1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ PLUS
 3. ΕΤ3
 4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.

ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ (βιντεο)...έστω και το παρα '5, γίνονται γνωστά!

Καλλιόπη Σουφλή


Δείτε το βίντεο...
Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 2:57 am


Με άρθρο-βόμβα από τον μέντορά του ο Β.Πούτιν προετοιμάζει την ρωσική κοινή γνώμη για εμπλοκή στην ελληνική κρίση...
Α.ΝΤΟΥΓΚΙΝ: "ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥΣ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΡΙΞΗ"
 
 «Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ‘Όχι στο δημοψήφισμα, η Ελλάδα – και όχι μόνον η Ελλάδα, ολόκληρη η Ευρώπη, και μάλιστα ολόκληρος ο κόσμος – εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όμως οι κανόνες θα αλλάξουν ριζικά. Κάποιες πόρτες θα κλείσουν, κάποιες άλλες όμως θα ανοίξουν – εκείνες στην Ευρασία, στη Ρωσία, στην Ανατολή. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος είναι βατός. Είναι δύσβατος, αλλά η Ελλάδα θα νικήσει, όπως θα νικήσει η ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια. 
Το “όχι” στην Τρόικα σημαίνει “ναι” στην Ελλάδα.»
 
 
Στήριξη στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
Καμια αναφορα στην κυβέρνηση...
ΤΥΧΑΙΟ;
 
Καλλιόπη ΣουφλήΣε παρέμβασή στην κρίση και στο ελληνικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου προχώρησε ο μέντορας του Β.Πούτιν και θεμελιωτής της σύγχρονης ρωσικής σχολής γεωπολιτικής Αλεξάντρ Ντούγκιν, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό και ζητώντας να παράσχει υποστήριξη στην Ελλάδα. 
Σε ένα εντυπωσιακό κείμενο ο Α.Νούγκιν που το αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs τον χαρακτηρίζει σε άρθρο του, ως το «μυαλό του Πούτιν» είναι σαφές οτι δίνει "σήμα" στην ρωσική κοινωνία να είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα. 

«Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους, θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. 

Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα.....

Εμείς θέλουμε να την σώσουμε. 

Πήραμε από τους Έλληνες την Πίστη, την γραμματεία και τον πολιτισμό. Φέρνουμε ευθύνη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ο ιστορικός δάσκαλος των Ρώσων, ο ιδρυτής του πνευματικού και του λόγιου πολιτισμού μας. 

Φέρουμε ευθύνη για την Ευρώπη και πρέπει να υπάρξουμε εγγυητές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της».

Μια συγκλονιστική τοποθέτηση για την οοία όσοι γνωρίζουν τι σύστημα εξουσίας και ισορροπιών της Ρωσίsς, υποστηρίζουν ότι "Αποκλείεται να γράφτηκε εν αγνοία του Β.Πούτιν, ο οποίος είναι σαφές προετοιμάζει την ρωσική κοινή γνώμη για ανάληψη πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και ενεργού βοήθειας στην Αθήνα σε περίπτωση κρίσης"...

Και συμπληρώνουν ότι:
"Ο ρωσικός λαός έχει και αυτός πληρώσει σημαντικό τίμημα με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές κυρώσεις, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση στην ουκρανική κρίση.

Η ελληνική κρίση όμως είναι κάτι το διαφορετικό και πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για να δικαιολογηθεί μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, την στιγμή που η κατάσταση στην Ρωσία δεν έχει βελτιωθεί οικονομικά όπως πριν από την ουκρανική κρίση.

Με την παρέμβασή του ο Α.Ντούγκιν καλεί τα ρωσικά ΜΜΕ να είναι προσεκτικά και μην αναπαράγουν τα «χονδροειδή ψέματα» των μεγάλων δυτικών ΜΜΕ για την Ελλάδα, που εντάσσονται στον «ψυχολογικό πόλεμο», όπως τον χαρακτηρίζει, της Δύσης κατά της Ελλάδας.

Ο κ. Ντούγκιν χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ως την έναρξη της «θεμελιακής διαδικασίας ευρωπαϊκής απελευθέρωσης από την δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης», που είναι, όπως λέει χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη Ρωσία, «και ο δικός μας αγώνας».

Ο Ρώσος θεωρητικός υποστηρίζει ότι η «Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να καταστεί ο νέος, αυτοδύναμος και κυρίαρχος, γεωπολιτικός παίκτης, με τη δική του ατζέντα, μετατράπηκε σε υπάκουο όργανο της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής ολιγαρχίας και της αμερικανικής ηγεμονίας.

Η ευρώ-γραφειοκρατία υπέβαλλε στις ευρωπαϊκές χώρες τη δογματική της πολιτική, με στόχο την κατάλυση των ανεξάρτητων, κυρίαρχων οικονομιών. Οι ευρωπαϊκές χώρες (ειδικά οι μεσογειακές, και πρώτη απ’ όλες η Ελλάδα), που βούλιαξαν στα δάνεια, τις πιστώσεις και αποπληρωμές επιτοκίων πάνω σε επιτόκια (εις το διηνεκές) κατέληξαν, μες στον λαβύρινθο αυτού του ιστού επιτοκίων, στο αναμενόμενο τέρμα.»

«Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ‘Όχι στο δημοψήφισμα, η Ελλάδα – και όχι μόνον η Ελλάδα, ολόκληρη η Ευρώπη, και μάλιστα ολόκληρος ο κόσμος – εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όμως οι κανόνες θα αλλάξουν ριζικά. Κάποιες πόρτες θα κλείσουν, κάποιες άλλες όμως θα ανοίξουν – εκείνες στην Ευρασία, στη Ρωσία, στην Ανατολή. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος είναι βατός. Είναι δύσβατος, αλλά η Ελλάδα θα νικήσει, όπως θα νικήσει η ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια. Το “όχι” στην Τρόικα σημαίνει “ναι” στην Ελλάδα.»

Ο κ. Ντούγκιν καταγγέλλει τις τεράστιες πιέσεις της «ευρωγραφειοκρατίας» να μη πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα και τον ψυχολογικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Δύση κατά της Ελλάδας για να επηρεάσει, με όλα τα μέσα, το αποτέλεσμά του, επιδιώκοντας την «εθελούσια αυτοχειρία» της Ελλάδας.

Και μόνο με την απόφασή του να μην υποταγεί στην Τρόικα, αλλά να προσφύγει στον λαό, ο Τσίπρας, υποστηρίζει, «παραβίασε τους κανόνες» και «προκάλεσε το αντιδημοκρατικό, ολοκληρωτικό σύστημα που σταδιακά και άτυπα εγκαθιδρύθηκε στην Ευρώπη, στα πλαίσια του οποίου το σύνολο των αποφάσεων λαμβάνονται από την παγκόσμια χρηματοοικονομική ολιγαρχία, των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι οποίοι βασίζονται στα “αποσπάσματα εφόδου” του Σόρος».

«Σήμερα», λέει, «από τον καθένα μας εξαρτώνται πολλά: πρέπει να επιχειρήσουμε να διασπάσουμε τον επικοινωνιακό αποκλεισμό της Ελλάδας. 

Πρέπει να ανακοινώνουμε και να διαδίδουμε στα δίκτυα τις πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση και τις εξελίξεις στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας εν όψει του δημοψηφίσματος. 

Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι Ρώσοι βρίσκονται στο δικό τους πλευρό, ότι δεν τους αφήνουμε μόνους στα δεινά τους, ότι θα βοηθήσουμε και θα παράσχουμε κάθε στήριξη.
Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Εμείς θέλουμε να την σώσουμε.»

Και η δήλωση του κ. Ντούγκιν καταλήγει: «Στις 5 Ιουλίου ξεκινά η θεμελιακή διαδικασία της ευρωπαϊκής απελευθέρωσης από την δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι ο δικός μας αγώνας».


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 2:25 am


Και το σχέδιο Ανάν όπως και η πρόταση τών θεσμών(;) είναι ευθεία επίθεση κατά τής Ελλάδος. Επιβάλλεται το ΟΧΙ. Ξεχάστε τα άθλια κόμματα.


 Δεν ξεχνώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με έλάχιστες αξαιρέσεις όπως αυτή τού Χουντή, με αρχηγούς τόν Κωνσταντόπουλο και τόν Αλαβάνο, υπεδέχθησαν με αλαλαγμούς το σχέδιο Ανάν! 

Ησαν υπέρ τού ΝΑΙ και καθύβριζαν τόν φασίστα(!) και εθνικιστή(!) Τάσσο!

Αποφάσισα πέραν, τής διακινήσεως διαφόρων κειμένων τρίτων, να γράψω κάποιες δικές μου σκέψεις σχετικές με το επικείμενο δημοψήφισμα. Σε αυτό με ώθησε η πρώτη σελίδα τών "συστημικών" Κυριακάτικων εφημερίδων, η οποία πρώτη σελίδα με μικρές παραλλαγές είναι ίδια.

Μάς καλεί λοιπόν ο Μπόμπολας με το μέν ΕΘΝΟΣ να σώσουμε τήν πατρίδα, με το δε ΘΈΜΑ να πούμε ΝΑΙ γιατί αλλοιώς θα κουρευτούν οι καταθέσεις μας (οι δικες του ΑΣΦΑΛΩΣ δεν κινδυνεύουν). 
Το ΒΗΜΑ να πούμε ΝΑΙ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να πούμε ΝΑΙ για να μείνουμε στήν  ΕΥΡΩΠΗ!!!
Το προηγούμενο δημοψήφισμα δεν αυτό τού 1974, αλλά αυτό τού 2004  γιά το σχέδιο Ανάν. 
Οσοι το διαχωρίζουν από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, απλώς υποκρίνονται. 
Θυμάμαι λοιπόν ότι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  με βαρυσήμαντο πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της υπεδείκνυε στην
σύσκεψη τών πολιτικών αρχηγών να αποφασίσουν και να υποδείξουν στους Κυπρίους να ψηφίσουν ΝΑΙ. 
 Θυμάμαι ότι ο Μπόμπολας διά τού MEGA ΔΙΕΚΟΨΕ(!!!) το διάγγελμα τού Τάσσου Παπαδόπουλου γιτί έπρεπε να μεταδώσει ποδοσφαιρικό αγώνα!!! 
Ολες οι εφημερίδες, με πρώτη τήν τότε ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τού Κίτσου δημοσίευαν δημοσκοπήσεις με το ΝΑΙ στο 60%. 
 Το αποτέλεσμα ήταν 74% ΟΧΙ!
Απειλούσαν και εξεβίαζαν όχι μόνο οι δικοί μας ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αλλά και, κυρίως, οι ξένοι. Πιστεύω ότι κανένας δεν ξέχασε ότι έβριζαν και αποκαλούσαν ψεύτη τόν Τάσσο. 
Ο Κληρίδης κλαίγοντας και έχοντας δίπλα του τόν σημερινό Πρόεδρο Αναστασιάδη ικέτευε να υπερψηφισθεί το Ανάν. 
Ως προς τούς δικούς μας θα αρκεσθώ στα εξής. Ολα τα κόμματα πλην τής Καραμανλικής συνιστώσας τής ΝΔ και τού ΚΚΕ (η αρνητική στάση τού ΚΚΕ οδήγησε σε κωλοτούμπα τόν Ναιναίκο Χριστόφια από το ΝΑΙ στο ΟΧΙ) όχι απλώς τάχθηκαν υπέρ τού ΝΑΙ αλλά απειλούσαν και εξεβίαζαν. 
Ο μεν ΓΑΠ έσπευσε να προλάβει τόν Τάσσο και να ταχθεί υπέρ τού ΝΑΙ και ο Μητσοτάκης προέβλεπε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ!!!
Τώρα βέβαια και ο Κωστάκης τάχθηκε υπέρ τού ΝΑΙ. 
Ισως πήρε το μάθημα του ή ίσως κιότεψε....
Δεν ξεχνώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με έλάχιστες αξαιρέσεις όπως αυτή τού Χουντή, με αρχηγούς τόν Κωνσταντόπουλο και τόν Αλαβάνο, υπεδέχθησαν με αλαλαγμούς το σχέδιο Ανάν! Ησαν υπέρ τού ΝΑΙ και καθύβριζαν τόν φασίστα(!) και εθνικιστή(!) Τάσσο!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
Ολοι οι πολιτικοί, όχι μόνο οι Ελληνες, αποφεύγουν τα δημοψηφίσματα όπως ο διάβολος το λιβάνι. 
Γιαυτό απέρριψαν, ΟΛΟΙ, μετά βδελυγμίας ένα δημοψήφισμα γιά τίς ταυτότητες και για το λεγόμενο μεταναστευτικό και τήν λεγόμενη ιθαγένεια. 
Ακόμη και  όταν είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν, τα αποφεύγουν γιατί αποτελούν κακό προηγούμενο.
Το δημοψήφισμα δεν είναι εκλογές με πενηντάρα BONUS(!!!) και δεν έχει μεσάζοντες - βουλευτές γιά συναλλαγές, υποσχέσεις και διορισμούς. 
Τα  κόμματα δεν έχουν κυρίαρχο ρόλο. Οι Γάλλοι απέρριψαν το ευρωσνταγμα αλλά το πέρασε η Εθνοσυνέλευση....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Και το σχέδιο Ανάν όπως και η πρόταση τών θεσμών(;) είναι ευθεία επίθεση κατά τής Ελλάδος. 
Επιβάλλεται το ΟΧΙ. 
Ξεχάστε τα άθλια κόμματα.

Υ.Γ. Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται τι έλεγαν Παπαληγούρας - Καραμανλής το 1963:
Αυτή η δραχμή είναι δική σου, μήν αφήσεις τόν Παπανδρέου να στην πάρει. 

Οπως πήρε τήν δραχμή ο Παπανδρέου παππούς έτσι θα πάρει, όποιος πάρει, και το ευρώ.

ΜΝΚ


Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 1:56 am


Οἱ Rothschild στηρίζουν ΚΑΙ «ΝΑΙ» ΚΑΙ «ΟΧΙ»!!!


Η ιστορια επαναλαμβ΄σνεται, ός και στον Ω' αγκόσμιο Πόλεμο... τοτε που οι ίδιοι, χρηματοδοτουσαν και τον Χίτλερ και τον Στάλιν.

Καλλιόπη Σουφλή

 Οἱ Rothschild στηρίζουν ΚΑΙ Τσίπρα ΚΑΙ Εὐρώπη!!!

Το Indymedia-Soros-Rothschild στηρίζει Τσίπρα…
 Αλλά οι Rothschild (ΕΚΤ) στηρίζουν Σαμαρά-Βενιζέλο.
 Προφανώς ό,τι και να ψηφίσουμε αυτοί θα βρουν τρόπο να πλουτίσουν όπως και να έχει.

Η πρώτη επιλογή ίσως μας κοστίσει σε καταστροφές και ταπείνωση κι η δεύτερη επιλογή σε νέους φόρους και ταπείνωση. 
  Επιλέγουμε ανάμεσα σε «Σοβαρό Τραυματισμό»  ή σε «Αργό Θάνατο»…

  Κρίνοντας από την οργάνωση και το υλικό (σημαίες και πλακάτ) των υπερμάχων του ΝΑΙ, είναι εμφανές ότι το σύστημα δίνει πολύ περισσότερο βάρος κι επενδύει πολλά στο ΝΑΙ…


Οἱ Rothschild στηρίζουν ΚΑΙ Τσίπρα ΚΑΙ Εὐρώπη!!!
Διαβάστε για την πλάκα που έκαναν στους γαλαζοπράσινους Ευρωπαϊστες «σύντροφοι αντικαπιταλιστές».


Σίγμα

INDYMEDIA
 

«Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ».

Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωσή τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο «προτρέψαμε» τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε επάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαϊκή και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτογραφία)
 
Η δράση αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρησή μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαϊκά ζόμπι. 


Η κρισημότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα. 

Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι».»
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 12:55 am


Στέρεψαν τα ΑΤΜ σε περιοχές των Μεσογείων! Δεν δίνουν χρήματα


Η κυβέρνηση, όφειλε να εχει δώσει εντολή στις Τράπεζες να εφοδιαζουν τα ΑΤΜ, συνεχώς...

Στην ουσία, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ειναι εκ μέρους της κυβέρνησης, ένας... ΕΜΜΕΣΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!

Καλλιόπη Σουφλή


Στέρεψαν τα ΑΤΜ σε περιοχές των Μεσογείων! Δεν δίνουν χρήματα

Το σενάριο της φρίκης παίρνει ήδη σάρκα και οστά, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου, τα ΑΤΜ στα Μεσόγεια Αττικής δεν βγάζουν χρήματα.

Η οριακή κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η ρευστότητα των τραπεζών, χτύπησε κόκκινο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς
στη συντριπτική πλειοψηφία των ΑΤΜ μετά την Αγία Παρασκευή, και σε περιοχές των Μεσογείων όπως στα Γλυκά Νερά, την Παιανία και το Κορωπί, τα μηχανήματα δεν είχαν χρήματα.

Αντίστοιχη τραγική εικόνα απόγνωσης συναντούσε κανείς και στα ΑΤΜ του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας, καθώς φαίνεται ότι το σύστημα “κλάταρε” για τις περιοχές που βρίσκονται γύρω από την Αθήνα.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 12:42 am


ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ MEGA ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ! ΣΕΒΑΣ Κλέων Γρηγοριάδη “ΟΧΙ στη χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης”Τουλάχιστον είναι παρήγορο, πως υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ καλλιτέχνες, που έχουν το θάρρος να λένε τα πράγματα με τ' ονομά τους.

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

Καλλιόπη ΣουφλήΔείτε τον εξαιρετικό καταγγελτικό λόγο του κ. Γρηγοριαδη...
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 12:28 am


Eurozone has a deal with IMF about Greek debt which Tsipras forgot


 Από χρόνια ήταν προκαθορισμένη η χρεοκοπία της Ελλάδς και όλοι το γνώριζαν πριν από τον Ιούνιου του 2014.

Υπαρχει μια διεθνής διπλοκή και ο Τσίπρας, φαίνεται πως έχει κάποιο ρόλο!!!!!!!!!!!!!!!!


by Prof. Dr. G. Zouganelis

Greek citizens are not informed by political system on its agreements in many things. I will present you an important one.
In case Greece will not pay back its IMF loans, EFSF mechanism has to do it. 

This event will happen after IMF will take at most public property of Greece, SWAPS based on income of public companies and large or movable private properties. 

So, it is important Greek Parliament to
change some things. I cannot explain.

Extension of ELA mechanism cannot exist without agreement. I expect that the liquidity of Greek banks will further decrease whatever it means. Also, in this bad situation China and other countries will possibly ask to buy islands in Aegean sea in exchange of money for food.

If you ask me, “why” and “why now” the referendum. I will answer, “you will see next week” or “if you take out the referendum what will remain”? 

After all, the program of ELA for Greece has been completed on June 30th of 2015 and there are not guarantees for Greek deposits after July 4th of 2015 (Directive of 94/19/EC of the European Parliament on the deposit-guarantee schemes). 

It means Greek default was many years before predefined and everybody knows at least from June 12th of 2014.  

After this explanation, I hope you understand why the government of Mr.Tsipras could not proceed before July 4th of 2015. 

An International Interweaving is obvious and Mr.Tsipras looks to have a role.


Πηγή

 Μετάφραση από την google

Ευρωζώνη έχει μια συμφωνία με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος που ξέχασε Τσίπρας12:22 μ.μ. |
από τον καθηγητή Δρ Γ Ζουγανέλης
Έλληνες πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί από το πολιτικό σύστημα, για τις συμβάσεις της σε πολλά πράγματα. Θα σας παρουσιάσει μια σημαντική.
Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει τα δάνεια του ΔΝΤ, το ΕΤΧΣ μηχανισμός πρέπει να το κάνει. Αυτό το γεγονός θα συμβεί μετά από το ΔΝΤ θα χρειαστούν περισσότερα δημόσια περιουσία στην Ελλάδα, SWAPS με βάση το εισόδημα των δημόσιων επιχειρήσεων και των μεγάλων ή των κινητών ιδιωτικές περιουσίες. Έτσι, είναι σημαντικό Βουλή των Ελλήνων να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να εξηγήσω.
Επέκταση του ELA μηχανισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη συμφωνία. Πιστεύω ότι η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών θα μειωθεί περαιτέρω ό, τι αυτό σημαίνει. Επίσης, σε αυτή την κακή κατάσταση της Κίνας και άλλων χωρών, ενδεχομένως, θα ζητήσει να αγοράσει τα νησιά στο Αιγαίο πέλαγος, σε αντάλλαγμα των χρημάτων για τα τρόφιμα.
Αν με ρωτήσετε, «γιατί» και το «γιατί τώρα» το δημοψήφισμα. Θα απαντήσω, "θα δούμε την επόμενη εβδομάδα" ή "αν πάρετε το δημοψήφισμα αυτό θα παραμείνει"; Μετά από όλα, το πρόγραμμα ELA για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2015 και δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τις ελληνικές καταθέσεις μετά την 4η Ιουλίου 2015 (Οδηγία 94/19 / ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τα συστήματα εγγύησης των καταθέσεων). 

 Αυτό σημαίνει ελληνική χρεοκοπία ήταν πολλά χρόνια πριν προκαθορισμένες και όλοι γνωρίζουν τουλάχιστον από τις 12 Ιουνίου του 2014.
Μετά από αυτή την εξήγηση, ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί η κυβέρνηση του Τσίπρα δεν μπορούσε να προχωρήσει πριν από την 4η Ιουλίου 2015. Μια διεθνική διαπλοκή είναι προφανής και Τσίπρα φαίνεται να έχει κάποιο ρόλο.

Δημοσιεύθηκε στις 5 July 2015 | 12:04 am


ΟΧΙ στο 4ο Ράιχ και το ραγιαδισμό…


Οι ληστές και οι δήμιοι της Ελλάδας και η δημοσιογραφική τους …φάλαγγα: Το σύνολο της δωσίλογης κακουργίας…
 
Η φάλαγγα των βασανιστών της χούντας ωχριά μπροστά στη φάλαγγα των σύγχρονων βασανιστών…

Οι βασανιστές της Ασφάλειας σου μαστίγωναν και μάτωναν το σώμα…

 
Αυτοί εδώ σου μαστιγώνουν ανελέητα και ματώνουν, με κτηνώδη πώρωση, όχι μόνο το σώμα, αλλά κυρίως το μυαλό και την ψυχή…

 
Δολοφονούν την ανθρώπινη υπόσταση σε όλες τις πνευματικές και ψυχικές της διαστάσεις… 

Θα ψηφίσουμε ΝΑΙ, δηλαδή το ίδιο με τους βασανιστές μας;;; 

Θα πούμε ΝΑΙ στην ΥΠΟΤΑΓΗ και τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μας;;;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 11:55 pm


Aρχισε να "ξυπνά"


 ..το βλέμμα είναι η Αρχή.....

..τα Ενωμένα βλέμματα είναι η Αρχή του Τέλους......

..ο σκοπός ένας και Ευλογημένος....... γι΄αυτό κοίτα..... κοίτα βαθειά μέσα σου.....

..και "αυτό" που θα δείς μέσα σου... βγάλτο όλο προς τα έξω.....

..αυτό που νιώθεις "είναι" στο βλέμμα σου.....

..και ήρθε η ώρα να "δείς" και να το δούνε......

..το χρωστάμε στους "πρίν" σε Εμάς και στους "επόμενους"......Ευχαριστούμε, κύριε Νάτση.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΛΗΦΘΗ!


Καλλιόπη Σουφλή

του Χρήστου Νάτση


..Κυκλάδες... σε ένα Νησί.....

..μαγνητίζει τα βλέμματα ένας πίνακας..,

..η εικόνα σε απλές γραμμές ( γκραβούρα) σκιαγραφεί έναν τρόμο παντού.........

..ο πρωταγωνιστής του πίνακα ο Έλλην οργισμένος.....

..μέσα στο βλέμμα του τα πάντα.... η υπομονή του που μόλις έχει ΄πάψει...

..η θύμιση του για το ποιος πραγματικά είναι.. το πόσο Φιλότιμα εκφράστηκε... τις πόσες ευκαιρίες έδωσε.....

..το βλέμμα του "μιλάει" σαν να είναι βγαλμένο από το Υπερπέραν.....

..Δέος..........

..ο Καλλιτέχνης συντονίστηκε με το διηνεκές της Ιστορίας "ακούμπησε" και "άγγιξε" την στιγμή της Αλήθειας... του Επαναπροσδιορισμού... του Δικαίου...

..όσοι Λαοί είδαν αυτό το βλέμμα απέναντί τους... ταξειδεύει στις γεννεές τους εσώψυχα... ο φόβος... ο τρόμος.....

..και πισωγύρισμα δεν υπάρχει στην συγνώμμη πλέον.. παρά μόνο στην αναβίωση των κύκλων... διότι σφραγίζουν και κλειδώνουν οι ίδιες οι επιλογές.....τους......

..το βλέμμα δεν έφυγε... δεν έρχεται..... ήταν πάντα εδώ..... και τα κλειδιά του τα δώσαμε στους "άλλους".....

..δεν σεβάστηκαν... δεν σέβονται... το αποδείκνυαν και το απέδειξαν.....

..το βλέμμα δεν ΄μένει στον πίνακα.... άρχισε να "ξυπνά" και να απλώνεται....

..είναι εδώ.....

..βλέπει...........

..σε όποιον έρθει θα το νιώσει....

..όποιος το δεί θα θυμηθεί ολοκληρωτικώς τι έπραξε..... τι θα πράξει........

..ένα είναι το σίγουρο....

..το βλέμμα είναι η Αρχή.....

..τα Ενωμένα βλέμματα είναι η Αρχή του Τέλους......

..ο σκοπός ένας και Ευλογημένος....... γι΄αυτό κοίτα..... κοίτα βαθειά μέσα σου.....

..και "αυτό" που θα δείς μέσα σου... βγάλτο όλο προς τα έξω.....

..αυτό που νιώθεις "είναι" στο βλέμμα σου.....

..και ήρθε η ώρα να "δείς" και να το δούνε......

..το χρωστάμε στους "πρίν" σε Εμάς και στους "επόμενους"......

..δεν Είμασθε πιά στον πίνακα..... 


 Είμασθε εδώ στο τώρα.....

..κοίτα......

..Πρώτος να βλέπεις.....Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 11:36 pm


Στην Γερμανία γίνεται χαμος... είναι έτοιμη να ριξουν την γερμανική κυβέρνηση!!! - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – 
Δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε εδώ στην Γερμανία από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας»Το παρακάτω κείμενο μας το στείλανε Έλληνες της Γερμανίας…

Δεχομαστε δεκάδες μήνυμα από γερμανούς και έλληνες που ζουν γερμανία. μηνύματα συμπαράστασης !!!  


Οι γερμανοι δεν θα μας αφήσουν να φύγουμε από την ευρωζώνη, ακόμα και αν εμείς αυτό θέλουμε .. για τη απλά θα χάσουν τα λεφτά του για χαζούς εγωισμούς της μέρκελ. 

Ακόμα φοβούνται στο εσωτερικό της γερμανίας για τυχόν εκκίνησης του τρίτου ράιχ. 
Το παρακάτω κείμενο μας το στείλανε Έλληνες της Γερμανίας…


«Εδώ στην Γερμανία ακόμα και οι πολιτικοί το λένε.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και αν το θέλουν όλοι οι άλλοι διότι πολύ απλά δεν το επιτρέπει το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Άρα δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή.

Ακόμα και σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν.. τίθεται τέτοιο θέμα.

Ολα ρυθμίζονται μέσω του Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

Εκτός και μόνον άμα αποφασίσει η Ελλάδα από μόνη της να φύγει.Αλλά ούτε αυτό δεν θα γίνει διότι δεν θα το επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι.Δεν είναι τρελοί να χάσουν δισεκατομμύρια για κάποιους εγωισμούς.

Ήδη εδώ στο γερμανικό κοινοβούλιο γίνετε χαμός.Υπάρχουν πιέσεις από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς να υποκύψουν σε μερικά θέματα.Χρεώνουν δημοσίως στην τηλεόραση την ευθύνη στην Merkel! 

Με το ζόρι θα κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ και αυτό το ξέρει και η Ελληνική κυβέρνηση.Δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε εδώ στην Γερμανία στο κοινοβούλιο και στην τηλεόραση από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας.»… αυτα τα σκατοκαναλα μας τα κρύβουν ολα!!

ΜΟΝΟ η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Aν πάρουμε και αλλα χρήματα μια ζωή χρεωμένη θα είμαστε! ποτέ δε θα σηκώσουμε κεφάλι!


Ο απλώς κόσμος που δεν έχει λεφτά όχο λέει ρε φίλε, δεν έχει να χάσει τίποτα...Μόνο να κερδίσει αξιοπρέπεια έχει!!!

Δε μπορούν να μας διώξουν ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ!!!
Άμα ήταν θα μας είχαν πετάξει έχω ήδη και με τις κλωτσιές... κάτι θέλουν από εμάς...

Να μη νομίζουν ότι είμαστε πιόνια τους και ότι τους φοβόμαστε!


Έτσι κι αλλιώς το χρέος δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ποτέ τόσο που είναι,


ι υπέρ του όχι. Θα περασουμε δυσκολα για λίγο καιρό, αλλά τουλάχιστον δε θα έχουμε κανένα κερατά να είναι πάνω από το κεφάλι μας για όλη την υπόλοιπη ζωή μας και να μας λέει τι θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε.κλείστε μέσα τους προδότες και καυτή τα λεφτά τους!!!!


Το ΟΧΙ το 1940 δεν το ειπε κανεις δικτατορας...το ειπε ο Ελληνικος Λαος....και θα το πει και παλι τωρα ...


υπέρ του όχι διότι δεν γουστάρω να είμαι δουλος κανενός και αν υπό γραφτούν αυτά τα μέτρα θα μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση για αυτό πρωτιμο να διαλέξω εγώ το μέλλον μου οποίο και αν ειναι αυτό!!!!!


Aπλά δείτε μόνο και μόνο ποίηση θέλουν να ψηφίσουν ναι..αυτή που έχουν χρήματα. αυτή που φοβούνται να χάσουν τους παχυλούς μισθούς στους . αυτή που περνούν μίζες . αυτή που ήταν και θα είναι προδότες .


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ....
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ !!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!!


ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!! 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ!!!!

ΘΈΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ???

όχι πριν χρόνια. όχι και τωρα. ιστορία μας δικαίωσε. και πάλι θα μας δικαίωση !!!!!

Το Ναι σημαίνει Αφοπλισμό της Ελλάδας, και σίγουρα κινδυνευουν τα συνορα μας, απο σχεδον ολες τις πλευρες.π.χ τουρκια. Αλβανια(το όνειρό της για την μέλη αλβανία όπως λένε )...

ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΆΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΎΨΗ...


Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποστιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Έχουμε τώρα μπροστά μας άλλη μια μάχη λοιπόν, άλλη μία κυριακή και η Ελλάδα θα επικρατήσει και πάλι ενάντια σε όλα αυτά τα υποκείμενα!!ΈΛΛΗΝΕΣ, Στα ΌΠΛΑ!


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ....ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!!


ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ !!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!!


ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!! 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ!!!!

ΘΈΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ???

Σε λίγο τα χρήματα που θα έχουν δόση για να πληρώσουν. για προπαγαντα θα είναι περισότερα από το ελλιμα της χώρας μας. πάντα η προδότες έχουν λεφτά !!!

και κάτι ακόμα τα κάστρα πέφτουν από μεσάς !!!

Η Ρ. Σβίγκου καταγγέλλει στο ΕΣΡ τα ιδιωτικά ΜΜΕ για μεροληπτική εκστρατεία υπέρ του «ναι»Την συμμόρφωση των ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών προς την κείμενη νομοθεσία ζητά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑΡάνια Σβίγκου με επιστολή της προς την αντιπρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα Αλεξίου.

Η Ράνια Σβίγκου κάνει λόγο για «αδιανόητη και άνευ προηγουμένου μεροληπτική εκστρατεία υπέρ του «ναι» από το σύνολο των ιδιωτικών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και προσθέτει ότι η εκστρατεία αυτή «λαμβάνει διαστάσεις ανεξέλεγκτης καταστροφολογίας η οποία απειλεί ευθέως την ελάχιστη σταθερότητα που οφείλουμε όλοι να περιφρουρήσουμε, ενόψει της αδέσμευτης έκφρασης της λαϊκής βούλησης«.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες θα επιβιώσουν και χωρίς πρόγραμμα επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του παραχώρησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι το κυρίαρχο στοιχείο στις εξελίξεις είναι ότι θα βάλει τη σφραγίδα του ο ελληνικός λαός. «Μεθαύριο ο ήλιος θα βγει από την ανατολή, οξυγόνο θα έχουμε για να αναπνέουμε», τόνισε και εξήγησε ότι οι τράπεζες έκλεισαν γιατί αποφάσισαν κάποιοι να μην δώσουν παράταση, θέλοντας να αποτρέψουν τον ελληνικό λαό από το να αποφασίσει.

 


Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές και αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ενώ όπως συμπλήρωσε, «δεν θα ενταφιάσουμε τη δημοκρατία επειδή λήγει ένα πρόγραμμα». 

«Όποια απόφαση θα γίνει αποδεκτή και θα εφαρμοστεί από την ελληνική κυβέρνηση», επεσήμανε και τόνισε ότι και οι θεσμοί είναι αμήχανοι και μπερδεμένοι, ενώ και πάλι έκανε λόγο για πρόταση - τελεσίγραφο. Ο πρωθυπουργός τόνισε: «Θα επιβιώσουμε, θα σταθούμε ζωντανοί και θα διαλέξουμε μόνοι μας το μέλλον μας». Στη συνέχεια επανέλαβε ότι έκλεισαν τις τράπεζες γιατί οι εταίροι δεν αποδέχονται το δικαίωμα του λαού να αποφασίσει επί της πρότασης.
 

«Όσο πιο συντριπτικό το ΟΧΙ, τόσο πιο ισχυρή η Ελλάδα απέναντι στους πιστωτές» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός. Αν νικήσουμε το φόβο, θα τα καταφέρουμε, είπε ο κ Τσίπρας εν όψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Όσο πιο δυνατή η απόρριψη της συμφωνίας, τόσο πιο ισχυρή η ελληνική θέση στη διαπραγμάτευση, δήλωσε ο κ. Τσίπρας,
«Διεκδικούμε τη ρύθμιση του χρέους και ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα»,
 

Σχετικά με τις προτάσεις, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί έναν φαύλο κύκλο, ενώ εκτίμησε ότι το δημοψήφισμα θα σημάνει τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με αυξημένη διαπραγματευτική δύναμη. «Διεκδικούμε τη ρύθμιση του χρέους και ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα», τόνισε ενώ αναφερόμενος στα επιχειρήματα των Γιούνκερ και Μέρκελ είπε ότι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. «Ίσως να εξέλαβαν ως αδυναμία την προσπάθειά μας να υπάρξει λύση» πρόσθεσε και κατηγόρησε τους εταίρους ότι δεν είχαν στόχο να γεφυρωθούν οι διαφορές. 

 


Για το Grexit

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενός Grexit, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι το σχέδιο της Ευρώπης δεν περιλαμβάνει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά οι εταίροι θέλουν να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και να σβήσουν την ελπίδα για τον τερματισμό της αποτυχημένης λιτότητας. Ο πρωθυπουργός είπε ότι την απάντηση πρέπει να δώσει ο ελληνικός λαός. «Τα τελεσίγραφα ενίοτε επιστρέφονται, και αυτό γίνεται με μεγαλύτερη δύναμη όταν τα στέλνει πίσω ένας ολόκληρος λαός», πρόσθεσε.


Πείτε «όχι» στους δανειστές


Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον λαό να απορρίψει την πρόταση των δανειστών, η οποία, όπως εξήγησε, δεν αποτελεί λύση. Το «όχι» σημαίνει ουσιαστικότερη διαπραγμάτευση, πρόσθεσε και επανέλαβε ότι στόχος των εταίρων δεν ήταν να γεφυρωθούν οι διαφορές, αλλά να υιοθετηθούν οι δικές τους προτάσεις.


Παλέψαμε για συμφωνία – μας έδωσαν τελεσίγραφο


Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πάλεψε για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές ότι δόθηκε τελεσίγραφο 48 ωρών και επέρριψε ευθύνες στο Eurogroupγια τη διακοπή των διαπραγματεύσεων. Συνεχίζοντας, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι είχαν ως στόχο να φθάσουμε απολύτως στο μνημόνιο. «Κάποια στιγμή το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει» και τόνιε ότι βασικό στοιχείο πρέπει να είναι η ειλικρίνεια. «Οι Ευρωπαίοι δεν πήγαν σε άλλο κείμενο, απλά κατέθεσαν το ίδιο κείμενο με μοναδική αλλαγή το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία», εξήγησε. 


Προτάσεις «ΔΝΤ» οι προτάσεις των θεσμών


Σχολιάζοντας τις προτάσεις της Ευρώπης, τις χαρακτήρισε «προτάσεις ΔΝΤ» και εξήγησε ότι είχε ενημερώσει την κ. Μέρκελ και τον κ. Ολάντ ότι η πρόταση των θεσμών δεν ήταν βιώσιμη και τους αποκάλυψε ότι δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση. «Τους ενημέρωσα το βράδυ της Παρασκευής ότι θα προβώ σε δημοψήφισμα», κατέληξε. «Ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Ολάντ απάντησαν αρνητικά στο δημοψήφισμα και στο αίτημα παράτασης», διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι θεωρούσε αυτονόητη την έγκριση του αιτήματος για παράταση.
«Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού»


Σχετικά με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, ο κ Τσίπρας τόνισε ότι θα τη σεβαστεί. «Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού», συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε ότι νόμος του κράτους είναι ό,τι ψηφίσει ο λαός και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Παράλληλα, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα «διαπραγματευτικό εργαλείο».
«Η πρότασή μας υπάρχει στο τραπέζι»
 

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η πρόταση της κυβέρνησης υπάρχει στο τραπέζι. «Η Ελλάδα δεν έφυγε από τις διαπραγματεύσεις, το Eurogroup τις διέκοψε μονομερώς» σημείωσε, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι εάν οι εταίροι κάνουν υποχωρήσεις στην Ελλάδα, οι λαοί θα πιέσουν τις κυβερνήσεις τους κάνουν ό,τι και εμείς.

 Σε ό,τι αφορά στην πρόταση της Ελλάδας και γιατί αυτή απορρίφθηκε, εκτίμησε ότι ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα κατανοεί γιατί δεν έγινε δεκτή, ενώ καταλόγισε στους δανειστές ότι επέμεναν σε μέτρα ιδεολογικού προσανατολισμού. 

«Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν την κατάρρευση της Ευρωζώνης, αλλά την κατάρρευση της ελπίδας» είπε και τους κατηγόρησε ότι θέλουν να μειώσουν το πολιτικό κεφάλαιο της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να διαλύσει την Ευρωζώνη ξεκαθάρισε και υπογράμμισε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιβιώσει ο ελληνικός λαός».

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «εάν ο λαός θέλει να συνεχίσει τη λιτότητα, τότε θα σεβαστούμε αυτή την επιλογή, αλλά δεν θα την υπηρετήσουμε εμείς», ενώ χαρακτήρισε τη δυσκολία των ημερών πρόσκαιρη και την ψυχραιμία του κόσμου παραδειγματική. «Η επιλογή να μην δοθεί παράταση στην Ελλάδα συνιστά παρέμβαση στην απόφαση του ελληνικού λαού» επανέλαβε αναφερόμενος στους εταίρους.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 10:58 pm


Πριν ψηφίσεις, δες το βίντεο αυτό... (βιντεο)Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΑΥΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Και σήμερα βλέπουν τα λόγια του να πραγματοποιούνται μέχρι κεραίας, ακούστε τον) ...Oυαί και αλοίμονο· 

Η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας [στο Εθνος μας] και η εξομοίωσή μας προς τα άλλα έθνη τα μακράν ημών.

Τί είναι το Έθνος μας; 

Θα το πω με όλη την σημασία της λέξεως και διαμαρτύρομαι μέχρι του ουρανού και μέχρι τ' άστρα· Το έθνος το δικό μας δεν είναι πλέον ιεραποστολικό, αλλά μασονικό. 

Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν βραχυκυκλώση το ταλαίπωρον Έθνος μας και είναι σαν αετός στο κλουβί....

 
Εμπρός να σπάσουμε την φυλακήν αυτή και ο αετός να πετάξει πάλι ψηλά, πολύ ψηλά, μέχρι τα άστρα του ουρανού.....
 

ΠΑΠΙΣΜΟΣ

Εδώ στην Ελλάδα εκτός των άλλων κακών... θέλουν να μας φέρουν ένα καινούργιο φρούτο! Τον παπισμό.....


Ο παπισμός είναι θηρίο της Αποκαλύψεως....

Τί εστί παπισμός; 
Σύνολο αιρέσεων. 

Και φοβούμαι δυστυχώς, ότι θα δούμε στη Μητρόπολη [των Αθηνών], -εγώ δεν πηγαίνω στη Μητρόπολη-, θα δείτε την επίσημη εορτή της 25 Μαρτίου..., μπροστά-μπροστά, πρώτον ...σαν κόκορα, με τα φτερά του τα κολωτά να στέκεται δίπλα στον πρωθυπουργό, δεν ξέρω ποιος θα είναι τότε, ένας καρδινάλιος. 

Από ώρα σε ώρα ετοιμάζουν να μας φέρουν καρδινάλιο, για να φορέσουμε κουστούμι!
 

Η Ελλάς τους μοιρίζει χωριατίλα και θέλουν να μας φορέσουν Ευρωπαϊκό κουστούμι!... 

Μα, χίλιες φορές με φουστανέλα, χωριάτες, με χωριάτικο κουστούμι και Ελλάδα στην καρδιά...

Θέλει η κυβέρνηση να μας αλλάξει την φορεσία μας! 
Θέλει να μας φορέσει το κουστούμι που ονομάζεται ΕΟΚ. 
Να γίνουμε Ευρωπαϊοι. 

Να μιλούμε όπως οι Ευρωπαϊοι, να ζούμε όπως οι Ευρωπαϊοι, να διώχνουμε τις γυναίκες όπως οι Ευρωπαϊοι, να κάνουμε τα όργια των Ευρωπαϊων!.....

Εμείς όμως θέλουμε να μείνουμε Ελληνες και μόνον Ελληνες, Ορθόδοξοι Χριστιανοί..

Αλλά όπως πάμε αδέλφια μου, παρ' όλες τις διαμαρτυρίες του ευσεβούς Ελληνικού λαού, που δυστυχώς, είναι αδιοργάνωτος και γι' αυτό δεν φταίει ο λαός, φταίνε οι πνευματικοί ηγέτες, που τον αφήσαν αδιοργάνωτο, εις τρόπον ώστε οι αρουραίοι να ροκανίζουν τας ρίζας του δένδρο της Ορθοδοξίας....


Όπως πηγαίνουμε στην ευλογημένη πατρίδα μας...σε 50 χρόνια και λιγότερο, θα υπάρχουν όλων των λογιών καρύδια, μόνο έλληνες ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν. 

Μάλιστα, αυτού θα καταντήσουμε εαν δεν δημιουργήσουμε ένα ρεύμα αντιστάσεως....

(Απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Ν. Καντιώτου. Η ομιλία έγινε στην Αθήνα, στις 6-7-1972).Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 9:52 pm


Thank You - Danke - γιουσουφακια !!!!


 
Δημοψήφισμα 2015, Ευχαριστίες !!

From HEIL GAP (or mind the GAP)
 
Υ.Γ. Την Εικόνα GIF την είδα στο http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 8:53 pm


Χίος εγκαλεί Κατσελη: "Πες μωρή ξεκωλιάρα πουτάνα, θα κουρευτούν ή όχι οι καταθέσεις του ελληνικού λαού";;; (βιντεο)

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή 

"Ξέφυγε" και στην χθεσινή εκπομπή του ο Στέφανος Χίος...

Προσωπικά, δεν τον μέμφομαι στο ελάχιστο.
Έρχονται φορές, που πρέπει να μιλήσεις "λιμανίσια", για πρόσωπα που έχουν διαλύσει την Ελλαδα και έχουν συμβάλει στην καταστροφή και την λεηλασία του ελληνικού λαού...

"Προσωπα" με βεβαρυμένο και ύποπτο πολιτικό μητρωο, που ανελίχθηκαν στην πολιτική και σε θέσεις εξουσίας, γιατί υποτάχθηκαν στην Μασσονία.

Αυτη τη φορά, στο στόχαστρο του Στέφανου Χίου, βρέθηκε η Λουκα Κατσέλη...
Προεδρος της Εθνικης Τράπεζας... όχι φυσικά της Ελλάδος, καθως έχει από καιρο αφαιρεθεί το "ΕΛΛΑΔΟΣ"... 

Φυσικό είναι, καθώς όλες πλέον οι τράπεζες της χώρας, έχουν περάσει στην απόλυτη δικαιοδοσία της Ευρωπαϊκης Κεντρικής Τραπεζας, με ότι αυτό σημαίνει και για τα χρήματα των καταθετών...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Οι Έλληνες καταθέτες πολύ σύντομα, στις αμέσως προσεχεις μέρες, θα δουν τις καταθέσεις τους να κάνουν φτερά... 

Το ποσοστό παιζει, καθότι οι πληροφοριες κάνουν λόγο από 40% έως και 70%.. με ότι αυτό θα σηματοδοτήσει για το ΚΛΕΨΙΜΟ του ιδρώτα του λαού...

Οι δηλώσεις της Λούκας Κατσέλη, ουδόλως καθησύχασαν τους καταθέτες και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Στέφανος Χίος "εξετραπη" λεκτικώς, αποκάλυψε όμως και το... ποιον της Λούκας Κατσέλη.

Στην εκπομπή του, ακούστηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα για το Δημοψήφισμα, αποκαλύψεις και καταγγελίες ιδιαίτερα βαρύνουσες, ενώ παρεμβάσεις έγιναν και από ακροατές, που κατέθεσαν στοιχεία φωτιά για το βρώμικο πολιτικό και τραπεζικό κύκλωμα, αλλα και τον ύποπτο ρόλο του Αλέξη Τσίπρα και συνεργατών του, μελων της Κυβέρνησης.

 Δείτε την εκπομπή εδώΔημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 8:39 pm


Μήνυμα Ἁγιορείτου Μοναχού: “Πάρε τις τύχες της Πατρίδας σου στα χέρια σου…σταμάτα να κομματιάζεις το Άγιο και καταπληγωμένο κορμί της δύστυχης πατρίδας… Μέ τό ΝΑΙ, ὄσοι ψηφίσουν, ἄς γνωρίζουν ὅτι ὑπογράφουν μία αἰώνια καταδίκη. 


ΛΕΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 2015, 5 Ἰουλίου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΛΑΧΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΣΟΠΙΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.


oxi

“Ὅλα γύρω μας εἶναι μιά πληγή. 
Ἡ Πατρίδα μας, ἡ Ἑλλάδα μας, τό Γένος μας. 
Ὅπου ν’ ἀκουμπήσης πονᾶς. 
Μέ παίρνει τό παράπονο, σαν παιδί. 

Σηκώνω τά μάτια μου ψηλά καί λέω: Θεέ μου ὡς πότε! Ποῦ φτάσαμε! Ποῦ πᾶμε!

Καί θυμήθηκα τά σοφά κι’ ἅγια λόγια τοῦ ἁγίου Παϊσίου τοῦ ἁγιορείτου: 

«Τήν Ὀρδοδοξία μας σάν Ἕλληνες τήν ὀφείλουμε στόν Χριστό καί τούς ἁγίους Μάρτυρες καί Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας, καί τήν ἐλευθερία μας τήν ὀφείλουμε στούς ἥρωες τῆς πατρίδας μας, πού ἔχυσαν τό αἶμα τους γιά μᾶς. 

Αὐτή τήν ἁγία κληρονομιά ὀφείλουμε νά τήν τιμήσουμε καί νά τήν διατηρήσουμε καί ὄχι νά τήν ἐξαφανίσουμε στίς ἡμέρες μας. Εἶναι κρίμα νά χαθεῖ ἕνα τέτοιο ἔθνος».

Γὐρω μας, σήμερα ὅλα γκρεμίζονται, ἀλλοτριώνονται, ἀμφισβητοῦνται, περιφρονοῦνται. Ἀξῖες αἰῶνιες, πανανθρώπινες, ἅγιες, ἠθικές. Ἀξῖες μέ τίς ὁποῖες ἔζησαν οἱ πρόγονοί μας γενεές καί γενεές γιά αἰῶνες.

Θυμώμαστε καί τά ρωμαϊκα λόγια τοῦ μεγάλου ἥρωα τοῦ ἀθάνατου ’21, τοῦ ἀσκητῆ τῆς Ἀκρόπολης, πού ἔκανε κάθε μέρα ἀτέλιωτες μετάνοιες καί προσευχές για ν’ ἀνασταθεῖ τό γένος μας καί πάλι νά γίνουμε ἐλεύθερη πατρίδα:
«Ἄν θέλωμεν τό λίγον νά γένη μεγάλο, πρέπει νά λατρεύωμεν Θεόν, ν’ ἀγαπᾶμε πατρίδα, νἄχωμεν ἀρετή, τά παιδιά μας νά τά μαθαίνουμε γράμματα καί ἠθική».

Καί ἐμεῖς σήμερα, Ποῦ φτάσαμε! 
Ποῦ πᾶμε! 
Ἄχ, θεέ μου ὡς πότε!

Γι’ αὐτό ἀποφασίσαμε, ὕστερα ἀπό προσευχή καί πόνο, ὅπου χρόνια τώρα, γίνεται συντρίμμια ἡ καρδιά μας, ἐμεῖς οἱ φτωχοί, οἱ ἄσημοι καί ταπεινοί ἁγιορεῖτες μοναχοί νά διακηρύξουμε δημόσια καί ξάστερα, μέ
εἰλικρίνεια καί εὐθύτητα νά ποῦμε, ἐγκάρδια καί ἀγαπητικά, πρός κάθε ἐλεύθερο καί σκεπτόμενο ἄνθρωπο, ὅπου γῆς, τά ἑξῆς:

Πρῶτα-πρῶτα σάν Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, ὅπου ὀφείλουμε νά εἴμαστε «τό ἅλλας τῆς γῆς, καί « τό φῶς τοῦ κόσμου», ἀλλά καί σάν ἁμαρτωλοί κι’ ἀδύναμοι, μά ἀγωνιζόμενα καί ζωντανά μέλη τῆς Μίας καί Μοναδικῆς Ἁγίας καί Ὀρθοδόξης Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ, ἀπευθυνόμαστε πρῶτα πρός Ἐσᾶς ἅγιοι Ἀρχιερεῖς:

Εἶστε ἡ τελευταία μας καί μεγάλη ἐλπίδα. 
Ὁ λαός τοῦ Θεοῦ, περιμένει πολλά ἀπό Ἐσᾶς. 
Ἀκόμη δέν ἔχει ἀπελπισθεῖ τελείως, παρόλλου πού πολλές φορές, μέ πολλά μᾶς σκανδαλίζετε, μᾶς πληγώνετε καί μᾶς πονᾶτε. 

Ἀκόμη περιμένουμε νά δοῦμε νέους Χρυσοστόμους καί Γρηγορίους Παλαμᾶδες, Παπαφλέσιδες κι’ Ἀθανασίους Διάκους. 

Μέ τόν Σταυρό, τό κομποσχοίνι ἀλλά καί μέ τό ἀθάνατο καριοφύλι, μπροστάριδες νἀ μπεῖτε καί τό « ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ» σ’ ὅλους τούς λαούς νά ξαναπεῖτε.

Καί πρός τούς κοσμικούς μας ἄρχοντες τί νά πρωτοποῦμε; 
Μέ την ψῆφο τοῦ ἑλληνικοῦ χριστιανικοῦ λαοῦ ἐκλέγεσθε, γιά νά ὑπηρετήσετε πατρίδα καί λαό. 

Σαράντα χρόνια ἔχουμε ν’ ἀκούσουμε ἀπό σᾶς νά λέτε τή λέξη πατρίδα, σάν νά ντρεπώσαστε πού γεννηθήκατε ἕλληνες καί ὄχι ἀμερικανάκια. 

Δέν σᾶς εἴδαμε νά πονᾶτε γιά πατρίδα, Ἑλλάδα καί Ὀρθοδοξία. 
Τά θυμώσαστε ὅμως ὅλ’ αὐτά καμμιἀ φορά, γιά νά ξεγελᾶτε τόν ἀφελῆ λαό, ὅλο ὑποκρισία, γιά νά τοῦ πέρνετε τήν ψῆφο σέ κάθε ψηφοφορία.

Ὅλοι σεῖς οἱ ἄρχοντες ἐκκλησιαστικοί καί κοσμικοί, ἐκτός ἀπό λίγες ἐξαιρέσεις, πού ἔχετε φανεῖ ἀνάξιοι τῆς ἐμπιστοσύνης τοῦ λαοῦ, γιά ΕΣΑΣ εἶπε ὁ σταυρωμένος μας Χριστός ἐκεῖνα τά φοβερά ΟΥΑΙ, ἀλλοίμονό σας καί τρισαλλοί… Καλύτερα νά μήν εἴχατε γεννηθεῖ. Ἡ εὐθήνη σας εἶναι τόση μεγάλη, πού καλλύτερα θἆταν νά παρακαλούσατε ν’ ἀνοίξει ἡ γῆς, νά σᾶς καταπιεῖ καί πάλι.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

Καί σύ δυστυχισμένε μου φτωχέ, καλόκαρδε, εὐκολόπιστε ἀπονήρευτε καί πάντα ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, πᾶψε πιά νά παραφέρεσαι νά ἄγεσαι καί νά φέρεσαι, πίσω ἀπό κάθε λαοπλάνο δημαγωγό. 

Δέν κουράστηκες πιά!

 Πᾶρε τίς τῦχες τῆς Πατρίδας σου στά χέρια σου ξανά καί τράβα μπροστά. 

Σταμᾶτα ἐπιτέλους νά κομματιάζεις τό ἅγιο καί καταπληγωμένο κορμί τῆς δύστυχης πατρίδας… 

ΦΤΩΧΉ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ, δέν εὐτύχησες, καυμένη μου, μετά τόν Καπποδίστρια νά ξανἄβρεις, ἄλλο τέτοιο ἀντάξιο παδί σου. 

Πέταξε, τώρα, λοιπόν, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ἀπ’ τό σῶμα σου, γιά νά εὕρεις τήν ὑγειά σου.

Ἔξω ὅλοι οἱ προσκυνημένοι οἰ ριψάσπιδες, οἱ ἐφιάλτες, οἱ δουλόφρονες καί κατάπτυστοι κομματάρχες, πού τόσα χρόνια κομμάτιασαν τήν πατρίδα μας, καζάντζησαν καί πλούτισαν μέ ἐκατομμύρια εὐρώ, οἱ ταλαίπωροι, οἱ ἄμοιροι. 

Καταστρέψατε με τους ἄθεους ἀντιχριστιανικούς νόμους πού ψηφίζετε, τήν ἑλληνική οἰκογένεια, τήν παιδεία καί διαφρείρατε τά παιδιά μας καί ὅλον τόν λαό, καί ἔχετε καί τό θράσος νά λέτε μαζί τά φάγαμε!!! 

Θἄρθει καί γιά σᾶς ἡ ὥρα σας, πού θά κατακριθεῖτε. 

Ὁ Θεός ἀργεῖ ἀλλά δέν λησμονεῖ.

Συνέλληνες, πατριῶτες, ἀδέρφια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νά δουλέψουμε, ἀπό ‘δώ καί μπρός, μόνο γιά μιά ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣτΙΑΝΙΚΗ.


Ἄς ποῦμε καί πάλι ὅλοι μαζί, τό ΟΧΙ ἐκεῖνο τό ΜΕΓΑΛΟ καί ΗΡΩΪΚΟ.

Ἀπό τό «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» τοῦ Λεωνίδα, μἐχρι τό «ΟΧΙ» τοῦ ’40 ὁ Ἑλληνισμὀς ἔτσι πάντα μεγαλουργεῖ καί γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Καί πάλι θά μεγαλουργήσει καί θά γράψει καινούργια Ἱστορία.

Τότε ἦταν πού τό εἶπαν καί οἱ ἐχθροί μας:
«Ὡς τώρα λέγαμε ὅτι οἰ Ἕλληνες πολεμοῦν σάν Ἥρωες. Ἀπό τώρα θά λέμε πώς οἱ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Ἄς συνεχίσουμε καί πάλι αὐτή τήν ἔνδοξη Ἱστορία. Ἄς ἀποδείξουμε καί πάλι γιά ἄλλη μιά φορά, ὅτι μέσα στίς φλέβες μας, κυλλάει αἶμα ἑλληνικό. Τό αἶμα νερό δέν γίνεται κι’ἄν γίνεται δέν πίνεται, ὅπως τραγουδούσαμε κάποτε σάν εἴμασταν μικρά παιδιά. Ἄς πιοῦμε καί σήμερα κι’ ἄς μεθύσουμε κι’ἐμεῖς γι’ἄλλη μιά φορά, μέ τό ἀθάνατο κρασί τοῦ ’21, κι’ ἄς ποῦμε καί πάλι τά μεγάλα μας ΟΧΙ πού λέγαμε σέ κάθε κατακτητή.

Θέλουμε δέν θέλουμε μᾶς κυνηγάει ἡ Ἱστορία. Εἴμαστε πάντα στό κέντρο τῆς παγκοσμιας Ἱστορίας, ἀπό τούς ἀρχαίους χρόνους ἔως καί τούς νεωτέρους. Εἶναι ἡ μοῖρα μας. Τό θέλει ὁ Θεός. Τό χρωστοῦμε, γιά νά διδάσκεται ὁ κόσμος, ἀπό τό δικό μας αἶμα ἀπό τίς δικές μας θυσίες, τί θά πεῖ ἐλευθερία , φιλοπατρία, σοφία, τέχνη, πολιτισμός, δημοκρατία, δικαιοσύνη, ἀξιοπρέπεια, σεβασμός, ἀρετή, ἀνδρεία, ἁγιότης, ἀλήθεια, ὀρθοδοξία.

Ἀφήσαμε, ὅμως ὄλα αὐτά τά πολύτιμα πετράδια καί διαμάντια τῆς φυλῆς μας, νά μᾶς τά ληστέψουν, καί τώρα ὑποφέρουμε. 
Ἐμεῖς φταῖμε περισσότερο ἀπ’ τούς ληστές. 
ΟΛΟΙ μας ἔχουμε μεγάλη εὐθύνη, ἄλλος περισσότερο, ἄλλος λιγότερο.

ΟΛΟΙ πλανηθήκαμε ἀπό τήν πόρνη βαβυλώνα. 
Ὅλοι, λοιπόν πίσω, πίσω. 
Ὄλοι νά πέσουμε κάτω σέ μετάνοια. 
Πρῶτα οἰ ἐκκλησιαστικοί καί οἰ κοσμικοί ἄρχοντες, πού ἔχουν καί τήν μεγαλύτερη εὐθύνη. Καί κατόπιν ὄλοι μας, κλῆρος καί λαός. 

ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, δάκρυα, νηστεία, καί προσευχή, γιά νά μᾶς λυπηθεῖ ὁ φιλάνθρωπος Θεός-Πατέρας, ὄπως τούς Νινευῖτες.

Ἐάν δέν μετανοήσουμε, θά χαθοῦμε. 
Ἄν δέν παλαίψουμε μέ τό δαιμονικό κακό πού θέλουν νἀ μᾶς ὑποτάξουν, θά μᾶς ἐξαφανίσουν ἀπό τόν τόπο μας καί θά φέρουν ἄλλους λαούς. 

Ἕνα μῖγμα ἀπό χρώματα, φυλές, θρησκεῖες, καί τότε ὅλος ὁ κόσμος θά χαθεῖ. 

Χαθήκαμε ΟΛΟΙ. 
Εἴμαστε τό μεγάλο πειραματόζωο τοῦ κόσμου. 

Σήμερα οἰ ἀρχοντες τοῦ σκότους χτυπᾶνε Ὀρθοδοξία καί Ἑλλάδα. 
Χτυπᾶνε καί ξανασταυρώνουν τόν Χριστό… 

Ἐμᾶς φοβοῦνται περισσότερο ἀπ’ ὄλους τούς ἄλλους λαούς, καθότι ἀπό ἐμᾶς ἐπῆραν ὅλοι οἱ λαοί τό φῶς τοῦ Χριστοῦ, τό φῶς τῆς Ὀρθοδοξίας τῆς σοφίας καί τοῦ πολιτισμοῦ. 

Ἐἀν ἐμεῖς ὑποταχθοῦμε στά ἄνομα, ἀντίχριστα ἀπάνθρωπα, καί παγκόσμια σχέδιά τους, θά γίνουμε τό κακό παράδειγμα καί γιά τούς ἄλλους.

Θά μᾶς κατακρίνει ὅλη ἡ ἀνθρωπότης. 

Ἐάν, ὅμως ποῦμε καί πάλι τό ΟΧΙ τῶν Μαρτύρων καί τῶν Ἡρώων, τά ἀντίχριστα σχέδια τῶν παγκοσμιοποιητῶν, γιά μιά παγκόσμια ἀντίχριστη κυβέρνηση, θά φύγουν πίσω, θά μετατεθοῦν γιά τό μέλλον. 
Τώρα παλεύετε γιά τό μέλλον τῶν παιδιῶν σας, γιά τά παιδιά ὅλου τοῦ κόσμου.

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ Πανάρχαια χώρα Ἐλληνική, λεβεντογέννα, πού ζεῖς μέσα στήν μαύρη σκοτεινιά, ξύπνησε τώρα μέ τήν πνοή τοῦ Εἰκοσιένα νά σέ φωτίσει πάλι ἡ Λευτεριά ».

Ὄλα στήν πατρίδα μας, εἶναι ντυμένα στήν χαρμολύπη. 
Σφυχταγκαλιασμένος μέ τήν χαρά ὁ πόνος καί τό δάκρυ.

Τά τραγούδια μας παραπονεμένα, μ’ ἕναν ἀβάσταχτο καϋμό, σχίζουν τόν οὐρανό. 

Στόν θρόνο σου φτάνουν, Δέσποινα μας Παναγιά, καί τόν Μονογεννή σου Υἱό γιά μᾶς παρακάλα.

Στεῖλε Χριστέ μου καί σ’ αὐτά τά δικά μου τά παιδιά Φωτισμένους Πατέρες ἁγίους ἀληθινούς.

 Ἄρχοντες, ἡγέτες, θαρραλέους, συνετούς.

Νά λάμψει ἡ Ἑλλάδα μας καί πάλι, σ’ ὅλους τούς λαούς τῆς γῆς.

Τό ΟΧΙ ὄσο καί ἄν μᾶς κοστίσει ἔχει ἀξιοπρέπεια καί θά εἶναι ἀσύγκριτα λιγότερο άπό τό κόστος πού θα ἔχει τό ΝΑΙ. Μή φοβηθοῦμε ἄς δείξουμε πίστη κι’ ἐλπίδα στόν Θεό.

Ὁ ἐλπίζων καί πιστεύων εἰς Σέ Κύριε, δέν καταισχύνεται εἰς τόν αἰῶνα.


Μέ τό ΝΑΙ, ὄσοι ψηφίσουν, ἄς γνωρίζουν ὅτι ὑπογράφουν μία αἰώνια καταδίκη. 
Διότι μέ τήν θέλησή τους ὑποδουλώνονται σέ μιά παγκόσμια οἰκονομική εὐρωπαϊκή, ἐν πρώτοις, καί μετά, παγκόσμια δικτατορία, στήν παγκόσμια Κυβέρνηση, πού χρόνια περιμένουν γιά νά μᾶς ἐπιβάλλουν. 

Καί πνευματικά, δηλαδή, γιά τήν αἰώνια ζωή, μπαίνουν στόν προθάλαμο καί δέχονται τόν ἀρραβῶνα τοῦ σφραγίσματος τοῦ Ἀντιχρίστου, τό ὁποῖο θά ἔρθει εὐθύς ἀμέσως, μέ τήν κάρτα τοῦ πολίτη, τήν ἀχρήματη κοινωνία καί κατόπιν, τό ἴδιο τό σφράγισμα στό σῶμα μας, στό δεξί χέρι ἤ τό μέτωπο. 

Γιά ὅλα αύτά, ὅπως ἡ θεία Ἀποκάλυψη προφητεύει καί οἱ ἅγιοί μας καί πρίν ἀπό χρόνια μᾶς προειδοποιοῦσε καί ὁ ἅγιος Γέροντας Παϊσιος ὁ ἅγιορείτης. 

Ἔγινε μεγάλη προπαγάνδα ἀπό ἐπίσημα καί μεγάλα πρόσωπα μἐ σκοπὀ τήν παραπλάνηση καί τόν πανικό, καί τόν διχασμό τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ, γιά νά μή σταθεῖ στό ὔψος του καί πράξει τά θεάρεστα ἀλλά τά ἀνθρωπάρεσκα.

«ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ σᾶς χρειάζονται. 
Αὐτά τά δύο, ὅλος ὁ κόσμος νά πέση, δέν μπορεῖ να σᾶς τά πάρη, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΑΣ». (Ἄγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός).


ΛΕΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 2015, 5 Ἰουλίου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΛΑΧΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΣΟΠΙΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΝ.

ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ ΝΙΚΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ. 
ΑΜΗΝ.


Ἕνας φτωχός Ἁγιορείτης Μοναχός. 

Εὔχεσθε.
Ἅγιον Ὄρος. 

Παρασκευή Ἱούνιος 2015.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 6:53 pm


Οτι και να ψηφισεις εγω δεν θα σου κρατησω κακια


Για την δική σου ζωή, έχεις δικαίωμα να αποφασισεις...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΧΙ!

ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!

ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ... ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΟΧΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ Σ' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ... ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ... 

ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Καλλιόπη Σουφλή


Οτι και να ψηφισεις

Οτι και να ψηφισεις εγω δεν θα σου κρατησω καθολου κακια γιατι όλοι στο ίδιο καράβι είμαστε και θα χρειαστει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας για να τα βγαλουμε περα στο αγνωστο μελλον.

Μόνο πρόσεξε πολύ παρακαλω: 
Αυτή φαινεται να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. 
Γιατι οι δυναμεις μας εχουν περιορισθει πολυ. 

Μετα δεν θα εχουμε την πολυτελεια να λεμε οτι οι άλλοι φταίνε…  (και οταν πια στο τελος και το “Γουδι” θα γινει μουσουλμανικης ιδιοκτησιας… σαν οι προδοτες θα κυκλοφορουν ανενοχλητοι με τα γιοτ…)

Αν απο καπoιο Φοβο ψηφισεις ΝΑΙ, θα κανεις ακριβως αυτο που σου λενε απο την τηλεοραση τα Λαμογια και οι Πολιτικοι που με δολο και προπαγαντα φεραν το ΔΝΤ και τα προηγουμενα καταστροφικα μνημονια! 

Θελουν το ΝΑΙ γιατι ετσι συμφερει στ' αφεντικα τους:  
Για να αποδυναμωθει η Ελληνικη Κυβερνηση στις σκληρες διαπραγματευσεις των ερχομενων βδομαδων...

Μόνο πρόσεξε πολύ παρακαλω: 
Αν πεις τώρα ενα ΝΑΙ στο Σχεδιο, θα ξεπουληθεί τελείως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, το ΝΕΡΟ και ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ. 

Και οι κατασχέσεις 1ης κατοικίας θα
γίνονται με ρυθμούς Ισπανίας στέλνοντας στο δρόμο και στην αυτοκτονία τους συμπολίτες σου, όταν θα δεις τεράστια τραστ να αγοράζουν χιλιάδες κατοικίες με ένα συμβόλαιο και τζάμπα.  

Τότε θα είναι αργά.  

 Η Αργεντινή έγινε «Αργεντινή» γιατί είπε το ΟΧΙ πολύ ΑΡΓΑ (οταν τους είχαν πάρει μέχρι και τα πετρέλαια).
Αν ψηφισεις ΟΧΙ, απλα δινεις στην δικη μας κυβερνηση τις πλατες να ζητηση καλυτερους ορους και να βελτιωθει το (Γενοκτονικο) Σχεδιο που τελεσιγραφικα μας ζητουν να τηρισουμε 

Το καινουργιο Σχεδιο των Ευρωπαιων δημιων (πες το μνημονιο αν θες) ειναι, οπως φαινεται, τοσο κακο για τους Ελληνες, που η Ελληνικη Κυβερνηση δεν δεκτικε να το υπογραψει εκ μερους μας και ζητα την δικη μας γνωμη....   

Εσυ θα το υπογραφες; (και ετσι να παρεις στο λαιμο σου και να επιταχυνεις τη γενοκτονια μιας ολοκληρης χωρας;) 

ΝΑΙ στο Σχεδιο, σημαινει οτι το υπογραφεις!

Εγω παραδεχομαι οτι δεν εχω διαβασει το Σχεδιο με λεπτομερεια (η το καταλαβα καλα). 

 Η Ελληνικη πλευρα (που πιστευω το καταλαβε και εχει λαβει υποψην ολα τα ρισκα), με συμβουλευει να πω ΟΧΙ στο σχεδιο που θεωρησε απαραδεκτο. 
Εγω ποιον θα εμπιστευτω πιο πολυ: Τους ακαρδους Ευρωπαιους Τραπεζιτες η την Κυβερνηση της πατριδας μου που προσπαθει να με προστατευσει;  
Αν ψηφισω ΟΧΙ θα σημαινει οτι: Δεν δεχομαι το ακαρδο σχεδιο οπως τελεσιγραφικα μας δοθηκε, και υποστηριζω τους Ελληνες διαπραγματευτες να απαιτησουν καλυτερους ορους για μενα και για τους συμπατριωτες μου. 
Γιατι να μην προσφερω βοηθεια στους δικους μου ανθρωπους με το να μην δεχτω ενα Ατιμωτικο Σχεδιο με ενα απλο ΟΧΙ στο ψηφοδελτιο;

Καλή Δύναμη,
Λευτερης 

(Χωρις κανενα φοβο και αμφιβολια, υποστηριζω τη δικη μας πλευρα με ενα απλο ΟΧΙ)

ΥΓ. Το τι αλλο θα επελθει στο μελλον (αλλαγη νομισματος, αλλαγη ομαδας, πολεμος, κομητες, σεισμοι...) θα το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι. 
 Και η Νικη ειναι παντα με το μερος της Τολμης  (και ποτε του φοβου).


 LEFANA


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 6:13 pm


Βόμβα μεγατόνων – Αυτό είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που θα φέρει τα πάνω κάτω

Σύμφωνα με μαρτυρία

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πριν από λίγο φίλος τραπεζικός μου έδωσε ένα στοιχείο:
Από την αρχή του Φεβρουαρίου οι τράπεζες άντλησαν από τον Έκτακτο Μηχανισμό Βοήθειας 80 δις για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας.

Από τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος η άντληση ρευστών διαθέσιμων μέχρι 20/6 ήταν στα 30 δις.

Ακόμα και αν προσθέσουμε 1 δις την ημέρα από τις 20/6 μέχρι σήμερα ο συνολικός λογαριασμός μας κάνει 40 δις.

Και ερωτώ που πήγαν τα υπόλοιπα 40 δις ;

Επειδή έχω φάει όλο το πρωί σήμερα ρωτώντας όποιον ξέρω και δεν ξέρω, παρακαλώ όποιον έχει πηγή στην κεντρική τράπεζα ή πρόσβαση στα στοιχεία του ELA να μας το επιβεβαιώσει.

Γιατί μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών.


www.fnews.gr
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 5:43 pm


"Γιάνη" Ένα Αλλοδαπό Πουλάκι Μου είπε....
Έτσι είναι... Γιάννη μου;;;;
Μάγκα μου, την έβαψες... έτσι και το ... αλλοδαπό πτηνον έχει δίκιο...

Καλλιόπη Σουφλή

.....
Πηγή  ΑΝΤ300

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 5:35 pm


O Παυλόπουλος έκανε το ιστορικό βήμα: Τελεσίγραφο 48 ωρών στον Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα


 Ας πρόσεχες Αλέξη Τσίπρα, ποιό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ έκανες Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πάρτον και άντεστε στα κομμάτια...

Καλλιόπη ΣουφλήO Παυλόπουλος έκανε το ιστορικό βήμα: Τελεσίγραφο 48 ωρών στον Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα “Υστερόγραφα” επεσήμαναν με σειρά άρθρων και αναλύσεων την ιστορική ευθύνη του Προκόπη Παυλόπουλου να μην παρακολουθήσει αμέτοχος και απαθής την πορεία του τόπου προς την εθνική καταστροφή, μετά την άφρονα απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα.

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Προκόπης Παυλόπουλος εξάντλησε τα θεσμικά όρια του ρόλου του, με δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις, που έδειχναν ότι δεν συμφωνούσε με τη μοιραία τακτική του Πρωθυπουργού.

Και όπως αποκαλύπτει σήμερα
το “Βήμα της Κυριακής”, φαίνεται ότι έχει κάνει και το επόμενο, ιστορικό βήμα, με τελεσίγραφο 48 ωρών που έχει δώσει στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για συμφωνία με τους ετάιρους μέχρι την Τετάρτη, μετά το δημοψήφισμα.

“Μέσα σε δυο ημέρες από το δημοψήφισμα, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του, κλείνεις τη συμφωνία με τους εταίρους μας. Διαφορετικά εμένα μην με υπολογίζεις”, φέρεται να έχει πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το “Βήμα της Κυριακής”.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 5:28 pm


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ η Λ. Κατσέλη: ΔΕΝ υπάρχει ελληνικό σχέδιο για κούρεμα καταθέσεων!


ΚΑΤΣΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ;
ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ;

ΚΑΤΣΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ;

ΚΑΤΣΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.2. ΨΑΧΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.2. Οι χαρακτηρισμοί που σου απέδωσε εχθές ο Στέφανος Χίος, ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!
ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΓΑΝΤΙ!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ.


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ η Λ. Κατσέλη: ΔΕΝ υπάρχει ελληνικό σχέδιο για κούρεμα καταθέσεων!
Η επικεφαλής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας είπε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι από την Τρίτη το ύψος του ορίου αναλήψεων θα καθοριστεί από τη ρευστότητα που θα μας δώσει η ΕΚΤ στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

«Η φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών ελέγχεται από ...

την ΕΚΤ. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουμε στην ομαλότητα, τόσο πιο γρήγορα θα αποφύγουμε τα δυσάρεστα», δήλωσε το Σάββατο η Λούκα Κατσέλη, αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, που αναφέρει ότι οι ελληνικές τράπεζες καταρτίζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για «κούρεμα» καταθέσεων κατά τουλάχιστον 30% για αποταμιεύσεις από 8.000 ευρώ και πάνω.

Η κα Κατσέλη διέψευσε κατηγορηματικά εκ νέου ότι υπάρχει, από ελληνικής πλευράς, τέτοιο σχέδιο.

Εξήγησε ότι το όριο των 60 ευρώ που ίσχυσε αυτή την εβδομάδα θα έχει ισχύ μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, επαναλαμβάνοντας ότι τα χρήματα που έχουμε τώρα επαρκούν μέχρι τότε.

Είπε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την Τρίτη, αν όχι την Τετάρτη να ανοίξουν οι τράπεζες «αφού προηγουμένως θα έχουμε μάθει το όριο των αναλήψεων», τονίζοντας ότι θα υπάρξουν όμως περιορισμοί.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 5:15 pm


Βαρουφάκης: «Συμφωνία 100% ανεξαρτήτως "ναι" ή "όχι"!!»


 ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ότι οι κυβερνώντες , ως ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ, έρριξαν την ευθύνη στον λαό ν' αποφασίσει.

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ανάμεσα στην  δολοφονία ή την αυτοκτονία ενός ολόκληρου λαού.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ!
ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ! 

Κι αυτο το ΟΧΙ, ας το πει ο καθένας μας, με το δικό του τρόπο.

Καλλιόπη Σουφλή


 
Βαρουφάκης: «Συμφωνία 100% ανεξαρτήτως "ναι" ή "όχι"!!»
Αυτό που, από την ημέρα προκήρυξης του δημοψηφίσματος, φωνάζει σε κάθε τόνο η κυβέρνηση και τα συστημικά κανάλια προσπαθούν μάταια να "πνίξουν" επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC News η οποία μεταδόθηκε αργά την Πέμπτη.

"100% είναι η πιθανότητα να εξευρεθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής,

όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα", τόνισε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ.

"Μια συμφωνία θα βρεθεί είτε ένα 'ναι' είτε ένα 'όχι' βγει από την κάλπη", δήλωσε.

"Αν είναι 'ναι' , τότε θα είναι μια κακή συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν με μια κακή συμφωνία.

Αν επικρατήσει το 'όχι', θα έχουμε μια άλλη συμφωνία που θα είναι βιώσιμη.
Κάτι στο είδος των προτάσεων που κάναμε αυτές τις τελευταίες ημέρες", πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών έκρινε σκληρά, γι΄ακόμη μια φορά, την πολιτική λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια και τις μακρές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

"Έχουμε ένα πολύ κακό σύστημα διοίκησης στην Ευρώπη. Δεν είναι ο ορθός τρόπος διοίκησης μιας νομισματικής ένωσης. Είναι μια παρωδία. Μια κωμωδία λαθών εδώ και πέντε χρόνια», τόνισε.

«Το πρόγραμμα που επέβαλαν στη χώρα αυτή και που θέλουν να συνεχίσουν να επιβάλλουν θα μείνει ως η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία της οικονομίας", υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 5:09 pm


Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας


 Όταν η Πατρίδα μας έχει εκχωρηθεί, ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΙΛΑΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;;;

Συνέλληνες, έχουμε ένα ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ: 
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


Και μια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;

ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτελεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν 

σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»!... και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι «έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση»
 

 Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από μονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ.

 Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.


Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.

Μάλιστα τονίζει ότι «Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα«.

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε από αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ. 

Απλα να πούμε ότι την πραγματική κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ (όχι την ψεύτικη του Λ.Παπαδήμου) στην Ελλάδα αυτή την στιγμή την στηρίζουν τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ)…
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 4:35 pm


Δεν έχουμε περιθώριο για άλλους διχασμούς

 Βγήκα μια βόλτα στην αγορά για να γιορτάσω. Δεν ήθελα αυτή τη μέρα να πάω στην μικρή επιχείρησή μου. 
 
Είχα γενέθλια σήμερα βλέπετε, έκλεισα τα σαράντα εννιά  και προσπάθησα να αποφύγω να δω ακόμη μια μέρα αυτό που με μόχθο στήθηκε τόσα χρόνια να μαραζώνει… 
 
Δεν ήθελα επίσης να αντικρύσω την αγωνία στα μάτια των υπαλλήλων μου. 
Πολλά δεν ήθελα να δω τελικά, μα έπρεπε να τα αντιμετωπίσω. 
 
Νόμιζα πως έτσι θα ξεφύγω απ’ τη μελαγχολία. 
Μάταια… 
 
Δε μπόρεσα να μη παρατηρήσω τις ουρές έξω απ’ τις τράπεζες που ολοένα μεγαλώνουν. 
Ιδίως στις τράπεζες που πλήρωναν τις συντάξεις. 
 
Από το Κ ως το Μ για την Πέμπτη. 
Αν είναι δυνατόν! 
Ηλικιωμένοι άνθρωποι να διαπληκτίζονται μεταξύ τους… 


Χθες μάλωσα με τον πατέρα μου. 
Όποιος ψηφίσει ΝΑΙ μου είπε είναι ηλίθιος. 
Όχι πατέρα. Δεν είναι αυτό δημοκρατία… 
Κι αυτός του “ΝΑΙ” κι αυτός του “OXI” δίκιο έχουν αυτή την ώρα της σχιζοφρένειας… 
 
Σε έναν σκοτεινό, έξαλλο και θνήσκοντα κόσμο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πια επιλογή είναι η αρμόζουσα. 
Τι πρέπει να επιλέξω λοιπόν;


Λίγο παρακάτω σε ένα πάρκο ένοιωσα πως βρήκα την απάντηση. Τα παιδιά παίζανε ανέμελα, ξέγνοιαστα, σαν να μη γνωρίζανε τι συμβαίνει. Ευτυχώς Θεέ μου που δεν ξέρουνε, σκέφτηκα… 
 
 Ευτυχώς που δεν γνωρίζουν τι ερείπια θα τους παραδώσουμε. 
Κι ακόμη συνεχίζουμε πάνω απ' αυτά τα ερείπια να μαλώνουμε. 
 
Γι’ αυτά τα παιδιά τι οφείλουμε να κάνουμε; 
Για τα παιδιά μου φίλε μου. 
Για τα παιδιά σου. 
 
Δεν έχουμε χρέος ανυπέρβλητο να τους κληρονομήσουμε μια πατρίδα, ένα μέλλον, για να μπορέσουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν ως άνθρωποι κι’ αυτοί ή έστω ακόμα κι ως προβολή του μικρού εαυτού μας; 
Ένα μέλλον, μια ελπίδα, μια συνέχεια… 
Πείτε το όπως θέλετε. 
Ίσως τελικά αυτό όλοι μας να αναζητούμε χωρίς να έχουμε την πλήρη  επίγνωση του.


Μακάρι να μην έμπαινε ποτέ αυτό το δίλημμα του δημοψηφίσματος που δίχασε για ακόμη μια φορά αυτό τον τόπο. 
 
Οι πραγματικοί ηγέτες ποτέ δεν χρειάζονται δημοψηφίσματα. 
 
Αυτό ίσως θα έπρεπε άλλοι να το σκεφτούν. 
Εμείς όμως οφείλουμε πέρα από τις πολιτικές και εγωκεντρικές μας πεποιθήσεις να κάτσουμε σήμερα να στοχαστούμε λίγο βαθύτερα ως άνθρωποι και κυρίως ως Έλληνες. 
 
Την ερχόμενη Δευτέρα, πέρα απ’ τις αραχνιασμένες προσκολλήσεις μας, πέρα απ’ τον τρόπο που ο καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, και την ατομική λύση που έχει στο μυαλό του, στο κατά τα άλλα ανυπέρβλητο όπως δείχνει πρόβλημα που άλλοι φέρανε μπροστά μας (δεν έχει σημασία αν ήταν δεξιάς ή αριστερής προέλευσης) τι είναι αυτό που τελικά μας χωρίζει; 
 
Δε θέλουμε όλοι ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο; Για τα δικά σου και τα δικά μου παιδιά; 
 
Δεν είναι όλων μας οι προθέσεις καλοπροαίρετες; Τι σημασία έχει αν κάποιος αυτή την πρόθεση την εκφράζει μέσα από ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. 
 
Έτσι κι αλλιώς το ερώτημα που μας θέσανε είναι τόσο διφορούμενο… 
 
Δεν βάλαμε εμείς το ερώτημα. 
 
Το ερώτημα το δικό μας θα ήταν :


Θέλουμε ένα καλύτερο ή ένα χειρότερο μέλλον για την πατρίδα μας;

(Με ό,τι μπορεί αυτή η πατρίδα να σημαίνει για τον καθένα μας).


Η πρόθεση και μόνον μετράει αδελφοί μου. Κι η πρόθεση μας είναι αγνή. Είναι ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. 
 
Αυτό το μέλλον όμως ποτέ δε θα έρθει μέσα από έναν διχασμό. 
 
Νομίζω πως αν οι πολιτικοί μας είχαν ανάλογο τρόπο σκέψης, η χώρα μας θα βρίσκονταν σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση. 
 
Στο χέρι μας είναι τώρα πια, έστω την ώρα που βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού να τους το κάνουμε γνωστό. 
 
Να τους γνωρίσουμε επιτέλους τη δύναμη του λαού τους.  
 
Δεν έχουμε περιθώριο για άλλους διχασμούς.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 4:10 pm


Όταν πρόκειται για την σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, δεν υπάρχουν διλήμματα! (3 βιντεο)

Τα μεγάλα διλήμματα:
Ανάμεσα στο ΝΑΙ ή στο ΟΧΙ!
Ανάμεσα στη ΖΩΗ ή στον ΘΑΝΑΤΟ!
Ανάμεσα στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ή στην ΝΤΡΟΠΗ!
Ανάμεσα στην ΤΙΜΗ ή στην ΥΠΟΤΑΓΗ!
 

Όταν πρόκειται για την σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, δεν υπάρχουν διλήμματα!
 

Υπάρχει μόνο ένα σύνθημα: 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!.... 

Όσο ακριβά κι αν χρειαστεί να πληρώσουμε γι αυτή την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 
Ακόμα και με τη ζωή μας.

Αύριο, ΟΛΟΙ θα λογοδοτήσουμε στην... ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ... στην ΠΑΤΡΙΔΑ... στον ΘΕΟ!

Καλημέρα, Συνέλληνες.


Καλλιόπη  ΣουφλήΔημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 3:54 pm


ν' αφήσουμε την καρδιά να μιλήσει... (15 βιντεο και λίστα )

 Κι όταν θ’ ανοιχτούν μπροστά σου τόσοι δρόμοι και δεν θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις, μην ακολουθήσεις ένα στη τύχη, αλλά κάθησε και περίμενε.

Πάρε βαθιές, γεμάτες εμπιστοσύνη ανάσες, όπως τη μέρα που ήρθες στον κόσμο, χωρίς ν’ αφήσεις τίποτα ν’ αποσπάσει την προσοχή σου.

Περίμενε, περίμενε κι άλλο.

Μέινε ασάλευτη, σιωπηλή κι άκουσε την καρδιά σου.

Κι όταν σου μιλήσει, πήγαινε όπου σε πάει εκείνη…”

“Όπου σε πάει η καρδιά” της Susanna TamaroΦτάνει στο ταξείδι της, να είναι διάφανη....και στις αποσκευές της να μην έχει το "εγώ"

Να έχουμε ένα ήρεμο ξημέρωμα ... και μια μέρα που θ' αφήσουμε την καρδιά να μιλήσει...

Καλλιόπη και για περισσότερα μουσικά τιτιβίσματα, εδώ


Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 4:24 am


"ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ"; Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ απόφαση. Διαρκής ροή.Αγαπητέ αναγνώστη, ίσως θα προτιμούσες μονολεκτικά να διαβάσεις την θέση μας για το δημοψήφισμα. Όχι, δεν θα μπούμε στο δίλημμα να σου πιπιλίσουμε σκέτο ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Επέτρεψε μας προηγουμένως, να κοινωνήσουμε μαζί σου τις σκέψεις μας:


Ας κάνουμε μια πολύ σύντομη πολιτική ανασκόπηση:

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ:

είχε υποσχεθεί στον λαό ότι μόλις γίνει κυβέρνηση, με έναν νόμο, θα καταργούσε όλα τα μνημόνια. Αντ' αυτού, για 5 μήνες έκανε "διαπραγμάτευση".

Βλέποντας ότι εκπνέει η προθεσμία, γνωρίζοντας ότι η νέα συμφωνία (=μνημόνιο, με το ΦΠΑ στα είδη διατροφής στο 23% κλπ) θα προκαλούσε διχασμό στην κοινοβουλευτική της ομάδα, βρήκε την επικοινωνιακά έξυπνη λύση να μεταφέρει το πρόβλημα στον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος.

Ενδεχομένως την μη επίτευξη συμφωνίας να επεδίωκαν και οι "θεσμοί", ώστε με μια "χρεοκοπία" να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα, για να συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων από μια νέα Οικουμενική κυβέρνηση.

Επισημαίνουμε ακόμη ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα για το ενδεχόμενο της ρήξης, με αποτέλεσμα να ζήσουμε το κλείσιμο των τραπεζών, τις ουρές στα ΑΤΜ κλπ. Ο Τσίπρας δεν είναι Μεταξάς (που προετοίμασε σοβαρά την άμυνα της χώρας) αλλά ο λαός αναγνωρίζει ότι έδειξε μια διάθεση αντίδρασης στην μνημονιακή λαίλαπα.
 ...δια τους Έλληνας, υπέρ την νίκην, η δόξαοι ΑΝ.ΕΛ.:

Αναφερθήκαμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού με εξαίρεση το ίδιο το Υπουργείο Άμυνας (όπου πράγματι έγιναν πολλά θετικά βήματα πχ επανδρώθηκε μαζικά η παραμεθόριος), οι ΑΝΕΛ είναι παντελώς ανύπαρκτοι.Ανέχθηκαν :
 • Νομοσχέδιο για την κάρτα του πολίτη (αναγκάστηκαν να το πάρουν πίσω μετά τις αντιδράσεις στην δημόσια διαβούλευση, για να το επαναφέρουν στα κρυφά πριν λίγες μέρες). 
 • Νομοσχέδιο για απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας (όχι απλά υπηκοότητας αλλά ιθαγένειας!) σε ξένους μετανάστες. 
 • Στο "σύμφωνο συμβίωσης" δόθηκαν στην πράξη όλα τα δικαιώματα που ισχύουν και στον γάμο, πχ  στη μοριοδότηση μετατιθεμένων εκπαιδευτικών και επεκτείνετε το "σύμφωνο συμβίωσης" και σε ομοφυλόφιλους. 
Οι "κόκκινες" γραμμές των ΑΝ.ΕΛ, έγιναν ... "ροζ"....


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ:

Μετά από 5 χρόνια σκληρής μνημονιακής λιτότητας,
μετά από το περιβόητο "κούρεμα" του χρέους (που τελικά κούρεψε τις επενδύσεις των ασφαλιστικών μας ταμείων, αφού οι ξένοι εταίροι φρόντισαν στο μεσοδιάστημα να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα),
μετά το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας (αεροδρόμια, λιμάνια, μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις που "νοικιάζονται" για 100 χρόνια κλπ),
μετά την εξόντωση των μικρομεσαίων και τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις διαθεσιμότητες Δ.Υ., και
παρά το μεγάλο "κούρεμα" στα ελληνικά ομόλογα (που τελικά το πλήρωσαν μικροκαταθέτες και ασφαλιστικά ταμεία), τελικά, 5 χρόνια μετά,
χρωστάμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από όσα χρωστούσαμε! 323 δις ευρώ! 32.300 ευρώ ο καθένας μας!


Ποτάμι:
Ένα ακόμη δοσιλογικό σχήμα. Όσο οι ντόπιοι δοσίλογοι αποκαλύπτονται, η Νέα τάξη θα κατασκευάζει νέα σχήματα και θα τα προβάλει από τα ΜΜΕ ως σωτήρες. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα οι συγκεκριμένοι αναγκάστηκαν να φανερωθούν.


Και τώρα τι;;

Μετά από όλα αυτά, λυπόμαστε που υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας που επιλέγουν να συνεχίζουν να κοιμούνται με παραμυθάκια ... ότι θα κοιμηθούμε και την άλλη μέρα θα είναι όλα καλά, είτε υπερψηφιστεί το ΝΑΙ (όπως μας προτρέπουν οι ξένοι εταίροι και τα εγχώρια παπαγαλάκια τους "για το καλό μας(!)"), είτε υπερψηφιστεί το ΟΧΙ.

Πολλοί μάλιστα θρησκευόμενοι, επικαλούνται και τον Θεό: "δεν θα αφήσει ο Θεός" λένε, "τον τελευταίο λόγο πάντα τον έχει ο Θεός" κλπ.
Ο Θεός όμως επέτρεψε να πέσει η Πόλη. Ο Θεός επέτρεψε να γίνει και η Μικρασιατική καταστροφή.
Όταν οι κίναιδοι παρελάζουν περήφανοι στις πόλεις μας και οι πιστοί δεν αντιδρούν,


όταν έχουμε προδώσει την Ορθόδοξη πίστη μας, όταν Ορθόδοξοι Πατριάρχες συμπροσεύχονται στο Φανάρι και στα Ιεροσόλυμα με τον Πάπα (όπως γινόταν και πριν πέσει η Πόλη)


και προσκυνάνε το χέρι του,

όταν αγωνιστές αντι-Οικουμενιστές ιερείς διώκονται από τους δεσποτάδες τους και οι άνθρωποι της εκκλησίας -σαν Πόντιοι Πιλάτοι- σιωπούν,
τότε γιατί ο Θεός να μας λυπηθεί;;;Η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος ΔΕΝ θα είναι καλύτερα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Γιατί πολύ απλά σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να πληρώσουμε.

Αν πούμε ΟΧΙ, μέσα από μια χρεοκοπία, μέσα από την επιστροφή στη δραχμή, υπάρχει η ελπίδα μακροχρόνια να ξαναφτιαχτεί η ελληνική παραγωγή, να ξαναγυρίσουν οι Έλληνες στα χωράφια, να ξαναγίνουν ελληνικά εργοστάσια, να
ξανααποκτήσουμε ελληνικά προϊόντα, αφού δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε πλέον ξένα προϊόντα.

Μέσω της στάσης πληρωμών στους ξένους, λογικά ένα κομμάτι του χρέους, δεν θα χρειαστεί να το πληρώσουμε. Ίσως μέσω της επιστροφής στην δραχμή, αναγκαστούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς και οι εκατομμύρια ξένοι λαθρομετανάστες (αλβανοί, γεωργιανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι, πακιστανοί, αφγανοί, νιγηριανοί κλπ) που
έχουν κατακλύσει τις πόλεις μας και απειλούν με εθνολογική αλλοίωση την Ελλάδα.


Αντιθέτως, με το ΝΑΙ, και την προκήρυξη νέων εκλογών, θα περάσουμε σε νέο μνημόνιο, σε νέα υφεσιακά μέτρα, το χρέος μας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους ΠΟΤΕ.


Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Η επιμονή πάντως όλων των ξένων υπέρ του "ΝΑΙ" αλλά και όλων των ντόπιων μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεργολάβων κλπ, πρέπει να μας προβληματίσει.
Έβγαλε βρωμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους "σκασμός οι ρήτορες", πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα
"Κάτω οι σημαίες" στις λεωφόρους που παρελάσαμε
άλλαξαν λέει τ’ ανεμολόγια και οι ορίζοντες
μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε
τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες


για το τι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα:

Ήρθε όντως η ώρα του ΟΧΙ. Αλλά, για ποιο ΟΧΙ;
Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

Τα νοικοκυριά των παππούδων μας δεν ξέρανε από δανειστές. Οι οικογένειές τους πορεύονταν με τα λίγα και το χρέος το θεωρούσανε μεγάλη κατάρα.

Εμείς, όμως, οι απόγονοί τους, περιφρονήσαμε την βασική τους λογιστική αρχή, που έλεγε, βγάζω δέκα-βάζω τα δύο στην άκρη, και κλείσαμε με νόημα το μάτι στους δανειστές, που μας περίμεναν ολοπρόθυμοι έξω από την πόρτα.
..............................................................................................................
Αδέλφια μου, ήρθε όντως η ώρα του ΟΧΙ. Αλλά, για ποιο ΟΧΙ;
Αν πρόκειται για ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εκλατινισμό μας, τότε βρισκόμαστε μάλλον σε καλό δρόμο.
Αν πρόκειται για ΟΧΙ στην διαστροφή και την κατρακύλα του ήθους, τότε σίγουρα κάτι καλό ανατέλλει.
Αν πρόκειται για ΟΧΙ στην υποδούλωση και την υποταγή μας στα αφεντικά των Βρυξελών και του Βατικανού, τότε μάλλον έχει ξυπνήσει μέσα μας το Ρωμαίικο το Αληθινό.
Αλλά, πού τέτοιες ευλογίες;
Προς το παρόν, το διακύβευμα –πάντοτε και εν παντί τιμήματι εντός του πλαισίου της ΕΕ και της ευρωζώνης, κατά τους ιθύνοντες- φαίνεται πως είναι μονάχα η καλοπέρασή μας, οι καταθέσεις μας και ο εαυτούλης μας
ολόκληρο το κείμενο του κ.Μιχαήλ, εδώ  Δήλωση Χαρᾶς Νικοπούλου

ὑπὲρ τοῦ ΟΧΙ στὸ δημοψήφισμα
Ἕλληνες ἐδῶ καὶ χρόνια ἔχω δεχτεῖ ἀνελέητο κυνηγητὸ ἀπὸ τοὺς Συριζαίους… 
δὲν θὰ προδώσω ὅμως τὴν Ἑλλάδα μου. 
Δὲν στηρίζω τὸ ΣΥΡΙΖΑ ἀλλὰ τὸν Ἕλληνα ποὺ ὀνειρεύεται νὰ μείνει καὶ νὰ ἀγωνιστεῖ ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν… 
στὸν ἀγώνα τὰ μάτια μου δὲν βλέπουν πράσινους, γαλάζιους, ροζέ, ἀθέους ἢ ἔνθεους… 
Βλέπω μόνο Ἕλληνες ποὺ ὀφείλουν νὰ μποῦν στὴν ἴδια φάλαγγα τοῦ ΟΧΙ. 
Ἄλλωστε ἡ φωτιὰ τοῦ ἀγώνα μπορεῖ νὰ μᾶς ἑνώσει ὅλους μπροστὰ στὸν Θεὸ καὶ νὰ μᾶς κάνει βιωματικὰ καὶ Ἕλληνες καὶ Χριστιανούς. Γιατί τίποτα ἀπὸ τὰ δύο δὲν εἴμαστε ἐπὶ τῆς οὐσίας.
το είδαμε εδώ
Κι άλλες κότες εμφανίστηκαν....

Γράφει ὁ Θάνος -στο Ιστολόγιο koukfamily
Μὲ τὸν θρίαμβο τοῦ ΝΑΙ θὰ χαροῦν τελικὰ ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς "ἀγαπημένους" μας ἀρχιπροδότες, ΓΑΠ, Βενιζέλο, Σημίτη, Θεοδωράκη καὶ Σαμαρά.... καὶ τοὺς ἐπίσης "ἀγαπημένους" μας Σόϊμπλε, Μέρκελ, Ντάϊσελμπλουμ, Γιοῦνκερ, Σούλτς, Τούσκ, καὶ οἱ "ἀγαπημένοι" μας δήμαρχοι Καμίνης καὶ Μπουτάρης... Ὅπως διαπιστώνουμε εἶναι ὅλοι οἱ προδότες σὲ συστράτευση καὶ περιμένουν μὲ τὴν συνδρομὴ τῶν κατάπτυστων καὶ προδοτικῶν ΜΜΕ ποὺ σπέρνουν τὸν τρόμο, τὸν θρίαμβο τοῦ ΝΑΙ....
Ποιὸς ἄραγε ἀπὸ ἐμᾶς ἔχει τὰ προδοτικὰ "κότσια" νὰ ψηφίσει τὸ ἴδιο μὲ ὅλα αὐτὰ τὰ ρεμάλια; Πόσο καλοπερασάκηδες ἔχουμε γίνει ἀδέρφια ποὺ δὲν μποροῦμε νὰ πάρουμε τὸ παραμικρὸ ρίσκο καὶ νὰ ποῦμε οὔστ στὰ κοπρόσκυλα ποὺ μᾶς παιδεύουν ἐδῶ καὶ 5 χρόνια σὲ μία παρατεταμένη ἑβδομάδα παθῶν; Δὲν μᾶς φτάνουν 5 χρόνια καὶ θέλουμε κι ἄλλα 50;

Ἀδέρφια ἂν δὲν ἔρθει ἡ Σταύρωση δὲν πρόκειται νὰ γίνει ἡ Ἀνάσταση... Οἱ ξεπουλημένοι προδότες ποὺ μᾶς ἔκλεψαν τὰ ὄνειρα, ποὺ ἒδιωξαν ἑκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μας στὸ ἐξωτερικό, ποὺ ἔφεραν ἀνεργία, φτώχεια, μείωση μισθῶν καὶ συντάξεων, διέλυσαν τὴν δημόσια...
ὑγεία καὶ ὁδήγησαν 5000 συμπολίτες μας στὴν αὐτοκτονία ἀπὸ ἀπελπισία, τώρα βγάζουν γλώσσα καὶ μιλᾶνε γιὰ καταστροφή...
Θέλουν μία παρατεταμένη ἐποχὴ Τῶν Παθῶν γιὰ ὅλους μας... Θέλουν μετὰ τὰ 400 χρόνια τουρκοκρατία τὰ νέα 400 χρόνια Εὐρωπαϊκῆς φασιστοκρατίας... Ἀλήθεια πόσο ἄλλαξαν οἱ γενιές; 
Ποιὸ ΟΧΙ θεωρεῖτε ἐσεῖς πιὸ εὔκολο... Τὸ ΟΧΙ ποὺ καλούμαστε νὰ ποῦμε ἐμεῖς κατὰ τῶν Εὐρω-ἀφεντάδων (ποὺ παίρνουν ἐντολὲς ἀπὸ μυστικὲς λέσχες καὶ στοὲς) καὶ τῶν ντόπιων εὐρωραγιάδων τους μὲ ὅτι ρίσκο ἀφορᾶ αὐτό, ἢ τὸ ΟΧΙ ποὺ εἶπαν οἱ παποῦδες μας τὸ 1940 μπροστὰ σὲ 8 ἑκατομμύρια Ἰταλικὲς λόγχες καὶ κατόπιν καὶ τῶν Γερμανικῶν μεραρχιῶν πού περίμεναν στὰ σύνορά μας;
Σαφέστατα τὸ καταλαβαίνουμε ὅτι ἐκεῖνο τὸ ΟΧΙ ἦταν πολὺ πιὸ δύσκολο νὰ εἰπωθεῖ κι ὅμως οἱ παποῦδες μας τὸ εἶπαν μὲ τὸ χαμόγελο στὰ χείλη... Ἐμεῖς σήμερα ἔχουμε μεταλλαχθεῖ τόσο ποὺ δειλιάζουμε ἀκόμα καὶ γιὰ ἕνα πολὺ πιὸ ἀσήμαντο ΟΧΙ ποὺ τὸ πολὺ πολὺ νὰ μᾶς φέρει σὲ μία δυσκολία μερικῶν μηνῶν πρὶν ἀρχίσει ἡ κατακόρυφη ἀνάπτυξη.... 
Ἄραγε θὰ φανοῦμε ἀντάξιοι τῶν προγόνων μας; Θὰ φανεῖ τὴν Κυριακή.... 
ΘΑΝΟΣ  koukfamily
Τι μας χρωστάνε οι Γερμανοί ... 
Τώρα αυτοί μας λένε να ψηφίσουμε "ΝΑΙ"
Γράφει ὀ Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκὶς
(...)Πρὶν ἀπὸ 3,5 χρόνια εἶχα γράψει σχετικά:
<<Τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 1944 οἱ Γερμανοὶ ἐγκαταλείπουν τὴν Ἀθήνα, σπεύδουν νὰ ξαναχωθοῦν τρομαγμένοι, ματωμένοι ὡς τὸ λαιμὸ μὲ αἷμα ἑλληνικό, νὰ ξανακρυφτοῦν στὶς μαῦρες φωλιές τους. Νὰ δοῦμε τί ἀφήνουν πίσω τους.
Στὴν διάρκεια τῆς γερμανικῆς κατοχῆς, ποὺ κράτησε σαράντα δύο μῆνες, πέρασαν ἀπὸ τὰ γερμανικὰ ἐκτελεστικὰ ἀποσπάσματα καὶ τυφεκίσθηκαν τριάντα ὀκτὼ χιλιάδες ἐννιακόσιοι ἑξήντα Ἕλληνες (38.960)! Σκοτώθηκαν ἀπὸ σφαῖρες «ἀδέσποτες» καὶ ἄλλα στρατιωτικῆς φύσεως «ἀτυχήματα» δώδεκα χιλιάδες ἑκατὸν τρεῖς (12.103).Σκοτώθηκαν σὲ μάχες ἑβδομήντα χιλιάδες (70.000).
Πέθαναν ἀπὸ πείνα σ’ ὁλόκληρη τὴν Ἑλλάδα περίπου ἑξακόσιες χιλιάδες, ἰδίως νέοι! (600.000).
Πέθαναν προτοῦ γεννηθοῦν, κατὰ τὴ γέννα ἢ ἀμέσως μετὰ τριακόσιες χιλιάδες παιδιὰ ἀπὸ τὴν ἀσιτία καὶ τὶς κακουχίες τῶν μανάδων τους, δηλαδὴ μία ὁλόκληρη γενιὰ (300.000).
Θανατώθηκαν μὲ τρόπο οἰκτρὸ σαράντα πέντε χιλιάδες Ἕλληνες στὰ γερμανικὰ στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαράντα πέντε χιλιάδες ἄνθρωποι, γιὰ τοὺς ὁποίους δὲν μίλησε κανεὶς ποτέ, ἀφοῦ ἦταν Ἕλληνες, δηλαδὴ ὄντα δευτέρας ἐπιλογῆς (45.000). Πέθαναν μὲ τρόπο οἰκτρὸ ἐπίσης ἑξήντα χιλιάδες Ἕλληνες, Ἑβραῖοι τὸ θρήσκευμα, γιὰ τοὺς ὁποίους μίλησαν οἱ πάντες (60.000).
Φυλακίστηκαν στοὺς σαράντα δύο μῆνες κατοχῆς διακόσιες χιλιάδες Ἕλληνες, ἐκ τῶν ὁποίων οἱ περισσότεροι πέθαναν στὴν φυλακὴ ἢ ἀμέσως μετὰ τὴν ἀπελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν ἀπὸ βαριὲς ἀσθένειες, ἔμειναν διὰ βίου ἀνίκανοι πάνω ἀπὸ ἕνα ἑκατομμύριο Ἕλληνες (1.000.000)!
Τὰ γερμανικὰ στρατεύματα κατοχῆς ἂδειασαν ὅλες τὶς ἀποθῆκες καὶ στὴν τελευταία γωνιὰ τῆς χώρας. Ἅρπαξαν ὅλα τὰ δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογὴς τρόφιμα καὶ ἀγαθά. Κατέστρεψαν ἀγροτικὰ μηχανήματα καὶ καλλιέργειες. Ἅρπαξαν τὸ 50% τῶν μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, ἄλογα, τὸ 30% τῶν μικρῶν, διέλυσαν τὴν ἑλληνικὴ κτηνοτροφία.

Κατέστρεψαν τὶς μεταλλευτικὲς ἐγκαταστάσεις, ἀνατίναξαν ὀρυχεῖα, ἀφάνισαν τὴν βιομηχανία.
Κατέστρεψαν τὸ 80% τῶν σιδηροτροχιῶν.
Γκρέμισαν γέφυρες, ἀνατίναξαν σταθμοὺς καὶ σήραγγες.
Ἀπὸ τὶς 220 ἀτμομηχανὲς τῶν ἑλληνικῶν σιδηροδρόμων ἄφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τὶς τριάντα τρεῖς (33).Ἀπὸ τὰ τριακόσια δώδεκα (312) ἐπιβατηγὰ βαγόνια βούτηξαν τὰ τριακόσια ἔξι! Ἄφησαν μόνο ἔξι (6)!Ἀπὸ τὰ 4.544 φορτηγὰ βαγόνια τῶν ἑλληνικῶν σιδηροδρόμων, οἱ συγγενεῖς, οἱ συνάδελφοι, οἱ συμπατριῶτες, οἱ δάσκαλοι, οἱ ὁμοϊδεάτες τῆς Μέρκελ, τοῦ Ρέσλερ, τοῦ Σρόιντερ ἄφησαν πίσω τους ἑξήντα τρία (63)!Οἱ Γερμανοὶ κατακτητὲς πῆραν τὰ 70% τῶν ἑλληνικῶν παντὸς εἴδους αὐτοκινήτων καὶ κατέστρεψαν τὸ ὁδικὸ δίκτυο τῆς χώρας.Οἱ Γερμανοὶ κατακτητὲς ἰσοπέδωσαν τελείως ἑκατὸ χιλιάδες σπίτια (100.000) καὶ μισογκρέμισαν ἄλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).Κατέστρεψαν οἱ βάρβαροι Γερμαναράδες τὶς μεγαλύτερες λιμενικὲς ἐγκαταστάσεις τῆς Ἑλλάδος, ἀκόμη καὶ τὴ διώρυγα τῆς Κορίνθου.Ἅρπαξαν οἱ βάνδαλοι τοῦ Βερολίνου τὸ 73% τῶν πλοίων τῆς ἐμπορικῆς καὶ ἐπιβατικῆς ναυτιλίας τῆς χώρας.

Σύμφωνα μὲ τὶς στατιστικές τοῦ ΟΗΕ, ἡ Γερμανία εἶχε ὑποστεῖ σὲ σχέση μὲ τὸ ἐτήσιο εἰσόδημά της ζημιὲς ἀπὸ τὸν πόλεμο τῆς τάξεως τοῦ 135% καὶ ἡ Ἑλλάδα τῆς τάξεως τοῦ 170%. Ἡ κατεστραμμένη δηλαδὴ Γερμανία ἦταν σὲ πολὺ καλύτερη κατάσταση ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα μόλις τελείωσε ὁ πόλεμος.

Στὴν διάσκεψη τῶν Παρισίων, ποὺ πραγματοποιήθηκε ἀμέσως μετὰ τὸ τέλος τοῦ πολέμου, οἱ ἐκπρόσωποι τῶν «νικητριῶν» χωρῶν ὑπολόγισαν καὶ καθόρισαν τὸ ὕψος τῶν ζημιῶν ποὺ προκάλεσαν τὰ χιτλερικὰ στρατεύματα κατοχῆς στὴν Ἑλλάδα σὲ δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, μὲ ἀγοραστικὴ ἀξία τοῦ 1938! Αὐτὰ δὲν τὰ ἀπεφάσισε κάποιο πρωτοδικεῖο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικεῖο Λαρίσης, κάποιο λαϊκὸ δικαστήριο Γρεβενῶν, ἀλλὰ τὸ ἀνώτατο διεθνὲς νομικὸ ὄργανο τοῦ κόσμου, ἡ διάσκεψη τῶν Παρισίων, ὅ,τι δηλαδὴ ἐπισημότερο μποροῦσε νὰ ὑπάρξει. Μὲ βάση, ἄλλωστε τὶς ἀποφάσεις τῆς διεθνοῦς διάσκεψης Παρισίων ἡ Γερμανία ἐξόφλησε τὶς ὑποχρεώσεις της πρὸς ὅλες τὶς χῶρες ποὺ κατέστρεψε, πλὴν τῆς Ἑλλάδος. Γιατί; Γιατί ἡ Ἑλλάδα, ἀπὸ τὸν πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε ἀπὸ σάπιους, δειλοὺς καὶ προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστοῦν οἱ «Οὗννοι», ἂν συνυπολογιστεῖ καὶ τὸ «κατοχικὸ» δάνειο.


Καὶ ἐπιτρέπεται ἡ σημερινὴ Γερμανία, αὐτὴ ποὺ κατέστρεψε ἀπ’ ἄκρου εἰς ἄκρον τὴν πατρίδα μας, δολοφονώντας καὶ τὸν ἀνθό της, νὰ εἶναι ἡ πλουσιότερη χώρα τῆς Εὐρώπης καὶ ἡ Ἑλλάδα νὰ λιμοκτονεῖ καὶ νὰ ἐκλιπαρεῖ; Ἡ ἀπάντηση, ξαναλέω, ὑπάρχει: Γιατί τὴν Ἑλλάδα τὴν κυβέρνησαν Γραικύλοι καὶ σάπιοι, καθάρματα ποὺ καὶ σήμερα μπήγουν καρφιὰ στὸ φέρετρό της. Ἀνήθικα, διαλυμένα ὑποκείμενα ποὺ διόριζαν τὶς παρασιτικὲς οἰκογένειές τους στὸ δημόσιο. Πού μαγάρισαν τὴν πατρίδα μας>>. 

Καὶ τελείωνα μὲ μία παραπομπὴ σὲ ἕνα ἱστορικό, συγκλονιστικὸ ἐπεισόδιο ἀπὸ τὴν καταστροφὴ τοῦ ’22. Καταγράφεται στὸ «Χρονικὸν Μεγάλης Τραγωδίας» τοῦ Χρήστου Ἀγγελομάτη, ποὺ δείχνει τὴν ἀγαστὴ συνεργασία τοῦ Ἰσλὰμ καὶ τῶν Φραγκογερμανῶν γιὰ τὴν ἐξαφάνιση ἀκόμη καὶ τῶν λειψάνων τοῦ Γένους μας. Γράφει στὴν σελίδα 379 ὁ συγγραφέας:
«Οἱ παλαιότεροι θὰ ἐνθυμοῦνται τὴν δημοσιευθεῖσαν εἴδησιν εἰς τὰ ἀθηναϊκᾶς ἐφημερίδας, μίαν ἡμέρα τοῦ Φεβρουαρίου τοῦ 1924. Τὸ προσεγγίσαν εἰς τὴν Θεσσαλονίκην ἀγγλικὸν πλοῖον «Ζᾶν», μετέφερε 400 τόννους ὀστῶν Ἑλλήνων, ἀπὸ τὰ Μουδανιὰ εἰς τὴν Μασσαλίαν, πρὸς βιομηχανοποίησιν. Οἱ ἐργᾶται τοῦ λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες τὸ γεγονός, ἐμπόδισαν τὸ πλοῖον νὰ ἀποπλεύσει, ἐπενέβη ὅμως ὁ Ἄγγλος πρόξενος καὶ ἐπετράπη ὁ ἀπόπλους». Τὰ πήγαιναν τὰ κόκκαλα τὰ ἱερὰ τῶν σφαγιασθέντων Ἑλλήνων γιὰ «σαπούνι Μασσαλίας».

Οἱ Τοῦρκοι τὰ πούλησαν, οἱ Γάλλοι τὰ ἀγόρασαν, οἱ Ἄγγλοι διευκόλυναν καὶ οἱ Γερμανοί, ἀργότερα, μιμήθηκαν.
Ὅλη δηλαδὴ ἡ Ε.Ε.
Τώρα αὐτοὶ καὶ οἱ ἡμέτεροι ναιναίκηδες μᾶς λένε νὰ ψηφίσουμε ΝΑΙ. 
Τοῦτος ὅμως ὁ τόπος βάδισε στὴν ἱστορία μὲ τὰ ΟΧΙ. ΟΧΙ, χίλιες φορὲς ΟΧΙ στοὺς νεκροθάφτες τοὺς Γένους.Είναι η φωνή του γέροντα Νεκταρίου που μονάζει κοντά στις Καρυές, ενός Γέροντα που τα λόγια του μας συγκλονίζουν και μας αποζημιώνουν από την μέχρι σήμερα στάση της επίσημης εκκλησιάς που ξεπουλιέται για τα τριάκοντα ευρωπαϊκά αργύρια
Ο Γέροντας Νεκτάριος, (...) είναι φωτεινές εξαιρέσεις στο Άγιο Όρος που κάποτε ήταν ο Φάρος της Ορθοδοξίας και σήμερα συνεργάτης του τουρκολάγνου και σπόνσορα της διαστροφής, κ Μπουτάρη.

Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:
(...)
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.
Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.
Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μας
Είναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. 

Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα.

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.
Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.

Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη, (μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος).
Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.
Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.

1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.

3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;
Απάντηση: Όχι δεν ήταν.

6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις.

Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα
Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.
απόσπασμα από κείμενο που είδαμε εδώ

Διευκρίνηση: 

Επειδή στην ομάδα μας περιλαμβάνονται και ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, αλλά και επειδή αρκετά έχει περιοριστεί από την μνημονιακή λαίλαπα ο μισθός -όσων από εμάς είναι διορισμένοι, και επειδή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δεν δίστασε πρόσφατα να μηνύσει άνεργο συμπολίτη μας (δείτε εδώ), διευκρινίζουμε ότι το παραπάνω απόσπασμα το παραθέσαμε μόνον ως αφορμή προβληματισμού για τα αποτελέσματα της εισόδου στην ΕΟΚ και δεν υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς προς τον μητροπολίτη. Εξ άλλου, έφτασε σε σημείο να αποδοκιμάζεται ακόμη και από πιστούς μέσα στον ναό (διαβάστε σχετικά εδώ). Δείτε :

Τοποθέτηση της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγ.Όρους:
(...)
ἡ Ἑλληνικὴ φιλοσοφία ἀναζητοῦσε πρωτίστως τὴν ἀλήθεια, κι αὐτὸς ὁ πόθος διέπλαθε ἐλεύθερους ἀνθρώπους. Ἀνθρώπους ποὺ μποροῦσαν νὰ ἀγωνισθοῦν, νὰ ὑπομείνουν, νὰ ἀγαπήσουν, νὰ πεθάνουν καὶ νὰ ἀναστηθοῦν.

Στὶς κορυφαῖες στιγμὲς τῆς ἱστορίας ἀρνήθηκαν τὸν ἄρτο τῆς ἐξάρτησης καὶ τοῦ ἐξευτελισμοῦ, καὶ προτίμησαν τὸ ψωμὶ τοῦ ἱδρῶτα τους. Δὲν ὑπήκουσαν στὸν φόβο, γιατὶ εἶχαν λόγο γιὰ τὴν αἰωνιότητα, λόγο ποὺ δὲν τὸν χωροῦσαν οἱ ἐχθροί τους—Πέρσες, Ἄβαροι, Ὀθωμανοί, Ἰταλο-γερμανικὸς ἄξονας. Δὲν φοβήθηκαν οὔτε τοὺς κάθε λογῆς Ἐφιάλτες καὶ δοσίλογους ποὺ ξεφύτρωναν ἀνάμεσά τους.
(...)
Ὅμως, ὑπάρχουν δύο Εὐρῶπες: ἡ Εὐρώπη τῶν ἐλεύθερων καὶ δημιουργικῶν πνευμάτων, καὶ ἡ Εὐρώπη τῶν κερδοσκόπων καὶ τοκογλύφων, τὸ κακότεχνο αὐτὸ μόρφωμα τοῦ μαμωνᾶ τῆς ἀδικίας, ποὺ ἔρχεται σήμερα νὰ χειραγωγήσει καὶ νὰ ἀφαιμάξει λαοὺς καὶ τόπους.
Σ' αὐτὸ πιεζόμαστε ἐδῶ καὶ πολλὰ χρόνια νὰ ὑποταχθοῦμε πλήρως καὶ ἄνευ ὅρων. Ὥστε νὰ χτισθεῖ μιὰ νέα Ἑλλάδα, τραγικὰ ἐκποιημένη, καὶ ἕνας νέος Ἕλληνας, φθηνὸς καὶ ἐξαγοράσιμος, δεμένος στὸ ἅρμα μιᾶς παγκόσμιας ὀλιγαρχίας.
ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ


Νεότερη Ενημέρωση (2/7/2015). 
Πόσο χρωστάει η κάθε χώρα. 
Διαβάστε την αλήθεια που σας κρύβουν:

Πηγή Wikipedia. Όπως βλέπετε, υπάρχουν κράτη που χρωστάνε περισσότερα:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt
Η Ελλάδα χρωστάει 360 δις, ενώ η Αμερική 18,5 τρις! Η Αγγλία 9,6 τρις! Το Λουξεμβούργο, 3,4 τρις!!   Η Ελλάδα χρωστάει το 174% του ΑΕΠ, ενώ η Αγγλία το 406% του ΑΕΠ, και το Λουξεμβούργο το 3433% του ΑΕΠ! Επιβάλουν όμως μνημόνια μόνο στην Ελλάδα. ΓΙΑΤΙ;;;
Φάνης Μαλκίδης: 
"Τώρα πού τελείωσαν τά χρήματα, ἀπό ποῦ θά κρατηθοῦμε;"

Εξαιρετική η παρέμβαση του σε τοπικό πανηγύρι. Ακούστε τον:

Τον Καραμανλή ΕΡΙΞΕ 
Ο αγωγός ΜΠΟΥΡΓΑΖ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, 
Τον Τσίπρα, Ο αγωγός BALKAN STREAM ;
απόσπασμα από άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη

Είχαμε προειδοποιήσει πριν από λίγο καιρό πως ο κ Τσίπρας είναι δυνατόν να ακολουθήσει το «παράδειγμα» του Κώστα Καραμανλή, όταν το 2009 ουσιαστικά ανετράπη ενώ είχε απειληθεί ακόμα και η ζωή του από ξένες μυστικές υπηρεσίες, (η τραγική ειρωνεία είναι ότι τώρα κάποιοι, πάλι βάση σχεδίου, επιδιώκουν να τον επαναφέρουν υπέρ των γνωστών συμφερόντων που αυτά τα ίδια τον ανέτρεψαν).

Το επιτήδευμα όλης αυτή της ιστορίας ήταν οι τότε επαφές του Καραμανλή με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν και η υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του αγωγού Μπουργάζ Αλεξανδρούπολης που θα άλλαζε ριζικά όλα τα γεωπολιτικά δεδομένα της περιοχής, γεγονός που είχε εξοργίσει τους Αμερικανούς καθώς έβλεπαν τη Ρωσία να βάζει πόδι μέσω της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή την φορά είχαμε την συνάντηση του κ Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, όπου υπέγραψαν την συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου, Turkish Stream, τον οποίο μάλιστα ο Τσίπρας αποκάλεσε, Greak Stream. Ο αγωγός αυτός θα μετέφερνε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσω ανατολικής Θράκης στην Ελλάδα και από εκεί θα διακλαδώνονταν μέσω Σκοπίων, Σερβίας, Αυστρίας, στην κεντρική Ευρώπη και μέσω ελληνικής ηπείρου στην Ιταλία.

Η συμφωνία αυτή εξόργισε τις ΗΠΑ αλλά και την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, που έβλεπαν πάλι την Ελλάδα να μπαίνει σφήνα στα ενεργειακά τους σχέδια για την ενεργειακή απομόνωση της Ρωσίας, που επανέρχονταν θεαματικά στο ενεργειακό προσκήνιο.

Αλλά τους Αμερικανούς και Γερμανούς εξόργισε ακόμα περισσότερο η πρόθεση της Ρωσίας να αναβαθμίσει αυτόν τον αγωγό σαν ένα οικονομικό εφαλτήριο για επενδύσεις των BRICKS στην Ελλάδα και για την δημιουργία ρώσικης πρόσβασης στην νότιο βαλκανική, με σοβαρές συνέπειες για την εξάπλωση της ρωσικής επιρροής στην περιοχή.


Μας θέλουν αποικία ...
απόσπασμα από άλλο άρθρο  του κ.Χειλαδάκη:
Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι ούτε το ευρώ ή δραχμή, όπως πολλοί ελληνόφωνοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι θέλουν να το επιβάλλουν. Το αληθινό ερώτημα που θα κληθούμε να απαντήσουμε την Κυριακή 5 Ιουλίου, είναι αν η Ελλάδα θα ξαναγίνει ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα ή θα είναι μια μίζερη αποικία ανίκανη να αποφασίζει η ίδια για το μέλλον, ανίκανη να υπερασπίσει την εδαφική της ακεραιότητα, ένα ξέφραγο αμπέλι χωρίς άμυνα και ικανό στρατό που θα γίνει το ώριμο φρούτο στην τουρκική επεκτατική βουλιμία, αφού θα έχει ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί τον ενεργειακό της θησαυρό στους μνημονιακούς της αφέντες.


Καλά να πάθουμε ;;
ένα ακόμη ενδιαφέρον απόσπασμα από άλλο άρθρο του κ.Χειλαδάκη:
Ερωτήματα από ένα λαό που επιβράβευε υπουργούς απατεώνες, βουτηγμένους στα σκάνδαλα, πολιτικούς ηγέτες που είχαν προδώσει εν ψυχρώ την χώρα, πολιτικούς κλεφτές και προδότες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί είχαν φροντίσει να ψηφιστούν νομοί ασυλίας των σκανδάλων τους, των πιο κραυγαλέων παρανομιών τους. Ερωτήματα από ένα λαό που είχε επιτρέψει μια πολιτική κλίκα να δίνει ασυλία στα χειρότερα πολιτικά και οικονομικά της εγκλήματα.

Έτσι σήμερα πλάι στους ταλαιπωρημένους και ξενύχτηδες πολίτες στις ουρές των τραπεζών, κυκλοφορούν ελεύθεροι και «ωραίοι» πρώην υπουργοί «σωτήρες», όπως πχ. Παπακωσταντίνου, Παπαντωνίου και άλλοι και μάλιστα να μειδιούν ειρωνικά στις όποιες φωνές που ζητούν ακόμα την τιμωρία τους, γιατί είναι καλυμμένοι από τους νόμους που οι ίδιοι ψήφησαν σε βάρος της χώρας.
Από που να αρχίσει και από που να τελειώσει κανείς σε μια αλυσίδα ατελείωτων σκανδαλών που μας έφεραν στο σημερινό εθνικό οικονομικό και κοινωνικό χάλι: Σκάνδαλο Siemens, εξοπλιστικά, σκάνδαλο Κοσκωτά, σκάνδαλο καλαμποκιού, σκάνδαλο εις βάρος της ΕΤΒΑ, χρηματιστήριο, σκάνδαλο ΕΒΟ Proton Bank, Εθνικό Κτηματολόγιο, Λίστες Λαγκάρντ, Λίστες ΣΔΟΕ, Ολυμπιακή Αεροπορία, Ολυμπιακοί Αγώνες, Αγροτική Τράπεζα, ΕΑΒ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θαλασσοδάνεια, φοροδιαφυγή, φοροαποφυγή, ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης εφοπλιστών, ομόλογα Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, σκάνδαλο Αριάδνη, πώληση των μεταλλείων της Κασσάνδρας στην «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», σκάνδαλο ΟΣΕ, υπόθεση Ζαχόπουλου – κομιστή, Μονή Βατοπεδίου, σκάνδαλο δομημένων ομολόγων, καρτέλ γάλακτος , Energa, ΔΕΗ – Παλαιοκρασσάς – Διαφήμιση, πώληση ΟΤΕ, σκάνδαλο Λιακουνάκου, σκάνδαλο ALAPIS, σκάνδαλο Λόττο και για να μην αναφέρουμε τα σκάνδαλα εθνικής διάστασης που υπάγονται στην κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Νέα παρέμβαση Αγιοριτών Πατέρων:


 Η ανακοίνωση της 
Χριστιανικής Εστίας Λαμίας
Σ΄αυτή τη στιγμή στο νού μας πρέπει νάρθει το Μεσολόγγι…

Στους Μεσολογγίτες τους στέρησαν τα πάντα… Νερό, ψωμί, μπαρούτι… Μόνο ο ουρανός τους έμεινε… Κοίταξαν ψηλά και δεν προσκύνησαν… Και αποφάσισαν, όταν ξεπέρασαν ακόμη και τα ανθρώπινα όρια της βιολογικής αντοχής, την Έξοδο!

Περήφανοι όμως και αδούλωτοι. Κάποιοι βέβαια φώναξαν κάποια στιγμή, «πίσω στα κανόνια», δηλ. στα Μνημόνια και στις ανθρώπινες δυνατότητες δήθεν, που τα είχαν όμως δοκιμάσει και πλέον δεν είχε νόημα και αποτέλεσμα, και μπέρδεψαν τον κόσμο… Οι περισσότεροι όμως συνέχισαν με τον Θεό και σώθηκαν, όσοι σώθηκαν. Οι άλλοι, κι εκείνοι, έφυγαν μια για πάντα, ανατιναγμένοι και μετέωροι, λέγοντας, όπως ο Σαμψών «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων». 
Και οι δύο όμως έσωσαν κάτι το μοναδικό και αιώνιο: με τη δύναμη του πνεύματος διέσωσαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελευθερία της ελληνικής ψυχής μπρος στο φόβο και την απειλή για βιολογική εξόντωση…


όσοι υποστηρίζουν σήμερα το "ΝΑΙ"
πριν 12 χρόνια, υποστήριζαν το "ΝΑΙ" στο Σχέδιο Ανάν
(..) η τιμία οικογένεια Μητσοτάκη με τους γαμπρούς και τις νύφες της απλωμένους σε διάφορα κόμματα και τηλεοπτικούς σταθμούς να κανοναρχούν υπέρ της ανάγκης υποταγής.
Άκουσα το διάγγελμα μάλιστα του γενάρχη της οικογένειας, το οποίο μου έφερε στην μνήμη μία πανομοιότυπη δήλωσή του για το σχέδιο ΑΝΑΝ. 
Τότε διαπίστωσα πώς υπάρχει άλλη μία σύμπτωση: όσοι υποστηρίζουν σήμερα το ναι και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το όχι θα φέρει την συντέλεια ήταν ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι που προπαγάνδιζαν με το αζημίωτο, όπως αποδείχθηκε, υπέρ του ναι και στο σχέδιο ΑΝΑΝ. Κάντε μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα δείτε ότι όλοι μα όλοι οι υποστηρικτές του ναι στις 5 Ιουλίου ήταν και υποστηρικτές του ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ. 
Και τότε έλεγαν ακριβώς τα ίδια: ότι ναι σημαίνει απόλυτη καταστροφή, μη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απομόνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, όλεθρο, παρακμή και άμεση υποταγή της στην Τουρκία. Δώδεκα χρόνια μετά συνεχίζουν να διαψεύδονται. Αλλά πάλι εκεί, την δουλειά τους: να κρατούν δηλαδή τους Έλληνες υποταγμένους στην Ευρώπη των τραπεζών.
μαθητές και μαθήτριες της Κύπρου, στους δρόμους : ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν


Το 1979 ο φερόμενος ως Μασόνος Κων/νος Καραμανλής, υπέγραψε την συμφωνία ένταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ. Υποσχέθηκε ότι οι Έλληνες θα τρώμε με «χρυσά κουτάλια»! Το 1993 η Ελλάδα έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η «μετάλλαξη» της ΕΟΚ. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος ήταν το δέλεαρ ώστε οι Έλληνες σταδιακά να απωλέσουμε την Εθνική μας ταυτότητα ως Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών!(...)
Οι Τέκτονες και τα «αφεντικά» τους οι Σιωνιστές (...), είναι οι «εγκέφαλοι» που σχεδίασαν και υλοποίησαν τα ανωτέρω. Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Πολλοί οι «κράχτες» και οι συνοδοιπόροι!
Την 1-1-2002 ο τ. Πρωθυπουργός Κων. Σημίτης, με στοιχεία που δεν ήταν ακριβή, μας έβαλε στην ΟΝΕ, χωρίς να μας ρωτήσει με δημοψήφισμα εάν θέλουμε ή όχι την ένταξη στην ΟΝΕ. Υποσχέθηκε και εκείνος, ότι θα τρώγαμε με «χρυσά κουτάλια»!
Είναι ο «δημοκράτης» τ. Πρωθυπουργός, που διέγραψε το θρήσκευμα από τις Αστυνομικές ταυτότητες και αρνήθηκε σε 3.200.000 ενήλικους Έλληνες να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα αυτό! (...)

Ο Ελληνικός λαός παραπλανήθηκε και παγιδεύτηκε με δόλωμα την οικονομική ευημερία! Τα αποτελέσματα της ένταξης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΟΝΕ, αποδείχτηκαν καταστροφικά για τους Έλληνες όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά κυρίως από πνευματική άποψη! 
Από οικονομική άποψη βιώνουμε οικονομική καταστροφή, άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη ιστορία μας. Επίσης Νόμοι ψηφίζονται κατ’ εντολή των κέντρων εξουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι τελείως αντίθετοι στην Πίστη μας και τον πολιτισμό μας και αλλοιώνουν την εθνικοθρησκευτική μας ταυτότητα. Οι εταίροι μας στην ΟΝΕ, θέλουν την Ελλάδα μας «εταίρα»!(...)

Εάν παραμείνουμε στον θανάσιμο εναγκαλισμό με την Μασονοκρατούμενη-Παποκρατούμενη και αιρετική Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε διατρέχουμε τον μεγάλο κίνδυνο να χαθούμε ως Έλληνες και ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, στην Νεοταξικής εμπνεύσεως Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ιστορία αυτό μας διδάσκει.
Κλείνουμε την επιστολή μας με μία προφητεία του αγίου, ισαποστόλου, ιερομάρτυρος κα προφήτου Κοσμά του Αιτωλού «Θα σας ρίξουν παρά πολύ’ θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν». Μήπως ήρθε η ώρα την προσεχή Κυριακή και η προφητεία αυτή να πραγματοποιηθεί; Aπό εμάς εξαρτάται. Καλή μετάνοια σε όλους μας!
ολόκληρο το κείμενο εδώ

Η θέση της εφημερίδας "Ορθόδοξος Τύπος"
Ἀποδεικτικό εἶναι τό ἄρθρο πού δηµοσιεύθηκε στόν Ο.Τ. στίς παραµονές τῆς ὑπογραφῆς γιά τήν ἔνταξη τῆς Ἑλλάδος στήν Εὐρωπαϊκή Οἰκονοµική Κοινότητα µέ τίτλο ∆ΑΥΪ∆ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ (Ἡ Κοινή Ἀγορά καί ἡ Ἑλλάς), τόν Μάϊο τοῦ 1979, ὅπου µεταξύ τῶν ἄλλων ἀναφέρονται: 
«Ἡ τυχόν ἀποτυχία τοῦ ὑψηλοῦ τούτου σκοποῦ θά σηµάνη, καθώς ἐπισήµως διακηρύσσεται, τήν οἰκονοµικήν καί κατά συνέπειαν ἐθνικήν ἐξουθένωσιν τῆς Ἑλλάδος καί τόν ἀναπόφευκτον ἀφελληνισµόν τοῦ ἑλληνικοῦ χώρου, ὁ ὁποῖος θά µεταβληθῆ εἰς τόπον διακοπῶν πανσπερµίας ἀλλοδαπῶν, ἐνῶ οἱ Ἕλληνες θά µεταναστεύσουν εἰς ξένας προηγµένας βιοµηχανικῶς χώρας ἤ καί ἀποµακρυσµένας ἡµιαγρίας ἀποικίας».

Τριάντα πέντε χρόνια µετά ἡ Ἑλλάδα ἔχει χάσει τήν ὀρθόδοξη καί ἐθνική της ταυτότητα, ὁ Ἕλληνας ἔχει φραγκιέψει, οἰκονοµικά ἔχει χρεωκοπήσει, ἡ ἐθνική της ἀσφάλεια ἀµφισβητεῖται, ἐθνική µας βιοµηχανία ἔχει καταστραφεῖ, ἔχει κατακλυσθεῖ ἀπό ἕνα τεράστιο ἀριθµό ξένων µουσουλµάνων µεταναστῶν, οἱ δέ µορφωµένοι Ἕλληνες ἔχουν µεταναστεύσει στό ἐξωτερικό.
Στήν δύσκολη αὐτή κατάσταση πού βρίσκεται τό Ἑλληνικό Ἔθνος - πού δεν εἶναι πρώτη φορά στήν µακραίωνη ἱστορία του - ὀφείλει νά µετανοήση γιά τήν ἀποστασία του καί νά ἀναλογισθῆ τά λάθη του, γιά τά ὁποῖα ἔχει τεράστιες εὐθύνες καί ἑνωµένος ὅσο ποτέ ἄλλοτε νά ξαναγυρίση στήν ἀµόλυντη Χριστιανική του Ὀρθόδοξη Πίστη,
ολόκληρο το κείμενο εδώΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΔΙΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΑΣ

Γράφει: Ο Ηγούμενος της Ι. Μ. Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά Παΐσιος Παπαδόπουλος
(...)Ξιπασμένοι μωρολόγοι πολιτικοί άνδρες στο όνομα της Δημοκρατίας δεσμεύουν τους Έλληνες στο πιο στυγνό ολοκληρωτικό καθεστώς της ιστορίας, την «Νέα Τάξη». (...)
 πειθήνια όργανα των ξένων πολιτικών μετέρχονται κάθε μέσο, ώστε να μην αποδεσμευθεί ο Έλληνας από την παγκοσμιοποίηση, την Τρόικα, το χρέος ή μάλλον από το άγριο ξεπούλημα της Ελλάδος. Ζαλισμένοι από την κάψα της φιλοδοξίας ποντάρουν στο ναι του δημοψηφίσματος ή, αν είναι δυνατόν, να μη γίνει καθόλου δημοψήφισμα για να τα βρουν ξανά με τους τροϊκανούς, αφού ξαναπάρουν την καρέκλα της εξουσίας. Να μη βρεθεί κανείς πολιτικός να αντισταθεί! 
Σε τι συγγενεύουν, αλήθεια, όλοι αυτοί με τους άνδρες της ηρωικής μας φυλής; 

(...) Άρχοντες δεν είναι οι μασκαρεμένοι αλλά αυτοί που αγωνίζονται για την πατρίδα τους σαν τον Παλαιολόγο. Εσείς βαλθήκατε να ξεγυμνώσετε τον Έλληνα από την αρχοντιά του και να τον κάνετε γύφτο. Αυτόν τον τιμημένο άρχοντα, τον Έλληνα, που θρέφτηκε με το σώμα του Χριστού και το αίμα Του από το δισκοπότηρο της Ορθοδοξίας μας, θέλετε να τον στρέψετε στη δύση, εκεί όπου δύει το φως και εξουσιάζει με την εκκοσμίκευση ο άρχοντας του σκότους. Όμως λογαριάζετε χωρίς τον νοικοκύρη. Θα μιλήσει ο Θεός. Η έξυπνη παρεούλα σας θα πάει περίπατο στο εσπεράντο που σαλαγά ο διάβολος μαζί με τον Πάπα.
απόσπασμα από εδώ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, 
ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πιο τραγική ίσως φυσιογνωμία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου, είναι αυτή του Κωστάκη Καραμανλή.
Όταν εκλέχτηκε με πανηγυρικό τρόπο το 2004 πρωθυπουργός, την περίοδο που ο γερμανόφωνος Σημίτης είχε δώσει το χρυσό «δαχτυλίδι» του ΠΑΣΟΚ στον ΓΑΠ, βρέθηκε σε ένα περιβάλλον που υπόσχονταν πολλά για την πρωθυπουργία του.

Το πρώτο του σημαντικό βήμα διαφοροποίησης από την μέχρι τότε διαφθαρμένη κατεστημένη εξουσία, ήταν εκείνη η περίφημη δήλωση του για τους νταβατζήδες που κυβερνούν ανεξέλεγκτοι την Ελλάδα στην γνωστή ψησταριά του Μπαιρακτάρη.
Αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τα δοσιλογικα ΜΜΕ. Από εκείνη την στιγμή άρχισε ο άγριος πόλεμος εναντίον του, με απαρχή το σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

Αυτός ενώ είχε ακόμα την δύναμη να κατατροπώσει τα δοσιλογικά ΜΜΕ των νταβατζήδων, έκανε πίσω και δεν τόλμησε να τα πειράξει, με αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί ο εσωτερικός πόλεμος εναντίον του.

Αλλά το μεγάλο του ατόπημα ήταν η φιλορωσική του στροφή. Το ταξίδι που έκανε στην Μόσχα στις 28 Απριλίου 2008, το δεύτερο κατά σειρά, ήταν το σήμα για την με κάθε μέσο ανατροπή του. Οι συζητήσεις του με κλειστές πόρτες με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούταν και κυρίως η υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργάζ Αλεξανδρούπολης, εξόργισε τους Αμερικανούς και άρχισαν να καταστρώνονται σχέδια δολοφονίας του.
Όλα τα προσωπικά του τηλεφωνά παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες, μέχρι που οι ίδιοι οι Ρώσοι το κατάλαβαν και του το διαμήνυσαν.
Ο Κωστάκης Καραμανλής δεν μπόρεσε να αντέξει όλο αυτό τον πόλεμο εναντίον του, παρά του ότι ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Τον Σεπτέμβριο του 2009, την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια τρομοκρατημένος και αντί με θάρρος να βγει δημόσια και να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, παρέδωσε την εξουσία στον ΓΑΠ, που σε λίγους μήνες θα έθαβε την χώρα με το φέρετρο του ΔΝΤ. Η ευθύνη του για το σημερινό μας χάλι είναι τεράστια.

Τώρα μας ξαναβγαίνει μετά από τόσα χρόνια σιωπής, προφανώς μετά από μεγάλη πίεση και έσωθεν και έξωθεν να μας πείσει να ψηφήσουμε ΝΑΙ!Μητρ. Ανδρέας: Στείλτε την τρόικα στον αγύριστοΙστολόγιο Αυγουστίνος- Καντιώτης:
(...) Ὅταν οἱ μασόνοι πολιτικοί μᾶς ἔβαζαν στὴν ΕΟΚ, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης, μαζὶ μὲ ἀγνοὺς ἑλληνες πατριῶτες, ποὺ θεωροῦσαν τὴν ἔνταξι τῆς Ἑλλάδος στὴν ΕΟΚ ὡς ἐθνικὴ αὐτοκτονία, ζητοῦσε δημοψήφισμα. Νὰ ἀποφασίσῃ ὁ ἑλληνικὸς λαός, ἄν θέλει νὰ μπῇ σ᾽ αὐτὴ τὴ συμμορία τῶν ληστῶν. Τότε ἔγραψε στὸ περιοδικό του, τὴν «Χριστιανικὴ Σπίθα» ποὺ ἐξέδιδε, ἀπὸ τὸ 1943, στὸ φυλλο 386, τὸν Ἱούνιο-Ἰούλιο 1977, (πρὶν ἀπὸ 48 χρόνια), ἄρθρο μὲ θέμα ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Δὲν εἰσακούσθηκαν τότε οἱ ἀγνές φωνὲς τῶν Ἑλλήνων οὔτε τοῦ Γέροντα ἀγωνιστῇ ἱεράρχη. Οἱ πολιτικοί μας, χωρὶς τὴ γνώμη τοῦ λαοῦ προχώρησαν στὴν ἔνταξη καὶ ἔκαναν σκλάβο τὸν ἑλληνικὸ λαό. Σήμερα κάθε ἕλληνας πολίτης καὶ τὸ μικρὸ ἀκόμα ἑλληνόπουλο, χρωστᾶ στοὺς Εὐρωπαίους τοκογλύφους 35.000 ευρώ!!!

Μετὰ ἀπὸ 50 χρόνια, ποὺ εἴδαμε τὰ φρικτὰ αποτελέσματα ἀπὸ τὴν ἔνταξη καὶ ἡ χῶρα μας μπῆκε στὸ στόματα τῶν λεόντων, μᾶς καλεῖ ἡ κυβέρνηση σὲ δημοψήφισμα. Καλεῖ τὸν ἑλληνικὸ λαό νὰ πῇ· ὄχι στοὺς ἐκβιασμοὺς τῶν τοκογλύφων. Κάποιοι ἀμφισβητοῦν τὰ ἀγνὰ ἐλατήρια τῆς σημερινῆς κυβέρνησης. Τὸ θέμα εἶναι ὅτι, ἔστω καὶ ἀργά, θὰ γίνῃ δημοψήφισμα καὶ μποροῦμε νὰ ποῦμε ὄχι στοὺς ἐκβιασμούς τῶν τοκογλύφων, ποὺ κατέλαβαν τὴν Ἑλλάδα χωρὶς πόλεμο. 
Οἱ προδότες πολιτικοὶ ποὺ συμμάχησαν μαζί τους βγαίνουν στὰ κανάλια καὶ ὑπερασπίζονται τοὺς τοκογλύφους! και μᾶς ὑπόσχονται προσωρινὴ ἀνακούφιση τῆς σκλαβιᾶς, ἂν κάνουμε τὰ χατήρια τῶν τοκογλύφων 
Ἡ τηλεόραση κάνει πλύση ἐγκεφάλου καὶ τρομοκρατεῖ τὸν λαό, γιὰ νὰ ψηφίσῃ ναί στοὺς τοκογλύφους, νὰ ψηφίσῃ ναί στὴν σκλαβιά τῆς πατρίδος!!! 
Ἐμεῖς τί θὰ κάνουμε; Ἄς διαβάσουμε ἕνα ἀπόσπασμα τῆς «Χριστιανικῆς Σπίθας» καὶ ἄν ἔχουμε μέσα μας αἶμα ἑλληνικὸ, νὰ μὴ σκεφτοῦμε τὴν προσωρινὴ χαλάρωση τῶν δεσμῶν, ποὺ ὑπόσχονται οἱ τοκογλύφοι καὶ τὰ τσιράκια τους, ἀλλὰ νὰ ἀπαντήσουμε ὄχι στοὺς ντόπιους καὶ ξένους ἐχθροὺς τῆς πατρίδος. (...)
απόσπασμα από εδώΤο μεγάλο ΚΕΡΔΟΣ του δημοψηφίσματος: 

Ξεχώρισε η ήρα από το στάρι!

(...)Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, ακούσαμε πολλά και είδαμε ακόμα περισσότερα. Μια άνευ προηγουμένων προπαγάνδα υπέρ του «ΝΑΙ» στήθηκε στα χρεωκοπημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, με τους «αστέρες» της τρομοκρατίας να λυσσούν και να επιστρατεύουν κάθε εφεδρεία του παρηκμασμένου συστήματος, προκειμένου να μας πείσουν ότι...έρχεται η συντέλεια του κόσμου αν ψηφίσουμε «ΟΧΙ»!
Ολόκληρη η σαπίλα της κοινωνίας, ο παραγεμισμένος βόθρος της μεταπολίτευσης, ξερνά καθημερινά τα σωθικά του, στις οθόνες και τα σπίτια μας. (...) ώστε να τον οδηγήσουν ως πρόβατο επί σφαγή στην κάλπη!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η ήρα (δηλαδή τα παρασιτικά ζιζάνια) που μολύνει το σιτάρι (δηλαδή την Ελλάδα) είναι οι παρακάτω:

- Σύσσωμο το παλαιοκομματικό κατεστημένο των ρουσφετιών, της απάτης, της διόγκωσης του χρέους και της διάλυσης της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια. Από αρχηγούς κομμάτων μέχρι δημάρχους κι από άλαλους πρώην πρωθυπουργούς μέχρι κομματικούς υπαλλήλους.
- Σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο του ψεύδους, της παραπληροφόρησης και των νοθευμένων «ειδήσεων».(...)
- Η διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, που μέσω του Αρχιεπισκόπου παρενέβη ωμά υπέρ του «ΝΑΙ», σπάζοντας έτσι μια σιωπή διάρκειας 7 και πλέον ετών!!! (...)
-Τεμπελχανάδες απόστρατοι μεγαλογαλονάδες, που με το «ΝΑΙ» θα υπερασπίσουν τους δικούς τους...βωμούς και εστίες (=παχυλοί μισθοί, συντάξεις και εφάπαξ από τα 50).
- Σιχάματα του λεγομένου "lifestyle", από κίναιδους μέχρι πόρνες πολυτελείας, που αφού βύθισαν τον λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία στην ακολασία τόσα χρόνια, τώρα έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο λέγοντάς μας πως πρέπει να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» για να συνεχίσουν το αχαλίνωτο πάρτυ!

Όλοι οι προαναφερθέντες, αναγκάστηκαν να πετάξουν από πάνω τους την προβιά που φόραγαν τόσα χρόνια, αποκαλύπτοντας έτσι το ψυδαίο και αποκρουστικό προσωπό τους.(...)
Με απλά λόγια, ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΗΔΗ η ήρα από το στάρι!

Το δικό μου ΟΧΙ - Μια Μάνα γράφει για το δημοψήφισμα
Μαύρη Ελισάβετ, Πάρος 2/7/15
(...)Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε με την ψήφο μας τι είδους ηγέτες αξίζουμε να έχουμε. Ηγέτες δειλών ή ηγέτες ανθρώπων.
(...)Εμένα μου τίθεται ένα ερώτημα και θα το απαντήσω κατά συνείδηση. Τώρα αν οι εταίροι αποδειχτούν κτήνη και μας κατασπαράξουν δε νομίζω ότι είναι φρόνιμο να κάνει κανείς παρέα με κτήνη ή όρνια σαν κι αυτούς εκτός κι αν θέλει να τους μοιάσει. Κι εγώ όπως προείπα θα επιλέξω να παραμείνω άνθρωπος και δε θα δεχτώ να βάψω τα χέρια μου με αίμα συνταξιούχων, απελπισμένων αυτόχειρων, αρρώστων συνανθρώπων μου μόνο και μόνο για να σώσω την πάρτη μου. Το αν θα σωθεί η χώρα είναι στα χέρια άλλων -και κανείς να μην δεχθεί αυτόν τον εκβιασμό. Αν θέλουν αίμα ας το πάρουν μόνοι τους. Το κρίμα στο λαιμό τους.


Ας διδαχτούμε από τα ΟΧΙ τους:


Καλύτερα χρεοκοπημένοι παρά υποταγμένοι 
Ιάσονας Μουσταΐρας
Φτάσαμε τελικά σε δημοψήφισμα… Εδώ και κάτι χρόνια ακούγεται αυτή η λέξη στα αυτιά μας, χρόνια το ζητάμε και επιτέλους αποκτάμε φωνή
Κλειστές τράπεζες, ουρές σε ΑΤΜ και σούπερ μάρκετ, πανικός και φόβος στην κοινωνία, προπαγάνδα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση να σκυλιάζουν ότι έπρεπε να αποφύγουμε το δημοψήφισμα, να πούμε ΝΑΙ σε όλα και να γλιτώσουμε την καταστροφή.
Η καταστροφή όμως δεν μας είπαν ποια θα είναι… Δηλαδή με ένα χρέος μη βιώσιμο, χωρίς ανάπτυξη, πεθαμένη αγορά και τσεκουρεμένους μισθούς και συντάξεις, όλα αποτέλεσμα της Τρόικας, των Θεσμών ή όπως θέλετε πείτε το, θα σωθούμε εάν βάλουμε ακόμα ένα μνημόνιο στην πλάτη μας;

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι χωρίς τσίπα, που βγαίνουν στα πάνελ και μιλάνε για καταστροφή εάν δεν δεχτούμε νέο μνημόνιο, ηθικοί αυτουργοί για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, για τα χάλια που βρισκόμαστε τώρα. Ναι, αυτοί φταίνε για όλα, για κάθε Έλληνα που δεν άντεξε και είπε “δεν πάει άλλο” και τράβηξε τη σκανδάλη ή έπεσε στο κενό…
Είναι αυτά τα άτομα με τα κοστούμια και τις γραβάτες, με τις λιγδιάρικες φάτσες και τα ψεύτικα χαμόγελα που ευθύνονται για όλα.
Σκίζουν τα ιμάτιά τους και καλούν τον λαό να πει ΝΑΙ στα μέτρα, ΝΑΙ στον Σόιμπλε και τη Μέρκελ, ΝΑΙ στα τομάρια που έρχονται κάθε τρεις και λίγο στην Αθήνα με τα τεθωρακισμένα τζιπ, κατεβαίνουν από αυτά φορώντας κοστούμι και γυαλί ηλίου κρατώντας χαρτοφύλακες με επίσημα χαρτιά, τα οποία ονομάζουνε μέτρα ή προγράμματα στήριξης και απαιτούν την υπογραφή τους.(...)


Την καταστροφή δεν θα την φέρει ένα ΟΧΙ στις 5 Ιούλη αλλά τα μέτρα που θέλουν οι αιμοσταγείς δικτάτορές μας. Πετάξαμε έξω τους βρωμογερμανούς πριν 70 χρόνια ας το κάνουμε και τώρα.
Αν τους βαστάει να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη και από το νόμισμα, έτσι κι αλλιώς με αίμα το πληρώσαμε τόσα χρόνια… ας χύσουμε λίγο παραπάνω για να φτιάξουμε κράτος από την αρχή, για να αποκτήσουμε ξανά την υπερηφάνειά μας, για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας και για να πούμε κάποια στιγμή μετά από χρόνια…. Ναι ρε αντιστάθηκα, είπα ΟΧΙ στους κερατάδες, κόπιασα, πάλεψα, μάτωσα αλλά βοήθησα και γω να ξαναγίνει το μπουρδέλο κράτος.
Τα ΟΧΙ τα είπαν λίγοι και έμειναν χαραγμένα στην ιστορία, θέλει τόλμη να πεις ΟΧΙ και κυρίως θέλει αξιοπρέπεια… Εγώ ηθικός αυτουργός στην καταστροφή της Πατρίδας μου δεν γίνομαι
απόσπασμα από εδώ


Ξαναάνοιξε και το Ιστολόγιο Αντιπαρακμή 
με ανάρτηση ΥΠΕΡ του ΟΧΙ
δείτε την ανάρτηση εδώ


Τό μήνυμα τοῦ λογίου Μοναχοῦ π. Ἀβραάμ ἉγιορείτουἩ Εὐρώπη διοικεῖται ἀπὸ κατεξοχὴν κέντρα μασονικά. Ἐμεῖς ὡς Ἕλληνες Ὀρθόδοξοι πρέπει νὰ ποῦμε ὄχι.
παλαιότερο κείμενο τοῦ π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου
Μὴν ξεχνᾶτε την Αποκάλυψη ὅτι θὰ ἔρθει ἕνα σύστημα τὸ ὁποῖο θὰ εἶναι τελείως ἐγκλωβιστικὸ γιὰ τὸν ἄνθρωπο, δὲν θὰ μπορεῖ ὁ ἄνθρωπος νὰ σηκώσει κεφάλι καὶ δὲν θὰ μπορεῖ νὰ ψωνίσει ἢ νὰ ἀγοράσει. Ὅλα τα χρήματα σήμερα λειτουργοῦν μέσα ἀπὸ τὶς τράπεζες. Γι 'αὐτὸ οἱ τράπεζες εἶναι τὰ καλὰ παιδιὰ τῆς ἱστορίας. Ἐν μέσω κρίσεως δὲν ξέρω πόσα δισεκατομμύρια πῆραν αὐτὸ τὸν καιρὸ οἱ τράπεζες στὴν Ἑλλάδα, γιὰ νὰ εἶναι τὰ καλὰ παιδιὰ αὐτοῦ τοῦ συστήματος. Εὐχαριστῶ, δὲν θὰ πάρω.(...)
 
Σημαίνει πὼς αὐτὴ ἡ Εὐρώπη, μὲ αὐτὸ τὸ εὐρώ, εἶναι πουλημένη ἐκ προοιμίου. Κι ἐγὼ συντασσόμενος μαζί τους, παίρνω τὴν εὐθύνη, ἔτσι νομίζω, ἡ Ἑλλάδα νὰ ἔρθει σὲ αὐτὸ τὸ σύστημα τὸ ὁποῖο ἑτοιμάζει τὴν κόλαση καὶ τὴν πολιτεία τοῦ Ἀντιχρίστου. Ἐγὼ ἔτσι νιώθω. Καὶ νιώθω ὅτι πρέπει νὰ τὸ πῶ στὸ λαὸ τοῦ Θεοῦ. Ὅποιος ἀντιδράσει, θὰ πονέσει. Ἀλλὰ ἐγὼ ξέρω ὅτι σὲ αὐτὸν τὸν τόπο ὑπάρχει μιὰ ἱστορία ἀντιδράσεως καὶ δὲν ζητῶ νὰ ἀντιδράσετε σὲ ὁτιδήποτε. Νὰ ἀντιδράσετε σὲ αὐτὸ ποὺ σᾶς εἶπα. 

Τί σᾶς εἶπα; Δαιμονομασονοκρατία σᾶς εἶπα καὶ τὸ λέω ὑπεύθυνα. (...) Δὲν μπορῶ ἐγὼ προσωπικὰ νὰ συνεργήσω καὶ νὰ μὴν τὸ πῶ στὸ λαὸ τοῦ Θεοῦ ὅτι ἔχετε εὐθύνη. Γιὰ τὸ αὔριο, τὸ ὁποιοδήποτε τραγικό, δὲν μὲ φοβίζει ἡ φτώχεια. Σᾶς τρομοκρατοῦν μὲ τὴ φτώχεια. Ὄχι, αὐτὸς ὁ λαὸς ἔζησε καὶ φτωχός. Ἀλλὰ ἐγὼ κινοῦμαι μέσα ἀπ΄ τὴν Ὀρθοδοξία μας. Σᾶς τρομοκρατοῦν μὲ τὴ φτώχεια κάθε μέρα. Αὐτὸ σᾶς λένε: τί θὰ πάθει ἡ Ἑλλάδα. Ἡ Ἑλλάδα θὰ ναὶ ἐλεύθερη, ἀλλὰ θὰ ναὶ πιὸ φτωχιά. Ἂν δέχεστε αὐτὴ τὴ σύμβαση, μὴν πουλήσετε τὴν Ἑλλάδα πιὰ στὶς καρδιές σας, ἔχετε εὐθύνη.(...)

Καὶ θέλω ἕνα λαὸ ποὺ εἶναι στὴν Ἐκκλησία καὶ εἶναι ἐλεύθερος καὶ δὲν τρέμει τὸ φυλλοκάρδι του γιατί φοβᾶται τὶς καταθέσεις του, ποὺ θὰ κρύψει τὰ δικά του, ποὺ θὰ κρύψει ὅ,τι ἔχει. Ἐδῶ δὲν μπορεῖς νὰ κρυφτεῖς πιά. Τὸ σύστημα εἶναι δαιμονιῶδες. Τί θὰ ψηφίσετε θὰ πάρετε τὴν εὐθύνη του!»

απόσπασμα από εδώ


Μανιφέστο υπέρ του ευρύτερου ΟΧΙ από Αγιορείτη μοναχό

μοναχός Ιάκωβος από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου 
 
(...) Και αυτοί καλά, αλλά οι υπόλοιποι, ο πιστός λαός που έχει εμπιστοσύνη στον τα πάντα Θεό, στο Άγιο Πνεύμα; Τι δηλαδή; Αγωνιστές στα λόγια; (...)

Δεν ξέρω, προφητείες δεν διαβάζεται; συναξάρια; παλαιά διαθήκη; ο Μωυσής έβγαλε τον εβραϊκό λαό από την Αίγυπτο με εμπιστοσύνη στον Θεό και ο λαός νοσταλγούσε τα κρεμμύδια και τα πράσα που έτρωγε στην σκλαβιά. Και εμείς οι πιστοί τους αποδοκιμάζουμε... στα λόγια. Όταν όμως καλούμαστε να πάρουμε την θέση τους; Τότε τι;

Οι προφητείες του Άγιου Κόσμα για τον οποίο καυχάται η του Χριστού Εκκλησία πως θα λάβουν χώρα; Εξ απαλών ονύχων;

Χωρίς κόπο αγώνες και θυσίες; Θα είμαστε δηλαδή Χριστιανοί της πολυθρόνας και του βολέματος; Τρομοκρατημένοι και βολεμένοι στην υλη απέλπιδα από Θεό; Εμείς καλούμαστε να κάνουμε αυτό που δεν μπορούν οι συνάνθρωποι μας από δειλία και φόβο να κάνουν ελπίζοντες μόνο στα αγαθά.

Έχω; Ζω. Όχι αδελφοί μου αφυπνιστείτε. Μαλθακοί βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι. Κακώς κάποιοι επίσκοποι σας προτρέπουν σε μαλακότητα. Όταν είναι για κάποιον κοινωνικό αγώνα λένε " οι Χριστιανοί δεν πρέπει να ασχολούνται με αυτά. Να κοιτάν τα πνευματικά τους.". Λες και χωρίζουμε εμείς οι Χριστιανοί σε διαστάσεις την ιδιότητα μας αυτή. Όπως κάποιοι που ντρέπονται για τον Χριστό λένε "στην προσωπική μου ζωή είναι πολύ Χριστιανός." . Λες και υπάρχει και άλλη πτυχή ζωής για τον Χριστιανό.
απόσπασμα από εδώ


Κλείνοντας :

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2015 | 3:02 am


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: