Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου   >   Πλωμαρι    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Live οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Πλωμαρίου

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις σημερινές καρναβαλικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου.

The post Live οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Πλωμαρίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:13 pm


Το Πλωμάρι αποχαιρετά σήμερα τη Δήμαρχο Μυρσίνη Ψώμου

Το Πλωμάρι αποχαιρετά τη τέως Δήμαρχο του, Μυρσίνη Ψώμου που έφυγε από τη ζωή και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στο Πλωμάρι. Η Μυρσίνη Ψώμου διετέλεσε για 8 χρόνια Δήμαρχος Πλωμαρίου με μεγάλη προσφορά στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο ως πετυχημένη παράγοντας της […]

The post Το Πλωμάρι αποχαιρετά σήμερα τη Δήμαρχο Μυρσίνη Ψώμου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2024 | 1:19 pm


Δυο σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης στο Πλωμάρι – Οδηγίες για πολίτες και επιχειρήσεις

Σε δύο σημεία στο Πλωμάρι δημιουργήθηκαν σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης. Οι σταθμοί βρίσκονται στην αλάνα του Esso Pappasκ και δίπλα από τα δημόσια ουρητήρια πλησίον του πρώην δημαρχείου Πλωμαρίου. Παρακαλούνται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να μεριμνούν για το σπάσιμο των χαρτοκιβωτίων και για τη σωστή διαλογή πριν τοποθετήσουν τα ανακυκλώσιμα αντικείμενα στους μπλε κάδους.

The post Δυο σταθμοί με κάδους ανακύκλωσης στο Πλωμάρι – Οδηγίες για πολίτες και επιχειρήσεις first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2024 | 11:43 am


Διακοπή νερού λόγω βλάβης την Τετάρτη 24-1-2024 – Ποιες περιοχές αφορά

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ: Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στις περιοχές από τη Μουριά ως Αγία Βαρβάρα και από τη Μουριά ως Ποτοποιεία Αρβανίτη, από τις 8:00 το πρωί ως την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών. Ζητάμε την κατανόηση σας.

The post Διακοπή νερού λόγω βλάβης την Τετάρτη 24-1-2024 – Ποιες περιοχές αφορά first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2024 | 3:06 pm


Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδόχοι και Λέσχη κόβουν μαζί Βασιλόπιτα

Δελτίο τύπου: Ο πρόεδρος Μουτζούρης Δημήτριος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7:00μμ στην Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” Μαζί με εμάς θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα και η λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” Και ο σύλλογος ξενοδόχων […]

The post Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδόχοι και Λέσχη κόβουν μαζί Βασιλόπιτα first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2024 | 3:19 pm


Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Δρώτα ζητά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου

Επιστολή προς τη νέα Δημοτική Αρχή απέστειλε ο πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Ακρασιωτών ο ”ΠΛΑΤΑΝΟΣ” με αίτημα να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Παραλία Δρώτας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής: Προς τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Χριστόφα Παναγιώτη Επιστολή , 18/Ιανουαρίου/2024 . Θέμα :>. Το θέμα αυτό , ήταν και είναι γνωστό σ’ όλους τους πολιτικούς παράγοντες […]

The post Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ακράσι – Δρώτα ζητά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2024 | 2:13 pm


Βίντεο: Οι Ιερείς Δημήτριος και Χρήστος μιλάνε για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου και τον Παππά Φώτη

Οι ιερείς, Πατέρας Δημήτριος και Πατέρας Χρήστος από τη Θεσσαλονίκη μιλάνε για την εορτή του πολιούχου του Τρύγωνα, Αγίου Αντωνίου, τις διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις στο χωριό με τη παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών από όλο το νησί και ταξιδιώτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας, καθώς και την επίσκεψη και συμμετοχή του δεύτερου και τη φιλική σχέση […]

The post Βίντεο: Οι Ιερείς Δημήτριος και Χρήστος μιλάνε για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου και τον Παππά Φώτη first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2024 | 5:27 pm


Κοπή Βασιλόπιτας των Εθελοντών Πυροσβεστών Πλωμαρίου

Οι Εθελοντές Πυροσβέστες του Κλιμακίου Πλωμαρίου σας εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Βασιλόπιτας τους το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 17:00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου στoν παραλιακό.

The post Κοπή Βασιλόπιτας των Εθελοντών Πυροσβεστών Πλωμαρίου first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2024 | 5:51 pm


Το Ούζο Βαρβαγιάννη αποτυπώνει την ιστορία του Ούζου στην Ελλάδα μέσα από τη μοναδική έκδοση ‘’Απόσταγμα Ζωής’’

Δελτίο τύπου: Η εταιρεία Ούζο Βαρβαγιάννη επανεκδίδει το βιβλίο με τίτλο ‘’Απόσταγμα Ζωής’’ του Ιστορικού Δρ Γιώργου Α. Γιαννακόπουλου. Η έκδοση αποτελεί μια συναρπαστική αναδρομή στην ιστορία του ούζου, εστιάζοντας στην παράδοση της οικογένειας Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Βαρβαγιάννη που εδώ και ενάμιση περίπου αιώνα προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά το παραδοσιακό, αυθεντικό Ούζο, που […]

The post Το Ούζο Βαρβαγιάννη αποτυπώνει την ιστορία του Ούζου στην Ελλάδα μέσα από τη μοναδική έκδοση ‘’Απόσταγμα Ζωής’’ first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2024 | 3:00 pm


Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Πλωμαρίου στις 20-12-2023

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο Πλωμαρίου θα πραγματοποιηθούν τη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: Εκλογή νέου συμβουλίου Εμπορικού Συλλόγου. Σας καλούμε στις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη νέου συμβουλίου στις 20 Δεκεμβρίου στις 12:30 έως τις 14:00 στο καφενείο του Σάκη. […]

The post Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Πλωμαρίου στις 20-12-2023 first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2023 | 12:32 pm


Μετά τις καταστροφές, Πρωτοφανείς καθυστερήσεις και εγκατάλειψη

Οι πρόσφατες κακοκαιρίες άφησαν έντονο το σημάδι τους στο Πλωμάρι με μεγάλες ζημιές στο παραλιακό μέτωπο, αλλά και στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Θυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή και η Περιφερειακή Αρχή ολοκληρώνουν τη θητεία τους στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει όπως είναι γνωστό την 1η Ιανουαρίου, το ίδιο ισχύει και για […]

The post Μετά τις καταστροφές, Πρωτοφανείς καθυστερήσεις και εγκατάλειψη first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2023 | 4:29 pm


Ο Γιώργος Φράγκος στην παράσταση “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας” από 22 Δεκεμβρίου στο EMBASSY Theater

Ο συντοπίτης μας και νέος ηθοποιός, Γιώργος Φράγκος συμμετέχει στην παράσταση “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας” που για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα σε απόδοση-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Roald Dahl, το μιούζικαλ “Charlie and the Chocolate Factory” συνδυάζει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Marc Shaiman με στίχους των Marc Shaiman & […]

The post Ο Γιώργος Φράγκος στην παράσταση “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας” από 22 Δεκεμβρίου στο EMBASSY Theater first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2023 | 1:49 am


Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας στη Λέσχη από την Ε’ Τάξη του 3ου Δημοτικού στις 8-12-2023

H E’ τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου σας προσκαλεί στην προβολή της Χριστουγεννιάτικης ταινίας “Χριστούγεννα και ΣΙΑ” που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” την Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:00. Είσοδος με ποπ κορν 2,5€.

The post Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας στη Λέσχη από την Ε’ Τάξη του 3ου Δημοτικού στις 8-12-2023 first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2023 | 1:33 am


Ομιλία στο 3ο Δημοτικό: Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Τεχνητή Νοημοσύνη – ChatGpt. 29-11-2023

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πλωμαρίου με ομιλία με θέματα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, την Τεχνητή Νοημοσύνη και το ChatGtp. Ομιλητής θα είναι ο Product Developer, Εμμανουήλ Σκουλικάρης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Α’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 και απευθύνεται σε […]

The post Ομιλία στο 3ο Δημοτικό: Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Τεχνητή Νοημοσύνη – ChatGpt. 29-11-2023 first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2023 | 1:05 am


Έφυγε από τη ζωή η Ρηνούλα Μιχαλέλη από την Κουρνέλα

Γράφει ο Δημήτρης Μαλλιαρός. Τα άσχημα μαντάτα για μια συντρόφισσά συνοδοιπόρο. Εχτές το βράδυ έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Μιχαλέλη, η αγαπημένη μας Ρηνούλα από την Κουρνέλα. Δασκάλα ζωγραφικής συμβάλλοντας στην ανάδειξη των χώρων πολιτισμού στο Πλωμάρι, μέλος χορωδιών σε Μυτιλήνη και Πλωμαρί, με πλούσιο έργο στον πολιτισμό και ενεργή κοινωνικοπολιτικά για μια καλύτερη […]

The post Έφυγε από τη ζωή η Ρηνούλα Μιχαλέλη από την Κουρνέλα first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2023 | 1:32 pm


Η άγνωστη ιστορία του Οδυσσέα Γιουντέρη από το Πλωμάρι – Θύμα της βίας της χούντας

Αφιέρωμα των Φίλων Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας: Η Λέσβος με την σημαντική συμμετοχή της σε όλους τους κοινωνικούς, λαϊκούς και αντιφασιστικούς αγώνες, δεν έλειψε και από την αντιδιχτατορική πάλη. Εκτός από τους σπουδαστές, στον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου συμμετείχαν και εκατοντάδες εργαζόμενοι συντοπίτες μας, που ζούσαν στην Αθήνα. Πιο γνωστή η τραγική μορφή του Μιχάλη […]

The post Η άγνωστη ιστορία του Οδυσσέα Γιουντέρη από το Πλωμάρι – Θύμα της βίας της χούντας first appeared on Plomari Lesvos Blog News - Ειδησεογραφικό blog από το Πλωμάρι Λέσβου, Τα Νέα του Πλωμαρίου και της Λέσβου, Lesvosnews και Lesvos news.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2023 | 12:39 am


Πλωμαρι - Ειδήσεις και Νέα

Υδροστρόβιλος στο Πλωμάρι - Aeolos TV

Υδροστρόβιλος στο Πλωμάρι  Aeolos TV

Δημοσιεύθηκε στις 22 December 2023 | 10:00 am


Το «Πλατανόφυλλο του Αιγαίου» - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Το «Πλατανόφυλλο του Αιγαίου»  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2023 | 10:00 am


«Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι»! - Εμπρός Net

«Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι»!  Εμπρός Net

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2021 | 10:00 am


Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου - Δήμος Μυτιλήνης

Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου  Δήμος Μυτιλήνης

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2021 | 6:21 am


Πάμε για Πλωμάρι - Queen.gr

Πάμε για Πλωμάρι  Queen.gr

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2017 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Πλωμαρι