1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ PLUS
 3. ΕΤ3
 4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.

πηγή κρυστάλλινη... καθάρια... (βιντεο)
Τα "πρέπει" σ' έκαναν να τρέχεις στη ζωή και κάπου έχασες την ζωή... την  αλήθεια...

Αγώνας δρόμου να πείσεις... να πειστείς... άγχος....

Πού ν'  ανασάνει η καρδια.. πώς να βρει τον δρόμο της;

Λέξεις ντυμένες με ψέματα... ζωές ντυμένες με φτηνά φτιασίδια...

Πώς να μην δεις την αλήθεια σαν κάτι πολύπλοκο;

Κι ας είν' η αλήθεια πηγή κρυστάλλινη... καθάρια...
Ας γίνει η συμπαντική σου αλήθεια...

Κι αν θες να την δεις, δεν έχεις παρά να βγάλεις από την καρδια σου τις μάσκες... τα προσωπεία...Να ναι όμορφη η νύχτα κι ακόμη πιο όμορφο το ξημέρωμα για όλους μας..

Πόπη


Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:26 am


Η Ελλάδα ήταν μια στροφήΟι ελληνόφωνοι επέλεξαν να μην θέλουν αυτή τη γη. Είναι η στιγμή που ο πολιτισμός αποδεικνύεται υψηλότερος από την πατρίδα. Η πολιτισμένη δημοκρατία σκότωσε την δημοκρατική Ελλάδα. 
 Η Δημοκρατία θα έχει φέρετρο την ίδια την χώρα που την γέννησε κι εσύ θα είσαι ο νεκροπομπός της. Σε ευθεία θα πάει η νεκροφόρα πληρώνοντας τα διόδια ως νομοταγής δημοκρατικοευρωπαίος δούλος.


Συνέλληνες, μια ανάσα μας έμεινε...

Διαβάζοντας το συγκλονιστικό αυτό άρθρο του Γιάννη Λαζάρου, τόσο αληθινό,  κραυγή
απελπισίας ενός ΕΛΛΗΝΑ, ας ρίξουμε μια ματιά στην ψυχή μας,κι ας αναλογιστούμε, αν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε εμείς που θα σβήσουμε το φως που άναψαν στην ανθρωπότητα, ο Πλάτωνας... ο Αριστοτέλης... ο Σωκράτης, ο Λεωνίδας... ο Σοφοκλής...ο Μιλτιάδης... ο Κολοκοτρώνης ο Διάκος.... ο Καραϊσκάκης...

Αν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε αμαχητί την ΕΛΛΑΔΑ σε χέρια μιαρά...

Όσοι το δεχθούν ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους...τις ΕΡΙΝΥΕΣ, που θα τους συνοδεύουν και πέραν της γήινης ξεφτιλισμένης ζωής τους...

Όσοι όμως έχουμε στην ψυχή μας ΕΛΛΑΔΑ, έχουμε ΧΡΕΟΣ να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Πόπη Σουφλή


Του Γιάννη Λαζάρου
Δεδομένο είναι ότι τελειώσαμε. 
Δεδομένο είναι ότι από εδώ και στο εξής όλα θα παίζονται μέσω υπογραφών διορισμένων πολιτικών και δανειστών. 
Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ανάλυση ότι όλα έχουν τελειώσει. 
Σε έναν χλιαρό χυλό θα επιπλέουμε ζώντας σαν υπαλληλίσκοι περιμένοντας το επίδομα να την βγάλουμε κι αυτόν τον μήνα, θα πορευτούμε έτσι μέχρι να αποδημήσουμε. 
Η Ελλάδα πλέον δεν είναι χώρα να ζεις, είναι χώρα να πεθαίνεις. 
Η καλύτερη χώρα θανάτου. Μοιάζει πλέον σαν θάλαμος γηροκομείου που βλέπεις χιλιάδες μάτια να περιμένουν μόνο ένα πράγμα κάθε φορά που ξημερώνει: Τον θάνατο...
Δε μας παίρνει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι κάτι άλλο θα γίνει, ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Αυτά είναι για πολίτες γεννημένους με ψυχικό Αλτσχάϊμερ. Έχουν μόνο δευτερόλεπτα την έκλαμψη της πραγματικότητας. Το υπόλοιπο της ημέρας παίρνουν τα κουβαδάκια τους και χτίζουν πύργους στην άμμο νομίζοντας ότι είναι βασιλιάδες και ότι το κύμα που έρχεται καταπάνω τους είναι αναπτυξιακή αύρα. 
Η ζωή των Ελλήνων έχει πάψει να είναι ελληνική κι αυτό είναι διαπίστευση θανάτου, όσο κι αν τα κουστούμια που θα φορέσουν περιχαρείς οι ελληνόφωνοι θα είναι στα μέτρα της ευρωπαϊκής ανάπτυξης. Από την στιγμή που ο ουρανός της πατρίδας σου αρχίζει να πέφτει στις πλάτες σου βαρύς, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον είσαι πολύ γέρος για να σηκώσεις τόσο γαλάζιο. Γέρος εγκεφαλικά ακόμα κι αν μόλις γεννιέσαι σε ένα κομμάτι κάπου στην χώρα. 
Τα μάτια δεν αντέχουν τόσο φως και φοράμε τα μαύρα  γυαλιά του κοντόφθαλμου να λιγοστέψουμε την ένταση του ήλιου. Αυτό το φως δεν το αντέχει ο δειλός, δεν το αντέχει ο εθελότυφλος, δεν το αντέχει ο γερασμένος αμφιβληστροειδής που συνήθισε να βλέπει μόνο όσα άντεχε η εκ γενετής γερασμένη του ψυχή. 
Τούτη την αλήθεια που γεννήθηκε στις πέτρες και στα λιθάρια της χώρας όσοι προλάβαμε να την περπατήσουμε να νιώθουμε και ευτυχείς. 
Από εδώ και πέρα τα κακοτράχαλα σοκάκια της αλήθειας αυτής της γης θα γίνουν άσφαλτος. Θα γίνει μεγάλη λεωφόρος για να μπορεί το ψέμα να κυκλοφορεί άνετα. Πάντα το ψέμα μίσθωνε πολλές μπουλντόζες, πολλούς δυναμίτες, πολλή πίσσα για να να νιώθει πολιτισμένος αυτός που δεν είχε τις αντοχές να περπατά στα κοφτερά βουνά της αλήθειας. 
Οι ελληνόφωνοι επέλεξαν να μην θέλουν αυτή τη γη. Είναι η στιγμή που ο πολιτισμός αποδεικνύεται υψηλότερος από την πατρίδα. Η πολιτισμένη δημοκρατία σκότωσε την δημοκρατική Ελλάδα. 
Μην στραβώνεις ελληνόφωνε, επέλεξες μια δημοκρατία που έχει σκοτώσει εδώ και αιώνες την πραγματική. Αυτές τις κοφτερές πέτρες που έπρεπε να τις διανύσεις για να πληρώσεις το αντίτιμο της δημοκρατικής σου επιλογής, εσύ αποφάσισες τις ανατινάξεις για  να μην κάνεις την αιματηρή πορεία της συνέπειας της δημοκρατικής επιλογής σου. 
Άλλαξες όλη την Ελλάδα για να χωράει η δημοκρατία του συμφέροντός σου. Ο "πολιτισμός" της ευθείας.
Πάρτο λοιπόν, ευθεία,  όπως ευθεία θα περνάνε οι αγωγοί της ανάπτυξης, όπως ευθεία να πηγαίνουν οι ουρές για το σισίτιο, ουρές για ένα ράντζο νοσοκομείου, ουρά για την πληρωμή φόρου. Ευθεία ήθελες, ευθεία πήρες. Αποκύημα της μεταλλαγμένης σου δημοκρατίας. 
Οι ευθείες στο κορμί τούτης της χώρας ήταν ελάχιστες. Στροφές οι δρόμοι της, στροφές τα μονοπάτια της, στροφές τα ποτάμια της, στροφή και ανήφορος τα βουνά της. 
Στροφή από το κούτελο μέχρι το πηγούνι το προφίλ των λευκών αγαλμάτων της. 
Στροφή στην στροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν επέλεγες το μονοπάτι έπρεπε να είσαι έτοιμος για αυτό που σε περιμένει μετά την στροφή. 
Αν ήσουν ικανός να αντιμετωπίσεις τον αστάθμητο παράγοντα έφτανες στο τέλος της πορείας σου νικητής. Εσύ, όμως, επέλεξες να γκρεμιστεί το σύμπαν σε αυτή την χώρα για να είσαι σίγουρος ότι τίποτε αναπάντεχο  δεν σε περιμένει στην στροφή. 
Το πήρες ευθεία και η ευθεία σε έκανε χαλαρό, σε έκανε να επιλέγεις τον οδηγό σου με ελαφρά την συνείδηση. 
Η ευθεία σου είχε στο τέρμα της φαράγγι. Ελληνικότατο σαν της Σαμαριάς και του Βίκου. Αλλά δυστυχώς, εξαιτίας της εύκολης δημοκρατίας σου, δεν πας μόνος σου στον πάτο. Παίρνεις μαζί σου κι αυτούς που είχαν στυλώσει τα πόδια στον ανήφορο κι αρνούνταν να το πάρουν ευθεία ή να πάρουν τον κατήφορο. 
Ισοπέδωσες την πατρίδα, ελληνόφωνε, σκοτώνοντας την δημοκρατία της ευθύνης καμαρώνοντας ότι είσαι ο συνεχιστής αυτής. Θέλει πέτρα, θέλει πόνο, θέλει την ζωή σου η δημοκρατία, κακόμοιρε, και εσύ την έφερες στα μέτρα του βουτύρου που αλείφεις στο σίγουρο ψωμάκι σου, στο παυσίπονο της σιγουριάς ως φυγόπονος και στην αθανασία της δεδομένης σου μίζερης ασφάλειας. 
Η Δημοκρατία θα έχει φέρετρο την ίδια την χώρα που την γέννησε κι εσύ θα είσαι ο νεκροπομπός της. Σε ευθεία θα πάει η νεκροφόρα πληρώνοντας τα διόδια ως νομοταγής δημοκρατικοευρωπαίος δούλος. 
Κράτα την απόδειξη των διοδίων για τα έξοδα παραστάσεως της νέας σου πατρίδας, Ευρώπης. Και μην ξεχάσεις να φοράς μαύρα γυαλιά για το ελληνικό φως, να κρατάς ομπρέλα σιδερένια για τον ελληνικό ουρανό και μια φωτογραφία στην κωλότσεπη την πατρίδα πριν προλάβει να σε ανταμώσει.- 

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:14 am


Μην χαίρεσαι χαχόλε, ελληνάκο
 Σε πήραν χαμπάρι ελληνάκο. Μέχρι και το μέχρι τώρα απλό μέλος του ευρωπαϊκού φεμινιστικού κινήματος διαμαρτυρίας Femen, χρησιμοποιεί για την έναρξη της νέας προσωπικής καριέρας της, το εδώ και 5 χρόνια ελληνικό μελόδραμα, την πολυθρύλητη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στη νέα συριζαίικη αφήγηση περί αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών λα(γ)ών και διάσωση της ευρωπαϊκής ιδέας. 
Σε μια στημένη και άνευ σημασίας συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 ο διορισμένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, «σώθηκε από «θαύμα» από τα κομφετί που του πέταξε η ακτιβίστρια», πριν την απομακρύνει ο ικανοποιητικά πληρωμένος στρατός ασφαλείας των μελών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 

Με αυτόν τον τρόπο σου χορήγησαν ακόμη ένα βάλιουμ για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη διαιώνιση της ψευδαίσθησής σου για την «σιωπηλή επανάσταση», που στην πραγματικότητα γίνεται μια σιωπηλή, αλλά πολύ πραγματική αντεπανάσταση. 
 
Το νέο βάλιουμ είναι πραγματικά νέο, φρέσκο κρέας, τόσο όσο, γεννημένη στις 22 Ιουνίου 1993, και ήρθε για να μείνει, όπως και ο Ευρωπαϊκός Μεσαίωνας, στα εγκαίνια του οποίου, για μια ακόμη φορά δεν ήσουν καλεσμένος...

Η Γερμανίδα φοιτήτρια Φιλοσοφίας Γιόζεφιν Βιτ Μάρκμαν υποτίθεται ότι κατάφερε να περάσει από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να βρεθεί μέσα στην αίθουσα χωρίς να την καταλάβουν οι φρουροί, οι οποίοι αρκέστηκαν στην επίδειξη της προσωπικής της ταυτότητας και όχι στην ταυτοποίηση της υποτιθέμενης δημοσιογραφικής της ταυτότητας, αφού είχε καταχωρηθεί ως δημοσιογράφος του Vice Media Γερμανίας. «Δεν είμαι οικονομολόγος ούτε σπουδάζω αυτό το αντικείμενο. Κι όμως μπορώ να δω ότι πολλά πράγματα τα οποία κάνει ΕΚΤ αποτελούν τρομερά λανθασμένες αποφάσεις και δεν βοηθούν την Ελλάδα να αναπτυχθεί ή να δοθεί τέλος στην κρίση. Αν η ΕΚΤ ρυθμιζόταν με δημοκρατικές διαδικασίες, ίσως να ήταν όλα διαφορετικά. Θα ήθελα να ανοίξει μια συζήτηση για το πώς θα αναδιαρθρωθεί ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρώπης. Μπήκα μέσα στην ΕΚΤ για να δείξω ότι οι άνθρωποι με τους οποίους ασχολείται η πολιτική της ΕΚΤ δεν αδιαφορούν και απαιτούν αλλαγή εδώ και τώρα. Η διαμαρτυρία μου, επίσης, ήταν και φεμινιστική, αφού το σύνθημα μου ήταν "End ECB Dick-tatorship"», δήλωσε η Γερμανίδα ακτιβίστρια, προσθέτοντας πως «η εικόνα του προσώπου του Μάριο Ντράγκι ήταν ανεκτίμητη. Φοβήθηκε, εξεπλάγην κι έτρεμε. Ο τραπεζίτης αυτός ξαφνικά μετατράπηκε σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο μπροστά μου. Του πέταξα, μάλιστα, κονφετί, γιατί ήμουν σίγουρη ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας θα με απομακρύνουν πολύ γρήγορα και το μήνυμα που έπρεπε να αποσταλεί ήταν πολύ μεγαλύτερο». 

Τελείως «τυχαία» απέστειλε και μήνυμα προς τον ελληνικό λαό: «Θα ήθελα να τους πω ότι εγώ και πολλοί άλλοι άνθρωποι που ζουν εδώ στη Γερμανία βρίσκουν αηδιαστική τη ρατσιστική περιγραφή που γίνεται εναντίον του ελληνικού λαού. Δεν είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και άπληστοι. Ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα σημερινά προβλήματα βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη κι όχι στα μέτρα λιτότητας που επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο την κατάσταση. Αν υπάρξει Grexit ολόκληρη η ευρωπαϊκή ιδέα θα αποτύχει». 

Σε πήραν χαμπάρι ελληνάκο. Μέχρι και το μέχρι τώρα απλό μέλος του ευρωπαϊκού φεμινιστικού κινήματος διαμαρτυρίας Femen, χρησιμοποιεί για την έναρξη της νέας προσωπικής καριέρας της, το εδώ και 5 χρόνια ελληνικό μελόδραμα, την πολυθρύλητη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στη νέα συριζαίικη αφήγηση περί αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών λα(γ)ών και διάσωση της ευρωπαϊκής ιδέας. 
 
Έβγαλαν την μικρή αλλά επιτήδεια τσομπάνα να καλοπιάσει τα δικά σου προβατάκια και να τους υποσχεθεί αξιοπρεπέστερη σφαγή, χωρίς βρομόλογα. 

Έσκασε ο Ντράγκι από την ζήλεια του, που το σπλάχνο τους τύπωσε σε μια απλή τετριμμένη μαύρη μπλούζα το μήνυμα «Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ» και δεν το έγραψε πάνω στα τρυφερά της στήθη, κατά την συνήθη πρακτική που της εξασφάλισε την δημοσιότητα και την διασημότητα, όπως η γυμνόστηθη εμφάνισή της μπροστά στην Καγκελάριο Μέρκελ και τον Πρόεδρο Πούτιν  τον Απρίλιο του 2013 στην εμπορική έκθεση στο Ανόβερο της Γερμανίας με το γραμμένο μήνυμα πάνω στα στήθη της «Γαμημένε δικτάτορα» και όταν εμφανίστηκε με τα βαμμένα με το σύνθημα «Εγώ είμαι ο Θεός» στήθη της δίπλα στον ογδόντα ετών Αρχιεπίσκοπο Joachim Meisner στις 25 Δεκεμβρίου 2013 στην Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Κολωνίας. 

Δεν σε υπολογίζουν πια, ελληνάκο. Δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στο Ινστιτούτο Brookings στην Ουάσινγκτον παραδέχτηκε ότι η Γερμανία απολαμβάνει τα μεγαλύτερα οφέλη από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και είναι προς το συμφέρον της να υπερασπιστεί το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, άρα και να δείξει αλληλεγγύη. «Η αλληλεγγύη, όμως δεν είναι δρόμος μονής κατεύθυνσης», συμπλήρωσε. 

Σε αυτόν τον δρόμο διπλής κατεύθυνσης ο δικός σου ρόλος, αυτός που προδιέγραψαν άλλοι και επί πολλά χρόνια, είναι να είσαι η μπάλα στα πόδια της πρώην Τρώει-κα και νυν Θεσμών.Η Ευρωπαϊκή Ένωση, πόσο μάλλον η Ευρωζώνη, δεν είναι φιλειρηνικές επιχειρήσεις που στήθηκαν με όραμα το καλό και την ευημερία των περίπου πεντακοσίων εκατομμυρίων πολιτών. 

Ο Ζακ Αταλί, σύμβουλος του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν, σε μια ομιλία του στις 24 Ιανουαρίου 2011 για την ευρωπαϊκή κρίση, είπε ότι όχι μόνο ήταν προβλέψιμη, αλλά ότι σχεδιάστηκε συνειδητά για να επιτευχθεί μια ισχυρή ευρωπαϊκή δημοσιονομική ομοσπονδία: «Όλοι αυτοί που είχαν, όπως κι εγώ, το προνόμιο να πρωτοστατούν στην πρώτη εκδοχή της Συνθήκης του Μάαστριχτ, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξασφαλίσουν ότι η έξοδος από την Συνθήκη θα είναι αδύνατη. «Ξεχάσαμε» σκόπιμα ένα άρθρο, το οποίο θα επέτρεπε σε ένα κράτος-μέλος την έξοδο. Αυτό δεν ήταν και πολύ δημοκρατικό αλλά ήταν η εγγύηση ότι θα κάναμε πιο δύσκολα τα πράγματα, ώστε να είναι όλοι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν».   

Ο Τζουλιάνο Αμάτο, τότε αντιπρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Σύμβασης», η οποία επεξεργαζόταν το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, σε μια συνέντευξη αποκάλυψε τις ιδέες, στις οποίες βασίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση στη σημερινή της μορφή.  Το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, που καταψηφίστηκε σε ελεύθερα δημοψηφίσματα και στη Γαλλία και στην Ολλανδία, στην περίπτωση της Ιρλανδίας φανέρωσε πού έχουν γραμμένη την δημοκρατία οι διασώστες της ευρωπαϊκής ιδέας, όταν υποχρέωσαν τους Ιρλανδούς να ψηφίσουν τόσες φορές μέχρι να πάρουν την «σωστή», σύμφωνα με τους Αταλί και Αμάτο, απόφαση. Για να παρακάμψουν την έγκριση των λαών έφτιαξαν την Συνθήκη της Λισαβόνας, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρεπόταν να ψηφίσουν οι πολίτες, αλλά μόνο τα κοινοβούλια. 

Σε μια συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Stampa» στις 13 Ιουλίου 2000 ο Αμάτο δήλωσε: «Γι' αυτό προτιμώ να προχωρούμε αργά και να καταλύουμε βήμα-βήμα την κυριαρχία, εμποδίζοντας έτσι την απότομη μετάβαση από την εξουσία των εθνικά κυρίαρχων κρατών στην εξουσία της ομοσπονδίας. Και γιατί δεν θα πρέπει να επιστρέψουμε στην προ του Hobbes εποχή; Ο Μεσαίωνας είχε μια πλουσιότερη ανθρωπότητα και μια ποικιλία ταυτοτήτων που μπορεί να γίνει πρότυπο. Ο Μεσαίωνας είναι πολύ ωραίος. Σήμερα, όπως και τότε, μπαίνουν στην κοινωνία μας νομάδες. Σήμερα, όπως και τότε, υπάρχουν δυνάμεις που δεν εδράζονται σε συγκεκριμένο τόπο. Χωρίς εδαφική κυριαρχία δεν θα έχουμε ολοκληρωτισμό. Η δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από κυρίαρχους». 

Το πόσο ωραίος μπορεί να είναι αυτός ο Νέος Μεσαίωνας, στον οποίο δεν υπάρχουν εθνικά κυρίαρχα κράτη, που να μπορούν να υπερασπιστούν το κοινό καλό, το βιώνουμε ήδη στην Ελλάδα, όπου το προσδόκιμο ζωής σύντομα θα πέσει στις τιμές που ήταν το προσδόκιμο ζωής στον Μεσαίωνα, εξ αιτίας των περικοπών στην υγεία, στους μισθούς, στις συντάξεις, στην παιδεία και σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό τομέα.
(......η συνέχεια στο αυριανό φύλλο)Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 2:46 am


Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας …Rothschild!!!
Κι όταν ο Deripaska της RUSAL πήγε βόλτα στο Ισραήλ τον συνόδευε ένας φίλος του…
…ο μόλις 43 ετών σήμερα …Λόρδος Nathaniel Rothschild του Λονδίνου!!!

Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!3


Ο συγκεκριμένος Rothschild το 2011 (εντελώς …«συμπτωματικά) απεφάσισε να
επενδύσει στα πετρέλαια του …Κουρδιστάν!!!

Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!8Λίγους μόλις μήνες μετά που ξεκίνησε η επίθεση στην Συρία από τους μισθοφόρους της Δύσεως. Και τότε, ΞΑΦΝΙΚΑ, η Διεθνής Κοινότητα ανακάλυψε τους Κούρδους κι απεφάσισε να συνδράμει στους αγώνες τους για την απόκτηση ανεξάρτητου κράτους…
Ακριβώς επάνω στα πετρέλαια που θέλει να βάλει στο χέρι ο Rothschild.

Και δώσ’ του τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν ηρωίδες που πολεμούν για το Κουρδιστάν
Και δώσ’ του το Ισραήλ να αγοράζει …Κουρδικό Πετρέλαιο, ποτισμένο με αίμα Συρίων και Ιρακινών, από παράνομα τάνκερ-φαντάσματα.
Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!2Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!6

Δεν μπορεί κάπου στην γη να χυθεί αίμα χωρίς να έχουν βάλει το χέρι τους οι Rothschild.
To είπε κι ο Λόρδος Byron αλλά αυτά δεν μας τα δίδαξαν:

Ποιος κρατάει την πλάστιγγα της παγκόσμιας ισορροπίας; Ποιος άρχει επί των Βασιλοφρόνων και των Φιλελευθέρων βουλευτών αδιακρίτως; Ποιος ξεσήκωσε τους γυμνούς αχίτωνες πατριώτες της Ισπανίας; (Και διαδίδει τις φήμες που κάνουν τις εφημερίδες της γηραιάς Ευρώπης να τρίζουν και να τραυλίζουν); Ποιος διαχέει ηδονές και βάσανα, τόσο στον Παλιό όσο και στον Νέο Κόσμο; Ποιος σχεδιάζει και χλευάζει την πολιτική; Μήπως το φάντασμα του ευγενικού θάρρους του Βοναπάρτη;
 
Ο Ιουδαίος Ρότσιλντ και ο χριστιανός κολαούζος του, ο Μπέρινγκ.

Αυτοί, και ο αναμφισβήτητα φιλελεύθερος πειρατής Λαφίτ, είναι οι αληθινοί άρχοντες της Ευρώπης.
 
Κάθε δάνειο, δεν είναι απλώς κερδοσκοπικό χτύπημα, Είναι μοχλός για την καθήλωση ενός έθνους ή την ανατροπή ενός θρόνου. Και οι Δημοκρατίες, συμμετέχουν λιγουλάκι. Οι μέτοχοι του δανείου για τα ορυκτά της Κολομβίας είναι γνωστοί εις το χρηματιστήριο, Στην «συναλλαγή», και το αργυρούν υπέδαφος του Περού, που χρήζει της προεξοφλήσεως του Οβριού….Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!1
LORD BYRON, από το DON JUAN, CANTO TWELVE

Byron ΚΑΤΑ Rothschild!!!

Υπάρχει βέβαια κι εκείνη η περίφημη ρήση μίας μαμάς Rothschild, ενδεχομένως θρύλος, που έλεγε «Εάν οι γιοί μου δεν ήθελαν τους πολέμους, δεν θα υπήρχαν πόλεμοι»Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!10Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!11
Κι ενώ οι Rothschild, χρηματοδοτούσαν τους Ναπολεόντειους πολέμους,  φορτώνοντας χρέη από δάνεια σε Άγγλους και Γάλλους πολίτες…
Ενώ επίσης χρηματοδοτούσαν και τους Ελληνο-τουρκικούς πολέμους, κι από τις δυο πλευρές φυσικά…
…Οι άνθρωποί τους φρόντισαν να μην υπάρχει κάποια αναφορά στα ιστορικά και οικονομικά βιβλία της Δημόσιας Παιδείας.

Ένα από τα βιβλία για τους Rothschild, που οι Rothschild επιδίωξαν να εξαφανίσουν λέγεται «The Romance of the Rothschilds» και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
O Όθων ήλθε ως Βασιλιάς, αλλά τον συνόδευε ένας Rothschild, προκειμένου να στηθεί ο μηχανισμός αφαιμάξεως των «ελευθέρων» Ελλήνων με φόρους, τέλη, χαρτόσημα, διόδια, τελωνεία, μονοπώλια και κρατικά δάνεια.Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!4
Νωρίτερα ένας Τραπεζίτης, φίλος του Όθωνα, είχε καταγράψει με ακρίβεια ….βοτσάλου, ο,τιδήποτε εντός της τότε Ελλάδας, που θα μπορούσε να μετατραπεί σε χρήμα για λογαριασμό του Βασιλιά.
Κατεβάστε ολόκληρη την μελέτη εκείνης της εποχής εδώ
.

Ο Ναύαρχος Κόχραν που πληρώθηκε για φρεγάτες, τις οποίες ξοφλήσαμε με δάνεια των Rothschild, αλλά ποτέ δεν παραλάβαμε, συμπτωματικά ήταν κατηγορούμενος για Χρηματιστηριακή Απάτη στο Λονδίνο. Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!7
Έτσι στήνονται οι τέλειες κομπίνες.
Βάζουν οι υπηρέτριες των Rothschild αρχηγό του Ελληνικού Ναυτικού τον Κόχραν, του αναθέτουμε …«αυθόρμητα» την κατασκευή οκτώ πλοίων με δανεικά, δεν τα παραλαμβάνουμε ποτέ και δεν αμφισβητούμε ποτέ το σχετικό χρέος κι όλα ξεχάστηκαν…
…όπως ξεχάστηκαν και τα ανύπαρκτα υποβρύχια.
Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!9

Και αφού τα υποβρύχια εξοφλήθηκαν, τα χρέη από αυτά τα εικονικά δάνεια πέρασαν στις πλάτες των Ευρωπαίων πολιτών  και χάθηκαν τα ίχνη της μεγάλης απάτης που συνυπέγραψαν οι …«αριστεροί» και …«σοσιαλιστές» «ήρωες» του Πολυτεχνείου της Μοσάντ.Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας ...Rothschild!!!5
Σίγμα


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 2:39 am


Ἡ ISIS ὡς …σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!
Την διάδοση των βίντεο προπαγάνδας με τους αποκεφαλισμούς αποκλειστικά Μουσουλμάνων και Χριστιανών κρατουμένων, από τους μισθοφόρους της ISIS, έχει αναλάβει, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αποκλειστικότητα, η ιστοσελίδα S.I.T.E., την οποία διαχειρίζεται μία Ισραηλινή, η Rita Katz, ειδική σε θέματα τρομοκρατίας, που …«όλως συμπτωματικώς» είναι και Σύμβουλος της Αμερικανικής Κυβερνήσεως. Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!5
Επειδή είχε γεννηθεί στο ΙΡΑΚ και ήξερε καλά Αραβικά  …«διείσδυσε», (λέμε τώρα), σε πολλές τρομοκρατικές ομάδες και συνέλεξε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο χρηματοδοτήσεως και στρατολογήσεως νέων μελών. ..

Kαi ούτε πρόσεξε κάποιος ότι οι «τρομοκρατικές» ομάδες έχουν τέλεια εκπαίδευση, χρηματοδότηση και Αμερικανικά όπλα…
Ούτε πρόσεξε κάποιος ότι οι στυγεροί δολοφόνοι της ISIS δεν έχουν πειράξει ούτε …τρίχα ισραηλινού πολίτη.
Θέλουν να πιστέψουμε ότι μία …γυναίκα …«διείσδυσε», πολύ …«διακριτικά», σε κύκλους μουσουλμάνων τρομοκρατών, χωρίς αυτοί να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά!
Είναι πολύ πιο πιθανό αυτή η κυρία να οργάνωνε και να μετέφερε μηνύματα και χρήματα στους τρομοκράτες, παρά να δούλευε εναντίον τους. Και τα γεγονότα μαρτυρούν ακριβώς αυτό. Από την «επιτυχημένη» δράση της …«περιουσίας» Μάρα Χάρι οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκαν, αλλά έγιναν ξαφνικά υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη χιλιάδων οπλοφόρων, που όμως …ουδέποτε απείλησε το Ισραήλ!!!
Είναι προφανές και το είδαμε και με ντοκουμέντα ότι οι σχέσεις Ισραήλ και ISIS είναι άριστες.

Ἡ ISIS εἶναι σύμμαχος τοῦ Ἰσραήλ!

Ἡ συνεργασία Ἰσραὴλ καὶ ISIS εἶναι γνωστὴ στὸν ΟΗΕ.

Ἡ ISIS προωθεῖται ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ!

Άριστες φαίνεται να είναι και οι σχέσεις της Rita Katz με τους παραγωγούς χολιγουντιανών βίντεο προπαγάνδας καθώς της τα παρέχουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και στη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμοῦ… ἀπὸ τὴν ISIS!

Η Rita Katz δούλευε και για την Αμερικανική Κυβέρνηση,  γιατί ως γνωστόν, η κυβέρνηση και η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ελέγχεται από ΜΗ Αμερικανούς και υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, όσο υψηλό κι αν είναι το κόστος για τους Αμερικανούς φορολογούμενους.
Εχθές Δικαστής της Νέας Υόρκης έδωσε το ελεύθερο να γεμίσουν τα αστικά λεωφορεία και το Μετρό της Νέας Υόρκης με αντι-μουσουλμανική και σιωνιστική προπαγάνδα, στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου! Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!3
Θα δείχνουν φωτογραφίες του Χίτλερ να συνομιλεί με μουσουλμάνο ηγέτη, θα αναφέρουν εδάφια του Κορανίου που εχθρεύονται τους εβραίους κλπ.Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!8 Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!2Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!4

Σημειώστε ότι το Ισραήλ …δεν έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα εναντίον Τζιχαντιστών, αλλά τους έχει ρίξει …όπλα και αντιαρματικά με αλεξίπτωτο.

Αὐτὸς ὁ …«κατὰ λάθος» ἐξοπλισμὸς τῆς ISIS ἀπὸ τοὺς Δυτικούς, δὲν ἔχει τέλος!

Ὅλο …«κατὰ λάθος» ἐξοπλίζουν τὴν ISIS!!!

Ταυτίζει σκόπιμα την ISIS με τους Παλαιστίνιους που αποδεκατίζει κατά χιλιάδες κάθε χρόνο και ζητάει χρήματα (!) υπέρ του πολέμου εναντίον της ISIS, την ίδια στιγμή που συνεργάζεται με τους αποκεφαλιστές της ISIS και η ISIS ουδέποτε πείραξε Ισραηλινό.

Ὅλα τὰ βομβαρδίζει ἡ ISIS ἐκτὸς ἀπὸ τὸ …Ἰσραήλ!!!

Εμφανίζουν τους Παλαιστινίους που μάχονται για την γη και την ελευθερία τους ως μαχητές του Αλλάχ και τους ταυτίζουν με τους αιμοσταγείς πράκτορες της ISIS!Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!7


Και φυσικά δεν αναφέρουν τα στατιστικά των θυμάτων Παλαιστινίων και Ισραηλινών για να καταλάβει ο κόσμος ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι το θύματα. Για κάθε νεκρό Ισραηλινό πεθαίνουν 1000 Παλαιστίνιοι και κατά προτίμηση 300 παιδιά.
Τον περασμένο Αύγουστο οι 4 νεκροί Ισραηλινοί  προκάλεσαν τον θάνατο μόνο …400 παιδιών.

Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!6
Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!1 

Κι ενώ οι Ναζί δικάζονται ακόμα και σήμερα, μετά από 70 χρόνια,  οι χασάπηδες τους Τελ Αβίβ υποχρεώνουν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να νομοθετούν κατά παραγγελία των δικών τους συμφερόντων.

Και σ’αυτή την γενοκτονία των Παλαιστινίων οι Ισραηλινοί θέλουν την υποστήριξη αλλά και την χρηματοδότηση των Αμερικανών.

Φανταστείτε να κάναμε εδώ στην Ελλάδα το ίδιο πράγμα, χρησιμοποιώντας τις αναφορές του Ταλμούδ για τους μη εβραίους και τις αναφορές της Βίβλου εναντίον των Ελλήνων.
Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο…

Τελειώνει εκεί που ο Θεός επιλέγει την εκλεκτή φυλή να κυβερνήσει τον πλανήτη, να σώσει τα ζώα από τον κατακλυσμό κλπ κλπ


Η …«ανώτερη» αυτή φυλή, που επινόησε τον όρο «ρατσισμός» και τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα και προκάλυμμα για να κρύβει την επιτομή του δικού της ρατσισμού, εναντίον όλων των υπολοίπων και άφυλων ημών, είναι ελεύθερη να διαπραττει οποιοδήποτε έγκλημα, πάντα …ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!!!
Σίγμα

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 2:26 am


Βούς καί ίπποςarxigramma-Gammaιά τον επικείμενο Γ’ ΠΠ (μάλλον…), ο Πατροκοσμάς είπε:
«Θά ‘ρθη ξαφνικά. Ή το βόδι στο χωράφι, ή το άλογο στ’ αλώνι.»
Το οποίο σχεδόν όλοι αποδίδουν είτε ως -χοντρικά- Νοέμβριο (με το όργωμα), ή Αύγουστο (με το αλώνισμα).
Εγώ όμως γνωρίζω κι ένα άλλο βόδι. …Επώνυμο! :-) Αυτό:
Taurus


Κι ένα άλλο -χμ- άλογο. Αυτό:


Sagittarius
Δηλαδή, οι πιθανές ημερομηνίες εκπλήρωσης της προφητείας είναι πλέον καί οι:
 • από 21/04 μέχρι 21/05,
 • καί από 23/11 έως 21/12.
Τώρα, θα μου πεις, μ’ αυτόν τον τρόπο αγνοούμε τα υπόλοιπα «πραγματικά στοιχεία» του μικρού κειμένου (χωράφι, αλώνι). Αλλά, μήπως αυτά μπήκαν -ξέρω ‘γώ- γιά παραπλάνηση;

Οφείλουμε να κάνουμε τις έρευνές μας με ευρύτητα πνεύματος. Πχ να παρατηρήσουμε ότι η μαθηματική τομή του «βοδιού στο χωράφι» με τον Τοξότη είναι το τέλος Νοεμβρίου.

Όμως, δεν τελειώσαμε εδώ.

Βόδι καί Άλογο υφίστανται καί στον Κινέζικο ζωδιακό. Αυτούσια. Όπου, επιπλέον, ο δικός μας Ταύρος ταυτίζεται με το Γουρούνι. Ας δούμε, λοιπόν, τις πλησιέστερες κινέζικες ημερομηνίες παύλα χρονολογίες:
 • Χοίρος. 18 Φεβρουαρίου 2007 – 6 Φεβρουαρίου 2008
 • Βόδι. 26 Ιανουαρίου 2009 – 13 Φεβρουαρίου 2010
 • Άλογο. 31 Ιανουαρίου 2014 – 18 Φεβρουαρίου 2015
 • Χοίρος. 5 Φεβρουαρίου 2019 – 24 Ιανουαρίου 2020
 • Βόδι. 12 Φεβρουαρίου 2021 – 31 Ιανουαρίου 2022
 • Άλογο. 17 Φεβρουαρίου 2026 – 5 Φεβρουαρίου 2027
Οι δύο πρώτες πέρασαν, καί δεν έγινε τίποτε. Η τρίτη, παρομοίως. Αλλά σας είχα πεί, ότι η σχεδιαζόμενη «επίσημη» έναρξη του Γ’ ΠΠ ήταν στις 23 Αυγούστου 2014. 

Καί σας έχω πεί ότι «αυτοί» άργησαν ήδη, κι αυτό τους έχει εξοργίσει άσχημα. 

Πάνε άχρηστες κι οι -επί σειράν ετών- «τελετουργίες», κι οι ανθρωποθυσίες!

Η πέμπτη καί η έκτη, μάλλον πέφτουν πολύ μακριά, κι ο Γ’ ΠΠ θά ‘χει τελειώσει μέχρι τότε. Ήδη το γνωρίζετε ενστικτωδώς, έτσι;

Η τέταρτη…

…Παίζει πολύ δυνατά, αλλά δεν μιλάμε γιά τον Γ’ ΠΠ.
Όμως, ούτε η προφητεία μιλάει σαφώς γιά τον Γ’ ΠΠ.

Με μιά σύντομη ματιά στα παραπάνω δεδομένα, καταλαβαίνουμε ότι το 2015 γι’ «αυτούς» είναι λύση ανάγκης. 
Προχειράντζα. 

Οπότε, αν τελικά μιλάμε γιά τον Ταύρο του 2015, αυτός είναι πολύ κοντά μας.

Ίδωμεν.
(Δεν θα γίνω προφήτης κακών γιά την Ελλάδα. Στις 12 Απριλίου, ντερλικώστε το ψητό αρνί -κοκορέτσια, κτλ- με την άνεσή σας! :-) )

Υγ: – Μά, ήξερε ο Πατροκοσμάς από Κινέζικους ζωδιακούς καί τέτοια;

– Γιατί όχι; Πώς το αποκλείεις; Μήπως έχεις καμιά ιδέα κατά πού πέφτει το «στενό μπουγάζι» Κρά, που λέει σε άλλη προφητεία του; Γιάαα ρίξε μιά ματιά στον χάρτη! :-)

…Πιό ‘κεί, μωρέ! Ποιά «Ελλάδα»;! Κατά Ινδονησία μεριά κοίτα!

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 1:01 am


Πριν τις κρεμάλες
arxigramma-Otonλο καί πλησιάζουν οι κρεμάλες. Όλο καί πιό κοντά. Κάθε μέρα που περνάει, όλο καί πιό κοντά.
(Εκεί να δείς, μανδάμ, ποιός θα «λιάζεται» – καί πώς.)

Όμως, προκειμένου να κρεμάσεις κάποιον, είναι απαραίτητη μιά προεργασία. Έστω, απαραίτητη μονάχα κατά τη δική μου γνώμη. Αλλά, ακούστε με.

Λοιπόν, πριν φορέσουμε την …καλοσαπουνισμένη «γραββάτα» σε κάποιον, χρειάζεται οπωσδήποτε να
του κλείσουμε το στόμα. Το ευκολώτερο μέσον προς τούτο, αλλά κι ένα από τα πλέον αποτελεσματικά (κι εύκολα ευρισκόμενο, καί φτηνό), είναι η φαρδειά μονωτική ταινία.

fardeia-monwtikh-tainia

Γιατί, όμως, πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο;
Ο λόγος βρίσκεται γραμμένος στον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου, την πρώτη τραγωδία της «Ορέστειας».

Αλλά, επειδή ξέρω πως είσαστε τεμπελάκια, ιδού αυτός – έτοιμος:

Ifigeneia-220

Στίχος 220. Ο Αγαμέμνων στην Αυλίδα με το ένα χέρι κρατούσε το μαχαίρι να σφάξει την κόρη του την Ιφιγένεια, καί με τ’ άλλο της έκλεινε το στόμα. «Τ’ όμορφο στόμα με φυλακή να σταματήσει, απ’ το να πεί κατάρες γιά το σπίτι.»

Βέβαια, καμμία σχέση δεν έχουν πχ η μανδάμ, ή διάφορα χοντρογούρουνα/Μαυρογιαλούροι με «καλλίπρωρο» στόμα, αλλά πιστεύω την κεντρική ιδέα την πιάσατε.
Λοιπόν, όταν φτάσ’ η ώρα, μην ξεχάσετε τη μονωτική ταινία!

Παστρικές καί ολοκληρωμένες δουλειές!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 12:25 am


Εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση των 1,8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο Λ. Μπόμπολας αναμένει η αρμόδια εφορία


 Δηλαδή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΑΚΤΩΡ που έχει πάρει όλα σχεδόν τα δημόσια έργα, δεν έχει χρήματα... 
Βρε το φτωχαδάκι....
Να του δανείσουμε, βρε παιδια...
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα προβούν σε έρανο, για να συνδράμουν το... φτωχαδάκι τον Μπόμπολα...
ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;;;;;;

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΤΟ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ 1.800 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ,  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Ήδη η έρευνα που έχει γίνει δείχνει ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ 
 
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της φοροδιαφυγής του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα, διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Ελλάκτωρ.

Η εμφάνιση αλλά και η κατάθεση των 1,8 εκατ. ευρώ φέρνει νέα προβλήματα στην οικογένεια Μπόμπολα.


Οι αρμόδιες φορολογικές αρχές αναμένουν από στιγμή σε στιγμή την εντολή από τον οικονομικό Εισαγγελέα που θα τους δίνει το δικαίωμα να

αρχίσουν έρευνα που θα πιστοποιεί ότι είναι νόμιμα (έχoυν φορολογηθεί) τα 1,8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Η έρευνα θα έχει ως επίκεντρο μόνο το ποσό της κατάθεσης που έγινε στην εφορία.
Ήδη η έρευνα που έχει γίνει δείχνει ότι ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.


Πηγή του υπουργείου Οικονομικών έλεγε ότι σε αυτή τη φάση ακόμη και για τον κ. Μπόμπολα δεν είναι εύκολο να βρει 1,8 εκατ. ευρώ.


Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια για να λάβει δάνειο 500.000 ευρώ έβαλε ως εγγύηση ακίνητο μεγάλης αξίας.


Η ίδια πηγή έλεγε ότι με βάση τις εντολές που είχαμε και την έρευνα, εκτιμώ ότι δεν μπορεί να το δικαιολογήσει.


Εμείς περιμένουμε την εντολή από τους oικονομικούς εισαγγελείς για να διερευνήσουμε από που προήλθαν τα χρήματα.


Πρόσθεσε ότι οι ελληνικές φορολογικές αρχές δεν είναι δυνατό να λειτουργούν ως «πλυντήριο» του «μαύρου χρήματος».


Πρέπει η εφορία να γνωρίζει από που προήλθαν τα χρήματα.
Η ίδια πηγή μέσω του www.bankingnews.gr καλεί να δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα τα στοιχεία από που προήλθε το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ.


Το www. bankingnews.gr με τα δικά του στοιχεία θεωρεί ότι το ποσό αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τις αμοιβές της εργασίας παρότι κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Αυτό που γνωρίζουν όλοι πολύ καλά και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση είναι ότι για την εφορία οι μόνοι πλούσιοι είναι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.


Οι άλλοι απλώς περνούν καλά διότι έχουν τα λεφτά και δεν το γνωρίζει η εφορία.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ομίλου Ελλάκτωρ έχει σφιχτή πολιτική σε ό,τι αφορά τη μερισματική στρατηγική έναντι των μετοχών.


Το 2009 (5.450.755 ευρώ) και 2010 (18.169.184), συνολικά τα δύο χρόνια δόθηκε στους μετόχους το ποσό των 23.619.939 ευρώ.


Η συμμετοχή της οικογένειας Μπόμπολα της δίνει το δικαίωμα να εισπράξει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.


Έμπειροι λογιστές λένε ότι μπορεί να χρηματοδοτήθηκε από την ίδια την εταιρεία με τη μορφή δανείου αλλά εδώ πρέπει ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας να προσκομίσει στις φορολογικές Αρχές τα παραστατικά.


Η μονή εταιρεία που έχει ταμειακά διαθέσιμα και είναι σε θέση να δώσει χέρι βοήθειας είναι η Αττική Οδός καθώς διαθέτει ταμειακά διαθέσιμα 500 εκατ. ευρώ.


Ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters δήλωνε ότι εκπροσωπεί ορθά την Ελλάδα στο εξωτερικό και τόνισε ότι η σύλληψη του ήταν μια δυσάρεστη υπόθεση.


Ωστόσο το αρχικό ποσό που του καταλογίστηκε ήταν 4 εκατ.
ευρώ.


Όμως η πιο ευνοϊκή ρύθμιση της υπουργού Οικονομικών κας Νάντιας Βαλαβάνη για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων που δεν έχουν να πληρώσουν περιλαμβάνει και αυτούς που έχουν και κυρίως αυτούς που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή.


Έτσι ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας ευεργετήθηκε από την κυβέρνηση του ΣYΡΙΖΑ.

Το ελληνικό παράδοξο του φορολογικού μηχανισμού

Το πιο περίεργο στην υπόθεση είναι ότι οι φορολογικές αρχές και κυρίως οι υπάλληλοι που πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού δεν μπορούν να ελέγξουν τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα αν δεν πάρουν εντολή.


Δηλαδή η υπάρχουσα ελληνική νομοθεσία δεν δίνει το δικαίωμα στους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους.


Με τα νομικά τεχνάσματα των προηγούμενων κυβερνήσεων η διαπλοκή κοιμόταν ήσυχη διότι κανένας υπάλληλος δεν ήταν σε θέση να πάρει πρωτοβουλία αν δεν είχε λάβει προηγουμένως εντολή.


Έτσι δουλεύει ο φορολογικός μηχανισμός της χώρας ο οποίος φιλοδοξεί να πιάσει τη φοροδιαφυγή και κυρίως τους κακούς φοροκλέπτες.


Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς οι οποίοι με πενιχρά μέσα τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, πόσες εντολές πρέπει να βγάζουν την ημέρα για να δουλεύει μια φορολογική υπηρεσία;

(πρώτη ενημέρωση 24 Απριλίου 2015, 07:15)

Νίκος Θεοδωρόπουλος

[email protected]


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 12:08 am


ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμφωνία Α.Μέρκελ και Α.Τσίπρα για τους "λάθρο" - Προάγγελος συμφωνίας για το χρέος;ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: "ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΠΕΘΑΝΕ"!
Το τυράκι το βλέπουμε...  κι αρχίσαν τα χειροκροτήματα... από τους γλυφτες...
ΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;;;;
ΤΙΣ ΕΟΖ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ;;;
ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!
Πόπη Σουφλή
Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκέλα Μέρκελ απαντώντας στον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που έθεσε θέμα )διαβάστε σχετικά εδώ)αναθεώρησης της εθνοκτόνας Συνθήκης του Δουβλίνου, γιατί έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε "αποθήκη" δυστυχισμένων ψυχών αλλά και στόχο εξτρεμιστικών στοιχείων που έρχονται στη χώρα κρυμμένοι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες, συμφώνησε απόλυτα μαζί του και άνοιξε το δρόμο για την κατάργηση της απαράδεκτης συνθήκης που έχει πλημμυρίσει τη χώρα με λαθρομετανάστες (όπως και την Ιταλία και κατα δεύτερον Ισπανία , Πορτογαλία και Γαλλία).

"Η συμφωνία του Δουβλίνουν είναι νεκρή οι κανόνες του Δουβλίνου δεν λειτουργούν πλέον" δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος, ανοίγοντας το δρόμο για πολιτικές επαναπροώθησης και δημιουργίας "ζωνών ανάσχεσης λαθρομεταναστών" στις χώρες προέλευσής τους.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Μπρέμερχαφεν ενόψει των εκλογών στο κρατίδιο της Βρέμης τον ερχόμενο μήνα η Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε πώς "Η Ευρώπη χρειάζεται να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα για τους ανθρώπους που ζητούν άσυλο καθώς οι σημερινοί της κανόνες, που είναι γνωστοί ως Κανονισμός του Δουβλίνου, δεν λειτουργούν πλέον"
Και το άκρως σημαντικό στοιχείο περιέχεται στην ακόλουθη δήλωση της: "Σε οποιοδήποτε σύστημα κατανομής των προσφύγων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το μέγεθος των χωρών και η ισχύς των οικονομιών τους", πρόσθεσε.

Να πούμε ότι η τοποθέτηση του Α.Τσίπρα στη σύνοδο για το μεταναστευτικό ήταν ότι "Η Μεσόγειος πρέπει να εκλαμβάνεται ως σύνολο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, και πρέπει να αυξηθεί η έκτακτη οικονομική βοήθεια στα κράτη μέλη της πρώτης γραμμής που επωμίζονται την ευθύνη διαχείρισης του φαινομένου, καθώς και
τα σημεία που ανοίγουν το δρόμο για έναν μηχανισμό δίκαιης κατανομής των οικονομικών βαρών και της ευθύνης φιλοξενίας". 
Επισήμανε ακόμα ότι τι υπάρχει ανάγκη «για άμεση αύξηση της έκτακτης οικονομικής και υλικοτεχνικής στήριξης προς τα κράτη-μέλη πρώτης γραμμής, για τη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών ροών και των αναγκών υποδοχής και εξέτασης των αιτημάτων ασύλου τους".
Το σημαίνουν τα παραπάνω: Το ότι η Α.Μέρκελ συμφώνησε με τον Α.Τσίπρα σε ένα τόσο ευαίσθητο και δύσκολο θέμα είναι γενικά καλό γα την διαπραγμάτευση εντός της ΕΕ για το γνωστό θέμα.
Ο Ελληνας πρωθυπουργός πέρασε 100% την γραμμή του, καθώς ήταν ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που το έκανε και δείχνει να πετυχαίνει το στόχο του.
Μπορούμε να μιλάμε για "σύγκλιση-προάγγελο" της γενικότερης σύγκλισης στο θέμα του χρέους.
Δεν είναι άσχετη η κίνηση της Μέρκελ...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 11:53 pm


Άγνωστο πλάσμα "τέρας" ανακαλύφθηκε σε παραλία της Καλιφόρνια
Ένα μυστηριώδες πλάσμα με αιχμηρά νύχια και μυτερά δόντια ανακαλύφθηκε κοντά στην παραλία Stearns Wharf στη Santa Barbara.
Το άγνωστο πλάσμα ξεβράστηκε την περασμένη Τρίτη μετά την πιο πρόσφατη καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.

Σύμφωνα με το KEYT.com, το φαινομενικά τέρας είναι καφετί χρώματος.

beastly creature
Μιλώντας στο ABC 3 ο Michael Curtis ανέφερε: "Θα έλεγα ότι μοιάζει με φώκια και σκύλο με κυνόδοντες".
Από τη πλευρά του ο Josh Curtis ανέφερε:
"Για εμένα μοιάζει με απομεινάρια ενός δεινοσαύρου...σαν αρχαίος σκύλος

rat monster new york

Το άγνωστο θηρίο έχει αφήσει τους κατοίκους αμήχανους και κανείς δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το είδος του ζώου που βρέθηκε στην ακτή.


 • IMAG0750
 • IMAG0749
 • IMAG0748

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Another Montauk Monster? Mystery Creature Washes Up On California Beach) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post UΚ"Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 10:57 pm


ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ!


  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ…


Γιατί ρε παιδιά να σας στηρίξει και πάλι ο ελληνικός λαός; Επειδή δεν διαφέρετε από τους προηγούμενους;
 
Επειδή προεκλογικά λέγατε πως θα σχίσετε τα Μνημόνια και σχίσατε τα καλσόν σας στις κωλοτούμπες και στους ... "έντιμους συμβιβασμούς";
 
Ή μήπως γιατί μαζέψατε όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και τα κάνατε υπουργούς και τους δώσατε θέσεις εξουσίας;
 
Ή μήπως για τις ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ που ως αντιπολίτευση τις καταγγέλατε και ως κυβέρνηση τις ψηφίζετε;
Ή μήπως γιατί ο Τσίπρας δέχεται στο Μαξίμου τον Εθνικό Προδότη;
 
Ή μήπως γιατί άρξατε πύλας και γέμισε η Ελλαδα με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
 
Ή μήπως γιατί τηρείτε κατά γράμμα τις εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και του ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
 
Ή μήπως, γιατί ξέρετε πως τα αφεντικά σας, σας χρειάζονται ακόμα και θα νοθεύσουν τις εκλογές;
 
Τελικά για πολύ χαϊβάνι τον έχετε τον ελληνικό λαό...

Πόπη Σουφλή

10953149_937851652899784_2602536581523521150_n


Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια, όπου συζητείται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων των φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Όπως σημείωσε ο κ. Φίλης, απαντώντας στις αιτιάσεις των πολιτικών αρχηγών, των κυρίων Θεοδωράκη και Βενιζέλου συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τις εκλογές και αν χρειασθεί να
αναβαπτιστεί το πολιτικό του σχέδιο στη γνώμη του ελληνικού λαού, αυτό θα γίνει.
«Αν υπάρξει συμφωνία και χρειασθεί λαϊκή νομιμοποίηση δεν θα το φοβηθούμε….» τόνισε ο κ. Φίλης.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ

“Όσοι φαντασιώνονται πως θα γίνει παρένθεση η κυβέρνηση αυτή και κυρίως η προσπάθεια του λαού να σηκώσει κεφάλι, θα μείνουν στη μοίρα τους…” δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο οποίος στη συνέχεια έριξε την… βόμβα: “Ο λαός έδωσε την απάντηση του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει”.

Ο Νίκος Βούτσης κατηγόρησε αντιπολίτευση και ΜΜΕ για «διάθεση εντυπωσιασμού τραβώντας στα άκρα την κινδυνολογία. Προσπαθεί να διαμορφώσει κοινωνικό και πολιτικό μπλοκ ενάντια στην κυβέρνηση».


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 10:42 pm


Οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» της ΔΕΗ τινάζουν τα νοικοκυριά στον αέρα! Λαφαζάνη ΞΥΠΝΑ!


Το τραγικό είναι, που σαν λαός, δεν μπορούμε να ομονοήσουμε ούτε σε μια κοινή στάση πληρωμών σ' όλο αυτό το παράνομο σκηνικό που έχει στηθεί στις πλάτες μας.

ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!

Πόπη Σουφλή
Σας έχουν έρθει οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί της ΔΕΗ;
Όταν σας έρθουν μην πάθετε εγκεφαλικό με τη μία. 
 
Να το πάθετε με δόσεις. 
 
Είναι οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» που σας διπλασιάζουν το ποσό που πρέπει να πληρώσετε! 
 
Και είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός με αυτές τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις».


Προφανώς η πρώτη φορά Αριστερά ή δεν πληρώνει ρεύμα ή δεν έχουν πάρει είδηση τι «παίζεται»…

Εμείς, λοιπόν, οφείλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση και στους αρμόδιους υπουργούς, ειδικά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που εδώ και 3 μήνες δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα του λαού, μόνο να ταξιδεύει στη Ρωσία ξέρει και να ζει το… σοβιετικό απωθημένο. 

Εάν Παναγιώτη Λαφαζάνη άμεσα δεν αφαιρέσεις τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, να ξέρεις ότι αυτοί οι λογαριασμοί θα ρίξουν την κυβέρνηση… 

Σας την έστησε ο Σαμαράς με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και δεν το έχετε πάρει είδηση ξεφτέρια μας…

Έχεις συνειδητοποιήσει Παναγιώτη Λαφαζάνη τι κάνουν οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις;». 
Διπλασιάζουν τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς! 

Ολόκληρες οικογένειες ανέργων και εργαζομένων των 400 ευρώ δουλεύουν για να πληρώνουν τη ΔΕΗ, Παναγιώτη Λαφαζάνη! Τι δεν καταλαβαίνεις; 
Σε ποιον κόσμο ζεις; 

Τώρα, αφαίρεσε τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» από τους λογαριασμούς, αλλιώς αυτοί ο λογαριασμοί θα ρίξουν την κυβέρνηση!


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 10:06 pm


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ «ATHENS VOICE»: Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!...Και το κόμμα σας, κύριε Παπαδάκη, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  που υπερασπίζεται τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  που είναι κάθε καρυδιάς καρύδι και έχουν κάνει εισβολή στην Πατρίδα ΜΟΥ, (γιατί Πατρίδα σας με τόση υπεράσπιση στους ΛΑΘΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ), πώς να το αποκαλέσουμε;

ΜΗΠΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;;
 ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ! 

Πόπη Σουφλή
  
 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ «ATHENS VOICE»: Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!...


Σκάνδαλο χαρακτηρίζει ο Κώστας Παπαδάκης το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται ως εγκληματική οργάνωση, με αποτέλεσμα να έχει και ηπιότερες συνέπειες.

 Θα έπρεπε, υπογραμμίζει, να αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική, καθώς όλη η δράση της αποτελεί τον ορισμό που δίνει ο νόμος για την τρομοκρατία. 

Σε κάθε περίπτωση, λέει, είτε καταδικαστούν είτε αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, το δικαστήριο θα πρέπει να
δώσει συνέχεια με αποστολή δικογραφίας στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση του αδικήματος της τρομοκρατίας.

Είστε συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής εκ μέρους του αντιφασιστικού κινήματος.Είμαι ένας από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής που υπερασπίζονται τους Αιγύπτιους ψαράδες, οι οποίοι στις 12 Ιουνίου του 2012 υπήρξαν θύματα δολοφονικής επίθεσης μίας ομάδας μελών του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής Περάματος, σύμφωνα με όσα αποδίδονται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Ποια ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία την πρώτη ημέρα της δίκης;Η πολύ μεγάλη, μαζική παρουσία αντιφασιστών και τα πολλά κρούσματα τραμπουκισμών και προκλήσεων εναντίον μαρτύρων από χρυσαυγίτες.

Η ηγετική ομάδα της Χ.Α. απουσίαζε από το δικαστήριο και, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, το έκαναν για να υποβαθμίσουν το περιεχόμενο της δίκης, για να φανεί ότι είναι απλά μια ποινική υπόθεση.Αυτό που εγώ μπορώ να πω είναι ότι δεν είχαν το θάρρος να εμφανιστούν αυτοπροσώπως και να λογοδοτήσουν απέναντι στη δικαιοσύνη και στα θύματά τους.

Πόσο καιρό εκτιμάτε ότι θα διαρκέσει η δίκη;Συνήθως τέτοιες δίκες διεξάγονται με ρυθμό δύο φορές την εβδομάδα. Με αυτό το ρυθμό και με βάση τον αριθμό των κατηγορουμένων, των συνηγόρων, των μαρτύρων, των παραγόντων της δίκης, τα έγγραφα κ.λπ. υπολογίζω περισσότερο από ένα με ενάμιση χρόνο.

Η δίκη αυτή είναι πολιτική;


Είναι πολιτική η δίκη αλλά δεν είναι πολιτική η δίωξη. Αυτό το υποστηρίζει η ίδια η Χ.Α., δηλαδή ότι διώκεται για τις ιδέες της, προσπαθώντας να ηρωοποιηθεί. Να σημειώσω ότι και εμείς ως αριστεροί δικηγόροι δεν θα επιτρέπαμε ποτέ στον εαυτό μας να συμμετάσχουμε σε μια πολιτική δίωξη ως κατήγοροι, καθώς και ότι δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα δικαστήριο το δικαίωμα να απαγορεύει ή να επιτρέπει τη διακίνηση ορισμένων ιδεών, όσο και αν μας είναι σε εμάς αντιπαθείς οι ιδέες αυτές. 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι εγκληματικές πράξεις. 

Από την άλλη, η ρητορική της Χ.Α., η οποία θέλει να φανεί ότι διώκεται εξαιτίας της αντιπαλότητάς της με το κατεστημένο, του οποίου βεβαίως η ίδια είναι προϊόν, ευνοείται από το γεγονός ότι η δίωξη εναντίον της δεν έχει γίνει κατά τον καλύτερο και ορθότερο νομικά τρόπο.

Η Χ.Α. κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση. Εσείς υποστηρίζετε ότι είναι τρομοκρατική οργάνωση.Αυτός ακριβώς είναι ο πυρήνας του ζητήματος. 


Αποτελεί σκάνδαλο το ότι η Χ.Α. δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση. 

Υπάρχουν δύο άρθρα στον ποινικό κώδικα, το 187 που αφορά στην εγκληματική οργάνωση και το 187Α που αφορά στην τρομοκρατική. Η Χ.Α. αντιμετωπίζει κατηγορίες βάσει του 187, που σημαίνει και ηπιότερη αντιμετώπιση. Ωστόσο, έχω τη γνώμη ότι η δράση της είναι ο ορισμός του άρθρου 187Α. Δεν υπήρξε ποτέ στη μεταπολίτευση αντίστοιχη τρομοκρατική δραστηριότητα, που να αφορά στην τέλεση αξιόποινων πράξεων κατά τρόπο, σε έκταση και υπό συνθήκες που να προκαλούν σοβαρό εκφοβισμό ενός ολόκληρου πληθυσμού. 

Αμφισβητεί κανείς ότι ένας ολόκληρος πληθυσμός μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Αιγάλεω, στην Κυψέλη, στη Νίκαια, στην πλατεία Βικτωρίας και αλλού φοβόταν κάθε βράδυ να κυκλοφορήσει εξαιτίας της δράσης των ταγμάτων εφόδου; Αυτό ορίζει ο νόμος ως τρομοκρατία. 

Το θέμα δεν τέθηκε ποτέ από τους εισαγγελείς και τους ανακριτές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και αυτό προκαλεί ερωτηματικά. 

Έχω τη γνώμη ότι είτε κριθούν ένοχοι είτε ακόμα και αν αθωωθούν, που δεν το πιστεύω, από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, το δικαστήριο οφείλει να δώσει συνέχεια με αποστολή δικογραφίας στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση του αδικήματος της τρομοκρατίας. 

Να υπογραμμίσω, επίσης, ότι οι δικαστές αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικά τους φασίστες από τους αντιεξουσιαστές. Εάν οι κατηγορούμενοι ανήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο θα κατηγορούνταν βάσει του άρθρου 187Α και θα αντιμετώπιζαν πολύ σοβαρότερες ποινές, όπως έχει γίνει αρκετές φορές.

Διάφορα δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρονται στους αόρατους χρηματοδότες της Χ.Α. Εκτιμάτε ότι θα υπάρξουν στοιχεία στη διάρκεια της δίκης ώστε να μάθουμε ποιοι ήταν οι χρηματοδότες τους;Δεν είναι εύκολο να αποκαλυφθεί, αλλά ένα γενικό περίγραμμα μας δίνει η δράση της Χ.Α. 


Όταν, για παράδειγμα, πιέζουν εργοδότες να απολύουν αλλοδαπούς και να προσλαμβάνουν Έλληνες με το μισό μεροκάματο είναι προφανές ποιου τα συμφέροντα υποστηρίζουν. Ποιος εφοπλιστής δεν θέλει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να καταργηθεί το μεροκάματο των 50 ευρώ που παίρνουν οι εργάτες σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας, να πάει στα 20 ευρώ και να δουλεύουν Έλληνες εξειδικευμένοι. 

Η Χ.Α., οι τάχα εχθροί του κατεστημένου, ψήφισαν στη Βουλή να είναι αφορολόγητοι οι εφοπλιστές. 

Το ίδιο για την εκκλησία, επίσης ψήφισαν την πώληση βραχονησίδων. 

Τα πράγματα ορισμένες φορές μιλάνε από μόνα τους. Από εκεί και πέρα, ο κίνδυνος να λήξουν τα 18μηνα, κάτι που σε αρκετές περιπτώσεις έγινε, οδήγησε σε μια σπουδή η ανάκριση να ολοκληρωθεί σύντομα, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να μείνουν εκτός διερεύνησης. Παράλληλα, πριν από τη δολοφονία του Φύσσα πολλές υποθέσεις σε βάρος της Χ.Α. λιμνάζανε γιατί υπήρχε συγκάλυψη από τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό. 

Ο ίδιος ο Δένδιας ομολόγησε ότι υπήρχαν 33 δικογραφίες στα συρτάρια κι έμεναν στάσιμες επί χρόνια.

Στην περίπτωση που οι κατηγορούμενοι αθωωθούν, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί πολιτικά η Χ.Α. και ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στην κοινωνία;Εκτιμώ ότι ενδεχόμενο αθώωσης υπό κανονικές συνθήκες δεν υφίσταται διότι η δραστηριότητα της ΧΑ, ασχέτως με το ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση, αποτελεί τον ορισμό και της εγκληματικής οργάνωσης, με καλά δεμένο το κατηγορητήριο εναντίον της. 


Συνεπώς εάν δεν υπάρξει κάποια θεαματική πολιτική σκοπιμότητα ή αλλαγή του νόμου θεωρώ ότι είναι δύσκολο να αθωωθούν. Εάν, από την άλλη, συμβεί κάτι τέτοιο, σαφώς και θα τους προσδώσει μια αξιοπιστία. 

Έτσι κι αλλιώς, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό σε ενάμιση δυο χρόνια και ποια θέση θα μπορούσε να έχει σε αυτό η Χ.Α. Η Χ.Α. ενισχύθηκε και από εγκληματική οργάνωση έλαβε προαγωγή σε πολιτικό κόμμα όταν κορυφώθηκε η όξυνση της μνημονιακής πολιτικής και αναζητήθηκε ένας εναλλακτικός φορέας υποδοχής της λαϊκής δυσαρέσκειας ώστε αυτή να μην κατευθυνθεί στα αριστερά. 

Ήταν η εποχή που το ακροδεξιό ΛΑΟΣ προσχωρούσε στην κυβέρνηση και η αντιμνημονιακή μέχρι τότε ΝΔ βρέθηκε να κυβερνά. Εάν συνυπολογίσουμε ορισμένες συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας, το μεταναστευτικό, τη μικροαστική ανασφάλεια κ.λπ., βλέπουμε πώς άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τη Χ.Α. 

Φαίνεται όμως ότι διεκδίκησε ένα ρόλο μεγαλύτερο από αυτόν που της επιφύλασσαν και ταυτόχρονα άρχισε πλέον απροκάλυπτα να προχωρά σε εγκληματικές ενέργειες και δολοφονικές επιθέσεις. 

Μέσα σε ένα μήνα υπήρξαν η δολοφονία του Φύσσα, η επίθεση στο ΠΑΜΕ και η επίθεση στον Μελιγαλά που εξέθεσε και την κυβέρνηση, και κάπως έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της δίκης, δεν ξέρω αν μετά από μερικά χρόνια η Χ.Α. θα είναι μια εναλλακτική λύση όπως προέβαλλε μέχρι το 2013 ή μία στυμμένη λεμονόκουπα. 

Σε κάθε περίπτωση, εμάς μας ενδιαφέρει αυτή η δίκη να γίνει ένας αγωγός αποκάλυψης της αλήθειας για να τερματιστεί η ανοχή σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα και να προστατευτεί η κοινωνία από το ναζισμό και το ρατσισμό. 

Πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και την εγρήγορση του κόσμου θα το πετύχουμε.
Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/athens-voice_23.html
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 9:11 pm


ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;
Ο Συγγραφέας - Δημοσιογράφος Γιάννης Παπαζήσης συνεχίζει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, για την ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ!ΑΠΟ ΤΙΣ 17-4-2015 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9 ΜΕ 10 ΣΤΗΝ ΤΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ http://www.thessalonikitv.gr/web-tv/ 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ...ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.....

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΕΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 Σήμερα στις 9 μ.μ. εδώ και εδώ


Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 8:37 pm


Παραίτηση-βόμβα του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής μετά από απειλές που δέχεται για τη ζωή του

Όπως ανακοίνωσε σε υποστηρικτές του ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, εγκαταλείπει τον δημαρχιακό θώκο.

Ο κ. Μίχος εκλέχθηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στη θέση του δημάρχου του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, στον πολυσυζητημένο δήμο των τελευταίων μηνών εξαιτίας και του ζητήματος των
μεταλλείων Κασάνδρας. 

Μάλιστα ο ίδιος ήταν αντίθετος στην επένδυση χρυσού.

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους παραιτείται δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Κύκλοι του περιβάλλοντός του ωστόσο λένε ότι ο ίδιος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του αλλά και για τη ζωή των μελών της οικογενείας του.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 8:27 pm


Γιατί παίρνουν τα λεφτά των Ταμείων και τα κάνουν μασούρι;
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Εμπρός προς τα πίσω
5 μήνες ξύσιμο είναι αρκετός χρόνος

Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί, τότε αν τα ταμεία της είναι γεμάτα με κάποια ευρώ τότε δεν θα χρειασθεί να κόψει δραχμές ή να πάει σε άλλο νόμισμα (πλαστικό χρήμα, δολλάριο, ρούβλι, τουρκική λίρα κλπ) αν χρεοκοπήσει. 

Δηλαδή, δεν θα χρειασθεί να κάνει GREXIT.

H κυβέρνηση με την επιλογή αυτή που δεν είναι τωρινή, αφαιρώντας απο την οικονομία τη ρευστότητα σε ευρώ, οδηγεί τη χώρα προς
GREXIT αναγκαστικά.

Αν ξεκαθάριζε τι θέλει στον εγκέφαλο της και εφόσον αυτός υπάρχει, αυτό θα βοηθούσε να μη οδηγηθεί η χώρα στην εποχή του 1930.

Η ΕΚΤ τα γνωρίζει αυτά, όπως και η κυβέρνηση που δημιουργεί συνέχεια καταστάσεις χαμηλότερης εντροπίας στην οικονομία., την ώρα που το παιγνίδι δεν έχει βιωσιμότητα και ο χρόνος είναι κατά της Ελλάδας.

Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι έγκλημα πολιτικό και ανθρωπιστικό. Αν δεν ξέρει να κάνει στην άκρη…Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 8:09 pm


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,


ΕΧΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.
 
ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΙΟΥΔΑΙΩΝ. .....ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΤΟΤΕ ΕΣΑΣ??? 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ??

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?????????????????????

ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!


Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ
Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!
 
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ.
 
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΄΄ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ΄΄ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ...ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ......ΙΧΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ- ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.


Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
 
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΩΣ...ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΟΣ.... ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ??? ΟΥΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..(ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ)) ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
 
ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ.....ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ..ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....


Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΧΒΕ ΕΛΟΧΙΜ ΑΔΟΝΑΊ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.......
 
Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΜΑΡΞ ΤΡΟΤΣΚΥ ΦΡΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ..ΣΙΩΝΙΣΜΟ...
 
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ...
 
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ...
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ..ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΡΟΥΝ-ΑΦΑΙΡΟΥΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ -ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ??????
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....


ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??
 
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ....ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ..ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΧΕΔΙΟ .. ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ...ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕ...ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ....... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΙΤΗΣ ΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ .. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ...ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΟΛΑ..... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...
 
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ....ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.


ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΡΥΣΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ!!! ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΑΠΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...


ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ .....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΟΛΕΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ!!! ΔΑΒΙΤΗ ΕΛΛΕΑΝΝΑ
Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 8:04 pm


ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΡΟΝΤΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗΣ»


 rontos2

Για απάτη σε βάρος του δημοσίου παραπέμπεται να δικαστεί ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος για τη δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» που είχε αναλάβει την αποναρκοθέτηση σε Βοσνία, Ιράκ και Λίβανο και φέρεται να εισέπραξε παρανόμως πάνω από 9 εκατ. ευρώ! 

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν
ακόμη επτά άτομα για την ίδια υπόθεση.

Ο κ. Ρόντος βρισκόταν στο υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο από τον Ιούλιο του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2003 και διηύθυνε την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών, της υπηρεσίας δηλαδή που χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης ΜΚΟ έγινε χωρίς την τήρηση των προϋποθέσεων του νόμου, εγκρίσεις οικείων πρεσβειών, σύνταξη εκθέσεων προόδου του έργου κ.λπ., αλλά και χωρίς ουσιαστική οικονομική συμμετοχή της ίδιας της ΜΚΟ κατά παράβαση της νομοθεσίας, καθώς δεν επρόκειτο για ανθρωπιστική βοήθεια, ώστε να δικαιολογείται χρηματοδότηση έργου στο 100% του κόστους του. 

Τα κονδύλια διατέθηκαν την περίοδο από το 2000 ως το 2004 και φέρονται να διατέθηκαν σε άλλους σκοπούς.

Ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών οι: Αλέξανδρος – Γεώργιος Ρόντος, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Νικόλαος Τσαμαδός, Νικόλαος Μπάζας, Ευάγγελος Ρηγάκος, Αφροδίτη Κωστογιάννη – Κόκκορη, Γεωργία Λυμπέρη, Μαρία – Αναστασία Μακρυνιώτη.

Όλοι τους κατηγορούνται για απάτη από κοινού κατ” εξακολούθηση με σκοπό να προσποριστούν παράνομο περιουσιακό όφελος προκαλώντας ζημιά σε βάρος του δημοσίου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Οι κατηγορούμενοι πλην του Κ. Τζεβελέκου και της Μαρίας Μακρυνιώτη, αντιμετωπίζουν επίσης τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης από κοινού και κατά μόνας κατ” εξακολούθηση και της απιστίας στην υπηρεσία.  

Ο Τζεβελέκος θα δικαστεί και για οπλοκατοχή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατηγορία που αποδίδεται και στη Μαρία Μακρυνιώτη. Ο Νικόλαος Μπάζας κατηγορείται και για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ” εξακολούθηση.

Επιπλέον, οι δικαστές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισης του Κων. Τζεβελέκου και διατηρούν σε ισχύ το ένταλμα προσωρινής του κράτησης, το οποίο παρατείνουν για ακόμη έξι μήνες. Επίσης διατηρούνται οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους υπόλοιπους κατηγορούμενους. 

Οι δικαστές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισης του Κων. Τζεβελέκου και διατηρούν σε ισχύ το ένταλμα προσωρινής του κράτησης, το οποίο παρατείνουν για έξι ακόμα μήνες. Επίσης διατηρούνται οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Ρόντος, είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με εγγύηση 50.000 ευρώ

Αρνούμενος τις κατηγορίες είχε υποστηρίξει ότι ο ρόλος του ως γενικός διευθυντής της υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών δεν περιελάμβανε τον έλεγχο της νομιμότητας των δικαιολογητικών για την έγκριση των χρηματοδοτήσεων αλλά ο ρόλος του ήταν πολιτικός και συγκεκριμένα «αφορούσε τη συνεργασία μου με τους αντίστοιχους διεθνείς φορείς και οργανισμούς ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με την ανάληψη των υποχρεώσεων της χώρας μας για την παροχή βοήθειας σε αναπτυσσόμενες και υπό μετάβαση χώρες μετά την ένταξη της Ελλάδος ως κράτος μέλος του ΟΟΣΑ, λόγω της μεγάλης εμπειρίας μου σε θέματα διεθνούς διπλωματίας και άσκησης εξωτερικής πολιτικής».

Μάλιστα, «δείχνοντας» την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών δηλαδή τους Γιώργο Παπανδρέου και Ανδρέα Λοβέρδο επεσήμανε ότι οι αποφάσεις για τη λειτουργία και το νομικό πλαίσιο των ΜΚΟ είχαν ληφθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ακριβώς επειδή συνδέονταν με την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

[www.newsbomb.gr]
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 7:54 pm


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!‏


 ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Εφόσον η τράπεζα βγάλει διαταγή πληρωμής, μπορούμε να κάνουμε ανακοπή της διαταγής πληρωμής Ειδικά για ποσά έως 20.000 ευρώ (που …


1.4 

προέρχονται από καταναλωτικά δάνεια ή πιστωτικές κάρτες και δεν υπάρχει εγγραφή προσημείωσης ακινήτου), η ανακοπή συζητείται στο Ειρηνοδικείο.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις επειδή οι δικηγόροι αναφέρονται στα υψηλά επιτόκια και στους ανατοκισμούς, τα Ειρηνοδικεία κάνουν αποδεκτή την αίτηση ανακοπής της διαταγής πληρωμής, οπότε η τράπεζα δεν μπορεί να προβεί σε καμία πράξη (π.χ. κατάσχεση περιουσιακού τους στοιχείου), οπότε σταματά και η απαίτησή της.
Ως εκ τούτου η Τράπεζα Πειραιώς δεν είναι μία καλή Τράπεζα που χαρίζει στον κόσμο τα λεφτά του, αλλά εξοικονομεί και χρήματα από τις άσκοπες διαταγές πληρωμών που ήταν υποχρεωμένη να κάνει. 
Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. 
Αναγκαστικά θα υποχρεωθούν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες. 
Οι μόνοι που κλαίνε είναι οι δικηγόροι και τα ίδια τα νομικά επιτελεία των ιδίων των τραπεζών!!!
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 7:28 pm


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 38-116 μ.Χ.


Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας, δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως.

Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
 
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.
 
Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών.

Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
 
Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στηνΚύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!
 
Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.
Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον Ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. 
 
Κάποιος υπεσχέθη ότι θα ηγηθεί των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί…
 
Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ.Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους Ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. 
 
Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. 
 
Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.

Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του ”ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ”. Πρώτη πηγή.

Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.

Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του “Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας” και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο “Δίκη” (“Trial”) του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων “Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
Ιδού η περικοπή.

“Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.

Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.

Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.
Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…”

Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος “αντισημιτισμού” (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)

 
http://www.hellinon.net/ , πηγή , maiandros , ofis66 
Πηγή: http://www.diadrastika.com
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 7:11 pm


Άν έχουν κάποιο νόημα τα ταμπούργια, ταμπουρωθήτε όπως μπορείτε κι έτοιμοι νά'στε για γιουρούσια στων καθαρμάτων τα λεφούσια που άρχισαν ήδη την κλοπή της Γής των Ελλήνων (όχι της δημόσιας! αλλά της ιδιωτικής!) για νά την δώσουν πεσκέσι στους μπάσταρδους εβραίους Τοκογλύφους. Alles sind verbrechen. 
 Τί νά λέμε. 

Παρατήστε τα όλα καί νά κυττάξουμε πώς νά την κοπανήσουμε από τόν νοσηρό τούτο τόπο -ίσως βρούμε κάποιον τρόπο-, προτού να φύγουμε πρίν της ώρας από τόν άθλιο τούτο κόσμο. Δέν έχετε πάρει κάν χαμπάρι τί γίνεται. 

Τό μεγάλο πανηγύρι ήδη άρχισε από πάνω κι από γύρω, από κάτω κι απ' ολούθε. 

Η Ελλάς πλέον, ζεί σέ καθεστώς της πιό βδελυρής Φραγκοκρατίας και Τουρκοκρατίας μαζί με διαχειριστές του
κωλολησταρχικού Προτεκτοράτου Εβραιομπολσεβίκους και Δωσίλογους Ταγματαλήτες. 

Δέν νομίζω ότι προλαβαίνει πιά κανείς νά φύγη. 

Άν έχουν κάποιο νόημα τα ταμπούργια, ταμπουρωθήτε όπως μπορείτε κι έτοιμοι νά'στε για γιουρούσια στων καθαρμάτων τα λεφούσια που άρχισαν ήδη την κλοπή της Γής των Ελλήνων (όχι της δημόσιας! αλλά της ιδιωτικής!) για νά την δώσουν πεσκέσι στους μπάσταρδους εβραίους Τοκογλύφους. 

Λάϊλα Τώβ, εβραϊστί τό Καληνύχτα.

 Χάσαμε δίχως νά παίξουμε κάν. 

ΤΩΡΑ θα γίνη κατανοητόν γιατί οι τσόγλανοι βούτηξαν τα αποθεματικά των Δήμων.


  Apostolos Gatsias

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 6:42 pm


Ρώσος και Ισραηλινός διεκδικούν ελληνικά Κανάλια


 Αυτό εξηγεί και το ... "προγκρομ" της συγκυβέρνησης κατά των μεγαλοκαναλαρχών..

Το οβραίικο κτήνος  απλώνει παντού τα γμψά του νύχια... με την συνδρομή της ΤσιπροΚαμενης παρέας...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!

Πόπη Σουφλή

Ρώσος και Ισραηλινός διεκδικούν ελληνικά Κανάλια
Ρώσος μεγιστάνας και Ισραηλινός ολιγάρχης δια εκπροσωπών τους βρίσκονται σε διαρκής επαφές με διοικήσεις τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα για την εξαγορά τους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ.

Κυρίως ενδιαφέρονται για
κανάλι εθνικής εμβέλειας καθώς έτσι θα εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα που εκπρόσωπουν και στην Ελλάδα.

Ηδη εχουν κάνει συνομιλίες για την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alter αλλά και του MEGA.

Επίσης, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαγορά πλειάδα περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.
Προσεχώς τα νεωτέρα...
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 6:30 pm


ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ EUROGROUP ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.


“ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ”. 

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ
ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ

ntrgki

“Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συνεδρίασαν σήμερα στη Ρίγα της Λετονίας, όπου εξετάστηκε η κατάσταση στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – θεσμών. Για «χάσιμο χρόνου» κατηγόρησε την Ελλάδα ο Γ. Ντάισελμπλουμ. 

«Ο χρόνος τελειώνει», το «μήνυμα» Ντράγκι. «Η Ελλάδα θέλει μια συμφωνία για τα πρωτογενή πλεονάσματα που δεν θα ναρκοθετεί την ανάπτυξη», δηλώνει ο Γ. Βαρουφάκης, εκθέτοντας αναλυτικά τα σημεία διαφωνίας. 

Αναφορές πως οι συνομιλίες διαξήχθησαν σε εξαιρετικά έντονο κλίμα”, αναφέρει το left.gr που προφανώς ακολουθεί ενημέρωση σοβιετικού τύπου εποχής Μπρεζνιεφ αντί να ασκήσει την πρέπουσα κριτική και να αντιληφθεί ότι
η “ζωή εδώ τελειώνει…”, εαν δεν σοβαρευτούμε.  

Και συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος: 

Τη διαφωνία της ελληνικής πλευράς στην απαίτηση των θεσμών για άμεση μείωση των επικουρικών συντάξεων, στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας αλλά και του ύψους των πρωτογενών πλεονασμάτων τα επόμενα χρόνια εξέφρασε στη διάρκεια του Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ωστόσο εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του άτυπου Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας ο Έλληνας υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι «σύντομα» οι διαφορές θα γεφυρωθούν. 

Όπως είπε ο Γ. Βαρουφάκης συζητήθηκε η πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών. «Εκφράστηκε από όλους η βούληση να επιτευχθεί συμφωνία, αλλά και ανησυχία για την καθυστέρηση εν όψει των χρονικών περιορισμών που αντιμετωπίζουμε».

Ανέφερε, επίσης, ότι διαπιστώθηκε σαφέστατη πρόοδος και σύγκλιση στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, επισημάνθηκε η ανάγκη για επίσπευση των διαδικασιών και συζητήθηκαν οι έως τώρα διαφορές που δεν έχουν γεφυρωθεί.

Ο Έλληνας υπουργός οικονομικών αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Eurogroup, στην απαίτηση των θεσμών για άμεση μείωση των επικουρικών συντάξεων, «κάτι το οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχτεί εν μέσω μιας αυτοτροφοδοτούμενης κρίσης».

Είπε, επίσης ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συμφωνήσει στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, ενώ διατύπωσε διαφορές όσον αφορά την απαίτηση πρωτογενών πλεονασμάτων τα επόμενα χρόνια.

Ο Γ. Βαρουφάκης συνέχισε λέγοντας ότι πέρα αυτών των διαφορών, η ελληνική πλευρά είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα, στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών, στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

νωριτερα

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup σε ένα εξαιρετικά βαρύ κλίμα για την Ελλάδα… Έφαγε “ξύλο” λεκτικό και κράξιμο ο Βαρουφάκης.

Διαβάστε περισσότερα:

ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ τον Βαρουφάκη ρε παιδιά; ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ τον χαρακτήρισαν! “Χτύπατε κι άλλο” ποιος θα αντέξει δεν ξέρουμε!

Τι δήλωσε ο Μοσκοβισί στη συνέντευξη τύπου:
Π.Μοσκοβισί: “Υπάρχει πρόοδος ! Χρειάζεται μια συνολική συμφωνία-πακέτο”(βίντεο)

Η ευθύνη για να κλείσει το χάσμα ανήκει στην Ελλάδα είπε ο πρόεδρος του Eurogroup

- Μοσκοβισί: Είμαστε ακόμη μακριά από τη συμφωνία

Εχθρικό κλίμα για την Ελλάδα περιγράφουν τόσο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν όσο και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

«Δεν θα υπάρξει αποφασιστική πρόοδος σήμερα στη Ρίγα σχετικά με την Ελλάδα», είπε νωρίτερα ο Σόιμπλε και κάλεσε τους δημοσιογράφους να κάνουν καλύτερα τουρισμό στην πρωτεύουσα της Λετονίας!

Ντάισελμπλουμ: “Τον τελευταίο καιρό μαθαίνω θετικά νέα, αλλά θέλω σήμερα να ακούσω περισσότερα”

Τι δήλωσε ο Ντάισλεμπλουμ για την επίθεση στον Βαρουφάκη (βίντεο)
Αυστριακός υπουργός Οικονομικών: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα περί προόδου με την Ελλάδα.  Κουρασμένος με την Ελλάδα δήλωσε ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ EUROGROUP-”ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ” ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ “ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ” ΚΑΙ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” – ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: “ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ” – ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΞΑΝΑ; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ GREXIT; Ή ΠΑΜΕ…”ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ”; (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Με μεγάλη άνοδο συνεχίζει το ελληνικό χρηματιστήριο

Με το τέλος του Eurogroup o επικεφαλής του Γερούν Ντάισελμπλουμ απέκλεισε το ενδεχόμενο μερικής εκταμίευσης χρημάτων. 

Όταν επίσης ρωτήθηκε αν ο Βαρουφάκης δέχθηκε σκληρή κριτική είπε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Ο Ντάισελμπλουμ είπε ακόμα ότι εναπόκειται στην ελληνική πλευρα να λάβει τις αποφάσεις που απαιτούνται για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους θεσμικούς εκπροσώπους των δανειστών.

Εξέφρασε ταυτόχρονα την ελπίδα οτι αυτό θα μπορούσε να συμβεί ως την ερχόμενη σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στις Βρυξελλες.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε επίσης οτι απο τη στιγμή που θα κλείσουν οι έν εξελίξει διαβουλεύσεις, θα αρχίσουν οι συνεννοήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον Ιούνιο, όποτε λήγει η τετράμηνη παράταση που δόθηκε τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα. 

Ο Ολλανδός υπουργος αναφέρθηκε επισης στα προβλήματα ρευστότητας που ταλανίζουν την ελληνική οικονομία λέγοντας οτι είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιταχυνθεί ο ρυθμός των διαβουλεύσεων, ενώ δεν έκρυψε οτι στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης το κλίμα για την ελληνική πλευρα και τον Γιανη Βαρουφάκη προσωπικά υπήρξε αρνητικό.

Ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε οτι ναι μεν έχουν γίνει κάποιες πρόοδοι απο ελληνικής πλευράς – κυρίως τις τελευταίες ημέρες, πλην όμως σημείωσε οτι αυτές είναι ανεπαρκείς. Είμαστε ακόμη μακρυά τονισε ο Γάλλος Επίτροπος, επισημαίνοντας οτι οι ελληνικές μεταρρυθμιστικές προσπάθειες θα πρέπει να ενταθούν.  

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρεγκλινγκ αναφέρθηκε στους ευνοϊκούς όρους με τους οποίους δανείζει ο Μηχανισμός την Ελλάδα η οποία οπως είπε με τον τροπο αυτό εξοικονομεί ποσά της τάξεως των 8 δισεκ. ευρώ.  

Ο πρόεδρος της Ευρωπαικης Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι αναφερόμενος στα προβλήματα του ελληνικού τραπεζικού τομέα ζήτησε και αυτός επιτάχυνση των διαβουλεύσεων.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης εξέφρασαν σήμερα στη Ρίγα “τις ανησυχίες τους” για την καθυστέρηση που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιος για το ευρώ Βάλντις Ντομπρόβσκις, περιγράφοντας τα αισθήματα μεταξύ των ομολόγων του, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ. 

 Σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ ”Ανησυχίες στο Eurogroup για την περιορισμένη πρόοδο στις συνομιλίες με την Ελλάδα. 

Επείγουσα ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις”, έγραψε ο λετονός επίτροπος στο λογαριασμό του στο Twitter, στο τέλος μιας συνεδρίασης της ευρωζώνης με θέμα την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα.

“Οι πρόοδοι στις τεχνικές διαπραγματεύσεις δεν είναι επαρκείς για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία στη διάρκεια αυτού του Eurogroup”, είχε προειδοποιήσει ο Ντομπρόβσκις κατά την άφιξη του στη συνεδρίαση.
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 6:14 pm


Τον Π. Χαϊκάλη ενημέρωσαν για το χρόνιο πρόβλημά τους οι 72 Οικογένειες, που κυνηγάει η ... Εκκλησία... (βιντεο)


Τρεις γενιές όμηροι στο παπαδαριό....

Μέχρι και ο Καραμανλής δεσμεύτηκε για επίλυση, αλλά.. προτίμησε να σιωπήσει...

ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ... ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Είναι οι κυνηγημένοι από την Εκκλησία, που για δεκαετίες διεκδικεί τη νόμιμα αποκτηθείσα περιουσία τους ως... δική της... παρά το γεγοός, πώς το Εφετείο Αθηνών με απόφασή του το 2006, έκρινε πως η συγκεκριένη έκταση στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, του Δήμου Μαραθώνα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ως εφημερίδα, αλλά και πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν κατά καιρούς αναδείξει το μείζον πρόβλημά τους, αλλά η Εκκλησία, κωφεύει...
Κοινώς, τουμπεκί ψιλοκομμένο... 

72 οικογένειες φτωχών συνανθρώπων μας, Μικρασιάτες που στέγασαν τις ζωές τους σε φτωχόσπιτα και παραπήγματα, που αγωνίζονται για το δίκιο τους... και η εκκλησία τους το στερεί...

Η "εκκλησία" που ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τους Λαθρομετανάστες, αρνείται να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της στο δίκαιο αίτημά τους...
Να ζήσουν χωρίς κυνηγητό στη νομίμως αποκτηθείσα γη τους....
Την γη των πατέρων τους...

Το θέμα τους έχει έρθει κατ' επανάληψη στη Βουλή, χρόνια τώρα...
Κανένα κόμμα δεν τους έδωσε λύση...

Όπως ούτε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, ούτε ο νυν αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος έδωσαν λύση...

ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ....

Όπως τους εξαπάτησαν και όλες οι κυβερνήσεις..
Όπως τους εξαπάτησε και ο Κώστας Καραμανλής...
 
Μακάρι να τελειώσει η περιπέτειά τους, που κρατάει δεκαετίες...

Το κείμενο που ακολουθεί και τα βίντεο, είναι ενδεικτικά της σταύρωσης που περνούν οι 72 οικογένειες...

Πόπη Σουφλή

                                                         
                           -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Σύλλογος Αποκατάστασης Ιδιοκτητών Ακινήτων
Γεροτσακούλι Αγ. Ανδρέα Δήμου Μαραθωνος.

Συνάντηση και εκτενή συζήτηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Νίκος Σοφιανόπουλος  συνοδευόμενος από το νομικό μας σύμβουλο και Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνος Νίκο Χατζηγιάννη με τον βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής

των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη και τον Τομεάρχη Ανατολικής Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καραγεωργίου. Στη συνάντηση παρεβρέθη επίσης κι ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στάθης Ευσταθίου.

Η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά το διαχρονικό πρόβλημα της παράλογης αμφισβήτησης της ιδιοκτησίας των κατοίκων της περιοχής μας από την Ιερά Μονή Πεντέλης και  πραγματοποίηθηκε ύστερα από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι εκπρόσωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που «έσκυψαν» πάνω από το πρόβλημα προσπαθώντας για την επίλυσή του. Αξίζει να θυμηθούμε πως ένα μήνα νωρίτερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κος Χαϊκάλης είχε φέρει το θέμα στη Βουλή, καταθέτοντας ερώτηση στην οποία ανέφερε όλο το χρονικό με κάθε λεπτομέρεια και συνοδευόμενο με τις εώς τώρα δικαστικές αποφάσεις που μας δικαιώνουν, και ζητούσε άμεση επίλυση από τον αρμόδιο Υπουργό.

Κατά τη συζήτηση ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού ενημερώθηκε εκ νέου εκτενώς από το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου κο Χατζηγιάννη για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, παρέλαβε φάκελο από τον πρόεδρο του Συλλόγου κο Σοφιανόπουλο με αντίγραφα από όλα τα εώς τώρα επίσημα κείμενα που αφορούν το θέμα. Δεσμεύθηκε δε (πέραν της ερώτησης που κατέθεσε) να πραγματοποιήσει ο ίδιος και ραντεβού με τον αρμόδιο Υπουργό κατά το οποίο να του παρουσιάσει τα έγγραφα και να προσπαθήσει να αποσπάσει τη δέσμευσή του για συμπερίληψη σχετικής «λυτρωτικής» για εμάς διάταξης στο προσεχές νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο.

Ως Σύλλογος νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ξανά και πολύ θερμά τόσο τον κο Χαϊκάλη όσο και τον κο Καραγεωργίου, βεβαίως και τον κο Χατζηγιάννη, που μας στέκονται με παρρησία και αγωνίζονται για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος μας, που θα μας απαλλάξει από αγωνία και αδικίες δεκαετιών. Η στάση τους μας τιμά ιδιαιτέρως και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον τρόπο που ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας!

Με τιμή
Το ΔΣ του Συλλόγου Γεροτσακουλίου
Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης Μαραθώνος


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, από τον αρχιεπίσκοπο....Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2015 | 5:21 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: