανός: Το πρώτο μήνυμα εστάλη από τη Φωκίδα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την προεκλογική του ομιλία στην Άμφισσα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, χθες ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Φωκίδα: Συνελήφθη 20χρονος για κλοπές σε σπίτια - Αναζητούνται οι δύο συνεργοί του - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Φωκίδα: Συνελήφθη 20χρονος για κλοπές σε σπίτια - Αναζητούνται οι δύο συνεργοί του  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Συνελήφθη 20χρονος για κλοπές σε οικίες περιοχής της Φωκίδας. Συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Αιολικά με ελληνο-αμερικανική σφραγίδα στην Φωκίδα (pics) - Insider.gr

Αιολικά με ελληνο-αμερικανική σφραγίδα στην Φωκίδα (pics)  Insider.gr

Πένη Χαλάτση · ΕΝΕΡΓΕΙΑ 15-05-2019 | 20:05. SHARE. Επένδυση 50 εκατ. στα Κάτω Λακκώματα Φωκίδας. Ένα αιολικό πάρκο με 12 ανεμογεννήτριες στα Κάτω ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Προσλήψεις γεωπόνων στην ΠΕ Φωκίδας - aftodioikisi.gr

Προσλήψεις γεωπόνων στην ΠΕ Φωκίδας  aftodioikisi.gr

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Διήμερο οδοιπορικό Αναγνωστάκη στη Φωκίδα (φωτο) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Διήμερο οδοιπορικό Αναγνωστάκη στη Φωκίδα (φωτο)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Τις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Φωκίδας, επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Αναγνωστάκης, σ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Φωκίδα: Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Φωκίδα: Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πέντε συνδυασμούς στον δήμο Δελφών και τέσσερις στην Δωρίδα ανακήρυξε το πρωτοδικείο Άμφισσας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΠΕ Φωκίδας - aftodioikisi.gr

Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΠΕ Φωκίδας  aftodioikisi.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξη (6) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί τους στη Φωκίδα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί τους στη Φωκίδα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πέντε συνδυασμοί στον δήμο Δελφών και 4 στον δήμο Δωρίδας ζητούν την ψήφο των δημοτών. Δήμος Δελφών Λαϊκή Συσ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Την Παρασκευή, στην Άμφισσα, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Φωκίδας από την Κ. Μπατζελή - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την Παρασκευή, στην Άμφισσα, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Φωκίδας από την Κ. Μπατζελή  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Μπατζελή, μετά την περιοδεία της, στις 2 και 3 Μαΐου 2019,

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στη Φωκίδα - 902.gr

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στη Φωκίδα  902.gr

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Φωκίδα έχουν ως εξής: Γιώργος Ιωσηφίδης, συνταξιούχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2019 | 10:00 am


Η ομάδα της Φωκίδας που «Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας» - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η ομάδα της Φωκίδας που «Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας»  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Παρουσία πλήθους κόσμου παρουσίασε την ομάδα της Φωκίδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επι.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 10:00 am


Στο Χρυσό Φωκίδας τα γυρίσματα για την νέα διαφήμιση πασίγνωστης μπύρας (φωτορεπορτάζ) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Στο Χρυσό Φωκίδας τα γυρίσματα για την νέα διαφήμιση πασίγνωστης μπύρας (φωτορεπορτάζ)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Στιγμές από παλιά ελληνική ταινία έζησαν οι κάτοικοι στο ιστορικό χωρίο Χρυσό της Φωκίδας. Σκηνοθέτες, ηθοπ.

Δημοσιεύθηκε στις 11 April 2019 | 10:00 am


Θάνατος - μυστήριο στη Φωκίδα - Zougla

Θάνατος - μυστήριο στη Φωκίδα  Zougla

Απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε πριν από λίγο ένα άτομο στην περιοχή της Φωκίδας και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί από την Άμφισσα...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Από το Λευκαδίτι Φωκίδας έρχεται το μήνυμα της ελπίδας - parapolitika.gr

Από το Λευκαδίτι Φωκίδας έρχεται το μήνυμα της ελπίδας  parapolitika.gr

Ακόμα και σήμερα νέα ζευγάρια στηρίζουν εμπράκτως την ελληνική επαρχία.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


45 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος - workenter

45 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος  workenter

Με 45 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


"Πατρίδα μας η Στερεά": Όχι στην επιλεκτική απομόνωση της Φωκίδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

"Πατρίδα μας η Στερεά": Όχι στην επιλεκτική απομόνωση της Φωκίδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε.Φωκίδας με το Συνδυασμό "Πατρίδα μας η Στερεά", της Κατερίνας Μπατζελή, συνυπογράφουν κοινή δήλωση για ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 9:00 am


Φρενίτιδα με τον κρυμμένο θησαυρό στη Φωκίδα που αποκάλυψε το zougla.gr - Zougla

Φρενίτιδα με τον κρυμμένο θησαυρό στη Φωκίδα που αποκάλυψε το zougla.gr  Zougla

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, η αποκάλυψη του zougla.gr για κύκλωμα χρυσοθήρων που έψαχναν κρυμμένο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Κτηματολόγιο: Ξεκινούν οι δηλώσεις σε Μεσσηνία, Βοιωτία και Φωκίδα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Κτηματολόγιο: Ξεκινούν οι δηλώσεις σε Μεσσηνία, Βοιωτία και Φωκίδα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική - Η προθεσμία θα κλείσει στις 27 Μαΐου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι σε Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Λακωνία, Της Εύας Καραμανώλη, του Σταύρου Παπαντωνίου - Η Καθημερινή

Οι υποψήφιοι σε Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Λακωνία, Της Εύας Καραμανώλη, του Σταύρου Παπαντωνίου  Η Καθημερινή

Με πολλούς ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις εκλογές να δηλώνουν «ανεξάρτητοι», σε εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις. | Η πολιτική επικαιρότητα, οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Είναι τρελοί στη Φωκίδα -Εκαναν ντριφταρίσματα με τζιπ με μισό μέτρο χιόνι [βίντεο] - iefimerida

Είναι τρελοί στη Φωκίδα -Εκαναν ντριφταρίσματα με τζιπ με μισό μέτρο χιόνι [βίντεο]  iefimerida

Με λευκό… τοπίο -όπως και στις περισσότερες ορεινές περιοχές της Ελλάδας- γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους και στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας. | ΕΛΛΑΔΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 6:59 am


Eντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα -Παγοδρόμια οι δρόμοι - iefimerida

Eντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα -Παγοδρόμια οι δρόμοι  iefimerida

Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίζονται από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα. Από το μεσημέρι δίνεται μάχη για να κρατηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:20 pm


Μητέρα τριών παιδιών αυτοκτόνησε στη Φωκίδα - Τα Νέα Οnline

Μητέρα τριών παιδιών αυτοκτόνησε στη Φωκίδα  Τα Νέα Οnline

Σοκ προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας μίας 47χρονης από χωριό της Φωκίδας κοντά στο Λιδωρίκι, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής μέσα στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Φωκίδας

Φιλικοί ιστότοποι: