1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ
 3. ΕΤ3
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ασπροπυργος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ασπροπυργος και εμείς θα το προσθέσουμε.

μια απλη, γλυκιά καληνύχτα σε όλους... (βιντεο)
Για σήμερα, μόνο μια απλη, γλυκιά μελωδική καληνύχτα σε όλους.

Πόπη
Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 3:40 am


Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;; ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..
Όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !
Ποιό ΕΝΦΙΑ των Θρησκευτικών Ακινήτων ρε Καμμένε ; Μας δουλεύεις ΧΟΝΤΡΑ.......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ 1946...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !

Απόδειξη:
Με τους παρακάτω..

2 νόμους, οι περιουσίες των Ισραηλιτών που έφυγαν ή πέθαναν στο Β'ΠΠ, πήγαιναν στο Ελληνικό Κράτος, αφού το Ελληνικό κράτος είχε "κληρονομικό δικαίωμα" στις περιουσίες τους...
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/37-12.02.1944-N.1180.pdf
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/38-10.10.1944-N.1977.pdf

Το 1946 όμως ψηφίστηκε ANAΓΚΑΣΤΙΚΟΣ νόμος που το Ελληνικό κράτος παραιτήθηκε απο το κληρονομικό δικαίωμα που είχε στις Περιουσίες των Εβραίων...:
Αναγκαστικός νόμος 846 του 1946, στο ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: "Περί καταργήσεως του Κληρονομικού δικαιώματος του (Ελληνικού )κράτους επί των εκκειμένων Ισραηλιτικών περιουσιών" :
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/39-22.01.1946-N.846.pdf

Διαβάζουμε : «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


ΔΗΛΑΔΗ:


Παύει ΑΠΟ ΤΟ 1946 το Ελληνικό κράτος να κληρονομεί τις περιουσίες των νεκρών Ισραηλιτων, και αυτές που πηγαίνουν;;; στις Ισραήλιτικές κοινότητες : "αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Βασιλικού Διατάγματος Νομικό Πρόσωπο" (το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο συντονισμού και γνωματεύσεως, όπως ανασυστάθηκε με το νόμο 366/1945 .. εδώ : http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/23-07.06.1945-A.N.367.pdf)

Οι εβραικές περιουσίες δηλαδή δεν κληρονομούνται από το Ελληνικό Κράτος αλλά απο το ΚΙΣ, ανήκουν πλέον στο Ισραήλ... 


Δηλαδή όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;;


( Παρεμπιπτόντως, ψέματα λένε οι Εβραίοι -ιδιαίτερα της Θεσ/νίκης-, που κλαινε και σκούζουν ότι χάσανε τις περιουσίες τους στον Β' ΠΠ... αφού τελικά, τους κληρονόμησε το ΚΙΣ με τον συγκεκριμένο νόμο!!!! Απο το 1946 παρακαλώ!!! )

Δηλαδή ο Καμμένος που είναι δικηγόρος, και η γυναίκα του η οποία είναι επίσης δικηγόρος, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, και τα ξέρουν απλοί πολίτες;


 Για ποιό "θρησκευτικό" ΕΝΦΙΑ μιλάει ο Καμένος; 

Της συναγωγής; Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο... 

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γιατί μου φαίνεται πως μας δουλεύουν και οι δυο......":
 

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 2:43 am


Ο αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα με πόλεμο!
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το που πάνε τα ελληνοτουρκικά. Η Άγκυρα το λέει δημόσια ότι είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τον δρόμο της έντασης,των προκλήσεων ακόμη και της κρίσης. 

Ο Αρχηγός του ναυτικού της μας το διαμηνύει μέσω δηλώσεών του: 

“Αν επεκτείνετε τα χωρικά σας ύδατα στα 12 μίλια θα ΄χουμε πόλεμο”.


Ο τούρκος αντιναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου θυμήθηκε το casus beli το οποίο έχει ψηφιστεί από την τουρκική βουλή το 1995. Την υπενθύμισή του την κάνει μέσω αλαζονικών δηλώσεων στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Ο Μποστάνογλου μετά από τις απειλές πολέμου υποστηρίζει ότι μέχρι το 2023 η χώρα του θα είναι παγκόσμια ναυτική δύναμη. Μεγαλεπήβολα σχέδια από κάποιον που θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια καριέρας ότι δεν είναι αρκετά τα νέα πλοία και η τεχνολογία για να γίνεις ναυτική δύναμη. Βοηθούν πολύ αλλά δεν κάνουν τίποτα χωρίς την “ναυτοσύνη”, την οποία οι Τούρκοι όσες “βόλτες” κι αν κάνουν δεν την έχουν αποκτήσει.

Ο Μποστάνογλου επισημαίνει στις δηλώσεις του της τεράστια σημασία που δίνει η Άγκυρα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο,χαρακτηρίζοντας στρατηγικές περιοχές για την Τουρκία αυτές τις θάλασσες.

Ο τούρκος Αρχηγός ψεύδεται ασύστολα βέβαια όταν δηλώνει ότι η Ελλάδα έχει αποκλείσει την χώρα του από την ελεύθερη ναυσιπλοία στο Αιγαίο!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος απ΄ αυτό και είναι ντροπή για έναν ναύαρχο που σέβεται τα γαλόνια του να λέει τέτοιες ανοησίες. Τα τουρκικά πλοία εμπορικά και πολεμικά μπορούν να πλεύσουν ελεύθερα στο Αιγαίο αρκεί να τηρούν τους κανόνες της διεθνούς ναυσιπλοίας. Η Τουρκία δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την νομιμότητα αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να πορεύεται μ΄ αυτή την λογική. Το τουρικό …παραμυθάκι της έλλειψης “ζωτικού χώρου” της Τουρκίας είναι πολύ φθηνό για να το πουλάνε και οι ναύαρχοι.

Φυσικά δεν ξέχασε την υπόθεση της Κύπρου . Ο Μποστάνογλου είπε ότι η Κύπρος αγνοεί τους τουρκοκύπριους και θα “υποστεί κυρώσεις” αν συνεχίσει έτσι. Προφανώς ο ναύαρχος Μποστάνογλου έχει εικόνια από τους κυβερνήτες των φρεγατών που έχει στείλει στην κυπριακή ΑΟΖ και γνωρίζει καλά ότι δεν έχει και πολλά να κάνει εκεί. Στρέφεται πάντως ακόμη και κατά της συμφωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου .

Όπως και να ΄χει οι δηλώσεις του Αρχηγού του τουρκικού ναυτικού λαμβάνονται σοβαρά υπ΄ όψιν από την ελληνική πλευρά παρά τις υπερβολές τους. Είναι σαφές μήνυμα για τις προθέσεις των Τούρκων και δικαιώνουν δυστυχως απόλυτα όσους στην Αθήνα ανησυχούν σφόδρα για το που πάνε τα ελληνοτουρκικά. Δυστυχώς ανάμεσα σ΄ αυτούς που ανησυχούν δεν περιλαμβάνονται και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της κεντρικής μας πολιτικής σκηνής.

Πηγή OnAlert

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 2:19 am


ΜΑΦΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ:”ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ


  ΤΑΜΕΙΟ “ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” ΑΠΟ KORLEONE THΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

 ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- 

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)


xaikalis2

Πλήρη κατάρρευση των θεσμών της αστυνομικής προανάκρισης, του κύρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ αλλά και των βάθρων της Ελληνικής Δικαιοσύνης(Εφετείο Αθήνας και Άρειος Πάγος) αποδεικνύει η κακόγουστη παράσταση που στήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου και κυριολεκτικά πνίγηκε στο βούρκο και στα ανομήματα της Μαφίας που κυβερνάει την Ελλάδα από τα λαγούμια και τους υπονόμους της παρανομίας και της ασύδοτης παραβατικότητας. 

Με τους “Δικαιοφύλακες” του Κράτους ποδηγετούμενους, καπελωμένους και δέσμιους της εκτελεστικής εξουσίας και των διαταγών της. 

Ακόμα κι ένας φοιτητής της Νομικής μπορεί να αντιληφθεί ότι
παρακολουθώντας τα ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα- που ουσιαστικά λογοκρίνει η Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη- επιβάλλοντας χουντικό καθεστώς λογοκρισίας διατάζοντας προκαταρκτική για να μας πάνε με κακουργήματα στο εδώλιο(ας κοπιάσουν να κλείσουν φυλακή δημοσιογράφους που δεν μπουκώνονται και θα καλοπεράσουν τα τσιράκια του Σαμαρά), οι διάλογοι Χαικάλη-Αποστολόπουλου, στοιχειοθετούν ξεκάθαρη απόπειρα χρηματισμού. 

Σου δίνω τόσα για να ψηφίσεις Δήμα. 

Πόσο πιο ξεκάθαρα ρε Ντερμπεντέρηδες της Δικαιοσύνης πρέπει να το πει κάποιος για να υπάρξει χρηματισμός; 

Ακόμα κι αν στο υλικό υπάρχει κοπτοραπτική, δεν ακούγεται ότι ωφέλιμο στοιχειοθετεί κατηγορία;
Τα πράγματα δείχνουν από την αρχή. 

Πάνε να το κουκουλώσουν. 

 Λέγονται διάφορα για το ποιόν Αποστολόπουλου.

 Ακούμε κι άλλα πολλά. 

Ότι κάπου στην Αθήνα Μαφιόζοι του παρακράτους που εξυπηρετούν θύλακες του βρωμερού Μαξίμου, γυρνάνε με σακούλια και ξεπλένουν τα λύτρα του Παναγόπουλου που ο ίδιος ο εφοπλιστής όταν βρήκαν τα 15 .000.000 από τα 30, τα χάρισε στο δημόσιο! 

Τα πήραν οι “ειδικοί” τα αποθήκευσαν και τα έβγαλαν την κατάλληλη στιγμή να να τα δώσουν εκεί που θα πιαναν τόπο για τον Σαμαρά. Αλλά ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, ο Αποστολόπουλος, ανέλαβε το “βρώμικο παιχνίδι”, έπαιξε σε πολλά ταμπλό και τελικά ξεβρακώθηκε από τα παλιά του φιλαράκια της Δεξιάς που τον “έδωσαν” στεγνά και καλά να πάθει αφού ανακατευόταν με την βρώμα.

Το ερώτημα είναι; Θα πάει φυλακή κανένας; Η απάντηση; Πολύ αμφιβάλλουμε. Και αυτό είναι ένα ακόμα δυστύχημα των διεφθαρμένων θεσμών και των εκπροσώπων τους που οδηγούν τους πολίτες στην τουαλέτα για να κάνουν για μια φορά ακόμα ΕΜΕΤΟ.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ MAKELEIO.GR
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΧΑΙΚΑΛΗ – ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ! ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ “ΤΟΥΜΠΑ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο καταγγελόμενος από τον βουλευτή Π. Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του ο Γιώργος Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από το συνήγορό του Παύλο Σαράκη

Ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή, και χθες σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι «με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. 

Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.
Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος”. Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Έρευνα για τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του υλικού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.

Ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με την εντολή να εντοπίσει ποιοι ανήρτησαν παρανόμως στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ισίδωρου Ντογιάκου:

anakoinosi
ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΓΙΑ 2,5 ΩΡΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης.Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του.

Aξίζει να σημειωθεί ότι για 2,5 ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ:
Και πρόσθεσε: 

“Μετά από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης
Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του Χαϊκάλη.

Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται.
Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά”Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 1:57 am


ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ– ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ
 
 Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – Τι ανησυχεί την Αθήνα
ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ
Γράφει ο Αντίοχος

Είναι προφανές ότι ο βίος της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων λήγει οριστικά και αμετάκλητα την 29η Δεκεμβρίου. 
Όμως, κάποια άρρωστα μυαλά, δε φαίνεται να συμβιβάζονται με την ιδέα και προσπαθούν να στήσουν μια εθνική κρίση-μαϊμού, πριν από την κρίσιμη τρίτη και τελειωτική ψηφοφορία στη βουλή, για να αλλάξουν τα δεδομένα. 
Ιδού μια πολύ ύποπτη διαρροή κύκλων της συγκυβέρνησης προς φιλική ιστοσελίδα, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Δένδια με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων από επίσκεψη ρουτίνας  σε καταφύγιο, προκειμένου να δημιουργηθεί στους αναγνώστες η ανησυχία ότι ο… πόλεμος είναι προ των πυλών:

«Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – 
Τι ανησυχεί την Αθήνα

Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας . Κι αυτό φάνηκε από την επίσκεψή του στην ΣΔΑΜ ,μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ . 
“Το νου σας” ακούστηκε να λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ,περπατώντας στους διαδρόμους του στρατηγείου έχοντας δίπλα του Κωσταράκο και Αποστολάκη.

Ποιο σενάριο ανησυχεί την Αθήνα εν μέσω σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης και ρευστότητας; Η προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα την εσωτερική μας άγρια πολιτική αντιπαλότητα δεν είναι ένα σενάριο “φαντασίας” . Επιπλέον δεν μπορεί να ενταχθεί και στα σενάρια “καταστροφολογίας” που έχουν φέρει στ’ άκρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να μείνει έξω από κάθε είδους αντιπαράθεση.

Τέλος του μήνα η navtex που είχε εκδώσει η Άγκυρα και με βάση την οποία η Τουρκία είχε στείλει το Barbaros και τα πολεμικά της πλοία στην ΑΟΖ της Κύπρου. 
 
Και το ερώτημα είναι που θα πάει το Barbaros. Θα επιστρέψει στην βάση του ή θα “κάνει στάση” κάπου αλλού στην ανατολική Μεσόγειο. Και όλων το μυαλό πηγαίνει βέβαια στην περιοχή πέριξ του Καστελόριζου».

Επί της ουσίας, η Άγκυρα δεν έχει αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να «παρέμβει» -καθ’ οποιονδήποτε τρόπο- στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Διότι, μια χαρά κάνει τη δουλειά της με τους Σαμαροβενιζέλους, μια χαρά θα την κάνει και με τους συριζαίους (κάτι που είναι δεδομένο, λαμβάνοντας υπόψιν τις πάγιες θέσεις του συνονθυλεύματος υπέρ της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», την πρόσφατη «υπεύθυνη» στάση του στην κρίση της Κύπρο, την ανεξέλεγκτη δράση των τουρκοφρόνων βουλευτών του στη Θράκη κ.α., για τα οποία βεβαιώθηκε ο Νταβούτ-Πασάς, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον mister Tsipra). 
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, για να δεχθεί να συμμετάσχει η Άγκυρα σε μια στημένη ελληνο-τουρκική κρίση, πρέπει να πάρει ένα πολύ σπουδαίο αντάλλαγμα από τον Σαμαρά. 
Τι σπουδαίο είναι διατεθειμένος, λοιπόν, να δώσει στους Τουρκαλάδες ο κατοχικός πρωθυπουργός, για να παρατείνει το βίο του; 
 
Μήπως την συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου –σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο- στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν» (μισό- μισό), όπως του είχε προτείνει δημοσίως σε παλαιότερη συνάντησή τους ο Ερντογάν-Πασάς;


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 12:14 am


Aποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμα...
Στον πόλεμο της πολιτικής μπόχας, τα μόνα θυματα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμα

«Μου είπε ότι αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος -

 Ο συνήγορός του ανέφερε ότι ο πελάτης του δήλωσε ότι το υλικό είναι... μονταρισμένο και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα

«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του και καταγγελλόμενος ως μεσάζοντας από τον κ. Χαϊκάλη. Επί της ουσίας, η πλευρά του Γ. Αποστολόπουλου υπονοεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του κ. Χαϊκάλη και ότι ενδεχομένως το θύμα στην όλη υπόθεση να μην είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο τελευταίος έδωσε εξηγήσεις επί τρεις περίπου ώρες στον εισαγγελέα και μετά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αντίθετα δήλωση έκανε ο συνήγορός του κ. Παύλος Σαράκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε την αλήθεια χωρίς μοντάζ και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης.

Παράλληλα, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι οι πρώτες νύξεις είχαν γίνει από τον Παύλο Χαϊκάλη και ότι ο ίδιος πήρε πρωτοβουλία προκειμένου να αποδείξει, όπως φέρεται να είπε, ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν ευάλωτος και ανέντιμος και ότι ήθελε να τον καταγγείλει με στοιχεία.

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τον Παύλο Χαϊκάλη, ότι είχαν συναντήσεις και συνομιλούσαν πολύ συχνά, ότι ήταν σύμβουλος του Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και ότι σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος.

Ακόμη, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του και ότι όλο αυτό έγινε αποκλειστικά με δική του πρωτοβουλία. Τέλος, φέρεται να δήλωσε ότι και ο ίδιος ήταν έτοιμος να προσκομίσει το δικό του υλικό στον εισαγγελέα.


H δήλωση του Παύλου Σαράκη του συνηγόρου του Γ. Αποστολόπουλου έχει ως εξής: 
 «Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε πως αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν όσα λέει και ότι το βίντεο που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης είναι μονταρισμένο. Υπονοεί, δηλαδή, πως κατέγραφε και εκείνος τη συνομιλία που είχε με τον κ. Χαϊκάλη και πως έχει το σχετικό βίντεο. 
 
Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως με τον τρόπο αυτό θέλησε να καταδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος των ΑΝΕΛ, του οποίου είχε υπάρξει και ο ίδιος ηγετικό στέλεχος. Με λόγια φέρεται να υποστηρίζει στον εισαγγελέα ότι παγίδευσε τον Χαϊκάλη για να τον καταγγείλει και να έχει στοιχεία. 
Σημειώνεται πως ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά στον κ. Παναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».

Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

protothema.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:50 pm


Διασυρμός Κουβέλη! Είχε συμφωνήσει για προεδρος απο τον Αύγουστο! Δηλαδη είχε άδικο ο Παραστατίδης έτσι;


  Η ξεφτίλα, έχει αριστερές καταβολες και .... οβραίικα χαρακτηριστικα...τυλιγμένα σε μπλε και πράσινα σελοφάν..
Σ Κ Α Τ Α !

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Κατάλαβες τώρα, πως ΟΛΟΙ αυτοί είναι μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ, χωρίς ιδεολογικό κομματικό υπόβαθρο;
ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!

Υ.Γ.2.  Κι εσύ μαλάκα νεοελληνάκο, κάτσε να σκοτώνεσαι για τα κομματικά. 

 

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που κανει αυριο το Εθνος προκειμενου να προωθήσει την υποψηφιότητα Κουβελη, αποτελεί πολιτικη ταφόπλακα για τον προεδρο της ΔΗΜΑΡ.

 Σκοτεινές διεργασίες με την κυβερνηση απο τον κύριο Κουβελη, στο ημίφως, μονο και μονο για την καρέκλα. 

Πόσο απέχει στ’ αληθεια αυτό απο τον «κουμπαρά»;
Πως ειναι δυνατόν τωρα να έχουν το θράσος να προτείνουν Κουβελη για την τριτη ψηφοφορία;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:35 pm


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σοκ απο το Πρωτο Θεμα: Ο Χαϊκαλης πλήρωσε τον Αποστολόπουλο για να παίξει σε ταινία υποδυομενος τον μεσάζοντα!


 Έχουν μια .... αδυναμία στα dvd  αυτά τα παιδιά...
Απο τον Ζαχόπουλο, στον Χαϊκάλη και στον Αποστολόπουλο...
Κάπου μπέρδεψαν τα dvd.
 

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Καλά... ακόμα αγοράζετε τις εφημερίδες των λαμόγιων της παραπληροφόρησης;;;

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΣΕΙ.
Εσείς όμως ραγιάδες χάνετε το σπιτι σας για ενα χιλιαρικο, οχι για 5,5 εκατομμυρια…
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:23 pm


Καταγγελία «βόμβα» από τον Απόστολο Γκλέτσο για απόπειρα δωροδοκίας στελεχών της «Τελείας» (Βιντεο)


Ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ; Της καταγγελίας το κάγγελο έχει καταντήσει η Ελλαδίτσα μας...
Τελικα, μέχρι να αποθάνω, θα τα δω... όλα... μέχρι και τον Γκλετσο, σε ρόλο ... Καραϊσκάκη!
Πηδάς, ή δεν πηδάς από το παράθυρο, κύριε Πρόεδρε;

Πόπη Σουφλή

Απειλές, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας σε στελέχη της «Τελείας» καταγγέλλει ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο επικεφαλής της «Τελείας» ανέβασε στην ιστοσελίδα του κόμματος την παρακάτω δήλωση:


«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους εκείνους οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία εκφοβισμού εκβιασμών, δωροδοκίας, ταξίματος κατά των υποψηφίων μας ανά την Ελλάδα ότι πρώτον μας κάνουν να χαμογελάμε με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι άνθρωποι στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα.

Επίσης να τους πω ότι
δεν φοβήθηκε κανένας, είμαστε όλοι στις θέσεις μας. Κάτι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, μας εμψυχώνουν.

Να πω βεβαίως ότι αν συνεχιστούν θα βγάλουμε και ονόματα στη δημοσιότητα και επίσης να πω ότι εμείς θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε με το δόγμα του Γ. Καραϊσκάκη»
VIDEO: "Άμα ζήσω, θα τους γ…., άμα πεθάνω θα μου κλ... τον μπ...” Στρατηγός, Γ. Καραϊσκάκης:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω),
Μουσική & Στίχοι: Νίκος Καλογερόπουλος.
Ερμηνεία: Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

= ΣΤΙΧΟΙ =
Άκου ρε γιε της καλογριάς,
ο φίλος σου είμαι ο πανουργιάς
και το δεξί σου χέρι
κι εκείνος που καλύτερα
απ' ολουνούς σε ξέρει.

Λένε πως παίζεις με χανουμάκια,
με τουρκοπούλες και καλογριές
και σ' αραδιάζουνε βρισιές.
Πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες,
με ντερβησάδες στήνεις χορό
και με ρωτάν και τι να πω;

Λένε πως έχεις αλισβερίσι,
μ' Αλή Πασάδες κάνεις χωριό
και σε ρωτάω τι να τους πω.

Πες τους ρε φίλε πανουργιά,
(ορέ) έχω εις στον πούτσον μου βιολιά,
έχω και τουμπερλέκια
κι όπως γουστάρω τα βαρώ
και σπάω τα ζεμπερέκια.

Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
και αν αργήσω δώσ' τους κι αυτό,
είναι τ' αρχίδια μου τα δυο.

Όπως στα λέω να τους τα γράψεις,
όπως στα λέω να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης σεβνταλής,
Καραϊσκάκης μπεσαλής.

Καραϊσκάκης γεια χαρά,
γεια σου ρε γέρο του Μοριά
και γεια που σ' αγαπάνε.
Γεια τους που δε λυγίζουνε
και που δεν προσκυνάνε.

Λένε για μένα τα καρακόλια,
άκου τι λένε να μη γαμεί,
μίλα κι εσύ ρε Θοδωρή.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Κολοκοτρώνης και Γιωργής,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.

Γεια σου ρε Ανδρούτσο, γεια χαρά,
γεια σας παιδιά μου αητόπουλα,
που 'χετε αητό πατέρα
κι όποιος δε με κατάλαβε,
τότε ας μας κάνει αέρα.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.

Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.

Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
μαζί τους είμαστε κι εμείς
μαζί σας είμαστε κι εμείς.


(Από το vasilisp.com)

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:16 pm


Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ


ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ

-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Ακόμα, δεν έχει ανοιξει όλος ο οχετός... ούτε έχει φανεί το μέγεθος της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Πόπη Σουφλή

XAIKALIS-DORODOKIA5

Βόρβορος, διαπλοκή, παρακράτος, αναφορές για πακέτα από την απαγωγή του βιομήχανου Παναγόπουλου, ύποπτοι τύποι του παρασκηνίου, της ρεμούλας και της αρπαxτής, βρωμερά υποκείμενα των παρακομματικών μηχανισμών αλλά και δημοσιογράφοι της δυσωδίας και των υπονόμων που διαστρέφουν ειδήσεις, ρεπορταζ και πληροφορίες με μοναδικό γνώμονα την προσωπική τους περιουσία και τον καλλωπισμό στις επαύλεις που διαμένουν, χαρακτηρίζουν την παθογένεια ενός πολιτικού συστήματος που άμεσα χρειάζεται κάθαρση από τις ελάχιστες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει αλώβητες από την διαφθορά και την σαπίλα.

Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια της Καμόρας και των μαφιόζων του Μαξίμου. 

Το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, μας ρεζιλεύει σήμερα σε όλον τον κόσμο.


“Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βυθίζεται σε βαριές κατηγορίες καθώς ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα δωροδοκίας» σημειώνει η Helena Smith στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα. 

Στο δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, γίνεται αναλυτική αναφορά στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Στ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η αδυναμία εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή θα προκαλέσει εκλογές στις οποίες αναμένεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να επικρατήσει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, που με τους 12 βουλευτές του θα μπορούσε να συμβάλει στην σταθερότητα της σημερινής κυβέρνησης, προκρίνει τη διενέργεια εκλογών για να τερματιστούν οι επιβαλλόμενες από την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτικές λιτότητας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία υπενθυμίζει και την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου.

Αυτό που ήθελαν τα βρωμερά υποκείμενα της πολιτικής ζωής το πέτυχαν.

 Την αποσταθεροποίηση της χώρας.

 Τώρα, όλοι είναι στο στόχαστρο. 
Αστυνομία, δικαιοσύνη, κυβέρνηση και βουλευτές-όλοι τους ως ύποπτοι χρηματισμού-που πάνε να βγάλουν πρόεδρο-μαριονέττα.

Θα τους βγάλουμε όλους μπροστά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Όσοι δικαστές έντιμοι απέμειναν ας σηκώσουν τα μανίκια. 

Οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό. 

Μαζί τους και τα σαίνια της ενημέρωσης που έπαιξαν με το φιλότιμο της Ελλάδος.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:08 pm


Η αληθινή δουλειά του ανθρώπου είναι να βρει τον δρόμο για τον εαυτό τουQuotation-Viktor-E-Frankl-live-meaning-today-people-Meetville-Quotes-89007
Αναμφίβολα, ο Βίκτορ Φρανκλ υπήρξε ο σύγχρονος συγγραφέας που εξερεύνησε όσο κανείς τη σημασία της αναζήτησης νοήματος στη ζωή. Πράγματι, όταν ένας ασθενής τού ομολογούσε ότι η ύπαρξή του δεν είχε κανένα νόημα, εκείνος συνήθιζε να απαντάει: «Λοιπόν, τώρα πια έχει, το να της βρεις νόημα»...
Στο διασημότερο έργο του εκφράζει την ακόλουθη σκέψη για τη σπουδαιότητα του να ονειρεύεται κανείς ξύπνιος ακόμα και μέσα στα τρομερότερα βάσανα:
Όλοι πρέπει να έχουμε ένα όνειρο. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον βαθμό ολοκλήρωσης ενός ατόμου από τη διακριτικότητα που επιδεικνύει απέναντι σε αντιξοότητες, όπως αν βρεθεί αιχμάλωτος πολέμου ή σκλάβος, αν αρρωστήσει σοβαρά κτλ. η ζωή έχει ένα νόημα που ο άνθρωπος οφείλει να ανακαλύψει∙ το να μη βρίσκεις το νόημα της ζωής σου, σου προκαλεί «υπαρξιακό κενό».
Ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, επιβιώνουν εκείνοι που καταλαβαίνουν ότι η ζωή τους έχει νόημα και ότι έχουν μία αποστολή να εκπληρώσουν στη ζωή τους. Φυσικά, κάθε φουτουριστικό όραμα πρέπει να πλαισιώνεται από κάποιες αρχές ζωής και από κάποιες αξίες στις οποίες πιστεύουμε και τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι να υπερασπιστούμε. Το όνειρο είναι κατορθωτό στο μέτρο που επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το ιδανικό μας.


Άλλαν Πέρσυ, Έρμαν Έσσε, 66 Μαθήματα Καθημερινής Σοφίας, (εκδ. Πατάκη) – απόσπασμα


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:03 pm


επιλέγεις ν'ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σχοινί, για ένα όνειρο.... (βιντεο)
Στην εποχή που όλοι είναι επιβάτες, εσύ, διάλεξεις να είσαι ακροβάτης... να ισορροπείς ανάμεσα στο όνειρο και στην πραγματικότητα... ανάμεσα στο αβέβαιο και στο βέβαιο...

Ίσως έτσι να γεννήθηκες... να είσαι ο ακροβάτης στη ζωή...

Κι εκεί που οι περισσότεροι σ' ενα όχημα ανεβαίνουν, εσύ επιλέγεις ν'ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σχοινί, για ένα όνειρο....

Οι περισσότεροι, θέλουν να φτάσουν στο τέρμα... για σένα, είναι αρκετό να ζεις ανάμεσα στη γη  και στον ουρανό... 

Στη γη, μια αγκαλιά και στον ουρανό, το όνειρο.... εκεί που είναι η ελευθερία...

Καλησπέρα

Πόπη

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 10:55 pm


Γιατί μου φαίνεται πως μας δουλεύουν και οι δυο.... πλευρές;;;
Έχω ταχθεί εδώ και χρόνια κατά των Εβραίων και δεν το κρύβω.

Αποδεδειγμένα πλέον είναι η απόλυτη τρομοκρατία όλης της ανθρωπότητας.

Το μιαρό έθνος που σταύρωσε τον Ιησού Χριστό, το μιαρό έθνος που μάχεται τον Ελληνισμό από χιλιετιών, το μιαρό έθνος που μάχεται τον Χριστιανισμό με λύσσα, το μιαρό έθνος που φέρει στο ακέραιο για την πτώση της Κωνσταντινούπολης, το μιαρό έθνος που δημιούργησε τα πλέον  αιματοβαμμένα παγκόσμια κόμματα του Κουμμουνισμού και του Ναζισμού, το μιαρό έθνος που έχει διαφθείρει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, η απόλυτη καταστροφή όλων των κοινωνιών, οι δολοφόνοι των λαών, το απεχθέστερο των εθνών της γης, οι  ιδρυτές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι αιμοχαρείς και αιμοδιψείς Τλαμουδιστές - Καμπαλιστές Εβραίοι, οι πραγματικοί  κυβερνήτες της Ελλάδας, είναι αρκετά, για να  κάνουν και τον πλέον καλόπιστο πολίτη, έστω και λίγη ιστορία να έχει μελετήσει, πολέμιό τους.

Στην παρακάτω ανακοίνωση, προσπαθούν για μια ακόμη φορά, να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού, με μια ανακοίνωση "κατά" του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που προσωπικά, έχω την αίσθηση, ότι.... μας δουλεύουν και οι δυο πλευρές.
Το γιατί, ας το σκεφθεί ο καθένας μόνος του..
Προσωπικά, έχω διαμορφώσει ... άποψη...


Πόπη ΣουφλήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται. 

Αποτελεί όνειδος για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να
μη γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων και υπόκεινται στο σύνολο των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. 

Τα δε αντιπροσωπευτικά τους όργανα, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, διέπονται από τις ίδιες ακριβώς φορολογικές υποχρεώσεις που προβλέπονται και για την Εκκλησία της Ελλάδος, και μάλιστα χωρίς ουδεμία επιδότηση από το Ελληνικό κράτος.

Ο κ. Καμμένος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη για το επικίνδυνο ολίσθημά του, που αποτελεί σοβαρή αντισημιτική ενέργεια και βάλλει όχι μόνον κατά των Εβραίων Ελλήνων πολιτών, αλλά και κατά της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας.


Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


* Δείτε εδώ το video της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», 15.12.14
Την ίδια ημέρα, το Γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. εξέδωσε την παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.«Σε καμιά περίπτωση οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αμφισβητούν την ισονομία και την ισοτιμία των Ελλήνων Εβραίων πολιτών για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ελληνικό κράτος. 

Η αναφορά έγινε για την εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ των θρησκευτικών ακινήτων που αφορούν σε νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες γνωστών θρησκειών και δογμάτων στην Ελλάδα και το προεδρικό διάταγμα 182/78, χωρίς καμία άλλη αιχμή που να δικαιολογεί την οξύτητα της ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε αντίθεση με το συγκυβερνητικό σχήμα, δεν υπάρχουν χειροκροτητές, οπαδοί και πωλητές αντισημιτικών βιβλίων».
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ:
 
- Διευκρινίζεται ότι στην τηλεοπτική του δήλωση ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ ανέφερε «… οι Εβραίοι δεν φορολογούνται» για να τονίσει την αντίθεση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, αντίθεση η οποία δεν υφίσταται.

- Ακόμα και η «διευκρινιστική» ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛΛ. περιέχει εσφαλμένα στοιχεία, καθώς η εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ αφορά αποκλειστικά και μόνον τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται ως τόποι λατρείας (Εκκλησίες, Συναγωγές), και ανήκουν σε ΝΠΔΔ με θρησκευτικό χαρακτήρα, και όχι όλα τα ακίνητα. 

Και σε αυτόν τον τομέα, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, το ΚΙΣΕ και οι Ισραηλιτικές Κοινότητες της Ελλάδος διέπονται από το ίδιο φορολογικό καθεστώς όπως και η Εκκλησία της Ελλάδος.

- Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Δελτίο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρει ως «διευκρίνιση» το ΠΔ 182 / 1978 που με σκοπιμότητα αναπαράγεται αβίαστα μόνον από αντισημιτικά ιστολόγια.

- Και αν κάποιος δεν περιμένει από τους ταγμένους αντισημίτες ή τους τακτικούς επισκέπτες των εν λόγω ιστολογίων να διαβάζουν τα ψεύδη που αναπαράγουν στο διαδίκτυο, θα περίμενε τουλάχιστον από το Γραφείο Τύπου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να έχει απλώς διαβάσει το ΠΔ 182 ώστε να είχε αντιληφθεί ότι πρόκειται για το Καταστατικό της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών και την εισφορά των μελών της, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε φοροαπαλλαγή.

- Όπως και σε παλαιότερη ανακοίνωση το ΚΙΣΕ έχει αναφέρει: «…Το καταστατικό της Ι.Κ. Αθηνών (Π.Δ. 182) βρίσκεται δημοσιευμένο στο ΦΕΚ 40/Α’ 22.3.1978, ώστε ο καθένας μπορεί να το διαβάσει για να αντιληφθεί το μέγεθος του  ψεύδους του δημοσιεύματος και το χαμηλό επίπεδο εντιμότητας στο οποίο κινούνται οι οργανωμένοι αντισημίτες». 
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 3:27 am


Mε συνείδηση και οικογένεια
19/12/14


 
Απολυμάνθηκε, και έχει σαφώς μετανιώσει, «για κάποιες ενέργειές του», ανέπνευσε ελεύθερα, πήγε στον φούρνο και είπε στους μετανάστες του Śubha savēra ,και ήταν πολύ χαρούμενος που τον κατάλαβαν. 

Στις άλλες δύο ψηφοφορίες θα
λάβει μέρος και θα ψηφίσει με βάση το «πατριωτικό και το εθνικό συμφέρον». 

Επομένως έχει συνείδηση και οικογένεια.
ΥΓ.Το δικό του συμφέρον πάντως είναι  να μην διαλυθεί η βουλή.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 3:00 am


Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣsoros

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Για τη θέση του επικεφαλή της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας υπάρχουν 5 υποψήφιοι, ένας εκ των οποίων ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος. 

Αυτό είναι πληροφορία που έχει διαρρεύσει από διάφορες πηγές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που είναι κοντά στον Πρόεδρο Peter Poroshenko, αναφέρει η Ουκρανική έκδοση 112.ua. (pravda ru/rusvesna)

Σύμφωνα με
την πηγή, εκτός από τον Σόρος,  επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζα Ουκρανίας μπορεί  να είναι και πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.Επίσης, μεταξύ των υποψηφίων συγκαταλέγονται και εκπρόσωποι του Αμερικανικού  American Federal Reserve System   

Ο υποψήφιος επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας θα θέσει την υποψήφιότητά που στον Ποροσένκο ,θα υποβληθεί προς έγκριση στο Κοινοβούλιο προς έγκριση, και μετά θα ανακοινωθεί ο διορισμός του.

images (48)
Η επικεφαλής της NBU , Valery Gontareva που είχε διοριστεί σε αυτήν τη θέση  τον Ιούνιο του 2014.Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, έχει επανειλημμένα επιδώσει  επιστολή παραίτησης. 

Χθες, η κοινοβουλευτική επιτροπή για την οικονομική και τραπεζιτική πολιτική  αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την επείγουσα έκθεση της Gontareva   σχετικά με την κρίση του νομισματικού συστήματος και ζήτησε από τον Ποροσένκο να κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή της.

mvfukraina

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος της Ουκρανίας, δεν είναι σαφές ποιοί  »επαγγελματίες» θα αναλάβουν την ευθύνη  

Ωστόσο ο  Τζορτζ Σόρος που θεωρείται και ο πνευματικός μέντορας της Νέας Ουκρανίας, λόγω της αδράς χρηματοδότητησης των ΜΚΟ που ανέλαβαν την επιβολή της της τωρινής »δημοκρατίας» είναι ο άνθρωπος που δικαιωματικά αξίχει να ηγηθεί του χρηματοπιστωτικού στστήματος. 

Ο ίδιος σε συνεντεύεξεις του έχει δηλώσει ότι »αισθάνεται περήφανος που έβαλε το λιθαράκι του για την αλλαγή της Ουκρανίας προς τον εκδημοκρατισμό…»

dimpenews.com

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:56 am


Ψήνεται Πολιτειακή Εκτροπή από τους έξω;


 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣΌτι και να ¨ψήνουν¨ οι τοκογλυφικές αγορές με ορίζοντα τον ερχόμενο Μάρτιο στο τέλος η ΠΑΝΑΓΙΑ, η Μητέρα του Ελληνικού Έθνους θα τους τσουρουφλίσει  για τα  καλά.
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός που καταγράφει η παραπάνω φωτογραφία.
Ο Ιερός Ναός της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ στην ΤΗΝΟ, καθημερινά κλείνει στις 18.30 μ.μ.και η από κάθε πλευρά του Συγκροτήματος πόρτες κλείνουν στις 11.00 μ.μ.. 
 Χθες Βράδυ, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30΄μ.μ., ο Νυχτοφύλακας που εκτελούσε την βάρδια του, παρακολουθώντας μέσα από κλειστό κύκλωμα τους εντός του Συγκροτήματος αύλειους χώρους, όταν
άρχισε να ελέγχει και το εσωτερικό του Ιερού Ναού, έντρομος διαπίστωσε πως, εντός αυτού εκινείτο μία Σκιά, υπό μορφής Καλόγριας, την οποία πρόλαβε να αποθανατίσει με το κινητό του, την στιγμή που στεκόταν δίπλα στο Εικονοστάσι, όπου τοποθετείται το Σεπτό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της ΤΗΝΟΥ !!!! Posted: Δεκεμβρίου 17, 2014 at 11:04 πμ http://www.pentapostagma.gr/
Οι Άγιοι ήδη εμφανίζονται οφθαλμοφανώς  και στέλνουν μηνύματα στην Ελλάδα. Και όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί όλοι είναι ελεύθεροι να πιστέψουν ή να αμφισβητήσουν. Αλλά τον πόνο που μέρα με την ημέρα μεγεθύνετε κανένας δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει παρά μόνο οι τοκογλύφοι που τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Τι μήνυμα μας στέλνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ
¨μην φοβήστε ότι και να σας κάνουν οι έξω από εδώ, στο τέλος θα γίνει το σχέδιο του ΘΕΟΥ¨
Οι βασανιστές μας χωρίστηκαν σε καλούς και κακούς για να κάνουν το τέλος μας πιο επώδυνο.
Οι Κακοί Βασανιστές.
Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας,. Wolfang Schaeuble. 
Μία ημέρα μετά την πρώτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν για την Ελλάδα, ωστόσο η χώρα μπορεί να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο αν εφαρμόσει συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. 
Παράλληλα κάλεσε τη χώρα να εφαρμόσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο όσων έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της.
Όσον αφορά την προληπτική πιστωτική γραμμή, ο Schaeuble τη χαρακτήρισε «το κατάλληλο εργαλείο» για την Ελλάδα. bankingnews.gr
18/12/2014 
Οι Καλοί Βασανιστές
Το Bloomberg με κεντρικό άρθρο του, που υπογράφεται από τους συντάκτες του, άρα είναι η κεντρική του άποψη για το θέμα της Ελλάδας, δεν διερωτάται, αλλά προτείνει λύση και μάλιστα απευθύνεται προς την Τρόικα. Το άρθρο έχει τον ενδεικτικό τίτλο «Το ελληνικό δράμα της ΕΕ χρειάζεται μια τελευταία πράξη». Και αυτή οφείλει να περιλαμβάνει μόνο μια κίνηση από την πλευρά των δανειστών: κούρεμα χρέους!
Όπως αναφέρεται στο άρθρο: «Η διαφορά που στοιχειώνει τους διεθνείς επενδυτές είναι ότι η ΕΕ και ειδικότερα η Γερμανία αρνούνται να διαγράψουν μέρος του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι οικονομολόγοι αναγνωρίζουν πως η χώρα δεν μπορεί να σταθεί με αυτό το χρέος, ενώ η προοπτική ατέλειωτων ετών με λιτότητα μετατρέπεται  σε πολιτικό δηλητήριο. http://www.iefimerida.gr/18|12|2014
Αυτές τις στιγμές οι βασανιστές μας παίζουν τα ρέστα τους . Τόσα χρόνια γνωρίσαμε τους εκβιασμούς τους.
Γνωρίζουμε ότι δεν θέλουν να διασώσουν την Ελλάδα αλλά να την υποδουλώσουν δίχως πόλεμο. ΚΑΙ έχουν για αυτό πολλά σχέδια εκτροπών και ανωμαλιών μέσα στα βρώμικα συρτάρια τους.
Έχουν μάλιστα και Ανατολικό  γείτονα μας για να τους διευκολύνει με τις πιέσεις και τον γεωπολιτικό τσαμπουκά του.
Εχτές το πουλόβερ της απληστίας τους ξηλώθηκε όχι γιατί απέτυχαν να συγκεντρωθούν οι ψήφοι για πρόεδρο αλλά γιατί κατάλαβε το εγχώριο πολιτικό δυναμικό μας ότι δεν μπορεί  πλέον να παίξει  με την οργή των Ελληνικών Οικογενειών και δεν αναφερόμαστε σε ΄βολεμένους΄ νοικοκυραίους ακριβώς γιατί το είδος εξέλιπε και αντικαταστάθηκε από οργισμένους πολίτες που δεν ανέχονται όχι μόνο την υποτίμηση της λογικής  αλλά αυτό που βλέπουν πια μπροστά τους  δηλ να τους σέρνουν αυτούς και τα παιδιά τους τα επόμενα χρόνια αλυσοδεμένους στα σκλαβοπάζαρα της Παγκοσμιοποίησης των ανθρωποκτόνων τοκογλυφικών αγορών.
Κάτι ψήνουν τους τελευταίους μήνες τα ¨ρεμάλια¨ των τοκογλυφικών αγορών για την Ελλάδα μας.
Θα του βγει  η θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;
Πρέπει όλοι πιο δυνατά να φωνάξουμε από καρδιάς
¨δεν σας χρωστάμε,, εσείς χρωστάτε της Ελλάδος σε πνεύμα και σε αίμα αλλά και σε λεηλασίες σημερινές και παλαιές¨


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:52 am


Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΉΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

H υπολογιστική δύναμη του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου της Άμυνας της Ομοσπονδίας της Ρωσίας είναι 3 φορές πιο δυνατή από αυτή του αντίστοιχου συστήματος του Πενταγώνου δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής του Κέντρου Άμυνας Mikhaïl Mizintsev σε μια του αναφορά ενώπιον του Ρώσου Προέδρου...

Το Εθνικό Κέντρο για τον Έλεγχο της Άμυνας αντιπροσωπεύει ένα σύστημα ισχυρών κέντρων επεξεργασίας δεδομένων. 


La cellule de réflexion des Forces armées russes est 3 fois plus puissant que son équivalent des USA 

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το σχέδιο για την αντικατάσταση των εισαγωγών στον τομέα των στρατιωτικών εξοπλισμών για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για το 2014 πραγματοποιήθηκε σε ποσοστό 100%.
(La voix de larussie 19.12.14)
Σήμερα στο Εθνικό Κέντρο για την διαχείριση της άμυνας πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη του Οργάνου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υπό την διεύθυνση του ανώτατου διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Β.Πούτιν 

Παρευρέθησαν ο Υπ.Άμυνας στρατηγός Sergueï Shoigu, οι διοικητές των ενόπλων δυνάμεων και προιστάμενοι των κεντρικών υπηρεσιών,αντιπρόσωποι της διοίκησης της Προεδρίας της Ομ.Ρωσίας και άλλων ομοσπονδιακών οργανισμών όπως και ενώσεων αποστράτων κ.α


Το Συμβούλιο προχώρησε σε απολογισμό του έργου στον τομέα της άμυνας για το 2014 και προκαθόρισε τους στόχους για το 2015.
Για πρώτη φορά σε ανάλογη σύσκεψη παρουσιάστηκε ένα βίντεο 30΄ για τα αποτελέσματα του απερχόμενου έτους και για τις επιδιώξεις του νέου.

 
dimpenews.com

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:45 am


ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ
 Είναι καιρός να αποδείξει γι ακόμη μια φορά ο Ελληνισμός, πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…

 ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-14


Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν υποχρεούται στην αποπληρωμή οποιουδήποτε δημοσίου χρέους στις συμμορίες των αβανταδόρων της ΖΗΜΕΝΣ, της HOCHTIEF κλπ, αλλά …

αντίθετα επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για διεκδίκηση αποζημιώσεων με το ερώτημα της καταδολίευσης της εθνικής της οικονομίας…
 
  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 


Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις στην Κύπρο, με την απόφαση του ΔΝΤ να αναστείλει την καταβολή της δόσης εξ αιτίας της απόφασης των Κυπρίων να παγώσουν τους πλειστηριασμούς ενυπόθηκων ακινήτων, αποδεικνύει απλώς το αυτονόητο:…

Οι πολυσυζητημένοι εταίροι, σύμμαχοι και δανειστές, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αδίστακτη συμμορία εκβιαστών, που από τη στιγμή που έβαλαν στο χέρι τα πολιτικά ανδρείκελα των κυβερνήσεων, προχωρούν ακάθεκτοι στην επιβολή κατοχικού δικαίου, «ρουφώντας» έτσι στην κυριολεξία τις χώρες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της κατοχικής εισβολής.
 
Το παραλήρημα του τρόμου, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην πολύπαθη Ελλάδα, προϊδεάζει με τρόπο αμείλικτο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, όσο η χώρα παραμένει καθηλωμένη στη σιδερένια διαδρομή που της επέβαλαν οι συμμορίες και οι ελληνόφωνοι προδότες που διαχειρίστηκαν το μέλλον της.
Το παραμύθι της «επαναδιαπραγμάτευσης» θα πρέπει να τελειώσει…
 
Είναι ένα παραμύθι που αποκοιμίζει το λαό, και τον προετοιμάζει μέσα από επικοινωνιακού χαρακτήρα πολιτικές ψευδαισθήσεις, να αποδεχτεί τα χειρότερα. Κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, και ο λόγος είναι το γεγονός πως… οι συμμορίες των εκβιαστών, στην όποια παρωδία επαναδιαπραγμάτευσης, υπάρχουν ζητήματα που ΔΕΝ είναι διατεθειμένοι να θέσουν στην ημερήσια διάταξη.  
 
Τα απαριθμούμε:
 • Ποιος κρατά στα χέρια του το διακόπτη του αναπνευστήρα για την εθνική οικονομία και την Ελληνική κοινωνία??? Η Ελληνική κυβέρνηση ή οι δήμιοι της Ευρώπης???
 • Ποιος διατηρεί αλώβητο το προνόμιο του διαρκούς εκβιασμού (άρα και χειραγώγησης των εξελίξεων)??? Η Ελληνική κυβέρνηση ή τα επιτελεία της πολιτικοοικονομικής μαφίας???
 • Ποιο εύρος δυνατοτήτων μπορεί να έχει η Ελληνική κυβέρνηση στο νομοθετικό της έργο χωρίς να εκβιάζεται διαρκώς με κλείσιμο της στρόφιγγας άρα και με κατέβασμα του διακόπτη του αναπνευστήρα???
 • Ανακτά η χώρα το δικαίωμά της να αποδράσει από τη φυλακή που της επέβαλαν και από τις σιδερένιες ράγες πάνω στις οποίες την υποχρέωσαν να ολισθαίνει ή όχι???
Είναι φανερό πως η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητη. Και επειδή ακριβώς η απάντηση είναι αυτονόητη, είναι επίσης αυτονόητο πως η φιλολογία της επαναδιαπραγμάτευσης, αποτελεί απλώς μια κακοστημένη επικοινωνιακή παραμύθα.
Η μαφία των δανειστών ξέρει καλά την αλήθεια που κρύβουν επιμελώς τα ελληνόφωνα ανδρείκελα που πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι της πολιτικής διαχείρισης.  Και η αλήθεια είναι πως αυτή η συμμορία, δε δίνει δεκάρα τσακιστή για τα δευτερεύοντα της πολιτικής διαχείρισης, διότι απλά έχει εξασφαλισμένα τα πρωτεύοντα που την αφορούν.
 • Δάνεισε χαρτί και υποθήκευσε εθνική περιουσία….
 • Δάνεισε αέρα κοπανιστό και υποθήκευσε εθνική αξιοπρέπεια…
 • Δάνεισε μπαρμπούτσαλα και απέκτησε αποκλειστικό δικαίωμα στο νομοθετείν…
 • Δάνεισε δικαιώματα απατηλής προσδοκίας στην εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού, και απέκτησε πραγματικά δικαιώματα κυριαρχικού χαρακτήρα, στο σχεδιάζειν, στο αξιοποιείν και στο εκμεταλεύεσθαι κάθε πραγματικής πλουτοπαραγωγικής δυνατότητας αυτής της χώρας.
Ποιος μαλάκας λοιπόν πιστεύει στα σοβαρά πως η μαφία των δανειστών θα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τα κυριαρχικά δικαιώματα που της έχουν εκχωρηθεί, και τι διαπραγμάτευση του κώλου θα είναι αυτή, όταν το μοναδικό δικαίωμα που θα εκχωρούν ειρωνευόμενοι στα ελληνόφωνα ανδρείκελα, θα είναι το δικαίωμα συναπόφασης στη μεθοδολογία εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας???
Η τρομολαγνεία σύμμαχος των δωσιλόγων αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ…
Διότι στην πράξη λειτούργησε ως το αποτελεσματικότερο άλλοθι με την επίκληση του οποίου, οι μεν εθνικοί ολετήρες επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το προδοτικό έργο τους. Και από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας την ως βολικό αποκούμπι, διολισθαίνει ταχύτατα σε πολιτικές αποδοχής και εν τέλει μη αμφισβήτησης του κατοχικού κεκτημένου.
Η φιλολογία λοιπόν της περίφημης επαναδιαπραγμάτευσης, δε συνιστά παρά επιβεβαίωση αυτής της απόλυτης αλήθειας, αφού ατζέντα επαναδιαπραγμάτευσης σημαίνει πρωτίστως αυτοδίκαια αναγνώριση επικυρίαρχου ρόλου στη συμμορία των δανειστών.
Και βεβαίως, όσο αναγνωρίζεις επικυρίαρχο ρόλο στη συμμορία των δανειστών, παραμένεις υποχείριο εγκλωβισμένο στις κυρίαρχες επιλογές και διαθέσεις τους.
Ποια θα έπρεπε λοιπόν να είναι η απάντηση της εθνικής κυβέρνησης…
Πολύ δε περισσότερο αν αυτή η κυβέρνηση θέλει να είναι εθνικά ανεξάρτητη και βεβαίως πραγματικά Αριστερή. Τέσσερα πράγματα είναι αυτά που θα πρέπει να καθορίσουν την πεμπτουσία της πολιτικής πρακτικής της.
 • Άμεση παραπομπή των πρωτεργατών που προσυπέγραψαν τις μνημονιακές συμφωνίες με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για μια κίνηση που δεν είναι ηθικά επιβεβλημένη για το εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως για ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις συμμορίες των δανειστών, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να παίξει με το μέλλον της χώρας και με την αξιοπρέπεια του Έθνους.
 • Άμεση κατάργηση του συνόλου των μνημονιακών νομοθετημάτων και ρυθμίσεων, που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Πρόκειται για μια κίνηση που θα στείλει σαφέστατο μήνυμα προς όλους, ότι η κυβέρνηση της χώρας, νομοθετεί αποκλειστικά και μόνο για λογαριασμό του λαού και αποκλειστικά και μόνο προς το συμφέρον του Έθνους.
 • Καμία απολύτως επαναδιαπραγμάτευση με τις συμμορίες των δανειστών. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει επίσημα στα θεσμικά όργανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου πως η αποικιοκρατικού τύπου «συμφωνία» με όλα της τα συνεπακόλουθα ακυρώνεται μονομερώς και πως δημόσιο χρέος πλέον για την Ελλάδα δεν υφίσταται.
Και οι λόγοι που δεν υφίσταται πλέον δημόσιο χρέος είναι δυο:
Ο πρώτος λόγος τον οποίο έχουμε ήδη επαρκώς καταδείξει, είναι πως αυτό το χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ γιατί δε δημιουργήθηκε εξ αιτίας της ανάγκης κάλυψης κοινωνικών αναγκών, αλλά υπήρξε προϊόν εγκληματικής συνδιαλλαγής του ντόπιου πολιτικού συστήματος με συμμορίες αδίστακτων κερδοσκόπων και ευρωπαϊκών εταιρειών που θησαύρισαν μέσα από τις ομιχλώδεις διαδρομές των κρατικών προμηθειών.
  Ως τέτοιο λοιπόν, απλά ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, αλλά αντιθέτως η Ελλάδα που όχι μόνο δεν δεν υποχρεούται έναντι καμίας οφειλής στις συμμορίες των αβανταδόρων της ΖΗΜΕΝΣ, της HOCHTIEF κλπ, επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για διεκδίκηση αποζημιώσεων με το ερώτημα της καταδολίευσης της εθνικής της οικονομίας.
 
Επιπροσθέτως θα πρέπει να καταγγελθεί ως προδοτική για τους λαούς η συμφωνία των ηγεσιών τους, που συνηγόρησαν δολίως στη μετατροπή του ιδιωτικού χρέους σε κρατικό, φορτώνοντας το βάρος του στους λαούς της Ευρώπης, με στόχο τη σωτηρία τοκογλύφων και τραπεζιτών.
 
Ο δεύτερος λόγος που καθιστά το δημόσιο χρέος και πρακτικά ανύπαρκτο, είναι η εγγραφή στον κρατικό προϋπολογισμό των γερμανικών αποζημιώσεων (πράγμα για το οποίο έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ). Ας προστρέξουν λοιπόν οι όποιοι δανειστές, στη Γερμανική κυβέρνηση, για την διεκδίκηση των απαιτήσεών τους.
 • Ο τέταρτος τέλος άξονας στον οποίο οφείλει να κινηθεί η Ελληνική κυβέρνηση, είναι να πρωτοστατήσει σε πρωτοβουλία για τη διοργάνωσης διεθνούς αντινεοταξίτικου φόρουμ με πυρήνα τις υπερχρεωμένες χώρες του Νότου, και αξιοποιώντας το ντόμινο που θα δημιουργήσουν διεθνώς όλα τα προηγούμενα μέτρα, να δρομολογηθεί η θεσμοθέτηση δικαιακών και όχι μόνο θεσμών και αντισταθμισμάτων, που θα ακυρώνουν στην πράξη υπερεθνικούς θεσμούς κατοχής και αποικιοκρατίας, Αγγλικό δίκαιο και όλα τα συναφή, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για δρομολόγηση εξελίξεων σε διαμετρικά διαφορετική κατεύθυνση από τη σημερινή.
Αξίζει τέλος να θυμόμαστε, ότι οι πατρίδες δεν μετακομίζουν. Παραμένουν στη θέση τους για να τις υπερασπίζονται οι λαοί που σέβονται την αξιοπρέπειά τους. Η κατοχή ανατρέπεται. Και αυτή μάχη της ανατροπής όσο περισσότερο καθυστερήσει, τόσο περισσότερο θα καθυστερεί αυτός ο λαός να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον του.
 
 
Είναι καιρός να αποδείξει γι ακόμη μια φορά ο Ελληνισμός, πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:12 am


Ποιος είναι ο Γιώργος ΑποστολόπουλοςΈχουν να βγουν σκελετοι από τις ντουλάπες..... 
Λίγη υπομονή και τα  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα τους βγάλουν...

Πόπη Σουφλή

 apostolopoulos_1

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος φέρεται ως μεσάζοντας στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαικάλη, εργάστηκε για …


διάφορα ξένα funds και την Deutsche Bank. Λίγο πριν την άφιξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα, παίρνει μέρος σε κλειστές συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, που αφορούσαν την κρίση. Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και  την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου.

Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το “σκάνδαλο των CDS “. 

O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Την ίδια περίοδο, δίνει στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφεί με το ψευδώνυμο “Δευκαλίων” . 

Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Ο Αποστολόπουλος το επόμενο διάστημα ανακοινώνει στον Πάνο Καμμένο πως επιστρέφει στη ΝΔ και πιάνει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς. Στις αρχές  Δεκεμβρίου αρχίζει επαφές με τον Παύλο Χαικάλη κάνοντάς του τις προτάσεις χρηματισμού οι οποίες έχουν βιντεοσκοπηθεί


[www.koutipandoras.gr]


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 1:31 am


Παράρτημα της ΝΔ το κόμμα του Μπαλτάκου! Ο βρώμικος ρόλος του Αντώνη Σαμαρά και οι καταγγελίες Πανου Καμμένου…
 Κάποιοι, βιάστηκαν να ενταχθούν στην.... πολιτική μπόχα του παραρτήματος του ψυχασθενοπύς Αντώνη Σαμαρά... και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, βιάστηκε να το στηρίξει...

Ας πρόσεχαν!

Ποπη Σουφλή

19 mpaltakos

Αν αναλύσουμε τα όσο ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης προκύπτουν τα ακόλουθα...
 

Όσον αφορά τον άγνωστο συνομιλητή του και το εάν εκπροσωπεί πολιτικό χώρο, ο κ. Χαϊκάλης προσπαθώντας να
του εκμαιεύσει του λέει δεν μπορώ να πάω στη ΝΔ να μην πάω σε ένα άλλο κόμμα; Και του λέει δημιουργούμε ένα κόμμα που θα δικαιολογήσει την ψήφο σου.....

Ποιο είναι αυτό το κόμμα.....;

Συνεργάτες του Πάνου Καμμενου μιλώντας σε συνεργάτη του spirospero.gr ανέφεραν... «Δεν θέλει και πολύ σκέψη να καταλάβει κανείς ότι το κόμμα αυτό είναι το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος και φίλος με τον Αντώνη Σαμαρά παραμένει και χρόνια υπηρέτησε ο γραμματέας του Υπουργικού συμβουλίου»

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 12:54 am


Το δεύτερο γουότεργκείτ του Σαμαρά που τολμά να κάνει και μηνύσεις-Όπου «Αλεξάνδρα» βλέπε Πρωθυπουργός (video)


sam111111«Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα...


 Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. 

Στα φέρνω και στa ακουμπάω στα ποδαράκια σου» του λέει ο Αποστολόπουλος.

H νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά, ενώ αναφέρθηκε και σε ραντεβού με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον οποίο θα περιέγραφε κωδικά σε μήνυμα ως ....«Αλεξάνδρα». 

«Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σου γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

Δείτε τον σπαρταριστό διάλογο που ισοπεδώνει το Μαξίμου όσοι εισαγγελείς και να μαζευτούν να τον προστατεύσουν:

Αποστολόπουλος: «Εσύ έχεις και ραντεβού με τον Σαμαρά»

Χαϊκάλης: «Πότε; ένα-ένα μου τα βγάζεις!»

Αποστολόπουλος: «Ρε μαλάκα εγώ δεν είπα στον Σαμαρά; Στον ίδιο τον Πρωθυπουργό εγώ του το έχω πει ήδη» - «Δεν στο έχω πει;»

Χαϊκάλης: «Μου είπες ότι έχω ραντεβού με τον Σαμαρά;»

Αποστολόπουλος: «Εμένα μου είπε ότι θα τον καλέσουμε λέει ή τον έχουμε καλέσει ή θα τον καλέσουμε»

Χαϊκάλης: «Δεν έχω πάει τηλέφωνο δεν έχει πέσει για εμένα για τον Σαμαρά. Δεν έχω καμία ένδειξη για τον Σαμαρά»

Αποστολόπουλος: «Λοιπόν θα πάω στον Πρόεδρο να σε κανονίσω μέχρι το βράδυ. Θα σου στείλω μήνυμα ποια ημέρα».

Χαϊκάλης: «Ωραία»

Αποστολόπουλος: «Κάτσε πως θα σου στείλω το μήνυμα;»

Χαϊκάλης: «Ε, γράψε μου ρε παιδί μου ένα μήνυμα «η γκόμενα θα έρθει ξέρω εγώ... αυτό»».

Αποστολόπουλος: «Όχι δεν θα σου πω για γκόμενα»
Χαϊκάλης: «Τι;»

Αποστολόπουλος: «Παύλο εγώ την Αλεξάνδρα μπορώ να την δω Τετάρτη ή Πέμπτη ξέρω Ε εγώ Κυριακή, Δευτέρα»

Χαϊκάλης: «Ναι και τι ώρα»
Αποστολόπουλος: «Εντάξει θα μιλήσουμε ρε Παύλο...»
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 12:20 am


Και στο... τραπεζικό ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο κ. Αποστολοπουλος
 Πριν λίγο, στο τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγινε μια καταγγελία...

Ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, που φέρεται να αποπειράθηκε να χρηματοδοτήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ήταν και στο Τραπεζικό ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ΚΙΝΗΜΑ, που μέσα του εχει Τόμπρες, Βελόπουλους και Μασσόνους....
και ο νοών, νοείτω....

Ένα πέρασμα από το αρχείο θεμάτων του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τίτλο "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" και "ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ" θα ήταν χρήσιμο...

Όλα τα ... καλά παιδιά στην πίστα και τα ... "κόκκινα δάνεια" των δανειοληπτών, σε... καλά χέρια.

Πόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 11:55 pm


ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνεται το ΟΑΚΑ!
Υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα. Το κλειστό γήπεδο εκκενώνεται.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 11:29 pm


ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: καταγγελίες από τους ανεξάρτητους βουλευτές Βουδούρη & Παραστατίδη -Κατηγορούν 4 βουλευτές ότι τα άρπαξαν!
 Οι... "παρθένες" και οι... ξεσκισμένες....
Είναι να τους ρίχνεις στο δόξα πατρί...

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Είπαν αυτό που λέει όλη η Ελλάδα.... (η πρώτη φωτό, αφιερωμένη εξαιρετικά)


boudouris-parastatidis

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης προχώρησαν σε ανακοίνωση με την οποία αφήνουν βαρύτατες υπόνοιες για τους
Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή ότι χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εντονη ήταν η αντίδραση από τον Σπύρο Λυκούδη που τους αποκάλεσε «πολιτικά σκουλήκια, ενώ ο Χρ. Αηδόνης δήλωσε στο Βήμα ότι «εάν δεν ανακαλέσουν μέχρι αύριο και δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. 

Εγώ δεν παίζω, είμαι 35 χρόνια στην πολιτική δεν θα αφήσω να με λεκιάσουν οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν με αυτόν τον τρόπο διαπιστευτήρια για να εξασφαλίσουν θέση στα ψηφοδέλτιά του»

Η ανακοίνωση:


«Χωρίς την σκιά του χρηματισμού η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η αποκάλυψη της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, η οποία ήταν σε γνώση της δικαιοσύνης εδώ και 15 μέρες, ρίχνει βαριά σκιά στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Η σκιά αυτή προφανώς έχει και μια άδικη πλευρά, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό.

Ωστόσο, η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες.

Εξάλλου, σε κάθε περίπτωση, η εκλογή προέδρου από την παρούσα Βουλή, εκτός από εξαιρετικά απίθανη που ήταν μέχρι σήμερα, καθίσταται πλέον και προβληματική αν ευοδωθεί, εφόσον θα επισκιάζεται από υπόνοιες χρηματισμού. 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι απαλλαγμένος από τέτοιες σκιές, χωρίς εκκρεμότητες στη Δικαιοσύνη για το άμεσο επόμενο διάστημα.

Επαναφέρουμε την πρότασή μας, να συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων το πρόσωπο του επόμενου προέδρου, που θα εκλέξει η επόμενη Βουλή. 

Μια τέτοια συνεννόηση, που δεν επιβάλλεται βέβαια από τις θεσμικές διαδικασίες, θα έδινε εν τούτοις ένα θετικό μήνυμα ομαλότητας και εθνικής ωριμότητας, τόσο προς το εξωτερικό, όσο και προς την Ελληνική κοινωνία, που επιθυμεί αλλαγή πορείας με όρους ασφάλειας.


Θεόδωρος Παραστατίδης                     Οδυσσέας Βουδούρης
Βουλευτής Κιλκίς                                        Βουλευτής Β’ Αθήνας
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 10:59 pm


Ελλάδα, τόπος μαγικός: Πρωθυπουργός μηνύει(!) βουλευτή...Έχεις ξεφύγει... ψυχάκια... έχεις ξεφύγει... η επόμενη σκηνή, θα είναι η παραπάνω φωτο... και πίστεψέ με, θα το χαρούμε πολύ...!

Πόπη Σουφλή

Την πρωτοφανή απόφαση να μηνύσει τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη έλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τα όσα εκείνος υποστήριξε απόψε στο δελτίο του Mega σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε αν...
έχει ξανασυμβεί αυτό σε κάποια δυτική χώρα, δηλαδή αν ενεργεία πρωθυπουργός έχει μηνύσει εν ενεργεία βουλευτή. Ομολογώ ότι ακόμα αρνούμαι να το πιστέψω.

Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι οι πρωθυπουργοί οφείλουν να απαντούν με αυτόν τον τρόπο έστω και σε συκοφαντικές επιθέσεις, ας μας εξηγήσουν γιατί ο Σαμαράς δεν μήνυσε τον Ηλία Κασιδιάρη ή έστω τον Τάκη Μπαλτάκο...

parapolitiki.comΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 10:41 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: