Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ασπροπυργος

Καληνύχτα...Καλλιόπη

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 3:04 am


Βόρειος Ταΰγετος: Παραμύθι στην πλαγιά

Ακολουθούμε μονοπάτια πλάι σε ποτάμια που κελαρύζουν, παραγγέλνουμε ελληνικό καφέ στη σκιά των πλατάνων και εξερευνούμε πανέμορφα άγνωστα χωριά.


 •  
   
  Ακολουθώντας τα νερά του Κάστορα, στα μονοπάτια του Βόρειου Ταΰγετου
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 4
   
   
  Ένα από τα πολλά ειδυλλιακά μονοπάτια του Βόρειου Ταΰγετου
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 12
   
   
  Στην Καστροπολιτεία του Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 11
   
   
  Στη Μητρόπολη του Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 20
   
   
  Κατεβαίνοντας προς τον Κάστορα
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 18
   
   
  Γεφυράκι έξω από τον Μυστρά, στο δρόμο προς τα Πικουλιάνικα
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 9
   
   
  Το Μαρμαρογέφυρο, έξω από το Καστόρι
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 7
   
   
  Ο Κάστορας, κάτω από την σύγχρονη γέφυρα του χωριού που πήρε το όνομά του
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 17
   
   
  Η άνοιξη στον Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 3
   
   
  Τα κρυστάλλινα νερά του Κάστορα
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 15
   
   
  Άλλη μια υπέροχη γωνία λήψης στον Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 5
   
   
  Η άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 13
   
   
  Διαδοχικές καμάρες στη Μητρόπολη του Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 2
   
  Το μονοπάτι που ακολουθεί την πορεία του ποταμού Κάστορα, και η χαρακτηριστική του σήμανση
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 16
   
   
  Βυζαντινή αύρα (παντού) στον Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 14
   
   
  Αγναντεύοντας την Κοιλάδα του Ευρώτα από τον Μυστρά
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 10
   
   
  Πέτρινη βρύση έξω από το Καστόρι, κοντά στο φημισμένο Μαρμαρογέφυρο
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 19
   
   
  Η κοιλάδα του Ευρώτα, από την αυλίτσα των "Χρωμάτων" στα Πικουλιάνικα
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 6
   
   
  Πέτρινη βρύση έξω από το Καστόρι, εκεί που ξεκινά το μονοπάτι για το φαράγγι του Κάστορα
   
   
 • ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2013 600 8
  Στους δρόμους του Καστορίου

Κείμενο - φωτογραφίες: Ηρώ Κουνάδη
«Θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν αυτό το μέρος. Θα είχε ζωή πάλι το χωριό. Απ’ όλο τον κόσμο θα ερχόντουσαν για να το δουν. Δεν τους ενδιαφέρει όμως. Μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν». Ο κύριος Θόδωρος θα ‘ναι 60-65 χρονών. Μας οδηγεί μέσα από το χωράφι του, δίπλα από τη στάνη με τα κατσικάκια και πάνω από μισογκρεμισμένες ξερολιθιές, στον αρχαιολογικό χώρο που σύμφωνα με τον αρχαιολόγο και καθηγητή Θόδωρο Σπυρόπουλο ενδέχεται να είναι το παλάτι του Μενέλαου και της Ελένης. Δρόμος –ή έστω μονοπάτι– που να καταλήγει εδώ δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο λίγες ξεθωριασμένες πινακίδες στον κεντρικό δρόμο του χωριού Πελλάνα, που γράφουν «προς Κάστρο». Και υπάρχει και ο κύριος Θόδωρος, που όταν τον ρωτάμε πώς θα φτάσουμε στο «Κάστρο» μας απαντά «αφήστε το αμάξι εδώ, να σας πάω εγώ».

Στο δρόμο, μας μιλάει για το χωριό του, την Πελλάνα του Βόρειου Ταΰγετου, που είχε κάποτε πολύ κόσμο, αλλά τώρα στέκεται μισο-ερειπωμένο αφού «οι γυναίκες δεν γεννάνε πια, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά», για τους έλληνες πολιτικούς που αν μπορούσε «θα τους κρέμαγε από τα δέντρα, όπως κρεμάει τα φίδια», για τις εννιά ώρες ποδαρόδρομου που απέχει από εδώ ο κόμβος της Νεστάνης στην Εθνική «χωρίς παπούτσια. Με παπούτσια μπορεί να είναι και λιγότερο» και για τους θολωτούς τάφους που ανακαλύφθηκαν κοντά στο χωριό και «έφεραν δέκα φορτηγά με χαλίκι και τους κουκούλωσαν». Όταν τον ρωτάω γιατί, αρκείται μόνο να ανασηκώσει τους ώμους. 


Στα βορεινά λημέρια του Ταΰγετου Απάτητες διαδρομές, χωριουδάκια που δεν έχεις ξανακούσει το όνομά τους, μονοπάτια που ακολουθούν την διαδρομή ποταμών των οποίων την ύπαρξη αγνοούσες, πέτρινα αιωνόβια γεφύρια και φιλόξενοι κάτοικοι, έτοιμοι να μοιραστούν κάθε πιθανή κι απίθανη ιστορία της περιοχής τους. 


Τι και αν πολλές από αυτές θυμίζουν ανησυχητικά θεωρίες συνωμοσίας; Όταν πέφτει το σκοτάδι πάνω από τα ήσυχα χωριά τους, αυτό είναι που τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες. 

Και κάπου εκεί ξεκινά μια ακόμα συζήτηση για το αν η πυραμίδα που στολίζει την ψηλότερη κορυφή του Ταΰγετου είναι φυσική ή τεχνητή.

Τα χωριά και οι διαδρομές του Βόρειου Ταΰγετου, γνωστά και ως «στράτα του Μυστρά» στους κατοίκους των γύρω περιοχών, είναι ελάχιστα αξιοποιημένα –λιγότερο και από τα «αδερφάκια» τους στο Νότο, για τα οποία σας τα είπαμε αναλυτικά το 2011. Όσα, όμως, στερούνται σε ποικιλία υποδομών, τα αναπληρώνουν σε φυσική ομορφιά, ειδυλλιακές διαδρομές, λαχταριστή σπιτική κουζίνα, ιστορίες που μετρούν χιλιετίες και «συναπαντήματα» από αυτά που καταλήγουν σε καινούριες φιλίες. 


Και, βέβαια, σε απολαυστικές βόλτες που ξεκινούν απαρεγκλίτως από τον… 


…Μυστρά και τα κάστρα του


 Δεν χρειάζεται να είσαι… ιστοριοδίφης για να απολαύσεις μια βόλτα στην καστροπολιτεία του Μυστρά. Δεν χρειάζεται καν να συμπαθείς την κουλτούρα και τον θρύλο εκείνης της αυτοκρατορίας που σήμερα ονομάζουμε Βυζάντιο. Αρκούν μερικά βήματα κάτω από τις πέτρινες καμάρες του, επάνω στα πετρόχτιστα μονοπάτια με θέα την καταπράσινη απεραντοσύνη της Κοιλάδας του Ευρώτα, ανάμεσα στις μαργαρίτες και τις παπαρούνες που πλημμυρίζουν τις αυλές κάθε μικρής εκκλησίας, κάθε σπιτιού και κάθε παλατιού, για να αναγνωρίσετε την σπάνια ομορφιά του, είτε σας συγκινούν είτε σας αφήνουν παγερά αδιάφορους τα ταξίδια στον χρόνο.

Η Καστροπολιτεία του Μυστρά έχει δύο εισόδους: την κάτω, που οδηγεί στο νότιο τμήμα της πόλης, όπου βρίσκεται η κτισμένη το 1249 φράγκικη Ακρόπολη του Κάστρου και τα παλάτια των δεσποτών. Το εισιτήριο, που κοστίζει 5€, ισχύει για πολλαπλές εισόδους και από τις δύο πύλες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι αθλητικότεροι εξ υμών δεν μπορείτε να ανηφορίσετε με τα πόδια από την κάτω είσοδο μέχρι το κάστρο. Απλώς, το εγχείρημα απαιτεί (γερές) αντοχές και χρόνο, ο οποίος μέχρι να τεθεί σε ισχύ το καλοκαιρινό ωράριο (πιθανότατα μέσα στον Μάιο, όπως μας είπαν) δεν είναι με το μέρος σας: Αυτές τις μέρες, ο χώρος κλείνει στις 15.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα - Μυστράς: Τα μυστικά του κάστρου

 


Μονοπάτια που διασχίζουν μαγεμένα φαράγγια

 
Ακριβώς όπως και το νότιο κομμάτι του ο Βόρειος Ταΰγετος διατρέχεται από ένα εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών, με σήμανση κάθε λίγα βήματα που εγγυάται ότι ακόμη και αν ακολουθείτε μονοπάτι για πρώτη φορά στη ζωή σας, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε τον δρόμο σας. Οι διαδρομές είναι όλες μαγευτικές, ενώ οι βαθμοί δυσκολίας κυμαίνονται από αυτόν που οι Αγγλοσάξωνες θα ονόμαζαν «μια βόλτα στο πάρκο» μέχρι τα σοκαριστικά για εμάς τους ανειδίκευτους εξάωρα που καταλήγουν στις κορυφές του βουνού.

Μια από τις ωραιότερες, και ευκολότερες, διαδρομές είναι εκείνη που ξεκινά λίγο έξω από το Καστόρι, και ακολουθεί την πορεία του ποταμού Κάστορα, ο οποίος βάφτισε το χωριό –και πήρε με τη σειρά του το όνομα του μυθικού αδερφού της Ωραίας Ελένης. 


Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη, με το μονοπάτι να κινείται κάτω από αιωνόβια δέντρα που σχεδόν κρύβουν τον ουρανό, πάνω σε ξύλινα γεφυράκια, πλάι σε ερείπια παλιών νερόμυλων και πάντα παράλληλα με τον Κάστορα, το κελάρυσμα του οποίου αποτελεί το μόνιμο soundtrack της διαδρομής. Μετά από σαράντα περίπου λεπτά πεζοπορίας, το μονοπάτι καταλήγει στο Μαρμαρογέφυρο, το παλιό, τοξωτό γεφύρι του Κάστορα, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ομώνυμο χωριό.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και χάρτες για τα μονοπάτια του Βόρειου Ταΰγετου εδώ.

Τα χωριά του Βόρειου Ταΰγετου
Καστόρι: 


 Πέτρινα σπιτάκια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές και χρωματιστά παραθυρόφυλλα, τοξωτές αυλόπορτες, πέτρινες βρύσες, βυζαντινές εκκλησίες και δροσερές πλατείες που στις λιακάδες πλημμυρίζουν με πολύχρωμα τραπεζάκια και σας περιμένουν για αχνιστό ελληνικό καφέ ή ολόφρεσκη ποταμίσια πέστροφα. 

Το Καστόρι είναι το «κέντρο» της περιοχής, και ένα από τα πιο ζωντανά χωριά της. Στα δυνατά χαρτιά του, πέρα από το προαναφερθέν φαράγγι του Κάστορα που ξεκινά δυο βήματα έξω από το χωριό, συγκαταλέγονται οι κρυστάλλινες πηγές του Αγίου Μάμα, οι παλιοί νερόμυλοι – σήμα κατατεθέν του χωριού, και το Μαρμαρογέφυρο, το τοξωτό γεφύρι που περνά πάνω από τα ορμητικά νερά τον Κάστορα.


Πελλάνα:  


Το χωριό των θολωτών μυκηναϊκών τάφων, του ανακτόρου που ίσως κάποτε ανήκε στον Μενέλαο, των κυκλώπειων τειχών και άλλων σπουδαίων αρχαιολογικών ανακαλύψεων τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ απέχει περί τα δεκαπέντε λεπτά οδήγησης από το Καστόρι και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις –παρά την σχετική εγκατάλειψη των αρχαίων μνημείων του– στους φίλους της Ιστορίας. Αξίζει να αναζητήσετε, με την βοήθεια των ντόπιων, το λόφο του Παλαιόκαστρου, όχι μόνο για τα ερείπια του αρχαίου ανακτόρου, αλλά και για την πανοραμική του θέα στο χωριό και το υπέροχο τοπίο γύρω του.

Γεωργίτσι: 


Το λένε και «μπαλκόνι του Ταΰγετου», και όχι άδικα. Κτισμένο σε υψόμετρο που σχεδόν ακουμπά το χιλιόμετρο (970 μέτρα, για να ακριβολογούμε) αγναντεύει από ψηλά τις καταπράσινες πλαγιές του Ταΰγετου. Τα πέτρινα σπιτάκια με τις κόκκινες κεραμιδοσκεπές, η δροσερή πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο, το υπέροχο κτίριο του σχολείου που κτίστηκε το 1933 και σήμερα στέκει σιωπηλό αξιοθέατο, καθώς το χωριό ερημώνει, και οι περίτεχνες εκκλησίες –κάθε γειτονιά και την δικιά της– κάνουν κάθε βόλτα στο χωριό ενδιαφέρουσα. Διαβάστε περισσότερα για το Γεωργίτσι εδώ.

Λογκανίκος: 


 Φωλιασμένος μέσα στην πυκνή βλάστηση της πλαγιάς του Ταΰγετου, φημισμένος για το βυζαντινό του κάστρο –από το οποίο σώζονται σήμερα μόνο λίγα απομεινάρια, σε μια μάλλον δύσβατη τοποθεσία– ο Λογκανίκος είναι ένα από τα πιο ήσυχα χωριά του Βόρειου Ταΰγετου. Από τις δεκατέσσερις βυζαντινές του εκκλησίες σώζονται σήμερα εφτά, τις οποίες οι ντόπιοι θα σας παροτρύνουν να επισκεφθείτε με την πρώτη ευκαιρία. Πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το χωριό και τις διαδρομές γύρω του θα βρείτε εδώ.

Λεοντάρι:  


Στα πιο βόρεια του Βόρειου Ταΰγετου, εκεί που η Λακωνία συναντά την Αρκαδία, το Λεοντάρι είχε κι αυτό το δικό του κάστρο, μισοσκεπασμένο σήμερα από την πυκνή βλάστηση του λόφου που το φιλοξενεί. Κουκλίστικο χωριό με αρκετές επιλογές για διαμονή και φαγητό, και ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις υπέροχες διαδρομές γύρω του, με πρώτη και καλύτερη στάση τις πηγές του Ευρώτα, στην θέση Σκορτσινός. 

Στα αξιοθέατα του ίδιου του χωριού, σημειώστε τη βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, στην κεντρική πλατεία, και τον παλιό πέτρινο σιδηροδρομικό σταθμό που χρονολογείται από το 1899 και θεωρείται ένας από τους ομορφότερους της Πελοποννήσου. Περισσότερες πληροφορίες για το Λεοντάρι θα βρείτε εδώ και ιδέες για διαδρομές στη γύρω περιοχή εδώ.Πού θα μείνετε
- Στα κουκλίστικα δωμάτια του Ξενοδοχείου το Καστόρι (τηλ.: 6945551049), που στεγάζεται σε ένα πέτρινο κτίριο του 1874, στο ομώνυμο χωριό. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται τζάκι, υδρομασάζ, δορυφορική τηλεόραση και wi-fi, ενώ οι τιμές αυτήν την περίοδο κυμαίνονται στα 60€ για το δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό.

- Στα πανέμορφα δωμάτια του Αρχοντικού Λεοντάρι, στο ομώνυμο χωριό, τα οποία μοιάζουν βγαλμένα από κουκλόσπιτο, με τα ζωγραφισμένα στο χέρι έπιπλά τους, τα παλ χρώματα στους τοίχους και τις δροσερές αυλίτσες. Οι τιμές ξεκινούν από 80€ για το standard δίκλινο με λαχταριστό, χειροποίητο πρωινό.

- Στα ατμοσφαιρικά δωμάτια του παραδοσιακού ξενώνα Ευ-Ιώ, στο Λεοντάρι. Πρόκειται για ένα πέτρινο αρχοντικό που αναπαλαιώθηκε, διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο με παραδοσιακό πρωινό κυμαίνονται στα 60€.

- Αν δεν φοβάστε τα χιλιόμετρα, μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής λίγο έξω από την περιοχή, στα νότια λημέρια του Ταΰγετου, είναι το Ilaeira Mountain Resort, το οποίο προσφέρει υπέροχες σουίτες με τζάκι, υδρομασάζ και όλες τις υπόλοιπες παροχές που θα περιμένατε από ένα 5άστερο resort, και ξύλινα μπαλκονάκια που βλέπουν απευθείας στις κατάφυτες πλαγιές του Ταΰγετου. Οι τιμές αυτήν την περίοδο κυμαίνονται στα 90€ για το δίκλινο δωμάτιο με «βασιλικό» πρωινό σε μπουφέ-υπερπαραγωγή.

Πού θα φάτε
- Ολόφρεσκη ποταμίσια πέστροφα (μαρινάτη ή στη σχάρα) με τραγανές, κομμένες στο χέρι τηγανιτές πατάτες αλλά και τοπική παραδοσιακή κουζίνα και λαχταριστά ψητά στη σχάρα, στην Παλιά Αγορά, στην πλατεία του Καστορίου. Οι τιμές κυμαίνονται στα 15-20€ το άτομο, μαζί με πολύ καλό βιολογικό κρασί.

- Υπέροχη δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε ντόπια, εποχικά υλικά στα Χρώματα, στο χωριό Πικουλιάνικα –λίγα λεπτά οδήγησης από την καστροπολιτεία του Ταΰγετου. Πιάστε τραπεζάκι στην αυλή, για να αγναντεύετε από ψηλά την καταπράσινη κοιλάδα του Ευρώτα, και δοκιμάστε οπωσδήποτε το μοσχαράκι μαγειρεμένο με πράσα και ρόδι και την σαλάτα με σπανάκι, ξινομυζήθρα, κουκουνάρι και βινεγκρέ λιαστής ντομάτας. Για τους πιο «παραδοσιακούς», ωραιότατα είναι και τα ψητά στη σχάρα. Οι τιμές κυμαίνονται στα 20€ το άτομο, μαζί με φανταστικό κρασί βιολογικής καλλιέργειας (δοκιμάστε το ροζέ, θα μας θυμηθείτε).

- Θρυλική σχάρα, για την οποία ξεστρατίζουν από την «μυστριώτικη στράτα» ντόπιοι και επισκέπτες, στην ταβέρνα Ελατόβρυση, στο Νεοχώρι. Θα βγείτε λίγο από την διαδρομή που περιγράψαμε παραπάνω, αλλά τα ψητά του κυρ-Κώστα θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω για την έξτρα οδήγηση. Τιμές λογικότατες, στα 15€ το άτομο, μαζί με το κρασί.

Δείτε περισσότερες επιλογές για φαγητό και διαμονή στο νότιο τμήμα του Ταΰγετου, στην προηγούμενη βόλτα μας στο αγαπημένο βουνό.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 2:51 am


Στο σφυρί και πρώτες κατοικίες άνω των 300.000 € την Τετάρτη 


Σε πλειστηριασμούς κατοικιών αξίας άνω των 300.000 ευρώ με επισπεύδοντες, τράπεζες, ταμεία , δημόσιο και ΟΤΑ θα συμμετάσχουν αύριο οι συμβολαιογράφοι.«Μετά από έξι και πλέον μήνες αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών, διαπιστώνει μέχρι και σήμερα ότι καμία νομοθετική ρύθμιση ή γενικότερα πρωτοβουλία για λύση δεν έχει αναληφθεί όχι μόνο από την Πολιτεία και κατ” επέκταση από ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα αλλά και οποιονδήποτε κοινωνικό θεσμό ή φορέα, σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και τη διενέργεια πλειστηριασμών».


Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή, διαπιστώνει ότι «η αποχή μας σχεδόν καθολική από τους πλειστηριασμούς οπωσδήποτε διευκόλυνε τους συγκεκριμένους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα οφειλών τους προς το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους Δήμους, όπως και στις Τράπεζες για οφειλές δανείων τους, και των οποίων η πρώτη κατοικία βρίσκεται σε κίνδυνο».


Παράλληλα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ότι «ένας αριθμός συμπολιτών μας, μεγάλος κι αυτός με οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας ως δικαιολογία και καλυπτόμενοι από την αποχή μας, αποφεύγουν την εκπλήρωση ή τον διακανονισμό των οφειλών τους, ενώ έχουν τη σχετική δυνατότητα, αδικώντας κατάφωρα όσους από τους συμπολίτες μας προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και εξοφλούν ή διακανονίζουν τις οφειλές τους με το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τους Δήμους, τις Τράπεζες και τους ιδιώτες πιστωτές τους».


Μάλιστα, η συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «αποφάσισε, συνεχίζοντας πάντοτε την αποχή από τους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα, να επιτρέψει, εκτός των άλλων και τη διεξαγωγή πλειστηριασμών με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 300.000 ευρώ».


Επίσης, αναφέρει ότι «όλοι οι διενεργούμενοι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κατόπιν αδείας που θα χορηγείται από τους Συλλόγους ή τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβάλλεται κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».


Κατόπιν αυτών, για αύριο Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, «θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς, ανεξαρτήτως του ύψους της επισπευδόμενης απαίτησης, μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων καθώς και για πλειστηριασμούς οι οποίοι έχουν ως αντικείμενο κατοικία του οφειλέτη (φυσικού προσώπου)».


«Επισπεύδοντες», σημειώνεται, «είναι οι Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι ΟΤΑ, για ποσό επισπευδόμενης απαίτησης, δηλαδή ύψος εγγραφής κατάσχεσης ίσο με ή πάνω από 300.000 ευρώ.


Διευκρινίζεται, δε ότι για ποσό επισπευδόμενης απαίτησης (εγγραφής κατάσχεσης) κάτω από 300.000 ευρώ, δεν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατοικιών οφειλετών (φυσικών προσώπων) με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ.

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 2:40 am


Το χρήσιμο ΚΚΕ


 Η αληθινη εξουσια δεν ασκειται σημερα απο τους καραγκιοζηδες της βουλης ή απο   τους μαϊντανους που παρλαρουν στα καναλια.

Η αληθινη εξουσια ασκειται υπογεια, στα σαλονάτα περίκλειστα των παγκόσμιων νονών, στα οποία οι αποφάσεις ζυγιάζονται με το αίμα των εθνών, ενώ οι εντολοδόχοι της εφαρμογής τους, σηκώνουν κόκκινες παντιέρες και το παίζουν "παιδιά του λαού"
 
 
Αν δεν υπηρχε το ΚΚΕ, οι παγκοσμιοι νονοι, θα έπρεπε να το εφευρουν....

 
Όταν χρειάστηκε να αποδυναμωθούν τα βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα, που είχαν παραμείνει μετά τον πόλεμο στην Ευρώπη, το ΚΚΕ ήταν εκεί. Και ματοκύλησε την Ελλάδα, ώστε να ενισχυθεί η σοβιετική κατοχή στις, προβλεπόμενες από τη συνθήκη της Γιάλτας, χώρες/δορυφόρους της ΕΣΣΔ...
Όταν στη δεκαετία του 60, η αλησμόνητη Σοβιετία μετέτρεψε το "κίνημα ειρήνης" σε βασικό μοχλό της προπαγάνδας της, εξαιτίας της αδυναμίας της να συγκρουστεί ανοιχτά με τις ΗΠΑ, το ΚΚΕ έπαιξε για άλλη μία φορά σωστά τον ρόλο του, γιομίζοντας τις κονκάρδες των χρήσιμων ηλίθιων, με τα σηματάκια της ειρήνης και το απίστευτο σύνθημα: "καλύτερα κόκκινος παρά νεκρός!"

Όταν οι παγκόσμιοι νονοί έβαναν μπροστά τον λαθρεποικισμό της Ευρώπης, το ΚΚΕ ήταν πάλι εκεί. Και οι κόκκινοι εργολάβοι δεν προλαβαίνανε να διώχνουν τον Έλληνα εργάτη για να δώκουν δουλειά στον Αλβανό [μετά βέβαια ξωπετάχτηκαν κι αυτοί από τους Αλβανούς εργολάβους αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...]

Όταν τα ελληνικά ναυπηγεία άρχισαν να απειλούν τα ναυπηγεία της Ολλανδίας ή της Κίνας, το ΚΚΕ ήταν ξανά-μανά εκεί. Και φρόντισε να τα κλείσει, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στη νομενκλαντούρα του, μία σειρά υψηλά αμειβόμενων θέσεων στο δημόσιο...

Όταν το καθεστώς κινδύνευσε κάποια στιγμή από τους μαινόμενους αγανακτισμένους, το ΚΚΕ για άλλη μία φορά εκ-δήλωσε την σταθερή παρουσία του, στο πλευρό του καθεστώτος. Και οι κόκκινοι φρουροί έλαβαν θέσεις μάχης στα σκαλοπάτια του κυνοβουλίου, προστατεύοντας τους καθεστωτικούς αρχισυμμορίτες, από την οργή των διαδηλωτών.

Αλλά τι να πρωτοθυμηθώ από τους ένδοξους αγώνες του ΚΚΕ, προς όφελος των εκάστοτε χρηματοδοτών και προστατών του, είτε στον παλιό καλό καιρό της Σοβιετίας, είτε σήμερις, στις πονηρές εποχές της Νέας Τάξεως.

Στην πραγματικότητα, το ΚΚΕ που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαρχιωτοποίηση και αποβιομηχάνιση της Ελλάδος, ήταν πάντα το πιο χρήσιμο εργαλείο, των αφανών [και εμφανών] θυλάκων παγκόσμιας εξουσίας, που χρειαζόντουσαν την Ελλάδα, είτε για προτεκτοράτο είτε για πειραματόζωο.
Ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ.
Ο σταθερός στυλοβάτης των παγκόσμιων νονών, από τον καιρό του Ιωσήφ Μπεναρόγια, μέχρι σήμερα, ήταν το πολύ χρήσιμο ΚΚΕ...


     
Πολυ σωστά λοιπόν πράττει ο πάσα ένας κούλης, που δηλώνει υποταγή στους απογόνους των κόκκινων σφαγέων του αδερφοφαδικού συμμοριτοπολέμου.
Και να ξέρετε κάτι...
Οι ροζ, οι πράσινοι ή οι γαλάζιοι δελφίνοι της εξουσίας, μπορεί να περιμένουν στην ουρά, για το πότε θα δοθεί το παρασύνθημα, ώστε να ξωπεταχτεί ο προηγούμενος αρχισυμμορίτης και να κατσικωθεί στην καρέκλα ο επόμενος, ωστόσο ο πιο σταθερός [και συνάμα ο πιο προστατευμένος] μπράβος των παγκόσμιων νονών, είναι το ΚΚΕ!

Πρωθυπουργούς τύπου Σαμαρά, Τσίπρα ή Μητσοτάκη, οι αρχινονοί της τριλάτεραλ, μπορούν να κατασκευάζουν δεκα τον μήνα. Αλλά οι πολύτιμοι μηχανισμοί ελέγχου των μαζών, όπως λόγου χάριν τα συνδικαλιστικά τάγματα του ΚΚΕ, χρειάζονται πολύ χρόνο και πολύ χρήμα, για να οργανωθούν και να αποδώσουν, τόσο αξιόπιστα.

Γι αυτό άλλωστε παρατηρείται και το αξιοπερίεργο φαινόμενο, οι υποτιθέμενοι σωτήρες της ελληνικής οικονομίας, όπως λόγου χάριν το ΔΝΤ ή η ΕΚΤ, να μην αγγίζουν καν τον πυρήνα της ελληνικής χρεωκοπίας, δηλαδή το δημόσιο. Διότι απλούστατα, αν χαθεί το δέλεαρ του παρασιτικού και αδηφάγου ελληνόφωνου δημοσίου, τότε μηχανισμοί ελέγχου των μαζών, όπως το ΚΚΕ, θα χάσουν τα 9/10 της δύναμης τους.

Μην σας εντυπωσιάζει λοιπόν η ανίερη [και ακατανόητη προσέγγιση] των νεοφιλελεύθερων φλώρων της γαλάζιας συμμορίας, με τους καπεταναίους δεύτερης γενιάς του ΚΚΕ.
Ο πάσα ένας υποψήφιος για πρωθυπουργία ή για υπουργία, γνωρίζει καλά ότι το καθεστώς που έχουν επιβάλλει στην ψωροκώσταινα οι παγκόσμιοι νονοί, δεν ανέχεται αποκλίσεις. Και προκειμένου να φτάσει ένας φέρελπις γόνος μπαμπά, να αρπάξει ενα κομματακι εξουσία, θα πρεπει πρωτα να πεισει τα αληθινά αφεντικά, ότι θα προστατεψει τους προστατευόμενους τους.

Και σας το λέγω να το ξέρετε...
Αναμεσα στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Κουτσούμπα [παραδείγματος χάριν] ο πραγματικά ισχυρός δεν είναι ο πρώτος κι ας τσιμπολογάει πολύ περισσότερες ψήφους. Ο πραγματικά ισχυρός είναι ο  δεύτερος κι αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από το απλούστατο γεγονός ότι ο κάθε μητσοτάκης αύριο μπορεί να βρεθεί στα αζήτητα της πολιτικής, ενώ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, θα βρίσκεται στη θέση του, ακόμα και αν αλλάξουν σαρανταπέντε κυβερνήσεις!  

Ποιος είναι λοιπον ο ισχυρός;Ο εκάστοτε αναλώσιμος "αρχηγός" της γαλάζιας, της πρασινης ή της ροζ συμμορίας ή εκείνος που βλέπει τις κυβερνήσεις να γκρεμίζονται ενώ ο ίδιος γελάει πάντα τελευταίος, από τον μόνιμο θρόνο του;  Διότι το ΚΚΕ αδέρφια μου, δεν βρίσκεται εδώ για να είναι κόμμα εξουσίας. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Αλλωστε αν το ΚΚΕ επαιρνε την εξουσια, τοτε ποιος θα επαιζε τον ρολο του χρησιμου ΚΚΕ;
Όχι!
Το ΚΚΕ θα κινειται σταθερα γυρω εκει, στο 10%, το πολυ 15% αλλα θα ασκει πολυ πιο ουσιαστικη εξουσια, απο οτι τα ταχα μου κυβερνωντα κομματα. Γι αυτό και μπορεί να δειτε μεθαύριο χιλιαδες συριζαιους να απολυονται απο το δημοσιο και να τρεχουν μετα να κλαιγονται στην πλατεια Κλαυθμωνος. Δεν θα δειτε ομως απολυμενους κομμουνιστες!

Και μεταξύ μας, η αληθινη εξουσια δεν ασκειται σημερα απο τους καραγκιοζηδες της βουλης ή απο τους μαϊντανους που παρλαρουν στα καναλια.

Η αληθινη εξουσια ασκειται υπογεια, στα σαλονάτα περίκλειστα των παγκόσμιων νονών, στα οποία οι αποφάσεις ζυγιάζονται με το αίμα των εθνών, ενώ οι εντολοδόχοι της εφαρμογής τους, σηκώνουν κόκκινες παντιέρες και το παίζουν "παιδιά του λαού"
 
 
Όπως οι "μπροστάρηδες" του χρήσιμου ΚΚΕ, που όταν χρειάστηκε να ξεφτιλιστεί η αξία της ανθρώπινης εργασίας, για να διαθετουν τα αφεντικά, φτηνά εργατικά χέρια για εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους, είναι πάλι εδώ, με τα λάβαρα του, με τις ΜΚΟ του και με τον αλληλέγγυο φιλανθρωπισμό του, στις ορδές των αφροασιατών, οι οποίες προορίζονται να αντικαταστήσουν τους λαούς της Ευρώπης....

Εν ολίγοις, αν δεν υπηρχε το ΚΚΕ, οι παγκοσμιοι νονοι, θα έπρεπε να το εφευρουν....Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 2:23 am


Έλεγχαν την Ελλάδα από το Κις και τις στοές... Που θα κρυφτούν τώρα; Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, ανήκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ


Περιγηθείτε άφοβα στο φιλικό ιστολόγιο knossopolis.gr. 

Θα βρείτε πλήθος στοιχείων για την κατάσταση στην Ελλάδα και τον ρόλο των Εβραίων (Καζάρων) στην υποδούλωση των Ελλήνων. 


Στο άρθρο που παραπέμπω εδώ, δείτε τα ΦΕΚ που αναφέρονται στην προστασία της Εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας και πώς αυτή οργανώθηκε σαν κράτος εν κράτει, που κυβερνά μέσα από τις στοές, και την απολύτως ελεγχόμενη δήθεν “βουλή των Ελλήνων”. Έτσι νέμονται ύπουλα για αιώνες τον πλούτο της πατρίδας μας και τον μόχθο των Ελλήνων χωρίς ποτέ να πληρώνουν φόρους.

Αποκαλύπτοντας την δράση των ανθελλήνων Εβραιοκαζάρων και του ΚΙΣ (κεντρικό Ισραηλινό συμβούλιο) οδηγούμε στην ασφαλή επαναφορά της εξουσίας στους αυτόχθονες Έλληνες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ

Χ.Τ.

——————————–

Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα

Δημοσιεύθυηκε στο knossopolis.gr, Σάββατο 11 Μάιος 2013, 20:58

Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, ανήκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο, αποδείξεις ΕΔΩ). Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο “αντισημίτης” Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. 


Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία), με ότι αυτό συνεπάγεται, και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου… 

Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ “δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους…”

Ιδού τα 36 ΦΕΚ:

Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές
Συνέχεια εδώ

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 2:14 am


Κοινωνική Βία και Φόβος των Ελίτ

Φωτεινή Μαστρογιάννη

 
Ο φόβος είναι ένα ισχυρότατο συναίσθημα, έχει δε χρησιμοποιηθεί κατά κόρον και στην πολιτική. 
 
Ο φόβος δεν είναι μόνο ατομικός αλλά  μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την κοινωνία και να γίνει συλλογικός (δεν βιώνουμε άλλωστε κάτι τέτοιο σήμερα;). 

Δεν φοβάται όμως μόνο η «μάζα» αλλά και η ελίτ.  
 
Σύμφωνα με τον  Brown (1997) η μάζα φοβάται όταν αισθάνεται απειλή για την ασφάλειά της. 
 
Η δε ασφάλεια μπορεί να είναι σωματική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική/κοινωνική.
 

Ενδιαφέρον όμως είναι να δούμε τι φοβούνται οι ελίτ σύμφωνα με τον Brown. Αυτό λοιπόν που φοβούνται σχετίζεται με δύο κινδύνους. Ο ένας είναι ο κίνδυνος απώλειας της εξουσίας (νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες που λέει ο λαός) και ο άλλος είναι ο κίνδυνος να καταδικασθούν για προγενέστερα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

Από τους δύο φόβους της ελίτ δηλαδή τον φόβο του κινδύνου της απώλειας της εξουσίας και του κινδύνου να καταδικασθούν για προγενέστερα εγκλήματα, ο πιο ισχυρός είναι αυτός της απώλειας της εξουσίας.

Η αντίδραση των ελίτ στους φόβους αυτούς είναι η δημιουργία πόλωσης.  
 
 
Στο παρελθόν το έκαναν με τα έθνη, στο παρόν όπου υπάρχει μία γενικότερη εθνοαποδόμηση λόγω των συμφερόντων της παγκοσμιοποίησης και των παγκοσμιοποιητών, η πόλωση που δημιουργούν είναι μεταξύ κοινωνικών ομάδων ακόμα και οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων όπως είδαμε πρόσφατα στη χώρα μας όπου πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας με εμπρηστικές του δηλώσεις προωθούσε την πόλωση (και κατά συνέπεια και την κοινωνική βία).


Οι ελίτ χρησιμοποιούν την ανασφάλεια της μάζας προκειμένου να διατηρήσουν τη δύναμή τους, παρουσιάζονται  στο πλήθος ως  «προστάτες» (ή "σωτήρες" στα καθ’ημάς).  
 
Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να βρουν κάτι που να είναι προς το συμφέρον μίας κοινωνικής ομάδας και να το διαμορφώσουν κατά τέτοιο τρόπο που να εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.
 
 
Για παράδειγμα, τη δυσαρέσκεια του λαού όσον αφορά τη δυσβάσταχτη φορολογία προσπαθούν να τη στρέψουν στο πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης και της λειτουργίας του όποιου "ελληνικού" κράτους έχει απομείνει και έτσι να διευκολυνθούν οι ιδιωτικοποιήσεις και η πώληση όλης της εθνικής περιουσίας.

Για να επιτύχουν τον σκοπό τους, οι ελίτ στοχοποιούν κάποια άλλη ομάδα π.χ. μπορεί να είναι εθνοτική ομάδα, κοινωνική (π.χ. στη χώρα μας πολλές κοινωνικές ομάδες έχουν γίνει στόχος των ελίτ κυρίως οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί στα πλαίσια του άκρατου νεοφιλελευθερισμού όπου επιδιώκεται η ιδιωτικοποίηση των πάντων, οτιδήποτε δημόσιο αποτελεί στόχος) ή ακόμα και ποδοσφαιρική (όπως είδαμε πρόσφατα, εάν και ο στόχος ήταν άλλες κοινωνικές ομάδες απλά ο φανατισμός των οπαδών χρησιμοποιήθηκε ως μέσο).

Κλειδί για την χειραγώγηση του πλήθους μέσω του φόβου από τις ελίτ είναι και η παροχή περιορισμένης πληροφόρησης. 
 
Το βλέπουμε αυτό στον τόπο μας μέσω των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και της τηλεόρασης που προβάλλει σκουπίδια τύπου Σαρβάιβορ. 
 
Ο έλεγχος των ΜΜΕ από την ελίτ είναι βασικό στοιχείο για τη δημιουργία φόβου στις μάζες. 
 
Απτό παράδειγμα είναι ο καθημερινός βομβαρδισμός με τρομακτικές ειδήσεις για την οικονομία που προβάλλουν ακόμα και μέσω διαδικτύου και τις οποίες αρκετοί αφελείς αναπαράγουν μεγαλώνοντας έτσι, άθελά τους, το κλίμα τρόμου και συμβάλλοντας κατ'αυτό τον τρόπο στην επίτευξη του στόχου των ελίτ που δεν είναι άλλος από τη χειραγώγηση.

Στα πλαίσια αυτά της δημιουργίας φόβου, οι ελίτ δημιουργούν ψεύτικες απειλές που προκαλούνται, δήθεν, από κοινωνικές ομάδες. Για παράδειγμα, είδαμε ότι αναφέρθηκαν στους συνταξιούχους με διάφορους τρόπους ότι π.χ. είναι οι συνταξιούχοι αυτοί που προκάλεσαν το έλλειμμα κτλ., ισχυρισμοί που δεν έχουν καμία λογική υπόσταση αλλά είναι αρκετοί για να προκαλέσουν την αντιπάθεια των άλλων κοινωνικών ομάδων προς την ομάδα των συνταξιούχων. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με τους δημοσίους υπαλλήλους.  Σε μεγάλο βαθμό, δυστυχώς, τα κατάφεραν.

Αυτού του είδους οι επικείμενες ψεύτικες απειλές από τις άλλες ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν συγκρούσεις, βία, ένα περιβάλλον όπου κανένας δεν εμπιστεύεται κανένα (όπως το σημερινό). Αποτέλεσμα: από τη μία θα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων η οποία θα ακολουθεί τον όποιον δείχνει ότι μπορεί να τους προστατεύσει (π.χ. επιλογή ενός ηγέτη που υπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντα των συνταξιούχων αλλά και διάφοροι μισότρελοι "σωτήρες" που έχουν εμφανισθεί κατά καιρούς κτλ.) ή ένα γενικευμένο κλίμα απάθειας και απαξίωσης χωρίς να συνοδεύεται από ενεργητικές πράξεις αλλαγής της κατάστασης.

Η κατάσταση αυτή είναι άκρως ανησυχητική δεδομένου ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί  κοινωνική έκρηξη, η οποία μπορεί κι αυτή να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκάστοτε ελίτ. 
 
Παρατηρώντας τις χυδαίες χειρονομίες, συμπεριφορές και λεκτικές εκφράσεις πολιτικών προσώπων και γνωστών επιχειρηματιών, πιθανόν μία τέτοιου τύπου κοινωνική έκρηξη να επιδιώκεται.
 
Πηγές

Brown, Michael E. (1997) The Causes of Internal Conflict” in Brown (ed.), “Nationalism and Ethnic Conflict,” p. 19

Gagnon Jr, V.P. “Ethnic Nationalism and International Conflict: The Case of Serbia” International Security, vol. 19, no. 3, (Winter 1994/95) p. 130-166.

Μαστρογιάννη, Φ. Φόβος και Πολιτική. Διαθέσιμο: http://mastroyanni.blogspot.gr/2016/03/blog-post_8.html

Snyder, Jack. From Voting to Violence: Democratization and Nationalist Conflict, New York, NY: W.W. Norton and Company, (2000), p. 67Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 1:56 am


Έρευνα: Στην Κόλαση της Νορβηγίας [Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη] (βιντεο)
Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι δυτικό, κρατικό και επιδοτούμενο. Γίνεται σε σκανδιναβικά κράτη και αλλού. Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση. 

Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του. Υπουργός παιδείας δηλώνει ότι θέλει να κάνει ομοφυλόφιλα όλα τα παιδιά.Ας ξυπνήσουμε, να σταματήσει η «πανούκλα” της τρίτης χιλιετίας. 
Ας απομονώσουμε την «ανοχή της διαστροφής», τουλάχιστον από ψυχές των αθώων παιδιών. 
Ας αντιληφθούμε γιατί γράφονται οι κατ΄ επίφασιν αντιρατσιστικοί νόμοι και πού αποσκοπούν!
Αυτή είναι η διαταγή των εβραιοσιωνιστών.
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,  ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ... ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Γι αυτό και γράφω, πως το κόμμα που θα έχει ως πρώτο πρόταγμα να διώξει όλους τους περιούσιους από την Ελλάδα, θα είναι κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι δυτικό, κρατικό και επιδοτούμενο. Γίνεται σε σκανδιναβικά κράτη και αλλού. Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση. 

Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του. Υπουργός παιδείας δηλώνει ότι θέλει να κάνει ομοφυλόφιλα όλα τα παιδιά. Η παιδεία προωθεί την ιδέα επιλογής φύλου, την πρώιμη σεξουαλικότητα και την αποβλάκωση. Οι αντιδρώντες διώκονται ανηλεώς, σύμφωνα με το νόμο. Καλώς ορίσατε στην δημοκρατική κόλαση του 21ου αιώνα.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 

Όταν πρωτοδιάβασα τη συνέντευξη μιας Ρωσίδας μάνας [Irina Bergseth] που ζούσε στη Νορβηγία δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε φράση της, κάθε λέξη της ήταν μια δυνατή  γροθιά στο στομάχι! 

Όμως αξίζει να τη δούμε για να αντιληφθούμε πώς θέλουν κάποιοι την Ευρώπη των Εσχάτων. 


Όταν μάλιστα το μέλλον αυτής της «σύγχρονης κοινωνίας», καθοδηγείται προς διαμόρφωση με τον πιο ύπουλο, τον πιο βρώμικο τρόπο πάνω στις ψυχές των παιδιών και αυτός ο εφιάλτης, βρίσκεται προ των πυλών και για την δική μας Πατρίδα, νομίζω πως επιβάλλεται με κάθε τρόπο να το αποτρέψουμε. 


Το κείμενο από το οποίο σταχυολογούμε τα βασικά του σημεία, είναι από συνέντευξη της 9ης Μαΐου 2013 μιας μάνας που η “τύχη” την έριξε στην “προηγμένη”, πλούσια και “προοδευτική” αυτή χώρα του Βορρά. Δημοσιογράφος ήταν ο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας “ΑΥΡΙΟ”.

Η Ιρίνα παντρεύτηκε το 2005 στην Μόσχα με πολίτη της Νορβηγίας, έχοντάς ήδη έναν γιο τότε 7 ετών. Εγκαταστάθηκαν στη Νορβηγία, στο χωριό Άουρσκογκ του Χιόκλαντ. 


Εν συνεχεία περιγράφει τη νορβηγική κοινωνία που αποδομείται ηθικά ταχύτατα, αντιγράφοντας αμερικανικές νοοτροπίες. Κατά τη ρωσίδα αυτή μητέρα παρά τον πλούτο της χώρας που οφείλεται στην εξόρυξη πετρελαίου η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες, παρά εκμεταλλεύτηκε την ξένη επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή. 


Η Ιρίνα κατόρθωσε να διοριστεί δασκάλα σε μια γειτονική κοινότητα. Αμέσως μετά στη συνέντευξή της η Ιρίνα περιγράφει τις βασικές δομές του νορβηγικού σχολείου που το χαρακτηρίζει: “φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους”. 


Έτσι, σύμφωνα με τη Ρωσίδα αυτή δασκάλα, το έργο του κρατικού σχολικού προγράμματος για το δημοτικό σχολείο συμπεριλαμβάνει οι δάσκαλοι να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, έως 13 ετών να μάθουν να μετράνε και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. 


Το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη δεν επιτρέπεται, επειδή το παιδί αισθάνεται «ντροπή» [εδώ να δείτε προσοχή στη “διαφορετικότητα”!]. 


Μάλιστα ειδικός δάσκαλος βγάζει το παιδί στον διάδρομο και μόνο εκεί ακούει το παιδί να διαβάζει, έτσι ώστε να μην ντροπιάσει το «μικρό»! 


Ακόμη, ο δάσκαλος έχει το δικαίωμα να κάνει στα παιδιά μέσα στην ημέρα δύο ασκήσεις μαθηματικών! Αν τα παιδιά δεν μάθουν το μάθημα, τρεις ημέρες αργότερα, πάλι προσπαθεί να τους εξηγήσει την ύλη του περασμένου μαθήματος. 

Εργασία για το σπίτι για την εβδομάδα το πολύ 5-8 λέξεις στα αγγλικά, κατά την διακριτική ευχέρεια του παιδιού! 


Ουσιαστικά το διαφημιζόμενο από πολλούς εγχωρίους “παιδαγωγούς” ως κορυφαίο, είναι απλώς παράδειγμα της πλήρους υποβάθμισης της εκπαίδευσης. 


Άλλωστε, δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας, φυσικής επιστήμης. Υπάρχει μόνο μια μορφή “μελέτης περιβάλλοντος”, που ονομάζεται «αναθεώρηση», όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. 


Ξέρουν απλώς ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. 


Όλα τα άλλα στοιχεία, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, είναι «κακοποίηση του παιδιού και της ψυχής του»! 


Μάλιστα, η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο δεν ταΐζει τα παιδιά στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία. 


Μόνο τρέφουν τα παιδιά, άπαξ εβδομαδιαίως, με κάποια «αηδιαστική σούπα», που ονομάζεται «ντοματόσουπα» από έτοιμη συσκευασία!

Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνας, έχοντας κάνει μαθήματα για δύο χρόνια σε ρωσικό σχολείο της Νορβηγίας ήταν σαν ένα παιδί θαύμα. 


Έως την 7η τάξη, δε διάβαζε τίποτα, μιας και δεν υπήρχε καμία ανάγκη για να διδαχτεί. Στους τοίχους των σχολείων, άλλωστε υπάρχουν κατατοπιστικές απίστευτες ανακοινώσεις, όπως: “Εάν οι γονείς σας επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε] τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς.»!!!


 Για την Ιρίνα μόνος τρόπος ασκήσεως της μνήμης του γιου της ήταν το πιάνο. Μάλιστα του έλεγε συχνά: “Μην τολμήσεις και πεις κάπου ότι έχεις μια τέτοια απαιτητική μητέρα.» Μετά από έξι χρόνια παραμονής της Ιρίνα στη Νορβηγία ήρθε η ώρα να μάθει για το περιβόητο σύστημα παιδικής πρόνοιας “Barnevernet”. 


Πριν γνωρίσει όμως αυτό το “σύστημα”, η Ιρίνα μετά τη γέννηση του δεύτερού της παιδιού, χώρισε από τον άνδρα της. Τότε, πήρε δάνειο, αγόρασε διαμέρισμα και είχε μια φυσιολογική ζωή, χωρίς ποτέ να απασχολήσει τις αρχές του κράτους. 


Τα παιδιά έμειναν μαζί της, δεδομένου ότι ο μπαμπάς στεναχωρούσε τον γιο της (από τον πρώτο γάμο), και έθεσε θέμα να μην υπάρξουν συναντήσεις με αυτόν τουλάχιστον τον γιο. Η Ιρίνα προσπάθησε τουλάχιστον ώστε ο πατέρας του παιδιού να μην μείνει μαζί του το βράδυ, διότι υπήρχε απειλή ξυλοδαρμού. 


Το νηπιαγωγείο κι άλλες κρατικές υπηρεσίες την πίεζαν να δίνει το παιδί στον πατέρα του. 


Έτσι ο μικρός γιος παρέμεινε με τον πατέρα του στην αρχή από δύο ώρες το Σάββατο ή την Κυριακή. Αλλά την τελευταία φορά, όταν έκλεισε τα τέσσερα του χρόνια, πέρασε με τον πατέρα του σχεδόν μια εβδομάδα. 


Στις 7/3/2011 η Ιρίνα πήγε στην αστυνομία του χωριού «Bjorlelangen», επειδή το μικρό αγόρι της είπε, ότι η θεία και ο θείος του, συγγενείς του πατέρα του, τον πόνεσαν στο στόμα και στον ποπό! 


Της μίλησε για πράγματα, που εκείνη δεν μπορούσε στην αρχή να τα πιστέψει. 


Τότε αναλογίστηκε στα σοβαρά μια νορβηγική λαϊκή παράδοση, συνδεδεμένη με το να σχετίζονται οι συγγενείς εξ αίματος στενά με παιδιά: αγόρια και κορίτσια! 


Αρχικά, η Ρωσίδα μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει σ΄ αυτή την τρέλα ή ανοησία ή κόλαση. 


Πάντως, πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. 


Την 8η Μαρτίου κλήθηκα στην υπηρεσία της επιμέλειας των παιδιών «Barnevernet». 


Η ανάκριση διήρκεσε έξι ώρες. 


Εκεί ήταν μόνο η Ιρίνα και τα παιδιά της. 


Υποτίθεται ότι στη Νορβηγία υπάρχει ένα «υποδειγματικό» σύστημα προστασίας των παιδιών, που δημιουργήθηκε «για τα μάτια του κόσμου», ότι δήθεν αγωνίζονται και πολεμάνε την αιμομιξία.


 Αργότερα η Ιρίνα συνειδητοποίησε, κάτι που νωρίτερα είχαν καταγγείλει και άλλοι γονείς, ότι τα κέντρα «Barnevernet», που υπάρχουν σε κάθε χωριό[!], σκοπό έχουν να εντοπίσουν την δήθεν «ομολογία» του παιδιού περί μη «καλής» μητέρας (ή πατέρα), να απομονώσει τα παιδιά αυτά από τους γονείς τους και να τους «τιμωρήσει» (παιδιά και γονείς ταυτόχρονα)! 


 Εκείνη την εποχή οι εφημερίδες στη χώρα έγραψαν ότι ένα κορίτσι 8 ετών, καταδικάστηκε σε καταβολή των δικαστικών εξόδων και καταβολή αποζημιώσεων στον βιαστή της για την παραμονή του στη φυλακή!https://youtu.be/3Yd9gt1w8U8


Τότε κατάλαβε και η Ιρίνα πλήρως ότι στη Νορβηγία, όλα είναι από την «ανάποδη». Ουσιαστικά αντιλήφθηκε ότι η παιδεραστία, ουσιαστικά, δεν θεωρείται έγκλημα [κάτι που συμβαίνει και σε άλλες “προηγμένες” ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Ολλανδία]. Πάντως στις 8/3/2011 ήταν η πρώτη φορά που κατασχέθηκαν και τα δύο παιδιά της Ιρίνα! 
Η κατάσχεση γίνεται ως εξής: το παιδί δεν επιστρέφει από το νηπιαγωγείο ή το σχολείο, δηλαδή ουσιαστικά το κλέβουν από τους γονείς, εξαφανίζεται! Αυτό συμβαίνει επειδή το παιδί «το απομακρύνουν» για το … καλό του, από τους γονείς σε μυστική διεύθυνση. Οι υπεύθυνοι της είπαν αφοπλιστικά: «Καταλάβετε την κατάσταση, εσείς μιλάτε για παιδική κακοποίηση. Πρέπει να εξεταστείτε από γιατρό και κριθείτε ότι είστε υγιείς.»  
Έτσι η Ιρίνα έσπευσε στην κοντινή πολυκλινική [δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο]. Στο αυτοκίνητο την έβαλε η υπάλληλος της «Barnevernet», λέγοντας: “Εμείς θα σας βοηθήσουμε, θα παίξουμε με τα παιδιά σας, θα είναι στην υπηρεσία της προστασίας των παιδιών”. 
Όταν η Ιρίνα με τη συνοδεία της υπαλλήλου έφτασε στην κλινική, ο μεγαλύτερος της γιος [13 τότε ετών], της τηλεφώνησε και την πληροφόρησε ότι βρίσκονταν ήδη σε ανάδοχη οικογένεια σε μυστική διεύθυνση! 
Η Ιρίνα προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, γιατί ακόμη και το κλάμα θεωρείται ψυχική ασθένεια, και σε αυτή την περίπτωση η «Barnevernet» θα εφάρμοζε καταναγκαστική ψυχιατρική!

Τελικά αποδεικνύεται ότι στη Νορβηγία υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα, ποσόστωσης για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους. 
Τα όργανα «προστασίας παιδιών» ανταγωνίζονται για την υλοποίησή του. Δημοσιεύονται μάλιστα ανά τρίμηνο πίνακες και διαγράμματα με τον αριθμό των «κατασχεμένων «παιδιών ανά επιλεγμένη περιοχή! Τέτοια σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα και σε περιπτώσεις απομάκρυνσης παιδιών από οικογένειες και στη Σουηδία. Μια τέτοια έκθεση αναφέρει, ότι στη Σουηδία κατασχέθηκαν 300.000 παιδιά! 
Πρόκειται για μια ολόκληρη γενιά που κλάπηκε από τους βιολογικούς γονείς! Στη Σκανδιναβία συνεπώς οι παραδοσιακές οικογένειες βιώνουν ένα πογκρόμ! Μάλιστα, κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10 χιλιάδες Κορόνες [1100 ευρώ] Νορβηγίας/μήνα για κάθε ένα θετό παιδί. Ακόμη, κάθε υπάλληλος της Barnevernet λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό ένα μεγάλο μπόνους γι’ αυτή τη “δουλειά”, δηλαδή για την καταστροφή της «οικογενειακής φωλιάς», και την κλοπή των απογόνων. 
Μάλιστα ο ανάδοχος γονέας μπορεί να επιλέξει το παιδί «της αρεσκείας του», όπως στα σκλαβοπάζαρα. 
Για παράδειγμα, λέει η Ιρίνα: “σας άρεσε εκείνο το γαλανομάτικο κοριτσάκι ρωσικής καταγωγής και θέλετε να το πάρετε για αναδοχή, τότε καλέσετε τη Barnevernet και να πείτε: «είμαι έτοιμος, έχω ένα μικρό δωμάτιο για το παιδί …» αναφέροντας το όνομα του παιδιού. Και θα σας το παραδώσουν αμέσως”. 
Συνεπώς, πρώτα βρίσκεται η ανάδοχη οικογένεια, και στη συνέχεια αποσύρεται από τους βιολογικούς γονείς «κατόπιν παραγγελίας» το παιδί! Μάταια κάποιοι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων μάχονται μ’ αυτό το παντοδύναμο σύστημα της Barnevernet». 
Μάλιστα, οικογένειες που υπέφεραν από το σύστημα Barnevernet στις 3 Μαΐου 2013 διοργάνωσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του βίαιου διαχωρισμού γονέων και παιδιών στη Νορβηγία. 
Πάντως η χώρα αυτή, όσον αφορά την κλοπή των παιδιών από τους γονείς τους, είναι μπροστά από τα υπόλοιπα κράτη, κι αυτό γιατί φαίνεται πως ο διαχωρισμός των παιδιών από τους γονείς τους αποτελεί εθνικό σχέδιο. 
Νορβηγική εφημερίδα με πηχιαίο πρωτοσέλιδο έγραφε πέρυσι: “Το ένα πέμπτο των παιδιών στη Νορβηγία έχει “διασωθεί” από τους γονείς τους”. 
Συνεπώς περί τα 150 χιλιάδες παιδιά, “σωσμένα”, ζουν πλέον όχι στο σπίτι με τη μητέρα τους, αλλά σε μοντέρνα άσυλα, δηλαδή φυλακές οικογενειακού τύπου. 
Πολλοί ανάδοχοι στη Νορβηγία δείχνουν προτίμηση σε παιδιά με αναπηρία [μήπως άραγε τα κάνουν ανάπηρα;] γιατί μπορούν να πάρουν μεγαλύτερες επιδοτήσεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το τραύμα του παιδιού, τόσο περισσότερο κέρδος για τον “ανάδοχο”! Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, από δέκα νεογέννητα μόνο τα δύο γεννιούνται από Νορβηγούς γονείς και τα οκτώ από τα δέκα είναι παιδιά των μεταναστών. 
Οι μετανάστες παρέχουν υγιές πληθυσμό στη χώρα, αφού στους μετανάστες δεν συνηθίζονται στενές σχέσεις μεταξύ συγγενών [αιμομιξίες], όπως αντίθετα συνηθίζονται στους Νορβηγούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν στη Νορβηγία και έπεσαν στα νύχια του συστήματος Barnevernet είναι παιδιά ρωσικής καταγωγής. 
Σχεδόν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από ένα ή δύο Ρώσους γονείς είναι εγγεγραμμένα στις λίστες του «Barnevernet» κι αποτελούν την ομάδα «υψηλού κινδύνου» για “σωτηρια”, δηλαδή αρπαγή. 
Άμεσο αποτέλεσμα: Κάθε μήνα στη Νορβηγία αυτοκτονεί μια ρωσίδα γυναίκα!

Αιτίες που μπορεί η Barnevernet να επέμβει; Πολλές και ποικίλες: αναγκάζετε το παιδί σας να πλένει τα χέρια του με το ζόρι η μαμά κουτσαίνει ή κλαίει, το παιδί σας τρώει με τα χέρια [συνέβη σε οικογένεια Ινδών μεταναστών]… ε, τότε… “είστε μια κακή μητέρα, το παιδί σας θα παρακρατηθεί!”. 
Το σύστημα “προστασίας” των παιδιών στη Νορβηγία βασίζεται σε “τεκμήριο ενοχής” των γονέων. 
Άλλη αιτία, συχνή μάλιστα, που επεμβαίνει η “προστασία παιδιών” μπορεί να είναι η φράση που συχνά λένε οι γονείς στα παιδιά τους, και στην Ελλάδα: “θα σε σκοτώσω βρε!” 
Τότε η Barnevernet λέει: “Θέλετε να σκοτώσετε τα παιδιά σας”! 
Σε ανάλογες ανακρίσεις γονέων από τους εντεταλμένους της Barnevernet, αναγκάζουν τους γονείς με τον τρόπο τους να βρίσκονται μόνιμα σε θέση να πρέπει να δικαιολογούνται συνεχώς. Κάποτε οι δύστυχοι γονείς αντιλαμβάνονται πως από κάποια στιγμή και μετά είναι αδύνατον να δικαιολογηθούν. 
Ας αναλογιστούμε μόνο πως η νορβηγική κρατική μηχανή, δίνει μυθικά βραβεία και μπόνους σε δικηγόρους, σε υπαλλήλους της επιτροπείας, σε δικαστές, σε ψυχολόγους, σε ψυχιάτρους, σε ανάδοχους γονείς, σε εμπειρογνώμονες. για κάθε “κατασχεθέν” γαλανομάτικο μωρό. 
Τότε οι πραγματικοί γονείς δεν έχουν καμία πιθανότητα να διασώσουν το παιδί τους  από το νορβηγικό «άσυλο». 
Στη συνέντευξή της η Ιρίνα τονίζει: Οι δικηγόροι του «Barnevernet» μεταφράζανε και χρησιμοποίησαν εναντίον μου όλο το υλικό του ρωσικού τύπου, που ανέφερε τα παιδιά μου. Είπαν στο δικαστήριο: «Είναι τρελή, προστατεύει τα παιδιά της στον τύπο!» 
 Στη Δύση δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου σε σχέση με τα παιδιά. Είναι αδύνατον να κάνει κανείς έκκληση προς την κοινωνία”. Άλλωστε, ισχύει ο Νόμος της ιδιωτικής ζωής (Νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων), ένας νόμος που φαίνεται πως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της  Barnevernet.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: 
Το υπουργείο που έχει σχέση με παιδιά στην Νορβηγία ονομάζεται “Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας”. 
Οι σεξουαλικές μειονότητες στη Νορβηγία δεν είναι πλέον μειονότητες, οι κανονικοί φυσικοί (natural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα. 
Οι κοινωνιολόγοι έχοντας στην διάθεσή τους κάποια στοιχεία, διαπιστώνουν: το 2050 η Νορβηγία θα είναι πάνω από 70% homo-χώρα. Τι σημαίνει «homo», είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. 
Άλλωστε, η Νορβηγία μα και άλλες δυτικές χώρες, νομιμοποίησε τουλάχιστον τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου. Από την άποψη αυτή, η πιο «προχωρημένη» χώρα είναι η Νορβηγία, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι μάλλον έννοιες παρωχημένες. Δεν είναι τυχαίο, ότι στη Νορβηγία ένα παιδί που γεννιέται σε μια φυσιολογική οικογένεια δεν μπορεί να προστατευτεί. 
Την τελευταία δεκαετία σε όλη την Ευρώπη εισήχθησαν κάποια σεξουαλικά πρότυπα που διέπουν την εκπαίδευση των παιδιών με ένα ορισμένο τρόπο (http://yadi.sk/d/oa3PNRtG3MysZ). 
Οι κανονισμοί αυτοί είναι δεσμευτικοί προς όλα τα κράτη που υπογράφουν την σύμβαση (convention), την έγκριση της οποίας ενεργά «προωθούν τα λόμπι» σήμερα στην Ελλάδα και τη Ρωσία. 
Ένα ειδικό τμήμα αυτού του «πανευρωπαϊκού σεξ στάνταρτ» αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!) κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον «αυνανισμό» έως τεσσάρων ετών (!) και όχι αργότερα. Στο κείμενο αυτής της σύμβασης λέγεται ξεκάθαρα, ότι οι γονείς μαζί με γιατρούς και νηπιαγωγούς καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια «έρωτα διαφορετικών ειδών». 
Στη σελίδα 46 του εν λόγω εγγράφου αναφέρεται, ότι ένα νεογέννητο πρέπει να συνειδητοποιήσει την ταυτότητα φύλου του (gender identification). Ο επιβεβλημένος “σεξουαλικός διαφωτισμός”  θεωρεί, ότι την ώρα της γέννησης του παιδιού σας, είναι απαραίτητο να καθοριστεί τι είναι: γκέι, λεσβία, τραβεστί ή τρανσέξουαλ (!!).
 Αν το παιδί σας και πάλι δεν θα επιλέξει «φύλο»  (gender), θα βοηθήσει σ’ αυτή την περίπτωση η πανίσχυρη νορβηγική «Barnevernet» ή η φινλανδική «Lastensuoelu» ή γερμανική «Yugendamt» κ.ο.κ. 
Η Νορβηγία είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, η οποία δημιούργησε Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών [Πανεπιστημίου Όσλο], στο οποίο μελετούν αυτοκτονίες παιδιών από 0 μέχρι 7 ετών! 
Αλλά πώς ένα νεογέννητο παιδί μπορεί να αυτοκτονήσει; 
Μα τα κακόμοιρα παιδιά μετά από τις σαδιστικές επιθέσεις καταλήξουν να πεθάνουν τότε επισήμως αποδίδεται ως αυτοκτονία!

Η Ιρίνα στη συνέχεια της συνέντευξής της διηγείται πως στις 30-5-2011 δύο ένοπλοι αστυνομικοί και δύο υπάλληλοι του «Barnevernet» της πήραν και πάλι τα παιδιά. 
Εκείνη κάλεσε το δικηγόρο της στο τηλέφωνο, κι εκείνος της είπε επί λέξει: “Σύμφωνα με τους νόμους της Νορβηγίας, είστε υποχρεωμένη να δώσετε τα παιδιά. Αν αντισταθείτε, τα παιδιά θα τα πάρουν έτσι κ’ αλλιώς, αλλά εσείς δεν θα τα δείτε ποτέ. Θα πρέπει να δώσετε τα παιδιά σας, και αύριο θα σας εξηγήσουν τι συμβαίνει!”. 
Τα παιδιά τα απομάκρυναν αμέσως, χωρίς να δείξουν κάποιο επίσημο έγγραφο στη μητέρα τους. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι νορβηγικές εφημερίδες έγραψαν πως ένα αγόρι, το οποίο το πήραν από τη μητέρα του ως παιδί, βιάστηκε σε όλα τα «άσυλα». 
Μόλις έγινε 18 ετών, αγόρασε ένα όπλο, μπήκε στο «σπίτι» και πυροβόλησε τους αναδόχους γονείς. Σε άλλη περίπτωση, ένα αγόρι από τη Νορβηγία έκλαιγε όταν το πήραν, επειδή ήθελε την μητέρα του. 
Οι γιατροί είπαν, ότι το να κλαίει έτσι – είναι παράνοια!! Από τα φάρμακά που του χορηγούσαν με τη βία, έγινε φυτό. 
Μετά τις φωνές του Τύπου, στάλθηκε πάλι στη μητέρα του αλλά σε αναπηρική καρέκλα! Δεν μπορούσε να μιλήσει, έχασε 15 κιλά και είχε πάθει δυστροφία, με μη αναστρέψιμες διαδικασίες. 
Μετά από ένα και μοναδικό ραντεβού της Ιρίνας με το μεγαλύτερό της γιο, έμαθε, ότι εκείνο έγραψε επιστολή στο Ρωσικό Προξενείο. «Θα πεθάνω, αλλά θα αποδράσω από τη Νορβηγία. Εγώ δεν θα ζήσω σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.” Και μόνος του, κατάφερε να οργανώσει την απόδρασή του. 
Στο Διαδίκτυο ήρθε σε επαφή με τον Πολωνό Krzysztof Rutkowski, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να σώσει μια κοπέλα πολωνικής καταγωγής από το νορβηγικό «άσυλο». Ο Πολωνός τηλεφώνησε στην Ιρίνα ότι όταν όλα ήταν προετοιμασμένα και της είπε: «Αν θα πάρω τον γιο σας χωρίς εσάς, θα θεωρηθεί ότι κλέβω το παιδί κάποιου άλλου, αλλά αν είμαι μαζί σας, τότε θα θεωρηθεί, ότι βοηθώ την οικογένεια». 
 Η Ιρίνα δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Η επιλογή ήταν δίκοπο μαχαίρι: και οι τρεις να πεθάνουν στη Νορβηγία ή τουλάχιστον να σώσει τον εαυτό της και τον μεγαλύτερο γιο. 
Καθώς όμως η Ιρίνα πέρασε τα σύνορα της Πολωνίας, οι συνοριοφύλακες τους σταμάτησαν με το αίτημα της δήθεν «άλλης» επίσημης νορβηγικής μητέρας. 
Η αίτηση ανέφερε, ότι κάποια «θεία», η Ιρίνα δηλαδή, έκλεψε ένα παιδί από το έδαφος της Νορβηγίας. Στη συνέχεια η Πολωνία, έδωσε το παιδί της σε μία πολωνή θετή μητέρα. 
Και για να μεταφέρει η Ιρίνα το παιδί από την Πολωνία στην Ρωσία, έκανε ανταλλαγή μεταξύ της Πολωνής και της Ρωσίδας θετής μητέρας, που ήταν η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της Ιρίνα. Απ΄ότι αντιλαμβανόμαστε στην Ευρώπη μία βιολογική μητέρα δεν μετράει. 
Κι αν αυτά συμβαίνουν στη Νορβηγία, που ακόμη και ιερείς, γυναίκες κι άνδρες, δηλώνουν ανοικτά για τον “αντισυμβατικό” τους προσανατολισμό, τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες χώρες της Εσπερίας. 
Για παράδειγμα μια άλλη Ρωσίδα, η Ιρίνα Σ. 18 χρόνια ζούσε στην Αγγλία. Είχε εκεί ένα φίλο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. 
Κάποια στιγμή ανακάλυψε τυχαία, ότι ο φίλος της είναι μέλος ενός “σαδομαζοχιστικού κλαμπ”!!. 
Το κοριτσάκι της, βλέποντας τηλεόραση που έδειχναν έναν ντόπιο δρομέα, φώναξε: “Μαμά, αυτός ο θείος ήρθε σε μένα, για να παίξουμε το γιατρό. 
Ω! Και η κυρία για να παίξει μαζί μου στο μπάνιο!” 
Η Ιρίνα Σ. Τότε πήγε σε έναν βρετανό παιδοψυχολόγο, ο οποίος της είπε “Αγαπητή μου είστε το «κατακάθισμα» της «χτεσινής ημέρας». Αυτά που μου είπατε δεν είναι διαστροφή, μα δημιουργικό σεξ για την ελίτ”!!  
Η κοπέλα δεν είπε τίποτε και χωρίς τυμπανοκρουσίες, πολύ σοφά, άρχισε να μαζεύει τα πράγματα και να προετοιμάζει την αποχώρησή τους για την Ρωσία.Συνεπώς, εάν εμείς, οι παραδοσιακοί γονείς, καθόμαστε και περιμένουμε, όπως τα φυτά τις «εξελίξεις», τότε θα χάσουμε αυτή την μάχη με τους ομοφυλόφιλους (ή το κάθε είδος gender-ιστών) για την υπεράσπιση των παιδιών μας. 
Οι «πειραματικές» περιοχές σήμερα είναι η Βόρεια Ευρώπη, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, αλλά και οι πρώην βρετανικές αποικίες: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. 
Όλες αυτές οι περιοχές είναι τα “hot points”  από όπου έρχονται «SOS» από ρωσίδες μητέρες στην οργάνωση “Ρωσίδες Μητέρες”. 
Αυτά τα σήματα λάμψεις του πολέμου που ξεκίνησε ήδη για την ιερή εικόνα της παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας. 
Ουσιαστικά στις “προηγμένες” δυτικές κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ του ενδιαφέροντος για την πώληση των παιδιών και της ανακατανομής των μαζών του πληθυσμού, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. 
Τα παιδιά ανήκουν σε κάποια αφηρημένη κοινωνία ή το κράτος. 
Επιπλέον, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Χάγης περί κλοπής  παιδιών [1980], που υπέγραψαν έως το 2011 σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, τα παιδιά ανήκουν στην επικράτεια, στην οποία έζησαν τους τελευταίους τρεις μήνες!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 
Η φιλοσοφία αυτών των [υπ]ανθρώπων αποκαλύπτεται από το πρόγραμμα του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας, για το οποίο μόλις πρόσφατα αναφέρθηκαν τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης. 
Ο «κ». Lisbakken, Υπουργός Παιδείας μη διστάζοντας, και με μεγάλη δόση υπερηφάνειας, δήλωσε: “Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ”. 
 Δική του, αλλά και άλλων ομοϊδεατών του, ιδέα ήταν η προώθηση του κρατικού πειραματικού προγράμματος που υλοποιήθηκε με τα εξής μέτρα: 
1.Κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία όλη η γνωστή παιδική λογοτεχνία, όπως «η Σταχτοπούτα» και όλα τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ. 
2.Αντί αυτών των κλασσικών βιβλίων προσφέρονται άλλα βιβλία, «σεξιστικά» [schёnliteratyur], τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». 
Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα[!], η δεσποινίς-πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευτεί την βασίλισσα, κ.ο.κ.. 
3.Τα παιδιά ήδη από τα Νηπιαγωγεία, πρέπει να ακούν τις ιστορίες, με την επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία «schёnliteratyur», που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί.ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΕΪΒΙΚ: Ένα παράδειγμα, και πάλι από καταγγελία στη ρωσική Οργάνωση, δείχνει την παγκόσμια επέκταση του νεοταξικού αυτού φαινομένου. Ρώσοι τουρίστες ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία με βίζα 7 ημερών, η μητέρα, ο πατέρας και το παιδί. Κάποτε ο γονέας φώναξε στο παιδί, ενώ το παιδί έκλαιγε δυνατά. Αμέσως από μια καφετέρια ή ξενοδοχείο καλέσανε την Υπηρεσία Προστασίας παιδιού! 
Ήρθε ομάδα «σωτήρων» και πήραν το παιδί, «σώζοντάς το» από τους κακούς γονείς! Ρώσοι διπλωμάτες αγωνίστηκαν πάνω από ένα χρόνο, για να συναντηθεί το παιδί με τους βιολογικούς του γονείς! 
Ας σκεφτεί κανείς ότι ακόμη και καταδικασμένοι σε θανατική ποινή σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα της αλληλογραφίας και της επικοινωνίας δια τηλεφώνου και εδώ μια βιολογική μητέρα δεν είναι σε θέση ούτε να μιλήσει με το παιδί της! 
Ακόμη, με την ευκαιρία, ο Μπρέιβικ «έσωζε» τη Νορβηγία από το Κυβερνόν Εργατικό Κόμμα «Arbeit party».
 Στα ΜΜΕ δηλώσαν, ότι μισεί τους μουσουλμάνους. 
Η πραγματική ιστορία του όμως είναι με δυο λόγια η εξής: 
Ο Μπρέϊβικ βιάστηκε για τέσσερα χρόνια από τη Νορβηγίδα μητέρα του. 
Το «Barnevernet» τον πήρε και «συνέχισε την πορεία του», ως συνηθίζεται. 
Η κάθε ανάδοχη οικογένεια με την σειρά τον συμπεριφέρθηκε ανάλογα! 
Στη συνέχεια, το αγόρι, από 9 ετών, ετοίμαζε την δράση του. 
Απομονωμένος, πλέον, του είπαν να σιωπά για το θέμα αυτό! 
Αυτή η πτυχή της υπόθεσης σταδιακά αναδύεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι έφεραν στο φως την ιστορία.Ανά πενταετία το «Barnevernet» κάνει έκθεση σχετικά με τους μετανάστες, των οποίων τα περισσότερα παιδιά είναι στο «Barnevernet». Σε αυτόν τον κατάλογο είναι επικεφαλής είναι το Αφγανιστάν, μετά η Ερυθραία και το Ιράκ. Από τα λευκά παιδιά η Ρωσία είναι στην πρώτη θέση και στο γενικό κατάλογο των χωρών είναι στην τέταρτη. 
Οι βιολογικοί γονείς λαμβάνουν από το κράτος άδεια να επισκεφθούν τα κλεμμένα παιδιά τους για δύο ώρες μία φορά το εξάμηνο! 
Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνα, ο οποίος διέφυγε στην Ρωσία, πρακτικά είναι υποχρεωμένος να είναι στο «άσυλο» τους, ως «περιουσιακό στοιχείο» της χώρας (Norwegian bifolkning) μέχρι τα 23 του χρόνια. 
Ακόμη, στη Νορβηγία και μόνο, 19.000 ΜΚΟ επικεντρώθηκαν στο θέμα μετάλλαξης των παιδιών, δηλαδή της αλλαγής του γενετικού τους προφίλ (mutated) από τα «παρωχημένα» είδη άνδρας, γυναίκα σε άλλα είδη, μη παραδοσιακά. 
 Αναγκαστικά τα παιδιά αναπτύσσονται σε ορισμένες μη παραδοσιακές κατηγορίες των genders. Μια ολόκληρη γενιά γονέων σήμερα είναι υποχρεωμένοι να ζουν με αυτή τη φρίκη. 
Στη σύγχρονη Ευρώπη όλα αυτά παρουσιάζονται ως «ανοχή προς τη διαφορετικότητα». 
Τα παιδιά υποτίθεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων ότι έχουν το δικαίωμα στη σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών[!], δηλαδή έχουν δικαίωμα να επιλέξουν από μια «ποικιλία σεξ και φύλων». 
Εναντίον των γονέων και των παιδιών, λειτουργεί ένα καλά οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο ανά τον κόσμο. 
Ουσιαστικά, πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης «juvenile justice» (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν «σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς», διενεργείται ένα παγκόσμιο πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών.
 Ένα τερατώδες πείραμα που εδώ και τριάντα χρόνια εξελίσσεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. 
Σε Ευρώπη, Καναδά, ΗΠΑ, Αυστραλία και  Νέα Ζηλανδία, η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται και διαχωρίζονται με πλάνο σχέδιο. 
Οι αριθμοί των παιδιών που «σώζονται» με αυτό το πρόγραμμα είναι: 200.000 στη Νορβηγία, 300.000 στη Σουηδία, 250.000 στη Φινλανδία, χιλιάδες στη Γερμανία, το Ισραήλ, κ.ο.κ. 
Κλεμμένες γενιές, κλεμμένες ζωές!
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ – Ο ΤΥΠΟΣ: 
Τα νηπιαγωγεία και σχολεία στην Ευρώπη μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. 
 Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. 
Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. 
Μάλιστα, Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό. 
Οι συντάκτες της έκθεσης συνιστούν επειγόντως νομοθετικά μέτρα στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας. 
Συγκεκριμένα, προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της «ισότητας όλων των κοινωνικών τομέων». Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς» με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την «πραγματική σεξουαλική διαφορετικότητα της κοινωνίας». 
Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω μέτρα έχουν ήδη ληφθεί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στις σκανδιναβικές από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την «εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας” [sic]. 
Σε νηπιαγωγεία της Νορβηγίας, μάλιστα, το 2010 εισήχθη ένα πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με επίκεντρο το «φύλο των σεξουαλικών μειονοτήτων”. 
Για τους «νυχτωμένους» γονείς οι οποίοι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες «τάσεις» στον τομέα της εκπαίδευσης σχετικά με το φύλο στη σύγχρονη κοινωνία, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα μια γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. 
Μετά από αυτό, θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; 
Οι περισσότερες από αυτές συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια! Συχνά οι εφημερίδες γράφουν για τέτοιες «οικογενειακές» περιπτώσεις.ΕΠΙΛΟΓΙΚΑ: 
 Ας ξυπνήσουμε, να σταματήσει η «πανούκλα” της τρίτης χιλιετίας. 
Ας απομονώσουμε την «ανοχή της διαστροφής», τουλάχιστον από ψυχές των αθώων παιδιών. 
Ας αντιληφθούμε γιατί γράφονται οι κατ΄ επίφασιν αντιρατσιστικοί νόμοι και πού αποσκοπούν!
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Οργάνωση: ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ,  Συνέντευξη της Ιρίνα Bergseth στον Δημοσιογράφο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας ΑΥΡΙΟ [9.5.13]. http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/https://en.wikipedia.org/wiki/Child_Welfare_Services_(Norway), όπου διαβάζουμε πολύ «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες για τη δομή και τα «έργα» της περιβόητης  Barnevernet.


Πηγή:http://peritexnisologos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_56.html


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 1:33 am


“Ελλάδα” χωρίς Σταυρό το νέο κόμμα του Μαριά;; Το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ. και ο Στουρνάρας του Λεβέντη


Δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!

Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: 
Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; 
Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;

Κι έγραφα δυο μήνες πριν...: "Κάνει κόμμα  και υπερασπιστής του σχεδίου GOUDENHOVE- Καλλέργη! Υπερασπιστης της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ο Νότης Μαριάς;;;;;;"    εδώ...

Κι ο αρθρογράφος, αναρωτιέται  για την απουσία του σταυρού!!!!!!!!!!!!!!
 
Κόμματα, κομματίδια και... εθνοσωτήρες...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ!

ΘΕΛΩ... ΑΠΑΙΤΩ .. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΛΗΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ... ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ... ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ...

Και μετά, συζητώ όλα τα υπόλοιπα.
(Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, έξω από Ε.Ε., έξω από Ευρωζώνη, έξω οι λαθρο ΟΛΟΙ,  εθνικα δικαστήρια για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Συνταγματικό Δικαστήριο, κρεμάλα σε όλες τις ηγεσίες των θεσμών από την μεταπολίτευση και εντεύθεν κ.λ.π.)

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ... ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ (στην πλειοφηφία) ΛΑΟΥ.

Προ ολίγων ημερών “γεννήθηκε” άλλο ένα πολιτικό κόμμα, μέσα στη γενικότερη πανσπερμία δημιουργίας νέων κομμάτων στην Πατρίδα μας! Που αυτό το φαινόμενο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Γιατί, στη χώρα που πλήττεται από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπου επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν συνεχώς σε καθημερινή βάση, τα νέα κόμματα “γεννιούνται” σαν τα μανιτάρια!


Έτσι, σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο “ανεξάρτητος” Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μας ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, το οποίο θα λέγεται “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”!


Εμείς, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αρνηθούμε τις όποιες καλές προθέσεις, που πιθανώς να έχει ο κ. Μαριάς, προκειμένου να αναγραφεί και εκείνος στους μεγάλους “σωτήρες” της Πατρίδος μας!
Γι΄ αυτό θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρξε “εκλεκτό τέκνο” του ΠΑΣΟΚ!


Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι συνεργάσθηκε με τον “νεροτσουλήθρα” της ζωής του τόπου μας, Πάνο Καμμένο και παρ΄ότι εξελέγη με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευρωβουλευτής, δεν παρέδωσε την έδρα του, από τη στιγμή που η εκλογή του έγινε με λίστα!


Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός, πως στο έμβλημα του νεοσύστατου κόμματός του, υπάρχει σημαία με γαλανόλευκο χρώμα και στην οποία απουσιάζει ο Σταυρός!
Και αν κάποιος “πονηρός” μας πει, ότι η σημαία αυτή δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική Σημαία, εμείς θα του απαντήσουμε: Τότε προς τι αυτή η σημαία στο έμβλημα του κόμματος του κ. Μαριά;; Τι ακριβώς σηματοδοτεί;;


Θα αναμένουμε την επίσημη αιτιολόγηση από τον κ. Μαριά!
Διαφορετικά! Διαφορετικά, κάτι ύποπτο τρέχει και ας είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς σωτήρες μας…

Τι συμβαίνει με την “Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση”;;Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ιδρύθηκε το κόμμα Λ.Ε.Π.ΕΝ από γνωστούς εθνικιστές, οι οποίοι προέρχονταν από την ΕΠΕΝ, το ΛΑΟΣ και την “Χρυσή Αυγή”!


Αυτό το κόμμα, το οποίο είχε ως προμετωπίδα τον ακτιβισμό, έδειχνε ότι πήγαινε καλά και για το λόγο αυτό δημιουργούσε πονοκεφάλους στη “Χρυσή Αυγή”!


Όμως, μια επιστολή που έφτασε στα χέρια μας από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο με την “Αναγέννηση για τον Πύργο” και ενός εκ των πέντε που υπέγραφαν το καταστατικό  – ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, δείχνει ότι στη Λ.Ε.Π.ΕΝ το διαλύουν!


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει αυτή η επιστολή: Όλα (5) τα ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ έχουμε παραιτηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε ζητήσει από τον κ. Ρήγα (σ.σ. ορισμένος Πρόεδρος) να αφαιρέσει τα ονόματα και τα προσωπικά μας στοιχεία από τις σελίδες (block και site) του πολιτικού φορέα…


Παρακάτω εξηγούνται οι λόγοι, που είναι αδύνατον να τους αναφέρω όλους! Θεωρώ όμως, χρήσιμο να αναφέρω τους εξής:


Κανείς μας (από τα 5 ιδρυτικά μέλη) δεν επιθυμεί, ούτε επιθυμούσε ποτέ να πιάσει “στασίδι” σε αυτή τη βρώμικη και εξευτελισμένη πολιτική σκηνή, από άκρο σε άκρο!


Η ίδρυση του πολιτικού φορέα είχε κυρίως το λόγο να συμβάλλει στην ΕΝΩΣΗ των Εθνικό-πατριωτικών δυνάμεων και τη δημιουργία ενός μεγάλου φορέα, που θα ήταν μπροστάρης στην αποκαθήλωση της Εθνοκτόνου κυβέρνησης των κουμουνιστοσυμμοριτών!


Η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ προς το παρόν σκοντάφτει στα ΕΓΩ και στους ΔΗΘΕΝ!
Άπαντες παραμένουμε απλοί μαχητές της Εθνικής Ιδέας και στρατιώτες, φίλοι, ενωμένοι και συναγωνιστές.


Η επιστολή φέρεται πως υπογράφετε και από τα πέντε (5) ιδρυτικά μέλη της Λ.Ε.Π.ΕΝ!


Από πλευράς μου θα ήθελα να πω δυο λόγια! Επειδή, δεν περισσεύουν σε τούτον εδώ τον τόπο, οι Πατριώτες, να καθίσετε σε ένα τραπέζι και να δείτε τα πολλά που σας ενώνουν για το καλό της αγαπημένης μας Πατρίδος και να πετάξετε τα λίγα που σας χωρίζουν!
Από αύριο κιόλας!!

Μια φορά, που δεν θα διαφωνήσουμε με τον Καρατζαφέρη!

 
Γνωστός “Απολλωνιστής” ο κύριος “Πρόεδρος” πανηγυρίζει για την επάνοδο της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” στη Super League μετά από τρίχρονη απουσία της Ομάδος του από τα ποδοσφαιρικά “σαλόνια”!


Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που δεν θα διαφωνήσω μαζί του! Είναι η πρώτη φορά επίσης, που αυτός ο πανηγυρισμός δεν υποκρύπτει κάποιο πολιτικό ή οικονομικό όφελος!


Έτσι, θα δώσουμε και τα δικά μας συγχαρητήρια στους “Ιεχωβάδες” (οι παλαιότεροι θα θυμούνται αυτό το ψευδώνυμο) της Ριζούπολης γι΄ αυτήν την αντρίκια άνοδο στην Α΄ Εθνική! Άλλωστε, πάντα εκεί ανήκε αυτό το ιστορικό προσφυγικό Σωματείο!


Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και στο Σωματείο της Λαμίας, που για πρώτη φορά
προβιβάζεται στη μεγάλη κατηγορία!!

Εμφανίστηκε …ο Λεβέντης και είπε …Στουρνάρας!

 
Εκεί που ήταν εξαφανισμένος ο Πρόεδρος την “Ενώσεως Κεντρώων”, εμφανίστηκε στην Κέρκυρα με αφορμή τον εορτασμό της 153ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα και έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις, θυμίζοντας πως μόνο ο Στουρνάρας μπορεί να μας σώσει!


Κάτι που επεσήμανα πρώτος, πριν από πολλούς μήνες, όταν και έλεγα πως: “Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έχουμε εκλογές! 


Η μόνη περίπτωση θα ήταν να έχουμε δοτό Πρωθυπουργό (περίπτωση Παπαδήμου), εάν για τους Γερμανούς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στράβωνε τα πράγματα! Και αυτός θα ήταν ο άνθρωπος των αγορών και των δανειστών μας, ο Γιάννης Στουρνάρας”!


Παρακολουθείστε παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων Βασίλη Λεβέντη:

“Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό θάρρος και όχι κλειστοφοβία. Έχει ανάγκη από μία νέα αρχή. Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι ό,τι κατάλληλο για τη χώρα, γιατί και ο Μητσοτάκης να βγει και να κάνει κυβέρνηση με τη κ. Γεννηματά, ούτε αυτός θα φέρει επενδύσεις. 

Ήταν ο Σαμαράς, δεν έφερε καμία επένδυση, άρα τις ίδιες δυσκολίες που έχει ο Τσίπρας θα έχει και ο Μητσοτάκης. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων κοιτάμε να λυθεί το ελληνικό πρόβλημα, να φύγουμε από αυτό το καρκίνωμα των μνημονίων.

 Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εκλογές. 

Εκείνο που χρειάζεται είναι να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας από πρωθυπουργός και να αναθέσουμε σε έναν τεχνοκράτη να κάνει μία κυβέρνηση για δυο – τρία χρόνια”!


Αλιεύοντας …στο “σοφό” διαδίκτυο!

Τα αριστερά συσσίτια, μας φέρνουν πιο κοντά!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 12:59 am


Οι υπουργοί που "φέσωσαν" την Ελλάδα..(μέχρι το 2011).And the oscar goes to Αλογkοσκούφης….

Της Ελένης Στεργίου
[email protected]
elladakrisi

Από το υπουργείο Οικονομικών πέρασαν πολλοί σοφοί….. 

Όλοι μας χρέωσαν με το συνολικό ποσό των 330,9 δισ. ευρώ μέχρι το 2011.  


Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο και δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. 

Τώρα, πληρώνουμε αυτά τα χρέη που, όμως, έχουν ονοματεπώνυμο. 

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης ανακηρύσσεται πρωταθλητής, ενώ, με βάση τη θητεία, βραβείο λαμβάνει και ο Γιάννης Παπαθανασίου.


Από το 1981 έως το 2011, δηλαδή σε μια τριακονταετία, οκτώ υπουργοί Οικονομικών ή Εθνικής Οικονομίας δημιούργησαν χρέη ύψους 330,9 δισ. ευρώ ή συμμετείχαν με τα δάνεια τους στη συνολική διαμόρφωση του ελληνικού δημόσιου χρέους κατά 92,6% περίπου.


greek_debt


Από το σύνολο, οι οκτώ υπουργοί που δανείστηκαν τα μεγαλύτερα ποσά είναι: Γιάννης Παλαιοκρασσάς, Στέφανος Μάνος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Γιάννος Παπαντωνίου.


Από αυτούς τη χειρότερη επίδοση με βάση το συνολικό δανεισμό κατά τις πέντε θητείες τους (2004, 2005, 2006, 2007 και 2008), έχει ο Γιώργος Αλογοσκούφης με 92,5 δισ. ευρώ ή με συμμετοχή στη συνολική επιβάρυνση κατά 25,9%! 

Με βάση όμως την ανά θητεία επιβάρυνση, ο κ. Αλογοσκούφης κατέχει την τρίτη χειρότερη θέση.


Alogoskoufis1


Δεύτερος, σε «φέσωμα» της χώρας μας, σε συνολικό ποσό, σε δύο θητείες του (2010 και 2011), αναδεικνύεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με συνολικό δανεισμό 55,9 δισ. ευρώ και μάλιστα σε περίοδο δεινής οικονομικής κρίσης και Μνημονίων. 

Με βάση την ανά θητεία του χειρότερη «επίδοση», ο κ. Παπακωνσταντίνου έρχεται δεύτερος (27,5 δισ. ευρώ).


Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο κ. Παπακωσταντίνου…..βραβεύτηκε το 2010 ως ο όγδοος καλύτερος υπουργός Οικονομικών μεταξύ δεκαεννιά ομολόγων του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με λίστα που συνέταξαν οι Finanacial Times! 

Μάλιστα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναδείχθηκε πρώτος στην Ευρώπη στο κριτήριο της πολιτικής ικανότητας. Περιγράφηκε ως «αξιοσημείωτα αποτελεσματικός στη διερεύνηση επικίνδυνων ευρωπαϊκών πολιτικών, στη διασφάλιση της εγχώριας αποδοχής των πρωτοφανών μέτρων λιτότητας.
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Παπαθανασίου με μία μόνο θητεία (το κρίσιμο 2009) ως υπουργός Οικονομίας κατέχει την τρίτη θέση σε «φέσωμα» με 36,6 δισ. ευρώ, αλλά την πρώτη θέση σε ανά θητεία ανα ποσό δανείου (36,6 δις. ευρώ).


papathanasiou


Ο Αλέκος Παπαδόπουλος κατά τις τρεις επί δραχμής θητείες του (1994,1995,1996) ως υπουργού Οικονομικών επιβάρυνε συνολικά τη χώρα με δάνεια κατά 33 δισ. ευρώ (11,4 περίπου τρις. δραχμές) και κατέχει την τέταρτη θέση. Με βάση το ανά θητεία «φέσωμα» ο κ. Παπαδόπουλος κατέχει την έκτη θέση.


Ένας άλλος υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ο Γιάννος Παπαντωνίου,  με πέντε θητείας-όσες και ο κ. Αλογοσκούφης-( 1997, 1998, 1999, 2000 και 2001),   έχει την πέμπτη χειρότερη επίδοση, αφού ο συνολικός δανεισμός του ως διαχειριστή της ελληνικής οικονομίας ανήλθε σε 32,8 δισ. ευρώ

Πάντως, με βάση το ανά θητεία «φέσωμα», ο κ. Παπαντωνίου έχει τη μικρότερη επίδοση (6,5% δισ. ευρώ) και κατέχει την (τελευταία) όγδοη θέση.


papantwniou


Με δύο θητείες (1992 και 1993) ο Στέφανος Μάνος κατέχει σε συνολική επιβάρυνση του δημόσιου χρέους με δάνεια την έκτη θέση, με ποσό 32,6 δις. ευρώ (11,1 τρις. δραχμές) και την τέταρτη θέση με βάση το ανά θητεία «φέσωμα» (16,3 δις. ευρώ).


The chairman of right party “Action” Stefanos Manos and the chairman of “Creation Again” Thanos Tzimeros in his common pre-election speech in Gazi / ο πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος και ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος σε κοινή προεκλογική ομιλία του στο Γκάζι


Την έβδομη θέση σε συνολικό «φέσωμα» (28,8 δις. ευρώ) κατέχει με δύο θητείες (2003 και 2004)ο Νίκος Χριστοδουλάκης , ενώ με βάση την ανά θητεία επιβάρυνση την πέμπτη θέση (14,4 δις. ευρώ).


Την τελευταία (όγδοη) θέση με τη βάση τη συνολική επιβάρυνση του δημόσιου χρέους κατά τις δύο θητείες του (1990 και 1991) ως υπουργού Οικονομικών κατέχει ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς και την έβδομη με βάση το ανά θητεία «φέσωμα» (8,2 δις. ευρώ ή 5,6 τρις. δραχμές).


 ΠΙΝΑΚΑΣ 1


Ονοματεπώνυμο                           Θητείες         Συνολικό Ποσό
(δισ. ευρώ)         
Ανά θητεία
Μέσος όρος
Γιώργος Αλογοσκούφης        592,518,5
Γιώργος Παπακωνσταντίνου        255,927,5
Γιάννης Παπαθανασίου    136,636,6
Αλέκος Παπαδόπουλος    333,311,1
  Γιάννος Παπαντωνίου  532,86,5
Στέφανος Μάνος     232,616,3
Νίκος Χριστοδουλακης    228,814,4
Γιάννης Παλαιοκρασσάς216,48,2
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 12:19 am


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 300.000.000 ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;;;Image result for ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Τι άλλο πρέπει να βγει στην δημοσιότητα, για να αφυπνιστεί αυτός ο λαός, που είτε σκημμένος, είτε αντιστεκόμενος άναρχα και ασύνταχτα, προσπαθεί να επιβιώσει;


Πώς μπορεί να σωθεί μια χώρα, όταν ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ.. ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;;

Η σημερινή αποκάλυψη, σε μια χώρα που οι πολίτες της είναι συνειδητοποιημένοι, θα έπρεπε να προκαλέσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...
Στην ελλαδίτσα των ραγιάδων, λίγοι θα αντιληφθούν κκι ακόμα λιγότεροι, το μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

2006... Πρωθυπουργός αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...
Υπουργός Οικονομικών, το έτερο πολιτικό υποκείμενο, που λέγεται ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

ΠΗΡΑΝ 300.000.000 ΔΑΝΕΙΟ, ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕ ΕΓΓΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

Το δάνει αυτό, υπεγράφη σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο.. (αν και για τους γνωρίζοντες, δεν υπάρχει δίκαιο σε μια χώρα που είναι εταιρεία, αλλά ένα κανονιστικό νομοθέτημα...

Τα ομόλογα αυτά, δεν συμπεριελήφθησαν στο PSI του Ευάγγελου Βενιζέλου... επί εποχής ΠΑΣΟΚ...
Το γιατί, δεν χρειάζεται να σας το πω... το αντιλαμβάνεστε όλοι...
ΤΙ ΠΑΣΟΚ... ΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.


Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που ακολουθούν, το δάνειο αυτό έσπασε σε πολλά μικρά δάνεια και σε σε πολλές τράπεζες... κάτι σαν σαλάμι σε φέτες, ένα πράμα...
Κι αυτό, γιατί δεν ήξεραν τι θα προκύψει με το PSI του Βενιζέλου...
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ... 
ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ... 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 300.000.000 ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 300.000.000;
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ;;;;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;

ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ...

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
ΚΟΙΜΑΤΑΙ;;;

ΦΥΣΙΚΑ... 
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Άντε ρε.. τρέξτε να ψηφίσετε τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ... ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ... ΕΛΛΗΝΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Διαβάστε τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ... ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ... από τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.


 by ANTI300Πηγή ΑΝΤΙ300

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 11:36 pm


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: Ο Τσίπρας πουλάει την χώρα στους ολιγάρχες του εγκλήματος

Δυο από τα τελευταία άρθρα του αφορούν την Ελλάδα, το ένα εμμέσως, στο οποίο αποκαλύπτει ότι Γερμανία και ΝΑΤΟ ετοιμάζουν στρατιωτικό σώμα για την κατάπνιξη εξεγέρσεων, που προβλέπονται στις χώρες της Ε. Ε.  Ο Αλέξης Τσίπρας, στα τελευταία δυόμιση χρόνια, από τις 26 Ιανουαρίου 2015 για την ακρίβεια, πουλάει την ψυχή του (εάν έχει ψυχή) και -το σημαντικότερο- την χώρα που τον εμπιστεύτηκε, στους δυτικούς ολιγάρχες του εγκλήματος, τουτέστιν το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ομόαιμη της Ευρωπαϊκής Μη-ένωσης , της υπό διεύθυνση Γκόλντμαν Σακς Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Γερμανίας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΌΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΙΤΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΓΗ ΔΕΔΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.

ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ...

ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Από το άρθρο που ακολολυθεί, κρατώ μόνον όσα αφορούν τον Τσίπρα και την συμμορία του., αλλά και την ανάγκη να αφυπνιστουμε ως λαός.

Τα άλλα για την ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ.

83DD1F6C014A54E12DFF648090FF5CE4
O κ. Πήτερ Κένιγκ είναι οικονομολόγος, τέως στέλεχος της Διεθνούς Τραπέζης, συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής συχνά προσκεκλημένος για διαλέξεις σε αμερικανικά, ευρωπαϊκά και νοτιοαμερικανικά πανεπιστήμια και είναι επίσης από τους ξένους που αγαπούν και πονούν την Ελλάδα.
Γράφει σε πολλά και πολυδιάβαστα μέσα της κοινωνικής ενημέρωσης της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας

Δυο από τα τελευταία άρθρα του αφορούν την Ελλάδα, το ένα εμμέσως, στο οποίο αποκαλύπτει ότι Γερμανία και ΝΑΤΟ ετοιμάζουν στρατιωτικό σώμα για την κατάπνιξη εξεγέρσεων, που προβλέπονται στις χώρες της Ε. Ε. 


Kαι το άλλο, που δημοσιεύθηκε χθες στην αγγλική γλώσσα, και που –συχνά με τη μορφή ανοιχτής επιστολής στον Αλέξη Τσίπρα και στον ελληνικό λαό- εκφράζει απόγνωση για την αυτοκτονική παράδοση των Ελλήνων στην καταλήστευση και στην εξόντωση.


Αυτό το άρθρο -μιας αναγνωρισμένης οικονομικής αυθεντίας, διεθνώς διάσημου δημοσιολόγου και φίλου της χώρας μας- ίσως δεν πρέπει να μείνει απρόσιτο σε όσους δεν διαβάζουν ή έχουν ατελή γνώση της αγγλικής. 

Ιδού, λοιπόν, τι γράφει (με τον τίτλο «Financial Suicide» σε ελεύθερη απόδοση)]:


koenig_peter
Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού
Tην Πέμπτη 18 Μαΐου 1917 τη νύχτα, η ελληνική βουλή ψήφισε να δεχτεί άλλη μια κατεδαφιστική μάζα όρων της Τρόικα (Ε.Ε.- ΔΝΤ- ΕΚΤ) για ένα ακόμη πακέτο δανεισμού σχεδόν 5 δις ευρώ. Όλοι οι 153 βουλευτές του συνασπισμού Σύριζα-ΑΝΕΛ του Αλέξη Τσίπρα ψήφισαν «εν σώματι» το πακέτο αυτοκτονίας, όλοι οι 128 της αντιπολίτευσης ψήφισαν εναντίον. Δεκαεννέα απουσίασαν. Ίσως δεν τολμούσαν να καταψηφίσουν. Έτσι για να θυμόμαστε, ο πρωθυπουργός Τσίπρας, σοσιαλιστής, είναι επικεφαλής του Σύριζα, του προεξάρχοντος αριστερού κόμματος στην Ελλάδα, που για να εξασφαλίσει πλειοψηφία συμμάχησε με τε δεξιό ΑΝΕΛ, το οποίο διαθέτει μόνο 10 έδρες στη Βουλή.Και άλλη μια υπόμνηση: 

Ο Αλέξης Τσίπρας, στα τελευταία δυόμιση χρόνια, από τις 26 Ιανουαρίου 2015 για την ακρίβεια, πουλάει την ψυχή του (εάν έχει ψυχή) και -το σημαντικότερο- την χώρα που τον εμπιστεύτηκε, στους δυτικούς ολιγάρχες του εγκλήματος, τουτέστιν το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ομόαιμη της Ευρωπαϊκής Μη-ένωσης , της υπό διεύθυνση Γκόλντμαν Σακς Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Γερμανίας. 

Ο Τζέϊμς Πετράς τον αποκαλεί «ο προδότης του έτους». Και αυτό μπορεί να είναι και λίγο.


Το νέο απεχθές και επονείδιστο χρέος – ο Τσίπρας και η φατρία του ξέρουν ότι είναι απάτη- αυτό το νέο χρέος θα στρώσει τον δρόμο για νέα «πακέτα διάσωσης» (νέο-φιλελεύθερος νεολογισμός για τη νόμιμη ληστεία) που θα συμβάλουν στις δόσεις εξόφλησης του απεχθούς χρέους, δηλαδή του χρέους που αποκτήθηκε και επιβλήθηκε παράνομα. 


Απεχθές χρέος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα διεθνώς καθιερωμένα κριτήρια είναι, χρέος παράνομο και μπορεί να υποβληθεί σε χρεωκοπία ή να ακυρωθεί οποτεδήποτε από την υπόχρεη χώρα.


Αυτό το νέο χρέος υποτίθεται πως θα ελαφρύνει το μνημειώδες και τερατώδες φορτίο χρέους, σχεδόν 200% του Εθνικού Προϊόντος. 

Η εξόφλησή του είναι αδύνατο να επιτευχθεί ποτέ, όπως παραδέχτηκε ακόμη και το ΔΝΤ

Ούτε δεκάρα από το νέο δάνειο δεν πρόκειται να ωφελήσει τους φτωχούς και τους απογυμνωμένους, αυτούς που έχουν χάσει τα πάντα –αυτούς του 30 και πλέον τοις εκατό που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, από τους οποίους το ενάμιση εκατομμύριο ζει σε άκρα δυστυχία, δηλαδή το 13% του ελληνικού πληθυσμού. 

Λιμνάζουν στο χρόνο, πολλοί σαν ζήτουλες στην έσχατη ανάγκη, χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα, χωρίς σύνταξη –όλα χαμένα από την εγκληματική επιβολή χρέους και μέτρων λιτότητας της Τρόικας.


Το νέο χρέος των 5 δις ευρώ έρχεται με ακόμη σκληρότερους όρους λιτότητας, νέες περικοπές συντάξεων, μειώσεις μισθών και των ισχνών κοινωνικών υπηρεσιών που είχαν απομείνει, ιδιωτικοποίηση του εναπομένοντος κοινωνικού κεφαλαίου και της κρατικής υποδομής –συνολικά ψαλίδισμα περίπου 4,9 δις ευρώ μέχρι το 2020. 


Αυτές οι περικοπές θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη φτώχεια, τη δυστυχία, την πείνα, την παιδική θνησιμότητα, τις αρρώστιες χωρίς θεραπεία, χωρίς φάρμακα, χωρίς νοσοκομεία, την απελπισία, τα ποσοστά των αυτοκτονιών. 

Και η οικονομία που κατέρρευσε κατά 25% από το 2011 θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο –στο σημείο χωρίς επιστροφή.


Πως μπορεί κανείς με καθαρό μυαλό να σκεφτεί ή να υποκριθεί πως αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από τον στραγγαλισμό; 

Είναι σε καθαρή αυτοκτονία που εσύ κ. Τσίπρα και οι ασπόνδυλοι συνεργάτες σου βουλευτές ωθείτε τη χώρα σας: ένα αργό και οδυνηρό χαρακίρι. Όχι εσύ προσωπικά, κ. Τσίπρα. 

Εσύ θα συνωθείσαι με την «ελίτ» που καταστρέφει τη χώρα σου. ΄

Εχεις δώσει στον λαό σου μια λογική δικαιολογία γιατί θα πρέπει να συνεχίσει να υποφέρει; 

Γιατί είσαι πάντοτε απρόθυμος, αντίθετος μάλιστα να μιλήσεις για έξοδο από αυτό το φριχτά διεφθαρμένο κατασκεύασμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, με το απατηλό και εντελώς ετοιμόρροπο νόμισμά της που βασίζεται στο δολάριο και ονομάζεται ευρώ;


Μπορείς να πάρεις αυτή την απόφαση οποτεδήποτε. 

Θα μπορούσες να την είχες προετοιμάσεις, ώστε η μετάβαση να είναι ομαλή. 

Και αν δεν το έχεις κάνει, ποτέ δεν είναι αργά. 

Δώσε μόνο στον λαό σου ελπίδα να μπορέσει να στηριχτεί. 

Μπορείς να ανακτήσεις την υπερηφάνεια και την κυριαρχία –μιας χώρας και ενός λαού που είναι το σύμβολο του δυτικού πολιτισμού και όχι από μια, αλλά από πολλές πλευρές.


Γιατί νομίζεις πως είσαι τόσο σημαντικός, ότι το εγώ σου αξίζει περισσότερο από την ανόρθωση και την ευημερία ενός λαού που αγαπά τη χώρα του και που σε εξέλεξε γιατί σε πίστεψε; 

Γιατί προδίδεις τον λαό σου, κύριε Τσίπρα;


Που είναι η αγάπη σου για τη χώρα σου, για τους συμπατριώτες σου που σου έδωσαν την εντολή να τους βγάλεις από το δεινό αδιέξοδο; 

Είναι μήπως αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από τα καρτέλ του χρήματος που σε απειλούν; Την οικογένειά σου; 
-Αν δεν υπακούσεις μπορεί να «σπαταληθείς», στο γλωσσικό ιδίωμα των μυστικών υπηρεσιών; Συνέβη στο παρελθόν και εξακολουθεί να συμβαίνει. 
Σαν άξιος του έθνους σήκω και πες το στον κόσμο, σώζοντας την Ελλάδα.


Και στον λαό της Ελλάδος;


Γιατί δέχεστε αυτή την ταπείνωση, αυτή την προδοσία, αυτόν τον σφετερισμό των πλουτοπαραγωγικών πηγών σας, την ληστεία του κοινωνικού κεφαλαίου σας –της όμορφης χώρας σας- την καταστροφή, και τον υποβιβασμό της πλούσιας πολιτιστικής σας κληρονομιάς, της φιλοσοφίας, των μαθηματικών που οι πρόγονοί σας δημιούργησαν και μοίρασαν σε όλο τον πλανήτη. 

Γιατί επιτρέπετε αυτό το έγκλημα να γίνεται εναντίον σας – των παιδιών σας και των παιδιών των παιδιών σας; 
Αυτό το κολοσσιαίο έγκλημα απειλεί και τις μέλλουσες γενεές.


Βγείτε από τον ζουρλομανδύα του χρέους και της μιζέριας, αποκηρύξτε το παράνομο χρέος, φέρτε πίσω το εθνικό σας νόμισμα, τη δραχμή και ξαναρχίστε από την αρχή σαν κυρίαρχη χώρα. Περισσότερος από τον μισό κόσμο είναι αλληλέγγυος μαζί σας. 


Πολλές χώρες θα ήθελαν να σε στηρίξουν, Ελλάδα.
Η γροθιά της διαβολικής δυτικής Αδελφότητας στον σβέρκο τους τις εμποδίζει. 
Στην Ανατολή δεν υπάρχει φόβος. 
Θα σταθούν δίπλα σου. 
Πάρτε το είδηση.  
Η Ανατολή είναι το Μέλλον.


Η δαιμόνια σύλληψη του Προέδρου Ξι Ζι Πινγκ, η πρωτοβουλία «οικονομία για την ειρήνη», με το γιγαντιαίο πρόγραμμα Μια Ζώνη Ένας Δρόμος, που μετονομάσθηκε σε Πρωτοβουλία «Ζώνη και Δρόμος» (BRI), αποτελεί την απάντηση της Κίνας στην οικονομική κατάρρευση του Δυτικού Κόσμου από την απληστία και την επιθετικότητα. 


Είναι η μεγαλύτερη οικονομική πλατφόρμα στον κόσμο, που αγκαλιάζει ήδη περισσότερες από δώδεκα χώρες, περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού και τουλάχιστον το ένα τρίτο του ακαθάριστου παγκόσμιου εισοδήματος. 

Το πρόγραμμα BRI προάγει την οικονομική ανάπτυξη, τις συγκοινωνίες, τις υποδομές, την ενέργεια, την εκπαίδευση και την έρευνα, σε διαστάσεις ανείδωτες στο παρελθόν.


Η ιδέα είναι να συνδεθούν όλα τα έθνη και οι λαοί από το Βλαδιβοστόκ ως τη Λισσαβόνα και από τη Σαγκάη μέχρι το Αμβούργο. 

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και κανένας δεν είναι αναγκασμένος να ενταχθεί. 

Ελλάδα- ανοίξτε τη σκέψη σας, τα μάτια σας και την καρδιά σας και θα δείτε ένα φωτεινό μέλλον, μια γοργή ανάρρωση από την σημερινή επιθανάτια κατάσταση. 

Πάρτε Κουράγιο. 

Φτάνει πια, αρκετά.
Πηγή: infognomonpolitics


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 10:37 pm


Μαλλιά κουβάρια ο Κυριάκος με τον ... εκδότη! ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο Κ. Βελόπουλος για τα σενάρια της λεγόμενης "Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης"ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με ΕΜΠΛΟΚΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ του...

Ο ίδιος ο Κ.Βελόπουλος ύστερα από την ασφυκτική πίεσή μας, το μόνο που μας είπε ήταν (με εμφανή εκνευρισμό) : «Eμείς δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε α-δέξιοι»... Δηλαδή, όπως λέει ο λαός...: "αδελφές και παλλικάρια, γίνατε μαλλιά κουβάρια";;;

Δηλαδή, θίχτηκε ο Βελόπουλος, από την δημοσίευση του εκδότη; (εδώ)

Δηλαδή, τα έσπασε με τον εκδότη - "πατριώτη";

Οι κακές γλώσσες λένε, πως έγινε... τσι π@#$άνας...


Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο έτερος... ο Λιάκουρας, γιατί δεν θίχτηκε;;;;

Μήπως ισχύει τελικά, πως με τον Καρατζφύρερ, κάνει νιτερέσσο;;;;

Ωχ Παναγιά μου... εγκεφαλικό θα πάθουν τα χρυσαυγουλάκια, αν ο... Λιάκος τους τα βρει με τον πελάτη της Στοάς.. (Αθηναϊκή Λέσχη"...

Σφίγγα κι ο Καρατζαφύρερ... κι αυτό, λέει πολλά...


Υ.Γ.2. Για τι πράγμα αγωνίζεσαι Βελόπουλε;

Για...Ανάπτυξη και  Πρόοδο της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού;

ΠΟΙΟΣ; ΕΣΥ; 

ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ", ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ;;; 

 

Υ.Γ.3. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ;;;

ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ;;;

ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΠΑ ΤΟΥ ... ΤΣΥΡΙΖΑ;

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ... ΚΟΣΚΩΤΑΣ (όπως φέρεται να τον λένε οι κακές γλώσσες), ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ;;;

Ε λοιπόν, Βελόπουλε, Α-Δέξιοι είστε... γιατί νομίζετε πως ο λαός, τρώει κουτόχορτο... μαζί σου...ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με ΕΜΠΛΟΚΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ του... 

Τις τελευταίες ώρες διακινείται ένα σενάριο ένωσης της λεγόμενης Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης. 

Συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προωθούν τη λογική αυτή και εμπλέκουν το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.


Επικοινωνήσαμε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και κύκλοι του Προέδρου του κόμματος ήταν κάθετα αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα μας το αιτιολόγησαν, με έκδηλη την αγανάκτησή τους.

Μας ξεκαθάρισαν πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι κόμμα που δεν εντάσσεται ούτε στο Δεξιό ούτε στον Αριστερό χώρο, διότι αυτοί οι διαχωρισμοί δεν υφίστανται. 
Είναι κατάλοιπα περασμένων δεκαετιών που εξακολουθεί το Σύστημα να χρησιμοποιεί ώστε να διαιωνίζει το πελατειακό κράτος. Αυτοί όμως οι διαχωρισμοί δεν υφίστανται, δεν ισχύουν, δεν έχουν επαφή με το 2017. Είναι ξεπερασμένοι.

Συνέχισαν οι κύκλοι του Κυριάκου Βελόπουλου και τόνισαν με έμφαση πως το κόμμα ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, διότι ανήκει στους Έλληνες ασχέτως ιδεολογικής αφετηρίας. 
Μόνος στόχος είναι η Ανάπτυξη και η Πρόοδος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

Συνέχισαν δε αναρωτώμενοι το εξής. «Θα συνεργαστούμε με πρόσωπα του παλαιού, πολιτικού κατεστημένου οι οποίοι ουδέποτε ανέλαβαν, τις ευθύνες τους; Ή θα συνεργαστούμε με μορφώματα που ουδέποτε καταδίκασαν τη ναζιστική ιδεολογία τους; Mία ιδεολογία που σκότωσε τους παππούδες μας;» 

Κατέληξαν δε με μία απορία. Μήπως αυτοί που διακινούν αυτά τα σενάρια έχουν ίδιον σκοπόν; 

Mήπως επιθυμούν οι ίδιοι να αναλάβουν κάποιο ρόλο και προσπαθούν να πατήσουν στη δυναμική και στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

Η πρόοδος της χώρας δε μπορεί να γίνει με πρόσωπα που το μόνο που επιθυμούν είναι η καρέκλα. Η καρέκλα κατέστρεψε την Ελλάδα και σίγουρα δε μπορεί να τη σώσει...

Ο ίδιος ο Κ.Βελόπουλος ύστερα από την ασφυκτική πίεσή μας, το μόνο που μας είπε ήταν (με εμφανή εκνευρισμό) : «Eμείς δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε α-δέξιοι»...
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 8:48 pm


Σκάνδαλο ολκής στα ψιλά γράμματα του Μνημονίου 4
Ποιός είπε, λοιπόν, ότι στις σελίδες του Μνημονίου κρύβονται μόνο περικοπές και απώλειες θέσεων εργασίας; Αν είσαι «κολλητός» και δουλειά θα βρεις και αύξηση θα πάρεις. 

Και άντε κάποιος να το καταλάβει το ρουσφέτι, όταν σε όλα τα παραπάνω νομοθετήματα δεν αναφέρεται κάτι ευθέως, αλλά οι αναφορές που γίνονται έχουν να κάνουν μόνο με κατάργηση κάποιου νόμου και αντικατάσταση κάποιου άλλου!


Σοφία  ΝικολάουΑν είσαι «κολλητός» και δουλειά θα βρεις και αύξηση θα πάρεις

Ένα σκάνδαλο ολκής φαίνεται να κρύβουν τα ψιλά γράμματα του τετάρτου Μνημονίου.


Θα μπορούσε, άραγε, να υπάρξει μεγαλύτερο από τις εκ νέου αιματηρές και σκανδαλώδεις περικοπές, που καλούνται να αντιμετωπίσουν φορολογούμενοι και συνταξιούχοι;

Κι όμως υπάρχει.

Κι έχει να κάνει με την πιστοποίηση κι επισημοποίηση του νέου μεγάλου κομματικού κράτους που χτίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μπορεί από τη μία να κόβει συντάξεις κι επιδόματα, από την άλλη, όμως, ανοίγει διάπλατα την κερκόπορτα των προσλήψεων και των αυξήσεων στα δικά της παιδιά, καταργώντας διαφανείς διαδικασίες και ψηφίζοντας διατάξεις νύχτα, στον ορυμαγδό των λοιπών μνημονιακών μέτρων.Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Το μακρινό 1996, με κοινή απόφαση της τότε κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ιδρύεται η ΜΟΔ ΑΕ (Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων), η οποία είναι ανώνυμη και μη κερδοσκοπική εταιρεία του ευρύτερου δημοσίου τομέα και εποπτεύεται από τον Υπουργό Οικονομίας. 

Όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο της ΜΟΔ: «Αποστολή της ΜΟΔ είναι η στήριξη και ενίσχυση της Δημόσιας Διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση και εφαρμογή των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, καλύπτοντας κυρίως ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα, εργαλεία και διαδικασίες, μεταφορά τεχνογνωσίας και υλικοτεχνική υποδομή». 

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Είναι λογικό κι επόμενο να υπάρχει μία εταιρεία του δημοσίου, η οποία θα έχει την πλήρη και απόλυτη εποπτεία των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, προκειμένου να καθίσταται εφικτή και η θρυλούμενη απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων.

Όπως, μέχρι ένα σημείο, είναι λογικός και ο διορισμός επιτελικών στελεχών, φίλα προσκείμενων στην εκάστοτε κυβέρνηση, προκειμένου αυτοί να διαπνέονται από την ίδια κυβερνητική λογική και να μπορούν να φέρουν εις πέρας τον προγραμματισμό της. 

Στην περίπτωση, όμως, της πρώτης φορά αριστερά διακυβέρνησης, φαίνεται όχι απλά να χάνεται το μέτρο, αλλά η μπάλα!


Τα «περίεργα» αρχίζουν στα μέσα του 2016 με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΜΟΔ, οι οποίοι καταγγέλλουν αθρόες προσλήψεις από το παράθυρο, με αδιαφανείς παρακάμψεις της νομοτύπου, ανοιχτής και δημόσιας διαδικασίας, για την πρόσληψη στην εταιρεία.

Η μαγιά για τους κυβερνώντες φαίνεται να χαλάει με ένα «αυτογκόλ», όταν στις 27 Φεβρουαρίου 2016 δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ο Νόμος 4369/2016, περί δημιουργίας Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης. Με τον Νόμο αυτό καθορίζονταν οι προϋποθέσεις, υπό τις οποίες θα στελεχώνονταν οι Υπηρεσίες του Δημοσίου, στις οποίες μπορούσε να γίνει επιλογή προσωπικού και όχι διαγωνισμός. Μάλιστα, συνοδεύτηκε από τις κλασικές αριστερίστικες κορώνες περί διαφάνειας, αξιοκρατίας και διάλυσης του κομματικού κράτους.


Αφού ο αχός κατακάθισε και προκειμένου να ξεπεραστεί το … «αξιοκρατικό» εμπόδιο, η κυβέρνηση ψηφίζει σε ένα άσχετο νομοσχέδιο (Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων – 4469/3-5-2017) και συγκεκριμένα στο άρθρο 19, την τροποποίηση του καταστατικού της ΜΟΔ ΑΕ, μεταβάλλοντας τις διατάξεις περί επιλογής προϊσταμένων, ώστε να γίνει πιο προσιτή η διαδικασία για «τους δικούς μας».


Φαίνεται, όμως, πως τη στιγμή που ψήφιζαν τις τροποποιήσεις αυτές, είχαν ξεχάσει άλλες διατάξεις του Νόμου για το Μητρώο Επιτελικών Στελεχών, οι οποίες προέβλεπαν ειδικά και συγκεκριμένα προσόντα για την επιλογή ανθρώπων σε συγκεκριμένες επιτελικές θέσεις.


Για το λόγο αυτό ήρθε το άρθρο 51 του Τέταρτου Μνημονίου να σώσει την κατάσταση και να οριστικοποιήσει και με τη βούλα του Νόμου τις πελατειακές σχέσεις και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις της ΜΟΔ: «Η ΜΟΔ ΑΕ εξαιρείται από το καθεστώς του 4369/2016. Και μάλιστα … αναδρομικά. Και μαντέψτε από πότε: Από τις 27-2-16. Άραγε τι έγινε τότε; Α! Ψηφίσθηκε η ύπαρξη αξιοκρατίας στις προσλήψεις του Δημοσίου»! Μπορούμε, δηλαδή, να προσλαμβάνουμε όποιον θέλουμε και όποτε θέλουμε! Μάλιστα, δίπλα στη ΜΟΔ προστίθενται και οι Ειδικές Υπηρεσίες των Νόμων 4314/2014 και 4375/2016.


Πέρα, όμως, από το ξεκλείδωμα, πλέον της από το παράθυρο πρόσληψης εκατοντάδων ημετέρων, η κυβέρνηση, διά του τετάρτου μνημονίου, αυξάνει και τις παροχές αλλά και τα επιδόματα στους υπαλλήλους των Υπηρεσιών αυτών.


Ποιός είπε, λοιπόν, ότι στις σελίδες του Μνημονίου κρύβονται μόνο περικοπές και απώλειες θέσεων εργασίας; Αν είσαι «κολλητός» και δουλειά θα βρεις και αύξηση θα πάρεις. 

Και άντε κάποιος να το καταλάβει το ρουσφέτι, όταν σε όλα τα παραπάνω νομοθετήματα δεν αναφέρεται κάτι ευθέως, αλλά οι αναφορές που γίνονται έχουν να κάνουν μόνο με κατάργηση κάποιου νόμου και αντικατάσταση κάποιου άλλου!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 8:29 pm


ΒΟΜΒΑ από τον Χρυσόγονο! Αχρείαστα (και κάποια αντισυνταγματικά) τα μέτρα...
«Η συμφωνία είναι επώδυνη, όπως ήταν επώδυνες και όλες οι προηγούμενες» Και γιατί δεν έχεις παραιτηθεί, Χρυσόγονε από την θέση ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
Για να μην χάσεις τον παχύ μισθό;

Ρε, έχετε καταντήσει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ και ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ. 
Από την μια βρίζετε στην ουσία  το κομμα σας, που υπέγραψε το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και από την άλλη παραμένετε σ' αυτό.


Καλλιόπη Σουφλή


Για επώδυνα και αχρείαστα που μας επιβάλλουν οι δανειστές έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.«Η συμφωνία είναι επώδυνη, όπως ήταν επώδυνες και όλες οι προηγούμενες» είπε μιλώντας στο «Ε» και χαρακτήρισε την λογική των δανειστών τιμωρητική. 


«Είναι μια στοχευμένα τιμωρητική λογική και μας επιβάλλουν μέτρα που από δημοσιονομικής άποψης είναι αχρείαστα, διότι από τη στιγμή που είχαμε πιάσει το 2016 πρωτογενές πλεόνασμα 4,2% έναντι στόχου 0,5%, η κοινή λογική θα έλεγε να μας δώσετε ένα μορατόριουμ και να μην πάρουμε άλλα μέτρα πχ για τους επόμενους 12 μήνες» σημείωσε και επεσήμανε στη συνέχεια:


«Τα μέτρα είναι επώδυνα και αχρείαστα από δημοσιονομικής άποψης και είναι αμφίβολο εάν κάποια από αυτά είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα». 


Για το χρέος ο κ. Χρυσόγονος τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο και παράλογο η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε να οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία επειδή δεν θα τα βρίσκουν με το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους. 
Δεν στέκει. 

Η ελάφρυνση του χρέους πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. 

Αργά ή γρήγορα συμφέρει και τους δανειστές να ελαφρύνουν το χρέος, προκειμένου να αποπληρωθούν για μέρος του χρέους μέσω της αναχρηματοδότησης της χώρας από τις αγορές».


Επίσης, ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση απορροφήθηκε στις διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν προχωρήσει οι αλλαγές στο κράτος. «Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει και θα κριθεί από τα αποτελέσματα του έργου της», πρόσθεσε.


https://youtu.be/Hb7yqPt0BKQ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 8:21 pm


ΥΓΕΙΑ: Μεγάλες μονάδες βγαίνουν στο σφυρί- Το ενδιαφέρον από Ξένα funds  
Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο έπαψε να αποτελεί κοινωφελές ίδρυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πλέον λειτουργεί ως ιδιωτική κλινική υπό την επωνυμία “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”. 

Αυτό, δεν φτιάχτηκε με τα χρήματα του ελληνικού λαού;
Σ' αυτό, δεν έβαλε χέρι το σάπιο Μπακογιανναίικο - Μητσοτακαίικο;;;
Σ' αυτό, δεν ήταν διοικητής ο έγκλειστος Μαρτίνης;;

Αρε ραγιά... πότε θα σταθείς στα πόδια σου, να μην αφήσεις ούτε έναν... ούτε έναν, απ' αυτούς πόυ λεηλάτησαν τη ζωή σου,  χωρίς να τον στείσεις στον τοίχο...

ΠΟΣΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;;
ΠΟΣΑ;
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΤΕ ΩΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ;;
 

Καλλιόπη Σουφλή


NOSOKOMIAAAA


Σε φάση έντονων ανακατατάξεων έχει εισέλθει ο κλάδος της υγείας όπου μεγάλες μονάδες βγαίνουν στο σφυρί με τα ξένα funds να βρίσκονται σε ετοιμότητα, εκτιμώντας ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν σε μια αγορά που πλησιάζει τα 1,5 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση.Έτσι μετά την συμφωνία πώλησης του 70% του Metropolitan έναντι περίπου 90 εκατ. ευρώ στο fund CVC Capital Partners, έρχεται η πώληση του Ερρίκος Ντυνάν, το οποίο διαχειρίζεται η θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, HMIΘEA στην οποία περιήλθε λόγω οφειλών δανείων 90 εκ., και για το οποίο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον το fund CVC Capital.
Mάλιστα όπως ακούγεται το προσφερόμενο ποσό κυμαίνεται στα 60 εκ. ευρώ .
 


Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο έπαψε να αποτελεί κοινωφελές ίδρυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πλέον λειτουργεί ως ιδιωτική κλινική υπό την επωνυμία “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”. 

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου, όπως επίσης και της άδειας λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν, στην οποία περιήλθε το νοσοκομείο λόγω οφειλών, είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, όπου ελλείψει άλλων υποψήφιων αγοραστών, το νοσοκομείο περιήλθε στην εταιρεία ειδικού σκοπού και θυγατρική της τράπεζας ΗΜΙΘΕΑ έναντι 115 εκατ. ευρώ.


Κατά την περίοδο της μεταβίβασης το Ερρίκος Ντυνάν βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, με οφειλές προς προμηθευτές (αναλώσιμων υλικών και φαρμακευτικές), ασφαλιστικά, ταμεία, ΔΕΚΟ, και προς εργαζόμενους που ξεπερνούσαν τα 100 εκατ. ευρώ, αποτέλεσμα της επί σειράς ετών κακοδιαχείρισης του νοσοκομείου από την προηγούμενη διοίκησή του.


Υπό τον έλεγχο της Πειραιώς, στο Ντυνάν πραγματοποιήθηκε ένα εκτενές πρόγραμμα αναδιοργάνωσης και εκδόθηκε τριετής βεβαίωση καλής λειτουργίας προκειμένου να μπορεί να εισπράττει νοσήλια από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το νοσοκομείο κατάφερε να ορθοποδήσει, να ενισχύσει τις πληρότητες του και να εξαλειφθούν οι οφειλές προς τους εργαζομένους.


Το 2016 η διοίκηση της τράπεζας, αποφάσισε την πώληση του νοσοκομείου, αναθέτοντας στην PwC να διενεργήσει τον σχετικό διαγωνισμό. Ενδιαφέρον υπήρξε από δύο υποψήφιους αγοραστές – την Ευρωκλινική του ομίλου Global Finance και την γυναικολογική κλινική ΡΕΑ- αλλά τελικώς τα προσφερόμενα τιμήματα δεν ικανοποίησαν τον πωλητή.


ΠΗΓΗ: bankingnews.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 7:51 pm


Ιδού οι ψευτοδεξιοί θεματοφύλακες των Αξιών: Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ο Κώστας Μπακογιάννης!


Όσο κι αν προσπαθεί για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παριστάνει (κάπου-κάπου φυσικά) τον θιασώτη της παραδοσιακής αντίληψης για την οικογένεια, έρχονται οι «πρωτοβουλίες» στελεχών του κόμματός του να του χαλάσουν όλη την ψεύτικη εικόνα.

Μια κλασική απάντηση προερχόμενη από την ατζέντα της «πολιτικής ορθότητας», η οποία δείχνει ότι ο «προοδευτισμός» συναντάται εξίσου, τόσο στην μαρξιστική αριστερά όσο και στην φιλελεύθερη δεξιά.

Γιατί εκπλήσσεστε; Αυτό ήταν πάντα το Μητσοτακαίικο - Μπακογιαναίικο...

Ένας συρφετός ψυχικής ανωμαλίας... οβραίικη καταγωγή, γαρ...

Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε...


Καλλιόπη Σουφλή
Φωτογραφία του Georgios Volotas.
Όσο κι αν προσπαθεί για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παριστάνει (κάπου-κάπου φυσικά) τον θιασώτη της παραδοσιακής αντίληψης για την οικογένεια, έρχονται οι «πρωτοβουλίες» στελεχών του κόμματός του να του χαλάσουν όλη την ψεύτικη εικόνα.


Όταν, μάλιστα, το στέλεχος αυτό έχει και συγγενική σχέση μαζί του, καθώς πρόκειται για τον γιο της αδελφής του, τότε τα πράγματα χειροτερεύουν.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και στέλεχος της ΝΔ Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ερωτηθείς από το περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής» σχετικά με το ποια είναι η θέση του για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια πήρε ξεκάθαρα θετική θέση λέγοντας τα εξής (η ερώτηση ήταν αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο):

«Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει.
Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό.
Αλλά ξέρετε τι;
Νόμος είναι η αγάπη.
Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου.
Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια.
Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλων οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, την αδιαφορία και την απόρριψη.
Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα».

Μια κλασική απάντηση προερχόμενη από την ατζέντα της «πολιτικής ορθότητας», η οποία δείχνει ότι ο «προοδευτισμός» συναντάται εξίσου, τόσο στην μαρξιστική αριστερά όσο και στην φιλελεύθερη δεξιά.

Το μόνο που θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε λίγο παραπάνω στην απαράδεκτη αυτή τοποθέτηση είναι πού έχει διαπιστώσει ο Μπακογιάννης ότι τα παιδιά των ομόφυλων οικογενειών μεγαλώνουν «εξίσου καλά» με τα δικά του;

Στο εξωτερικό, όπως η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου ή εδώ στην Ελλάδα;
Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, σαφώς υπάρχει θέμα…
Θα ήταν, όμως, άδ&iot