1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ασπροπυργος

Τσίπρας: Η προσφυγική κρίση είναι ευρωπαϊκή - Ζήτησα την ενίσχυση της FrontexΟ Τσίπρας, ζήτησε να δοθεί φιλελευθεροποίηση της βίζας των Τούρκων!ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ.

 Και τα έγραφα... γαμώ το φελέκι μου μέσα... ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ...ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, που μας κουβαλούσαν την FRONTEX...

Σε μια χώρα, που κυβερνάται από πολιτική - τραπεζική - οικονομική ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ και έχει έναν λαό ηλίθιο και ραγία στην πλειοψηφία του, που ψηφίζει ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, κανένα θέμα δεν υπάρχει.
Ο νεοέλληνας, αρκείται στο ... ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!
ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΑΝ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
Καλλιόπη Σουφλή
 (εδώ)

 

 
Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου στη Βιέννη
 


«Εάν δεν τηρήσουμε ως Ευρώπη τις δεσμεύσεις μας τότε θα βρεθούμε μπροστά σε αδιέξοδα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της μίνι συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, στη Βιέννη.
 


Ο ίδιος ανέφερε ότι ζήτησε την ενίσχυση της Frontex, χαρακτήρισε ως ενδιαφέρουσα τη Σύνοδο που έγινε με τη συμμετοχή χωρών από τις οποίες περνούσαν οι ροές μέχρι τη σύναψη της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας, ενώ υπογράμμισε ότι η προσφυγική κρίση είναι ευρωπαϊκή και πρέπει να υπάρχει διαμελισμός της ευθύνης και των βαρών.
 


Σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος, αναφέροντας ενδεικτικά ότι η ελληνική επιτροπή Άσυλου εξετάζει το 30% των αιτήσεων ασύλου σε όλη την Ευρώπη.
 


Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η ευθύνη προστασίας των συνόρων της Ευρώπης πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική, αλλά και ότι πρέπει η Τουρκία να τηρήσει τη συμφωνία με την ΕΕ, ενώ από την πλευρά της η ΕΕ πρέπει να συζητήσει με Τουρκία τις δεσμεύσεις της, που είναι παροχή οικονομικής βοήθειας και η φιλελευθεροποίηση της βίζας.
 


Υπογράμμισε ακόμη ότι η μετεγκατάσταση πρέπει να προχωρήσει, ενώ έκρουσε ξανά των κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Ολόκληρη η δήλωση του Α. Τσίπρα έχει ως εξής:

"Σήμερα είχαμε μια ενδιαφέρουσα Σύνοδο για το προσφυγικό πρόβλημα, το οποίο μας είχε απασχολήσει πολλάκις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με πολλές Συνόδους Κορυφής.
 


Σήμερα είχαμε μια Σύνοδο, στην οποία συμμετείχαν οι χώρες από τις οποίες περνούσαν οι ροές μέχρι τη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας.
Μετά τη συμφωνία οι ροές έχουν μηδενιστεί από τον Βαλκανικό Διάδρομο.
Δεν υπάρχει Βαλκανικός Διάδρομος, τα σύνορα είναι κλειστά.
 


Και οι ροές από τα ελληνικά νησιά έχουν μειωθεί από τις 5.000 στους 100 με 150 ημερησίως. 
Και αυτό έγινε εξαιτίας της συμφωνίας, χάρη στη συμφωνία.
Αυτή τη συμφωνία λοιπόν, πρέπει να την κρατήσουμε.
 


Η προσφυγική κρίση είναι παγκόσμια κρίση, είναι ευρωπαϊκή κρίση και η Ευρώπη δεν μπορεί να την αντιμετωπίζει αποσπασματικά, με αναφορά μονάχα στη χώρα πρώτης υποδοχής και στις χώρες εισόδου.
Αλλά πρέπει ως ένα κοινό πρόβλημα να το αντιμετωπίσει συλλογικά.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει διαμερισμός της ευθύνης και των βαρών.
 


Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει υποστεί το μεγαλύτερο βάρος. Α
υτή τη στιγμή η Επιτροπή Ασύλου της Ελλάδας, η οποία ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, αντιμετωπίζει σχεδόν το 30% των αιτήσεων ασύλου σε όλη την Ευρώπη.
 


Η Ευρώπη όμως έχει κοινά σύνορα.
Τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα σύνορα της Ευρώπης.
Και συνεπώς η ευθύνη προστασίας αυτών των συνόρων, αλλά και του διαμερισμού της ευθύνης αυτών των βαρών για τους αιτούντες άσυλο, που δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά θέλουν να πάνε στην υπόλοιπη  Ευρώπη, πρέπει να είναι άμεση και να είναι αποτελεσματική. 
 


Θέσαμε  λοιπόν  το ζήτημα της διατήρησης της Συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας.
Αυτό σημαίνει ότι από την πλευρά της Ελλάδας, πρέπει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων ασύλου στα ελληνικά νησιά. 
 


Και για αυτό θα πρέπει να ενισχύσουμε και την Υπηρεσία Ασύλου, αλλά κυρίως τα αιτήματα μας για προσωπικό στην Υπηρεσία Ασύλου, να γίνουν επιτέλους αποδεκτά και να έρθει προσωπικό.
 


Δεύτερον, από την πλευρά της Τουρκίας, πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία.
Μέχρις στιγμής δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πολύ σοβαρά παράπονα,  διότι οι ροές έχουν μειωθεί και πρέπει να μηδενισθούν.
 


Και τρίτον, από την πλευρά της Ε.Ε. Που σημαίνει ότι η Ε.Ε πρέπει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Τουρκία να τις υλοποιήσει. Και οι δεσμεύσεις αυτές, είναι η οικονομική βοήθεια.
Οι δεσμεύσεις αυτές, αφορούν την φιλελευθεροποίηση της βίζας. Πρέπει να ανοίξει η βίζα, αυτή είναι η δέσμευση.  Και βεβαίως σε ό,τι αφορά τις επιστροφές. Και οι επιστροφές πρέπει να αντιμετωπιστούν ως ένα συλλογικό πρόβλημα, και όχι να το αντιμετωπίσει  η κάθε χώρα ξεχωριστά. Πρέπει, λοιπόν, να υπάρξουν συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες καταγωγής μεταναστών, που δεν χρήζουν διεθνούς προστασίας, ώστε να μπορούν να επιταχυνθούν οι επιστροφές αυτών που δεν έχουν δικαίωμα ασύλου, στις χώρες καταγωγής τους.
 


Τέλος, ζήτησα την ενίσχυση της Frontex, ώστε να μπορέσει να γίνει πιο αποτελεσματική δουλειά.
 


Με δύο λόγια, βρέθηκα από τη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, προχθές, όπου συζητήσαμε ως κεντρικό παγκόσμιο πρόβλημα το προσφυγικό,  εδώ στην Αυστρία, όπου το εξειδικεύσαμε σε ορισμένες πτυχές του.
 


Δεν μπορώ να κρύψω ότι μέσα στη Σύνοδο ακούστηκαν απόψεις και φωνές, που καμία σχέση δεν έχουν με το κλίμα, με το οποίο η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει το πρόβλημα, ως ένα πρόβλημα που έχει μια ανθρωπιστική διάσταση.
 


Ακούστηκαν φωνές, που θεωρούν ότι η Ευρώπη πρέπει να υψώνει φράκτες, πρέπει να υψώνει τείχη.
Θέλω να υπενθυμίσω ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας είναι μια συμφωνία που θέλει να χτυπήσει την παράνομη διακίνηση, όχι τους πρόσφυγες. 
 


Που σημαίνει να αντικαταστήσει τις παράνομες ροές με νόμιμες ροές.
Και αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτέλους, πρέπει να καταλάβει ότι έχει ευθύνη να μοιράσει τα βάρη και την ευθύνη. Και η διαδικασία του relocation να γίνει πραγματικότητα.
 


Διότι από τις 66.000 που αφορούν την Ελλάδα, έχουν γίνει δυστυχώς μόνο 4.000 και είναι περίπου 8.000 πρόσφυγες έτοιμοι, που δεν προχωρά η διαδικασία του relocation.
Εάν από την πλευρά μας, ως Ευρώπη, δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, αν δεν υλοποιήσουμε μια δύσκολη συμφωνία, τότε θα βρεθούμε ξανά μπροστά σε μεγάλα αδιέξοδα.
 


Και τότε είναι που ο φόβος της ανόδου του εθνικισμού, της ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας, θα γίνει ένας υπαρκτός και πραγματικός φόβος, που θα οδηγήσει την Ευρώπη σε αδιέξοδα.
Αυτό τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσα σήμερα. Πιστεύω ότι από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων έγινε κατανοητό".
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 10:49 pm


Αυτοί είναι οι 400 Έλληνες των Panama Papers

  Βρε βρε κάτι... μπουμπούκια...!

Τι ανακαλύπτεις εκεί στους... παραδείσιους Παναμάδες...


Καλλιόπη Σουφλή
panama papers 9-5-2016Τα λεγόμενα Έγγραφα του Παναμά, που προκάλεσαν παταγώδες σκάνδαλο καθώς αποκάλυψαν αναρίθμητα κρούσματα φοροδιαφυγής σε παγκόσμιο επίπεδο, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα εν μέρει στο Διαδίκτυο, στον ιστότοπο της Διεθνούς Κοινοπραξίας Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ).


 Πρόκειται για την...

«σημαντικότερη δημοσίευση σχετικά με τις υπεράκτιες εταιρείες και τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ICIJ, η οποία συντόνισε την έρευνα για τη μαζική διαρροή εγγράφων της παναμέζικης εταιρείας δικηγόρων Μοσάκ Φονσέκα.

Μια βάση δεδομένων που περιέχει  214.000 ονόματα εταιρειών και μετόχων είναι πλέον προσβάσιμη για το κοινό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο διευθυντής της ICIJ εξήγησε ότι η δημοσίευση των εγγράφων αυτών αποφασίστηκε για να υπάρξει «διαφάνεια», αλλά και με την ελπίδα να υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις, με τη συμβολή της κοινωνίας των πολιτών.

Η ICIJ ωστόσο διευκρινίζει πως μόνο ένα μέρος των 11,5 εκατομμυρίων εγγράφων χρησιμοποιήθηκε για τροφοδοτηθεί η βάση δεδομένων που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Η Μοσάκ Φονσέκα αντέδρασε στη δημοσιοποίηση των εγγράφων αυτών με την απειλή ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική λίστα με τους 400 Έλληνες και τις 233 offshore εταιρείες .
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2016 από directNEWS.gr πηγή: koutipandoras.gr

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 10:17 pm


Χρυσοπληρωμένοι, μοναχοφάηδες …«ἀνθρωπιστές»!!!
Ῥεὲ ἀλῆτες, 350 μύρια ἔστειλαν ἀπ’ εὐθείας στὶς Μ.Κ.Ο. καὶ μόνον 50 στὸ Ἑλληνικὸ Κράτος. 
Τά φάγατε κιὅλας;;;;
Πληρώνει τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ο Τζώρτζ Σόρος... κι αυτά, πουλάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες..

ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ;;;; (Ισπανίδα βουλευτής το είπε)


Καλλιόπη Σουφλή


Χρυσοπληρωμένοι, μοναχοφάηδες ...«ἀνθρωπιστές»!!!

 Ὅταν διαβάζω «Ἕλληνες» νὰ ἀποκαλοῦν τὰ Ἑλληνόπουλα, ποὺ πηγαίνουν στὸ σχολεῖο, «γκάου» καὶ  πὼς εἶναι καλλίτερο νὰ μὴν πηγαίνουν τὰ «προσφυγόπουλα» στὸ σχολεῖο, γιὰ νὰ μὴν γίνουν κι αὐτὰ «γκάου»’ σὰν τὰ Ἑλληνόπουλα (ἔστω καὶ σὲ σατυρικό/καυστικὸ κείμενο), τότε μᾶλλον κάποιοι τὸ ἔχετε κάψει ἀπὸ τὸν πολὺ μπάφο.Ἐπίσης, τὸ νὰ ζητᾷς ἀπὸ μία κοινωνία ποὺ μέχρι καὶ σήμερα εἶναι μονοεθνοτική, νὰ συμπεριφερθῇ αὐτόματα σὰν πολυεθνοτικὴ / πολυπολιτισμική, ὅπως αὐτὴ τῶν Η.Π.Α., ποὺ ἀπὸ τὴν ἵδρυση τοῦ κράτους τους (μὴν χέσω) ἦταν τέτοια (πολυεθνοτική), τότε πάλι τὸ ἔχετε ξανακάψει ἀπὸ τὸν πολὺ μπάφο.


Ἐπίσης, εἶναι ἄδικο σὲ μία κοινωνία πτωχευμένη ἐδῶ καὶ ἑπτὰ χρόνια, κάποιοι νὰ παίρνουν τὰ φράγκα μὲ τὰ φορτηγὰ γιὰ νὰ τὸ παίζουν ἀγαπησιάρηδες καὶ πονόψυχοι καὶ να ἀπαιτοῦν ἀπὸ τὴν πτωχευμένη κοινωνία νὰ βάλῃ κι ἄλλο πλάτη, ὥστε νὰ περισσέψουν περισσότερα φράγκα γιὰ τὶς Μ.Κ.Ο..


Ῥεὲ ἀλῆτες, 350 μύρια ἔστειλαν ἀπ’ εὐθείας στὶς Μ.Κ.Ο. καὶ μόνον 50 στὸ Ἑλληνικὸ Κράτος. Τά φάγατε κιὅλας;;;;

Μιὰ καινούργια, χλιδάτη κατασκευὴ προκὰτ στο Ὡραιόκαστρο (γιὰ παράδειγμα), περισσότερο ἀπὸ 100.000 δὲν κοστίζει (καὶ πολλὰ λέω, οὔτε τὰ μισά)….
Δέν περισσεύουν 100.000 ἀπό τά 350 μύρια;;;


Τὰ 7 μύρια, ποὺ λέγεται ὅτι θὰ πληρώση πάλι τὸ πτωχευμένο κράτος γιὰ τὶς μεταφορές, οὔτε αὐτά περισσεύουν ἀπό τά 350 μύρια;


Παπανικολάου Σωτήρης

εἰκόναΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 9:53 pm


Παππᾶς τέλος;

Ποιό... παππα-ράκι, ρε Ρούσση...;
Μπάμια είναι... μπαμιάκι...

Αχ αυτό το... "τέλος" ... να ήταν και ... φυσιολογικό... ξέρεις... κηδείες, τάφος... εννιάμερα... σαράντα... εξάμηνα... 

Φτου γαμώτο... ξέχασα πως είναι ... ΑΘΕΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή
Παππᾶς τέλος;


 Με καθυστέρηση έμαθα σήμερα, ότι αυτό το παππα-ράκι της δρακογενιάς του κώλου, σήκωσε το σαθρό του ανάστημα και είπε ότι «θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή ο …Βαρδινογιάννης, που πιέζει δημοσίους υπαλλήλους», αναφερόμενος στον διαγωνισμό-φιάσκο που έκανε για τις τηλεοπτικές άδειες.


Θα πρέπει να του θυμίσω ότι
το 1981 (που ακόμη του άλλαζαν τις ιδεολογικές «πάνες»), ο τότε πανίσχυρος υπουργός Οικονομικών του λαοπρόβλητου Ανδρέα Μανώλης Δρεττάκης, απολύθηκε από το υπουργείο του, όταν ο …Ανδρέας ήταν στον άερα και τ’ ανθρωπάκι πήγαινε στο υπουργείο του, με το αυτοκίνητο.

 


Η αιτία, όπως έχω αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, ήταν ότι ο Δρετάκης είπε στον Βαρδή, που τον επισκέφθηκε στο υπουργείο, την προηγούμενη νύκτα από την ημέρα όπου επρόκειτο να καταθέσει το περίφημο νομοσχέδιο, για την εξυγίανση στον χώρο των καυσίμων, πως «εμείς ήλθαμε να εφαρμόσουμε τον Σοσιαλισμό και θα τον εφαρμόσουμε».

Κατά πως μου έχει εκμυστηρευθεί σε συνέντευξη που μου παρεχώρησε, αργότερα, ο τότε Γενικός Διευθυντής Πατάξεως Δασμοφοροδιαφυγής του υπουργείου Οικονομικών και στενότατος συνεργάτης του αποπεμφθέντος Δρεττάκη, Θόδωρος Δήζελος, πριν αποχωρήσει απ’ αυτήν την ολιγόλεπτη συνάντηση ο Βαρδής του είχε πεί, κλείνοντας πίσω του την πόρτα:
 


«Αν είστε αύριο υπουργός, να καταθέσετε το νομοσχέδιο κύριε Δρεττάκη…»

Δεν ξέρω άν, με τις παρόλες που πέταξε εχθές στην Βουλή, αναζητεί ηρωϊκή έξοδο αλλά, μπορείτε, πάντως να τον θεωρείτε …τελειωμένο.


Διότι είναι …ελάχιστος, για να τα βάλει με τον Βαρδινογιάννη, που έχει πίσω του τις «7 Αδελφές» του πετρελαίου παγκοσμίως.*….και εννοείται ότι εγώ δεν είμαι με τον Βαρδινογιάννη, αλλά ξέρω πράγματα και δεν μπορώ τις μαλακίες.


Ῥούσσης Νῖκος


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 9:41 pm


Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες! (βιντεο) (ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ)
Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

Ναι... δικά μου είναι αυτά μέσα στην παρένθεση...
Κι η οργή δική μου... εκτός της οργής της vasoula...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ.
ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΠ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;

Και όχι... δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΙΓΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

ΚΙ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


https://youtu.be/PQe0GaNrRIk  


Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω.
Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.

'Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. 
Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια...

Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια!

Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.

Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/b...


Οι "περιούσιοι" εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα...

 vasoula2908


Πηγή vasoula2908

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 9:30 pm


Τσακίζουν τους συνταξιούχους: Με τρεις αναδρομικές περικοπές ισοπεδώνουν το εισόδημα τους Αλέξηηηηηηη... κόψε τις επικουρικες τελείως, κατέβασε την σύνταξη ΟΛΩΝ  των συνταξιούχων στα 200 ευρώ... και θα σε ξαναψηφίσουν όλοι...

Αγόρι μου... είσαι ... ΘΕΟΣ... ΣΑΤΑΝΑΣ, δηλαδή... μετά από εσένα, το χάος...

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Προς ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, πρώην φίλο  μου Αντώνη... φανατικό υποστηρικτή του Τσίπρα.
"ΜΑΛΑΚΑ... ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ...
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, Αντωνακη μου... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...
Κι ακόμα δεν είδες τίποτα".

Θα υποφέρουμε καριόληδες ψηφοφόροι του Τσίπρα, αλλά θα υποφέρετε κι εσείς...
Και μην ακούσω "ΚΙΧ"... 
Θα ικετεύετε για συγνώμη αλλά...
Για σας, που είστε ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ.

 

Την αγανάκτηση των συνταξιούχων που θα δουν στο λογαριασμό τους επικουρικές ύψους 23 ευρώ και μέρισμα ύψους 20 ευρώ εξαιτίας της επιστροφής των αναδρομικών, προσπαθεί να μετριάσει η κυβέρνηση, αναβάλλοντας για ένα μήνα την εξοντωτική παρακράτηση η οποία ορίζεται στα 50 ευρώ, κατ΄ ελάχιστο ύψος δόσης. 

Αυτό σημαίνει ότι οι συντάξεις που υπέστησαν δραματική μείωση, μπορεί να μη  μηδενιστούν το Νοέμβριο αλλά και πάλι θα είναι πενιχρές.Πχ. επικουρική σύνταξη χηρείας από το ΙΚΑ, μετά  τον επαναυπολογισμό από 291,67 ευρώ συρρικνώθηκε στα 94,27 (μείωση 68%) ενώ το καθαρό ποσό ανέρχεται σε  78,85 ευρώ.  Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος  γλίτωσε το μηδενισμό της επικουρικής του αλλά και πάλι με την παρακράτηση των 50 ευρώ , θα δει τον ερχόμενο μήνα στο λογαριασμό του σύνταξη 28,85 ευρώ.


Αυτό το ποσό θα εισπράττει για τους επόμενους 6 μήνες καθώς οφείλει να επιστρέψει αναδρομικά ύψους 280 ευρώ. 


Η συγκεκριμένη σύνταξη χηρείας θα υποστεί και έξτρα αφαίμαξη 5,6 ευρώ  λόγω της αλλαγής του τρόπου υπολογισμού της εισφοράς 6% υπέρ ΕΟΠΠΥ. Η αναδρομική παρακράτηση σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΚΑ θα γίνει σε 4 ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο. Δηλαδή το τελικό ποσό θα κατέβει στα 23,25 ευρώ.


Ανάλογα ποσά θα πιστωθούν και στους δικαιούχους μερίσματος που είδαν μειώσεις πάνω από 40%. 

Πχ το μέρισμα συνταξιούχου εκπαιδευτικού συρρικνώθηκε στα 70 ευρώ από 145. Με την παρακράτηση των αναδρομικών θα εισπράξει 20 ευρώ σε μηνιαία βάση και 60 ευρώ σε τριμηνιαία βάση.


Η διοίκηση του Ενιαίου Επικουρικού έχει εισηγηθεί το ελάχιστο ύψος της δόσης να μειωθεί σε 30 ευρώ . 

Το υπουργείο εργασίας  ανέβαλε τη διαδικασία για να επεξεργαστεί λύσεις οι οποίες όμως δε θα προσκρούουν σε κανόνες ισονομίας.  

Υπενθυμίζουμε ότι για την παρακράτηση αναδρομικών στο δημόσιο τομέα ισχύει η ρύθμιση Χουλιαράκη, η οποία ορίζει πως κάθε δόση αναδρομικών «δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1/10 του ακαθάριστου  ποσού της μηνιαίας σύνταξης». 

Συνεπώς, η κάθε δόση για τα αναδρομικά των μειώσεων στις επικουρικές δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το 10% της νέας επικουρικής σύνταξης. Θα υπάρχει ωστόσο ελάχιστο ύψος δόσης στα 50 ευρώ.


Το τρίτο και φαρμακερό « κτύπημα» στις επικουρικές  θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς 25.000 συνταξιούχων στις 4 Οκτωβρίου .  

Το «ψαλίδι» αυτή τη φορά θα υποστούν  :

-οι συνταξιούχοι πρατηριούχοι  υγρών καυσίμων του ΟΑΕΕ (ΤΕΑΠΥΚ) έως 40%
-Συμβολαιογράφοι  έως 25%
-Δικηγόροι (ΕΤΑΑ) έως 40%
-Τεχνικοί  Τύπου (Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε.) 15%-18%
-Ναυτικοί έως 40%


Δε θα υποστούν μειώσεις οι επικουρικές  των πρώην χωροφυλάκων.


Για την επόμενη πληρωμή του Νοεμβρίου παραπέμπεται ο επανυπολογισμός για τους αρτοποιούς του ΟΑΕΕ (ΤΕΑΑ), τους δημοσιογράφους (Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε.) και τους συνταξιούχους της πρώην αστυνομίας πόλεων (ΤΕΑΥΑΠ).


Πάντως παράγοντες της ασφάλισης επιμένουν ότι υπάρχουν λάθη στον επαναυπολογισμό των επικουρικών καθώς προκύπτουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ακόμη και σε περιπτώσεις ασφαλισμένων από το ίδιο ταμείο, με ίσες συντάξιμες αποδοχές και ίδια συντάξιμα έτη.


Τα παραδείγματα που επεξεργάστηκε η δικηγόρος κ. Ασπασία Παπαθανασοπούλου και αφορούν συνταξιούχους με συνολικό εισόδημα άνω των 1300 ευρώ το μήνα , δείχνουν ότι η παρακράτηση των αναδρομικών θα επιφέρει μεγάλες απώλειες στις υψηλές συντάξεις και θα ισοπεδώσει τις χαμηλές .


1. Συνταξιούχος, που του έχει χορηγηθεί από το ΕΤΕΑ (τέως ΤΑΝΠΥ), μικτό ποσό επικουρικής σύνταξης 570,00 €, έπαιρνε μετά την κράτηση των  μνημονιακών περικοπών, επικουρική σύνταξη ποσού 325,00 € περίπου καθαρά. Μετά την αναπροσαρμογή του άρθρου 96 του Ν. 4387/2016, το μηνιαίο ποσό της επικουρικής σύνταξης που θα πάρει θα είναι 230,00 € περίπου καθαρό.


Από 1-6-2016 έως και 31-8-2016, δηλαδή για τις επικουρικές συντάξεις του μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου, θα πρέπει να του παρακρατηθεί συνολικό ποσό 285,00 € . Δηλαδή για τους επόμενους 6 μήνες θα εισπράττει επικουρική 180 ευρώ.


2. Συνταξιούχος, που του έχει χορηγηθεί από το ΕΤΕΑ (τέως ΕΤΕΑΜ), μικτό ποσό επικουρικής σύνταξης 409,60 €, έπαιρνε  μετά την κράτηση των  μνημονιακών περικοπών, επικουρική σύνταξη ποσού 205,00 € περίπου καθαρά .


Μετά την αναπροσαρμογή του άρθρου 96 του Ν. 4387/2016, το μηνιαίο ποσό της επικουρικής σύνταξης που θα πάρει θα είναι 123,00 € περίπου καθαρό.


Από 1-6-2016 έως και 31-8-2016, δηλαδή για τις επικουρικές συντάξεις του μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου, θα πρέπει να του παρακρατηθεί συνολικό ποσό 246,00 €. Δηλαδή με την παρακράτηση των 50 ευρώ , για τους επόμενους 5 μήνες  θα εισπράττει 73 ευρώ.


3. Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος έπαιρνε από το ΕΤΕΑ  μικτό ποσό επικουρικής σύνταξης 906,73 € . Το ποσό μειώθηκε στα 380 € καθαρά με τις μνημονιακές περικοπές.
Μετά την αναπροσαρμογή του άρθρου 96 του Ν. 4387/2016, το μηνιαίο ποσό της επικουρικής σύνταξης που θα πάρει θα είναι 95,00 € περίπου καθαρό.


Από 1-6-2016 έως και 31-8-2016, δηλαδή για τις επικουρικές συντάξεις του μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου, θα πρέπει να του παρακρατηθεί συνολικό ποσό 855,00 €. Με την παρακράτηση των 50 ευρώ , για τους επόμενους 17 μήνες , ο συνταξιούχος αυτός θα εισπράττει επικουρική 45 ευρώ.


4. Συνταξιούχος λόγω γήρατος, που του έχει χορηγηθεί από το ΜΤΠΥ μικτό ποσό μερίσματος 228,00 €, έπαιρνε μετά τις μνημονιακές περικοπές 150,00 € περίπου καθαρά το μήνα. Με τις πρόσφατες μειώσεις που φθάνουν και το 50% το μηνιαίο ποσό του μερίσματος που θα πάρει θα είναι περίπου 95,00 €  καθαρό.


Τα αναδρομικά 3 μηνών που πρέπει να επιστρέψει ανέρχονται σε 165 ευρώ. Με την παρακράτηση  σε δύο δόσεις , το μηνιαίο μέρισμα συμπιέζεται στα 67,5 ευρώ  Δηλαδή, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα εισπράξει μέρισμα τριών μηνών ύψους 202,5 ευρώ.


Ένα μήνα αργότερα , με τις συντάξεις του Νοεμβρίου  θα  «κουρευτούν» : α) οι υψηλές συντάξεις καθώς το  «πλαφόν» ορίζεται στα 2000 ευρώ β) οι πολλαπλές συντάξεις καθώς έχει οριστεί πλαφόν 3000 ευρώ γ) οι προσυνταξιοδοτικές παροχές 11.000 τραπεζοϋπαλλήλων από την Εμπορική, την πρώην Πίστεως (νυν Alpha) και την Αττική Τράπεζα  .Οι κύριες συντάξεις τους επανυπολογίζονται με ενιαίο ποσοστό αναπλήρωσης (1,75%) και «κουρεύονται» μέχρι και 30%  αναδρομικά από την 1η Ιουνίου. Υπολογίζεται πως μεσοσταθμικά οι μειώσεις θα είναι στο 19,5%.


Έξτρα παρακράτηση από τον Νοέμβριο θα έχουν οι διπλές συντάξεις , στις οποίες περιλαμβάνονται και αδύναμες κατηγορίες δικαιούχων ,όπως οι χήρες/οι λόγω της αλλαγής του τρόπου υπολογισμού της εισφοράς 6% υπέρ ΕΟΠΠΥ. Το μέτρο «τρέχει» από τον Ιούλιο και τα αναδρομικά θα παρακρατηθούν  σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.


Για παράδειγμα χήρα εισπράττει σύνταξη ΔΕΚΟ από ίδιο δικαίωμα ύψους 700 ευρώ και σύνταξη θανάτου 1300 ευρώ .

 Μέχρι σήμερα , η εισφορά 6% υπολογιζόταν στη δική της σύνταξη και η παρακράτηση ανερχόταν στα 42 ευρώ το μήνα . 

Με το νέο τρόπο υπολογισμού  , η παρακράτηση θα υπολογιστεί στο άθροισμα , στα 2000 ευρώ και η παρακράτηση θα ανέλθει στα 120 ευρώ , δηλαδή σχεδόν θα τριπλασιαστεί .  

Στη συγκεκριμένη περίπτωση , τα αναδρομικά ανέρχονται σε 312 ευρώ .

Η παρακράτηση θα είναι  78 ευρώ το μήνα .Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 9:25 pm


Πανικός σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη: Ομογενής ηλικιωμένος φώναζε στον Τσίπρα [εικόνες]Ιδιαίτερα επεισοδιακό αποδεικνύεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

 

 

 

Όχι ρε ΚΑΘΑΡΜΑ... ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ... ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ... ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ... αλλά, που να πάρεις χαμπάρι;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένα ακόμα επεισόδιο έλαβε χώρα σε εκδήλωση του οργανισμού “East Mediterranean Business Culture Alliance” με θέμα “την αρχειοθέτηση της Ελληνοαμερικανικής Εμπειρίας στη διάρκεια του 21ου αιώνα”, στην οποία παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.


Μετά απο την υποδοχή του πρωθυπουργού και αφού η παρουσίαση είχε ξεκινήσει, ο ηλικιωμένος ομογενής Δημοσθένης Κωνσταντάτος, που ήταν μάλιστα ενας εκ των καλεσμένων, σηκώθηκε απο την θέση του και σε έντονο ύφος άρχισε να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του πρωθυπουργού.


Θέμα της διαμαρτυρίας ήταν φυσικά το μνημόνιο, το δημοψήφισμα και η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Το ακροατήριο “πάγωσε”, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασε πράκτορας της υπηρεσίας Secret Service αλλά και άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα.


Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και πρίν ο ομιλητής ανέβει πάλι στο βήμα, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον ηλικιωμένο καθηγητή να καθίσει δίπλα του στην πρώτη σειρά. 

Μετά απο αυτό η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, μέχρι την αποχώρηση του Πρωθυπουργού, οποίος και έπρεπε να συμμετάσχει αμέσως μετά σε δείπνο με επαγγελματικούς συλλόγους της Ομογένειας στο Χάρβαρντ Κλαμπ της Νέας Υόρκης.


Λίγο πριν αποχωρήσει απο τον χώρο ο Πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον ηλικιωμένο ομογενή σε διπλανή αίθουσα, όπως και έγινε. 

Στην διάρκεια της εκδήλωσης μέσα στην αίθουσα του κλάμπ «3 Γουέστ» υπήρχε μια κάμερα και ενας φωτογράφος. 

Πολλοί δε απο το ακροατήριο απαθανάτισαν την σκηνή με τα κινητά τους. 

Με ανακοινωσή του ο καθηγητή κ. Νίκος Αλεξίου, καταδικάζει τη συμπεριφορά του ομογενή και τον κατηγορεί ότι προσπάθησε με την στάση του να αποσπάσει τα 15 δευτερόλεπτα δόξας.


ekdilosiekdilosi1
Πηγή: mignatiou.comΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 8:55 pm


Σοκ – Ο Λεβέντης τα έβαλε με τον Τσίπρα: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει
Και όμως: Ο Λεβέντης τα έβαλε με τον Τσίπρα!

 

 

ΑΛΗΘΕΙΕΣ λέει ο μπάρμπα Βασίλης με τις πίτσες, αλλά..

Ελάτε μωρέ που ασχολείστε μ' αυτή την πολιτική γελοιότητα... 

Πολιτική καρικατούρα, που η ανευθυνότητα των ελληνόφωνων ψηφοφόρων, και η... ΣΤΟΑ (Αττάλου, ρεμάλια... μην πάει αλλού το μυαλό σας), την έφεραν στο ΚΥΝΟβούλιο... όπου γαυγίζουν όλα τα κακά σκυλιά...

Αύριο, άλλα θα λέει...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ... εκτός αν πήρε εντολ΄λη εκεί στας Αμέρικας, ν' αρχίσει να βρίζει τον Τσίπρα, γιατί... βιάζονται βρε παιδί μου τα όβρια... και από την βιασύνη τους που δεν τους βγαίνουν τα σχέδιά τους, αρχίζουν να τρώνε την ΚΑΜΟΡΑ τους... (Τσίπρα και Καμμένο)

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 


Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη σύμφωνα με την οποία «αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα». 


Σύμφωνα με την εφημερίδα Real ο κ. Λεβέντης έκανε τη δήλωση αυτή σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.


«Ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Παρά πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά την περασμένη Δευτέρα.


Πάντως, παρά την οξύτατη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.


Η δήλωση προκαλεί έκπληξη, καθώς οι κ. Τσίπρας και Λεβέντης φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά σε σειρά θεμάτων, με αιχμή την απλή αναλογική, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ ακολούθησε τον πρωθυπουργό σε πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν ο μόνος από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης που παρέστη στην ομιλία του στη ΔΕΘ.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 8:05 pm


ΠΟΡΙΣΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΣΔΟΕ: Κρυφή αποθήκη στην Φυλής είχε η ΕΠΟ – «Αγνοούνται» 1 εκατομμύριο ευρώ!

Άκου ρε, πού έκρυψαν τις απατεωνιές τους... 

Στην οδό Φυλλής... εκεί που είναι μαζεμένες όλες οι ... πουτάνες...

Τους τραβούσε το... "αίμα"... που λένε και στο χωριό μου...;;;;;

ΟΙ Π@#$%Ν(Ι)ΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...;;;;;;;Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τις καταγγελίες της Θεοδωροβίας Πλακά, για την Γενική Γραμματεια Αθλητισμού, γιατί δεν τις ελέγχετε, ρε;;;;EPO_SDOE


Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» φέρνει στην επιφάνεια συγκλονιστικά πράγματα για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το ΣΔΟΕ -μετά από έρευνα- βρήκε ότι έχει «χαθεί» ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων, δηλαδή, περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία είχε λάβει η ομοσπονδία από την UEFA το 2007 για την ανέγερση αθλητικού κέντρου σε πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη «Σπιάντζα» του Πύργου Ηλείας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και ο τρόπος που βρέθηκαν τα στοιχεία αυτά από τον ΣΔΟΕ. Σε έφοδο που είχε γίνει τον Ιούνιο οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας υποστήριξαν ότι τα βιβλία με τα οικονομικά δεδομένα της περιόδου αυτής είχαν χαθεί ή είχαν καταστραφεί.


Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ -βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για συνεργασία από τα άτομα της ΕΠΟ- μπήκαν σε σκέψεις. Έτσι σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού που γνωρίζει τις συμφωνίες της ΕΠΟ και έχει στοιχεία για κάποια έσοδά της, ανακάλυψε μια αποθήκη στην οδό Φυλής στην οποία υπήρχαν τα βιβλία με τα έσοδα και έξοδα της περιόδου. 

Το ΣΔΟΕ κατάσχεσε 12 κούτες στις οποίες υπάρχουν πολλά στοιχεία…


Αναλυτικά, το σημερινό δημοσίευμα:


«Απίστευτα πράγματα αναφέρει για την ΕΠΟ, έκθεση του ΣΔΟΕ το οποίο φαίνεται πως ανακάλυψε σημαντικά στοιχεία που η ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσπαθούσε να αποκρύψει, όπως μου είπε χθες ο αρμόδιος αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Βετάκης.


Το ΣΔΟΕ, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών, διενεργεί προκαταρτική εξέταση στις Αθλητικές Ομοσπονδίες για τη διαχείριση των κρατικών επιχορηγήσεων. 
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας ολοκληρωθεί σε κάποιες ομοσπονδίες (για κάποιες εξ αυτών εντοπίστηκαν ατασθαλίες και τους φακέλους ο Σταύρος Κοντονής τους έστειλε στον Εισαγγελέα). 
Σύμφωνα με το έγγραφο που εξασφάλισαν «ΤΑ ΝΕΑ», όταν έφτασε η ώρα να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΕΠΟ, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν ήταν συνεργάσιμοι.


Η πληροφορία ότι στην ΕΠΟ επιχείρησαν να πετάξουν έξω το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ είχε κυκλοφορήσει και τώρα επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα, καθώς όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιεύει ο Μικροπολιτικός, «από τον Ιούνιο του 2016 που επιδόθηκε η σχετική πρόσκληση έναρξης ελέγχου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ελέγχου η διοίκηση και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ δεν έδειξαν καμία διάθεση συνεργασίας»!


Αυτό είναι το λιγότερο. Στην έκθεση οι εντεταλμένοι ελεγκτές αποκαλύπτουν ένα στοιχείο που κάνει να μοιάζουν ως αυταπόδεικτο ότι υπάρχουν σοβαρές παρανομίες από την αμαρτωλή ΕΠΟ: 

«Στα πλαίσια του ελέγχου ζητήθηκαν βιβλία και στοιχεία των ετών 2004 έως 2007, τα οποία επισήμως δηλώθηκαν ως κατεστραφέντα». Και διαβάστε τι συνέβη: 

«Ωστόσο το ΣΔΟΕ αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην υπηρεσία εντόπισε και κατέσχεσε σε αποθήκη που διατηρούσε η ΕΠΟ στην οδό Φυλής, δώδεκα (12) κούτες που περιέχουν μεταξύ άλλων στοιχείων και τα δηλωθέντα ως κατεστρεφέντα βιβλία και στοιχεία. 

Το ΣΔΟΕ ήδη προχωρά στην επεξεργασία των κατασχεθέντων, τα οποία αναμένεται να «φωτίσουν» την επίμαχη περίοδο»!

Προφανές είναι ότι ορισμένοι στην ΕΠΟ έχουν αρχίσει να κελαηδάνε και πιθανότατα θα προκύψουν πολλές αποκαλύψεις. 

Πέραν όμως από τη σοβαρότητα των εξελίξεων, η υπόθεση έχει και σημειολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που η Ομοσπονδία επέλεξε να δημιουργήσει κρυφές αποθήκες στο δρόμο που είναι διάσημος για Οίκους Ανοχής, όπως συχνά λέγεται ότι έχει καταντήσει το άθλημα και η Ομοσπονδία του.

Τέλος το ΣΔΟΕ αφήνει να εννοηθεί πως έχει βρει «λαβράκια» για ποσό 1 εκατ. ελβετικών φράγκων που δόθηκαν από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στον Πύργο Ηλείας, αλλά και την «παράνομη και καταχρηστική», όπως χαρακτηρίζεται παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2012 – 2016».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 7:42 pm


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη». (Μια συγκλονιστική συνέντευξη, που πρέπει να διαβάσουμε όλοι)

 Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιταλίδας Ida Magli για το βιβλίο της “Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία” (2010)

Αν υπήρχαν, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και την υποχρέωση να το κάνουν, 10 ή 20 άτομα σαν εμένα, που θα φώναζαν πως είναι η πραγματικότητα, οι περίφημες «ισχυρές δυνάμεις» θα είχαν γίνει πολύ ασθενέστερες. 


Η δύναμή τους προέρχεται από το γεγονός ότι όλοι τους – και ειδικά οι δημοσιογράφοι – βοηθούν να μείνουν μυστικά ακόμα και τα πιο βασικά τους στοιχεία.


Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Αριστερά είναι σιωπηλή: είναι αδύνατο να προσποιούνται ότι στέκονται μαζί με την εργατική τάξη, ενώ στηρίζουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών.https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/bed09-ida_magli.jpg?w=192&h=248 

Η Ida Magli (γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε φέτος, τον Φεβρουάριο του 2016) υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα ‘La Repubblica’ και το εβδομαδιαίο περιοδικό ‘L’Espresso’, καθώς και με την εφημερίδα ‘Il Giornale’. Δίδαξε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας της και έγραψε εκατοντάδες έργα που αναλύουν τα κοινωνικά φαινόμενα με την μέθοδο της ανθρωπολογικής επιστήμης. 

Η Magli υπήρξε η πρώτη που χρησιμοποίησε την ανθρωπολογική μέθοδο για την ανάλυση της ευρωπαϊκής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ιταλικής, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. 


Έντονα επικριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην λεγόμενη «ευρωπαϊκή ενοποίηση», στην ‘πολιτική ορθότητα’ (την οποία ονόμαζε «την πιο ριζική μορφή πλύσης εγκεφάλου που οι κυβερνήτες επέβαλαν ποτέ στους υπηκόους τους») και στο πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνιών (βλ. αναλυτικότερα εδώ).https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/73cca-ida_magliooo.jpg?w=203&h=311 


Συνέντευξη από τον AlessioCristianini (14 Ιανουαρίου 2011):1) Υπήρξατε πάντα αντίθετη στο project της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και μόλις δημοσιεύσατε ένα νέο βιβλίο με έναν πολύ άμεσο και σαφή τίτλο: “La Dittatura Europea” («Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία»). Γιατί επιλέξατε αυτή την ιστορική στιγμή για να εκτυπώσετε αυτό το νέο βιβλίο;Το πρώτο μου βιβλίο για την Ευρώπη, που δημοσιεύθηκε το 1997, είχε επίσης έναν πολύ σαφή τίτλο: ‘Contro l’ Europa” («Εναντίον της Ευρώπης»): εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους το έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν λάθος και ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Επειδή είμαι καθηγήτρια και επιστήμονας – όχι μάντης –θα έπρεπε να χαρώ, επειδή η ανάλυση και οι προβλέψεις που έκανα εκείνη την εποχή ήταν σωστές. 


Αντ’ αυτού, είμαι γεμάτη θυμό και θλίψη, λόγω της αλαζονείας που έχουν εκείνοι που είναι στην εξουσία: ήθελαν με κάθε κόστος να χτίσουν μια αυτοκρατορία για τους εαυτούς τους, καταστρέφοντας τους υπηκόους τους. 

Έγραψα αυτό το δεύτερο βιβλίο επειδή έχουμε ακόμα το χρόνο να προειδοποιήσουμε τους Ιταλούς, και όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης – να σωθούν πριν έρθει ο σεισμός. Και ήθελα επίσης να αφήσω στους ιστορικούς του αύριο τα έγγραφα με τα ονόματα εκείνων που έχουν την ευθύνη αυτής της καταστροφής.


2) Κατά τη γνώμη σας, ποια είναι τα πεδία δράσης και οι κρυφοί στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Ο στόχος στον οποίον ήδη έχουν φτάσει είναι η μεταβίβαση της εξουσίας κυβέρνησης από τους πολιτικούς στους τραπεζίτες

Κανείς δεν μιλά για τους τραπεζίτες, αλλά η δημοκρατία, στην ουσία, έχει ακυρωθεί, δεδομένου ότι αυτοί δεν έχουν εκλεγεί από τον λαό. 


Ο δεύτερος στόχος που θέλουν είναι η καταστροφή της Ευρώπης ως πολιτική, οικονομική και πολιτιστική οντότητα. 


Οι πιο σημαντικές αρνητικές συνέπειες είναι: η μεταναστευτική εισβολή, η απώλεια της αξίας των εθνικών νομισμάτων λόγω της εισαγωγής του Ευρώ, ο εξαναγκασμός για τα προϊόντα στην αγορά, η ακύρωση του ευρωπαϊκού  πολιτισμού με την εισαγωγή των χειρότερων αμερικάνικων συνηθειών: η πολιτική ορθότητα και η απουσία συγκεκριμένης μορφής. Αυτά δεν ήταν οι παράπλευρες απώλειες της διαδικασίας ενοποίησης, αυτά ήταν οι τελικοί στόχοι που επιδιώχθηκαν σκόπιμα.  


Μόλις ο ευρωπαϊκός πολιτισμός εξαφανιστεί και η εξουσία των τραπεζιτών επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη υπό αγγλο-αμερικανική κυριαρχία, στο εγγύς μέλλον ο αδήλωτος στόχος φαίνεται να είναι μία Νέα Παγκόσμια Τάξη.


 Αυτό σημαίνει μία γλώσσα, ένα νόμισμα, μία θρησκεία, μία κουλτούρα.  


Αλλά πιστεύω ότι η παγκοσμιοποίηση θα ακυρώσει όλες τις δημιουργικές δυνατότητες του ανθρώπινου νου, και ως εκ τούτου, αυτό δεν μπορεί να είναι ο τελικός στόχος έξυπνων ανθρώπων όπως είναι οι Τέκτονες τραπεζίτες που κρατούν την μοίρα του κόσμου στα  χέρια τους. 


Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο το μέσο για την επίτευξη ενός έργου, το οποίο δεν ξέρω τι είναι.


https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/ab4e6-pacman.jpg?w=482&h=3513) Πόσο σημαντικό είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του οποίου τα μέλη εκλέγονται από τους πολίτες, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του δικτυακού τόπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 

Λειτουργεί απλά για να συντηρεί τη φαντασία της ύπαρξης ενός ευρωπαϊκού κράτους, απλά για να εξαπατούν τους ανθρώπους. 

Και, φυσικά, χρησίμευσε για να πολλαπλασιαστούν πλούσιες θέσεις εργασίας για τους ηγέτες των εθνικών κομμάτων, έτσι ώστε τα κόμματα να μπορούν να τοποθετήσουν τους δικούς τους σε αυτές τις θέσεις διοίκησης και για να απορροφούν ένα τεράστιο ποσό δημοσίου χρήματος (η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτείται με ένα μέρος του ΦΠΑ όλων των κρατών μελών). 


Μπορούν να ξοδεύουν αυτά τα χρήματα, όπως τους αρέσει. 


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσα πολλά περίεργα στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς: αυτοί ήταν απλοί άνθρωποι που χάνουν το κεφάλι τους επειδή ζουν σε ένα κόσμο που δεν έχει καμία γλώσσα (27 διαφορετικές γλώσσες απλά σημαίνει ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν), έχουν ένα τεράστιο πλούτο και εξουσία, αλλά δεν ξέρουν πώς να την χρησιμοποιήσουν.https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/b2223-banchieri_politici_e_popolo.jpg?w=476&h=3154) Ποιος κυβερνά την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις που τόσο δραματικά μας επηρεάζουν;


Αυτοί που χειρίζονται τα οικονομικά και οι τραπεζίτες. 

Περίπου είκοσι άνθρωποι όλοι κι όλοι. Και πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι όλοι ανήκουν στην Μασονία ή σε άλλες πολύ ισχυρές Λέσχες όπως η Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και τοΙνστιτούτο Aspen. 


Αυτές οι Λέσχες υποστηρίζουν την καριέρα των λίγων πολιτικών που είναι υπεύθυνοι να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων από τους τραπεζίτες, παίρνοντας τις θέσεις τους (όπως ο κ. Ciampi, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας, ο οποίος έγινε πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας). 


Όλη αυτή η φασαρία που κάνουν οι πολιτικοί για τα πιο περίεργα πράγματα χρησιμεύει για να τραβηχτεί η προσοχή του κοινού από τα πραγματικά προβλήματα, και να πείσουν τους λαούς ότι αν δεν υπακούσουν στους τραπεζίτες θα πνιγούν. 


Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Αριστερά είναι σιωπηλή: είναι αδύνατο να προσποιούνται ότι στέκονται μαζί με την εργατική τάξη, ενώ στηρίζουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών.https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/d8c83-lisboa.jpg?w=461&h=344


5) Η Συνθήκη της Λισσαβόνας. Μπορείτε να εξηγήσετε εν συντομία ποιο είναι το τελικό αντικείμενο της αμφιλεγόμενης και τόσο μυστηριώδους συνθήκης; Τι πρόκειται να αλλάξει; Και γιατί ήταν τόσο σημαντικό να την επικυρώσουν; Είναι πραγματικά χρήσιμη για να δουλέψει η διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι αλήθεια ότι η Συνθήκη επανεισάγει την θανατική ποινή στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Ο τελικός στόχος εν μέρει χάθηκε, επειδή ήθελαν να «συνταγματικοποιήσουν» τις συνθήκες που είχαν υπογραφεί πριν, προκειμένου να τις κάνουν ιερές και απαραβίαστες.


 Αλλά τα λαϊκά δημοψηφίσματα απέρριψαν το Σύνταγμα, και αυτό επιβεβαίωσε ότιη ευρωπαϊκή ενοποίηση πραγματοποιήθηκε παρά τη θέληση των λαών.


 Η αίσθηση του «μυστηρίου» που την περιβάλλει οφείλεται στους ηθικούς και πνευματικούς υπαινιγμούς που ήταν μεταμφιεσμένοι κάτω από μια αινιγματική γλώσσα που οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά μπορεί να ερμηνευθεί από τους «ιερείς» που εμπλέκονται. 


Στη Συνθήκη της Λισαβόνας είχε συμπεριληφθεί ο Χάρτης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως υποχρεωτικό όργανο εξουσίας, αρχίζοντας από το λεγόμενο «Δικαίωμα στη Ζωή». 


Έκαναν διάφορες διακρίσεις, που οδήγησαν τελικά στη δυνατότητα να υπάρχει θανατική ποινή «για πράξεις που γίνονται σε καιρό πολέμου ή επικείμενου κινδύνου πολέμου». 


Αρχικά, η φράση αυτή ανήκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στη συνέχεια εισήχθη λαθραία στη Συνθήκη της Λισαβόνας. 


Τα άρθρα αυτά διαπλέκονται το ένα με το άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να πω με βεβαιότητα αν πραγματικά η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει επαναφέρει την θανατική ποινή: κατά πάσα πιθανότητα το κάνει ή καλύτερα να πούμε ότι θέλουν να την επαναφέρουν χωρίς να το δηλώνουν ανοιχτά. Εξαρτάται από το πώς θα θελήσουν να εφαρμόσουν αυτόν τον κανόνα οι νομικοί.https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/4a0c2-censure-gros-plan-400x243.jpg?w=466&h=2836) Ενώ συμβαίνουν αυτά, τα media σιωπούν. Γιατί;Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρόβλημα προς επίλυση, ακόμα κι αν είναι η κύρια αιτία της κατάστασης πλήρους ανικανότητας στην οποία ζούμε. 

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Δειλία, άγνοια, δωροδοκία, βλακεία; 

Όλα αυτά τα στοιχεία εμπλέκονται. 

Αλλά μου φαίνεται αδύνατο κανένας δημοσιογράφος, κανένας διαμορφωτής γνώμης να μην έχει μείνει υγιής, τώρα που υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας σήμερα.


 Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο έντυπος Τύπος σιωπά, κάνει τις φωνές στο διαδίκτυο ασθενέστερες, ακόμη και αν είναι εξαιρετικά δραστήριες. 


Μπορώ να αναφέρω ως παράδειγμα το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν στην ‘Corriere del la Sera’ το βιβλίο μου εκδίδεται από τον ίδιο εκδότη και ότι σε ένα κεφάλαιο μιλάω για την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι κοντά στο όνομα της εφημερίδας. 


Αλλά κανείς στην Corriere δεν μίλησε για το βιβλίο μου ή έγραψε μια κριτική, ούτε καν να για το επικρίνει.https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/f9b16-20100212corriere-della-sera.jpg?w=446&h=268


7) Πώς ζείτε και εργάζεστε, ενώ αποφασίσατε να πάρετε μια τέτοια ισχυρή δημόσια θέση ενάντια σε ένα έργο που αφορά συμφέροντα και δυνάμεις εξαιρετικά ισχυρές;


Ζω και εργάζομαι όπως έκανα πάντα. Ναι, έκανα μια μεγάλη προσπάθεια να γράψω αυτό το βιβλίο και να το υπογράψω με το όνομά μου, κάτι που δεν έκανα ποτέ πριν. 

Μέσα από το δικό μου πάθος ήθελα να κάνω τους Ιταλούς να κατανοήσουν και να αισθανθούν πόσο επείγουσα και δραματική είναι η παρούσα κατάσταση.


 Ελπίζω ότι κάποιος θα συμφωνήσει μαζί μου, σπάζοντας τη σιωπή του και θα διαδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκέψεις που κατέγραψα. 


Αν υπήρχαν, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και την υποχρέωση να το κάνουν, 10 ή 20 άτομα σαν εμένα, που θα φώναζαν πως είναι η πραγματικότητα, οι περίφημες «ισχυρές δυνάμεις» θα είχαν γίνει πολύ ασθενέστερες. 


Η δύναμή τους προέρχεται από το γεγονός ότι όλοι τους – και ειδικά οι δημοσιογράφοι – βοηθούν να μείνουν μυστικά ακόμα και τα πιο βασικά τους στοιχεία. 


Ένα παράδειγμα: πόσοι Ιταλοί ξέρουν πραγματικά ότι η «Τράπεζα της Ιταλίας» δεν είναι Τράπεζα «της Ιταλίας», επειδή ανήκει σε εξαιρετικά πλούσιους ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένου του κ. Draghi (Διοικητής – τότε – της Τράπεζας της Ιταλίας και σήμερα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) και όχι στο ιταλικό κράτος; 


Και ότι το ίδιο συμβαίνει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που κυριαρχεί τη ζωή μας τώρα;


https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/09/78fe7-no-euro-europee-5.jpg?w=520&h=3468) Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο ή έχουμε ακόμα χρόνο να διαφύγουμε; Τι νομίζετε ότι θα συμβεί;


Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να διαφύγουμε. 

Πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε στη νομισματική μας κυριαρχία βγαίνοντας από το ευρώ, όπως προτάθηκε από τον πρώην υπουργό και οικονομολόγο Paolo Savona.

 Αν δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον θα πρέπει να αναστείλουμε τη Συνθήκη Σένγκεν, να αποκαταστήσουμε τα εθνικά σύνορα και να ασκούμεέλεγχο πάνω σε ανθρώπους και αγαθά. 

Το πρόβλημα είναι ότι στην Ιταλία κανένας πολιτικός δεν εξέφρασε ποτέ αρνητική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η βούληση του λαού για το θέμα αυτό δεν ελήφθη υπόψη. 


Τέλος, τώρα που το ευρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης όλοι κατάλαβαν αυτό που ο (δημοσιογράφος)Lucio Caracciolo εννοούσε όταν έγραψε «Η Ευρώπη είναι μια μπλόφα».


 Ίσως κάποιο ιταλικό Κόμμα θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει κάτι. 


Για παράδειγμα, το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο ή το κόμμα του Antonio di Pietro (ο πρώην εισαγγελέας της υπόθεσης «Καθαρά Χέρια», που ίδρυσε το κεντρώο και «κατά της διαφθοράς» κόμμα “Italia dei Valori”, «Ιταλία των Αξιών»): ένα από τα μέλη του είναι ο Lannutti, ο συγγραφέας του “LaRepubblica dei banchieri” («Η Δημοκρατία του τραπεζίτη»). 


Και ίσως, επίσης, η Λίγκα (του Βορρά) και το κόμμα του MagdiCristiano Allam (αιγυπτιακής καταγωγής χριστιανός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής που προσχώρησε στο εθνικο-συντηρητικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα “Fratelli d’Italia – Alleanza Nazionale”) που ήρθε σε επαφή μαζί μου εξαιτίας αυτού του βιβλίου. 


Αν αρχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό ανοιχτά, και καταλάβαιναν ότι υπάρχει μεγάλη συναίνεση απόψεων, αυτό θα τους βοηθούσε να μιλήσουν δημόσια 

Ναι, θα υπάρξει κάποιο κόστος, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το βρόχο που μας πνίγει, καθώς και την ρωγμή που σίγουρα μας περιμένει αύριο. 

Αυτή η ρωγμή θα έρθει σίγουρα, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη. 

Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό, γιατί μας κυβερνούν άνθρωποι που μας εξαπάτησαν και μας πρόδωσαν – τραπεζίτες και πολιτικοί μαζί – από την αρχή της Ιταλικής Δημοκρατίας, όταν γράφτηκε το άρθρο 11 του Συντάγματος που μας αφαιρεί την ανεξαρτησία. 

Ήταν ένας τραπεζίτης, ο Luigi Einaudi (1874 – 1961, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας εκείνη την εποχή), που το υπαγόρευσε. 

Μέχρι σήμερα δεν άκουσα έναν πολιτικό να προτείνει την κατάργηση του άρθρου 11.

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 6:58 pm


Τι αποκαλύπτει το πόρισμα για την Attica bank; - Στοχοποιεί 15 δάνεια, παράνομα τα 57,3 εκ της ΑΜΚ και οι ευθύνες της διοίκησης
 Το πόρισμα της ΤτΕ και του SSM για την Attica bank είναι κόλαφος και αποδεικνύει γιατί η Attica bank έχει τους χειρότερους δείκτες προβληματικών δανείων στο ελληνικό σύστημα.

 Απίστευτα όργια εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, της εύρυθμης λειτουργίας της τράπεζας αποκαλύπτει το πόρισμα της ΤτΕ και του SSM του Μόνιμου Εποπτικού Μηχανισμού των τραπεζών για την Attica bank.Ρε σεις, της ATTICA BANK,  ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ 2000.000 ΕΥΡΩ;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ .. ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ 1.000.000 ΕΥΡΩ;

ΖΗΤΩ ΕΝΤΙΜΟ, ΤΣΑΚΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ  ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ (ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ) ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ATTICA BANK (Σοβαρά μιλάω)


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μωρέ, άλλη φωτό έπρεπε να βάλω, με όργια αλλά είμαι σοβαρή γυνή... 

Το πόρισμα της ΤτΕ και του SSM για την Attica bank είναι κόλαφος και αποδεικνύει γιατί η Attica bank έχει τους χειρότερους δείκτες προβληματικών δανείων στο ελληνικό σύστημα.
 

Απίστευτα όργια εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, της εύρυθμης λειτουργίας της τράπεζας αποκαλύπτει το πόρισμα της ΤτΕ και του SSM του Μόνιμου Εποπτικού Μηχανισμού των τραπεζών για την Attica bank.
 
Με βάση το πόρισμα προκύπτουν τα εξής

1)Μέρος της αύξησης κεφαλαίου της Attica bank και συγκεκριμένα 57,35 εκατ είναι όχι απλά παράτυπα αλλά παράνομα γιατί θεωρούνται ότι καλύφθηκαν με αυτοχρηματοδότηση.


 
Κοινώς η τράπεζα χρησιμοποίησε 57,35 εκατ για να καλύψει μέρος της αύξησης κεφαλαίου και με ίδια μέσα και μέσω δανεισμού.
Άρα το πραγματικό κεφαλαιακό έλλειμμα της Attica bank δεν είναι τα 70 εκατ που ακόμη δεν έχουν καλυφθεί αλλά 70 εκατ + 57,35 εκατ δηλαδή σύνολο 137,35 εκατ ευρώ.
Η Attica bank χρειάζεται 137,35 εκατ ευρώ νέα κεφάλαια.

2)Φωτογραφίζει έμμεσα την προηγούμενη διοίκηση το ανώτατο management και βασικά στελέχη ως υπαίτια για τον παράνομο τρόπο με τον οποίο χορηγούνταν δάνεια.
Δεν τα κατονομάζει αλλά εμμέσως πλην σαφώς τα φωτογραφίζει.

 

3)Ως προς τις παρατυπίες και παρανομίες στην χορήγηση δανείων.
 
Προσδιορίζεται μια ομάδα 15 δανείων τα οποία αποτελούν κατάφορη παραβίαση των τραπεζικών κανόνων και παραβίαση της τραπεζικής δεοντολογίας και ηθικής.
 


Α)Πολλά δάνεια δεν έχουν νομική κάλυψη.
Έχουν τόσα πολλά νομικά κενά που ορισμένα από αυτά τα 15 δάνεια είναι στον αέρα.
 


Β)Χορηγούνταν δάνεια χωρίς ουσιαστικές εξασφαλίσεις.
Αν και το δείγμα είναι… δειγματοληπτικό σε ένα δάνειο η εξασφάλιση δηλαδή η αξία της εγγύησης είναι σχεδόν στο μηδέν.
 


Γ)Τα κριτήρια χορήγησης δανείων σε ορισμένα δάνεια είναι διάτρητα.
 


Δ)Ο μηχανισμός παρακολούθησης του δανείου από την εκταμίευση έως ότου καταστεί μη εξυπηρετούμενο ήταν επίσης διάτρητο.
 


Ε)Σε πολλά δάνεια η Attica bank ενώ τα collaterals έχαναν την αξία τους δεν ζητούσε από τους επιχειρηματίες να φέρουν νέες εγγυήσεις.
 


Εικάζεται ότι από τα 2,4 δισεκ. NPEs ή 57% των δανείων σχεδόν το 60% δεν έχει σοβαρές εξασφαλίσεις.

Το συμπέρασμα

Το πόρισμα της ΤτΕ και του SSM για την Attica bank είναι κόλαφος και αποδεικνύει γιατί η Attica bank έχει τους χειρότερους δείκτες προβληματικών δανείων στο ελληνικό σύστημα.

Σοβαρή υποσημείωση

Τα πάντα στο επιχειρείν έχουν λογική εξήγηση.
 


Το bankingnews είχε ασκήσει συστηματική κριτική για την ανακεφαλαιοποίηση παρωδία της Attica bank.
 


Τα γεγονότα όμως έρχονται να δικαιώσουν αυτή την κριτική 100%.
Γιατί;
 


Η ΤτΕ στο AQR που διεξήγαγε και ποτέ δεν παρουσίασε αναλυτικά, είχε προσδιορίσει τις κεφαλαιακές ανάγκες στο βασικό σενάριο σε 857 εκατ ευρώ και στο δυσμενές 1,021 δισεκ. ευρώ.
 


Εν συνεχεία η ΤτΕ αποδέχθηκε
α)την μετατροπή ομολογιακού 95 εκατ σε μετοχές και
β)αναβαλλόμενη φορολογία 105 εκατ. δηλαδή λογιστικά και όχι πραγματικά κεφάλαια.


 
Με τον τρόπο αυτό η ΤτΕ.... δέχθηκε να μειωθούν οι τελικές κεφαλαιακές ανάγκες στα 584 εκατ στο βασικό και 748 εκατ στο δυσμενές σενάριο.
Η Attica bank κατάφερε να συγκεντρώσει 681 εκατ ευρώ τελικά.
 


Όμως αφαιρώντας τα 57 εκατ που ήταν παράνομα στην ΑΜΚ και αν ληφθεί υπόψη ότι ασκήθηκαν πιέσεις σε διάφορες ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις να μπουν στην αύξηση κεφαλαίου της Attica bank και αποτιμηθεί ότι είχε προσμετρήσει και αναβαλλόμενος φόρος 105 εκατ... για την Attica bank ήταν μονόδρομος το resolution και η διάσπαση σε good και bad bank.

Έτσι εξηγείται το απίστευτο μένος της Attica bank κατά του bankingnewsΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 5:38 pm


Ελλείμματα με το καλημέρα: Με μείον 3,12 δισ. ευρώ ξεκινά την λειτουργία του το νέο… υπερταμείο ασφαλισμένων "Μεγάλη επιτυχία"... κατέφεραν το ακατόρθωτο...
ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ...

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ..

ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Καλλιόπη Σουφλή
Με «κρυφό» έλλειμμα 3,12 δισεκατομμύρια ευρώ στις συντάξεις και τις παροχές υγείας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, από την 1/1/2017, ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σε αυτό το ύψος φτάνουν τα ταμειακά «ανοίγματα» (έσοδα μείον έξοδα) των ασφαλιστικών ταμείων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΕΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και ΤΑΥΤΕΚΩ που θα συγχωνευτούν στον ΕΦΚΑ, όπως προκύπτει από τους προϋπολογισμούς του 2017 τους οποίους φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία.


Ελλείμματα παρά τις περικοπές


Οι προϋπολογισμοί αποτυπώνουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία παραμένει λόγω της κρίσης στην οικονομία και στην απασχόληση αλλά και της μειωμένης κρατικής επιχορήγησης στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής, η κοινωνική ασφάλιση.


Και αυτό, παρά τις «αιματηρές» (παλαιές και νέες) περικοπές στις συντάξεις, τις αυξήσεις στις εισφορές και τη σταδιακή κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι.


Δεν περιλαμβάνουν, επίσης, όλες τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις (από απλήρωτες εισφορές προβλέπονται 708 εκατ. ευρώ) ούτε και τις υποχρεώσεις των Ταμείων (απονομή των δεκάδων χιλιάδων συντάξεων πουυ είναι σε καθυστέρηση για δύο ή και τρία χρόνια).


Το έλλειμμα του υπέρ – Ταμείου, του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τον αρχικό προϋπολογισμό «συγκρατείται» στο 1,124 δισ. ευρώ και επιπλέον 350 εκατ. ευρώ τα οποία θα δοθούν από τον… κουμπαρά του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ).


Τα ελλείμματα


Σύμφωνα με τους απολογισμούς του 2015, τις εκτιμήσεις για την πορεία των εσόδων και των δαπανών το 2016 και τους προϋπολογισμούς για το 2017 (που έχουν γίνει με βάση τις παραδοχές των αρμόδιων υπηρεσιών), η κατάσταση των Ταμείων θα έχει ως εξής:


Το ΙΚΑ θα έχει έλλειμμα 1,774 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 2,103 δισ. ευρώ το 2016 και ελλείμματος 59,6 εκατ. ευρώ το 2015. Ο περιορισμός του ελλείμματος υπολογίζεται να γίνει λόγω αυξημένων, κατά 289 εκατ. ευρώ, εσόδων από ασφαλιστικές εισφορές (προβλέπονται έσοδα 5,390 δισ. ευρώ έναντι 5,101 δισ. ευρώ το 2016, μετά τις τροποποιήσεις) και χωρίς να αυξηθεί ιδιαίτερα η δαπάνη για τις πληρωμές νέων συντάξεων (στα 11,150 δισ. ευρώ από 11,140 δισ. ευρώ). Αν συνυπολογιστεί (και γίνει) η αποπληρωμή ενός μικρού μόνο μέρους των υποχρεώσεων του Ταμείου, το έλλειμμα θα φτάσει στο 1,759 δισ. ευρώ.


Ο ΟΑΕΕ θα εμφανίσει αυξημένο κατά 57,20% έλλειμμα, στο 1,042 δισ. ευρώ, έναντι 662,9 εκατ. ευρώ φέτος και του μικρού πλεονάσματος των 30 εκατ. ευρώ που είχε το 2015.


Τα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών δεν θα ξεπεράσουν το 1,162 δισ. ευρώ, από 1,367 δισ. ευρώ φέτος (έμμεση παραδοχή για την απώλεια που θα προκύψει μετά τη σύνδεση του ύψους των ασφαλίστρων με το δηλούμενο εισόδημα) ενώ η δαπάνη για τις πληρωμές κύριων συντάξεων προβλέπεται να φτάσουν στα 3,692 δισ. ευρώ, από 3,608 δισ. ευρώ.

Ο προϋπολογισμός ενσωματώνει, πάντως, έκτακτα έσοδα από περικοπές ύψους 174,5 εκατ. ευρώ σε συντάξεις του ΟΑΕΕ και του Ταμείου Ναυτιλιακών Πρακτόρων.


Το Ταμείο των επιστημόνων (ΕΤΑΑ) θα έχει έλλειμμα 246,7 εκατ. ευρώ, αυξημένο σε σχέση με το 2016 (-70,8 εκατ. ευρώ) καθώς δεν προβλέπεται να εισπράξει παραπάνω έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές (756 εκατ. ευρώ) ενώ θα εκποιήσει και μέρος της περιουσίας του (124,8 εκατ. ευρώ).


Το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ), ύστερα και από την κατάργηση κοινωνικών πόρων, θα εμφανίσει έλλειμμα 47,7 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 28,8 που είχε προϋπολογιστεί για φέτος και πλεονάσματος 2,6 εκατ. ευρώ που είχε το 2015.


Ελλειμματικό κατά 33,2 εκατ. θα είναι το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ (χωρίς αγγελιόσημο) ενώ φέτος υπολόγιζε να κλείσει τη χρονιά με ένα μικρό πλεόνασμα (2,9 εκατ. ευρώ) ύστερα από το έλλειμμα των 12,9 εκατ. ευρώ που είχε το 2015.


Μικρά πλεονάσματα, 6,7 εκατ. και 9,5 εκατ., προβλέπονται για το Ταμείο των ασφαλισμένων στις πρώην ΔΚΕΟ (ΤΑΥΤΕΚΩ) και τον (επιχορηγούμενο) ΟΓΑ, ενώ το ΝΑΤ εμφανίζει, μετά την απόσχιση ελλειμματικών κλάδων, καθαρή θέση κατά 176,4 εκατ. ευρώ.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 5:25 pm


Ο Πούτιν βρήκε την χαμένη Κιβωτό…!
Ο Πούτιν βρήκε την χαμένη Κιβωτό…! <span class=postdate>02/01/2016</span>

Όλοι λίγο – πολύ θυμόμαστε την πτώση ενός τεράστιου γερανού στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Σεπτέμβριο , γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε 107 ανθρώπους και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές και αναστάτωση !


Οι επίσημες ανακοινώσεις τότε έκαναν λόγο για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή , για ξαφνική καταιγίδα και κεραυνό που χτύπησε το συγκεκριμένο γερανό που τελικά καταπλάκωσε του παραβρισκόμενους προσκυνητές.
Όμως αυτά όπως καταλαβαίνετε , είναι για τους πολλούς… 


Ακούστε μια ιστορία που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο από στρατιωτικές πηγές της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας ! 


Πριν από δέκα περίπου μέρες οι Αεροδιαστημικές υπηρεσίες της Ρωσίας ανακοίνωσαν την εσπευσμένη εκτόξευση δύο κατασκοπευτικών δορυφόρων , που σαν σκοπό θα είχαν την από αέρος “συνοδεία” της δια θαλάσσης μεταφοράς της “ Κιβωτού του Γαβριήλ…” , όπως επίσημα ανέφεραν, από το λιμάνι της Τζέντα σε άγνωστο προορισμό κάπου στη Σιβηρία ! 


Την συγκεκριμένη νηοπομπή θα συνόδευαν πέντε από τα μεγαλύτερα Ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονταν στην περιοχή !Κι αν κανείς αναρωτιέται τι άραγε να είναι αυτό το τόσο σημαντικό που χρειάστηκε τέτοιου τύπου μεταφορά και συνοδεία , ακούστε τη συνέχεια της ιστορίας…. Πηγές αναφέρουν πως μετά τη συνάντηση που είχε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος με εκπροσώπους των δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα , λίγο μετά την πτώση του γερανού , του αποκαλύφθηκε ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων στο μεγάλο Τζαμί που έχουν ξεκινήσει από το 2014 , βρέθηκε αρχαία μυστηριώδης “συσκευή” κάτω ακριβώς από το Masjid – Haram , η οποία κατά την προσπάθεια εργατών να την μετακινήσουν , εξέπεμψε ακτίνα “ πλάσματος ” και σκότωσε ακαριαία 15 άτομα ! 

Η ακτίνα αυτή προκάλεσε μετά και την πτώση του γερανού !

Αυτό συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 και σε μια νέα προσπάθεια των τοπικών αρχών στις 24 Σεπτεμβρίου του ίδιου μήνα , οδήγησε σε νέα εκπομπή “πλάσματος” , που όλοι εμείς το είδαμε στα MME σαν ποδοπάτημα…. Προσκυνητών στη Μέκκα ! 


Μπορείτε να ανατρέξετε στις ειδήσεις εκείνων των ημερών για να διαπιστώσετε πως περισσότεροι από 800 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο εκείνη την στιγμή , κάτι για το οποίο κατηγορήθηκαν οι τοπικές αρχές !


 

Ένα αρχαίο Ισλαμικό χειρόγραφο που διασώθηκε σε ένα βουνό κοντά στη Μέκκα , έγραφε οδηγίες του “ Γαβριήλ προς το Μωάμεθ….” ! 

Τις οδηγίες αυτές φαίνεται να ακολούθησαν πιστά οι Σαουδάραβες , και επικοινώνησαν με τον Πατριάρχη της Μόσχας. 


 Αυτό διότι από την εποχή των Σταυροφοριών , στόχος εκτός από τους “αλλόθρησκους” του Ισλάμ , ήταν και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί , οι οποίοι και προστάτεψαν τότε ιερά Μουσουλμανικά κειμήλια μαζί με τα δικά τους ! 


Έτσι ως πράξη ανταπόδοσης , αυτή η περίεργη “συσκευή - όπλο” δόθηκε στην Ορθόδοξη Ρωσία!

 


Να σημειώσουμε απλά πως ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό σύμφωνα με πηγές , στις 27 Σεπτεμβρίου , και αφού ξεκίνησε τη γιγαντιαία αυτή μεταφορά , τρεις περίπου μέρες αργότερα διέταξε το βομβαρδισμό των Τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία !

 

Έχει λοιπόν στην κατοχή της η Ρωσία το σημαντικότερο θρησκευτικό κειμήλιο των Χριστιανών , την Κιβωτό της Διαθήκης… ? 


Νομίζω τελικά πως όλοι εμείς βιώνουμε μια εικονική πραγματικότητα σχετικά με όσα πραγματικά διαδραματίζονται γύρω μας , και μάλλον έχουμε τελικά μαύρα μεσάνυχτα…!

Κωνσταντίνος Ζαΐμης
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 5:06 pm


Ποιό Μυστικό κρύβει η «Κιβωτός του Γαβριήλ» που έχουν οι Ρώσοι;… Και γιατί πήγε ο Ρώσος Πατριάρχης στην Ανταρκτική;;;


Τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού»!Η Κιβωτός της Διαθήκης
Αρκετοί, ίσως, θυμούνται την παράξενη επίσκεψη του Πατριάρχη Κύριλλου στην Ανταρκτική.
Σε κάποιους φάνηκε ύποπτη.


Ίσως, λοιπόν, τώρα μετά από τόσο καιρό μαθαίνουμε την αλήθεια εκείνης της επίσκεψης… 


O πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος πήγε στην Ανταρκτική για να επισκεφθεί την μόνη εκκλησία που διατηρείται στο Νότιο Πόλο για να μιλήσει με τους επιστήμονες που εργάζονται σε μια βάση και βέβαια για να κάνει τη βόλτα του με τους πιγκουίνους.
 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ο προκαθήμενος της επισκέπτεται την Antarctique.


Ο πατριάρχης Κύριλλος περιηγήθηκε με τους επιστήμονες που του μίλησαν για τους πιγκουίνους και τις συνήθειές τους.


Ο Ρώσος πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που βρίσκεται στο νησί του Βασιλιά -Γεωργίου. Δομημένη από ξύλο στην αρχή των ετών του 2000, είναι η μόνη εκκλησία που διατηρείται στην Ανταρκτική.


Αυτή η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της επίσημης περιοδείας του πατριάρχη στη Λατινική Αμερική. RT 18.2.16
dimpenews.com


Εκπληκτική έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας..
ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ»!


Σύμφωνα με έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη στην Ανταρκτική, όπου τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού»!


Ως γνωστόν η «Κιβωτός του Γαβριήλ» ανευρέθη κάτω από ένα από τα μεγαλύτερα Τζαμιά της Σαουδικής Αραβίας και προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων που επεχείρησαν να την παραβιάσουν και που βρίσκονταν κοντά της. 

Οι Σαουδάραβες την εμπιστεύτηκαν στους Ρώσους, όπου μετέβη εκεί ολόκληρη μοίρα του ρωσικού στόλου, την παρέλαβε και την μετέφερε στην Ανταρκτική.
Image result for ΚΙΒΩΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ IMAGES

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2015 οπότε ανακοινώθηκε ότι η «Κιβωτός του Γαβριήλ» μεταφέρεται από το ρωσικό ναυτικό στην Ανταρκτική, συνέβησαν ενδιαφέροντα πράγματα.

Για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια, συναντήθηκαν ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Κούβα, για να συζητήσουν το θέμα της «Κιβωτού»!


Δείτε το βίντεο:
Nicos Kastanias
Σημ. Η εικόνα είναι από ανάγλυφο της Κιβωτού της Διαθήκης.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:49 pm


ΚΑΡΦΩΝΕΙ ο Γιούνκερ: Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια! Σωπάτε ρε... έκανε τέτοιο πράγμα η ... ΚΑΜΟΡΑ;;;

ΚΑΙ νταβανόπροκα, δηλαδή εκτός  όλων των άλλων...

Και τι τις κάνουν τις... ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ = ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ! 


Διότι ως γνωστόν, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ... ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΥΔΕΙΣ!


Καλλιόπη Σουφλή


Ήταν απόφαση της Ελλάδας η πώληση των κόκκινων δανείων σε ξένα funds, τόνισε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Γιούνκερ:

 
«Σε απάντηση του ερωτήματος σας σχετικά με το αν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν επιβάλλει στις ελληνικές αρχές ως προαπαιτούμενο, τη μη νομοθέτηση του δικαιώματος του οφειλέτη και του εγγυητή να συμμετάσχουν στη διαδικασία που συνδέεται με την αγορά και πώληση του δανείου τους και του δικαιώματος να παρουσιάσουν προσφορά και από μέρους των ίδιων, σας ενημερώνω ότι δεν ισχύει καμία τέτοια περίπτωση.

Οι ελληνικές αρχές είχαν την πρωτοβουλία της σύνταξης, τόσο της αρχικής όσο και της αναθεωρημένης έκδοσης του νόμου 4354/2015 και στο έργο τους αυτό δεν αντιμετώπισαν κανένα εκ προοιμίου περιορισμό όπως αυτόν που αναφέρετε στο ερώτημα σας και πράγματι ούτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο σε κανένα στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας».
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:30 pm


Συνοριακοί Φρουροί βρήκαν 52 τόνους όπλων και πυρομαχικών σε 14 κοντέινερς της Conex καμουφλαρισμένα σαν «έπιπλα» για μουσουλμάνους μετανάστες. ΙΣΧΥΕΙ;;;;;; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; Η ΕΥΠ;;;;


  
Εάν αυτό δεν σας πείθει ότι πρόκειται για οπλισμένη εισβολή, τίποτα δε θα σας πέισει.
Αυτά τα πολιτικά κτήνη που το ... παίζουν κυβέρνηση, ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Συνεχίστε να είστε... αλληλέγγυοι στους ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ... 


ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ.

Το κακό είναι πως με τον ίδιο τρόπο θα φερθούν σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

 Φωτογραφία του James John Daniels V.Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. 
Μου ήρθε σε e-mail στα Αγγλικά. 

Αν είναι έτσι τότε το σκέπασαν πολύ καλά. Βλέπω και πολλές φωτογραφίες. 


Δεν μπόρεσα να μεγενθύνω το εθνόσημο.


Τα κουτιά πάντως δείχνουν απ' έξω συναρμολογούμενες ντουλάπες και συρτάρια. Όπου και αν έγινε κάτι τρέχει.Εάν έχετε αμφιβολίες για την Μουσουλμανική μετανάστευση, το παρακάτω θα τις ξεκαθαρίσει!
 


Συνοριακοί Φρουροί βρήκαν 52 τόνους όπλων και πυρομαχικών σε 14 κοντέινερς της Conex καμουφλαρισμένα σαν «έπιπλα» για μουσουλμάνους μετανάστες.
 


Για πληροφόρησή σας η YAVEX USA είναι μια Τούρκικη εταιρεία που κατασκευάζει όπλα στο FORT MEYERS, FLORIDA.
 


Ναι, εξακολουθήστε να τους υποδέχεστε!!!
 


Εάν αυτό δεν σας πείθει ότι πρόκειται για οπλισμένη εισβολή, τίποτα δε θα σας πέισει.
 


Απορείτε ακόμα γιατί όλοι αυτοί οι νέοι στρατιωτικής ηλικίας χωρίς παιδιά ή γυναίκες ταξιδεύουν όλα αυτά τα μίλια παριστάνοντας τους πρόσφυγες?
 


Τα περισσότερα ΜΜΕ δεν θα καλύψουν αυτή την είδηση.
If you have doubts about Muslim immigration, this might clear them up!!!
Greek Border guards found 52 tons of guns and ammunition in 14 Conex containers disguised as "furniture" for Muslim immigrants. FOR YOUR INFORMATION--YAVEX USA IS A TURKISH ARMS MANUFACTURING COMPANY THAT IS LICENSED TO DO BUSINESS IN FORT MEYERS, FLORIDA!!!
Yeah, keep letting them into our country!!!If this doesn't convince you that this IMMIGRATION is nothing less than an ARMED INVASION then nothing will.Wonder still why all those young (military age) men without children or wives are taking on the task of traveling all those miles posing as refugees?Most western nation Main Stream media won't cover this ...
So please share...


Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:25 pm


Ο ΕΜΙΡΗΣ… ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: Η Κυβέρνηση σέρνει στα δικαστήρια τον Εμίρη του ΚατάρΓια σταθείτε ρε μάγκες του "πρώτου θέματος"... γιατί δε μας τα λέτε καλα...

Κατά πρώτον δεν τον κυνηγάει η κυβέρνηση... γιατί αν τον κυνηγούσε, θα της έκοβαν τα πόδια...

Δεύτερον, οι κρατικές υπηρεσίες που τον... κυνηγούν, πρέπει να βρήκαν ατασθαλείες και σ' αυτή την περίπτωση ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.

Τρίτον... μην ανησυχείτε... και παρανομίες να έχει κάνει, η ... αδέσμευτη... η άσπιλη... η αμόλυντη... η παρθένα δικαιοσύνη, θα τον... ΑΘΩΩΣΕΙ...

Κι αυτός, για να τους ευχαριστήσει, θα τους κάνει δώρο... βιβλιοθήκες... (για να βάλουν τα αρχεία τους, ρε... βρωμοσκεπτόμενοι)...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ρε σεις,  λέτε να τον κυνηγούν για να... απαπαπαπαπα... τέτοιο πράμα, δημόσιες υπηρεσίες...
 Emiris_Ellada01


Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αφού η κυβέρνηση «κυνηγάει» τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, αποτρέποντας τον να επενδύσει στην χώρα μας!Σύμφωνα με το αυριανό εξώφυλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», εφορία, δασαρχείο, πολεοδομία, η εκκλησία της Ζακύνθου, ακόμη και ο… ΟΑΕΔ «κυνηγάνε» τον Εμίρη του Κατάρ Χαµάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, που… τόλμησε να επενδύσει τα πετροδόλαρα του, στέλνοντάς τον ουκ ολίγες φορές στον εισαγγελέα.


Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του Εμίρη έχουν στείλει τρεις επιστολές στο πρωθυπουργικό γραφείο χωρίς να έχουν λάβει ουδεμία απάντηση, ενώ με αυτήν τη στάση της κυβέρνησης δεν αποκλείεται διπλωματικό επεισόδιο, με «θύματα» τις 180 ελληνικές επιχειρήσεις που δρουν στο Κατάρ.


Τι κι αν στον υπόλοιπο κόσμο είναι ζάμπλουτος Εμίρης, εδώ είναι της Δικαιοσύνης… κακομοίρης!


Emiris_Ellada02

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:12 pm


Διαψεύδει η ΕΠΟ δημοσιεύματα για το «χαμένο» εκατομμύριο

 
Ρε σεις... ψέμματα είναι αυτά που γράψατε για την άσπιλη και αμόλυντη ΕΠΟ;
 
Ου να μου χαθείτε... είδατε καπνό, να γράψατε πως ...υπάρχει φωτιά...

Πήγατε να χαλάσετε το σπίτι των... νοικοκυραίων...

 
Καλλιόπη ΣουφλήΗ Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διέψευσε δημοσιεύματα ΜΜΕ, που ανέφεραν πως το ΣΔΟΕ βρήκε «τρύπα» ενός εκατομμυρίου ευρώ από τα χρήματα τα οποία είχε λάβει η Ομοσπονδία το 2007 από την UEFA, για την ανέγερση αθλητικού κέντρου στην πυρόπληκτη περιοχή Σπιάντζα, στο νομό Ηλείας.«Η προπαγάνδα, η μετατροπή του άσπρου σε μαύρο και τα ψέματα, επιτέλους έχουν ένα όριο. Η… λατρεμένη μέθοδος Γκέμπελς, που ακολουθείται από γνωστά κέντρα σε αγαστή συνεργασία με τον περίγυρο και όχι μόνο της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού, πέτα λάσπη και όλο κάτι θα μείνει πάνω στον αντίπαλό σου, δεν πρόκειται να περάσει», αναφέρει η ανακοίνωση.


«Διότι, με τη φοβερή και τρομερή… λογική που έχουν όλοι αυτοί, προκειμένου να αλώσουν την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων μέλη της και να μετατρέψουν το ποδόσφαιρο σ' ένα χειραγωγούμενο απ' αυτούς άθλημα, σε λίγο δεν θα διστάσουν να πουν στην ποδοσφαιρική οικογένεια και τους φιλάθλους ότι δεν υφίστανται το ΟΑΚΑ, η λεωφόρος Αλεξάνδρας ("Απόστολος Νικολαΐδης"), η Τούμπα, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ακόμη και ο Λευκός Πύργος», συνεχίζει.


«Όπως έγινε, λοιπόν, στο περίφημο πείραμα της Φιλαδέλφειας, κατά το οποίο το πολεμικό ναυτικό τωνΗΠΑ εξαφάνισε ένα ολόκληρο πλοίο με το πλήρωμά του και το επανέφερε στη θέση του μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα πληροφορείται για το πείραμα της Ηλείας, σύμφωνα με το οποίο εξαφανίζεται ένα ολόκληρο Αθλητικό Κέντρο στον Πύργο», προσθέτει η ΕΠΟ.


Και προσθέτει: «Δυστυχώς, για αυτούς, και τα προαναφερθέντα υφίστανται, αλλά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας "Άγγελος Αναστασόπουλος", που, όντως, χρηματοδοτήθηκαν από την UEFA με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων. Η ισοτιμία τότε αντιστοιχούσε σε 635.000 ευρώ, με την ΕΠΟ να συμπληρώνει τα υπόλοιπα χρήματα έως το 1.100.000 ευρώ (συν τον ΦΠΑ που αναλογούσε), το οποίο κόστισε συνολικά η κατασκευή, αλλά και την UEFA να επιθεωρεί τις εγκαταστάσεις, τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια κατασκευής τους, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή των έργων».


Ακολούθως δίνονται οι σχετικές διευκρινίσεις: «Σε ό,τι αφορά το χρονικό διάστημα 2004-2007, που αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ελεγχθεί τρεις φορές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ και μια φορά από τον τακτικό έλεγχο του κράτους και δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Τέλος, αναφορικά με τα 12 κιβώτια που κατέσχεσε ο ΣΔΟΕ από την αποθήκη της ΕΠΟ στην οδό Φυλής, αυτά οι υπάλληλοι του κλιμακίου τα βρήκαν κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΠΟ, η οποία μάλιστα έχει κληθεί να παραστεί εντός της προσεχούς εβδομάδας στη διαδικασία ανοίγματός τους από τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ».


Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Εκτός του ότι η συγκεκριμένη "κρυφή αποθήκη", πέραν του ότι είναι τα ιστορικά γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου στεγάστηκε επί σειρά δεκαετιών, είναι η… κρύπτη της ΕΠΟ που επισκέφθηκαν εισαγγελικοί λειτουργοί συνοδευόμενοι από στελέχη της Ομοσπονδίας για να πάρουν όσα στοιχεία χρειάζονταν για την υπόθεση των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, θέμα που η ίδια η ΕΠΟ είχε αναδείξει και στείλει προς διερεύνηση στην ελληνική δικαιοσύνη.


Συνεπώς, τα περί μη συνεργασίας και άρνησης εξυπηρέτησης του ελέγχου της οποιασδήποτε οικονομικής διαδικασίας έχει λάβει χώρα στην ΕΠΟ, όχι απλώς ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά αποτελούν σαφές και ξεκάθαρο δημιούργημα των γνωστών μηχανισμών που ως μοναδικό τους στόχο έχουν την άλωση της Ομοσπονδίας, την πλήρη καταστρατήγηση του αυτοδιοίκητού της και τη μετατροπή της σε πειθήνιο όργανο των ορέξεών τους.


Μόνο που επειδή δεν μπορούν να επιτύχουν το στόχο τους μέσω της μοναδικής νόμιμης οδού, της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, όπως έχει αποδειχθεί από τις πρακτικές κωλυσιεργίας που ακολουθούν, επιχειρούν με κάθε τρόπο να ισοπεδώσουν ανθρώπους και συνειδήσεις, παρουσιάζοντάς τους, όπως στην περίπτωση της… περίφημης υπόθεσης για την "κάρτα υγείας" (όλως περιέργως κι αυτή η υπόθεση είχε σταλεί στη δικαιοσύνη από την ΕΠΟ, αλλά στο… δρόμο ξεχάστηκε), ως υπανθρώπους. 


Ε, ας ξέρουν οι τύποι αυτοί και οι μηχανισμοί που έχουν στήσει, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση πως όσο κι αν "φωνάζει ο κλέφτης, δεν πρόκειται να φοβηθεί ο νοικοκύρης"».
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:02 pm


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ BAHAMA LEAKS: 70 και ονόματα -αρκετοί υπόδικοι- στον πιο… εξωτικό φορολογικό παράδεισο
Και τι περιμένει η ... δικαιοσύνη, και δεν τους συλλαμβάνει όλους αυτούς;

Μήπως θέλει... βιβλιοθήκες;;; (καλέ για να βάλει τους φακέλους μέσα... τι φανταστήκατε με το βρώμικο μυαλό σας;)


Καλλιόπη Σουφλή


Bahama_Leaks_Ellines


Πάνω από 1.500.000 έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ICIJ λίγα 24ωρα πριν, αποκαλύπτοντας τις διαδρομές των υπεράκτιων εταιριών με έδρα το διάσημο νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής.Δίπλα στον όρο «εξωτικός προορισμός» ταιριάζει κι αυτός του «φορολογικού παράδεισου», αφού στο συγκεκριμένο κράτος οι νόμοι περί εμπιστευτικότητας είναι τόσο ισχυροί που εδώ και δεκαετίες έχει χαρακτηριστεί ως το «πλυντήριο της Καραϊβικής».


Από την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, το… πλυντήριο έβγαλε τα απόνερα του με τη διαρροή εγγράφων που αφορούν offshore εταιρίες με έδρα τις Μπαχάμες, στη δημοσιότητα από το διεθνές κονσόρτσιουμ δημοσιογράφων «ICIJ».


Το μέγεθος της διαρροής είναι 38 GB, ο αριθμός των εγγράφων 1.300.000, ο αντίστοιχος εταιριών, ιδρυμάτων και καταπιστευμάτων 175.888 και ο αριθμός των προσώπων που συνδέονται με αυτά (διευθυντές, γραμματείς, μέλη διοικητικών συμβουλίων, υπάλληλοι κ.α.) μεγαλύτερος από 25.000.


Ανάμεσα σε αυτούς φιγουράρουν μια Ευρωπαία επίτροπος, μια Βρετανή υπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός αραβικού κράτους και πάνω από εβδομήντα Έλληνες, ανάμεσά τους επιχειρηματίες και χρηματιστές αλλά και ένας έμπορος όπλων. 

Όπως επισημαίνουν και οι ερευνητές του ICIJ το να είναι κανείς ιδιοκτήτης μίας offshore δεν είναι παράνομo, αντίθετα θεωρείται μια λογική επιλογή για ορισμένες διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές.


Το κακό στην περίπτωση των offshore ξεκινάει από αυτή την ανωνυμία που προσφέρουν και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορους για παράνομες δραστηριότητες, όπως το λαθρεμπόριο όπλων, η φοροδιαφυγή, η απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων όπως είναι τα έργα τέχνης και ο χρυσός αλλά και για μίζες από συμβόλαια που υπογράφηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες.


Οι Έλληνες
 


Οι Έλληνες που «φιγουράρουν» στα Bahama Leaks είναι πάνω από εβδομήντα, με κάποιους από αυτούς να είναι ιδιαίτερα γνωστοί.


Ανάμεσα σε αυτά εμφανίζεται προβεβλημένος επιχειρηματίας, που θέλησε να ασχοληθεί και με τα ΜΜΕ, αλλά και πατέρας και γιος επιχειρηματίες που φυγοδικούν από το Μάρτιο του 2013. Οι συγκεκριμένοι εμφανίζονται ως μέλη του συμβουλίου στο ίδρυμα Dionar Foundation που ιδρύθηκε πριν από έξι χρόνια στις Μπαχάμες.


Οι Μπαχάμες αποδείχτηκαν ιδανικό μέρος και για κάποιες από τις πολυσχιδείς δραστηριότητες γνωστού εμπόρου όπλων, αλλά και της στενής του συνεργάτιδας. 


Άλλος Έλληνας των Bahama Leaks είναι πασίγνωστος χρηματιστής, προφυλακισμένος αυτή την περίοδο για το γνωστό σκάνδαλο εξαπάτησης επενδυτών μέσα από ένα κύκλωμα που φέρεται να καρπώθηκε ποσό που αγγίζει τα 200.000.000 ευρώ. 
Το όνομά του εμφανίζεται σε έγγραφο με τον τίτλο του διευθυντή εταιρίας με έδρα τις Μπαχάμες.


Από την έρευνα που διενήργησαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές προκύπτει ότι οι εν λόγω εταιρίες λειτούργησαν για να διοχετευθούν μίζες σε Έλληνες αξιωματούχους που εμπλέκονταν στις προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 


Η πρώτη είναι η Darley Consultants μέσω της οποίας από το 2004 μέχρι το 2007 διοχετεύτηκαν σύμφωνα με την δικογραφία μίζες για την προμήθεια πενήντα τεσσάρων (54) αντιαεροπορικών συστημάτων Stinger. 


Όπως αποκαλύπτουν τα ελληνικά δικαστικά έγγραφα διαχειριστής της εταιρίας με έδρα τις Μπαχάμες ήταν ανώτατος Έλληνας αξιωματούχος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φέρεται να έλαβε ποσό άνω των 260.000 ευρώ. 


Η δεύτερη είναι η Dronfield Investments S.A. που σύμφωνα με τις ελληνικές δικαστικές αρχές συνδεόταν άμεσα με ανώτατο αξιωματούχο που υπηρετούσε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. 


Ο τελευταίος φέρεται σύμφωνα με την δικογραφία να έχει λάβει ποσό κατά τι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ, μέρος του οποίου διακινήθηκε μέσω της συγκεκριμένης offshore κατά τα τα έτη 2005-2007.


Αυτό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα στις δύο τελευταίες περιπτώσεις είναι ότι αμφότερες οι εταιρίες δείχνουν να είναι σε λειτουργία, μέχρι και πέρυσι. κάτι ασυνήθιστο για offshore που ιδρύονται και χρησιμοποιούνται για δωροδοκίες.


Συνήθως όταν τα χρήματα «περάσουν» από αυτές κλείνουν ώστε να είναι ακόμη πιο δύσκολη η αναζήτησή τους από τις αρχές των χωρών που ερευνούν τέτοιες υποθέσεις, αναζητώντας την άκρη στον δαιδαλώδη κόσμο των υπεράκτιων εταιριών σε φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο, ενίοτε δε και εξωτικούς, όπως οι Μπαχάμες.


Πηγή: protothema.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 3:33 pm


Προ ανασχηματισμού η κυβέρνηση - Ποιος λέει ότι πρέπει να απαλλαγεί από τα «βαρίδια»

ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
 
 
 
Τι να αναδομήσει, το φελέκι μου μέσα; 
Όλο του το υλικό, μια χωματερή...
Τα σκουπίδια θ' ανακατέψει πάλι... 
Από σκουπίδια, κυβερνήθηκε η Ελλάδα, από σκουπίδια θα συνεχίσει να κυβερνιέται, ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ.
 
Καλλιόπη Σουφλή


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

 
Προάγγελος κυβερνητικού ανασχηματισμού φαίνεται πως είναι ο ξάδερφος και σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του σε σαββατιάτικη εφημερίδα ότι «Η κυβέρνηση έχει ανάγκη έναν ευρύ ανασχηματισμό για να απαλλαγεί από βαρίδια» 


Φυσικά με την λέξη «βαρίδια» όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρωτίστως αναφέρεται στον υπουργό Παιδείας Ν.Φίλη που έχει δημιουργήσει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Εκκλησίας και κυβέρνησης. Μια σύγκρουση από την οποία νομοτελειακά και ιστορικά πιθανότερο είναι να χάσει η κυβέρνηση.


Ο γ.γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ, σε συνέντευξή του, δηλώνει ότι «Χρειάζονται περισσότερες συνέργειες και μεγαλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου ίσως και με θεσμικό τρόπο. Μαζί με την αλλαγή προσώπων, κάτι τέτοιο θα δώσει περισσότερη ομοιογένεια και θα αφαιρέσει βαρίδια».


Ακόμη, αναγνωρίζει ότι «χάθηκε η ευκαιρία μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, να απαλλαγεί η κυβέρνηση από το εσωκομματικό παρελθόν», ενώ τονίζει ότι ένας ανασχηματισμός θα δώσει νέα ορμή και θα επιταχύνει το κυβερνητικό έργο.


Για το θέμα της Τράπεζας Αττικής και τις αποκαλύψεις για τις χρηματοδοτήσεις προς τον Χρήστο Καλογρίτσα αναγνωρίζει ότι η τράπεζα «έχει ένα αμαρτωλό παρελθόν που θα έπρεπε πράγματι να ερευνηθεί». «Δεν αναφέρομαι μόνο στα δάνεια προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, γεγονός που από μόνο του θα έπρεπε να κάνει την αντιπολίτευση πιο προσεκτική, αλλά στην όλη πολιτική δανειοδοτήσεων και τη διαχείριση».


«Ακόμη και η περίπτωση Καλογρίτσα και της χρηματοδότησής του, αν υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο, αφορά κατά κύριο λόγο τη διαχείριση προηγούμενων κυβερνήσεων, διοικήσεων και της Τραπέζης της Ελλάδος», προσθέτει ο κ. Τσίπρας.


Σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο του Grexit δηλώνει πως «έχει φύγει από το τραπέζι», αναγνωρίζει εντούτοις πως η Ελλάδα παραμένει για πολλούς ξένους επενδυτές χώρα υψηλού ρίσκου και αυτό το έλλειμμα εμπιστοσύνης θα πάρει καιρό για να καλυφθεί.


Αναφορικά με το επικείμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο ΓΓ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων φοβάται ότι αυτό δεν θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις αδυναμίες του κόμματος, που «είναι μεγάλες».


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 3:20 pm


Σου χρωστάει η ζωή ξηγημένες κουβέντες.
 Σε όλους αξίζει μια αλήθεια, μια ειλικρίνεια όσον αφορά τις σχέσεις. 

Αξίζει και είναι δικαίωμα του καθενός να γνωρίζει τι ζητά ο κάθε περαστικός απ’ τη ζωή του.
Συνήθισες στο λίγο

Βολεύτηκες με το μέτριο. 

Έμαθες το συμβιβασμό και τον αγκάλιασες. 


Εσύ! 

Εσύ που έκανες πορείες, εσύ που μέσα σου έβραζε η επανάσταση, εσύ που όταν σε στρίμωχναν έπαιρνες τα βουνά και όταν σε φίμωναν ούρλιαζες για ν’ακουστείς.


Αλλά τί να κάνεις και εσύ άνθρωπέ μου εδώ που φτάσαμε. 

Στην εποχή που μας πούλησαν την μετριότητα για πολυτέλεια και μας ατρόφησαν το μυαλό εκπέμποντας στον εγκέφαλό μας παραλυτικά σήματα. 
Κάπου χάθηκες. 
Κάπου σε πλάνεψαν.


Κι έπειτα στην εποχή αυτή, που ευδοκίμησε η ανθρώπινη ανασφάλεια και αβεβαιότητα, πώς να επιζήσεις με όλους εκείνους τους εκμεταλλευτές συναισθημάτων. 


Ένστικτο επιβίωσης σε παρακινεί και σκορπάς τον εαυτό σου στο «λίγο» γιατί δε βρίσκεις άνθρωπο να σου δώσει «πολύ», γιατί σε έπεισαν πως αυτό σου αξίζει.


Φυσικά, δεν είναι ο έρωτας μπακάλικο να μετρήσεις πόσα δίνεις και πόσα παίρνεις. 

Αλλά δεν είναι και καφές για να τον πίνεις μια ζωή μέτριο. 

Η ερωτική έλξη, η πηγαία, η αυθεντική, έχει τη δύναμη να γκρεμίσει και βουνά, μασάει τα χιλιόμετρα σαν καραμέλες, περπατάει πάνω στη θάλασσα κι άμα γουστάρει ξαπλώνει και πάνω στα σύννεφα.


Και απ’ τη στιγμή που έστω και ένας μόνο άνθρωπος, ο οποίος περπάτησε σ’ αυτήν την άτιμη ζωή, είχε την ευλογία να νιώσει συναισθήματα στον απόλυτο βαθμό, τότε έχεις το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να το βιώσεις κι εσύ όσο κι ο καθένας.

 Γι’αυτό σε όλους αξίζει μια αλήθεια, μια ειλικρίνεια όσον αφορά τις σχέσεις. 

Αξίζει και είναι δικαίωμα του καθενός να γνωρίζει τι ζητά ο κάθε περαστικός απ’ τη ζωή του.


Και κυρίως αξίζει σε όλους μια σταράτη εξήγηση. 


Γιατί χωρίς καμία υπερβολή, όλοι έχουμε φάει- αν όχι ακόμα, περίμενέ το, δυστυχώς  έρχεται- πολύ παραμύθι. 
Τόσο που ενώ στην αρχή το διακρίναμε από την πραγματικότητα, στο τέλος μάθαμε να το προτιμάμε.

 Γιατί πολλές φορές η αλήθεια έγινε βραχνάς και μας έπνιξε, ήρθε με μεγάλη φόρα και μας πέταξε κάτω. Έτυχαν φορές που μείναμε τόσο καιρό στο σκοτάδι, που όταν ήρθε το φως μας έτσουξαν τα μάτια μας και έτσι έμεινε κουσούρι να περπατάμε με τα μάτια κλειστά.


Σου χρωστάει η ζωή ξηγημένες κουβέντες, ξεκάθαρα «ναι» και «όχι», «σε θέλω», «σε γουστάρω», «σε σιχαίνομαι». 

Για όλες εκείνες τις φορές που χαράμισες τον αυτοσεβασμό σου για χάρη ανθρώπων που δεν ήξεραν αν σε ήθελαν. 
Και για κάποιους που σε ήθελαν αλλά όχι όσο τους ήθελες εσύ. 
Και ακόμη, για εκείνους που ξεκάθαρα δε σε ήθελαν και ήθελες εσύ να πιστέψεις ότι σε θέλουν. 


Για όλες αυτές τις μισερές αλήθειες και τα γλυκά ψέματα που γεύτηκες σου αξίζει μια φορά να ακούσεις ένα «μείνε» ή ένα «χάσου από τα μάτια μου» που να κρύβει μέσα του όλη την ειλικρίνεια του κόσμου.


Άνθρωπος είσαι, μια καρδιά την έχεις, πόση απογοήτευση να αντέξει. 
 Απογοήτευση που κάθε φορά παραμυθιάζεται παρά τα τόσα στραβοπατήματα και την εμπειρία της. 

Αντί να μεγαλώνει κάθε φορά όλο και πιο εύκολα εξαπατάται σαν μικρό παιδί, λες και το κάνει επίτηδες. Και αυτό πολλοί το εκμεταλλεύτηκαν, σε πήραν στα χέρια τους παιχνίδι για να τονωθεί η δική τους ματαιοδοξία πουλώντας σου φρούδες ελπίδες.


Για όλες εκείνες τις καταστάσεις που ήταν μια στο κρύο και μια στη ζέστη, σου αξίζει να γνωρίζεις τι δίνεις και τι πρόκειται να λάβεις, κι ας μην είναι ο έρωτας μπακάλικο. 


Δεν είπαμε να βάλεις τα γεγονότα στο κομπιούτερ για να μετρήσεις τα αποτελέσματα. 
Αλλά να ξέρεις περί τίνος πρόκειται κάθε φορά που εμπλέκεσαι συναισθηματικά με άλλους. 


Να σου είναι επιτέλους ξεκάθαρη η έννοια του έρωτα, της εφήμερης σχέσης, της ξεπέτας.

 Για να μπορείς κι εσύ να αφεθείς σε αυτό που πρόκειται να ζήσεις  ολοκληρωτικά, χωρίς φόβους και ανασφάλειες, χωρίς την επακόλουθη απογοήτευση. 

Και να το επιλέγεις συνειδητά γι’ αυτό που είναι χωρίς αναστολές, να παίρνεις όλη την ευθύνη και να πέφτεις με τα μούτρα σε αυτό εις γνώσιν σου μη ζητώντας από κανέναν τα ρέστα. 

Λάθος ή σωστό, να είναι μαγκιά σου.


Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει και εσύ να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. 

Να μην κλείνεις την πόρτα στα γεγονότα, όταν αυτά δε σου αρέσουν. 

Γιατί έτσι μόνος σου οδηγείσαι στην αυταπάτη.  

Να μη σου προσφέρουν κρεβάτι και εσύ να ονειρεύεσαι αιώνια αγάπη


Να μη ζητιανεύεις το ψέμα για να γεμίσεις τα κενά σου- κενά που μάλιστα δε γεμίζουν όταν άλλα αποζητούν και με άλλα τα μπουκώνεις.  

Γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλείς την τύχη σου, παροτρύνεις τους άλλους να σε κοροïδέψουν ώστε να πάρουν αυτό που ζητάνε, πολύ απλά γιατί δε δέχεσαι την αλήθεια τους.


Ναι, σου χρωστάει η ζωή ντομπροσύνη. 

Στο χρωστάει να μοιραστείς με ανθρώπους στον απόλυτο βαθμό, κρεβάτια για την ηδονή της σάρκας, σχέσεις για να σκορπίσουν τη μοναξιά και έρωτες για να σε κάνουν να βλέπεις αστεράκια, όλα αυτά αυθεντικά, ξηγημένα-μιλημένα. 

Μα αν είσαι σίγουρος ότι αυτό διαλέγεις, να είσαι έτοιμος  για αυτή την αλήθεια που με τόση εμμονή αναζητάς. 

Αν δεν είσαι καθ’ όλα προετοιμασμένος για τα ξεκάθαρα και σταράτα λόγια μην μπαίνεις στον κόπο να αναρωτηθείς γιατί τόσα χρόνια νιώθεις να παραμυθιάζεσαι.


Της Φένιας Σκαρλά.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 3:06 pm


rain and tears, are the same... (4 βίντεο, 1 λίστα, 1 ταινία και... η ματιά της ζωής και της ψυχής...)


Οι πρώτες σταγόνες της βροχής... τα πρωτοβρόχια... τα σύννεφα που μαζεύονταν...
Ήταν το παιχνίδι μας... εκεί... στην αλάνα...


Μυρίζαμε τον αέρα... κοιτάζαμε τα σύννεφα... οι πρώτες αστραπές... οι βροντές... οι πρώτες σταγόνες... κι εκείνη η λατρεμένη μυρωδιά της βρεγμένης γης που διψασμένη απ' την ξηρασία του καλοκαιριού,  τις ρουφούσε...

Το αόρατο σινιάλο, για να ξεχυθούμε στους χωμάτινους δρόμους... χωρίς παπούτσια... "ξυπόλυτη συμμορία"... να νοιώθουν τα πόδια μας τη βρεγμένη γη...  "η ξυπόλυτη συμμορία της βροχής"... έτσι μας έλεγαν οι μεγάλοι...

Κι εκείνη η αίσθηση απ' τις πρώτες σταγόνες στο πρόσωπό μας ... χάδι... 
Ήμασταν παιδιά, μα οι μέρες της βροχής, ήταν η γιορτή μας...

 

Δεν υπήρχαν σκέψεις... μόνο γέλια ανόθευτα... φωνές χαρούμενες... να κάτι σαν τιτιβίσματα... κι εμείς να χορεύουμε... άλλοτε πιασμένα απ' το χέρι, κι άλλοτε μόνα μας... τον χορό της βροχής... αγαλλίαση... θαρρουσες πως γινόταν πουλί η ψυχή μας και πετούσες ψηλά... κόντρα στον άνεμο...


Τα χρόνια πέρασαν... μεγαλώσαμε... κλειστήκαμε σε κλουβιά... χάθηκε κείνη η αίσθηση απ' την βρεγμένη γη... απ' τη μυρωδιά της... απ' το χορό μας...


Την ξαναβρήκα χρόνια μετά... εδώ που η γη γίνεται μια αγκαλιά... κι άρχισα πάλι να χορεύω τον χορό της βροχής... μόνη μου πια, χωρίς την "συμμορία"... σκορπίσαμε στους πέντ' ανέμους...Κι έπιανα τις αναμνήσεις μου απ' το χέρι και χόρευα μαζί τους... και γέλαγα σαν παιδί... κι ήταν το γέλιο βγαλμένο μέσ' απ' τα βάθη της ψυχής... μόνο που τώρα δεν ήταν μόνο του... έβγαιναν μαζί του κι όλ' αυτά που κουβαλούσαν τα χρόνια...


Και το γέλιο, γινόταν δάκρυ... κι ένοιωθα την αλμύρα του στ' ακρόχειλα... αλλά ήξερα πως δεν θα το βλεπε κανείς...


Rain and tears, are the same...


Σκέψεις... εικόνες... αναμνήσεις και όνειρα... τώρα πια δοσμένα μέσα από τη διάφανη πραγματικότητα απ' τις σταγόνες της βροχής...

Βλέπεις, θυμάμαι...  κάθε που βρέχει... θυμάμαι...


Καλημέρα


Καλλιόπη

  ... τα τραγούδια ... εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...

... η λίστα... εδώ...
... η ταινία... εδώ...
...  και η ματιά της ζωής και της ψυχής... εδώ...


Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 2:54 pm


υπάρχει μια λέξη... (4 βίντεο, 1 λίστα, 1 ταινία και ... η ματιά της ζωής και της ψυχής)Υπάρχει μια λέξη, που η γεύση της είναι λατρεμένη στους αιώνες...


Κάνε μια επιστροφή στο παρελθόν... από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου... θα την βρεις πάντα εκεί, με πολλές μορφες... πολλές γεύσεις.....


Υπάρχει μια λέξη, που πάντα θα τη ψάχνεις και θα την αναζητάς..... μια λέξη που θα σε βρει και στα πιο βαθιά σου σκοτάδια...


Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να την... σεβαστείς... να την νοιαστείς... να της παραδοθείς... για να την απολαύσεις...


Κι αυτή, θα σε ανταμοίψει και θα σ' ανεβάσει ως τον ουρανό...

 
Αν όμως την προδόσεις... αν την εκμεταλλευτείς... αν δεν την σεβαστείς, να είσαι βέβαιος, πως θα σε σύρει στους πιο σκοτεινούς σου εφιάλτες... χωρίς να μπορέσεις ν' αντιδράσεις...

Η λέξη είναι η... αγάπη...

ΕΣΥ, αποφασίζεις...


Καληνύχτα

Καλλιόπη


... τα τραγούδια...  εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...

 


... η λίστα ... εδώ  ...

 


.. η ταινία...  εδώ... ... και η ματιά της ζωής και της ψυχής... εδώ...


 
 (ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ)
Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 4:48 am


ένας πολίτης που αντιστέκεται ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (βιντεο)Μηνάάάάάάά, στην αίθουσα, υπήρχαν και κάποια... ΜΑΣΣΟΝΙΑ... 
Μήπως είναι και... δικηγόροι;;;

Καλλιοπη Σουφλή


Καταιγιστικός ο Μηνάς Μαλακός! Τα λέει απλά και έξω από τα δόντια. 
 Γι' αυτό καταχειροκροτήθηκε από το κοινό πριν δύο εβδομάδες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. 
Εάν πιστεύετε πως τα βγάζει από το μυαλό του ή είναι γραφικός, σας διαβεβαιώ πως μελετά χρόνια τώρα και είναι αφοσιωμένος μαχητής στην αποστολή αποτίναξης του κατοχικού ζυγού επί του ελληνικού τραχήλου.
Ακόμη και με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.Εύγε Μηνά!

 -Η χώρα μας είναι κατακτημένη
δεν υπάρχει δημοκρατία ούτε κοινοβουλευτισμός
δεν υπάρχουν μέσα μαζικής ενημέρωσης να πούνε την αλήθεια


οι πρωτοβουλίες των ελλήνων πατριωτών θάβονται και δεν ακούγονται γίνεται μιά ανηλεής πλύση εγκεφάλου στους πολιτες
το εκπαιδευτικό σύστημα πλάθει τη νέα γενιά γενίτσαρων
-χρέος δεν υπάρχει, οι διεθνείς τοκογλύφοι έβαλαν χρήματα από την δεξιά τσέπη τους (τις ξένες τράπεζες) στην αριστερή τσέπη τους (Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Eurobank) με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων μας, ιδιώτες δάνεισαν ιδιώτες. 


Το δημόσιο δεν έχει καμία δουλειά Η εγγύηση του δημοσίου ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ήταν ένα κόλπο γιά να σας πείσουν πως υπάρχει χρέος
 


-Η Ευρωπαική Ένωση και το Ευρώ όπως εφαρμόζονται σχεδιάστηκαν από την λέσχη Μπίλντεμπεργκ τη δεκαετία του 1950
 


-Το Ευρώ είναι εργαλείο της οικονομικής δολοφονίας των Ελλήνων συνεπάγεται ασφυξία ρευστότητας και capital control.
 


-Είναι ανάγκη να οργανωθεί από Έλληνες παρακυβέρνηση και παραοικονομία
 


-Πρώτα να θέσουμε το πρόβλημα σωστά. Άν δεν ξέρουμε τον εχθρό καταλήγουμε να δουλεύουμε γιά αυτόν. Εχθρός είναι Ο Σιωνισμός και η Μασωνία.-Σιωνισμός είναι η θεωρία που λέει ότι μόνο οι εβραίοι είναι άνθρωποι, ο εκλεκτός λαός του θεού, και οι υπόλοιποι, οι γκόιμ όπως τους λένε, είναι κτήνη χωρίς ψυχή.-Είναι ανάγκη να οργανωθεί μία νομική ομάδα που θα υποστηρίξει και θα υπερασπιστεί τους Γενοκτονούμενους σήμερα Έλληνες.
 


-Γιά την επιβίωση μας είναι αναγκαία η οργάνωση πολιτοφυλακής με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος. Γιατί οι νεοταξίτες φέρνουν στον χώρο του τελωνείου Πειραιά και του τελωνείου Βόλου κοντέινερ με καλάσνικωφ και χειροβομβίδες, τα οποία την ώρα που θα πάρουνε το σύνθημα, αυτοί οι κύριοι που σήμερα τους ονομάζουνε πρόσφυγες και μετανάστες, θα πάνε να τα πάρουνε γιά να σκοτώσουν τα παιδιά σας.

-'Ολα αυτά εντάσσονται στην μεγάλη μάχη ανάμεσα στον ΝΟΜΟ και την ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ. Σε ποιό ΝΟΜΟ; Στο Νόμο που ανέφερε η Αντιγόνη στον Κρέοντα και ο Χριστός στην Επί του ¨Ορους Ομιλία.
 


- Στον τόμο 28 της Πατρολογίας, ο Μέγας Αθανάσιος εξηγεί ότι ο ναός στον Άγνωστο Θεό, που είδε στην Αθήνα ο Απόστολος Παύλος ήταν το μέρος όπου είχαν μαζέψει τις προφητείες των αρχαίων Ελλήνων γιά τον Χριστό.
 


- Ο Χριστός, στο 21ο κεφάλαιο του Κατά Ματθαίον είπε ότι θα αρθεί η βασιλεία των ουρανών από το έθνος των εβραίων (στο αρχαίο κείμενο) και θα δωθεί (δόθηκε από τότε) στο έθνος των Ελλήνων.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2016 | 12:07 am


ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ [email protected] ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ... ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ... ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΚΑΜΜΕΝΟΣ...


Από που να το πιάσεις και πως να μαζέψεις τα ασυμάζευτα;


ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΚΛΟΠΗ ΞΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ... "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...Από ποιόν; Μα από τον φίλο και συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, αλλά και της... ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... (ή να βάλω μέσα και άλλα κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά Κόμματα; Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον βασικό κορμό... αυτόν του Κωνσταντίνου Ντάλιου του... "άνεργου οικοδόμου, του φτωχούλη του ... "Θεού"... ποιού θεού άραγε;;;... που με την ΜΚΟ του, το... "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ", έχρησε τον.. "βασιλιά των τσιγγάνων"... αυτός ο άνθρωπος, όλο χρήζει προέδρους... ως Πρόεδρο του Κινήματος... οι τσιγγάνοι το ξέρουν ρε Ντάλιε;;;;... μήν ξεχάσω τον Ντάλιο της... ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... Μήπως ένας από τους λόγους αυτούς, είναι ότι εκεί μέσα θα εκκολαφθεί το ... νέο κόμμα του... "πατριωτισμού".....;;;;; μετά την διάλυση κάποιων κοινοβουλευτικών κομμάτων;;;;).


Αυτός λοιπόν ο "βασιλιάς" των ΡΟΜΑ,  που εικονίζεται στο παλκόνι της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, σαν ... "βασιλιάς" που κοιτάζει αφ' υψηλού τον ... λαό του... (αχ αυτή η ρημάδα η γλώσσα του σώματος και η τοποθεσία της συγκεκριμένης φωτογραφίας πόσα περισσότερα αποκαλύπτουν....)... στο Καταστατικό του, όχι μόνο παραποίησε το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, αλλά υπέκλεψε και κατωχυρωμένο λογότυπο και... πολλά πολλά άλλα, που θα διαβάσετε στις νεώτερες αποκαλύψεις του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ...


Και να θυμάστε κάτι πολύ βασικό... εδώ, παίζονται ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ... "ΒΑΣΙΛΙΑ", ΒΡΙΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ...


Και μ' αυτό το ΛΑΜΟΓΙΟ, συναλλάσσονται ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ... ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ...ME ONOATEPVNYMA...

Όλα τα έχουμε αναδείξει στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ... 


Καλλιόπη Σουφλή


Πηγή  ANTI300

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2016 | 4:12 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: