1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΕΡΤ 1
 2. ΕΡΤ 2
 3. ΕΡΤ 3
 4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ασπροπυργος

Ισλαμικά συνθήματα σε εκκλησάκι στο Μανταμάδο και η ΕΥΠ κοιμάται...!


 Απόλυτη ανικανότητα από την διοίκηση της ΕΥΠ επιτρέπει την περαιτέρω διασάλευση της ασφάλειας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο!!! 

 Η ΕΥΠ δουλεύει για την Ελλάδα ή μήπως είναι εκτελεστής "συμβολαίων" του εσωτερικού και του εξωτερικού; ΠΟΙΑ ΕΥΠ; ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ;

Η ΕΥΠ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΠΙΚΑ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;

Ή Η ΕΥΠ ΤΟΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥ ΡΟΥΠΑΤΗ;;;;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!
ΤΟ ΦΑΛΙΡΙΣΑΤΕ! ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αυτή η ... Λουλού ο Ιερώνυμος, πού κρύβεται;
Κάτω από τις ποδιές των Μασσόνων και των ΕβραιοΣιωνιστών μήπως;
Ο  Μητροπολίτης;;;;Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Κάτοικοι του Μανταμάδου μας έστειλαν φωτογραφίες από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, τo οποίο όπως μας καταγγέλουν, κάποιοι ανεγκέφαλοι μετανάστες έβαψαν στους εξωτερικούς του τοίχους συνθήματα, τα οποία κανείς βέβαια δεν γνωρίζει τι γράφουν.

Ζητούν λοιπόν την

παρέμβαση των αρμοδίων, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα αυτές οι αλχημείες.

Φυσικά, καλό θα είναι το ελληνικό κράτος να μεταφράσει και να δημοσιοποιήσει τα όσα γράφτηκαν στους τοίχους του παρεκκλησίου, κι αυτό επειδή ενδέχεται να υπάρχει άμεση ισλαμική απειλή από φονταμενταλιστές ισλαμιστές κατά των κατοίκων της Μυτιλήνης.


Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, οι ευθύνες της Πολιτείας και των κρατικών οργάνων και υπηρεσιών, αυξάνονται κατακόρυφα και καλό θα είναι ο κ. Ρουμπάτης (και το παλαιοπασοκικό - νεοσυριζαίικο παρεάκι του) να αφήσουν στην άκρη τις (στοχευμένες και προς εξυπηρέτηση ντόπιων και ξένων συμφερόντων) "εκκαθαρίσεις" - "εξόφληση γραμματίων", αλλά και τις τακτοποιήσεις ημετέρων και να προσηλωθούν στο θεσμικό τους έργο, που δεν είναι άλλο από την συλλογή πληροφοριών για την υπεράσπιση της χώρας από κινδύνους που ελλοχεύουν και γιγαντώνονται, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ΕΥΠ ασκεί ένα ιδιότυπο πογκρόμ, υλοποιεί παράτυπες ανακατατάξεις (με μη έμπειρο προσωπικό σε θέσεις κλειδιά ιδιάζουσας σπουδαιότητας περιοχών) και, τέλος, τακτοποιεί "κόσμο" σε θέσεις του εξωτερικού που "ανοίγονται" χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος, παρά μόνο για την μισθοδοσία (βόλεμα) των τοποθετημένων.

Τονίζουμε πως το συγκεκριμένο χωριό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες Ορθόδοξους χριστιανούς, τονίζουμε πως η Πολιτεία δια των επισήμων οργάνων της είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους πολίτες...

Σημείωση: 


Επειδή ακυρώθηκε το τακτικό ραντεβού με τον μεταφραστή μας επί αραβικών κειμένων, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε την μετάφραση όσων διακρίνονται στις φωτογραφίες. 

Και αν δεν έχει υπάρξει επίσημη μετάφραση ή αν η μετάφραση της πολιτείας τύχει να είναι διαφορετική, τότε θα αρχίσουν να χτυπάνε καμπάνες για τις ευθύνες των πολιτικών αλλά και των κομματικά τοποθετημένων σε θέσεις μείζονος εθνικής σημασίας...
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 9:12 pm


Στο "παρά 1'" για επέμβαση του Στρατού σε νησί κατά των λάθρο: "Αφήστε με να επέμβω" αιτήθηκε ο Διοικητής Αμυνας Νήσου
Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ
 
 
 
Καμμένε, το αίτημα το απέρριψες από τον φόβο της αιματοχυσίας, ή επειδή αυτό σου είπαν τα αφεντικά σου να κάνεις;
 
ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA;;;;
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;;
 
Καλλιόπη Σουφλή 
 
Υ.Γ. Κύριε Διοικητά, όταν η Πατρίδα κινδυνεύει, τους πολιτικούς ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τους στέλνουμε στο διάολο και ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ!

Στο "παρά 1'"  για επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων έφτασε η κατάσταση σε παραμεθόριο νησί του Αιγαίου (κοντά στα Ιμια), όταν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες πριν μερικές ημέρες πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα και κατέβασαν την ελληνική σημαία.

Οπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΣ στο pronews.gr, ο διοικητής άμυνας νήσου (ΔΑΝ) του συγκεκριμένου νησιού
έθεσε σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής την μονάδα (Τάγμα Εθνοφυλακής) και ετοιμάστηκε για επέμβαση προκειμένου να προστατέψει τα δημόσια κτίρια, αφού οι λαθρομετανάστες είχαν αναλάβει πλέον τον έλεγχο της πρωτεύουσας του νησιού και η αστυνομία πολιορκείτο στο κτίριο που στεγάζεται.

Οι πολίτες είχαν κλειστεί στα σπίτια τους και ορισμένοι είχαν προχωρήσει στην προειδοποιητική ρίψη δυναμιτών από αυτούς που χρησιμοποιπούνται στα λατομεία, κοντά σε συγκεντώσεις λαθρομεταναστών.

Η κατάσταση κινδύνευε να εξελιχθεί πολύ άσχημα, με ιδιαίτερα πιθανό το λουτρό αίματος με οτι αυτό θα συνεπαγόταν όχι μόνο για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και την διεθνή εικόνα τυ νησιού και της χώρας.

Τότε ο ΔΑΝ πρότεινε στην ανώτερη διοίκηση να βγει από το στρατόπεδο η μονάδα και να αναλάβει τον έλεγχο της πόλης προκειμένου να "σπάσει" η πολιορκία του αστυνομικού τμήματος και να καταστεί δυνατός ο περιορισμός των λαθρομεταναστών σε συγκεκριμένο χώρο.

Το αίτημα υποβλήθηκε από τον ΔΑΝ βάσει και των όσων είχε δηλώσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο, προ του δημοψηφίσματος, για δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να αναλάβουν αποστολές εσωτερικής ασφάλειας κατά ξένων στοιχείων.

Οταν, όμως, το αίτημα έφτασε στο τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο Π.Καμμένος το απέρριψε, παρά το γεγονός της κρισιμότητας της κατάστασης, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα, καθώς το στρατιωτικό προσωπικό της συγκεκριμένης μονάδας δεν ήταν εκπαιδευμένο γα αποστολές εσωτερικής ασφάλειας, αλλά μόνο γαι αντιμετώπιση εχθρικών τμημάτων με "καθαρή" χρήση των μέσων που είχαν στην διάθεσή τους, δηλαδή των όπλων.

Αμέσως διατάχθηκε ο διοικητής της νήσου να μην επέμβει, απλά να παραμείνει σε επιφυλακή η μονάδα για να αντιμετωπίσει καταστάσεις ακόμα χειρότερες...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 8:47 pm


Όπου φύγει φύγει και από τον ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ,  ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

  


ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Αν κάποιος συγκεντρωσει τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό από τον ΣΥΡΙΖΑ, εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα των ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ και ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΊΔΟΥΝ ΠΛΑΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

Παράλληλα, όλες αυτές οι  αποχωρήσεις, στην ουσία και σε  μυστικά γκάλοπ που έχουν στα χέρια τους στον ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 10%.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (όπως λέγεται την έχει αγοράσει ο ΣΟΡΟΣ) SINGULAR LOGIC ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η... ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ... ΙΣΡΑΗΛ.

Καλλιόπη Σουφλή
Μετά το μεγαλειώδες και περήφανο “ΟΧΙ” του Ελληνικού λαού στις 5 του Ιούλη, το οποίο επετεύχθη  κάτω από πρωτοφανώς αντίξοες συνθήκες, οι πολιτικές εξελίξεις υπήρξαν καταιγιστικές.

Δυστυχώς η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας επιδεικτικά το Κμμα ﷽﷽﷽﷽﷽﷽Α, αγνοώντας επιδεικτιΙΖΑ, αγνοΡΤΕΜΙΔΟΣόμμα, τα Όργανα και τα μέλη του, πέρασε στην αντίπερα όχθη και σε αγαστή συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα του παλιού κατεστημένου, συνομολόγησε την καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, που  συνιστά
απροκάλυπτο πολιτικό πραξικόπημα, συνταγματική εκτροπή και βιασμό κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας.


Οι υπογράφοντες, ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που υποσχέθηκε στο λαό την ανακούφισυοου με τον τερι πολιτικεΤΕΜΙΔΟΣή του από τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα σε αυτή την κατεύθυνση που ατυχώς εγκατέλειψε η ηγεσία του Κόμματος, αποχωρώντας από μέλη του και συγκροτώντας μία επιτροπή στήριξης της “Λαϊκής Ενότητας” στις περιοχές Σπάτων – Αρτέμιδος για τις επερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε ώστε το “ΟΧΙ” του λαού μας στις νεοαποικιακές πολιτικές της υποτέλειας να βρει πολιτική έκφραση και στέγη.

Καλούμε τους συντρόφους που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ να αναλογιστούν τις ευθύνες της ηγεσίας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συναντηθούμε στους αγώνες ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα.

1)  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ
2)  ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ
3)  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
5)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
6)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7)  ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ
8)  ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
9)  ΚΑΤΣΑΝΗ ΝΙΚΗ
10) ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
11) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
13) ΜΠΡΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
14) ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
15) ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
16) ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
17) ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
18) ΤΑΒΟΥΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
19) ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣ
20) ΧΑΣΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
21) ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΔημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 8:33 pm


Ποιο ΜΜΕ, δημοσιογράφος, μπλόγκερ… διαθέτει αδένες (στην καθομιλουμένη: όρχεις) και θα δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία από τον φόνο μικρού παιδιού;
Πονώ για κάθε παιδί που δολοφονείται.
ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!
ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΓΕΝΝΗΜΑ!

Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

Αυτή η μικρή κρατάει στην αγκαλίτσα της το απεκεφαλισμένο σωματάκι της αδελφούλας της…

Κι όμως δεν αποτελεί είδηση για τα ΜΜΕ και τους «φιλάνθρωπους» της δύσης και των ΜΚΟ βορείων προαστίων της Αθήνας…

Ας δούμε την…

υποκρισία και την «παγίδα» που στήνουν οι φονιάδες των λαών:Αυτός ο πατέρας της αποκεφαλισμένης μικρούλας… δεν εξυπηρετεί την πολιτική της νέας τάξης…

Σχετικά:

H Σαουδική Αραβία καταστρέφει την πολιτιστική κληρονομιά της Υεμένης…

Πολλοί νομίζουν πως η Υεμένη είναι πολύ μακριά… (Μάρτης 2015)

–  Όλοι, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, οι «ηγέτες της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένου & του Τσίπρα, που θα έπρεπε να έχει μια άλλη στάση), θα έπρεπε να ντρέπονται! 

Περισσότερα για την επίθεση εναντίον της Υεμένης: ΕΔΩ

Επίδειξη δύναμης των φονιάδων τζιχαντιστών στη Mosul, με τα υπερσύγχρονα οχήματα του αμερικάνικου στρατοιύ… Ώρα είναι να μας πουν ότι τα «έκλεψαν» σε κάποια Λαϊκή Αγορά και όταν περνούσαν από την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία…, νόμισαν ότι είναι ασθενοφόρα…

2,300 υπερσύγχρονα αμερικάνικα στρατιωτικά οχήματα Humvee, του αμερικάνικου στρατού, διαθέτει και τα μάλιστα τα εκθέτει, η ISIS, η οργάνωση του «ισλαμικού κράτους» των τζιχαντιστών, που δήθεν πολεμούν οι «πολιτισμένοι» της δύσης!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 7:12 pm


Τραγωδία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί
Αντικρουόμενες οι πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε η φωτιάΌπου φτωχός κι η μοίρα του... 
Τα πολιτικά κτήνη, εγκατέλειψαν την ΥΓΕΙΑ του λαού στο έλεος των τοκογλύφων...

Ευχή και όνειρο, να καούν όλοι τους στο πορνείο της Βουλής...

Καλλιόπη Σουφλή

 
Τραγωδία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί
Φωτογραφίες: Βασίλης Γερμάνης


Φρικτό θάνατο βρήκαν οι ασθενείς - Σύμφωνα με αναφορές οι ασθενείς ήταν κλειδωμένοι στους θαλάμους τους - Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξεκίνησε από το ισόγειο του κτιρίου και επεκτάθηκε σταδιακά

Φρικτό θάνατο βρήκαν το απόγευμα της Παρασκευής τρία άτομα από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16.30 στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί.

Η φωτιά ξεκίνησε από το ισόγειο του κτιρίου και επεκτάθηκε σταδιακά, ενώ πριν από λίγη ώρα εκκενώθηκε πτέρυγα του Ιδρύματος και γίνεται έλεγχος για το αν υπάρχουν και άλλα θύματα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο και για τέταρτο νεκρό.

Τα τρία θύματα βρέθηκαν

απανθρακωμένα σε θάλαμο εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου,  ενώ υπάρχουν αναφορές πως η φωτιά ξεκίνησε κατά πάσα πιθανότητα από ασθενή. 

Μάλιστα, στην αίθουσα από την οποία φέρεται να  εκδηλώθηκε η πυρκαγιά φιλοξενούνταν βαριά ψυχιατρικά περιστατικά , γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί ασθενείς ήταν κλειδωμένοι στην αίθουσα και αδυνατούσαν να μετακινηθούν.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


<
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, με την ατμόσφαιρα στο Ίδρυμα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή να είναι αποπνικτική.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πάντως, τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί ενώ όπως έγινε γνωστό στο Δαφνί μετέβη εσπευσμένα πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Κω. 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 6:58 pm


Ψηφίζουμε και στηρίζουμε αυτό που φοβάται η Διεθνής Χούντα.

Ψηφίζουμε έξυπνα. 


Δεν διαλέγουμε «προγράμματα» γιατί, δεν υπάρχουν. 


Δεν ψηφίζουμε ιδεολογικά. 

Δεν κάνουμε αποχή για να μην ανέβουν τα ποσοστά των κομμάτων της ευρω-κοινοπραξίας, και ψηφίζουμε έγκυρα.
 

Ψηφίζουμε εναντίον της Ευρω-κοινοπραξίας. 

Δημοψήφισμα είναι.

 

Λέμε ΟΧΙ στην Διεθνή Χούντα, ΟΧΙ στο Κράτος Φραγκφούρτης Βρυξελλών, ΝΑΙ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. 

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε αυτό που φοβάται η Διεθνής Χούντα.

Βοηθάμε να γίνει ο φόβος τους πραγματικότητα. 


Τόσο απλά.
 Νίκος Κ.

 Ο/Η Nikos K άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Εκλογές 2015: Oλα τα ονόματα για τις λίστες -Οι εκ...":Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 5:42 pm


Πρωτότυπες δικαιολογίες από Α.Τσίπρα και Π.Καμμένο: "Η Ρωσία και η Κίνα φταίνε" (...που τα κάναμε μαντάρα)!"ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ" ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
 
 Τώρα ο Α.Τσίπρας και Π.Καμμένος κατηγορούν ουσιαστικά τον Ρώσο πρόεδρο, όπως και τους Κινέζους, ότι "τους εξαπάτησαν"...
 
 
 Τα ναρκωτικά που παίρνετε ρε ανάρχιδα τσουτσέκια, θα πρέπει να είναι  πολύ σκληρά...
ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
 
ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
 

Καλλιόπη Σουφλή
 
του Βασίλη Καπούλα
 
Επίθεση σε Ρωσία και Κίνα εξαπέλυσαν ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος λέγοντας πως δεν στήριξαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ενώ ο Α.Τσίπρας το προχώρησε παρακάτω λέγοντας πως τον παρέσυρε ο Π.Λαφαζάνης με το δάνειο από τη Ρωσία για τον Greek Stream και έκανε λόγο για υπερβολές και αυταπάτες..
 
Ο κ. Τσίπρας τόνισε επίσης πως ο κ. Λαφαζάνης τον ... παρέσυρε στο θέμα του εναλλακτικού δανεισμού από τη Ρωσία.
 
Μίλησε για αυταπάτες του κ. Λαφαζάνη και τον κατηγόρησε πως θεωρούσε δεδομένη την εκταμίευση των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ ως προκαταβολή για τον Greek Stream.
 
Για την εξωτερική πολιτική ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση αυτούς τους μήνες εργάστηκε με σύνεση και σχέδιο, ότι η Ελλάδα, παρά την ένταση της κρίσης παρέμεινε σταθερή, ενώ άφησε αιχμές για την ενεργειακή πολιτική του κ. Λαφαζάνη σε σχέση με την Ρωσία , λέγοντας ότι ενώ είναι σωστό το άνοιγμα προς τη Μόσχα, υπήρχαν υπερβολές και αυταπάτες, ενώ σημείωσε ότι έχει ισότιμη σχέση με τους συμμάχους, όπως οι ΗΠΑ.
 
Από την άλλη πλευρά ο Π.Καμμένος είπε ότι ο σχεδιασμός Σόιμπλε δεν αφορούσε το να κληθεί η Ελλάδα να υπογράψει ή όχι μνημόνιο, αλλά να υπογράψει την έξοδό της από την Ευρωζώνη και την ΕΕ με «χορηγία» ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 30 δισ. ευρώ και την μετατροπή της ουσιαστικά σε αποθήκη ανθρώπων, καθώς 3 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία θα έμεναν εδώ, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε αποψινή του συνέντευξη.
 
Νομίζουμε ότι πριν από ελάχιστους μήνες απειλούσε να ανοίξει την πόρτα της Ελλάδας και να στείλει στην Ευρώπη όλους τους πρόσφυγες, αν δεν συμφωνούσαν οι "εταίροι" με τις ελληνικές απαιτήσεις. Τι άλλαξε τώρα;
 
Χαρακτήρισε προδιαγεγραμμένο αυτόν τον σχεδιασμό από τους Γερμανούς, "Πριν την 25η Ιανουαρίου" - και χωρίς να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις είπε ότι "κάποια στιγμή έγινε δεκτός από τον κ. Βαρουφάκη".
 
Πρόσθεσε ότι αν ο σχεδιασμός αυτός γινόταν αποδεκτός, την επόμενη μέρα η τουρκική Finansbank θα δήμευε την Εθνική Τράπεζα και την ίδια τύχη θα είχαν οι τράπεζες Eurobank, Alphabank και Πειραιώς από τις βαλκανικές τράπεζες!
 
Και αυτά δεν τα ήξερε όταν μίλαγε για "Κούγκι" κι "εθνική ανεξαρτησία"; Απλή ερώτηση κάνουμε...
 
Ο κ. Καμμένος, υπογράμμισε ότι μπροστά στο δίλημμα που ετέθη με αιχμές το προσφυγικό - μεταναστευτικό και την δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, οδηγήθηκε στην απόφαση να στηρίξει την συμφωνία και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ "θα μπορούσα να κάνω τον ήρωα, εκ του ασφαλούς, αφού άλλοι θα είχαν υπογράψει, όπως κάνει ο Λαφαζάνης και η Ζωή (Κωνσταντοπούλου)".
 
Επανέλαβε ότι αν υπήρχε προοπτική για την χώρα με επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ο ίδιος δεν θα είχε αντίρρηση, επισήμανε, όμως, ότι τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα δεν στήριξαν την Ελλάδα, καθώς η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα απαιτεί συναλλαγματικές εγγυήσεις.
 
Συγκεκριμένα, είπε ότι "Τα 5 δισ. ευρώ, εκ μέρους της Ρωσίας που αποτελούσαν την προκαταβολή για τον αγωγό Greek Stream αποσύρθηκαν", ενώ το ίδιο έγινε και με την Κίνα.
 
Ο κ. Καμμένος, έκανε αποδεκτή την παρατήρηση ότι "Η Ρωσία δεν κατέβαλε την προκαταβολή λόγω Τουρκίας" (σ.σ.: Τι θέλει να πει ο ποιητής;), ωστόσο τόνισε ότι "Από την άποψη του αποτελέσματος, η Ελλάδα θα ήταν εκτεθειμένη". Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
 
Πρόσθεσε, ότι "Οι σχέσεις με την Ρωσία είναι άριστες και αν αρθεί το εμπάργκο (σ.σ. του ΝΑΤΟ στην Ρωσία) η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία θα κατασκευάζει όπλα «Καλάσνικοφ»! "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι". δηλαδή.

Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η Ρωσία και η Κίνα σε αυτές τις κατηγορίες-δικαιολογίες των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων. Ηδη ο πρόεδρος της Ρωσίας Ν.Πούτιν αντιδρώντας σε μια ανάλογη τοποθέτηση του Α.Τσίπρα σε συνέντευξη πριν την "συνθηκολόγησή" του με τους "εταίρους", είχε απαντήσει ότι "Ουδέποτε ο Α.Τσίπρας μου ζήτησε βοήθεια".

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είδε δηλώσεις στις 22 Ιουλίου ότι "Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε απευθύνθηκε στη Ρωσία ζητώντας της να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ώστε η τελευταία να τυπώσει δικό της νόμισμα. Τόσο ο πρόεδρος έχει ήδη δηλώσει και ο υπουργός έχει δηλώσει και εμείς έχουμε επανειλημμένα δηλώσει σε διάφορα επίπεδα πως η ελληνική πλευρά και οι ελληνικές αρχές δεν πλησίασαν την Ρωσία για βοήθεια"..

Τώρα ο Α.Τσίπρας και Π.Καμμένος κατηγορούν ουσιαστικά τον Ρώσο πρόεδρο, όπως και τους Κινέζους, ότι "τους εξαπάτησαν"...
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 5:35 pm


Σκηνικό πολέμου με τους μετανάστες τρέμουν οι μυστικές υπηρεσίες


 Aπό φυματίωση προσβλήθηκαν 20 αστυνομικοί στη Mυτιλήνη
Σχόλιο : ΠΟΙΑ ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ... ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ... ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΤΩΡΑ... ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΡΓΟ"... ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΠ - ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ - ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ - ΜΠΙΚΑ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ...
Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΘΑΝΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;

ΕΥΤΕΡΠΩ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ;

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!
ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ...ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΡΙΓΚΑΤΩΝ!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Καλλιόπη Σουφλή


 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ Η ΕΥΠ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ»- 

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
 
Mπορεί η κυβέρνηση να διαφημίζει την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την «υποδοχή», όμως τα πράγματα, δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν. Γιατί, ναι, ανάμεσα στους χιλιάδες που πάτησαν τα πόδια τους στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία, όμως, ανάμεσά τους είναι και μερικές… χιλιάδες μεταναστών που δεν είναι ακριβώς ό,τι θα περίμενε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα νησιά που τους υποδέχθηκαν, αποδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο ξένες μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό και σε συνεχή επαφή με την ΕΥΠ, η οποία παρακολουθεί την εισροή διακριτικά. 

Τον λόγο για τον οποίο συντάσσονται εκθέσεις κινδύνου. 

Είναι το μίσος μεταξύ κάποιων εθνοτήτων που συνωστίζονται μαζί, είναι το θρησκευτικό μίσος, αλλά και κυρίως, είναι η
επιχειρούμενη εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.
 
Ο ISIS

Υπερβολή; Κάθε άλλο. Κυκλοφορεί ως «ράδιο αρβύλα» ότι οι τζιχαντιστές του ISIS βρήκαν ανοιχτή κερκόπορτα προς την Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας. Ότι μπορούν εύκολα να «τρυπώσουν» για να οργανώσουν τρομοκρατικά χτυπήματα, αφού για τους μετανάστες, ό,τι και όποιος δηλώσεις, είσαι.

Τις τελευταίες ημέρες, στη Συρία, τα τοπικά ΜΜΕ άρχισαν να προβάλλουν μια διπλή φωτογραφία. Έδειχνε τον ταγματάρχη των τζιχαντιστών στο Χαλέπι,  Saith Al Saleh, από τη μία, με το αυτόματο στο χέρι, να πανηγυρίζει μια ακόμα σφαγή. 

Και, από την άλλη, τον ίδιο άνθρωπο, τον μπαρουτοκαπνισμένο αντάρτη, χωρίς το χαρακτηριστικό μούσι των τζιχαντιστών και χωρίς τις φόρμες παραλλαγής (φυσικά και χωρίς το όπλο), με γυαλιά ηλίου και μια πράσινη μπλούζα που γράφει “thank you”, να φτάνει στην Κω.

Το Associated Press που τον εντόπισε, τον παρουσιάζει ως έναν αντάρτη του ελεύθερου Συριακού στρατού που τρέχει να ξεφύγει από τους τζιχαντιστές και από τον Άσαντ. Είναι όμως έτσι; Στη Συρία, διαφωνούν. Όπως και να χει, οι ελληνικές αρχές δεν θα το μάθουν, καθώς δεν τον… πήραν χαμπάρι. Ο Al Saleh πέρασε στα Σκόπια και ήδη ταξιδεύει προς τον τελικό του προορισμό, την Ολλανδία.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ο τρόπος με τον οποίο ελέγχονται όλοι οι εισερχόμενοι στη χώρα. 
Με κανέναν, παρότι ο κίνδυνος είναι δεδομένος.
 
Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στολτενμπεργκ, έχει προειδοποιήσει ότι «τρομοκράτες» και τζιχαντιστές είναι πιθανόν να κρύβονται ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο». 

Ο υπουργός Άμυνας της χώρας μας, Πάνος Καμμένος, επίσης το έχει πει: «Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου περιμένουν 3.500.000 πρόσφυγες και κανείς δεν ξέρει πόσοοι εξ αυτών είναι τζιχαντιστές». Τι θα γίνει λοιπόν με αυτούς;
                 
«Εμφύλιος»

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Ένα άλλο ζήτημα είναι και το «μωσαϊκό» Σύριων, Αφγανών, Ιρακινών, Ιρανών, Πακιστανών και όχι μόνο που έρχονται στη χώρα μας. Ανάμεσά τους, σουνίτες και σιίτες, που διέπονται από τρομερό μίσος μεταξύ τους. Ούτως ή άλλως, πολλές από αυτές τις εθνότητες δεν τρέφει τα καλύτερα αισθήματα για άλλες. Όταν τις βάζεις μαζί, δημιουργείς ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Αυτό, το είδαμε στα ελληνικά νησιά, όπου με ασήμαντη αφορμή, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των μεταναστών. Όταν είδαμε ανθρώπους που ζήταγαν άσυλο, να δέρνονται άγρια μεταξύ τους. Να κλωτσούν στο πρόσωπο τους πεσμένους.
 
Το είδαμε, για παράδειγμα, στην Κω, όπου περίπου 50 μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν ενεπλάκησαν σε πετροπόλεμο, συμπλοκές σώμα με σώμα και βρισιές μπροστά στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, ενώ δίπλα οι άνδρες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν.
 
Οσοι δεν συμμετείχαν στην συμπλοκή φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των χωρών τους. Τουλάχιστον ένας άνδρας δέχθηκε κλωτσιές ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, ενώ άλλοι απομακρύνονταν από το σημείο της συμπλοκής με αίματα στο πρόσωπο.
 
Για κάποιον που κινείται στο κέντρο της Αθήνας, αυτή δεν είναι άγνωστη εικόνα. Το «πολύχρωμο μωσαϊκό» συχνά συνήθιζε τις αιματηρές συγκρούσεις στο ιστορικό κέντρο και κυρίως στη Σοφοκλέους.  

Αυτό ακριβώς φοβούνται και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Ότι τώρα, που το Ελ. Βενιζέλος έδεσε στον Πειραιά και οι πρόσφυγες καθώς και οι άλλοι αιτούνται άσυλο θα «λιάζονται» στην Αθήνα, οι συγκρούσεις μεταξύ τους θα ενταθούν και θα επεκταθούν, όσο μεγαλώνει ο αριθμός τους…


 
Aπό φυματίωση προσβλήθηκαν 20 αστυνομικοί στη Mυτιλήνη

      Γράφει ο N. NIKOΛAΪΔHΣ

Έντονη ανησυχία, επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών και των λιμενικών, που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες στα σύνορα του Έβρου και στα νησιά του Bορειοανατολικού Aιγαίου, από τα νέα κρούσματα φυματίωσης.

Mετά τα 14 κρούσματα που εντοπίσθηκαν στα νησιά σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος, άλλα 26 κρούσματα εντοπίσθηκαν προ ημερών και σε αστυνομικούς στη Mυτιλήνη.

Oι άνθρωποι αυτοί, θα ταλαιπωρηθούν για χρονικό διάστημα εννέα μηνών λόγω της θεραπείας και της παρακολούθησης από γιατρούς ανά μήνα. Όπως είχε αποκαλύψει η «P..........T.» στις 25 Mαρτίου, υγειονομική «βόμβα» απειλεί τους Aθηναίους λόγω των μολυσματικών ασθενειών πυ φέρουν οι μετανάστες και ειδικότερα, σε νησιά του Aιγαίου, όπου συνοστίζονται κατά εκατοντάδες.
 
Σύμφωνα με στοιχεία από τους Γιατρούς του Kόσμου και το KEEΛΠNO το 30% των κρουσμάτων στην Aμυγδαλέζα ήταν φορείς φυματίωσης. Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι, όσοι μετανάστες συλλαμβάνονται στα νησιά και προωθούνται στην Aθήνα, δίνουν μία τυπική διεύθυνση κατοικίας και... στη συνέχεια χάνονται τα ίχνη τους.
 
Όμως και η χαλάρωση των μέτρων ελέγχου στον Έβρο αλλά και στα νησιά του Aιγαίου, ενθάρυναν τα κυκλώματα των Tούρκων δουλεμπόρων, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ροή των μεταναστών προς την Eλλοάδα και οι περισσότεροι δηλώνουν «πολιτικοί πρόσφυγες»!...
 
Όμως, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος από την ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθρομεταναστών, που κοστίζει στην εγχώρια οικονομία πάνω από 34 δισ. ευρώ το χρόνο και συγκεκριμένα:
 
– Σε 12 δισ. υπολογίζεται το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Eλλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών.
 
– Στο ποσό των 9 δισ. υπολογίζεται το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο, το οποίο διεξάγεται από λαθρομετανάστες.
 
– Tο ποσό των 3 δισ. αφορά νοσήλια των ανασφάλιστων μεταναστών.
 
– Tα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών υπολογίζονται στα 10 δισ., ενώ:
 
– Για την επιπλέον αστυνόμευση απαιτούνται 1,5 δισ. ευρώ.
 
Aξίζει να αναφέρουμε ότι το OHE το 2012 το υπουργείο Δημόσιας Tάξης είχε εκπονήσει το σχέδιο «Iώνη» για την υποδοχήαπό την εμπόλεμη Συρία προσφύγων στην Kρήτη.
 
Tο σχέδιο είχε εκπονήσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από και αίτημα ενημέρωσης της Aρμοστίας του OHE, σύμφωνα με την οποία είχαν εγκαταλήψει τη Συρία περισσότεροι από 350.000 πρόσφυγες, αριθμός που πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά. H Tουρκία τότε είχε συμφωνήσει να κρατήσει ένα μεγάλο αριθμό προσφύγων στα εδάφη της –σύμφωνα με τον OHE– με υλικοτεχνική υποδομή στους καταυλισμούς, κάτι που βεβαίως ουδέποτε έπραξε...
 
Οι προβοκάτσιες των Τούρκων και τα  Ίμια
 
Για τους πολλούς, η Τουρκία επιδιώκει αποσταθεροποίηση, στέλνοντας εκατομμύρια προσφύγων στην Ελλάδα. 

Για άλλους, στοχεύει στη δημιουργία μουσουλμανικής «μειονότητας», την οποία θα σπεύσει να οικειοποιηθεί. 

Προς το παρόν, οι Τούρκοι δεν χάνουν την ευκαιρία για να εκμεταλλευθούν, με προβοκάτσιες, την εισροή (ή καλύτερα, αποστολή από την Άγκυρα) προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. 

Αρχικά, ήταν ένα βίντεο, το οποίο και ανέβασε η Hurriyet στην ιστοσελίδα της, στο οποίο υποτίθεται ότι Έλληνες λιμενικοί βυθίζουν το φουσκωτό προσφύγων. Φυσικά, πουθενά δεν φαίνονται Έλληνες λιμενικοί να βυθίζουν το σκάφος και, από την άλλη, θα ήταν οξύμωρο αν το έκαναν, αφού οι ίδιοι τους διασώζουν.

Από την άλλη, είχαμε θερμό επεισόδιο στα Ίμια μεταξύ Λιμενικού και τουρκικής ακτοφυλακής. Για πολλοστή φορά, ομάδα προσφύγων αποβιβάστηκε σε μια από τις δύο βραχονησίδες. Αυτή τη φορά ,ήταν η ανατολική βραχονησίδα. Ομάδα 27 μεταναστών εντοπίστηκε στην ανατολική Ίμια.

Σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό αλλά και στην τουρκική ακτοφυλακή η οποία επιχείρησε με ιδιαίτερα επίμονο τρόπο να αποβιβάσει προσωπικό στην βραχονησίδα. 

Πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται από το Λιμενικό, επιμένουν ότι οι Τούρκοι παρά τις αντιδράσεις των Λιμενικών κατόρθωσαν κι έβγαλαν στην ανατολική Ίμια μέλη πληρώματος ακταιωρού! Τελικά μετά και τις έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των πληρωμάτων των σκαφών, το Λιμενικό πήρε από τα Ίμια τους 27 μετανάστες. Οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε τουρκική ακταιωρό.
 
ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΡΘΑΝ 21.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
 
Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια
 
Tο πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στα νησιά, αλλά και στην ευρύτερη ηπειρωτική Ελλάδα με τον συνολικό αριθμό των μεταναστών που έχουν εισέλθει στη χώρα μας το τελευταίο δίμηνο να ξεπερνά τους 150.000 και να αυξάνει σε ρυθμό! 

Σύμφωνα με την Frontex καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους έχουν καταφθάσει στην Ελλάδα περισσότεροι από 340.000 μετανάστες από 123.500 κατά την ίδια χρονική περίοδο το 2014. Το πλέον ανησυχητικό από όλα είναι ότι η συνεχής εισροή αντί να περιορίζεται με την πάροδο του χρόνου, γιγαντώνεται, αφού από τους 250 μετανάστες που έμπαιναν ημερησίως μέχρι τον μήνα Απρίλιο, τέσσερις μήνες μετά ο αριθμός αυτός έχει τετραπλασιαστεί φθάνοντας τους 750-800 (τουλάχιστον) την ημέρα!
 
Πιο «φουσκωμένο» είναι το πρόβλημα, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΟΗΕ, σύμφωνα με την οποία από τις 8 μέχρι τις 14 Αυγούστου, εισήλθαν στη χώρα μας 20.843 μετανάστες. 

Πρόκειται για νούμερο που αντιστοιχεί στο 50% σχεδόν του  συνόλου των μεταναστών που κατέφτασαν διά θαλάσσης στην Ελλάδα καθ’ όλο το 2014 (43.500 άτομα). 

Όπως παρατηρεί η UNHCR, «ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες». 

Μόνο τον Ιούλιο, ο αριθμός των νεοαφιχθέντων μεταναστών υπερκέρασε το σύνολο των αφίξεων του 2014, φτάνοντας τα 50.242 άτομα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατέφθασαν κυρίως άνθρωποι προερχόμενοι από τη Συρία (σε ποσοστό 82%), το Αφγανιστάν (14%) και το Ιράκ (3%). 

Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, το 82% της εισροής γίνεται μέσω των ελληνικών ακριτικών νησιών και αυτό βεβαίως έχει τη δική του εξήγηση. 

Η οχύρωση των χερσαίων συνόρων στον Εβρο, με τα πολλαπλά συρματοπλέγματα που έχουν τοποθετηθεί έχουν μετατοπίσει όλο το βάρος στο Αιγαίο. 

Η τεράστια ελληνική ακτογραμμή σε συνδυασμό με τις τεράστιες ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ελληνικό λιμενικό (τα Ύ των σκαφών βρίσκονται εκτός λειτουργίας), καθιστούν αδύνατη τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 5:25 pm


Στους λίγους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ π' απέμειναν , ταιριάζει τούτο το τραγούδι... όχι στην πλειοψηφία...(βιντεο)

Μου έστειλαν ένα τραγούδι, που κάνει λέει, θραύση στο you tube... το έχουν αναρτήσει πολλά sites και blogs... "γίνεται χαμός"..."προκαλεί ρίγος"...

Κι εκατσα να τ' ακούσω... και γέμισα οργή... κι έπρεπε τούτη την οργή να την βγάλω... επαέ... γιαντα με την Κρήτη, μ' ενώνουν δεσμοί αίματος...


Νύφη κατέβηκα εκεί... κι ήρθαν οι λιράρηδες να πουν τραγούδια της χαράς... οι Ξυλουρηδες... ο Γαργανουράκης... οι Σκουτέληδες κι άλλοι που η μνήμη δεν συγκράτησε ονόματα, εβγαζαν εκείνη την ώρα τσι μαντινάδες τους για τη... νύψη απ' την... Αθήνα... κι εγώ τους έλεγα:
"ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΜΑΙ"!

"Η Κρητη και η Ρούμελη, γινήκανε ζευγάρι,
κι απέκτησε ο ουρανός τη θεϊκή τη χάρη"!

Μου μεινε αυτό το στιχάκι της μαντινάδας, γιατί ήταν και το μόνο που κατάλαβα... μια και τα βαριά κρητικά δεν τα κατέω...  όπως μου 'μεινε και η Αγάπη των Κρητικών που την κουβαλώ μέσα μου δεκαετίες τώρα...

Και γνώρισα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ...ΜΕ ΜΠΕΣΑ... ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ... ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.. με ΨΥΧΗ!

Κι έτσι ανάθρεψα  τους γιούς μου... με την ΨΥΧΗ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ αντάμα με της ΡΟΥΜΕΛΗΣ...!

Αυτό όμως, έγινε πριν από τρεις δεκαετιες και κάτι... γιατι από τότε, άλλαξαν πολλά...

Πού είναι μωρέ, οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ, που  έπιαναν την πέτρα και την έλιωναν;

Πού είναι μωρέ,  οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ, που είχαν ΛΟΓΟ και ΜΠΕΣΑ;

Πού είναι  μωρέ, οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΙΟΝΤΑΡΕΝΙΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ;

Πού είναι μωρέ, οι ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΨΕΙΛΟΡΙΤΗ;

Πού είναι μωρέ, το βλέμμα και η ψυχή του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ... τ' ΑΛΥΓΙΣΤΟΥ.... τ' ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ, τ' ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ;

Γέμισε δενδρύλλια χασίσι και στριγκάτους ψευτοτσαμπουκάδες, η Κρήτη... 

Τους άλωσε το γαμημένο το ΠΑΣΟΚ... 

Αλλά και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με το ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ... τους διέλυσε...

Κι ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ και... γινήκανε όλα... ροζ... ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ... ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΑ...
 
Γέμισε η Κρήτη με  λιποτάχτες και προδότες, που τολμούν να μιλούν για... αυτονομία του νησιού!
Γέμισε με τραγικά γελοίους Μιχελογιαννάκηδες, μαφιόζους Μαρκογιαννάκηδες και φοροφυγαδοΛαγκάρντους Κεφαλογιάννηδες... ανάλογοι κι οι υποστηρικτές τους...

 Όχι.. δεν είναι αυτή η Κρήτη και οι Κρητικοί, που γνώρισα και λάτρεψα...
Αυτό, είναι ένα πάλαι ποτέ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΝΗΣΙ, που πνίγεται στα βοθρολήμματα και τις ψεύτικες αξίες που πίστεψαν οι κάτοικοί του.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στους λίγους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ π' απέμειναν , ταιριάζει τούτο το τραγούδι... όχι στην πλειοψηφία...


Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 5:02 pm


Πάμε πάλι για να το εμπεδώσετε, μήπως και σωθείτε... Το bail-in, έρχεται δριμύτερο... ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!


Και να ήταν μόνο αυτό..... 


Υπάρχουν δικλείδες που περιορίζουν το ποσό των 100.000 αν απαιτηθεί.


Επιπλέον οι τράπεζες θα υποχρεωθούν να ρευστοποιήσουν πάγια και ενεργητικό για μείωση των αναγκών ανακεφαλαιοποίησης και μείωση του κινδύνου χρεοκοπίας. 


Αυτό σημαίνει ότι θα υποχρεωθούν να πουλήσουν-εκχωρήσουν για εκμετάλλευση, ακίνητη περιουσία (κατασχεμένη ή μη) και να παραχωρήσουν μέρος ή σύνολο δανείων σε τρίτους. 

Όσοι για παράδειγμα κάνατε ρύθμιση πριν 2 χρόνια θα έπρεπε να είχατε τότε διαβάσει τους
όρους των συμβάσεων που υπογράψατε, στις οποίες αναφέρετε ρητά ότι δίνεται η δυνατότητα εκχώρησης τους δανείου σε third party, το οποίο μάλιστα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει μονομερώς σε απαίτηση του συνολικού ποσού που υπολείπεται, με την απειλή της κατάσχεσης, άσχετα αν ο οφειλέτης είναι τυπικός με την πληρωμή των δόσεων. 

Ανατρέξτε στα ψιλά γράμματα και τα ξαναλέμε επί του θέματος.
 

Το συνολικό χρέος των ελληνικών τραπεζών ανέρχεται σήμερα στα 148 δις ευρώ. Το σύνολο των καταθέσεων μετά βίας υπερβαίνει τα 120 δις. 

Ο νοών νοείτω φίλτατοι αναγνώστες. 
Με τις υγείες σας...
 

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος σας κα Σουφλή....

Κουτόχορτο...
 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το BAIL - IN, έρχεται δριμύτερο... ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...": 

 Το BAIL - IN, έρχεται δριμύτερο... 

ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

 

"..παρακολουθῶ τούς ραγιάδες πού σκούζουνε καί λούζονται ὅσα τούς ἔχω προειδοποιήσει ἀπό τό 2012.

Γιά τό "τί"...ἀκριβῶς τά περιμένει ἀπό 1 - 1 - 2016 καί ἐκεῖθεν;

Οὔτε...ψύλλος στόν κόρφο τους.

Θά...μουγκρίζουνε..."

 
Αυτά μεταξύ  άλλων, μου έγραψε ένας "φίλος"... δίνοντάς μου και το παρακάτω θέμα, ως... "δωράκι"

Δώστε του ιδιαίτερη σημασία... 

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΡΧΕΤΑΙ  ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ ΤΟ  BAIL-IN!!!!!!!!

ΣΗΚΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΕ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ...
 

Καλλιόπη ΣουφλήGreek Bail-in Cometh as EU Tightens Control


deposit_haircutby James Corbett
TheInternationalForecaster.com
August 18, 2015


For those keeping track at home, the Greek farce is finally coming to its foregone conclusion as the country just secured a 3-year €86 billion debt slavery bailout deal over the weekend. 

The first €26 billion will be disbursed Thursday morning, just in time for Greece to fork over its next (odious) debt payment of €3.7bn. 

All’s well that ends well for the Euro debt monster status quo and the Greek politicians who are happy to sell their population down the river, I suppose. 

But still…


As final details of the package were being released, Eurogroup President Jeroen Dijsselbloem was careful to reassure the markets that there would be no bail-in for bank depositors as the Greek banks–badly depleted from month after month of massive withdrawals–are recapitalized. Then in the same breath he caused markets to panic as he announced that senior bank bonds would be bailed in.
“The bail-in instrument will apply for senior bondholders, whereas the bail-in of depositors is explicitly excluded,” he said at a press conference announcing the deal.

The predictable result? Bondholders, blindsided by the news, have panicked and Greek bank bonds have plunged back to pre-bailout levels.

greekbankbonds

But let’s back up a second. Deposit bail-ins have been excluded? No Cyprus style bank holidays where depositors’ funds suddenly disappear into the black hole of debt? Surely this is reason for the average Greek to celebrate, right?

Well, maybe not. ZeroHedge is currently reporting that Bloomberg has issued an update to the “no bail-in” promise to add that the promise is only good until January 1, 2016. That’s when new EU-wide legislation designed to harmonize banking regulations across the eurozone goes into effect. The legislation, titled the “Bank Recovery and Resolution Directive (BRRD),” outlines how all member states will be directed as of January 1, 2016 to bring guaranteed deposit levels in line with the new EU-wide standard of 100,000 euros. Essentially this means that from that date forward, any eurozone member’s troubled banks will be susceptible to depositor bail-in for deposits over the 100,000 euro mark.

The problem here is that ZeroHedge does not link to the Bloomberg story in question and if such a caveat exists on the “no depositor bail-in” promise, I haven’t been able to find it. Dijsselbloem has unequivocally stated that depositors are going to be excluded from any potential bail-in and there has been (to the best of my knowledge) no change in this official position. 

Now of course Dijsselbloem could be (and, given that he’s just another politician, probably is) lying, and, as Olly Burrows of CRT Capital has been quoted as saying, “It is not clear how they will make it possible to bail-in bonds while excluding deposits.” Still, this is the EU we’re talking about, and if the Greek crisis has taught us anything it’s that the banksters can make and unmake the rules whenever they want to suit their whims.

But here’s what we do know for sure: the acceptance of the BRRD was a specific condition of Greece’s bailout package. That’s interesting in and of itself, but in order to see why we need to know what the BRRD is.

According to the EU itself, the BRRD “provides authorities with more comprehensive and effective arrangements to deal with failing banks at national level, as well as cooperation arrangements to tackle cross-border banking failures” including (you guessed it) “a comprehensive bail-in tool that ensures that shareholders and creditors bare the cost of bank failure, minimising the burden on taxpayers.” And in the context of failing banks, it should be noted that a bank’s “creditors” include its depositors.

fsb-lei 

For those who have been following my reporting on the development of the international bail-in regime, you will not be surprised to learn that the EU even boasts that the directive “is fully in line with the Financial Stability Board (FSB) recommendations.” The FSB is a G20-created subsidiary of the Bank for International Settlements, the shadowy bank that Carroll Quigley identified as the “central bank of central banks.”

 They are currently working quietly behind the scenes to create an international regulatory framework for dealing with banking crises, including the global standardization of the “depositor bail-in” concept we first saw tested in Cyprus two years ago.

What? The bailout of Greece was used to put an even tighter globalist bankster regulatory death grip around the Greek people’s throat? Why, I never!

And of course it gets even worse than that. The deal also sets up a new fund dedicated to selling off 50 billion euros worth of government assets and the fire sale has already begun with German-based (of course) FRAPORT already having won the bid to take over operations of 14 regional airports, and deadlines on tenders for the countries two largest ports and state railways being set for this winter.

Long story short: yes, Syriza has absolutely sold the Greek people down the river. No surprise there

But should Greek depositors trust Dijsselbloem’s promise that their deposits won’t be touched in the upcoming bank recapitalization? 

I suppose it depends if you’re the trusting sort. Personally, if I had deposits over 100,000 euros (or really, any deposits at all) in a Greek bank I’d be doing anything I could to get them out of there.


πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 4:18 pm


Γεροβασίλη: Θα συνεργαστούμε με όποιον θεωρεί καταστροφικά τα μνημόνια


«ΟΧΙ» ΜΕ ΤΗ ΝΔ
 
Άκου, κυρά μου... γιατί έχετε βαλθεί να μας τρελλάνετε εκεί  στον διαλυμένο πλέον ΣΥΡΙΖΑ;
1. Ο αυνανισμός... το self service δηλαδή, η μ$&$@ία, για να το αντιληφθεί το καμμένο σου μυαλό, μετά από την εφηβεία, προκαλεί ανήκεστο και μη ανατρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο...
2. Η χρήση σκληρών ναρκωτικών επίσης προκαλεί ανήκεστο βλάβη στον εγκέφαλο... 
Η περίπτωσή σου δείχνει, πως κάνεις υπερβολική χρήση και στα δυο.
 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για να καταλάβω η γυναίκα, μας ζητάς να ψηφίσουμε αυνανιστές ναρκομανείς που κανουν σκληρή χρήση ναρκωτικών και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν;
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...
 
Γεροβασίλη: Θα συνεργαστούμε με όποιον θεωρεί καταστροφικά τα μνημόνια

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλα Γεροβασίλη, η οποία παραδέχτηκε πάντως αδυναμίες κυβερνησιμότητας, υποστηρίζοντας ότι «δεν είχαμε την εμπειρία των άλλων».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, η κα Γεροβασίλη τόνισε ακόμα ότι
ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.

Σε ότι αφορά τι συνεργασίες είπε πως προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».

Τόνισε, τέλος ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.
 


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:57 pm


ΤΩΡΑ: Τεταμένη η κατάσταση στον Καρα-Τεπε Μυτιλήνης-Απροσπέλαστος ο δρόμος προς την Παναγιουδα

Χιλιάδες μετανάστες διαμαρτύρονταιΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ, ΛΕΜΕ, ΚΑΙ.... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή


metanastes-191514

Πάει το νησί μας το χάσαμε!


Το δρόμο μπροστά από τον Καρά Τεπέ έκλεισαν πριν από λίγο οι χιλιάδες πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν εκεί το πρωί από το λιμάνι.

Ο δρόμος είναι
απροσπέλαστος και η κατάσταση είναι τεταμένη.

Την ίδια ώρα με την παρέμβαση των ΜΑΤ έληξε η κατάληψη του δρόμου από χιλιάδες μετανάστες στον Μανταμαδο Λέσβου ενώ λεωφορείο σπεύδει για να παραλάβει τους μετανάστες και να τους μεταφέρει και αυτούς στον Καρά Τεπέ όπου πλέον ο Καταυλισμός του Καρά Τεπέ ασφυκτιά καθώς πάνω από 15000 μετανάστες είναι στοιβαγμένοι σε κάθε χωράφι γύρω από τον καταυλισμό.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:29 pm


ΣΟΚ: Νέα εξέγερση λαθρομεταναστών στο Μανταμάδο της Λέσβου


 Κατέλαβαν την οδό και πολιορκούν το χωριό!

 Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν τα όσα γίνονται αγανακτισμένοι και εγκλωβισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους…

 

 

Ανοίξτε μωρέ τα σεντούκια... και υπερασπιστείτε τις ζωές και τον τόπο σας από τους βάρβαρους!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

 

Καλλιόπη Σουφλή


lesvos1

Υπό πολιορκία βρίσκεται το διάσημο Μανταμάδο από χιλιάδες λαθρομετανάστες… που το έχουν αποκόψει οδικώς από το υπόλοιπο νησί!

Έχουμε νέα ένταση αυτή τη φορά στις ακτές της Συκαμιάς και του Μανταμάδου, με χιλιάδες άτομα να έχουν κλείσει το δρόμο που οδηγεί προς το ομώνυμο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες με
πέτρες και φερτά υλικά στα χέρια είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τις ειδικές αστυνομικές μονάδες αποκατάστασης τάξεως, που έφτασαν στην περιοχή με δύο κλούβες.

Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν τα όσα γίνονται αγανακτισμένοι και εγκλωβισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους…

Το Μανταμάδο είναι διάσημο για τον προστάτη του τον Ταξιάρχη (μεγάλη η χάρη του) που θα κληθεί να προστατέψει το χωριό αλλά και ολόκληρο το νησί από τις παραλείψεις των ελληνικών κυβερνήσεων επί σειρά ετών αλλά και από τα αποτελέσματα βάρβαρων πολέμων που δημιουργούν νοσηροί εγκέφαλοι στην ανατολική ακτή της αμερικανικής ηπείρου.

Ο «Ταξιάρχης» είναι προστάτης και πολιούχος του Μανταμάδου αλλά θεωρείται και προστάτης ολόκληρου του νησιού.

 Μέχρι σήμερα η εικόνα του προκαλεί δέος με το αυστηρό ύφος του Αρχαγγέλου, τα μεγάλα μάτια και το μαύρο χρώμα, τη φοβερή ρομφαία και τα επιχρυσωμένα φτερά. Η εικόνα στο εσωτερικό του ναού είναι μία από τις ελάχιστες ανάγλυφες εικόνες σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.
 
 Σύμφωνα με τον θρύλο, η μονή δέχθηκε την επιδρομή Σαρακηνών πειρατών, οι οποίοι κατέσφαξαν τους μοναχούς με εξαίρεση έναν νέο δόκιμο καλόγερο, ο οποίος πρόλαβε να κρυφτεί στην οροφή της εκκλησιάς. Από εκεί είδε μετά το μακελειό τη μορφή του Αρχαγγέλου να φτερουγίζει πάνω από τα πτώματα των μοναχών. Παίρνοντας χώμα, που είχε ποτιστεί με το αίμα τους, και κερί έφτιαξε τη μορφή του «Ταξιάρχη», όπως πρόλαβε να την αντικρίσει.
 
Σήμερα βλέπουμε μόνο το κεφάλι και όχι ολόκληρο το σώμα, όπως το είχε φτιάξει ο μοναχός. Οι πιστοί εναποθέτουν μέχρι σήμερα ως τάματα σιδερένια παπούτσια, επειδή η παράδοση θέλει τον Αρχάγγελο να τα φορά τις νύχτες.
 
Η εκκλησία γιορτάζει την Κυριακή των Μυροφόρων, δύο εβδομάδες μετά την Ανάσταση, με μεγάλο θρησκευτικό και εμπορικό πανηγύρι συνοδευόμενο με ταυροθυσία και κατόπιν παρασκευή του παραδοσιακού φαγητού «κισκέκ», που διανέμεται εθιμοτυπικά στους προσκυνητές. Οι τελευταίοι εξακολουθούν σε μεγάλο ποσοστό να έρχονται στον Άγιο με τα πόδια την παραμονή της γιορτής από χιλιόμετρα μακριά αλλά και καβαλάρηδες με τα άλογά τους στολισμένα για να τιμήσουν τον Ταξιάρχη.
 
Το μοναστήρι βρίσκεται βόρεια του Μανταμάδου στον δρόμο που οδηγεί προς τη Σκαμνιά.
Σήμερα το νησί δέχεται πάλι επίθεση απο “Σαρακηνούς” καθώς πολλοί ανάμεσα στους πρόσφυγες έρχονται από τα βάθη της Ασίας και πιθανόν ανήκουν σε σκληρούς ισλαμιστικούς πυρήνες.
Το νησί ζητάει την προστασία του Αρχάγγελου για άλλη μια φορά.
 

ΦΩΤΟ από lesvospost.com

Εν τω μεταξύ περίπου 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες οδηγήθηκαν από τον χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης σε ανοιχτό χώρο που βρίσκεται κοντά στην πλαζ “Τσαμάκια”.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της αστυνομίας υποχρέωσαν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες να εγκαταλείψουν τον χώρο του λιμανιού και τους οδηγησαν στον ανοιχτό χώρο της “Φυκιότρυπας”, που βρίσκεται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το λιμάνι. 

Εκεί θα γίνει προσπάθεια καταγραφής και καταμέτρησης των ανθρώπων που αναζητούν τρόπο για να αναχωρήσουν από τη Μυτιλήνη.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:20 pm


Γαμοπίλαφο, τσικουδιά και εκλογές: Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στον Μεϊμαράκη [εικόνα]
ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
 
 
 
Ως πότε θα κυβερνάει μωρέ το κωλοΜητσοτακέϊκο;
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ! ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;
 
ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΑΥΤΟΙ, ΓΑΜΟΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ!
 
Καλλιόπη Σουφλή
Γαμοπίλαφο, τσικουδιά και εκλογές: Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στον Μεϊμαράκη [εικόνα]

Στιγμές χαλάρωσης από την έντονη προεκλογική εκστρατεία βίωσε την Πέμπτη, στο Ακρωτήρι Χανίων, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν προσκεκλημένος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και, όπως συμβαίνει με όλους τους ηγέτες της Κεντροδεξιάς όταν επισκέπτονται τον συγκεκριμένο νομό της Κρήτης, ανταποκρίθηκε με χαρά...


Αλλωστε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα της πολιτικής (μέσω της ΟΝΝΕΔ), στα μέσα στις δεκαετίας του '80, στον σημερινό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη ήταν χθες βράδυ και η Ντόρα Μπακογιάννη, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη.

Οπως ήταν φυσικό, η κουβέντα γύρω από το τραπέζι έφτασε πολύ γρήγορα στην πολιτική και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε, πριν από οτιδήποτε άλλο, ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θύμισε ότι και επί των ημερών του επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, αλλά τότε -διευκρίνισε- ήταν άλλες εποχές και άλλη η δύναμη των κομμάτων.Ο πρώην πρωθυπουργός ρώτησε για το κλίμα που συναντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιοδείες του στην υπόλοιπη χώρα. «Ο κόσμος έχει καταλάβει, πρόεδρε, ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει τα προβλήματα. Αυτό εισπράττω...», του απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

«Οποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είχε προειδοποιήσει για το θέμα του χρέους εδώ και πολλά χρόνια...

Κατά τα λοιπά, η βραδιά στο Ακρωτήρι κύλησε πολύ ευχάριστα. Βοήθησαν ο καιρός και, φυσικά, η θέα από το σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Οπως αναμενόταν, ξεχωριστό κεφάλαιό της αποτέλεσε το... μενού. 

Η αρχή έγινε με καλτσούνια και γαμοπίλαφο και συνεχίστηκε με κατσίκι στον φούρνο και κρεατόπιτα (η περίφημη «τούρτα», όπως τη λένε στα Χανιά). 

Το δείπνο έκλεισε με λουκουμάδες, ενώ τα ποτήρια όλων των συνδαιτυμόνων ήταν γεμάτα από κρασί και τσικουδιά...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:06 pm


Εκλογές 2015: Oλα τα ονόματα για τις λίστες -Οι εκπλήξεις και οι επώνυμοιΌλα τα πολιτικά σούργελα, είδαν φως και μπήκαν...

ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

Φωτογαφία: Eurokinissi
Φωτογαφία: Eurokinissi

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το... κλείσιμο των ψηφοδελτίων, τα οποία πρέπει να κατατεθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, και έτσι στα επιτελεία των κομμάτων επικρατεί... πυρετός. 

Τις τελευταίες ημέρες γράφουν και σβήνουν ονόματα στελεχών αλλά και προσώπων από άλλους χώρους, προκειμένου να ενισχυθούν κατά το μέγιστο δυνατό οι δυνατότητές τους να προσελκύσουν νέους ψηφοφόρους και να συσπειρώσουν το κοινό τους. 

ΣΥΡΙΖΑ 

Στόχος της Κουμουνδούρου είναι
 οι λίστες -που θα φέρουν τη «σφραγίδα» του Αλέξη Τσίπρα- να σηματοδοτούν την από εδώ και στο εξής ταυτότητα του κόμματος. Αύριο, Σάββατο, στις 10:30 θα συγκληθεί στον Κεραμεικό και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε τα ψηφοδέλτια να πάρουν το «πράσινο φως» από το ανώτατο όργανο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται ολικό λίφτινγκ. Κρούση έχει γίνει στον πανεπιστημιακό Κώστα Δουζίνα και στον Κώστα Βεργόπουλο (καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού). Αρκετοί υπουργοί, δε, που προέρχονται από το Επικρατείας (Σκουρλέτης, Αντωνοπούλου, Τόσκας) θα κατευθυνθούν σε άλλες περιφέρειες. Ενδεικτικά, ο Πάνος Σκουρλέτης θα κατέβει στη Β’ Αθήνας και η Ράνια Αντωνοπούλου στην Α’ Αθήνας. 

Εντονα παίζουν και τα ονόματα των Θάνου Μικρούτσικου, Σάββα Ρομπόλη (για τη Β’ Αθήνας ή τη Β’ Πειραιά), Θανάση Λεβέντη (Αττική), αλλά και του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Λαοκράτη Βάσση.

Από τη «δεξαμενή» των εξωκοινοβουλευτικών πρώην υπουργών στο «τραπέζι» έχουν πέσει τα ονόματα των Νίκου Κοτζιά (για το Επικρατείας), Χρήστου Σπίρτζη (πιθανότατα για την περιφέρεια Αττικής), Δημήτρη Μάρδα και Νίκου Παρασκευόπουλου (για τη Θεσσαλονίκη).
Ερωτηματικό παραμένει αν θα αξιοποιηθεί και ο Γιώργος Τσίπρας, καθώς και ο Παναγιώτης Νικολούδης. Οσον αφορά τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr δεν θα είναι υποψήφιος.

Από τους «53», υποψήφιοι θα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αλλά και το ζεύγος Δρίτσα-Χριστοδουλοπούλου (ο μεν πρώτος στην Α' Πειραιά και η σύζυγός του -εάν τελικά «κατέβει»- στην Α’ Αθήνας). 

Επίσης, υποψήφιοι θα είναι και πάλι οι Χρήστος Καραγιαννίδης, Αννέτα Καββαδία, Χρήστος Μπαξεβανάκης, Βασιλική Λέβα και Βασιλική Κατριβάνου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ορισμένοι από τους «53» που ψήφισαν «παρών» στις τελευταίες κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή πλέον... παρακαλάνε την Κουμουνδούρου για να ανεβούν πιο ψηλά στις λίστες, σε εκλόγιμες θέσεις. 

Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει αποφασίσει, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε προχθές, να είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια Ηρακλείου. Ωστόσο, αναμένεται να κρατήσει την έδρα της Β' Αθήνας ώστε να μην εμποδίσει ούτε την πορεία του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε την ένταξη στο κόμμα του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις. 
Με τη λίστα της ΝΔ στον Έβρο φαίνεται ότι «φλερτάρει» άλλο ένα πρώην μέλος των ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που την Τρίτη ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος και η Αννα Διαμαντοπούλου, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για ένταξή τους στις λίστες της ΝΔ, έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιοι. 

Στις λίστες της ΝΔ δεν θα βρίσκεται ούτε ο Ευάγγελος Αντώναρος, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Λαϊκή Ενότητα 

Στα ψηφοδέλτια του νεοσυσταθέντος κόμματος αναμένεται να ενταχθούν όλοι οι αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως συνεργαζόμενη με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Εκτός θα είναι ο Μανώλης Γλέζος, όπως ο ίδιος είπε χθες, ενώ ανοιχτό παραμένει ακόμη εάν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Αλέκος Αλαβάνος.

Το Ποτάμι

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στο θέατρο «Αλκμήνη», στο Γκάζι, τις λίστες με τους υποψηφίους του, στις οποίες θα υπάρχουν εκπλήξεις. 

Στις εκλογικές λίστες, όπως έγινε γνωστό μεταξύ άλλων, θα μετέχουν η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ, Κώστας Παταβούκας, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χάρης Τσούκας, η δημοσιογράφος Μαρία Νταλιάνη, η Λενιώ Μυριβίλη από τους Οικολόγους, ο Στέλιος Προσαλίκας, πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου και ο Τέλης Αϊβαλιώτης.

Επίσης, στις λίστες θα συμμετέχει και ο επικεφαλής της κίνησης «Μπροστά» Παναγιώτης Βλάχος, η οποία απαρτίζεται από στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας ριζικές μεταρρυθμίσεις, τα τελευταία χρόνια και ανακοίνωσε την εκλογική της σύμπραξη με το Ποτάμι. 

ΚΚΕ

Χθες παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης, στα οποία υπήρχαν μικρές αλλαγές. Ο μέχρι πρότινος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης Θανάσης Βαρδαλής μετακινείται ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης, από το οποίο μένει εκτός η μέχρι πρότινος βουλευτής Ελένη Γερασιμίδου. Τη θέση του κ. Βαρδαλή στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης παίρνει ο Γιάννης Δελλής, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου βρίσκεται ο ευρωβουλευτής Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

ΠΑΣΟΚ 

Αλλαγές αναμένονται και στις λίστες του ΠΑΣΟΚ, λόγω και της σύμπραξης με τη ΔΗΜΑΡ. Το όνομα του κ. Θεοχαρόπουλου ακούγεται και για το Επικρατείας, ενώ είναι πιθανό να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια και άλλα στελέχη προερχόμενα από τον εν λόγω χώρο, όπως οι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θωμάς Ψύρρας, Νίκος Τσούκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος.
ΑΝΕΛ

Διαφοροποιημένες θα είναι οι λίστες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, και των ΑΝΕΛ. Ο Νίκος Μακρίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κατερίνης «Νέα Εποχή» και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, όπως έχει γίνει γνωστό, προσχώρησε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και αναμένεται να μπει στις λίστες. Εκτός λιστών παραμένει σίγουρα ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, που προσχώρησε στη ΝΔ, οπότε θα πρέπει να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. 


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:56 pm


Όταν σου λέω «φύγε» ν' ακούς «μείνε»


Πάλι άλλα λέω κι άλλα θα καταλάβεις. Όπως τότε που σου είπα πως δεν ήθελα να πάμε εκείνη την άτιμη τη βόλτα γιατί ήσουν κουρασμένος. Ήσουνα. 

Κι εγώ τι ήμουνα; Αγχωμένη. Ήθελα να βγω να πάρω λίγο αέρα. Αλήθεια είπα. 

Εσύ τι έπρεπε να πεις είναι το θέμα. 
Έπρεπε να πεις: «Δε με πειράζει, αγάπη μου. Πάμε!». 

Έπρεπε να σκεφτείς και τη δική μου την ανάγκη και να μη σε νοιάζει αν ξέφευγες λίγο απ’ τη ρουτίνα σου. 
Έπρεπε απλά να το πεις κι εγώ θα αρνιόμουνα.

Ποτέ δε θα μάθετε τι πρέπει να λέτε. 
Εμείς μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε. 
Εσείς όμως έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις που οφείλετε να δίνετε...


Πότε θα το μάθετε επιτέλους; Ποτέ δε θα σας δώσουμε τα πράγματα στο πιάτο. 
Θέλουμε να το βάζετε να δουλεύει το ρημάδι σας προτού απαντήσετε. 

Να μη σκέφτεστε μόνο τη πάρτη σας αλλά και τη δική μας. Να μπείτε στα παπούτσια μας οικειοθελώς και να γουστάρετε κιόλας.

Παίζουν παιχνίδια οι άνθρωποι. Παιχνίδια μυαλού. Με την ελπίδα πάντα ό,τι διαθέτεις ένα τέτοιο κοφτερό εγκέφαλο που ξέρει να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις. 

Πρόκληση είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα η μεγαλύτερη.

Το δυσκολότερο πράγμα είναι να κλείσεις τα αυτιά σου και να αφουγκραστείς. Αυτά που βγαίνουν απ’ το στόμα πάντα έχουν τη μικρότερη σημασία. 

Η αξία είναι σε όσα ποτέ δεν ακούγονται, δεν ειπώνονται. Εκεί κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και τα βαθύτερα νοήματα. Αν σου βαστάει κλείσε τα αυτιά και βρες τα.

Αν ήξερες πόσα σου λέω χωρίς να αρθρώσω  λέξη, ίσως και να τρόμαζες.

Γυναίκα, σκέφτεσαι. Παράλογη, γκρινιάρα, τρελή. Ποτέ δεν ξέρω τι θέλω. 

Βλέπεις το λάθος σου; 

Πάλι διάλεξες την εύκολη λύση. Βούτηξες το πρώτο πράγμα που σου ‘ρθε στο μυαλό και το ξεστόμισες. 

Κι εκεί βρίσκεται το λάθος. 
Γιατί ο σκοπός είναι να ταλαιπωρηθείς, να στροφάρεις, να ψάξεις λίγο παραμέσα κι έπειτα να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά.

Ξέρεις τι είμαι; Απαιτητική.

Ζητάω λίγα αλλά κατά βάθος τα θέλω όλα. 
Σου δίνω κομμάτια του παζλ για να τα ενώσεις. Σου βάζω αινίγματα για να βρεις τις λύσεις. 
Σου προσφέρω τυράκι για να δω εάν θα πιαστείς στη φάκα.

Δε γουστάρω να σε παιδεύω γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. 
Γουστάρω να σε παιδεύω για να αποδείξεις πως αξίζεις ότι σε έχω τοποθετήσει ψηλά.

Αν δε σε υπολόγιζα, αν σε είχα σίγουρο και δεδομένο, αν ήσουν ένας απ’ το σωρό, δε θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. 

Εσύ, όμως, διαφέρεις και θέλω να μου το δείχνεις σε κάθε ευκαιρία. 

Να μάθεις να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις και να ξεγλιστράς απ’ τις παγίδες. 

Να παίζουμε τη γάτα με το ποντίκι και να αφηνόμαστε σε μια αλλοπρόσαλλη εναλλαγή ρόλων. 

Να μην ξέρεις τι γίνεται στο κεφάλι μου και να με εκπλήσσεις κάθε φορά που μαντεύεις τις επιθυμίες μου.

Μάθε να με διαβάζεις.
Να σου λέω όχι και να καταλαβαίνεις ναι. Να σου λέω σταμάτα και να συνεχίζεις. Να σου φωνάζω φύγε και να μη ξεκολλάς από πάνω μου. Να σωπαίνω κι εσύ να ακούς.

Τα παιχνίδια του μυαλού θέλουν δυνατούς παίκτες κι εγώ νομίζω πως βρήκα τον καλύτερο.
Το πάμε μία απ’ την αρχή; 
Όχι. 
Σταμάτα. 
Φύγε.

Κατερίνα Χήναρη


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:48 pm


αφέσου σ' αυτήν να σε βγάλει απ' τους Λαβυρίνθους σου... (15 βιντεο))Έφτιαξες μέσα σου, έναν κόσμο φανταστικό... ψεύτικο... να τον αντέχεις... κι αστείο το πέρασες... κάτι σαν παιχνίδι... ίσως και να σου αρέσει... να το διασκεδάζεις... παραστάσεις δίνεις καθημερινά...

Ώσπου εγινες ένα μ' αυτόν... ηθοποιός σε ρόλους  κατά περίπτωση...
Και γέμισες μέσα σου πολλές με μάσκες... με Λαβύρινθους...

Μόνο που αν σε ρωτήσω... Τί θες;... δεν θα βρεις λόγια να μου εξηγήσεις... ίσως και να ξεχασες ποιός είσαι...

Μια μάσκα είσαι... όλη σου η ζωή μια μάσκα... η μιά πάνω στην άλλη...

Κι ηρθε η στιγμή της φωτιάς... η στιγμή που οι μάσκες λιώνουν... πονάει το λιώσιμο... μα είν' αυτό που θα σε κάνει ν' ανακαλύψεις ποιος είσαι... κι αυτο είναι το πιο συγκλονιστικό σε μια υποκριτική ζωή... τόσο ανώφελα ψεύτικη ζωή...

Πόσο σου κόστισαν αυτές οι μάσκες;

Πόσα χαμένα συναισθήματα... πόσος χρόνος χαμένος... πόσοι άνθρωποι πέρασαν από δίπλα σου κι άφησαν ένα λουλούδι που δεν μπόρεσες να το δεις... πόση ψυχή χαμένη... πόσες χαμένες ανάσες... πόσες στιγμές χαμένες... πόση χαμένη ζωή...

Αν βρεις μια Αριάδνη, μην διστάσεις... αφέσου σ' αυτήν να σε βγάλει απ' τους Λαβυρίνθους σου... εμπιστεύσου την...


Καλλιόπη
Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:37 pm


σαν να 'ναι αυτές ο τελευταίος σου χορός... σαν να 'ναι η τελευταία σου ανάσα... (12 βιντεο και 4 λίστες)


 Είν' αμαρτία ν' αφήνεις την ψυχή να βαραίνει... να σκοτεινιάζει, απ' τις στιγμές που άφησες να φύγουν.. να χαθούν... να μην γίνουν βίωμά σου... να μην τις ζησεις...

Απ' το χθες που δεν έζησες... απ' τα όνειρα που όνειρα μείναν... απ' τον έρωτα που δεν άγγιξες... απ' την αγάπη που δεν γεύτηκες... απ' όλα αυτά που σου στέρησαν οι φόβοι και τα "πρέπει" σου...

Κι άφησες χορούς που δεν έκαναν το κορμί σου να λικνιστεί στις νότες... κι άφησες τραγουδια να χαθούν στη σιωπή...κι αγγίγματα μόνο στα όνειρά σου...

Κι είν' όλα αυτά που βαραίνουν και σκοτεινιάζουν την ψυχή...

Κι όσο θα περνουν τα χρόνια, τόσο μέσα σου θα στοιχείωνουν... στην ψυχή... στο μυαλό... στο κορμί σου...

Μην αφήσεις τις στιγμές να φύγουν.. ούτε τη ζωή...

Ζήσ' τες...σαν να 'ναι αυτές ο τελευταίος σου χορός... σαν να 'ναι η τελευταία σου ανάσα...


 Καλλιόπη γι ακόμα περισσότερες μουσικές ανάσες... εδώ... εδώ... εδώ... εδώ... εδώΔημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:37 am


υπάρχουν κάποια τραγούδια, που όταν κλείνεις τα μάτια, έχουν πρόσωπο... και κάποια ... που δεν θα δεις ποτέ πρόσωπο...

ΚαλλιόπηΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:23 am


Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
Ο φωτογράφος Hidenobu Suzuki συλλαμβάνει στο φακό ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας. 

Από τα ομιχλώδη ποτάμια και τους πανέμορφους ορυζώνες στο ηλιοβασίλεμα στο Όρος Φούτζι, κάθε τοποθεσία προσφέρει μια οπτική πανδαισία χρωμάτων στον θεατή. ..


“Οι φωτογραφίες μου είναι σαν ιαπωνικά έργα ζωγραφικής” εξηγεί ο Suzuki και συμπληρώνει: 
“Η ομορφιά της ιαπωνικής φύσης είναι μαγευτική και δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Μόνο αν βρεθείς εκεί γαληνεύεις και ηρεμείς… 
Κάπως έτσι θέλω να λειτουργήσουν οι εικόνες αυτές… Χαλαρωτικά”.perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας
perierga.gr - Ειδυλλιακά τοπία της Ιαπωνίας


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 3:02 am


ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ…. «ΜΠΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΣΥ ΞΥΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ….
Έφτασαν στο Παρίσι. 

Συνολικά, περισσότερα από 1.700 τρακτέρ, σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Αγροτών Ενώσεων (FNSEA). Περισσότερα από 100 χιλιόμετρα δημιούργησαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή Ile-de-France στις 9:00, πέρα από το συνηθισμένο μέσο όρο.  

Η διαμαρτυρία των αγροτών πραγματοποιείται για τα οικονομικά μέτρα που τους εμποδίζουν να ανταγωνιστούν τις φθηνότερες αγροτικές εισαγωγές.

 • Μόλις συγκεντρώθηκαν στην πύλη του Vincennes, ένα από τα κύρια σημεία πρόσβασης στο Παρίσι, οι διάφορες πομπές και θα ενταχθούν στην Place de la Nation, ένα κλασικό ραντεβού για τις μεγάλες εκδηλώσεις όπου προβλέπεται να στρατοπεδεύσουν όλη την ημέρα.
 • Μια αντιπροσωπεία των διαδηλωτών θα πάει το πρωί στην Εθνική Συνέλευση, συνοδευόμενη από μια…. ντουζίνα τρακτέρ. Στη συνέχεια, οι κύριοι ηγέτες των συνδικάτων θα γίνουν δεκτές από τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό, Manuel Valls.
 • Οι αγρότες θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά απο τις το ίδιες   διαδρομές  (Α1, Α4, Α6, Α10 και Α13),  το απόγευμα. Αλλά η άμεση αναχώρησή τους δεν είναι εγγυημένη: Ορισμένοι αγρότες δεν αποκλείουν να στρατπεδεύσουν στην περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις που θα δόθουν από την κυβέρνηση στα αιτήματά τους.
francetvinfo.frΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:21 am


Μια νύχτα με φεγγάρι στο Valis!


 Ηλίαααααααααααααα... άκου προσεκτικά τι σου γράφουν και πάρε αποφάσεις, αφήνοντας τις φιλίες στην άκρη...

Βρέθηκα κι εγώ για λίγες μέρες στην ευτύτερη περιοχη, και... δεν άκουσα θετικά σχόλια...

Πάνω από τις φιλίες, είναι η Πατρίδα, Ηλίαααα...


Καλλιόπη Σουφλή


Μάθαμε την χαρμόσυνη είδηση ότι αύριο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Valis της Αγριάς Βόλου θα μιλήσει ο κύριος Κασιδιάρης. 
Η έλευση του εδώ σημαίνει προφανώς ότι στηρίζει τον αγαπημένο του στενό φίλο και τέως βουλευτή κύριο Ηλιόπουλο. 
Δικαίωμα του αναφθαίρετο και επιθυμητό να μιλάει για την πατρίδα αλλά θα πρέπει ο κύριος Κασιδιάρης πριν αποφασίσει να στηρίξει κάποιον έστω και αν αυτός είναι κολλητός του να ρωτά πρώτα από πρώτο χέρι για να μαθαίνει τα πεπραγμένα αυτού...
Και τελικά τι μας ενδιαφέρει κύριοι τη στιγμή που η πατρίδα καίγεται; 
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλιστούν άνθρωποι ανιστόρητοι που χρησιμοποιούν τον μανδύα του εθνικισμού μόνο και μόνο για να απολαύσουν το τζακούζι του Valis και να διαλύσουν ότι απέμεινε από το πατριωτικό κίνημα στον Βόλο συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο της προηγούμενης θητείας τους; 
Αυτά που κατηγορούσαμε τόσα χρόνια στο παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας και των κουμπάρων ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσουν οι εθνικιστές που επιθυμούν να σώσουν την πατρίδα. 
Ο Θουκυδίδης αγαπητέ κύριε Κασιδιάρη έλεγε ότι σε περιπτώσεις εσχάτης ανάγκης τα ηνία της πατρίδας επιβάλλεται να τα αναλαμβάνουν οι άξιοι! 
 Άρα κύριε Κασιδιάρη  αν θεωρείτε εαυτόν άξιον πατριώτη θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε στελέχη όπως εσείς, η κυρία Σβερώνη και πολλοί άλλοι και άλλες που τιμούν το λόγος τους και είναι πραγματικά ικανοί να αναλάβουν τις τύχες της πατρίδος την ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή. 
Να σας ενημερώσουμε αφού δεν γνωρίζετε τα πεπραγμένα του κυρίου αυτού στο νόμο. 
Με λίγα λόγια κύριε Κασιδιάρη θα σας πούμε πρώτα τι δεν έκανε:
 
1) Δεν σεβάστηκε τον αγώνα κάποιων γνήσιων πατριωτών που δεν επιζητούσαν θέσεις και αξιώματα παρά μόνο  το καλό του τόπου και της πατρίδος.
 
2) Δεν αγωνίστηκε ως όφειλε για τα προβλήματα της Μαγνησίας και των πολιτών της.
 
3) Δεν κοίταξε με ταπεινότητα και ζήλο τα προβλήματα των γνήσιων αγωνιστών που τον στήριξαν, αρχικά πιστεύοντας ότι είχε λόγο, και εννοούσε αυτά που έλεγε.
 
4) Δεν τήρησε τον λόγο του και τις υποσχέσεις του αντιθέτως δημιούργησε πολλά προβλήματα στη πόλη και εξέθεσε τον εθνικισμό.
Τι έκανε;

1) Δημιούργησε διχόνια, διάσπαση και εμφυλιακό κλίμα στη τάξη του ευρύτερου πατριωτικού χώρου.

2) Ήταν ο καλύτερος τουρίστας που πέρασε από τον Βόλο και ο καλύτερος πελάτης στην πισίνα του Valis.

3) Έκανε τον μάγκα στους πολιτικούς του αντιπάλους πίσω από την ασπίδες των ματατζήδων.

Εμείς οι ασήμαντοι στρατιώτες του πραγματικού ελληνικού ριζοσπαστικού εθνικισμού που δεν έχουμε καμία σχέση με πάση φύσεως εξουσία και ιδεών ξενόφερτων που κάποτε μάτωσαν την πατρίδα μας. 
Εφιστούμε την προσοχή σας στις ενέργειεs σας εφεξής. 
Καλή σας επιτυχεία στο εκλογικό σας τριώδειο.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:14 am


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…..Τόσο τεράστιο ξεβράκωμα κόμματος, με μόλις 8 μήνες στην εξουσία, δεν έχει ματαγίνει...

Ο τελευταίος, να μην κλείσει την πόρτα... να την αφήσει ανοιχτή, για να μπουν τα ... κοράκια να πάρουν το πτώμα για την ταφή!


Καλλιόπη Σουφλή


Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Με την παρούσα δήλωση, παραιτούμαστε από μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π. Φαλήρου.

1.Παλέψαμε μαζί δίνοντας μάχη απέναντι στα μνημόνια, ενάντια στη συντριβή του λαού μας και το μέλλον της νεολαίας, για μία κυβέρνηση της Αριστεράς. 

Αγωνιστήκαμε μαζί  σε μικρές και μεγάλες μάχες: Στους αγώνες για τις παραλίες και την ελεύθερη πρόσβαση σ’ αυτές, για την αποτροπή εκποίησης στο ΤΑΙΠΕΔ των παράκτιων εδαφών του Π. Φαλήρου στον Φαληρικό όρμο, στο Τροκαντερό και στο πάρκο του Φλοίσβου, στους αγώνες για να σωθεί το ρέμα της Πικροδάφνης, στο κίνημα των πλατειών, στις εξορμήσεις σε τράπεζες και εφορία, στις κινητοποιήσεις ενάντια στα μνημόνια από το 2010, στους αγώνες για να μην ξεπουληθεί το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού...


Αποκορύφωμα των αγώνων που μας συνδέουν ήταν οι μάχες για την εκλογή της  Αντιμνημονιακής Κυβέρνησης της Αριστεράς και για την επικράτηση του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.
 1. Όμως τo κόμμα μέσα από τις γραμμές του οποίου δώσαμε τις περισσότερες μάχες, μετατοπίστηκε από την καταστατική θέση του κόμματος των μελών σε ένα αρχηγοκεντρικό σύστημα διαχείρισης, όπου ο πρόεδρος και μια κλειστή παραθεσμική ομάδα κοντά σε αυτόν, έλαβαν όλες τις κρίσιμες αποφάσεις, ερήμην όλων των συλλογικών οργάνων, καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας και συλλογικότητας και μετέτρεψαν τα μέλη σε άβουλη μάζα χειροκροτητών της εξουσίας. Στα πλαίσια αυτά λήφθησαν αποφάσεις όπως η επιλογή Παυλόπουλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιλογές μνημονιακού πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης σε καίριες θέσεις (Σαγιάς, Σπίρτζης, Ταγματάρχης κλπ), επαίσχυντη συμφωνία της 20/2, μετατροπή του μεγαλειώδους ταξικού ΟΧΙ σε ΝΑΙ, παραβίαση της απόφασης της ΚΕ για σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου, και μιας σειρά από άλλες.
 1. Στο πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο οι παραπάνω αποφάσεις σηματοδότησαν την διολίσθηση του κόμματος μακριά από τις αρχές και αξίες της ριζοσπαστικής αριστεράς, με σαφή πλέον προσανατολισμό της ηγετικής ομάδας προς τη σοσιαλδημοκρατία και την απομάκρυνση από τις αποφάσεις του Συνεδρίου, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, τους αγώνες που δόθηκαν όλα τα τελευταία χρόνια ενάντια στα μνημόνια και στις πολιτικές τους.
 1. Η καταστροφική πορεία κορυφώθηκε με οδυνηρό τρόπο την 13η Αυγούστου όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε και «επισήμως» σε μνημονιακό κυβερνητικό κόμμα, με την ψήφιση του 3ου, και πιο βάρβαρου για το λαό, μνημονίου.
Η υπογραφή της συμφωνίας ενίσχυσε τον πιο ακραίο, φιλελεύθερο και επιθετικό καπιταλισμό στην Ευρώπη, με την αποδοχή από ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς της λογικής «δεν υπάρχει εναλλακτική» (η περίφημη, πια ΤΙΝΑ). Το 3ο μνημόνιο φτωχοποιεί περαιτέρω την καθημαγμένη από τα 2 πρώτα μνημόνια κοινωνία, το πλαίσιο του είναι αντιλαϊκές πολιτικές και οικονομική-κοινωνική καταστροφή, ενίσχυση των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, εκχώρηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας. Η χώρα αντιμετωπίζεται ρητά και επίσημα ως αποικία αφού το Ελληνικό κοινοβούλιο δεν μπορεί καν να συζητήσει οποιοδήποτε νομοθέτημα, αν προηγουμένως δεν το εγκρίνουν οι δανειστές-αποικιοκράτες. Η ψήφιση του 3ου μνημονίου σε αγαστή συνεργασία με όλα τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα, πέραν όλων των άλλων καταστροφικών συνεπειών, εξυπηρετεί τον σχεδιασμό του κεφαλαίου για απαξίωση συλλήβδην της πολιτικής, για την δημιουργία κλίματος ηττοπάθειας και μοιρολατρείας και σπέρνει την απογοήτευση στον κόσμο της αριστεράς.
 1. Δυστυχώς τα επιχειρήματα της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του 3ου μνημονίου και την άσκηση αυτής της πολιτικής θυμίζουν θλιβερά όλα όσα χρησιμοποιούν χρόνια τώρα τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα.
Η παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, η επιλογή των πρόωρων εκλογών σπρώχνει τα πράγματα σε μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Η ίδια απόφαση αλλά και το διάγγελμά του υποδηλώνουν με τον πιο καθαρό τρόπο ότι το προεδρικό κέντρο είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο χωρίς την οποιαδήποτε παρέκκλιση. Η συναίνεση άλλωστε των δανειστών (που πρώτοι από όλους ενημερώθηκαν) στην προκήρυξη των εκλογών είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά και σχεδιασμένα παραβιάζει και καταστρατηγεί την ιδρυτική  διακήρυξη, και τις  συνεδριακές αποφάσεις. Με μεθοδεύσεις και τακτικισμούς απέτρεψε την οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση εντός του κόμματος. Γνώριζαν ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το έκτακτο συνέδριο, το οποίο «δήθεν» προετοίμαζαν, αφού είχαν προαποφασίσει την διενέργεια εκλογών. Έτσι αποστέρησαν στο κόμμα τη δυνατότητα να συζητήσει ειλικρινά και συντεταγμένα, και να αποφασίσει οποιαδήποτε άλλη λύση πέραν των δήθεν μονοδρόμων.
 1. Συντρόφισσες και σύντροφοι, όλες και όλοι που δουλέψαμε σκληρά για τη δημιουργία, τη συγκρότηση, την ανάπτυξη του εγχειρήματος της ενωτικής και της ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσοι και όσες δουλέψαμε σκληρά και πιστέψαμε στις προοπτικές που άνοιξε η κυβέρνηση της Αριστεράς, όλοι εμείς που μοιραστήκαμε αυτή τη διαδρομή, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να δεχτούμε τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, που παλέψαμε για να υπάρξει, σε κόμμα μνημονίου, της λιτότητας, της συναίνεσης με την ντόπια και διεθνή κυρίαρχη τάξη.
Έτσι, γίνεται ακόμα πιο προκλητική η περιφρόνηση της λαϊκής εντολής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη, του μεγαλειώδους ΟΧΙ.
Με τους περισσότερους από εσάς θα συναντηθούμε στους αγώνες και στα κινήματα. Ό,τι και όσα λέγαμε, όλα όσα πιστεύαμε και για αυτά αγωνιζόμασταν εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο.
 1. Αλεξοπούλου Ελένη, δημοτική σύμβουλος Π. Φαλήρου
 2. Γαλανοπούλου Μπίλλυ
 3. Γοργορίνη Μαρία
 4. Δαρκαδάκης Γιάννης, συντονιστής ΟΜ Π. Φαλήρου
 5. Ζαφειράτου Μαρία
 6. Ζιάκα Βασιλική
 7. Ηλιοπούλου Μαρία
 8. Θεοχάρης Θανάσης
 9. Ιατρίδου Μαριλένα
 10. Κατέβα Τάνια
 11. Κεπέση Καίτη
 12. Κολυβάς Στάθης
13.Κουλίτσου Έφη, μέλος συντονιστικού ΟΜ  Π. Φαλήρου
 1. Κουρμουλάκη Αναστασία
 2. Κυριακοπούλου Αλεξάνδρα
 3. Μιχαήλ-Σταύρακα Όλγα, αναπληρώτρια συντονίστρια ΟΜ Π. Φαλήρου
 4. Μπενετάτου Νότα
 5. Ντε Μάρκι Ρικάρντο
 6. Παναγιώτου Ειρήνη
 7. Σικιώτης Κώστας
 8. Σιώρης Νίκος
 9. Τόφα Μαρία
23.Τσερεμέγκλης Γιώργος, μέλος νομαρχιακής νότιας Αθήνας
 1. Τσιτσάνη Λινέττα
 2. Τσούνη-Μουλά Μόνικα
 3. Φουρνατζόπουλος Σταμάτης, μέλος συντονιστικού ΟΜ Π. Φαλήρου
Δελτίο τύπου – Π. Φάληρο 1/9/2015
 

Πηγή

(Η φωτο, είναι επιλογή του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 2:06 am


Σκληρή ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης


Λιμενικό Ταμείο Μυτιλήνης: «Καταστράφηκαν όλα»

 
 
Αυτόν τον ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πρώην  υπουργό Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ εκ Μυτιλήνης, ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;;;;
 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΩ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ, εκ Μυτιλήνης, ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ;
 
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΖΕΡΔΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ εκ Μυτιλήνης, ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;;;
 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, τουλάχιστον, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. 

 
Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και να πείτε στους Μυτιληνιούς, να ξαναψηφίσουν τα ίδια πολιτικά θρασίμια...
Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης Σωτήρης Ζαμτράκης, δίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εικόνα του λιμανιού της Μυτιλήνης το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τελεί υπό πλήρη κατάληψη, καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για το επιβατικό κοινό και ζητά να κηρυχθεί ο Νομός Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Διαβάστε την ανακοίνωση – καταπέλτη του κ. Ζαμτράκη:Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 1:59 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: