Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φωκίδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τί λέει η Δικαιοσύνη;...Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: η "σκιώδης" Διοίκηση κρατάει στην "εντατική" την μονάδα!! ακόμη και αλλοδαποί κατασκηνώνουν στους εξωτερικούς χώρους...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

  Έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την στιγμή που διορίστηκε και δεύτερος μόνιμος παθολόγος στο νοσοκομείο της Άμφισσας και όλοι αναθαρρήσαμε ότι το χάλι που είχε περιέλθει το νοσοκομείο μας, με κλειστή την παθολογική κλινική για πάνω από δύο χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Λογαριάσαμε χωρίς την διοίκηση.
   
   Μια διοίκηση ανίσχυρη στο να πιέσει τους θεσμικούς παράγοντες να συνεχίσουν τη ροή των γιατρών  με σκοπό την πλήρη επαναλειτουργία της παθολογικής κλινικής. 
 Τρείς  γιατροί παθολόγοι δύο μόνιμοι και  μια αποσπασμένη από το ΠΕΔΥ και το αποτέλεσμα είναι να διευκολύνεται κάπως η λειτουργία των επειγόντων περιστατικών, γιατί αυξήθηκαν οι εφημερίες των παθολόγων αλλά η υπολειτουργία της παθολογικής συνεχίζεται και οι διακομιδές επίσης. 

  Για την ασφαλή λειτουργία ΤΕΠ και κλινικής χρειάζονται τέσσερις τουλάχιστον μόνιμοι παθολόγοι, για την ασφαλή κάλυψη εφημεριών όλου του μήνα. 
 Χρειάζεται επανδρωμένο με γιατρούς ακτινολογικό τμήμα πράγμα ανέφικτο αφού πρόσφατα παραιτήθηκε και η μόνιμη ακτινολόγος του νοσοκομείου μας κα Ράφφο και παραμένει ένας επικουρικός ακτινολόγος.
   
 Αυτή η υπολειτουργία της παθολογικής κλινικής εντάσσεται  στη γενικότερη υπολειτουργία του Γ.Ν ΄Αμφισσας.  
 Αφού καθημερινά δεν εφημερεύουν ειδικότητες όπως του παθολόγου του ακτινολόγου, του αναισθησιολόγου, του παιδιάτρου, του καρδιολόγου κ.α. 
 Τα οφθαλμολογικά χειρουργεία εξακολουθούν να μην εξυπηρετούνται.

  Δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης  φύλαξη στους χώρους του νοσοκομείου, με πρόσφατο παράδειγμα άτομο βουλγαρικής υπηκοότητας να έχει  «κατασκηνώσει»  σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και να περιφέρεται με τις κουβέρτες του, χωρίς να τον ενοχλεί κανείς.

   Hδιοίκηση έπειτα και από την τελευταία συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου, βλέπει ότι όλα βαίνουν προς το καλύτερο και αρνείται να συζητήσει το θέμα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και δεν απολογείται  για τις ενέργειές της στο σωματείο, αλλά αρέσκεται να βγάζει δελτία τύπου στα οποία εκθειάζει το «έργο της».
  
 Αλλά η διοίκηση η οποία θα έπρεπε να μεριμνά για προσλήψεις γιατρών και προσωπικού, αναλώνεται στο να εξυπηρετεί την κυβερνητική πολιτική ακόμη και με παράνομους τρόπους. 

   Πρόσφατα και ενώ πανελληνίως δίνεται η μάχη κατά της αξιολόγησης, η διοίκηση μέσω της διεύθυνσης της Διοικητικής υπηρεσίας παραλάμβανε αιτήσεις αυτοαξιολόγησης μετά τη λήξη της προθεσμίας και τηρώντας εμπιστευτικό πρωτόκολλο.
  
  Από όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως με σκιώδεις διοικήσεις κανένα ουσιαστικό πρόβλημα δεν πρόκειται να επιλυθεί στο Γ.Ν Άμφισσας...
                              
                          Το Δ.Σ                          

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 12:38 am


Η Πλαζ της Μουριάς έρχεται στην Ιτέα...;;
Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 11:46 pm


Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας φέρνει 5 θέσεις ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ στο ΤΕΙ Άμφισσας, πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ 

  Ας μιλήσουμε λοιπόν για το ΤΕΙ στην Άμφισσα 

 ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

    Το πρώτο τμήμα ΤΕΙ δημιουργήθηκε το 1998 (Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων) και εντάχθηκε στο τότε ΤΕΙ Λαμίας ως «Παράρτημα Άμφισσας» (Π.Δ. 147/26-05-1998).

   Η δημιουργία του Τμήματος χρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Για την επάνδρωση του Τμήματος διατέθηκαν, το 2000, πέντε θέσεις μονίμων καθηγητών. Στην πρώτη φάση εκλέχθηκαν 3 καθηγητές και σε βάθος 6ετίας άλλοι δύο. Στο μεταξύ, 2 έφυγαν (αποχώρηση και μετάθεση), ήρθαν όμως ακριβώς τόσοι (2, από άλλα ΤΕΙ), για να φύγουν στη συνέχεια και οι 2.
    Για πάνω από μία 15ετία, το Τμήμα της Άμφισσας «παράδερνε» ανάμεσα σε 3-5 καθηγητές, όταν οι ανάγκες του, για να μπορέσει να σταθεί στοιχειωδώς ως Τμήμα της Τριτοβάθμιας, ήταν πολλαπλάσιες. Έτσι στην Άμφισσα είχαμε ένα Τμήμα «κουτσό άλογο».
Οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες ενδιαφέρονταν για το ΤΕΙ μόνο μέχρι του σημείου «να έρχονται φοιτητές» και «να πουλάμε πολιτική». Για την ποιότητα της εκπαίδευσης, για το τι ακριβώς θα έκαναν αυτοί οι φοιτητές στην Άμφισσα, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον.
Όταν με τον «Νόμο Γιαννάκου» ορίστηκε η βάση του 10 (2006), το Τμήμα κατέρρευσε και από την πλευρά του αριθμού των εισερχομένων φοιτητών. Τότε το τοπικό πολιτικό σύστημα έσπευσε να αξιοποιήσει το «πολιτικό του εκτόπισμα» και να αλλάξει το γνωστικό αντικείμενο σε «Εμπορίας και Διαφήμισης» (2008). Για να έρθει μία κυβέρνηση του ίδιου κόμματος το 2013 να καταργήσει και το «Εμπορίας και Διαφήμισης». Τότε επανενεργοποιήθηκαν οι τοπικοί παράγοντες και δημιουργήθηκε το Τμήμα που υπάρχει σήμερα, με τον «ενδιαφέροντα» τίτλο «Διοίκηση, Οικονομία & Επικοινωνία Πολιτιστικών κι Τουριστικών Επιχειρήσεων». Το Τμήμα αυτό λειτουργούσε από τον Σεπτέμβριο του 2013 με ΜΗΔΕΝ μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Αυτό ήταν το μεγάλο «κατόρθωμα» του συστήματος: να λειτουργεί Τμήμα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευση χωρίς να έχει κανένα μόνιμο εκπαιδευτικό! Έτσι αντιλαμβάνονται μερικοί το περιεχόμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μία χρεοκοπημένη χώρα. Μία χώρα διαλυμένη από τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Παρέλαβε και μία υποβαθμισμένη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Υποσχέθηκε ότι μέρος του όποιου πλεονάσματος καταφέρει να επιτύχει, θα το διαθέσει για να καλύψει, στο μέτρο του δυνατού, κοινωνικές ανάγκες και τα στρώματα που υποφέρουν περισσότερο.
Έτσι, αμέσως μερίμνησε και σήμερα βρίσκονται στο Τμήμα της Άμφισσας:
1) τρεις (3) νέοι μόνιμοι καθηγητές (οι πρώτοι στο νέο Τμήμα, 4 χρόνια μετά την ίδρυσή του),
2) σε ένα περίπου μήνα θα βρίσκεται στο Τμήμα μία ακόμη μόνιμη καθηγήτριά του (εκκρεμεί το ΦΕΚ),
3) ενώ ήδη βρίσκεται σε διαδικασία προκήρυξης μία ακόμα θέση.
Δηλαδή, με την πρώτη δυνατότητα που δόθηκε στην κυβέρνηση, φρόντισε αμέσως να καλύψει ανάγκες ΚΑΙ στην  Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ΚΑΙ στο Τμήμα της Άμφισσας.
Και εδώ γεννάται το ερώτημα: όταν τα χρήματα ήταν «άφθονα» επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν φρόντισαν εδώ και 15 χρόνια να προκηρύξουν τις αναγκαίες θέσεις μόνιμων καθηγητών για το ΤΕΙ της Άμφισσας;
Γιατί, εκτός από τις αρχικές 5 μόνιμες θέσεις (το έτος 2000-2002), ΔΕΝ μπόρεσαν να διεκδικήσουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ μόνιμου προσωπικού για την Άμφισσα;
Πώς αυτοί δεν τα κατάφεραν και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα τόσα προβλήματα, τα καταφέρνει;
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν τα καταφέρνει. Με τις πολιτικές του αναδεικνύει τις κοινωνικές ανάγκες και αυτές προσπαθεί να ικανοποιήσει.
 Στο θέμα του ΤΕΙ στην Άμφισσα, έμπρακτα (και όχι στα λόγια) διέθεσε 5 θέσεις ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 15 χρόνια.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 12:31 am


ΚΙΔΗΣΟ Φωκίδας: Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς στον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου...

Με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το συνολικό του έργο ως πολιτικός και Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-11, τιμήθηκε σήμερα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, από την International Leadership Association (ILA), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 19ου Ετήσιου Συνεδρίου της, στις Βρυξέλλες.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 1500 ηγετικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο – την ακαδημαϊκή κοινότητα, την κοινωνία των πολιτών, τις επιχειρήσεις και την πολιτική.
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είχε την ευκαιρία, ενώπιον ενός ακροατηρίου που διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό διεθνώς την πορεία των πραγμάτων που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα, να μιλήσει για την Ελλάδα του χθες, του σήμερα και του αύριο, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, αλλά και την πορεία της Ευρώπης.
papandreou ILA 2017
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, κατά την παραλαβή του τιμητικού Βραβείου, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναφέρθηκε στη σημασία της ηγεσίας, αλλά υπό το πρίσμα της δημοκρατικής διακυβέρνησης και τη συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, πρακτική που αναδεικνύει και τους πραγματικά χρήσιμους ηγέτες και μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Στην εποχή μας βιώνουμε το εξής παράδοξο: 
Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό, διασυνδεδεμένο, πολύπλοκο παγκόσμιο «χωριό», αλλά δεν έχουμε καταφέρει πολλά στη διαχείριση αυτής της πολυπλοκότητας.
Δημιουργήσαμε εργαλεία και που μπορούν στη στιγμή να ανατρέψουν δικτατορίες ή επιχειρηματικούς κολοσσούς, αλλά δεν υπάρχει ένα κουμπί, που με το πάτημα του θα δημιουργηθεί το νέο.
Έχουμε αναπτύξει υπεράνθρωπες τεχνολογίες, που πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Δεν έχουμε απαντήσει, όμως, στην καίρια πρόκληση: πώς την χρησιμοποιούμε;
Οι θεοί της Αρχαίας Ελλάδας θα μας έλεγαν πως το δίλημμα είναι ηθικό, θα μας έλεγαν πως δεν το αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ο άνθρωπος και θα μας εφιστούσαν την προσοχή στην πιθανή ύβρη.
Στον Ηράκλειτο αποδίδουν πως είπε «τα πάντα ρει» – όλα αλλάζουν. Το εύρος των αλλαγών σήμερα, όμως, η ρευστότητα των πραγμάτων, ο βαθμός μεταβολής, όσο και αστάθειας είναι χωρίς προηγούμενο. Μοναδική σταθερά, μοιάζει να είναι η διαρκής μεταβολή των πάντων, με ταχύτατους ρυθμούς.
Σε αυτό το πλαίσιο, τώρα περισσότερο από ποτέ, τιμώ τη σοφία του καλού μου φίλου, του Ron Heifetz, που θα μας έλεγε πως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δεν υπάρχει ένα κουμπί που θα το πατήσουμε και όλα θα φτιάξουν.
Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, ένας ηγέτης υπό αυτές τις συνθήκες;
Να πιστέψει στις δυνατότητες των κοινοτήτων μας.
Οι άνθρωποι, συλλογικά, έχουμε τη δυνατότητα να οραματιστούμε ένα καλύτερο κόσμο και να τον διαμορφώσουμε, μαζί.
Μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, υπεύθυνα.
Χειραφετώντας. Η χειραφέτηση οφείλει να γίνει ο κυρίαρχος στόχος της πολιτικής.
Ως πυξίδα για τον κάθε ηγέτη.
Ειδικά στον καιρό μας, απέναντι στις προκλήσεις που φέρνει η πολυπλοκότητα του κόσμου μας.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ανισότητα, να καλύψουμε το έλλειμμα Δικαιοσύνης, να βρούμε πειστικές απαντήσεις απέναντι στην ανασφάλεια που φέρνουν οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές στην παγκοσμιοποιημένη κοινότητα. Η κρίση, έχει καταστεί η νέα κανονικότητα.
Είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι σε όσους μιλούν για ισχυρές ηγεσίες, την ώρα που «εργαλειοποιούν» το θυμικό για να διχάσουν τις κοινωνίες τους, ακυρώνουν τις δυνατότητες των πολιτών, εφευρίσκουν εχθρούς, χτίζουν τείχη και ελπίδες για από μηχανής θεούς και ψευδείς ελπίδες, δηλητηριάζοντας με έλλειμμα εμπιστοσύνης, μίσος, φόβο, ρατσισμό συνανθρώπους μας απέναντι στη διαφορετικότητα, αντί να καλλιεργούν την αλληλοκατανόηση και την καλοσύνη.
Αυτά δεν αποτελούν δείγματα ισχυρής ηγεσίας, ούτε χτίζουν υγιείς κοινωνίες.
Δεν θα ηττηθούμε από τέτοιες φωνές.»
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας:
«Οφείλουμε να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες των λαών μας.
Μπορεί ο ρόλος του ηγέτη σήμερα να μοιάζει με περιπατητή στην έρημο χωρίς πυξίδα.
Αν, όμως, δείξουμε πίστη στη συλλογική δυναμική των κοινωνιών μας για καινοτομία, καλοσύνη, αλληλεγγύη, θα έχουμε την καλύτερη πυξίδα στο δρόμο για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης.
Τις ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου για αυτό το βραβείο.»
2017-10-13-PHOTO-00000003
Ο πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, αναφερόμενος αμέσως μετά στην προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του Γιώργου Α. Παπανδρέου, μίλησε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλε ως Πρωθυπουργός την πρώτη δύσκολη περίοδο της κρίσης, προκειμένου να αναδείξει τη σημασία των παραμέτρων της κρίση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για να σηματοδοτήσει την ανάγκη μιας κοινής ευρωπαϊκής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων, με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας, απέναντι στην εσωστρέφεια, τις προκαταλήψεις και τους διχασμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 12:25 am


Σ.Ε.Α. Άμφισσας: αιμοδοσία με την Αντπεριφέρεια Φωκίδας...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ 

 Πρόσκληση 

σε νέα αιμοδοσία με την Περιφ. Στερεάς Ελλάδας  
στην Άμφισσα
  Το Δ.Σ του Σ.Ε.Α. Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ και η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας σας προσκαλούν όλους στην 2η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην ισόγειο αίθουσα του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φωκίδας στην Άμφισσα την Παρασκευή 20-10-2017και ώρες: 10.30 -13.00. 

  Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται με την αρωγή της του ΓΝΑ,του ΕΚΑΒ και της Υπηρ. Αιμοδοσίας του ΓΝΑ.  Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών μυελού των οστών στο ΚΕΔΜΟΠ.

  Οι ανάγκες σε αίμα είναι συνεχής… Κάθε σταγόνα μετράει…

 Με εκτίμηση το ΔΣ

Δημοσιεύθηκε στις 15 October 2017 | 12:18 pm


«Μπαμ» με τον Σακελλαρίου του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Ιτέας...!!


 «Μπαμ» με Σακελλαρίου ο Αστέρας Ιτέας

«Μπαμ» με Σακελλαρίου ο Αστέρας Ιτέας!!  Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ιτέας! 

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος εξασφάλισε την υπογραφή του 30χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει παραστάσεις από Super και Football League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΠΑΜ ΜΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύ έμπειρου Λευτέρη Σακελλαρίου στην θέση του αριστερού μπακ.
Ο 29χρονος Λευτέρης με τεράστια καριέρα στην super και football league αλλά και με εμπειρίες από Ευρωπαϊκά ματς και πρωταθλήματα, έρχεται μετά από προσωπική επιλογή του προέδρου Πέτρος Μαντούβαλος για να ενισχύσει την ομάδα μας .

Καριέρα:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΚΕΡΚΥΡΑ, FC LYUBIMETS(A ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ), ΧΑΝΙΑ, ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ( Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Η προσωπική μου επαφή με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντούβαλο και η ανάλυση του εγχειρήματος της ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2017 | 5:45 pm


Δωρεά διαδραστικού βιντεοπροβολέα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας από τον Πέτρο Μαντούβαλο...


 
   ΔΩΡΕΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

   Το Εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας ευχαριστούν τον Δικηγόρο – Ποινικολόγο κ. Πέτρο Μαντούβαλο για τη δωρεά του διαδραστικού βιντεοπροβολέα στο σχολείο μας. 

  Πρόκειται για ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο – τελευταίας τεχνολογίας – με πολλαπλές δυνατότητες που δημιουργεί νέα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα για δασκάλους και μαθητές. 

  Η χρήση του θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα συμβάλλει στην τεχνολογική αναβάθμιση της εκπαιδευτικής μας μονάδας.

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2017 | 10:54 pm


ΚΚΕ Φωκίδας: Το τελευταίο «αντίο» στον σ. Θανάση Αγγελέτο...

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ 

Το τελευταίο «αντίο» στον σ. Θανάση Αγγελέτο

 
  Παρουσία συντρόφων, συγγενών, συναδέλφων και φίλων του κηδεύτηκε σήμερα το πρωί στην Άμφισσα ο Θανάσης Αγγελέτος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, που «έφυγε» την Τετάρτη 11 Οκτώβρη, σε ηλικία 59 ετών.
Στην κηδεία εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ παρευρέθηκαν οι Κώστας Μπάτσικας, Κώστας Μπασδέκης και Γιάννης Τασιούλας. Για τη ζωή και τη μαχητική προσφορά του στο Κόμμα και στο κίνημα μίλησαν ο Δρόσος Τσελές, Γραμματέας της Τ.Ε. Φωκίδας του ΚΚΕ και ο Τρύφωνας Κούτρας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας.
Μιλώντας ο Δρόσος Τσελές ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Σύντροφε Θανάση, οι Κομμουνιστές της Φωκίδας είμαστε περήφανοι για σένα, τόσο γι’ αυτή την τελευταία σου μάχη, όσο και για τις μικρές και μεγάλες μάχες που έδωσες στη ζωή σου. Είμαστε περήφανοι για την προσφορά σου στο Κόμμα, στο λαϊκό κίνημα, στον αγώνα για το δίκιο του λαού, στην πάλη για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του.
Παιδί οικογένειας οικοδόμου, καταγόμενης από τη Δεσφίνα, μπήκες κι εσύ από μικρός στα βάσανα και στη βιοπάλη αφού αναγκάστηκες από την ηλικία μόλις των 15 χρόνων να αποχωριστείς τον πατέρα σου. Από μικρός ένιωσες την κοινωνική, την ταξική αδικία κι εντάχτηκες στον αγώνα για την κατάργησή της. Από αυτά τα νεανικά σου χρόνια, δεν έπαψες στιγμή να δίνεις ακούραστα τις δυνάμεις σου για την οργάνωση της πάλης του λαού μας. Ήσουν από τους πρώτους στην Φωκίδα, που αμέσως μετά τη μεταπολίτευση οργανώθηκαν στις γραμμές της ηρωικής Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και του τιμημένου Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Υπηρέτησες πιστά το Κόμμα από πολλές υπεύθυνες θέσεις σαν γραμματέας του Ν.Σ. ΚΝΕ Φωκίδας, σαν Γραμματέας της ΚΟΒ Άμφισσας, σαν εργατικό στέλεχος του κόμματος.
Σημαντική ήταν η συμβολή σου στο εργατικό Λαϊκό κίνημα της περιοχής αλλά και συνολικότερα. Σαν πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων και αργότερα σαν πρόεδρος του ΕΚ έδωσες πολλές μάχες για τα δικαιώματα των εργατών, των ανέργων του λαού της περιοχής. Πρωτοστατούσες σε απεργίες και εργατικούς αγώνες, και σε καιρούς ανόδου του κινήματος, αλλά και πολύ περισσότερο τα χρόνια που το κίνημα είχε τα κάτω του. Σε όλα τα χρόνια της αγωνιστικής σου διαδρομής δεν έλειψε στιγμή από τις μάχες που έδινε το Κόμμα. Πάντα υποψήφιος με τους δημοτικούς συνδυασμούς του ΚΚΕ, παρόν στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, αλλά και στη αφανή δουλειά για την οργάνωσή τους.
Δε θα ξεχάσουμε, σύντροφε Θανάση, την προσφορά σου στα δύσκολα χρόνια της αντεπαναστατικής ανατροπής του σοσιαλισμού και της προσπάθειας διάλυσης και μετάλλαξης του ΚΚΕ από τον οπορτουνισμό. Υπεράσπισες αταλάντευτα τη μαρξιστική – λενινιστική ιδεολογία και τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος, στάθηκες ενάντια στις προσπάθειες διάλυσής του, δούλεψες για να ορθωθεί πάλι δυνατό μέσα στο λαό. Έμεινες πιστός και αγωνιζόσουν για τα ανώτερα ιδανικά που υπηρετεί το ΚΚΕ, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τίμησες μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του αυτά τα ιδανικά με την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ».
Ενώ ο Τρύφωνας Κούτρας τόνισε:
«Ο σ. Θανάσης, μπήκε από μικρός στον αγώνα για το μεροκάματο. Από παιδί δούλευε στην οικοδομή μαζί με τον πατέρα του. Ζώντας άμεσα και ο ίδιος καθημερινά τα βάσανα και τις αγωνίες της εργατιάς, δεν μπορούσε να μείνει παθητικός θεατής, ούτε μοιρολάτρης απέναντί τους. Γι’ αυτό και εντάχθηκε στο κίνημα από νωρίς, για να αντιπαλέψει έμπρακτα και οργανωμένα την αδικία. Ατσαλώθηκε και πείσμωσε ακόμα πιο πολύ μετά το θάνατο του πατέρα του σε εργατικό δυστύχημα ενώ πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης σε εργατικές κατοικίες στα Άσπρα Σπίτια.
Ο σ. Θανάσης εξαιτίας της πρωτοπόρας δράσης του για τα προβλήματα των συναδέλφων οικοδομών αλλά και συνολικά των εργατών του Νομού αναδείχτηκε πολύ γρήγορα σε συνδικαλιστικό στέλεχος. Διετέλεσε για πάνω από 25 χρόνια μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φωκίδας, για πάνω από 10 χρονιά υπηρέτησε το συνδικάτο από τη θέση του προέδρου, ενώ υπήρξε και στέλεχος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 συνέβαλε στην ανάπτυξη των αγώνων της εργατικής τάξης κόντρα σε δύσκολες εποχές για το εργατικό κίνημα το οποίο συνεχώς υποχωρούσε, ενώ είχε καθαρό μέτωπο απέναντι στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. Σημαντική ήταν συμβολή του συντρόφου Θανάση στην αλλαγή των συσχετισμών στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας το 2000 όταν πέρασε το ΕΚ στα χεριά των ταξικών δυνάμεων και του ΠΑΜΕ. Ένα χρόνο νωρίτερα ήταν αντιπρόσωπος στην 1η ιδρυτική Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ αναγνωρίζοντας και ο ίδιος την ανάγκη της ανασύνταξης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Από το 2012 και μετά διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, θέση ευθύνης από την οποία με σεμνότητα, ανιδιοτέλεια αλλά και μαχητικότητα αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του. Διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση χτύπησε την εργατική οικογένεια. Όπως ήταν φυσικό, η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα και της δικής του οικογένειας, καθώς το μεροκάματο στην οικοδομή ήταν λιγοστό και οι δουλειές δυσεύρετες. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, με ψηλά το κεφάλι και αξιοπρέπεια στήριξε την οικογένειά του. Γνώριζε ότι η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι το όπλο της εργατικής τάξης γι’ αυτό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της συλλογής τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων για τους πρόσφυγες τα οποία παρέδωσε αντιπροσωπεία του ΕΚ με επικεφαλής τον ίδιο στον καταυλισμό της Λαμίας».
Άμφισσα, 12 Οκτώβρη 2017

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 9:56 pm


Ουτοπία: "παράτυπος" ο πλειστηριασμός των οικοπέδων του Γηροκομείου Άμφισσας...


    Το Θέατρο του Παραλόγου παίχτηκε σήμερα Τετάρτη 11/10 στις 16.00 στο Ειρηνοδικείο Άμφισσας. Αποτέλεσμα εικόνας για γηροκομειο αμφισσασ

ΟΥΤΟΠΙΑ 
ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Μέλη της Ουτοπίας, πολίτες, και πρώην εργαζόμενοι (απλήρωτοι, απολυμένοι) του Γηροκομείου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για αποτροπή των πλειστηριασμών και ειδικότερα την εκποίηση των δύο οικοπέδων ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Άμφισσας «ΣΤΑΛΛΕΙΟ-ΓΑΤΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ και ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ»

Η περιουσία του Γηροκομείου που εκ-πλειστηριαζόταν προέρχεται από κληροδοτήματα δωρητών προς αξιοποίηση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα  και  άριστη λειτουργία του. Οι λόγοι που μπήκε λουκέτο στο Γηροκομείο γνωστοί σε όλους μας.Περιγραφή και καταγραφή των σημερινών γεγονότων

Συγκεντρωμένοι από τις 15:00 μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών έξω από τις δύο εισόδους του Ειρηνοδικείου. Οι πόρτες ανοίγουν  στις 16:00 και έκπληκτοι τους βλέπουμε να κάθονται στα έδρανα. Σαν “κλέφτες” μπήκαν από την " Κερκόπορτα" του Ειρηνοδικείου (μια και δεν γνωρίζουμε άλλη επίσημη είσοδο) οι συμβολαιογράφοι.

Ο κύριος συμβολαιογράφος είχε προς εκτέλεση πλειστηριασμό ιδιωτών και κανένα λόγο δεν είχαμε για να τον αποτρέψουμε.

Η κυρία συμβολαιογράφος είχε τον πλειστηριασμό των δύο οικοπέδων για λογαριασμό της τράπεζας.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την κυρία  να αποχωρήσει από την αίθουσα να μην βγάλει στο «σφυρί» τα ακίνητα που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο και κληρονομιά των Δημοτών, δεδομένου ότι εκκρεμούν αποφάσεις για κακοδιαχείριση καθώς και οικονομικές εκκρεμότητες από τον ΕΟΠΥΥ προς το Ίδρυμα ύψους 400.000 ευρώ.

Η κυρία συμβολαιογράφος δήλωσε μπροστά στους συγκεντρωμένους και στους Αστυνομικούς που ήσαν μέσα στην αίθουσα στις 16:10 ότι αποχωρεί λέγοντας ότι ο πλειστηριασμός ματαιώνεται. !!!! Μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε.Ξεσηκωμός !!!

Ερωτήσεις βροχή από τους παρευρισκομένους και με τρεμάμενη φωνή η απάντησή της ……. «αν πάω μέσα ; » Απάντηση που δήλωνε τρόμο, φόβο , πανικό!!! Δε φοβόταν εμάς . Τους τρομοκράτες κυβερνητικούς φοβόταν . Ή εκτελείς τον πλειστηριασμό ή σου παίρνουμε το κεφάλι. Απειλές που θυμίζουν άλλες παλιότερες ανώμαλες πολιτικά εποχές. Αυτά εφαρμόζουν σήμερα όλα τα Μνημονιακά κόμματα κάτω από την καθοδήγηση του «διευθυντηρίου  των Βρυξελλών» και το ιερατείο των Τραπεζών.

Και από την άλλοι όλοι εμείς με πρωταγωνιστή έναν από τους εργαζομένους «Αν εκπλειστηριάσετε το ακίνητο εμείς οι εργαζόμενοι απολυμένοι δε θα πάρουμε τίποτα. Πάρτε με , πάρτε με, από τώρα μέσα, τι με κοιτάτε, πάρτε με μέσα από τώρα , μου χρωστάνε 80.000 ευρώ , έτσι κι αλλιώς θα με πάνε μέσα , αν κάνετε τον πλειστηριασμό δεν θα μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου»Σε ερωτήσεις μας αν γνωρίζει ότι εκκρεμούν πληρωμές προς το Ίδρυμα που αν εισπραχθούν είναι δυνατόν να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις του προς τρίτους απήντησε ότι δεν το γνωρίζει. Επίσης ότι δεν γνωρίζει βάσει ποιας απόφασης η Τράπεζα εκποιεί τα ακίνητα. Δήλωσε ότι αυτή κλήθηκε από την Τράπεζα και είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους νόμους.

Ο χρόνος κυλούσε χωρίς να έχει αρχίσει η νόμιμη διαδικασία ...

Από τις 16.50 έως και τις 17.04 μόνο ένα ΟΧΙ  ΟΧΙ  επαναλαμβανόμενο ακουγόταν από  τα στόματα των παρευρισκομένων.  

Στις 17.04, ενώ είχε λήξει ο χρόνος της νόμιμης διαδικασίας παίρνει το λόγο ο κύριος συμβολαιογράφος και κατοχυρώνει από τον έναν ιδιώτη στον άλλο  τα ακίνητα. Σε δεύτερο χρόνο παίρνει το λόγο η κυρία συμβολαιογράφος και μας ενημερώνει ότι είχε πάρει προσφορά το προηγούμενο βράδυ από την Τράπεζα!!!!!!  και της κατοχυρώνει τα ακίνητα.

Δεν σας τα είπανε καλά «κύριοι», «κοράκια» συμβολαιογράφοι.  Άντε ξανά στα θρανία

Για να γίνει ένας πλειστηριασμός θα πρέπει να τηρηθεί μια νομική διαδικασία. Εσείς από την αρχή έως το τέλος δεν την τηρήσατε.

Στις 4 το απόγευμα πρέπει να κηρύσσετε την έναρξη  της διαδικασίας και  εσείς ΔΕΝ το κάνατε.

Στις 16:10 ανακοινώνετε ματαίωση και αποχωρείτε από την αίθουσα Επιστρέφετε στις 16:20 . Αυτό μας βάζει σε κάποιες σκέψεις. Ή ενεργήσατε με δόλο προς όφελος των πελατών σας, δηλαδή της τράπεζας ή από αφέλεια. Πώς γνωρίζατε κυρία συμβολαιογράφοςότι στην αίθουσα δεν υπήρχαν και  άλλοι  υπερθεματιστές και την ώρα που εσείς ματαιώσατε τον πλειστηριασμό δεν έφυγαν με την βεβαιότητα ότι δε θα γίνει;;

Με την περίπτωση του κυρίου συμβολαιογράφου, παρ όλο που είναι και αυτή άτυπη, δεν θα ασχοληθούμε. Όμως με την περίπτωση του πλειστηριασμού της κυρίας συμβολαιογράφου θα ασχοληθούμε γιατί ήταν παράτυπος και παράνομος και σαν πολίτες έχουμε δικαίωμα να στραφούμε κατά της διαδικασίας, μιας και τα ακίνητα που εκποιήθηκαν αποτελούν περιουσία των πολιτών του Δήμου μας.

  Σήμερα η  «ΟΥΤΟΠΙΑ» θα ζητήσει ραντεβού από τον κύριο Δήμαρχο. Πρώτον για να τον ενημερώσει για την παράτυπη διαδικασία του πλειστηριασμού. Και είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβει, μια και ο ίδιος είναι συμβολαιογράφος, και θα του  ζητήσουμε να προχωρήσει σε ακύρωση του εκούσιου πλειστηριασμού με ανακοπή, σύμφωνα το άρθρο 933 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας  μιας και έχει έννομο συμφέρον σαν πρόεδρος του Γηροκομείου Άμφισσας .

Δεύτερον θα ζητήσουμε, το θέμα αυτό  να έρθει την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο προ ημερήσιας διάταξης   λόγο της σοβαρότητάς του. Να θυμίσουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο του  Δήμου Δελφών έχει πάρει ομόφωνα απόφαση κατά των πλειστηριασμών μετά από αίτημά μας.Θα επανέλθουμε να σας ενημερώσουμε για την συνέχεια τον προθέσεων και των πράξεών μας για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους.Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» συμμετέχει στην «Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών»Κάθε Τετάρτη όλοι μαζί στα Ειρηνοδικεία αντιστεκόμαστε στην αρπαγή των σπιτιών μας και της περιουσίας μας .


Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 12:45 pm


Συλλυπητήρια από την Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδος για τον Θανάση Αγγελέτο...


  Με μεγάλη θλίψη η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας αποχαιρετά τον Θανάση Αγγελέτο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή. 

   Ο Θανάσης Αγγελέτος είχε διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φωκίδας και του Εργατικού Κέντρου Ν. Φωκίδας. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Άμφισσας. 

  «Ήταν στέλεχος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και του ΠΑΜΕ. Αντιμετώπισε παλικαρίσια όλες τις δυσκολίες της ζωής και συνέβαλε στην οργάνωση της πάλης των οικοδόμων και όλων των εργαζομένων με όλες του τις δυνάμεις», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του συντρόφου Θανάση.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 12:59 am


Συλλυπητήρια από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ για τον χαμό του Θανάση Αγγελέτου...


  Τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Θανάση Αγγελέτου εκφράζει και η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, σημειώνοντας: 
«Ο σύντροφος Θανάσης, από τη θέση του προέδρου του ΕΚ Φωκίδας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Φωκίδας και ως μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ, συνέβαλε για χρόνια με συνέπεια στην οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων.
Στάθηκε σε κάθε στιγμή σταθερός απέναντι στις δυσκολίες που γεννάει η ταξική πάλη, με πίστη στην υπόθεση του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.
Με την ίδια παλικαριά και με μεγάλη υπομονή αντιμετώπισε και το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του, χωρίς να χάσει το κουράγιο του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 12:56 am


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για το θάνατο του σ. Θανάση Αγγελέτου...


 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕ ΚΚΕ 
Ανακοίνωση 
για το θάνατο του σ. Θανάση Αγγελέτου

  Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το σ. Θανάση Αγγελέτο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και προσθέτει:
«Ο σ. Θανάσης Αγγελέτος γεννήθηκε το 1958 στην Άμφισσα Φωκίδας. Εργάστηκε ως οικοδόμος - ελαιοχρωματιστής και υπήρξε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
 Έγινε μέλος της ΚΝΕ το 1975, σε ηλικία 17 χρονών και μέλος του ΚΚΕ το 1978. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ έως το 1986, οπότε πέρασε στο Κόμμα. Από το 1984 ήταν μέλος της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ και από το 1990 μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Υπήρξε μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.
Έδωσε τη μάχη το 1989-1990 για την υπεράσπιση του Κόμματος. Μέχρι σήμερα ήταν μέλος της ΤΕ Φωκίδας του Κόμματος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
 Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη, στις 11.00, στον Άγιο Νικόλαο Άμφισσας.
Στη συντρόφισσά του, Αφροδίτη Ανδρίτσου και στα παιδιά του, Μπάμπη και Αντώνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια»....

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 12:48 am


"Έφυγε" ο αγαπητός αγωνιστής Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας Θανάσης Αγγελέτος... αύριο στις 11.00πμ η νεκρώσιμη ακολουθία στον Άγιο Νικόλαο Άμφισσας...

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου κάνει γνωστό το θάνατο του συναδέλφου, προέδρου του κέντρου μας, Θανάση Αγγελέτου. 


   Ο συνάδελφος Θανάσης για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στους οικοδόμους και για πέντε χρόνια πρόεδρος στο Ε.Κ.Φ. πάλεψε μέχρι το τέλος του για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. 
 Ήταν παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες από όποιο μετερίζι και εάν τον έστελναν οι συνάδελφοί του. 
 Τον γνωρίσαμε για τη συνέπειά του, το ήθος του και την αφοσίωση του στα ιδανικά του με την μοναδική ταξική προσέγγιση που έβλεπε τα γεγονότα.

      Η παρουσία του στους αγώνες είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, παράδειγμα για μας και τις μελλοντικές γενιές.
  Ο χαμός του είναι μια μεγάλη απώλεια για το εργατικό λαϊκό κίνημα στους δύσκολους  σημερινούς καιρούς.


Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε
 και συναγωνιστή Θανάση.

   Στην οικογένειά του, στο Σωματείο Οικοδόμων, στο ΠΑΜΕ και στο Κ.Κ.Ε εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 


Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη 2017
στον Ιερό ναό Αγ. Νικολάου, στις 11.00 το πρωί...

Δημοσιεύθηκε στις 11 October 2017 | 3:19 pm


«ΟΥΤΟΠΙΑ» Φωκίδας: Στο σφυρί βγάζουν την Τετάρτη οι τράπεζες οικόπεδα του Γηροκομείου Άμφισσας μετά τα "καθρεφτάκια" των χιλίων ευρώ που μοίρασε ο Βουλευτής στους απλήρωτους εργαζόμενους...

  ΟΥΤΟΠΙΑ 
ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

  Ούτε ένας ούτε δύο αλλά τέσσερις πλειστηριασμοί πρόκειται να διεξαχθούν αυτή την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Άμφισσας.
 

Σχετική εικόνα
  Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, τους θεσμούς και τις συλλογικότητες του Νομού Φωκίδας, να ενεργοποιηθούμε, να συσπειρωθούμε, να αντισταθούμε και από κοινού να συντονιστούμε και να συμπράξουμε για το κοινό συμφέρον όλων μας σε έναν αγώνα, με έναν και μοναδικό σκοπό: Την αποτροπή των πλειστηριασμών!! δίνοντας συνέχεια στις αντιδράσεις μας κατά των πλειστηριασμών και αυτή την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 15:30
  Την  ημέρα αυτή η κυβέρνηση, οι τράπεζες  και η εφορία από κοινού με κάποιους συνεργάσιμους συμβολαιογράφους θα επιχειρήσουν και πάλι να βγάλουν  στο «σφυρί» μεταξύ άλλων και  λαϊκές περιουσίες, κατοικίες και όχι μόνο.

  Αυτή τη Τετάρτη η τράπεζα Πειραιώς θέλει να εκπλειστηριάσει δύο οικόπεδα του Γηροκομείου Άμφισσας «ΣΤΑΛΛΕΙΟ-ΓΑΤΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ και ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ».
  Οι διοικούντες του Γηροκομείου από τη μια κακοδιαχειριζόντουσαντην τεράστια περιουσία των δωρητών  «τελειώνοντάς την» σε χρόνο ρεκόρ, ενώ από την άλλη έπαιρναν δάνεια για να καλύψουν πάγιες ανάγκες, γνωρίζοντας  ότι με τις ατασθαλίες τους θα το οδηγούσαν στην υπερχρέωση και στο  κλείσιμο. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Το Γηροκομείο πλέον οφείλει χρήματα εκτός των άλλων και στους  εργαζόμενούς του. 
Η κυβέρνηση με τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που ψήφισε, έδωσε στις τράπεζες τον «πρώτο λόγο» στους πλειστηριασμούς.  Δηλαδή εισπράττουν πλέον αυτές πρώτες  τα χρήματα από κάθε  πλειστηριασμό ακινήτων επιχειρήσεων που κλείνουν και λαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο από τα χρήματα αυτά. Οι  απαιτήσεις των εργαζομένων έπονται και ικανοποιούνται από το περίσσευμα.   
   Η παμπόνηρη κυβέρνηση μοίρασε και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς πρώην εργαζόμενους του Γηροκομείου  με την χορήγηση ποσού  1000 ευρώ σε κάθε έναν  από αυτούς  ύστερα μάλιστα από «συντονισμένες προσπάθειες του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, του Υπουργείου Εργασίας και της διοίκησης του ΟΑΕΔ».

Καμπανάκι εγρήγορσης, αφύπνισης  και συνειδητοποίησης  απ’ όλους μας, θα πρέπει να αποτελέσει η ανάλγητη  συμπεριφορά των τραπεζών με τη στήριξη της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων της αντιπολίτευσης.   
  
  Προ λίγων ημερών είδαμε την Eurobank να  πουλάει  μη εξυπηρετούμενα καταναλωτικά δάνεια ύψους 1,5 δισ. ευρώ στην IntrumJustitia AB στο 3% σε όρους συνολικού οφειλομένου κεφαλαίου. Με απλά λόγια, για κάθε 100 ευρώ μη εξυπηρετούμενου καταναλωτικού δανείου, η Eurobank θα εισπράξει από την Intrum 3 ευρώ. Ή, αν προτιμάτε, για κάθε ευρώ κόκκινων δανείων το αντίτιμο είναι τρία λεπτά.

Όσο περνάει ο καιρός και δεν αντιδρούμε σθεναρά και εδώ στον τόπο μας οι τράπεζες και το κράτος εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων» θα προχωράνε και σε πιο σκληρές πρακτικές σε βάρος του λαού μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δείξουμε την δύναμή μας, με την καθολική αντίστασή μας, απέναντι σε αυτήν την μεθοδευμένη φτωχοποίηση του λαού μας.


*  Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των σημαντικών λαϊκών αντιδράσεων και της επικείμενης, περαιτέρω γιγάντωσης τους, κανένας συμβολαιογραφικός σύλλογος δεν έχει υπογράψει τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενώ οι 6 από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας απέχουν εντελώς από τη διαδικασία.

  Και μια χρωστούμενη απάντηση στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα και στη κλίκα του στη δήλωση του ότι: "Εφεξής, κάθε Τετάρτη, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ( σε αυτόν το σύλλογο ανήκουν και οι συμβολαιογράφοι του Νομού μας) θα εκδίδει ανακοίνωση για το ποιοι πλειστηριασμοί θα ματαιώνονται από τη δράση των συμπολιτών μας που αυτοαποκαλούνται «συλλογικότητες» καθώς και τα ποσά που οφείλουν οι αναξιοπαθούντες οφειλέτες-συμπολίτες μας που χρήζουν προστασίας".
Εμείς  "οι αυτοαποκαλούμενες συλλογικότητες"  έχουμε να δηλώσουμε ότι κάθε Τετάρτη θα κρεμάμε στα μανταλάκια με διευθύνσεις, ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες τα κοράκια-συμβολαιογράφους που θα επιχειρούν πλειστηριασμούς και αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
Και τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτός ο αγώνας θα είναι άνισος.

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» συμμετέχει στην «Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών».

Κάθε Τετάρτη όλοι μαζί στα Ειρηνοδικεία αντιστεκόμαστε στην αρπαγή των σπιτιών μας και της περιουσίας μας...

Δημοσιεύθηκε στις 10 October 2017 | 1:14 am


Εντάσσεται στο σύνολό του ο Κορινθιακός στο δίκτυο των θαλασσών natura...  Ο Δήμος Κορινθίων, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ)  “O ΑΡΙΩΝ”  και η Οργανωτική Επιτροπή του «Δικτύου Forum Ανάπτυξης 2017» συνδιοργάνωσαν ημερίδα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ» με θέμα: “Κορινθιακός: Βιώσιμη Ανάπτυξη ενάντια μεδουσών και μόλυνσης”.
  Συμμετοχή στην ημερίδα σχετικά με την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου και της προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων φορέων για άμεση ένταξη του Κορινθιακού κόλπου, στο σύνολο του, στο δίκτυο των θαλασσών natura είχε ο Δήμος Δελφών δια της Αντιδημάρχου Ιτέας.
  Σημειωτέον πως ως το τέλος του 2017 η ένταξη του κορινθιακού κόλπου στο δίκτυο θαλασσών natura 2000 δια στόματος υπουργού του κ. Φάμελου θα αποτελεί γεγονός...

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2017 | 10:38 pm


«Η Φωκίδα στο πέρασμα των δεκαετιών»... εκδήλωση στην Αθήνα την Τετάρτη με κύριο ομιλητή τον Πέτρο Μαντούβαλο...


  Ο Εκδοτικός Οίκος «ΕΣΟΠΤΡΟΝ»
 και 
 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Φωκίδας
 διοργανώνουν
 ανοιχτή ομιλία 
την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 
και ώρα 19:00 
στη ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ (Πανεπιστημίου 49)
στην Αθήνα
με θέμα
 «Η Φωκίδα στο πέρασμα των δεκαετιών» 
 με κεντρικό εισηγητή 
 τον γνωστό ποινικολόγο, πολιτικό και Πρόεδρο του «ΑΣΤΕΡΑ» ΙΤΕΑΣ
 κ. Πέτρο Μαντούβαλο.


  Η εκδήλωση θα περιέχει αναδρομές σε όλα τα ιστορικά, πολιτισμικά και βυζαντινά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής του Νομού Φωκίδας ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και διάλογος. 

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Πηγή: karteria

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2017 | 12:42 pm


Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας ο Γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης & Συναφών «Ποσειδών», Νίκος Αλεξανδρόπουλος...

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας
 του Νίκου Αλεξανδρόπουλου 
για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Φωκίδας
 με τον Συνδυασμό 
«Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση» 

 

  Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι από τον κόσμο της πρωτοβουλίας και της εργασίας, 

   Μετά από ώριμη σκέψη, αρκετό προβληματισμό και σε συνέχεια συζητήσεων με νέους ανθρώπους και επαγγελματίες, αποφασίσαμε να σχηματίσουμε μία καινούργια ομάδα με άξονα τον τουρισμό και την ανάπτυξη του εμπορικού και παραγωγικού τομέα του τόπου μας. 

  Κυρίως όμως αποφασίσαμε να «επανιδρύσουμε» την λειτουργία του θεσμού που μαστίζεται επί σειρά ετών από αδιαφάνεια, απαξίωση, κομματικές εξαρτήσεις, δικαστικές διαμάχες και είναι αποκομμένος από τον επιχειρηματία τον οποίο αποκλειστικά πρέπει να υπηρετεί. 

  Όλοι εμείς που βιώνουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες του επιχειρείν στην Φωκίδα, γνωρίζουμε πως τα χαρακτηριστικά μιας υπεύθυνης κίνησης στον χώρο πρέπει να είναι η Ανανέωση, η Διαφάνεια, η Συμμετοχή στις αποφάσεις και η διαρκής Λογοδοσία. Στόχος μας είναι να καταστεί το Επιμελητήριό μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν με αντικειμενικότητα, διαφάνεια και ήθος.

   Ο νέος νόμος, πολύ εύστοχα και καίρια, δίνει την ευκαιρία για περισσότερη αντιπροσώπευση και συμμετοχή, για είσοδο στα πράγματα μιας νεότερης και πιο ανοιχτόμυαλης γενιάς.
  Δημιουργούμε τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση» με στόχο να ενεργοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της Φωκίδας και όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τον Επιμελητηριακό θεσμό. 

  Ζητάμε από εσάς να μας στηρίξετε σε αυτή την προσπάθεια, που θα πορευθεί έξω από πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, έξω από δικαστικές διαμάχες, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέρον της τοπικής μας οικονομίας και αγοράς. 

  Με αίσθημα ευθύνης και την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων, δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση ενός Νέου Επιμελητηρίου για την Φωκίδα. 

Ευχαριστώ 
Νίκος Αλεξανδρόπουλος
 «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση»

Δημοσιεύθηκε στις 7 October 2017 | 8:17 pm


Υπέρ της πολιτικής λύσης για το χρέος του Δήμου Δελφών στην ΕΥΔΑΠ ο Αποστόλου...!


   Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο του Δήμου Δελφών ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρώτου στη Φωκίδα για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του. 

  Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου και η Γραμματέας της Ν.Ε. Σύριζα Φωκίδας Βαγγελιώ Μπεμπή και από πλευράς Δήμου Δελφών ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Θεοφάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Άρης Αγγελόπουλος, Μαίρη Ανδρεοπούλου και Θανάσης Τσονάκας. 

  Ο Δήμαρχος Δελφών ανέλυσε όλα τα καίρια θέματα της περιοχής που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο του κ. Αποστόλου και που απαιτούν τη συνδρομή του κεντρικού κράτους επιφυλάσσοντας ιδιαίτερη έμφαση ανάμεσα στα άλλα στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την έναρξη του προγράμματος Leader, τον Παραδοσιακό Ελαιώνα της Άμφισσας και το Διαχειριστικό Σχέδιο που έχει εκπονήσει ο Δήμος Δελφών και έχει θέσει ήδη σε διαβούλευση προς τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τις αναγκαίες βελτιώσεις στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, ώστε να παρασχεθεί ένα ικανό συγκριτικό πλεονέκτημα προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου μας.

    Επιπρόσθετα, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε το ζήτημα της αλιείας στον Κορινθιακό κόλπο και τα απαιτούμενα μέτρα και τις ρυθμίσεις για την προστασία και την ανάπτυξή του, ενώ ανέπτυξε και το ζήτημα του αναδασμού της Λιλαίας, θέμα που έχει πλέον ωριμάσει και αξιώνει την επαναχρηματοδότηση και την οριστική επίλυσή του. 

  Τέλος, ο επικεφαλής της δημοτικής Αρχής ζήτησε την αρωγή και την πολιτική συμπαράσταση του κ. Αποστόλου στο θέμα των σχέσεων του Δήμου Δελφών με την ΕΥΔΑΠ, αναπτύσσοντας τα πολιτικά και ηθικά επιχειρήματα του τόπου, που συνηγορούν στην ανάγκη θετικής τελικής διευθέτησής του για την περιοχή. 

  Από την πλευρά του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε την κατανόησή του για την συνεισφορά του Δήμου Δελφών και της Φωκίδας στην υδροδότηση της πρωτεύουσας της χώρας και δήλωσε πως τάσσεται σύμμαχος στην προσπάθεια για μια ικανοποιητική και βιώσιμη λύση στο θέμα. 
  Παράλληλα, δήλωσε πως θα επιταχυνθεί συνολικά το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση και επεφύλαξε ιδιαίτερη μέριμνα και έμφαση στα προβλήματα της κτηνοτροφίας, με άξονες τη δημιουργία υγιών συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγής.

Δημοσιεύθηκε στις 7 October 2017 | 8:13 pm


Επιτέλους τί συμβαίνει στο Νοσοκομείο Άμφισσας...;; ποιο είναι το "φάντασμα" πίσω από τους Διοικητικούς που συνεχίζει την "αξιολόγηση" της μονάδας..;;


 Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο αμφισσασ


  Ανακοίνωση
Σωματείου Εργαζομένων 
Νοσοκομείου Άμφισσας και ΚΥ Φωκίδας
   Συνάδελφοι,  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθεί να χειραγωγήσει την δημόσια διοίκηση.

   Η τροπολογία της κ. Γεροβασίλη ήρθε να εκβιάσει προϊσταμένους και διευθυντικά στελέχη, πως αν δεν σπάσουν την απεργία - αποχή κατά της αξιολόγησης θα αποκλειστούν από τις επόμενες κρίσεις.

   Απ’ ότι φαίνεται οι κυβερνώντες νοιώθουν «επιχειρηματίες» και πλέον κάνουν φεουδαρχικό δικαίωμα την τύχη των εργαζομένων με το να τους διαθέτουν, να τους απολύουν, προσπαθώντας να διασπάσουν τον αγώνα μέσα από το διαίρει και βασίλευε. 

  Την ώρα αυτή της υποτιθέμενης αξιολόγησης καλείται ο καθένας να αποδείξει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο. 

  Να αποδείξει πως δεν είναι γρανάζι μιας κρατικής μηχανής που δεν λειτουργεί πια, μαριονέτα στα χέρια κάποιων που του υποδεικνύουν τι να πράξει άβουλα, βάζοντας του πολλές φορές ψεύτικα διλήμματα ή εκφοβίζοντας τον. 

  Συνάδελφοι καταγγέλουμε τον διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου, γιατί παρά την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων αξιολόγησης ( 2/10/17), συνεχίζει σήμερα να παραλαμβάνει αιτήσεις, κάτι που μας καταγγέλθηκε και διαπιστώσαμε και οι ίδιοι.

   Επίσης θα καταγγείλουμε όποιον προϊστάμενο, διευθυντή αξιολογήσει αφού έχουν κατατεθεί εκπρόθεσμα φύλλα.

   Το σωματείο εργαζομένων καλεί τους προϊσταμένους, υπευθύνους τμημάτων να παραδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης στο σωματείο όπως έπραξε το σύνολο των εργαζομένων, να μην οδηγήσουν κανένα εργαζόμενο με την εισήγηση τους σε καμία μετακίνηση, διαθεσιμότητα ή απόλυση. 

   Είναι δε αυτονόητο ότι όποιος δε μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων οφείλει για ηθικούς λόγους να παραιτηθεί. 

  Η ώρα της ευθύνης έφτασε. 


  Το Δ.Σ του Σωματείου

 Ο πρόεδρος                    Η γεν. γραμματέας

Δημοσιεύθηκε στις 5 October 2017 | 11:13 pm


Απόλυτη δικαίωση για τον γνωστό ποινικολόγο και πολιτικό Πέτρο Μαντούβαλο...


 

 Απόλυτα δικαιωμένος δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, πολιτικός και αθλητικός παράγοντας  Πέτρος Μαντούβαλος, στο peiraiasnews.gr μετά και την δεύτερη καταδίκη που αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

  Κατέφυγε από την πρώτη στιγμή στη δικαιοσύνη, προκειμένου να υπερασπιστεί την αθωότητα του στις κατηγορίες του κ. Μιχαλολιάκο. Έκτοτε έγιναν δύο δίκες για αυτή την υπόθεση, στην πρώτη υπήρξε καταδίκη 10 μηνών εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου, ενώ στη δεύτερη που τελείωσε σήμερα και μετά από πέντε ώρες συνεδρίας ο κ Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση.

   Το peiraiasnews.gr επικοινώνησε με τον κύριο Μαντούβαλο ο οποίος δήλωσε πως:

   Από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκα δικαιοσύνη για τα προβλήματα που τεχνηέντως μου δημιούργησαν τα οποία και αντιμετώπισα με ευπρέπεια και υπομονή.

   Αισθάνομαι απολυτά δικαιωμένος. Διότι με αυτές τις αισχρά οργανωμένες πράξεις κινδύνευσα εγώ, η οικογένεια μου και η σταδιοδρομία μου. Το μήνυμα που προέρχεται από τη Δικαιοσύνη είναι ισχυρό και σαφές είμαι αθώος και οργανωμένα πήγαν να με τιμωρήσουν και για αυτό και διαλυθήκαν.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2017 | 10:20 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Φωκίδας

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr